det blir jul likevel

I går fikk vi sykehusbesøk fra Sarpsborg! Mamma, pappa og Anette kom for å hilse på Nelia, Lars-Kristian og pasienten, og tenk! De hadde allerede vært hjemme i Siljan og vasket ned huset fra loft til kjeller, så vi skal ha et rent og pent hus å komme hjem til i julen. Jeg er verdens heldigste!

gavedryss fra besøket – syltetøyet coco passion fra lille spesial, oh my! Anette kjenner meg så altfor godt. 

haha, så sant! 

Nelia fikk også gaver, så jeg må sende en stor takk til dere som har strikket dette. Det er så vakkert og så utrolig snilt! Alt jeg vet er at sokker og skjerf er made by bente 😉

___________________________________________________________________________________________________________

Formen føltes så bra i går, og jeg var sikker på at jeg skulle få reise hjem i dag, men etter at besøket hadde dratt, startet selvfølgelig frostanfallene igjen og feberen ble målt til nærmere 40. Jeg ble så redd. Den skal jo ikke være så høy fortsatt? Nå har jeg fått antibiotika tre ganger om dagen over snart 5 døgn, og jeg har hatt høy feber i 6 dager, jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke blir kvitt den eller hvorfor jeg ikke føler meg mye bedre enn jeg gjør. Men dette er jo en kraftig nyrebekkenbetennelse / infeksjon, så jeg får vel bare være tålmodig. Målte crp til litt over 200 i går, så det er i i hvert fall et veldig godt tegn. Ettersom feberen var såpass høy igjen i går, ble det foretatt en blodkultur som skal dyrkes for å sjekke om jeg har bakterier i blodet, og det stresser meg enda mer. Men jeg håper de ikke finner noe.

___________________________________________________________________________________________________________

change of plans

Formen i dag er litt som i går, jeg føler meg ikke akkurat fresh, men er absolutt mye bedre og smertene er også mye bedre, så det går jo helt klart riktig vei. Og tenk at det kun er 4 dager igjen til julaften! Etter planen skulle vi være i Oslo fra i dag til søndag, og deretter reise på fjellet. I Oslo skulle vi kjøpe julegaver til hverandre, så Lars-Kristian sin er ikke i boks i det hele tatt. Mamma sin gave har kommet i posten mens jeg har vært her, det samme har Anette sin, så de måtte reise tomhendte hjem da vi egentlig skulle bytte gaver i går. Jeg vet at de ikke bryr seg om gaven kommer nå, til nyttår eller i det hele tatt, men jeg får så dårlig samvittighet for at jeg ikke får gjort ting som jeg skulle. Likevel må jeg bare tenke at dette ikke er noe jeg kan kontrollere. Osloturen er naturlig nok avlyst og dessverre ble vi nødt for å avlyse fjellturen også. Bare tanken på å pakke ned klær og planlegge hva alle vi tre pluss hunder skal ha med oss, 6 timer i bil, amming underveis, jeg blir sliten av å bare tenke på det og selv om jeg vil, så kan jeg ikke være så ufornuftig. Så i år blir julen i Siljan. Det viktigste er at vi får være sammen med familien vår, og endelig skal Liv Guri, Gunnar og Rasmus få treffe den lille engelen! De kommer til Siljan for å feire med oss, og jeg kunne ikke ønsket meg noe annet  Krysser bare fingrene for at jeg er hjemme innen den tid, men det regner jeg med. Er jeg feberfri i dag får jeg reise hjem i morgen, men har jeg feber i dag også må jeg vente til madag. .

Nelia har forresten pyntet seg meg ny smekke i dag, den fikk jeg tilsendt i posten for en ukes tid siden fra smokkesnora mi, sammen med en rangle og nydelige smokkeholdere fra smokkeline. Tusen takk, snille du! Og ser dere hun er tilbake i sengen fra de første levedagene sine på barsel? Rart å se hvor mye hun allerede har vokst, nå veier hun jo 3,2 kilo 🙂

– ♥ –

89 kommentarer

 1. Dette går bra !!!!!!:)

 2. karoline

  Åå så koselig! Har lest litt om diskusjonen rundt deg, og hvor usaklig kan voksne mennesker bli? Jeg blir rett og slett flau. Her er et innlegg jeg skrev her om dagen:
  Helt ærlig syntes jeg dette her er en helt unødvendig diskusjon. Voksne mennesker sitter der hjemme og kritiserer en kvinne med et sunt syn på livet. Når diskusjoner om «har Fotballfrue forlenget halsen» osv syntes jeg desverre det går litt over stokker og stein, men denne diskusjonen handler om hennes mage etter fødselen. Hun ser helt fantastisk ut! og det skal hun virkelig ha! Jeg som ungdom får ikke anoreksia eller blir påvirket på en negativ måte ved at Fotballfrue legger ut et bilde av sin fantastiske kropp etter fødselen! Heia fotballfrue!

 3. Pernille Marie

  Jeg ønsker inderlig på dine vegne at du blir fort bra, og at du får feiret en eventyrlig jul med din familie. Er ikke noe gøy å være syk, men det går heldigvis over! 🙂

 4. Uff, så dumt at du er blitt syk.. Du må ha masse god bedring, Caroline <3

  Har vært i begravelse til morfar i dag.. En veldig trist og fin begravelse, men det er så vondt å miste noen man er så glad i 🙁

  Håper du begynner å bli frisk igjen, slik at du får ein fin jul! Masse gode klemmer til deg <3

  1. Uff, så trist 🙁 Kondolerer <3

 5. Hei Caroline!

  Håper du har det bra. Jeg ville bare si at jeg synes at Lars Kristian sitt innlegg om deg var veldig godt og på sin plass. Jeg synes det er latterlig å se hvordan media (les: enkeltpersoner med skrivetrang) har kommentert deg og bildet ditt. Riktignok er du nok langt slankere enn gjennomsnittsnormannen (kvinnen), men du har aldri fått meg aldri til å føle meg feit. Om jeg føler meg en dag i blant, er det ikke fordi jeg har sett et bilde av deg. Hvis jeg føler meg feit er det fordi jeg selv har kalt meg feit. Og det vil jo i så fall være MIN feil og mitt ansvar. Du derimot, inspirerer meg til å gjøre det JEG kan for å være den beste versjonen av MEG jeg kan være. Som du er av deg selv. Og om noe har du redusert frykten min for graviditet ørlitte grann 😉

  Så takk til deg for deg og for bloggen din. Og sist, blogglesing kan sammenlignes med oppsøkende kjøp. Om man ikke liker en blogg, la være å oppsøke den! Så bli fort frisk og la i mellomtiden nett-mobberne føle seg så feit de klarer. Dersom den eneste måten de kan føle seg slank er ved å se tykkere og mer kvapsete personer finnes det jo også land vest for Norge hvor disse menneskene sikkert vil stortrives og føle seg kjempeslanke…

  Klem til deg og ønske om en fin jul fra en bloggleser som inspirerers og motiveres av deg!

 6. Så trist å høre at du ikke har blitt bra nok til å dra hjem ennå! Jeg ønsker deg masse og bedring videre <3 Selv lå jeg på sykehuset i ti dager med en kraftig blodforgiftning for noen år tilbake, og jeg vet hvor kjedelig, skummelt og frustrerende det kan være. Spesielt kan jeg tenke meg at det er det nå rett før jul.. Krysser fingrene for at du får feire jul hjemme!

 7. Kan ikke la være å lure på om du kanskje har morkake-rester igjen i livmoren?? Og at det kan ha blitt en infeksjon av det? Kan jo hende det er mere enn «bare» nyrebekkenbetennelsen.. Har de sjekket livmoren din? Uansett må du ha masse god bedring, krysser fingrene for at du skal få komme deg hjem til jul 🙂

 8. Hei Caroline,
  er det greit å spørre om hvilke template du bruker for bloggen din?

 9. God bedring og god jul 🙂

  Et lite tips i tillegg: Ikke la baby’en ligge for mye på ryggen, da vil hun få flatt bakhode. Hode til et lite barn er som en leireklump. Legg henne annenhver gang på venstre og høyre side, da vil hun få pen hodefasong. Barn som gulper mye kan også risikere å bli kvalt hvis de ligger på ryggen uten tilsyn.

 10. Ville bare ønske deg riktig god bedring og håper du snart er så bra at du får komme hjem fra sykehuset! Skjønner at det er frustrerende å være syk nå, særlig med en liten baby. Du har ihvertfall en veldig snill familie som kom og vasket huset for deg.
  Stor juleklem fra Sørishavet 😉

 11. Forferdelig kjedelig start du har fått! Masse god bedring…håper du kvikner til før julaften!

 12. Margaret

  God bedring til deg – og god jul til deg og dine.

 13. Du må ha masse god bedring 🙂
  Håpe du får komme hjem til jul 🙂

  Hvis feberen ikke forsvinner etter 5 dager med antibiotika, så kan vær den du får ikke klare å ta knekken på alle bakteriene du har i kroppen. Mange ganger må man bytte over til en annen antibiotika for å se om den nye klare å ta knekken på alt 🙂

  Du og resten må ha en riktig God Jul 🙂

 14. Så utrolig snill familie du har! Ser hvor du har det fra<3
  Har ikke svigers vært og besøkt Nelia enda?

  God bedring og klem

  1. Nei. De får se henne nå for første gang i julen 🙂

   Tusen takk <3

   Klem tilbake!

 15. Linda Marie

  God bedring, søte fotballfrue! Kjipt å være på sykehuset nå rett før jul, men dere har jo i det minste gjort mye av juleforberedelsene allerede, og når familien din er så snille, så blir det jul selv om du kommer hjem på lillejulaften 🙂 Får håpe du blir frisk igjen snart!

 16. Camilla

  God bedring!

 17. Åh, kjære Caroline! Føler så med deg :-/ Ble innlagt her om dagen jeg også, på samme sykehus som deg (TSS). Ble helt tappet for alt, og følte meg så hjelpesløs. Var så redd for å måtte tilbringe julen på sykehuset. Og jeg tenkte dessverre på alt jeg ikke hadde rukket å gjøre, selvom jeg ikke skulle gjøre det.

  Heldigvis skjedde det et mirakel og jeg fikk reise hjem raskt. CRPen dalte ned uten at de gjorde noe, og jeg følte meg så mye bedre. Håper virkelig det skjer med deg også. Det er ingen god følelse å måtte ligge på sykehuset, spesielt ikke nå i julen. Men en ting som er bra, er at du får ha både mann og barn ved din side. Jeg følte det veldig trist å måtte bli «revet» bort fra familien min når jeg ble innlagt. Mannen og barna var hjemme, og nå som det var jul og vi skulle kose oss hjemme, var enda tristere å tenke på. Men men.. Godt det gikk godt!

  Og jeg håper at du snart kommer deg altså. Nå får du bli frisk <3 God bedring!

 18. Ønsker deg en riktig fin jul, og god bedring! Håper for din del at du kommer deg hjem til julaften! 😀

 19. Riktig god bedring til deg! Du må absolutt ikke ha dårlig samvittighet for noe akkurat nå, bare fokusere på å hvile og bli bra! Jeg vet hvordan det er, var innlagt for det samme for 3 år siden, det her er heavy saker og et signal om at kroppen må roe ned. Jeg er også en sånn type som styrer rundt med tusen ting, men etter at jeg ble så syk så lærte jeg å sette grenser. Det viktigste er å ta vare på seg selv først, du må ha overskudd selv for å kunne bidra til familie og de rundt deg. Så ta godt vare på degselv nå <3

 20. Hei Caroline, ønsker deg god bedring, håper du blir snart frisk, vet at det er kjempe trist å ikke kunne ta seg av sitt eget barn. Jeg synes du er så sterk og klok. Når jeg fikk min datter var jeg veldig veldiiig ung, og jeg pleide å få helt lik kritikk som deg.. Alt var liksom feil jeg var så ung og forvirret jeg trodde alltid det folk sa var rett og at det var noe feil med meg. Jeg fikk ikke sove om nettene fordi jeg alltid tenkte at kanskje barnet mitt ikke var normalt siden jeg ikke hadde en » normal gravid mage» og når lille jenta mi ble født veide hun 2,888 og det var tydeligvis helt feil det også for mange jeg kjente. Jeg skulle ønske «du» var der og jeg kunne se hvor sterk og mye selvtillit du har akkurat da. Du er en flott mamma og den beste mammaen du kan være for nelia akkurat slik jeg er for min prinsesse.. Klem

 21. Mamman til samboeren min som har strikka :):) God bedring 🙂

 22. Ingrid Ruud

  God bedring Caroline! Vet du hvor det søte vin-skiltet er fra? 🙂

 23. Hej bästa du,

  Önskar dig bättring.
  Har en norsk bonusmamma som gifte sig för länge sedan med min pappa och älskar norska språket.
  De bor i Los Angeles och hon tar hand om VIP,s på American Airlines.
  Hon har träffat storheter som Greta Garbo ,Kissinger ,ja i stort sätt alla stora kända superstjärnor sedan 30 år tillbaka.
  Jag tittar in och önskar dig God Jul med min nya låt.
  http://www.youtube.com/watch?v=c1NmX139RUM
  Kram,
  Michaela

 24. Kathrin

  Hei Caroline! Jeg har en 7 uker gammel baby, når hun var 2 uker gammel skjedde det akkurat det samme med meg som med deg. Jeg ble innlagt på sykehus med 41 i feber. Var innlagt 1 uke, feberen var opp og ned hele tiden akkurat som du beskriver. Når jeg ble feberfri fant de en antibiotika i tabelettform så jeg fikk reise hjem å være sammen med babyen min. Det er så fælt at sånt skjer når man er helt fersk med liten baby og alt. Får liksom hundrevis av flere bekymringer når man er så hormonell fra før av. Det er en prøvelse, men du kan trøste deg med at du blir frisk 🙂 Viktig å slappe ordentlig av når du kommer hjem også, god bedring og god jul! 🙂

 25. Natasha Elisabeth

  Hei! Nelia ser helt nydelig søt ut, og så knøttliten hun er! Men får vi ikke se ansiktsbilde av henne? Vi er nysgjerrige vet du!

 26. Your baby has a wonderful bib:)) Merry Christmas

 27. Lisa Marie

  Så fin familie du har! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.