sykehusdager gjennom mobilen

Hei fine mennesker og tusen takk for alle ønsker om god bedring  Jeg håper alle sammen nyter førjulstiden og ikke stresser altfor mye med forberedelser akkurat nå 🙂 Skulle ønske jeg var blant de som hadde julestemningen inni meg, men akkurat de siste dagene har julen blitt mer og mer fjern, så sånn sett er jeg utrolig glad for at jeg startet forberedelsene så tidlig i år.

___________________________________________________________________________________________________________

Dette er den syvende gangen jeg prøver å oppdatere, så jeg krysser fingrene for at jeg klikker på publish-knappen denne gangen. De av dere som ikke følger meg på facebook har kanskje ikke fått med dere hva som har hendt, så jeg tenkte å oppdaterere dere på det nå. Mandag ettermiddag, etter et besøk hos fastlegen, ble jeg innlagt på sykehuset i Skien og her ligger jeg ennå. Infeksjonsverdien i kroppen min (crp) viste 450 og vanligvis, hos en som er frisk, skal den være på 5. Så jeg ble innlagt for å få antibiotika intravenøst tre ganger om dagen, jeg har tatt ultralyd av nyrene hvor de fant betennelse og har egentlig brukt disse dagene på sykehuset til å være syk. Her har jeg ikke noe valg, og kan ikke styre rundt og holde på med andre ting, så på flere måter er det vel dette som skal til. Jeg har aldri i mitt liv følt meg så syk som nå eller vært så syk som nå, men jeg skal ikke klage, for jeg er på bedringens vei og jeg er så glad for å få hjelp. Crp-en min er på vei ned, men jeg har fortsatt vondt i hele kroppen og feberen vil ikke forsvinne, så jeg må bli her til jeg har vært feberfri i et helt døgn. Håper virkelig dette har startet nå.

Jeg har alltid vært glad og takknemlig for at jeg hver dag kan våkne opp frisk og rask, men disse dagene her på sykehuset har virkelig fått meg til å bli enda mer takknemlig. Jeg unner ingen å tilbringe store deler av livet som dette, og håper at alle husker å sette pris på hver dag og aldri glemmer hvor heldige vi er som er friske.

Så at noen av dere lurte på hvordan det går med Nelia oppi alt dette, men hun har det veldig bra og er her sammen med Lars-Kristian og meg. Er så glad for at begge får være her, og uten Lars-Kristian hadde alt vært mye vanskeligere, for babyen vår krever jo og fortjener all oppmerksomhet. Vet ikke hvor mange drømmer jeg har hatt om henne disse dagene, hvor jeg våkner med en følelse av at jeg ikke klarer å ta vare på henne. Helt forferdelig.

Jeg får en type antibiotika slik at jeg kan amme, så melkeproduksjonen har holdt seg oppe, noe jeg er utrolig glad for.

Krysser alt jeg har for at jeg får reise hjem i morgen, men kjenner også at det kommer til å bli skummelt å være så langt unna øyeblikkelig hjelp.

Håper formen er såpass utover dagen at jeg orker å taste litt mer til dere 🙂 Store klemmer fra sykesengen!

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ –

269 kommentarer

 1. Huff, føler virkelig med deg Caroline! Ble selv innlagt i slutten av oktober for halsbetennelse og veldig høy crp, og pga halsbetennelsen har jeg fått høyt blodtrykk og betennelse i nyren så hadde to innleggelser til i november! Nå er jeg virkelig møkka lei sykehus, det er så forferdelig kjedelig å ligge der:-/ Nå går min hverdag utpå 2 legebesøk i uken og flere medisiner for å prøve å senke blodtrykket så nyrene får ordnet seg! Håper virkelig du blir fort frisk igjen så du kan nyte jula! God bedring

 2. thank good for google translator! Glad to hear you are starting to feel better. Hope you get better soon and can go to home<3 So happy for you that you have a family there with you 🙂

 3. God bedring<3

 4. Get better soon! I hope you have a wonderful Christmas with your family

 5. Marte Sofie

  God bedring Caroline! Det er rart med det, men man må nesten få en hendelse i livet hvor man blir skikkelig syk for å faktisk se hvor mye det betyr å være frisk. Håper du kommer deg kjapt og får en fin jul etter forholdene – du har uansett en flott tid i vente med barnet og familien din.

 6. Også i førjulstiden da, noe så kjedelig! Ønsker deg god bedring, og ikke tenk på bloggen- vi lesere er her fortsatt når du er frisk og rask igjen 🙂

  -Tone

 7. Føler med deg!!

  Da jeg var gravid med første barn fikk jeg nyrebekkenbetennelse og lå mange dager på sykehus. Tre fødsler er virkelig peace of cake sammenliknet med den seigpiningen der!!!

  God bedring! Godt du får ammevennlig antibiotika!

 8. Masse god bedring til flotte deg 🙂 Ta vare på deg selv 🙂

 9. Det er ikke betennelse du har, men infeksjon. CRP skal vanligvis være på 1-2 hos friske, men tommelfingerregel er under 5. UL av nyre og utinveier kan aldri vise infeksjon, men bare utelukke hydronefrose. 😉

  1. Har du infeksjon, så har du også betennelse 🙂

   1. Theres

    Noen skal være så j**** pirkete, er det mulig? Jeg vet ikke om det er for å pirke, eller bare for å være bedreviter. Uansett, slutt med det!! Du er tålmodig som holder ut med alle disse, Caroline. God bedring og gooooood jul:) Kos deg med din skjønne datter og ektemann:)

 10. God bedring! Håper du blir frisk til julefeiringen! 🙂

 11. Dwightinha

  Å som jeg føler med deg! Det samme skjedde meg da jeg fødte, smakk tilbake på sykehuset etter to døgn hjemme. Men hos meg var det to typer Stafylokokker, og jeg var inne i 5 døgn. Ikke gøy med en nyfødt, så tror jeg vet hvordan du må ha det.
  Ønsker dere uansett en så bra jul som dere kan ha. Men dere tre sammen blir bra uansett, bare dere er sammen. Helsen alltid foran, verden går ikke under om bloggen ikke er like flittig oppdatert.
  Tvi, Tvi og god bedring.

 12. Annette

  Ønsker deg god bedring! Håper absolutt at formen din blir bedre snart og at du kan få reise hjem og få feire en fantastisk jul med dine kjære. Klem

 13. Det låter lite sorgligt, kommer julen hoppas jag att du kan återhämta sig snabbare

 14. Hei Caroline!

  For en fantastisk innstilling du har til livet. Jeg skjønner nå hvorfor du er der du er idag. Mitt alter-ego – «Det grønnøyde monsteret» – har i blandt prøvd å trøste seg med at du sikkert ikke er genuint lykkelig, at mye sikkert er en fasade. Men Jeg er ikke så sikker på det.

  Når det gjelder drømmene dine og frykten om ikke å klare å ta skikkelig vare på din lille datter, så kan jeg relatere meg veldig godt til det. Slik var det også for meg en god stund i begynnelsen, og jeg mistenker at den følelsen i, større eller mindre grad, er universell livet ut for alle foreldre. Kanskje hjelper det for deg å reflektere over at barna primært trenger vår rene og skjære ’tilstedeværelse’, at vi er oppmerksom og våken rundt de. Og at så lenge de får dekt sine basalbehov, så er ikke det vi ‘gjør’ i ren fysisk/praktisk forstand det viktige. Det er så lett å få dette opp-ned og bakvendt. Men som The Beatles sa: «Love is all you need» (nesten).

  Ønsker deg god bedring og en fredelig jul.

  Hilsen Linda

 15. hei, jeg bare lurte på om hvordan du jobber? du tjener penger på å #se bra ut»/trene. hvordan ble det slik? og hvor mye tjener du:=? vil ddet jeg og:)

 16. God bedring, håper virkelig du blir frisk til julaten God Jul!

 17. God bedring! Ønsker deg og dine alt godt i juletiden og håper det nye året bringer mye latter og glede med seg 🙂

 18. Hei Caroline,

  Jeg studerer per dags dato journalistikk på University of Roehampton i London, og kontakter deg i forbindelse med bacheloroppgaven jeg holder på å skrive om blogging og journalistikk.

  Jeg trenger flere ekspertkilder til oppgaven min, og lurte på om du har tid og lyst til å stille til et kort intervju om emnet? Aller helst ansikt til ansikt mens jeg er hjemme fra London, men jeg forstår det om du ikke har tid og heller foretrekker et e-post intervju.

  Kontakt meg gjerne på epost om du finner tid til å hjelpe meg med dette.

  Ha en ellers flott dag, og en herlig helg! God bedring 🙂

  Med vennlig hilsen
  Silje Kristine Lindsveen

 19. Ønsker deg god bedring! Håper det gir seg snart!! God jul!

 20. Jeg vil bare si jeg tenker på deg og ønsker deg fortsatt god bedring.Jeg var selv så syk i juli og som fire barns mamma var det tøft da legen sa at dette var alvorlig,veldig alvorlig.Det var andre gangen for meg og jeg fikk dødsangst.Mannen min måtte komme å holde med i hånden for jeg var så redd for å dø fra mine .Nå er minste min 7 .Men du har ei lita ei som du likevel klarer å amme, det er bare helt utrolig og du skal være så stolt av deg selv for at du klarer det.Jeg veit hvor syk en er med 450 i crp og at du likevel klarer å ta vare på Nelia opp i dette er bare en supermamma som kan klare.jeg beundrer din styrke. Jeg ble liggende inne i 9 dager,jeg masa meg hjem etter 5,enda dagen etter med innleggelse igjen,dagen etter, så du må høre på legen og bare bli frisk.Er selvsagt fryktelig tøft for deg at det snart er jul.Men det er heldigvis enda noen dager til som du kan bli frisk på før den 24. Jeg synst det er helt utrolig at du ikke ble innlagt første gangen du var hos legen, det burde du egentlig ta videre når du har blitt frisk.. Men fortsatt god bedring Caroline. Krysser fingrene for en feberfri dag så fort som råd.Og når du kommer hjem.Husk at du har vært alvorlig syk.Da må du ta det med ro.Klem<3

 21. Jeg finner aldri igjen kommentaren min, el har du ikke godkjent den?

 22. Hei!
  Det er ikke mel i en klassisk bearnaise, bare eddik, eggeplomme, smør og krydder. Det er vel ok for et lavkarbokosthold?
  Hilsen kokken

  1. Jo, men jeg tror hun siktet til posevarianten 😉

 23. Har savnet blogginnleggene dine de siste dagene, men forventet absolutt ikke at du skulle orke å blogge under sykehusoppholdet! Dette viser bare hvor sterk og dedikert du er! Beundringsverdig! Til alle som mener at du lager rosa lufslott – se her da!! Virkelig, menneskelig og kjempefint!! Masse god bedring!!Håper du kommer deg hjem til jul!

 24. Galina B.

  God bedring!!!!

 25. Vil bare ønske deg en god jul og si at du er en av de personene som inspirerer meg mest! Du får dritt fra alle bauer og kanter, men du holder hodet høyt og synker aldri ned på nivå med de som kritiseree deg. Jeg syns det virker som om du er en fantastisk mamma, og din kjære en fantastisk pappa og ektemann. Takk for fantastisk inspirasjon gjennom hele året! Og god bedring

 26. Christina

  God bedring Caroline! Håper du kommer deg til jul! Hva er det Nelia ligger i nederst i sengen? Din eller sykehuset sin? Ser ut som noe min lille jente hadde elsket å ligge i 🙂

 27. Hei. Hvor er det du har kjøpt den runde avlange du har babyen i . I det bilde du har tatt på sykehuset

  1. Babycare.no 🙂

 28. God bedring Caroline! Håper du kommer deg raskt igjen, og kan forberede til jul og få litt julestemning after all!:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *