sånn går no dagan

Morgentimene var så vakre her i dag, må dele dette bilde med dere.

___________________________________________________________________________________________________________

Endelig føler jeg meg rundt 80 prosent, gårsdagen var helt forferdelig. På et punkt var feberen oppe i 41 (40 i munnen) og da ble jeg selvfølgelig livredd. Jeg så elefanter på soverommet av alle ting, haha 🙂 Ganske sprø opplevelse. Dette var etter at vi hadde vært på legevakten, så vi ringte dem og tablett-dosen min ble ganske heftig oppgradert. Nå går det i selexid, paracet og ibux – 2 av hver, 3 ganger om dagen. Rundt klokken ti i går kveld var jeg omsider feberfri, og natten har jeg regelrett svettet meg gjennom, men følte meg ganske pigg da jeg våknet i dag. Vi så på master chef junior på sengen og herlighet, jeg er så imponert! At 9- og 10-åringer kan kokkelere på stjernenivå er helt drøyt! Dette må jeg ser mer av! Noen som har sett det?

Da Ellen de Generes startet kjente jeg at feberen steg i takt med dansemovsa hennes, og det så altfor fort, men nå har heldigvis tablettene kicket inn atter en gang. Håper ikke jeg skal holde på slik i mange dager, noe så frustrerende kjedelig! Jeg setter forresten stor pris på alle tips og råd fra dere om hva det kan være, men jeg har verken brystbetennelse, ammeinfluensa, fødselsdepresjoner eller noe annet, det er enkelt og greit nyrebekkenbetennelse. Jeg husker ikke hvor lenge det hang i forrige gang jeg hadde det, men forhåpentligvis ikke like lenge som en influensa.

___________________________________________________________________________________________________________

fine trøstegjengen min

Ville bare ønske dere en fin søndag, krysser fingrene for at jeg er i form utover dagen så jeg kan oppdatere flere ganger 🙂

119 kommentarer

 1. Go bedring fine caroline 🙂 heldigvis har du så fin trøstegjeng 🙂

 2. Victoria

  Så bra du føler deg litt bedre. Får håpe du er i helt fin form i morgen, god bedring! 🙂

 3. Fikk en sønn i september 🙂 og fikk feber to ganger da var det tette melkeganger (ikkje brystbetennelse). Men ammet han hyppig og pumpet litt også. Da løste det seg opp og feber gikk vekk. Men er kjipt å være syk å amme ja. God bedring 🙂

 4. Riktig god bedring Caroline 🙂

 5. I would love to visit there! It looks so beautiful and picturesque! Lovely!

  The photograph with you, your daughter and your cute dog is gorgeous and so precious! I love it! I can’t wait to have children of my own and for them to grow up with my two chihuahuas – Dogs are the best, especially chihuahuas! 😉

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 6. Christina

  God bedring!! <3 håper du blir frisk til jul 😀 Men kan ikke lille Nelia bli smittet? :O Eller blir ikke babyer så lett smittet av influensa? <3

 7. Gretema

  Huff så kjedelig å bli syk nå når dere bare skal kose dere. Jeg gikk også på penicillin mens jeg ammet og min datter fikk sopp i munnen av morsmelken. Der er ikke farlig bare ubehagelig. Du vil se det som ett hvitt belegg i munnen på barnet. Vil bare gjøre deg oppmerksom på dette hvis du ikke var blitt informert fra lege om at dette kan skje.
  Håper hun ikke får det og at du blir frisk snart.. God bedring.

 8. God bedring Caroline 🙂 Sånn som Hugo ligger, ligger min lille hund også, så søtt <3

 9. Nå er det fryktelig lenge siden sist jeg kommenterte, det har gått i ett kjør her med skoleinnleveringer og ditt og datt, men så kom jeg på at det egentlig ikke er noen god unnskylding – for her har jo du oppdatert oss hver dag siden fødsel og det er så utrolig imponerende! Har så klart vært innom flere daglig, og det virker som om dere koser dere så fælt i foreldrerollen! Innleggene dine har alltid vært av høy kvalitet, men etter fødsel har det liksom vært noe ekstra ved dem. Klarer ikke å sette fingeren på det, men det er uansett en fryd å få et lite innblikk i det fantastiske familielivet deres 😀 Ønsker deg masse god bedring og sender over en klem til dere alle! Håper du har hatt en fin søndag til tross for sykdom <3

 10. Welcome
  Where bought it a star on top of the Christmas tree?

  1. It´s from Åhlens 🙂

 11. Uff så kjedelig! God bedring:-) Nydelig bilde,, hvordan føles det å bo ganske avsides? Er det befriende eller savner du mer rundt deg? 🙂

  1. Jeg synes det er deilig 🙂 Men det kan være litt vanskelig når vi f.eks ønsker å spise ute. Blir en dyr taxi-tur 😉

 12. Men fyy! Känner med dig! Urs det är så jobbigt att vara sjuk. även fast det inte är nåt allvarligare men kul är det inte ändå. Jag är också sjuk. För sjätte gången denna höst…. Hälsningar från Skottland

 13. Benedicte

  Hei.

  Jeg vil bare spørre om hvor du har fått tak i teppet som dere har under juletreet? Jeg har vært på utkikk etter ett i en stund nå, men synes det er vanskelig å finne.

  God bedring, forresten. 🙂

 14. åå det var et nydelig bilde av dere! Typisk hunder å skal ligge ekstra nærme så snart de merker at matmor ikke har det hellt topp! 😀

 15. God bedring søta 🙂

 16. Nelia er et helt nydelig navn, kan du ikke fortelle hvordan dere kom fram til det navnet i et innlegg? Hvor fikk dere inspirasjon fra osv.? Første gang jeg har hørt i hvert fall, alltid spennende med slike navne-historier 🙂
  Masse god bedring, håper du blir frisk igjen snart 🙂

 17. Hanne herheim

  Huff, så kjedelig:/ når jenta mi var 2-3 uker fikk jeg akkuratt noe lignende. Jeg ble sendt til legevakten og tok de fleste prøver, og fikk avklart at det ikke var noe av det vanlige man ofte kan få feber av etter fødselen, til og med røntgen av lungene, for å sjekke etter lungebetennelse. De fant ingenting, og på kvelden avtok feberen. Neste dag steg den høyt igjen, men var vekke samme kvelden. Etter det var jeg frisk som en fisk, samtidig som vi aldri fikk vite hva det var som var gale i de dagene!

  Håper du kommer deg fort, er ikke noe kjekt å være syk! God bedring:)

 18. oh you look absolutely gorgeous, the pyjama is so great !

 19. Hei 🙂
  Jeg synes så synd på deg nå når du er syk. Håpe du blir frisk snarest.

  Ved flere anledninger har jeg sett at folk denger løs på deg i
  kommentarfeltet «du viser bare de positive sidene av livet ditt, dermed
  dir du ett inntrykk av at alt er så perfekt»
  Sannelig motbeviser du sådanne påstander, ved å si det som det er med
  både tekst og bilde. Du ER jo langt mer perfekt enn mange andre,
  (sannsynligvis kritikerne også) selv når du er syk!

 20. Så utrolig nydelig bilde :-). Alle tre gullene!! Går det fint med Nelia og de pelskledde sammen?
  God bedring 🙂

 21. Huff, masse god bedring.
  Etter begge mine «fødsler» (ks) så har jeg fått nyrebekkenbetennelse med en og en kraftig UVI med en.
  Det er jo helt grusomt, så masse sympati til deg 🙁

  Nydelig bilde av dere, håper du snart er på topp igjen.

  Klem

 22. God bedring, fine Caroline <3

 23. Tanja Veronica

  Uffda 🙁 Masse god bedring! Håper du kommer deg fort 🙂 Ikke noe særlig å være full i feber..

 24. Har hatt nyrebekkenbetennelse to ganger ble lagt rett inn begge gangene og måtte ha hjerte monitor på meg pga så høy feber og crp på 396 og 446…Rart de ikke la deg inn i går,jeg ble liggende inne i 7 dager i juli i år:( God bedring og ikke vent for lenge går ikke feberen bort da må du komme deg til legen igjen.

 25. Så fint bilde av dere, Nelia er så søt. Overskriften din er jo «sånn går nok dagan» er ikke det et trøndersk utrykk, fant en annen overskrift i arkivet ditt med et annet trøndersk utrykk. Er du fra Trøndelag eller er det bare utrykk du har hørt. Ikke for å være slem, jeg synes det er topp at du bruker de.

  1. Det er et nord-norsk uttrykk, i alle fall så vokse jeg opp med det. Veldig vanlig å si, og kanskje med et lite «sukk» etterpå 😀

   1. Oppsan, glemte det viktigste: God bedring Caroline, dette går helt fint det 🙂 Og du… Bruk de produktene du føler er riktig for Nelia, ikke bry deg om hva andre råder eller ikke råder deg til, alle babyer er ulike. Du vet best selv 🙂

    Klem 🙂

   2. Tusen takk <3

   3. har du slekt fra nordnorge?<3

 26. Det her vet du jo sikkert, men når feberen stiger så mye som til 40, så legg kalde omslag i nakken. Ikke panna. Bedre regulering når det legges i nakke evt begge sidene av halsen. 40 i feber på en voksen kan være skummelt, og siden du ammer også vil du ha ekstra behov for vann. (Noe jeg ikke regner med er noe problem for deg) 😉 masse god bedring. Det positive med å være syk nå er jo at du forhåpentligvis er i tipp topp form i jula 😉

 27. Håper du klarer å ta det litt med ro nå som du er syk…men forstår at det kan være vanskelig med mange jern i ilden 🙂 Bloggen kan vente med innlegg…alle forstår hvorfor. God bedring!

 28. stine e.s

  God bedring:-)

 29. Det så jeg også på i dag. De er så utrolig flinke 😀 Blir like imponert hver gang jeg har sett det.

 30. Å herlighet som jeg falt for det siste bildet der!! ♥ SOM jeg savner en liten en som sover slik på brystet! Mine er 9 og 12 nå, tiden går så altfor fort! Datteren min på 12 skal på sitt første ball over nyttår, og i går fant hun den flotteste kjolen, og hun så ut som en vakker, ung dame! Mannen låste døra og «truet» med at han skulle stille som frivillig dørvakt på ballet, hihi! Han ble helt rørt av å se sin datter så stor og vakker.

  Meningen med all denne rablingen er rett og slett at du aner ikke hvor fort tiden kommer til å gå fremover! Vi skulle også bare ha en liten babyjente, i juni for snart 12 og et halvt år siden. Og lita var ho, 3000 g akkurat. Og nå vips står hun der i ballkjole, har kjærste, og kan låne mine høyhelte sko i str 38…

  Nyt nyt nyyyyyyyt!!! Og riktig god bedring kjære deg! Er forferdelig vondt med nyrebekkenbetennelse, har hatt det selv. Mange blir innlagt på sykehus for intravenøs antibiotikabehandling faktisk, men håper tablettene tar kverken på det for deg fort som fy! Høres jo ut som du er i bedring!

  Kos deg med snuppa di og vofsene. Så skal jeg gå og klemme litt på mine «små», som heldigvis fortsatt vil ha kos og klemmer!

  Klem fra Torunn 🙂

 31. huff, håper du blir frisk igjen snart! .. Da jeg hadde nyrebekkenbetennelse ble jeg innlagt på sykehuset under tvang for behandling, fikk beskjed om at hvis jeg ikke hadde blitt innlagt da kunne jeg i værste tilfelle dø, så håper ikke det er blitt så alvorlig hos deg. Det jeg vet er iallefall at nyrebekkenbetennelse er utrolig vondt!

  Du får ha masse god bedring! 🙂

 32. Marte Rebecca Håkerud

  huff! Nyrebekkenbetennelse er noe herk! 🙁 God bedring Caroline! P.s: Hva heter sengetrekket ditt og hvor er det fra? 🙂 Godbedringsklæm!

  1. Husker ikke helt, men tror det er fra KID 🙂

 33. Marthine

  Jeg hadde nyrebekken betennelse en gang uten at jeg tok det særlig alvorlig. Det endte med sykehusinnleggelse hvor viruset hadde gått over til bodet, men heldigvis ikke så langt som til hjernen. Mener ikke å skremme deg, øsnker bare at du blir fort frisk og tar symptomene på alvor;) God bedring og riktig god jul:)

 34. God Bedring Caroline 🙂
  Jeg håper du snart blir frisk nå så du orker litt mer, er ikke noe godt å ha det sånn 🙁

 35. jeg har hørt at det ikke er så smart å ha hunder nær babyen så tidlig etter fødsel, i og med at immunforsvaret til babyen ikke har utviklet seg helt. Jeg vet ikke helt om det stemmer, det er bare noe jeg her hørt.:)

 36. Benedicte Andreassen

  Jeg må bare spørre: den nissen, har den en øks i hånden? 😀

  1. Ja, og ved på ryggen 🙂

 37. Den søte vofsen i armkroken!!!! *Smelt*

 38. Hvis Nelia får en reaksjon av penicilinen du tar er det mulig å gi probiotikamikstur til baby. Bare et tips om det skulle oppstå.. 🙂
  God bedring! Det hørtes virkelig ikke noe hyggelig ut.. 🙁

 39. Kristine

  God bedring, søte deg! Håper du blir raskt bedre!

  Takk for oppskriften på sausen i det siste matinnlegget. Det var en utrolig god saus. Må også takke for fiskegrateng oppskriften! Laget den MANGE ganger! En soleklar favoritt:-)

 40. Godt du har en mann som kan være hjemme med deg og hjelpe deg og Nelia når du er syk. Det er ille å være syk når Nelia trenger deg 24/7.I Håper du kommer deg raskt og at dere har en fin jul i møte! Kos dere masse:) Masse god bedring.

 41. I love your site!!!!! I am so happy that you are offering English language translation. Much happiness to you and to your family!!!

 42. Cathrine

  Lykkeilg som liten er supert. Vil også anbefale å enten bruke tøybleier eller økologiske nedbrytbare bleier fra Nature babycare. Så slipper lille Nelia å ha superabsorbenter og kjemikalierester fra celluloseproduksjon rett på den sarte huden. Vanlige engangsbleier består jo nesten utelukkende av plast.Vi bruker tøy og de andre om natten. Kjøper du de nedbrytbare, så får du kvantumsrabatt hos biggreensmile.com. Miljøvennlig, like gode som plastbleier og bedre for stumpen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.