baby: stelleprodukter

annonse 

Allerede før Nelia ble født, gjorde jeg research og leste masse om babyprodukter på nett. Alle foreldre vil jo ha det beste til barna sine, og da tenker jeg på produkter som er naturlige og som er laget med tanke på babyen sarte hud, slik at hun ikke kan få noen reaksjoner. Jeg fant at lykkelig som liten og burt’s bees var det beste jeg kunne få tak i, så jeg gikk til innkjøp av produkter jeg mente at vi trengte. Jeg hadde også en dialog med coverbrands hele veien, ettersom de fører burt’s bees, og nå har de nettopp tatt inn lykkelig som liten også.

___________________________________________________________________________________________________________

Disse produktene er i stelleskuffen til Nelia nå, men det er ikke alle som er i bruk helt ennå.

♥ baby bee multipurpose ointment – denne lukter så baby og har blitt brukt siden uke 2 her hjemme. Jeg var litt skeptisk til å bruke produkter på henne den ørste uken, men ettersom denne er hundre prosent naturlig, følte jeg at det var ok fra uke 2. Kunne helt sikkert startet før også. Babyen har en del tørr hud etter fødsel, så denne smurte jeg på tørre hender og føtter. Kremen kan brukes overalt, fungerer også som kuldekrem og beskytter i tillegg babyens hud mot uønsket fukt. Den er fri for parabener og mineralolje, er allergitestet og hypoallergenisk samt vannfri. Jeg bruker den som håndkrem også, er så deilig! Og så lukter jeg Nelia *drømme* Finnes her.

 baby bee diaper ointment – blir kalt mirakelkremen for sår hud, så det er denne vi har brukt ved hvert bleieskift, sammen med potetmel slik at vi vet at hun er hundre prosent tørr. Denne bleiekremen er spesielt utviklet for å ta hensyn til barnets sarte hud, den er rik på vitamin e og -a og kaldpresset mandelolje som gir næring, og bivoks for fuktighet og beskyttelse. Bivoks skaper en naturlig barriere, som holder uønsket fuktighet ute og de pleiende ingrediensene inne. Finnes her.

___________________________________________________________________________________________________________

on the go

baby bee getting started kit – dette settet inneholder nesten alle produktene jeg har i stor størrelse, så disse er perfekte på tur eller i stellevesken. Alle produktene er frie for parabener, sulfater og ftalater og er fulle av næringsrike planteoljer og bivoks. Kitet inneholder baby bee nærende olje, baby bee fuktighetslotion, baby bee sjampo og vask, baby bee såpe og baby bee diaper ointment. Finnes her.

Denne såpen er helt magisk, skulle ønske den fantes i større versjon. Denne har vi i vaskevannet hennes, det startet vi også med for en ukes tid siden, ettersom vi fikk beskjed på sykehuset om å kun bruke vann ved stell – men det er klart at man føler behovet for litt godlukt og såpe etter hvert, og ettersom denne er helt naturlig er det bare deilig. Den lukter jo så utrolig godt, og jeg tenker på Nelia hver gang jeg kjenner lukten *baby* Vi vasker med varmt vann, denne såpen og mesoft ved hvert skift. Sistnevnte får du på apoteket og det er gull verdt! Så myke og deilig engangskluter til sart barnehud, og så kan de bare trekkes ned i toalettet etterpå.

Kjekk liten toalettmappe som jeg har i stellevesken min med mesoft og alle reisekit-produktene. Denne er fra lulus og finnes her.

___________________________________________________________________________________________________________

time for a bath 

da vi badet henne for første gang hadde vi baby bee nourishing oil i badevannet i tillegg til at vi brukte svampen konjac baby sponge. Hun ble, om mulig, enda mykere og duftet så deilig. Nourishing oil kan i tillegg brukes til babymassasje, så denne har jeg brukt noen kvelder om hun for eksempel har hatt vondt i magen sin. Da roer hun seg fort. Etter hvert har vi fått tips om å bruke shampoo wash, men ikke før hun har blitt 1-2 måneder, så denne forblir i skuffen litt til. Lykkelig som liten har også en utrolig god badeolje som jeg tenkte å teste ut neste gang, og faktisk er det nonnene på Tautra Mariakloster står for fremstillingen. Den inneholder blant annet økologisk avokadoolje, jojobaolje, aprikoskjerneolje, mandelolje, glycerin og lavendelolje. Mange voksne bruker denne oljen som dusjolje, men det har ikke jeg fått testet ennå. Den er pleiende, smørende og veldig skånsom for tørr og sensibel hud.

our favourite 

___________________________________________________________________________________________________________

for mummy 

jeg er kjempeglad i egenpleie, så fotkremen til lykkelig som liten er utrolig god å ha på kvelden når mannen vil massere meg. Den er laget av økologisk lavendelolje og engelsk peppermynteolje, og har naturlige antibakterielle egenskaper samt en utrolig deilig, kjølende følelse. Finnes her. Ammesalven fra samme merke har jeg blogget om før, og den er virkelig gull verdt! Jeg har i hvert fall ikke opplevd spor til såre brystvorter ennå, og liker å tro at det er fordi jeg er flink til å bruke denne. Den var med meg på sykehuset, er overalt her hjemme og også med i stellevesken. Salven er hundre prosent økologisk og kan brukes på lepper og hender også. Finnes her

 de to andre produktene er fra mama mio, det samme merket som produktene jeg brukte til å smøre meg under hele svangerskapet. Et utrolig bra merke som jeg har blitt litt avhengig av, så faktisk bruker jeg fortstat oljen fra dem. O-mega shower cream er deilig å bruke i dusjen og super rich body cream deilig å smøre seg med etterpå.

Med rabattkoden BABY får du 15 prosent på hele sortimentet til mama mio, som du finner her. Rabattkoden gjelder også alt i innlegget i tillegg til alle toalettmapper fra lulu’s som er i størrelsen mini.

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ –

142 kommentarer

 1. http://www.feelunique.com/p/Burts-Bees-Baby-Bee-Buttermilk-Soap-99g
  Der har de en stor versjon av såpen du liker, om du fortsatt bruker den da 🙂

  1. Caroline

   JA 😀 Takk 🙂

 2. Viktoria

  Hei!

  Googlet oljer og fant dette!
  Kanskje Ta tilbake dette innlegget etter TV2 hjelper deg fant ut at denne serien er VELDIG allergifremkallende?

  1. Ville jeg også gjordt Caroline, eller skrive en slags advarsel eller noe. Kom jo som ett sjokk på meg også at Burts Bees er allergifremkallende..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *