har ikke tid

Har du prøvd å amme mens kroppen rister av feber? Anbefales så absolutt ikke. Ååå, våknet opp i fire-tiden i natt, kroppen min sa den var varm, men hodet mitt sa at jeg holdt på å fryse ihjel, kan sverge for at tennene mine nesten gikk istykker fordi de hakket sånn. Noe så kjedelig. Jeg har blitt syk og for å være ærlig kunne det ikke passet dårligere. Jeg har kjent litt symptomer på noe som minnet om nyrebekkenbetennelse i noen dager nå, vondt på høyre side av ryggen og ellers andre ting som hører med, men jeg har liksom ristet det bort. Har ikke tid. Har hatt nyrebekkenbetennelse en gang tidligere, og jeg er 98 prosent sikker på at det nå er her igjen. Og så midt oppi julen og nyfødt-tiden, jeg vil ikke! Og jeg blir jo så rastløs, så med en gang paraceten har kicket inn styrer jeg rundt i huset, og ender bare opp med å føle meg elendig på 1-2-3 igjen. Jeg er så dårlig på å være syk, klarer ikke å slappe av. Men for Nelia sin skyld og med tanke på at julaften snart er her, må jeg bare synke ned i sengen og bli under dynen. . i hvert fall til vi skal til byen. Må en tur på legevakten så vi kan finne ut av om det er det ene eller det andre.

Jeg lover at jeg ikke skal klage mer, og krysser fingrene for at formen er bedre utover dagen eller i det minste i kveld. JEG SKAL PAKKE INN JULEGAVER! Hadde planer om turgåing og vennebesøk i dag, men det må nok byttes ut til fordel for paracet, pepperkaker og julebrunost. Om du blir syk i julen er dette helt klart det eneste som får deg frisk 

– ♥ – 

236 kommentarer

 1. Kan hende du har fått ammefeber/brystbetennelse. Jeg fikk det nesten annenhver uke de første måndene! Dritt, men bare å slappe av under dynen, og løsningen: amme og amme… :-/ For meg gikk det raskt over når brystet ble tomt.. med mindre du er 100% sikker på at det er noe annet da.. som du sier du er..mente kun å tipse om evt. andre muligheter 🙂

 2. Hei!
  Lurer på om du har noen tips til hva man kan kjøpe i julegave til nybakte foreldre? Har to vennepar med babyer født for ca 3 måneder siden, og skulle gjerne hatt noen tips til hva jeg kan kjøpe til de! Å kjøpe til babyene er jo relativt lett 🙂 Men hva er det en nybakt far og en nybakt mor trenger?
  Og så lurte jeg på litt i forhold til den Tim Wendelboe kaffetrakteren du snakket om litt tidligere. Jeg er ikke noe kresen på kaffe, men lurer på å kjøpe denne til min bedre halvdel, som er noe mer kresen. Er denne verdt det? I forhold til kaffemaskin?
  takk og god bedring til deg! <3

  1. Tim Wendelboe er verdensmester i baristakunst, han setter ikke navnet sitt på noe som er halvveis. Det er jo en kaffemaskin, så litt usikker på hva du mener med i forhold til?

 3. Hei :).
  Håper du føler deg bedre nå.Som flere sier : du må ta det litt med ro og ta vare på deg selv.Bare slik kan du være til best nytte for veslejenta di,og deg selv.
  Masse god bedring:).
  Syns forresten du er en tøff og herlig dame,stå på videre.
  Mvh
  May :).

 4. Masse god bedring søte deg! Kan jeg spørre om det er lavlarbo-pepperkaker? Håper du bli FORT frisk igjen fra denne feberen! ♡

 5. Ville bare ønske deg god bedring

 6. Da jeg fikk barn ble jeg dårlig etter 14 dager. Fikk høy feber, som viste seg å skyldes rester av morkaka.. Pass på at det ikke er dette, for da er ikke antibiotika nok. God bedring! Og pass på magen til Nelia hvis du får medisiner;) (Du vet vel dette fra før, men..).

 7. Kjære Caroline! Du har all rett til å klage når du er syk, særlig om det er nyrebekkenbetennelse! Ble selv innlagt på sykehus med nyrebekkenbetennelse som ikke ville gi seg da jeg var gravid, det er virkelig ikke noe behagelig. Men jeg vil også rette en stor takk til deg! Jeg har lest bloggen din i mange år, men etter at jeg fikk barn (i august) har jeg virkelig latt meg inspirere av deg på klesfronten. Jeg synes det er fantastisk at du som både gravid og nybakt mamma klarer å se så innmari flott ut i klesveien. Jeg har gått til anskaffelse av både hverdagskjoler og skjørt, noe jeg aldri brukt tidligere, bortsett fra til spesielle anledninger. Og det er virkelig en herlig følelse å kunne se litt flott ut i fine klær til hverdags, i stedet for å bare dra på seg de samme jeansene og en kjedelig genser. Tusen takk for at du er så flink til å kle deg fint og inspirerende, men samtidig ikke stivpynta!

  Stor godbedrings-klem!

 8. God bedring 🙂 kjedelig og bli syk nå rett før jul. Jeg har så lyst til og sette på vippe extentions og leste i et innlegg lenger ned at du hadde det. Er du fornøyd med hun Trude som har satt på deg?? Og hvor lenge varer de ? Var det 8, 10 og 12 du hadde i lengde? Så syns jeg du hadde så fin blond farge før, hva jetwr frisøren din på Hendrix?

 9. Huff, har selv fått kraftig influensa begge gangene etter mine fødseler.
  Er vel en kraftig påkjenning for kroppen å føde, og lett for å havne i sykdom etterpå.
  All god bedring til deg 🙂

 10. Maiken Sofie

  God bedring Caroline! Elsker bloggen din, du inspirerer meg virkelig. Håper du får en fin jul, og at du blir fort frisk igjen. Er ikke helt frisk selv, så skjønner hvordan du har det. 🙂

 11. God bedring søte deg 🙂
  Ta det med ro nå også håper jeg du blir frisk fort 🙂

 12. Huff,da 🙁
  Fælt å være syk år man har en liten nyfødt å ta vare på.
  Tenker også brystbetennelse, men siden du ikke har vondt der, er det nok ikke det.
  Jeg var skikkelig dårlig da jeg hadde det.

  God bedring, håper du snart blir frisk!
  Klem.

 13. It’s awesome designed for me to have a site, which is valuable for my
  knowledge. thanks admin

 14. Lill-Jeanette

  Riktig god bedring,håper du kommer deg fort!!

 15. Kathrine

  Hei! Har selv smertelig erfart høy feber kombinert med amming og nyfødt baby.
  Det var lite behagelig, kos deg så godt du kan etter forholdene.
  Snart blir du frisk igjen, god bedring!

 16. Camilla

  God morgen! Håper formen din er bedre i dag! Ønsker deg masse god bedring!

 17. høres ut som du har fått det kalles fødselsdepresjon. fødselspermisjon kommer i mange forkledninger. det kan være magevonde, migrene, ryggsmerter, feber eller alt mulig. anbefaler at du gar til en psykolog for å få hjelp. ha en god jul 🙂

  1. At jeg hadde hva, sa du? 😀

   1. Haha.ja fødselspermisjon/depresjon er jo ofte et kjent fenomen… :p d var dagens :p

   2. Haha 🙂 Er det ment som en spøk, eller? Ikke uvanlig å bli febril etter en fødsel og føle seg lemster. Du må ha riktig god bedring, Caroline 🙂

   3. Hahaha fødselsdepresjon eller gjerne fødselspermisjon??? Skal visstnok være det samme…. For de som har greie på det….hahaha

   4. Stina; jeg tviler på at du har barn? Jeg vet ikke hva Caroline hsr fått beskjed om fra sin helsestasjon når det gjelder fødselsdepresjon, men jeg fikk beskjed om at hvis jeg en dag synes alt var mer enn håpløst, altså at ting så svart ut inne i hode, da måtte jeg ringe dem med en gang. Febersyk hos psykolog?! Da tror jeg du trenger psykolog mot hypokondri. God bedring Caroline! En mammas mareritt er å bli syk!

   5. Fødselsdepresjon?!?

   6. Pernille

    Stina: nå er du virkelig på tynn is. Måtte le da jeg leste dette. He he

   7. Hahaha! Ja pass deg Caroline, så du ikke får «fødselspermisjon»,, det vil vel ingren ha??

   8. Du har fått den kjente sykdommen fødselspermisjon, Caroline! Jeg vil også anbefale å ta deg en tur til psykolog. Bare de som kan kurere dette!

   9. Haha! Klassiske symptomer på fødselspermisjon, dette.

   10. Camilla

    At det går ann å være så frekk Stina! Det å ha fødselsdeperesjon er veldig seriøst, og anklage mennesker for noe slik gjør meg helt kvalm.
    Håper du snart blir frisk Caroline, og gratulerer så mye med fine Nelia 😀
    Ønsker deg en riktig god jul, og stå på Super Woman 😀

   11. Ikke ofte jeg kommenterer hva andre skriver,folk må få mene hva de vil. Men fødselsdepresjon?!? Den synes jeg var drøy. Tror ikke dette har noe med det å gjøre. Men ser mange her nevner brystbetennelse å den henger jeg meg på. Fikk dette selv samme kveld jeg kom hjem fra sykehus med nr 1″ hadde 40 i feber og var skikkelig syk. Føden avfeide meg når jeg ringte å sa jeg trodde det var det. De mente det ikke kom så raskt. Men fikk pencelin dagen etter av fastlege. Pass på å hold brystpartiet godt og varmt på denne tiden av året.
    Lykke til videre

   12. Ja, nå har du fått permisjon! Haha.. sikkert den velkjente autocorrecten som dukket opp hos Stina!

  2. Jeg hadde omgangssyke i forrige uke. Har jeg også fødselsdepresjon tror du? 😮

  3. Ja, for fødselsdepresjon får man 41 i feber av 😀 Brilliant!!! Troooor du må sjekke kildene dine litt bedre neste gang.

  4. Veronica

   Hahahaha,nå måtte jeg faktisk le høyt:-D dagens!!!noen har snust for mye på julegløggen,gitt:-D

  5. Hva i alle dager, Stina? :O

  6. Hahahaaaaa!! Det skal ikke være mulig… Stakkars jente, la henne være i fred;)

  7. LOL!!!!! Takk for dagens latter!

   God bedring, Caroline. <3 Håper formen er bedre nå.

  8. Kanskje greit å finne ut om det faktisk er noe fysisk galt, før man begynner å tenke på om det kan være psykisk…

  9. Haha, jeg skal aldri ha «fødselspermisjon» hvis det er så ille 😀

  10. Som jeg ville elsket å lese den forskiningen … Hørt om influensa? Du vet, sånn som ofte kommer på vinteren og gir symtomene C har.

   1. Herregud, er det den naturlige slutningen at hun har fødselsdepresjon? Ikke at det er umulig, det kan ramme den beste, og er ingenting å skamme seg over, men dette høres da ikke ut som symptomene på depresjon, jeg tror vel heller man går til fastlegen med feber enn til psykolog. Tror psykologen hadde ledd godt når hun forklarte at jo, jeg har feber og kjenner med dårlig, vond rygg og symptomer på urinveisinfeksjon. Kan du hjelpe meg?

 18. Melissa

  God bedring, Caroline!

 19. Heii! Jeg bare lurte på om du vet hvor jeg kan finne fine lave herre gummistøvler? Finner ingen fine på nettet! Noen tips? 😀

 20. Huff, så kjedelig! God bedring 🙂 hvilken ammeapp er det du bruker? Å har du andre apper å anbefale? Jeg blir selv mamma om få uker 🙂

 21. Michelle

  God morgen søte deg 🙂 Håper du er litt bedre enn du var i går, så kjedelig å være syk på denne tiden.. Du får ha et skikkelig film maraton og drikke litervis med varm te 😉 God søndag ønsker jeg deg uansett <3 klem

 22. Uff, stakkar deg. Jeg tror kanskje det hjelper å klage litt 🙂 Riktig god bedring til deg! Ta godt vare på deg selv.

 23. Så utrolig typisk å bli dårlig nå 🙁 Håper antibiotika fort tar knekken på elendigheten! Riktig god bedring!!

 24. Maria Sæther

  Hei Caroline <3 Huff sykdom passer jo aldri, håper du får masse kos og kjærlighet, og at du snart er på bedringens vei igjen 🙂 Jeg har er spørsmål til deg, jeg og samboeren har akkurat bestilt sommerferien, vi skal til sunprime miramare på Rhodos, og skal bo i samme type Bungalow som du og Anette gjorde. Vi gleder oss veldig, selv om det er lenge til, men er spente på hvordan det var med stranden der, vi er egentlig strandmennesker, men har hørt litt forskjellig om stranden. Var det Strand i det hele tatt? Eller bare klarert dere ned en stige fra bungalowen og ut i havet? Og ville du anbefalt plassen?

  Sender deg mange god bedringsklemmer 😉

 25. Masse god bedring til deg! 🙂 Lurte på om du har oppskrift på julebakst, sjokolade dessert lagd uten mandelmel? 🙂

 26. Stakkars deg og stakkars meg. Jeg er 38 uker gravid og har bihulebetennelse.
  Har ikke følt meg så dårlig noensinne.
  Vi har ikke tid til dette og det burde være tid for å nyte livet… Setter stor pris på din blogg og spesielt fødselhistorien.
  Uansett, ta vare på deg selv! 🙂

 27. Hvilken amme-app bruker du?? 🙂

 28. Hei Caroline!

  Har et spm. som ikke har noe å gjøre med dette innlegget, men jeg har lett og lett gjennom arkivet ditt og finner ikke svar 🙂 Mye mulig at jeg er blind altså. Men jeg lurer på hvilken butikk sengetøyet deres er fra? Den beige med blomster på? Det er så nydelig 🙂 Og hvilket merke det i så fall er slik at jeg kan finne det?

  Takk for svar og ha en super dag! God bedring 🙂

 29. Au, jeg hadde nyrebekkenbetennelse naar jeg bodde i Uganda. Kjorte paa humpete veier paa ferie i Kenya og trodde jeg skulle do, var helt sinnsykt vondt. Unner deg ikke det! God bedring klemmer.

 30. God bedring, håper det går fort over. Og rktig god jul til dere alle tre!

 31. I hope you feel better soon! 🙁 It is so awful to be unwell & it must be much worse when you have a tiny newborn baby too! Look after yourself!

  Love & Kisses xoxo

  P.S. I love your mug!

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 32. Fidro Texaco

  Huff, det er kjedelig å være syk rett før jul. Særlig når man har ansvaret for noen som er så små. God bedring! Jeg håper alle to- og firbeinte får en god og frisk jul.

 33. Victoria

  Uff da, noe så kjedelig! Jeg har vært syk de tre siste årene i julen og mye når jeg var liten. Kanskje det er fordi jeg gleder meg sånn til jul og alt men kjedlig er det. Håper du blir fort frisk, god bedring! 🙂

  Jeg elsker bloggen din <3

 34. Stina; om det er noen som burde oppsøke psykolog, er det deg. Du kan virkelig ikke være mental frisk som skiver slikt uten videre. God jul til deg og… God bedring Caroline. Har hatt nyrebekkenbetennelse en gang og det var grusomt. Håper du blir frisk fort og kan nyte juletiden. Det fortjener du <3

 35. Marianne

  God bedring, Caroline! 🙂

  Har sett enkelte har kommentert at det er vanskelig å trykke på f.eks «newer comments». Ville bare si i fra om at en div, #ad_right_skyscraper_2.rightSticky, fremdeles ligger over der og gjør at man blant annet ikke får trykket på hele «Submit Comment» knappen.

 36. Mange gode forslag her :/ Men en ting er ihvertfall sikkert.Man får ikke feber av fødselsdepresjoner så det kan nok utelukkes 😉 God bedring,håper du kommer i form igjen fort.

 37. Håper du blir bra igjen snart! 🙂 Kjedelig å måtte ligge syk i julen, men en nyfødt datter! 🙁 Hadde sjøl nyrebekkenbetennelse i høst og vart da til og med innlagt siden den førte med seg blodforgiftelese. Håper virkelig du slipper det! :):)

 38. God bedring! 🙂

 39. Håper du känner dig bedre snart 🙂 Goood bedring!

 40. Caroline, this is slightly off topic and I’m not sure how good your English is but I’m hoping you can tell me where you got your coffee cups from like the one pictured above along with the pink polka dot and flower pattern ones. I love them and really love your home decor style. Thanks!

 41. Vinterkylan är väldigt lätt att bli sjuk, måste du ta hand om dig själv, jag önskar er ett snabbt tillfrisknande

 42. Jill C Valestrand

  God bedring!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.