siste innspurt

Da dere, da er alle julegavene for 2013 i boks pluss litt til. Eller, vi mangler faktisk gave til Nelia, men ingen av oss aner hva vi skal gi henne, for det hun mangler har vi tipset venner og familie om, så da er det ikke noe vi har tenkt til å gå ut og kjøpe. Vippestolen hennes var egentlig meningen skulle være julegave fra oss da, men vi klarte jo ikke vente med å få den på plass *hehe* Den er forresten fra barnas hus og merket er bright starts, så noen på instagram lurte på dette.

___________________________________________________________________________________________________________

from instagram today 

___________________________________________________________________________________________________________

I morgen ser jeg på den store pakkedagen, jeg er over snittet ivrig etter å pakke inn julegavene selv, og Lars-Kristian rister på hodet hvert år fordi jeg gjør så mye ut av det og dermed ender opp med å gi meg selv enda mer å gjøre. Men det er jo så gøy! Ellers har vi fått julekortene vi skal sende ut nå, bestilte fra kortshop i år som i fjor, og de er så utrolig lekre! Ikke minst er bildet vi har valgt ut så utrolig vakkert, med alle våre tre øyenstener. Karin er virkelig dyktig, og jeg har så lyst til å vise dere bildet. Om vi bestemmer oss for å gjøre det må det uansett vente til etter julaften, så jeg vet at alle som skal få har fått. Det er jo ikke noe gøy å avsløre det her før det dumper ned i postkassene rundt omkring 😉 Mitt neste kreative prosjekt er forresten barnedåpen! Herlighet som jeg gleder meg til å planlegge og styre med det, det skal bli så gøy og dere får selvsagt være med på reisen!

Vi sees i morgen, ha en deilig fredag

144 kommentarer

 1. Unødvendig å kjøpe gave til Nelia i år. Blir morsommere neste år 🙂

 2. Charlotte

  Vi har en 5 Mnd gammel baby på julaften så her får han babyakebrett, litt leker han kan ha når han blir eldre og gynge hest , men den er med stol så fort han kan sitte selv kan han bruke den :p http://lekmer.no/leker/dukker-gyngehester-og-kosedyr/gyngehester-og-gyngedyr/teddykompaniet-gynge-med-lyd-baby. Den er jo genial 😀 lykke til med dåp, er heldigvis akkurat ferdig . Frumaela.no har mange gode tips til en fin dåp. Hadde virkelig tatt en titt der 🙂

 3. Gavetips: et armbånd som er gravert. Et hjerte halsmykke. Penger på en konto kommer alltidgodt med.
  ønsker dere alle en god jul 🙂

 4. Barnedåp er så fint! Gleder meg til å følge deg under planleggingen, du er jo så kreativ at det smitter over. Dere får ha en god helg alle tre! 🙂

 5. Vi har bestilt en liten engel med gravering » Haakon Almars første jul 2013″ en fin liten julegave til babyen. Og et evig minne om den aller første jul. Også får han et pent guttesmykke siden han skal døpes første juledag. Om du synes det er morsomt selv,fant jeg engelen på http://www.barnevognskilt.no

 6. Det er godt og endelig være ferdig 🙂
  Jeg er halvveis med mine gaver og gjør ferdig de siste på søndag når det er søndagsåpent 😀

 7. Folk snakker som om at dåp er en bekreftelse på tro, noe det IKKE er. Dåp er en tradisjon i Norge. Det står ikke noe i bibelen om at babier skal døpes, det står derimot at han (Jesus) velsigner dem. Jeg ble IKKE døpt da jeg var baby, enda mine foreldre er kristne og har oppdratt meg i den kristne tro. Jeg hadde en barnevelsignelse, og er fornøyd med det. Så alle kan dempe hylekoret, for L-K og Caroline gjør nok dette mer ut av tradisjon, enn ut av tro. Jeg vet de er kristne, så det er vel heller deres hverdagsliv som kommer til å påvirke troen til Nelia, fremfor noe hun ikke engang kommer til å huske 🙂

 8. Vi fikk dåpsgave av min lillebror som var ganske genial: En sparebøsse fra gullsmeden med et løfte om at når mini har klart å spare et visst beløp på den, skal han doble beløpet og så kan han bruke det på hva han vil. Noe som på sikt kan bidra til spareevner hvertfall. Men det er jo på sikt da.. litt tidlig, men tror ikke det er mer enn et par år før han kan bruke den:)

 9. Caroline, det er så hyggelig å følge bloggen din! Ønsker dere en god jul!

  1. Tusen takk, jeg blir så glad 🙂 God jul tilbake fra alle oss <3

 10. Hva med en donasjon til noe viktig, i hennes navn? I og med at hun har alt selv, og mest sannsynlig aldri vil mangle noe 🙂

 11. Til de som har problemer med å finne på en julegave til en få uker gammel baby, så hadde en kjempegod ide vært, å sette beløpet man ville ha brukt på baby, inn på en konto som støtter dyr og/eller mennesker i nød. Jeg kan love deg, at barnet vil bli kjempestolt av dere senere, når de forstår handlingen! ♥

 12. Hei. Vi begynte en tradisjon da vår jente var baby. Hun får en juletrepynt, som passer årets trend, til jul hvert år. Merker pynten med årstallet. Så det kan være et forslag til julegave til vesla. 😉 Nå er vår snuppe 5, 5 år så hun får julepynten i pakke 23 i adventskalenderen. Da pynter hun sitt eget minitre med egen pynt og litt anna hun har arvet av oss. Koselig å se tilbake på årene og trendene. 😉 Ellers merker nok Nelia lite til gavene i år. Men jeg skjønner jo at dere vil gi noe. Kan gi et smykke med gravert «Min første jul» eller noe annet i den retningen. Det er sånt hun kan sette pris på når hun blir eldre.
  Ha en finfin innspurt av advent.

 13. Scottish Moments

  tittar in för att få min dagliga dos av norskt mys, älskar norska!

  Hälsningar från Scottish Momnets- ditt fönster mot Skottland, blogg på svenska och engelska.

 14. Så koselig 🙂 Det nydelige bildet av de tre hjertene og kortshop sine kort må jo bare bli helt fantastisk!!
  Blir noen glade mottakere i år 🙂

  Klem 🙂

 15. Haha, jeg visste det!! Med én gang du fortalte du var gravid, visste jeg jeg at du kom til å styre og stelle og planlegge dåpen til lille Nelia akkurat som du gjorde med brylluppet i 2010. Gleder meg til å følge med, planlegging og er så typisk deg! Du er så flink. Alle må jo ha sin egen «greie» 😀

  Kortshop lager de fineste kortene, vi har bestilt der i alle år siden vi «kjenner» de som styrer det. Herlig<3

 16. Dwightinha

  Der er vi nok like, for innpakkingen tas ganske alvorlig her i gården! Det ligger mye omtanke i hvordan gaver pakkes inn, og det er vel så viktig som tanken bak hver enkelt gave. Like nøye på julekort, invitasjoner og oppdekkning er jeg også. Man lever kun en gang, og man bør gjøre det meste for å skape fine tradisjoner. Jeg er takknemlig for at jeg fikk med det hjemmefra og kan videreføre det til neste generasjon.

 17. Okei. Du skrev at det var opp til Nelia å bestemme om hun ville ligge på nett eller ikke.
  Men, nå har du jo fått et kjempe-super-søtt bilde av henne, og DA har hun ikke noe valg lengre.

 18. Knis, må flire litt av LK- sjekk den stolte pappaen da! 😉 Ser nesten ut som en hane som trøkker brystet frem, rett før knappene i jakka spretter ut. 🙂

  Søtt, minner meg om min egen mann, som enda går med et fårete og stolt flir når han vandrer på tur hånd i hånd med en femåring som høylytt proklamerer at hun vil gifte seg med pappaen sin! 😀

 19. kristin

  Hihi! Det ser ut som lille Nelia ligner på sin far:D God jul! og god bedring!

 20. Hei Caroline!

  Min datters første jul, ventet vi med å kjøpe gave til hun hadde fått av andre:) da så vi hva hun manglet etter jula som hun ikke fikk av andre:) Jeg synes det var kjempevanskelig å finne på hva man skulle kjøpe den første jula iallefall 🙂

  Ha en magisk og fin jul:) Jula blir jo så mye koseligere når man har fått små i huset 🙂

 21. Så fine dere er som ett par, og den lille familien dere har skapt sammen. Hva dere ikke gjør for lille Nelia, søteste!

 22. Jeg har kjøpt et ornament, juletrepynt, hver jul til mine barn og skrevet årstall på. Tanken er at de skal få disse med seg når de en gang er voksne og flytter hjemmefra.

 23. Silje :9

  Dere kan jo lage en konto til hun og sette inn penger der? Og så kan dere be familie sette inn penger der om de ikke vet hva de skal gi i gave senere? Så kan hun bruke av denne når hun skal studere eller lignende?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *