flashback friday

Happy Friday! I dag er det luciadagen og i tillegg fredag 13, så det gjelder å tenke positivt – gjør det om til en lykkedag. Jeg skal slå et slag for lussekatter senere, eller i det minste blir det bollebaking, kan jo være fint å innføre litt tradisjoner for Nelia allerede nå, til tross for at hun ikke skjønner et kvekk. Dette er første gang på 3 år at vi er i Norge på denne datoen – i 2010 og 2011 var vi på Maldivene og i fjor var vi i Mexico.

___________________________________________________________________________________________________________

flashback  

Luciadagen 2012 nøt jeg med margarita i hånden fra en solseng på storslåtte The Royal i Playa del Carmen, i år sitter jeg med verdens vakreste mirakel i fanget, lille Nelia. Det er rart hvordan ting endrer seg så fort, og også så rart at man aldri i verden kan forestille seg livet uten denne nye personen som opptar alt du gjør, er og tenker i løpet av en dag. Neste år har vi kjempelyst til å ta henne med på ferie til nettopp Mexico, vi forelsket oss helt i dette landet og så også at det var svært barnevennlig på alle områder om du bare velger riktig sted, så jeg tror at en 1-åring skal kose seg fælt i lignende trakter lucia anno 2014.

___________________________________________________________________________________________________________

I dag står julegaveshopping på planen, vi skal bli ferdig med siste rest og også kikke på gaver til hverandre. Jeg har absolutt alt jeg ønsker meg og enda litt til, så jeg ønsker meg ingenting – i år som i fjor. Kanskje jeg bare skal ønske meg kvalitetstid med familien min på et spa-hotell i nærmeste fremtid? Det hadde faktisk vært en kjempegave!

– vi sees senere – 

56 kommentarer

 1. Hei 🙂 Så det var en annen Janne som hadde kommentert så fordomsfullt og freidig på din forrige post, guri, håper du ikke tror det var meg! Ble helt flau, jeg! Du må virkelig ikke bry deg om slike kommentarer, livet skal leves slik man selv ønsker det og man skal være lykkelig med seg selv og sine nærmeste 🙂 Stå på, du virker som et godt menneske 🙂 Har du eller noen andre forslag til guttenavn, forresten? Spretten i magen er gutt og vi trenger litt navneinspirasjon, vanskelig det med navn, altså 😉 Ha en fantastisk Luciadag 🙂 Klem

  1. Jeg ser ip-adresser 😉

 2. Jeg beundrer deg så mye, og ser veldig opp til deg, du er virkelig et bra forbilde for oss yngre. !

 3. Så flott å høre at du likte deg så godt i Mexico! Har du noen tips til must-do på både isla mujeres og playa del carmen? Jeg og familien skal tilbringe julen der, så hadde vært toppers med tips fra en som allerede har vært der! 🙂

  1. Du kan lese innleggene mine fra i fjor, så ser du hva vi gjorde 🙂

 4. Ja merker selv at jeg setter mer og mer pris på få gaver som innebærer opplevelser med andre 😉 Det er givende både for den som gir og får!

  http://www.bryllupstid.no

 5. 13. Desember og Luciadag, også min bursdag:-) Hehe, fyller hele 20 år 😉 Har begynt dagen med Luciafrokost med faddergullet mitt og broren hans i barnehagen da mammaen og pappaen var på jobb. Koste oss masse, og så er det noe spesielt å se barn gå i luciatog og synge *smelt* Håper dere får en nydelig dag:-)

 6. Hvor i Mexico mener du det er bra med barn? Vi har tenkt oss dit i februar, men klarer ikke helt bestemme hvor.

  1. Det vet jeg ikke helt, men i Playa del Carmen er det hvert fall store hotell som er tilpasset barn 🙂

 7. Lyckliga Ingrid

  Dere er så fine <3

 8. catrine

  reis mye på tur når hun er liten!! «verre» når de blir to-tre år og springer rundt hele tiden!! Å reise med små barn går helt fin, bare planlegg godt, å plukk opp litt triks fra folk med erfaring!! Vi var på noen turer, men angrer på at vi ikke fartet mer.. Var to uker i Aruba når gutten var 5 mnd, gikk som en drøm!! God helg 🙂

 9. Åh, ble reisesyk av disse bildene! SÅ deilig, og så brune dere var 🙂 Sikkert helt fantastisk å ta med Nelia dit. Ha en fin helg <3

 10. Ååh, Caroline! Jeg blir så gla av innleggende dine!
  Fantastiske søde bilder, og ikke minst så blir jeg så gla av tankegangen din!
  Jul for meg er litt bobbob – fordi jeg synes samfunnet har endret seg drastisk – til å kjøpe store fine dyre gaver, folk stresser rundt for å få tak i gaver og det blir bare KAOS i butikkene. Jeg skyr julestresset, og skulle virkelig ønske alle kunne tenke som deg og meg: kvalitetstid med dem man er gla i 🙂

  Ha en fortsatt fin dag, og en fantastisk helg! Stor klem

 11. Åååå!!! Så moro å se på bilder fra Mexico igjen:-) I dag er det 34 dager til hele familien drar til Playa Del Carmen for andre gang!!! Gjett om vi gleder oss:-) Er faktisk det eneste stedet våre barn har et stort ønske å dra til igjen, og vi voksne også da! Veldig lett å forelske seg i stedet, og ikke minst barnevennlig! Deilig karibisk bris, varme gode netter❤️ Men først er det den herlige julehøytiden som skal nytes i heimen:-) Ha en fin dag, fine du:-) Koser meg SÅ mye med bloggen din, selvom jeg ikke etterlater så mange «spor» etter meg! Er innom flere ganger hver dag:-)
  Klem

   1. Takk:)

 12. Yes, it is unbelieveable how things changes but you are always very beautiful <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 13. Hei Carro, hvilket sted synes dere var best/finest? Maldivene eller Mexico ?
  Kos deg videre.

  1. Maldivene er klart finest, men totalpakken Mexico var nok hakket bedre 🙂

 14. Åh, sånne tilbakeblikk-innlegg er SÅ gøy og koselig, gjerne ha det oftere. Håper du skal lage sammendrag av 2013 sånn du har gjort på nyåret noen ganger 😀

 15. Benedicte Andreassen

  Nåja, hun får nok meg seg mer enn du tror 😉 Hun merker sikkert at det er noe ekstra 🙂

 16. Sønnen min ble født fredag den 13:)

 17. Hei!:)
  Jeg lurte på hvor du har kjøpt den lyse rosa bikinien din på bildene?:) kjempe fin!
  Leser hver dag. Synes du er flink:)
  Mvh Stine

 18. Savner sommer og sol! Ja, det er rart hvor fort livet kan endres, men veldig flotte forandringer da 🙂

 19. Så flink du er til å se mulighetene, og ikke begrensninger når det kommer til det å få barn! En tur til varme trakter er like flott med et barn 🙂

 20. Å herre, jeg har SÅ lyst til Mexico!! Ser aldeles nydelig ut. Blir sikkert herlig å ta med seg Neila dit neste år, tenk som hun kommer til å kose seg i strandkanten! 🙂
  Vi var til syden med sønnen vår for første gang i sommer, og da var han 3.5. Koste seg verre og har snakket om det nesten hver dag siden.. hehe Han sier han vil flytte dit og bo der hele tiden.. Kan bli litt mye av det gode, kanskje?
  Kos dere på Lucia-dagen.

 21. kornelia

  wow det så deilig ut! Vi drar til Thailand den 20. som hvert år! deilig der og, men litt lang flytur hehe. Hvordan er flytiden til Mexico? Så så fint ut, kanskje jeg skal bytte ut Thailand med Mexico etterhvert 🙂 God adventstid videre!

 22. Åh, herlige og ikke tilgjordte bilder 🙂 Gleden i uttrykket ditt når du henger i løselufta er så herlig. Flere slike bilder.

  Her har vi sett på luciatog med levende lys i tussmørket og med tårer i øyekroken. Barnesang får meg alltid til å gråte. Gled deg til lille Nelia skal gå i luciatog, det er så fantastisk å se sine egene unger ta del i slike herlige tradisjoner.
  Nå skal det bakes lussekatter.
  Ha en herlig helg!

 23. Charlotte K.

  Mexico ser fantastisk ut! Jeg og min kjære drar dit i januar, gleder meg! Kan du skrive et innlegg om Mexico med forskjellige reisetips? Virker som Mexico blir mer og mer populært 🙂 I tillegg hadde det vært supert om du laget en egen kategori på bloggen for «Reiser» 🙂

 24. Jeg syns det er så utrolig trist å høre om alle som ikke ønsker seg noe som helst… Sånn er verden blitt, folk går ut og kjøper seg akkurat det de vil til enhver tid. Hva er da koselig med å gi hverandre gaver…? Oppfordrer alle til kjøpestopp i 2014 (bortsett fra nødvendige ting), og å heller notere seg ting iløpet av året som man ønsker seg til neste jul! Vi klarer oss alle (minst) ett år uten å kjøpe noe som helst 🙂

 25. Så herlig.
  «syden» med 1 åringer er helt ypperlig. De er fremdeles så små at de sover i vogn slik man kommer seg litt rundt og de er såpass aktive når de er våkne at sandstrender og basseng er veldig artig. 🙂

 26. Kjäre Caroline! Hvorfor mätte du tipse meg om pepperkaker med blämuggost? Unödvendig :p namnamnam!

 27. Skal for første gang feire jul i utlandet, så det blir en ny opplevelse! Jula er favoritthøytiden og jeg har vanligvis en haug tradisjoner når det er jul 🙂

 28. Christine Meling

  hei! 🙂
  gikk ikke ann å kommentere på spørsmålsrunden din så spør her. håper det gå bra.
  jeg bare lurte på, siden du har sånn lavkarbo osv, kommer du til å ville at datteren din også skal ha det? kommer du til å bake boller og kaker med henne? og sånne ting?

  1. Må man liksom bake boller og kaker for å være en god mor? Min mamma bakte nesten aldri med meg, men hun var veldig kreativ så vi malte, lagde smykker, trolldeig, sydde på symaskin og mye mye mer…. Er da utrolig mye man kan gjøre med barna som ikke har med baking å gjøre!! Og dessuten er Caroline så flink med lavkarbomat at jeg er sikker på at hun veldig fint kan bake sammen med datteren hvis hun har lyst til det…

 29. Så utrolig koslig! Du er et flott forbilde 😀

 30. God luciadag! – og fredag den 13.
  Jeg har lotteri idag – kanskje har du flaks? http://mariebs.wordpress.com/2013/12/13/13-desember-prov-lykken/

 31. Ååh, jeg kjenner jeg blir helsprekken av sjalusi over den flotte(!!!) kroppen din. MMen samtidig kjenner jeg at jeg blir positiv, og gleder meg spesielt til svar på spørsmålsrunden 🙂 God helg til dere! Kos dere masse medllille Nelia! 🙂

 32. Hei! Jeg ville bare si at det var utrolig gøy å møte deg i dag. Du er fantastisk flink, Caroline! Jeg heier på deg 🙂

  1. Utrolig hyggelig å hilse på deg også <3 Koselig at du kom bort 🙂

 33. I really love the pictures! <3

 34. Åååå nå fikk jeg så lyst til å ut å reise igjen, meg og samboeren elsker å reise:) Vår datter er nå 14 mnd,og da hun var 6 mnd var vi på en mnd reise i karibien og USA, det gikk så fint og så å reise med spedbarn er ikke noe problem så lenge de er friske. Det var en super tur og håper vi får til å gjøre det samme neste gang jeg er i permisjon med neste mann. Ha en fin kveld fine du, nyt tiden med Nelia den tiden er bare magisk og så verdifull 🙂 klem

 35. Lars burde vaere takknemlig for aa ha en saa perfekt kone, det er han sikkert da 🙂

 36. margrethe

  Hvor er den svarte kjolen fra? Dødsfin!

  1. Benedicte

   Det lurer jeg også på, den var kjempefin!

 37. Sikker på at din er et mirakel? Sånn u forhold til alle andre barn da eller?

  1. Selvfølgelig synes alle foreldre at sitt eget barn er et mirakel og verdens vakreste! Noe annet ville jo være rart.. For en dum kommentar!

 38. Fantastiske bilder! 😀 Men jeg lurer på hvordan går med med flyskrekken din? Jeg skal til Thailand i februar å gruer meg veldig til å fly!! Har flydd mye før, men aldri så langt. Og jeg er like redd hver eneste flytur 😛 Grusomt!!! Hva gjør du når du skal fly langt? Har du noen tips?

  Ellers så vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din! Og Neilia er fantastisk, dere er flinke. Stor klem fra en fast leser, som er dårlig til å kommentere 😉 God helg!

 39. Hvor er bikinien fra, den peachfardede, den er nydelig!

  1. victoria’s secret 🙂

 40. Hvor er bikinien fra, den peachfardede, den er nydelig!

 41. Det er SAA sykt fint det bilde av deg hvor du sitter i en ferskenfarget bikini paa stenkanten! Gurimalla!

 42. Hei. Jeg lurte på hvor dere var på shopping?

 43. Such a beautiful couple! Gorgeous holiday photos, I hope you have nothing but wonderful memories from all of your holidays. 🙂

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 44. Du er så fantastisk flott!

 45. litt av et liv du har, Caroline, virker heelt fantastisk, bli veldig inspirert 🙂
  Befinner meg faktisk i Mexico nå, som utvekslingsstudent. Bor selvfølgelig ikke i Playa del Carmen trafkene, men skal dit å utforske i Mai, og kanskje en spontantur i januar!! kjempespennende 🙂 har bodd her i 4 mnd, og skal bo her i 7 til!
  Datteren din er nyydelig, ta vare på hver dag som går<3

  stor klem fra meg!
  (renateimexico.blogg.no)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *