pysjamasmafiaen

God torsdag, fine lesere  I dag har vi virkelig hatt en slow morgen, så utrolig deilig! Nelia våknet ikke før klokken ni og det gjorde ikke vi heller. Så var det morgenstell og mat, og deretter sovnet hun som en stein igjen – i fanget til mamma *smelt*

___________________________________________________________________________________________________________

pajama time 

I dag får vi Oslobesøk av forlagssjef Jan, så det blir koselig. Det er bare pleasure og ikke business, har ikke sett ham siden tidlig i sommer, så det er på tide med en klem igjen. Ellers tenkte vi oss ut på langtur i løpet av dagen, for jeg har endelig fått spedbarnsinnlegget til ergo-babyen, og herlighet som jeg gleder meg til å plassere Nelia i den! Jeg er sikker på hun kommer til å storkose seg, og det kommer jeg til å gjøre også. Endelig turgåing uavhengig av vognen, det betyr at skogen kan utforskes! Skal bli godt, jeg trenger å bevege på meg. I morgen skal jeg til fysio for å prate litt om trening etter graviditet, spent på hva han sier. Jeg er klar som et egg for å starte med litt styrketrening igjen, men er usikker på hvordan man burde begynne. Den skikkelige kondisjonstreningen får vel vente til over nyttår, tenker jeg. Gledegruer meg til å sjekke hvordan det står til med formen, kastet jo inn løpehåndkleet i graviditetsuke 37 😉

Vil bare ønske dere en fin dag, så sees vi til oppskrift-onsdag (torsdag) senere, nå har jeg nemlig fått tak i alt jeg trenger.

– ♥ – 

99 kommentarer

 1. in english please

  1. There´s an english version on the bottom 🙂

 2. Du har jammen en bra mann som står opp for deg 🙂 Leste det innlegget til rygh og huff.. jeg ser virkelig ikke poenget med å analysere deg og det du gjør opp og ned. Du er en sterk person, det er sikkert og visst 🙂 Og bloggen din er et lite lyspunkt i min hverdag!

 3. Karianne

  Så vakkert <3 Ingenting er som kjærligheten til sitt barn <3 Man vil bare fryse øyeblikket og ønske at det kunne vare for evig <3

 4. Så flott bilde av mor og datter:) Og du, jeg leste saken som er på VG om deg nå, og jeg håper du klarer å heve deg over folk som absolutt må uttale seg om deg på en negativ måte. Jeg har hatt spiseforstyrrelser, og vet du hva? Bloggen din hjalp meg med å bli kvitt det. Mat ble en positiv ting, da du lager så mye godt og får middag til å bli en hyggestund. Trening begynte jeg litt med og, etter hvert. Du fortjener ikke å skulle bære skylden for at noen er syke, og jeg mener at du har et sunt forhold til mat og trening som inspirerer til en sunn hverdag. Håper du klarer å beskytte deg selv mot alt som står overalt, du fortjener å ha en fin barseltid med baby og mann uten å skulle ta inn over deg andre sine spydige uttalelser.

  Takk for at du hjalp meg i en vanskelig tid, og takk for at du er du:)

 5. KristineN

  Hei! 🙂

  Jeg har stilt L-K noen spørsmål inne på Suntvett, men ser at det er lenge siden har publiserte noe sist, sjekker han kommentarene sine jevnlig eller skal jeg vente holdt jeg på å si :p hihi

  Du og lille Nelia er nydelige <3

  God Jul 🙂

  1. Jeg skal høre med ham 🙂 Tusen takk 🙂

   Klem!

 6. Sara Maria

  Så fine! Ser ut som ho har blitt større 🙂 🙂 dei vekse jo i rekoooordfart når dei e sö små! Rart å tenke på NO at babyen fikk plass inn i magen ikkje sant? 🙂

  1. Vokser kjempefort 🙂

 7. En kommentar uten sammenheng med blogginnlegget, men jeg vil bare si at du må holde ut
  med alt som blir skrevet i media! Vær sterk og hold hodet høyt! Jeg er så lei av alle som skal bry seg og
  være sjalu! Kan ikke de bare respektere at du er deg? Jeg er så lei lei lei! Håper bare
  du klarer å sperre ut kjipe ting for jeg unner deg ikke det her. Du står på
  og er en skikkelig fighter. Flink er du! Finn lykken i ivrige fans når dagene med kommentarer kan gå deg litt imot.
  Hils mannen og be han fortsette med å være stolt av deg 🙂
  Klem <3

 8. Fine dere er <3 Nyt førjulsdagene med veslesnuppa!

 9. You are just too beautiful and you seem like such a wonderful Mother! I love reading your blog and seeing your gorgeous pictures!

  Keep blogging!

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 10. Formen din er sikkert bedre enn noensinne. Etter et svangerskap har man jo et stort lager med røde blodlegemer. Det er jo som å være blod-dopet! 🙂 Jeg begynte å trene nesten med en gang etter at gutten ble født. Det er jo bare å lytte til kroppen. Det eneste jeg synes var dumt med å være tynn, trene og amme var at jeg måtte spise så sinnsykt mye for å ha nok melk. Så da lyttet jeg til det og trente litt mindre 😉

 11. hei, jeg begynte å løpe igjen etter 3 uker, det vsr så deilig.

 12. For et vakkert bilde av dere! Sukk 🙂 Du er en stor inspirasjon, elsker bloggen din og kikker innom flere ganger om dagen. 😀

 13. Hei flotte du!
  Jeg er ikke en av leserne som legger igjen spor etter seg så ofte, men akkurat nå føler jeg for det.. Først av alt: gratulerer så masse med lille Nelia! Jeg er sikker på at hun får verdens flinkeste foreldre! 🙂 også vil jeg bare si at jeg syns litt synd på deg om dagen. Du har akkurat fått et nydelig barn og skal leve på en rosa sky. Jeg syns synd på deg, fordi du fortjener det – å leve på en rosa sky! Det er helt forferdelig at «hele verden» virker som de er i mot deg om dagen, og det er så urettferdig! Vil bare si at jeg unner deg og familien din alt godt og ønsker dere en god jul <3
  Og sist men ikke minst: lenge leve misunnelse og janteloven!
  Stå på Caroline, du er et godt forbilde og en flott person!
  Klem fra fast leser! 🙂

 14. We so beautiful! Thank you very much for lyirics in English now!!:) I read your blog with help of an interpreter 🙂 Kate from Russia 🙂

 15. Veronika L

  Nydelig mor og datter bilde 🙂 Ergoen er super til turgåing, jeg synte alltid det var så koselig å ha den lille nært <3

  God jul til dere alle tre 🙂

 16. Elisabeth

  Nydelige Caroline! Nydelige Nelia!

 17. Hei,

  Dere er herlige begge to, håper dere koste dere på turen. Du får vel tusen kommentarer på at det er farlig å ha henne i bæresele også tenker jeg;) Alt hva folk skal mene, stå på du og gjør hva som føles best for deg. Synes ikke du fortjener alle disse negative kommentarene. Håper du tar til deg de positive og børster de negative kommentarene av skuldrene med det samme:)

  Jeg ville bare tipse deg om en trenings app for opptrening av mage, den heter mamma mage og er laget av en svensk fysioterapaut med gravide som sitt spesial felt. Jeg har selv en 3 mnd gammel snuppe og startet å følge denne appen for å bygge opp de indre magemusklene. Som du sikkert vet strekkes disse mye under graviditeten og har behov for økt fokus før de ytre magemusklene belastes. Hun forklarer dessuten veldig enkelt hvordan det hele henger sammen. Den er oppdelt i nivåer som åpens etterhvert som du fullfører programmet, jeg er på 3 nivå nå og merker allerede kjempe stor forskjell. Du kan starte med den nå da de første øvelsene egentlig er bekkenknip og holde inne magen. Det føles ikke som trening, jeg er som deg i gangske god form og liker å trene mye og harde øvelser så jeg tenkte at dette var tull og for lett men det er det ikke:). Ville bare tipse deg om den siden jeg er så utrolig fornøyd med den så langt.

  1. Takk for tipset 🙂

 18. Brittany

  Hva sminke bruker du?

  What makeup do you wear?

 19. magda gdynia

  I miss English so much!regards!

 20. Caroline

  ÅÅÅH, hallo jeg gråter nesten av de nydelige bildene du legger ut av deg og den lille sammen. Er så fint! Aldri så babysyk som når jeg leser bloggen din. Verdens vakreste lille familie. Unner dere alt godt.<3 Må også si at jeg beundrer deg skikkelig for hvordan du takler alt dette mediastyret. Du er virkelig et forbilde! Nelia er utrolig heldig som har fått slike sterke, resurssterke og sunne foreldre 🙂

 21. Fine Caroline! Jeg har fulgt bloggen din i mange mange år nå (vil ikke fundere på hvor lenge, for da må jeg jo tenke på hvor årene blir av.. :P), og selv om jeg ikke legger igjen så mange spor vanligvis, så er jeg blitt svært glad i både deg og bloggen 🙂

  Kjenner at jeg har behov for å si at jeg, iallefall basert på hva vi blogglesere får innsyn i, er imponert over hva du får til. Jeg er ikke nødvendigvis enig i alt du foretar deg, jeg synes jo eksempelvis at undertøysbildet kanskje var litt uventet, men det bruker jeg virkelig ikke kalorier på! Jeg kan ikke forstå hvordan noen til stadighet må finne «feil» ved deg (og andre bloggere). Flott hobby for de som liker å pirke på folke de ikke har møtt, men det kommer sjelden noe godt ut av slikt. Konstruktiv kritikk ja takk, men kollektiv debatt av fotballfruen’s amme-BHer og sykehustøfler er nå virkelig agurknytt.. Jeg blir svimmel av alle mediaoppslagene som har omhandlet deg i det siste, og håper virkelig du hever deg over disse skriveriene.

  Alt i alt synes jeg du gjør gode valg, Caroline, og jeg tror nok du er en ganske smart jente nemlig 🙂 Jeg synes det ser ut som du har et fint nyansert syn på det meste. Og nå har du jo fått den fineste lille Nelia, som sikkert har gjort deg godt. Du ser iallefall smashing ut om dagen (både med og uten klær!), og du har iallefall gitt meg babyfeber (takk for deet.. :P).

  Ville med dette til forandring skrive noen ord og ønske deg alt godt og masse lykke til med nurket og familielivet. Og skulle du trenge det, så ta deg for all del noen uannonserte bloggpauser nå i spedbarnsperioden, jeg går ingen steder 😉 Knuseklem til deg og Nelia, og fortsatt god helg!

  1. Takk for hyggelig kommentar <3

 22. omg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.