roadtrip til Oslo

God morgen Fy søren. Å bli bilsyk når du har en liten baby er ikke akkurat å anbefale. Vi reiste til Oslo i ni-tiden i går tidlig, og på veien hjem ble jeg så utrolig dårlig. Det skal jo ingenting til før jeg blir syk av å kjøre bil, dette er noe som har hengt ved meg siden jeg var liten, jeg var alltid den som kastet opp på alle klasseturene, så kjedelig! Uansett, nå for tiden sitter jeg bak sammen med Nelia, det er jo ikke optimalt for kvalmen min, men jeg gjør det likevel for jeg må liksom passe på at hun har det bra. Men når jeg i tillegg leter etter steder som har take away-sushi mellom Oslo og Siljan på Ipaden, kan jeg vel nesten skylde meg selv. Et lite minutt med øynene vekk fra veien i baksetet, og hele gårsdagen var ødelagt. Jeg sovnet i bilen og kastet opp først da vi kom hjem, heldigvis, men da ville det jo heller ingen ende ta. Og det å måtte ta seg av en sulten baby mellom slagene er ikke akkurat å anbefale *uhu* I dag kjennes det som jeg har tidenes hangover, og jeg er så sulten som en hest, så mannen står og mekker frokost mens jeg oppdaterer dere.

___________________________________________________________________________________________________________

(annonselenker) jakke edc by espirit / skinnleggings vila / genser hugo boss black / sko zara / klokke daniel wellington / armbånd goodnightmacaroon / veske mulberry 

___________________________________________________________________________________________________________

I hele desember får du 15 prosent rabatt på alle klokkene hos Daniel Wellington ved å bruke koden XMASFOTBALLFRUE – jeg har på meg modellen classic bristol. Sjekk hele utvalget her.

Utrolig gøy med så mange spørsmål i går, hvilken kategori synes dere vi skal gå for neste gang? Sminke og skjønnhet for eksempel? Jeg håper dere får en fin dag, vi sees senere. Jeg skal bare komme meg til hektene igjen 

___________________________________________________________________________________________________________

154 kommentarer

 1. I just wanted to thank you for writing the blog posts in english as well now! 🙂

 2. Kjære Caroline, du ser helt FANTASTISK ut!!!!

 3. Hahahahaha, du er morsom! 🙂 Jeg spurte fordi jeg klarer ikke å gå med flate vintersko om vinteren engang, er sykt redd for å falle 😉

 4. Vil minne om at bilsetebruk til spedbarn bør være meget begrenset og helst unngåes i barnets første levemnd.

 5. Så fin jakke! Men over til bilsyken din, det finnes speil du kan feste på nakkestøtta bak barnet så dere kan se henne i speilet fra forsetet. Da slipper du kanskje å bli så bilsyk, og dere ser at hun har det bra. Skjønner jo at du vil sitte bak med henne også da, er jo ekstra trygt og koselig 🙂

 6. Josefine

  Hvor er din flotte jakke fra? 🙂

 7. Linn Viktoria Olsen

  Caroline du ser virkelig helt smashing ut! Jeg synes også forøvrig ikke at du skal angre på at du la ut bildet av deg selv i undertøy etter fødselen. Du så helt fantastisk ut og er et supert forbilde som viser at man kan holde seg i form og ta vare på seg selv, selv om man er gravid / har fått barn, og det er INGENTING i veien med det! Janteloven slår til for fult, hvorfor kan ikke kvinner heller oppmuntre hverandre å si positive ting? Jeg forstår meg ikke på alle de som sitte hjemme bak pcen og føler en trang til å ytre alt de mener og synes om personer, har man ikke noe fint å si trenger man heller ikke å si det! Tror ikke folk tenker på at det faktisk er mennesker som sitter på andre enden, hvor ofte går man opp til folk personlig å slenger dritt i trynet deres? IKKE ofte, det handler jo faktisk om å være medmenneskelig og om ren folkeskikk! Jeg synes du har all rett til å være stolt over deg selv og du har jo aldri sagt noe om at andre typer kropper ikke er flotte, alt du gjør er rett å slett å legge ut et bilde som viser : her er jeg, slik ser jeg ut og jeg er stolt over hva kroppen min har vært i gjennom! Du er råflott Caroline, håper du storkoser deg i denne tiden, Nelia er bare helskjønn. Ønsker dere alle er kjempe fin jul og et godt nyttår 🙂

  Klem Linn

 8. Må man betale toll på danielwellington.com/no?

 9. Wæææ! Du ser fantastisk ut! Vi kan vel konkludere med at du på en eller annen merkelig måte alltid klarer å se nydelig ut, enten du er høygravid, nybakt mamma (burde ikke du være fortapt i ammetåken??) eller nettopp løpt 1 mil. Du stråler iallefall, og det mørke håret er ekstremt kledelig 😀 Gratulerer så mye med den lille jenta deres!!

 10. Charlothe

  Jeg ble en DW-klokke rikere 😀 Woho! Men jeg lurer på en ting; det står på nettsiden deres at den koster 1499, og så la jeg til 15%-rabatten din, og så endte beløpet på 980-ish??

  Og du ser stunning ut as always :*

  1. Kanskje de slår av den svenske momsen også 🙂

   1. Kristine

    Hei Charlothe.
    Måtte du betale noe mer enn 980,-? Toll eller frakt i tillegg?

 11. Utrolig fin genser, men fant den ikke på linken?

  1. kanskje den er utsolgt? :/

 12. Caroline, du er et stil-icon!
  Den EDC-Esprit-jakken var så fin og romslig, sånn passe perfekt oversized 🙂
  Hvilken størrelse valgte du i den???

 13. Vilde Jersin

  Hårfargen din er kjempefin! hvor har du farget håret ditt, og hva heter den hårfargen?

 14. Hei, skjønne Caroline! 🙂
  Jeg lurer på om du har DW-klokken i dame- eller herremodell? Ser for meg at jeg blir finest med herre siden den er litt større.

 15. Lurer på det samme som noen andre spurte om; må man betale toll på danielwellington.com/no?

 16. Christina

  Hvor stor er klokken din i diamenter? 🙂

 17. Hei. Jeg kom tilfeldigvis over din fine blogg 🙂 Gratulerer med familieforøkelsen. Jeg er så heldig at jeg er farmor.
  Den egentlige grunnen til at jeg skriver, er at jeg har bestilt en klokke fra danielwellington.
  Problem nr 1. Det ble ikke trukket fra dine prosenter, så vidt jeg kunne se.
  Problem nr 2 Klokken har ligget i Stocholm på postens internationale terminal en evighet. Lurer virkelig på hvor lang leveringstid som beregnes? Problem nr 3 Hva kommer sluttsummen på? Hvor mye blir det i toll? Får jeg din rabatt?

  Jeg føler jeg har begitt meg inn på en innviklet kjøpsaffere. Håper du kan bidra og hjelpe, så vi får klokkene til en gunstig pris. Hvis ikke bør du ikke reklamere for dette selskapet.

  Klokkene er superfine så jeg håper på det beste 🙂

  1. Oi, det høres ikke bra ut :/ Kan du sende en mail på marked@fotballfrue med ordrenummeret ditt, og kvittering for bestillingen?

 18. Lurer også på om man må betale toll på danielwellington.com/no? Håper du kan svare.

 19. Lisa Marie

  Hei 🙂
  jeg bare lurer på om det kommer ekstra toll på DW-klokkene ved å bestille dem via nettet?

 20. Hei 🙂

  Jeg benyttet meg av tilbudet og bestilte klokken før jul. Dessverre kom mva OG fortollingsgebyr i tillegg på hele 551 kr. Så jeg endte opp med å betale 1711 kr for en klokke som koster 1499 kr i Norge:(

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.