roadtrip til Oslo

God morgen Fy søren. Å bli bilsyk når du har en liten baby er ikke akkurat å anbefale. Vi reiste til Oslo i ni-tiden i går tidlig, og på veien hjem ble jeg så utrolig dårlig. Det skal jo ingenting til før jeg blir syk av å kjøre bil, dette er noe som har hengt ved meg siden jeg var liten, jeg var alltid den som kastet opp på alle klasseturene, så kjedelig! Uansett, nå for tiden sitter jeg bak sammen med Nelia, det er jo ikke optimalt for kvalmen min, men jeg gjør det likevel for jeg må liksom passe på at hun har det bra. Men når jeg i tillegg leter etter steder som har take away-sushi mellom Oslo og Siljan på Ipaden, kan jeg vel nesten skylde meg selv. Et lite minutt med øynene vekk fra veien i baksetet, og hele gårsdagen var ødelagt. Jeg sovnet i bilen og kastet opp først da vi kom hjem, heldigvis, men da ville det jo heller ingen ende ta. Og det å måtte ta seg av en sulten baby mellom slagene er ikke akkurat å anbefale *uhu* I dag kjennes det som jeg har tidenes hangover, og jeg er så sulten som en hest, så mannen står og mekker frokost mens jeg oppdaterer dere.

___________________________________________________________________________________________________________

(annonselenker) jakke edc by espirit / skinnleggings vila / genser hugo boss black / sko zara / klokke daniel wellington / armbånd goodnightmacaroon / veske mulberry 

___________________________________________________________________________________________________________

I hele desember får du 15 prosent rabatt på alle klokkene hos Daniel Wellington ved å bruke koden XMASFOTBALLFRUE – jeg har på meg modellen classic bristol. Sjekk hele utvalget her.

Utrolig gøy med så mange spørsmål i går, hvilken kategori synes dere vi skal gå for neste gang? Sminke og skjønnhet for eksempel? Jeg håper dere får en fin dag, vi sees senere. Jeg skal bare komme meg til hektene igjen 

___________________________________________________________________________________________________________

[showhide type=»post» more_text=»Show english translation» less_text=»Show less…»]

Good morning Yuck! I do not recommend being car sick with an infant. When traveling back from Oslo yesterday I became so ill with motion sickness. From my childhood it takes almost nothing to make me car sick I was always the one to throw up during school excursions. Even though it’s not exactly working wonders for my nausea, I’m in the backseat with Nelia now in order to look after her. However, searching for a sushi place on the iPad at the same time, I guess I’ve only myself to blame for my nausea. I fell asleep in the car and luckily I threw up once we were home, but that was only the beginning of my little malaise. Taking care of a little baby during all this is certainly not advisable *boo-hoo* Feeling as if I have the worst hangover and being hungry as a horse, the hubby is behind the cooking plates this morning.

Great fun with so many questions yesterday! In which category should the question round be next time do you think? Make-up and beauty perhaps? I hope you have a wonderful day! See you later once I’ve recovered
[/showhide]

154 kommentarer

 1. For en nydelig jakke! Haaper du kommer deg raskt etter en superfrokost! Klemmer

 2. Kristine

  Åå! Jeg blir så glad når du oppdaterer, du inspirerer sånn med fine antrekk og gode ord! Genseren din var utrolig lekker *har lyst på* 🙂
  Utrolig leit å høre om bilsyken, håper du raskt kommer deg til hektene igjen!

  Ønsker dere en fantastisk dag alle sammen <3

 3. Kristine

  For en utrolig fin jakke og antrekk i det hele tatt! Er det lenge siden du kjøpte den, eventuelt hvor? Bloggen din er så bra om dagen, gleder meg til hvert innlegg. Du er en stor inspirasjonskilde! Ønsker deg og dine en fin dag 🙂

  1. Tusen takk, så koselig å høre 🙂 Har fikset link nå 🙂

 4. GOD BEDRING! Jeg har vært alenemamma i 7,5 år, siden jenten min var 4 mnd så vet akkurat hvor grusomt det er å ta seg av barn når man er så dårlig. Verste som finnes!. Klem

 5. Har du farga håret?:) var utrolig fint iallfall! Du ser ut som en modell i et mote-magasin! Hvordan får du det til?:) en smuuule misunnelig 😉
  God bedring <3

  1. JA 😀 Litt mørkere 🙂 Tusen takk, kan ikke si meg helt enig men 😉

   Klem!

 6. Karianne

  Uff, det å være bilsyk er noe av det værste, hadde det når eg var liten og er det fortsatt! Det å være syk selv og skal være med barnet sitt er tøft når det står på, heldigvis har du en god mann som er så hjelpsom <3 God bedring, og håper det hjelper å få i seg litt mat.

 7. Huffameg 🙁 Det hørtes slitsomt ut.

  Håper dagen i dag blir fin, og så flotte bilder det var i innlegget! 😀

 8. Et lite tips mot kvalmen om alltid har funket på oss (og ungene) er å ha en plasterlapp over navlen. Har aldri prøvd å finne ut hvorfor det funker, men regner med det er noe med balansesystemet å gjøre. Bomull i et øre har jeg også hørt funker.

  Uansett, det skader jo ikke å prøve. Vi har hatt mange turer med kvalme unger i baksetet og dette har gjort underverker for både bil og båtturer 🙂

  Fine bilder! Elsker fargen på håret ditt 🙂

 9. Kjipt kjipt kjipt. Stakkars! Du har sikkert full kontroll; men du veit det fins baksetespegl ikkje sant? Slik som du fester på nakkestøtta i baksetet, og så kan du kikke i speglet framme og ha full oversikt over barnet? Då slepp du sitte bak (sjølv om eg skjønanr frykteleg godt du helst må sitte heilt inntil for å passe på), og du slepp snu deg.
  Det er skrekkeleg å kaste opp og ha liten baby. Håpar de finn ein måte å unngå det på framover og at dagen blir betre etterkvart.

  https://butikk.naf.no/diono-easy-view-plus-baksetespeil/product/53643/47784994920
  (Fins mange forskjellige, billige og dyre, med kosebamsar og heilt enkle slik som det over)

 10. Therese

  Så fin kåpe;) men får desverre ikke åpnet linken til den…..kan du legge den ut på nytt?

 11. Så fint outfit, likte det kjempegodt 😀

 12. Hei Caroline! Når det kommer til skotøy er jeg litt som deg, jeg elsker å gå med hæler! Men på vinteren føler jeg at det blir utrolig vanskelig, spesielt når det er glatt, og da synes jeg det er utrolig kjipt å ikke kunne bruke hæler. Jeg ser du bruker det stort sett hele året, og jeg bare lurer på om du tar dem på for å ta antrekksbilder eller om du går med dem hele tiden, og hvordan det går når det er glatt ute o.l.?

  Ha en nydelig dag <3

 13. Maja Næss

  Jeg stemmer for sminke og skjønnhet, eller hjem og interiør! 😀

 14. Marianne Kristensen

  er det natulige negler du har eller acryl/gel?

   1. Christina

    Har du noen erfaring med gel, og i såfall hvilken du syns er best? 🙂 jeg bruker henda til litt av hvert i løpet av en dag,og vil gjerne ha noen som holder litt 😉

 15. rabattkoden funker ikke…

 16. Wow, digger dette antrekket. så kult!

 17. Jeg forstår godt hvordan det er med bilsyke, og det å sitte bak sammen med den lille.
  Hos oss ble vi nødt å skaffe speil https://www.barnashus.no/besafe-babyspeil.html – det ble mye bedre for meg i alle fall.
  Nå viser det seg at gutten vårres ( 6 år nå) også er bilsyk, akkurat som mamma og pappa´n sin… du skulle ha sett oss på biltur gjennom franske og italienske alpene 😉

 18. Uff, stakkars deg 🙁 Vet selv hvordan det er å bli bilsyk. Ble alltid bilsyk da jeg var liten og det skjer av og til nå også, spesielt om jeg sitter i baksetet, det er varmt og jeg leser noe. For meg hjelper det å ikke ha på for mye klær, lufte litt, drikke vann uten kullsyre og følge med på veien 🙂

 19. Her hadde du kult antrekk! I like 🙂

 20. Hei 🙂 hvordan er det med bestilling fra denne siden i forhold til frakt? Vet du hva ca sum blir ved bestilling til Norge?

 21. Det var nok kanskje ikke så lurt med å se etter sushi steder 😛
  Men gjort er gjort og sånn måtte det gå 😛
  Ikke akkurat noe særlig at du måtte amme og kaste opp mellom slagene 🙂
  God bedring Caroline og håper at du er bedre nå 🙂

 22. Katrine

  Kjempefin outfit, Caroline! Likte klærne og måten du har satt de sammen på, så delikat:)

 23. Huff, det hørtes ikke noe særlig ut.. Har hørt to kjerringråd, og det ene er at du kan sette et plaster over navlen, og at det hjelper å ha noe i fanget. Som f.eks vesken eller ett eller annet 🙂 Vet ikke helt om de fungerer da, men det skader jo ikke å prøve neste gang!

  Jeg vet at dette er noe du ønsker å holde privat og ikke skrive om. Men kunne ikke la være å legge merke til hvor fyldige og fine leppene dine var på disse bildene! Er det pga leppestiften, eller fylte du opp med restylane med det samme du var der? 🙂 Du trenger ikke å svare altså! Uansett så leppene dine veldig fine ut!

 24. Kan vi få et fint bilde av hele Nelia snart? Med annsiktet og det hele. 🙂

 25. Maylinn

  Å så kjedelig å være bilsyk. Jeg må også alltid holde øynene på veien absolutt hele tiden, hvis ikke blir jeg kjempe dårlig.
  Jeg tenkte på noe annet også, som jeg ville spørre deg om. Jeg er så nervøs for når jeg en gang får barn, at jeg må amme forran pappa. Det blir bare så….unaturlig liksom. Hvordan syntes du dette er?

 26. En fråga, vem är det som tar dina bilder och med vilken kamera? Tack för en jättefin blogg! Hälsningar från Scottish Moments- bloggen för dig som gillar Skottland

  1. Lars-Kristian tar alle bilder av meg, vi bruker et Sony speilreflekskamera 🙂 Søk etter sony i bloggen her, har laget et innlegg om utstyret.

 27. Charlotte

  Hørtes ikke så greit ut! Jeg fikk ikke med meg at du hadde spørreundersøkelse om trening under eksamensstresset :/. Lurte på om alkohol har så stor betydning for treningen og resultater som folk skal ha det til? Er det noe du har merket?

 28. Hei Caroline 🙂

  Jeg forstår godt at du vil sitte bak sammen med Nelia når dere kjører bil. Jeg gjorde det veldig lenge selv med vår lille gutt. Men så fikk vi tak i et lite speil som vi festet på setet bak,der som babyen sitter og ser. Da kunne jeg følge med på alt han gjorde når jeg satt foran og jeg følte det mye tryggere. (måtte selvfølgelig baki og ta på,kose litt og dobbeltsjekke alikevel,men det føltes uansett bedre når jeg kunne se han selv om jeg satt foran) Vi kjøpte vårt på Barnas hus.

  Klem

 29. lillemeg

  Håper formen din er bedre nå! Du stråler som vanlig forresten, sinnsykt pen er du 🙂

 30. Veronica

  For en nydelig dame du er både på innsiden og utsiden:-)

 31. Du er utrolig vakker, Caroline! Syntes det er helt patetisk med all kritikken du får, du fortjener så mye bedre 🙂 Elsker håret ditt, og det er moro å se hvor mye kosthold og trening kan gjøre med en person! Fortsett som du er, når Nelia blir større vil hun forstå hvilken fantastisk mor hun har og være like stolt som det jeg er av min egen mamma! Ingenting er mer verdt enn et datter-mor-forhold!

 32. tobarnsmor

  Et tips slik at du kan sitte foran i bilen igjen: https://www.mamma-mia.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=list&b_kid=1062307

  Speilet henges opp på nakkestøtta i baksetet, så ser dere babyen fra begge setene foran:-)

 33. For en outfit!!! Den var så flott, elegant, stilfull og passende til vinteren! You go girl 😀 Og masse god bedring!

 34. Henriette

  Uff, så dumt 🙁
  Kjempe bra tilbud på klokken, vet du forresten om man må regne med toll fra denne siden? siden den ikke er norsk?

  1. Ja, det blir toll.

   🙂

 35. Charlotte Nathalie

  Krise! Jakkelinken virker ikke! Og jeg som syns den jakken bar så fin! VELDIG fin! Er det noe håp?
  God bedring forresten! Det er så slitsomt å være «sykebil» (mitt eget, og sikkert mange andre sitt utsagn som liten)!
  Klem Charlotte

  1. Det er ingen link, dessverre :/ Kunne ikke finne den igjen, jeg kjøpte den på salg tidligere, så da er den sikkert utsolgt :/

   Klem!

   1. Charlotte Nathalie

    Ja ja, sånn er det bare av og til, men ❤-lig takk for svar !

    Klem Charlotte

   2. carina

    Jakken finnes på ellos.no , de har i beige og sort:)

 36. Madelen

  Sett 2 plaster i et kryss over navlen før du skal kjøre bil, det hjelper!

  1. Det hjelper ikke for meg 🙁 Har prøvd alt fra slike råd til ingefær og reisesyketabletter, men jeg blir syk likevel. Det eneste som hjelper er å sitte foran og følge med på veien 🙂

   1. Har du prøvd å trene opp balansen? Jeg regner egentlig med at du har ganske god balanse, men kanskje det hadde hjulpet å gjøre en del spesifikke øvelser som går på dette. Da tenker jeg f.eks på sånn balanseplate man står på, gjerne mens man gjør andre styrkeøvelser.

   2. Hahaha! 🙂 Bilsyke går ikke på den fysiske balansen !!

    Hentet fra google:

    «Kvalme under reiser med bil, båt eller fly oppstår når hjernen får motstridende opplysninger fra synet og balansesenteret og ikke kan avgjøre hvem den skal lytte til. Når man leser en bok i bilen, gir øynene beskjed til hjernen om at man sitter stille, mens balansesenteret melder at man er i bevegelse. Det utløser et signalstoff som aktiverer et spesielt hjerneområde som fører til kvalme og kanskje oppkast.»

    Bilsyke skyldes altså en uoverenstemmelse mellom synsinntrykkene og de signalene balanseorganene i det indre øret mottar.»

    Slik hindrer du reisesyke:

    Det er flere triks du kan bruke. Det gjelder å lure sansene til å tro at omgivelsene ikke beveger seg. Målet er å avstemme opplysningene fra likevektsorganet og synet – altså å redusere «mismatchet» mellom de to.

    Du kan prøve følgende fem triks:

    1. Fokuser på et punkt i horisonten
    2. Hold hodet stille
    3. Få frisk luft – unngå sterke lukter
    4. Ta pauser
    5. Spis et lett, ikke krydret måltid før turen og spis litt lett og tørr kost underveis.»

   3. Emma: Balanse er et samspill mellom likevektssansen, synet og muskel-/skjelett-/leddsans. Den fysiske baansen som Lisa beskriver, bruker også likevektssansen i øret og synet, men avhenger i tillegg også mer av muskel-/skjelett-/leddsans. Så så fjernt var det ikke 😉

 37. Hadde det ikke vært bedre om du kjørte, og Lars-Kristian satt bak med Nelia? 🙂

 38. Svetlana

  Hi Caroline! Wish you, your baby & your family all the best! I would like to know how you deal with all house staff and the baby? Do you have someone who helps you like nurse?I really like to read about your everyday life!!! Thank you for your inspiring blog!

 39. Christel

  Hei 🙂
  Bruker du hair extensions? I så fall hvilke? Og er det clip on? Veldig fint!

  1. hendrix hair sine extensions, har brukt det i flere år nå 🙂

 40. Heisann, hva betyr kredittkostnad? Jg skl bestille klokken men det stod noe med kredittkostand? Hva betyr d ? Hvor mye koster d med frakt?

  1. Det er hvis du velger nedbetaling 🙂

 41. Anne Beate

  Hei Caroline!
  Nå har jeg prøvd å spørre deg 3 ganger, og ingen av gangen har du kommentert mitt innlegg.
  Prøver derfor «desperat» enda en gang:

  Her kommer det “mas” fra meg igjen, men jeg vil sååå gjerne ha samme boken som du har til Nelia.
  Nå har jeg vært på både Ark og Notabene (to forskjellige butikker i tillegg), ingen av de har samme boken som deg.
  Og ingen skjønner hvilken bok jeg mener.
  Kan du være så snill å se inni boken din om det står forlag som har gitt den ut, eller noe annen informasjon i den?
  Håper du gidder å ta deg bryet til dette! 🙂

 42. Gunn-Kristin

  Bilsyke er noe herk, forstår godt at du ble dårlig!
  Lurer bare på om du har prøvd armbåndene mot bilsyke og sjøsyken?
  Jeg slet både med båt, buss og bil før jeg begynte med disse båndene, men nå kan jeg reise akkurat som jeg vil 🙂
  Begge barna mine slet også med å bli dårlige, men etter at vi har brukt båndene på dem har vi ikke hatt noen problem.
  Båndene har et punkt som skal treffe pulsen, to fingerbredde fra håndroten. De er enkle og bruke, og gir ingen bivirkninger overhode.
  Tenkte bare jeg ville tipse deg, siden det ikke er alle som kjenner til de 🙂

 43. Hei,

  Tips mot bilsyke kan være å gå til kiropraktor. Det har gjort underverker for meg. Trenger jo kanskje ikke funke for alle, men det er verdt et forsøk. Han justerte balansenerven min på en eller annen måte og plutselig var ikke bilkjøring noe problem. Skulle bare ønske jeg visste om dette da jeg var liten, kunne spart meg og mine foreldre for veldig mye. Jeg må tilbake for justeringer en gang i blant, men det er en liten pris å betale for mer behagelige bilturer.

  /Hilde

 44. Ida Flad

  Gjelder rabattkoden reimene til DW-klokkene også? Da hadde julegavene for i år vært i boks 🙂

 45. kan du legge ut link til jakken?

  1. Den er utsolgt ser det ut til ./

 46. Alejandra

  Wow! looks sooo cold in Oslo!! regards, from Canary Islands

 47. Var en liten hønemor den første tiden til min lille.vi kjøpte tilslutt ett speil slik at jeg kunne se han når jeg satt i fram setet. Anbefale deg å kjøpe et slik speil om du liker å se hvordan den lille har der i baksetet 🙂

 48. Oh I’m so sorry, I suffer the same when I sit behind! Hope you get better soon! Looking super stunning as usual, these photos are magical! I’m drooling over your fuzzy jacket, would grab it!:) An inspiring outfit, super stylish and cosy! Take care and stay warm!:) Kisses Caroline! xo♥

 49. Kjære deg da, vet at det føles nødvendig å sitte bak sammen med den lille, men det er ikke det! 🙂 Nelia klarer seg like fint hvis du sitter foran. Hvis hu ikke har bilskrekk da? Men sånn jeg har skjønt det så har hu ikke det? 🙂 Kjøp dere et sånn speil til å ha på nakkeputa hennes så kan dere følge med fra forsetet 😀 blir hu missfornøyd så skjønner dere det rimelig raskt og kan stoppe så du evt kan sitte bak 🙂 mye bedre at mor er i toppslag når dere kommer hjem/fram! 😀

  1. Neida, hun har ikke det, men vi har liksom likt å ha det sånn likevel 🙂 Speil er notert til fjellturen 😉

   1. Speil er gull! 🙂 tar meg selv i å titte i det ca tusen ganger på en fem minutters biltur. Haha!!! 🙂
    Lykke til på biltur over fjellet! Vi skal over fjellet selv, til Måløy, med en på 3 1/2 mnd.

   2. De har helt enkle speil på biltema til 49 kroner med en enkel gummistrikk rundt. Vi kjøpte det til vårt andre barn. Førstemann kjøpte vi på baby butikk til 350 kroner, men det var dårligere speil (litt uklart å se i). Lykke til. Speil anbefales. 🙂

 50. Uff, det hørtes virkelig ikke godt ut! Kjenner til det med å være bilsyk, for jeg har heller ikke vokst det av meg :/

  Men herregud, så vakker du er! Tror jeg lyser av misunnelse her jeg ligger helt nedsyltet av forkjølelse, med fett hår og daffe klær, hehe!

  God bedring til deg <3

 51. Hva med å kjøre selv, så kan L-K ta seg av baby? For øvrig trenger jo ikke babyen at noen sitter der, regner med hun sover hele tiden? Et speil holder jo i massevis. Ikke i en hønemors tanker, men realistisk sett 🙂

  1. Blir speil når vi skal på fjellet 😉

 52. Hvordan er det ang toll på danielwellington nettsiden?:)

 53. KamillaM

  Uff.. Så kjedelig å bli bilsyk :/ Håper formen din kommer seg i løpet av dagen 🙂

  Har du vært og gjort noe med håret? Det ser litt mørkere ut igjen, kjempe fint! Du er jo alltid fin på håret 🙂

  Bare lurte på noe angående klokken. Har hatt lyst på den kjempe lenge, men har ikke tatt meg råd til å kjøpe den. Det jeg lurer på er hvordan den er i reima? Har ikke de tynneste håndleddene, så er litt redd for at den kanskje vil være for stram. Er de litt romslige? De er så lekre, så har veldig lyst til å spandere den på meg selv til jul (er lov å kjøpe julegave til seg selv, sant?) 🙂

  Håper dere koser dere masse om dagen, men den skjønne datteren deres <3 Stor klem til dere!

 54. hej, kan du snälla säga vart du har köpt dina matbordsstolar ifrån??

 55. Marianne

  hvor har du kjøpt jakken? 🙂

 56. I neste kategori synes jeg hud- eller hårpleie kunne vært interessant.Hvordan du renser og steller hud og hår for å holde det så fint som du har det.

 57. Så utrolig kjedelig å bli bilsyk! Fine bilder fra oslo hvertfall 🙂 Flinke du/dere som klarer å ta fine antrekksbilder selv om det er mørkt! Det klarer ikke jeg !

 58. Helene Berge

  Hei Caroline! 🙂
  Har ønsket meg DW-klokke lenge nå, så det passet perfekt at du la ut rabattkode på disse!
  Vet du hvor klokkene sendes fra, om det er Norge eller utlandet? Isåfall, vet du om vi risikerer toll? Hvor lenge varer rabattkoden?:)
  Håper på svar, på forhånd tusen takk! 🙂
  Mvh Helene

 59. Åååh så kjipt, jeg er helt lik! Tåler ingenting! Et blikk på noe annet enn veien og jeg er dårlig resten av dagen 🙁

 60. Karoline

  Link til årets Victoria´s Secret Fashion Show 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=ouphqQUBc7g

 61. Oohh I hope you’re going to feel a little better soon. I know hoe it feels to be carsick. But it really helps if you take a special medicine begore you go on long car rides and don’t read while you’re sitting in your car! That’s the worst really ..

  And please do one avout beauty the next time 🙂 I have so many questions for you haha.

  Get well soon doll❤️
  Much love Elke

 62. Hei!
  Ville bare si at jeg synes at det er flott at du har begynt å blogge på engelsk, og da tenker jeg på både de som er i utlandet, men samtidig alle de norske som leser teksten både på norsk, og (forhåpentligvis) på engelsk slikt at de kanskje forbedrer engelsken sin! 🙂

 63. Interiør

 64. elsker jakken din, kan jeg spørre hvilken størrelse du har i den? 🙂

 65. Heihei! Jeg har lenge tenkt å kjøpe meg DW-klokke, og nå som du har rabattkode passer det supert med en liten førjulsgave til meg selv 🙂 Men så lurer jeg veldig på hvordan det blir med toll? Bestiller aldri fra utenlandske nettsider fordi jeg er blitt hjernevasket av alle skrekkhistoriene der tollen blir kjempehøy, så hvis du kan fortelle litt om det klikker jeg en klokke hjem asap:D

  1. Toll er alltid på 10,7 % (?), og moms er alltid på 25%. I tillegg er det vanlig med et gebyr på 100,- 🙂

 66. Mariell

  Huffda, det er ikke noe godt å være bilsyk. Jeg var selv veldig bilsyk når jeg var yngre og hadde ikke lyst å reise noen plasser pga det, men vokste det heldigvis av meg. Håper du får en fin dag i dag 🙂

 67. Jeg sitter å ler for meg selv her. Et øyeblikk her så satt jeg å tenkte at du kansje hadde lagt ut et bilde av deg selv hvor du hang over do skåla….. HAHAHA!!! Skulle tatt seg ut.

 68. Skjønner godt at du sitter bak med Nelia jeg, som den hønemoren jeg er satt jeg baki med min eldste helt til minien kom, da var hun nesten 4 år! 😉

  Nå sitter eldstemann baki sammen med minste og underholder ham, så da slipper jeg det. 🙂

 69. Nydelig genser! Så fin du var 🙂
  Klem

 70. Charlotte

  kor har du kjøpt jakken din hen?:)

 71. Hvor mye koster dine extensions? Og hvor kjøper du dem? Kjøper du extensions og så tar m til salongen for å få satt på?

  1. Hei jeg veldig lyst til å kjøpe extensions og vil gjerne ha de du bruke, de jeg sikkert kan stole på, i å med at du alltid bruker bra kvalitets ting!

 72. Great that you are writing in English also. I’ve been reading your blog for a while, but the google translate doesn’t translate everything correctly. I know what it is to become sick in the car. I can’t read anything in the car, because if I read, I will puke… But luckily there is no problem when I drive a car 🙂

 73. Hei! Nå er det tredje gang jeg stiller dette spørsmål og håper på svar denne gang.. Hva sjer med appen? Jeg kan ikke finne den lengre og på tlf gikk den helt i stå så jeg slettet den. Hadde vært fint m et svar? Gratulere så mye til dere begge!

 74. Fine julebilder! Æsj, jeg blir kvalm av lange bilturer også. Kjørte forresten til Skien fra Oslo forrige uke, kjørte forbi Siljan og tenkte på deg! 🙂 Fin rute å kjøre, spesielt ved soloppgang!! Men det er langt, så kjønner du blir bilsyk. hehe.

  Ha en nydelig dag 🙂

  http://www.mydirtysho.es

 75. Kristin

  Har du forsøkt med Sea Band?
  https://www.vitusapotek.no/Products/NMD+default+Catalog/PID-921816.aspx
  Jeg hadde ikke så mye tro på det selv, men var på tur med Hurtigruta i dårlig vær da lillejenta mi var 4-5 år og ville helst ikke gi henne reisesyketabeletter.
  Jeg merket at hun begynte å bli sjøsyk, og tok på henne disse armbåndene uten at hun visste hvorfor – og det hjalp på henne ihvertfall :-).
  I løpet av 10-15 minutter så var hun i full aktivitet igjen.
  Håper det kan hjelpe deg 🙂

  1. Topp! Takk for link 🙂 Fant ikke fordi den lå ute i sort :p

 76. Neimen, uff, stakkars deg! Det er helt forferdelig å være bilsyk! Men så skjønt av deg å sitte bak med Nelia, til tross for det. Håper formen din blir bedre fort!

  Og ang neste tema til spørrerundene kunne det være moro med interiør! Vet du bruker TM design en del, men hadde vært interessant å se mer. Dere har jo så flott hjem 🙂

  Nyt tiden som spebarnsmor <3

 77. You still look smashing for somebody who has been sick whole roadtrip… they say that ginger root is a good remedy against car sickness. You can buy it in a candy form at some of the «innvandrerbutikk» 🙂 hope it will help!

 78. Susanne

  Har du prøvd gråpapir på magen? Det funket fint for min søster som ingenting annet funket på.
  God bedring! 🙂

 79. Nydelig antrekk! Og lekre sko! Men hvordan klarer du å gå på slike hæler når det er snø/is på bakken? På meg glir alltid hælen når jeg setter foten ned hvis underlaget bare er en anelse glatt, til og med på et tørt butikkgulv! Kan du lage en tutorial video om hvordan gå på stilletthæler? 😀 <3

 80. Æsj da! Men hva med å la superpapsen sitte bak sammen med vidunderfrøkna, så kan du kjøre? Det er jo ingen tvil om at du er habil sjåfør så mye bil som du har kjørt, og da må du jo følge med på veien også. Du ammer jo garantert ikke i fart, så blir hun sulten må dere jo uansett stoppe.

 81. Fransisca

  Gjerne spørsmålsrunde om Nelia? Det er så koselig å lese om henne og hun virker helt fantastisk søt! Utrolig fine bilder, stå på!

 82. Du må ikke sitte bak, hvis du blir dårlig. Det ødelegger mer av deg enn nytte.
  Jeg satt aldri bak. Når dere er på tur alene, så har du ingen baki sammen med henne. Hvis du ikke har henne forran.
  Og det er dumt med den uvanen, for du kan risikere å sitte der til barnet er 4-5, har hørt om de som ikke får sluttet med å ha noen baki.
  Har du prøvd armbåndene? De funker for meg, jeg blir uvell forran. Beste er å kjøre selv 😉
  Og ikke være sulten, har alltid en melkerull i veska.

 83. Ranveig

  Du ser fantastisk ut i skinntights og pelsjakke, kledde deg. Jakken finnes på Ellos. 🙂

 84. Når vi fikk vår første datter satt jeg også bake sammen med henne 🙂 Det føltes så riktig og trygt…og ikke minst veldig koselig. Så jeg skjønner godt hvordan dere føler og tenker. Plutselig ble hun større og tok det som en selvfølge at mamma skulle sitte der bak sammen med henne hver gang vi kjørte bil,så det ble litt sutring og skriking når jeg ikke kunne det. Så flytt frem i tide,ett lite tips bare;-)

 85. Har du klokka i guttemodell eller jentemodell?:)

 86. Maddalena

  I love your blog! It’s nice that you are starting to write part of your posts in english. I was going to ask you if you could share with us how do you keep on target with yor weight during the holiday season, with so many temptations out there everywhere. I hope you feel better soon and congrats on your beautiful baby.

 87. Christine

  Hei ! Jeg vil anbefale deg Akupressur ved håndleddene, det har vist å kunne redusere reisesyke. SeaBand er et armbånd som kan brukes av alle, både barn og voksne, kjøpes på apoteket 🙂 Jeg bruker det ofte og hjelper meg kjempe masse 🙂

  Klem Christine

 88. Hva med å slenge mannen i baksetet å kjøre selv? 😉
  Ellers vil jeg tipse deg om ingefær! Jeg er også sånn at jeg blir bilsyk med en gang om jeg sitter på med noen, men nå har jeg begynt å ta ingefær og jeg synes jeg merker en virkning allerede! Det beste er sikkert å spise fersk ingefær, men det blir for sterkt for meg, så jeg tar to ingefærtabletter om dagen. Kanskje verdt å prøve for deg også? 🙂

  1. Har testet ingefær, fungerer ikke 🙁 Vi får gå for et speil, tenker jeg 🙂 Ellers kan jo selvsagt jeg kjøre også 🙂

 89. Hej! Vad har du för storlek i jackan? 🙂

 90. Er det ikke vanskelig å gå i sånne store hæler om vinteren, når det er glatt vei. Hvordan greier du det?

  1. Bare traver avgårde 🙂

 91. Hei, hvilken str har du på jakken? Jeg har funnet den i en nettbutikk, men der har de bare str L og XL i samme farge som deg.. jeg bruker vanligvis M, er det for mye å håpe på at de kanskje er små i strørrelsen? =)

 92. Karoline

  ELSKER antrekket! Syns du har begynt å kle deg veldig voksent det siste året, til at du bare er 26, men dette var smashing! Du er nydelig 🙂

 93. Får du 15% i nutikker og, eller gjelder det kun nett? 🙂
  Elsker bloggen din!! Dere har det så fint hjemme! Legge ut bilder av huset? 🙂

 94. Ann-Kristin

  Hei Caroline.. Mulig noen har skrevet det før her assa. Men jeg kan anbefale speil til nakkestøtte i baksete sånn at dere bare kan snu dere og se på lilleskatt.. Da slipper du å sitte bak hele tiden siden du blir dårlig.. <3 Det har vi gjort til vår sønn og jeg hadde oversikt hele tiden 🙂 Masse god bedring 🙂

 95. Kjære Caroline, du trenger da ikke sitte bak…………..

  Sett deg fremme !!!!!!!!!!!!!!!

  Ikke venn hverken henne elller deg selv til at du skal sitte bak.

  Du blir dårlig, og så føles det kjipt de gangene du MÅ sitte fraammwe forde det er bare deg og henne i bilen….

  Kjøpe speil, sette deg FREMME.

  Nelia har det bra likevell hun!!, er det noe som gjør at du MÅÅÅÅ bak til ho, så stopp.

  Og venn henne til å IKKE ha smokk når hun kjører, så slipper du stoppe ustanselig for å sette innatt toppa……………Og du slipper å sitte bak forde du må passe på smokken……..

  Går ann å forme henne litt vettu.

  Sett deg fremme du!!

 96. Hei flotte deg!
  La helt elsk på genseren, men finner den ikke igjen? Har du en annen link, eller vet om hvor de selger den?

  Takk for svar!

 97. Hei!
  Finner ikke linken til genseren? Den linken som du har skrevet til genseren har bare en side med masse andre klær?

 98. Hei!
  Finner ikke linken til genseren? Den linken som du har skrevet til genseren har bare en side med masse andre klær?

 99. Hei! Et tips kan være å kjøpe bilspeil..hvis du ikke har hørt om der er det et speil man fester på nakkestøtten i baksetet, slik at man kan følge med på babyen. Har hjulpet oss veldig hvertfall:)

 100. I just wanted to thank you for writing the blog posts in english as well now! 🙂

 101. Kjære Caroline, du ser helt FANTASTISK ut!!!!

 102. Hahahahaha, du er morsom! 🙂 Jeg spurte fordi jeg klarer ikke å gå med flate vintersko om vinteren engang, er sykt redd for å falle 😉

 103. Vil minne om at bilsetebruk til spedbarn bør være meget begrenset og helst unngåes i barnets første levemnd.

 104. Så fin jakke! Men over til bilsyken din, det finnes speil du kan feste på nakkestøtta bak barnet så dere kan se henne i speilet fra forsetet. Da slipper du kanskje å bli så bilsyk, og dere ser at hun har det bra. Skjønner jo at du vil sitte bak med henne også da, er jo ekstra trygt og koselig 🙂

 105. Josefine

  Hvor er din flotte jakke fra? 🙂

 106. Linn Viktoria Olsen

  Caroline du ser virkelig helt smashing ut! Jeg synes også forøvrig ikke at du skal angre på at du la ut bildet av deg selv i undertøy etter fødselen. Du så helt fantastisk ut og er et supert forbilde som viser at man kan holde seg i form og ta vare på seg selv, selv om man er gravid / har fått barn, og det er INGENTING i veien med det! Janteloven slår til for fult, hvorfor kan ikke kvinner heller oppmuntre hverandre å si positive ting? Jeg forstår meg ikke på alle de som sitte hjemme bak pcen og føler en trang til å ytre alt de mener og synes om personer, har man ikke noe fint å si trenger man heller ikke å si det! Tror ikke folk tenker på at det faktisk er mennesker som sitter på andre enden, hvor ofte går man opp til folk personlig å slenger dritt i trynet deres? IKKE ofte, det handler jo faktisk om å være medmenneskelig og om ren folkeskikk! Jeg synes du har all rett til å være stolt over deg selv og du har jo aldri sagt noe om at andre typer kropper ikke er flotte, alt du gjør er rett å slett å legge ut et bilde som viser : her er jeg, slik ser jeg ut og jeg er stolt over hva kroppen min har vært i gjennom! Du er råflott Caroline, håper du storkoser deg i denne tiden, Nelia er bare helskjønn. Ønsker dere alle er kjempe fin jul og et godt nyttår 🙂

  Klem Linn

 107. Må man betale toll på danielwellington.com/no?

 108. Wæææ! Du ser fantastisk ut! Vi kan vel konkludere med at du på en eller annen merkelig måte alltid klarer å se nydelig ut, enten du er høygravid, nybakt mamma (burde ikke du være fortapt i ammetåken??) eller nettopp løpt 1 mil. Du stråler iallefall, og det mørke håret er ekstremt kledelig 😀 Gratulerer så mye med den lille jenta deres!!

 109. Charlothe

  Jeg ble en DW-klokke rikere 😀 Woho! Men jeg lurer på en ting; det står på nettsiden deres at den koster 1499, og så la jeg til 15%-rabatten din, og så endte beløpet på 980-ish??

  Og du ser stunning ut as always :*

  1. Kanskje de slår av den svenske momsen også 🙂

   1. Kristine

    Hei Charlothe.
    Måtte du betale noe mer enn 980,-? Toll eller frakt i tillegg?

 110. Utrolig fin genser, men fant den ikke på linken?

  1. kanskje den er utsolgt? :/

 111. Caroline, du er et stil-icon!
  Den EDC-Esprit-jakken var så fin og romslig, sånn passe perfekt oversized 🙂
  Hvilken størrelse valgte du i den???

 112. Vilde Jersin

  Hårfargen din er kjempefin! hvor har du farget håret ditt, og hva heter den hårfargen?

 113. Hei, skjønne Caroline! 🙂
  Jeg lurer på om du har DW-klokken i dame- eller herremodell? Ser for meg at jeg blir finest med herre siden den er litt større.

 114. Lurer på det samme som noen andre spurte om; må man betale toll på danielwellington.com/no?

 115. Christina

  Hvor stor er klokken din i diamenter? 🙂

 116. Hei. Jeg kom tilfeldigvis over din fine blogg 🙂 Gratulerer med familieforøkelsen. Jeg er så heldig at jeg er farmor.
  Den egentlige grunnen til at jeg skriver, er at jeg har bestilt en klokke fra danielwellington.
  Problem nr 1. Det ble ikke trukket fra dine prosenter, så vidt jeg kunne se.
  Problem nr 2 Klokken har ligget i Stocholm på postens internationale terminal en evighet. Lurer virkelig på hvor lang leveringstid som beregnes? Problem nr 3 Hva kommer sluttsummen på? Hvor mye blir det i toll? Får jeg din rabatt?

  Jeg føler jeg har begitt meg inn på en innviklet kjøpsaffere. Håper du kan bidra og hjelpe, så vi får klokkene til en gunstig pris. Hvis ikke bør du ikke reklamere for dette selskapet.

  Klokkene er superfine så jeg håper på det beste 🙂

  1. Oi, det høres ikke bra ut :/ Kan du sende en mail på marked@fotballfrue med ordrenummeret ditt, og kvittering for bestillingen?

 117. Lurer også på om man må betale toll på danielwellington.com/no? Håper du kan svare.

 118. Lisa Marie

  Hei 🙂
  jeg bare lurer på om det kommer ekstra toll på DW-klokkene ved å bestille dem via nettet?

 119. Hei 🙂

  Jeg benyttet meg av tilbudet og bestilte klokken før jul. Dessverre kom mva OG fortollingsgebyr i tillegg på hele 551 kr. Så jeg endte opp med å betale 1711 kr for en klokke som koster 1499 kr i Norge:(

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *