ostwald helgason

skjørt ostwald helgason / sko nelly / veske mulberry / jakke sara kelly / øredobber hasla / solbriller le specs / topp ganni / belte nly

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg da vi tok disse bildene og Nelia satt i bilen: Vent, stopp! Jeg tror Nelia skriker!

Lars-Kristian: Neida, det er bare en and.

En and?! Seriøst? Jeg trodde jeg skulle knekke i to. Det VAR Nelia. Stakkar, hun hadde fått lua over øynene sine på et eller annet merkelig vis, så hun var ikke helt fornøyd.

Uansett! Dette skjørtet har jeg gledet meg til å bruke, dere som har fulgt meg lenge husker sikkert at jeg kjøpte det for en måneds (?) tid siden og nå følte jeg endelig det var på tide å hente det frem fra skapet. Vi skal nok få mange fine turer sammen  Ellers er formen heldigvis helt fin igjen, og jeg sitter med Nelia på fanget i skrivende stund. Ting begynner å falle på plass her hjemme, og vi har blitt mye flinkere til å få ting gjort selv om vi har en liten baby i hus. Det gjelder bare å vite at hennes behov trenger å komme først uansett hva som skjer, og så er det greit å regne en til halvannen time ekstra når vi skal ut. Tidligere i dag da jeg reiste fra dem begge to for første gang fordi jeg skulle gjøre noen ærender, rakk jeg nesten ikke inn til byen før hun bestemte seg for at hun var sulten, så da var det bare for meg å snu. Hun hadde fått mat før jeg dro, men man vet jo aldri. Derfor: oppskrift-onsdag blir oppskrift-torsdag denne uken. Beklager det, men jeg fikk ikke handlet inn alt jeg trengte ettersom jeg måtte snu, så i morgen får vi ta oss en tur inn alle sammen, tenker jeg 😉

ps. jeg blir kjempeglad for stemmer til vixen awards – du finner meg i kategorien årets inspirasjonsblogg og årets kjendisblogg.

___________________________________________________________________________________________________________

142 kommentarer

 1. henriette

  Hadde vært artig å for eksempel og ha med vogna på noen av bildene.. Synes det hører med nå som du faktisk har blitt mamma

  1. Den har vært med på flere bilder, den 🙂 Kan ikke være med hver dag 🙂

  2. Jeg syns det var fint med bilder uten barnevogn, for oss uten småtroll har det vært litt mye babyblogg i det siste 😉

 2. Så utrolig fint antrekk Caroline 🙂
  Jeg leste en kommentar for et par uker siden at dere har bestilt en TESLA. Skal du kvitte deg me Audié´n da? 🙂

  1. Jaaa :O Må jo være litt mer praktisk nå som vi har Nelia <3 Har hatt 1 fint år med Audien, da 🙂

   1. Merethe

    Ååh, hadde skaffet meg en sånn hadde jeg hatt råd 😉
    Er det stor nok plass i den med tanke på unge altså? Er jo fantastisk 😀 Tesla <3

   2. Kristin

    Hei 🙂 Vi har hatt en tesla snart tre måneder, og vi er superfornøyde! Gled dere 🙂

   3. Lars-Kristian er hvertfall superspent 😀 Gutter altså :p

 3. Så flott du er! Er det lilla negler jeg ser? 🙂

  1. Nei, vanlig akryl 😉

 4. Justine

  Vakre Caroline alle mødre skulle ha vært som deg du stråler og det er slikt det skal være! Ikke fordi du har et barn skal se dårlig ut der imot!
  Jeg har et lite spørsmål til deg, håper du kan svare 🙂 hvordan er dagen din? Du våkner med barnet gir henne mat steller henne kanskje først? hvordan gjør du det når det er din tur? Er l-k hjemme sammen med deg helle tiden sånn at du for tid til å stelle deg? Eller jobber han kanskje hjemme, jeg vet ikke men lurer så fært på hvordan fagen din er.

  Klem ♥

  1. Så snill du er <3

   Lars-Kristian har fri frem til 6. januar, så han hjelper til masse. Ting tar litt ekstra tid med henne i hus, så vi må beregne god tid :p

 5. Så fint et skjørt! I tillegg klarer du å style det kjempebra. Du er en inspirasjon, Caroline 🙂 I alt du holder på med. Energien din lyser ut av dataskjermen her hjemme.

 6. Haha jeg må bare le! Tenkte med meg selv da jeg så at det sto » Nelia ventet i bilen osv», at nå er det GARANTERT noen som kommenterer i hytt og pine om å gå fra barnet i bilen når dere heeelt sikkert bare sto 1 og en halvt cm unna. Og jammen hadde jeg ikke rett! Herlighet! Kan vel ikke gjøre annet enn å le! Du ser forresten strålende ut, og Nelia er jammen heldig som får vokse opp med dere som foreldre! En barnevernspedagog-students hjerte roper av glede når jeg ser den omsorgen dere har for den lille jenta!
  Kos dere masse! 🙂

 7. Eleonora

  Å herregud, folk skal kritisere deg på de minste ting! Det må være så slitsomt for deg.. Virker som du er en veldig god mor 🙂 Og Lars-Kristian er jo så flink til å ta bilder av deg! Hva synes han om å ta bilder hver dag til bloggen din? 🙂

  1. Det er jo jobben min/vår, og han liker jo å utvikle seg som fotograf. Tipper han synes det er greit, selv om jeg sikkert kan være litt vel pirkete noen ganger 😉

 8. Du har tidligere nevnt, at du liker å høre på julemusikken til Kurt Nilsen. Siden du liker hans musikk, bør du lytte på julemusikken til Garness. Ligger ute på spotify. Det er helt fantastisk, nydelig norsk julemusikk.
  Klemmer fra ei som savner den gode norske julestemningen i Tyskland!

  1. Takk for tips 🙂

 9. Så vacker du är! 🙂

 10. yaya nova

  søte dere er! Lo godt av kommentaren til Lars-Kristian 🙂

 11. Lyckliga Ingrid

  Det er så utrolig fint det skjørtet! Jeg elsker virkelig alt med det.:)

 12. Martine

  Dette skjørtet er bare perfeksjon på høyt nivå! Har i tillegg savnet vinter-outfits bilder, de er jo så fine!

 13. Syns det er betimelig å stille spørsmål ved all tid Frua bruker på makeup, styling, bilder, blogg osv jeg! Andre mødre har normalt fødselspermisjon, som vil si fri fra jobb, mens Frua har tenkt å fortsette i full vigør med sin jobb – bloggen! Hun har jo selv sagt hvor mye jobb det er og at det er veldig hektisk, så da må det vel gå ut over barnetid på noe tidspunkt. Hadde i grunn vært interessant å høre hennes tanker rundt dette? Bloggen er jo en pengemaskin og det melkes som aldri før i disse dager, så lite tyder på nedtrapping de neste 9 månedene. Hvordan få tid til å kombinere baby og norges mest inntektsbringende bloggmaskin? Hun er jo, i hvert fall slik det fremstilles gjennom bloggen, som et supermenneske å regne, men en baby krever mye og det sier hun også bloggen gjør…

  1. Jeg er i 50% mammapermisjon. Jeg har andre arbeidsoppgaver enn det som er direkte relatert til å poste blogginnlegg, disse har jeg satt bort.

   1. anonym

    Men du kan vel strengt talt ikke jobbe i det hele tatt de første 6 ukene etter fødsel? Gradert permisjon starter når barnet er 6 uker gammelt, ikke når det passer en selv.

    https://www.nav.no/Familie/Svangerskap%2C+f%C3%B8dsel+og+adopsjon/Kombinere+arbeid+og+foreldrepenger

   2. Ja, derfor er jeg i teorien ikke i mammapermisjon akkurat nå, kun i praksis 🙂

  2. Ville du stilt samme spørsmålet dersom en av dine kvinnelige kolleger valgte å dele permisjonen med far, og for eksempel være i 50 prosent jobb? Må jo være betimelig å stille spørsmålet all den tid vi faktisk lever i et moderne likestilt samfunn, og att på til har et velferdssystem som åpner for denne muligheten.. «Andre mødre» tar alle et individuelt valg om de vil være helt eller delvis i jobb, eller være hjemme -altså tar du feil når du kategorisk plasserer «andre mødre» hjemme/ikke i jobb. Blant selvstendig næringsdrivende er det vanlig, og sannsynligvis helt nødvendig å holde liv i bedriften også etter man har fått barn,dersom man ønsker å ha en jobb å gå tilbake til etter ett år. Det er faktisk mulig å ha to tanker i hode på en gang!

 14. Hahaha en and!

 15. Kjempetøft antrekk! 🙂

 16. Inger Helene

  Å gå inn på bloggen din har blitt et fint, fast avbrekk i hverdagen. Jeg elsker virkelig å lese den, da du fremstår så profesjonell og moden. Du inspirerer meg veldig! Nesten litt for mye kanskje, for i den senere tiden har jeg, til min samboers store fortvilelse, vært så babysyk 😉 Tusen tusen takk for at du holder det gående her på bloggen, på tross av at du har lille Nelia som betyr alt for dere. Jeg er så glad for at du inspirerer meg gang etter gang!

 17. sååå mysigt med norska…. låter så rejält och härligt!! MIn morfar var från härjedalen och han pratade en blandning mellan svenska o norska eftersom härjedalen tillhörde norge för länge sen. sååå mysigt!
  Hälsningar från Skottland!!

 18. Og det betyr at du ikke får foreldrepenger fra nav?

  1. Jeg får vel ikke noe før etter de seks ukene, nei 🙂

 19. fine bilder men Retusjerer du bildene dine jeg har sett deg en gang i oslo og du ser forskjellig ut

  1. Stiller på lys og farge 🙂

 20. HELLE:får virkelig ikke håpe du har egne barn! Da blir jeg alvorlig bekymret om så er tilfelle! Være så dømmende mot et annet menneske har jeg aldri sett i mitt liv! Og jeg håper at du ikke viderfører dine «verdier» over på dine egne barn om du skulle ha d! Og du ser strålende ut caroline, aøl cred til deg for du ser sånn ut etter en fødsel, takket være du d vært super flink og trent, og gjør man det faller kroppen fortere på plass! Drit i jantelovdamene som kritiserer deg, er bare misunnelse for man ikke greier det selv, og ikke angre på bildet du la ut, er jammen lov å være stolt etter en sånn prestasjon! Og Helle ? Igjen er helt normalt å stå utenfor bilen selv om babyen ligger i bilen, mest idiotiske kommentar jeg har sett så jeg anbefaler deg Helle, ta deg en lang lang tur på ei fryktelig kort brygge og få deg bedre verdier og bedre selvtilitt!

 21. pass på at du ikke får brystbetennelse pga kulde 🙂 du ser veldig lite kledd ut:)

 22. Frederikke Dahl

  Har du et link til dine sko? 🙂 Jeg kan nemlig ikke finde dem inde på Nelly.com.

 23. Har du et link til dine sko? 🙂 Jeg kan ikke finde dem inde på Nelly.com.

 24. Hei hei, syntes den klokken fra DWver super fin ,du har ikke tilfeldigvis rabatt kode på den enda?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.