memory box

I dag var det den store pakkedagen, det er så utrolig mye fint som har dumpet ned i postkassen til det lille mirakelet vårt, tusen takk til alle sammen som sender henne og oss så mye fint  

Denne esken er fra Mina, du er herlig! Viser gjerne frem det andre etter hvert også, skal bare få plassert litt på rommet hennes.

et nytt lite barn, et nytt lite liv, det er et under uten tvil

___________________________________________________________________________________________________________

I kveld har vi tatt igjen litt Farmen-glede, vi har gått glipp av hver eneste episode siden den uken Nelia ble født, så det var på høy tid, har jo faktisk savnet det litt. Synes det er ekstra spennende i år, for de spiller jo spillet så til de grader for en gangs skyld. GØY!

Vel, jeg ville bare ønske dere en god natt og si tusen takk til alle som klikker seg inn her hver dag. Det er en grunn til at jeg ikke klarer å ta en lang pause fra bloggen, jeg synes det er altfor gøy å holde på med.

♥ –  

48 kommentarer

 1. Åj åj åj, det er noe av det fineste jeg har sett !! 🙂 herregud så nydelig. Tror jeg må ta kontakt med henne jeg også. 🙂
  Takk for tips!:D

  Ha en fin kveld videre.
  Klem
  http://Rebekkafylling.com

 2. Nora Birkeland

  For en herlig eske! Har fulgt bloggen din i mange år, og du har alltid vært min inspirasjon<3 Går gjennom en tung tid, og det som hjelper meg mest er: Hvordan ville Caroline taklet dette? Det gjør at jeg klare å stelle og pynte meg hver dag, og ha et smil om munnen! Samtidig som jeg kan snakke med mine nærmeste om det som skjer. Takk for at du er en så herlig person, og mitt største forbilde 🙂

 3. Helene Kristiansen

  Hei! Jeg lurer litt på en ting; når dere er ute å går, for eksempel når dere var i Oslo og folk kjenner deg/dere igjen, blir du ikke ubekvem om de vil titte på Nelia? Du må jo få litt oppmerksomhet når du er ute, så jeg kan tenke meg det må være en litt små ekkel følelse at fremmede vil titte på babyen..

 4. Tanja Veronica

  Så utrolig fin box 🙂
  Er selv helt hekta på farmen, må se! 🙂
  Ha en kjempefin kveld videre! Må si jeg synes det er stas at du ikke klarer å la være å ta noe spesielt med pause fra bloggingen, for er det noen jeg gleder meg til å gå innpå å lese, så er det deg Caroline 🙂

 5. Tusen takk for at du fortsetter å blogge! Flott å se at det går ann å kombineres med mammalivet! Det at du vil blogge tyder jo også på at du har funnet rett hylle i livet 🙂

 6. Tusen takk for at du fortsetter å blogge! Flott å se at det går ann å kombineres med mammalivet! Det at du vil blogge tyder jo også på at du har funnet rett hylle i livet 🙂

 7. Åååånei, jeg har gått glipp av at du har hatt spørsmålsrunde om trening og kosthold:(( Men kan du ikke en gang (jeg forstår at det blir en stund til altså) ha et innlegg om hjemmetrening?:) Om øvelser du tar? Jeg skulle så gjerne hatt tips og inspirasjon:) Også om du har tips til god treningsmusikk:)

  Og vet du, jeg syns du virker enda vakrere enn tidligere etter du fikk barn, for det ser ut som du har fått en helt ny glød i annsiktet. Ikke missforstå altså, du var jo super nydelig før også:)

 8. Så heldig du er som får ting 😀
  Den var nydelig den esken der eller boxen 🙂

 9. Du er så herlig, Caroline, takk for at eg kan glede meg til å lese bloggen din kvar dag! <3

 10. Ååå, du er heldig som får så mye fint! Både esken og kortet var helt utrolig nydelig! Der fikk jeg noen tips til hva jeg kan lage til veninnen min som snart skal ha baby! 🙂

 11. MonicaM

  Så koselige 🙂 Sånn minneboks har min lille prinsesse også fra Mina! Hun er kjempe flink 🙂

  Ha en fin dag:) Klem

 12. Veldig fin memory box 🙂

 13. Lea Hvidt

  Hej Caroline,

  Hjertelig tillykke med jeres lille datter.
  Og meget fin blog du har dig. Jeg er ny på din side, og er meget imponeret, flot arbejde og flotte billeder:)
  Jeg har et spørgsmål, som jeg håber du vil svare på.. Jeres hvide spisebordsstole, hvor er de købt henne?
  De er fantastiske og vil passe så fint ind i vores nye hjem som vi er ved at bygge.. Jeg håber meget at høre fra dig:)

  Flot arbejde.

  Mvh Lea

 14. Åh så utrolig fint! Vi har to jenter som lager egne ting selv hos oss, se her: http://www.handlegaten.no/pyntedukka
  Det er veldig interessant med flere som lager unike ting. Tips meg om vet om noen, Caroline:)

  Ha en fiiin dag :-*

 15. Kjære fotballfrue…
  HVORFOR innsisterer du på og annbefale merinoull til alle?
  Viser til tidligere innlegg og bilde på siden din.

  Viste du at for og få denne ulla blir hele baksidene på lammene skjært bort uten bedøvelse. for og få denne kvaliteten.
  Er jo veldig synd at du som er en så stor offentlig figur ikke bryr deg om sånne type saker…Ser at det er mange som har nevnt det.
  Er synd men sant at det er de store merkene som er kjent for mest «dyremisshandlede klær»
  En trenger vel virkelig ikke et superundertøy til hele 1400 kr bare fordi det er et merke…
  Håper at dette er emner som vil bli relevante for deg etterhvert med tanke på hvordan «verden» man vil barna skal vokse opp i.

  Ser at du er litt opptatt av forskning ( Bla pepsi max saken din på Facebook)
  Sånn som dette med lettprodukter. Må bare få sagt en ting til deg da. Stevia er en Plante kjære deg..
  Det vil si at den er et naturlig søtstoff ikke kunstig sammensatt 😉
  Det er veldig stor forskjell på naturlig og kunstig samensatt vet du 🙂

  Ha en fortsatt god dag, og kos deg med familien din og nyt tiden.

  1. Kjære Milla

   Ikke alle lam blir utsatt for mulesing. KARI TRAA som FF refererer til en del er bland merkene som ikke bruker den metoden.
   Sjekk kilder før du kritiserer.

  2. Isabelle

   Det er jo helt feil å generalisere på den måten! Mulesing er helt forferdelig, men Janus (prod. for Kari Traa), Kari Traa, Joha og mange flere har gått ut og sagt at de ikke vil bruke ull fra sauer som har vært utsatt for mulesing. Så jeg stiller spmtegn ved hvilke merker Milla sikter til, og særlig hvilke merker Caroline «går god for» som hun ikke burde. Kanskje jeg tar skikkelig feil, og isåfall vil jeg vite det riktige. Eller kanskje andre tar feil og bør få riktig info. Dyrevernalliansen er et godt startsted hvertfall!

  3. Det er greit nok at Kari traa sitt er «fritt» men bodyen er fra et merke som «importerer» denne typen ull mener jeg og huske.
   Husker også at fler nevnte det ved tidligere innlegg her på bloggen.

   Personlig må jeg bare si, etter og ha sett doku og avis innlegg om mulesting. skyr jeg selve ordet «merinoull»
   Da det idag finnes så mange typer og varianter av superundertøy 🙂 Så når jeg ser det står merinoull på produktet legger jeg det ra meg tvert 🙂
   Nå må vi huske på at vi lever i en business verden, og det er jo litt pussig at de største kjente merkene er de som «ikke» gjør det 😛

 16. Ny rutine de siste ukene: Første arbeidsoppgave på jobben, stemme Caroline til Vixen awards. Første oppgave når jeg tar i Ipaden på kvelden, stemme til Vixen Awards. Vinner du ikke er det noe fundamentalt galt for jeg tror det er mange som gjør det samme. Heia heia!:)

  Elsker den jakken fra Espirit et par innlegg siden, men klarer ikke bestemme meg for farge. For første gang vurderer jeg en annen farge enn svart for din var jo så lekker. Men tror jeg må skyndte meg, virker som mange vil ha den 🙂

  Ha en fin dag med Nelia!

  1. Høres ut som fornuftige rutiner 😀

 17. Hei Caroline
  er så inspirert av deg,ble veldig nysgjerrig på lavkarbo dieten din
  Hva spiser du til frokost ? fyer du en oppskrift? tenkte jeg skulle prøve meg på dine kakemenn nå .)
  Stå på du er fantastisk

 18. Pia Heggelund

  Hei!
  Jeg og tre venninner skal ha et skole prosjekt om lavkarbo å lurte derfor på om vi kunne intervjue deg?
  Vi ser alle på deg som et for bilde og det hadde betydd mye om du svarte på dette.:)
  Her er telefon nummeret mitt hvis du vil ta kontakt : 98067131
  Og e mailen min er pia.heggelund@hotmail.com

 19. Så søt boks. Heldige dere og lille Nelia. Jeg har laget noe til henne jeg også, må komme meg på posten med det senere ♥
  Ønsker dere en fin dag! Klem

 20. Takk det samme ;D Det er altfor gøy å lese bloggen din også <3 😀 Men jeg bare lurer på hvorfor du har kuttet ut stor forbokstav i alle headingene dine? Jeg ville ikke ha byttet ut rettskriving med visuelt pent. Om det er grunnen til at du har begynt med det.
  Ha en fin dag <3 gleder meg til neste innlegg 😀
  Jeg stemmer på deg <3

 21. Hvor er den esken og bildet fra? Jeg vil ha det samme til min søsters datter!

  1. bildet er av Nelia 😉 det er link til hun som har laget boksen 🙂

 22. fikk du den gratis i posten, eller bestilte du esken og måtte betale?

  1. Hun sendte den som en gave, helt uforpliktende 🙂 Står i teksten.

 23. Anita H

  Så fin eske…. Det er noen som har fått med seg at du er ugle-frelst 😀 Søt ugle på esken 😀

 24. Hei Caroline:-)
  Jeg har vært fast leser i noen år nå, og er så utrolig glad for hvor mye du klarer å blogge til tross for alt ansvaret med søte lille Nelia<3

  Men over til noe helt annet.. ville egentlig bare fortelle om et kjøp på coverbrands nylig gjort, siden dette er et nettsted du reklamerer mye for og selv handler hos og dog også grunnen til at jeg bestillte der denne gangen. Vet mange nettsteder har rykte på seg for å selge falske, eller utgåtte og utvannede produkter . Derfor har jeg ikke turt å bestille så mye frisør og sminkeprodukter på nett. Men siden du har skrevet så varmt om dem, tenkte jeg å prøve coverbrands og bestilte shampoo og balsam. Det er tross alt noen kroner å spare. Men etter jeg fikk varene og tok de i bruk luktet ikke shampooen godt slik den pleier og balsamen var så tyntflytende at det rant ut av hendene mine før jeg rakk å få det i håret (enda jeg prøvde å riste flasken flere ganger). Ble selvfølgelig utrolig skuffet, har skrevet dem to meldinger uten å få noen tilbakemelding enda.
  Tenkte kanskje du var interessert i å vite om slike hendelser?

  Ha en fortsatt fin dag og Klem til deg<3

 25. Aaawwh so cute❤️

 26. Så utrolig hyggelig å se bilder av esken 🙂 Må si de var populære fra før men nå tok det helt av! Veldig moro, tusen takk 🙂 og veldig gøy at du likte den!:))

  Hjerteklem fra Mina ♡

 27. Så utrolig hyggelig å se bilder av esken 🙂 Må si de var populære fra før men nå tok det helt av! Veldig moro, tusen takk 🙂 og veldig gøy at du likte den!:))

  Hjerteklem fra Mina ♡

 28. Så koselig å se bilder av esken og kortet på siden din! Godt den kom frem og at du likte den 🙂
  Må si at disse eskene er veldig populære fra før men nå har det virkelig tatt helt av! Tusen takk 🙂

  Hjerteklem fra Mina ♡

 29. Katrine

  åå så fint!! men viss jeg skal sende deg noe, hvor får jeg adressen fra 🙂

 30. Du er så herlig!

 31. hej, vart hittar du allt fint till din dotter? tex. den där bild ramen. vart köpte du den?

 32. Så utrolig fint, dere er heldige 🙂 ønsker dere en kjempefin dag <3

 33. Hei! Tar du imot alle gaver du får? Er du ikke litt skeptisk til å ta imot gaver fra fremmende?

  1. Hvorfor skal hun være skeptisk til å ta imot gaver som bloggleserne hennes har laget til NELIA? Det er lagt ned mye tid og «kjærlighet» i disse tingene så forstår ikke helt hvorfor du mener hun skal være skeptisk til det?!

   1. Nå snakket jeg ikke kun om gaver til lille Nelia som du påpeker, men generelt. En viss forskjell unnskyld meg.
    Ingen her kan uttale seg om hva hun blir til sendt i posten, derfor jeg lurer jeg på om hun kan være skeptisk til noe av det?!

   2. Jeg forstår ikke helt hva du mener med skeptisk? Mener du om jeg er redd for at folk sender meg f.eks avføring eller lignende ting?

 34. Hei verdens søteste mor med verdens søteste jente<3 jeg vil bare si at jeg er utrolig gla i bloggen din og jeg elsker bloggen din! Jeg er 12 år of du er mi. Aller største fan! Jeg blir utrolig gla for at du svarer og ser og gjerne kommenterer bloggen min! Håper du koste deg med farmen!

 35. Jeg syns du er kjempeflink til å holde bloggiveren oppe, selv som nybakt mamma 🙂

 36. ååååhh, den var fiiiin <3 takk for inspirasjon, en slik bare MÅ jeg lage til jentene miine <3 tro om det går ant å lage en slik i grå og blå til gutten min også, med stjerner istedetfor hjerter 😀 det skal jeg desidert prøve på når vi får kontoret/hobbyrommet opp å gå når vi kommer inn i nyhuset .. så mye inspirasjon på bloggen din 😀 takk <3

 37. Så utrolig nydelig den var! <3

 38. vart köper du dina gulliga saker ? tex ramen??
  tack för svar!!

  och förresten, GRYMT bra gjort att du har en engelsk översättning. nu kan jag börja läsa istället för att titta på dina bilder 🙂

 39. Hei hei.. Jeg har en ideè til neste spørsmålsunde som kanskje kunne vært litt gøy;) Hva om vi får stille spørsmål, og LarsKristian svarer;)
  Da tenker jeg spørsmål som :
  -hvordan er det å være mannen til ei dame som har gjort så stor suksess?
  – hvordan er det å være i «rampelyset»?
  – Merker du at folk ser etter der på gata?
  – hvordan er det å bo sammen med ei som er perfeksjonist ut til fingertuppene (positivt ment selvfølgelig)
  – Hva gjør Caroline når planlagte ting ikke går som planlagt osv…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.