vivi embellished jumpsuit

Denne ble levert på døren min for et par uker siden, og nå gleder jeg meg til neste anledning hvor den kan brukes – så utrolig fin!

(annonselenke) jumpsuit fra virgos lounge – her

___________________________________________________________________________________________________________

Hei! Føler jeg ikke har sagt ordentlig hei i dag, så jeg får si det nå – håper deres ukestart har vært fin. Her skal vi snart i gang med middagen og senere i kveld får vi besøk av Siri og Kristoffer, gleder meg så til Nelia skal få hilse på dem 🙂 Vi hadde faktisk en dobbel-date med dem den dagen Nelia bestemte seg for å komme til verden, så det ble aldri noe kino og kaffe*hehe*

Dagen ellers har bare. . forsvunnet. Tror jeg er helt i min egen tåke, vet egentlig ikke hvor det blir av døgnet eller timene, men koser oss – det gjør vi! Vel, rømmegrøt står på planen her nå. Vi sees senere 

___________________________________________________________________________________________________________

This jumpsuit made its way to my door a few weeks ago and I can barely wait for an occasion to wear it – it is so nice! We’re about to get started on dinner here and later we’re having Siri and Kristoffer over so that Nelia can meet them 🙂 We were actually set for a double date with them the day Nelia stepped into the world so, needless to say, movie and coffee was out of the question *hee-hee*

The rest of the day has gone by in an instant, feeling as if in a haze, not knowing where the hours go, but we’re enjoying every bit of this great time! Right now sour cream porridge is on the menu I’ll see you later 

82 kommentarer

 1. Wow, Caroline, den jumpsuiten var fantastisk!!! 🙂

 2. Elsker stilen din! Den er så enkel og elegant!

 3. What a pretty jumpsuit!

 4. Er det lærbukser du har pa deg i innlegget besøkstid? Hvor er de og genseren fra? 🙂

 5. Den var utrolig lekker til deg. Selv er jeg overvektig så det holder, så for min del betyr det at jeg bare må beundre den på deg:)))))
  Kjempevakker er du.

  Mette

 6. Ohhh yes! You’re blogging in English too yayy 🙂 I love your outfit btw!

 7. Ser ut som trappa kunne trengt seg en omgang med støvsugeren :p

 8. Du må være den vakreste nybakte mammaen ever :O 😀

 9. ÅÅåå, den var bare heilt nydelig

 10. Hvor lite spiser du egentlig? Kan du være ærlig, og endelig innrømme hva du egentlig putter i deg i løpet av en dag?

  1. Jeg spiser meg mett 3 ganger i løpet av dagen, i tillegg småspiser jeg fra kjøleskapet, noe jeg har gjort siden jeg var liten 🙂

 11. Hei!
  Du er sikkert innmari lei av sånne spørsmål, men ca hvor lang tid bruker Asos på levering?

 12. Evangeline

  Den var kjempelekker til en superflott dame! Her burde det absolutt ha fulgt med en lekker veske fra kolleksjonen min.:) Jeg sendte deg en mail for en stund siden, men jeg tror nok den har blitt borte i fødselsforberedelsene. Hi,hi. Jeg kan relatere meg helt til det, for er småbarnsmamma selv. (Det var en liten digresjon…)
  Hvis du finner igjen mailen min så ta gjerne kontakt. Jeg har en kjempefin kolleksjon og en drøm som jeg følger…:)

 13. Du er veldig pen:) Synes valget dere har tatt om å la være å eksponere dattera deres på nett er så utrolig bra. Håper dere fortsetter med det. Jeg blir helt sjokkert når jeg ser folk på facebook og diverse bloggere legger ut bilde på bilde av barna sine. De blir jo store en gang de også. Man må også tenke på at det er utrolig mange forskjellige folk der ute, man vet aldri hva de bruker bildene til. Jeg ser også at barns utseende blir diskutert på forskjellige blogger. Det er galskap 🙁

 14. You look beautiful! Carolina where did you get this beautiful picture? Where you bought?

 15. Du er så nydelig!

 16. Heilt forståelig at dagane dine blir sånn 🙂 Nydelig jumpsuit!

 17. Jeg har bursdag og ønsker meg den kaffemaskinen såååååå mye! Tror ikke jeg rakk å være med før den ble avsluttet, men krysser alt av fingre og tær på at jeg får tidenes fineste bursdagsgave likevel 😀

 18. Ganska bra skor, ah, jag vill ha det här skorna

 19. You look so beautiful… 😉

 20. You look absolutely stunning. Amazing. Beautiful. Just keep doing what you do, you inspire, in such a good way. I just wanted to let you know that the society is complaining on you- but it is the society itself that is the problem…

  Your daughter looks like a miracle too, soo beautiful, just like you. I wish you and your family only the very best.

  Merry Christmas.

  1. Merry Christmas to you too 🙂

 21. Hei Caroline! Jeg syntes jumpsuits er kjempekult, men kjæresten min HATER det virkelig… rart, ikke sant? Så, jeg lurer egentlig på hvor mye du prater med mannen din om hva du skal ha på deg, spør du alltid ham om han syntes det du har på deg er fint? Eller er du fornøyd så lenge du føler deg fin? Jeg vil egentlig være så tøff at jeg ikke bryr meg om hva kjæresten min mener om antrekket, men… Det er jo deilig å ha bekreftelse fra den man elsker at man ser fin ut? Eller?

 22. hei!
  hvordan er det med størrelsen i denne jumpsuiten? jeg tenker å bestille den selv, men er usikker på om jeg skal ta str uk 6 eller 8! da begge er small, men ene er litt mindre.

  1. Den er litt stor i størrelsen 🙂

 23. Vanessa Cruz

  Hei Caroline! Tok en titt tilbake i arkivet ditt – også må jeg bare spørre har du noen gang tenkt over å få tilbake dette håret? Tror det er det fineste jeg har sett på deg (bare et positivt kompliment) Syns du virkelig burde vurdere det. Ha en fin dag videre:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *