nyfødtfoto

God lørdag  I dag var jeg oppe klokken halv syv, den lille våknet åtte og klokken 10 var vi på plass i studio. Nå er det allerede en time siden vi kom tilbake, Nelia var så flink og søvnig, og resulatet blir så bra når det er av den vakreste jenta i verden. Vi brukte ingen andre rekvisitter enn skjørtet, luen og et hårbånd, ellers ønsket vi å ha det så naturlig som mulig. Er så glad for at vi gjør dette, for disse bildene blir nok helt fantastiske å se tilbake på. Et par av dem ble med hundene, tipper det blir det fineste julekortet vi noensinne har sendt ut 

___________________________________________________________________________________________________________

behind the scenes 

vakreste lille skapningen i hele verden, vi elsker deg så høyt ♥

Nå skal vi en tur til gamlebyen i Fredrikstad for å møte storesøster, det er visst julemarked der i dag 🙂 Ha en kjempefin dag, dere! 

___________________________________________________________________________________________________________

Happy Saturday  I was up at six thirty today, the little one woke at eight and by ten we were in the studio. It’s already an hour since we came back from there. Nelia was so nice and sleepy and the pictures turn out so well when it’s the most adorable little girl in the world. No need for other props than the skirt and her cap, we wanted things to be as natural as possible. I’m so happy we’re doing this; I’m sure these pictures will be amazing to look back on. We even took some photos with the dogs next to Nelia, and I suspect those might become the most beautiful Christmas cards we’ve ever mailed 

Now we’re headed for Fredrikstad’s old town to meet up with my sister. Apparently there’s a Christmas market there today 🙂 Have a great day!

191 kommentarer

 1. Å himmel, *smelt*… Så utrolig skjønt 😀

 2. Gabriella

  Hei, elsker bloggen din. men lurer på en ting, – får vi ikke se noen bilder av vakre Nelia? <3

  1. Ikke noe utover dette 🙂

   1. Anna Sofie

    jeg er enig! Det er super vigtigt og meget ansvarligt at holde hende nogenlunde anonym, især når hun er så lille! Det gælder virkelig om at beskytte hende, med alle de medier der er efter jer hele tiden! det er en god beslutning at holde hende fra rampelyset, mindst indtil hun ved hvad der foregår omkring hende. Og det skal du vide Caroline, at vi som læsere respekterer fuldt ud! 🙂

  2. Hva er det med folk?! Hadde hun publisert store nærbilder av Nelia kan du vedde på at hun hadde fått hørt det – hvordan hun kan eksponere barnet sitt på den måten for fremmede, og at barnet selv ikke har valgt å bli med på en blogg. Men hvis hun velger å ikke eksponere ansiktet til Nelia – da er jammen meg det galt også, for folk er nysgjerrige og vil se alt!

   Uff, måtte bare få det ut!

   Synes det stor stor respekt av dere, Caroline og Lars-Kristian, å ta denne avgjørelsen. Synes faktisk at den er perfekt, for vi ser da Nelia så godt som!! Føler jeg får et bra inntrykk av hvordan søte Nelia ser ut jeg, ut i fra bildene dere tar! De er både smakfulle, søte og bedårende.

   Dere som klager, burde faktisk være glad for at Caroline eksponerer Nelia såpass som hun gjør, hun kunne faktisk valgt å ikke ta henne med på bilder i det hele tatt!!!!

   Så skjerp dere 😛 😛 😛 Vær fornøyd, og respekter hun som faktisk eier bloggen!!

   1. Men kjære vene da du. Gabriella spurte jo bare på en meget pen måte om leserne ikke får se noe flere bilder av Nelia – det er da ikke feil å spørre om det? Hun har da ikke klaget det grann. Ta med deg sinnet ditt et annet sted enn å la det gå ut over slike som Gabriella som bare stilte et spørsmål, det er så unødvendig å reagere sånn.

   2. andrea

    OI, snakk om overreaksjon på kommentaren fra Gabriella! (Emma altså, ikke deg Caroline)

 3. Hahaha! Seeeee på Hugo 😀 Poserer som en helt foran kamera. Fantastisk uttrykk!!

  1. Hehe :p Han er dreven 😉

 4. charlotte

  SMELT <3 Se på det bilde med hundene da! Fy søren å fint <3 Hihi

 5. Kristianne

  Nydelige Nelia 🙂

 6. Er det noen spessiel grunn til at du ikke legger ut nærbilder av Nelia?? :))

  1. Ja, vi vil holde henne privat 🙂

   1. Synes det er fint at dere velger å ikke legge ut for nære bilder av Nelia. Man bør ta vare på privatlivet til barna sine – også vet man aldri hvem som kan «snappe» opp slike bilder på nett og bruke de i andre sammenhenger. Men koslig å se noen stemningsbildet av dere, gratulerer meg jenta:-)

   2. Helene

    Meget klokt:) mange grunner til det; blant annet at folk skriver så mye sykt om deg; tenk om folk hadde begynt å kommentere hennes utseende også!

    Gratulerer med babis, forresten:)

   3. Mathilde

    Du har nevnt tidligere at dere ikke hadde bestemt dere for om dere ville vise bilder av Nelia eller ikke på bloggen. Har dere nå kommet frem til at dere uke ønsker å vise bilder av henne?

   4. Jacklinn

    Lurt 😉

 7. Såå søt og liten hun er! <3<3 haha, måtte le av hugo siden han poserer sånn!

 8. Linn Marlén

  Så nydelig♡ også så herlig skjørt♡
  Gratulerer så mye som nybakte foreldre! Nyt tiden som kommer! Tro meg, det er det beste i verden, og tiden går veldig fort:)

 9. Åh, så nydelig lille Nelia er 🙂 ha enn fin adventstid sammen med den skjønne familien din 🙂

 10. Så herlege bilder!!

 11. Åh, herlighet <3 Jeg smelter! Kan tenke meg at resultatet ble bra ja 🙂 Ha en strålende lørdag!

 12. Nydelig! Du er heldig <3

 13. hvorfor får vi ikke se bilder av ansiktet til nelia? skuffende…

  1. Hun er er eget individ og vi ønsker ikke å publisere henne for så mange mennesker. Dette må hun få velge selv, og det har hun ikke mulighet til ennå.

   1. Dette står det respekt av, Caroline:-)

   2. Christina

    Enig! Veldig bra avgjørelse 🙂

   3. Enig ! Håper flere hadde vært så fornuftige ang barna sine og Internett.

   4. Dette må de få bestemme selv folkens 🙂 Vi fikk jo se et bilde av henne dagen etter hun ble født, så vær formøyd med det 🙂

   5. Enig!! 🙂

   6. Jeg følger bloggen din og gratulerer så mye med lille Nelia! Syns det er dårlig at vi ikke får se henne!! Så hvis hun skal bestemme selv, så får vi se hun om 6-8 år, hvis hun vil? Syns du Marianne Beate, som du tydeligvis leser bloggen til siden du har linket til henne tidligere, er en dårlig foreldre fordi hun viser sønnen sin på bloggen?

   7. Nei, hvorfor i all verden skulle jeg mene det? Ville aldri lagt meg norti hva andre velger å gjøre med barna sine.

   8. Kunne ikke vært mer enig med deg, Caroline! Dere er kloke foreldre. Veldig spesielt at noen velger å bruke ord som skuffende! Dette er jo deres valg som foreldre! Stå på og god helg 🙂

   9. Yvonne

    Det syntes jeg var helt riktig av dere!:) Det viser at dere virkelig tar Nelia på alvor! Respekt. Over på noe annet, men i samme gate: Noe av det jeg ikke klarer å forstå er de som legger ut bilder av barna sine som gråter eller er syke. Tydeligvis for å få empati? Det er imot barnekonvensjonen å legge ut bilder som kan krenke barna. Det samme gjelder statusoppdateringer om personlige informasjon om barnet. En gang så jeg ei som hadde lagt ut barnehagebildet fra der hun jobbet på facebook. DA fikk hun høre det fra meg etterpå!!

   10. Veldig bra. Barn skal ikke eksponerer på nett, hverken på blogg eller fb.

   11. Helt riktig gjort!

   12. Jente20

    Angående det å ikke vise ansiktet til Nelia,du har jo allerede publisert så mye rundt livet hennes,også før hun kom til, at hun allerede er blitt en offentlig person!Skjønner at du ikke vil vise hele henne,men du har allerede valgt å publisere henne, så hun har ikke fått tatt sine egne valg uansett! Hver sin smak og hvert sitt valg,men barn som vokser opp idag, blir desverre en gjenstand for offentligheten,før de i hele tatt har åpnet øynene..Jeg forstår godt at man vil skjerme sine små,men da bør du heller droppe å legge ut bilder av henne i hele tatt,da mener jeg at du står fullt og fast for å ikke publisere henne!

   13. Helt uenig med deg 🙂

   14. Så vakre bilder!
    Jeg forstår deg så godt, Caroline 🙂
    Ønsker dere en deilig advent!
    Klem <3

   15. Helt supert at dere har bestemt dere for det!

   16. Astrid

    Fantastisk beslutning av dere! Har i det stille håpet at dere ville velge den løsningen for Nelia sin skyld og det gjør meg glad at dere vurderer hennes integritet som viktigere enn ønsket om å vise frem vidunderet til verden 🙂

   17. Hvor er «liker» knappen Caroline?:-)

   18. Veronika

    RESPEKT. Kjempebra, Caroline 🙂

   19. Helt enig! Synes det er bra jeg at dere har tatt det valget dere har gjort:-)

   20. lurven

    Det gjør dere rett i!

   21. Klok avgjørelse. 🙂

    Jeg får assosiasjoner til Anne Geddes fantastiske babybilder når jeg ser dette.
    Har du sett hennes bilder?
    De er helt utrolig skjønne!

   22. Silje P

    Det er nok en veldig klok avgjørelse!:) Så utrolig bra at dere ser det på den måten! Ha en fortsatt god helg!

 14. Chantal Vendela Sveinungsen

  Nelia er så søt!
  Men hvorfor får vi ikke se ordentlige bilder av henne? 🙂

  1. Tror ikke det er så morsomt for henne å vokse opp med mange bilder av henne på nettet, jeg synest ikke bilder av småbarn skal på nettet, men jeg synest det er greit å dele bilder av fire-femåringer, bare barna har på klær og bildene er greie 🙂 Jeg synest f.eks MammatilMichelle har gått alt for langt, hun deler bilder av overkroppen til jenta si, i tillegg til at hun ofte deler outfitbilder av den lille ungen, med merkeklær som Gant. Hun kler henne opp som en voksen person, til og med med egen veske. Det er alt for gale. Det er greit at hun kjøper noen merkeklær, men outfitbilder som om det skulle vært en voksen er for drøyt.

 15. Skjønn fot! 🙂 Smelt..

 16. Så Nydelig!:) Gled deg til å få bildene!!!:-D Karin er så dyktig!:D Tok bilder av sønnen min og!:)

  1. Ja, hun er veldig flink 🙂 Ble helt imponert over hvordan hun behandlet Nelia, så fint 🙂 <3

 17. Syntes det er flott at dere har tenkt igjennom bildene av Nelia! Skulle ønske alle foreldre gjorde seg de samme tankene som dere!

 18. åh, såå nydelig! <3 Forstår godt at dere ikke vil legge ut legge ut masse nærbilder av henne for så mange folk, selv om vi har kjempelyst til å se. Kos dere med lille gullet !

 19. Åhh, så utrolig skjønt! Tenker det blir et fint julekort ja! 🙂 Ha en fin lørdag <3

 20. Så nydelig! Vi var også på nyfødtfotografering, og måtte være der i 4 timer for den lille ville ikke sove! Det er lite som er så nydelig som et helt nytt uskyldig lite menneske. Får nesten tårer i øynene når jeg ser tilbake på våre 🙂 selv om det bare er 7 mnd siden. Barn er virkelig meningen med livet, hjertet mitt holder på å sprekke om dagen 🙂

  Fortsatt god helg til dere <3

 21. Hei,

  Nydelige bilder:) hvordan tar hundene det med å få et barn i huset? Hadde vært supert om du kunne skrive noe om det.

 22. Så nydelig! See på hundene, som to beskyttende storebrødre 🙂
  Skjønner godt at dere ikke vil vise nærmere bilder av lille Nelia, og dette må respekteres. Tusen takk for at du deler litt av den herlige hverdagen din med oss lesere, og fortsett å nyt adventstiden med familien din! <3 klem!

 23. Så nydelig hun er!! Er så spennende å følge med på bloggen din, og du virker som en fantastisk mor Caroline 🙂

 24. Herregud, jeg får lyst til å spise henne opp!! Neida. Joda. SÅ skjønn!

 25. Noe så herlig!! så søt hun er <3 syns det er et godt valg å holde henne privat 🙂

 26. Kristine

  Hvorfor legger du så få bilder ut av ansiktet til nelia?:-)

 27. Christel

  Åå så herlig!
  blir babysyk, hehe:)

  Gratulerer så mye å nyt det!
  Du stråler og er et stort forbilde <3

 28. Pernille

  Åh seeee på den lille foten <3 Får tårer i øynene her jeg sitter. ..noe så nydelig vakkert <3 Har du merket at du blir lettere rørt etter du fikk barn?

 29. Dwightinha

  Helt nydelig. Ser ut som de første bildene kommer til å bli et meget vakkert minne. Den tiden går altfor fort.
  Holder helt med dere i beslutningen om ikke å publisere ansiktet hennes. For det første bør noe få forbli privat, og personlig ville jeg hatt et behov for sikkerhetsaspektet i dette. Det har dere sikkert tenkt på. Nyt denne tiden.

 30. Så flotte bilder:) Det står veldig respekt av måten du gjør ting på. Delikate bilder som ikke eksponerer Nelia for mye:) Måten du skriver om henne på gir meg mye mer enn å vite akkurat hvordan hun ser ut, for du skriver på en så kjærlig og stolt måte, som er mye mer verdt enn et bilde. Du er så flink på å formidle følelser og tanker, og det er nettopp derfor jeg liker bloggen din så godt. Nelia er helt sikkert like vakker som moren sin, og jeg tror hun vil være stolt når hun blir stor og ser tilbake på hvordan du har delt henne med verden, nemlig på en respektfull og vakker måte.
  De beste ønsker til dere tre fra meg:)

 31. Så fine og koselige bilder! <3 Ha en fin lørdag!

 32. Smelt <3 Så moro å ha slike bilder å se tilbake på 🙂 Syns det er flott at dere har bestemt dere for å skjerme henne, det er nok noe hun vil sette stor pris på når hun blir større. Da kan hun bestemme det selv, når hun blir stor nok. Stor respekt for den avgjørelsen. 🙂 Kos dere videre ^^

 33. Hahaha, ansiktsuttrykkene til Ronaldo og Hugo smelter hjertet mitt. Hugo ser så fokusert ut med det han driver med (Work it Hugo!), mens Ronaldo ser forvirret ut og lurer på hva som skjer. Hihi, modell Hugo :p

  Ha en fin dag!

 34. Awww♥ I’m sure the photos are all fantastic and utterly sweet. Your little Nelia is the most tender baby in the world, how wonderful she is!:) The last photo with the puppies is definitely my fav, I really love to stop by on your blog Caroline, there is so much love and sweetness that arrive to the heart. Enjoy the Xmas market and the weekend! Kisses! xo

 35. Haha! Dør av hvordan Hugo poserer! Ser ut som han elsker å bli fotografert. Liker hvordan du ikke legger ut for mange tydelige bilder av henne 🙂

 36. Du er min største inspirasjon!:)
  Nydelig datter du har fått, ønsker dere alt godt<3

 37. Gerdild Karina

  Så nydelig! Det blir sikkert meget fine bilder!
  Ønsker deg og familien din ei riktig god førjulstid 🙂

 38. Så fine bildene blir! Skjønner ikke at flere folk tenker som dere når det kommer til barnas privatliv, selv deler jeg bilder med bare folk jeg kjenner. Stor respekt til dere.

 39. Alltid like koselig innlegg, Caroline. Valget ved å ikke vise nærbilder av Nelia forsterker bare det ekstremt gode inntrykket jeg har av deg, og ikke minst den enorme respekten for deg. Du er en sterk og inspirerende kvinne : ) Ha en fortsatt fin helg : )

 40. Så nydelig! Syns det er veldig bra at dere holder henne privat og skjermer henne for offentligheten, da som du sier at hun er et eget individ og enda ikke kan bestemme selv! 🙂 Hvordan kom dere på navnet hennes? Det er veldig spesielt, men utrolig nydelig! Kos dere videre fremover 🙂 syns også at bloggen din fortsatt er veldig bra og variert! Perfekt kombinasjon av hverdagsliv og mote! Du er en inspirasjon for mange. Fortsett som du gjør, og ikke bry deg om hva andre sier. Det er din blogg og ditt liv den omhandler :-)! Klem fra trofast leser!

 41. Åh, Nelia er så skjønn <3
  Jeg synest det er så fint å se tilbake på nyfødtfoto av meg, det er så koselig!
  Ha en fin dag videre vakre Caroline 🙂

 42. Blir nok helt nydelige!

 43. Så nydelig liten frøken! Man smelter jo helt av disse bildene :- )

 44. Birgitte

  Herregud, smelter av det bildet hvor hun ligger inni teppet og blir strøket på pannen! Så vakker hun er <3

 45. så søte hunder. hva slags slag er de?

  1. Chiahuahua og tibetansk spaniel 🙂

 46. Så utrolig fint det bildet med hundene og babyen sammen var! Hugo og Ronaldo er virkelig fotogene 🙂 Synes også det er kjempeflott at bildene av Nelia ikke viser så mye, det kommer hun nok til å sette pris på når hun blir eldre 🙂 Håper du snart lager et innlegg om hvordan det går med hundene nå som de har fått en lillesøster 🙂

 47. Syntes du får overraskende mye kommentarer på at du ikke legger ut bilder av Neilia. Det er jo faktisk ikke tilfelle at vi ikke har fått se henne. Det at du kun legger ut bilder du syntes passer seg å vise frem til så mange er da helt naturlig. Jeg syntes dere har funnet en veldig riktig balanse i forhold til hvor mye dere viser av henne. Man skal ha litt respekt for den lille jenta og la henne ta egene valg når hun blir stor nok til det 🙂

 48. Stor respekt til dere for at dere beskytter Nelia og ikke legger ut bilder av henne. Jeg reagerer på at mange bruker bilde av barna sine som profilbilde på Facebook for deretter legge fra seg kommentarer i ulike kommentarfeltet rundt på nettet. Ikke at det er det samme som å publisere bilder på egen blogg, men man skal likevel tenke framover når barna blir store og kan finne bilder av seg overalt på nettet.

  Jeg er imponert over «storebrødrene» som vokter så godt over sin «lillesøster». Så søte:)

 49. Å helledussen! Ble nok nydelige bilder!! <3 Elsker "ballettskjørtet" XD

 50. Gratulerer så mye med baby ! Jeg har aldri kommentert før, men nå fikk jeg så lyst for jeg har fulgt bloggen din helt fra starten. Synes du er et godt forbilde på så mange måter, og jeg synes du fremmer så mange fine verdier: familie, helse, det å kose seg, samt at hardt arbeid gjør at man kommer seg fram i livet (min tolkning da men, hehe). Synes du får ufortjent mye tyn, og det magebildet var jo bare smashing! Det er motivasjon for å fortsette med treninga til jeg selv blir gravid en gang. Jeg tror du gjør rett i å holde Nelia for dere selv inntil videre, det er ingen som har krav på å se henne uansett! Men utifra det lille jeg har sett, så ser hun bare så nydelig ut! Ønsker deg, Lars Kristian og lille Nelia en nydelig adventstid 🙂

 51. Caroline, dette er helgens søteste. Med det mener jeg Hugo, Nelia og Ronaldo sammen! Sukk, smelt og dån, he he 🙂

  Jeg er så glad for at alt går så fint med deres lille tulle 🙂 Ønsker dere fortsatt en kjempe fin helg. Klem fra meg

 52. så utrolig nydelige bilder 😀 <3 å så morsomt at Hugo poserer skikkelig på det siste bildet 😉 hehe

  Når det gjelder bilder av Nelia som viser ansikt osv som det blir spurt om her, så er det helt naturlig at dem ikke ønsker å vise det. det er jo ikke for å skuffe noen, men det er av respekt for henne. å det må alle vi blogglesere respektere syns jeg 🙂 tommelopp til deg Caroline !

  å til slutt, d er jo så klart ikke bare Nelia og hundene som er nydelige her, DU stråler jo jente, du er så nydelig og jeg blir så utrolig inspirert av deg <3

 53. Er utrolig imponert over at dere velger å ikke overeksponere Nelia!
  Det står det respekt av!
  Gleder forresten også til å se flere bilder av DEG! Selv om hundene og barneklær ikke er å forakte 😉

 54. Ååå, så utrolig nydelig! 🙂
  Jo, jeg lurte på en ting .. får vi se bildet dere skal bruke på julekortet? Skjønner om dere ikke legger det ut, altså 🙂
  Elsker bloggen din, Caroline! <3

 55. Ååå, det er det nydeligste!!! og det sjefsbildet til slutt med vofsene, jeg måtte le høyt. Skjønt. Nei, det kommer dere nok ikke til å angre på. Snakk om sprek mor forresten, opp kl halv sju selv om babyen sover… in my dreams 😉 Flink du. Og sprek, har vel mye med det å gjøre og. God helg videre! klem

 56. Så liten hun er! Og helt fantastisk vakker.

 57. Herlig bilder! Spesielt koselig med hundene på hver sin side av prinsessen, ikke verst at det ble bra av alle tre ;o) Kos dere videre <3

 58. Sååå nydelig <3 får vi se bildet av resultatet og?
  Skjønner hvis ikke 😉 har stor respekt for deg Caroline:D

 59. Caroline

  Ååh, så søtt! Spesielt med hundene vedsiden av (som ser veldig fotogene ut de også!) 🙂

 60. Er alt virkelig så perfekt og plettfritt? Du er så heldig. En baby som aldri skriker i utide, du som alltid ser perfekt, velstelt og er aldri trøtt. Hvordan kan alt være så 100% feilfritt.. Er så misunnelig:p Håper jeg får et snev av slik suksess og velvære en dag:)

 61. Emilie Borge

  Nydelig! Morsomt at du er i Sarpsborg en tur, kjenner meg igjen i den gata, bor rett ved moren og faren din 🙂

 62. Å herremin, så skjønne bilder, hjertet mitt smelter ♥

 63. Fantastisk! Hun er virkelig nydelig.
  Det siste bildet er virkelig herlig. Fikk automatisk litt flashback fra da Carrie ligger i hotellsengen i Paris med den stooore fantastiske kjolen og venter på Petrovsky. Rar sammenligning kanskje, men det var et nydelig bilde!

 64. Ååå, det siste bildet var skikkelig koselig! Tipper alle bildene ble helt nydelige 🙂

 65. For en nydelig liten skapning dere har fått! Jeg blir rørt over hvordan du beskriver all kjærligheten dere har til lille Nelia. Gratulerer så mye til dere begge <3 Jenta deres har verdens fineste små føtter – jeg smelter! Masse lykke til videre Caroline, stå på! ;*

 66. Jeg syns måten du viser lille jenta deres på er så fin jeg! Det holder i massevis! Det er jo ingen som bør ha noe interesse av å granske en babys ansikt og kropp…. DET er hvertfall veldig spesielt. Og bildene du legger ut viser jo mer enn nok, de er nydelige. Vi får jo se henne 🙂 Kos dere masse, dere virker som jordnære og ordentlige mennesker. 🙂

 67. Hei:) jeg vil bare si at jeg synes det er flott at du velger å vise Nelia på en så respektfull måte. Fint at du legger vekt på at det er noe hun selv må bestemme:) ha en god juul <3

 68. Skjønner ikke at folk kan klage over hvor «lite» vi lesere får se av Nelia. Jeg har sett mer enn jeg forventet å se, tror folk glemmer at før i tiden, ble barnebilder kun delt med venner og familie, ikke hele verden. Skjønner veldig godt at dere vil holde henne privat, jeg hadde hvertfall ikke likt å se masse barnebilder av meg selv, på nettet.

 69. Helene Tullier

  Hei! Vet ikke om du har svart på dette tidligere, men lurte litt på hvordan man uttaler navnet til Nelia. Er det NElia, eller NeLia, hvis det ga noe mening? hehe. Er så utrolig fasinert over det nydelige navnet, men der jeg kommer fra, California, ville det blitt uttalt NElia eller Neleiha, så jeg lurte litt på hvordan dere uttaler det!

  1. Som i Kornelia 🙂

 70. Noe så søtt! Bildene blir nok nydelige <3 Kjente Hugo igjen Karin? 🙂

 71. Så fine bilder 🙂 Jeg ønsker veldig gjerne å se bilder av Nelia men forstår avgjørelsen deres om å holde henne privat. Det står det stor respekt av. Håper dere har en fin helg alle sammen.

 72. Those who are crictical, are mostly because they feel intimidated and jealous of such a notorious and fit body.
  A woman, even if mother, can be fit,beautiful, and in total shape. Congratulations to you caroline

 73. Birgitte

  Så fine billeder <3 Hun er så fantastisk smuk! glæder mig til at se billederne rigtigt. Er spændt 🙂

 74. Så fine bildenen kommer til å bli! Nelia ser utrlig skjønn ut selvom vi ikke ser henne så nøye. Forstår veldig godt at dere ikke vil legge ut nærbilder av henne på nettet! 🙂

 75. Noe så nydelig!
  DE små tærne <3
  Jeg synes det er et klokt valg å ikke eksponere Nelia
  mer enn du gjør før hun selv kan bestemme.
  Hadde du valgt å vise henne mere fram hadde noen
  sikkert ment det var galt også.
  Gjør det som er riktig for deg!
  Ha en god helg!

 76. Ser ut som det blir helt nydelige bilder! Syns dere viser mer enn dere «må» og at enkelte ikke skjønner grensen for vad dere vil vise er litt trist. Fortsett at dele kun det dere vil! God helg 🙂

 77. åå så søt!! 🙂

 78. Gratulerer som foreldre!
  Jeg synes dere har valgt å presentere lille Nelia på en veldig fin og fornuftig måte. Hvem skal være barnas stemme i forbindelse med eksponering i det offentlige rom om ikke vi voksne tar kloke valg?
  Vis henne frem til de som vil bety mye for henne i oppveksten så får vi andre glede oss over små glimt. Hun har så definitivt rett på personvern.
  Fortsatt god helg til dere alle tre.

 79. Skjønner absolutt at du ikke velger å poste nærbilder av henne! Må bare få sagt at utifra det jeg har sett av henne er hun jo helt nydelig! For en vakker liten skapning!
  Klem

 80. Victoria

  Ser dere bruker samme fotograf som kusina mi brukte på sin nyfødte. Resultatet hennes ble helt nydelige bilder!

 81. Elisabeth

  Åh, herlig. Jeg er så lei meg over at vi aldri fikk fingen ut for å ta nyfødtbilder. Det skal jeg absolutt gjøre neste gang.
  God helg

 82. «Alle» foreldre vil være private mtp bilder av babyene sine, men alle sender bilde til lokalavisa når babyen er født. Et paradoks egentlig

 83. Så utrolig stas at dere valgte å bruke uglelua på nyfødtshooten! Veldig kjekt at den falt i smak!:) Gratulerer igjen med en nydelig jente og nyt tiden!
  Klem

 84. Gratulerer så utrolig mye med lille Nelia! Håper du nyter den nye rollen 🙂 Jeg forstår veldig godt at du ikke ønsker å publisere bilder av henne tydeligere enn du gjør nå, samtidig så syns jeg det er litt trist. Etter å ha lest bloggen din i mange år føles det nesten som at man kjenner deg på et vis og da blir det litt unaturlig å ikke få se henne. Har dere gjort et endelig valg eller kan det hende vi får se henne etterhvert? Respekterer deg uansett hva du velger altså:-) Nyt denne magiske tiden, de vokser så alt for fort!<3

 85. Åh, kjenner jeg bare vil lese mer og mer om Nelia! Hun er utrolig nydelig <3 Gleder meg masse til å følge med fremover 🙂 Kjempe fine bilder dere fikk, og du har jo supersøte hunder 😀 <3

 86. Så flotte bilder!!!
  Også så stolte store brødre, fikk litt klump i halsen da jeg så det bildet 🙂

  Respekterer valget deres med å ikke vise så mye ansikt på hun, selv om vi veldig gjerne skulle sett den lille sukkerklumpen <3

 87. Persille

  Hihi, ser ut som hun sov seg igjennom det 🙂 Blir sikkert helt nydelige bilder, så gøy å ha. Jeg elsker å se på bilder av meg fra da jeg var liten 🙂 Så fint at dere vil holde henne for dere selv, hun er jo bare deres <3

 88. Kristina

  Det blir sikkert er nydelig julekort 🙂

 89. Kan man tolke det dit hen at du ikke kommer til å publisere noen normale bilder av din datter før hun er gammel nok til å forstå hva det innebærer å bli lagt ut på internett?

  1. Pdd så er det vel det som er planen 🙂

 90. Gratulerer så mye med jenta! 🙂 Ser ut som dere storkoser dere! 🙂 Jeg syns det står veldig respekt av valget deres om å verne om Nelia ved å ikke publisere nærbilder av henne! Altfor mange barn er idag eksponert på nettet! Støtter valget deres 100%! Det hadde selvfølgelig vært veldig koselig å se den lille siden jeg har fulgt bloggen din i flere år, men jeg syns det er SÅ bra at dere tenker på Nelia sitt privatliv så jeg beundrer de bildene du til nå har lagt ut 🙂

 91. Jeg digger deg!

 92. Hei.
  Lurte på om du kunne skrive en liten hilsen til en venn.
  Kontakt meg gjerne på mail får den lille tjenesten.
  Får jeg finner ikke en mail-adresse så jeg kan sende direkte til deg.

 93. Nelia er så vakker! Akkurat som sin mor. Forstår at dere velger å ikke dele den fantastiske jenta deres. Og jeg har full respekt for det. Kos dere så mye med henne <3

  1. Tusen, tusen takk 🙂 <3

 94. Woooooow wonderful! Dogs are as a real models.

 95. Så nydelige bilder 😀
  Virker som dere hadde det kjempefint i studio <3

 96. kaller dere henne fortsatt for ugla?:)

  1. Hehe, nei 🙂 Nå er det lille knitre :p

 97. Herlig <3 Tusen takk for besøket! 🙂 Flinke, vakre Nelia <3 En fornøyelse å fotografere henne – og hundene. Så flinke og lydige 🙂
  Klem 🙂

  1. Tusen takk, du er så flink! Plukket opp et par «sovetips» 😉 Gleder oss til å se 🙂

   Klemmer 🙂

 98. Skjønner at dere vil holde henne privat! 🙂 Forresten, disse bildene får meg så utrolig baby-syk, hehe! Uff, må vente noen år til. Men gu, så lyst jeg har på baby nå…

  1. Haha, det skjønner jeg godt 🙂 Det er så koselig! Men alt til sin tid, selvsagt 😉

 99. Elisabeth

  Beautiful photos of your sweet girl and your handsome boys (dogs) 🙂 I love how you creative you are when you take photos of Nelia but respect her privacy by not showing her face up close. Very good idea! The photos are wonderful. Blessing to you and your sweet family from the USA.

 100. Først vil jeg gratulerer så mye med den lille prinsessen! Hun er utrolig vakker 🙂 Det ser ut som dere koser dere veldig. Jeg unner deg alt godt.

  Jeg lurte på om du kan lage ett detaljert innlegg om LCHF, og si litt om hvordan jeg enklest mulig kan legge om livsstilen? Var det vanskelig eller lett for dere? Og sist men ikke minst, hvordan kan jeg legge om kostholdet på en billig måte?

  Setter stor pris på svar.

 101. Omg tror jeg bor i nærheten av der du står!!! Synd at jeg ikke så deg:(

 102. lSaa skjonne bilder 🙂 Helt utenom topic – begynte aa se Orange is the New Black paa Fredag! Jeg dauer, for en serie!! Vi saa 4-5 episoder, klarte ikke aa slutte! Takk for tipset! Kos deg med familien, vi skal paa Scandinavian Christmas Bazaar i dag, gleder meg til litt ‘norsk’ jul (og til aa kjope gronnsaape!! haha!). Klemmer

  1. I know! Gleder meg til sesong 2 😀 Håper du fikk en litt norsk følelse 😉

   Klem 🙂

 103. Lorrie Williams

  Well done! I think you and your husband are making the right decision about keeping Nelia’s face private also. You both are doing such a wonderful job at new parenthood.
  Happy Christmas!

 104. Du har lagt ut bilder av ansiktet hennes da, gjorde det allerede dagen etter fødselen. Skjønner godt du gjorde det, da ho er vakker og dere stolte. Stor resepkt at du ikke vil publisere ansiktet videre, skjønner deg godt. Nyt tiden.

  1. Vi føler ikke at det var særlig avslørende, ettersom hun bare var noen timer gammel og hun allerede har forandret seg 🙂 Men det blir i hvert fall det meste vi har vist og vil vise der vi står i dag 🙂

 105. wuhuuu! I love the english translations<3 google translator was awful, the sentences had no sense! 😀
  Hope you show some of the newborn pictures on your blog, I'm sure they are adorable. Nelia looks so cute<3
  with love from Finland 🙂

 106. Kristina

  Jeg synes det er kjempefint at dere velger å skjule ansiktet til Nelia. Altfor mange foreldre legger helt ukritisk ut bilder av barna sine på nettet. Synes dette er en veldig fin avgjørelse av dere! 🙂 Ha en fin helg.videre!

 107. Anne Beate

  Hei!
  Kan du være så snill å si hvilken bok du har fra ark.
  Vil gjerne kjøpe en slik til min lille prinsesse. Jeg er nå 20 uker på vei og har en gutt fra før av.
  Så er veldig gøy med jente i vente. Elsker at boken din har rosa sider, vil derfor gjerne vite hvilken bok dette er.

  1. Usikker på hva boken heter, men den er kjøpt på ark 🙂

 108. du har så fiint håår <3 hva er det du gjør med det, hvilken produkt bruker du for at håret ditt skal glinse?

  1. Takk 🙂 Bruker moroccan oil eller hempz for det meste, skal til frisøren igjen til uken, så kanskje jeg kan lage noe på det da 🙂

 109. You were on the news here in the U.S. because of the pic you posted so I decided to look for your blog. You are gorgeous and congratulations on your beautiful baby! I book marked your blog and look forward to reading more:)

  1. Thank you so much, sweetie 🙂 <3

 110. Er egentlig ikke så glad i babyer siden jeg er litt redd dem hehe. Men nåå, nåå ble jeg skikkelig babysyk!!! Du har en utrolig nydelig jente Caroline, akkurat som deg.

 111. Kristine

  Hei Caroline! Gratulerer så mye! Jeg forstår hvis det ikke blir mye trening etter en fødsel, men savner virkelig treningsfokuset i bloggen samt at jeg lurer veldig på hvordan kroppen fungerer med tanke på fysisk aktivitet etter en fødsel. Ser fram til det blir et aktuelt tema igjen:) fint å se at dere nyter livet!

  1. Det blir ikke så lenge til, jeg lover 😉 Er nok noen uker til jeg skal kaste meg på møllen igjen, men styrketreningen kan jeg snart starte med igjen 🙂

 112. kan du lage et innlegg der du viser hvordan du trener?

  1. Det ligger en del ute under trening 🙂

 113. MichelleGod

  så utrolig liten hun er, *smelt* <3 Nydelig bilde av hun og hundene. Har de blitt vant til henne nå da? 🙂 God søndag

  1. Ja, det går bare bedre og bedre, de er veldig nysgjerrige på henne 🙂

 114. Gratulerer så mye med den lille. 🙂

 115. Synd å si dette, men bloggen din har tapt seg kraftig siden du fikk barn…
  Jeg lever fortsatt i håpet om å få noen gode innlegg her hver dag, men håpet begynner å svinne hen kjenner jeg…

 116. Bildene ble nok veldig fine! Imponert over at dere klarte å få hundene til å ligge rolig ved siden av Nelia 😉

  http://www.bryllupstid.no

 117. Fotballfrue «4 days after» bildet var nettopp på Australsk tv! Morsomt!
  Artig å sitte på andre siden av jorden og se nordmenn på tv. Gratulerer med den Lille 🙂

 118. Hei, vakre! Og for en nydelig datter du har! 🙂

  Tenkte jeg bare skulle tipse deg om at «om-meg» kunne trenge en aldri så liten oppdatering 🙂
  Dere er jo allerede blitt fem 😀

  For ente gang: Gratulerer med den lille!! <3

  1. Det har du helt rett i 🙂 Skal fikse asap 🙂

   Klem!

 119. Det siste bildet med Nelia, og hundene var helt fantastisk! Både hundene, og prinsessa er nydelige 🙂

 120. Hei Caroline!

  Jeg tenkte bare å tipse deg om noen litt annerledes type nyfødtbilder som jeg synes var så kule!

  https://petapixel.com/2013/10/28/mother-turns-baby-boys-naptime-creative-dreamland-adventure-photos/

  Jeg prøvde å få til noe liknende med min nevø på 6 mnd i helgen, men ettersom han var lys våken og sprellende ble det ikke helt som disse bildene- men morsomme ble de iallfall:)

  1. Så morsomme bilder 🙂

 121. Wow, blir nesten litt rørt jeg, av det bildet med baby og hundene! Så søtt!

 122. Hei, klipper dere pelsen til Ronaldo, eller er den slik? Spør siden jeg kjenner flere hunder av samme rase som har mye lengre pels 🙂 Og gratulerer med skjønne Nelia, det ble sikkert kjempefine bilder når motivet er så fint!

  1. Den er slik 🙂

 123. De bildene kommer til å bli kjempe fine 😀

 124. Så nydelig! Helt fasinert over hva hundene deres blir med på, min hund (på størrelse som den størse deres, som vi dessverre nettopp har måttet gi bort) hadde aldri stilt opp på et slikt bilde, haha 🙂

 125. Kan du legge ut bilder av det ferdige resultatet på fotograferingen?<3
  Utrolig nydelig datter du har!

 126. Underbara foton!!! Hälsningar från Skottland

 127. Åh sykt herlig!

 128. Hei!

  Første gang jeg skriver på en blogg 🙂

  Men må bare få kommentere hvor nydelige dere er. (lest litt av bloggen din nå) For et hjem, og du virker så koselig og jordnær 🙂

  Gratulerer så masse med en nydelig datter. Fikk selv en sønn for snart 6 mnd siden. Det er helt fantastisk!
  Kos dere masse og enda mer enn det! 🙂

  ps. så utrolig fine bilder du legger ut av.. ja alt! 🙂

 129. Benedicte Andreassen

  Det siste bildet; bare helt ufattelig nydelig <3

 130. Ser at Hugo har pósen klar på siste bildet ja, hehe. Så søtt og perfekt, det enkleste er ofte det beste! 🙂

 131. Hei!
  Så koselig med en slik fotografering. Jeg tenkte på det samme, mini er i dag 1 uke gammel, så jeg driver å undersøker hvor jeg kan få de beste bildene i nærheten av der jeg bor. Vet du hvor jeg kan få kjøpt søte hårbånd eller et slikt skjørt som du har? Ønsker å ha med noen fine rekvisitter på bildene 🙂

 132. Så utrolig fine bilder. Skal definitivt ta nyfødt bilder denne gangen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det tror jeg ikke du kommer til å angre på 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *