besøksdag: bildedryss

Dette har vært en kjempekoselig dag, og nå tror jeg vi er ganske slitne både mor og datter. Nelia har vært en engel, og egentlig sovet veldig masse. Klassisk at hun sover når forventningsfulle venninner endelig skal få hilse på. Hun var ganske våken da hun hilste på oldemor, og våken i nøyaktig 3 minutter da Henriette og Elise var her. Og nå når besøket har dratt, er hun selvsagt lys våken *haha* Får ta det som et tegn på at vi snart bør sees igjen, tenker jeg ♥ 

For meg er det så rart å ha blitt mor når jeg er sammen med venninner jeg har kjent siden jeg var 6 år, jeg tenker på alle drømmer og tanker vi hadde om det å få barn da vi var yngre, og nå har det blitt en realitet. Det kjennes så spesielt, men også veldig naturlig.

___________________________________________________________________________________________________________

snaps from today 

Nå skal vi snart spise middag, kalkunbryst står på menyen. Alltid like deilig å komme til dekket bord hos mamma og pappa Ha en fin kveld dere, så sees vi i morgen!

___________________________________________________________________________________________________________

This has been a really cozy day and right now both mom and daughter are very tired. Nelia has been such an angel and has mostly slept the day through. Typical of her to sleep when my friends are brimming with anticipation to meet her. She was quite awake when meeting great grandma, and precisely awake for three minutes when Henriette and Elise came over. And now of course, with the guests gone, she’s wide awake *haha* Guess we should take this as a sign that we should see them again soon ♥ 

For me it’s weird being a mom when I’m with my friends since the age of six. I keep reminiscing about our young girl dreams and thoughts of being a parent, and now, finally, this has all come true. It feels so special but also very natural.

Right now we’re about to eat dinner, turkey’s on the menu. It’s always nice to come home to my mom and dad’s homemade cooking  Have a great night, see you tomorrow!

62 kommentarer

 1. Sara Katrin

  Ååå, så koselig 😀 Dere kler så godt denne rollen begge to <3 Og for en pappakjærlighet da 😀
  Jeg trur seriøst ikke at det går an å bli så verpesjuk som det jeg er om dagen..Herlighet – jeg vil også ha! <3

 2. Hun er bare helt nydelig! Kos dere 🙂

 3. Å, helledussen så skjønn hun er <3 Ut i fra bildene jeg har sett, så synes jeg hun ligner på LK 😀 Skjønne, skjønne Nelia <3 *Smelter*

 4. Kos dere masse!

 5. Henriette

  Så nydelig hun er!! Så gøy å få se hun litt mer. Ha en strålendes fin helg!

 6. Dominique

  Beautiful baby:) I’m just wondering if you will ever back to blonde hair?

 7. Så fantastisk nydelig bilde av Lars-Kristian og Nelia! Fint å forevige slike øyeblikk<3

 8. vilde81

  Jeg syns det er trist når venninner får seg barn, jeg … Det blir selvfølgelig glad på dere vegne, ikke misforstå meg, men jeg blir så trist og lei meg fordi det er så endelig. Nå mister jeg venninnene mine en etter en. Det var det samme da venninnene mine fikk jeg kjærester, og jeg sånn halvveis mistet de en etter en.

  Om man ikke finner seg en partner er man dømt til en liv i ensomhet. For det er sånn det blir …
  Jeg skulle ønske at jeg ikke var den siste som var singel…skulle ønske jeg var en av de første som fikk seg kjæreste.
  Jeg unner ingen å være sist, egentlig, men noen må jo være det også. 🙂

 9. Juletre tidlig i desember… jeg skjønner ikke at dere orker! Nedstøva juletre før jula kommer… æsj!

  1. Vi pleier å vaske og tørke støv, så da blir ikke det nedstøvet 🙂

 10. Hei! Kan du ikke ordene sånn at du har en egen blogg for engelsk skrift? Jeg synes det er veldig mye tyngre å lese bloggen din når det er så mye skrift,,, så jeg orker ikke lenger å lese teksten. Hadde vært fint om du kunne det, for jeg har hørt fler som synes det. Jeg vet at voe hadde det en gang, kanskje du kunne prøvd det samme? 🙂
  Ellers har du en veldig fin blogg, med nydelige bilder 🙂

  1. Kan ikke du bare la vær å lese det som står på engelsk?

 11. Birgitte

  Ens familie betyder altid. Ha en dejlig aften med familien <3

 12. Elisabeth

  Bildet av farmoren din med Nelia, Lars Kristian med henne på gulvet og deg som holder henne med venninnene dine rundt må være noen av de vakreste bildene jeg har sett på bloggen, så fulle av stolthet og kjærlighet alle sammen 🙂
  Selv er jeg midt i utdannelse, og tanken på barn er ikke noe annen enn at «det hadde vært dumt nå», men en av mine beste venninner fikk baby for noen uker siden, og jeg gleder meg som en unge (hehe, ordspill) til og komme hjem og hilse på nå i julen. Plutselig var vi voksne blitt!
  Kos dere masse i helgen 🙂

 13. Koselig da 😀

 14. You are a super sweet girl and your baby is just like you ♥ These family and friendly scenes are so cosy and tender. Have a goodnight Caroline, kisses! (I’m so glad you started to write also in English, thank you so much!) xo

 15. Nydelige bilder <3 De beskriver alt man ikke kan sette ord på, vakkert! 🙂

 16. Katarina

  Bildet av Nelia med pappa er noe av det fineste jeg har sett <3

 17. Nyyydelige bilder!! 🙂

  Er så søtt å se bilder hvor dere koser dere med Nelia <3

  Også må jeg bare kommentere at du klærne du hadde på deg i sofaen med Nelia virkelig var smashing!!!! Du stråler!

  Kos dere masse på besøk!

  Er dere forresten hos foreldrene dine, eller Lars-kristian sine?

 18. åååh, så nydelige bilder 🙂
  Håper du har hatt en nydelig fredagskveld 🙂

 19. Ana Clara

  Så kjønn, åhhh… GUD Velsigner HENNE!!
  Dattera di husker meg av Dattera Mi,
  Som også var født liten, men HELT FRISK, TAKK GUD BESTANDIG!!
  De svært vokser fort!! Dette likter jeg IKKE med ny-fødte babier
  Du virkelig kommer til å savner da hun var sånn, vakker LITEN!! *-_-*

 20. Melissa

  Får vi se ansiktet hennes snaaaart? :))))

 21. Kjersti

  Åå, herlige bildet! Vær stolt, du er en av verdens flotteste mødre – ett forbilde for MANGE! Ha ei god helg – vakre du 🙂

  1. Så snill du er <3

 22. Rebecca G

  Søt Nelia er! 🙂
  Jeg lagte forresten muslien fra kokeboken din i går, og som en cøliaker, så er det den beste muslien jeg har smakt!

 23. Så utrulig koselig 🙂

 24. Så utrolig fint bilde av Nelia og Lars-Kristian! Kan tenke meg at det er en rar, men veldig fin følelse å ha blitt mor blant barndomsvenninner. Gleder meg veldig til det er min tur, spesielt etter å ha lest bloggen din siden du ble gravid 🙂 Koselig!

 25. Dere er så fine alle tre! Kjempefine og stemningsfulle bilder.

  En liten ting, syns å huske at du hadde en negldesigner i Oslo, har du noen å anbefale? 🙂

 26. Lurer også på om du for tiden bruker vippeextensions, og hvor du eventuelt får dette gjort? Beklager at dette ikke har noe med innlegget å gjøre, for det var kjempefint som vanlig 🙂 Men må bare spørre.

  1. Hos Trude på Beauty Norway i Oslo 🙂

 27. Så koselige bilder!

  Jeg har også hatt mange barndoms drømmer, som jeg fantaserte om når jeg var liten, gå i oppfyllelse! Det føles alltid litt anderledes enn jeg trodde og litt det samme på samme tid. Hvertfall for meg!

  Jeg tok deg veldig i forsvar over alt som ble sagt om bildet du tok rett etter fødselen forresten: http://emilyeyra.com/emilyeyrablog/2013/12/2/football-wife-and-her-infamous-picture

  Du er kjempe vakker, inspirerende og får meg til å tro at alt er mulig! <3

  1. Takk for støtten 🙂

 28. Sjelden jeg kommenterer noen blogger, men jeg må bare få sagt at du er helt fantastisk! Stor inspirasjon. Du skinner sterkere for hver dag! 🙂

 29. Ingvild

  Så utrolig stemningsfylte bilder!:) Vet foressten hva som er i de lefserullene du har bilde av? De så nemlig utrolig gode ut!

 30. Så koselig 🙂 Hvor lenge blir LK i Odd? Tenker dere flytte tilbake til Sarpsborg når han legger opp?

 31. Vad mysigt!! Hälsningar från ett frostigt Skottland.

 32. Linnéa

  Fotballfrue – jeg vil gjerne rose deg for noe siden du får så mye pepper: Jeg syns det er kjempebra at du lot babyen sove selvom det var mange som ville hilse på 🙂

 33. Karoline

  Å, det bildet av Lars Kristian og Nelia! *Smelt* Så nært og kjærlig, helt nydelig! Ha en fin lørdag, flotte deg <3

 34. Iselin Therese

  Hei! Så koselig dere nybakte foreldrene har med Nelia, morsomt å følge med!
  Jeg lurte på om det kommer noen rabattkoder på sunspa nå som julen nærmer seg med stormskritt. Hadde vært flott å kunne hatt litt fin brunfarge på julaften og nyttårsaften! 🙂

 35. Til Lars Kristian (om du har tid og mulighet)
  Jeg har gått over til lavkarbo. De dagene jeg trener mye merker jeg allikevel at det hjelper med havregrøt til frokost. Er dette okei? føler litt jeg er avhengige av de karbohydratene. Eller kanskje er det innbilning! Og en annen ting jeg har merket meg. Huden min har blitt klarer. Mindre kviser og tørrhet også. Kunne være litt plaget av rødhet noen ganger i ansiktet. Det har blitt borte:-) Kan dette komme av at jeg har kuttet ut karbo?
  Håper du kan svare:-) og gratulerer så mye med baby:-)

  1. I starten vil du nok føle det slik 🙂 Avhengig av hvordan du trener så kan det ta 3-4 uker å venne seg av med det.

   Det med hud og slikt er det mange som påstår, men det er ikke noe jeg kan si er pga lsvkarbo :/

 36. Anbefaler å filme når Nelia spiser sitron for første gang:) 😀

 37. Gorgeous baby, congratulations!
  Lovely photography too 🙂

  http://www.iwantfashion.co.uk
  UK High Street Fashion Blog

 38. åh så utrolig koselige bilder!! kan tenke meg det er ekstra stas for alle sammen med en liten jente i huset:)

  http://www.mydirtysho.es

 39. Rørende bilder, kos dere videre!:-)

 40. Så nydelige bilder. 🙂 Å få barn må vel være det største i verden ♥

 41. For et helt nydelig bilde av Nelia og mannen din! Så intimt og rørende. Du har virkelig blitt flink på fotos!

 42. Hei! Har di bestillt noe fra ssense.com noen gang, bare lurer på om man får toll og div derfra…

 43. Ser fantastisk ut! Bildet på far og datter er helt nydelig! <3 Kos deg med familien din, det er viktigst av alt.

 44. Så mysigt! Hälsningar från Skottland

 45. Victoria

  For noen herlige bilder, ser ut som dere koser dere masse:)
  Lov til å spørre hvor antrekket ditt er ifra?

 46. Birgitte

  Dejlige familie billeder, ser vildt hyggeligt ud 🙂 Hvor har du købt dine «læder bukser» henne?

 47. Camilla :)

  Så utrolig nydelig lille Nelia er 🙂 Nyt tiden, den går så alt for fort. Mi er allerede 9 mnd nå 🙂
  Ønsker dere en riktig god adventstid 🙂

 48. Benedicte

  Hei Caroline 🙂

  Lurte litt på den fine LV stellevesken din. Er det en MM eller GM?

   1. Benedicte

    Tusen takk for svar 🙂 Du har kjempe god smak! God tur hjem, kjør forsiktig 🙂 klem

 49. Åh,for et vakkert bilde av far og datter 🙂 Ha en fin søndag 🙂

  1. Tusen takk, det samme til deg <3

 50. Therese

  Hei!
  Et spørsmål ang foto. Hvordan får du til å få bakgrunnen i bildene uklare, mens det i front er skarpt? Slik som for eksempel bildet i dette innlegget med Nelia og farmor. Tar du bildene selv? Kan du anbefale et bildeprogram til Windows?
  Synes du har mange fine bilder:)

  1. Da må du bruke så lav apperture som mulig 🙂 Her har jeg brukt 1,8.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *