VIP Christmas sale

annonselenker 

Tenkte å tipse dere om dagens julesalg hos nelly.com: dersom du handler for over 900,- , får du 15 prosent avslag. Tilbudet gjelder kun i dag og koden du skal bruke er VIPCHRISTMAS Dersom du vanligvis ikke handler for såpass mye, kan det jo for eksempel være smart å legge noe av julegavehandelen innom nelly. Jeg synes i hvert fall nettshopping er utrolig deilig, spesielt fra norske nettbutikk. Eller du kan for eksempel shoppe hele nyttårslooken der, de har jo så mye fint!

___________________________________________________________________________________________________________

kjærestegaver 

morgenkåpe ralph lauren / tøfler hush puppies / boxere calvin kleinpysjamas ralph lauren / sneakers nike / ipad-etui pap accessories / bag pap accessories

 nelly har laget en egen gaveguide i år, så kanskje du kan plukke opp noen tips der? Her er link til the gift guide.

___________________________________________________________________________________________________________

nyttårslooken 

kjole nly eve / clutch mi lajki / øredobber nly accessories / pumps nly / neglelakk deborah lippmann / neglelakk deborah lippmann 

 fjorårets nyttårskjole hos meg var en lang paljettkjole fra sherri hill, husker at mange ønsket seg en budsjettvariant av denne, men det har jeg ikke helt lykkes i å finne. Jeg fant likevel en utrolig lekker, sort paljettkjole hos nelly.com nettopp, og i mine øyne passer den helt perfekt til en slik event som nyttårsften!

___________________________________________________________________________________________________________

nelly.com gives you 15 percent off by using the code VIPCHRISTMAS, if you shop for over 900,- norwegian kroner  The collages above showes a few tips from me if you want to shop your boyfriend’s christmas gifts online or maybe your new years eve party look. The code is valid until midnight.

– ♥ –

43 kommentarer

 1. Hei! Hvilke program bruker du til collagene dine? Er så fine med den teksten du har og det rundt! håper på svar.

  1. Jeg bruker photoshop for teksten, men også picmonkey 🙂

 2. Many thanks for your tips, maybe I will finally be able to find a Christmas present for my lovely husband 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 3. Åå jeg bare elsker bloggen din! Det er alltid noe nytt og spennende å lese om, og man får så mye inspirajon 😀
  Gratulerer så masse med den nydelige datteren deres, hun er bare så skjønn!!

  Lurte på om du har god erfaring fra asos? Er det lang leveringstid og dyr frakt? :))

  1. Så koselig å høre, tusen takk 😀 Jeg bestiller ofte fra asos, du kan velge ekspress til 120,- , da har du pakken på 3 dager 🙂 Velger du grais frakt, tar det 2-4 uker 🙂

   Klem!

   1. Anonym

    Tusen takk for svar! 😀 og nyt tiden fremover med sjønne Nelia, det fortjener du så absolutt! ;))

 4. Hei kjære deg,

  Jeg lurer på en ting, kanskje der er litt dumt å spørre 🙁
  Men jeg vil vite om man bør vaske de nye klærne til babys før man skal bruke dem for første gang?

  Tusen takk 🙂

  1. Ja, det anbefaler jeg 🙂

 5. Elvira Svartaas

  Hei!

  Da du var å trillet for første gang, så hadde du på deg noen støvletter med kilehæl.
  Kan jeg spørre hvor du fikk tak i dem?

  Håper på svar!

  1. de er fra boozt.com, merket er gardenia, tror de er utsolgt :/

 6. MarianneJ

  Hei Caroline! 🙂
  Jeg kommenterer ikke ofte, men jeg har tenkt på å skrive dette helt siden du la ut bildet av deg selv på instagram!
  Du ser HELT amazing ut! Jeg skjønner ikke hvordan både media og alle andre klarer å snu det om til noe negativt at du er stolt over kroppen din!! Jeg syns absolutt ikke at du skal angre på at du la det ut, men heller vær kjempestolt av deg selv, og at du er i SÅ god form bare dager etter fødselen 🙂 Du inspirerer hvertfall meg masse, og vet at alle vennene mine syns det samme! Folk burde heller se på det som en motivasjon, enn et slag i trynet, og ikke minst holde all dritten for seg selv!
  Håper det går bra med deg og din lille familie, og jeg må si du kler den lille kjempegodt 🙂 Stor klem fra meg!

  1. Tusen takk <3

   Klemmer tilbake 🙂

 7. Kjære fotballfrue! Jeg har lest bloggen din kjempe lenge, og jeg har fulgt deg gjennom hele graviditeten og lenger, du har vært min store inspirasjon når jeg har hatt mangel på treningsmotivasjon, og mitt største ønske er å se ut som deg fire dager etter fødsel. Du er et forbilde, og du er fantastisk unik! Jeg håper alt står bra til med mor, far og lille Nelia, og etter hva jeg har sett på bloggen virker det som det også gjør det.

  Jeg ville bare informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Jeg har selv vært der, og forteller om dette i videoen. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

  http://vektlofterjenta.blogg.no/1377352258_video__de_sm_skritten.html

 8. vildegard81

  Hei, jeg sliter sånn med fødselsangst, så jeg holder meg langt unna menn slik at jeg unngår å bli gravid..
  Vet ikke hvordan jeg kan komme over dette, men jeg er 32 år og har aldri hatt en kjæreste fordi jeg er så livredd for å bli gravid…Jeg gråter når jeg tenker tanken på å føde og blir helt dårlig i hele meg!

  Jeg leste fødselshistorien din, og det hjalp meg veldig. Fint at du skrev så detaljert så jeg bedre kan forstå, men likevel, jeg kan ikke skjønne hvorfor fødsel skal gjøre så vondt likevel? Hvorfor må det være så smertefullt? Og hvordan man klarer å presse ut en baby gjennom dette lille hullet?

  Hvordan føles det i underlivet i ettertid? Er alt slapt og vondt? Klarer du å holde deg til du skal på do?
  Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal komme over dette…og jeg har jo aldri født.

  1. Du kan få epidural, og da tror jeg at mye av smertene vil bli borte 🙂 Velger du å gjøre det uten, må jeg bare si at det ikke var SÅ ille. Vondt tror jeg det er uansett, men dette er smerte vi kvinner er skapt til å takle, så jeg synes ikke du skal bekymre deg 🙂 Det går så bra!

   Hehe, underlivet er helt fint 😉 Det kommer vel an på om du revner eller ei ift. dette med slapphet, jeg revnet ikke og slapp sting, så for min del har det gått veldig fint, kjenner bare at jeg er litt øm, men det er nesten over nå 🙂 Å holde seg er null problem, et tips er å øve bekkenbunnen god tid i forkant av fødselen, jeg har gjort det mye og gjør det fortsatt (knipeøvelser) 🙂

   Som sagt, kvinner er skapt til dette, det går så fint – det er en unik opplevelse og smertene glemmer du på 1-2-3 🙂

   Klemmer!

  2. Du må ikke bekymre deg, de er utrolig flinke på sykehusene. De gjør alt de kan for at du ikke skal revne noe, veldig mange må sy litt pyntesting som de kaller det. Dette er bittesmå rifter som de fleste opplever ved en fødsel, den revningen du tenker på er i grad 3 og 4 som de kaller det, og det er så utrolig sjeldent at slikt skjer. Etter fødsel får man beksjed om å gjøre knipeøvelser for å trene opp igjen muskulaturen der nede, dette er det lurt å gjøre mens man er gravid også 🙂

 9. hei=) jeg lurte på om du kunne finne ut av en god oppskrift på franske makroner lavkarbo style?=)) eller flere med forskjellig smak=)

  1. jeg har det i boken min, fotballfrues dagbok 🙂

 10. Benedicte

  Hei, lurte på om du får varene raskt når du handler på Nelly? Mine varer fra nelly ble bestilt den 22.11, slik at jeg var 100% sikker på at de kom til denne helgen. Bestevenninnen har bursdag OG jeg skal på julebord. Jeg hadde bestilt 2 kjoler, 2 par sko å bursdagsgave til bursdagsbarnet. . Men får ikke tak i noen norsk som kan hjelpe meg med noe, de sier bare varen har blitt borte på vei til posten, og jeg må vente 3 uker før de kan gjøre noe med saken:O jeg vet du har hatt mye sammarbeid med nelly, og lurer derfor på om du har noen tips til hvordan jeg kan gå fram? Har prøvd kundesercicen

  1. Det bør ikke ta mer enn en uke, så her bør du etterlyse pakken din :/ Hva sier kundeservice?

   1. Benedicte

    Hm, det var rart at den bruker så lang tid.. De sier de ikke kan gjøre noe før det har gått 21 dager. Om den ikke er kommet innen da kan de begynne å etterlyse den. Jeg får bare vente da, og håpe på at den kommer til rette:) synes det er litt dårlig av nelly, men regner med de har kjempe mye og gjøre før jul..

    God helg <3

 11. For et supert innlegg! Lurer bare på hva du bruker under en slik kjole? Antar at det vil se litt rart ut med BH under?

 12. Jeg har følgt denne fyren på youtube veldig lenge og nå har han snakket om deg! http://www.youtube.com/watch?v=Pu_lhdbOps0
  Synes det var kjempe kult med tanke på at han støttet deg i denne saken. Han har jo helt rett. Du ser kjempe bra ut og burde være stolt av det! Hadde jeg vært like fin som deg etter en fødsel hadde jeg helt sikkert lagt ut bilde av det, haha!

 13. Skal definitivt kikke innom Nelly en tur 🙂 Synes de har så mange pene kjoler der! Kanskje jeg hadde funnet meg en nyttårskjole der! Vet du hva du, Nelia og Lars-Kristian skal på nyttårsaften enda? 🙂 I hjembyen min er det alltid sånn at ingen vet hvor vi skal spise middag, eller hva som skjer før dagen nærmer seg med stormskritt!! ;p

  Vet ikke om du leser alle kommentarene, men jeg ville bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt. Håper aldri du slutter å blogge 🙂 🙂

 14. Hei, et lite urelatert spørsmål! Jeg skal til å bestilla GloMinerals sminke. Har ikke så mye peiling på dette, men fått masse anbefalinger av venner. Første omgang prøver jeg meg på løspudderet, men ser de har forskjellige farger. Blant annet Natural og Beige også deles disse videre inn i light,medium, dark. Men jeg er litt usikker på hva jeg skal gå for. Natural eller beige? Hva er den største forskjellen og hva passer best til hvilken hudfarge?

 15. Mange smarte gaver! Nyttårsantrekket så og helt nydelig ut 🙂

 16. Hehe, er det ikke typisk!

  Jeg kjøpte en julekjole fra Nelly bare 30 minutter før dette innlegget ble postet. Heldigvis hadde jeg en rabattkode som ga 150 kr avslag, så jeg fikk litt bedre prosentvis avslag enn dette, men om jeg hadde kjøpt noe dyrere hadde det vært litt kjipt å gå glipp av denne rabattkoden 🙂

  De har veldig mye lekkert på Nelly nå da, så jeg tipper mange tar i bruk rabattkoden du la ut! 🙂

 17. Gratulerer med nydelig jente Caroline og jeg tenker at LK også er verdens stolteste pappa:) Jeg har lest daglig i flere år og har kjent på følelsen
  av missunnelse. Spesielt den siste tiden før fødselen, når du fortalte at du hadde født, fødselshistorien og at jeg ser du er i gang allerede med daglige turer ut på byen, blogger nesten som normalt og er allerede tilbake der du var før fødsel så må jeg virkelig si at nå er jeg neste målløs. Du er jo per definisjon superwoman du. Her sitter jeg, utbrent og trist, og kommer aldri å få et «normalt» liv og det jeg kjenner på er som sagt en veldig misunnelse. Ikke noe god følelse. Slik verden din ser ut er den tilnærmet lik perfekt, alt du tar i blir til gull og du er så ufattelig heldig for at du ikke har et tungt og tøft liv. Jeg vet ikke helt hvor jeg egentlig vil med denne kommentaren, men jeg ville vel bare skrive noen ord om at alle de negative kommentarene du får (og jeg vet at jeg også har vært litt mot deg tidligere og det beklager jeg igjen) kanskje kommer fra nettopp mennesker som
  meg, som av forskjellige grunner ikke kan leve slik som deg og det er vondt. Men selvfølgelig, det gir ingen rett til å lange ut på deg alikevel, men
  når de negative kommentarene hagler inn så kanskje det er noe å tenke på slik at du ikke blir lei deg og trist, men kan tenke på at det sikkert er en historie bak, i hvert fall på noen av dem. Igjen gratulere med fin jente, håper hundene har det bra og jeg ønsker dere en fredfull førjulstid. Mvh Ann

 18. Elsker skoene … Skal spørre deg noe rart hihi
  Hvis jeg kan … Den kjolen fra Elise rayan på din øske list fikk du den
  Hvordan var den på størrelse … Er den like fin som på bilde

  1. Den er like fin som på bildene, synes den er litt sotr i strl. 🙂

 19. http://m.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.dailyhiit.com%2Fhiit-blog%2Fhiit-life%2Fpregnancy-motherhood%2Fflat-stomach-four-days-giving-birth%2F&h=pAQENbY2-&s=1

  Tenkte jeg kunne dele en link som dukket opp via bodyrock.tv.
  Nyheter sprer seg fort! Legg merke til all positive feedback! 🙂 fantastisk motivasjon å se hva mosjon kan gjør.
  Gratulerer så mye med ei nydelig datter 🙂

 20. engelsklæreren

  Hei Caroline,

  Jeg må bare kommentere nå som du har begynt å skrive på engelsk også. Du som er så opptatt av å skrive riktig og bra (som du også gjør på norsk) burde sette deg litt mer inn i rettskrivingsregler på engelsk (evt. skrive i word med korrektur) før du publiserer. Jeg syntes det er teit å peke ut småfeil hele tiden, men på alle innlegg har du minst en feil (f.eks Norwegian skrives med stor N på engelsk, showes skrives shows osv.). Igjen, småfeil men det gir likevel et inntrykk….

  Skjønner forøvrig at det ikke alltid er like enkelt i den verste ammetåken, men jeg mener at hvis du først skal skrive på engelsk så burde det være like bra skrevet som på norsk.

  Lykke til videre!

  1. Har dessverre ikke kapasitet til å skrive prikkfri engelsk, det er så lenge siden jeg hadde dette på skolen og bare kaster meg ut i det uten noen form for hjelp eller ordbok, jeg skjønner hva du mener, men tror de fleste utenlandske setter pris på det uansett, det er jo ikke dere fra Norge som skal lese det 🙂 Det får bli slik til spedbarnstiden er over 😉

   1. Cathinka

    Hei!

    Gratulerer så mye med babyen! Hun er helt skjønn 🙂 Jeg synes også du har all grunn til å være stolt av kroppen din! Du ser fantastisk ut!

    Ettersom du er opptatt av det norske språket (som også engelsklæreren poengterer), ville jeg bare kommentere to ting som jeg har sett at du ofte skriver: Det heter «så å si» og «vel å merke», ikke «så og si» eller «vel og merke» (sml. det engelske uttrykket «so to speak», du kan også sjekke korrekturavdelingen.no). Dessuten skal «i forhold til» bare brukes når du mener «sammenlignet med», og aldri ellers. Jeg ville egentlig ikke plage deg med det (og jeg skjønner godt om språket er nedprioritert akkurat nå), men siden du er journalist og et forbilde for så mange, i tillegg til at du ofte får kommentarer på at du skriver så bra, tenkte jeg du kanskje ville vite det. Jeg håper det ikke blir oppfattet som frekt, for det er overhodet ikke meningen.

    Klem

   2. Castelle

    Hvorfor skal hun skrive prikkfritt på Engelsk? Hun er norsk! De færreste nordmenn skriver like godt på
    engelsk som de gjør på norsk- det er da helt naturlig? At hun skal skrive like godt
    på engelsk blir bare for dumt! Jeg synes du skriver godt
    på engelsk jeg- og du hadde veldig god uttale i intervjuet også!
    Kjente at den kommentaren irriterte meg skikkelig!

   3. Synes det er supert at du har kastet deg ut i det med å skrive bloggen på engelsk! Å bli bedre i rettskriving oppnår man best med å praktisere, som Caroline gjør nå. Å kreve at det skal være perfekt fra første stund blir vel pirkete.

 21. Ta en titt;) Søteste smokken med ugle & navn;)
  http://www.zazzle.com/mod_girl_owl_personalized_pacifier-256393715848436376
  Hilsen Janne

 22. Charlotte

  Veldig mye fint her og ellers på nelly. Lurer på om du kanskje kan skrive et innlegg om julegavetips til mor, far,besteforeldre, søsken, kjæreste – ja egentlig de man pleier å kjøpe gaver til! Også skrie evt ting man kan ønske seg selv? Jeg sliter veldig med å svare når folk spør hva jeg ønsker meg 🙁 Dere får ha en fortsatt fin babytid med Nelia, de vokser fort!

 23. Liten Ida

  Hallo
  Keep up the good work!
  Engelsken din er mer enn god nok! Fantastisk at du i det hele tatt gidder. Du er flink! har du fått med deg pappahjerte sin blogg om deg? Hehe, fantastisk fyr:-))

 24. I LOVE the black dress and the nail polish is perfect. I normally paint my nails two different colors, I have so many different colors I hate to only use one at a time!

 25. Christine

  Lurer på om du har noen neglelakk tips. Bruker du underlakk, evt hvilken? Og når du bruker sånn glitterneglelakk/caviar ciate neglelakk ol, bruker du noen overlakk da? Jeg tok på glitterlakk for noen dager siden, brukte ikke underlakk og den var helt umulig å få av med neglelakkfjerner, brukte heller ingen overlakk og den hang seg jo fast over alt (hang fast når jeg vasket håret, hang fast i ullgensere osv).

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *