kreativ torsdag: boken om deg

For en deilig dag! Har gått i pysjen fra jeg stod opp, bare dusjet og tok på meg ny pysj etter noen timer – fantastisk! Så har jeg endelig rukket å komme godt i gang med boken om Nelia, det er jo en del som skal fylles ut og jeg burde faktisk ha fylt ut en del for lenge siden, ettersom man glemmer så fort, da er det godt å ha bloggen å bla seg tilbake i. Nå tenkte jeg å finne passende bilder som skal limes inn fra den første tiden, vi har vært så flinke til å ta ganske mange allerede. Filme har vi også gjort en del av, både fra fødsel, hjemkomsten, møtet med hundene og hennes første bad. Bare vi klarer å holde det gående, mamma og pappa var så flinke til å filme Anette og meg da vi var små, og det er like gøy å se på hver gang.

I morgen skal vi reise hjem til Sarpsborg en tur, der blir vi til lørdag. Vi skal ta nyfødtbilder av den lille, og Karin som tidligere drev med oppdrett av chihuahuaer tar utrolig fine nyfødtbilder, så jeg ville så gjerne bruke henne. Faktisk er Hugo fra deres første kull, spent på om han kjenner henne igjen! Både han og Ronaldo blir med i studio, så får vi se om vi får noen fine bilder av dem alle tre – det er jo det vi håper på.

Sitter og blar gjennom litt inspirasjon til bilder akkurat nå, det kommer ikke til å bli brukt noen særlig rekvisitter, vi vil ha det så naturlig som mulig, og så håper vi å få et blinkskudd som vi kan bruke som julekort. Det hadde vært stas!

For en drøy vind det har vært her i dag forresten, såpass ille at jeg ikke har turt å ta med vognen på trilletur. Det er jo i tillegg så dårlige turmuligheter utenfor her, så vi bør nesten reise inn til Skien hver gang vi skal ut og gå. Eller er det noen som har tips til noen fine plasser her et sted? Savner å bevege på meg når jeg blir sittende hele dagen *rastløs*

Håper dere har hatt en fin dag så langt, jeg bare nyter tilværelsen ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

What a lovely day! Been walking around in my PJs since i woke up. I finally got started on Nelia’s baby book which I should’ve done ages ago. There’s a lot from early on in the pregnancy that I can’t remember. Luckily I have my blog to look back at.

Tomorrow we’re heading to my hometown Sarpsborg were we’ll stay until Saturday. The plan is to shoot some newborn photos of Nelia. Hugo should be really excited because the photographer is his breeder. I wonder if he will remember her? Both him and Ronaldo will be joining us and hopefully we will get some nice photos of the whole family which we can use for the christmas cards we’re sending out.

The wind is really picking up here and it is to strong for me to even consider taking Nelia out in her stroller. Usually we go in to Skien when we’re going for walks but maybe some of my readers know of any good routes here in Siljan? I miss exercising when I’m just sitting around all day.

Hope you’re all well, I’m just enjoying every breath I take alongside Nelia

176 kommentarer

 1. Bare lurer på hvordan deres vaskerutiner av huset er? Har dere noen faste «regler» dere har satt sammen? 🙂 Og siden du har åpne skap, tørker du klær av støv og sånn? Merker at det blir fort støv på min klær, selv med skapdørene igjen. Er bare ute etter litt tips! 🙂 Takk!

  1. Jeg tørker støv og tar pirkearbeiet, Lars-Kristian støvsuger og vasker gulv 🙂 Vi vasker og tørker støv såpass ofte at jeg ikke har hatt noe spesielt behov for å tørke støv i skapene.

   1. Hvor ofte da, har dere ingen regelmessige rutiner? 🙂 gulvet feks, hvor ofte støvsuger dere det? Er bare nysgjerrig, da jeg gjerne vil høre om noe som fungerer bra, og det virker det jo som det gjør 🙂

   2. Så ofte det trengs, det er ganske ofte støvsuging her pga. hundene 😉 Vask av gulv er hver onsdag 🙂

 2. Camilla

  Vet ikke hvor «her i nærheten» du vil ha det, men hvis dere kjører til Solvika Camping, så kan dere gå over veien og innover grusveien, helt til enden av Skisjø. Det er vel litt over 5 km èn vei.

  1. Takk for tips 🙂

 3. Så utrolig herlig! Fulgt deg siden du startet bloggen, og aldri sett deg stråle og se så vakker ut som du gjør om dagene nå!! Du ser ut som «a million dollar» – eller, enda mer!! Nydelig er du!
  Utrolig hyggelig å bare kunne slappe av en hel dag hjemme med den lille<3 det er godt for både mor og baby! Hvor er den boken kjøpt? Er det sånn du bare fyller ut?
  Stor klem

  1. Kjøpte den på Ark, og ja, bare fyller den ut 🙂

 4. Elisabeth Enge

  Så koselig! Hvor er boken fra?

 5. Hei! Hvor har du kjøpt den fine boken til Nelia hen? Skulle gjerne hatt en sånn 🙂

 6. Mysigt! Älskar sådana fylleri böcker!

 7. Så kjekt for henne å lese når hun blir eldre! 🙂 Hovr har du kjøpt boka? 🙂 Ha en fin kveld <3

 8. Så vakker du er! 🙂 Også er det garantert gull verdt for lille Nelia å kunne bla i den boken når hun blir eldre! 🙂

 9. Hei Caroline <3

  Du nevnte at dere hadde filmet og tatt en del bilder fra hjemkomst, kan du legge det ut? Også lurte jeg på om du kunne lage sånne baby oppdateringer på video, noen ganger kan det bli litt mye og lese, for sånne oppdateringer… Kan du legge ut bilder av hele henne? har så lyst til og se henne <3

  klem

 10. Hvor er boken fra? 🙂

 11. Kristin R

  Hei! Jeg bor i Skien- nærmere sagt gulset! Her er det så mange fine tur muligheter, både fjell og ikke fjell! Søk på gulsetmarka så finner du det 🙂 Nelis er så fantastisk! Du kommer til å bli en så god mor 🙂 håper du finner noen turmuligheter!

  1. Kristin

   Mente Nelia såklart!

 12. Elisabeth L

  Utrolig koselig med en slik minnebok, tror det blir gøy for henne å bla igjennom den når hun blir stor også! og bilder + filmer kan aldri bli nok av, de er tross alt bare små og babyer en gang i livet sitt, så burde ta med seg alle minnene 😀 lurer på hvor du har kjøpt den fine boka fra? hadde vært en fin julegave til de som venter barn <3

  1. Ark er den fra 🙂

 13. Kathrine

  En slik bok startet jeg på også med eldste. Den er enda ikke ferdig og hun er allerede blitt 5 år!

  Du bør skaffe deg en bæresele, så slipper du å være så avhengig av underlaget du skal gå på. Jeg har vært veldig fornøyd med Meitai. De kan man bestille i hvilket som helst mønster man skulle ønske, og det er kjempebehagelig å ha på. Kan bære småen i den i timesvis uten at det er vondt for ryggen. Den lille sitter også veldig ergonomisk i den 🙂
  Ellers finnes jo Manduca, som egentlig er en meitai, men med klipser i stedet for bånd du må knyte. Det finnes også en som heter ErgoBaby som er veldig bra. De kan sitte i disse bæreselene fra de er nyfødt 🙂 Anbefaler på det sterkeste 🙂

  Ellers må jeg bare si at du ser helt fantastisk ut, du stråler – det er lett å se å se at du er lykkelig 🙂

 14. kan jeg spørre hvor du har kjøpt pynten på juletreet? virkelig stilfult å lekkert 🙂

  1. Det meste er fra Åhlens 🙂

 15. Rachael

  Hello! It’s amazing how quickly we forget things isn’t it – my husband and I blog about our children and I sometimes re read it and had forgotten it all!
  Please can you tell me where you get all your cosy socks from? They always look so warm and I always have cold feet!

  Many thanks x

 16. Benedicte Andreassen

  Så utrolig vakker du er, Caroline <3 Kan jeg få spørre hvilken bok dere har valgt? Det er jo et mylder der ute, og jeg vil tro det er vanskelig å finne det som passer 🙂

 17. Hei, Caroline- og gratulerer:) Hvor har du kjøpt albumet/boken?

 18. Kathrine

  Kjøp sjal og gå i skogen!

 19. Å, så lurt av dere å ta nyfødt-bilder! Har sett en del på internett, og de er så søte! Alt fra at babyen ligger på et skauseskinns-pledd, til at den henger i et slags sjal, eller ligger i en kurv osv!

 20. Det er en flott trillevei ved Heivannet, på motsatt side av Solvika (badeplassen/campingen) går det en grusvei inn til et vann. Super fint der 🙂
  Ellers er det fint oppe ved Mykle (litt lender opp i dalen for dere)

  God tur 🙂

 21. Solveig

  Har du tenkt noe på hva Nelia skal ha på seg på julaften?:)

 22. Åh, så koselig 🙂 Slike bøker er gull verdt!

 23. Jeg har lyst til å rose deg for at du oppdaterer så mange ganger daglig.
  Jeg synes nettopp dette sier mye om deg som person og blogger. Jeg hadde selvfølgelig hatt
  forståelse dersom du ikke la ut så mange innlegg nå.
  Men du viser virkelig hvor seriøs blogger du er- som holder det gående selv med nyfødt baby.
  Håper du ikke bare gjør det for vår skyld- men at du får noe igjen av det selv 🙂
  Alle innleggene dine er også alltid vellaget og gjennomtenkte. Mens
  mange bloggere legger ut bare outfit – har dine innlegg alltid mening.
  Det synes at du bruker mye tid på bloggen 🙂
  Det er også veldig fint at du deler så mye om Nelia og deres nye hverdag 🙂
  Tusen takk! Du er fantastisk!

  1. Takk for fine ord 🙂

   1. Daydreamer

    I totally agree with Lise..you are such an inspiration. You motivate me to be a better version of myself. Thank you

 24. Det er så herlig med slike babybøker! Ser igjennom den som mamma lagde til meg noen ganger og det er så fint, og litt rart egentlig. Morsomt å se på minner fra da man var liten selvom man ikke husker så mye. Det er nok derfor det er så fint 🙂

  Hvordan har dere det alle tre?? 🙂

 25. Det er såå koselig å ha en sånn bok! Mamma laget en slik til meg da jeg var liten, kjempegøy å bla i 🙂

 26. Hei!
  Du ser alltid helt strålende ut både i klær, sminke og hår..! 🙂 Hvor lang tid bruker du hver dag på dette før du tar bilder eller viser deg offentlig? Har du lyst til å fortelle litt om hvordan man kan style håret på samme måte som deg? Jeg har nemlig ganske likt hår som deg i lengde og type, men det er fullstendig slett. Tips til de fine bølgene du lager? 🙂

 27. Kan du vise hvordan boken ser ut og hvor du har kjøpt den?:)

 28. heihei! Du stråler jo! fantastisk å se at de finnes mødre som fortsatt ser fine ut og ikke har «gitt opp» 🙂
  Lurer på hvilken bok dere har til Nelia? Eller om det er noen andre du anbefaler? Jeg ønsker å skrive ned alt om graviditeten og om når barnet kommer.
  Klem til deg <3

 29. Annette

  Bæretøy anbefales på det sterkeste!!! Jeg er veldig fan av moby wrap, begge mine har sovet/sover sååå godt i den! Så får du kjøpt dtorm/vintertrekk ev jakke med plass, så du kan bære i regn, vind, znø osv. Fin og god nærhet, de føler seg så trygge.

 30. Daniela

  Da vi bodde i skien for to år siden gikk vi ofte tur rundt «kulturstien», fin sti i fin natur, akuratt passe lang. Det er grusvei så det er veldig fint å gå med vogn 🙂 Laget slik at du kan stoppe så du kan grille eller bare kose deg med litt kakao på termos 🙂
  Min retningssans er ikke så god, så husker ikke hva det het der. Men det kalles kulturstien og ligger rett ved der du tok promobilder for treasures

 31. Well done on starting to write posts in English, you’re definitely interesting enough to read by non-Norwegians 😉
  xxx

 32. pernille

  Så gøy at dere skal til karin!! Vi er så fornøyd med henne:) var der i mai med lille ronja:) tenkte å ta 1års fotografering der også:)

 33. Mener jeg har lest at dere har kjøpt Ergobaby bæresele. Sett henne oppi den og ha henne innenfor jakka di, så kan du gå tur hvor som helst og hun sitter lunt og godt inntil mammaen (eller pappaen) sin. Min gutt «bodde» innenfor genseren min de første ukene, trygt og godt både for liten og stor.

 34. Carolineeee! Du ser helt smashing ut! Hot mama! Hørtes koselig ut med fotograferingen av hundene og lille Nelia! Kanskje vi kan få se noen av bildene? Du kan jo evt vannmerke de?
  Lurte litt på om foreldrene til LK har vært å sett lille prinsessa?
  I Rogaland har vi hatt storn drittvær, så har bare sittet inne idag jeg også! Merker både jeg og hundene er rastløse, men mine små vil ikke ut på terrassen engang.. Ønsker dere en god tur til Sarpsborg imorgen!

  Stå på! Du gjør en fantastisk god jobb, både med blogginga og som mamma!
  Klem!

  1. De har ikke truffet henne, nei, men skal feire jul med de 🙂

 35. Hei!
  Du mener ikke på ramme alvor at du tar med en halvannen uke gammel beibi på en 3-timers (x2) kjøretur fordi du ønsker å bruke en spesiell fotograf?
  Du kjenner selvsagt til at de skal sitte minst mulig i babysetet?

  Jeg syns du får mye ufortjent tyn, men noen ganger virker det helt hinsides det fasadejaget ditt også. Du har fått en baby, ikke en rekvisitt!

  1. Du mener ikke på ramme alvor at du sitter her og forteller en annen mor hvordan hun skal ta vare på sitt eget barn? Om to uker skal vi på juleferie, da skal vi kjøre 2 x 6 timer 🙂

   1. Det skulle vært en «like» knapp under svarene dine, Caroline 🙂 Fatter overhodet ikke hva folk får seg til å skrive, eller mene noe om. Ganske enkelt helt utrolig! Undertøybildet du la ut var forresten helt smashing! Alle andre som har negative meninger om det, er ene og alene kun misunnelig! Man har ikke mindre fokus på barnet sitt, selvom man vil se fresh ut og fortsatt vil ta vare på seg selv!!! Snakker av egen erfaring og alle venninnene mine sine erfaringer. Stå på – du er HOT!

   2. Hvordan kan du vite at de som syns undertøysbildene var unødvendige er misunnelige? Dessuten er det mange som vil se fresh ut og ta vare på seg selv som allikevel ikke ser ut som fotballfruen. Hvis man er trygg på seg selv og stolt av kroppen/utseendet sitt MÅ man jo ikke kle av seg og legge ut bilde. Hvorfor er det rarere det andre mener noe om enn det du mener noe om?

   3. He he jeg får meg så mange gode latterstunder av enkelte kommentarer her. Det er helt utrolig hva folk henger seg opp i. Det fine er jo at du virkelig ser at de som leser tenker nøye igjennom hvert ord og hver setning som blir skrevet. Kjør og kos dere. Lille jenta koser seg når dere gjør det. 🙂

   4. Annette

    Haha, nice comeback!!

   5. Men likevell er dette et tema som helsesøster tar opp på kontrollene like etter fødsel, også i 2013 med de såkalte «liggende stolene». At de ikke skal ligge i disse over lengre tid…

   6. Har snakket med helsesøster om bilkjøring for lenge siden, hun ristet oppgitt på hodet og sa at det bare var tull at babyen ikke kunne kjøre lenge i bil 😉 Til syvende og sist er det uansett ingen andres valg enn foreldrenes 🙂

   7. De skjønner sikkert som oss andre at det er lurt å ta pauser!:) ha en god tur:D

   8. MonicaM

    Haha.. Bra Caroline 😉 Kos deg på biltur med mann og barn:) Det går fint:) Folk skriver jammen mye rart…!

   9. Nei, det rådet fikk du faktisk fra meg som fagperson.
    Du velger selvsagt selv hvilke råd du følger eller ei.

    Lykke til med alt.

   10. Da tror jeg du må jobbe litt med hvordan du tilnærmer deg mennesker i yrket ditt.

   11. Katinka

    Fagperson…Dette blir mere og mere pinlig. Jeg hadde mistet jobben min om jeg hadde snakket sånn til pasienter.

   12. Mulig det, men det endrer ikke noe på fakta, gjør det vel?
    Fysioterapauter i det ganske land sier det samme på helsestasjoner landet over; unngå unødvendig bilkjøring.

   13. Nei, det gjør de ikke. Ikke de vi har pratet med.

   14. Då veit du vel kanskje også – som fagperson – at å sitje i bilsetet ikkje er noko problem så lenge barnet sover, og det å sove i bilsetet når bilen er i gang er noko spedbarn ofte gjer. Og at bilsetet i hovudsak ikkje er å anbefala over lengre tid pga barnet får ein veldig passiv stilling; spesielt når barnet er våkent.

    Det er også mogeleg å ta ein liten pause inn i mellom – noko ein ofte gjer utan spedbarn i bilen også – når turen strekker seg over fleire timar…

   15. En fagperson burde også vite at man ikke snakker til folk på den måten, makan! Babyene ligger godt i bilstolen, det e rbare å stoppe oftere. Du mener vel ikke på ramme alvor at folk bare skal holde seg innendørs når de får barn! Herremin og mange bedrevitere det er rundt om her, og jeg tror ikke på et sekund at du er noe fagperson med den holdninga der, rekvisitt? Really? Skjerp deg!

   16. Kva slags fagperson er du Silje? Kva får deg til å tru at Caroline & mannen ikkje vil det beste for sin vesle datter?
    Er vel ikkje noke problem å ta med baby på biltur vel?
    Har sjølv tre barn og vi har hatt litt lengre bilturar med alle tre frå dei var ganske nyfødde, bla. når vi skulle heim frå fødaavd.
    Gikk heilt fint det 🙂 tok stopp ved behov, amming og bleieskift måtte til og det klarte vi heilt fint å finne ut av og vurdere sjølve!
    Og det er eg overbevist om at Fotballfrue & pappa’n også klarer 🙂
    Ha ein riktig god tur Caroline! 🙂

   17. Vi kjørte fra Oslo og hjem til mitt hjemsted da vår datter var 1-2 mnd. Turen tar 6-7 timer. Vi hadde en ammestopp halvveis og det var den stoppen vi hadde. Hun sov hele turen. Ikke noe problem når de sover, de slapper av i musklene. Det er noe annet hvis de griner og spenner seg. Kjør på! Folk er for hysteriske! Vi foreldre vil bare det beste for våre barn;)

   18. Anette

    Beste svaret jeg har sett på lenge C. 😉 Vi har kjørt mye bil med lille prinsen vår. Måtte kjøre 20 mil bare for å komme oss hjem fra sykehuset da prinsen var 3 dager gammel, og når man bor ute på bygda så blir det noen mil i bil bare man skal på butikken, barseltreff etc. Kjørte til og med til Nord-Norge i sommer (70 mil som vi delte i to dagsetapper), da i samråd med helsesøster. Det har gått så fint. Prinsen er 6 mnd nå, og han elsker å kjøre bil. Selvfølgelig tar vi mange pauser når vi er på langtur sånn at han får strukket ut ryggen og jeg får ammet ham, men bortsett fra den turen hjem fra sykehuset hvor han virket så liten og skjør i den «store» bilstolen, så har jeg ikke hatt noen betenkeligheter med å ta han med meg i bil. Prinsen vår er supersterk i kroppen, og har ikke tatt noe skade av å ha sittet mye i bil. Så stol på deg selv, for det er mammaen og pappaen som kjenner babyen sin best, og babyer er flinke til å si ifra om de ikke er fornøyd. 🙂

  2. Men kjære vene!! Babyer SITTER ikke i bilstolene lenger, de ligger faktisk. Vi har alltid hatt barna våre med på lengre kjøreturer fra de var nyfødte, fordi besteforeldre etc. bor så langt unna. Resultatet? Barna har elsket å kjøre bil i alle år, ikke noe sutring og mas, ingen bilsyke – bare glade unger på biltur. Det får da være grenser for hva folk skal blande seg i?????

   1. Jeg fikk baby i fjor, og da sa fysioterapauten på helsestasjonen akkurat det samme – at de skulle være minst mulig i bilsetet…

  3. Ingvild S

   Jeg håper ikke du snakker slik til folk i virkeligheten, Silje.

  4. Silje, du kan ikke ha mye peiling… Dette er restriksjoner fra 90-tallet! Bilstolene i dag har god liggestilling og støtte for de minste.. Caroline har sikkert tenkt å ta pauser på vegen, så tror bare du skal puste lettet ut;) Utrolig hva folk kan henge seg opp i..

  5. Åh, Silje, takk for at ga meg en god latter! Fantastisk.

   1. Synes dette er en litt merkelig og ufin ting å blande seg borti. Her handler det jo om sunn fornuft, og jeg vil tro Caroline klarer å se ann dersom det blir behov for en pause fra bilsetet på selv 🙂

  6. Å herregud jeg kjenner jeg blir så lei av sånne «altvitende» mennesker som deg i kommentarfeltet til Caroline nu… Faktisk, her hvor jeg bor så må man kjøre i over 3 timer med den nyfødte for å komme seg hjem fra sykehuset. Akkurat hva C og LK selv prioriterer og ikke prioriterer er vel strengt tatt ingen andres hodebry..

  7. Fantastisk latterlig kommentar, hvordan tror du babyer i Nordland, Troms og Finnmark kommer seg hjem fra sykehuset? Der avstandene kan være mye mer enn 3 timers kjøring fra sykehuset! Pr helikopter??? Også kaller du deg fagperson? Kansje du skal revurdere?

  8. Kan ikke dere sjalu kjerringer ta også oppholde dere et annet sted enn her inne?
   Det blir så sur stemning med en gang dere lirer av dere alt det usaklige søppelet mot Caroline. Hvis dere er så sykelig sjalu så råder jeg dere til å søke hjelp..

   Caroline, hvorfor gidder du poste dette tullet? Du trenger strengt tatt ikke bry deg, du er ei flott jente med fantastiske verdier. Et oppegående menneske vil ikke være i tvil om det. Du trenger ikke godkjenne disse kommentarene.

   Du har hjulpet meg så mye, jeg inspireres av hvordan du bare hever deg over sjalusien. Jeg har lært mye av deg.

  9. Cecilie

   Det virker som Silje ikke reagerer på selve bilkjøringen, men at det kan virker som litt unødvendig å kjøre så langt for en fotograf. I utgangspunktet så har man sikkert en fotograf i Skien og man kan dermed spare babyen for en lang kjøretur. Har tatt meg friheten til å legge ved et par artikler. Siden lange turer KAN ha negativ effekt på en baby er det etter min mening kanskje greit å kutte dem ned til et minimum.
   Det er du kanskje enig i. Hva som er et minimum er jo opptil dere å bestemme.
   https://www.baby.no/helse/barnelegen/spor/bilstol2/
   https://m.klikk.no/hvordantv/foreldre/barnogbilsikring/article501148.ece

   1. Fra artikkelen: Men det er ikke bra å la barnet bli sittende i en «oppreist» stilling over lang tid.

    I de nye barnesetene så ligger barnet, det sitter ikke 🙂

   2. Cecilie

    Hvis hun ligger rett er det ikke noen problem nei 🙂 God tur!

   3. Jeg beundrer deg for all kritikk du får hver dag, reiser deg opp med hevet hode klarer og se igjennom de som kritiserer deg og heller er glad for de positive og fine kommentarene du får 🙂
    Og som du sier, de små nyfødte barna ligger mer enn de sitter, og setene er jo nesten formet slik at de ligger likt som om de skulle vært i fars armkrok 😉
    Jeg dro hjem med min lille datter 12 timer etter fødsel, tok fly med henne akkuratt på 2ukers dagen, en 8 timers biltur når hun var 6uker, en hyttetur langt ute i skogen uten strøm og vann når hun var ca 12- 14 uker.
    Er jeg en dårlig mor fordi jeg tok henne med meg overalt. Nei absolutt ikke! Til gjengjeld så har jeg hatt ungene mine hjemme til de var 2 og 3 1/2 før de begynte i barnehage. Mine barn er lykkelige barn som elsker å reise og bli med overalt. Å ta de med på en 7timers flyreise til syden er en drøm, nettopp forde de er så vant til å reise.

    Ønsker dere en GOD helg Caroline, og kos dere masse 🙂
    klem

   4. herregud så mye rart folk skal blande seg med… det er jo folk som BOR tre timer unna sykehuset. får de ikke ta med babyen hjem de da eller…? og hva med at de fleste produsenter av vogner nå har løsninger på å feste babysetet direkte på vognene? de hadde ikke gjort det om det hadde vært farlig!! tror neppe det er for pengene heller, for etter hva jeg husker så var det et tillegg på 450 kroner for det systemet når vi kjøpte vogn til vår lille fra TFK..
    GOD TUR og LYKKE TIL med fotografering. 🙂

   5. Jeg er forsåvidt enig i at man bør «passe sine egne saker», men akkurat her tror jeg at du fikk et godt råd. Hvis du leser artiklene står det følgende: » Ifølge studien hadde friske, fullbårne to dager gamle spedbarn, som ble plassert i bilsete i 60 minutter, i gjennomsnitt lavere oksygennivå enn barna som hvilte på ryggen i babyseng. » Det er nettopp de nye barnesetene det henvises til og det er derfor «oppreist» står i klammeform. Budskapet er at små babyer får pusteproblemer fordi de ikke får strukket seg ut slik de ville fått i et naturlig ryggleie. Men som foreldre kan dere jo selv velge om dere vil stoppe litt underveis og ta pauser:) Jeg forstår at det er veldig irriterende å få slike kommentarer, men noen ganger synes jeg du er litt vel kjapp og en smule sarkastisk når du kommenterer tilbake. Det er på ingen måte ment som kritikk, men som en konstruktiv tilbakemelding fordi jeg vanligvis synes du er både dannet og velformulert. Forøvrig: Gratulerer så mye med babyen og håper du koser deg gjennom barseltiden til tross for mange irriterende og velmenende råd.

  10. Elisabeth U. Mæland

   Det som jeg ble råda til når vi skulle langt i sommer, med mini når han var 3 uker var at når han gav utrykk for å være lei skulle vi stoppe gi han mat og strekke på han. Å bruke god tid på dette, for å så kjøre videre. Babyer sover ofte lenge i bil. Mye mulig de rekker fram før prinsessa våkner♡

  11. Du kan umulig ha tenkt deg om da du skrev dette Silje. Hvilke avstander snakker vi ikke om når deg gjelder kvinner som føder langt nord i landet, der det kanskje er en dagsreis, og lengre enn det, for å komme til fødeavdelingen – og der hjemturen etter noen dager foregår i bil, buss eller til nøds taxi? Vi som bor så sentralt som vi gjør her sør aner ikke hvilke utfordringer som felles mødre nord og i utkantstrøk må forholde seg til. Tror nok turen til Sarpsborg vil gå helt fint jeg! 🙂

  12. Hvordan var det nå de babyene lå i magen til mor igjen, flatt på ryggen eller litt sammenkrøllet….?

   Tror disse små klarere bilturer bra, litt naturlige pauser underveis (amming og bleieskift), og så går det så fint så!

   1. Hehe

 36. pernille

  Et av favorittbildene mine som karin tok var av far i bar overkropp med datter inntil seg, hud mot hud! Elsker det bildet:)

 37. Hei Caroline! Gratulerer så mye med veslejenta! Hun er virkelig nydelig! 🙂 Lurte bare på hvor du har funnet den herlige boken til Nelia? 🙂

  1. Kjøpt på Ark 🙂

 38. Utrolig fin farge på håret du har nå Caroline! 🙂 Lykke til hos fotografen, blir helt sikkert nydelige bilder! 🙂

 39. Jennifer

  Hi Caroline, Is there any place that I can purchase your book in English? I haven’t been able to find it, I was hoping you could help me! Thank you so much and have a wonderful day c:

  1. No, sorry 🙁

 40. Jeg har lagt ut noen av bildene fra da vi var å tok nyfødtbilder, kansje det er litt inspirasjon å hente? 🙂

  1. Skal ta en titt 🙂

 41. Så flink du er!!! det er så koselig å ha en bok hun kan se i:)
  Jeg siter nå å ser gjennom 9 år med bilder som jeg skal lage 3 abum av til mine 3 barn… så jeg henger virkelig etter;) Har tatt nok bilder så det er bare å finne de beste

  Er imponert over at du finner energi til dette så tidlig etter fødselen!!!

  Likte den store ugla med navn på ♥

  Kos dere på tur og lykke til med bildene!!!

 42. sååååååå hyygelligg <3
  hvor kjøpte du den boken fra?

 43. Koselig! Det er så gøy å lage bøker og album til de små 🙂 God tur!

 44. For det første gratulerer så mye! Jeg hadde tenkt å kommentere tidligere, men har bare ikke fått gjort det. Jeg ble utrolig rørt av fødselshistorien du la ut og kjente meg veldig igjen. Du beskrev det veldig vakkert og fikk frem både smerten og det fine rundt fødselen. Så ufattelig stolt man er av seg selv etterpå! Husker jeg ble helt rørt i lang tid etterpå bare av å tenke på det umulige vi får til hehe.. Jeg tenkte ikke så mye på det på forhånd, men det med graviditeten, fødselen osv satte mange følelser i sving hos meg i ettertid! Man skjønner først etterpå hvilket mirakel alt er 🙂

  Nå har jeg gått mest fotturer i Siljan og ikke trilleturer med vogn. Men jeg antar at det er endel fine grusveier rundt omkring? Jeg vet ihvertfall at det er det ved skisenteret, på andre siden av veien ved campingen der og skifjell. Ellers er det fint å gå i lysløypene ved fritidsparken. Masse løyper på grus. Det er mange fine løyper i Porsgrunn også, men de vet jeg ikke helt hvordan jeg skal forklare hvor er. Det er koselig å gå i byen også da, men deilig å slippe kjøreturen noen ganger hehe. Timesvis med trilleturer er ihvertfall en fin mulighet til å utforske mange nye områder 🙂 Kos dere masse videre og god tur! 🙂

  Klem

 45. Moren min var ikke like flink til å ha orden og oversikt 100% på slike ting, når søsteren min og jeg var små! Altså vi har mange bilder og mange videoer (men de er jo i eldre format og vanskelig å finne igjen typisk nok!). Har bestemt meg for å dokumentere alt veldig nøye og ha en fin orden dersom jeg en dag får barn 🙂 Det er jo så koselig å lese/se bilder fra sykehuset, «mitt første håndavtrykk», min sykehussløyfe osv.

 46. Liten Ida

  skjerp deg, Silje. det finnes jo dem som bor timer unna sykehus…

  God tur, både til Særps og Ålesund., jenta kommer til å sove hele veien:-)

  Tipper farmor og farfar gleder seg!!!

 47. Caroline T

  Så bra du tar mange bilder! Bilder er virkelig undervurdert, og jeg må bli flinkere til å ta bilder når jeg er med venner og i selskap osv! Veldig kjekt å mimre tilbake på 🙂
  Når det kommer til babybilder, syns jeg sånner her bilder er så utrolig skjønne: https://500px.com/photo/3794844 Dere får ha lykke til hos fotografen 🙂

 48. Kunne du sjekket modellnavn og str på buksene fra Mango? 🙂 Kunne tenkt meg et par slike 🙂

  1. Modellnavn husker jeg ikke, men jeg har i hvert fall strl. 34 🙂

   1. Madicken

    Hvilken modell det er kan du kanskje finne på merkelappen som er festet på innsiden av buksen. Der står det vanligvis strl, modell, vask(farge) og artikkelnr 😉

    Ha en strålende,,, fredag? Ja, fanken er det ikke fredag igjen 🙂

    Klem

 49. Aleksandra

  Caroline you are such a beauty! Thank you for writing in english, I love your blog and to look at your little doggie family and now also your daughter. Nelia will be one lucky girl. Wish you all the best 🙂

 50. Åh, hvor er den fine PJ’en og sokkene fra? 🙂

  1. Alt er fra kappahl 🙂

   1. lenge siden? fant ikke på nettsiden:(

 51. You are the cutest in the new pj’s! Tell me about it, winter storm Cleon is really kicking our ass, haha. We have a system now where we name the winter storms, like the alphabetical hurricane naming tradition. There was a line in an old Irish blessing I like, ‘may the wind be always at your back’.
  Have a good day Caroline,
  love

 52. Så koselig med en slik bok med minner og opplevelser, tenk så gøy for Nelia når hun blir voksen! Ser ut som du storkoser deg som mamma:)

  Vi holder også på med en lignende bok som vi fikk da vesla ble født, det er så koselig og viktig for oss å gjøre det, men det er så altfor lett å glemme av å fylle i den, og bildene ligger fortsatt digitalt, hehe. Så takk for påminnelsen!

  God tur og lykke til med fotograferingen av veslemor <3

 53. Tanja Veronica

  Jeg må bare så at hver eneste dag, gleder jeg meg til å lese innleggene dine 🙂 Og nå etter dere fikk vesle Nelia, er det superspennende å følge med 🙂 Tenker du storkoser deg om dagen 🙂

  1. Tusen takk, så koselig å høre 😀 Ja, det gjør jeg virkelig! Stor klem!

 54. Ville bare vise deg denne linken om deg. Ikke bare Norge som skriver om det bilde 😛
  https://bossip.com/874807/howd-she-do-that-woman-shows-six-pack-3-days-after-giving-birth-video/

 55. Aa, jeg ogsaa har saann bok om meg da jeg var liten og elsker aa bla i den 🙂

  1. Min er også veldig godt bladd i, synes fortsatt det er like stas :p

 56. HELT utrolig at du ser så bra ut, så kort tid etter fødselen. Virkelig beundringsverdig hvordan du håndterer alle brødhodene som sitter rundt omkring i landet vårt, og ikke unner andre å være fornøyd med seg selv. Imponert!

 57. Hei Caroline! Vil bare takke for en veldig fin og inspirerende blogg. Er stadig innom her, men har aldri kommentert, så jeg følte det var på tide!

  Leser på Vg at om du hadde hatt sjansen vill du ikke lagt ut bildet etter fødselen igjen (du vet det bildet som har vært litt omtalt, ja?). Jeg på min side er glad for at du gjorde det fordi du beviser hva stor viljestyrke og lidenskap til trening kan bety. Bildet motiverte meg enormt og jeg kommer til å ha deg som forbilde den dagen jeg blir gravid! Synd at dette landet ikke kan kvitte seg med janteloven, jeg begynner å bli veldig lei den. Håper bare ikke du lar deg trykke ned, vær den du er og vær stolt – det har du all grunn til!

  Ha en superfin kveld. 🙂

  Maria

 58. Jeg lurer bare på hvorfor kommentaren min på forrige innlegg ikke ble godkjent? Var det virkelig noe galt i den?

  1. Den er godkjent nå 🙂

 59. Magebildet av deg var utrolig flott:) jeg visste ikke at det var så stort å komme tilbake til egen kropp så tidlig. Er ung og uviten;) har hvertfsll skjønt fra både nasjonale og internasjonale medier at det er utrolig stort! Gratulerer, håper jeg også klarer det, hvis ikke er det også helt okei:)

 60. Inger Beate

  Kjenner jeg blir irritert.Synes mange av dere som skriver kommentarer her er rett og slett frekke.Selv om man har meninger om ting så er det ikke alltid det passer å si hva man tenker.De fleste av oss har kanskje barn fra før,men det gjør oss ikke til verdensmestre av den grunn.La nå disse stakkars foreldrene få lov til å være foreldre og finne ut av ting selv uten å måtte få kritikk for alt de gjør.Og til Caroline vil jeg si,du er jammen meg tålmodig 🙂

 61. Vil anbefale grusveiene fra Solvika Camping.

 62. All the photos, videos and books parents make are special lovetokens for the little ones. The baby wil have precious mamories to freasure for ever, its so sweet! I love how detailed and perfect you appear to be when doing things, its so lovely to see.
  The weather sounds dreadful, hope the wind will calm down soon. Btw, I dont think you mean ‘stroller (buggy)’, the white babycarriage you have shown is called a pram 😉

 63. Så herlig med nyfødtfotografering – også hod Karin! Hun er så flink! Vi tok bilder av Ellisenvår hos henne. Superfornøyd – så skjønner du vil dit 🙂 Kos dere i hjembyen! 🙂

 64. Hei
  Gratulerer så mye med en vakker liten prinsesse!
  Nydelig blogg du har og jeg er imponert og nærmest litt missunnelig på alt du får til:)
  Prøvde å poste en kommentar under rømmegrøt innlegget, men tror det forsvant igjen!
  Lurer raskt på om du tenker kcal i forhold til mat? Du lager så utrolig mye godt og jeg kan bare ikke skjønne at man kan se så flott som deg ved å spise så mye god og fet mat!?
  Spiste du forresten søtningsmiddel under svangerskapet og i tilfelle hvor mye og ofte?
  Ønsker å begynne på lavkarbo men må lære litt mer om dietten!!
  Håper på svar:)
  Hilsen Hanne

 65. Syns det er bra du ikke deler 1000 bilder av Nelia. Bra hun har privatliv. Ser at folk stadig spør etter bilder av henne, syns det er bra dere skjermer ho for dette.

 66. Hei:-) Hvis du fortsetter ca 1 km lenger inn fra der du bor, i retning Grorud. Kommer du til en grusvei som går til venstre, merket «rustad veien». Det er rett overfor bildet av freiagutten, om du har lagt merke til det. Der er det lange grusveier og mange forskjellige ruter å velge.
  Stå på videre, og vær akkurat den du er:-)

 67. Noen av feltene som skal fylles ut er fra da jeg oppdaget at jeg var gravid og frem til fødselen. Sliter litt med å huske detaljene :/ Vi pleier å sove 6-7 timer.

 68. ragnhild

  Hei! Så nettopp et innslag med deg i et amerikansk TV-show. Ville bare si at du gjør en utrolig fin figur, både der og her på bloggen. Jeg er egentlig ingen fast leser, men etter all mediastormen i det siste, har jeg vært innom bloggen din og må si meg veldig imponert! Bra jobba og lykke til videre med din nydelig datter.

 69. Ann-Karin

  Turforslag!
  Dra til Jarseng i Skien/Gjerpensdalen! Herlig tursted og kjempekoselig akested for barn om vinteren!
  Ellers er det nå veldig koselig i Bjørkedalen i Porsgrunn og mot Røra i Porsgrunn 🙂 Åh, nå kjenner jeg jeg gleder meg til å hjem til Skien til jul 🙂

 70. Hei 🙂 last ned appen «UT» fra turistforeningen. Da får du mange fine tur-forslag i ditt nærområde.

 71. Virker som du har kost deg masse 😀

 72. Åh, det hørtes ut som en fantastisk dag! Jeg elsker å tilbringe hele dagen i pysjen, det er jo det beste i hele verden 🙂

 73. Hei Caroline, ville bare minne deg på at det veldig lurt å ta kopier via scanner av ultralyd bildene. Over tid kan de bli helt svarte og man ser ikke lengre hva det skal være. Det hjelper heller ikke laminere de orginale. Så ta kopier 🙂

  Sikkert en eller annen som har minnet deg på dette allerede men skader jo ikke å gi beskje for sikkerhetskyld.
  Venninnen min angrer nemlig veldig på at hun ikke gjorde dette den dag i dag.

  Masse lykke til med lille Nelia og må dere ha en fantastisk førjulstid 🙂

 74. Hvis dere noen gang trenger en fotograf i grenland, så vil jeg gjerne foreslå Jimmy Karlsen. (www.jimmykarlsen.no/) utrolig flink til å fange de små, viktige øyeblikkene 🙂
  Så vil jeg gjerne takke for rømmegrøtoppskriften, den falt så i smak! Må lages igjen, snart!

 75. Hei!

  Lurer på hvem dere synes lille Nelia ligner på? 🙂

 76. Du er så vakker, Caroline! Og det blir garanter Nelia også. 🙂 Så fint at dere filmer og tar såpass mye bilder, det er jo utrolig koselig å se tilbake på for henne og dere. Håper du får en nydelig dag i morgen!

 77. Pleier du å rette ut håret som på disse bildene? Er ute etter en sjampo som lukter godt, har du tips?

 78. Hei!
  Har selv sånn bok fra da jeg var liten og har alltid likt å bla og lese i den 🙂 Ser ut som den blir veldig fin.
  Først vil jeg gratulere dere som foreldre til lille Nelia! Hun virker som den drømmebabyen!
  Så vil jeg gjerne takke deg for at du har delt så mye av graviditeten/fødselen med oss. Jeg har alltid vært litt småredd for å føde, ikke pga smerter, men rett og slett fordi jeg er en smule kontrollfrik og liker å vite hva jeg går til, noe som er umulig når det gjelder den første fødselen 😉
  Men det å lese bloggen din, følge med på tiden før fødsel, «hamstring» av alt man kommer til å trenge, følelser rundt det hele, har virkelig satt det hele i et helt nytt lys for meg… Da jeg leste fødselshistorien din begynte jeg rett og slett å gråte! Ble så rørt på slutten der 🙂 Er så utrolig mye mer enn selve fødselen det handler om, og det synes jeg du har vært så flink til å få frem på bloggen!
  Du har alltid vært en stor inspirasjon for meg innen klær, sminke, hus, interiør, orden osv, men nå også som en mamma 🙂 Kan ikke forestille meg hvordan det må være å ha så mange mennesker sittende å analysere deres minste bevegelser som foreldre, når dette er deres første barn og da også er helt nytt for dere! Synes dere takler alt utrolig bra.
  Håper virkelig dere får en fredfull jul, uten mer hurramegrundt i mediene 😉 Dere virker som flotte foreldre, stå på, dere er kjempeflinke!

 79. På det bildet der så du bare helt strålende ut , Caroline.
  Huden din gløder og du er så vakker, så vakker.
  Tror det må være lykken som gjør at du stråler så veldig =)

  Lykke til med fotograferingen, hadde vært så moro å få se resutlatet, men jeg vet jo at du ikke vil vise hennes ansikt foreløpig. Forstålig det.

  Elsker elsker bloggen din.

 80. Hi Caroline,

  I think it’s a bit hilarious how you receive so much negative energy and feedback.
  Your blog is so beautiful, nicely written and filled with positivity.
  I hope you stay strong and continue your lovely work.

  Lots of hugs from a big fan and fellow blogger in New York City xxx

 81. Hei Caroline,

  Fin bok – sånn vil jeg også kjøpe. Hva er tittelen?

  Og husker jeg feil, eller nevnte du at boka di skulle komme som ebok?

  Ha en fin helg!

 82. Å, jeg synes det er så koselig å lese om denne tiden for dere. Blir helt rolig i sjelen av stemnigen. Virker som dere koser dere skikkelig, og at det lille gullet får en fantastisk stor dose med varm omsorg. Liker det 🙂 God fredag til dere alle fem!

 83. Anne Beate

  Hei!
  Kan du være så snill å si hvilken bok du har fra ark.
  Vil gjerne kjøpe en slik til min lille prinsesse. Jeg er nå 20 uker på vei og har en gutt fra før av.
  Så er veldig gøy med jente i vente. Elsker at boken din har rosa sider, vil derfor gjerne vite hvilken bok dette er.

  1. Håper på svar;)

 84. Hei Caroline 🙂
  Det er helt sikkert noen turløyper i Siljan, hør med naboen f.eks.
  Ellers er http://www.visitgrenland.no er super side.
  Det er en flott side med hva som skjer i Grenland og hva du kan gjøre her
  Inneholder oversikt på turer, museum, attraksjoner o.l.
  linker til de forskjellige kommunene for å finne frem lettere til det du er ute etter.
  Kos dere på biltur og med hele familien. God Helg!
  Klem.

 85. Solvika er et veldig bra område med lange grusveier man kan trille på! 🙂
  Ellers kan jeg anbefale Grorud-området dere kommer til etter å ha kjørt litt lengre opp over Opdalsveien og fortsetter på Grorudveien, der finnes det også milevis med grusveier!
  Det er fantastisk gøy å lese bloggen din for tiden, har vært fast leser i flere år 🙂
  Klem!

 86. Karoline

  Hei! Jeg må virkelig si at du ser helt fantastisk ut etter fødselen! Du er et helt fantastisk forbilde, og de som sier noe annet, er bare misunnelige. Du var forresten temaet på fleipolini eller faktorama spalten på radioresepsjonen på onsdag, det bør du høre på. Veldig morsomt 🙂

 87. Hei og gratulerer som nybakt mamma!
  Jeg har lagt merke til at alle (?) bildene av deg selv her på bloggen har lik komposisjon, der vi ser deg fotografert med den venstre siden av ansiktet vendt mot kameraet. Kan du si noe om dette er bevisst, og om det er fordi du har en «favorittside»? Jeg er bare nysgjerrig ettersom jeg selv er hobbyfotograf:) Hadde vært fint å sett litt variasjon, bildene forøvrig er jo så fine!

 88. Kristine

  Hei 🙂 det er også veldig fint og gå innover ved bakkanarise hvis du vet hvor det er 🙂 litt kjedelig at det ikke er en runde innover der da. Også er det fint og gå opp til setra ved blåfjell 🙂 da starter du også ved solvika og går innover 🙂 tror kanskje det står skilta 🙂

 89. Endelig fikk jeg lagt igjen en kommentar. Er så koselig med bok! Jeg lagde mens jeg gikk gravid også. Jeg og minn mann var heldige å ha slike begge to, så har vært gøy å sammenligne det første året. Men har brukt notater på telefonen flittig, skjer noe nytt hver dag , så når man ikke har boken tilgjengelig er den veldig kjekk. Håper dere har det bra alle tre? Er så utrolig imponert over alt du har gjort etter fødselen. Du er råflink:)
  Har dere begynt å lande ? Lykke til med nyfødtfotogrageringen! Håper dere får en fin fotograferingsdag. Stas med julefeiring på summøre. Ha en fin fredag og kos dere med Nelia.

 90. min kommentar er heller ikke godkjent.. 🙂

 91. Hei.
  Hvor har du kjøpt de lange marius sokkene dine?

  Huff for noen bedrevitere folk er når de får barn??
  Vi kjørte i 7 timer med vår lille baby for 5 år siden, alt gikk bra! De sover og har det bra. Vi snakket også med helsesøster og hun sa det bare var å kjøre….

 92. It’s really great that you have started to write in English as well. It is amazing for your readers from abroad, because Google is pretty bad at translating your blog 🙂 Greetings from Latvia to you and your beautiful little angel!

 93. I love that your Blog is in english now! For the last couple of months, I had made my norsk speaking boyfriend translate it for me, and by the way learned a little bit of norwegian myself. But now, it is so much easier for me to follow your blog! Best wishes for you and your family from Cologne!

 94. Kristine

  Du kan parkere ved Solvika cafe å gå inn til skisenteret og rett ovenfor vegen for cafen kan du også gå å komme inn til ett lite tjern:) fint å gå med barnevogn:)

 95. Marianne

  Flink du er med albummet hennes 😉 Har en 2 åring og en på 6 mnd selv men ikke funnet bøker til de enda. Ser flere har spurt og at den er kjøpt på ark, men du kan ikke si litt mer spesifikt hvordan den ser ut eller har en link? Har skrevet ned milepæler og forskjellig i ei annen bok så det ikke er glemt til det skal inn i album da 🙂

  Kos dere masse på tur! Må bare le litt av kommentarer du får på å kjøre bil osv med vesle Nelia. Alt man skal blande seg inn i 🙂 Det er du som er mamma.

 96. Har ikke fått gratulert dere enda, men gjør det nå: Hjertelig til lykke med datteren deres!
  Den boken kommer både dere og Nelia til å sette uendelig stor pris på når hun blir større.

 97. koselig da ^^ håper dere får noen bra bilder og at boken blir bra ^^ så koselig at dere tar mye bilder og film og skriver. skulle ønske foreldrene mine var så flinke med meg. men den dagen jeg får barn skal jeg lage sånn =D

 98. Camilla

  Anbefaler på det sterkeste å sjekke «mitt lille studio» på Facebook for inspirasjon til nyfødtbilder, utrolig fine bilder, kanskje du plukker opp noen tips! 🙂

 99. Hei Caroline
  Du er min største inspirasjonskilde i hverdagen
  hva gjelder kost, trening, mote, interiør og babyrelaterte ting.
  Tusen takk for den gode jobben du gjør. Du er til stor
  glede og hjelp for meg, inkludert veldig mange andre.
  Klem til deg og Nelia ♡

 100. vilken fin bild på dig!! hälsningar från ett skottland i storm

 101. Såååå koselig. Dette kommer til å være kjempe gøy
  Du er utrolig flink Caroline <3
  Lurer på om du også har skrevet ned ting om LK og deg, eller synes du det at er bare tull? Feks første tur sammen, første kyss osv…
  Kanskje litt rart spørsmål men jeg er veldig avhengig av det, noen ganger blir det alt for mye og jeg blir bare noe gal men kan heller ikke uten 🙁
  Er det bare meg som er sånn, eller finnes det flere? Har du noe tips, hvordan skal jeg klare meg gjennom dette?
  Takk for hjelpen, klem <3

 102. Hei!

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt babyboka deres?
  Jeg har lett i flere måneder etter babybok til den lille i magen min 🙂 Men det er gutt, så håper den finnes i blå 🙂

 103. Annette

  Hei 🙂 jeg lurte på hvor du har funnet den flotte boken? På jakter en slik bok til den lille jenta mi 🙂

  1. Fant den på Ark 🙂

   1. hei 🙂 kunne du gjort meg en stor tjeneste og sjekke hvilket ISBN nummer boken har? Synes den er så fin 🙂 Tusen hjertelig takk for hjelp!! 🙂

 104. Kristine

  Hei! Hvor har du kjøpt boken? Vil gjerne ha samme selv 🙂

 105. Aw, husker moren min laget sånn til broren min da han nettopp hadde blitt født. Ser utrolig koselig ut:)

 106. håper på svar -> 7. desember 2013, kl 11:17

 107. såå koselig 🙂 Dette kommer til å være kjempe gøy
  Du er utrolig flink Caroline <3

  Lurer på om du også har skrevet ned ting om LK og deg, eller synes du det at er bare tull? Feks første tur sammen, første kyss osv…
  Kanskje litt rart spørsmål men jeg er veldig avhengig av det, noen ganger blir det alt for mye og jeg blir bare gal men kan heller ikke uten 🙁
  Er det bare meg som er sånn, eller finnes det flere? Har du noe tips, hvordan skal jeg klare meg gjennom dette?
  Takk for hjelpen, klem <3

  1. venter på svar… veldig snillt av deg hvis du kan svare på det, takk 🙂

   1. Nei, har nok ikke det 🙂

 108. hei 🙂 kunne du sjekket hvilket ISBN nummer boken har?
  Den er så fin 🙂 Tusen hjertelig takk for hjelp!! 🙂

  1. kan du svare plzzzzzz? tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *