kreativ torsdag: boken om deg

For en deilig dag! Har gått i pysjen fra jeg stod opp, bare dusjet og tok på meg ny pysj etter noen timer – fantastisk! Så har jeg endelig rukket å komme godt i gang med boken om Nelia, det er jo en del som skal fylles ut og jeg burde faktisk ha fylt ut en del for lenge siden, ettersom man glemmer så fort, da er det godt å ha bloggen å bla seg tilbake i. Nå tenkte jeg å finne passende bilder som skal limes inn fra den første tiden, vi har vært så flinke til å ta ganske mange allerede. Filme har vi også gjort en del av, både fra fødsel, hjemkomsten, møtet med hundene og hennes første bad. Bare vi klarer å holde det gående, mamma og pappa var så flinke til å filme Anette og meg da vi var små, og det er like gøy å se på hver gang.

I morgen skal vi reise hjem til Sarpsborg en tur, der blir vi til lørdag. Vi skal ta nyfødtbilder av den lille, og Karin som tidligere drev med oppdrett av chihuahuaer tar utrolig fine nyfødtbilder, så jeg ville så gjerne bruke henne. Faktisk er Hugo fra deres første kull, spent på om han kjenner henne igjen! Både han og Ronaldo blir med i studio, så får vi se om vi får noen fine bilder av dem alle tre – det er jo det vi håper på.

Sitter og blar gjennom litt inspirasjon til bilder akkurat nå, det kommer ikke til å bli brukt noen særlig rekvisitter, vi vil ha det så naturlig som mulig, og så håper vi å få et blinkskudd som vi kan bruke som julekort. Det hadde vært stas!

For en drøy vind det har vært her i dag forresten, såpass ille at jeg ikke har turt å ta med vognen på trilletur. Det er jo i tillegg så dårlige turmuligheter utenfor her, så vi bør nesten reise inn til Skien hver gang vi skal ut og gå. Eller er det noen som har tips til noen fine plasser her et sted? Savner å bevege på meg når jeg blir sittende hele dagen *rastløs*

Håper dere har hatt en fin dag så langt, jeg bare nyter tilværelsen ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

What a lovely day! Been walking around in my PJs since i woke up. I finally got started on Nelia’s baby book which I should’ve done ages ago. There’s a lot from early on in the pregnancy that I can’t remember. Luckily I have my blog to look back at.

Tomorrow we’re heading to my hometown Sarpsborg were we’ll stay until Saturday. The plan is to shoot some newborn photos of Nelia. Hugo should be really excited because the photographer is his breeder. I wonder if he will remember her? Both him and Ronaldo will be joining us and hopefully we will get some nice photos of the whole family which we can use for the christmas cards we’re sending out.

The wind is really picking up here and it is to strong for me to even consider taking Nelia out in her stroller. Usually we go in to Skien when we’re going for walks but maybe some of my readers know of any good routes here in Siljan? I miss exercising when I’m just sitting around all day.

Hope you’re all well, I’m just enjoying every breath I take alongside Nelia

176 kommentarer

 1. Såååå koselig. Dette kommer til å være kjempe gøy
  Du er utrolig flink Caroline <3
  Lurer på om du også har skrevet ned ting om LK og deg, eller synes du det at er bare tull? Feks første tur sammen, første kyss osv…
  Kanskje litt rart spørsmål men jeg er veldig avhengig av det, noen ganger blir det alt for mye og jeg blir bare noe gal men kan heller ikke uten 🙁
  Er det bare meg som er sånn, eller finnes det flere? Har du noe tips, hvordan skal jeg klare meg gjennom dette?
  Takk for hjelpen, klem <3

 2. Hei!

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt babyboka deres?
  Jeg har lett i flere måneder etter babybok til den lille i magen min 🙂 Men det er gutt, så håper den finnes i blå 🙂

 3. Annette

  Hei 🙂 jeg lurte på hvor du har funnet den flotte boken? På jakter en slik bok til den lille jenta mi 🙂

  1. Fant den på Ark 🙂

   1. hei 🙂 kunne du gjort meg en stor tjeneste og sjekke hvilket ISBN nummer boken har? Synes den er så fin 🙂 Tusen hjertelig takk for hjelp!! 🙂

 4. Kristine

  Hei! Hvor har du kjøpt boken? Vil gjerne ha samme selv 🙂

 5. Aw, husker moren min laget sånn til broren min da han nettopp hadde blitt født. Ser utrolig koselig ut:)

 6. håper på svar -> 7. desember 2013, kl 11:17

 7. såå koselig 🙂 Dette kommer til å være kjempe gøy
  Du er utrolig flink Caroline <3

  Lurer på om du også har skrevet ned ting om LK og deg, eller synes du det at er bare tull? Feks første tur sammen, første kyss osv…
  Kanskje litt rart spørsmål men jeg er veldig avhengig av det, noen ganger blir det alt for mye og jeg blir bare gal men kan heller ikke uten 🙁
  Er det bare meg som er sånn, eller finnes det flere? Har du noe tips, hvordan skal jeg klare meg gjennom dette?
  Takk for hjelpen, klem <3

  1. venter på svar… veldig snillt av deg hvis du kan svare på det, takk 🙂

   1. Nei, har nok ikke det 🙂

 8. hei 🙂 kunne du sjekket hvilket ISBN nummer boken har?
  Den er så fin 🙂 Tusen hjertelig takk for hjelp!! 🙂

  1. kan du svare plzzzzzz? tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *