My precious

(annonselenker) jeans mango / pumps nelly / jakke notion 1.3 / genser mixed from italy / veske mulberry / ringer hasla 

___________________________________________________________________________________________________________

Herlighet, det er helt drøyt hvor fort dagen går når det er en liten baby i hus! Jeg kan sverge for at jeg nesten nettopp stod opp, men så er kvelden godt i gang allerede. Jeg som synes dagene gikk fort før. Hjelp! Det ble en liten runde med julegavetitting i byen tidligere i dag, vi startet jo for en stund siden, men ble ikke helt ferdig og de vi har igjen er det bare koselig å pusle med nå. Fant ingenting i dag, men det er jo så koselig å trille litt. Nelia elsker det, sover som en stein både i bilen og i vognen, tommel opp!

I kveld har vi planlagt det første badet for henne her hjemme, har sett så mange fine videoer av nyfødte som bader, men realiteten er visst ofte noe annerledes. Erfaring fra venner og bekjente er i hvert fall at det ikke alltid er like idyllisk i virkeligheten 😉 Så jeg gleder meg til å se hvordan det blir her.

♥ håper dere har hatt en fin dag ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

Oh my god, it’s insane how fast days go by when you have a little baby. I swear I just woke up, but reality is that the day is almost over. Help! We did a little christmas gift shopping in town earlier today. We´re almost finished but there is still a few to go. Nelia loves to join us both in the car and in her stroller. Sleeps like an angel.

Tonight we are planning her first bath and I am so excited! I have seen a lot of cute videos on youtube but from friends I´ve heard that reality isn’t quite the same.

have a lovely evening ♥

241 kommentarer

 1. Gleder meg til innlegg om ammeklær 🙂 du ser helt smashing ut, var gøy å se deg i jeans, det er litt sjeldent du bruker eller? veldig fin 🙂 vet du forresten om det er greit å spise de 70 % kakao sjokoladene mens man ammer? tenker på om de små får mye luft i magen?

  1. Jeg har ikke hørt noe om at det ikke er bra 🙂

   1. ENDA et tips;) (du må være så drit lei alle tipsene, hehe)
    Føl deg frem hva som funker og ikke når det gjelder amming og mat! Det er SÅ forskjellig!! Det jeg kunne spise kunne ikke venninda mi spise:) Det finnes ingen fasit har jeg funnet ut:)
    Sjokolade kunne ikkje jeg spise, men venninda mi kunne. Hun kunne drikke brus og vann med kulsyre også hun:)
    Så, slapp av og kos deg (og prøv deg frem;) )

    http://www.handlegaten.no

  2. Noen babyer kan få luft i magen hvis man spiser mye sjokolade. Det fikk i alle fall jeg beskjed om! Tommelfingerregelen var at det du får luft i magen av, får ungen luft i magen av. Men alle unger er forskjellige, finner nok fort ut av det i så fall 🙂

 2. Wow, så lekker du er i jeans! Det kledde du virkelig! Jeg er ikke en kjoledame selv, så dette fallt virkelig i smak hos meg! Du er selvfølgelig fin med kjole/skjørt også! 😉 Du kler mammarollen veldig! <3

 3. Hei:) kommentaren min har kanskje falt bort i alle gratulasjonene de siste dagene:) det hadde vært utrolig artig å høre Lars-kristians versjon av fødselen! Håper han tar seg bryet:)

  1. Nathalie

   Helt enig med deg! Det hadde vært artig å høre 🙂 Etter hvordan Caroline beskrev hvordan han var under fødselen ble jeg nesten litt rørt. Så hadde vært artig å høre hele hans versjon! : )

 4. Anleggspappa

  Hei hei hei
  Har ikkje det hatt denna babyen heime i ei veke snart no? Trudde babyer skulle bade litt oftere??

  Helsing bekymra anleggspappa 🙂

  1. Hehe, hun har blitt vasket, men ikke badet i badekar :p

   1. Isabelle

    Babyer trenger ikke å bades mer enn 1-2 ganger i uka, helst skal de ikke det for at det naturlige fettlaget skal bevares så lenge som mulig.

   2. Det anbefales ikke å bade nyfødte med en gang 😉 Vi badet ikke vår før hun var ti dager gammel 🙂 men hun ble jo vasket lett med klut;)

   3. Mammatil3

    Babyer skal faktisk ikke bade så fryktelig ofte, da de har svært ømfintlig hud… Når de blir litt større bader man dem jo oftere, men som helt små er det faktisk nok med 1-2 ganger i uka.
    Gratulerer med en nydelig liten frøken foresten, kos dere masse 🙂

  2. Carina Marie

   Jeg var så «redd» for å bade lillegullet at han bada ikke før han var rundt en mnd 😛 fikk uansett beskjed om at jeg ikke behøvde å stresse med det, fordi de er ikke «avhengig» av å bade så ofte 🙂

  3. Babyer bør ikke bades så ofte. Det tørker ut huden 🙂

 5. Det siste bilde var jo bare helt nydelig! Så liten å nusselig hun er Neila er!

 6. Jeanette

  Du ser kjempeflott ut! Så bare fryktelig kaldt ut i de skoene :O

 7. Aaaahhh smelt på det siste bilde. Gud så vakkert!! Generelt; jeg syns du er vakker, og glad du er så positiv for det gjør meg litt ekstra positiv i hverdagen å:) så det er ikke bare unge jenter som smittes av deg;) hilsen gamle meg på 30 år:P

 8. Hei Caroline! Håper alt står bra til med deg og lille Nelia 🙂
  Jeg lurte på hvilken størrelse du har i jakken?

 9. Amalie S

  Så utrolig nydelig<3

 10. Du altså, frøken! Ser helt fantastisk bra ut! Smelter av det siste bildet! Kos dere med bading. Min lille bolle elsket bading fra første stund, så det gjør nok Nelia også 🙂 Nyt, nyt, nyt denne barseltiden! Den går så himla fort over, selvom tiden som kommer bare blir bedre og bedre! Det er jo så gøy når du får respons, og enda bedre – når de starter å herme etter alt du gjør. Elskverdig!

 11. http://m.tvh.no/node/31867 hardt arbeid og gener lønner seg:) sak fra lokal tv i Haugesund, og fra crossfit senteret som mine foreldre eier:) heia forballfruen, all creds til deg:)

 12. Julia Elise

  Fikk en førjulsgave av kjæresten da han kom hjem fra jobb, og tårene trillet av lykke da jeg så det var boken din som lurte bak gavepapiret. Endelig er den min! Tusen takk for all den inspirasjonen du gir via blogg og nydelige bilder, du er virkelig et fantastisk forbilde. Jeg lurte på om du hadde et lite forslag til lange kjoler til julebord? Uansett, stå på videre, Caroline!

 13. Du er nydelig Caroline! Og det er Nelia også, ser hvor hun har
  Utseende sitt fra❤️men kan du legge ut litt flere bilder av henne?

 14. Hihi, jeg provde akkurat Google Translate bare for aa se, og jeg dauer av latter! Ikke super kvalitet! Kikka paa statistikken paa blogglisten og man kan vel trygt si du har faatt endel mer internasjonale klikk den siste tiden! Goy! Jeg tipsa ei som heter Christine Cronau om deg, hun er stor forkjemper for LCHF here nede (Australia henger dessverre etter Norden der). Elsker jeansene btw 🙂 Klemmer

  1. Det er ganske festlig 😀

 15. Hei Caroline
  Jeg har bare et spørsmål til annonsene på førstesiden .
  Annonsen Baby&Dogs med blant annet
  søte one piece til små barn, er dette en webside hvor man kan få kjøpt disse eller hva?
  Veldig hyggelig og gjennomført blogg du har forresten

  1. Ja, er vel bare å trykke på banneret så er du i nettbutikken 🙂

 16. http://pappahjerte.blogg.no/1386007938_skal_vi_sparke_fotbal.html
  Ville bare si at det er bra skrevet og mange føler det nok slik. Hvorfor er det ikke lov å være stolt over seg selv? Hvorfor skal man alltid unnskylde seg. Eller som den nye greia med å legge ut «stygge » bilder av seg selv på FB etc. Hva er det? Har vi det slik i Norge at det er mer akseptert å legge ut stygge bilder av seg selv enn fine… Tragisk!

  1. Ja, rett og slett elsker konklusjonen i pappahjertet sin blogg 🙂

 17. Å kjære min tid, så fint bilde av to så fine mennesker:) nydelig 🙂 nå savner jeg den lille babyen jeg hadde i mine armer for 1 år siden, tiden går så alt for fort, nå går hun snart. Lykke til med badingen, det går sikkert fint :)Ha en fin kveld 🙂

 18. Benedicte

  Hei Caroline,

  kan du være så snill og si meg hvor julestrømpen som henger på skapet i bakgrunnen i innlegget «in action» den 2. desember er ifra?

  LINK: http://fotballfrue.no/2013/12/02/in-action/#comments

  Trenger virkelig noen slike! vær så snill og svar de som vet 🙂

  1. Uff, husker ikke :/ De er supergamle.

   1. Annemor

    Mener å huske de julesttømpene er kjøpt på Princess.. 🙂

   2. Annemor

    Mener å huske at de julestrømpene er kjøpt på Princess 🙂

   3. Benedicte

    Tusen takk!! <3

 19. camilla

  Barnekroken er over veien for lietorvet. Ved siden av sparebanken sør. Masse fint tøy og leker.

 20. Gratulerer så mye med lille Nelia! FOR en nydelig familie dere har blitt 😉

 21. Åå, du ser som vanlig fantastisk ut og bilde av deg og Nelia er utrolig vakkert! 🙂 Blir alltid inspirert av ditt glade, sprudlende vesen! Jeg er sikker på du skriver historie med denne bloggen, om hvordan du tar ting og gjør ting som er riktig for deg! Jeg elsker det! Norge trenger virkelig flere mennesker som deg. Så fuck janteloven, eller skal jeg kalle det jenteloven? 😉 hihi

  Ha en deilig kveld! <3

 22. Legg en våt klut eller lite håndkle over magen hennes i badekaret, da blir hun ikke kald og det kan hjelpe med å gjøre henne roligere under seansen 🙂

 23. Åååh, så fint bilde av dere to!
  Hvilken størrelse har du i den jakka, og er den varm? 🙂

  1. XS, men ikke sånn veldig varm :/

 24. Thank you so much making the translations! I’ve been reading this blog for a 2 years now and I’ve used google translate and believe me, I’ve learned some Norwegian :’D I know that translations take more time but I’m so glad full to you 🙂

  And this is my first time when I write a comment and all I just want to say is that I hope you have amazing and lovely time with your little family <3

 25. Åh, eg blir heilt forelska eg 🙂 Lykke til med badinga, håper det går bra <3

 26. Ååå dere er så nydelige 🙂 Veldig sjeldent man ser deg i vanlig jeans? Må si jeg elsker det på deg – alt kler den smukke:)

 27. Bildet av dere to sammen var bare helt amazing !

  Klem til dere, lille familien 🙂
  Så herlig!

  Birte

 28. Nå må du passe deg så du ikke blir dratt inn i diskusjonen om kors også. 😛 Bare tuller altså. Syns du er fantastisk. Du inspirerer så mange folk. Nyyyt spedbarnsperioden og advent.
  Klem

 29. Anleggspappa: skal ikke bade babyer før navle stumpen har ramlet av og grodd. Tror datteren vår var nesten 2 uker før hun badet for første gang hjemme. Vaskes jo hver dag så det fins ingen grunn til å tro at babyen ikke er ren :).

  Tusen takk Caroline for at vi har fått lov å følge deg gjennom disse månedene, en «breathtaking» opplevelse å få lese fødsels historien din vakker lesning <3

 30. Haha, velkommen til begrepet tid slik den blir når man har små barn 😉

 31. Woooow!!!! Så sinnsyk fin du er i jeans 🙂 håper vi får se mer av det 😉
  HOT HOT :*

 32. WOW! Du ser helt fantastisk ut her!:):)

 33. Er det anbefalt å bade små babyer bare 1-2 ganger i uken?? Jeg har to jenter(4 og 1,5 år) og badet begge omtrent hver kveld de første månedene… Hadde i en dråpe med skikkelig babyolje i vannet. 🙂

 34. ikke for å klage, være nedtalende eller frekk.
  Jeg tenker bare på de stakkars føttene dine!!! Hvordan i allverden greier du å gå i bare føtter og pumps nå om dagen???
  Du må være superwoman!

 35. Fantastiske bilder 🙂

 36. Gratulerer så mye med et nytt familiemedlem! Du skal vite at du gir masse inspirasjon i hverdagen og bloggen, til tross for at det bare er en «livsstilsblogg» som det blir kalt i media, gir mye tilbake. Vil ikke virke overfladisk men du ser fantastisk ut og utstråler så mye lykke at det er til å spise opp og det er umulig å bli smittet. Takk for at du deler så mye fint med oss.

  1. Takk for fine ord <3

 37. Jannicke

  Guriland så lita nurk:-) er det ikke fantastisk å ha baby?? Nyt tiden, for det går så altfor fort til de er store og ikke helt så uskyldig lenger;-) min er 1.5 år nå og definitivt ikke så uskyldig og liten mer:-) Men veldig sjarmis med dype smilehull:-)

  1. Det er helt herlig 🙂

 38. Så NYDELIG det nederste bildet var!
  Håper dere alle sammen har det bra og nyter babytiden. 🙂

 39. yaya nova

  så fint bilde med deg og Nelia <3

  1. Haha, morsomt 😀

 40. Utrolig lekre jeans! Tror jeg må ta meg en tur innom Mango 🙂
  Det siste bildet ditt var utrolig koselig.

  Jeg vil også si at jeg synes du har vært inspirerende under graviditeten, og jeg synes det er flott å se at man kan trene og ha det bra under en graviditet. Jeg forstår selvfølgelig at det er veldig individuelt om man får komplikasjoner og hvilke man får. Jeg har alltid sett for meg at alle må slutte å trene og legge på seg, så jeg synes det er veldig flott og inspirerende å lese bloggen din, selv om det nok er en del år til jeg vil få barn selv 🙂 Men jeg får veldig lyst på barn når jeg leser om dine opplevelser, det virker så utrolig koselig, og jeg gleder meg selv! 🙂

 41. Det må være det fineste bildet av Nelia og deg…åhhh…Blir helt varm i hjertet her jeg:)
  Elsk på gensern…..syns det er så stilig med kors i en eller annen variant…rålekker:)) Klem fra SjefsDivaen:)

 42. Så fin du var i jeans!! Det er det ikke ofte vi ser!
  Det kledde deg. Casual Mom! 🙂

 43. kathrine

  jeg fikk brystbetennelse av å gå uten hansker til postkassa eller åpne fryseren så pass på! frys ikke på beina eller på henda! og pakk inn puppene!

 44. Hei!

  Lurte bare hvordan pumpsene du har på deg er i størrelsen? Om de er små,store eller helt vanlige i størrelsen? Tenkte å bestille et par, og kjipt å bomme på størrelsen 😉

 45. Kristin

  Nydelige bilder – kjempefint antrekk og får sååå julestemning med pyntede julegater i bakgrunnen :-).

  Nå er det en god stund siden jeg fikk min førstefødte, og jeg husker at jeg skulle gjøre alt etter boka – sto og målte temperaturen på badevannet til mitt lille gull;-). Han var ikke veldig fornøyd til å begynne med, men bare hadde vannet bittelitt varmere, så var alt i skjønneste orden.
  Masse lykke til – du har så mange kosestunder å se frem til <3

 46. Så utrolig fin du er i jeans!

 47. forever until the end

  Dette antrekket var fantastisk på deg!! Elsket genseren, pumpsene og frakken.
  Gratulerer med fødselen og takk for en inspirerende blogg 😀

 48. Likte jakken din veldig godt:) hvilken str har du i den?

 49. Karoline M

  Du ser jo bare helt smashing ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *