My precious

(annonselenker) jeans mango / pumps nelly / jakke notion 1.3 / genser mixed from italy / veske mulberry / ringer hasla 

___________________________________________________________________________________________________________

Herlighet, det er helt drøyt hvor fort dagen går når det er en liten baby i hus! Jeg kan sverge for at jeg nesten nettopp stod opp, men så er kvelden godt i gang allerede. Jeg som synes dagene gikk fort før. Hjelp! Det ble en liten runde med julegavetitting i byen tidligere i dag, vi startet jo for en stund siden, men ble ikke helt ferdig og de vi har igjen er det bare koselig å pusle med nå. Fant ingenting i dag, men det er jo så koselig å trille litt. Nelia elsker det, sover som en stein både i bilen og i vognen, tommel opp!

I kveld har vi planlagt det første badet for henne her hjemme, har sett så mange fine videoer av nyfødte som bader, men realiteten er visst ofte noe annerledes. Erfaring fra venner og bekjente er i hvert fall at det ikke alltid er like idyllisk i virkeligheten 😉 Så jeg gleder meg til å se hvordan det blir her.

♥ håper dere har hatt en fin dag ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

Oh my god, it’s insane how fast days go by when you have a little baby. I swear I just woke up, but reality is that the day is almost over. Help! We did a little christmas gift shopping in town earlier today. We´re almost finished but there is still a few to go. Nelia loves to join us both in the car and in her stroller. Sleeps like an angel.

Tonight we are planning her first bath and I am so excited! I have seen a lot of cute videos on youtube but from friends I´ve heard that reality isn’t quite the same.

have a lovely evening ♥

241 kommentarer

 1. Martine

  Wow, kan ikke huske sist jeg så deg i olabukse på bloggen? Likte antrekket supergodt 😀 Flott bilde av mor og datter!

  1. Takk 😀 Deilig å kunne bruke jeans igjen 😉

 2. Birgitte

  Himmelsk <3 Man kan virkelig mærke stemning i dine billede. I er lykkelig- i fortjener det bedste. Glædelig jul og kærlighed til <3

 3. Såå liten og skjønn!! Du ser fantastisk ut!:)

 4. Du är såå himla vacker! Älskar att läsa din blogg<3 Du verkar vara så positiv hela tiden och är också en stor träningsinspiration!! Grattis till lilla Nelia! Kramar

 5. Så skjønne bilder! Antrekket dit var også kjempefint 🙂

 6. Det nederste bildet er det nydeligste jeg har sett! Så utrolig fint og koselig bilde <3

 7. Er det ikke utrolig irriterende at visse personer til og med skal fortelle deg hvor ofte du skal bade lille Nelia? Ha ha, jeg hadde ikke tenkt å kommentere på denne, men jeg har faktisk kjent at jeg har vært forbanna i hele dag fordi det er så mange «bedrevitere» der ute som skal fortelle deg ditt og datt! Puh, måtte bare få det ut, Caroline!

  Jeg heier på deg! Og helt siden bildet kom ut har jeg tenkt at du burde være en åpenbar gjest på Skavlan imorgen! Hvorfor? Fordi du lett blir dømt(tydeligvis) av mennesker som tar utgangspunkt i en brøkdel av det de leser(VG overskrifter feks) eller ser om/av deg. De burde få høre deg snakke(og de burde lese bloggen din grundig før de uttaler seg), og forhåpentligvis DA forstå! Hvis de har evnen til det da…

  Jeg har fulgt bloggen din i flere år, og da venner/bekjente av meg kommenterte bildet du la ut negativt(kroppspress bla bla bla…), ba jeg dem bruke et par timer på å lese bloggen din. Skal si de endret mening om deg etter det! Som jeg visste de ville gjøre.

  Jeg sier det igjen: JEG heier på deg!

  Klem fra Monica

  1. Tusen takk, kjære deg <3 Jeg ble invitert til Skavlan, men ønsker ikke reise fra Nelia / dra henne med under slike kaotiske forhold ennå, så jeg takket nei.

   Stor klem din vei 🙂

 8. Så nydelig bilde av dere!! Du ser helt fantastisk ut! Takk for at du deler! Veldig inspirerende blogg!

 9. Caroline,

  Do you know any retailers for the «Sunspa Tan in a Can» that can be ordered online? I cannot seem to find it anywhere in America and I cannot find any websites that will let me order it.

  Thanks!!!

  Mandy

 10. Hej!
  Har du keratin hårförlängning? I Sånnafall hur många slingor i och vilken längd?
  Hoppas jätte mycket på svar! Du har så fint hår 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *