Everyday stylish

(annonselenke) kjole asos / veske oasis / sko nelly / ring hasla / kåpe sara kelly 

___________________________________________________________________________________________________________

Hei! Nå kom vi nesten nettopp hjem, har vært i et møte i dag med Andreas Friis, mannen bak live arctic. Dette er energibarer som er utrolig gode og i tillegg går 2 kroner av hvert salg til en måltidspakke for underernærte barn. Vi skal muligens gjøre noe sammen i fremtiden, så det gleder jeg meg til!

Ellers har vi har trillet litt i byen, drukket kaffe og bare kost oss med den lille i dag. Nå er det rutiner i endring heer hjemme, for gjett hvem som er i gang med middagen allerede? VI! Det må være tidenes rekord, pleier jo å spise 5 timer senere, og det går ikke lenger, vi må tidligere i seng fremover 😉 Lager rømmegrøt i dag, og oppskriften kommer på bloggen i morgen. Gled dere, den er utrolig god!

Jeg skal prøve å bli litt flinkere til å svare på kommentarer igjen fremover, men all fokus er jo på det lille nurket vårt nå, håper dere forstår 

___________________________________________________________________________________________________________

– sees senere –

262 kommentarer

 1. Josephine

  Kos deg masse med lille Nelia og gratulerer så mye! Har du fått med deg at perez hilton har skrevet om deg ? 🙂

 2. Jeg syntes du ser fantastisk ut – og jeg håper at all kritikk og «skjult» agenda i noen av innleggene her, preller av deg! Hev hode og vær stolt over at du har fått betalt for all jobbing med trening og kosthold før, under og etter svangerskapet. Kos deg med babyen, og ikke la negativ energi påvirke dere.
  Klem

  1. Tusen, tusen takk 🙂

  2. Jeg er enig i at ho bør være stolt over kroppen sin! Det er betalinga for alle treningstimene Caroline har lagt ned og at noen kan bli provosert av slikt syns jeg er hårreisende. MEN at noen ikke liker alle antrekk Caroline har på seg syns jeg ho må tåle.

 3. hei 🙂 hvorfor står det på vg.no at du angrer på det bildet..? Synes det var kjempebra jeg. Norge er så jantelov :/ stå på! klemmer

  1. de vred på kommentaren min, jeg angrer ikke, men ville ikke gjort det igjen, rett og slett fordi det har blitt så mye styr :/

   1. Anne Kine

    Det forstår jeg godt! Du er mor nå Caroline, ikke en supermodell.

 4. Kristine

  Veldig fine bilder av deg Caroline 🙂

 5. Martine

  Wow, tenk at du nettopp har fått et barn. Du ser helt smashing ut! Elsker også kjolen din 🙂

 6. Må si du virkelig traff på det PR-stuntet da! Har du merket at statistikken har gått kraftig opp den siste uka? Synes du det har ødelagt barseltiden litt, eller har du bare holdt deg helt utenfor ang alt som har med det å gjøre?

 7. Den här klänningen är vacker, elegant och mycket speciell match ditt temperament, riktigt bra

 8. Hei, leser ikke bloggen din men følte for å gå inn her for å deg litt støtte for alt piss du har fått for det bilde du postet etter fødselen.
  Prøv å ikke ta deg nær av det, selvom det er lett for meg å si.. Du må bare være stolt over at du har vært så heldig. Alle de andre som er negative og kommenterer stygge ting er bare misunnelige for at det ikke har vært så «enkelt» for de.. Prøv å gi så faen som du klarer..
  Må bare beklage på vegne av mine medmennesker som er så negative. Tragisk at verden er blitt slik

  Gratulerer med en nydelig velskapt unge 🙂

 9. Hei Caroline!
  Vil bare si at jeg har lest bloggen din helt siden du startet. Du har hele veien vært min favoritt blogger, da er flink til å variere om hva du skriver om, samt at alt det du skriver virker veldig gjennomtenkt. Du har også flere ganger lagt fokuset på at alle kvinnekropper er vakre, og at man må akseptere sin egen kropp slik som den er. Jeg synes du virker som ei utrolig intelligent og oppriktig snill dame. 🙂 Gleder meg til flere blogginnlegg om din vakre datter!

 10. Hei og gratulerer med skjønne jenta! Vet du får tuuusen tips, men vil likevel gi deg ett, siden vi er i samme bås og det ikke er såå mange som opplever dette: jeg er naturlig slank (og trent) som deg, samt petite, og har etter mine tre fødsler gått meget raskt tilbake til startvekt. Men da jeg fikk min første datter var hun (som Nelia) under 3 kg og trengte myyyye melk og ofte! Jeg ammet så utrolig mye, og raste enda mer ned i vekt. Så vil bare anbefale deg å spise nok 🙂 Jeg setter stor pris på å være slank, men den gangen måtte jeg faktisk jobbe for å få i meg nok næring så jeg ikke ble altfor tynn, jeg brukte tydligvis myyye kalorier på melken til lillejenta. Bare en lite påminnelse 🙂 mannen min laget masse deilig mat til meg, det gjør sikkert din også:)
  Kos deg masse.
  PS: lillejenta mi som veide 2900 g ved fødsel gikk superfort opp i vekt i løpet av de første ukene og er nå en nydelig høyreist fireåring!

  1. Merker at det har gått innmari fort tilbake, så jeg spiser en god del mer enn før og satser på at vekten holder seg når energien fra maten blir såpass høy 🙂 Nelia har også gått opp kjempefort, så det er et godt tegn, hun spiser utrolig mye :p

   Klem til deg 🙂

 11. Så deg på Herkules igår, du er virkelig nydelig altså! 🙂
  Var på forelesning med Andreas Friis for ikke så lenge siden, han er utrolig flink!

  1. Så koselig, tusen takk 🙂 Ja, han er veldig dyktig og ikke minst engasjert, det er så viktig!

   Klem 🙂

 12. Åh, Caroline, du er så fin!.. Synes det er så trist å se all den hetsen du får – ..for å se fantastisk ut fire dager etter fødsel. Her i Norge pakker vi inn dritt i moraliserende vrøvl(!), skylder på det ene og det andre, og rakker ned på andre for å få oss selv til å føle oss bedre. Jeg tror du er en fantastisk mamma for Nelia, og etter min mening, er det det viktigste.

  Jeg heier på deg!

 13. Herregud, så søtt! Du er altså så skjønn! 🙂 Håper du har en fin tid som mor til et spebarn 🙂

 14. Hei Caroline.
  Jeg håper du ser og forstår at det er mange som støtter deg og forsvarer deg i bildedebatten. Jeg syns kritikken er ekstremt ufortjent og kan ikke skjønne hvorfor det skaper så sterke reaksjoner når så mange har gjort det samme før deg. Av alle «slanke forbilder» der ute så er vel ikke du det værste forbildet som faktisk trener og ikke stapper i deg drittmat.. Her har janteloven virkelig fått fri flyt. Jeg var også kjempestolt over kroppen min etter fødselen (selv om jeg ikke var like tynn som deg) og ville vise meg fram til hele verden. Det er faktisk lov å være stolt over seg selv. Syns flere burde tørre å snakke seg selv opp enn ned.
  Skal slanke mennesker aldri få lov å vise seg fram fordi noen kan ta seg nær av det? Verden kan ikke bli sånn. Man vet man bor i et av verdens rikeste land når man har slike problemer i hverdagen..

 15. Silje Isdahl

  For guds skyld, husk å kle på deg godt!!! Brystbetennelse vil du IKKE ha, det lover jeg deg… Skal ikke mer til enn at man blir kald på hendene eller er kald over brystet i kort tid. Bare et velmenende råd altså 🙂

 16. Hvilken str har du i den nelly-kjolen du postet for ikke så lenge siden? Den svarte og hudfargede:)

   1. Jeg kjøpte i S,men fikk ikke glidelåsen helt opp bak:( Så måtte bytte til M. Jeg syntes den var overraskende liten i str for jeg pleier å bruke S og er ikke kjempe stor rundt midjen:O;) Heldig du som kan bruke samme str uansett. Jeg varierer alltid, veldig irriterende når man kjøper på nettet:p

 17. Så fint antrekk! Jeg lurer på hvordan du alltid klarer å se så opplagt og frisk ut? Vet jo at du trener mye, og at det hjelper, men har du noen sminketips, motetips eller generelle tips om hvordan man kan se så bra ut? 🙂

  Så forresten Herbariet ditt på St.Olav VGS, det var veldig fint! Morsomt at du gikk på samme skole som meg.

  1. Jeg har aldri gått på St. Olav VGS :/

 18. Hvor kan jeg finne/kjøpe kåpa? Kjeeempefin <3

 19. Du ser fantastisk ut!

 20. Susanne

  Hei! 🙂 Synes alltid du får til toppen så bra, kan du lage en video med den og vise hvordan du lager frisyren? 🙂 Klem <3

 21. Så fin! Har du fått med deg innlegget Perez Hilton har skrevet om deg?? Credz å komme på bloggen hans 😉

  1. Ja, så det 🙂

 22. du legger nesten aldri ut bilder av Nelia! vil se henne, hun er så utrolig vakker <3

 23. Hei fine Caroline! Les dette innlegget; http://pappahjerte.blogg.no/1386007938_skal_vi_sparke_fotbal.html
  Du bør faktisk ikke angre over at du la ut det flotte bildet av deg selv:)
  Håper innlegget kan få deg til å smile:D

  1. Angrer ikke, media som feiltolket sitatet mitt 🙂

 24. Gudrun Marie

  Hvorfor har du ikke godkjent kommetaren min ? håpe r veldig på et svar an gående treningen din 🙂

 25. Smashing good

  Har du lagt på deg?

  1. Er nok heller det motsatte 😉

 26. Birgitte

  Hvordan i alle dager klarer du å amme i den kjolen. Husker det var sykt stress da mine var små, å skulle finne klær som var fine, men også enkel å kjippe av seg, uten å måtte kle av seg på hele overkroppen når man skulle amme.

  Tar gjerne i mot tips før neste ammerunde 🙂

 27. Cecilie

  Hei Caroline!

  Det har vært mye snakk om deg i media i det siste. Jeg ville bare si at for meg så har det hele vært veldig positivt og motiverende for meg. Du har bevist at man kan forsatt se bra og være stolt av kroppen sin, etter noe så stort som graviditet/fødsel. Jeg vil gjerne ha barn i fremtiden, men samtidig ikke, fordi jeg er redd for at kroppen ikke vil bli det samme. DU har bevist meg at det ikke stemmer. Vil man, så kan man! Ønsker deg masse lykke til videre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *