In action

Lille jenta vår er så skjønn, sover, spiser, koser og er våken i snitt en gang om natten, rundt klokken tre-fire, så er hun våken igjen ved syv-tiden, og da passer det jo veldig bra å starte dagen for oss også. Hittil har ting med andre ord gått utrolig bra, men jeg kjenner helt klart at det å amme gjør meg litt mer sliten og ikke minst sulten som en hest, så det er bare å hive innpå med et par måltider ekstra i løpet av 24 timer.

Når Nelia er våken om dagen er hun veldig våken, så da passer vi på å synge for henne, snakke med henne og leke med henne så godt det går. Dere husker vel babygymmen jeg laget tidligere i år? Den er en hit allerede, og da hun strakk seg etter den ene elefanten tidligere ble jeg dødsstolt. Haha! Mye mulig det bare var en refleks som pekte i den retningen, men det så virkelig ut som hun likte den. Gøy! Har forresten planer om å henge alle dyrene lenger ned 😉

___________________________________________________________________________________________________________

koser seg med mammas hjemmelagde babygym i newbie fra topp til tå 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg nevnte i forrige uke at vi hadde vært ute for å hamstre enda litt mer tøy til Nelia, og vi landet på både kappahl og h&m, det er så mye fint! Debatten om merkeklær og barn har jo rast i media den siste tiden, og ekstra synd synes jeg det er at mange av diskusjonene handler om hvordan det at du kjøper rimelig eller dyrt definerer deg som forelder, for uavhengig av hva man kjøper, vil man det beste for barnet sitt. Her hjemme kjøper vi en god miks, men vi lander på mest rimelig fordi vi synes det er kjekt med brukstøy som det ikke er så farlig med, også er det stas å ha noe ekstra fint som brukes innimellom, eller noe litt ekstra dyrt når det er snakk om kvalitetstøy som skal vare lenge. Uansett er min mening at folk må få kjøpe akkurat det de vil, uten å bli satt i bås for verken det ene eller det andre.

___________________________________________________________________________________________________________

Oi, dette ble et kaotisk innlegg. Vel, vel. Ammetåke? I kveld skal vi snurre film, Black Hawk Down. Den er visst SÅ bra i følge Lars-Kristian, og jeg er gal som ikke har sett den. Hmmm. Jeg lukter mannefilm!

250 kommentarer

 1. Madeleine

  Så herlige bilder 😀
  Jeg meldte meg inn i babybokklubben og fikk tilsendt bøker og leker tilpasset barnets alder. Sønnen min likte det såååå godt! I begynnelsen var alt svart og rødt, da dette er de eneste fargene babyene ser, men som han koste seg!!!! Virkelig å anbefale 😉
  Det er så herlig å se hun ligge under babygymmen. Tenker hun storkoser seg der <3
  God klem til dere

 2. Datteren din høres nydelig ut 🙂 Dere har gjort en kjempefin jobb med rommet hennes!
  Treningen du har fått gjort iløpet av svangerskapet er intet mindre enn imponerende! Stå på videre 🙂

 3. Herre min Jesus, så koselig det ser ut med baby rett før jul! Må jo ha vært den beste julegaven det da. Og så fint rom hun har fått <3

  Angående instagram-bildet ditt; U GO, GIRL ! 😀

 4. Hei! Jeg er egentlig en av kritikerne dine, men du gjør jo stadig vekk fordommene mine til skamme! Først med en helt fantastisk ærlig, flott og nydelig beskrivelse av fødselen. Gravide meg satt lettrørt og småsippet gjennom hele innlegget. Så følger du opp med dette innlegget, hvor du sier akkurat det jeg mener om klær og sånn til småttiser, der jeg trudde det kun gikk i fancy-schmancy merkestæsj hos dere.

  Akk ja sånn, jeg får ta av meg hatten, gå en tur ut i hagen og begrave ned noen forutinntattheter…

  Gratulerer med den lille! Det går nok strålende i mammarollen 🙂

 5. Verden er ikke stor!
  En jeg jobber sammen med har spilt fotball sammen med Lars Kristian i sine yngre år.
  Hilsen fra Hammerfest og gratulerer til dere begge 🙂

 6. Charlina

  Må bare får si hvor flott du er! 🙂 Utrolig søtt barnerom dere har laget og, så gjennomført. Og hvor vanvittig fin kropp du har, så kort tid etter fødselen. 🙂 Vær stolt av deg selv, og din familie.

 7. Lille Nelia er så nydelig! Blir helt babysyk selv av å følge deg på bloggen 🙂
  Hadde vært fint å hørt en fortelling på hvorfor det ble akkurat navnet Nelia! Du er så bra Caroline 🙂 Ha en velsignet dag videre!

 8. Kjære Caroline!

  Du er en fantastisk inspirasjon for treningsglade mennesker. Jeg støtter deg fullt ut med hvordan du velger å trene og synes det er imponerende at du ser ut som deg selv etter en fødsel. Jeg er en av de som får helt skrekken når enkelte snakker om det å være gravid og hvilke forandringer det fører med seg. Jeg har riktignok sett tidligere at kvinner raskt er tilbake til seg selv igjen, men noen får det til å virke som at en graviditet ødelegger kroppen din. Du har bevist at det ikke er tilfellet gjennom å ta oss med i hverdagen din med både gode og vanskeligere dager som gravid. For min del har det vært realistisk.

  Jeg har lest så mye dumt rundt denne debatten og håper du lar vær. Får bare lys til å riste vett inn i skallene på enkelte mennesker. Blandt annet en som skrev det var fint at du hadde så mye tid til å ta være på deg selv, men en time trening er jo ikke mer enn ca 4 % av dagen din, og jeg vedder på at samtlige rekker å gjøre noe annet ufornuftig en time sammenhengende i løpet av en dag, som for eksempel å se på tv. Alt handler om prioriteringer.

  Stå på videre! Mange klemmer :).

 9. camilla

  Hei. Gratulerer så masse til dere begge. Fantastisk fin og litt slitsom tid i møte :). Angående babygym, veldig søt forresten. Fysio sa til oss ved 2 mnd kontroll at det kan lønne seg og ha en leke av gangen på, så barnet fokuserer på den, og gjerne litt til siden slik at de må strekke seg litt når de skal gripe :). Kos deg med skjønn baby og førjulstid.

 10. Etter å ha lest diverse kommentarer om/til deg de siste dagene syns jeg oppriktig syns på deg. Som om det ikke er nok følelser og hormoner i sving, spesielt nå, for deg? Det virker som om folk egentlig ikke klarer å se på deg som en person med følelser, at du faktisk er en ekte person bak bloggen, men mer som en robot de bare kan slenge all eder og galle som har bygget seg opp inne i dem av forskjellige grunner over lengre tid. Jeg unner deg i alle fall ikke å måtte stå i den stormen som har vært mot deg de siste dagene (og kanskje fortsatt står på?), men vit at du har mange som støtter deg, og syns all kritikken er temmelig urimelig. Det har for ganske mange rett og slett tippet over til nettmobbing, og jeg må si at jeg ikke syns det er noe rart at dagens barn bruker internett til mobbing når vi ser hvordan foreldrene oppfører seg. Trist syns jeg!

 11. For noen søte klær, er helt enig om at det kan være en miks mellom dyre og billige klær!
  Nelia er heldig som har en så flott mor, og selvfølgelig Lars-Kristian en flott far 🙂

  Så deg forresten på kjendis.no, gu for en bra engelsk på deg! Du var kjempe flink, og det er bare tåplig at du får så mye negativitet av det bilde. Vær stolt over deg selv, for du har en fantastisk kropp, og den har du jobbet hardt for! You go Caroline
  Klem

 12. Therese

  Blir verpesyk av å lese bloggen din nå for tiden, Caroline! Hehe;) Synes det er mye fine babyklær på Lindex, har du vært der og sett? Kjøpte et par julepresanger der forrige uke:)

 13. Kjære Karoline 🙂

  Jeg vil bare rose deg for alt det du får til, og med den positivitet du griper hverdagen. DET er beundringsverdig. Uansett hvor mye kritikk du får, ikke gi deg, for du er nemlig en så stor inspirasjon for så mange andre!!:)
  Til alle dine kritikere; man har i dag stort fokus på mobbing i skolen, og kan dere kanskje se likheten mellom det dere gjør, og det barn gjør? Jeg synes det er skremmende likt.. Og voksne som skal være rollemodeller for barn,, det er kanskje ikke så vanskelig å forstå hvorfor mobbing i skolen er så utbredt? Barn tar etter voksne, og vil være som sine forbilder – sin mor,far,søster,bror,onkel, tante etc. Før dere kritiserer andre sine liv, se på deres eget og hvem dere påvirker….

 14. Her la vi lille ruska på gulvet fra hun var en uke gammel;) Du merker jo fort om de ikke trives! Jeg gremmes over enkelte kommentarer på de forskjellige innleggene dine, og jeg kan virkelig ikke forstå hva folk får seg til å skrive! Du har et ekstra gir vi andre kan se langt etter, jeg skulle gjerne hatt litt av både det og planleggingsevnene dine;) Synes du er knallflink! Kos deg med vidunderet ditt og den nydelige familien din;) Fortsett å heve deg over slemme, misunnelige og ondskapsfulle kommentarer. Desverre tror folk at det er fritt frem på nettet. Men jammen om en av dem hadde turt å gå bort til deg for å lire av seg søppelet sitt! Du er tøff som likevel fortsetter i blid og fin stil;) Kreds!

 15. Har selv 3 barn og alle mine har ligget mye på gulvet helt fra de var nyfødte, gjerne under en babygym. Tok ofte også bleieskift på gulvet jeg. Blir en veldig nær og koselig kontakt mellom mor/far og baby da <3

 16. Hun er virkelig helt fantastisk nydelig! Men vi vet jo alle hvor hun har fått det fra 😉
  Så dere på butikken i dag, men klarte ikke si noe.. Har ønsket veldig lenge å møte på deg, men når jeg gjorde det i dag ble jeg litt «starstrucked» hehe. Dere er virkelig en nydelig familie, ønsker dere alt godt 🙂

 17. Åh så deilig tid du går i møte nå Caroline! NYT den så godt du kan! Nelia er til å spise opp av de vi har fått se av henne her på bloggen! <3

  Og jeg mener nå at du ikke fortjener alle negative kommentarer som har kommet i din retning etter fødselen til lille Nelia! Du Ser fantstisk ut, og jeg syns du er et godt eksempel på, når man er så heldig å ha et svangerskap uten plager så klarer man også å holde seg i aktivitet og ta vare på seg selv. Også at om man er i god fysisk form før og under svangerskapet så er det faktisk lettere å komme tilbake til seg selv igjen.
  Nei, hev deg over alt det.. og nyt heller den fantastiske tiden med din lille herlige familie! Likte veldig godt intervjuet ditt på good morning America 😀

  Gode klemmer Ida

 18. Irritert leser

  Hvorfor viser du ikke babyen?

 19. Naaw, så søtt 🙂 Gratulerer så mye med den nyfødte :))

  http://www.karinemarlen.blogg.no

 20. Monica M.

  Nydelig… :o) Jeg kjenner at jeg blir skikkelig baby-sjuk…

 21. Så skjønn hun er, og jeg elsker navnet hennes – så fint! 🙂 Ha en fin kveld <3

 22. Susanne

  Ikke angre på bildet du la ut! Du er fascinerende – ikke bare viser du at du har det som kreves, du gjør også det som kreves for å få det til! Jeg heier på deg.:)

 23. Du har en fin familie, og det virker som dere leser dere opp og tar gode valg – all creds til dere 🙂

  http://www.mydirtysho.es

 24. Luksus å ha en liten som sover så lenge av gangen om natten. Så deilig 🙂 Godt for deg som driver med mye på dagtid allerede, med tanke på bloggen. Utrolig fint rom til henne forresten. Delikat stort teppe på gulvet, det likte jeg veldig. Alt var veldig lekkert og søtt. 🙂

 25. Så koselige bilder 🙂

 26. eneste er at mange som kjøper bare dyre merkeklær fordi det andre ikke er godt nok. da kan ofte gjerne ta opp det og etter hvert når ungen blir eldre kan han/hun se ned på folk som ikke har noe merkeklær. selfølgelig må foreldrene få kjøpe mye dyrt til ungen visst de vil det, men det at de ser bort fra billigkjeder fordi det ikke er bra nok for ungen er bare dumt. da lærer de ofte ungene at de er bedre enn alle andre og etter hvert kan ungene da begynne å holde utenfor de som ikke har merkeklær. og det er rett å slett tragisk….
  gratulerer som mamma forresten:)

 27. Benedicte

  Hei fine Caroline!

  Til lykke med alt <3 Jeg lurer på hvor de to julestrømpene som henger på skapet i baksiden på det første bildet er i fra? Blir veldig glad for svar! Du er nydelig!

 28. Tusen takk for svar. Setter veldig stor pris på det. Hva med når dere bader henne da?

 29. Kamilla

  Hei!
  Må bare rose deg for hva slags bilder du legger ut av datteren din:) de viser like lite og mye nok på en gang:)

 30. Åh herregud, man blir jo helt vill etter den gode familieidyllen av å lese bloggen din om dagen, hehe!

 31. Vil bare si tusen takk for at dere «deler» gleden av Nelia med oss blogglesere! Jeg ble gravid omtrent samtidig som deg, og må innrømme at jeg har fulgt babytipsene dine til punkt og prikke, haha. Desverre mistet jeg sønnen min i september, og i savnet etter min egen har det vært fint å drømme seg bort i historiene og forventingene rundt prinsessa deres. Du er en fantastisk inspirerende person Caroline!

 32. mote og barn?

  Kjempe bra at du tar den stillingen til merkeklær til barna:) Syns bloggen din er bra og lese med tanke på inspirasjon til klær, men det som ofte skjer (og jeg sier ikke at det er en dum ting altså!) er at du har med dyre plagg og stæsj. Og jeg elsker det, men supert at du nevner at klærne på HM osv er like bra! Du som er så opptatt av mote, og er et forbilde for mange, med alle inspirasjons bildene dine vil kanskje påvirke noen til tenke «at ja faktisk, jeg er en like bra forelder selvom barnet mitt ikke har lue til 1500kr!». For noen tenker sikkert sånn! Supert innlegg, og gratulerer som mamma 🙂

 33. Heihei! Nelia er så utrolig nydelig, og jeg gleder meg masse til å se henne framover her på bloggen 🙂 Bare lurer på hvor du får tak i de vakre kleshengerne hennes? Du er virkelig en god mor, og du har en perfekt familie! Er så kjempe glad på dine vegne, har fulgt med på bloggen din kjempe lenge! Hils Nelia fra meg 🙂

 34. For en HERLIG babygym Caroline! 🙂 Gjett om jeg ble inspirert til å lage noe selv nå. At ikke jeg tenkte på det! Den var knallfin 🙂 Flink du er.

 35. Så fin babygym!! 🙂 Aldri tenkt over at man kan lage noe slikt selv, må vel trene på mine kreative skills hvis det blir noen små på meg, slik at jeg kan lage en sånn jeg også 🙂 Kjempefint at du kommer med et perspektiv ift dyrt vs billige barneklær, og en fin miks høres jo veldig fornuftig ut, og det er jo bare gøy å ha noen spesielle plagg som man kan bruke innimellom, i tillegg til at det jo er gøy å ta vare på noen av plaggene til senere også 🙂

 36. Du er virkelig en sterk kvinne, som klarer og være så positiv gjennom alt dette styret som er rundt deg hele tiden. Jeg forstår ikke det er mulig av mennsker og rakke så ned på andre. Du har virkelig jobbet for kroppen din,og fortjener kun ros for den. Du er fantastisk nydelig, og jeg er mektig imponert over kreativiteten din med alt du har laget for lille Nelia. Lykke til videre, og du skal vite at du er en stor inspirasjonskilde i hverdagen!

 37. Kristin

  God Tirsdag.
  Den lille nurket som ligger i gulvet under lekestativet må da være veldig lik pappaen sin? (:

 38. Hei Caroline.
  Jeg mener virkelig at du ikke skal angre på å ha lagt ut bildet i undertøy. Du ser kjempe bra ut og de som kommer med negative kommentarer er kun misunnelige. Du har jo jobbet for den kroppen både før svangerskapet og gjennom hele svangerskapet. Du har jo også blogget gjennom hele svangerskapet og alle kan se at du ikke har blitt så mye større utenom på magen. Jeg forstår ikke hva folk hisser seg opp for… Hva forventet de at skulle skje? At du skulle ha en totalt annen kropp?? Kjente bare jeg måtte si noe om dette for jeg blir litt frustrert av alle disse negative menneskene. Uansett…. du bør være stolt av deg selv. Håper jeg også ser sånn ut etter at jeg har født. Kos deg masse med din lille familie og lykke til i tiden fremover.

 39. Åse Marit Flesseberg

  Hei
  Jeg er så glad for at du skriver at man ikke skal sette folk i bås for hva man kjøper. Folk som blir satt i bås blir provosert, og så er det så sneversynt. Lykke til med den lille.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *