Første søndag i advent

Nå har vi vært ute på trilletur i det fine været, men det blåser jo nesten storm, så det ikke ble lange biten. Heldige Nelia som får ligge så lunt og godt i den fine vognen sin, hun sover som en stein hver gang og det skjønner jeg godt, skulle gjerne ligget der selv.

__________________________________________________________________________________________________________

matching 

I dag er det første søndag i advent og også min opprinnelige termindato, tenk at hun blir en uke gammel allerede i morgen tidlig, disse dagene har bare forsvunnet. Synes det var ekstra gøy at hun kom noen timer etter datoen vi selv hadde regnet oss frem til, kan ikke forestille meg hva vi hadde gjort om ventetiden hadde foregått ennå. . . men da hadde vi selvsagt ikke visst annet. Hadde jeg derimot visst at hun kom litt før tiden og at jeg ikke kom til å gå over, hadde jeg absolutt ikke tatt frem juletreet så tidlig. Men gjort er gjort, og vi får heller være litt senere ute neste år, om vi ikke reiser på ferie da, for det tror jeg faktisk at vi skal 🙂

__________________________________________________________________________________________________________

Nå skal vi en tur inn til byen, dere husker kanskje bloggposten jeg skrev for en uke siden, om at vi skulle levere de ni sekkene med klær til «den omvendte julenisse» i Skien? Vi tok med kameraet og dro dit for å levere etter treningsøkten, men ettersom jeg hadde hatt litt vondt de foregående dagene, hadde jeg satt batteriet til lading sånn i tilfelle noe skulle skje og vi ikke hadde strøm på det, og jeg var jo litt i min egen verden, så vi trappet opp med kamera uten batteri. Derfor skal vi tilbake dit i dag og ta noen bilder, så forteller jeg litt om prosjektet senere.

Tusen takk for alle de gode tilbakemeldingene under fødselshistorien min, jeg synes det er en vakker ting og dele, og har aldri vært så åpen og ærlig før. Det var en helt utrolig flott opplevelse som virkelig får deg til å forstå hvor sterke vi kvinner er. Vi kan klare alt vi vil!

– ha en kjempfin søndag – 

267 kommentarer

 1. Rebecca

  Hei, lurer på hvor den kosedressen din er fra, som du går med på bildet? 🙂

  1. Det er ullundertøy fra Kari Traa, det heter Rose 🙂

 2. Så fantastisk nydelig bilde av mor og datter 🙂 xx

 3. Nydelige dere er <3
  Gleder meg også til å pynte til jul, men først er det advent her i huset, jula kommer ikke opp før den 23 desember 🙂

 4. http://blogg.aftenbladet.no/marenostbo/2013/12/01/kvinner-er-kvinner-verst/#.Upwv72S9Kc2
  Synes du bør lese denne. Er så enig i det meste hun skriver, men jeg mener at det var uheldig å legge ut undertøysbildet 4 dager etter fødsel. Du ser fantastisk ut, og har all grunn til å være stolt. Og jeg mener som deg at man skal være stolt over den kroppen man har uansett hvordan den ser ut. Men det er så mange unge jenter der ute som sliter med spiseforstyrrelser, og denne typen bilder gir næring til slike sykdommer. Urettferdig og kjipt er det at feite folk kan legge ut undertøysbilder, og bare høste ros. Men den største forskjellen er nok at dette ikke påvirker noen negativt, jeg har i hvert fall aldri hørt om noen som har et sykelig ønske om å bli tykk 😉
  Gratulerer så mye som nybakte foreldre, håper at dere har tid til å legge bort mobil, pc osv og bare nyte tilværelsen med Nelia. Koser meg veldig med bloggen din, og ønsker deg lykke til videre.

  1. Påvirker det ikke noe negativt at overvektige kan legge ut undertøysbilder, være stolte av å være store og til og med høste ros?!

   Selv om trolig ingen har et sykelig ønske om å bli tykk, så mener jeg at slike bilder endrer hva som anses som normalvekt. Over halvparten (!!!) av Norges 40-45 åringer er overvektige, i følge folkehelseinstituttet. At overvektige mennesker skal få ros for å legge ut slik bilder av «ekte kvinner» (som de gjerne kalles) mener jeg at er med på å endre hva som anses som «normalt» og «sunt» blant befolkningen.

   Fotballfrue er slank, men for meg så fremstår hun ikke som undervektig.

   Til slutt: Jeg er ENIG i at alle skal være stolte av kroppen sin uansett hvordan den ser ut. Jeg er bare ikke enig i at slanke eller trente mennesker skal forskjellsbehandles fra overvektige, når det kommer til å legge ut bilder.

 5. Dear Caroline <3 I just want to ask and make sure that is it ok to use some of your pictures in my blog to bring some inspiring? 🙂 I'll of course link every time back in your blog!!:) Thank you very much before hand <3 🙂

 6. Nydelig bilde av mor og datter. Det lyser kjærlighet <3 Riktig god adventstid til dere tre pluss de to voffsene 🙂

 7. Alle lurer på denne snøkulen, men jeg skulle gjerne fått vite hvor superundertøyet er fra? 😉

  1. Mitt er fra Kari Traa, mens Nelia sitt er fra Joha. Du får kjøpt det på barnas hus 🙂

 8. For et vakkert bilde. Sier mer enn tusen ord. Tror aldri jeg har sett deg penere! For en vakker liten pike- gratulerer til dere begge med et nydelig barn. Man kan se at dere er stolte foreldre:) Fødsels historien din var vakker og ærlig. Kjente meg igjen i mange av beskrivelsene.
  Ønsker dere en koselig og fantastisk førjulstid. Hell og lykke til dere fine folk.

 9. Vilken kämpe deilig/snygg dress på dig!

 10. Så nydelige dere er sammen <3 Du ser lykkelig ut:)

  http://www.handlegaten.no

 11. http://www.helenedrage.com/fotballfrue-kropp-og-hysteri/ veldig fint innlegg! Synes du skal stå på ditt og kose deg med nyfødt baby! 🙂

 12. Therese

  Hei,

  Så koselige bilder; jeg får så mye julestemning og inspirasjon av å lese bloggen din. Også har jeg alltid vært veldig redd for å få barn selv, men måten du fortalte den vakre fødselshistorien din gjorde at jeg nå tenker på det som en mulighet og noe vakkert, fordi du formidlet så fint det skjønne ved det samtidig som det selvsagt er veldig tøft. Jeg synes du er en inspirasjon, både på skjønnhet fra det indre og det ytre, kosthold og trening, interiør og mote og ikke minst som menneske og nå mor;)

  Til sist må jeg si at jeg har fulgt saken rundt det fine selfie bildet av den fantastiske trente kroppen din som bare spratt tilbake til sitt flotte seg; og at du skal vite at alle som reagerer negativt kun er misunnelige. Det er nok mange som ikke har jobbet så hardt og så lenge for en kropp som er så sterk og sunn som din og heller ikke alle som har dine gode gener; men det er jo ikke din feil. Du viser at det er mulig å være i toppform og at man kan trene helt frem til fødselen og at det ikke er farlig for hverken mor eller barn og ha en topptrent kropp; snarere tvert i mot fører det til at man klarer fødselen og svangerskapet bedre. Du skal ikke skamme deg eller være lei for de negative kommentarene, du skal bare kose deg med familien din og nyte at alt har gått så bra!

  God jul til deg, Lars Kristian og lille Nelia!

 13. hei vakre Caroline
  ser du liker Kurt Nilsen’s juleasnger, og enig; de er så koslige å høre på! vil også anbefale deg til å høre på Jardar Johansen sine julesanger på spotify, fyttigrisen for noe fin musikk!!

  håper du får ei super herlig adventstid me Lars-Kristian og den lille vakre <3 klem

 14. Caroline

  Er det denne? http://www.miinto.no/p-287584-kari-traa-rose-roundneck Hvor finner du dressen for barn? Så fint <3

  1. Ja 🙂 Jeg kjøpte den til Nelia på Barnas Hus er i Skien. Vet ikke om de har det andre steder.

   1. Kristin

    Sjekk ut http://www.smartkids.no
    De har den der 🙂

 15. Du er så fin, pen og virkelig stråler av mammalykke! Det er så godt å se… din datter er heldig som har dere som foreldre. Stor klem fra en barnesykepleier <3

 16. Så fine dere er i matchende tøy! 🙂

 17. Takk for at du delte opplevelsen med oss. Heretter kan du jo også bruke fødselen som motivasjon når du møter utfordringer. (Slik som du brukte løping under fødselen) Om ikke annet er en fødsel grei å ha vært i gjennom for å sette ting i perspektiv. Når jeg skal gjøre ting jeg gruer meg til (til tannlege, holde foredrag og lignende:) tenker jeg for meg selv: Dette klarer jeg lett, jeg har har vært gjennom fødsler, og dette er ikke i nærheten av like utfordrede:-D
  Dessuten føler jeg sterkt at det å ha født, skaper et slags søsterskap med alle andre mødre, på tross av våre ulikheter. Vi beundrer og respekterer hverandre for hva vi har klart, samtidig som vi vet hvor sårbare vi er når man først har blitt mor. At ingen ting er hvert noe lenger, om ikke barna våre har det bra.
  Derfor blir jeg så forundret over hva andre mødre utsetter deg for. Hva bunner denne småligheten i? Et eksempel på småligheten som har oppstått i denne saken, er kommentarene om at du bruker Push up, på det aktuelle bildet. Jeg er sikker på at de mødrene som sier dette er veldig klar over at pupper fire dager etter fødsel IKKE trenger Push up. Men her ser de sitt snitt til å ymte frempå at du jukser, fordi de håper at du skal oppfattes av andre som en løgner.
  Jeg håper ikke jeg har rett, når jeg tenker at de føler seg truet over at flere rundt dem oppdager hvilket potensiele kvinnekroppen har. At folk skal forstå at om du ser ut som et lass, er det stor sannsynlighet for at nettopp DU har vært en dårlig rollemodell for de rundt deg. Gode rollemodeller i forhold til kropp, vet nemlig at den er laget for bevegelse. Og om man skal sette det på spissen, det er langt flere som dør av helseproblemer kyttet til overvekt, enn undervekt.(Ikke at du er undervektig)
  Vær stolt av at du aldri har mobbet noen, selv ikke de som har mobbet deg. Og vær stolt over at du kan stå opp for deg selv. Slik blir du den beste rollemodellen man kan tenke seg!

 18. Knallfin body.. Er den i ull og finnes den i blått f.eks?

 19. Så herlig! Sitter faktisk her i akkurat det samme ullsettet, i akkurat samme farge, haha 😛

 20. Trine-Lise

  Veldig flott kunstig juletre- hvor er dette kjøpt? 🙂

 21. Lisa-Mari

  Hei Caroline:-)

  Æ kjenn æ bli koko av alt pæse du har fått for det bilde du la ut av kroppen din etter fødselen. Samboeren min blir provosert. Det e jo verkeliheita di selv om det ikkje e verkeliheita t andre. Du har jobba som en helt for å få den kroppen. Sjalusi, sjalusi, sjalusi. Det e det einaste æ har å sei. Stå på og snu ræva t de som kritiser!

 22. Camilla

  For ei skjønn lita jente! Ønsker dere en fin første jul sammen! =)

 23. Åå, for et vakkert bilde! Du ser helt smashing ut, og lille Nelia kler deg godt 🙂
  Klem!

 24. I think you look amazing!!! People who make mean comments, are jealous! you go, girl!

 25. Hi! I’m a new follower of you now! I love that you’re helping wen have hope that we don’t have to ruin our bodies with pregnancy!! Keep it up.

 26. Hei

  Følger deg daglig og syns du har det fint i hjemmet og kjærligheten. En nydelig prinsesse har du fått deg og <3
  Lurte på hvor du hadde kjøpt snø kulen din??

 27. Du stråler mer enn juletreet! Hehe, jeg leste på et forum at noen reagerer på at dere har julepynt oppe allerede. Herregud, alt folk orker å legge seg bort i. Jeg har da satt fram noe julepynt allerede, jeg elsker å pynte i den stappmørke måneden desember.

  1. Haha, festlig :p Det er jo desember, klart man må ha julepynt i desember 🙂 Dette må vel folk få velge selv 🙂

 28. du er nydelig Caroline! Nelia er heldig som har deg <3

 29. natalie

  Nydelig bilde av dere^^ er så herlig å se kjærlighet mellom mamma og datter!

  Liker også treet veldog godt. Holder oss til hvit/krystall/sølv selv, men vi har hvit tre også:)

  Hvor har du kjøpt pynte skoen som henger på treet?^^

  Kos dere videre i desember:)

 30. Valerija

  Et veldig fint juletre! Hvor har du kjøpt pynten ( sko/balerina og vingene)?

 31. katrine

  Så nydelig liten jente dere har fått! Du kler virkelig mammarollen 🙂 Du får nyte dagene med Nelia, tiden går så altfor fort.. Snart springer hun rundt, hehe
  Lurte foresten på hvor du har kjøpt toppsnøfnugget på juletreet? Den var kjempe fin, men finner ikke noe lignenende, så om du kunne svart meg på hvor du har kjøpt det så ville jeg blitt takknemmelig 🙂

 32. David Busi

  Congratulations. My Wife’s body responded almost immediately each time after giving birth to our Daughters and also without working out in a gym. We are soon to be married for twenty five years and she has exactly the same petite trim figure she had when we first met, never a cm or kg more – outside of pregnancy. Some women’s bodies are not affected by delivering children – it is a fact and while it might not be all that common it is not unheard of either.

 33. Hei!
  Har du str. S på begge delene? Hvordan er størrelsen? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *