Vektkontroll og påfyll

I dag var vi på vektkontroll med lille Nelia, og vi ble så glade for at hun allerede har lagt godt på seg. Man blir jo så bekymret for at man skal gjøre noe feil og at hun ikke skal få i seg nok, men fy søren, denne unge damen har næringsvett til tusen, for hun spiser så utrolig mye til tider at hun ikke klarer å svelge unna mellom takene, haha! Hun er så skjønn. Vet at mange lurer på ammingen, og svaret her er vel allerede gitt: Det går veldig, veldig bra, så jeg håper det vil fortsette sånn. Jeg føler meg stort sett som en ku, ettersom jeg mater henne x-antall ganger om dagen, og i tillegg har jeg fått så spreng at jeg tror fordelene eksploderer snart, men jeg har snakket med jordmor på barselklinikken og hun sier det vil gå seg til etter et par dager. Kan ikke vente, nå er det et Pamela Anderson gone mad-tilfelle som utspiller seg i frontpartiet mitt i hvert fall. Så vet dere det 😉

Så hadde vi vår første trilletur, og vi må ha sett fryktelig stolte ut begge to. Det var vi i hvert fall, og vi fikk til og med koselige gratulasjoner fra fremmede underveis, stor stas for mamma og pappa  Hamstret også flere bodyer og pysjamaser fra h&m og kappahl (newbie er så vakkert), her går det nemlig i hundre skift om dagen, så til andre som venter barn: Ikke spar på bodyer i liten størrelse. Det var så mange som sa til meg at jeg ikke måtte kjøpe for mye smått fordi hun fort ville vokse ut av det, men jeg hamstret en del likevel, og enda trenger vi flere. Klærne rekker omtrent ikke å tørke før en ny vending går i maskinen, så det er fint å ha nok.

__________________________________________________________________________________________________________

Dagene går med andre ord med til mating, vasking, skift og kjærlighet. Jeg elsker det, og nå skal vi endelig få pyntet juletreet, ble aldri ferdig med det på søndag 😉 Litt baby-blogging må det bli frem til barselboblen er over, jeg klarer jo ikke tenke på annet akkurat nå uansett og jeg vet jo at flere av dere lurer på hvordan ting går Jobber fortsatt med innlegget fra fødselen, forresten!

– god helg –  

293 kommentarer

 1. Jeg fikk en liten gutt for 10 uker siden og elsker livet
  Som Mamma! Det ble en stor forandring på mitt liv, partneren sitt
  Og ikke minst på vårt samboerskap. Det er dager man våkner og
  Når man legger seg kommer man på at tannpussen uteble og den
  Genseren med mest gulp, gikk man inne på butikken med.
  Da må vi bare le og legge nokk et minne i boken til lille <3
  Jeg tror alle vet, at det er ikke bare fryd og gammen med disse små,
  Men at du Caroline får frem slike fine og hyggelige innlegg er for meg
  Godt å lese i disse dager. For uansett, en dårlig eller god dag, er det og bli
  Mor det beste som har skjedd i mitt liv! Jeg velger og ikke si noe om dette
  Oppstyret rundt et visst bilde. Ønsker deg og din kjære lykke til videre på ferden!

 2. Om du mener dette har du ikke lest kommentarfeltene ofte/godt. Det er jo en helt egen blogg i seg selv å sitte å lese hva folk klarer å lire av seg :O Og flere sider av en sak? Det er vel strengt tatt Caroline sin blogg, derav hennes side vi som klikke innom her, ønsker å lese? 🙂

 3. Hei hei! Vil bare si at h&m har mye fint, men de blir så slarkete etter vask :/ Kappahl sine klær er veeeldig bra. Polarn o pyret er også MEGET bra, vi har en nattpysj i str. 50/56, å den har vi brukt i nå i over 3 måneder! :O (Han bruker 68 ellers). Å like fin etter, ja, mange vask 😀
  FORRESTEN SÅ BØR FOLK TRÅ MEEEGET VARSOM MTP KOMMENTARER I DISSE TIDENE. VET SELV HVORDAN DET ER ETTER FØDSEL MTP FØLELSER OG IKKE MINST HORMONER. EN ER VELDIG SÅRBAR, OG EN NYBAKT MAMMA TRENGER IKKE DRITTSNAKK, D KAN GJØRE SÅ UTROLIG VONDT <3

 4. ♡GRATULERER MED NYDELIG BABYJENTE ♡

  Jeg håper du ikke tar deg nær av de komentarene som er her…du er jo råfin:-) og babyen din aldeles nydelig ♡ kos dere , tida går sååå fort…desverre…klem☆

  Fant ett hjerteskilt i dag og d var så søtt …d sto: Ei lita prinsesse kom til helt riktig adresse…♡♡♡♡

 5. Åh det må du ikke tenke på, at det blir mange mammaoppdateringer. Det er så kjekt å følge deg og den lille prinsessen og se hvordan alt utvikler seg og hvordan du nyter tilværelsen. Håper folk stort sett er snille med sine kommentarer og at de tenker over at det er en nybakt mamma med mange følelser i sving de kommenterer til 🙂
  Mange klemmer til den lille familien på 3

 6. gratulerer så mye med den lille! Leste under her angående portrett av barnet. Jeg syntes folk skal tenke seg godt om før de legger ut en masse bilder av barna sine på nettet.. Barn bør beskyttes mot slikt:-) sier ikke at man ikke skal gjøre det men alt med måte:-)

 7. Maria M

  Dette er første gang jeg kommenterer på bloggen din, men i dag følte jeg virkelig jeg bare måtte etter å ha lest alle de negative artiklene/innleggene om deg i den ene og den andre nettavisen! Jeg vil bare si at jeg håper du driter i alle de negative kommentarene som du får slengt etter deg som åpenlyst bare er basert på ren sjalusi. Du er et supert forbilde for mange mennesker, blant annet meg. Du har jo vært gjennom en graviditet og en fødsel og kroppen din ser jo ærlig talt fortsatt mer smashings ut enn de fleste 18 åringer sin kropp og da har du all grunn til å være stolt av den og vise den frem slik du gjorde! Det hadde i hvertfall jeg gjort om jeg hadde vært i samme situasjon. Jeg sier ikke at andre kvinner som ikke har like fin kropp etter en fødsel ikke skal få lov til å vise den frem, men når man nå en gang har jobbet så hardt for å se så bra ut både under og etter fødsel så har man all grunn til å være ekstra stolt over den slik som deg! Og til dere som slenger disse negative kommentarene etter fotballfrue: La heller vær å skrive noe som helst i stede! Greit nok at ikke alle ser ut som henne etter en fødsel, men det gjør ingen mennesker penere å slenge dritt mot andre, tvert imot!

  Forøvrig så vil jeg gratulere både deg og Lars-Kristian med den lille jenta deres.

 8. Så herlig det høres ut som dere gar det nå! Nydt det og god helg:)

 9. Jacklinn

  Så koselig det går bra med dere 😉

 10. Marianne

  Jeg synes bildet du la ut på instagram har fått ufortjent mye negativ oppmerksomhet. Jeg skjønner ikke hva det er som gjør at folk har en nærmest ustoppelig trang til å angripe og kritisere alt du gjør og skriver på bloggen din. Folk snakker om en «urealistisk fasade» og et «perfekt liv», men jeg skjønner ikke hva de mener med det. Selv har jeg trent 3-4 ganger i uka fast over flere år. Hjemme hos oss er det alltid ryddig, og jeg spiser stort sett sunt og lager mye god mat selv. Dette er ingen fasade.

  Det er faktisk sånn livsstilen min er. Jeg liker å holde meg i form, og jeg liker å ha det fint rundt meg. Jeg sminker meg hver dag, også på trening. Ikke fordi jeg skal fremstå som «perfekt» eller tråkke på andre med det, men fordi det får meg til å føle meg bra. Her i Norges land står janteloven sterkt, og hvis du faktisk viser frem at du har det bra og er stolt av deg selv, så får du så ørene flagrer.

  » Kom ikke her og vis oss at du har det bra, og at du trives med et sunt liv og et ryddig hjem. Det får alle andre til å føle oss så enormt utilstrekkelige »

  Det blir jo bare for dumt, alle må få leve slik de ønsker. Og for min del, så blir jeg inspirert av livsstilen din heller enn misunnelig. Det går faktisk ann å få et barn til verden uten å gå rundt i joggeklær og se ut som en hval. Og man kan faktisk ha et ryddig hjem og lage mat selv om man har barn. Stå på Caroline, du skal fortsette å være akkurat den du er! 🙂

 11. Grattis, du har en söt bebis, säkerligen kommer att vara mycket trevligt när de växer upp

 12. Gratulerer så mye til dere! Elsker bloggen din! Forstår ikke helt den kritikken. Jeg har selv født barn og tok på meg samme bukse som jeg hadde før graviditeten. Jeg trente og spiste sunt under hele graviditeten og var også vedlig stolt av kroppen min etter fødselen. Det er lov å være stolt av kroppen sin! Kos deg masse! Og prøv å sove når lille sover! Klem

 13. Det er SÅ koselig å høre om dagene deres nå! Men jeg må si at det er trist at det at Nelia er født overskygges av kommentarer her og i media om hvordan du ser ut. Skulle ønske fokuset var på Nelia nå i begynnelsen hvertfall. Trist å se sophieelise sidestiller dere også, spesielt når vi ser hennes tanker om kropp. Du er flott, men unødvendig å fronte det med et slikt type bilde (helfigur i lekkert undertøy der halvarten av puppene vises) rett etter fødsel slik at det blir snakkiaen, ikke Nelia. Så håper jeg kommentarfeltet her roer seg snart, jeg savner litt bedre stemning her når tross alt det vakreste i verden har skjedd…

 14. «Vet du hva jeg missliker mest…»?! Det er helt unødvendig for deg og komme inn på bloggen hennes og kritiserr henne. Hun har verken spurt deg om hva du missliker ellet bedt deg om å lage en debatt her inne. Det er rett og slett tragisk. Folk må få gjøre akkurat som de vil, du er trossalt inne på bloggen og instagrammen hennes. La vær og gå inn på det hvis du ikke liker det. Folk må få lov til å være stolt av seg selv uten å bli kritisert. Bare fordi hub la ut et bilde av seg selv betyr det ikke at hun ikke fokuserer 100% på Nelia, kanskje hun vil verne sin datter for media!! Tenk før du kritiserer andre mennesker, det sier litt om hvordan menneske du er. Er ikke rart at vi har krig her i verden. Caroline, stå på!! Du ser helt fantastisk ut!!

  1. Den skulle være til kine, litt lenger opp!

 15. Anita Førde Midtbø!
  Har du ikke sett all den drittslengingen, og alle de stygge kommentarene på nesten hvert eneste innlegg (inkl dette). Det er jo haugevis av folk som spyr ut eder og galle her! Les før du snakker, er du snill:)

  Heier på deg Caroline! 🙂

 16. Ingvild

  Dette er direkte nettmobbing, rett og slett. Du er så utrolig sterk som står i det, Caroline, og det er så synd at dette blir fokus i en så dyrebar tid i livene deres. Jeg ønsker dere alt godt, og gratulerer med en helt nydelig, velskapt jente <3

 17. Isabelle Ødegaard Strand

  Jeg ble mamma til Jennie Sophie 25 september kun 17 år gammel, jeg syntes det er så fælt at du skal få høre at du er en dårlig mor bare fordi du har den perfekte kroppen. Jeg har drevet med turn siden jeg var 6 år og stoppet ikke fordi jeg ble gravid. Jeg drev med turn helt til uke 38+2 og det var først da kroppen sa nok var nok. Prinsessa kom 5 dager etter jeg sluttet.
  Da hun vat ute tok det magen min 1 døgn før den var flat igjen. Når hun litt over 3 mnd gammel og jeg har startet på turn for fullt igjen.
  Når jeg trener er hun enten med meg og sover i vognen, eller så passer moren min hun. 19 Januar starter jeg også på skolen igjen og har gått på skolen helt til dagen før vannet gikk.
  Vær stolt av kroppen din!

 18. Siden du sier at frontpartiet ditt sprenger snart, kan du ikke bare slippe de fri, og hang loose eller hva man sier 😉

 19. Melkesprengen går ikke over «etter et par dager» 😉 Du kommer til å føle deg som Pamela lenge! Jeg har en sønn på 3,5 mnd og jeg har dessverre ikke muligheten til å amme lengre, men venner som ammer sier at den verste melkesprengen gir seg etter et par måneder når alt har «stabilisert» seg.

  Kos deg med det lille nurket – tida går altfor fort!

 20. Victoria

  Du, Lars Kristian & Nelia, dere er alt dere trenger. Håper du er så innstilt på stygge kommentarer at du bare gidder og ta til deg de fine som faktisk er seriøse 🙂

 21. Gratulerer med prinsessen! Ho va skjønn!
  Husker den ammetiden der selv og sprengen som kommer når det er økeperioder. Pamela go home!
  Tips om du vil slippe å kjøpe så mye klær nå (de passer ikke om 2 uker likevell), så kan du prøve med dryballs i tørketrommel. Funker fett på alt som ikke er av ull. Husker vaskemaskin og trommel gikk et par ganger hos oss hver dag i den perioden. (Også er det jo så deilig med et varmt baderom når man skal bytte bleier 24/7 🙂

  Kos dere i tiden fremover og prøv å slappe av så mye som mulig. 🙂

 22. Dere ser så fantastiske ut alle sammen! lykke til videre <3

 23. Veronica

  Gratulerer så mye Caroline! Du og familien din er bare helt fantastiske. Og ikke minste gode, positive og sunne forbilder. Kritikken du får, er som flere skriver her bare helt bak mål, kun begrunnet med sjalusi og missunnelse. De fleste av oss klarer kanskje ikke og se ut som deg, men det er da bare fint at vi alle er ulike.

  Det står respekt av at du deler så mye med leserne dine som du gjør. Alle de som syns dette er så fælt, vil jeg heller anbefale og begynne og følge en annen blogg. Jeg ser på deg som en superkvinne, og beundrer deg for det. Stå på, og fortsett akkurat som du gjør. Det er derfor jeg leser bloggen din hver dag.

  Ønsker deg tidenes førjulstid med den nye familien din. <3

 24. Hei, gratulerer så mye! Ville bare uttrykke min medfølelse ift oppstyret rundt bildet: kan ikke tro at noen synes det er greit å gå så hardt ut mot en helt nybakt mamma som ikke har gjort noe galt! Hadde du ikke sett så pen ut hadde sikkert de samme menneskene klappet i hendene! Synes forresten bildeteksten var poetisk 🙂

 25. så flott! gleder meg til å høre mer, er skikkelig glad på deres vegne! hun er nydelig!

 26. Du er så utrolig flink! Stå på videre 🙂
  Bare lurte på hvor du har kjøpt den rosa kåpen? Den er så nydelig.

 27. Har du tenkt til å bli med i barsel gruppe? Jeg er 16, og har hatt kontakt med alle fra min egen gruppe, gikk i klasse med alle utenom 1 fra 1.-7. klasse, hun som flyttet har jeg nå endt opp på samme linje med på vgs 🙂

 28. Syns det er helt forferdelig at folk skal mobbe og trakassere deg förste uka som nybakt mamma! Håper du klarer å overse det og vite hvilket flott forbilde og en fantastisk mamma og menneske du er 🙂 <3 Du er en inspirasjon for mange, og du gjör hverdagen til mange bedre bare ved å väre deg selv og dele ditt positive og lyserosa syn på livet! Alle som kommenterer stygt her burde läre noe fra deg Caroline 🙂 Jeg skjönner ikke hvorfor folk i det hele tatt orker å bry seg. Du er kjempeflink og har all grunn til å väre stolt av deg selv og familien din! Stor klem fra förstegangsgravid som har hatt mye glede av å lese bloggen din gjennom denne tiden, og som begynte å glede seg ekstra mye til tiden jeg både grudde meg til og syns så skummel ut tidligere; når jeg ser hvor nydelig og fint alt har gått med baby Nelia. <3

 29. Camilla

  Hei! Dette er første gang jeg leser blogg og dine blogginnlegg. Jeg ville lese fordi jeg har sett alt det stygge folk skriver om deg. Folk er søren ikke helt vel bevarte! Synes du skriver veldig fint, og ser flott ut. Jeg har selv en jente på 4 mnd, og vet at du har jobba hardt for å se ut som du gjør så kort tid etter fødselen. Det står det respekt av! Kjenner også til sprengte pupper, det stabiliserer seg etterhvert så lenge du kun ammer og ikke bruker pumpe 🙂 Lykke til med lille nurket ♥

 30. Hello there Caroline,

  Not sure if you get this so I post once more…

  I understand you recently posted a photo of yourself, postpartum, looking great and are receiving lots of criticism for it!
  Screw them!!!
  There is no reason for you to feel bad about yourself because you are able to take care of yourself, eat right, train etc – and then end up looking great 4 days after giving birth!

  I have seen the photo – you look amazing – good for you! Ignore the others!

  BR,

  Patrick Drew

  http://www.fitness-crazy.com
  You one stop guide to all things fitness, health and nutrition.

  1. I really appreciate your comment 🙂

 31. Michael J

  Thank you for posting your recent amazing picture of you after giving birth. It is you, it is the truth, and it is an inspiration to other women. While many people may be jealous and talking bad about it, those with a clear perception applaud you. Congratulations and have a Happy New Year ahead.

  1. Thanks for the support 🙂

 32. Heisann :-). Lurer veldig på hvor du har kjøpt vognpynten som henger ned fra taket- veldig fin, som veldig mye av d andre utstyret ditt 🙂

 33. Heisann :-). Eg lurer veldig på hvor du har kjøpt pyntet du har hengende på taket? Synes d er så vanskelig og finne 🙁

 34. «congratulations!! with you little cute babygirl
  I follow youre blog but didnt the baby is there al ready!

  greetings from Holland

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *