Vektkontroll og påfyll

I dag var vi på vektkontroll med lille Nelia, og vi ble så glade for at hun allerede har lagt godt på seg. Man blir jo så bekymret for at man skal gjøre noe feil og at hun ikke skal få i seg nok, men fy søren, denne unge damen har næringsvett til tusen, for hun spiser så utrolig mye til tider at hun ikke klarer å svelge unna mellom takene, haha! Hun er så skjønn. Vet at mange lurer på ammingen, og svaret her er vel allerede gitt: Det går veldig, veldig bra, så jeg håper det vil fortsette sånn. Jeg føler meg stort sett som en ku, ettersom jeg mater henne x-antall ganger om dagen, og i tillegg har jeg fått så spreng at jeg tror fordelene eksploderer snart, men jeg har snakket med jordmor på barselklinikken og hun sier det vil gå seg til etter et par dager. Kan ikke vente, nå er det et Pamela Anderson gone mad-tilfelle som utspiller seg i frontpartiet mitt i hvert fall. Så vet dere det 😉

Så hadde vi vår første trilletur, og vi må ha sett fryktelig stolte ut begge to. Det var vi i hvert fall, og vi fikk til og med koselige gratulasjoner fra fremmede underveis, stor stas for mamma og pappa  Hamstret også flere bodyer og pysjamaser fra h&m og kappahl (newbie er så vakkert), her går det nemlig i hundre skift om dagen, så til andre som venter barn: Ikke spar på bodyer i liten størrelse. Det var så mange som sa til meg at jeg ikke måtte kjøpe for mye smått fordi hun fort ville vokse ut av det, men jeg hamstret en del likevel, og enda trenger vi flere. Klærne rekker omtrent ikke å tørke før en ny vending går i maskinen, så det er fint å ha nok.

__________________________________________________________________________________________________________

Dagene går med andre ord med til mating, vasking, skift og kjærlighet. Jeg elsker det, og nå skal vi endelig få pyntet juletreet, ble aldri ferdig med det på søndag 😉 Litt baby-blogging må det bli frem til barselboblen er over, jeg klarer jo ikke tenke på annet akkurat nå uansett og jeg vet jo at flere av dere lurer på hvordan ting går Jobber fortsatt med innlegget fra fødselen, forresten!

– god helg –  

293 kommentarer

 1. Heidi Berg Hansen

  Rålekker vogn og en flott mor! 🙂

 2. Ååå, jeg blir så glad av denne bloggen for tiden!

  1. Så koselig 🙂

 3. Det er så gøy å lese hvordan det går med den lille familien din. Gratulerer så mye! Du ser fantastisk ut forresten, ikke bry deg med kritikken. Vær stolt, det har du all grunn til! Stor klem

 4. Et lite tips ang vogna: ta av de selene som henger på sidene og putt dem i de små lommene som er der. Da ser det finere ut, det syns ihvertfall jeg da jeg gjorde det på min Emmaljunga:)

  1. Vi synes de er så kjekke når vi skal løfte av overdelen, må ta av bag-delen i bilen 🙂 Men er enig i at den er finere med disse av 🙂

   1. jeg har samme vogna.. fikk høre da jeg kjøpte den at jeg ikke skulle stole helt på de hankene.. følte bare jeg måtte skrive det:)

   2. Melinda

    Ja, det må du kanskje…:) Jeg har lille city cross, så trenger ikke det:) Men en nyydelig vogn uansett!

 5. I eksamensperioden er det utrolig koslig å lese om hvordan dere har det. Blir like glad hver gang du har lagt ut et nytt innlegg. Ønsker dere lykke til videre. Gratulerer med prinsessen, dere har all grunn til å være stolte!

 6. ååå! Fantastiske deg! Blir så glad av å lese og se hvor mye du koser deg!

  Vakre Nelia!! Ha en flott dag videre, Caroline! 🙂

  Klem

 7. Så koselig med innlegg fra deg 🙂 Og så fantastisk at ammingen går bra, ikke noe som er bedre enn det 🙂 Brystsprengen gir seg etterhvert, det er utrolig vondt når det står på. Husker noen ganger når jeg våknet om natten de første dagene og så vidt kom meg ut av sengen fordi de var så fulle av melk. Haha. Godt å høre det går bra med dere. Ikke at jeg trodde noe annet 🙂 Nyt nyt nyt 🙂

  1. Ja, vet du hva! Sov jo nesten ikke i natt fordi det sprengte sånn! Og da jeg ikke trodde de kunne bli større. . Haha, fascinerende :p

   Klem!

 8. Må si du gløder som nybakt mor! Kan tenke meg hvor mye du koser deg 🙂 Flotte begge to 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 9. Den første trilleturen er alltid spesiell! Nydelig vogn 🙂 Vi hadde også lyst på den, men pga. den er så stor gikk vi for en litt nettere modell fra TFK. Veldig fornøyd med den også 😉

  Kos dere masse videre, i helgen skal vi også pynte til jul – gleder meg!

  🙂

  1. Nydelige vogner det også 🙂 Julen er den beste høytiden, spesielt nå <3

 10. Hei Caroline! Ikke meningen og være noe spydig eller noe sånt, men som du sikkert vet snakkes det UTROLIG MYE om det mage-bildet du la ut på instagram i går. Blant annet bloggeren Sophie Elise lagde et innlegg om det i går kveld – hvor hun setter seg selv opp ved siden av deg, med bar mage. Er det slike reaksjoner du vil ha med og legge ut et slikt bilde? Hvorfor gjorde du det egentlig? (fikk du ikke nok kropps»hat» for de bikinibildene du la ut..? Du må ha vist at dette bildet også ville gi reaksjoner fra folk, noen irriterte, andre imponerte). Ha en fortsatt fin fredag, og god helg! 🙂

  1. Jeg er stolt av meg selv, rett og slett. Det burde alle kvinner være, som jeg har sagt mange ganger før. Ingen skal føle behov for å gjemme seg, uanset kroppsfasong. Det finnes ingen fasit.

   1. Du tror jo det finnes en fasit hvis du trener deg til det du mener er fint, og poster et bilde av deg selv i undertøy fordi du er så stolt.
    Kritikken du får henviser ikke til at kroppen din er fin eller ikke, men et veldig fokus på kropp, og det vet du.
    Man snakker om at barn får feil fokus, og dere og mange forsvarer det med at foreldrene har ansvaret, men det finnes ungdom som er har fylt 18, flyttet hjemmefra, er nye i verden og skal finne seg selv og bli stabile, og så møtes de av dette kroppsfokuset overalt, facebook, instagram, tumblr, and the list goes on.
    Så sier du at det ytre ikke betyr noe, og at man skal være seg selv. Det er man med personlighet, ikke kropp, men du fronter ikke det du sier, du sier en ting men viser at du selv har fokus på noe helt annet.

    Dette er en helt konstruktiv kommentar, der jeg setter ord på det nok mange føler , likevel er jeg usikker på om kommer til å la den gå gjennom.
    Jeg føler du er veldig selektiv med hva som slipper gjennom, og slipper gjennom alt av hyllester og til og med ukonstruktive kommentarer, så lenge de forsvarer deg.

    Gi folk sjangs til å ha en mening så lenge den er konstruktiv!

   2. Du tror jo det finnes en fasit hvis du trener deg til det du mener er fint, og poster et bilde av deg selv i undertøy fordi du er så stolt.

    Svært usikker på hva du mener nå, da du ikke skriver sammenhengende… Jeg trener og holder meg i form fordi jeg ønsker å ha en sunn kropp og samtidig se bra ut. Dette er det jeg trives med, hva andre mener er opp til de, og det legger jeg meg ikke borti. Du skjønner jo virkelig ikke hva jeg mener med at det ikke finnes en fasit.

    Kritikken du får henviser ikke til at kroppen din er fin eller ikke, men et veldig fokus på kropp, og det vet du.

    Jeg har ikke noe spesielt fokus på kropp, det er det du og alle andre kritikerne som har. Jeg trener fordi jeg liker det, det gir meg overskudd, jeg får en sterk og sunn kropp, og jeg blir mer definert.

   3. Betina

    «Jeg har ikke noe spesielt fokus på kropp, det er det du og alle andre kritikerne som har. Jeg trener fordi jeg liker det, det gir meg overskudd, jeg får en sterk og sunn kropp, og jeg blir mer definert.»
    så.. hvorfor postet du det bildet på instagram?

   4. Akkurat det bildet handlet mye om kropp, ja. Men det handlet også om sunnhet og hvordan trening og riktig kosthold kan påvirke kroppen vår etter en fødsel. Hvor ofte har jeg det fokuset på kropp? Så og si aldri..

   5. Dette er helt absurd. Gi blanke i disse kritikerne, hvorfor lar de ikke bare være å lese bloggen din hvis det plager dem? Før de angriper deg, må de nok heller gå til angrep på supermodeller(motebransjen) som ufrivillig vises rett fremfor våre øyner i byene, på store postere.
    Det er helt absurd, bare glem dem , det er ingenting konstruktivt bak deres kritikk, bare jantelov og sjalusi.

    Jeg kjenner mange jenter som har litt fett på kroppen som leser bloggen din uten å føle seg det minste støtt. Stå på,du inspirerer mange kvinner i alle fasonger. Vis dem at du ikke lar deg bukke under av simpel kvinnesjalusi. Den har jeg selv kjent på kroppen, den er nådeløs.

    Drittkjerringer =D

   6. «Jeg trener og holder meg i form fordi jeg ønsker å ha en sunn kropp og samtidig se bra ut.»

    Altså du trener fordi du samtidig som alle helsemessige fordeler, vil se bra ut. Derfor mener du at treningen er med på å få deg til å se bra ut, altså er det jo en fasit for deg.

    Når man legger ut et bilde på Facebook etter noen dager av en avkledd kropp, så fokuserer man jo på kroppen, ikke at at du er en bra person, det indre som du ofte snakker om, helsemessige fordeler, eller sunnhet.

    Og Gita, du kan ikke kalle alle andre kvinner drittkjerringer fordi de sier sin konstruktive mening, man har like mye rett til å si sin mening, selv om den ikke er positiv. Om noen av damene er misunnelige eller ikke vet du ingenting om, så hvorfor kaste frem påstander?

    Jeg skriver fordi jeg ble satt ut, jeg har en søster som har slitt med anoreksi, og det gjør meg lei meg at denne typen påvirkning er overalt.

   7. En slags fasit for meg, ja. Men ikke nødvendigvis for andre 🙂 Du har jo misforstått fullstendig. Jeg snakker om en fasit som gjelder samfunnet sett under ett.

   8. Rebecca

    Gratulerer med baby, Caroline. Du er flott, helt og holdent.
    Som en kommentar til kritikken: Det er ikke alle som kan trene like mye under graviditeten, fordi det er ikke jobben vår. Det er tid til å trene med vanlig «8-4-jobb», og det er tid til å trene som selvstendig næringsdrivende, men ikke i like mange timer, og ikke alltid på dagtid; den tiden man er mest opplagt. De fleste legger mest av sin daglige energi i jobben, det må vi. alle må ha ulike jober for å få samfunnet til å gå rundt. Selvfølgelig ville jeg hatt en blogg som gikk så bra, hatt tid og energi til å gjøre det til jobben min, jeg hadde eøsket det. jeg vet jeg ikke har alle forutsetningene til en blogg som denne, jeg er for lav, jeg er xxs i klær, og har str 34 i sko; kan ikke bli sponset med sko da.
    Vi kan trene etter jobb, før jobb, mens jobben til «Fotballfrue» er jo bloggen. Man kan nesten si at hun tjener penger på å trene, fordi hun blir sponset. Hun er en «modell» klesmerker vil ha, en levende modeller for sportstøy og annet tøy. Alle vil jo at sine produkter blir markedsført på et estetisk vakkert vis. Hun tjener penger på antrekksbilder, jo bedre, jo mer til de bak – prosenter av salget gir igjen mer til henne. Selvfølgelig trener også personen Caroline for sin egen del, som oss andre.
    Som»Fotballfrue» driver hun bloggen kjempebra, jeg er imponert.
    Det er fantastisk å se sånn ut rett etter fødsel, men husk, du som leser, at det var ikke på jobben din du kunne trene under graviditeten. Kanskje din energi er lagt igjen i å ta imot nyfødte babyer på sykehuset, bestille store ordrer for et klesmerker, strø veien slik at vi andre kjører trygge på vinteren eller servere oss deilig kaffe på kafé. Din jobb er like viktig, for oss ikke bloggere, men spesielt bloggere også, for de kan skrive om deg hvis du gjør en bra jobb. De skriver iallfall når du gjør en dårlig jobb, iallfall har butikken Living fått gjennomgå her.
    Jeg er over 30 år, jeg forstår at en slik kropp etter fødsel er mulig, men at ikke alle har like god tid til å gjennomføre det, vi har våre jobber og andre nødvendige prioriteringer, men jeg håper jeg kan være sterk og trent før fødsel. Tror det er en fordel, det er sunt. Bildet på Instagram er en sunn kropp, men kan dessverre medføre usunne verdier for andre, for de som ikke forstår enda, fordi de er for unge og uerfarne.

 11. Birgitte

  Ah, ser så herlig ut, nyt tiden og kos dere masse <3 <3 Gleder meg til innlegg om fødselen! 🙂

 12. Jeg tror sprengte pupper er ganske normalt. Jeg husker jeg gråt på vei hjem fra sykehuset da vi hadde fått vår lille tulle. Jeg hadde så ufattelig vondt i puppene og var samtidig bekymret for at jeg måtte gå med verdens mest misslykka «boob job» til jeg skulle slutte å amme. Heldigvis normaliserte de seg veldig fort 🙂

  Nok en gang gratulerer så mye til dere begge!

  1. Uff, men godt å høre at det er normalt 🙂 Gleder meg til det normaliserer seg 😉

 13. Hei Caroline! Ikke meningen og være noe spydig eller noe sånt, men som du sikkert vet snakkes det UTROLIG MYE om det mage-bildet du la ut på instagram i går. Blant annet bloggeren Sophie Elise lagde et innlegg om det i går kveld – hvor hun setter seg selv opp ved siden av deg, med bar mage ( https://sophieelise.blogg.no/1385658653_28112013.html ). Er det slike reaksjoner du vil ha med og legge ut et slikt bilde? Hvorfor gjorde du det egentlig? (fikk du ikke nok kropps”hat” for de bikinibildene du la ut..? Du må ha vist at dette bildet også ville gi reaksjoner fra folk, noen irriterte, andre imponerte). Ha en fortsatt fin fredag, og god helg! 🙂

 14. Koselig!<3 Gleder meg til fødselshistorien! Når tipper du den er klar?

 15. Du ser skammelig fin ut altså!!:-)

 16. Helt herlig 🙂 Er så utrolig koselig at du deler litt av Nelia med oss <3

 17. Det er så herlig å se at dere koser dere!!! Virker som at du har vært heldig og sluppet unna barseldepresjon og tårer og det er kjempe godt å se!! Nyt tiden med babyen!! Jeg merker at jeg blir veldig baby syk igjen og synes at lillemann snart må få bli storebror

  1. Deprimert er jeg ikke, men jeg er så lykkelig og full av følelser av jeg griner av ingenting likevel. Og så er man plutselig veldig bekymret (igjen) og det kan også føre til tårer :p

 18. Sara Katrin

  Forstår godt at du er stolt. Du stråler som bare rakkern, og du kler å være mamma 😀
  Jeg er riktignok ingen mamma selv, men denne lykken unner jeg deg virkelig. Og jeg er fortsatt igang med prosjekt – babygave. Jeg bare håper jeg rekker å bli ferdig før sendingsfristen. Dette tar jo hundre år! Haha!

  Og jeg må bare legge til at all den kritikken og omtalen som har vært om deg de siste dagene, har gjort meg rasende. Fatter ikke at folk kan være så ondskapsfulle og hetse deg for de mest latterligste tingene i verden – og så under en så herlig tid som dette. Fysj, folk bør skamme seg..Eller ihvertfall forstå at alle er forskjellige..

  Jeg ønsker dere hvertfall all lykke i tiden fremover. Nyt den så godt dere kan, begge to. Heldiggrisene 😀 Tihi 😀

 19. Du stråler! Jeg kan tenke meg at første trilletur var et stolt øyeblikk, ja 🙂

 20. Trente du under hele graviditeten?

  1. Trente ganske så aktivt frem til uke 37, tilpasset graviditeten selvsagt. Intensitet ble ganske annerledes mot slutten av uke 20 🙂 Fra uke 37 trente jeg 1-3 ganger i uken, senest på søndag 😉

 21. Gud, jeg forstår ikke hvordan jeg kan bli så rørt av at noen jeg ikke engang kjenner har fått baby….. Men jeg er så glad på deres vegne 😀 Man kan se du er stolt ja, det er ikke rart heller;)

  1. Du er vel god 🙂 <3

 22. du er så fin og flott 🙂

 23. Åååå, jeg har vært dårlig på kommentarfronten det siste. Nå må jeg bare si at helledussen!! For en vakker skapning dere har skapt 🙂 du er helt nyyyyydelig, caroline, og så flink!! Nydelig er lille prinsessen deres også, så du har aaaall grunn til å være superstolt!!! Masse lykke til videre! Virker som du allerede er, og fortsatt kommer til å være en helt fantastisk mamma for henne <3

  God klem 🙂

 24. Gratulerer så mye, kjære deg! <3

  Og du, les denne: https://svenhenriksen.wordpress.com/2013/11/29/kvinner-som-hater-kvinner/
  ENDELIG sier jeg om det blogginnlegget. Jeg er så lei av at kvinner vil trykke hverandre ned hele tiden. Stå på!

 25. Veronika

  Høres helt fantastisk ut! 🙂

  Og du ser helt fantastisk ut om dagen! Må nesten le av kritikken du har fått i forhold til bildet du la ut. Litt morsomt at så og si alle (og bare) de som kritiserer deg er litt lubne. Misunnelse, tenker jeg!

  Du har all grunn til å være stolt 🙂 Selv syns jeg bildet bare var inspirerende og en motivasjon til å trene like mye som deg når eventuelt den dagen kommer at jeg blir gravid 🙂 Viser bare viktigheten av å trene det.

  God helg til vakre deg og din søte lille familie! 🙂

  1. Jeg er ikke lubben, ikke i nærheten, helt normal/tynn, trener, og spiser sunt,og er likevel kritisk, og det gjelder nok mange med meg.Jeg må le av kommentaren din, som drar alle som er kritiske over en kam, og som Caroline likevel publiserer, bare fordi den er positiv for henne. Det er lov å være samfunnskritisk uten å være verken lubben, tykk, usunn eller misunnelig.
   Kjenner det koker av alle som skal dra det kortet, fordi man er uenig.
   Så får vi se om denne kommentaren blir postet!

   1. Veronika

    Fint at du leser hva jeg skriver, A. Jeg skrev «så og si alle». Det er ikke å dra ALLE over en kam.
    I de artiklene osv. jeg har lest så er de kritiske de man kanskje ikke vil kalle «fit», og de som støtter henne er damer man kanskje vil anse som mer «fit». Mine erfaringer, og jeg tror det har en sammenheng så kan du godt mene noe annet 🙂 Men for meg virker det i hvert fall som det er mye misunnelse ute og går. Hadde folk vært fornøyde med kroppene sine, tror jeg mange ikke hadde giddet å ta seg bryet med å kritisere Caroline.

   2. Det er ingen som har kalt kroppen til Caroline noe stygt, folk er opprørt over fokuset på kropp, at det er lagt ut bare dager etter fødselen, gjør at man lurer på hvor viktig det egentlig var å poste bildet og hvorfor.

    Hva dine «erfaringer» er fordi du har sett på bilder av folk, er synsing, da du ikke har sett alle bilder av alle som har kommentert på alle medier rundt om, og derfor ikke fakta, og da blir det for dumt å bruke din synsing som argument. At så og si alle er tjukke/ lubne og misunnelig fordi mennesker er opptatt av samfunnet og kroppsfokus er en påstand og ingen statistikk.

   3. Sigrid

    Hei, «A».

    Syns det er utrolig unødvendig av deg å sitte på Carolines kommentarfelt og skrive innlegg på innlegg om hvor uenig du er i hennes valg. Jeg kan delvis forstå noen av argumentene deres, men jeg er veldig uenig i måten du går fram på for å få fram meningen din. Skriv en e-post eller noe, privat mellom deg og Caroline.

    Sånn som du holder på nå virker det som om du kun ønsker oppmerksomhet. Det er lov å være uenig, men dette blir litt for uprofesjonelt for meg…

 26. Stort grattis till flickan!!! Hälsningar från Skottland!

 27. Henriette

  Så utrolig nydelige begge to <3

 28. Åååh, du kledde den vogna 😀 Skjønner godt at du holdt på å sprekke av stolthet!
  Gratulerer så mye kjære du <3

  1. Tusen takk 😀 <3

 29. å, den kåpa der er perfeksjon på deg! .. Det må være så magisk det dere opplever nå.. denne tiden.. alle de «første gangene», det å bli kjent med dette lille mennesket som du har vært med på å lage, og som du skal få passe på og lede igjennom livet, det må være så spessielt! Gleder meg til det blir min tur (som uheldigvis er flere år til)

 30. Kristianne

  Kjære fine, flotte, fantastiske fotballfrue aka Caroline. Det du foretrekker. Gratulerer med en helt urolig nydelig liten baby. Det er så fint å lese om hvordan dere har det, og at det gikk bra. Du og Lars Kristian er heldige, men ikke minst er lille Nelia heldig som har dere to som foreldre. Jeg er selv 18 år, og har fulgt bloggen din helt siden du la ut en oppskrift på smartieskjeks som du bakte til Lars Kristian når dere enda bodde i Oslo. Og det har vært så gøy å følge deg hele veien. Du er den ene bloggen jeg hvertfallmå innom hver dag. Du skriver så bra, og tar så fine bilder. Du er så flink Caroline! <3
  Når du la ut bilde av kroppen din etter fødsel tenkte eg bare wow! For en dame! For hvem vil vel ikke se sånn ut etter fødsel? Alle som kritiserer er nok bare sjalu. Stå på sier jeg! Hvorfor skal man ikke kunne være fit og vakker og stolt av det? Jeg heier hvertfall på deg, og kommer alltid til å gjøre det! <3

 31. Hei! Gratulerer så masse med lille vakre Nelia <3 Jeg har et par spm til deg jeg 🙂 Prøvde du modningsakupunktur? Er så usikker på om jeg ønsker det, så det er greit å høre om andres erfaringer 🙂 Og spm nr 2.. Dunker stellebagen mot beina dine når du triller? Vurderer selv å kjøpe samme fester, men samboeren min mener at jeg kommer til å irritere meg over det 😉 Har samme vogn som deg og ca samme str på veska:) På forhånd takk for svar, og nyyyyyt tiden med Nelia! Om 3 uker er det min tur <3 <3

 32. ÅÅÅÅ!!! Så fine dere ser ut 🙂 Forstår at dere er stolte! Må være den beste følelsen i verden 🙂
  Vil bare si at du er en fantastisk dame og håper at all kritikken av deg ikke går innpå deg i disse fantastiske dager 😉
  Stå på, og vær den du er 🙂 Til lykke med prinsessen <3

 33. Hei,
  åh, jeg er så lut lut lut lei alle som må rakke ned på deg. Jeg har aldri vært noe spesielt interessert i noen bloggere, men med et stort, og påbegynt, ønske om å bli fødselslege har jeg helt siden jeg fant ut at du ble gravid fulgt deg tett opp fra sidelinjen. Hele veien, ja hver eneste dag, har jeg vært fascinert og imponert over måten du, og kroppen din, har taklet denne graviditeten. Barnet ditt var kanskje ikke det største, men det er heller ikke du, så sammenhengen er jo der.

  Synes både den lille jenta og navnet er aldeles nydelig, og jeg håper virkelig du velger å fokusere på kommentarer slik som den her, fremfor alle de sjalu, bedreviterne av noen medmennesker som stadig rakker med på deg(og med det mener jeg ca. hele Norge føler jeg).

  Jeg er stolt av deg, du bør absolutt være det selv.
  Kos deg mye med den lille familien din fremover og hev deg over resten.
  Har forresten ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å høre om fødselen din. Og til å se flere bilder av lille Nelia, såklart.
  HA EN GOD DAG!!

  Klem 🙂

 34. You both look super sweet! You have the most tender and sweet baby on earth!:) And I’m drooling over your coat, it is so beautiful and definitely suits you! You are a wonderful and adorable mom!:) Kisses bellissima Caroline! xo

 35. Hei, Caroline! Vil først gratulere Lars-Kristian og deg med nydelige Nelia. Håper dere får ei lykkelig tid i møte. Jeg beundrer din positvitet, glede og viljen til trening under svangerskapet. Når det er sagt, vil jeg kommentere bildet du la ut på Facebook, der du viste frem deg selv i undertøy fire dager etter fødselen. Jeg er ikke missunelig, for du er fantastisk vakker. Men jeg skulle ønske du tenkte deg nøye om før du la ut bildet- hvilke signaler du sender ut til oss unge her ute. Jeg tenker da spesielt på psykisk syke, meg selv inkludert. Vi som er deprimerte, har spiseforstyrrelser og dårlig selvbildet. Det har blitt et stort press om hvordan vi skal se ut, og bilde du la ut er et bilde av den perfekte kropp, sett fra vår side.

  Jeg håper du kan tenke på dette før du legger ut slike bilder for jeg er veldig glad i bloggen din. Den er fyllt av glede, inspirasjon og motivasjon. Du har hjulpet meg gjennom mange tøffe depresjoner.

  Klem

 36. Melkespreng ja, hehe! Jeg følte meg som Dolly Parton *knis*. Det gir seg etter et par dager og da var jeg nesten bekymret for at melken var blitt borte. Puppene ble så tomme liksom :p *mimre mimre*. Du ser fantastisk ut – du stråler! 😀 Morsrollen kler deg virkelig, og uansett hva kritikerne måtte mene så er jeg overbevist om at du blir å klare både opp og nedturene med glans! Nyt tiden med Lillehjertet ditt, den går så alt for fort!

 37. Kathrine

  Ååå, du stråler virkelig!
  Så bra at det gikk bra på vektkontrollen. Ingenting er som å høre at alt er i skjønneste orden <3
  Du har en nydelig datter, skjønner godt at du er stolt av henne! Du er helt fantastisk <3

  Ikke bry deg noe om det andre mener om deg og din kropp. Den er slik den er, og du kan ikke noe for det, det må andre virkelig skjønne!
  Du er godt trent og har et sunt kosthold. Du har trent og vært flink gjennom hele svangerskapet, også før. Skjønner ikke hvordan folk kan skrive så stygt om et bilde som kun viser at du er stolt over hvordan du selv er. Greit at de fleste kanskje ser gravide ut lenge etter fødsel, men det betyr IKKE at du skal gjøre det samme. Alle er forskjellige. Desverre er det ikke alle som forstår dette.
  Du er et forbilde når det kommer til det meste, også til hvordan du driter i hva andre synes og legger ut bilder av din egen kropp som er sunn og sterk og nettopp vært gjennom et svangerskap og en fødsel, og likevell ser så smashing ut! Skjønner ikke at det kan være mulig, du er virkelig et forbilde. Folk burde se opp til deg i stedenfor å rakke ned på deg fordi du ser bra ut. Kanskje de bare er misunnelige, eller bare ikke klarer å være positive til hvordan andre ser ut.
  Hadde seriøst gjor alt for å se ut som deg den dagen jeg bestemmer meg for å fa familie, applaus til deg!

  Glem haterne, vær deg selv. Gjør hva du selv ønsker og føler deg komfortabel med, det er det som er riktig for deg, ikke de andre.
  Jeg synes du er en fantastisk kvinne! <3
  Stå på!

 38. Kos dere masse. håper og tror det negative i media blir druknet av kjærlighet og stolthet over hva du har fått til. Et nydelig barn og en fantastisk kropp GODT jobbet

  stum beundring

 39. Kjenner igjen det med brystene ja, men man skal føle seg litt som ei melkeku, det går seg til.
  Men må si takk for at du lærte meg hva den dingsen som henger på vognen din er, jeg fikk en nesten maken av noen vi kjenner,og visste ikke hva den var til! Nå vet jeg – den skal henge på vogna 🙂

 40. Linn Christine

  Hei Caroline og Lars Kristian.
  Gratulerer så mye med en nydelig jente.
  Vil bare ønske dere en god helg og kose dere masse.
  Nyt tiden fremover og masse lykke til.
  PS. Det bildet du har lagt ut og nå får mye pes for, jeg er grisemisunnelig ;-).
  Skulle virkelig ønske at jeg kommer til å se sånn ut etter at min frøken er kommet ut.
  Uansett, dette er rett og slett lønn for strevet og deg vel undt.

  Gleder meg til å høre mer fra deg fremover og igjen, gratulere til dere begge to.

  Klem

 41. Hei 🙂
  Husker godt hvordan det var på ca dag nr 5 etter fødselen, hvor frontpartiet var som to enorme fotballer.
  Au au au! Heldigvis går det over etter noen dager!
  Synes ikke der gjør noe at du blogger om babyting fremover, det er jo det om betyr mest for deg nå.
  Og det er jo så koselig å følge med på dere nå!
  Kos dere videre, og god helg!
  Klem fra Julie 🙂

 42. Emilie BM

  Jeg syntes det bare er koselig å lese om Nelia, jeg! Så det er bare å fortsette med det, altså :))

 43. Åå, jeg er så glad på dine vegner! Dattera deres er helt skjønn og du har jo en helt PERFEKT kropp selv etter fødselen! Ønsker dere lykke til videre fremover og nyt tiden:)
  God helg, Caroline!

 44. Gratulerer! Så utrolig koselig. Godt å se og høre at alt har gått så bra! Ville bare si at du virkelig ikke må bry deg om hva andre sier om deg. Det florerer jo negative kommentarer om deg overalt på nett. En av mine facebook-venner greide å prestere og si: «Sånn. Da har fotballfrua rekruttert enda flere jenter til ungdomspsykiatrien. Og det bare fire dager etter fødselen! Snakk om en produktiv dame ass..». Det er virkelig utrolig hvordan folk tar seg friheten til å slenge dritt om andre de ikke kjenner? Hvor er folkeskikken blitt av og respekten for andre mennesker!! Hvis folk har så ekstremt stor problemer med at du ser SMASHING ut fire dager etter fødsel, får de heller droppe å lese bloggen din eller holde kjeft. Er sikker på at mesteparten av disse som slenger med leppa er bitre, eldre damer som aldri har trent én dag i sitt liv og innerst inne skulle ønske de så så bra ut som deg. Jeg håper virkelig du overser disse frekke menneskene, og nyter tiden med din lille og din kjære. At du er så flink med trening og kosthold bør du virkelig være stolt over. Folk er bare sykelige sjalue. I stedet for å være sjalu, synes jeg man skal se gleden i andres glede og ønske dem alt det beste, slik jeg gjør for deg, enda jeg ikke kjenner deg. Masse masse lykke til videre!! Du er en flott person og er utrolig forbilde 🙂 <3

 45. Gøy å høre at alt går bra! 🙂

 46. Du kler morsrollen kjempe godt! 😀

 47. Helt fantastisk at du klarer å holde motivasjonen oppe, tross all den kritikken de siste dagene! Det er jo du som er et godt forbilde som viser at du er fornøyd med deg selv etter et svangerskap, og ikke de som skriver kritikk over nettet på den måten. Er selv ung og påvirkelig, og jeg blir langt ifra negativt påvirket av at du legger ut slike bilder, derimot veldig motivert! Det jeg heller reagerer på, er faktisk oppførselen visse mennesker viser over nettet. Stå på videre, du er topp! 😀

 48. Nyt småbarnstiden mens dere kan. Tiden går veldig fort 🙂

 49. He he he jeg måtte le høyt da jeg leste dette; minnene kommer tilbake og jeg husker jeg ikke greide få armene inntil kroppen pga. melkespreng 😀 Kos dere massevis, og jeg må bare si at du er nydelig som alltid. Cred for den fantastiske kroppen din, synes det er flott at du la ut bilde. Jeg har gått ned over 40 kg det siste året, og er temmelig veltrent nå. Da jeg var kraftig (mildt sagt), ble jeg kritisert for det og folk trakk inn helseaspektet. Nå er jeg selvfølgelig «for tynn» og for fornøyd med meg selv. Du skjønner Caroline, det blir gærnt uansett, derfor skal vi bare gi bæng i kritikerne og gi oss selv et klapp på skuldra over at hardt arbeid og innsats gir resultater! Resultater som er oppnåelige for folk flest, hvis de bare gidder komme seg ut fra soffan OG kaste sjokoladeplata i søpla.

  Det er en fryd å lese om barseltiden, og det strømmer morskjærlighet gjennom skjermen her 🙂 Nyt tiden, unn deg å være fornøyd med livet deres og gi en god dag i dem som ikke unner dere det! Klem på klem til dere <3

 50. Nyt barselbobla 🙂 Du har tross alt ventet på dette i 9 måneder <3

 51. Dwightinha

  Helt enig med deg!
  Fikk også råd om ikke å hamstre små str. Men til slutt var jeg så lei av alt for store klær til veldig liten kropp at jeg til og med kjøpte noen få Prematur klær til min sønn. Var så deilig å se noe som passet akkurat for en kort stund. De har jeg faktisk spart på. I dag er han 14 og synes det er ubegripelig at han en gang var så liten (3.220 gr./ 49 cm lang)
  Kos dere masse. Denne tiden kommer aldri tilbake og går sååååå fort. Selv om du skulle få flere barn er det noe magisk med den første som endrer all dynamikk i det samlivet man er vant til.

 52. Julie N.

  Hei!

  Gratulerer så utrolig masse med det lille vinduderet! <3 Hun var helt fantastisk nydelig! 🙂
  Håpe alt er bra med hele lille familien din, og at dere koser dere fremover.

  Og noen kommentare til det "hysteriske" bildet du la ut:
  1. Du ser helt utrolig ut, jeg mener det, det er nesten ikke til å TRO! Jeg er veldig sjalu….
  2. Prøv å ikke bry deg om stormen i rundt det, men jeg har en liten følelse på at du kanskje hadde en anelse om hvilke reaksjoner du ville få?
  3. Jeg skjønner du er stolt, virkelig. MEN, hadd jeg fått like fin kropp som deg, hadd jeg også vært ufattelig stolt. Men, jeg hadde nok ikke eksponert kroppen min for hele internettet, og jeg tror det er akkurat det mange reagerer på. Jeg jobber som lærer, og har gang på gang saker som "dette", der unge jenter legger ut lettkledde bilder av seg selv osv. Og ja, mange av de ufyselige kommentarene kommer nok av sjalusi, men noen kommer kanskje fra foreldre som har døtre i en lettpåvirkelig alder. Ja selvsagt har du full rett til å legge ut akkurat hva du vil, men du vet selv at du er en rollemodell for MANGE, og kroppspressen jenter går igjennom nå til dags, er forferdelig. Og kroppen din er som sagt, veldig veldig bra, og kanskje til tider litt uoppnåelig for mange, også livet ditt er til tider uoppnåelig for mange. Altså, jeg tror det er derfor mange reagerer som de gjør på ting du gjør. For all del, vær stolt, med god grunn, men ikke alle har forståelse for hvorfor man skal legge ut halvnakne bilde bare fordi man er stolt av seg selv.

  Dette ble forferdelig rotete, men ja, håpe du skjønner hva jeg ville få frem. 🙂

  Men, nå driter du blanke, og koser deg gløgg ihjel med Nelia!! 🙂

  Klem

 53. Hei.. Gratulerer så mye med den lille gullklumper.. Bare ammer du eller pumper du i tillegg? Jeg måtte pumpe i tillegg når jeg fikk mine. Det var veldig greit for når de sov hos besteforeldrene så fikk de med masse morsmelk istedenfor å måtte bruke erstatningsmelk 🙂

 54. Helene Viktoria

  Enig i at newbie er en fin kolleksjon, elsker den selv 🙂 ha en god helg 🙂

 55. Ha en strålende helg! Godt å høre at alt er som det skal være! Ble veldig inspirert da du skrev om tre nøtter til askepott, så skrev en bloggpost. https://kjandersen.org/2013/11/29/wishes/ :))

 56. Beklager, men dette har ikke noe med innlegget å gjøre.. Tenkte bare å vise deg en blogg som er støttende ovenfor deg: https://bodonu.no/kvinner-som-hater-kvinner/ 🙂 Det var faktisk ganske bra skrevet! Fortsett å stå på du!! Du er fantastisk akkurat slik du er <3

 57. Hei Caroline

  På dine vegne er jeg lei meg for at bildet du la ut har tatt så mye oppmerksomhet fra det du burde konsentrere deg om nå. Jeg ser på både deg og LK som vettige mennesker som vet hva dere driver med, og antar derfor at det var din hensikt også.

  Jeg er utrolig lei av å lese om det i diverse medier, og har vel nesten til gode å se en saklig kommentar om de som er motstandere av bildet. Jeg tenkte derfor å dele min reaksjon når jeg så det.

  Jeg er ikke sjalu. Langt i fra. Jeg er snart 30 år, og smart nok til å innse at blogg-Caroline ikke er den virkelige Caroline. Du fremstår livet ditt som perfekt på alle måter, og liker tydeligvis at andre tenker slik. Når du gjør det, gjør du fallhøyden for deg selv så enormt stor, og det må være et nesten umenneskelig press. Du vet jo at halve Norge kommer til å storkose seg når det en dag kommer en glipp, eller at dine «hemmeligheter» blir avslørt. Og det blir de på et tidspunkt. Jeg hadde ikke taklet det. Ikke taklet å måtte være perfekt hele tiden.

  Når jeg så bildet var min første reaksjon at det så trashy ut. Rett og slett. Linni Meister kunne fint lagt ut noe sånt, men du har alltid hatt en viss klasse. Det var ingen klasse over det bildet der. Bedroom eyes, puppene oppunder haken og rosa blonder… Så mer ut som et FHM cover, 4 dager etter fødsel.

  Min andre reaksjon var at det er så utrolig synd at du følte et så sterkt behov for å vise deg fram så kort tid etterpå. Du har alltid fremmet «sunt» kosthold og trening, men istedenfor å fokusere på at helsen var god og at du kunne komme deg på tur så raskt, så var det viktigst for deg at du hadde fått flat mage. Kanskje er det ikke det, men det er slik du fremstår.

  Du har også en haug med unge følgere som du faktisk har et ansvar for. Det ansvaret feilet du enormt på i dag. Lik det eller ikke, det er slik det er.

  Jeg sluttet å lese bloggen din når du var halvveis i graviditeten. All shoppingen din fylte meg med ubehag. Det var ikke et bevisst valg jeg gjorde, jeg hadde bare ikke lyst til å lese mer. Du har forandret deg, og ikke til det bedre.

  Ta det som kritikk, men det har ingenting med sjalusi å gjøre. Jeg ville ikke hatt ditt liv, men det betyr ikke at jeg er feit og ulykkelig og ikke unner andre godt. JEg unner deg alt godt, og håper du blir lykkelig som mamma og klarer å finne riktig fokus igjen. Det tror jeg du trenger hjelp til, og jeg håper du tar til deg noe og ikke avfeier alle som påpeker at du kanskje ikke alltid gjør det riktige, som sjalue.

  Lykke til med spedbarnsperioden!

  1. Det er som om jeg skulle skrevet det selv, kanskje vanskelig å finne konstruktive kommentarer i mengden, fordi mange nok ikke vet HVORFOR de blir provosert eller reagerer, og misforstår sin egen reaksjon, men her får du virkelig sagt det.

  2. Amen!

  3. Amen!!:)

 58. Vakker jente, og vakker mor. God helg til hele familien! <3

 59. Det er kjempekoselig med babyprat og vi vil gjerne høre og ta del 😀 så bare fortsette hihih. klem

 60. Åhh gratulere så mye!! 🙂 unner deg alt godt fine Caroline, og synes de som kritiserer deg er helt tåplige!! Ikke bry deg om kritikken!! Du ser smashing ut og har jobbet hardt for å få den kroppen! Er bare grinete stygge husmødrer som er sjalu og som tydeligvis ikke har lært seg og glede seg over andre. Jeg vil bare si at jeg elsker bloggen din! Har lest den siden du hadde nedtelling til bryllupet, tror det var 8 måneder til da jeg dagelig begynte å titte innom bloggen din:) Å ikke spar på babybloggingen, synes de er veldig fint å lese! 🙂 stå på Caroline og lykke til med den nye morsrollen! Du er et flott forbilde og jeg ser veldig opp til deg:)

 61. Cathrine

  Kjære vakre, Caroline 🙂 Gratulerer så mye til deg og LK med en nydelig jente 🙂

  Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kommentere bildet du la ut på instagram, da jeg synes det var flott at du var stolt av kroppen din, men når jeg ser hvor stor negativ påvirkning det har på et par av mine venninner kan jeg bare ikke la være, dette er viktig for meg å få ut – og jeg mener det er viktig at du får vite det.

  Du har selv sagt at du er klar over hvor stor påvirkningskraft du har, da du blant annet ikke ønsket å fortelle hvilket parti du skulle stemme på. Noe som selvfølgelig er helt greit, det er jo tross alt et hemmelig valg. Men det jeg da skulle ønske var at du var bevisst på hvilken påvirkningskraft du har da du legger ut bilder av deg selv, og da spesielt i undertøy fire dager etter fødsel. Du så utrolig flott ut, og har så utrolig god grunn til å være stolt av deg selv, og kroppen din.
  Jeg har en venninne som er innlagt på sykehus grunnet spiseproblemer, og en annen venninne som sliter meg selvbildet og derfor spiser nesten ingenting, selv om vakta viser under 50kg og jenta er over 170 høy. Det gjør meg så vondt å se dem slite så mye som de gjør, og når du legger ut et sånn bilde av deg selv, vet jeg at det har gjort vondt verre. Bildet har fått dem til å føle seg enda mer «feite og ekle». Jeg tror du kan forstå at for dem å se deg så slank og flott etter å ha bert frem et barn er vondt og at de da føler seg mer mislykket enn før.
  Jeg vet at dette ikke var intensjonen din da du la ut dette bildet, men jeg ber deg, vær så snill, vær mer bevisst når du legger ut slike bilder av deg selv, et slikt bilde at så utrolig mye makt, Caroline. Kunne du ikke denne gangen vært stolt «i det stille»?

  Jeg mener ikke være slem når jeg skriver dette, vil bare prøve å få det til å være bevisst på din makt, spesielt gjennom bilder, da jeg ser hvordan dette påvirker på en ekstremt negativ måte…

  Stor klem<3

  1. Og du er ikke den eneste. Jeg har en søster som det siste året har slitt med anoreksi, og feil tanker, og det er ikke noe man kommer seg lett ut av, spesielt ikke i den verden vi lever i idag. Hun er verken et barn, der foreldrene har ansvaret, ei heller voksen enda, og det er der det blir vanskelig, og omverdenen spiller mye inn. Caroline av alle, som selv sier hun har gått med feil tanker en periode hun flyttet hjemmfra, burde av alle personer forstå hva kritikerne mener, være mer bevisst, og se kritikken.

   1. Jeg har slitt med spiseforstyrrelse halve livet (er nå 30). Og for min del kan jeg bare si at det er da ikke et bilde av Caroline som gjør at jeg sliter!!!!!!!!!!! Spiseforstyrrelse er jo bare et symptom på et annet problem en har. En går å sliter med noe (tanker/følelser/angst), og vet ikke hvordan en skal takle dette. Maten blir dermed «misbrukt» på den måten. Jeg hater kroppen min, men jeg hater jo ikke meg selv fordi jeg synes Caroline er fin (eller noen andre for den saks skyld!). Skjønner ikke hva det feiler folk. Vi har det så godt her i landet, også henger vi oss opp i om Caroline er fin eller ei etter fødsel. Fin, det er hvordan vi er inni det.
    Heia Caroline og Lars Kristian. Dere er helt nydelige!!
    <3

 62. JAAAA til baby-innlegg!! 🙂 🙂 <3 <3

 63. Hei Caroline og Nelia 🙂
  Først må jeg bare si at dere ser helt nydelig vakker ut begge to.

  Angående det med brystspreng, så opplevde jeg det selv og fikk masse strekkmerker av det :
  Det var utrolig kjipt i og med at brystene hadde vokst relativt mye under svangerskapet – hadde ingen strekkmerker,
  før brystsprengen meldte sin ankomst.

  Det jeg fikk tips om fra helsesøster og andre erfarne mammaer,
  var at jeg skulle pumpe ut det største «trykket» de første dagene/ukene …
  Etterhvert regulerte melka seg som normalt.

  Håpe ikke du må oppleve det samme som jeg gjorde. Har ingen strekkmerker ellers på kroppen.

  Og tilslutt .. det er ikke noe verdens undergang at jeg fikk strekkmerker, men bare veldig leit…

 64. Hei Caroline!
  Tenke jeg bare skulle legge inn en liten kommentar.
  Jeg elsker og lese om hvordan det går med den lille skjønne datteren din, og deg. Titter innom flere ganger om dagen!
  Jeg kan forestille meg at dere er utrolig stolte! Det har dere all grunn til å være. Jeg må få gratulere så masse!

  Når det gjelder alt oppstyret rundt bildet du postet, syns jeg at du burde være stolt over deg selv som har klart å få en så flott kropp som er like fin selv etter fødsel! Du ser helt fantastisk ut! Jeg kan tenke meg det er mange der ute som er missunlige på deg pga dette. Kanskje de tenker at det er unaturlig og urettferdig? Men du kan stolt si at det er helt naturlig og rettferdig. Du jobber hardt med trening og her har du resultatet!
  Hadde det vært meg som stått i dine sko ville jeg følt meg fantastisk.

  Så hev det over det, noe jeg tror du allerede har gjort! Du er nydelig, datteren din er nydelig og igjen, gratulerer så utrolig mye! Jeg misunner din lykke 🙂

 65. Hurra for deg! Du ser fantastisk ut! Denne misunnelsen som pryder samtlige blogger og debatt- og mediaforum må du enkelt skyve under teppe 😉 Ha en fin tid med mann og datter! Jeg heier på deg 🙂

 66. Så glad på dine vegne Caroline, jeg er sikker på at du er en fantastisk mamma allerede! 🙂 God helg, og kos deg masse med julestemning og kos med baby! <3

 67. Så flott at du lykkes med ammingen. Skjønner godt at dere er stolte, og det har dere all grunn til 😀

  En annen kommentar jeg har til debatten som pågår i media.
  Du sier at du prøver å være et godt forbilde ved å få kvinner til elske kroppen sin uansett form og fasong. Det er jo flott!
  Er dette noe du føler du oppnår? Jeg har lest igjennom mange av kommentarene dine på bloggen, og ser stadig kommentarer som at
  «hadde jeg hatt den kroppen så hadde jeg også vært stolt»
  «Du har all grunn til å være stolt fordi du er så fit, slank osv.. »
  «wow, du ser fantastisk ut»

  I mitt øye så virker det som flertallet av leserne ser opp til deg, skulle ønske de var som deg. Og at leserne i mindre grad tenker «Åh, jeg liker kroppen min, selv om jeg er 20 kg tyngre enn deg»
  Jeg setter poenget mitt veldig på spissen. Men lurer på om du oppnår det som er hensikten med lettkledde bilder?

  1. Helt perfekt uttalt!

 68. Geder meg til å lese mer om tiden din som nybakt mor! Så bra alt er fint med dere:-)

 69. Gud, så nydelig du er Caroline, sjalu til tusen! Dere blir nok fantastiske foreldre begge to, kos dere mye i tiden fremover:-) god helg!

 70. Husk å få i deg nok mat og drikke, den lille suger ut alt! Jeg gikk opp 20k under graviditeten, men da hun kom forsvant det og 5kg mer på én uke! Gratulerer så mye igjen med det nye livet! <3 🙂

 71. Gratulerer så mye med Nelia. Håper dere får en fredfull førjulstid.

 72. .Jeg blir stadig overrasket over at alle angriper utseendet ditt, men hva med den ufattelig simple måten du selger deg selv på? Er jo den som er tynn, ikke du. Du skal ha for god markedsføring av deg selv, ikke alle som kan slenge ut et undertøysbilde og få 5000 mer likes, flere hundre treff på bloggen sin og øke muligheten for å tjene mer penger på noe så enkelt! Men alle har vært unge og dumme, du er selv ung, men dyktig på markedsføring, kanskje du lærer deg noe litt bedre triks med åra, men enn så lenge så fungerer jo det du gjør 😉

 73. Gratulerer masse, du passer perfekt til morsrollen! Du ser FANTASTISK ut !!! Ikke noe å bry seg om de negative kommentarene!

 74. Guuuurrl du ser fantastisk digg ut. Jeg håper du ikke tar til deg noe av det tulle som en neve sjalu mennesker ytrer. Du ser flott ut, og er en insperasjon for mange. Gratulerer med en vakker jente <3

 75. You are the most stylish Mummy ever, you look wonderful in this pink coat <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 76. Kjempe flott at du deler om fødselsbobblen din, er sikker på at jeg ikke er den eneste som er utrolig nysgjerrig på opplevelsene du har hatt den siste uken. Har fulgt deg siden tiden da du begynte å planlegge bryllupet, så det er utrolig morsomt å få være med på også dette kapittelet i livet.

  Ikke ta til deg alle kommentarene media og privatpersoner skriver på forskjellige instanser. Nyt tiden, du skal være stolt over å ha drømmekroppen etter fødsel, jeg fikk inspirasjon til å komme meg ut av sofaen etter at du postet bilde av deg på instagram. Nelia er ei nydelig liten jente, jeg blir så værpesjuk når jeg ser bildene av henne. Gikk til og med innom forskjellige barneavdelinger når jeg var ute å handlet i dag (er det mulig?)
  Klem til dere<3
  Hilsen 19 år og førsteårs student 🙂

 77. Å for en vakker tilværelse! Nyt boblen din, og elsker at vi er så heldige å få lov til å ta del i den <3!

 78. Skikkelig off topic, men den kåpa var jammen søt:)

 79. Du er så fin du<3

 80. Gå på Cubus og se på newborn-ulltøyet 🙂 Fantastisk fint ullundertøy i ull og silke! 🙂 er så mye fint til de små! 🙂

 81. Cathrine

  Det er så godt når de legger på seg <3
  Langt bedre enn andre veien 🙂
  Jeg gleder meg masse til babyoppdateringer. Det er så koslig å følge med på dere 🙂

 82. Nå skal jeg være litt hønemor da vet du. Pass på så du ikke får brystbetennelse søte du. Det er så jæææævlig vondt. Jeg synes du ser litt tynnkledd ut på bildet og når du beskriver «melkestanden» så må du være forsiktig nå på vinteren. Aj Aj Aj, alt vi skal blande oss bort i, men det er sagt med kjærlighet og fordi jeg fikk brystbetennelse fordi jeg aldri fikk tømt brystene fordi produksjonen var for stor og jeg ikke tenkte på at melka frøys, bokstavelig talt. Ull ammeinnlegg er gull. Synes du allerede har full kontroll og usikker kommer du til å være til barna kommer på gammlehjem. Da kan du puste ut:))))

 83. Nå vet jeg du har mye annet å tenke på, men jeg er veldig spent på om strekkmerk kremene fungerte 🙂

 84. jeg liker deg veldig godt caroline, og ikke bry deg eller høre på hva folk skriver til deg eller om deg, du er jo kjempeflink som trener og holder deg i god form og ikke alle er så heldige som har den fine kroppen som du, og hvist jeg har hadd den vakre kroppen som deg (til og med rett etter fødsel) så hadde jeg også kommet til og lagt ut bilde, og ikke bare ett:) Alle som leser dette og er så frekke og respektlause og og UMODNE som klarer og sjelle ut og faktisk NETTMOBBER en dame dere ikke kjenner i det hele tatt burde så kjenne akkurat det samme, folk burde snakke like stygt til dere som dere gjør mot fotballfrue. fordi dette er bare kvalmt og lese av voksne folk som burde være nokk moden til og holde sine meninger for seg selv, og selvfølgelig yngre.

 85. Birgitte I

  Hei 🙂
  Så koselig å se at alt er bra og at dere nyter tiden med lille Nelia. Følte jeg måtte skrive et par ord på grunn av alt det styret rundt deg og graviditeten din. Jeg får så vondt av å lese alt det slemme og uvitende som enkelte mennesker kommer med. Jeg synes du ser helt fantastisk ut, og er et stort forbilde for meg og mange andre! Håper virkelig du tar til deg de fine kommentarene, og ser rett forbi alt det andre. Får faktisk litt vondt inni meg av å tenke på hva folk kan si til deg av ren sjalusi. Ikke gi det en tanke en gang og nyt tidene med den nydelige lille jenta deres 🙂 leser bloggen din hver dag, og synes det er koselig å følge med på hvordan det står til med dere. Ha en fin helg 🙂

 86. Blir varm inni meg av disse babyinleggene. Gleder meg fra gang til gang å lese mer om henne og dere. Føles nesten som jeg kjenner deg etter å ha lest bloggen så lenge. 🙂

  Jeg ønsker dere alt godt fremover, og en koselig adventstid.

  Klemmer

 87. koselig <3

 88. Masse gratulerer med det lille nurke dere har fått. Må bare si hun er utolig vakker. Dere har gjort et godt stykke arbeid. =D

  Også må jeg bare si dette. Blir helt sjokkert over all den negative omtalen som har vært ang. bildet du la ut 4 dager etter at prinsessa kom til. Jeg syns du ser fantastisk ut!!! Jeg sier som en venninne av meg sa «Hadde jeg sett slik ut 4 dager etter fødsel så hadde jeg lagt ut bilde jeg også». Det er helt imponerende, men tipper det fordi du er så flink til å passe på trening og kost hold. Jeg ser på deg som en inspirasjon. Får virkelig lyst til å trene når jeg leser bloggen din.

  Lykke til videre i småbarnstiden, og kos dere masse. (Det er ikke bare skriking/gulping/bleie skift, det er MASSSSEEEE kos) =D

  Med vennlig hilsen Janniche (Som har 30kg ekstra og masse strekk merker etter å ha fått to nydelig prinsesser) 😉

 89. Kan tenke meg det sikkert er det minste som bekymrer deg nå, men ikke bry deg om de dumme diskusjonene for et lite bilde. Artikkel: https://bodonu.no/kvinner-som-hater-kvinner/

 90. Hei Caroline!
  Skjønner ikke at voksne mennesker gidder å ta seg tid til å kommentere stygge ting. Virkelig.. Synes det er utrolig fint av deg, og ikke minst bra at du legger ut det du føler for. Det er DIN blogg og du skal få lov til å legge ut og skrive absolutt hva du vil. Hvis det er noen som ikke liker det de ser, så er det vel ikke så vanskelig og finne krysset i høyre hjørne. Stå på og prøv så godt du kan å ignorere det stygge folk skriver. Grattulerer så mye og kos dere masse framover! Det fortjener dere 🙂

 91. Karoline

  Hei!
  Vil først og fremst gratulere så mye med den lille piken! 🙂
  Så til et lite spørsmål, det vil kanskje høres litt dumt ut. Men hvordan sier dere Nelia? Altså det er mange dialekter i Norge, jeg selv er fra nord Norge! Så vil bare vite hvordan det er ment at det skal leses! 🙂 beklager hvis du syns dette var et veldig dumt spørsmål altså :/
  Men måtte bare spørre!

  Klæm fra Karoline 🙂

 92. Elisabeth

  Gratulerer, Caroline. Du har satt himmel og jord i bevegelse på grunn av bildet du la ut på Instagram. Men jeg må bare spørre: Hvorfor legger du ut et bilde i undertøy? Rett etter fødsel eller ikke. (spesielt med tanke på hvor mye som blir manipulert og misbrukt) Men dette er ikke bare et bilde i undertøy, du spesifiserer også at det er fire dager etter fødsel. Du visste nok at du kom til å få mange kommentarer på grunn av dette, og da kan jeg ikke hjelpe for at dette rett og slett minner om noe Rene Kleveland kunne gjort. Mange kommentarer/klikk på bloggen = mange penger. Det er utspekulert og gjennomskuet. Men det får være din sak. Det andre jeg lurer på er om du gjør det av hevgjerrighet. “Se her folkens! Dere tok feil. Jeg er fit som bare det.” Jeg vet du har fått mye dritt gjennom svangerskapet, hvor mange skulle skremme deg med det ene og andre. Gjorde du dette for å bevise at de tok feil? Trenger du virkelig bekreftelse av ukjente? Er det ikke nok å høre fra mannen din at du er vakker? Er det ikke nok å se i speilet fire dager etter fødsel og tenke “jammen har kroppen gått tilbake til normalen, så fornøyd jeg er”? Måtte du virkelig dokumentere det? Det er det jeg synes er så leit. Det er et så stort press på kvinner om hvordan de ser ut etter fødselen. Jeg fatter ikke hvorfor noen legger ut bilder som heter “sånn ser jeg ut etter fødselen”. Søsteren min har ganske lik kropp som deg. Null strekkmerker, pitteliten mage i svangerskapet og gikk på fjellet til hun omtrent fødte. Hun var også tilbake i vanlige klær like etter fødselen, men hun la ikke ut bilde av seg selv av den grunn.
  Du har en utrolig flott kropp, og du har virkelig jobbet for den. Jeg kan også innrømme at jeg er misunnelig. Misunnelig på svangerskapet ditt og hvordan du ‘reiste deg igjen’ etter fødselen. Misunnelig fordi jeg kastet opp flere ganger daglig i 37 uker, og satt i rullestol på grunn av bekkenløsning. Misunnelig fordi jeg mistet så mye blod at jeg ikke kunne gå på to dager, og misunnelig fordi jeg åtte måneder etter fødselen fremdeles ikke er tilbake i jobb som treningsinstruktør pga bekkenet. Men spørsmålene kommer ikke av misunnelse, jeg lurer rett og sett på: HVORFOR? Hva var vitsen med å legge det ut? Hvem har noe med om hvordan du ser ut etter fødselen?

  1. Julie N.

   Likte denne kommentaren, veldig saklig og voksent skrevet 🙂 Jeg lurer på det samme!

  2. ElisabethH

   Åh, jeg er så enig i det du skriver. Jeg er blandet i følelsene. litt fordi jeg synes at Fotballfrue sine undertøysbilder ikke er en sak halve Norge behøver å diskutere – men også litt fordi at det faktisk er litt viktig å diskutere det – når barna våre faktisk leser bloggen og lar seg påvirke. Jeg synes det er trist at en nybakt mor skal føle at det er nødvendig å legge ut bilde av seg selv halvnaken uansett hvilken form kroppen hennes er i. Jeg synes det er enda tristere at man som ‘Fotballfrue’ skal legge ut bildet og dermed bidra til enda mer kropsspress blant unge og usikre – for uansett hvordan du vrir og vender på det så er det det man gjør – og jeg synes det er trist at Fotballfrue skal måtta ha dette ansvaret, og få så mye kritikk mot seg som hun nå gjør bare fordi hun viser frem sin fantastiske kropp.
   Enhver er i sin fulle rett til å være stolt av sin egen kropp – det er bare veldig synd, men dessverre opplest, at damer som fotballfrue bør tenke seg om både to og fem ganger før man legger ut bilder som dette, fordi som hun nok vet veldig godt – ikke alle er disponert til å se slik ut – og litt for mange kommer til å ta usunne steg for å forsøke å ende opp slik.

   Så – tankeløst, ja. Forstår jeg forsvarstalen Caroline har lagt ut på Facebooksiden sin, nei. Jeg skulle ønske at Caroline for en gangs skyld så at hun hadde gått over streken, og kanskje var litt ydmyk. Men, siden det ikke skjedde, er konsekvensen at jeg slutter å lese bloggen rett og slett fordi den tydeligvis representerer noe jeg ikke ønsker å videreføre til mine barn eller unge bekjente.

   Jeg ønsker deg lykke til videre Caroline, men det blir uten meg som leser, til tross for at jeg har fulgt deg i 4 år nå.

   Klem fra Elisabeth

 93. Ida Nilsen

  Så fantastisk! Gratulerer så mye, begge to 🙂
  Synes dere skal være superstolte av alt dere, og ikke minst du, har vært gjennom så langt! Har vært en fryd å følge med, og jeg gleder meg til å følge dere videre 🙂

  God helg, Caroline! Kos dere masse 🙂

 94. Så flott at alt står bra til! Fine bilder 🙂 God helg til dere også <3

 95. pernille

  Vi var også å handla bodyer og strømpebukser på første trilletur:) men rådet om å ikke kjøpe for mye smått er jo greit med tanke på de som føder store barn som må gå rett på str 56:) bedre å handle mer når babyen er født:)

 96. Du er super Caroline stå på. Gratulerer med nurket og kos deg mes din herlige nye familie. Du er et godt forbilde og jeg må si at de som skriver og sier både det ene og det andre om hvordan du ser ut etter fødsel og slik gjør meg så skuffet. Du har jobbet for det og ser så bra ut . Slike som dem er ikke noe jeg ser opp til, du er et kjempe godt forbilde for både unge og eldre jenter. Og viser at du ikke trenger å sitte på ræva hele graviditeten:) kos deg mes familien din og ha en super din kveld. Du ser smashing ut:))

 97. Gratulerer så mye!!
  Og dere har all grunn til å være stolte<3 De bildene du legger ut av dere, er jo bare helt nydelige.
  Kos dere masse 🙂

  Klem fra Nadia<3

 98. Ihhh hvor ser det skønt ud 🙂 hvor er du bare en flot mor. Du er så inspirerende. Blev så glad over at se det billede du lagde ud i går 🙂 så skønt at se at det med positiv livsindstilling, sund træning og god mad er muligt at se så super flot ud efter en graviditet 🙂 🙂 og fortsæt endelig med barsels – blogning 🙂 jeg elsker at se og høre om det 🙂

 99. Hei! Kjøper dere inn mest i bomull eller er det ull-bodyer det går i? 🙂

 100. Kos dere, så skjønn jente . Men så har hun da skjønne foreldre og hunder også. Ja new bee er så søtt, mitt første barnebarn som var født 2 mnd for tidlig hadde masse av det tøyet, og str. 40 var litt stort, Han var en liten dukke, broren er født på tiden, og jeg synes han er liten nå, Rart det der. Og spedbarnstiden går jo så fort. Kos dere masse))))klem

 101. Kos dere, så skjønn jente . Men så har hun da skjønne foreldre og hunder også. Ja new bee er så søtt, mitt første barnebarn som var født 2 mnd for tidlig hadde masse av det tøyet, og str. 40 var litt stort, Han var en liten dukke, broren er født på tiden, og jeg synes han er liten nå, Rart det der. Og spedbarnstiden går jo så fort. Kos dere masse))))klem

 102. Hei vakre du.

  Ville bare si at du har all grunn til å være stolt av deg selv, lille Nelia, mannen din og ikke minst den flotte kroppen din. Du ser jo helt nydelig ut! Og ikke minst lykkelig 🙂 At det blir negativt spinn i media rundt at du har det bra er jo bare jantelov-Norge i et nøtteskall. Heia deg! 😀
  Når det er sagt ser jeg veldig frem til desember-bloggingen din. Tok nettopp et avbrekk i eksamenslesingen og leste i arkivet fra juletider de siste årene, og jeg må si at du formidler en fantastisk varm og god stemning. Tror de fleste av leserne dine har forståelse om det blir litt trappet ned akkurat i år, men håper likevel på at du fortsetter å levere fine innlegg. Ha en fantastisk førjulstid med lille familien. Ønsker dere alt godt, og gleder meg til å følge deg videre 🙂 <3

 103. Gratulerer så mye! Tror du vil bli en fantastisk god mor! I tillegg, WOW, så sykt heldig du var med kroppen din! Du har virkelig sluppet billig unna, noe mange missunner deg kan det virke som. Ikke bry deg om det som blir sagt. Du er fantastisk! Du ungen har en frisk vekt og er virkelig nydelig, så du har ingenting å bekymre deg for. Utrolig herlig å se deg med barnevogn! 🙂 Stå på!

 104. Victoria

  Kjære Fotballfrue. gratulerer så mye med en perfekt datter. Jeg vil bare si at du burde være stolt over deg selv, det er ingen skam i å se så flott ut etter en fødsel. Stå på og lykke til 🙂

 105. Kristine

  herregud, Nelia må være verdens heldigste, og i tillegg må hun være verdens skjønneste<3 misunner henne så mye.
  Jeg beundrer deg så mye, og du er et fantastisk forbilde!
  Ville bare si det. ha en fin kveld:)

 106. Du stråler 🙂 kos dere masse med søte Nelia.

 107. Så bra at hun er frisk og sunn ! 🙂 Nydelig barnevogn, utrolig søt 🙂 Ha en strålende helg, og kos dere med Nelia ! 🙂

 108. Marianne T

  Så koselig med første trilletur! Det er en så fin tid med nyfødt baby. Kan tenke meg det er superdeilig at ammingen går perfekt, og at magen er borte allerede. Wow, du ser fantastisk ut, har ikke ord 😉

 109. Mamma til 2jenter

  Hei, og gratulerer så mye med jenta….stor stas for dere og familien dette 🙂
  Så bra at ammingen går fint. Det er jo supert….du er heldig 🙂
  Dersom du føler deg veldig sprengt så vil jeg på det sterkeste anbefale deg Avent sine oppsamlingskopper. De fungerte helt supert for meg, og hjalp veldig på å lette sprengen. Brukte dem hjemme den første tiden etter fødsel, både mens jeg ammet og innimellom ammingene. Det du eventuelt «samler» opp mens du ammer kan du fryse ned og bruke på flaske når dere får behov for det etterhvert……feks når du er klar for å løpe en tur 😉 Kjempekjekt 🙂
  Tillykke igjen og kos dere med den lille 🙂

 110. Kjære Lars- Kristian og Caroline,
  Gratulerer så mye med lille Nelia- hun er utrolig vakker!
  Hun har to flotte og oppegående foreldre som kommer til å videreføre gode verdier og holdninger, uansett hva alle andre mener om det! Dere vet selv hva som er best for dere og henne 🙂
  Lykke til, og kos dere masse fremover!
  Stor klem!

 111. Hei Caroline! For det første vil jeg si GRATULERER med den nydelige prinsessen! Er innom bloggen din titallsganger daglig for å se etter oppdateringer om det lille nurket deres 🙂 hihi. Jeg er sikker på at du er en fantastisk mor med kjærlighet, omsorg og sunn fornuft. Har lest endel artikler og div. om deg rundt på nettet etter fødselen din, spesielt om bildet du la ut på instagram av kroppen din «4 dager etter fødsel». Jeg aner ikke hva det går av mennesker som setter seg ned å snakker nedverdigende om deg ang det? Janteloven i Norge og misunnelse er skremmende. Jeg vil bare råde deg til å ikke bry deg om det, vær stolt over deg selv og ikke vær redd for å vise frem den du er! Du er fantastisk, og ser utrolig(!) bra ut til å nettopp ha fødet et barn. Nyt tiden med prinsessen deres, og legg bort alt det negative! Det fortjener du absolutt 🙂 Gleder meg mye til å følge med videre, og ikke minst til fødselshistorien kommer. Takk for at du lyser opp dagen min med herligt lesestoff 😀

  Klem

 112. hei prøver å bestille den stripete kjolen til 1299, men får ikke noe bekreftelse er det noe feil. Får ikke mail ang. bestillingen,?

 113. Imponerende hvor sterk du er. Når jeg en gang blir gravid, vil jeg prøve så godt jeg kan å ha et svangerskap som ditt, med sunn mat og trening. Jeg har aldri fått barn selv, men har inntrykk av det du har oppnådd er svært imponerende og bra jobbet 🙂

 114. Marita Ø

  Elsker å lese om deres nye tilværesle og lille Nelia, så det må du bare fortsette med! <3 Du ser helt fantastisk ut, forresten! Gleder meg til å lese innlegget om fødselen! Ønsker dere en herlig fredag og ged helg 🙂

 115. Synnøve :)

  Først, Gratulerer så mye med lille Nelia, hun er helt herlig!
  For det andre må jjeg bare nevne en ting som er utrolig frusterende! For noen fantastisk dårlige holdninger mange har nå for tiden, at ikke du kan få lov å legge ut et bilde av en fantastisk flott kropp etter fødselen! Jeg ville bare si at jeg støtter deg, og syns det var helt supert! Du ser flott ut, og bare fordi du ikke har en mage full av strekkmerker og bilringer, så skal liksom ikke du ha lov å legge ut bilde?! Det syns jeg blir helt latterlig! Vær stolt av den kroppen du har jobbet hardt for du, og vær den fantastiske mamman du er, og kommer til å fortsette å være! Og ps: undertøyet var helt fantastisk!
  God jul (julestemningen er på topp her og ;D ) og kos dere videre begge to i denne fantastiske tiden 🙂
  Klem

 116. Gratulerer med nurket! Hun er kjempesøt! Syns også det er kjempebra at du faktisk la ut ett bilde av deg etter fødselen der du ser utrolig flott ut. Har ikke barn selv enda, men det er godt å se at det går an å se så bra ut etter fødsel om man trener og spiser relativt fornuftig gjennom graviditeten:)

 117. Såå fin vogn!

  Gratulerer med den lille!!

 118. Caroline du er herlig

  Heisann! Jeg lurte bare på om dere har bestemt og ikke vise hele ansiktet til søte, lille Nelia? Siden du skrev en gang at dere ikke var helt sikre enda, tenkte jeg på. For jeg har veldig lyst til å se hele den herlige babyen deres <3 Hils til Lars-Kristian og skjønne Nelia :* Ønsker dere en god fredagskveld videre :-)!

 119. <3 det er så koselig å lese om Nelia! Synes forresten det er tragisk med alle som slenger dritt om kroppen din 4 dager etter fødselen, du ser fantastisk ut! Altfor mye sjalusi ute og går…

 120. Hahah, tok meg selv i og tenke på noe som ble veeeeldig merkelig etter hvert… I alle mulige settinger jeg nevner bloggen din, spesielt i samtale med venner, går du under navnet «Fotballfrue». «Fotballfrue er så flink til å trene, flink til å lage mat, skulle ønske jeg også var like målbevisst og viljesterk som Fotballfrue». Du skjønner tegninga. Selvfølgelig har jeg fått med meg den O-store debatten om deg og din kropp i disse dager, og da bruker de navnet Caroline. Caroline? Heter du det? Men bestevenninnen heter jo Karoline? *Ser på bildet av deg hvor det står Caroline* Hmm… Det ble i hvert fall veldig merkelig til slutt. Vet ikke om du har hatt samme følelse noen gang, der du kjenner noen gjennom deres kallenavn. Plutselig kaller noen denne personen for sitt opprinnelige navn… nei da blir det helt feil! Innser nå hvor merkelig jeg kanskje er, og denne kommentaren ble enda merkeligere svart på hvitt enn i tankene mine. Følte bare det var så sinnsykt viktig for deg å vite det! 😀 Ha en fin dag, da <3

 121. Vær så snill, fortell masse om åssen dagene deres er 🙂 det er så koselig! Jenta mi er 3 mnd nå, og begynner nesten å ha lyst på en baby til, når jeg ser andre får baby og blir gravide. Gled deg til tiden framover, det er helt fantastisk ♡ og du skal være super stolt og glad for den flotte smekre kroppen din, du er heldig 🙂 fikk desverre en del strekkmerker under mitt svangerskap, men nå er jeg igrunn bare glad i tigerstripene. Føler seg mer kvinnelig etter å ha gått med og født et barn 🙂

 122. Nydelig Caroline!!<3 Bare hold dere inni den boblen, er så mye drittslenging på ferde over alt så hadde jeg vært dere hadde jeg holdt meg i den trygge fine lille boblen:) Synes dere er så flotte, for en vakker familie. Gleder meg til flere innlegg fra deg, men nyt tiden først og fremst:)
  Stor klem fra vestlandet!

 123. Skjønner godt at du var stolt på din første trilletur! Utrolig søt datter du har fått. 🙂

 124. Så koselig 🙂 Ja, man kan nesten ikke ha nok bodyer! Spesielt dersom man har en baby som gulper mye! Gjør Nelia det?

 125. Hei «fotballfrue», eller Caroline som du egentlig heter.
  Har aldri giddet å kommentere noen av inleggene, noe som kanskje ikkje er så rart siden jeg ikke leser bloggen din regelmessig (hvertfall ikke de siste årene), er liksom FOR hvitt for min smak. Greit at noen mennesker er «perfekte», men at de aldri har en bad hair day eller en kvise på nesen, det tror jeg liksom ikke på, viktig med litt selvironi. Uansett. Over til det bildet…. Greit at du er fornøyd med kroppen din, det ville jeg og vært, om jeg hadde orket bry meg så mye om kropp og utseende..(viktigste er at kroppen fungerer og yter når man trenger det). Men, hvorfor legge ut et bilde som du vet vil skape reaksjoner? De fleste som er fornøyde med seg selv, trenger liksom ikke rope og skrike og blottlegge seg selv så uhorvelig mye, som du har en tendens til å gjøre. Du virker som en person med høy selvtilitt, trenger du virkelig all den bekreftelsen og all hyllesten fra 16-17 år gamle jenter som ser opp til deg og vil leve ditt liv? Kan du ikke bare være fornøyd med den flate magen og de struttende puppene dine uten å legge det på nett? Gratulerer med bebiss foresten.

 126. Du skriver så fint og ærlig. Det treffer meg rett i hjertet 🙂 Hjertelig tillykke med nydelig baby xxx

 127. Hei Caroline! Ville bare gratulerer deg med den lille. Hun er fantastisk og mor er ikke noe mindre fantastisk. Jeg synes du skal være veldig stolt av deg selv, og hva du har oppnådd. Hvis sure, grinete mødre skal rakke ned på deg fordi du ikke sitter hjemme med strekkmerker og 20 kg for mye, så skal du heve deg over det , og være utrolig stolt. For det har du all grunn til å være. Jeg mener vi damer skal kunne hjelpe hverandre og støtte hverandre, ikke være spydige og ekle. Du har iallefall min fulle støtte! HEIA CAROLINE, BUUUU TIL DET GRØNNE MONSTERET!

  1. Nok en et lite konstruktiv kommentar som slipper gjennom sorteringen, fordi leseren hyller deg.
   Bare et eksempel av mange, ta til deg kritikken og slipp gjennom kommentarer der folk sier sine sanne meninger og ikke bare de med berømmelse av din kropp, som kaller alle som ikke er enige feite og sjalu.
   Mange har åpenbart ikke tenkt over at dette ikke handler om nettopp om selve kroppen din, men hvor fokuset ligger.

 128. Gratulerer!<3

 129. Når du la ut bilde på instagram, så må jeg bare si at jeg ble kjempesjalu! Hadde jeg sett sånn ut nå, (jeg har ikke født barn en gang) hadde jeg vært kjempestolt 😀 Du ser SMASHING ut. Synes det er så teit at folk rakker ned på deg, for hadde jeg som er overvektig lagt ut eg sånn bilde av meg, hadde folk sikker sagt at jeg var kjempetøff, så hvorfor får ikke du som er slank legge ut bilde av din egen kropp?? Du fortjener jo å se sånn ut, du trente hele svangerskapet og spiste sunt og du bryr deg om hvordan du ser ut 🙂 Kos deg videre med det lille nurket ditt å legg ut bilde 3 mnd etter fødsel for å vis at du har fått magemusklene dine tilbake 😀 hihi 🙂

 130. Herregud så bra du ser ut! Håper at jeg også ser så bra ut etter fødselen. Jeg har termin om bare en uke:O
  Gleder meg masse til å lese fødselshistorien din!:)

 131. Det er veldi koselig å få være med inn i boblen deres!
  Jeg lurer egentlig også litt på hva du som er så eksponert og rutinert tenker om bilder av barn på nett og i blogg! Jeg sliter nemlig selv med å gjøre meg opp en mening, og så er man jo så stolt av sine søte små at man vil vise de frem til verden. Jeg har egentlig tenkt at det ikke er så farlig med «anstendige» bilder, men hva tenker du?
  Vil også si at du må si fra hvis du før eller siden skulle merke behov for bæresjal, om det skulle være å låne noen for å prøve eller lære knytinger – man kan for eksempel også amme i sjal, noe jeg syntes var veldig praktisk når jeg var lei av å sitte på sofaen og amme! For ja, man er melkeku, men det er deilig å bare kunne hente seg et glass vann for eksempel likevel 😉
  Ønsker dere det beste for denne tiden og er stadig inne for å sjekke om du har skrevet om fødselen – er veldig spent!

 132. Helene G

  Gratulerer igjen! Kos deg ❤️

 133. Hege Larsen

  Åhhhh! Husker godt den første trilleturen ! Var så stolt at jeg følte jeg svevde bortover!!!! Herlig følelse! Ta godt vare på øyeblikkene – denne tiden går faktisk så fort som alle sier 🙂 Plutselig sitter du på 1 – års dagen hennes og lurer på hvor tiden har blitt av 🙂 Gratulerer så mye med den vakre jenta! Nå kommer hjertet ditt til å føle ting du aldri trodde du skulle føle – tenk at noe så lite kan produsere SÅ store følelser! God klem til en mamma fra en annen

 134. Dere er så perfekte!! <3 Lykke til videre, dere er herlige.

 135. Hei Caroline.
  Du er så heldig som har fått deg et velskap lite pikebarn. Gleder meg til det er min tur, dog det er nok noen år til.
  Jeg har blitt så motivert av å lese bloggen din, og vet nå at i årene som kommer før jeg skal få barn, skal jeg trene som fa*en og bli like fit som du er. Livet er nok enklere som veltrent, kan jeg tenke meg.. Ikke at jeg tror du ikke har ditt å stri med.. det har vi alle 🙂 Du er en veldig stor motivasjon, og det er ikke rart du legger ut bilde av magen din på instagram.. Det hadde jeg også gjort hvis jeg så ut som deg.
  Du er ikke et dårlig forbilde bare fordi du er slank og godt trent 🙂
  Lykke til med ungen og kos deg masse, det fortjener du 🙂

 136. Ikke ta til deg det slemme folk sier til deg! De er sjalu – og det er jammen jeg også 😀 Jeg har aldri født noe barn, men du ser søren meg SÅ mye bedre ut enn jeg noen gang har gjort, å det rett etter en fødsel. Du er helt RÅ! Kunne gjort mye for å kjent en person som deg. Du virker som en super mamma, en super venninne, datter, søster og kjæreste! Jeg digger deg, og får aldri nok av bloggen din. Nelia er så søt, noe annet kunne man heller ikke forvente, siden dere er så utrolig fine begge to. Jeg kjenner deg ikke, men er så utrolig STOLT over deg <3 Du er et forbilde for meg.

  Jeg er selv langt i fra så veltrent og slank som deg, men du må ikke tro du får meg til å føle noe kropppress fordi. Du får meg heller til å ville være sunn, og ha en aktiv hverdag. Du er en stor inspirasjon for meg, både når det gjelder trening, og mye annet! Stå på, og aldri gi opp! Du er fantastisk, og det må du aldri glemme. Aldri la noen trekke deg ned, for du er helt unik, og så fantastisk vakker. Tror også du er like vakker på "Innsiden", for du virker så snill og jordnær. Ønsker dere massemasse lykke til, jeg "elsker" deg! 😀

  Og en gang til – du er best!!! Stå på! <3 (Haha, følte meg som en liten fjortiss når jeg skrev dette, men det er maange år siden jeg faktisk var det.. Uff, rart hva dette med engasjement gjør med ên!..:) )

 137. Hei Caroline!
  Gratulerer så mye med vesle Nelia! håper du nyter tiden og bare koser deg med henne:)
  Jeg må også få si at du ser fantastisk ut. Er også imponert over magen din! Håper jeg kan få meg vilje og selvkontroll slik som deg..
  Det er ikke alltid jeg er enig i alt du skriver, men jeg titter likevel innom og finner bloggen din inspirerende.

  God helg:)

 138. Henriette S

  Du kler så morsrollen!! Dere er nok verdens herligste foreldre!! Masse lykke til videre, ønsker dere alt godt med den herlige lille skapningen deres!!
  Stor klem!!

 139. Caroline- ikke slutt med babyblogging selv når barselboblen er over! Jeg synes det er såå hyggelig å lese om lille Nelia. Og jeg kan ikke si nok hvor mye jeg gleder meg på dine vegne, dette unner jeg deg virkelig (kanskje ikke melkesprengen, men alt annet:)).

  Ønsker deg en fin helg med den lille!

 140. Gratulerer så mye som nybakte foreldre , jeg vet det er en fantastisk følelse!Må allikevel spørre hvilke tanker du selv gjør deg opp om bildet di selv la ut av kroppen din og hva dine intensjoner er?all mulig lykke til med fremover 🙂

 141. Elsker at du hever deg over alt som skjer og ikke kommenterer noe, Caroline. Flott å se at du selv fokuserer på hva som er viktig.
  Gratulerer så mye, og lykke til med alt i fremtiden 🙂

 142. simona humberset

  så bra ho veks og trivst!! herlig tid dette 🙂 må passe deg so du ikkje får brystbetendelse! det er ikkje kjekt!

 143. Caro, jeg blir så inspirert av deg!!! Hvordan klarer du å opprettholdet motivasjonen til trening? Min motivasjon kommer i bølger og når det kommer til mat er jeg så fryktelig dårlig! Kan du ikke dele litt motivasjon med oss? 😀

 144. Dette kler deg utrolig godt:) Kan tenke meg det var deilig å få bekreftet at lille jenta deres vokser seg stor og sterk!

  Ønsker deg og din lille familie en kjempe fin helg:-)

 145. I flere dager nå har det pågått stor debatt om hva slags signaler du sender ut til unge jenter og at du må tenke på at du er et forbildet. Vel. Jeg er ung. Jeg har lest bloggen din siden du startet og jeg vil gjerne ta meg litt tid til å forklare hva slags signaler du har sendt ut til meg. Både igjennom bloggen din generelt og bildet du la ut 4 dager etter fødselen din.

  Signal 1: Vær stolt av kroppen din. Uansett hvordan du ser ut, du er vakker. Det finnes ingen mal. Men kun deg selv som kjenner om du er fornøyd eller ikke.

  Signal 2: Dersom du ikke er fornøyd med kroppen din er det ganske enkelt å gjøre noe med det. Spis sunt, tren, ha det godt med deg selv, omgi deg med mennesker som gir deg energi. Det finnes ingen snarveier. Det ligger jobb bak en sunn kropp, men det er egentlig ikke en så komplisert oppskrift. Finn et type kosthold som funker for deg og rør på kroppen din.

  Signal 3: Bruk tid på det som gjør deg glad. Enten det er kjæresten din, vennene dine, hobbyen din, jobben din, være ute i naturen, trene, lage mat. Du blir lykkelig av å prioritere det som gjør deg glad.

  Signal 4: Du får igjen for å ta vare på kroppen din. Feks etter en fødsel. Å ta vare på kroppen sin handler ikke bare om å se bra ut i bikini til neste sommer, men det er et langvarig forhold og du må pleie den. Trene og spise sunt handler i stor grad om å ville være i stand til å takle livet. Forebygge slik at kroppen din både ser flott ut etter fødsel, men også klare å gå turer i fjellet når du er en gammel dame.

  Signal 5: Finn dine egne verdier og stå for dem! Ikke la andre rakke ned på deg. Du er vakker og flott uansett hva de sier.

  Hilsen en ung jente som blir påvirket av bloggen til fotballfrue.

  1. Amen, skriver under på denne!

 146. Først og fremst vil jeg gratulere deg og Lars-Kristian med den lille prinsessen! Hun er nydelig.

  Det jeg lurte på er om du kan lage ett detaljert innlegg om LCHF. Hvordan var det for deg å gå over til dette kostholdet?
  Hva kan jeg spise og ikke spise? Og sist men ikke minst, hvordan gjøre dette til en billig penge?
  Hadde blitt utrolig gald for svar!

 147. Hvorfor trenger dere så mange? Gulper hun mye? Vi trengte ikke mange.. Men nå gulpa jenta vår ikke en eneste gang. Hvis hun ble utgriset så var det søl under amming men det skjedde sjeldent.

 148. De siste innleggene dine får meg til å smile gang på gang, Caroline. Du kler VIRKELIG å være mamma! Du stråler! 🙂

 149. Kjempekjekt med mammaoppdateringer:)

 150. Fint at alt er bra 😉 men kan vi få se et bilde av neli vi har ikke sett et eneste bilde av hvordan hun ser ut og det har jeg veldig lyst til 🙂

 151. Gratulerer så mye! Er så glad på dine veiene! <3

 152. mamma til 1 åring :)

  Jeg har vært en fast leser i mange år, og likt bloggen din kjempe godt. Men dette er siste gangen jeg er innom i kveld. Ønsker deg masse lykke til videre 🙂 Jeg syns du virker som ei ålreit jente, men jeg ønsker ikke et forbilde for datteren min med ditt fokus på kropp når hun vokser opp. Hadde jeg ikke hatt barn hadde det ikke brydd meg, men nå klarer jeg bare ikke å la være. Jeg skal ikke kritisere eller mobbe, og jeg er ikke misunnelig. Men jeg syns det er synd du ikke har tatt innover deg det folk mener angående undertøysbildet du la ut. Det er ikke alle som er misunnelige, så man kan ikke skylde på det hver gang noen kritiserer det. Du har blitt MAMMA, jeg forventet meg noe helt annet enn et slikt bilde. Kroppen etter fødsel bør ikke være fokus…

  Igjen; lykke til videre! Det er nå livet begynner 😉

  1. Jeg blir helt satt ut av disse kommentarene om prioriteringer. Det er jo ikke sånn at dama brukte 8 timer på å sminke seg, posere foran speilet og knipse et bilde fordi hun bare er opptatt av kroppen sin. Tror du virkelig at Caroline føler et bilde av kroppen er mer viktig enn datteren? Hun brukte kanskje 1 minutt på å ta+legge ut dette bildet, og folk skriker høyt om hvor prioriteringene hennes er! Jeg har misted all tro på menneskeheten, dere som syter er tragiske mennesker

  2. signerer dessverre den 🙁

 153. Elisabeth

  Gratulerer så mye med den lille! Men gulper hun mye siden dere skifter så ofte på henne?

 154. Om hun gulper mye er forresten ull (gjerne med bomull på innsiden siden det ikke virker så uttørrende på huden) gull verdt. Blir ikke kald om en ikke springer å bytter med en eneste gang med det på. Hilsen ei med unge som gulpa flere ganger i timen de første 7 mnd (blir litt lei av å skifte etter hvert);p

 155. Hei kjære nybakte foreldre! Jeg har vært fast leser av fotballfrue.no i snart tre år, og har vel kun kommentert ved et par anledninger, og da selvsagt på en positiv og respektfullt måte. Nå føler jeg igjen behov for å legge igjen liten hilsen til en flott familie som gir meg daglige doser av kos, hygge og inspirasjon. Jeg er nok ikke den typiske følgeren, men uansett en trofast leser. Jeg er 45 år, mor til 3 barn hvorav eldste snart er 21. Jeg er jurist og arbeider i politiet med mange tunge, krevende straffesaker. Sånt sett er jeg vel et relativt fornuftig og oppegående menneske. Og jeg storkoser meg med alt Caroline skriver – bildene er jo et kapittel for seg. Og det jeg nå vil si, er at jeg er utrolig imponert over overskuddet, positiviteten og graden av modenhet dere som par, og Caroline i særdeleshet, viser her på bloggen. Dere styrer livene deres med alt det innebærer, på en strukturert, ansvarlig og gjennomtenkt måte. Barnet dere nå har fått er så ventet og godt tatt i mot, at jeg skulle ønske alle babyer kunne oppleve halvparten av det dere tilbyr av kjærlighet og trygghet. Kort sagt: Jeg heier på dere, og vil følge dere så lenge bloggen eksisterer og det håper jeg den vil gjøre lenge.. Kritikk må man alltid regne med, så lenge en skiller seg litt ut, og dessverre særlig når det er på en positiv måte.. Men dere er vel så trygge på hva dere står for, så jeg håper det preller mer eller mindre rett av. Mange gode klemmer fra Fredrikstad

 156. Vakre Caroline, først må jeg bare få si gratulerer så mye med den lille jenta deres, hun ser fantastisk ut :-)) Så må jeg få si at jeg skjemmes på vegne av norske kvinner, all dritt du har måtte tåle denne uka, fordi du ser helt utrolig bra ut?! Jeg har ikke ord. Jeg vet med meg selv at kroppen min ikke kommer til å se halvparten så bra ut som din, 4 dager etter fødsel, men hvorfor skal jeg bli stygg mot deg av den grunn? Alle disse kvinnene som skriver til deg at du er et dårlig forbilde for unge jenter, kan nok ikke skryte på seg å ha trent igjennom absolutt hele svangerskapet? De er nok ekstremt bitter og sjalu, ikke misunnelig for det er vi nok alle, men sjalu, og det er rett og slett ikke greit! Hvilke forbilder gjør disse kvinnene seg selv til? Ekstremt dårlige forbilder vil jeg si! Du er et fantastisk forbilde som viser at det går helt fint an å ta vare på kroppen sin, selv under og rett etter et svangerskap, det står det stor respekt av!! Jeg beundrer deg virkelig, håper ikke du lar deg knekke av tragiske kvinners sjalusi og ondskap! Stå på, og kos deg masse med den lille skatten deres <3

 157. Åååh so fantastisk <3 Du blir nok ei super mamma.

  Leser bloggen din daglig, å alltid lika kjekt.

  Stor klem 🙂

 158. Elska å lese babyinnlegg, så det er berre å fortsette 🙂 Bra dåkke har det fint alle sammen, det er godt å lese. Nyt tilværelsen og gratulerer så mykje enda ein gang 🙂

 159. Gratulerer så mye med lille Nelia <3 Du er virkelig vakker, du stråler! Håper dere nyter tiden framover med deres nydelig, lille datter 🙂 Jeg er glad og lykkelig på deres vegne 😀 Gleder meg til å følge med videre! Må også si at du inspirerer meg! 😀
  Klemmer fra en fast leser <3

 160. Charlotte

  Så bra 🙂 for hun var jo ganske liten når hun ble født.. Men får vi ikke se bilder av ansiktet hennes?

  1. Hun var da akkurat passe når hun ble født vil jeg si, 2720 gram på en 48 cm lang skrott er en sunn vekt. Mi jente var 3060 og 50 cm lang og jeg trente _ikke_ i svangerskapet, sånn om du ønsket å gi et stikk til Caroline pga kosthold og trening gjennom svangerskap. Og også hun la på seg kraftig etter hun kom ut. Sunn og frisk baby det der. Man kan begynne å lure på hvorfor alle babyer skal være 4500 gram. Da jeg fikk mi var alle babyene på avdelingen rundt 4000 og 5000 gram og noen og 50 cm lang, og jordmødrene sa det nesten var sjeldent å se en baby som var så lita som mi var. Så slutt å prøv å gi henne dårlig samvittighet for noe hun ikke skal ha dårlig samvittighet for!

 161. Ragnhild

  Gratulerer så mye med den nydelige, vesle jenta! Så masse hår hun har! Jeg synes du er et utrolig flott forbilde, trening, trivsel, helse og gode, varme verdier. Håper du lar teite kommentarer fyke rett forbi deg.

 162. Ha godt med dyner/pledd rundt henne for den stakkars lille kroppen hennes er ikke vandt med kulde og bris;)

  1. Regner med hun er like mye hønemor som alle oss andre var når vi får baby så du trenger nok ikke «minne» henne på å holde det kjæreste hun har i verden varm …gu, jeg kan ikke lese mer her jeg, for nå begynner jeg å kommentere alle som irriterer meg 😛

 163. åååååh. Jeg som aldri vil ha kids bir jo litt barnesyk når jeg hører om stoltheten deres og kjærligheten til nurket. Looking good btw!

 164. Åh. Jeg blir så flau. Jeg er nitten år gammel og blir helt sjokkert over hva VOKSNE mennesker får seg til å skrive om deg og ditt privatliv i disse dager. Selvfølgelig. Du er blitt godt kjent gjennom bloggen din, så mennesker blir nysgjerrige og vil snoke i privatlivet ditt, og de vil alltid ha en mening om ditt og datt. Men det hjelper faktisk ikke å skylde på ytringsfrihet i denne sammenhengen. Jeg har sittet og lest i ulike kommentarfelt på sosiale medier og jeg er helt sjokkert. Selv om du er kjent, så føler jeg det fortsatt finnes en grense. Jeg skjønner ikke hvordan disse menneskene har samvittighet til å skrive hva de gjør og jeg håper så inderlig at du ikke hører på dem, Caroline! Jeg digger bildet du la ut på Instagram hvor du viser frem den fine kroppen din. Og herregud – det hadde jeg gjort også! Og dere… Tenk på alle andre som har gjort det før Caroline. I alle slags fasonger. Dere kan ikke komme her å si at disse mødrene ikke bryr seg om barna sine. Mitt søskenbarn gjorde det samme. Et par dager etter fødsel la ut hun et bilde av seg selv iført bikini på Facebook. Jeg kan med hånden på hjertet si at det barnet ikke har hatt mangel på kjærlighet, og søskenbarnet mitt er ikke selvopptatt og var heller ikke ute etter å skape fokus på kropp. Hun var så stolt av kroppen sin og syntes det var så utrolig facinerende hvordan kroppen kunne forandre seg så raskt etter å ha gått igjennom en SÅ stor prosess. MEN… Hva så? Hva så om nybakte mødre bruker tid på seg selv og utseende sitt? Hvorfor er det så utrolig viktig? Det går fint an å ta vare på sitt eget utseende og samtidig være en god mor. Det finnes det også mange eksempler på. Enkelte burde skamme seg nå.

  Kjør på, Caroline! Du er råstilig og jeg digger deg 🙂 Kos deg masse videre med baby, mann og hunder!

 165. charlotte

  så kjekt at dere koser dere:) Hvor er dem rosa jakken fra?

 166. mamamari

  Skjønne du! Gratulerer så mye med den nyyyyydelige lille!! Glem alt som alle skriver og tenk på deg selv og dine!

  Når du er en blogger så deler du av livet ditt på godt og vondt, men dette er det tydeligvis noen som ikke takler :-O Lenge leve missunelsen! Og hvis det er noen tenåringsjenter der ute som tror at verden er slik den blir fremstilt i en spesifikk blog så er det de som bar ett problem og bør sjekke kildene sine nøyere på hva som er «normalen»!

  You look smashing!!!!!! 😉

  Hilsen mor med 2 barn <3 <3

 167. Så bra at lillemor har lagt bra på seg og spiser godt! Det tyder på at hun får det hun trenger og at du gjør jobben din som mamma! Med fare for å hive nok et «mammaråd» i din retning, så vil jeg på det sterkeste anbefale deg å passe kjempegodt på å ikke fryse på frontstellet! Brystbetennelse anbefales virkelig ikke! Jeg synes forresten det er kjempestas med babyinnlegg jeg! For min del kan det godt bli like så naturlig del av bloggen som trening, matoppskrifter og mote. Du er så flink til å finne flotte babyting og blogginnleggene dine preges av høy kvalitet. Nettopp derfor liker jeg så godt å lese bloggen din!:) Ha en strålende kveld med mann, barn og vovviser:)

 168. Hei Caroline! Jeg må få si at du virkelig er en helt fantastisk blogger og virker som en fantastisk dame! Du gjør alt med stil! Alle tror du skal slite med fødsel fordi du er for «jålete» og skal ha med blåndetruser på sykehuset. Du gjør det virkelig helt ditt og tar det ut. Uten bedøvelse fikk du en utrolig vakker datter som jeg er sikker på alle misunner deg. Ut av sykehuset gikk du i kjole og den fine kroppen etter fødselen. Du er bare rå! Alle som kommenterer på kroppen din er bare sjalu. Jeg synes det er viktig å være stolt over kroppen sin – og det burde du. Du er heldig, men du kan vel være stolt over det?
  Etter en fødsel blogger du som en dronning. du blogger mer de tre første døgnene en andre toppbloggere gjør til vanlig! Må bare si at du er helt fantastisk Caroline! Kos deg masse, masse med den lille og mannen din – familien din. Du er heldig. Gratulerer supre deg! Klem

 169. Hei Caroline, jeg vil bare beklage til deg. Etter å ha tenkt meg om, må jeg bare trekke tilbake alt jeg sa i et innlegg i forbindelse med det «4 dager etter fødselen» bildet. Har i de siste dagene fulgt media bildet, og opplever avisoppslagene og alt hysteriet rundt din fasong etter fødsel som veldig voldsomt. Det handler om retten til å være som man er, retten til å legge ut de bildene man selv ønsker uten å bli mobbet eller plaget. Ikke minst , etter å ha tenkt meg om virker barnefødsel mindre skummelt nå, når jeg ser at det går ann å gå gjennom det uten å returnere som en flodhest med 20-30 kg ekstra. Ikke at jeg ser ned på dem som gjør det, men jeg personlig, ønsker ikke å kjøre rettt på heftig slankekur etter en krevende fødsel.

  Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skrev det jeg skrev.(forhåpentligvis så du aldri kommentaren eller gir f)
  Det jeg skrev om at du var for tynn før, er også helt forrykt. Det merkelige er at jeg selv ofte har blitt møtt med at jeg er for tynn, og jeg vet hvor sårende det er, derfor er det rart å innse at jeg selv kunne si det til noen.
  Jeg synes du er flott og perfekt. Du er tynn, men du har muskler og jeg synes du ser sunn ut, desuten ville aldri en sykelig tynn person gløde som deg i huden. Du gjør som du vil og står på ditt, det står det respekt av. Alle disse innslagene og hysteriet er nok engang janteloven. Jeg ble frivillig med på strømmen og ytret meg helt i strid med det jeg mener.

  At folk savner det «uperfekte» i bloggen din synes jeg er helt tullete. Alle vet at alle mennesker møter motgang og barrierer iblant, også deg, spørsmålet er jo om man gidder å fokusere på det, legge det ut på en blogg. Det forstår jeg at du ikke prioriterer, det er jo svært privat.

  Jeg skal fortsette å støtte bloggen din. Jeg har fått så mye glede av den, tusen tusen takk.

 170. Gratulerer så mye nok en gang! Så godt å høre at dere nyter barseltiden, og at ammingen går bra:) så at du leste Gro Nylander før du fødte, og da tenkte jeg at dette ville gå bra. Er selv også veldig glad i hennes bøker og teorier:) amming x antall ganger høres veldig ut som meg med mitt første barn. At barnet får styre selv er en viktig faktor for vellykket amming. Ikke la deg bli «presset» av andre mødre som sier at de har rutine på alt fra første dag. Det er helt unaturlig for en liten nyfødt baby. Rutiner skaper trygghet for barn, men disse rutinene ift søvn og mat kommer sakte men sikkert helt av seg selv ettersom månedene går:) i starten er respons på gråt og ynking det viktigste, i stedet for å «vente en time til» fordi det er tross alt bare to timer siden sist måltid. Men dette regner jeg med at du har full kontroll på. Ville bare dele mine tanker om det, siden det var noe som gjorde meg litt usikker med mitt første barn. Dere viker til å være kjempeflinke foreldre, og all ære til deg for å ha DEN kroppen så kort tid etter fødsel. Det har du lov til å være stolt av!:)

 171. Så herlig at hun har matvett!! 🙂 Fikk dere noen beskjed underveis om at hun var dysmatur? Gjennomsnittsvekt i uke 39 er jo 3400 gram så hun hadde jo et vekstavvik på -25 % når hun ble født. Godt at hun tar det igjen nå! 😀 Ei god venninne av meg hadde UL annenhver uke pga dysmaturt foster, hun drakk til og med fløte på slutten og fødte en gutt på 49 cm og 2870 gram i uke 39 🙂 Han er nå en lang og flott ett-åring <3

  1. Nei, det var aldri snakk om noe sånt verken underveis eller etterpå. 2720 faller uansett under kategorien «normal fødselsvekt» 🙂 Legene har bare sagt at hun er akkurat passe lang og tung sett ut fra genetikk, da med tanke på at verken Lars-Kristian eller jeg er særlig store. Jeg var selv 46 cm og 3100 gram da jeg ble født, mamma var 48 cm og veide 2600 gram, så vi er ikke så store barn i min familie 🙂

  2. Henriette

   Man er da på ingen måte dysmatur fordi man veier lavere enn gjennomsnittet! Alt fra 2500 – 4500 gram defineres som normal vekt for et nyfødt barn.

   1. Min venninne fikk beskjed om at babyen hennes var dysmatur, var derfor hun var så ofte til UL-kontroll. Dette var på Rikshospitalet i fjor. Men kanskje barnelegene der tar feil, eller at definisjonene varierer fra sykehus til sykehus? Jeg vet ikke 🙁 Symfysemålet hennes var noe under gjennomsnittet da, i motsetning til Carolines som jo var helt normalt 🙂

  3. Selv om mange babyer er 3400 gram og opp ved fødsel betyr det OVERHODET IKKE at det er det som er den sunneste vekten for nyfødte. Jeg har fått to babyer, jenta var 3060 gram og gutten 3300 gram og det var sunne babyer med helt normal fødselsvekt, hvorfor tror alle at nyfødte skal være oppunder 4 kg. ved fødsel egentlig!!??!! Selv om venninna di sin baby ikke fikk den næringen den skulle ha på slutten betyr ikke det at det dermed gjelder ALLE babyer som veier under 3000 gram. Husk hun var bare 48 cm også, sunn vekt iforhold til lengden!

 172. Gratulerer så mye med lille Nelia! Nå er dere blitt en perfekt liten familie 🙂 jeg lurer bare på en ting, har du ikke tenkt å legge ut portrettbilder og slikt av henne??

  1. Tusen, tusen takk! Enn så lenge ønsker vi ikke å eksponere ansikt, men det kan jo være at det snur 🙂

   1. Syns det står stor respekt av at dere velger å la være jeg da:) Verner om den lille så fint og dere har jo bilder av henne selv om dere ikke viser hele henne. HUn er så sydelig og lita <3 Får rent lyst på enda en jeg, hehe 😉 Pappaen mener vi skal vente litt til de to vi har er litt større da (minste er 1 år *kremt) 🙂 Uansett: Blir skikkelig glad av å lese bloggen din nå om dagen:) Lykken din smitter vet du:)

   2. Ehrm… Nydelig skulle det selvsagt stå. Ikke sydelig…. vet ikke hva det er engang 😉

 173. Herlig å høre, stå på!
  Lykke tll videre med den lille 🙂

 174. Så flott du ser ut!

  Jeg lurer på om du er fornøyd med vogna? Synes du den er tung? Jeg har helt forelsket meg i den samme men tror nok jeg må gå for en modell som er litt mindre og lettere dessverre :/ Bor i en leilighet i 2. etasje og har til tider en litt trøblete rygg…

  Klem fra meg

 175. Kjære lille familien. Gratulerer så mye til dere alle tre. Og spesielt til deg Caroline som har gjennomført dette med glans, du stråler virkelig og jeg blir så lykkelig av å se på deg. Vet ikke helt om du har lest bok serien «Shopaholic» av Sophie Kinsella? Men uansett: du minner meg slik om Becky Bloomwood, sprudlende, glad og så uendelig sjarmerende. Gleder meg til fortsettelsen av «Fotballfrue blir mamma». Mange gode klemmer!

 176. Så koselig med den første trilleturen! Skjønner godt at du er stolt 🙂

  Jeg elsker babyblogging ♥

  Gleder meg til å lese fødselshistorien 🙂

 177. Så utrolig herlig å se du endelig har fått jenta de til verden, å ikke minst at alt går supert! Er så koselig å dra innom bloggen din nå som den lille har kommet til verden. Blir kjekt å se utviklingen på henne! Håper alt står bra til med dere alle sammen:) kose dere masse videre å nyyyyyt denne tiden sammen med den lille:) Kjenner selv at jeg blir skikkelig babysyk av å se på bildene dine, men må nok vente noen år til..

 178. Pergoberta

  Så herlig at hun legger på seg og har matvett!!
  Liker forøvrig måten dere har valgt å gjøre det med bilder av henne!

  Hadde jeg hatt en av de største bloggene i Norge, og fått den kritikken du har fått de siste dagene, i dagene etter min fødsel, hadde jeg ikke klart å holde hodet over vannet! All ære til deg som (tilsynelatende?) klarer å la være å ta der verste innover deg.

  God helg <3

 179. Gratulerer så mye med en nydelig datter :)!
  Ville bare si at jeg husker jeg også hadde det slikt som du sier de første dagene, men det blir fort bedre! Fikk tips om å legge kålblader på brystene da det «trekker» ut melken. Prøvde det en gang og det hjalp virkelig (måtte bruke mange engangsinnlegg), men vet ikke hvor lurt det er i forhold til produksjonen. Men uansett – godt å høre at det går bra med amming :)! Og kos dere masse!

 180. Elisabeth L

  Er så utrolig koselig at du forsatt holder oss oppdaterte, selv med så mye på gang:-D syns ikke du skal tenke på at det blir for mye baby-blogging, for dette er jo tross alt en viktig del av livet ditt, at du og mannen din har klart å skape noe så flott, og det er jo nemlig livet ditt vi vil lese om her på bloggen:-D

 181. Hei Caroline! Gratulerer masse med babyen! Syns det er utrolig ufortjernt at du skal få så mye kritikk for kroppen din! Jeg syns det er helt fantastisk at man ser slik ut kun fire dager etter fødsel..
  Folk som slenger dritt får man bare drite i. At det går ann å være så dobbeltmoralsk, er man tynn og slank og trent og er stolt så skal man bli kritisert for det? MEN dersom man viser at man er overvektig og blabla så får man ros?
  Når ble det å ta godt vare på kroppen sin feil? Makan til folk…mange mødre hadde nok gitt mye for å ha en slik kropp som du har, og det etter et par dager etter fødsel 🙂 Vær stolt, ikke la noen si at det er feil…for det er det absolutt ikke!

 182. Du stråler, Caroline! <3 Nyt hverandre, og ikke bruk energi på usmakelige kommentarer. Kunne skrevet en stil om hva jeg synes om enkelte utsagn, men lar være. Vær stolt over kroppen din! Milf ass 😀

 183. Ååh, så koselig! Skjønner at dere er stolte 🙂 Har lille Nelia fått begge deres etternavn (Berg Eriksen) eller bare LK sitt? 🙂

 184. Christine

  Caroline! Du stråler ❤ så flott datter dere har skapt! Herlige bilder:). Ps er skoene fra bianco?:)

 185. Hurra for babylykke!! Min førstefødte er allerede 4 år, og jeg husker den magiske første tiden…forelskelsen går ikke over heller <3 også et puppetips; sov i bar overkropp, med håndkle rundt… Og luft puppene ved enhver anledning, det holder vonde brystvorter unna 😉

 186. Det hjelper å dusje i ekstremt varmt vann når du har brystspreng 🙂

 187. så koselig å lese:) Nyt tiden nå, så får blogging om andre ting komme når det blir naturlig, skader ikke med litt babysnakk:)

 188. Det er en herlig tid dere er inne i:) Husker veldig godt hvor lettrørt jeg selv var etter fødselen…tårene rant nesten ustanselig første dagene, det er jo så fantastisk flott å bli mamma:)

 189. Gratulerer så mye med et lite vidunder! Fødte selv for 5 mnd siden og kjenner meg igjen i alt du skriver av følelser og tanker. Ville bare gi deg et tips som jeg dessverre fikk erfare, ettersom jeg ser du har stelleveske hengende på håndtaket på vogna. Jeg har ikke samme hempen, men hadde bare hengt stelleveska langt utpå håndtaket, snudde meg to sekunder og plutselig velta vogna og baby på 8 uker falt ut. Har også emmaljunga. Det gikk heldigvis helt fint, men jeg følte meg selvsagt som verdens dårligste mor der og da. Tankeløshet fra min side sikkert, men det var ikke noe jeg tenkte over da. Vær forsiktig med hvor tung stelleveska er når den henger der 🙂
  Syns du skal være veldig stolt av deg selv, fødsel og barseltid – likevel klarer du å oppdatere omverdnen. Jeg orket nesten ikke åpne pcen en gang 🙂 hehe.

 190. Vet du hva jeg misliker mest med det mye omtalte bilde ditt på instagram? Debatten du vet på forhånd bilde vil skape! Du vet at hver gang du poserer lettkledd, ja da kommer stormen. Da går dine haters og dine lovers bananas i debatt mot hverandre i alle mulige forum. Kjendisser og andre bloggere utaler seg og skriver innlegg. Uttalige innlegg med drittslenging og ræl om misunnelse og janteloven. Jeg er såå lei! Jeg sier ikke at du skal slutte å legge ut bilder av deg selv hvor du viser kroppen din- du har en flott kropp, og du har all grunn til å være stolt. Men denne første uken som kun skulle handle om Nelia, har handlet mest om ditt bilde på Instagram. Det ble kanskje litt som en storm i et vannglass, men du burde sett den komme. Og personlig synes jeg at bilde rett og slett var tacky…. Og ja, jeg vet det er «din kropp, » og du viser den frem fordi «du er stolt av den,» men legg stolheten over din egen kropp tilside noen uker og nyt livet med lille Nelia.

 191. Du ser fantastisk ut på bildene her, men jeg må si jeg er utrolig skuffet over det forferdelig tacky bildet du la ut, i sjokkrosa push-up, svart blondetruse og melkesprengte bryster ( som ikke passer inn i ett slikt bilde ) . Selfie bilde i speilet? Ikke serlig classy. Hvorfor? For å få oppmerksomhet? Hvem i all verden har behov for å eksponere seg slik rett etter en fødsel? Uansett hvordan man ser ut. Nei her hadde heller vært mer passende med et bilde i f.eks hvit singlet, hvit bokser, hvor du holder jenta di i armende og titter ned på henne.. Nei, som sagt, det var skikkelig skuffende… Tenk den dagen jenta de ser disse bildene på nett? Tenk så flau hun blir! Og nei, hun blir neppe stolt fordi du ser bra ut..

 192. Godt hun har næringsvett. Hadde hun gått opp mye? Min prinsesse gikk opp 600 første uka hjemme 🙂

  1. 600? Det er jo sykt mye 🙂 Det er vel normalt med 200 gram i uke i starten? Hun hadde vel gått opp ca 70 gram siden onsdag ettermiddag. Men det reelle tallet er nok litt høyere da hun sikkert gikk litt ned fra onsdag til torsdag 🙂

 193. […] blir jeg faktisk litt glad av å lese at hun, som alle oss andre, kjøper babyklær på H&M og Kappahl. Kanskje hun blir sponset, det vet ikke jeg, men hun blir iallefall asosiert med kjeden og midt […]

 194. Sukk du er så fin og så flott å se at du er så stolt! Blir litt oppgitt av alt «styret» rundt hvor vakker du er…hva i alle dager er det som skjer med verden? Blæææ…lyst å tja…vet ikke…blir bare så oppgitt…orker egentlig ikke å bry meg, men så gjør jeg det…vil bare si at jeg tenker på deg og ønsker deg alt alt vel…du fortjener ikke (som alle andre mennesker) å bli behandlet slik…og det er så tullete at jeg ikke har ord! Jeg håper av hele mitt hjerte at jeg orker å trene 3-4 dager i uken gjennom hele graviditeten og har masse overskudd etter fødsel til mitt barn og mann…og at jeg er sunn og frisk frem til jeg fyller 85 år fordi jeg har tatt vare på meg selv gjennom nok bevegelse, sunt kosthold og nok søvn! Så jeg er ikke misunnelig på deg, jeg unner jeg alt sammen og håper at du kan inspirere meg i å gjøre det samme…selv om jeg finner nok inspirasjon i meg selv (stort sett…hehe)!!!

 195. Snille søte Caroline, gratulerer så mye med den lille prinsessa! Vil du skal vite at de aller aller fleste applauderer deg og henter inspirasjon og motivasjon fra bloggen din, men de fleste av oss er så travle og opptatte med å servere sunne retter til barna våre ( fra bloggen din i mitt tilfelle…), lære de om menneskeverd og se de, at vi ikke har like mye tid til å kommentere dine innlegg. Jeg følger deg daglig, og ungene elsker maten jeg lager basert på mange av dine oppskrifter. Ikke bry deg om de få trollene som tråler nettet for å finne noe/noen å trolle med, de er desverre ofte ikke fornøyde med seg selv i utgangspunktet. Jeg skulle selvsagt ønske at jeg så like flott ut som deg rett etter fødsel men min kropp er mitt ansvar, ikke ditt:-) Jeg trener mer og spiser sunnere fordi jeg ønsker det men også fordi du inspirerer meg. Du er den du er og det er helt perfekt for deg selv, mannen din og lille pia di som jeg er for meg og mine.

 196. Kjære vakre Caroline. Gratulerer så mye både til deg og Lars Kristian! Bobla er fantastisk, og når sprengen blir borte er den enda bedre 😉
  Håper du klarer å riste av deg alle kritikere, man er jo ekstra sår når man er der du er nå. Gode klemmer til deg. Be your own kind of beatifull! ;*

 197. Anita Førde Midtbø

  Hei igjen. Ser ut som at du har full kontroll på alle kommentarer og siler selvsagt ut alle de negative (slik som min ).Det står veldig i stil til bloggen din. Disse vil selvsagt vere dårlig reklame for deg og føre til mindre sponsorinntekter. Bare positive kommentarer her. Bør du ikke vere mer opptatt av helhet, dvs. flere sider av en sak ? Tar du i det hele et samfunnsansvar ? Eller bare opptatt av din kunstige boble ? Utfordrer deg herved på dette. Tør du ta den ?

  1. Om du mener at jeg bare har godkjent positive kommentarer så anbefaler jeg deg å lese gjennom kommentarfeltet en gang til.

   1. Tror det er veldig mange flere negative konstruktive meninger som har blitt silt ut her, og er helt enig med forrige leser. For i debatter rundt om er ikke folk bare positive, slik som det tyder til her inne.
    Likevel er det ufattelig mange ukonstruktive positive kommentarer som slipper gjennom, så lenge de forsvarer deg.

   2. Gratulerer med en flott baby:-) men et lite tips(og ingenting negativt ment), men jeg vil anbefale deg og bruke den vindkalesjen som er med vogna. Når det er høst nå er det en ganske kjølig bris, og da er det litt bedre med en lun vogn til disse små. 🙂

   3. Karoline

    Anita Førde Midtbø: Sånne folk som deg gjør meg flau. Er dette første gang du er innpå denne bloggen? Caroline har alltid godkjent både de positive og de negative kommentarene. Hun har måtte forsvare seg utallige ganger om alt fra A til Å. Fra hvordan huset er innredet, til hva hun har på seg. Kan ikke folk (som deg) for en gangs skyld holde seg BORTE? Enten fra bloggen eller hvertfall (!!!) fra kommentarfeltet! Du skriver til en nybakt mamma. En fantastisk, nydelig og sterk mamma. Jeg er ikke ute etter å forsvare Caroline, for det vet jeg at hun klarer GODT selv, men vær så snill. Stikk.

    Caroline: Stå på videre, digger deg!

  2. Kan du og andre som deg la henne være litt i fred nå??? Dere er jo som hyener over et kadaver. Herregud, tenker dere ikke på hvor sårbar man er sånn rett etter man har blitt foreldre?? Tenker dere ikke på at det dere driver med er direkte mobbing? Om det er så forferdelig plagsomt så skjønner jeg ikke hva dere gjør her inne og langt mindre at dere faktisk kommenterer det, og på en sånn måte da! La henne være! Jeg blir målløs.

  3. Om du mener dette har du ikke lest kommentarfeltene ofte/godt. Det er jo en helt egen blogg i seg selv å sitte å lese hva folk klarer å lire av seg :O Og flere sider av en sak? Det er vel strengt tatt Caroline sin blogg, derav hennes side vi som klikke innom her, ønsker å lese? 🙂

   1. Og folk er helt fri til å ytre sine meninger og, selv om de ikke er hyllester, det kalles ytringsfrihet. Ikke tro at dere har mer rett til å poste her enn andre.

 198. Nyyyyt bobbla:-) Er en fantastisk tid:-) De er virkelig de vakreste skapninger på jord:-)

 199. Jeg fikk en liten gutt for 10 uker siden og elsker livet
  Som Mamma! Det ble en stor forandring på mitt liv, partneren sitt
  Og ikke minst på vårt samboerskap. Det er dager man våkner og
  Når man legger seg kommer man på at tannpussen uteble og den
  Genseren med mest gulp, gikk man inne på butikken med.
  Da må vi bare le og legge nokk et minne i boken til lille <3
  Jeg tror alle vet, at det er ikke bare fryd og gammen med disse små,
  Men at du Caroline får frem slike fine og hyggelige innlegg er for meg
  Godt å lese i disse dager. For uansett, en dårlig eller god dag, er det og bli
  Mor det beste som har skjedd i mitt liv! Jeg velger og ikke si noe om dette
  Oppstyret rundt et visst bilde. Ønsker deg og din kjære lykke til videre på ferden!

 200. Om du mener dette har du ikke lest kommentarfeltene ofte/godt. Det er jo en helt egen blogg i seg selv å sitte å lese hva folk klarer å lire av seg :O Og flere sider av en sak? Det er vel strengt tatt Caroline sin blogg, derav hennes side vi som klikke innom her, ønsker å lese? 🙂

 201. Hei hei! Vil bare si at h&m har mye fint, men de blir så slarkete etter vask :/ Kappahl sine klær er veeeldig bra. Polarn o pyret er også MEGET bra, vi har en nattpysj i str. 50/56, å den har vi brukt i nå i over 3 måneder! :O (Han bruker 68 ellers). Å like fin etter, ja, mange vask 😀
  FORRESTEN SÅ BØR FOLK TRÅ MEEEGET VARSOM MTP KOMMENTARER I DISSE TIDENE. VET SELV HVORDAN DET ER ETTER FØDSEL MTP FØLELSER OG IKKE MINST HORMONER. EN ER VELDIG SÅRBAR, OG EN NYBAKT MAMMA TRENGER IKKE DRITTSNAKK, D KAN GJØRE SÅ UTROLIG VONDT <3

 202. ♡GRATULERER MED NYDELIG BABYJENTE ♡

  Jeg håper du ikke tar deg nær av de komentarene som er her…du er jo råfin:-) og babyen din aldeles nydelig ♡ kos dere , tida går sååå fort…desverre…klem☆

  Fant ett hjerteskilt i dag og d var så søtt …d sto: Ei lita prinsesse kom til helt riktig adresse…♡♡♡♡

 203. Åh det må du ikke tenke på, at det blir mange mammaoppdateringer. Det er så kjekt å følge deg og den lille prinsessen og se hvordan alt utvikler seg og hvordan du nyter tilværelsen. Håper folk stort sett er snille med sine kommentarer og at de tenker over at det er en nybakt mamma med mange følelser i sving de kommenterer til 🙂
  Mange klemmer til den lille familien på 3

 204. gratulerer så mye med den lille! Leste under her angående portrett av barnet. Jeg syntes folk skal tenke seg godt om før de legger ut en masse bilder av barna sine på nettet.. Barn bør beskyttes mot slikt:-) sier ikke at man ikke skal gjøre det men alt med måte:-)

 205. Dette er første gang jeg kommenterer på bloggen din, men i dag følte jeg virkelig jeg bare måtte etter å ha lest alle de negative artiklene/innleggene om deg i den ene og den andre nettavisen! Jeg vil bare si at jeg håper du driter i alle de negative kommentarene som du får slengt etter deg som åpenlyst bare er basert på ren sjalusi. Du er et supert forbilde for mange mennesker, blant annet meg. Du har jo vært gjennom en graviditet og en fødsel og kroppen din ser jo ærlig talt fortsatt mer smashings ut enn de fleste 18 åringer sin kropp og da har du all grunn til å være stolt av den og vise den frem slik du gjorde! Det hadde i hvertfall jeg gjort om jeg hadde vært i samme situasjon. Jeg sier ikke at andre kvinner som ikke har like fin kropp etter en fødsel ikke skal få lov til å vise den frem, men når man nå en gang har jobbet så hardt for å se så bra ut både under og etter fødsel så har man all grunn til å være ekstra stolt over den slik som deg! Og til dere som slenger disse negative kommentarene etter fotballfrue: La heller vær å skrive noe som helst i stede! Greit nok at ikke alle ser ut som henne etter en fødsel, men det gjør ingen mennesker penere å slenge dritt mot andre, tvert imot!

  Forøvrig så vil jeg gratulere både deg og Lars-Kristian med den lille jenta deres.

 206. Så herlig det høres ut som dere gar det nå! Nydt det og god helg:)

 207. Jacklinn

  Så koselig det går bra med dere 😉

 208. Marianne

  Jeg synes bildet du la ut på instagram har fått ufortjent mye negativ oppmerksomhet. Jeg skjønner ikke hva det er som gjør at folk har en nærmest ustoppelig trang til å angripe og kritisere alt du gjør og skriver på bloggen din. Folk snakker om en «urealistisk fasade» og et «perfekt liv», men jeg skjønner ikke hva de mener med det. Selv har jeg trent 3-4 ganger i uka fast over flere år. Hjemme hos oss er det alltid ryddig, og jeg spiser stort sett sunt og lager mye god mat selv. Dette er ingen fasade.

  Det er faktisk sånn livsstilen min er. Jeg liker å holde meg i form, og jeg liker å ha det fint rundt meg. Jeg sminker meg hver dag, også på trening. Ikke fordi jeg skal fremstå som «perfekt» eller tråkke på andre med det, men fordi det får meg til å føle meg bra. Her i Norges land står janteloven sterkt, og hvis du faktisk viser frem at du har det bra og er stolt av deg selv, så får du så ørene flagrer.

  » Kom ikke her og vis oss at du har det bra, og at du trives med et sunt liv og et ryddig hjem. Det får alle andre til å føle oss så enormt utilstrekkelige »

  Det blir jo bare for dumt, alle må få leve slik de ønsker. Og for min del, så blir jeg inspirert av livsstilen din heller enn misunnelig. Det går faktisk ann å få et barn til verden uten å gå rundt i joggeklær og se ut som en hval. Og man kan faktisk ha et ryddig hjem og lage mat selv om man har barn. Stå på Caroline, du skal fortsette å være akkurat den du er! 🙂

 209. Grattis, du har en söt bebis, säkerligen kommer att vara mycket trevligt när de växer upp

 210. Gratulerer så mye til dere! Elsker bloggen din! Forstår ikke helt den kritikken. Jeg har selv født barn og tok på meg samme bukse som jeg hadde før graviditeten. Jeg trente og spiste sunt under hele graviditeten og var også vedlig stolt av kroppen min etter fødselen. Det er lov å være stolt av kroppen sin! Kos deg masse! Og prøv å sove når lille sover! Klem

 211. Det er SÅ koselig å høre om dagene deres nå! Men jeg må si at det er trist at det at Nelia er født overskygges av kommentarer her og i media om hvordan du ser ut. Skulle ønske fokuset var på Nelia nå i begynnelsen hvertfall. Trist å se sophieelise sidestiller dere også, spesielt når vi ser hennes tanker om kropp. Du er flott, men unødvendig å fronte det med et slikt type bilde (helfigur i lekkert undertøy der halvarten av puppene vises) rett etter fødsel slik at det blir snakkiaen, ikke Nelia. Så håper jeg kommentarfeltet her roer seg snart, jeg savner litt bedre stemning her når tross alt det vakreste i verden har skjedd…

 212. «Vet du hva jeg missliker mest…»?! Det er helt unødvendig for deg og komme inn på bloggen hennes og kritiserr henne. Hun har verken spurt deg om hva du missliker ellet bedt deg om å lage en debatt her inne. Det er rett og slett tragisk. Folk må få gjøre akkurat som de vil, du er trossalt inne på bloggen og instagrammen hennes. La vær og gå inn på det hvis du ikke liker det. Folk må få lov til å være stolt av seg selv uten å bli kritisert. Bare fordi hub la ut et bilde av seg selv betyr det ikke at hun ikke fokuserer 100% på Nelia, kanskje hun vil verne sin datter for media!! Tenk før du kritiserer andre mennesker, det sier litt om hvordan menneske du er. Er ikke rart at vi har krig her i verden. Caroline, stå på!! Du ser helt fantastisk ut!!

  1. Den skulle være til kine, litt lenger opp!

 213. Anita Førde Midtbø!
  Har du ikke sett all den drittslengingen, og alle de stygge kommentarene på nesten hvert eneste innlegg (inkl dette). Det er jo haugevis av folk som spyr ut eder og galle her! Les før du snakker, er du snill:)

  Heier på deg Caroline! 🙂

 214. Dette er direkte nettmobbing, rett og slett. Du er så utrolig sterk som står i det, Caroline, og det er så synd at dette blir fokus i en så dyrebar tid i livene deres. Jeg ønsker dere alt godt, og gratulerer med en helt nydelig, velskapt jente <3

 215. Isabelle Ødegaard Strand

  Jeg ble mamma til Jennie Sophie 25 september kun 17 år gammel, jeg syntes det er så fælt at du skal få høre at du er en dårlig mor bare fordi du har den perfekte kroppen. Jeg har drevet med turn siden jeg var 6 år og stoppet ikke fordi jeg ble gravid. Jeg drev med turn helt til uke 38+2 og det var først da kroppen sa nok var nok. Prinsessa kom 5 dager etter jeg sluttet.
  Da hun vat ute tok det magen min 1 døgn før den var flat igjen. Når hun litt over 3 mnd gammel og jeg har startet på turn for fullt igjen.
  Når jeg trener er hun enten med meg og sover i vognen, eller så passer moren min hun. 19 Januar starter jeg også på skolen igjen og har gått på skolen helt til dagen før vannet gikk.
  Vær stolt av kroppen din!

 216. Siden du sier at frontpartiet ditt sprenger snart, kan du ikke bare slippe de fri, og hang loose eller hva man sier 😉

 217. Melkesprengen går ikke over «etter et par dager» 😉 Du kommer til å føle deg som Pamela lenge! Jeg har en sønn på 3,5 mnd og jeg har dessverre ikke muligheten til å amme lengre, men venner som ammer sier at den verste melkesprengen gir seg etter et par måneder når alt har «stabilisert» seg.

  Kos deg med det lille nurket – tida går altfor fort!

 218. Victoria

  Du, Lars Kristian & Nelia, dere er alt dere trenger. Håper du er så innstilt på stygge kommentarer at du bare gidder og ta til deg de fine som faktisk er seriøse 🙂

 219. Gratulerer med prinsessen! Ho va skjønn!
  Husker den ammetiden der selv og sprengen som kommer når det er økeperioder. Pamela go home!
  Tips om du vil slippe å kjøpe så mye klær nå (de passer ikke om 2 uker likevell), så kan du prøve med dryballs i tørketrommel. Funker fett på alt som ikke er av ull. Husker vaskemaskin og trommel gikk et par ganger hos oss hver dag i den perioden. (Også er det jo så deilig med et varmt baderom når man skal bytte bleier 24/7 🙂

  Kos dere i tiden fremover og prøv å slappe av så mye som mulig. 🙂

 220. Dere ser så fantastiske ut alle sammen! lykke til videre <3

 221. Veronica

  Gratulerer så mye Caroline! Du og familien din er bare helt fantastiske. Og ikke minste gode, positive og sunne forbilder. Kritikken du får, er som flere skriver her bare helt bak mål, kun begrunnet med sjalusi og missunnelse. De fleste av oss klarer kanskje ikke og se ut som deg, men det er da bare fint at vi alle er ulike.

  Det står respekt av at du deler så mye med leserne dine som du gjør. Alle de som syns dette er så fælt, vil jeg heller anbefale og begynne og følge en annen blogg. Jeg ser på deg som en superkvinne, og beundrer deg for det. Stå på, og fortsett akkurat som du gjør. Det er derfor jeg leser bloggen din hver dag.

  Ønsker deg tidenes førjulstid med den nye familien din. <3

 222. Hei, gratulerer så mye! Ville bare uttrykke min medfølelse ift oppstyret rundt bildet: kan ikke tro at noen synes det er greit å gå så hardt ut mot en helt nybakt mamma som ikke har gjort noe galt! Hadde du ikke sett så pen ut hadde sikkert de samme menneskene klappet i hendene! Synes forresten bildeteksten var poetisk 🙂

 223. så flott! gleder meg til å høre mer, er skikkelig glad på deres vegne! hun er nydelig!

 224. Du er så utrolig flink! Stå på videre 🙂
  Bare lurte på hvor du har kjøpt den rosa kåpen? Den er så nydelig.

 225. Har du tenkt til å bli med i barsel gruppe? Jeg er 16, og har hatt kontakt med alle fra min egen gruppe, gikk i klasse med alle utenom 1 fra 1.-7. klasse, hun som flyttet har jeg nå endt opp på samme linje med på vgs 🙂

 226. Syns det er helt forferdelig at folk skal mobbe og trakassere deg förste uka som nybakt mamma! Håper du klarer å overse det og vite hvilket flott forbilde og en fantastisk mamma og menneske du er 🙂 <3 Du er en inspirasjon for mange, og du gjör hverdagen til mange bedre bare ved å väre deg selv og dele ditt positive og lyserosa syn på livet! Alle som kommenterer stygt her burde läre noe fra deg Caroline 🙂 Jeg skjönner ikke hvorfor folk i det hele tatt orker å bry seg. Du er kjempeflink og har all grunn til å väre stolt av deg selv og familien din! Stor klem fra förstegangsgravid som har hatt mye glede av å lese bloggen din gjennom denne tiden, og som begynte å glede seg ekstra mye til tiden jeg både grudde meg til og syns så skummel ut tidligere; når jeg ser hvor nydelig og fint alt har gått med baby Nelia. <3

 227. Hei! Dette er første gang jeg leser blogg og dine blogginnlegg. Jeg ville lese fordi jeg har sett alt det stygge folk skriver om deg. Folk er søren ikke helt vel bevarte! Synes du skriver veldig fint, og ser flott ut. Jeg har selv en jente på 4 mnd, og vet at du har jobba hardt for å se ut som du gjør så kort tid etter fødselen. Det står det respekt av! Kjenner også til sprengte pupper, det stabiliserer seg etterhvert så lenge du kun ammer og ikke bruker pumpe 🙂 Lykke til med lille nurket ♥

 228. Hello there Caroline,

  Not sure if you get this so I post once more…

  I understand you recently posted a photo of yourself, postpartum, looking great and are receiving lots of criticism for it!
  Screw them!!!
  There is no reason for you to feel bad about yourself because you are able to take care of yourself, eat right, train etc – and then end up looking great 4 days after giving birth!

  I have seen the photo – you look amazing – good for you! Ignore the others!

  BR,

  Patrick Drew

  http://www.fitness-crazy.com
  You one stop guide to all things fitness, health and nutrition.

  1. I really appreciate your comment 🙂

 229. Michael J

  Thank you for posting your recent amazing picture of you after giving birth. It is you, it is the truth, and it is an inspiration to other women. While many people may be jealous and talking bad about it, those with a clear perception applaud you. Congratulations and have a Happy New Year ahead.

  1. Thanks for the support 🙂

 230. Heisann :-). Lurer veldig på hvor du har kjøpt vognpynten som henger ned fra taket- veldig fin, som veldig mye av d andre utstyret ditt 🙂

 231. Heisann :-). Eg lurer veldig på hvor du har kjøpt pyntet du har hengende på taket? Synes d er så vanskelig og finne 🙁

 232. «congratulations!! with you little cute babygirl
  I follow youre blog but didnt the baby is there al ready!

  greetings from Holland

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *