Bonding

far og datter pynter juletreet, noe så vakkert 

Jeg gråter jo av dette også jeg, fordi jeg synes det er så rørende. Julemusikk, og spesielt den til Kurt Nilsen som jeg nevnte på søndag, den minner meg kun om timene før fødselen nå og jeg blir jo helt tullete. Det er forresten fascinerende hvor fort vi mennesker kan fortrenge ting. Jeg husker de første timene og det første døgnet etter fødselen, jeg sa til meg selv at dette visste jeg ikke om jeg ville gjøre om igjen, den siste timen av fødselen var utrolig tøff. Jo visst følte jeg meg som superkvinnen etterpå, det var en ut av deg selv-opplevelse, men likevel. I dag tenker jeg plutselig at jeg absolutt vil gjøre det igjen, man blir jo sprekkferdig stolt av hva man har fått til. Men det får bli om en stund.
__________________________________________________________________________________________________________

Så må jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen for tiden, det varmer hjertet til en nybakt mamma mer enn dere aner! Jeg har ikke hatt så mye tid til å svare dere disse dagene, men leser hver eneste en av dem. Jeg kommer sterkere tilbake siden, må bare ta det etter prioriteringer akkurat nå ♥

Ha en fin kveld, dere ♥ Vi sees i morgen!

380 kommentarer

 1. Kjære Caroline.

  Gratulerer så mye med Nelia hun er aldeles nydelig. Du og Lars-kristian har en magisk tid forran dere, nyt den. Og det vet jeg at dere gjør. Du er ei flott jente ( og da tenker jeg først og fremst på det som bor i deg.) Ingen tvil om at du har masse kjærlighet og gi Nelia, og de rundt deg. Du har all grunn til å være stolt og glad for det du har oppnådd.
  Synd at enkelte ikke kan klare og glede seg over andre sin lykke og suksess. Det er klart man kan være uenig om ting men det er en del usaklige kommentarer , kun skrevet for å rakke ned på og såre. Sjalusi…misunnelse. ..bitterhet….og respektløshet . vi burde gå i oss selv og tenker over hva slags egenskaper vi vil at våre barn skal arve.
  Kos dere i tiden som kommer. Dere kommer til å ha en helt fantastisk Jul, Det er noe helt spesielt med den første julen med barn.

  Mamma til 3.

 2. Ville bare si at du er en fantastisk person som alltid klarer å spre glede! Hver gang jeg er innom bloggen din sitter jeg igjen med inspirasjon og kun positive tanker. Jeg synes jo også det er greit at man skal få lov å klage litt, men om man ikke har noe å være sur eller negativ for, skal man da være nødt til å late som man klager bare for at andre for all del ikke må tro at noen faktisk har det superbra? Nei! Selvsagt ikke! Jeg og har det helt fantastisk, jeg har verdens beste mann, verdens beste familie og svigerfamilie, jeg elsker huset vårt og tilogmed bilen selv om den er gammel og lite pen – den er VÅR,. Jeg har ingen grunn til å klage på noe som helst, jeg er GLAD!! Akkurat som deg! Så skjønner eikke hvordan folk kan mene at man da sender signaler om noe som ikke er reelt. For meg ER det reelt å være glad hver eneste dag, glad for at alle jeg er glad i også har det bra. Samme som du sikkert har det, spesielt nå – du er så herlig og bobler over av lykke! Jeg elsker det!
  Så er det bare sånn da, at noen MÅ påstå at det går ikke an å ha det så bra. Til dere vil jeg bare si, tenk dere om. Vi bor i et av verdens rikeste land. Allerede der har man vunnet i lotto. Å drive å klage over at noen legger ut et skrytebilde av seg selv på instagram, det bør dere faktisk holde dere for gode til. Vær glad dere lever i et fritt land der man kan gjøre sånt uten å bli steinet ihjel. Vær glad for at Caroline tør å vise seg så kort etter fødselen, for mer dømmende mennesker enn i norges land skal man visst lete lenge etter. Vær glad for det dere selv har og har oppnådd, så kanskje dere en gang i framtiden kan lære dere å være glad på andres vegne også., istedetfor å dra «dårlig forbilde»-kortet om alle som utmerker seg utenom normalen. Svære, dissende mager fulle av strekkmerker tror jeg alle har sett masse av oppigjennom siden det er «det normale», så jeg synes det var flott å se at noen får til noe annet med godt gammeldags hardt arbeid. Alle er forskjellige og alle får velge selv hvor mye eller lite de vil legge i kropp og utseendet. Men ingen skal behøve å få så mye pepper for valget sitt uansett. Skjerp dere, jeg blir faktisk flau av å være norsk, nesten flau av å være kvinne når jeg ser hvor stygg damer er med hverandre. Det gjelder ikke bare her, det gjelder hver eneste dag.

  Fortsett å være deg, Caroline – det fins bare en av deg, og du er et kjempeherlig menneske sombidrar til mye positivt i en verden full av negativitet. 🙂 :-*

 3. Gratulerer så mye igjen, så fantastisk vakker Nelia er! Ikke rart dere er stolte! <3

  Må bare si som jeg har sagt før, at det er helt utrolig hvor mye fæl kritikk og kommentarer dere får! Jeg syntes du ser HELT fantastisk ut, og du har all grunn til å være stolt av deg selv! Jeg blir så sur når folk kommentere i hytt og pine om at du sender ut et usunt signal til andre jenter med tanke på det flotte bildet du la ut av deg selv i undertøy! Du har jo aldri gjort noe annet enn å si til alle leserne dine at man skal være stolt av seg selv, uansett kroppsform! Jeg mener også at det er merkelig at ikke folk setter mer spørsmålstegn ved de personene som propper i seg junk og e-stoffer gjennom hele graviditeten og går opp uendelig mange kg pga usunn mat, for det er etter min mening IKKE sunt for verken ungen eller moren! Har blitt en slags unnskyldning for mange i samfunnet at de kan spise hva de vil når de blir gravide, for de blir "feite" uansett.. Stå på, og fortsett å legg ut bilder av den sunne og flotte kroppen din! <3 Ha en super helg!

 4. lisbeth

  Stor gratulasjon med en nydelig datter :))
  Syns det er helt ille hvor mange ekkle kommentarer du får(og de værste er kanskje ikke lagt ut her).
  Mener det er ren sjalusi. Du er superflink med trening og mat, og det vises på kroppen din.Trener en del sjøl, så jeg vet
  at det gir resultater.
  Kos deg med alle dine og nyt tiden framover!!

 5. Jeg skulle ønske folk kunne se bildet som en inspirasjon til å holde seg i form og unngå å forfalle under en graviditet. Hvem drømmer ikke om å se sånn ut etter en fødsel?! Jeg tror (uten å påstå at det er realiteten) at mange «skylder på» graviditeten til å kunne stappe i seg alt de vil, for «de skal jo bli feite uansett», og at de derfor går opp mange kilo. DU er et forbilde for de som ikke vil la barnet og graviditeten ta over kroppen!

 6. Amen, Caroline! Du er enkelt og greit bare helt rå! Nelia er heldig som
  har en mamma med bein i nesen og som tørr å være seg selv, å stå opp for seg selv! Kroppen din er fantastisk, fordi
  du tar vare på den! Det er lov å vise frem at man er stolt!
  Jeg digger deg! Drit i de som er sjalu, dømmer deg
  uten grunnlag; de har tydeligvis ikke bedre å gjør!
  Kos deg med den nydelige jenta di,
  Jeg er sikker på du er en like fantStisk mamma
  som person! Du inspirerer vertfall meg!
  Stor klem!!!

 7. Gratulerer med den lille! Ingenting er større enn å bli mamma, og pappa!
  Jeg lurte på hvorfor dere valgt navnet Nelia? Utrolig fint, er så koselig og flott med navn ikke alle andre har! 🙂 kos dere masse og nyt tiden, snart løper hun av sted og du er invitert på «kafébesøk» i «kiosken» hennes.. Hihi!
  Skjønner ikke hvorfor du har fått kritikk for hvor fantastisk flott du er, for lille Nelia sin del så betyr jo det alt å ha en mamma som føler seg bra og får selvtilit gjennom alt det harde arbeidet hun la ned i kosthold og trening! Hun er verdens heldigere lille jente som har en sunn mamma som har masse overskudd! Og det er jo barnets beste man skal tenke på, ikke egne sjalue tanker 🙂
  Gleder meg til å følge fortsettelsen!
  PS. Som du har nevnt skal ikke dette være en «mammablogg» (om jeg ikke husker helt feil), og selvom du poster innlegg som har vært baby/mamma relaterte har du gjort det med samme touch som alle andre innlegg, og absolutt ikke gjort det noe kjedelig, du har gjort det på med fantastisk måte med en fantastisk fin balanse!
  Jeg heier på deg, Nelia og Lars-Kristian!

 8. Hei Lars-Kristian 🙂

  Kroppen til din vakre fru er på alle mulige måter beundringsverdi og flott, og jeg vil anta det hadde blitt hysteri om hun ikke hadde lagt ut bilde også. -Siden de fleste som leser bloggen hennes (ut i fra komentarer å tolke) stadig vil ha en bit av henne, og «mye vil ha mer».
  Hvis man ser bort i fra bildet, som jeg synes er fantastisk, hvordan var din reaksjon på «kvinner som hater kvinner»- innlegg som ble publisert både her i komentarfeltet og på facebook?
  – Jeg mener, hadde min bedre halvdel fått så masse ufint og uhørt skrevet om seg, så hadde jeg fått et behov for å ytre meg? Jeg vet ikke om det er galt eller riktig (sier verken enten eller) men tror kanskje mitt behov for å forsvare hadde nådd nye høyder..

  Igjen, gratulerer så masse med lille vakre tulla deres <3 Nyt hvert eneste øyeblikk dere har sammen!

  -Lisa

 9. Caroline Berg Eriksen, gratulerer så mye med det nydelige lille nurket deres!:-) jeg ble faktisk rørt til tårene da jeg i en butikk bare måtte sjekke bloggen din der jeg så første post om at lille Nelia var født. Merkelig at jeg kan bli så glad og rørt på deres vegne når jeg egentlig ikke kjenner deg, hihi:-) du e ei fantastisk dame på så mange måter og du er virkelig et forbilde! Jeg elsker at du motviser all kritikk og ruler med rosa tøfler og knallfint undertøy;-D hvem har sagt at en skal gå med slitte, hudfargede bestemortruser når en er blitt mor? Også bilde du la ut viser bare at du er stolt av kroppen din og at all trening og sunt kosthold har mye å si, og kroppen din har du jobbet for:-) du er helt rå! Stå på ditt, du har utrolig mange som backer deg, så glem alle andre som skal kritisere å krangle. Denne tiden skal du bruke på kos og bare kos, du ska ikke måtte forsvare deg selv for andre som ikke har annet enn spekulasjoner og antagelser å komme med. Håper så inderlig at du ikke lar det negative påvirke deg, og at du klarer å kose deg og nyte denne tiden til det fulle:-)
  jeg blir så inspirert og motivert av deg at du aner det ikke! Bilde av deg 4 dager etter fødsel gir meg motivasjon til å trene å spise sunt for du er jo et levende bevis på at det lønner seg:-) du er så positiv og du ser positivt på alt, elsker ditt perspektiv på livet! Til og med da det nærmet seg fødsel på søndag så virket du så rolig( du visste vel gjerne ikke at det bebien skulle ut på det tidspunktet;-)). Du skrev i et innlegg der folk hadde spekulert i hvordan du skulle føde, der du sa at du såg på fødsel som en utfordring og at du skulle vise hva du er laget av. Du er ei tøff dame med bein i nesa, samtidig som du ser fantastisk bra og delikat ut!
  Dette ble litt langt men jeg bare måtte:-) håper dere koser dere om dagen og bare nyter:-D gleder meg til å følge dere videre og ønsker dere alt godt!:-)
  Klem<3

 10. Mathilde

  Hei!
  I stormen av all kritikk rettet både mot kroppsfokus og det som blir omtalt som overdreven perfeksjonisme vil jeg bare få si at jeg setter enormt stor pris på å få en annen versjon av det å få barn enn alle de vanvittige mengdene med skrekkhistorier som finnes der ute. Du taklet åpenbart både svangerskap og fødsel svært godt fordi du har en sterk og trent kropp. Det kan ingen si noe på. Så spiller selvfølgelig gener en stor rolle, men du har i alle fall klart å roe ned min fødselsangst betraktelig, ja for det KAN jo faktisk gå bra i motsetning til hva man får inntrykk av på diverse mammaforum. All ære til deg for at du fordmidler din opplevelse av svangerskap og fødsel på en så positiv måte, det er godt med en motvekt til alle skrekkhistorier der ute.

 11. Ærlig talt. Å dra alle som reagerer på instagram-bildet over en kam og kalle oss sykelig sjalu irriterer meg mer enn at folk poster lettkleddbilder av seg selv i tide og utide.

  Jeg er 40, og har for lengst godtatt kroppen jeg har fått tildelt. Jeg, personlig, er mer redd for påvirkningen da jeg selv er mor til en datter på ni år.

  Når man har en kropp som er uoppnåelig så fremt man ikke løper en mil hver dag, så er det LITT forskjell på å poste denne kontra en naturlig sunn kropp.

  Jeg er heller ikke for at de som har en usunn livsstil, som en motvekt til dette, skal poste valkene sine mens de knasker på en gigantisk melkesjokolade.

  Jeg er ikke for at folk skal poste kroppen sin i det hele tatt. Fokuset på kropp har blitt så stort at jeg er redd hele mitt barns generasjon eneste ambisjon er å bli gatebil-babe.

 12. Hei! Ville bare si at jeg synes du svarer godt og saklig på usaklige og nedsettende kommentarer som tikker inn. Det sier mye om deg:) Må jo innrømme at kommentarfeltet ditt til tider er nokså underholdene, selvom jeg selvfølgelig skulle ønske at du slapp alle de negative kommentarene. Men igjen, det at du faktisk godtar kommentarene og svarer så godt du kan på de, det står det stor respekt av! Selv elsker jeg bloggen din, og håper at du klarer å fokusere på alle de positive kommentarene og nyte livet som småbarnsmamma! Masse lykke til, du er virkelig en supermamma<3

 13. Linn Christine

  Kjære vene, at folk ikke bare kan holde de negative kommentarene sine for seg selv. Du har all grunn til å være stolt av deg selv Caroline! Du er fantastisk, og du er garantert en super mamma. Jeg fatter ikke behovet for å konstant rakke ned på andre, bare fordi de har det bra og er stolte av seg selv. Jeg håper virkelig ikke at du tar alt dette til deg. Hold hodet høyt og nyt tiden med Lars-Kristian og Nelia. Hun er så vakker, og for et fantastisk navn! <3

 14. Til Caroline Berg Eriksen

  Først av alt gratulerer med overstått fødsel, har selv barn + gravid så vet det en fødsel og tiden etter kan være krevende.

  Jeg har aldri kommentert på din blogg før, så dette blir nok første/eneste tilfellet jeg gjør. Du fremstår som en dyktig blogger, med god forståelse av busniess.Det jeg personlig reagerer på vedrørende ditt «instagram stunt», er følgende. Jeg forstår at du med din bakgrunn vet hva som vil skape debatter,overskrifter som igjen betyr flere lesere= flere sponsorer/mer penger. Og at dette bilde ville kunne bli ansett som «kontroversielt» noe som det har blitt blandt mange.

  Hvorfor valgte du og legge det ut? Du med din journalistutdannelse visste dette kunne føre til mye mediadekkning som igjen ville resultere til flere lesere på din blogg,så det var absolutt ett smart trekk ja.

  Det sies at all PR er god PR, men hvorfor ikke da også kalle en spade for en spade? Jeg har lest av argumenter at du ønsket dette fordi du er stolt osv, den saken er helt greit nok. Men vil du påstå at det ikke også var delvis for markedsføring av din blogg? Flere lesere = mer penger.

  Det sies at om menneske fikk all rikdom i verden ville det likevell ikke vært fornøyd, om man fikk hele jordkloden ville man ha ønsket to. Og at man aldri slutter og strekke seg etter noe mer/bedre før man ligger i graven med jord i munnen. Jeg håper du forstod denne digrisjonen, og at du kan oppfattes slik utfra ditt siste bildestunt.

  Mitt siste spørsmål er om du har gjort deg noen langsiktige tanker for din datter før du valgte og «dele dette bilde» med resten av verden. Jeg leste i en kommentar at både din mor/venninne oppfordret deg til og legge ut dette bilde? Hva var bakgrunnen for at de mente det? Som du selv er fullt klar over vil din datter når den alderen komme, bli eksponert for både bilde av sin mor lettkledd rett etter fødsel, og alle de ulike synene av kommentarer fra hele Norge. Det vil alltid være sårende for ett barn og lese/høre at noen mener noe stygt om «mammaen sin»

  Mener du det var verdt og ligge ut dette bilde etter all responsen du har fått? Og ville du ha gjort det igjen om du skulle valgt pånytt?

  Jeg håper du tar deg tid til og svare på spørsmålene.

  Mvh Maria

 15. Først og fremst: Gratulerer med en nyyyydelig datter!! 😀 Skulle ønske vi kunne sett mer av henne, men forstår at dere også vil skjerme henne 🙂 Takk for at du alikevel har vist oss noen bilder!
  Så: fælt så mye oppstyr det har blitt rundt det bildet ditt. Har ikke lest gjennom alle komentarene her, men vil bare si at du er utrolig tøff som la ut et slikt bilde, da du sikkert visste at det kom til å bli kritisert! Du er god som takler dette så bra så kort tid etter fødsel!
  Selv er jeg glad du la det ut, fordi det motiverer meg til å fortsette med min sunne livsstil. Gøy å se at du får betalt for de valgene du har tatt (og tar) hver dag, om å leve aktivt og sunt. Regner med at det ikke fristet like mye hver dag å løpe på tredemølla når du måtte løpe å tisse hvert femte min. Men du gjorde det på tross av dette, og da har du grunn til å være stolt!
  Er også glad for å se at du tar vare på deg selv, både under og etter graviditeten. Skremmende hvor mange som driter i utseendet sitt (og enda verre: livsstilen sin) og skylder på graviditet og fødsel.
  Godt å se at det går an å få barn og fortsatt ta vare på seg selv. 🙂
  Dessuten er det en viss dobbelmoral i at kvinner hylles for å legge ut bilder av feite mager med strekkmerker, mens du får så fillene fyker..! Jeg blir provosert!!

  Beundrer deg for suksessen du har klart å skape! 🙂 Spent på om vi får høre hvordan du opplevde fødselen! 🙂

  Takk for all positivitet og inspirasjon jeg får gjennom bloggen din hver dag! 😀 Du er en solstråle! Ha en strålende helg! 😀

 16. Hei kjære du!

  Nå har jeg aldri kommentert til deg før, men så fikk jeg plutselig behov for å rope ut noen støttende ord til deg. Jeg håper inderlig at du ikke tar kritikken av Instagram-bildet så personlig og støtende som det kan virke. Mange ser ikke at hver for seg må finne sin lykkes vei og sin vei å lykkes på, du har funnet din og klarer å leve av interessene dine – kosthold, trening, mote og skjønnhet (m.m. naturligvis) – og gjør jobben din over måte bra! Det er alltid noen som griner på nesa over andres suksess. Jeg husker du skrev for en stund tilbake, at en av grunnene til at du trener er for at kroppen din skulle kunne takle en graviditet, noe du også har bevist at du klarte.
  Du er flink og jeg ønsker deg og den vesle familien din alt godt i framtiden!

  Klem fra Vanja

 17. Gratulerer masse med nydelige Neila! Du er et kjempegodt forbilde. jeg forstår ikke hvordan folk kan gi så mye hat til en så fantastisk person. Ikke la dem trykke deg ned, du er 1000 ganger bedre enn dem uansett, det vil du alltid være;) keep up the good spirit! Jeg synes det var bra at du la ut bilde fire dager etter fødsel, du har jobbet kjempehardt for å få den kroppen du har og da har man rett til å være stolt over det og vise det frem. Kos deg med den søte datteren din:)

 18. Therese k.

  Må LE av hele bilde debatten. Syns det er digg at noen, som Caroline, er så tøff å legger ut et så lekkert bilde rett etter fødsel! Hvem ser sånn ut etter 9 mnd uten disiplin? Ikke mange. Dessverre er det mange damer der ute som ser på graviditeten som en 9 mnd’ers fråtsefest, ikke gidder de ta vare på seg selv, eller trener sånn gjennom en graviditet? Men kritisere andre for at de ser smasing ut etter en fødsel Pga egen dårlig samvittighet, ja det er janteloven på sitt værste. Typisk Ola Normann. Du skal ikke tro du er noe. Caroline, du er lekker, og hadde jeg vært mannen din, hadde jeg vært stolt!!! Gi jernet jente, flere burde vært som deg, rett å slett være trygg på seg selv, og gi blanke F… i hva naboen og Gud å hvermann mener.

 19. Vet ikke hvorfor kommentaren min ikke ble godkjent, den var ment som en positiv kommentar til deg 🙂 Det ville kanskje blitt for mye diskusjon rundt den?

  1. Beklager, ser at den fortsatt ligger til godkjenning 😉

 20. Først og fremst vil jeg bare gratulere deg så uendelig masse med et nydelig familiemedlem. I tillegg vil jeg si at du er tøff som takler all kritikken disse dager, og i den forbindelse vil jeg dele dette blogginnlegget med deg: http://styleconnection.blogg.no/1385806417_fra_bloggenorge_til_m.html Anbefaler deg å ta en titt 😀 Klem fra Bodil

 21. Nydelig øyeblikk! 🙂 Synes hele denne debatten går over stokk og stein. Synes noen tar helt av i begge «camper». Selv skjønner jeg begge sider av saken. På den ene siden så er det ett stort kroppsfokus som øker ved at du legger ut ett slikt bilde. Samtidig så har man den andre siden, hvor det er problem med økende overvekt blant Norges befolkning og det å fremme ett sunt kosthold og trening er noe jeg mener er positivt. Bilde i seg selv var jo ett såkalt selfies, men synes ikke at det ikke burde være greit å legge det ut da det er din blogg/instagram. Du har flere ganger svart du gjorde det fordi du er stolt. Ferdig med den saken. Bør du ha i mente at du tross alt er ett forbildet for flere tusen unge mennesker? Ja det synes jeg. Men samtidig så bør du også få være stolt over din kropp, hva du og den har prestert. Men i og med du svarer på en slik måte som i øvrig kommentar som «halvfeit dame med masse strekkmerker» bør du heller holde deg til å si du er stolt og har like mye rett til alle andre og legge ut ett bilde. Skjønner jo behovet for å forsvare deg mot alle angrepene fra ulike hold, men tror det bare fyrer under. Ikke alle som kritiserer er nødvendigvis «feite damer med strekkmerker». Samtidig så er jeg sikker at flere som støtter og beundrer deg har slike skavanker, men likevel klarer å være glad på dine vegne. Flere som har støttet deg på instagram har trukket likhetstegn mellom kritikken og sjalu feite damer med strekkmerker. Det synes jeg er stygt, og merker provoserer meg i motsetning til bildet ditt som var mer fasinerende.

  Uansett må jeg avslutte med å si at du selv er nok klar over at bildet var egnet til å skape debatt. Det er mye dobbeltmoral ute å går, for jeg mener virkelig at folk bør kunne være stolte over kroppen sin uansett hvordan den ser ut, uansett om den har skavanker eller ikke. Du må også ha din rett til å legge ut ett bilde av kroppen din, særlig med tanke på hvor mange som kunne virke som det «håpet» du skulle slite med mage og skavanker etter fødselen. Så skjønner du hadde behov for ett «dere tok feil» bildet 😉 Barnet deres er helt nydelig. Skjønner godt du er forelsket. Nyt tiden videre, så håper jeg at diskusjonen rundt bildet legger seg snart. Tross alt er det kun ett bilde av ei nydelig dame i undertøy. Ikkje så BIG DEAL! 😉

 22. Litt på etterskudd: Gratulerer så mye med nydelige Nelia! <3 og så må jeg bare nevne at jeg virkelig savner den gamle mobilversjonen! Synes denne blir så utrolig tungvint.

 23. Hallo 🙂
  Har fulgt med på kritikken du har fått I det siste og jeg skulle bare si at alle som er imot deg er sjalue. Det er mange som er misunnelige og ønsker med dette å få deg til å gi opp. Du har som man skjønner utviklet bloggen din nå I det siste, og slik burde du fortsette 🙂
  Det er få som klarer å gå på lavkarbo og ut ifra det prøver de å «få ut» sinnheten de har over seg selv. Det med at du har lagt ut et bilde av kroppen etter 4 dager (så flott som den er), gir meg et tegn på at det faktisk er bedre å gå på lavkarbo enn å oppfatte kroppen som en og få I seg alt uten å tenke over det man faktisk får I seg, som videre fører til halvfeit kropp med strekkmerker :/)
  Nuss Nelia<3

 24. Hei Caroline!!

  Gratulerer med en nyydelig jente, hun ser utrolig skjønn ut! Syns ikke du bør bry deg om kritikken du har fått for bilde, alle har forskjellige kropper og din er fantastisk! Vilje styrken din er også beundringsverdig. Håper du koser deg videre med den lille jenta di 😀

 25. Gratulerer så mye med den lille 😀 Er så fantastik tid og er sikkert på at dere koser dere maks. Ha ha, dette har jo nesten blitt som en diskusjonsforum. Så jeg slenger meg på her jeg å.
  Har slitt med aneroksia i mine yngre år, og må bare si herre min og heldig jeg hadde vært hvis du var mitt forbilde og ikke disse tynne avmagrede jentene i magasinenen. Forskjellen? Jo du er godt trent, har et sunt fokus på mat og du spiser ;D. Ergo, du er et sunt forbilde, og hvis ungdom ønsker å begynne å trene for å «bli som deg» (da du er et forbilde for mange), ja så bra 😀 😀 For slik kropp får man ikke av å slutte å spise he he.
  Du er en inspirasjon. Jeg vet jeg aldri kommer til å se slik ut hverken før eller etter en fødsel, men det er et valg jeg tar på lik linje med de fleste andre. Hadde jeg sett slik ut etter fødselen, åh herremin og stolt jeg hadde vært da 😀 Synes det er helt fantastisk at det er mulig 😀 😀

 26. Du er flott og du er heldig, du er inspirerende og gir meg ofte et positivt puff i hverdagen:-) DET er grunnen til at jeg leser bloggen din, ikke for å sitte med smale øyne og lete etter noe å pirke på! De som gjør det, kan jo drite i å lese bloggen, drit i å bruke energi på å kommentere osv. For selv om ingen er perfekt så må man for svarte få lov å ha det bra! DU gjør meg glad Caroline, DU har vist meg at man kan hvis man vil(opptil flere ganger og DU har lov å gjøre det som gir DEG glede og mening. Gratulerer så masse med en liten engel:-)

 27. Camilla

  Caroline! Jeg leser ikke ofte gjennom kommentarene dine eller kommenterer på innleggene dine, men idag kunne jeg ikke dy meg!
  Bloggen din er fantastisk! Jeg blir så glad, motivert og inspirert av innleggene dine. Det er ikke du som skaper et dårlig kroppsfokus! Tvert imot! Du viser viktigheten av å holde seg aktiv og spise sunt. Du inspirerer så mange flere enn du tror til et sunt og aktivt liv. Dem som skaper et dårlig fokus, det er de som roper og skriker om dette her. Som jeg ser mange andre skriver også, tenker jeg at dette er misunnelse. Hvem hadde ikke, om de hadde hatt en kropp som din, lagt ut et slikt bilde så kort tid etter en fødsel.
  Jeg er så glad for at du hever deg over dette, svarer dem og fortsetter å blogge! Det er jo ikke vanskelig å se at de som kommenterer negativt får problemer med å snakke for seg etterhvert som du svarer! 🙂 🙂

 28. Marianne

  Gratulerer med den lille! For noen flotte bilder dere har fått tatt – idyll og harmoni.

  Jeg er også super imponert over din flotte kropp, kun 4 dager etter fødselen! Der har du fått lønn for mange måneder med å ta godt vare på den (kosthold og trening) – vel unt! Det er inspirerende å se at det er mulig! At den norske janteloven lever i folket, DET håper jeg du hever deg over. Det at noen tror at det er greit å kritisere deg fordi du uansett er så pen, vellykket og suksessfull – minner mer om mobbing enn noe annet. Du er en sterk og stolt kvinne, og kommer til å komme styrket ut av dette. ALLE (meg selv inkludert), skulle ønske vi hadde viljestyrke nok til å kunne vise en tilsvarende kropp etter fødsel! så det er bare misunnelse!

  Ta godt vare på deg selv, din kjære og din aller nyeste kjærlighet! Alle gode ønsker for adventstiden og jula!

 29. Synes det er helt tragisk å lese så mye negative tilbakemld vedr bildet som ble lagt ut på instgram. Haters gonna hate! Utroig mye sjalusi, misunnelse og jantalov ute å går her. Mye grenser tl nettmobbing, jenter kan være så fæle med hverandre. Til dere som ikke har noe hyggelig å si så er det vel bedre å la vær å følge Caroline på insta og blogg hvis dere synes hun er så fæl som legger ut ett sånt bilde!

  Til deg Caroline vil jeg bare si at du ser fantastisk ut! Det er lov å være stolt av hvordan man ser ut, det er lov til å fornøyd med seg selv.
  Nyt tiden med lille og riktig god jul <3

 30. Jeg er en av de som egentlig ikke bryr meg om hva andre gjør, eller aldri lar meg påvirke når du er så God damn PERFEKT hele tiden. Jeg er ikke en av de som alltid kommenterer og forsvarer deg fordi jeg alltid er enig med deg. Jeg er ikke en av de som er blodfan av deg og som alltid trykker seg inn på siden din. Men så legger du ut et bilde av deg selv på instagram med dobbelt så finere kropp enn meg kun fire dager etter at du har født, og jeg blir så JÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆVLIIIIIIIIIIIIIG

  INSPIRERT!!!!! FY FLATE CAROLINE!!!!!! Jeg fikk helt hakeslepp da jeg så det bilde og tenkte faen så jeg skal jobbe hardt med trening fremover fordi jeg vil også ha en så sterk kropp selv etter en fødsel!! Seriøst du viser jo hele verden at hard trening og sunt forhold til mat gir den beste helsen og kroppen under hvilke som helst omstendigheter !!!! DAMN!!!!!! DU HAR ALL GRUNN TIL Å VÆRE STOLT!!!!

  – sier forresten god helse fordi det vet jeg at du har med tanke på at du nesten ikke en eneste gang har hatt problemer under fødselen. Har ikke fulgt deg så tett så det kan jo hende du hadde noen dårlige dager, men fra det lille jeg har fulgt med på så har du vært utrolig sterk også under fødselen. Jeg kjenner mange som har vært inn og ut på sykehuset pga graviditetsproblemer. SÅ VIRKELIG !!! WOOOOOWWWW IMPONERT! DU ER SERIØST MITT NYE FORBILDE.

  jeg blir så jævlig irritert på hun der oppe som skal liksom skrive så pent og konstruktivt oppe, og så ødelegger hun alllllltt med å svare på spørsmålet ditt angående en feit dame som poster bilde med strekkmerker at JA DET ER OK FORDI DA ER HUN UTENFOR DET NORMALE OG KAN VISE AT HUN FORTSATT ER FØRNØYD MED DET???????? EHHHHH er ikke det selvmotsigende så vet ikke jeg? Flesteparten av gravide rett etter fødsel har ikke sixpack, og det at du er fornøyd med det? ER DET RART folkens??? Seriøst..

  Caroline I LOVE YOU!! HAHA.

 31. At voksne folk kan være så usmakelige, og så onde!! DERE ER MOBBERE. Dere snakker om forbilder og påvirkningskraft, men hva signaliserer dere av holdninger og verdier?!? Til Karoline og din mann; gratulerer med jenta!

 32. Hei! Hvorfor tar du aldri bilde av fjeset til ungen din???:-)

  1. vi har ikke bestemt oss for om vi vil eksponere henne eller ikke ennå, og enn så lenge føles det riktig å ikke gjøre det 🙂

   1. Anne Berit O

    Må virkelig få gi dere masse ros for måten dere har valgt å eksponere lille vakre Nelia på!!
    Vakre stemningsfulle bilder uten å vise ansiktet hennes.
    Takk for alt dere deler med oss!

   2. Gøril

    Så lurt å tenke seg godt om før dere eventuelt tar henne med i «rampelyse» 🙂 Er så imponert over koss fort du fekk energien tilbake etter fødsel, eg er sliten i et par uker etterpå 😉 Kos deg masse, er en magisk tid, og det beste av alt er at det bare er begynnelsen, så mye kjekt i vente <3

 33. Gratulerer med lille Nelia. Tøft av deg å legge ut bilde 4 dager etter fødsel. Du ser fantastisk ut. Ikke bry deg om all kritikken, du kan gjøre akkurat som du vil :).Du er en stor inspirasjon for mange inkl.meg. Har kjøpt boken din for lenge siden, og har gått over til LCHF kosthold.. Familien er i bedre form enn noensinne takket være bla. deg… Hold fokuset på alt det positive i livet, og nyt hvert øyeblikk sammen med din lille familie . Takk for at du deler av ditt liv, veldig kjekt å følge deg 🙂

 34. Hei hei 🙂
  Jeg la igjen en kommentar tidligere på dette innlegget, men jeg må bare si igjen, at du virker som en kjempeFLOTT person! Du må bare lukke ørene å ikke høre på all denne bullshiten som folk skriver til deg! De er bare misunnelige, du er så flott dame! Å du hadde all grunn til å legge ut det bilde! Du så kanonbra ut!! Det er creds! STÅ PÅ 😉 Å Gratulerer igjen med den nydlige datteren deres 🙂

 35. Pernille

  Kjenner jeg blir litt engasjert jeg også i denne diskusjonen ang det bilde du la ut på instagram. Det jeg tror folk ikke tenker helt over er at å leve av å blogge og eksponere segselv ikke er et vanlig liv. Jeg pleier å si at det er ikke rart hollywood stjernene ser så bra ut, det er jo jobben dems. Litt av det samme blir jo ang denne bloggen også, Du lever jo av å eksponere degselv på bloggen og jeg ser ingenting negativt i det. Hadde jeg hatt de rette egenskapene og mulighetene så hadde jeg gjort dønn det samme og det tror jeg mange andre også hadde gjort, men ikke alle. Vi er alle forskjellige og har ulike synspunkter på ting. Prosentandelen som lever av å blogge er extremt liten til forskjell for de som må fysisk ut i jobb og er låst på den arbeidsplassen i 7,5 time uten å kunne dyrke sine interesser i denne tiden pluss barn som skal følges opp med lekser og sine interesser f.eks og ja folk har ulike utfordringer som gjør det veldig vanskelig å leve opp til det man innerst inne kanskje ønsker.

  Noen blir gjerne provosert fordi man ikke ønsker at din tilværelse skal fremstilles som vanlig og noe som alle kan få til bare de vil nok for slik er det ikke. Det er mange faktorer som spiller inn. Jeg kunne godt ha vært en av dem som lot meg provosere utifra min situasjon utenom at jeg skal si så mye om den for det vil jeg ikke ut med og det må jo man bare akseptere at livet har forskjellige ting å by på for hver enkelt. Jeg lar meg ikke provosere fordi jeg beundrer deg, på samme måte som f.eks en eller annen hollywood stjerne. Det er en fryd å følge deg på bloggen din, men å sammenligne ditt liv med mitt, hadde jo gjort meg alvorlig deprimert hvis jeg skulle gå i dybden med det. Jeg vet at det er ikke et vanlig liv du lever og derfor blir jeg ikke stressa av det heller. Man kan beundre hva andre får til selv om man ikke kan klare det selv og selv om man har ulike forutsetninger..fortålesen må gå begge veier såklart, men har man ikke så gode argumenter så kan man ikke heller forventer gode svar, men det kan jo være litt øyet som er også. Jeg f.eks er ikke så god til å ordlegge megselv alltid slik at alle jevnt over skal forstå budskapet mitt, det er en kunst det også å ordlegge seg, skal man gjøre seg forstått må man ha gode argumenter og det ser jeg at flere som har kommet med kritikk her på bloggen ikke alltid har, og da graver de sin egen grav istedet for å komme med gode poeng hvis det er det dem vil.

 36. Martine west

  hva synest lars kristian om at du driver å posere halvnaken og legger det ut på insta, de fleste gutter vil vel ikke at hele verden har mulighet til å se på noe som de anser som «sitt». Og her en dag søkte jeg på mannen din, og fant flere nakenbilder, er det slike pornobilder du vil at ungen dine skal finne, jeg hadde ansett det som veldig ubehagelig 🙂 men ivertfall det kan være lurt å tenke om en ekstra gang før slike legges ut. (nettvett)

 37. Synd det er så utrolig KOSELIG å lese bloggen din om dagene. Er innom flere ganger om dagen bare for å kikke etter nytt innlegg. Babyer er det vakreste som finnes og hele bloggen din lyser av kjærlighet til den lille. Er ikke rart du er stolt heller, dere er en nydelig liten familie og jeg ønsker dere masse lykke til og god jul! klem <3

 38. Du er inspirerende!

 39. Huff, saa mange stygge komentarer 🙁 Klem til deg, Caroline! Magen min var borte etter et par dager. Jeg syns du er fantastik og paaenget ditt er at vi er alle forskjellige. Og det er ok! xxoo Hege

 40. Kjære Caroline.

  Først og fremst: Gratulerer til deg og mannen med en velskapt, liten jente. Ethvert barn fortjener å være så etterlengtet og elsket som deres datter er 🙂

  Uavhengig debattene som til tider har rast rundt deg og bloggen din, er jeg så imponert over hva du har fått til! Jeg har vel fulgt bloggen i tre år nå – med bokutgivelse, designing av både sko- og kleskolleksjon og andre oppdrag – du har all grunn til å være stolt av deg selv, og ikke minst nyte godene som følger av hardt arbeid. Stå på!

  Alt godt videre for deg og familien din! Ønsker dere en god adventstid <3

 41. Masse gode tanker og lykkeønskninger til deg og din lille familie! Du ser umåtelig bra ut, og tror du er og kommer til å være en fantastisk mor. Nelia er heldig og trakk absolutt det lengste strået i himmelen 🙂

 42. Jeg må si at jeg beundrer måten du takler all kritikken du får på, spesielt de som trekker syke paralleller mellom et bilde av deg i undertøy, og deg som et forbilde og mor. Jeg kan tenke meg at det er mye følelser i sving etter en fødsel, så jeg håper ikke du lar dette påvirke deg i en negativ grad. I min venninnegjeng sendte vi bilde av deg til hverandre, og hyllet deg for at du så så bra ut! Og ikke minst for at du «tør» å vise at du er stolt over deg selv. Noe du har all grunn til å være! Vi ble også motivert til å trene på, før en Evt graviditet. Ikke bare for å kunne føle seg flott etterpå, men også for å unngå sykdom under et Evt svangerskap. Jeg blir også lei meg når jeg leser at andre som har strekkmerker, og har større mage enn deg hylles, når de legger ut bilde av kroppen sin. Hvorfor er det greit? Hvem bestemmer hva som er normalt egentlig? Jeg er helt enig i flere som skriver her: det er media og noen lesere her, som skaper hysteriet. Syns vi heller skal heie på hverandre, uansett om man hadde lagt ut bilde av seg sellv eller ikke. Uansett hvordan man ser ut. Du er jo voksen nok til å kunne bestemme selv;)
  Gratulerer så mye med den lille. Nyt! Tiden går jo så altfor fort<3

 43. ville være flott å gjøre et innlegg om babyen din: fôring, turgåing, hygiene … Hva kunne jeg gjøre? Takk.

 44. Herlighet så idyllisk det ser ut! Ønsker deg en snart god 1. desember, ser frem til å få nye ideer og inspirasjon fra deg! God lørdag

 45. Gratulerer så mye med alt det gode som dere har fått til, dere fortjener det 🙂 Skjønner godt hvis det tar krefter når folk er negative og egentlig direkte slemme og usakelige, men det er mange som støtter dere også 🙂 Deriblant meg 🙂 Kan eventuelt fortelle deg noe som kanskje kan vise hvor godt forbilde du er også, ikke bare de tullete anklagelsene om det motsatte. Pappa gikk bort for litt over et år siden, og til bursdagen min fikk jeg en signert bok av deg i gave 🙂 Pappa hadde kreft, og han prøvde alt for å bli frisk. Nå skal det sies at han var sunnheten selv før kreften, men noen ganger rammes man rett og slett av uflaks. Uansett, han var så imponert av bloggen din (haha, tenk at jeg fikk pappa til å lese den :P). Han syntes du var så flink og hadde så fine innlegg med ordentlig kvalitet (for å sitere han :)). Den siste kaken han spiste før han ble dårligere, var den limeostekaken du har i boken, og han syntes den var så god! 🙂 Koselig minne 🙂 Så jeg lagde mat til han fra boken, for han kunne ikke spise karbohydrater, sukker og de andre tingene, vet du. (Og ja, det er en mening i å spise sunt eller egentlig normalt, de forsker jo på dette på Rikshospitalet). Dette økte livskvaliteten hans betraktelig vil jeg si, og jeg sitter med fine minner igjen hvor du faktisk bidro til dette. Så du betyr mye for mange, og for meg er bloggen din et lyspunkt både når jeg har det bra og ikke. La det positive overskygge det vonde, Caroline 🙂 Jeg vil i hvert fall si tusen takk til deg. Håper kanskje dette kan overskygge de vonde kommentarene i dag. 🙂 Dere kommer til å bli like fantastiske foreldre som pappa var, og han var den beste! 🙂 Kos dere videre, og ikke bekymre deg for å lage mange nok innlegg eller noe, for vi som er trofaste venter på deg. 🙂 Ha en fin kveld. 🙂 Her går det i lesing til eksamen, hehe, eller jeg bør lese 😀 Klem til dere begge to, faktisk! 🙂 <3

  1. Så rørende! Caroline, jeg håper du fikk med deg denne <3

   1. Ja, jeg fikk den med meg 🙂 Trodde jeg hadde svart, men ser at det ikke kom med :/ Kondolerer så mye, hyggelig at boken min var til hjelp i denne vanskelige tiden :/

 46. Kjære Caroline, jeg vil bare fortelle deg at du ser feiende flott ut, uansett om du er gravid, veier 20 kg ekstra, eller ser ut som du gjør den dag i dag 🙂 Jeg har aldri følt et press på å være tynn når jeg leser bloggen din, jeg har derimot blitt stoltere over den kroppen Gud ga meg, og begynner å bli fornøyd med det jeg har 🙂 Syns det er synd at media og medmennesker oppfordrer til å «elske kvinner i alle størrelser og former», men kun støtter det, hvis kvinnen har noen kg. ekstra på kroppen. Det er en dobbeltmoral uten like, som skaper forvirrelse og usikkerhet. Er det greit å si at noen er sykelig tynn, men galt å si at noen er smellfeit?

  Er helt bak mål, at du må skjule kroppen din, bare fordi andre har problemer med sitt eget selvbilde. Hvis ei dame med overflødig fett og strekkmerker skal kunne vise kroppen sin fram, etter svangerskapet, må også ei topptrent dame med magemuskler få gjøre det samme.

  Jeg vil se stolte kvinner, i ALLE fasonger og størrelser 🙂

 47. Christine

  Kjære Caroline, jeg skulle ønske jeg kunne gi deg en stor klem! Denne negativiteten fortjener du virkelig ikke. Jeg håper du klarer å se forbi alt det negative og heller fokusere på alle positive kommentarer. Du skal vite at vi er veldig mange som støtter deg og jeg personlig synes du er helt fantastisk <3

 48. Ville bare si at det er skrevet en artikkel om deg i et engelsk blad på nettet, dailymail.co.uk 🙂

 49. Hei hei!:)

  Jeg forstår ikke hvorfor det å være stolt av kroppen sin er forbeholdt de med noen kilo for mye, valker eller i overkant med former. Du ser fantastisk ut, og har all rett til å føle deg stolt, fantastisk og som en supermamma. Dette er følelser jeg unner absolutt alle, og håper aller mest at alle de som bruker tid og engasjement på å rakke ned på ei som har jobba hardt for å være frisk og sunn, føler dette. De trenger det antagelig mest.

  Gratulerer som supermamma, Caroline! og nyt! Jeg gleder meg til det er min tur, litt uti april:) da skal jeg også være supermamma, antagelig med ørlitt mindre synlige magemuskler;) (min store craving er friterte kyllingvinger.. akk, for en skjebne;))

 50. Utrolig koselig bilde ! De siste årene har det i vår familie på fem vært pappan min og jeg som pynter juletreet på lille julaften og jeg har alltid hatt et nært forhold til pappa 🙂

  Det har jo vært mye styr rundt «etter» bildet ditt, og følte at jeg ville prøve å få frem noen konstruktive synspunkter/tanker som kanskje ligger litt mellom de supernegative og de superpositive, føler meg sånn midt i mellom. Føler ikke for å til de grader kritisere deg, men heller ikke å rose deg opp i skyene for det, om du skjønner? 🙂
  Men, følte Chiraq traff spikeren litt på hodet med tweeten sin! Folk har lov til å synes hva de vil om bildet ditt, men det fins grenser for hva man kan beskylde folk for ut fra ett bilde (tenker på div. negative blogginnlegg og påstander om at du nedprioriterer babyen din, helt vilt hva folk får seg til å skrive rundt omkring!).

  Må si at jeg (som mange andre) reagerte litt mer på den negative siden (om det går an å si) da jeg så bildet som ble lagt ut. Det var heller mer at jeg skjønte ikke helt poenget, for det kom ikke akkurat som et sjokk hvordan du så ut etter fødselen, både med tanke på hvor trent du var i utgangspunktet og at magen din ikke var gigastor. Ble og litt overrasket over at du la det ut så kort tid etter fødselen (i forhold til å spare bildet og evt. legge det ut senere), med tanke på hvor mye styr det har blitt tidligere rundt lignende bilder, og at det nok ville bli omtrent samme styret dette gangen. Regner med at du må ha tenkt tanken, siden det ut fra en kommentar over virket som du kanskje var litt i tvil om du skulle legge det ut. Dermed skjønner jeg ikke hvorfor du valgte å legge ut et slikt bilde i lys av at det allerede var hardkjør fra norsk media etter lille Nelia sin ankomst.

  Men ! Du er en voksen dame som bestemmer selv, og jeg føler ikke at jeg har rett til å bestemme om det var rett eller feil å legge det ut. Alle har rett til å være stolt over kroppen sin etter en graviditet, uansett hvordan man ser ut! Og innlegg om at folk føler seg feit fordi du har født, skjønner jeg ikke helt poenget med, er liksom som om de ikke visste hvordan du så ut før du ble gravid 😛 Som sagt over, ingen bombe hvordan kroppen din så ut. Helt ærlig må jeg si at jeg fikk mer følelsen av å ha for små pupper 😛 Haha…. Men så kan man vel egentlig ikke sammenligne seg med ammende kvinner på akkurat det punktet 😉

  Det jeg prøver å få frem, er at jeg prøver å forstå hvorfor du selv valgte å legge til enda mer trykk fra media og «haters», når du kunne lagt ut et annet, kanskje mer påkledt, bilde for å vise at du følte deg tom etter at magen forsvant (har lest kommentaren din på Facebook om at du la det ut fordi du var stolt over kroppen). Da ville dere kanskje unngått det ekstra negative trykket, og heller ha enda litt mer ro og fred rundt den første tiden med en nyfødt 🙂 Vet, og ser, at det er mange positive tilbakemeldinger, men det er jo gjerne de negative som biter seg litt ekstra fast 😉 Og kanskje litt ekstra nå som kroppen reagerer annerledes enn før du ble gravid 🙂
  Håper jeg har klart å tydelig og konstruktivt få frem tanken min med kommentaren, og kanskje tar deg tid til å svare? 🙂
  Ellers må du nyte tiden før hun plutselig racer gjennom huset, prøver å bruke hundene som ponni og dekker hele stuegulvet med leker 🙂 Selv om hun gjerne kan gjøre opp for alt det ved å se på deg med uskyldig ansikt og tvinne deg rundt lillefingeren 😉

  1. Saklig og konstruktiv kommentar. Skriver under på den.

  2. Dette skisserte akkurat den følelsen jeg satt igjen – en mellomting! Samtidig som jeg støtter oppom spørsmålet – hvorfor legge ut bildet? Som i, du har vært ute i «hardt vær» før for slike bilder, og du kan jo umulig latt være å vurdere det når du gjorde valget. Tenker bare at som nybakt mor er det vel ikke akkurat media som får førsteprioritet, og den telefonen din må ha plinga i ett!? Som en ung kvinne selv må jeg si at jeg er imponert over fysikken, men absolutt ikke overrasket med tanke på den livsstilen du lever. Men, som en som er over gjennomsnittet interessert i psykisk helse, opplever jeg kroppsfokuset som uheldig for gruppen som leser blogger – unge mottakelige jenter. Når det er sagt syns jeg alle mødre, om de har sixpack eller strekkmerker, skal være stolte av kroppen sin – den har trossalt bært frem noe av det vakreste vi har 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *