Bonding

far og datter pynter juletreet, noe så vakkert 

Jeg gråter jo av dette også jeg, fordi jeg synes det er så rørende. Julemusikk, og spesielt den til Kurt Nilsen som jeg nevnte på søndag, den minner meg kun om timene før fødselen nå og jeg blir jo helt tullete. Det er forresten fascinerende hvor fort vi mennesker kan fortrenge ting. Jeg husker de første timene og det første døgnet etter fødselen, jeg sa til meg selv at dette visste jeg ikke om jeg ville gjøre om igjen, den siste timen av fødselen var utrolig tøff. Jo visst følte jeg meg som superkvinnen etterpå, det var en ut av deg selv-opplevelse, men likevel. I dag tenker jeg plutselig at jeg absolutt vil gjøre det igjen, man blir jo sprekkferdig stolt av hva man har fått til. Men det får bli om en stund.
__________________________________________________________________________________________________________

Så må jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen for tiden, det varmer hjertet til en nybakt mamma mer enn dere aner! Jeg har ikke hatt så mye tid til å svare dere disse dagene, men leser hver eneste en av dem. Jeg kommer sterkere tilbake siden, må bare ta det etter prioriteringer akkurat nå ♥

Ha en fin kveld, dere ♥ Vi sees i morgen!

380 kommentarer

 1. Jeg fikk tårer i øyekroken bare av å se på bildet, blir håpløst rørt! (:D)

 2. Thea Alice

  http://ingerpluss.blogg.no/1385711893_fkk_janteloven.html?fb_action_ids=495750227190791&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B557436197668127%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D#.UpoOzmRvxO9

  Dette inlegget synes jeg du skal lese! utrolig bra skrevet og utrykker hva alle vi som heier på deg mener! synes du ser fantastisk flott ut og det er ikke din skyld at noen ikke klarer å få ræva si opp av sofaen og trene litt og da må rakke ned på andre( som feks deg, som ser SMASHING ut) for å føle seg bedre. Stå på, med lykke om en nydelig babytid og en fin jul 🙂

  Thea

 3. elisabeth

  Åhhhhh, for et nydelig bilde av far og datter ! Ekte kjærlighet. Helt vidunderlig at du deler dette med oss lesere nå i mørke desember.

 4. Fy søren du er virkelig en nydelig jente med bein i nesa og sterk ryggrad! Beundringsverdig! 🙂

 5. Gratulerer så mye med et nytt familiemedlem. Inspirerende hva du klarer å få til! Synes det er topp at du la ut et bilde av deg selv, for å vise hvor stolt du er av kroppen din, og at du har klart dette av egen vilje og innsats. Det skal ingen ta fra deg 🙂

 6. Therese

  Hei 🙂 Jeg følte det akkurat på den måten som du beskriver etter min fødsel. Jeg husker at jeg tenkte at jeg ikke kom til å ville gå igjennom dette en gang til, men etter hvert som timene gikk så fikk jeg så stor avstand til fødselen og smertene så veldig fort. Det er akkurat som det er meningen at man skal «glemme» det:p Det virker som om det er en slags forsvarsmekanisme som gjør at det ikke virker så ille som det egentlig var når man var midt oppi det. Jeg har en sønn på ett år og fire måneder nå og har selvfølgelig lysy på flere! 🙂 Han har begynt og gå og han kan si mat (hans første ord bortsett fra mamma og pappa:p). Tiden går veldig fort! Jeg vil også si at jeg likte bilde du la ut av magen din fire dFager etter fødselen. Jeg trente også gjennom hele svangerskapet for å ta vare på meg selv og babyen. Det er så provoserende at så mange gjør trening i svangerskapet til en negativ greie bare fordi man kommer så fort tilbake til utgangspunktet med kroppen sin. Fordi de fleste ikke gjør det så er det kontroversielt? Du inspirerer meg!

 7. Marianne

  Caroline, først og fremst. Gratulerer med nydelige nelia<3
  Jeg blir helt kvalm over å lese hvor onde mennesker kan være. Hadde det vært en halvfeit dame med strekkmerker over hele magen, ville vi hyllet henne for å stille opp i undertøyet. Hvorfor skal vi ikke gjøre det samme med en som ser helt fantastisk ut etter graviditeten fordi hun har trent, vært bevist. Jeg forstår det ikke, kan ikke være annet en sjalusi.
  Stå på, ikke ta det til deg, du er en fantastisk person som kun sprer glede i hverdagen til oss faste lesere <3

 8. Jeg kommenterer ikke ofte, men nå får jammen meg nok, være nok. Når Caroline ikke får tid til å skrive innlegg fordi hun må sitte og forsvare det å være seg selv, da er det noe galt.

  HVEM er du, som sitter der hjemme og skriver dritt, til å dømme? Du gjemmer deg bak anonymitet og tenker at det er greit, fordi du er ikke en offentlig person, slik som Caroline. Men selv om Caroline har valgt å være offentlig, betyr det ikke at hun har gjort noe for å fortjene å bli hakka på og for å måtte sitte og forsvare den hun er.

  Hvordan hadde DU følt det, om handlingene du gjorde, som du følte var greit, skulle bli hakka på? Ok, så hun la ut et bilde av seg selv i undertøy. Big deal? Nei. Kroppen er det mest naturlige i hele verden – alle har en. Og Caroline har, for å si det mildt, all grunn til å være stolt over kroppen hun har. Hun er en flott dame – det er ikke HENNES feil at du ikke har den kroppen. Men gjett hva – istedenfor å sitte hjemme foran PCen og skrive dritt – hva med å ta en tur på treningsstudioet?

  Jeg synes dere som sitter der hjemme og dømmer burde SKAMME DERE – spesielt dere voksne. Dere snakker om dårlig forbilde – er dere noe bedre når dere sitter hjemme og skriver dritt om en uskyldig dame?

  Må også legge til at når Caroline la ut bildene av seg selv naken når hun var gravid, så var det greit «fordi det er det mange som gjør». Ok, så hva er så forskjell fra det til dette? Bare fordi det for deg er unaturlig å se så bra ut når man netopp har født, så betyr det ikke at det er feil. SKJERP DERE!

  Til deg, Caroline: Du er flott. Ikke la det gå til deg. Konsentrer deg heller om Nelia og oppdra henne til et bedre menneske enn disse nett-mobberne.

  Med vennlig hilsen,
  Jantelov-hater.

 9. For et fantastisk bilde av far og datter 🙂 Er kjempekoselig å følge deg og den lille familien din 🙂

 10. Hei Caroline! Gratulerer med Nelia, håper dere nyter tiden fremover!
  Ser det er en del blest rundt bildet du la ut på instagram. Du ser fantastisk ut, og jeg skjønner at du er stolt. Men jeg lurer på om du reflekterte rundt i hvilken grad dette bilder er med på å bidra til det ekstreme presset som er særlig på kvinner i dag, om å være så veltrente og perfekte hele tiden, og nå også rett etter fødsel. Hvordan ditt bilde kan på virke unge og usikre, jeg selv syntes det gjorde litt vondt å se bildet, da jeg tenkte at du er mye tynnere og veltrent enn meg, og du har akkurat født. Og jeg følte et press for å trene mer og spise mindre, noe som egentlig er bra, men presset er vondt og en blir frista til å ta usunne snarveier, som å slutte å spise. Så det jeg lurer på er om du har reflektert over at du bidro/bidrar til å øke ett relativt usunt og vondt kroppspress hos unge?
  Mvh Oda 🙂

 11. Jeg bare lurer på om dere har pyntet juletreet allerede?

 12. Du er fantastisk!
  Hun er heldig som har en mamma som deg:-)
  Ønsker deg masse lykke til frem i tiden!
  Skjønner at du er stolt over kroppen din, det hadde jeg også vært med en kropp som din!
  Unødvendig og provoserende kommentarer gjør meg irritert, og håper du klarer å se bort ifra dem.
  Masse masse lykke til frem i tiden som sagt, og STÅ PÅ:)

 13. Fiiint!!! xx

 14. Kjære Caroline! Først og fremst, gratulerer så mye med vel overstådd fødsel og en velskapt, vakker datter. Tenk så heldig du har vært 😀 Det å lese kommentarfeltet ditt om dagen er høyst underholdene i en nord-norsk mørketid preget av eksamen og bachelorskriving. Jeg sitter bare og måper over alt folk får seg til å skrive, og skjemmes litt over å være kvinne når jeg ser hva våre medkvinner kan finne på å si til en nybakt mor gjemt bak tastaturene sine. At vi kvinner aldri kan unne hverandre suksess? Hvor kommer dette hatet fra? Enn å kunne påstå at man bryr seg mer om seg selv enn sitt nyfødte barn fordi man har med seg rettetang på fødestuen og poster bilder av seg selv mens ungen blir passet på av pappaen? Det er helt utrolig at kvinner kan se så svart/hvitt på ting og hate hverandre så mye. Du oppfordrer til et enormt kroppspress og skjønnhetsideal fordi du legger ut bilde av din babymage 4 dager etter fødsel, mens Kate Middleton ble hyllet da hun viste sin babymage etter sin fødsel. Hvor er logikken? Hvorfor blir vi hyllet for å vise at vi er stolt over våre «skavanker» men hetset når vi er stolt av det motsatte? Jeg beundrer deg så mye som holder ut denne kritikken som potensielt kan ødelegge en fantastisk barseltid for deg. Fortsett å være stolt av deg selv og kroppen din, for det har du all grunn til å være. Husk at de aller fleste heier på deg <3 Masse masse lykke til videre med denne galskapen som pågår i norske medier. Det er skammelig!

 15. Må bare si at jeg unner deg alt godt, Caroline! Det mye omtalte selfie-bildet du la ut for et par dager siden av kroppen din har virkelig blitt en snakkis i det siste! Satt nettopp på t-banen og da hørte jeg to godt voksne damer som åpentlyst snakke om hvor forferdelig du var som kunne legge ut noe sånt, osv! Det var selvfølgelig ren sjalusi, mener jeg. Men før jeg gikk av på neste stopp ga jeg de et småstygt blikk. Det finnes grenser..

  Lykke til videre, Caroline! Du er topp!

 16. Jeanette

  fatter ikke at du gidder å sitte og forsvare deg hele tiden! Drit i det folk sier og kos deg med den lille i stede!!! Det beste er å ikke svare på kommentarene,folk vil ikke gi seg uansett.Bare skjønner ikke at du gidder å bruke tid på det!

 17. Ranveig

  Du er et flott menneske Caroline, som vet å ta vare på deg selv og dem du er glad i. Du går med hodet høyt hevet over alle disse lavt intelligente menneskene som er så misunnelig på deg at dem sikler.. Er så glad for at slike varme mennesker som deg finnes. Stå på videre! Til dere andre som ikke klarer å vokse opp på en ordentlig og respektabel måte: Det er absolutt ingenting som er så stygt som dette fettet rundt magen bla. De fleste har komplekser for dette, og lider i stillhet. Trening og sunt kosthold er det eneste som hjelper, ingenting annet. Caroline er et fremragende eksempel på dette. Dere med fett både her og der har ingen grunn til å klage, men legg om livsstilen deres. Skal se at det hjelper på humøret og en bedre livskvalitet, samt all klagingen på andre som ser mye bedre ut enn dere selv. Bruk det lille vettet dere har fått utdelt, så skal dere se at det hjelper.

 18. Kos dere så mye, det fortjener dere 🙂 for ei nydelig lita jente dere har fått, blir helt fasinert og sitter serriøst og glaner på bildet av henne. Hun er jo så fin 🙂

 19. Kristine

  Gratulerer så mye til dere med den nye tilværelsen 🙂
  Jeg pleier ikke kommentere, men synes du er tøff som la ut bildet av din flotte kropp. Jeg visste med en gang at det kom til å bli oppstyr. Noe jeg ikke skjønner meg på. Håper du tar til deg alt det positive, og ler av de negative, usaklige kommentarene. Du fortjener det ikke.
  Du er flott, Caroline. Og jeg ønsker deg alt godt 🙂

  Hilsen fast leser:-)

 20. Jeg sitter her og holder på å rive av meg håret når jeg leser igjennom de verste kommentarene du får. Som en 15 år gammel jente klarer jeg virkelig ikke se for meg at det faktisk er voksne damer som sitter bak skjermen og skriver dette. For noen år siden hadde jeg en liten periode hvor jeg ble lei meg og misunnelig av å lese bloggen din. Men nå som jeg har vokst litt, er fornøyd med meg selv og lever på det som gjør meg glad i livet, kan jeg ikke gjøre noe annet enn å smile til de fine bildene du legger ut. Og TAKK GUD for at du er et levende bevis på at det går an å se så flott ut etter fødselen.

 21. Hei 🙂 Gratulerer så mye med tulla! Såååå gøy for dere 🙂 Jeg bare lurte på en ting, har dere planer om å bli boende i Siljan?

 22. Hei, jeg hadde veldig lyst til å spørre deg om Ole henriksen’s truth serum collagen booster…. hvilken alder passer den til? Tidligst?
  Er det bra til normal / kombinert hud (fet t – sone), tendens til små utbrudd, sensitiv hud. Og i tillegg krem fra den samme oransje serien deres?

 23. For det første gratulerer så mye med den velskapte og nydelige jenten deres, en liten engel!! Nyt denne tiden og ikke la andre ta fra deg denne tiden og gleden. Selv har jeg to barn,slank igjen på en to tre etter fødslene og vet hvordan misunnelsen og kommentarer fra andre kan såre. Rist det av deg, du ser smashing ut!!

  Men fant et innlegg som en mann har skrevet,som jeg mener treffer rett på spikeren i forhold til hva mange mener men ikke får sagt det riktig;

  Noen er nok sjalu, men de fleste er ikke det. De fleste er bekymret for signaleffekten Caroline fotballfrue sender ut til verden og alle sine følgere.
  Mange følgere tror at å ha et så perfekt liv, er normalt, og at alt annet er mislykket.

  Vi trenger forbilder som både har gode og onde dager, som har oppturer og nedturer, og som tør vise at livet ikke er perfekt.
  Desverre viser Caroline (som sagt her) kun en utelukkende positivt velpleiet og polert side. Vi ser aldri/sjelden når hun og mannen krangler, når hun er syk, lei seg, når ting går dårlig, og liknende negative sider av livet.

  Svært mange tror at å være perfekt, er normalt. Som offentlig person har man et stort ansvar for de signalene man gir. Det handler ikke om sjalusi, men å være en god rollemodell.

  -Tørr å vis mer av deg selv Caroline,både på godt og vondt. Du er et vanlig menneske som alle oss andre og vi vet alle at et perfekt liv det eksisterer ikke.

 24. Emily B

  Jeg har fulgt litt med på saken ang det mye omtalte undertøysbildet de siste dagene (hvem har vel ikke, hehe), og nå klarer jeg ikke holde meg lenger, jeg bare verker etter å få sagt dette;

  Alle dere som mener at Caroline skaper et kroppspress og er så fryktelig redd for at barna deres skal få «uoppnåelige syn» på hvordan kvinnekroppen «skal» se ut etter en fødsel, synes dere virkelig at det er noe bedre å lære dem at det er greit å mobbe og snakke stygt om/til andre hvis de gjør noe man ikke liker?!

  Denne debatten synes jeg er helt latterlig. Faktisk synes jeg det er direkte flaut! Kvinnekroppen kommer i mange former og fasonger, og jeg synes alle damer skal være stolte av kroppen sin uansett. Jeg kan aldri se for meg at du hadde fått noe pes hvis du hadde hengemage og strekkmerker etter fødselen og valgte å poste det. Da ser jeg faktisk for meg at du hadde blitt hyllet(!) for å være stolt uansett hvordan kroppen din ser ut! Men siden du har trent hardt hele graviditeten og spist sunt, så ser du jo ut deretter. Og jeg synes det er ufattelig trist å lese når folk skal prøve å dekke til at de gjør narr av og er direkte slem mot noen som fronter et så positivt og sunt menneskesyn som det du gjør, bare fordi du er blond, NYDELIG på inn- og utsiden, og ikke minst vellykket på utrolig mange områder!

  Nå skal jeg avslutte før det blir så langt at du ikke engang orker å lese det selv, men Caroline; jeg tar av meg hatten for deg. Du er utrolig sterk, og et fantastisk forbilde for både store og små. Dere har fått en nydelig datter – gratulerer så mye, og masse lykke til i tiden som kommer!

 25. Heidi V

  Kjære Caroline (og Lars-Kristian, forsåvidt). Jeg fikk selv en jente for 5 uker siden (nyt tiden, den går sååå utrolig fort!!), så jeg har ikke fått med meg dette hysteriet før nå (ei heller min daglige dose med fotballfrue-blogg, prioriteringene blir litt annerledes når man får barn, hihi). Synes du får ufortjent mye pes, Caroline, men sånn er det vel når man er «kjendis», og samtidig utrolig pen. Folk MÅ jo slenge dritt da, sånn er det her i jantelov-Norge, dessverre. Jeg skal ikke skrive så mye om det, men ville bare ønske dere ALT godt! Tiden er helt fantastisk, det er bare å glede seg til hun gir dere sitt første smil. Det gjorde min jente til meg to dager før hun var fire uker, og jeg ble ikke akkurat mindre forelsket i henne da;-) Håper vi etter hvert får se flere bilder av deres jente, selv om jeg skjønner det godt hvis dere velger å la være. Gratulerer så mye med vakre, lille Nelia! Klem fra Heidi

 26. Gratulerer med fødselen til dere begge to! Jeg synes virkelig synd på deg med alle de negative kommentarene du får på grunn av bildet du la ut. Jeg synes det var veldig modig av deg å legge det ut og du ser HELT FANTASTISK ut så kort tid etter fødselen. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan mene at dette er noe negativt? Du ser jo så bra ut på grunn av du har vært så nøye med kosthold og trening (samt spiller jo selvfølgelig andre faktorer også inn). Hvorfor er det så negativt da? At du fremmer et godt forhold til kosthold og trening er jo bare positivt etter min mening, selv om andre muligens ikke vil ha et like sterkt/svakt forhold til dette som deg. Og jeg er helt enig med deg… Dersom du hadde fått flere strekkmerker og slapp hud hadde mange av disse som er imot deg nå ment at du hadde vært modig og tøff som hadde lagt ut et slikt bilde. Dobbeltmoralsk på det høyeste. Dette burde heller være en inspirasjon enn noe som ses på som noe negativt. Sender mange varme klemmer! Veldig søtt og spesielt navn på den lille!

 27. Himmel, skal si det var litt av et oppstyr som oppstod rundt undertøysbildet du publiserte. Men ikke rart du er stolt av kroppen din! Dette har du virkelig jobbet for, så ikke vanskelig å forstå at du har lyst å vise hele verden for stolt du er og hvor fin du er. Jeg var selv superstolt over kroppen min etter fødselen for bare kort tid siden. Men at du velger å faktisk vise det for hele verden, da kan du jo ikke forvente annet enn reaksjoner på godt og vondt. Men du har som du sier, all rett til å være stolt og til å vise deg fram. Jeg håper du suger til deg alle de positive kommentarene, men samtidig at du tar til deg noen av de negative. For det er faktisk utrolig mye fornuftig som står i mange av dem… Du kaller kritikerne dobbeltmoralske i sammenheng med 4thtrimesterbodies, men der må jeg si meg uenig med deg. Så vidt jeg forstår er 4thtrimesterbodies en slags hyllest til kvinnekroppen og forandringene den gjennomgår etter et svangerskap, en fødsel og amming. Bildet du valgte å publisere er vel mer et «show off» bilde der du stolt viser fram forandringene du aldri fikk etter et svangerskap. Jeg håper du ser forskjellen på å publisere et bilde der man er stolt over kroppen til tross for skavanker, og et bilde der man viser hvor stolt man er over å ikke ha en eneste skavank? Personlig er jeg ikke for noen av delene, men jeg tror også du skjønner at det er ofte vanskeligere å legge ut et bilde med hengemage og strekkmerker, enn en veltrent kropp som ikke viser tegn til et gjennomgått svangerskap. Du er så opptatt av at alle mødre burde være stolte av kroppene sine uansett. Hadde du vært like stolt og lagt ut et tilsvarende bilde av deg selv hvis magen din var full av strekkmerker? Kanskje, kanskje ikke…
  Når det gjelder tenåringsjentenes selvbilde, er det selvfølgelig ikke ditt ansvar, men det er likevel litt trist å lese kommentarer som «Hei, jeg er 15 år og føler meg som en hval når jeg ser bildet av deg» (instagram). Slike kommentarer må da gjøre noe med deg?
  Helt til slutt er det jo synd at du må tåle så utrolig mye kritikk i en ellers så spesiell tid, men du valgte jo selv tidspunktet å publisere et bilde du visste det ville skapes debatt rundt. Du har nok tapt litt ansikt for en del i dette, Caroline… Du har nok også mistet noen lesere, samtidig som du helt sikkert har fått noen nye. Ingen av leserne dine kan si de kjenner deg, så dermed blir det opp til deg hvordan du har lyst å fremstå, og hvem som blir målgruppen din. Jeg for min del sier nok med dette takk for meg, ønsker deg dog masse lykke til videre. Nyt en magisk tid fremover 😉

 28. Christine

  Kjære Caroline! Først og fremst,gratulerer med en skjønn liten prinsesse! Og for et vakkert navn,så unikt og vakkert! Det går ikke å kommentere nå uten å nevne dette bildet som alle snakker om. Det første jeg tenkte var «wow» for en dame du er. Beintøff og strukturert gjennom hele graviditeten, og ser like strålende (om ikke mer med mammaglød) etter en fødsel. Du har jobbet hardt for kroppen din,som er sunn,sterk og frisk. At det skal hagle negative kommentarer,blogger og artikler er forståelig og du så det sikkert komme selv. Jeg ser at det for noen kanskje kan skape et ideal om at man ser slik ut etter en fødsel,men jeg tror de fleste er oppegående nok til å vite at vi alle er ulike og vil se ulike ut etter en fødsel. Det jeg syns er litt morsomt oppi det hele er at jeg kan banne på at hvis du ikke hadde lagt ut noe bilde ville det blitt etterspurt av så sinnsykt mange som er nysgjerrige på hvordan magen din faktisk så ut etter fødselen. Da ville du garantert fått kritikk for at du ikke la ut bilde,hvorfor ikke,er du ikke fornøyd og blabla. Folk kommenterer og sladrer uansett,spesielt de som leter etter feil hos deg. Jeg lurte litt på selv også hvorfor du la det ut,og da jeg leste svaret ditt «fordi jeg er støt av meg selv» tenkte jeg,for et flott og ærlig svar, og jeg er fullstendig enig,vær stolt,det fortjener du! Og det er ikke til å stikke under en stol,hvem ville ikke vært stolt av å være så fresh og flott etter fødsel. Jeg håper du hever deg over ekle kommentarer og ikke lar de påvirke deg. Fuck janteloven,det er lov å skryte av seg selv. Stå på Caroline,du er vakker og sporty og jeg gleder meg til en ny blogghverdag for oss lesere og deg 🙂

 29. å hjelpes hva folk klarer å lire av seg… 😉 men det er misunnelse fra ende til annen. Dessuten syns jeg det er så ille at man ikke kan vise en slank kropp uten å si at personen bidrar til slankehysteri og anoreksi. jeg har ikke lest bloggen din lenge, men jeg har ikke sett noe som helst om slanking eller hysteri! det jeg har sett er at du har valgt å følge lchf sin veilledning hva gjelder mat, og at du liker å trene. er det så ille gæli a?

  dessuten, jeg har en bekjent som driver med fitness og er online pt. hun stod frem i Dagbladet bare 5 mnd etter fødsel fordi hun skulle stille i bikinifitness. dvs, hun hadde trent jevnt og trutt etter fødsel for å komme i konkurranseform. høy, slank, jente som tidligere har jobbet som modell. Men etter det jeg husker ble hun lagt frem som «oi, så flink ho er!» og ikke samme mediekritikk som du har fått. kanskje fordi det var «hele» 5 mnd siden fødsel og ikke 4 dager, jeg veit ikke. men du kan ta deg banna bein på at hu var like slank som før fødsel rett etter fødsel hu også!

  Men du Caroline… Jeg blir inspirert av bloggen din. jeg er overvektig, lite sminkete, kremer rører aldri min hud bortsett fra når huden på henda sprekker opp og blør, klær kjøper jeg så og si aldri(jeg har fått hull i rompa på trusene mine lix), men etter jeg begynte å lese bloggen din har jeg blitt mer bevisst. Jeg er hjemme i mammaperm selv, men går oftere nå i litt mer ordentlig bukse enn joggebukse, kan pynte meg litt mer, ha på litt mer sminke(mascara og øyenskygge) og jeg begynner nå 2.januar med en livsstilendring. Suck on that, alle dere negative mennesker! For DET har Caroline gjort for meg!! *smask*

 30. Hei Caroline! Jeg vet du nok får flere hundre, kanskje tusen, kommentarer hver dag i denne tiden, og kanskje er det ikke sikkert du leser alt engang. Men jeg vil bare nevne at jeg har skrevet et innlegg i et forsøk på å få andre til å skjønne hvor teit og jantelovaktig det blir å kritisere deg for å se så utrolig bra ut etter fødsel. Jeg skulle gjerne skrevet dette i en kommentar, ettersom det nok ville vært flere som hadde fått øye på det da her i kommentarfeltet, men det blir nok en for lang kommentar for det. Som sagt, jeg vet at du nok ikke har tid til å lese, men i så fall vil jeg bare be dere sjalue hatere som «søker svar» ta en titt her før dere taster slike onde ord til Caroline: http://signe.blogg.no/1385817688_fotballfruedebatten.html#comment (Innlegget ble ikke hetende «fotballfruedebatten», altså :p)

  Til Caroline vil jeg bare si: Du er fantastisk på alle mulige måter og veier, aldri la noen tråkke på deg. Å få følge deg på veien gjennom bloggen din er en opplevelse. Tusen takk, og lykke til videre <3

 31. For en vakker fødehistorie. Ble rørt til tårer, jeg 🙂
  Gratulerer med den lille jenta – og fortsett med å være deg selv. Husk på at de som kommer med sure kommentarer gjør det fordi de er misunnelige, ikke noe annet.

 32. Hei! Jeg lurte på om du kunne ha et innlegg om hvordan du steller håret ditt og huden?

 33. annony (17)

  Hei, har sett alle debattene fordi at du har fått en så flatt mage etter fødselen. Når jeg har lest bloggen din og sitt hvor mye du trener og spiser for å holde kroppen din fin og i god form. Da mener jeg at du fortjener og få flatt mage etter fødselen! Gratulere så mye med lillle jenten!

 34. Nydelig bilde! <3 Forstår at du blir rørt, når far og datter knytter bånd er det så spesielt! Og etter fødselen er man så ekstra følsom og hormonell at halvparten hadde holdt;) Hehe, da jeg 4 dager etter fødselen skulle melde om vår vesle snuppes ankomst på Facebook, gråt jeg så fælt at mannen min foreslo at jeg skulle ordlegge meg på en litt mer humoristisk måte for å ikke bli så rørt av det jeg selv skrev 😀

 35. Pia Emilie

  Gratulerer så mye med lille Nelia, håper dere får det fantastisk som familie – noe jeg regner med at du får uansett, siden du er så flink til å fokusere på alt det positive i livet 🙂

  Synes du så nydelig ut på instabildet, du viser at det finnes flere typer normal kropp og reaksjon på graviditet og fødsel!
  Vet ikke helt om disse som er så kritiske og mener at du påvirker unge, sender feil signaler, osv. tenker over hvilke signaler de selv sender ut. Er det ikke like ille å sende ut signaler om at det er OK å skrive stygge ting til andre på internett, som å legge ut et bilde av en kropp man har jobbet for og er stolt av?

  Jeg er kjempesjalu på kroppen din, din evne til å fokusere på det positive (jeg er overbevist om at du, som alle andre har øyeblikk hvor alt er ÆSJ) og å vise den delen av livet til hele verden. Men jeg føler ikke behov for å si noe negativt til deg for det, fordi jeg vet at det ikke vil utgjøre noen forskjell for mitt liv og min hverdag, bortsett fra dårlig samvittighet herfra til månen. Dette er ikke kritikk, men det forstår du uten at jeg egentlig trenger å påpeke det.

  For meg er du en utrolig inspirasjon, til å se på det positive i MITT liv; til å være stolt av meg selv og å jobbe for å bli den jeg ønsker å være, både inni og utenpå. Nei, jeg ønsker ikke å se ut som deg selv om du er flott, jeg ønsker å bli den beste utgaven av meg selv, og det er jeg stolt av. Takk 🙂

 36. Alle diskusjonene som har oppstått i etterkant av publiseringen av bildet til Caroline viser nettopp problemet og en av hovedgrunnene til at jeg vil «forsvare» fotballfruen: Det blir skrevet et par innlegg ett eller annet sted som er relativt saklige, men så går diskusjonene ut av kontroll og blir usakelige fra alle hold. Når det skjer blir det som å skrike til hverandre under en krangel, alle parter lukker ørene og skriker for å fremme sin sak, og samtidig slutter de helt å lytte. Nettopp det gjør det umulig å bli enige eller forstå hverandre!

  Min mening rundt hele fotballfrue diskusjonen er: Det finnes flere sider i saken. De som støtter henne, de som mener hun skaper et større kroppspress, og de som er usakelige å kritiserer kroppen hennes.
  Alle kropper er forskjellige. Målet kan aldri være å se ut som en annen fordi det er en umulighet. Vi mennesker er individer, og det finnes bare en av hver (selv tvillinger er ulike selv om de er mer like en gjennomsnittet).
  Caroline har jobbet hardt for den kroppen hun har. Hun lever sunt, trener masse og fremmer en god livsstil. Hun poengterer også hele tiden at man ikke skal sammenligne seg med andre, men ta valg som gjør en fornøyd med seg selv og sitt liv. Hun hyller kvinnekropper i alle formen og fasonger!

  Mange kritiserer Caroline for utseende hennes, og det blir like feil som å gjøre det med noen andre. Hun er flott, sunn og vakker! Og fokuset for folk generelt burde jo være på nettopp dette: Hun fremmer en sunn, sterk kvinnekropp som har brakt et liv til verden! Hun er slank, ja, men skal hun måtte gjemme seg av den grunn? Det er ikke en dame med et forvrengt kroppsbilde vi ser på bildet, men en dame som lever sunt, og jobber hardt for det!

  Når det kommer til delen i alle diskusjonene som handler om kroppsfiksering så må jeg bare spørre om en ting: Er det caroline, som la ut et bilde av kroppen hun er stolt av, som er kroppsfiksert? Eller er det alle som faktisk henger seg opp i dette, som sprer bildet, og kaller henne alle mulig ting fordi hun er «perfekt» (som er ordet mange bruker) som er det? Caroline har aldri kalt seg selv perfekt eller idealen. Det er det faktisk kritikerne som gjør, og da er det jo indirekte de som sprer budskapet om at dette er kroppen man burde drømme om, samt strebe etter, for å bli «perfekt»…

  Det er vi voksene som skaper fremtiden og påvirker livene og meningene til våre barn. Er det å kritisere sunne, slanke mennesker løsningen? Vi må lære de unge at alle kropper er vakre, uavhengi av størrelse og fasong. At det viktigste er at man er fornøyd med seg selv, og jobber for nettopp det. Det kan ikke bli sånn at tynne jenter ikke kan være stolt av kroppen sin og vise seg frem fordi det kanskje kan få andre til å føle seg mindre tilfreds med seg selv. Hva tror dere det evt vil gjøre med psyken til den sylslanke jenten på 14 år?!

  Hva som er normalt i dagens samfunn kan diskuteres. Kroppen til caroline blir kalt unormal og derfor yttrer folk at hun ikke burde legge ut bilde av den. Men er det sånn at det bare er normalen som kan være stolt av seg selv og dele bilder av kroppen sin? En hver har sin normal, og det må være greit!

  Bøyer meg i støvet for deg Caroline! Håper du koser deg med din lille familie, og lar alle diskusjoner prelle av <3

 37. Natalie

  Æ blir flau av å læse det Line/Lina skrive. Du spise sunt å træne og har jobba hart før å få den kroppen du har i mange år. Du bei gravid å fortsatt å hold dæ i form, nåkka så e VÆLDI beundringsværdi:) e rekti nok ikje alle som har mulihet tell det, men du hadde det å du jor det. Og kansje va d gruinn før at du har en pærfækt kropp ætter fire daga. Æ syns det e patetisk at andre MØDRE skal reagere på en sånn måte som nån jør! (An ikje om Line/Lina har unga, men andre mødre som kritisere). Dessutn så e du et Pærfækt forbilde før unge, då lære de å ha et ånkli kosthold og træne, før det e ufatteli vekti 😉 sjøll om ikje mødre med tre unga har tid så e det, så ska de ikje sett på internætt å slæng dritt om andre som har tid og har trening som en livsstil. Æ veit nu at hadde æ hatt en sånn kropp daga ætter æ føda så bi æ ikje å vær usein med å lægg det ut, før det e verkeli nåkka å vær kjæmpe stolt av Caroline! Gratulere med ei nydeli lita jenta!:)

 38. Åh, så fin historie, blir jo helt forelska, gleder meg til den tid kommer for min del! Gratulerer med det lille mirakelet.
  Og du er så inspirerende Caroline, fortsett akkurat som du gjør! Elsker virkelig bloggen din og alt du skriver.

 39. Åå! Får et herligt bilde 😀 *smelter*

  Vil bare si at du ser helt fantastisk ut, Caroline! Jeg er sjokkert over all den kritikken, selv om jeg ikke har orket å lese så mye. Kjenner jeg blir trist inni meg av å se hvor onde folk kan bli av missunnelse.. 🙁 Du har all grunn til å være stolt av kroppen din, og jeg liker at du tar godt vare på kroppen din. Det er jo sånn det skal være. Det gir bare helsemessige fordeler 🙂 Sunn livsstil er bare helt topp, og det er du også 🙂

 40. Har sansen for deg, fotballfrue, og tenkt at du har fått ufortjent mye negativ kritikk opp i gjennom tida. Men med det så mye omtalte instagrambildet syns jeg derimot litt konstruktiv kritikk er på sin plass.
  Jeg er verken sjalu på kroppen din eller livet du lever. Digger at du viser frem din lykke! Slikt er liksom ikke så stuerent i Norge, og det syns jeg er en teit jantelov. Lykken skal man ikke skjule! Hurra for det!
  Men det jeg ikke skjønner greia med er å legge ut undertøysbilder av deg sjøl på den måten? Mulig jeg er gammeldags, men hva er poenget med å dele slike bilder i det hele tatt med hele verden? Ble helt plaff da jeg så bildet. For meg ser dette bildet mer ut som noe å sende kjæresten. Jeg syns det er flott at du er stolt av kroppen din! Det syns jeg er veldig, veldig bra, men det fins jo vitterlig tusen andre måter å vise det på, om du føler for å fortelle det til alle, enn slik du gjorde det her. At du nok er stolt av både flat mage og større pupper er tydelig, og det er jo flott å være stolt, men for meg ble det hele faktisk pinlig flaut å se på.
  Virker som om grensen mellom hva som er privat og offentlig viskes ut mer og mer i samfunnet. Er det egentlig greit? Har vi blitt bombardert med så mange fleksebilder at grensene våres stadig forskyves?
  Nei, ikke vet jeg…
  Hurra for å være glad i og stolt av kroppen sin! Og heia for å holde enkelte ting til privatlivet!

 41. Hei Fotballfrue. Du viser et sett av feil verdier mht til det 4-dager etter fødsel-bildet. Det du bryr deg om er å ha et vakkert hjem, stelle for mannen din, og vise en perfekt fasade. Et ideal og virke som minner mye om kvinnene fra 50-60 tallet. Skulle da tro at kvinner i Norge – et av verdens mest moderne land – var kommet lenger i 2013?! Gratulerer med fødsel! Å føde et barn et barn er en biologisk og naturlig prosess som de fleste kvinner kan og vil hvis de ønsker. Å skrive en blogg om dette syns jeg kanskje blir noe narcisistisk. Nei, beklager, men jeg syns du representerer noe jeg ikke vil lære mine døtre hvertfall.

  1. Så du har bare oversett alle de andre innleggene mine denne uken, og for øvrig det meste av det andre jeg også blogger om, og fokuserer kun på det bildet? Jeg må le…

 42. Pernille

  Hvorfor godkjente du ikke kommentaren min..?

 43. FrkRolid

  Nå synes jeg virkelig synd på alle dere som slenger med øeppa. Om dere ikke har nok stå-på-vilje og komme dit dere vil i livet. Så la nå denne damen få lov til det! Misunnelse er den største sykdommen av de alle. I stedet for å være misunnelig, vær glad på andres vegne! Prøv! Det er faktisk en del av det å være medmenneskelig. Kanskje det kan gi dere en god følelse 😉 Nei, stå på Caroline!! YOUR BLOG, YOUR LIFE, YOUR BODY!!!!!!!!!

 44. Misunnelse er den største sykdommen av alle… Tar av meg hatten for ALLE dere som er rammet av den , må være innmari slitsomt …
  Kryss i taket og tommel opp for deg Caroline . Enda godt pc har en powerknapp , så du får slappet av i hodet mellom all den drittkasitinga folk driver med…. Makan.

  Gratulerer med en fantastisk nydelig datter, og drit bra jobba

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *