Bonding

far og datter pynter juletreet, noe så vakkert 

Jeg gråter jo av dette også jeg, fordi jeg synes det er så rørende. Julemusikk, og spesielt den til Kurt Nilsen som jeg nevnte på søndag, den minner meg kun om timene før fødselen nå og jeg blir jo helt tullete. Det er forresten fascinerende hvor fort vi mennesker kan fortrenge ting. Jeg husker de første timene og det første døgnet etter fødselen, jeg sa til meg selv at dette visste jeg ikke om jeg ville gjøre om igjen, den siste timen av fødselen var utrolig tøff. Jo visst følte jeg meg som superkvinnen etterpå, det var en ut av deg selv-opplevelse, men likevel. I dag tenker jeg plutselig at jeg absolutt vil gjøre det igjen, man blir jo sprekkferdig stolt av hva man har fått til. Men det får bli om en stund.
__________________________________________________________________________________________________________

Så må jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen for tiden, det varmer hjertet til en nybakt mamma mer enn dere aner! Jeg har ikke hatt så mye tid til å svare dere disse dagene, men leser hver eneste en av dem. Jeg kommer sterkere tilbake siden, må bare ta det etter prioriteringer akkurat nå ♥

Ha en fin kveld, dere ♥ Vi sees i morgen!

380 kommentarer

 1. Aww, så koselig! 🙂
  Ha en fin kveld dere også, alle tre <3
  Ønsker dere en kjempefin helg! <3

 2. Fortsett å blogg om Nelia, hun er så bedårende ♡ Synes det er så gøy å høre om, fortell fortell fortell!!!

 3. Så koselig det så ut!! Og gratulerer med den lille. Du er så fin og inspirerende!!

 4. Juletrepynting alt!? Vi er jo ikke i Desember enda, hehe. Men for all del, pynt alt, adventstiden er en fin tid 🙂

 5. Så herlig bilde:) kjenner jeg er litt misunnelig på dere som har ei så lita tulle:) tulla mi er alt 1,5år:O skjønner godt hva du mener med at man fortrenger. Jeg har helt angst for å føde, men gjør det gjerne igjen fordet:)

 6. Det bildet sier mer enn tusen ord ❤ ❤ ❤

 7. Herlig 🙂 Alle «første gangene» er så magiske. Nå er det første gang vi er i den byen, nå er det første gang i denne byen, på butikken, på tur, første gang hun ligger i sengen. Haha. Var veldig emosjonell når det kom til slike til de første månedene, og fortsatt nå også, og han er 16 mnd 😉 Hihi.

  Syns du er kjempe flink til å blogge til at dere har en nyfødt 🙂 Bare nyt den lille, vi lesere kan vente, selvom det er sååå stas å lese om den nye hverdagen deres 🙂 <3

 8. Så herlig! Kos dere masse alle tre! Dere er en skjønn familie. Kjenner jeg gleder meg til å bli mor selv. Må nok vente noen år til da. Hehe! Men, da har jeg i alle fall noe å glede meg til. Å holde en liten baby i armene virker så herlig!

 9. Så vakkert og hjertevarmende:)) Vil bare få ønske dere alle en riktig god helg:)) Ta godt vare på dere…Stoor klem fra meg:)

 10. kos deg og nyyt tiden!

  jeg synes det er utrolig leit at du som nybakt mor må få alle de drittmeldingene på facebook pga bildet du la ut av deg selv.
  jeg får skikkelig vondt i magen, og en stor trang til å bare kommentere på alle de frekke kommentarene som kommer inn til deg. men jeg holder meg for god til det. har uansett blitt et uendelig prosjekt. alle har forskjellige meninger, men skjønner ikke hvorfor ikke alle bare kan være snille med hverandre.
  alle mennesker er forskjellige, du er bygd slik du er og de andre er bygd slik de er. folk ber om bildene av deg, men når de får de, så skal de klage. dette gjelder jo ikke alle, for du har utrolig mange flotte og snille mennesker som synes du er utrolig flink.
  du trener hele tiden, og har deg selv å takke for den utrolig flotte kroppen din. du trente igjennom hele svangerskapet, og det er det sikkert ikke mange som gjør.
  du er sterk som klarer deg igjennom alt du får slengt mot deg. du er flink og du bør være utrolig stolt over deg selv. du har født er barn, ei nydelig jente. og vi er heldige som får være en del av det. jeg sier iallefall takk, takk for at jeg får være med på reisen din.

  jeg pleier ikke kommentere på blogger. men jeg bare følte jeg måtte denne gangen.

  jeg vil bare gi deg en skikkelig god klem.
  du er et utrolig flott menneske, og jeg ønsker deg all lykke til videre <3

  ¤ Life doesn't get more real, than having a newborn at home ¤

  Love, A.

 11. Så rørende 🙂 Så glad på dine vegne! Håper du ikke tar deg nær av negative kommentarer! Du har all grunn til å være stolt av deg selv, datteren din, og kroppen din! Kjempekjekt å lese bloggen din om dagen 😀 Kos deg videre.

 12. Karoline E.N

  Hei vakkre deg <3 for et fint syn, og jeg blir nesten litt rørt selv. Det er så fint og se at du har det bra, og det er vell fortjent! Jeg og sikkert alle andre, skjønner godt at du ikke kan opptatere hele tiden, og heller priotere dette fantastiske familie livet. Jeg vil bare ønske dere en fantastisk tid sammen, og nyt hverandres selskap. Stor klem klem til dere alle!

 13. åå, stemning! Lille i armene til pappaen sin! Håper dere filmer og tar masse bilder nå under hennes første jul, det tror jeg dere og lillefrøken vil sette vanvittig stor pris på i fremtiden!
  Må forresten si at jeg liker måten dere har taklet hele «eksponerings-dilemma» på (altså, om dere vil vise henne på bloggen eller ikke.)
  Det at dere viser henne (som er veldig hyggelig for oss faste lesere), men på en litt anonym måte (som beskytter henne fra stygge kommentarer), er utrolig smart! Vi lesere vil jo såklart gjerne se ansiktet til lillesøta, men jeg forstår så utrolig godt at dere vegrer dere!
  Denne måten er veldig fin, for hun er på alle måter til stede og i sentrum av mange bilder (slik hun også er i verden deres), men på en delikat og forsiktig måte! Good thinking!

 14. This is such a heart-warming picture, many thanks for sharing and also your feelings, which is really honest and powerful in my opinion and which I really appreciate <3 Wish you and your little family only the best!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 15. <3

 16. Kjære vakre Caroline! Jeg har ikke ord for hvor sint og helt forfjamser jeg blir av alle kommentarene som kommer, spesielt på det bilde av den fantastiske kroppen din! Alle vi som leser bloggen din har fått et goodt inntrykk av hvor mye du trener og også da gjennom svangerkapet ditt. Du har fortalt oss om perioden du hadde spiseforstyrrelse, du er helt åpen om din families kosthold og sier det er slik DU vil ha det og andre får gjøre som de vil. Du lever (slik du fremstiller) et utrolig sunt og sprekt liv som jeg tviler jeg er alene om å beundre… Der er derfor det skjærer i hjertet når jeg leser alle de stygge kommentarene du får. Selv om jeg egentlig ikke gjør der, så føler jeg at vi på en måte har fått blitt godt kjent med deg. Og det er så fælt å se at noen kan være så slemme mot noen som er så god!!

  Håper du klarer på en eller annen fantastisk måte å lese nøyere på de positive enn på de negative kommentaren fineste Caroline! Du er og forblir et forbilde for ikke bare meg, men for mange! Stå på!! Jeg heier på deg 🙂

  Stor klem fra meg

 17. Soo cute!!! You are amazing!!
  I wish you and your Little Family all the best!!

 18. oi, beklager så mye. jeg så at du hadde lagt inn kommentarene ifra igår. bare slett disse to 🙂 takk <3

 19. Gratulerer som nybakte foreldre. Dere er så skjønne 🙂

 20. Helenebe

  Du må fokusere på det positive. Det er ikke alle som en gang tørr å vise seg i undertøy 3 mnd etter fødsel. Du er en super helt for de som ikke syntes trening er noe , men som ser at det har noe å si når man ser dine bilder . Jeg er en av de som så å si aldri har trent å da blir det jo til at man har » henge mage» etter fødsel som jeg hadde. Har det enda etter 4 år etter fødsel. Men det er stort å se hva trening kan gjøre . Caroline du er såååå flott så bare gni det inn til alle oss som er dødens sjalu… Ligger mye jobb bak din kropp. Jeg er absolutt sjalu , men er bra du står frem å viser folket at det er pga trening og en sunn hverdag som gjør at du ser ut som du gjør.. You go girl !!!!

 21. Så herlig, smiler av gode innlegg av deg.

 22. Noe så utrolig vakkert. Hun må være den perfekte julegaven, en gave dere får nyte hele juletiden og mere til. Gratulerer så masse begge to!

 23. Først vil jeg gratulere dere med ei lita prinsesse!! Gleder meg til å se mer tl veslemor:)
  Glem all kritikk du får og stol på deg selv! Glad for at du gir oss muligheten til å se hvordan man kan se ut etter ein fødsel.
  Der gir oss eit lite håp om at det faktisk går ann å se så stram ut fire dager etter fødsel
  Stå på!! : )

 24. Faste leseren

  Far og datter så søt liten familie:) ha en fin kveld❤️

 25. Sikkert en kommentar som ikke syntes så godt mot alle de andre. Skammer meg over nordmenn og media om dagen. Lurer på hva som hadde skjedd om en veldig overvektig dame la ut samme bildet som deg. Nyt tiden med familien din. You go girl 🙂 heier på deg!

 26. Mest rørende en mamma kan se må vere mannen du elsker med babyen som er beviset på kjærligheten deres.
  Nyt dagene. Veldig spendt på fødselshistorien.

 27. Elisabeth

  Hei. Du er nydelig, og gratulerer med en vakker liten pike. 🙂 Gleder meg til å følge dere videre. Du er en utrolig godhjertet og snill person, og det er en fryd og følge deg og din lille familie.

  Ville gi beskjed om at jeg har problemer med linkene på bloggen din, får bare sjeldent klikket på dem. Det samme gjelder kommentar-knappen. Flere ganger fungerer den ikke, og da får jeg ikke lagt igjen hilsen.

  Klem.

 28. Christin

  Gratulerer så mye 🙂 viktig med rett prioritering nå <3 kos dere masse!

 29. Anita Førde Midtbø

  Noen kommentarer fra Facebook om bildet som du la ut rett etter fødselen :

  «Tone S. Bakke. Tenkte bare stakkar jeg da jeg så bilde… Når kropp er hovedfokus etter en fødsel… jaja… sier jo litt. De andre der ute som må se dette etter sin egen fødsel, når de har mer en nok med sydde sting ,melkespreng, bleieskift og å bli kjent med barne sitt… Kroppen gjorde en super jobb for noen dager siden og det tar tid å kommer i form igjen. Uannsett! KROPP det er kanskje det siste man fokuserer på 4 dager etter en fødsel..»

  «Tone Bodin. Tåpelig signaleffekt å legge ut sånt på bloggen sin »

  «Cicilie Mette Lund Ja,ja… Man er jo helt maktesløse overfor andre mennesker, så det eneste vi får gjort er jo å få inn de rette tankene på ungene våre! »

  «Kate Barth-Nilsen Bra du lar deg provosere ! Dette er jo bare helt vilt og trist »

  «Anne Gulbrandsen.Skremmende for en som jobber med trygg tilknytning! Hvor er denne morens fokus tro? Veldig, veldig trist, ja;»

  Og dette er bare noen få ! Vennligst legg ned denne bloggen, som sammen med flere lignende blogger, gir et vrengebilde, et glansbilde og bidrar til feil signaler om hvilke verdier som er viktige i livet !

  1. Så du plukker ut de negative og ignorerer de positive? Cherrypicking kalles det… Bra debattskikk 😉

   1. Så hun skal legge ned bloggen, kun fordi hennes opplevelse var bedre enn manges? Alle mennesker er da klare over at ikke alles opplevelse nøvdevndigvis vil være lik. Fotballfruens er ment som inspirasjon, ja, for alle kan klare det om de passer på kroppen.

    Gjøre godt for kroppen, så vil den gjøre deg godt.
    Det gir ikke et vrengt bildet, men bilde av nettopp CAROLINES fødsel og opplevelse. Det er det en blogg er, det handler om livet til den enkelte. At hun har valgt å dele alt dette er ikke annet enn til tips for de aller fleste kvinnene.

    Ja, såklart at hun har lagt ut bildet av kroppen får nok mange til å føle seg dårlig om sin egen kropp og om at de ikke fikk samme resultat, men vi vet alle at 1.) hun er veltrent og 2.) første fødsel funker ofte slik. Men hun bør være stolt av ALT hun har oppnådd. Hvor hun er ikke heldig uten grunn, nei, hun har jobbet hardt! Trent opptil 6 ganger i uken og sett resultater, og holdt seg sunn på andre områder også.

    Så istedenfor burde vi applaudere henne og gi henne glede og smil for alt det hun har klart å oppnå og får at hun deler sine opplevelser og inspirer. Hun fortjener det i det minste. Folk klarer visst aldri å være glade på vegne av andre hvis ikke det gleder dem selv også. Utrolig synd, men det håper jeg ingen skal noensinne ta seg nær av. For slik er verden nå blitt.

   2. Du plukket jo vekk mitt innlegg…. Kalles det også cherrypicking?

   3. Du vet selv hvorfor ditt innlegg ikke ble godkjent. Klarer du ikke oppføre deg, så har du ingen rett til å kommentere.

   4. Det var ingenting i det innlegget som ikke burde være mulig for deg å forsvare.
    Men at det innlegget ble slettet viser bare at jeg har rett det jeg skrev desverre. Når du selv ønsker å være en offentlig person via blogg og sosiale medier, bør du tåle kritikken du får på ting du gjør og kunne svare (forsvare) for dine valg.

   5. Innlegget ditt var basert på spekulasjoner og antagelser. Jeg har ikke tid til å sitte å besvare mennesker som forhåndsdømmer.

   6. Cathrine

    Lise, hvorfor i all verden leser du denne bloggen da?? Det er vel høyst frivillig vil jeg tro!?!

   7. Ingrid

    Følelser er fulle av informasjon. De forteller meg litt om hva som akkurat nå foregår rundt meg, men mest om hva som akkurat nå foregår inne i meg. Dine bilder har vekket mange følelser, Caroline. Jeg valgte selv bort kjærligheten til en mye eldre mann fordi det ville ha vekket de onde følelsene i svært mange. Jeg ville ikke ha klart å leve med det. Jeg beundrer deg som står i det.
    Jeg håper at du i ditt indre er like lykkelig som det du fremstår som -og at «bloggen» ikke er noen «tvangstrøye» for deg.
    Alt godt fra Ingrid (som henger over bøkene…og akkurat nå er misunnelig på alle andre som ikke holder på med prosjekt og artikkel skriving 🙂 Skulle mye heller ha vasket, pyntet, laget pinnekjøtt middager og bakt deilige kaker…. Mmmm…

   8. Hvem i all verden har bestemt at man skal glemme seg selv, selv om man har fått barn? Skriker ut om feil fokus? Det å få barn er en DEL av livet og ikke HELE livet. Har man som mor det godt med seg selv vil det utelukkende ha positiv effekt på barna og familien. Man kan virkelig ikke ta hele verdens elendighet på sine skuldre selv om man er en offentlig person. Uansett hva som blir skrevet i media, vil det påvirke noen negativt. Hvis man skal ta slike hensyn, må man legge ned forbud mot ytring. Slik jeg forstår det har du svettet og slitt for den kroppen du har og belønningen er det du ser i speilet i dag. Flott gjort er det! Jeg sier som mammaen til Trampe i filmen Bambi: har du ikke noe godt å si om noen så la vær å si noe som helst. Gratulerer til deg og din mann for det nydelige, lille livet dere har skapt sammen og all lykke ønskes dere alle tre. Dette innlegget kommer fra en godt voksen mor til tre barn som jeg elsker over alt på jord i tillegg til meg selv!

   9. Foråndsdømming er det ikke. Man trenger ikke å bruke 5 min på bloggen din for å se hva fokus bloggen gjenspeiler. Antagelser og spekulasjoner er det ikke for alt kommer jo frem på bloggen din. Det er mange mennesker som er belest og har kunnskap, dermed kan man legge 2 og 2 sammen og se hele sammenhengen.
    Men det er vel enklere for deg å svare på smiger og støtteerklæringer.

   10. Det du beskriver her er jo forhåndsdømming 😀 Alt kommer ikke frem på bloggen, for en naiv påstand. Du mener altså at 5 minutter på bloggen gjør at du kan danne deg en oppfatning av meg som person? Takk for dagens latter.. Gå og se deg selv i speilet, innse dine begrensninger, og kom tilbake litt mer reflektert og ydmyk.

   11. Må bare svare her.
    Jeg sier ingenting om deg om person. Jeg sier hva bloggen din gjenspeiler.
    Da han du er gift med starter hele bloggen din med å si at Beyonce bør slanke seg 15 kg bare bekrefter kroppsfokuset bloggen din gjenspeiler. Synd du ikke kan innrømme det.

    Men igjen, lykke til med babyen. Hun vil gi dere mye glede i fremtiden. Søt er hun også!

   12. Jeg har aldri sagt det du skriver her, Lise. Det burde du visst om du satt deg inn i saken den gang.

    Caroline stilte deg også et spørsmål over her, kan du linke til de siste 5 bloggpostene som har vært kroppsfiksert?

   13. Når skal mennesker som deg Lise skjønne at fotballfrue.no er det samme som kk, detNye, treningsnytt og andre damemagasin? Nå har bloggen blitt mer som » foreldreogbarn -magasinet, men fremdeles det er et magasin online!! Dette er ikke som Mammaentilmichelle, sophieelise hverdagsblogger!! Det er en ( etter mitt syn) ren overfladisk blogg som handler om karakteren Caroline, ikke bare mennesket caroline, selv om vi får se litt av dette noen ganger.. Blir helt matt! Skal det legges ned alt av damamagasiner fordi de gjennom noen artikler speiler et glansbilde av «hvordan få en bedre (les:perfekt)hverdag? Tror folk blander litt virkelighet og «business» og fordi dem ser fotballfrue på instagram og facebook itillegg, men når alt kommer til alt er det fremdeles figuren fotballfrue vi ser…. Ta deg en bolle.. Eller ikke 😉

    Og til mennesket caroline har jeg bare en ting å si, tommel opp, du er flink 😉

   14. Helt enig med deg! Og hvordan kan man si at «kroppen har hovedfokus etter en fødsel» selvom man legger ut et slikt bilde Caroline gjorde? Det tar to sekunder å ta bildet, og to til å legge det ut på nett, mens resten av døgnet er det jo så tydelig at alt fokuset er på lille Nelia. Jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre om at Caroline la ut det bildet, skjønner ikke at folk gidder å henge seg opp i det. Jeg tenker bare at Caroline, du ser sykt bra ut, og det er din belønning for å holde deg i form både før og gjennom svangerskapet. En selv er den eneste som kan ta ansvar for egen helse. You go girl!!
    Klem

   15. Lars-Kristian. Jeg svarte på spørsmålet hennes.

    Og det samme til deg.
    Gratulerer med jenta, lykke til med jenta. Dere har all grunn til å være stolt over henne!!

   16. Nei, du har ikke svart på spørsmålet.

  2. Fy søren så lavmål. «Vennligst legg ned denne bloggen» ???

   Åh, så grusomt lei jeg er av denne diskusjonen nå. Skulle sånn ønske at Janteloven ikke eksisterte. Hvorfor og HVORDAN ble det å trene og ta vare på kroppen sin et vrengbilde? Å IKKE ta vare på kroppen sin bør være et vrengbilde!

   Kan du, Anita Førde Midtbø, vennligst svare meg på hvorfor det å ta vare på kroppen sin ikke er en viktig verdi i livet? For meg handler det å trene og spise sunt om å ha det bra med MEG SELV – ikke for noen andre! Og vet du hva, en happy mor er en god mor! For meg handler trening om å få energi, føle meg fit og sterk og robust. Tro det eller ei! Og jeg blir så utrolig glad og energirik av å trene. Når jeg en dag skal ha barn kan jeg aldri, aldri legge vekk treningen. Verken før, under eller etter svangerskapet. Mitt barn fortjener den beste mor! Og regelmessig trening og en sunt kosthold er det som gjør meg fornøyd, glad og optimistisk. Jeg garanterer at jeg kommer til å få mer energi til mitt barn – og det krever så lite. Å løpe en time hver dag (mens babyen sover – for tro det den som vil; babyer sover hver dag!) er alt som skal til. I tillegg til å kutte ut all den drittmaten folk stapper i seg – og bruker svangerskap og cravings som en unnskyldning.

   Jeg vedder på at du ikke har fulgt bloggen til Caroline. Du kjenner henne ikke, du aner ikke hvilke verdier hun står for, – for alt du har basert dine uttalelser på er dette ene bildet hun har lagt ut. Kanskje du har andre bilder i tankene også, men det går under samme kategori.

   Du snakker om hvilke verdier som er viktige i livet? Hva med verdien om å se opp til et menneske som klarer det hun prøver å oppnå. Hva med verdien om familie, om kjærlighet, om sunnhet og om å utnytte kroppen vår for det den er verdt. For det er så deilig!

   Hva med verdien om å ikke dømme andre mennesker som du ikke kjenner?! Hvor tror du mobbing kommer fra? Se på alle voksne i denne debatten. Det er helt tragisk. Det er FRA DETTE at barn og ungdom lærer å mobbe!

  3. Elisabeth

   Wow, så mye stygt. Jeg kommenterte nettopp, Caroline, og kjenner jeg blir heftig engasjert i denne debatten her. Vi har alle våre meninger om det bildet, men jeg hadde håpet flere kunne se det fra flere sider. Og her kom det jo kun negative kommentarer.. Legge ned bloggen? Jeg som har lest bloggen hennes siden.. kanskje 2010, vet at hun har MANGE grunner til å fortsette, og inspirerer til tusen.
   Caroline, jeg vet ikke hvordan du egentlig takler kritikken (jeg hadde knekt sammen), men jeg håper du overser de stygge, usaklige kommentarene, tar til deg de positive kommentarene og at du husker på at ikke all kritikk er ment negativt. Det er nok mye som ikke er ment som mobbing, men som konstruktivt og at det blir debatt ut av det er naturlig.

   Uansett, jeg elsker bloggen din, du er tøff som pokker! Nyt tiden babyen deres, dere er en flott familie!

  4. SER RØDT!!!! Hva får folk til å skrive slike unødvendige og stygge kommentarer? Skjerp dere!

   Stå på, Caroline 🙂 Ignorer de stygge kommentaren.. Det finnes jo sååååå mange fler som er POSITIVE 🙂

 30. Moden Mamma

  Ville bare gi deg litt oppmuntring – ser på div nettsteder at du er i «hardt vær» i forbindelse med bildet av magen din. Selv er jeg ingen fast følger av deg, men den siste tiden har jeg tittet innom av og til for å følge med fram mot fødselen. Gratulerer så mye med det nye mennesket dere har skapt inn i familien! Er selv en halv-dvask mamma til en på 20 og ei på 4 år, og slutter aldri å forundre meg hvilke følelser de setter i sving!
  I hvert fall; Synes du ser flott ut! Og det har du sannelig fortjent etter all treningen og kostholdsregimet du har investert i deg selv. Blir ikke misunnelig, det har jeg jo ikke grunnlag for siden jeg selv ikke har nedlagt samme innsats. Håper denne debatten ikke overskygger den gleden og alle andre følelser du går igjennom nå. Igjen – alt dette har med utgangspunktet ditt før fødsel etc. Alle må få være som de er – også de som skiller seg ut i positiv forstand. Ønsker deg alt godt framover – det er en utfordrende tid dere går i møte.

 31. Åh, du er virkelig en fantastisk kvinne! Jeg beundrer deg for ditt fantastiske humør, og evnen til å få andre mennesker til å smiile! Står også stor respekt av at du får til opptil to innlegg om dagen!

 32. Gratulerer så mye med det nye familiemedlemmet Caroline!! Nelia er et alldeles nydelig navn, første gang jeg hører det, men forelska meg umiddelbart i det 🙂 Håper du, mann og datter koser dere alt dere kan, den første tida fyker avgårde. Ikke bry deg om alt tullet i media. Skjønner ikke det der! Legger man ut bilde av en blubbete mage blir man applaudert og skal være stolt av den kroppen man har, mens når ei flott veltrent dame gjør det samme, er hun innbilsk og høy på pæra! Du ser smashing ut og har jobba hardt for det 🙂 Stor klem

 33. Kos deg med den herlige familien 🙂 Vi er her med øya på stilk når tiden strekker bedre til. Nå er det naturlig at hvert sekund går til Nelia ❤

 34. Hun lignet veldig på Lars Kristian eller far hehe
  håper dere får en flott jul med den lille klem lina.

 35. Gratulerer så masse med lille jenta! Ho er nydelig <3 Nyt tiden fremover godt, for den fyker av gårde! Hilsen mamma til 2 åring som vet hva hun snakker om 😉

 36. Nelia var ett kjempe fint navn har aldri tenkt på det får men det er jo så fantastisk fint.

 37. Elida12år

  Så søtt❤️ Lille Nelia er bare så nydelig. Ønsker dere en riktig god jul alle tre❤️

 38. Jeanette

  åhh,for et herlig bilde! Morsomt at på det innlegget du tok frem treet så skrev du til slutt: måtte denne uken bare rase avgårde.Også kom hun jo like etterpå! 😀

  Kos dere! <3

 39. Caroline, jeg må bare si til deg at du er utrolig vakker, sterk, inspirerende og tøff! Det å måtte stå imot all den kritikken du får kan ikke være enkelt, men måten du håndterer dette på er nevneverdig! Jeg synes det er virkelig flott at du viser at du er stolt over deg selv- og synes flere burde skryte litt av seg selv 🙂 gratulerer så mye med den lille jenta deres, hun (som sin mor) er nydelig. Klem fra meg, og god helg til dere.

 40. Kjerstin

  Jeg fikk tårer i øynene av det fine bilde du hadde av far og datter, jeg må bare du at dere har fått en nydelig og søt liten datter!
  Håper på og se dere i byen eller på Herkules en dag!
  Gratulerer så mye igjen:)

 41. Congratulations! Merry Christmas: *

 42. Så utrolig herlig å se du endelig har fått jenta de til verden, å ikke minst at alt går supert! Er så koselig å dra innom bloggen din nå som den lille har kommet til verden. Blir kjekt å se utviklingen på henne! Håper alt står bra til med dere alle sammen:) kos dere masse videre å nyyyyyt denne tiden sammen med den lille:) Kjenner selv at jeg blir skikkelig babysyk av å se på bildene dine, men må nok vente noen år til..

 43. Nå som du har sett reaksjonene rundt bildet ditt, tenker du noen gang at dette er noe du blir å utsette den lille jenta di for hvis du velger å blogge om henne? Spørsmålet var IKKE ment som kritikk, for jeg vil ikke at du skal slutte å blogge! Men kjenner du ekstra på «angsten» nå som du har fått en liten og beskytte?

  Du skal vite at jeg støtter deg, og jeg håper virkelig du overser de stygge kommentarene som tikker inn. Du er forbildet mitt, og du har aldri gitt meg noen negativ påvirkning selv om jeg er 16 og midt i «kroppspresset»

  Klem <3

  1. Hva er det hun utsetter henne for? En jente som vokser opp med gode verdier i heimen og som raskt lærer seg forskjellen på mennesker om forhåndsdømmer og de som støtter og oppmuntrer? En jente som ser hvilken sterk mamma hun har, og som lærer at å være den man selv vil være er det viktigste livet handler om?

 44. Fantastisk nydelig bilde, ekte kjærlighet <3

 45. Sa akkurat det samme som deg for straks 8 uker siden! Men spedbarnstiden går jo så fort, så jeg må jo bare gjøre det igjen! Og nettopp fordi spedbarnstiden går så fort så er det helt forståelig at prioriteringene er annerledes nå:) jeg var fryktelig dårlig etter fødselen og sengeliggende, så jeg følte ikke jeg fikk nyter den tiden godt nok:) heldigvis utvikles de hele tiden, så jeg nyter hvert sekund nå som jeg har kommet i form igjen 🙂 jeg felte forresten et par tårer da det begynte å snø her i Oslo i dag! Tenk- den første snøen for jentene våres 🙂

 46. Du er så utrloig flott! Jeg blir i godt humør av å lese innleggene du skriver, av å se den fine bildene og hvor nydelig datteren din er. Du bør være veldig veldig stolt over deg selv og den fine familien din 🙂 stå på, du er en stor insperasjon i hverdagen!

 47. Herlighet så koselig!

 48. Hønepøne

  🙂
  «Tåka» har kommer skjønner jeg? 😉
  Bare nyt alt sammen. For denne tiden bare flyr. Plutselig skal hun begynne på skolen. Jeg synes det var i går min eldste ble født…..og hun blir 18 i mars neste år. (hvor blir tiden av?)
  Og det med at man tror man ALDRI kommer til å gjøre dette igjen!! He he, se hvor mange som faktisk får 2, 3, 4 og fler. Man glemmer.(helt til man er i samme situasjon igjen og tenker..»fa…») 😉
  Gleder meg til å lese din fødselsopplevelse. Jeg har født 2 stk uten bedøvelse, men ble klippet første gangen og fikk endel sting både innvendig og utvendig (med påfølgende blodansamling- satt ikke rett på flere uker), andre gang var det kun en liten rift (hun skøt jeg neste ut-gikk fort) og da var det kun 2 små sting og det var liksom ingenting i forhold til førstemann.

 49. Så stolt over at du hever deg over all kritikken du får. Du er en sterk kvinne og et godt forbilde for andre jenter når det kommer til å heve seg over stygge ting folk sier. Gratulerer så mye med en herlig jente 🙂 Vel fortjent!

 50. Cathrine

  Kjære Caroline.

  Først vil jeg si GRATULERER SÅ MYE med vel overstått graviditet, fødsel og det å ha blitt mamma! Jeg har aldri vært fast leser av bloggen din, men jeg har da vært innom en tur nå og da, spesielt etter at du ble gravid. Jeg fikk selv en datter for 6 mnd siden, så det siste året har alt som omhandler svangerskap og babyer vært superspennende! 😉 😀

  Jeg kommenterer vanligvis ikke på bloggene jeg er innom men jeg synes jeg må gjøre et unntak nå. Du får så ufortjent mye kritikk at jeg får helt vondt! Jeg håper du klarer å la være å ta ting personlig. Etter det jeg har fått med med virker du som du hadde en super graviditet og fødsel, og det å være stolt av seg selv etterpå er bare bra! Jeg var også superstolt av meg selv etter at jeg fødte min lille datter. Jeg hadde et supert svangerskap, en drømmefødsel og babykiloene var borte da babyen var ute. Men nå er det ikke meg vi snakker om 😉 Vær stolt av deg selv og det du har brakt til verden, noe jeg regner med du også er. Lille Nelia er aldeles nydelig!

  Jeg tror folk er ekstra krasse mot deg fordi du er så perfekt utad. Du er pen, slank, veltrent, og det virker som alt er i skjønneste orden hele tiden. Andre jenter liker ikke det. Jenter er slemme. Jenter rakker ned på andre fordi de vil også ha det sånn. Jeg kjenner jeg beveger meg litt ut på dypt vann her. Jeg skal ikke skrive et langt innlegg om hvordan jenter tenker og hvorfor de gjør som de gjør. Poenget er (Ja, jeg er kjent for å bruke litt tid før jeg kommer til poenget 😉 ) at.. ja, bare drit i dem. Drit i alle. Kos deg med din lille familie. Det er kun dere som er viktige nå.

  Lykke til med alt. Du virker som en super jente!!!!!

 51. Kjenner meg veldig igjen å være lettrørt etter fødselen <3 Gråt av alt! Min lille snusk hadde høy bilirubin og lavt blodsukker etter fødselen, så han måtte bli tatt blodprøver av hver dag, det var fælt å se..da kom barselstårene frem:) Elsker at du deler dine tanker i den fantastiske tiden du er inne i nå! Sjekker bloggen din ofte for å se om du har lagt ut nytt innlegg,haha.. Gleder meg til å følge deg videre:) klem

 52. Kjære, Caroline!
  Jeg vet ikke om denne kommentaren engang blir lest, forsvunnet i mengden, eller sett hus forbi. Men jeg tar meg tid til å kommentere likevel.

  Først og fremst; gratulerer så mye med fødselen og den nye tilværelsen! Håper oppriktig at den blir fantastisk!

  Det er heller ikke til å unngå å legge merke til all oppmerksomheten du får nå på grunn av et viss bilde. ”Oh my… tenk å se sånn ut”, tenkte jeg første gang jeg så det. Du ser så nydelig ut, ingen tvil om det! Og det bekrefter jo egentlig all hetsen også. Men hvorfor klandre noen for å være misunnelig på noe så ”perfekt” ifølge samfunnets ideal? At noen klarer å heve seg over så mange onde misunnelige mennesker er begrunnelsesverdig. Du er begrunnelsesverdig. Vi ser innsatsen din. Styrken din. Den stoltheten kan ikke noen ta fra deg. Du fortjener å være fornøyd med kroppen din. Alle fortjener det! Men jeg må likevel spørre; er det slik du ønsker å fremstille deg? Som den nybakte moren som trenger bekreftelse via undertøysbilder? Du vet hvor mange som blir påvirket av deg, både på godt og vondt. Du vet hvilke inntrykk du gir. Du vet hvor mange som sliter med seg selv. Nei, det er IKKE din feil at folk har dårlig selvtillit, og det er altfor mange der ute som virkelig burde jobbe med seg selv. Men har du ikke dårlig samvittighet for alle de vonde magene der ute som setter altfor høye krav til seg selv, etter å ha sammenlignet seg med deg? Hvor ble det av helsefokuset, Caroline? Jeg sier ikke at kroppen din er usunn, eller at det ikke er bra at du er fornøyd med utseendet ditt (eller er du egentlig det?). Men jeg synes måten du har delt det på, er ”usunt”. Du som journalist og så lenge forbilde i bloggverden, og så oppegående som person…? Jeg tror jeg nesten jeg håper det er et tåpelig PR-stunt… For du er så mye bedre enn det!

 53. Eh.. Jeg skjønner ikke hvor «begrunnelsesverdig» kom fra. Det skulle være «beundringsverdig» .

 54. ååå så koselig. Syntes du er så søt. Men du virker velldig tynn (?) for å nettopp ha kommet ut av en fødsel (nesten). sånn du har dødsfin kropp allerede liksom ?

 55. Heisan 🙂 Kan du fortelle litt om navnvalget på babyen:)?

 56. Ååh, for ett utrolig koselig bilde Caroline, ble jo nesten litt rørt selv 🙂
  Neste år står kanskje Nelia ved siden av pappan sin å pyter treét, tenk på det du 😉
  Nyt tiden, den flyr avgårde, altfor fort… Før du vet ordet av det, så sitter du der med en 2åring i sin mest sjarmerende trassalder, hehe 😉
  Har selv to barn det er kunn 14mnd imellom, og jeg tenker nå, HVOR ble tiden av?!?
  Nå bli størstemann 3 år på januar neste år og minstemann bli 2 på mars 🙂
  Lykke til med alt som kommer, gleder meg til å lese flere oppdateringer om Nelia framover, sjekker innpå her vær eneste dag 😉
  Kos dere alle 3

 57. Gratulerer så mye til dere begge med det fantastiske vidunderet! du ser helt strålende ut, stor inspirasjon! Jeg mener vi kvinner er superkvinner som kan bære frem ett barn og føde det, så mate det via vår egen kropp 😀 så det har du all grunn til å føle deg! du er kjempe flink! 🙂 jeg syntes det er så koselig å stikke innom bloggen din og lese om trening, god mat og hygge, og ikke minst det lille vidunderet ditt nå 🙂
  Ang treningsbildet du la ut på instagram. RÅFLOTT 😀 de som skriver negativt om det, er kun misunnelige! du har jobbet for denne kroppen! trent mye og spist sunt og variert! RESPEKT!!
  Ønsker dere en fantastisk fin helg 🙂 kos dere masse med den lille prinsessa som forresten ser helt nydelig ut! alt det mørke håret.. nååååh <3

  1. treningsbildet skulle være bildet 4 dager etter fødsel! hehe

 58. Hei Caroline. Vil bare gratulere dere begge to som foreldre for den lille. Og så vil jeg si at du er en inspirasjon for alle som ikke har gått gravide enda . Håper jeg klarer å være i like god form under svangerskapet og at jeg kommer meg like raskt etterpå. Gleder meg til å lese om fødselen din. Kos dere.

 59. Jeg blir til og med rørt!

 60. Tenk, om noen år kan dere henge opp juletrepynt som prinsessa selv har laget:)<3

 61. Vakkert bilde! Ønsker deg og dine en riktig god helg ❤

 62. Ingeborg

  Jeg husker den tida der, vagt :p Skremmende og fantastisk, jeg tror aldri jeg har grått mer, av både glade og triste tårer. Helt sært hvor lettrørt man blir. Vær stolt, det er stort! Det er vakkert 🙂
  Husk at ingen andre enn DERE er eksperter på deres barn og deres liv, ikke la andre mødre som har glemt det trykke dere ned 😉 Jeg lovte meg selv tidlig at jeg ALDRI skulle bli sånn.
  Nydelig lita jente, nydelig navn. Tiden flyr bare fordi vi hele tiden gleder oss til neste milepæl i stedet for å bare nyte det vi har her og nå, så nyt hvert sekund 🙂
  Gratulerer så mye, lykke til videre og god jul 🙂

 63. Koselig bilde 🙂

 64. Hei.
  Gratulerer så masse ♥
  Nyt tiden framover.
  Hev deg over alt som blir skrevet om dagen,
  stå på ♥

 65. Vil på nytt få gratulere med det nydelige nurket. Kos dere masse og nyt tiden fremover:) Vil samtidig legge til at jeg synes du virkelig kan være stolt av kroppen din. Ikke mange som ser så flott ut fire dager etter en fødsel. Har lest litt om de kommentarene som har kommet, og synes mange av de er trasige å lese. Håper du ikke tar dette så mye innover deg, men bare nyter tiden fremover. Stor klem

 66. jeg blir skikkelig misunnelig når jeg leser bloggen din ! Du er bare helt utrolig flott !! Du har virkelig kjempe god smak i klær, hår, interiør og absolutt alt ! Jeg hadde faktisk ikke trodd at det gikk an å være så perfekt ! Men det er du virkelig ! Utrolig nydelig familie du har også. Kjempe flott dame! Misunner deg virkelig !!

 67. Jeg må få sagt at du ser strålende ut etter fødselen! jeg så bildet på facebook som nå er slettet (?) og må si du fortjener en applaus! kjempe flink er du! ikke mange som deg 🙂 Det at mange er missunnelige, og sier fælte ting, blir bare for dumt, man velger jo hvordan man selv vil se ut? Du fortjener ikke drittsnakk rett etter en fødsel og når du har jobbet så hardt for din kropp! Det bilde skal du legge ut igjen, og være jævla stolt! du er et stort forbilde, og er veldig inspirerende!
  Du og Lars Kristian har skapt verdens nydeligste lille jente, Nelia! jeg ønsker deg lykke til videre, og ønsker deg koselige juletider videre med din lille familie 🙂 Nyt tiden, Caroline. De små skapningene vokser så utrolig fort 🙂
  Du er allerede klar for bikinisesongen og syntes du skal legge ut bilder av kroppen din og være veldig stolt! jeg og mamma diskuterer dette hjemme, og vi er sterkt imot de som kritiserer deg! vi støtter deg <3

 68. Hei 🙂 Herre min så liten hun er på armen til far 😀
  Blir rørt av den lykken dere har i hus. Nyt tiden, den går så altfor fort 🙂

  Ville også bare si at det er synd at folk skriver alt så stygge ting, hvis de ikke liker deg, så hvorfor skal de absolut inn og SE på deg da 😉
  Men jeg «reagerer» veldig når en mann på facebook kan påstå at hvordan du har holdt deg i form er på grensa til barnemisshandling.
  Hva i alle dager er galt med denne mannen, Håkon Jorås heter han som skrev denne til deg på face på forgje bloggpost.
  Det jeg finner litt uhyre ironisk er at denne mannen er sammen med en dame som priser en dame som blogger om og være full veganer.
  For det er ikke ille det liksom. Ingen er perfekte vel.
  PS! Gleder meg så mye til fødsels innleget ditt, da jeg selv skulle hatt barn men placenta løsning førte til dødfødsel.
  Etter og ha sett hvordan du har trent og hvor godt du har sett ut har jeg blitt veldig inspiret med tanke på et nytt svangerskap etterhvert 🙂
  Stå på 🙂

  Følg HJERTET ditt Caroline og L-K det er kunn dere som hvet hva som er best for deres datter <3

  Jeg mener at man burde feie for sin egen dør før du kommenterer andres
  Så til dere som legger igjen stygge kommentarer. Så er det ganske gøy og gå inn og SE DERES profiler, siden dere mener dere er priviligert til og skrive så direkte stygt.

  1. Var det meningen at denne kommentaren skulle komme gjennom? Greit nok at han fyren nevnes om han selv har kommentert med eget navn, men å henge ut kjæresten hans..?

 69. Kristina

  For et utrolig fint bilde, det blir gøy for dere å se tilbake på når Nelia blir eldre 🙂 Synes det er veldig snilt av deg å dele bilder med oss!

 70. Dominika

  Hi Caroline 🙂
  I love reading your blog,but I don’t understand your language . Can you translate this for english?:(
  Greeting from Poland ;*

 71. Hei! Ville bare si at jeg synes du er en kjempe flott dame!!! Å det bilde du la ut av deg selv etter du hadde født, var bare WOW!! Du er kjempeflott!!!!! Et flott forbilde, og en flott mamma! Har nettopp begynt å lese bloggen din, og du er kjempeflink synes jeg! Veldig flott dame 😉

 72. Ta all den tiden du trenger, Caroline! Vi leserne har god tid og venter gjerne. Kos deg med familien din og lille Nelia 🙂

 73. Ååå, jeg blir litt misunnelig på hva dere har! Får bare mer og mer lyst på barn etter å ha sett dere sammen 🙂
  Vil også si at du har all grunn til å være stolt av kroppen din! Du trener jo så hardt og tar vare på kroppen din! Du får jo bare oss andre til å få lyst til å trene og få en bedre kropp 🙂

  Kos dere med lille Nelia, dere er heldige som har hverandre og har fått en så søt liten jente 🙂 Hun er heldig som har dere 😀

 74. Så skjønt! Herlighet så deilig det må være med baby i huset! Håper, håper jeg får en til ♥ Klem

 75. Gerd jeanette

  gratulera så møkje me nyydlige Nelia

 76. Du er en helt utrolig og fin person . Jeg har fulgt med på bloggen din i over 1 år nå og jeg må inn på den hver dag for å se hva du skriver. Du skriver så mye fint. Det du opplever nå har alle opplevd som har blitt mammaer. Det er bare slik naturen er. Kos deg masse med din lille familie og stå på med det du gjør. Jeg syns du/dere er flinke.

 77. Se så sykt lita 🙂 jeg blir varm i hjertet, verdens aller største mirakel.

  Bare vit hvor mye bloggen din gir meg om dagen, Caroline <3

  Klem fra meg til dere.

 78. Har just hittat till din blogg. Trodde det skulle bli jobbigt att läsa norska men det går riktigt bra!! Har lärt mig tyda alla möjliga dialekter på både svenska engelska å norska på slutet, Bor i Skottland och många gammelskotska ord påminner völdigt mycket om svenska o norska.
  Hälsnignar från Scottish Moments- ditt fönster mot Skottland

 79. Jeg syntes du er en flott mor til Nelia! Jeg tror mange er sjalue på Nelia som ha en så flott mor! Jeg bryr med ingenting om det bilde du la ut på instagram! Jeg ønsker deg lykke til videre!

 80. Så nydelig! ble bare sittende å se på dette bildet, så vakkert <3 Gratulerer kjære dere 🙂 Ønsker dere alt godt fremover!

  Klem fra meg 🙂

 81. Det er helt skjønt å lese om den lille prinsessa deres <3

 82. Gratulerer som mor og far! Nydeilig jente dere har fått! Helt herlig bilde av din mann og datter! Takk for at du deler med oss lesere:-)

 83. Julianne

  Det er så hyggelig å lese og se at du har det bra, du fortjener virkelig alt dette! Håper du ikke tar til deg alle de negative reaksjonene som kommer i forhold til kroppen din etter fødselen, du har jobbet for kroppen din og det viser bare at hard work pays off! Kos dere masse!!

 84. Karianne

  Gratulerer med familieøkelsen!!

  Du ser helt fantastisk ut!! Det stråler av hele deg! Og for all del, ikke bry deg om alle kritikerne. Om de ikke er sjalue, så er de vel opptatt av å slenge dritt på nett. Du ser fantastisk ut, og har all grunn til å være stolt av kroppen din! Jeg kan med hånden på hjerte si at du har motivert meg til å kutte ut usunnheter i hverdagene, i tillegg til at jeg har blitt superivrig på treningsfronten. TAKK for at du har motivert meg!! TAKK for at du blåser i jantelov-norge og legger ut et flott bilde av deg selv.

  (Ingen kritiserte Linni Meister da hun gjorde det samme… ikke at hun burde bli kritisert, absolutt ikke.. MEN jeg tror noen elsker å kritisere deg, nettopp fordi du mestrer så mye og vanvittig flott)

  Kos deg med din fine familie!!!

 85. Du skal nyte hvert øyeblikk, godt og høre at du og gråter av alt og ingenting- sånn er det bare 🙂 slitsomt , men helt normalt! Kos dere første adventshelga !!

 86. Gratulerer så mye Caroline – håper jeg en dag får oppleve det samme! Gleder meg masse til å lese om hvordan det går med dere videre 🙂

 87. Iselin Steen

  Åå så søtt. Dere har vært kjempeheldige. Stemoren min og pappa fikk baby 11. november som egentlig skulle komme den 3. desember. Her er det mest mating som foregår. Men koselig da 🙂

 88. Gratulerer så mye med den lille prinsessa<3 Keep youre head up, keep youre heart strong! <3

 89. Så søtt bildet!

  Først og fremst så vil jeg bare si at du fortjener så utrolig mye skryt og ros!
  Du virker som en fantastisk, snill, omsorgsfull og glad person, som du burde være utrolig stolt av<3

  Men jeg skjønner ikke hvorfor alle reagerer på det bildet som du har lagt ut.. Det handler jo ikke om kroppsfokus av å legge ut et bildet av seg selv, når man er fornøyd med seg selv!? Så lenge du føler deg komfortabel med det, så burde jo det være det viktigste<3

  Jeg unner deg alt godt i hverdagen!
  Den personligheten du viser på bloggen er utrolig positiv, og gir mye glede hvertfall for min del.
  Det er så bra å se at folk klarer å være stolt over seg selv<3

  Lykke til videre<3 Og denne julen kommer nok til å bli super bra, og ikke minst stas for deres del<3 kos dere

 90. Gratulere så mye! <3

 91. Fra tjukk til smukk

  Nydelig bilde.:) Ingenting er så vakkert som far-datter forholdet.

 92. Jeg blir så forelsket og glad på dine vegne! Kos dere masse! <3

 93. Eline Borgenvik

  for en nydelig prinsesse dere har skapt, helt vidunerdlig! du ser utrolig bra ut Caroline, virkelig!

 94. Gratulerer med lille Nelia. Jeg har noen spørsmål. Har sett bilder av deg før du ble gravid. Da hadde du navlepiercing. Hva gjorde du med den under graviditeten? Tok du den ut? Skal du bruke piercing nå etter graviditeten? Elsker bloggen din. Følger deg på instagram også 🙂

 95. har sett at du tidligere (før graviditeten) hadde navlepiercing. Hva gjorde du med den under graviditeten? skal du bruke den nå som graviditeten er over?

 96. Hei Caroline.

  Gratulerer så mye med lille Nelia. Hun er (av det vi har sett) nydelig.

  Nå som det er så mye snakk om dyre merkeklær til barn, lurte jeg på hva du mener om den saken? Personlig synes jeg at foreldrene burde få lov til å kjøpe de klærne de vil til barna sine uten å bli kritisert. Det er jo selvsakt mange som blir misunnelige, men da kan de jo finne noe som ligner på budskjett. Du har jo laget noen gode Luksus vs Budskjett innlegg, noe jeg liker veldig godt.

  Jeg vil også si at jeg kan ikke forstå hvorfor det har blitt så mye snakk om det instagram bildet du la ut (4 dager etter fødslen). At du velger å legge ut et bilde av deg selv i bare undertøy med en slank og fin kropp. Det er jo ikke din «feil» at du fikk tilbake kroppen så fort, det er vel for at du er svært aktiv på treningsfronten. (?) I dette så støtter jeg deg 100%!!!!!

  Stor klem fra Therese ♡

 97. Gratulerer så mye med den lille og godt å se en sprek nybakt mor.
  Nyt den lille og la leseren vente.

  Den ut av deg selv opplevelsen. Den husker jeg ennå 8 år etter.
  Jeg husker fødselen veldig godt, 22 timer fra murringene startet, vanne gikk og til min prinsesse kom til verden.

  Nyt tiden og kos dere masse.
  Blås i alle mulige kommentarer.
  Vi er forskjellige og det skal vi være glade for.
  Jeg er veldig forskjellig fra deg, likevel får jeg inspirasjon og skjønner at man skal være glad for det man har.
  Håper jeg en dag får gleden av å møte deg, hadde vært interessant og en glede.

  Riktig god advent og førjuls tid.
  Klem.

 98. Gratulerer så mye med å få et nytt medlem i familien Eriksen. Jeg er vel ikke den typiske fotballfrue follower, men jeg som mange andre har jo fått med meg all negativ omtale som har kommet etter at Caroline la ut bildet sitt på instagram. Jeg stiller meg totalt uforstående til hvorfor det skal være så galt å være fornøyd og lykkelig med sin egen kropp? Hadde du Caroline hatt 10 kg mer fett på kroppen din, da hadde det vært greit?
  Og hvorfor er det slik at i 9 av 10 tilfeller er det andre jenter som kommenterer om hvordan man skal være eller ikke være?
  Er det ikke nettopp det som gjør oss mennesker unike. Det sier seg selv at du har vært heldig med utfallet etter fødselen MEN det har du garantert jobbet hardt for også.
  Jeg har selv valgt å leve ett liv litt annerledes enn hva mange andre mener er «normalt» Men det er mitt valg akkurat som det er Carolines valg å vise hvordan hun føler seg etter en fødsel.
  Det største problemet med Norge er som dere alle vet janteloven. Personlig syns jeg det er helt forferdelig at ulike kjendiser uavhengig om det gjelder idrett eller en blogg for den saks skyld skal stå med lua i hånda å si at vi er som alle andre. NEI det er ikke sånn det fungerer i den store verden. Stå på Caroline, jeg er sikker på at du er en bra person som er vanvittig dedikert i forhold til hva du tror på. Det kan aldri noen ta ifra deg, uansett hvor mye de prøver..

 99. Gratulerer så masse med lille Nelia, og kos dere som mamma og pappa til dette sjarmtrollet! 🙂 Nyt hvert øyeblikk, og bare vær en familie – nå er hun endelig her!! Snart er det desember, og jeg kan tenke meg denne jula blir ekstra spesiell! <3 Klem fra meg

 100. Ok, jeg vet at dette kanskje ikke er det mest passende innlegget å kommentere dette på, men jeg trenger å få dette ut. Etter å ha lest samtlige artikler og blogg-innlegg om ditt «stunt» med undertøysbilde 4 dager etter fødsel, holder det på å koke over for meg. Du har født midt i alt dette kaoset i året 2013, hvor det er helt krise om du enten er for tynn eller for tykk og alt man snakker om er kroppspress. Jeg synes oppriktig synd på deg. Folk har rett og slett blitt så opptatt av å ikke synes noe som kan skape spiseforstyrrelser hos unge, at de har glemt hva det å være glad på andres vegne betyr. Når du la ut det bilde der, var det fordi du ville dele med resten av verden at det å ha et sunt kosthold og trene regelmessig faktisk gir deg en fin mage; selv etter fødsel. Og det er nettopp da jeg blir så oppgitt av folk som sier at du bare «forlater» babyen din for å ta bilder av deg selv halvnaken. Ja, kjære dere, en baby som sover trenger å ha moren deres ved deres side 24/7. Helt ærlig, er bare så latterlig. Du har jobbet så hardt for den kroppen. Jeg som mange andre følger deg på instagram. Og som sikkert 100000 av dine andre følgere, ville jeg på et tidspunkt også lure på hvordan du så ut etter fødsel. Det er bare sånn vi fungerer. Og for den saks skyld, så bruker man andre jenter/kvinner som motivasjon blant annet på instagram, og da er jo de også lettkledd. De vil dele sin styrke og vilje, og deres resultater; akkurat som deg. Så, stå på! Ikke hør på alle de der ute. Du er akkurat den du selv gjør deg til, og du har gjort deg selv til forbilde for så mange!

 101. Elisabet

  Gratulerer så mye med lille Nelia! For ei nydelig jente!

  Må bare si at jeg ble helt rørt av dette bilde, så søtt!

 102. Hei! Vet du hva? Jeg leser ikke bloggen din, men etter alt hysteriet med det bildet ditt på instagram så måtte jeg nesten lese den. Jeg syntes du er fantastisk. Du er bra trent, ser bra ut og kommer til å bli en fabelaktig mamma! Stå på. De fleste som har noe negativt å si om deg, har rett og slett et dårlig selvbilde.

 103. Jeg blir så inderlig inderlig glad på deres vegne altså! Å få barn er så magisk, og uansett om man har et helvete med ammingen pga alt som er å få (mastitt, soppinfeksjon, stafylokokker) eller har baby som ikke sover på natta pga magesmerter og sliter med refluks, (egenerfart much? 😉 ) det er uansett så veldig verdt det! Tiden går så fort så det er godt å se at du lar deg selv få være i bobla di uten å stresse med noe annet.

  Gleder meg til å se noen bærebilder fra dere 😉 (Har forstått det som om du har både sjal og bæresele.) Et lett og deilig elastisk sjal er så utrolig kos, og man har begge hendene fri samtidig som babyen får være helt tett inntil brystet på mammaen eller pappaen sin. Det er der de hører hjemme den første tiden. <3

 104. Jeg har et spørsmål til deg.

  Hvorfor blogger du (fra et psykologisk perspektiv)?

  Det hadde vært interessant å lese. Begrunnelsen er selvfølgelig subjektiv – derfor er det viktig at du er ærlig.

  Vh,
  Nils. Psykologi student.

 105. Henriette

  Ligger igjen en liten link her som jeg synes du bør lese, det hun skriver er så utrolig sant. Skjønner ikke hvorfor så mange skal være så sykelig sjalu over kroppen din, den ser jo bare smashing ut så få dager etter fødsel. Stå på, Caroline og lykke til i den spennende tiden fremover! Og gratulerer så utrolig mye med en nydelig datter.

  https://ingerpluss.blogg.no/1385711893_fkk_janteloven.html?fb_action_ids=10202422841682613&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B557436197668127%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D#.UpkfEGRvzZM

 106. Så herlig 🙂 Gratulerer så mye med vesla 😀 Kos dere masse sammen og nyt hvert sekund <3

  Du ser fantastisk ut, og det er det absolutt lov å være stolt av 😀 Du har inspirert meg til å gjøre årets julegodt litt sunnere enn i fjor 😉

  Koser meg med innleggene dine, og venter i spenning på neste 😉

  Klem 🙂

 107. Dette er absolutt et bevis på at et bilde sier mer enn tusen ord!

 108. GRATULERER SÅ MYE TIL DERE BEGGE:):):) Så nydelig bilde av far og datter som pynter sitt første juletre sammen:)

 109. Ååå fineste Caroline ,så utrolig rørende vakkert bilde ,skjønner godt at du gråter nå altså,nydelig er det! 🙂 Må også bare få si at det står stor respekt av deg,på måten du håndterer den «stormen» som går i media om dagen,at det går an å behandle deg på den måten der,de skulle skamme seg,makan til drittkommentarer folk lirer av seg,her legger du ut et bilde,hvor du ser så fantastisk ut,og er stolt av det (med god grunn ) og så er det ikke måte på ,så mye stygt som ble kommentert,hva med å være glad på dine vegne da, du har alkkurat født en vakker datter,fødselen gikk bra,,og så blir det så mye «bråk» av et flott bilde , det er jo glede du deler med oss 🙂 Nei hev deg over alle negative kommentarer,de kan ikke ha det mye bra med seg selv ,vi er så mange som støtter deg ! 🙂 Kos deg videre med din vakre familie, og tusen takk for at du deler med oss,du er fantastisk ! Gode klemmer 🙂

 110. Så koselig bilde. Gratulerer til dere begge 🙂

 111. Cathrine

  Hei,

  Dette er første gang jeg er inne på bloggen din (Er ikke akkurat noen aktiv blogg-leser). Over lang tid har jeg fått med meg all kritikken om deg som florer i media og på div. nettforum, så nå tenkte jeg at jeg fikk se selv og danne meg en egen mening. Jeg må bare si at etter å ha lest litt her så kan jeg virkelig ikke skjønne hvor all denne kritikken kommer fra, for du virker som en sunn, sprek og koselig person! Jeg er glad jeg gikk inn her for å se selv, utrolig hvordan media klarer å vinkle ting negativt og blåse det ut av proporsjoner. Gratulerer med nyfødt datter og lykke til videre!

  Hilsen ei som ikke tror på alt jeg leser/hører 🙂

 112. Ann-Kristin

  Heisann!
  Jeg har vel aldri noensinne kommentert en blogg, iallfall ikke som jeg kan huske. Men nå kunne jeg bare ikke la vær.
  Jeg blir så ufattelig provosert av de menneskene som skal snakke stygt fordi du la ut et bilde hvor du er deg selv lik; utrolig vakker, selv 4 dager etter fødsel. Jeg kan ikke fatte eller begripe hvordan folk kan sette seg ned bak et tastatur, og i det hele tatt finne på å skrive slikt som har dukket opp på nett.

  Hvem kunne vel ikke ønske å se sånn ut etter et svangerskap? Det kunne iallfall jeg. Hvorfor ikke kunne være stolt av den kroppen man har, uansett form og fasong? Det er utrolig trist hvis man ikke greier det, men jeg kan heller ikke forstå at det skal hjelpe på ens selvtillit å rakke ned på andre som er det. Og det at du har en blogg hvor yngre lesere kan bli påvirket? Og at den lille blir tvunget med i det tullet her? Vil ikke kalle meg voksen når jeg enda ikke er 20 år, men jeg kjenner jeg blir direkte flau og uvel av å lese hvor mye barnslige ting som blir skrevet av voksne mennesker.

  Til slutt vil jeg bare si; STÅ PÅ! Du er utrolig flott, 4 dager etter fødsel eller ei. Gratulerer så mye med den lille, velskapte Nelia. <3
  Kos deg masse i tiden fremover med den fine familien din!

 113. Caroline, du er så fantastisk! FOR en nydelig familie dere er <3 gleder meg såå mye på deres vegne og blir utrolig provosert av alle de negative kommentarene som tikker inn rundt omkring.. Du gir så mye positiv energi og fortjener alt godt! Der ser vi hva godt kosthold og trening gjør med kroppen. Digger deg, stå på videre 🙂 mange klemmer<3

 114. Hehe så søtt 🙂

 115. Hei!

  Gratulerer med ei nydelig jente! Og fint navn. Tårer er naturlig og hører med, det blir fler av dem, jeg lover. Jeg har lest bloggen din en tid, fulgt graviditeten, men aldri lagt igjen kommentar før. Ble fasinert av den fødebagen din og imponert over at du faktisk fant tid til å bruke den rettetanga. 🙂 Vi lever nok rimelig forskjellige liv du og jeg, har aldri eid ei rettetang, eller sminke for den del, men akkurat det å bli mamma har vi til felles.
  Vil bare si at jeg synes du har fått unødvendig mye kritikk de siste dagene og har heiet på deg inne på min egen blogg.

  Håper du og mannen din nå finner litt ro til å bli kjent med jenta og bli mamma og pappa i tillegg til Caroline og Lars Kristian. Med våre tre barn har de første tre månedene stort sett handlet om å holde hodet over vannet, innfinne seg med at man har en ny sjef i huset og latt verden være verden for en stund.

  Ønsker dere alt godt fremover og la blogg være blogg og ikke føl presset på at «Norge vil vite»

  Lykke til!

 116. Hehe så søtt 🙂

 117. marianne johansen

  Hei på dere.Først vil jeg gratulere med en flotters jente.Og masse lykke til i mnd som kommer.Nå har dere en kjempedeilig tid fremover som fokuserer bare på dere tre,,,ja,utenom hundene da.Lykke til fremover,og ta godt vare på tiden fremover.Hilsen Marianne.

 118. Gratulerer med jenta! Jeg kommenterer ALDRI på blogg, men måtte bare fortelle deg hvordan jeg respekterer måten du deler bilder av Nelia på. At du viser henne frem på en skjult måte, slik at dere og hun får ha noe for dere selv også. Takk for at du viser at det går an! 🙂

 119. Gratulerer så mye!! Nyt tiden, vær STOLT over kroppen din, og don’t let it get to you. Jeg kjenner jeg får HELT fnatt av media om dagen. Kos dere <3

 120. Størst av alt er kjærligheten ♥

 121. Størst av alt er kjærligheten ♥

 122. Gratulerer så mye med lille vakre Nelia <3 hun er nydelig, et vakker lite pikebarn …

  Gratulerer til de stolte foreldre..
  Så vil jeg si at jeg har lest bloggen lenge, og drømmer meg bort i det som omtales som "et sukkerspinn av sukrin", men hvorfor ikke? du er mitt magasin, samtidig som jeg vet at du er en person bak PC skjermen som har mye annet i livet ditt enn det som er noen få innlegg om dagen.

  Hyller deg, koppen din, mote ditt og at du tør.
  En dame som du vil nok tørre det meste og litt til for barnet sitt <3

  Jeg blir faktisk mer og mer forelsket i min 3 åring hver dag, og snart 6 åringen 😀 rart, men man tar et dykk i en så fantastisk verden, barn er så unik. Håper jeg får oppleve det en gang til <3 Nyt jula med din fantastiske familie ..

  stor klem

 123. For et nydelig bilde!! Gleder meg fortsatt til å høre om opplevelsen din 😉
  Jeg sa vel en halvtime etterpå at dette kunne jeg gjort igjen i morgen – haha – en spesiell opplevelse er det helt klart!

 124. Gratulerer med lille nurket. Du ser fantastisk bra ut etter fødsel, jeg har aldri sett så bra ut verken før eller etter fødsel, virkelig imponert. Kos dere masse nå i den herlige rusen som er etter og ha blitt foreldre, ubeskrivelig følelse og se inn i øynene på en nyfødt. Klem

 125. Elisabeth

  Først må jeg bare si, GRATULERER SÅ MYE MED EN HERLIG PRINSESSE! Jeg er en av de trofaste leserne dine, MEN dette er første gangen jeg etterlater en kommentar. Hvorfor? Fordi all styret med bildet du la ut 4 dager etter fødselen. Jeg har bare kun en ting å si, YOU GO GIRL! Hvorfor skal ikke du få lov til å vise over hvor stolt du er av kroppen din?! Jaja, det finnes jenter med dårlig selvbilde, men at du poster ut et sånt bilde trenger jo ikke å være en negativ singnal. Kanskje du faktisk hjelper noen av disse jentene? At du viser fram «Se her! En kombinasjon av trening, kosthold og glede av livet, så kan alle oppnå en sånn kropp!» Det kan faktisk være en motivasjon! 😉 Du er en sterk jente, så jeg vet at du klarer fint å børste de negative kommentarene av deg og fokuserer på det som er viktig for deg! Kos deg med alt fremover!

  1. Hvis det er mange jenter som ser det bildet av Caroline og tenker “Se her! En kombinasjon av trening, kosthold og glede av livet, så kan alle oppnå en sånn kropp!” som du skriver… Ja, da tror jeg det er mange som vil bli skuffet. Klart en stor del av hennes flotte utseende er pga trening og kosthold, men noe er også gode gener (se på den flotte moren hennes, f.eks).

   Hvis derimot bildet av Caroline kan få andre til å tenke at de ønsker å behandle seg selv bra, bl.a. gjennom sunt kosthold og trening, ja, da er det en fin ting. Men manbør først og fremst sammenlikne seg med seg selv. En kan ikke vite hvilke gener andre har, eller hva som ligger bak at de ser ut som de gjør. Det tror jeg særlig mange unge jenter har lett for å glemme, og det kan skape urealistiske forventninger til en selv og dårlig selvbilde.

   Jeg håper og tror at hensikten til Caroline _ikke_ var å oppmuntre andre til å prøve å oppnå den samme kroppen som henne.
   Det finnes bare en Caroline, og bare en deg. Og godt er det- vi er alle forskjellige. Og det er helt ok.

 126. Gratulerer så mye til dere begge og velkommen til verden skjønne Nelia(fantastisk navn).
  Og med det samme jeg er igang-utrolig imponert hvor stunning du så ut bare 4 dager etter fødselen!! Ja da hadde jeg også vært meeeget stolt 😀 Og det er jeg så glad for at du tør å vise 🙂 Slutter aldri å bli forbløffet over hvor forskjellig vi mennesker reagerer. Og hvor forskjellige vi er!! Og så utrolig bra er det 😀
  Tidenes julegave,og regner med dere nyter den til fulle 🙂
  Alle gode ønsker til den lille,men akk så dyrebare familien <3

 127. Det knipe i magen når eg lese alle de syke tingå så står rundt forbi, på instagrambildet, på face og på norges nettaviser… Eg håpe virkelig at du e så sterk som eg trur du e, og klare å se forbi alt dette nå, og kun kosa deg med familien din! For meg så e du vertfall et av de sunneste forbildene eg har, du motivere meg te å trena, spisa sunt, lage hjemmelaga mat, gjør fornuftige valg og fokusere på helsegveinser med trening. Takk Caroline 🙂 <3

 128. Vad mysigt att fixa ordning granen =) Hoppas ni får en strålande lördag <3
  Kramen fina du….

 129. Ohh….it’s so sweet)

 130. Ohh….it’s so sweet)

 131. For en vakker stund! ❤️
  Hvor har du fått tak i den fine snøkrystallen på toppen av treet?

 132. Du burde begynt på minibootcamp:)) veldig kjekt,/) har dere de i nærheten?

 133. Fødte selv den 26., og ut av deg selv opplevelse var det virkelig. Skjønner godt hva du mener! Jeg tenkte aldri mer altså 😉 Men kobla nok mye ut, og det tror jeg kroppen gjør nettopp for at man skal kunne glemme hvor utrolig tøft det var, slik at det finnes håp om å gjøre det igjen 😉 Jeg signerte papirer og fikk ei sprøyte i låret, og jeg husker det ikke engang ! 😛

 134. Nelia er en vakker, liten prinsesse! – Ikke rart hun er vakker med to så vakre foreldre 🙂 Gratulerer som nybakte foreldre!<3

 135. Hei, gratulerer så mye med den skjønne lille prinsessa deres. Kos deg i denne tiden, den går så altfor fort. Hvor er juletreet deres fra og høyde? Ha en strålende dag

 136. så søt hun er, lykke til videre! <3

 137. Hei Caroline!
  Gratulerer så mye med Nelia! For en vakker baby:)
  Ville si til deg at jeg er utrolig imponert! Tenk å være så flott rett etter en fødsel!
  Skjønner ikke hvorfor folk reagerer så voldsomt, kropper er jo så forskjellige!
  Kos deg i tiden fremover med den lille familien din.

 138. Herlig bilde! kos dere <3

 139. Hei fotballfrue! drit i alle de kommentarene vedr din kropp og bilder, Norge er fullt av folk som oppretholder janteloven. Bra at du er stolt av din kropp, det er vårt ansvar å oppdra våre egne barn slik at de selv kan vurdere hva de vil bli påvirket av og hva de velger bort. Lykke til med bebe! Er i alle fall godt motivert av din trening…

 140. Gratulerer med en nydelig datter! <3 Jeg blir så glad når jeg leser det du skriver om datteren din og jeg har full forståelse for at du velger å prioritere familie nå – selv om jeg gleder meg til du begynner å blogge mer igjen da, haha! Håper du ikke tar deg nær av alt medieoppstyret rundt deg disse dager, og at dette ikke ødelegger tiden med den lille. Du har ikke gjort noe som helst galt, Caroline. Du har like stor rett til å være stolt over kroppen din etter en fødsel som alle andre, og jeg skjønner godt at du er stolt! 🙂

  Hilsen en bloggleser som har fulgt deg siden første blogginnlegg da du skrev om draktene til Barcelona, og som virkelig synes du er en "superkvinne" med stor S <3

 141. Line Hansen

  Utrolig fint bilde Caroline! Forstår godt at du blir rørt.

  Vil også bare gi min støtte til deg rundt dette bilde du la ut fire dager etter fødselen. Det er helt sykt hvordan det bildet har tatt av på sosiale medier, til og med på terminforum på facebook hvor jeg er medlem. Jeg har lest bloggen din et par år nå, og ser at mange av kommentarene rundt bildet er veldig usakelige og uten hold. Men, jeg vil bare få si at jeg syns du er supertøff. At det skal bli så mye oppstyr rundt dette er helt ufattelig. Du er ei treningsglad jente som har stelt bra til med kroppen din både før og etter graviditeten og det er fortjent at du skal ha den kroppen etter 4 dager.. Du har jobbet for det! Du ser utrolig flott ut Caroline og det er mye sjalusi ute og går. Selv syns jeg at du skal få lov å være stolt av deg selv og kroppen din for det har du all grunn til. Jeg vet at jeg ikke kommer til å være i nærheten av så flott og velltrent som deg etter fødsel, men jeg kommer fortsatt til å være stolt av meg selv, det syns jeg alle skal være, uansett!

  Stå på Caroline, og nyt tiden fremover <3

 142. Utrolig søtt bilde!

  Jeg har noe på hjertet, jeg kjenner jeg må få ut. Det gjelder all kritikken mot instagram bilde du la ut. Du har sikkert hørt det fra mange andre, men det skader nok ikke å høre det igjen: jeg synes all den negative oppmerksomheten rundt det er idiotisk!

  Synes du er fantastisk som klarer å passe på kroppen din! Og alle sytete mammaer som ikke gjorde annet enn å ligge i sofaen både før og etter svangerskap/fødsel ikke har noe rett til å klage på deg, i det hele tatt. Man ser at dere er glad i den lille prinsessa deres, begge 2, så det at du ser absolutt nydelig ut burde ikke være noe negativt! Du kommer nok til å være en fantastisk mamma! 🙂

  Uansett, ha en fortsatt fin helg! <3

 143. Gratulerer så mye med den lille, Caroline! Hun virker helt nydelig, og Nelia var virkelig et veldig vakkert navn. Håper dere koser dere masse i denne nye fasen av livet 🙂 Jeg vil bare legge til at all den hetsen/kritikken du har fått rundt det berømte magebildet, er helt ufortjent. Folk snakker om at du er et dårlig forbilde, når du i virkeligheten er helt det motsatte. Jeg har aldri opplevd at du har fokusert på kropp, men heller på en sunn livsstil med god mat og trening. Jeg har prøvd mange av oppskriftene dine, og selv om jeg ikke går på lavkarbo har alle vært helt fantastiske. Jeg er 19 år, og jeg har aldri opplevd noe kroppspress her på din blogg. De som mener du fremmer et usunt ideal, og at du er med på å gjøre slik at mange unge i dag har et forvridd syn på sin egen kropp og mat, er helt på jordet. Du er et forbilde for sunn mat, en sunn livsstil, og du viser gang på gang hvorfor det er så viktig å ta vare på seg selv og sin egen kropp. Bare se på deg da! Fire dager etter fødsel ser du helt nydelig ut, og alle må jo forstå at dette ikke noe som har kommet av seg selv, vi ser jo alle at dette er noe du har jobbet hardt for. Stå på, Caroline! Jeg gleder meg til å følge deg og din nye, lille familie videre 🙂

 144. Gratulerer med lille Nelia

 145. Hei Caroline. Nå har jeg fulgt med på alt det drama rundt magebildet ditt…. Å jeg vil si at jeg syntes dette er HELT Ufortjent. Merker jeg blir provosert av alle de menneskene som tror de kjenner deg… Hadde jeg hatt en slik mage etter fødsel så hadde jeg puttet det bildet overalt på nett av stolthet… Du har jobbet SYKT mye for å få den magen du har. Det har tatt mye tid av form av trening og selvdisiplin. Folk som ikke trener kan ikke en gang sette seg inn i hvor mye jobb som ligger bak det… Så vær stolt av magen din og gi blanke F i hva andre sier…. Du er et godt forbildet. Hadde jeg hatt en datter så ville jeg heller at hun skulle hatt deg som forbildet en en av mange de unge Hollywood kjendisene som røyer hasj, bader i pels og er med i den ene skandale etter den andre.

  Om du er sunn eller ikke er det kun deg selv og legen din som vet, å at folk kan begynne å uttale seg om det på nett blir for dumt for meg.
  Du er gift med en mann som er nok godt over gjennomsnittet Interresert i kosthold så jeg tror ikke på noen måte du er usunn.
  Jeg ser også at det er mange som støtter deg gjennom dette i følge av lesere. Ta kun til deg dems mening og ord.. Resten er sjalusi.
  Hver stolt av kroppen din og ikke hver rett for å dele slike bilder av deg selv.

  Bare en liten tanke fra meg på morgningen… Her i hus er både jeg og samboeren på «din» side 🙂

 146. Så fint det ble, elsker julen<3 må bare si at jeg synes (som veldig mange andre) at det er flott at du er stolt av kroppen din, det har du all grunn til! Du har jobbet beinhardt for å få den kroppen, og det er både motiverende og inspirerende! Til og med min samboer, som vanligvis bryr seg fint lite om slike ting, synes kritikken av at du la ut bilde var ufortjent og latterlig!
  Ha en flott dag og kos dere masse med lille Nelia<3

 147. Kos deg, nyt tiden og ta all den tiden du trenger! Vi klarer oss uten normal blogging en stund, så kos deg med mannen og vakre Nelia <3 Lykken stråler av deg Caroline, bare gjennom å lese innleggene dine så oser det av stolthet og lykke. Ikke bry deg om kritikken av bildet, du har jobbet hardt både før og etter svangerskapet, du har rett å være stolt av det, og er til stor inspirasjon!

 148. håper det går bra med dere alle! har fulgt deg lenge, å syntes det er helt fantastisk og se det bilde du la ut på instagram hvor alle kan se hvor sterk og flott kropp du har! alle er bare missunelig, og for all del, aldri ta deg nær av all kritikken du har fått pga det! masse lykke til videre! dere har fått en fantastisk nydelig jentebarn. gratulerer så mye! <3

 149. Grattis till lilla tjejen!! Man blir mycket känslosam efter att ha fött …. man kan gråta för allt ;), men det går över ….. kramar

 150. Hei! Tillykke med nydelige Nelia!! Jeg lurer på hvorfor du la ut bildet i undertøy? Ikke fordi jeg mener det er noe galt med det men du viste sikkert at det ville bli myyye oppstyr rundt det, å det er jo litt kjedelig å ha dette styret rundt seg nå når du skal nyte de første dagene hjemme! Det er så mange hormoner i sving at jeg tenker en nybakt mamma har nok med det, og det å bli kjent med babyen 🙂

  Jeg personlig er mye mer misunnelig på selvdisiplinen og pågangsmotet ditt 🙂 men du har gjort en god jobb, det skal ha!

 151. Gratulerer så masse med den nydelig lille jenta! Håper du koser deg og får slappet av etter det du har vært gjennom. Selv om kroppen din allerede er omtrent som før, tipper jeg du er litt sliten… Blir ekstra viktig for deg som har så lite å gå på å spise godt og mer enn du pleier, men det vet du sikkert 🙂 Husker jeg fikk sjokk av puppene de første dagene, så store og vonde, men det blir heldigvis bedre. Husk å pakk de godt inn så de holder seg varme 🙂

  Lykke til med alt, det er umulig å gjøre alle fornøyd når det gjelder bilder av deg selv, babyen og alt annet, men tipper du vet hva du holder på med 🙂 Du har jo levd av dette en stund nå.

  God jul 🙂

 152. Du har all grunn til å være stolt over kroppen din, og hadde jeg vært deg og hadd like bra kropp etter fødsel ville jeg også vist den fram 😀 dette beviser jo bare at om man er godt trent før og under graviditeten så får man resultater av det 😉 tommel opp for deg <3

 153. Nydelig bilde av lille familien 🙂 synes det er så flott å lese tekstene dine og gleder meg så uendelig til det er min tur til alt dette om noen måneder 🙂 håper du klarer å overse de som måtte plassere all skyld for kroppspresset på unge på deg. Jeg kommer aldri til å se ut som deg fire dager etter fødsel, og det er helt ok for meg. Jeg lar meg likevel ikke provosere av dine bilder -heller imponere. At enkelte drar paralleler mellom å ha et ønske om å se bra ut og evne til å være en god mor er hårreisende, og bare veldig trist, sier veldig mye om disse menneskenes fordomsfullhet og uvitenhet. Og dette er verdier som er trist å bringe videre, ikke fokus på fysisk aktivitet, selvtillit og lykke! Stå på, du stråler. Å være mamma kler deg 🙂

 154. Det er første gang jeg kommenterer på bloggen din! Jeg ville bare si at du må ikke ta til deg de stygge negative kommentarene til folk. Alle er så sjalu og misunnelige på deg. Du har jobbet hardt for dette og fortjener å vise frem kroppen din og være stolt av den. Om man ser feit ut er det ingen fare å legge ut bilde, men om man ser utrolig sexy ut 4 dager etter fødsel så skal folk plutselig sitte og true med idiotiske kommentarer. Hvis man aldri skal legge ut noe fint bilde av seg selv, men heller bare vise at man har det tøft og dritt etter fødsel, så må jo samme tingen gjelde for alt det andre. F.eks: I uland så har flere og flere fått facebook konto, blandt at mine slektninger også, og da kan jo de også si til meg og de andre som bor i Norge at vi ikke skal legge ut bilder med fine klær og merkevarer. Alle er født forskjellige og gjør ulike ting. Det er opp til deg selv hva du legger ut og ikke. Man skal være glad på en annen sitt vegne at den personen ser slik ut 4 dager etter fødsel. Men neida kvinner spesielt må vise frem sjalusi siden, bare fordi mennene deres ikke skal kommentere til dem «hvorfor var ikke du sånn etter fødsel?», men det er deres problem. En mann skal elske kvinnen for det indre og det vet vel alle. Og tror også mange er utrolig sjalu fordi du lever et perfekt liv og alt går så fint med deg. Men folk glemmer at du har jobbet for det. Mange av de som kommenterer vil sikkert at du også skal legge ned bloggen. Men vet du hva. Du fortsetter med det du gjør og drite i alle de stygge kommentarene. Bare tenk på de 90 % eller mer som kommenterer kun positivt og vil ditt beste. Lykke til videre med lille Nelia!

 155. Får helt gåshud av det bildet her. Noe så vakkert <3

 156. Anita Førde Midtbø, er det mulig og bli så misunnelig. Håper ikke du lærer barna dine og hakke på andre.

 157. Så koselig!!
  Jeg er så utrolig glad på dine vegne.

  Håper du blåser i alle de som kritiserer at du la ut bilde av kroppen din etter fødselen. Hadde en som ikke så så bra ut gjort det, hadde ingen reagert. Det er bare sjalusi, fordi du har holdt deg i form. Folk burde heller se opp til deg, enn å kritisere. Det gjør virkelig jeg! Du er et veldig godt forbilde! 🙂

 158. Veronica

  Hei Caroline! Gratulerer så masse, søta!
  Du har nok mye å gjøre om dagen, men tror nok mange hadde vært glad om du hadde kjørt en spørsmålsrunde, slik at vi kunne fått svar på det vi lurte på nå etter fødselen! Håper det blir en spørsmålsrunde snart 🙂

  Klem klem

 159. Jente,14

  Du har et perfekt liv! Et liv jeg vil ha D:

  1. My God!!! Lev livet ditt selv, ingen liv er perfekte… Håper du setter pris på det livet du har, plutselig er det over!

 160. Ann Kristin

  Gratulere så mye med ei nydelig datter:-) Jeg unner deg virkelig en bra fødsel, nydelig datter og et flott liv, det at folk skal kritisere det klarer jeg virkelig ikke å forstå. Jeg blir imponert og inspirert av bloggen din. Ikke på den måten at jeg vil prøve å være deg, men på den måten at jeg vil prøve å være den beste versjonen av meg selv. Stå på videre!

 161. Jeg er så glad du har fått så mange positive kommentarer i det siste 🙂 Det sies jo at det skal fem positive kommentarer til for å overveie en negativ. Og det ser jo ut som du har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger også, selv om det kanskje er de negative som får oppmerksomhet og er det man husker best.

  Selv ser jeg ikke heeelt behovet for å legge ut bildet, men allikevel ser jeg poenget også. Tror folk glemmer at du er en blogger, og leserne dine er jo oppriktig nysgjerrig på hvordan du har det/hvordan du ser ut. Jeg syns for eksempel det var veldig interessant å se, i og med at jeg ikke en gang ante det var mulig å se så bra ut etter en fødsel! Men det betyr ikke at jeg forventer å se sånn ut selv en gang i fremtiden. Men det gir meg faktisk motivasjon til å bli mer trent, ikke kun pga utseende, men for å være mest mulig frisk under graviditeten og fødselen! Jeg har tidligere vært ganske bekymret for det å føde, og jeg vet jo at det er hardt/vondt, men du har gjort meg mindre redd 🙂 Så takk for det!

  Også syns jeg du får unødvendig mye klager på det at du fremstiller livet ditt som så perfekt. Flere andre bloggere skriver jo at de er nedfor ofte og har mange dårlige dager. Det virker som det liksom skal være mer vanlig å være deprimert enn å ha det bra! Og jeg kjenner meg virkelig ikke igjen i mye av det. Jeg har en flott kjæreste, underveis på en god master, elsker familien min og gleder meg masse til å være med venner og familie i julen. Kroppen min er jeg ikke så fornøyd med, men det jobbes med saken! Ikke fordi jeg er så vanvittig opptatt av utseende, men jeg har innsett at jeg føler meg 100 ganger bedre hvis jeg er litt mer trent. Og det gjør at jeg får mindre vondter i kroppen. Så jeg begynner å bli ganske lei av alle de som sier det bare er å fremstille et glansbilde ved at man har det bra. Selvfølgelig krangler man med kjæresten, men man kan fortsatt ha det bra i det store og det hele for det 🙂

  Jeg syns det er utrolig koselig å lese bloggen din og ble oppriktig rørt og glad da du fikk Nelia! Gratulerer så mye og kos dere masse i denne tiden <3

 162. HVOR SLEMME GÅR DET ANN Å BLI!!!
  Caroline driver den største bloggen i Norge, hun har
  akkuratt fått en vakker liten baby og skriver/legger selvfølgelig ut
  bilder av dette på bloggen,Skal hun gjøre seg større en det hun er bare for at leserne skal bli fornøyde med bildene?! Eller kanskje hun skal
  tre en søplasekk over kroppen?! Hah
  Tror ikke kropp og utseende var fokus her nei, men å at bilder av alt for å bevare minnene!

  Hun er godt trent og har en slank figur! ..noe alle vil ha!
  Ikke kom her å sleng så mye dritt når det egentlig er alt dere ønsker dere selv!
  Misunnelse kalles det! Unn heller jenta alt godt, hun har nettopp blitt mor, EN GOD MOR!!!

  Lykketil Caroline, gratulerer forresten! Første kommentaren min på bloggen din, men fast leser igjenom mange år!! 🙂
  Blir så provoser når ikke mennesker ser menneske i andre mennesker! <3 Klem

 163. Angelica

  Hun er bare så sinnsykt søt!

  Ville bare si at vis du ikke allerede har, så er dette verdt å lese:

  https://mammatilmichelle.blogg.no/1385800491_det_er_ikke_lov__se_b.html

 164. Hei!
  Er ikke ofte jeg legger igjen en kommentar, men nå måtte det bare gjøres, og det skal gjøres oftere.
  Din blogg gir meg sååå mye inspirasjon og glede. Nå kommer Desemeber, og det kommer nok til å bli en helt spesiell jul for dere alle tre. Herlighet, jeg er så glad på dine vegne. Stå på, du virker helt fantastisk. 🙂

 165. Nei, NÅ! Jeg blir så provosert av å lese det slike som Anita Førde Midtbø klarer å trykke ut av seg!! (Til info funker det forresten ikke å trykke på reply-knappen, derfor jeg må kommentere en ny kommentar – bruker mac med safari). Jeg blir helt kvalm av å se hvordan det jeg regner med er voksne damer oppfører seg. Bidrar til feil signaler om hva som er viktig i livet?!? Og dette baserer hun på noen få kommentarer av likesinnede, regner med at hun ikke har fulgt med på bloggen din over lengre og slik kan gjøre seg opp en ordentlig mening. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan du greier det jeg, Caroline, all mulig respekt til deg! Kjenner jeg blir så provosert her jeg sitter, og hadde jeg vært i din posisjon hadde jeg nok knekt totalt sammen av det hele. Fantastisk hvordan du klarer å holde hodet hevet og fortsette å svare på den ufortjente kritikken på en konstruktiv, voksen måte. Bloggen din har skapt mye glede i hverdagen min over flere år, og jeg har aldri vært så inspirert til å holde meg sunn, aktiv og sørge for at kroppen min har best mulig utgangspunkt før, og ikke minst gjennom, et svangerskap! Inspirerene er du, og du formidler de VIKTIGE verdiene! Beklager, måtte bare blåse ut litt altså, nå har jeg holdt meg i dagesvis (og egentlig ukesvis, det er morsomt å ta en titt i kommentarfeltet ditt og se alt folk får sagt….). Ønsker deg en riktig god helg, og NYT denne tiden!! Du har vært til stor inspirasjon gjennom svangerskapet ditt, og gleder meg til å følge dere og lille Nelia på veien videre!

  PS – du ser SMASHING ut, du har all rett til å være stolt over en slik kropp! (Og all rett til å legge ut bilde av den, på samme måte som de som ikke har vært like «heldige» har)

  Klem!

  1. Her er en mye bedre nettleser for deg: https://www.google.com/mac/

   Google Chrome er mye mer stabil, kjører bedre og responderer generelt sett fortere.

 166. Kjære Caroline!
  Gratulerer så mye med nydelige Nelia 🙂
  Jeg må bare si at jeg er oppriktig takknemlig for deg og blogginga di i disse eksamenstider. Jeg sitter for det meste foran dataen, og belønner meg selv med å skikke innom bloggen din når jeg føler jeg har gjort meg fortjent til det. Du inspirerer meg, og får meg på andre tanker som om at det finnes andre/viktigere ting her i livet enn eksamen som bare blir en bokstav på et papir.
  Stå på med det du gjør, og nyt førjulstiden sammen med den fine familien din; det fortjener du 🙂

 167. Jeg synes det er trist at du har et så stort behov for bekreftelse som det du har.. Du har nettopp født og blitt mamma, hvorfor holder det ikke at du selv er fornøyd? Hvorfor må du kle av deg til truse og pushup-bh og posere for hele Norge? Jeg kjenner flere mødre som også helt fantastiske ut etter fødsel, men ingen av de hadde heldigvis behov for oppmerksomhet og eksponering. Jeg kjenner at jeg blir litt trist, og synes mest synd på deg. Det må være slitsomt å ha et så vanvittig fokus på kropp hele tiden, og hele tiden føle at du må bevise noe.

  1. Jeg har ikke et slikt behov som du beskriver 🙂 Hvor ofte handler mine ytringer om kropp? Så og si aldri.

   1. Kjære Lina. Håper du får det bedre med deg selv i fremtiden. Caroline, elsker deg 🙂 Haha hvis det er lov å si! Stå på 🙂

   2. Jeg skulle ønske du kunne svare på spørsmålene mine.. Hva ville du oppnå med bildet, hvis ikke det var bekreftelse? Jeg synes generelt at å eksponere kroppen sin utenfor en naturlig setting (som bikinibilder fra stranda f.eks., som selvfølgelig er normalt) er en uting, men her har du i tillegg stilt deg opp og posert med en liten truse, pushup-bh og magen trekt inn. Hadde du vært trygg på deg selv, så hadde du ikke hatt dette behovet, bare fire dager etter at du har satt et lite barn til verden. Det er vel ikke til å stikke under en stol at bloggen din, helt fra du startet, har hatt et stort fokus på kropp og kontroll. Om ikke alltid direkte, så i høy grad indirekte. Er du ikke enig i det, så håper jeg du kan ta noen runder med deg selv. Det virker veldig som dette bildet kom fordi du følte et behov for å bevise at du «lyktes» med å bevare kontrollen også under svangerskapet. Jeg håper at du etter hvert blir tryggere på deg selv, og at det da er tilstrekkelig for deg å vite med deg selv at du er bra nok – og (forhåpentligvis) å få høre det fra mannen din.

   3. Push up-BH og magen trekt inn? Det er en amme-BH og magen er på ingen måter trekt inn. Bloggen min handler ikke om kropp og kontroll, det er kun din oppfatning av den.

    Jeg tro det er du som må ta en runde med deg selv, hvor godt grunnlag har du for å mene det du gjør? Svært lite…

    Jeg er trygg på meg selv, stolt over kroppen min og datteren vår, og fornøyd med både livet og bloggen min. Inntrykket mitt er at du ikke klarer å akseptere det.

   4. Jeg ser at du fremdeles nekter å ta til deg den oppfatningen av bloggen din som svært mange deler med meg. Hvorfor tror du at du stadig får høre dette? Og hvorfor tror du ikke nettenestea og Kenza får like mye kritikk? De er jo begge svært pene, slanke jenter, som både har mye penger og flotte kjærester. Bloggene deres er jo også like polulære som din. Jeg hadde satt pris på om du kunne svare på dette. For problemet ligger nok ikke, som du tror, i at alle bare er misunnelige.
    Og jeg prøver meg igjen, hva ville du oppnå med dette bildet? Hvis du vet med deg selv at du er bra og fin nok, hvorfor la du ut et bilde der du poserer avkledd? Jeg kan ikke se noe annet motiv enn at du ville vise – og få bekreftelse på at du var tynn rett etter fødsel. Dersom det er helse som er fokuset, hvorfor skrev du ikke bare at du er i god form i stedet, eller la ut et bilde fra en tur? Dersom det var så viktig for deg å få frem at magen din er flat allerede, kunne du jo i verste fall bare ha skrevet det.

   5. Hvorfor må jeg ta til meg akkurat din oppfatning? Ut i fra tilbakemeldingene jeg får så er det et stort flertall som er uenig med deg og dine. Hvorfor skal jeg ikke lytte til de?

    Bloggen min kan ikke sammenlignes med Annette Haga sin, det er to ulike sjangere og jeg har 20 ganger flere lesere. Det samme gjelder Kenza, bloggene våre kan ikke sammenlignes, da vi skriver om ulike ting. Kenza får såvidt jeg vet også en del kritikk også;)

    Hvem har sagt noe om misunnelse? Jeg har ikke nevnt det med ett ord.

    Jeg la ut bildet fordi jeg var stolt over meg selv og ville vise det frem. Og tilbakemeldingene har stort sett vært positive, noe jeg synes er hyggelig. Men at jeg valgte å gjøre dette denne gangen, betyr ikke at det definerer meg som person.

    Hadde du reagert likedan om det var en halvfeit dame med masse strekkmerker som la ut bilde av seg selv?

   6. Det du kaller forskjellig sjanger, kaller jeg forskjellig fokus. Sjangeren er vel så vidt jeg kan se den samme, men ingen av de nevnte har det samme fokuset på kropp og det å fremstå som «perfekt». Begge fremstår som ydmyke personer, og der tror jeg nok mye av forskjellen ligger.

    Her skal du likevel ha ros for at du publiserer også de kritiske svarene, og at du ta deg tid til å svare. Det synes jeg er flott.

    Hvor vil du hen med å spørre om jeg hadde reagert på samme måte om det var en «halvfeit» dame, som du så fint kaller det? At du i det hele tatt stiller spørsmålet på denne måten synes jeg sier sitt. Men vil du at jeg skal svare «nei ok da, innerst inne er det bare fordi jeg er misunnelig på deg som er slank» ? Å skulle eksponere kroppen sin, og særlig etter fødsel, synes jeg som sagt er en uting uansett. Men når det er sagt, så er det selvfølgelig litt annerdeles om man legger ut et bilde for å vise at man er fornøyd med seg selv til tross for at det ikke passer inn i den malen som alle streber etter, og det idealet som fra alle kanter blir fremhevet som «perfekt». Prøver du bare et lite øyeblikk å tenke LITT etter, så tror jeg du skjønner det selv.

   7. Anette Haga er nesten en ren moteblogg, mens Kenza er noe av det samme, med innslag av livsstil og trening. Min blogg er en hverdagsblogg med litt av alt.

    Jeg har spurt noen andre i kommentarfeltet, men de er fortsatt svar skyldig. Så jeg spør deg også, kan du linke til de siste 5 bloggpostene mine som har fokus på kropp? Jeg har heller ikke noe behov for å fremstå som «perfekt». Jeg legger frem livet slik som det er 🙂

    Da får vi bare være uenige angående det siste avsnittet. Jeg synes alle som er stolte av seg selv skal få vise seg frem, uansett hvordan de ser ut 🙂

   8. Jeg har ikke tenkt å linke til noen spesifikke innlegg, det ser jeg inget poeng i. Ikke bare de siste innleggene, men hele bloggen som helhet har et stort fokus på det nevnte. Jeg skulle bare ønske at du for én gangs skyld kunne begynne å tenke etter, om det kanskje kan være noe i det som svært mange påpeker. Innerst inne tror jeg nok du vet det, og at dette er mer som en avledningsmanøver fra din side.

   9. Så du kommer med en påstand, men ser ingen grunn til å backe den opp med noe som helst? Du finner ikke noe å vise til, fordi det du antyder ikke eksisterer. Skal du fortsette å kommentere her så anbefaler jeg deg å holde deg litt mer saklig.

   10. Du er naturlig slank og veltrent og har ikke annlegg til å legge på deg av naturlige årsaker. Jeg fikk også kommentarer etter hver fødsel om hvorfor jeg var så slank, spiste jeg ikke!? jo, jeg spiser om en hest, men dessverre så har d seg slik at jeg er skapt for å legge på meg, det er genetisk og arvelig og ikke noe jeg kan gjøre noe med. Jeg ser på deg Caroline som en naturlig slank kvinne, og da er det også naturlig å komme tilbake i normal kroppsfasong fort etter et svangerskap, veltrenthet spiller også en stor rolle her. Du er heldig Caroline, d synes alle, men noen tror jeg rett og slett blir sjalu , og dermed provosert. Jeg heiepå deg, synes du legger ut veldig fine bilder!!

   11. Det jo det bloggen din i hovedsak dreier seg om, kroppsfokus!

    Hvis datteren din blir kronisk syk (kronisk ørebetennelse, for eksempel) og det blir våkenetter og lite søvn, kommer du da til å blogge om hvordan det er å være en sliten mamma med blå ringer under øynene? (Jeg håper selvfølgelig at dette ikke skjer og at du får en super babytid, men man vet aldri hvordan tiden blir)

   12. Åh? Det er i så fall nytt for meg. Må det handle om kropp fordi jeg spiser sunt og fronter en aktiv livsstil?

   13. Da må jeg bare si, siden det var nytt for deg, velkommen etter !

   14. Kan du linke til de siste fem bloggpostene mine som har vært kroppsfikserte? 🙂

   15. De 5 siste har dreid seg om baby, naturligvis. Men 100vis av andre innlegg dreier seg om kropp.
    Men igjen, lykke til med babyen. Babyen ser superflott ut. håper hun gir dere MYE glede og hyggelige stunder.
    Du har all grunn til å være stolt av jenta og vel gjennomført fødsel!

   16. Da ber jeg om linker til disse innleggene? Det klarer du ikke å finne, kanskje fordi det ikke er noen innlegg som handler om det du sikter til?

   17. oi, oi, oi! Her blir jeg faktisk så provosert av kommentaren din Lise, at jeg må bare komme med en kommentar: Bloggen til Caroline dreier seg overhode ikke om kroppsfokus, men om livet hennes. Caroline har en stor interresse og glede av en sunn livsstil, som blant annet inneholder sunn mat, trening, turer, og alt annet som måtte være helsebringene for et friskt sinn. Dette er en stor del av Caroline som menneske, og hun er dessuten veldig dyktig. Det er nemlig her du dummer deg ut, Lise. Bloggen har fokus på et sunt liv og en frisk kropp, men ikke KROPPSFOKUS. Ikke fokus på hvordan kroppen skal SE UT, men hvordan man kan ha en best mulig livsstil MED KROPPEN SIN. Jeg leser bloggen hennes fordi hun kommer med gode tips til en sunn livsstil, og er et stort forbilde. Og hvis denne bloggen ikke gir deg den samme gleden foreslår jeg at du leser noe annet.

    Når det kommer til dette bildet som Caroline la ut, synes jeg det er unødvendig å krangle. Var det nødvendig å legge ut bildet? Sikkert ikke. Men gjennom hele graviditeten har vi fulgt hennes hverdag med trening, og nå viser hun fornøyd resultatet. Ferdig.
    All denne kritikken dere kommer med er frekk, umoden og uendelig unødvendig. Skam dere.

    Caroline: Jeg håper virkelig ikke du lar deg knekke av kritikken, du er et stort forbilde, og det vet og synes alle som følger deg fast og har glede av bloggen din. Jeg synes bloggen din er av høy kvalitet og ser frem til å lese hvert inlegg. Du er FLINK!! :-))

   18. Kaja.
    Dummer jeg meg ut når jeg mener det er mye fokus på kropp? Vel, da er det mange som
    dummer seg ut for «fotballfruen» har fått mye kritikk i media pga kroppsfokuset. Kanskje
    du skal lese litt aviser også?

   19. Hvis du ikke har et slikt behov, hvorfor lar du ikke slike bilder være privat? Jeg skjønner virkelig ikke poenget med å legge ut bilder av seg selv i den settingen du gjorde. At du er fornøyd med kroppen din er jo bra det, men hvorfor dette behovet da? Jeg mener det samme om andre også som legger ut bilder, uavhengig av alder og kroppsfasong. Ser ikke poenget med å eksponere sånne bilder til omverden. Noe lar man være privat. Du visste jo at dette ville skape reaksjoner, uansett om du ikke forstår hvorfor det gjør det…

   20. Jeg gjorde det én gang fordi jeg var stolt over meg selv. Det betyr ikke at jeg har et slikt underliggende behov. Har alle som poster et selfie av selv i undertøy et ekstremt behov for oppmerksomhet, eller kan det hende at noen rett og slett gjør det fordi de har lyst? Folk må slutte å overanalysere… Helt greit at du er generelt kritisk til slike bilder 🙂

   21. Hva er du stolt av?

   22. Hvorfor kommenterer du under to forskjellige navn, Lise?

   23. Anne Karin

    Folk reagerer på denne måten fordi de er sjalu, ingen annen grunn! Vær stolt over og se så smashing ut etter en fødsel 😀 Du fortjener og være stolt over og ha enn så fantastisk kropp så kort tid etter fødsel 😉

  2. Hvis jeg hadde Caroline sin mage hadde jeg og vært superstolt! Hun har jobbet hardt for den! 😉 Gratulerer med nydelig datter, nyt livet :):)

   1. Katrine

    Til Silje, Lise eller hvem du nå er..
    For meg virker det som om kommentarene dine er gjennomsyret av misunnelse. Det jeg vil spørre deg om er hvorfor du føler et så enormt behov for å rakke ned på andre, er det din måte å få bekreftelse på? Det må være slitsomt å hele tiden måtte klage og syte på andre. Dette er Carolines blogg og Carolines kropp – har du problemer med å se på slike bilder, les på noe annet. Din innpåslitne klaging og kritisering er trist.

    Og til Caroline. Vet du hva? Det her er 100% misunnelse, jantelov og »kvinner som hater kvinner» mentalitet. Jeg reagerte også litt først når jeg så bildet ditt. Men det tok meg ikke mer enn 10 sekunder å inne at reaksjonen min var skapt av stor beundring og bittelitt misunnelse. Som jeg skulle ønske at jeg kunne se slik ut etter en fødsel om jeg en gang skal ha barn! Jeg setter stor pris på at du delte bilde, for her høster du virkelig frukten av hardt arbeid, sunn trening og et godt fokus på kosthold! Og vet du hva? Du har på så mange måter fjernet min enorme skrekk for graviditeten. Når jeg ser på damer med hengehud, strekkmerker fra lårene til puppa som forfaller og egentlig har takket helt for seg så blir jeg redd. Nå vet jeg at det ikke er en fasit. At man kan gjøre mye selv, og hvordan man ender opp etter graviditeten henger mye sammen med livsstilen din. Jeg er kanskje ikke dømt til å bli en hvalross (for det er det JEG ikke ønsker, dersom det finnes damer som er fornøyde med det er jo ingenting annet, hver sin smak!)
    Og en annen ting – folk som klager over at du bruker tid til å ta bilder istedet for å sitte med babyen..dere skremmer meg. Husk at kvinnen ikke bare er en fødemaskin. At man skal ha tid til seg selv og til sin egen kropp. Man skal ikke glemme seg selv helt oppi all ammingen, skiftingen og kosingen. Å føde et barn betyr ikke at livet ditt er over – at du kan forfalle. Jeg ser INGEN tegn på at ikke Caroline setter Neila, mannen og hundene over alt annet her i verden. Men ærlig talt. Små barn sover mye – det er jo ikke akkurat slik at Caroline sulter henne fordi hun tar selfies. Skerp dere. Det er dere som skaper et forferdelig kroppspress. Det kan jeg som ung jente signere under. Det er dere som skremmer meg, ved å fremstille kvinnen som en fødemaskin som ikke engang har rett til å være stolt over sin egen kropp lenger. Slik jeg har oppfattet kommentarene på vg, kvinneforum eller andre nettsteder som har omtalt bilde burde Caroline helst låse seg inne på kjøkkenet – med fett hår, forrige ukens sminke, onepiece joggetøy og ikke gjøre noe annet enn å klage over hvor trøtt hun er, hvor sliten hun er og hvor vondt det er å amme. Jeg vet ikke hvem det ville gledet, men kanskje dere – så føler dere dere litt bedre 😉

   2. Amen, Katrine 🙂

   3. Go for it girl 😉
    Gikk selv rett inn i jeansen uka etter fødselen, var tilbake til normalvekt da. Klarte nesten ikke å holde vekta da jeg ammet, mistet et par kg til. Fikk ingen strekkmerker, til tross for barn på 4.5 kg. Er bare rett og slett naturlig slank, trente ikke, men gikk turer og spiste sunt både i svangerskapet og etterpå. Men det er viktig å holde dette for seg selv, ellers så sårer man dere andre. Det er også alltid lov til å kommentere en slank kvinnes vekt, hadde man gjort det samme tilbake, hadde det blitt sett på som uhøflig.
    Jeg hadde samme smale midje som C etter fødselen, men skjulte den under store gensere, i medfølelse med dere andre (misunnelige?) mødre. Så jeg heier på C, og ønsker dere en fin forjulstid, kikker innom for å bli inspirert av den positive innstillingen din til livet 🙂

   4. martine

    Enig enig enig!! Greit at vi har ytringsfrihet i Norge ass, men vi har også noe som heter folkeskikk. Å legge ut et bilde fordi man er stolt og fasinert over sin egen kropp etter en graviditet og fødsel er tydeligvis feil, men å rakke ned og drive med personhets er visst ok, hvilken verden lever vi i? Har maange venner på facebook som legger ut bilder av seg selv etter fødsel, så Caroline er virkelig ikle den første. Og vi kommer i alle slags former og fasonger. Og med utgangspunkt i hvordan Caroline så ut før graviditeten, er det virkelig ikke noe sjokk at hun ser ut som hun gjør nå? Jeg ser forskjell, og synes hun ser like smashing ut nå som før. Hun er naturlig tynn og godt trent, når ble det feil? Ja, la oss frotse oss i drittmat og ligge på sofaen, DET er å være et godt forbilde det.. Vil virkelig legge saken død, for det er da virkelig ingen sak? Men måtte bare.. Ha en strålende lørdag, Caroline! Nyt tiden, og ikke bruk energi på å svare de negative kommentarene, da tar det aldri slutt 🙂 Man klarer ikke bli enige uansett.

   5. Vil bare takke Martine og Katrine for at dere skriver ned det som de aller fleste av oss tenker! Jeg håper så inderlig, og tror at du også vet Caroline, at den generelle oppfatningen av deg og dette hysteriet som har foregått de siste dagene, er slik disse to klarer å få frem i innleggene sine. Bare så utrolig synd at noen føler et behov for å ytre de hatefulle meningene sine til ei så fantastisk dame som du!

    Til slutt vil jeg gratulere deg så utrolig mye med den vakre jenta di, og jeg gleder meg til å følge deg og dine videre! Du er en stor inspirasjon for meg og utrolig mange andre. All ære til deg!!

   6. Det setter jeg utrolig stor pris på 🙂

   7. Er så enig i det Katrine, Martine og Kine sier her. Jeg har selv fått en stor skrekk for graviditet etter å ha hørt vanvittig mange skrekkhistorier både fra jobb og andre blogger. Kjenner meg utrolig godt igjen i det Katrine sier, at Caroline har vært med på å fjerne min skrekk for graviditeten. Og herlighet, så deilig det er! Så godt det er å lese om de positive tingene også, for jeg føler at det drukner i alle skrekkhistoriene som damer kommer med – over hvor fælt det er å føde og tiden etterpå. Jeg tror de ubevisst fokuserer på det negative, og det kan bli utrolig slitsomt både for dem og folk rundt.

    Da jeg så bildet Caroline la ut, ble jeg nesten overrasket over meg selv. I stedet for å bli misunnelig, ble jeg skikkelig stolt på Carolines vegne. Jeg fikk også et kick for å jobbe bedre med å holde meg aktiv, for man får så mye igjen for det senere – på så mange måter. Jeg blir spesielt oppgitt over alle disse som skriver at man skal godta kroppen sin som den er – for så å rakke ned på bildet hun la ut. Det er jo helt blåst?

    Jeg fikk helt sjokk da jeg senere så at dette bildet hadde skapt store overskrifter over hele media-Norge. Eneste jeg klarer å tenke er at det tydeligvis skjer for lite her i Norge..

   8. Jorunn

    Get a life Katrine!

   9. Ingrid

    Så utrolig enig! Dette er alt jeg noen gang har tenkt om deg Caroline! Du må bare være stolt av det du har fått til, og nyte det! De som klager på at man er tynn etter en fødsel, ikke legger på seg 40 kg under en graviditet og er tilbake til utgangspunktet etter kort tid har bare en ting å gjør om de er så misfornøyd med seg selv: tren og spis sunt! Har hørt mange negative komentarer på det bilde som ble lagt ut, og jeg kan ikke annet enn forsvare deg etter beste evne. Jeg beundrer deg, og dette var den største inspirasjonskilden man kan finne. Ikke stopp med det du gjør, vær stolt av deg selv, og vis alle haters hva du er laget av!
    Du er en fantastisk inspirasjonskilde!

    Kos deg med Nelia, for en fantastisk skjønn liten jente! Blir nesten rørt hver gang jeg er innom bloggen!

   10. Benedicte

    Utrolig bra skrevet Katrine! Dette er nøyaktig det samme jeg og min forlovede snakket om før idag. Jeg er naturlig tynn og stolt av kroppen min – det kommer av at jeg har en fantastisk mamma som har lært meg å være glad i meg selv <3 Tanken på å skulle se ut som en hvalross etter fødsel skremmer livskitten ut av meg (for å si det rett ut). Det har ingenting med forfengelighet å gjøre, men at jeg fremdeles vil være meg – selv om jeg har blitt mor. Jeg er nå fast bestemt på å ta meg selv i nakken når det gjelder trening. Det har vært forfriskende å lese bloggen din gjennom hele graviditeten og se at livet går videre, selv om man er gravid.

    Så takk Caroline! For at du er du 🙂

   11. Helt enig, Caroline ser flott ut og har all grunn til å være stolt. Det hadde jeg også vært om jeg så slik ut. Men i denne saken må jeg innrømme at det bør være lov å spørre seg selv hvilke signaler det sender ut? Har man en av Norges beste og mest leste blogger har man vel utvilsomt en stor påvirkningskraft. Om ikke meningen var kroppsfokus bør det ikke komme som en bombe at det for mange kvinner føles slik. Jeg tror at reaksjonene mot bildet i stor grad handler om dette og ikke misunnelse. Personlig må jeg si at jeg begynner å bli ganske så lei av den retningen samfunnet går i når det gjelder bruken av sosiale medier. Derfor handler det for meg om mer enn bare dette ene bildet fra en blogger, men heller jaget om å alltid være på topp, se bra ut, ha tingene på stell osv. Den digitale verden florerer av selfies, statusoppdateringer, hva gjør vi til enhver tid, hvordan ser vi ut osv. På meg virker det som om vi nesten har blitt avhengig av anerkjennelse og «likes». Indirekte tror jeg at dette skaper et press som ikke er sunt, men som man gjerne ikke er bevisst på. Uavhengig av størrelse og kroppsfasong ville jeg synes at en selfies av meg selv etter fødsel er totalt uinteressant for omverden. Det er positivt at Caroline fronter en holdning som sier at alle kvinner burde være stolt av seg selv og at man ikke må ha strekkmerker og hengemage for å vise seg frem etter en fødsel. Betyr det at du da hadde lagt ut et tilsvarende bilde om du hadde sett mindre veltrent, slank og fit ut? Dette er ikke personlig kritikk men her virker det som om man ikke kan komme med kritiske spørsmål uten å bli stemplet som misunnelig eller få slengt » fuck janteloven» etter seg.

  3. Har du Lina fødet er barn og har overhode peiling på hvordan man er etterpå? Hvis du hadde hatt det så hadde du 1. Aldri satt i gang en slik diskusjon og kritikk eller 2. Eier null respekt for andre kvinner. Caroline er barselkvinne i 6 uker, det vil si at man skal være EKSTRA god, omtenksom og hensynsfull ovenfor henne om du kjenner henne eller ei! Man har nettopp gjennomgått STORE endringer både i livssituasjon og kropp og man har tusen nye hormoner i kroppen. Du vet vel kanskje at fødselsdepresjoner finnes også, hvis du ville vært med på å gi Caroline det så skjønner jeg du starter diskusjonen, hvis du vil påføre et annet menneske bør du tenke deg godt om. Jeg regner med Caroline preller dette av seg, men hvem vet? Hvis ikke du har noe positivt å si hvorfor gidder du å kverrulere? Og spesielt til en som nettopp har blitt mamma. Og hvem er det som skaper fokus på kropp? Jo det er du ved å ta det opp og sette ideer hos andre lesere. Hvis ikke du kan tolerere at folk er fornøyd med utseende sitt burde du holde deg unna Internett og ikke oppsøke det. Seriøst jeg blir så irritert, og dette innlegget er også rettet alle andre sjalue, kverulerede besservitere!

 168. Ville bare gi deg en god og varm klem, og takke deg for at du er du! Inspirasjon! Skulle ønske du slapp å måtte lese all negativitet for tiden! Jeg sier godt jobbet! Den kroppen har du velfortjent og du er en fantastisk mor <3

  Hilsen trofast leser.

 169. Gratulerer så mye!! Du kommer til (er allerede) å bli en fantastisk mamma!
  Og jeg vil si jeg er imponert over hvordan du ser ut nå, det viser jo kun til at hvis man jobber for det kan man bevare den kroppen man vil ha etter fødsel. Til alle de som føler seg støtet: Dette er da ikke en mal på hvordan man skal se ut, men hvordan et selvdisiplinert menneske har greid å jobbe for det hun vil. Håper dere skjønner at det er hos dere problemet ligger når dere føler en trang til å kritisere og slenge ut feige kommentarer.
  Du er fantastisk, Caroline! Lykke til og kos dere i tiden framover, føler meg heldig som får ta en liten «del» av det i bloggen her! 🙂

  Stor klem!

 170. Åh de tårene… Jeg fikk baby for to måneder siden, og gråter fortsatt 😉
  Og må unngå alt av tragiske/triste nyheter om barn. Takler det ikke.

  Gleder meg til å lese om fødselen din!!

  NYT NYT NYT!!! <3

  1. P.S. Hurra for rosa tøfler på Barsel OG undertøyselfie av magen etter fødsel!!! 😉

 171. Ingeborg

  Hei!

  Gratulere sååå utrolig mye med lille Nelia! Hun er jo bare nydelig, akkuratt som mammaen sin!
  Ville bare si at jeg heier så utrolig på deg som mamma, og bare digger bildet du la ut på instagram og at du slår et slag for trening og sunt kosthold under graviditet, som er så utrolig viktig!! Du har all grunn til å være stolt over både baby og kropp! Gleder meg sånn til å følge dere videre og jeg tror dere kommer til å bli en fantastisk liten familie! 🙂
  Klem! <3

 172. Hei Caroline. Jeg bare lurer på en ting.. Det er angående dette bilde.. Hadde du forventet å få slike medieoppslag som du har fått? Det er jo helt sykt hvor oppblåst det har blitt, kunne tru du hadde gjort verdens største synd.. 😛 Jeg personlig synes hele hysteriet er utrolig dumt.. Synes det er spennende å følge deg, og du er en stor inspirasjon for meg 🙂 (Og mange mange andre) Masse lykketil med den lille, og nyt tiden 🙂

  Hilsen en fast leser 🙂

 173. Hei 🙂 Gratulere så mye med den lille, noe så nydlig! Har fulgt med bloggen lenge, og er så glade på deres vegne!
  Men jeg ville bare si at du må ikke føle vi blir lei av mammabloggingen din, for det er faktisk noe av de vakreste en kvinne gjør i livet. Og det er ofte lett å tenke at du har alltid blogget om mote og slike ting, og at nå kan en ikke blogge om mamma livet, men fra og med nå til Nelia er 18 år har dere fult og helt ansvar for henne, så jeg håper du kommer til å blogge om henne! Lykke til med den litt skummle, men så spennendes tiden fremover! Ønsker dere det beste!
  Hilsen en stolt leser, som føler seg så heldig som har fått hvert med på denne fantastiske reisen gjennom bloggen din 🙂

 174. For et nydelig og rørende bilde! Og for en vakker familie dere har blitt <3

 175. For et nydelig bilde <3 ååh, blir så glad av å lese bloggen din !! Du er virkelig sterk ! Gratulerer så masse som foreldre <3

 176. Og mitt siste innlegg!
  Gratulerer med ei flott jente og nyt babytiden. Tiden går alt for fort og snart begynner hun på skolen.
  Lykke til!

 177. Hei!!

  Okei, jeg tenkte bare å si noe. I det siste har det jo TATT AV med det bilde på instagram som du la ut fire dager etter fødselen. «å jeg får dårlig selvtillit» «bidrar til kroppspress» og ellers hvis du har lagt ut et bilde generelt av deg selv lettkledd: VG ARTIKKEL FOTBALLFRUE DITT OG DATT. Jeg er så dritt lei av alt dette!!!! Jeg blir GAL.

  Du ser helt fantastisk ut! Helt fantastisk ut! Og at du da legger ut et bilde av deg selv, hvorfor er det galt??? Vel, fordi andre misunnelige kvinner innser at du ser bedre ut enn dem, men de nekter å innrømme det så de rakker ned på deg i stedet.

  Og du har vært forelder i under en uke og det er helt på tryne at folk oppfører seg på denne måten til en nybakt mor.

  Jeg ville egentlig bare si at jeg støtter deg 100%, jeg synes du ser SMASHING ut, jeg synes du virker som en med vett i skallen, du tar vare på deg selv og du virker generelt veldig søt og snill 🙂 (i tillfelle du har glemt det) så vil jeg minne deg på at jeg er sikker på at det er MANGE fler som er stolt over deg og støtter deg, enn folk som rakker ned på deg. (det er bare sånn at de negative kommentarene er de man husker dessverre 🙁

  Jeg har fulgt deg i flere år, og gleder meg til å følge med videre. Gratulerer supermasse, Nelia var helt nydelig og du har jammen meg en utrolig fin familie 🙂 kos deg og lykke til videre <3

  Hilsen leser som ikke er fan av janteloven (hehe)

 178. Så herlig bilde altså <3
  Synes forresten du ser helt smashing ut og har all grunn til å kunne vise frem kroppen din og være stolt!! Vet akkurat hvordan det er å få negative kommentarer når man ser så fit ut etter en fødsel. Selv fikk jeg slengt til meg mye stygt og det var leit, men innerst inne så vet man jo at det er en bra ting å ha ivaretatt kropp og helse i høy grad!
  Mange burde begynne å ta mer tak i sitt eget liv, og slutte å vie så mye av tiden til å analysere og legge seg opp i hvordan andre mestrer sitt!
  Stå på, du er ren inspirasjon!!!

 179. Vil bare gratulere dere med deres søte lille jente!
  Jeg har fulgt med på bloggen over lengre tid men aldri kommentert før. Bloggen din har gjort meg så utrolig verpesyk, men også inspirert meg til å bedre kostholdet mitt og treningsvaner! Du er utrolig vakker, både før og etter fødsel!

  1. Så koselig å høre, tusen takk <3

 180. Hei. Gratulerer med baby! Jeg har fulgt deg i mange år, og har bestandig ment at du er en flink Blogger ( som riktignok har et overdrevent behov for å se bra ut hele tiden, to timer på badet daglig sier sitt) men jeg har valgt å overse dette. For syns du har mange andre fine kvaliteter. Men hjelpe meg, så skuffa jeg ble når jeg så det bildet av deg! Hvor ble det av classy Caroline? Dette er sånn somfjortiser legger ut! Hva vil du med dette? Hva synes egentlig mannen din om det, og hva sier foreldrene dine? Og vennene tdine? Tror du ærlig talt at de syns det er helt ok??

  1. Det var venninnen min, Charlotte, og mamma som oppfordret meg til å legge det ut, fordi de synes jeg har taklet graviditeten så flott 🙂 Så de støtter meg hundre prosent, hvorfor skulle de ikke det?

   1. Victoria

    Jeg er glad du la ut bildet! Du ser knallbra ut, og jeg synes det var kjempefascinerde å se en menneskekropp så sterk, og hva den taklet. I tillegg til at jeg personlig synes det var en fantastisk f*ck you til alle som sa du kunne kysse kroppen og diverse farvel for nå ble det bare dvask hud og voksenbleier med blod. Stå på, Caroline!

  2. Så enig Siri! Har alltid synes Caroline virker svært velreflektert, blant annet fordi hun er så flink til å skille hva som passer seg «offentlig» og hva som bør forbli privat (politikk, religion osv). Ble også svært imponert over måten hun har present lille Nelia for verden – super classy! Og skjønner godt hun vil vise fram at hun ser flott ut etter fødselen – for fy søren så flott! Men det ville tatt seg såååå mye bedre ut med klær på? En ettersittende kjole ville fortsatt vist fram den flate magen uten at det var tacky…

 181. så utrolig koselig det så ut! men jeg vil si en ting.. jeg så bildet du la ut på instagram! og du ser helt fantastisk ut! du stråler og bør være stolt og fornøyd over hvad u har skapt og hvordan kroppen din og innsatsen din har gjort slik at du ser fantastisk ut etter fødselen. men.. jeg er selv 16 år.. når jeg så bildet ditt gjorde det meg supermotivert til å trene gjennom fødselen, den gang det skjer! men jeg vet jeg ikke har like gener som deg, og vil antageligvis legge på meg mye(som mamma gjorde), og få mye strekkmerker.. jeg syntes du burde være superstolt med kroppen din! men jeg ble litt lei meg når jeg etterhvert innså at jeg aldri kommer til å se ut som du gjør etter en graviditet, uansett hvor mye jeg trener.. jeg mener ikke å være slem eller frekk.. vet ikke heelt hva jeg skulle få ut av denne kommentaren.. ville bare «få det ut» 🙂 Du trenger heller ikke å godkjenne denne kommentaren

  Du virker perfekt, du ser fantastisk ut og det virker som om du har en fantastisk og snill datter! kos deg 🙂 <3

  1. Du er god nok som du er <3

 182. Jeg har alltid tenkt «huff, så kjedelig å miste alt man har jobbet for i flere år, på 9 månede!?» . Mange begynner å trene i ung alder og det er jo først etter mange år at det blir et så godt resultat og at det har blitt livsstilen din, men mange gravide jeg omgås med, kaster alt de har jobbet for i flere år rett i søpla fordi de mener at det er skadelig for barnet og trene og ikke spise alt man kommer over, jeg har alltid vært imot disse kvinnene, men aldri utrykket meg særlig fordi jeg ikek har hatt en konkret bevis som beviser nettopp det jeg mener, men nå har jeg det! Du har vist oss alle at trening og en sunt og normalt kosthold er veien å gå for et friskt barn, frisk kropp og friskt sinn! Du er en så stor inspirasjonkilde for meg og mange andre <3

  Gratulerer så mye med vakre Nelia <3

  1. Her klarte jeg ikke å la være å kommentere. Bildet av en nydelig slank Caroline er _ikke_ et bevis på annet enn at det var slik _Caroline_ så ut fire dager etter fødsel. En annen kvinne kan kanskje spise og trene akkurat like mye som Caroline og likevel se helt annerledes ut. Alle kropper er forskjellige, og alle har like mye rett til å være stolt av sin egen kropp, -stor eller liten. Det jeg blant annet synes er synd med alt styret rundt Instagram-bildet, er at kommentarfelt overalt fylles opp av kvinner og menn som prater om disse gravide damene som ikke trener og spiser alt de kommer over… Det fremstilles som om at enten er man flink og disiplinert og blir seende ut som Caroline, eller så legger man på seg fordi man ikke er flink nok. (Jeg ønsker ikke å gjengi hva mange skriver om gravide damer som legger på seg mye under graviditeten, -det er så mye slemme kommentarer at jeg blir helt matt.) Og bare så det er sagt- det er _ikke_ Caroline sin feil at folk skriver slikt. Ok, dette ble veldig på siden av kommentaren din, Maia, jeg måtte bare få det ut.

 183. Det er koselig når hormonerne går bananas, nyt det! Det er et tegn på at anknytningen virker 🙂

 184. Ååå, jeg blir så sint på de som skal komme med negative ting til deg! Du har jobbet hardt for den kroppen der og har all grunn til å være stolt 🙂 Vis den fram, den kroppen der er ikke til å skjules!

  Selv om jeg ikke kjenner deg, så er jeg utrolig stolt av deg! Du har klart å trene gjennom hele graviditeten og født en fantastisk datter. Lykke til videre med Nelia og kos dere, dere er fantastiske 😀

 185. Elisabeth

  Wow, altså! Utrolig hvordan et bilde kan skape kaos på nettet, og få folk over hele landet til å ytre hva de tenker om ditt og datt og ikke minst overanalysere alt mulig. Bildet i seg selv er jo kun et bilde, men hadde du hatt strekkmerker eller litt mer klumper på magen din, så hadde nok flere reagert med «.. Ja, sånt skjer etter en fødsel..» i stedet for at du får kommentarer om at du er et dårlig forbilde. Jeg tror nok at når mange så det bildet, så de kun en slank kropp, som BURDE vært større, som BURDE hatt en hengete mage, fordi folk flest ser sånn ut etter en fødsel. Men ikke du, og det er da helt greit, og topp for deg! Linnie Meister la ut bilde etter sin fødsel, Gry Larsen la ut bildet to måneder etter sin fødsel, men DU er den som får kritikk fordi man ikke kan se på deg at du har vært gravid.
  Samtidig, så skjønner jeg mye av kritikken, da unge jenter ser opp til deg og vil se ut som du gjør. Du er et forbilde, og det vet du godt, og jeg vet ikke om du la ut bilde for å vise alle at du kan sprette tilbake igjen etter fødselen og nærmest vinne over alle de stygge kommentarene du har fått under graviditeten. Men altså, undertøysbilder finnes da overalt, og du fortjener ikke all kjeften alene.
  Du har all grunn til å være stolt, det burde alle være, men jeg som mange andre lurer på hvilke budskap du vil sende. Når unge jenter ser bilder som det du la ut, så vet vi alle hva det kan føre til. Du har jo følt presset selv, og det har jeg også. Du kom deg jo ut av det før det i det hele tatt begynte, så jeg lurer på om du tenker på denne perioden noen ganger? Jeg er ikke det grann misunnelig eller sjalu, jeg er glad på dine vegne og syns du er tøff som legger det ut og tåler all dritten som kommer i etterkant. Men jeg må innrømme at jeg får vondt av de små som er lei seg når de ser slike bilder, jeg har jo vært ei slik ei selv og husker hvor stygg jeg følte meg til tider.
  Du skjuler jo mye av ditt privatliv, for eksempel hvilket politisk parti du stemmer på under valget, så jeg bare lurer på hvorfor du vil fokusere så mye på kropp. Vil du vise alle som kritiserer deg, som da du skrev «… klar for dusj og rettetang» på Facebook? Jeg syns bare det er mistenkelig. Jeg personlig har ikke noe mot at du legger ut slike ting, for jeg er sterk og selvsikker nok til kunne være glad på dine vegne. Jeg har på følelsen av dette ikke «bare» var et bilde du la ut for gøy.

 186. Hei hei kjære deg!

  Først å fremst så skal du kunn være stolt av deg selv. Folk bør skamme seg over hva de sier. Voksende mennesker som ikke har bedre å gjøre en å være sjalu. Når det er sagt: Jeg ville egentlig sende deg en mail så dette ikke ble liggende åpent i kommentarfeltet men forstår veldig godt at du ikke har tid å svare på mailier nå 🙂 Har selv to barn og er 26. Jeg er mammaen bak en ganske liten blogg (ca 1000-1500 lesere dagelig) og etter at VG gjorde ett intervju med meg og min lille familie om merkeklær til barn har det verdt mye «drittslenging» på blogg osv.. Og selvom jeg fikk forklart meg godt i nrk debatten (føler jeg selv) så stormer det fortsatt.

  Det jeg lurer på er: Pleier du å svare på alle kommentarer som er negative, og hvordan takler du det? Jeg prøver å la det gå inn det ene øret og ut det andre men synes ikke alltid det er like lett.. Du må gjerne sende meg en mail istede for å skrive åpent her om du har tid, og evt slette denne kommentaren..

  Kos deg med nurket! Det er en HÆRLIG tid 🙂
  klemklem fra en annen mamma

 187. Jeg har alltid forsvart deg overfor de som kritiserer bloggen din,og prøver å fortelle de hvor jordnær du er samtidig som du er veldig strukurert og har orden på alt noe som er til inspirasjon,men så kom det bilde av deg selv som alle nå snakker om og da er mitt forsvar forgjeves.Et sånt bilde sier veldig mye om personligheten.Jeg som så mange andre forstår ikke poenget.Jeg syns det er flaut jeg.Tror ikke det for noen er snakk om misunnelse akkurat på dette.Lurer på hva dine nærmeste tenker om det aller mest.Hvor ble den respekterte,elegante og klassiske damen av da? Vi ser at du har en flott figur i trange treningsklær f.eks.også,så dette var unødvendig og pinlig.Sorry Caroline,men det måtte sies.Mulig ammetåken har tatt helt overhånd 😉

  1. Sier ett bilde mye om personligheten? Si det høyt til deg selv, og smak på hvordan det høres ut.

   1. Det er bare det bildet som gjør at folk får et inntrykk av eksponeringsbehov og oppmerksomhet. Jeg synes bildet er kjempeflott, og du har all grunn til å være ekstremt stolt! Det er ikke mange som ser sånn ut fire dager etter en fødsel! De forstår ikke det at du kun «hadde lyst» kan være den eneste grunnen, at det absolutt «må» ligge noe annet bak det. Som da feks oppmerksomhetsbehov osv.
    Blir helt matt av at folk skal kritisere deg opp og ned i mente. Dette er til resten av dere: kan dere ikke konsentrere dere om dere selv, og bruke energien deres på noe mer fornuftig enn å bli så hissige for ett bilde? Må være slitsomt å bruke så mye unødvendig tid på slike dumheter.. Ofte er sikkert målet å provosere, og dere går rett i fella. Samme med mange av leserne dine Caroline, som lirer av seg masse dritt bare for å få deg provosert. Anyways, gratulerer med barn, kropp og alt som er!:) Veldig fortjent! God helg!

   2. Det er så utrolig digg at du ikke lar deg pille på nesa av alle de helt meningsløse kommentarene og den ufortjente kritikken du får! Du virker så reflektert og så klok at jeg får helt bakoversveis. Den lille snuppa di har virkelig vært heldig med mammaen sin, det skal være både sikkert og visst.

    Du inspirerer så utrolig – til å være glad i min egen kropp, til å være stolt av meg selv og ikke minst til å være aktiv og bry meg om min egen kropp. Du inspirerer meg kun positivt, og det takker jeg deg for! Hadde jeg ikke likt det du skriver om, hadde jeg latt være å lese bloggen og i alle fall ikke giddet å skrive kommentarer om hvor mye jeg ikke liker bloggen din. Skulle ønske at alle kunne bruke energien de bruker på å kritisere deg, til noe mer fornuftig. Vi kvinner burde heller bruke energi på å støtte og hjelpe hverandre. Det inspirerer DU til – at vi kvinner er fantastiske, uansett hvordan vi ser ut! Hurra for en fantastisk blogg og hurra for den fantastiske dama du er.

    KLEM <3

   3. Marianne

    Signerer denne! Et bilde sier ingenting om hvem du er som person.

   4. Helt ening, bildet sier ingen ting om en personelighet. Det er mennesket bak som kunn kan fortelle hvordan man selv er. Lattelig at ett bilde kan ødelegge ett helt inntrykk av en person.

 188. Gratulerer så mye som nybakte foreldre til en herlig liten jente!! Jeg blir utrolig GLAD inni meg av å lese innleggene dine, og av stoltheten du utstråler! Nyt tiden sammen med familien din, jeg ønsker dere all lykke!! 🙂

 189. jeg synes det er helt forjævlig(unnskyld) trist at du skal få så mye kritikk som nybakt mamma. Du er fantastisk flott, og jeg skjønner ikke hvorfor du ikke skal få lov til å vise fram at du er stolt over deg selv? Jeg vedder på at de som har kommentert stygt til deg, er halvfeite damer, som først og fremst har veldig lite liv, og er sjalu på deg. Jeg synes du er utrolig sterk og jeg ser opp til deg. Lille Nelia er veldig heldig heldig som har en så fantastisk mamma som deg!! gleder meg masse til å følge deg videre. Store klemmer fra meg.

 190. Håper dere nyter tiden godt nå:-) jeg bare lurte på om dere skal døpe Nelia?
  Blir iallefall kjempe spennende å følge forberedelsene da, du er jo så flink og kreativ, bryllupsplanleggingen var så spennende å følge.
  Stor klem til en flott mamma

  1. Ja, det har vi 🙂

   Tusen takk!

 191. Åå, det så koselig ut <3 har lest bloggen til mammatilmichelle? Hun har lagt ut flere hyggelige innlegg om deg! 🙂

 192. Så kjempe koselig ut. Gratulerer så mye med baby 🙂

 193. Madelaine

  Hver eneste dag legger kvinner ut bilde av magen sin/kroppen på Twitter,instagram, blogger, Facebook osv etter de har født, noen for å kanskje vise seg mens andre for å gi andre gravide kvinner der ute inspirasjon og håp om at det er faktisk mulig og se bra ut. Men med en gang du gjør det og fordi du ikke er full av strekkmerker og hengemage er du plutselig et dårlig forbilde? Jeg vil nå heller si motsatt, dette beviser at trening og sunt kosthold under en graviditet har alt og si. Hvem har gitt disse kvinnene rett til å mobbe deg i media fordi du rett og slett ser fantastisk ut? Og til dere som sier det er tåpelig å ha med rettetang på sykehuset: det tar 15 min for meg å rette ut håret, er det virkelig verdens undergang og ville føle seg fin etter en fødsel? Jeg så ikke media gikk i fistel når Heidi Klum gikk Victoria secret show to uker etter fødsel? Nei, hun ble hyllet over hele verden. Hele graviditeten har blogglesere og media snakket om hvor liten gravidmagen er og nå dette. La de være i fred… Hun har lagt ut endel bilder av babyen sin, hvorfor kan ikke heller vg ha på forsiden hvor nydelig den jenta er?

  Hadde dette vært midt på sommeren og Caroline hadde villet gå på stranda en uke etter fødsel, hadde ikke det heller vært greit? Tenk litt før dere sier noe 🙂

  Nok får være nok! Kos deg med jenta di og værsåsnill prøv å ignorere disse damene som ikke klarer å ønske andre godt 🙂

 194. Kjære Caroline! Jeg får fnatt av alle damene som er så ekle. Har aldri lest bloggen din, men nå skal jeg begynne. Håper ikke du gidder å forsvare deg mer, det trengs ikke. Du ser smashing ut, og det er faktisk veldig godt etter fødsel. Til alle sure damer- skam dere! La vær å se hvis dere ikke vil!!!!

 195. Gratulerer så mye med lille Nelia! Utrolig nydelig navn og 🙂

 196. Hei Caroline! Som mange andre de siste dagene så er det første gang jeg kommenterer selv om jeg har fulgt med på bloggen din i årevis. Ville bare gi litt ekstra støtte(kanskje litt anderledes) i saken om å legge ut bilde av deg selv i undertøy etter fødselen. Husker den gangen du fikk så mye kritikk for å legge ut bikini-bilder og da ble jeg selv litt rasende fordi jeg mente at du på de bildene var litt i tynneste laget; selvom mesteparten var muskler så det nesten usunt ut. Måtte ta meg selv i nakken og reflektere over hvordan du formidler deg selv og bloggen før jeg kom tilbake til konklusjonen om at kanskje jeg er litt missunnelig fordi dette har hun jobbet hardt for; hun spiser fornuftig og trener som en champion! Du er virkelig en inspirasjonskilde til tusen, som fremme sunne idealer, så gi blaffen i resten og hør på oss som respekterer deg:)

  Denne gangen så vil jeg hylle deg opp i himmelen fordi kroppen ser smashing ut(særlig magepartiet)! Du ser sunnere ut nå enn noen gang og det passer deg så inderlig med bittelitt ekstra på kroppen(igjen, spesielt rundt midjen)! FLOTTLFOTTFLOTT sier bare jeg! Gratulerer så mye med en nydelig og frisk jenteunge, kos deg masse i tiden fremover:) Flaut og si, men føler jeg «kjenner» deg litt etter disse årene derfor sender jeg deg en STOR klem i tillegg!!!

 197. Hvis jeg noen gang skal skrive en artikkel om janteloven, vil dette kommentarfeltet være dominerende i teksten . Maken til oppførsel har jeg ikke sett før. Jeg synes det er tragisk at så mange velfungerende, voksne damer kan sitte bak en pc-skjerm og lire av seg kommentar etter kommentar som oser av jantelov og misunnelse lang vei. Caroline, du er helt utrolig nydelig og jeg er mektig imponert av hvordan du både har taklet graviditeten og alt som har fulgt med den. Når jeg så bildet ble jeg døds imponert, du er et sant forbilde for meg når det kommer til en sunn og aktiv livsstil. Stå på, jeg er helt sikker på at lille vakre Nelia kommer til å være superstolt av den fine mammaen sin når hun blir større 🙂 Ha en super lørdag! <3

 198. Kjære Caroline.

  Gratulerer så mye med Nelia hun er aldeles nydelig. Du og Lars-kristian har en magisk tid forran dere, nyt den. Og det vet jeg at dere gjør. Du er ei flott jente ( og da tenker jeg først og fremst på det som bor i deg.) Ingen tvil om at du har masse kjærlighet og gi Nelia, og de rundt deg. Du har all grunn til å være stolt og glad for det du har oppnådd.
  Synd at enkelte ikke kan klare og glede seg over andre sin lykke og suksess. Det er klart man kan være uenig om ting men det er en del usaklige kommentarer , kun skrevet for å rakke ned på og såre. Sjalusi…misunnelse. ..bitterhet….og respektløshet . vi burde gå i oss selv og tenker over hva slags egenskaper vi vil at våre barn skal arve.
  Kos dere i tiden som kommer. Dere kommer til å ha en helt fantastisk Jul, Det er noe helt spesielt med den første julen med barn.

  Mamma til 3.

 199. Ville bare si at du er en fantastisk person som alltid klarer å spre glede! Hver gang jeg er innom bloggen din sitter jeg igjen med inspirasjon og kun positive tanker. Jeg synes jo også det er greit at man skal få lov å klage litt, men om man ikke har noe å være sur eller negativ for, skal man da være nødt til å late som man klager bare for at andre for all del ikke må tro at noen faktisk har det superbra? Nei! Selvsagt ikke! Jeg og har det helt fantastisk, jeg har verdens beste mann, verdens beste familie og svigerfamilie, jeg elsker huset vårt og tilogmed bilen selv om den er gammel og lite pen – den er VÅR,. Jeg har ingen grunn til å klage på noe som helst, jeg er GLAD!! Akkurat som deg! Så skjønner eikke hvordan folk kan mene at man da sender signaler om noe som ikke er reelt. For meg ER det reelt å være glad hver eneste dag, glad for at alle jeg er glad i også har det bra. Samme som du sikkert har det, spesielt nå – du er så herlig og bobler over av lykke! Jeg elsker det!
  Så er det bare sånn da, at noen MÅ påstå at det går ikke an å ha det så bra. Til dere vil jeg bare si, tenk dere om. Vi bor i et av verdens rikeste land. Allerede der har man vunnet i lotto. Å drive å klage over at noen legger ut et skrytebilde av seg selv på instagram, det bør dere faktisk holde dere for gode til. Vær glad dere lever i et fritt land der man kan gjøre sånt uten å bli steinet ihjel. Vær glad for at Caroline tør å vise seg så kort etter fødselen, for mer dømmende mennesker enn i norges land skal man visst lete lenge etter. Vær glad for det dere selv har og har oppnådd, så kanskje dere en gang i framtiden kan lære dere å være glad på andres vegne også., istedetfor å dra «dårlig forbilde»-kortet om alle som utmerker seg utenom normalen. Svære, dissende mager fulle av strekkmerker tror jeg alle har sett masse av oppigjennom siden det er «det normale», så jeg synes det var flott å se at noen får til noe annet med godt gammeldags hardt arbeid. Alle er forskjellige og alle får velge selv hvor mye eller lite de vil legge i kropp og utseendet. Men ingen skal behøve å få så mye pepper for valget sitt uansett. Skjerp dere, jeg blir faktisk flau av å være norsk, nesten flau av å være kvinne når jeg ser hvor stygg damer er med hverandre. Det gjelder ikke bare her, det gjelder hver eneste dag.

  Fortsett å være deg, Caroline – det fins bare en av deg, og du er et kjempeherlig menneske sombidrar til mye positivt i en verden full av negativitet. 🙂 :-*

 200. Gratulerer så mye igjen, så fantastisk vakker Nelia er! Ikke rart dere er stolte! <3

  Må bare si som jeg har sagt før, at det er helt utrolig hvor mye fæl kritikk og kommentarer dere får! Jeg syntes du ser HELT fantastisk ut, og du har all grunn til å være stolt av deg selv! Jeg blir så sur når folk kommentere i hytt og pine om at du sender ut et usunt signal til andre jenter med tanke på det flotte bildet du la ut av deg selv i undertøy! Du har jo aldri gjort noe annet enn å si til alle leserne dine at man skal være stolt av seg selv, uansett kroppsform! Jeg mener også at det er merkelig at ikke folk setter mer spørsmålstegn ved de personene som propper i seg junk og e-stoffer gjennom hele graviditeten og går opp uendelig mange kg pga usunn mat, for det er etter min mening IKKE sunt for verken ungen eller moren! Har blitt en slags unnskyldning for mange i samfunnet at de kan spise hva de vil når de blir gravide, for de blir "feite" uansett.. Stå på, og fortsett å legg ut bilder av den sunne og flotte kroppen din! <3 Ha en super helg!

 201. Stor gratulasjon med en nydelig datter :))
  Syns det er helt ille hvor mange ekkle kommentarer du får(og de værste er kanskje ikke lagt ut her).
  Mener det er ren sjalusi. Du er superflink med trening og mat, og det vises på kroppen din.Trener en del sjøl, så jeg vet
  at det gir resultater.
  Kos deg med alle dine og nyt tiden framover!!

 202. Jeg skulle ønske folk kunne se bildet som en inspirasjon til å holde seg i form og unngå å forfalle under en graviditet. Hvem drømmer ikke om å se sånn ut etter en fødsel?! Jeg tror (uten å påstå at det er realiteten) at mange «skylder på» graviditeten til å kunne stappe i seg alt de vil, for «de skal jo bli feite uansett», og at de derfor går opp mange kilo. DU er et forbilde for de som ikke vil la barnet og graviditeten ta over kroppen!

 203. Amen, Caroline! Du er enkelt og greit bare helt rå! Nelia er heldig som
  har en mamma med bein i nesen og som tørr å være seg selv, å stå opp for seg selv! Kroppen din er fantastisk, fordi
  du tar vare på den! Det er lov å vise frem at man er stolt!
  Jeg digger deg! Drit i de som er sjalu, dømmer deg
  uten grunnlag; de har tydeligvis ikke bedre å gjør!
  Kos deg med den nydelige jenta di,
  Jeg er sikker på du er en like fantStisk mamma
  som person! Du inspirerer vertfall meg!
  Stor klem!!!

 204. Gratulerer med den lille! Ingenting er større enn å bli mamma, og pappa!
  Jeg lurte på hvorfor dere valgt navnet Nelia? Utrolig fint, er så koselig og flott med navn ikke alle andre har! 🙂 kos dere masse og nyt tiden, snart løper hun av sted og du er invitert på «kafébesøk» i «kiosken» hennes.. Hihi!
  Skjønner ikke hvorfor du har fått kritikk for hvor fantastisk flott du er, for lille Nelia sin del så betyr jo det alt å ha en mamma som føler seg bra og får selvtilit gjennom alt det harde arbeidet hun la ned i kosthold og trening! Hun er verdens heldigere lille jente som har en sunn mamma som har masse overskudd! Og det er jo barnets beste man skal tenke på, ikke egne sjalue tanker 🙂
  Gleder meg til å følge fortsettelsen!
  PS. Som du har nevnt skal ikke dette være en «mammablogg» (om jeg ikke husker helt feil), og selvom du poster innlegg som har vært baby/mamma relaterte har du gjort det med samme touch som alle andre innlegg, og absolutt ikke gjort det noe kjedelig, du har gjort det på med fantastisk måte med en fantastisk fin balanse!
  Jeg heier på deg, Nelia og Lars-Kristian!

 205. Hei Lars-Kristian 🙂

  Kroppen til din vakre fru er på alle mulige måter beundringsverdi og flott, og jeg vil anta det hadde blitt hysteri om hun ikke hadde lagt ut bilde også. -Siden de fleste som leser bloggen hennes (ut i fra komentarer å tolke) stadig vil ha en bit av henne, og «mye vil ha mer».
  Hvis man ser bort i fra bildet, som jeg synes er fantastisk, hvordan var din reaksjon på «kvinner som hater kvinner»- innlegg som ble publisert både her i komentarfeltet og på facebook?
  – Jeg mener, hadde min bedre halvdel fått så masse ufint og uhørt skrevet om seg, så hadde jeg fått et behov for å ytre meg? Jeg vet ikke om det er galt eller riktig (sier verken enten eller) men tror kanskje mitt behov for å forsvare hadde nådd nye høyder..

  Igjen, gratulerer så masse med lille vakre tulla deres <3 Nyt hvert eneste øyeblikk dere har sammen!

  -Lisa

 206. Caroline Berg Eriksen, gratulerer så mye med det nydelige lille nurket deres!:-) jeg ble faktisk rørt til tårene da jeg i en butikk bare måtte sjekke bloggen din der jeg så første post om at lille Nelia var født. Merkelig at jeg kan bli så glad og rørt på deres vegne når jeg egentlig ikke kjenner deg, hihi:-) du e ei fantastisk dame på så mange måter og du er virkelig et forbilde! Jeg elsker at du motviser all kritikk og ruler med rosa tøfler og knallfint undertøy;-D hvem har sagt at en skal gå med slitte, hudfargede bestemortruser når en er blitt mor? Også bilde du la ut viser bare at du er stolt av kroppen din og at all trening og sunt kosthold har mye å si, og kroppen din har du jobbet for:-) du er helt rå! Stå på ditt, du har utrolig mange som backer deg, så glem alle andre som skal kritisere å krangle. Denne tiden skal du bruke på kos og bare kos, du ska ikke måtte forsvare deg selv for andre som ikke har annet enn spekulasjoner og antagelser å komme med. Håper så inderlig at du ikke lar det negative påvirke deg, og at du klarer å kose deg og nyte denne tiden til det fulle:-)
  jeg blir så inspirert og motivert av deg at du aner det ikke! Bilde av deg 4 dager etter fødsel gir meg motivasjon til å trene å spise sunt for du er jo et levende bevis på at det lønner seg:-) du er så positiv og du ser positivt på alt, elsker ditt perspektiv på livet! Til og med da det nærmet seg fødsel på søndag så virket du så rolig( du visste vel gjerne ikke at det bebien skulle ut på det tidspunktet;-)). Du skrev i et innlegg der folk hadde spekulert i hvordan du skulle føde, der du sa at du såg på fødsel som en utfordring og at du skulle vise hva du er laget av. Du er ei tøff dame med bein i nesa, samtidig som du ser fantastisk bra og delikat ut!
  Dette ble litt langt men jeg bare måtte:-) håper dere koser dere om dagen og bare nyter:-D gleder meg til å følge dere videre og ønsker dere alt godt!:-)
  Klem<3

 207. Mathilde

  Hei!
  I stormen av all kritikk rettet både mot kroppsfokus og det som blir omtalt som overdreven perfeksjonisme vil jeg bare få si at jeg setter enormt stor pris på å få en annen versjon av det å få barn enn alle de vanvittige mengdene med skrekkhistorier som finnes der ute. Du taklet åpenbart både svangerskap og fødsel svært godt fordi du har en sterk og trent kropp. Det kan ingen si noe på. Så spiller selvfølgelig gener en stor rolle, men du har i alle fall klart å roe ned min fødselsangst betraktelig, ja for det KAN jo faktisk gå bra i motsetning til hva man får inntrykk av på diverse mammaforum. All ære til deg for at du fordmidler din opplevelse av svangerskap og fødsel på en så positiv måte, det er godt med en motvekt til alle skrekkhistorier der ute.

 208. Ærlig talt. Å dra alle som reagerer på instagram-bildet over en kam og kalle oss sykelig sjalu irriterer meg mer enn at folk poster lettkleddbilder av seg selv i tide og utide.

  Jeg er 40, og har for lengst godtatt kroppen jeg har fått tildelt. Jeg, personlig, er mer redd for påvirkningen da jeg selv er mor til en datter på ni år.

  Når man har en kropp som er uoppnåelig så fremt man ikke løper en mil hver dag, så er det LITT forskjell på å poste denne kontra en naturlig sunn kropp.

  Jeg er heller ikke for at de som har en usunn livsstil, som en motvekt til dette, skal poste valkene sine mens de knasker på en gigantisk melkesjokolade.

  Jeg er ikke for at folk skal poste kroppen sin i det hele tatt. Fokuset på kropp har blitt så stort at jeg er redd hele mitt barns generasjon eneste ambisjon er å bli gatebil-babe.

 209. Hei! Ville bare si at jeg synes du svarer godt og saklig på usaklige og nedsettende kommentarer som tikker inn. Det sier mye om deg:) Må jo innrømme at kommentarfeltet ditt til tider er nokså underholdene, selvom jeg selvfølgelig skulle ønske at du slapp alle de negative kommentarene. Men igjen, det at du faktisk godtar kommentarene og svarer så godt du kan på de, det står det stor respekt av! Selv elsker jeg bloggen din, og håper at du klarer å fokusere på alle de positive kommentarene og nyte livet som småbarnsmamma! Masse lykke til, du er virkelig en supermamma<3

 210. Linn Christine

  Kjære vene, at folk ikke bare kan holde de negative kommentarene sine for seg selv. Du har all grunn til å være stolt av deg selv Caroline! Du er fantastisk, og du er garantert en super mamma. Jeg fatter ikke behovet for å konstant rakke ned på andre, bare fordi de har det bra og er stolte av seg selv. Jeg håper virkelig ikke at du tar alt dette til deg. Hold hodet høyt og nyt tiden med Lars-Kristian og Nelia. Hun er så vakker, og for et fantastisk navn! <3

 211. Til Caroline Berg Eriksen

  Først av alt gratulerer med overstått fødsel, har selv barn + gravid så vet det en fødsel og tiden etter kan være krevende.

  Jeg har aldri kommentert på din blogg før, så dette blir nok første/eneste tilfellet jeg gjør. Du fremstår som en dyktig blogger, med god forståelse av busniess.Det jeg personlig reagerer på vedrørende ditt «instagram stunt», er følgende. Jeg forstår at du med din bakgrunn vet hva som vil skape debatter,overskrifter som igjen betyr flere lesere= flere sponsorer/mer penger. Og at dette bilde ville kunne bli ansett som «kontroversielt» noe som det har blitt blandt mange.

  Hvorfor valgte du og legge det ut? Du med din journalistutdannelse visste dette kunne føre til mye mediadekkning som igjen ville resultere til flere lesere på din blogg,så det var absolutt ett smart trekk ja.

  Det sies at all PR er god PR, men hvorfor ikke da også kalle en spade for en spade? Jeg har lest av argumenter at du ønsket dette fordi du er stolt osv, den saken er helt greit nok. Men vil du påstå at det ikke også var delvis for markedsføring av din blogg? Flere lesere = mer penger.

  Det sies at om menneske fikk all rikdom i verden ville det likevell ikke vært fornøyd, om man fikk hele jordkloden ville man ha ønsket to. Og at man aldri slutter og strekke seg etter noe mer/bedre før man ligger i graven med jord i munnen. Jeg håper du forstod denne digrisjonen, og at du kan oppfattes slik utfra ditt siste bildestunt.

  Mitt siste spørsmål er om du har gjort deg noen langsiktige tanker for din datter før du valgte og «dele dette bilde» med resten av verden. Jeg leste i en kommentar at både din mor/venninne oppfordret deg til og legge ut dette bilde? Hva var bakgrunnen for at de mente det? Som du selv er fullt klar over vil din datter når den alderen komme, bli eksponert for både bilde av sin mor lettkledd rett etter fødsel, og alle de ulike synene av kommentarer fra hele Norge. Det vil alltid være sårende for ett barn og lese/høre at noen mener noe stygt om «mammaen sin»

  Mener du det var verdt og ligge ut dette bilde etter all responsen du har fått? Og ville du ha gjort det igjen om du skulle valgt pånytt?

  Jeg håper du tar deg tid til og svare på spørsmålene.

  Mvh Maria

 212. Først og fremst: Gratulerer med en nyyyydelig datter!! 😀 Skulle ønske vi kunne sett mer av henne, men forstår at dere også vil skjerme henne 🙂 Takk for at du alikevel har vist oss noen bilder!
  Så: fælt så mye oppstyr det har blitt rundt det bildet ditt. Har ikke lest gjennom alle komentarene her, men vil bare si at du er utrolig tøff som la ut et slikt bilde, da du sikkert visste at det kom til å bli kritisert! Du er god som takler dette så bra så kort tid etter fødsel!
  Selv er jeg glad du la det ut, fordi det motiverer meg til å fortsette med min sunne livsstil. Gøy å se at du får betalt for de valgene du har tatt (og tar) hver dag, om å leve aktivt og sunt. Regner med at det ikke fristet like mye hver dag å løpe på tredemølla når du måtte løpe å tisse hvert femte min. Men du gjorde det på tross av dette, og da har du grunn til å være stolt!
  Er også glad for å se at du tar vare på deg selv, både under og etter graviditeten. Skremmende hvor mange som driter i utseendet sitt (og enda verre: livsstilen sin) og skylder på graviditet og fødsel.
  Godt å se at det går an å få barn og fortsatt ta vare på seg selv. 🙂
  Dessuten er det en viss dobbelmoral i at kvinner hylles for å legge ut bilder av feite mager med strekkmerker, mens du får så fillene fyker..! Jeg blir provosert!!

  Beundrer deg for suksessen du har klart å skape! 🙂 Spent på om vi får høre hvordan du opplevde fødselen! 🙂

  Takk for all positivitet og inspirasjon jeg får gjennom bloggen din hver dag! 😀 Du er en solstråle! Ha en strålende helg! 😀

 213. Hei kjære du!

  Nå har jeg aldri kommentert til deg før, men så fikk jeg plutselig behov for å rope ut noen støttende ord til deg. Jeg håper inderlig at du ikke tar kritikken av Instagram-bildet så personlig og støtende som det kan virke. Mange ser ikke at hver for seg må finne sin lykkes vei og sin vei å lykkes på, du har funnet din og klarer å leve av interessene dine – kosthold, trening, mote og skjønnhet (m.m. naturligvis) – og gjør jobben din over måte bra! Det er alltid noen som griner på nesa over andres suksess. Jeg husker du skrev for en stund tilbake, at en av grunnene til at du trener er for at kroppen din skulle kunne takle en graviditet, noe du også har bevist at du klarte.
  Du er flink og jeg ønsker deg og den vesle familien din alt godt i framtiden!

  Klem fra Vanja

 214. Gratulerer masse med nydelige Neila! Du er et kjempegodt forbilde. jeg forstår ikke hvordan folk kan gi så mye hat til en så fantastisk person. Ikke la dem trykke deg ned, du er 1000 ganger bedre enn dem uansett, det vil du alltid være;) keep up the good spirit! Jeg synes det var bra at du la ut bilde fire dager etter fødsel, du har jobbet kjempehardt for å få den kroppen du har og da har man rett til å være stolt over det og vise det frem. Kos deg med den søte datteren din:)

 215. Therese k.

  Må LE av hele bilde debatten. Syns det er digg at noen, som Caroline, er så tøff å legger ut et så lekkert bilde rett etter fødsel! Hvem ser sånn ut etter 9 mnd uten disiplin? Ikke mange. Dessverre er det mange damer der ute som ser på graviditeten som en 9 mnd’ers fråtsefest, ikke gidder de ta vare på seg selv, eller trener sånn gjennom en graviditet? Men kritisere andre for at de ser smasing ut etter en fødsel Pga egen dårlig samvittighet, ja det er janteloven på sitt værste. Typisk Ola Normann. Du skal ikke tro du er noe. Caroline, du er lekker, og hadde jeg vært mannen din, hadde jeg vært stolt!!! Gi jernet jente, flere burde vært som deg, rett å slett være trygg på seg selv, og gi blanke F… i hva naboen og Gud å hvermann mener.

 216. Vet ikke hvorfor kommentaren min ikke ble godkjent, den var ment som en positiv kommentar til deg 🙂 Det ville kanskje blitt for mye diskusjon rundt den?

  1. Beklager, ser at den fortsatt ligger til godkjenning 😉

 217. Først og fremst vil jeg bare gratulere deg så uendelig masse med et nydelig familiemedlem. I tillegg vil jeg si at du er tøff som takler all kritikken disse dager, og i den forbindelse vil jeg dele dette blogginnlegget med deg: https://styleconnection.blogg.no/1385806417_fra_bloggenorge_til_m.html Anbefaler deg å ta en titt 😀 Klem fra Bodil

 218. Nydelig øyeblikk! 🙂 Synes hele denne debatten går over stokk og stein. Synes noen tar helt av i begge «camper». Selv skjønner jeg begge sider av saken. På den ene siden så er det ett stort kroppsfokus som øker ved at du legger ut ett slikt bilde. Samtidig så har man den andre siden, hvor det er problem med økende overvekt blant Norges befolkning og det å fremme ett sunt kosthold og trening er noe jeg mener er positivt. Bilde i seg selv var jo ett såkalt selfies, men synes ikke at det ikke burde være greit å legge det ut da det er din blogg/instagram. Du har flere ganger svart du gjorde det fordi du er stolt. Ferdig med den saken. Bør du ha i mente at du tross alt er ett forbildet for flere tusen unge mennesker? Ja det synes jeg. Men samtidig så bør du også få være stolt over din kropp, hva du og den har prestert. Men i og med du svarer på en slik måte som i øvrig kommentar som «halvfeit dame med masse strekkmerker» bør du heller holde deg til å si du er stolt og har like mye rett til alle andre og legge ut ett bilde. Skjønner jo behovet for å forsvare deg mot alle angrepene fra ulike hold, men tror det bare fyrer under. Ikke alle som kritiserer er nødvendigvis «feite damer med strekkmerker». Samtidig så er jeg sikker at flere som støtter og beundrer deg har slike skavanker, men likevel klarer å være glad på dine vegne. Flere som har støttet deg på instagram har trukket likhetstegn mellom kritikken og sjalu feite damer med strekkmerker. Det synes jeg er stygt, og merker provoserer meg i motsetning til bildet ditt som var mer fasinerende.

  Uansett må jeg avslutte med å si at du selv er nok klar over at bildet var egnet til å skape debatt. Det er mye dobbeltmoral ute å går, for jeg mener virkelig at folk bør kunne være stolte over kroppen sin uansett hvordan den ser ut, uansett om den har skavanker eller ikke. Du må også ha din rett til å legge ut ett bilde av kroppen din, særlig med tanke på hvor mange som kunne virke som det «håpet» du skulle slite med mage og skavanker etter fødselen. Så skjønner du hadde behov for ett «dere tok feil» bildet 😉 Barnet deres er helt nydelig. Skjønner godt du er forelsket. Nyt tiden videre, så håper jeg at diskusjonen rundt bildet legger seg snart. Tross alt er det kun ett bilde av ei nydelig dame i undertøy. Ikkje så BIG DEAL! 😉

 219. Litt på etterskudd: Gratulerer så mye med nydelige Nelia! <3 og så må jeg bare nevne at jeg virkelig savner den gamle mobilversjonen! Synes denne blir så utrolig tungvint.

 220. Hallo 🙂
  Har fulgt med på kritikken du har fått I det siste og jeg skulle bare si at alle som er imot deg er sjalue. Det er mange som er misunnelige og ønsker med dette å få deg til å gi opp. Du har som man skjønner utviklet bloggen din nå I det siste, og slik burde du fortsette 🙂
  Det er få som klarer å gå på lavkarbo og ut ifra det prøver de å «få ut» sinnheten de har over seg selv. Det med at du har lagt ut et bilde av kroppen etter 4 dager (så flott som den er), gir meg et tegn på at det faktisk er bedre å gå på lavkarbo enn å oppfatte kroppen som en og få I seg alt uten å tenke over det man faktisk får I seg, som videre fører til halvfeit kropp med strekkmerker :/)
  Nuss Nelia<3

 221. Hei Caroline!!

  Gratulerer med en nyydelig jente, hun ser utrolig skjønn ut! Syns ikke du bør bry deg om kritikken du har fått for bilde, alle har forskjellige kropper og din er fantastisk! Vilje styrken din er også beundringsverdig. Håper du koser deg videre med den lille jenta di 😀

 222. Gratulerer så mye med den lille 😀 Er så fantastik tid og er sikkert på at dere koser dere maks. Ha ha, dette har jo nesten blitt som en diskusjonsforum. Så jeg slenger meg på her jeg å.
  Har slitt med aneroksia i mine yngre år, og må bare si herre min og heldig jeg hadde vært hvis du var mitt forbilde og ikke disse tynne avmagrede jentene i magasinenen. Forskjellen? Jo du er godt trent, har et sunt fokus på mat og du spiser ;D. Ergo, du er et sunt forbilde, og hvis ungdom ønsker å begynne å trene for å «bli som deg» (da du er et forbilde for mange), ja så bra 😀 😀 For slik kropp får man ikke av å slutte å spise he he.
  Du er en inspirasjon. Jeg vet jeg aldri kommer til å se slik ut hverken før eller etter en fødsel, men det er et valg jeg tar på lik linje med de fleste andre. Hadde jeg sett slik ut etter fødselen, åh herremin og stolt jeg hadde vært da 😀 Synes det er helt fantastisk at det er mulig 😀 😀

 223. Du er flott og du er heldig, du er inspirerende og gir meg ofte et positivt puff i hverdagen:-) DET er grunnen til at jeg leser bloggen din, ikke for å sitte med smale øyne og lete etter noe å pirke på! De som gjør det, kan jo drite i å lese bloggen, drit i å bruke energi på å kommentere osv. For selv om ingen er perfekt så må man for svarte få lov å ha det bra! DU gjør meg glad Caroline, DU har vist meg at man kan hvis man vil(opptil flere ganger og DU har lov å gjøre det som gir DEG glede og mening. Gratulerer så masse med en liten engel:-)

 224. Caroline! Jeg leser ikke ofte gjennom kommentarene dine eller kommenterer på innleggene dine, men idag kunne jeg ikke dy meg!
  Bloggen din er fantastisk! Jeg blir så glad, motivert og inspirert av innleggene dine. Det er ikke du som skaper et dårlig kroppsfokus! Tvert imot! Du viser viktigheten av å holde seg aktiv og spise sunt. Du inspirerer så mange flere enn du tror til et sunt og aktivt liv. Dem som skaper et dårlig fokus, det er de som roper og skriker om dette her. Som jeg ser mange andre skriver også, tenker jeg at dette er misunnelse. Hvem hadde ikke, om de hadde hatt en kropp som din, lagt ut et slikt bilde så kort tid etter en fødsel.
  Jeg er så glad for at du hever deg over dette, svarer dem og fortsetter å blogge! Det er jo ikke vanskelig å se at de som kommenterer negativt får problemer med å snakke for seg etterhvert som du svarer! 🙂 🙂

 225. Marianne

  Gratulerer med den lille! For noen flotte bilder dere har fått tatt – idyll og harmoni.

  Jeg er også super imponert over din flotte kropp, kun 4 dager etter fødselen! Der har du fått lønn for mange måneder med å ta godt vare på den (kosthold og trening) – vel unt! Det er inspirerende å se at det er mulig! At den norske janteloven lever i folket, DET håper jeg du hever deg over. Det at noen tror at det er greit å kritisere deg fordi du uansett er så pen, vellykket og suksessfull – minner mer om mobbing enn noe annet. Du er en sterk og stolt kvinne, og kommer til å komme styrket ut av dette. ALLE (meg selv inkludert), skulle ønske vi hadde viljestyrke nok til å kunne vise en tilsvarende kropp etter fødsel! så det er bare misunnelse!

  Ta godt vare på deg selv, din kjære og din aller nyeste kjærlighet! Alle gode ønsker for adventstiden og jula!

 226. Synes det er helt tragisk å lese så mye negative tilbakemld vedr bildet som ble lagt ut på instgram. Haters gonna hate! Utroig mye sjalusi, misunnelse og jantalov ute å går her. Mye grenser tl nettmobbing, jenter kan være så fæle med hverandre. Til dere som ikke har noe hyggelig å si så er det vel bedre å la vær å følge Caroline på insta og blogg hvis dere synes hun er så fæl som legger ut ett sånt bilde!

  Til deg Caroline vil jeg bare si at du ser fantastisk ut! Det er lov å være stolt av hvordan man ser ut, det er lov til å fornøyd med seg selv.
  Nyt tiden med lille og riktig god jul <3

 227. Jeg er en av de som egentlig ikke bryr meg om hva andre gjør, eller aldri lar meg påvirke når du er så God damn PERFEKT hele tiden. Jeg er ikke en av de som alltid kommenterer og forsvarer deg fordi jeg alltid er enig med deg. Jeg er ikke en av de som er blodfan av deg og som alltid trykker seg inn på siden din. Men så legger du ut et bilde av deg selv på instagram med dobbelt så finere kropp enn meg kun fire dager etter at du har født, og jeg blir så JÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆVLIIIIIIIIIIIIIG

  INSPIRERT!!!!! FY FLATE CAROLINE!!!!!! Jeg fikk helt hakeslepp da jeg så det bilde og tenkte faen så jeg skal jobbe hardt med trening fremover fordi jeg vil også ha en så sterk kropp selv etter en fødsel!! Seriøst du viser jo hele verden at hard trening og sunt forhold til mat gir den beste helsen og kroppen under hvilke som helst omstendigheter !!!! DAMN!!!!!! DU HAR ALL GRUNN TIL Å VÆRE STOLT!!!!

  – sier forresten god helse fordi det vet jeg at du har med tanke på at du nesten ikke en eneste gang har hatt problemer under fødselen. Har ikke fulgt deg så tett så det kan jo hende du hadde noen dårlige dager, men fra det lille jeg har fulgt med på så har du vært utrolig sterk også under fødselen. Jeg kjenner mange som har vært inn og ut på sykehuset pga graviditetsproblemer. SÅ VIRKELIG !!! WOOOOOWWWW IMPONERT! DU ER SERIØST MITT NYE FORBILDE.

  jeg blir så jævlig irritert på hun der oppe som skal liksom skrive så pent og konstruktivt oppe, og så ødelegger hun alllllltt med å svare på spørsmålet ditt angående en feit dame som poster bilde med strekkmerker at JA DET ER OK FORDI DA ER HUN UTENFOR DET NORMALE OG KAN VISE AT HUN FORTSATT ER FØRNØYD MED DET???????? EHHHHH er ikke det selvmotsigende så vet ikke jeg? Flesteparten av gravide rett etter fødsel har ikke sixpack, og det at du er fornøyd med det? ER DET RART folkens??? Seriøst..

  Caroline I LOVE YOU!! HAHA.

 228. At voksne folk kan være så usmakelige, og så onde!! DERE ER MOBBERE. Dere snakker om forbilder og påvirkningskraft, men hva signaliserer dere av holdninger og verdier?!? Til Karoline og din mann; gratulerer med jenta!

 229. Hei! Hvorfor tar du aldri bilde av fjeset til ungen din???:-)

  1. vi har ikke bestemt oss for om vi vil eksponere henne eller ikke ennå, og enn så lenge føles det riktig å ikke gjøre det 🙂

   1. Anne Berit O

    Må virkelig få gi dere masse ros for måten dere har valgt å eksponere lille vakre Nelia på!!
    Vakre stemningsfulle bilder uten å vise ansiktet hennes.
    Takk for alt dere deler med oss!

   2. Gøril

    Så lurt å tenke seg godt om før dere eventuelt tar henne med i «rampelyse» 🙂 Er så imponert over koss fort du fekk energien tilbake etter fødsel, eg er sliten i et par uker etterpå 😉 Kos deg masse, er en magisk tid, og det beste av alt er at det bare er begynnelsen, så mye kjekt i vente <3

 230. Gratulerer med lille Nelia. Tøft av deg å legge ut bilde 4 dager etter fødsel. Du ser fantastisk ut. Ikke bry deg om all kritikken, du kan gjøre akkurat som du vil :).Du er en stor inspirasjon for mange inkl.meg. Har kjøpt boken din for lenge siden, og har gått over til LCHF kosthold.. Familien er i bedre form enn noensinne takket være bla. deg… Hold fokuset på alt det positive i livet, og nyt hvert øyeblikk sammen med din lille familie . Takk for at du deler av ditt liv, veldig kjekt å følge deg 🙂

 231. Hei hei 🙂
  Jeg la igjen en kommentar tidligere på dette innlegget, men jeg må bare si igjen, at du virker som en kjempeFLOTT person! Du må bare lukke ørene å ikke høre på all denne bullshiten som folk skriver til deg! De er bare misunnelige, du er så flott dame! Å du hadde all grunn til å legge ut det bilde! Du så kanonbra ut!! Det er creds! STÅ PÅ 😉 Å Gratulerer igjen med den nydlige datteren deres 🙂

 232. Pernille

  Kjenner jeg blir litt engasjert jeg også i denne diskusjonen ang det bilde du la ut på instagram. Det jeg tror folk ikke tenker helt over er at å leve av å blogge og eksponere segselv ikke er et vanlig liv. Jeg pleier å si at det er ikke rart hollywood stjernene ser så bra ut, det er jo jobben dems. Litt av det samme blir jo ang denne bloggen også, Du lever jo av å eksponere degselv på bloggen og jeg ser ingenting negativt i det. Hadde jeg hatt de rette egenskapene og mulighetene så hadde jeg gjort dønn det samme og det tror jeg mange andre også hadde gjort, men ikke alle. Vi er alle forskjellige og har ulike synspunkter på ting. Prosentandelen som lever av å blogge er extremt liten til forskjell for de som må fysisk ut i jobb og er låst på den arbeidsplassen i 7,5 time uten å kunne dyrke sine interesser i denne tiden pluss barn som skal følges opp med lekser og sine interesser f.eks og ja folk har ulike utfordringer som gjør det veldig vanskelig å leve opp til det man innerst inne kanskje ønsker.

  Noen blir gjerne provosert fordi man ikke ønsker at din tilværelse skal fremstilles som vanlig og noe som alle kan få til bare de vil nok for slik er det ikke. Det er mange faktorer som spiller inn. Jeg kunne godt ha vært en av dem som lot meg provosere utifra min situasjon utenom at jeg skal si så mye om den for det vil jeg ikke ut med og det må jo man bare akseptere at livet har forskjellige ting å by på for hver enkelt. Jeg lar meg ikke provosere fordi jeg beundrer deg, på samme måte som f.eks en eller annen hollywood stjerne. Det er en fryd å følge deg på bloggen din, men å sammenligne ditt liv med mitt, hadde jo gjort meg alvorlig deprimert hvis jeg skulle gå i dybden med det. Jeg vet at det er ikke et vanlig liv du lever og derfor blir jeg ikke stressa av det heller. Man kan beundre hva andre får til selv om man ikke kan klare det selv og selv om man har ulike forutsetninger..fortålesen må gå begge veier såklart, men har man ikke så gode argumenter så kan man ikke heller forventer gode svar, men det kan jo være litt øyet som er også. Jeg f.eks er ikke så god til å ordlegge megselv alltid slik at alle jevnt over skal forstå budskapet mitt, det er en kunst det også å ordlegge seg, skal man gjøre seg forstått må man ha gode argumenter og det ser jeg at flere som har kommet med kritikk her på bloggen ikke alltid har, og da graver de sin egen grav istedet for å komme med gode poeng hvis det er det dem vil.

 233. Martine west

  hva synest lars kristian om at du driver å posere halvnaken og legger det ut på insta, de fleste gutter vil vel ikke at hele verden har mulighet til å se på noe som de anser som «sitt». Og her en dag søkte jeg på mannen din, og fant flere nakenbilder, er det slike pornobilder du vil at ungen dine skal finne, jeg hadde ansett det som veldig ubehagelig 🙂 men ivertfall det kan være lurt å tenke om en ekstra gang før slike legges ut. (nettvett)

 234. Synd det er så utrolig KOSELIG å lese bloggen din om dagene. Er innom flere ganger om dagen bare for å kikke etter nytt innlegg. Babyer er det vakreste som finnes og hele bloggen din lyser av kjærlighet til den lille. Er ikke rart du er stolt heller, dere er en nydelig liten familie og jeg ønsker dere masse lykke til og god jul! klem <3

 235. Du er inspirerende!

 236. Huff, saa mange stygge komentarer 🙁 Klem til deg, Caroline! Magen min var borte etter et par dager. Jeg syns du er fantastik og paaenget ditt er at vi er alle forskjellige. Og det er ok! xxoo Hege

 237. Kjære Caroline.

  Først og fremst: Gratulerer til deg og mannen med en velskapt, liten jente. Ethvert barn fortjener å være så etterlengtet og elsket som deres datter er 🙂

  Uavhengig debattene som til tider har rast rundt deg og bloggen din, er jeg så imponert over hva du har fått til! Jeg har vel fulgt bloggen i tre år nå – med bokutgivelse, designing av både sko- og kleskolleksjon og andre oppdrag – du har all grunn til å være stolt av deg selv, og ikke minst nyte godene som følger av hardt arbeid. Stå på!

  Alt godt videre for deg og familien din! Ønsker dere en god adventstid <3

 238. Masse gode tanker og lykkeønskninger til deg og din lille familie! Du ser umåtelig bra ut, og tror du er og kommer til å være en fantastisk mor. Nelia er heldig og trakk absolutt det lengste strået i himmelen 🙂

 239. Jeg må si at jeg beundrer måten du takler all kritikken du får på, spesielt de som trekker syke paralleller mellom et bilde av deg i undertøy, og deg som et forbilde og mor. Jeg kan tenke meg at det er mye følelser i sving etter en fødsel, så jeg håper ikke du lar dette påvirke deg i en negativ grad. I min venninnegjeng sendte vi bilde av deg til hverandre, og hyllet deg for at du så så bra ut! Og ikke minst for at du «tør» å vise at du er stolt over deg selv. Noe du har all grunn til å være! Vi ble også motivert til å trene på, før en Evt graviditet. Ikke bare for å kunne føle seg flott etterpå, men også for å unngå sykdom under et Evt svangerskap. Jeg blir også lei meg når jeg leser at andre som har strekkmerker, og har større mage enn deg hylles, når de legger ut bilde av kroppen sin. Hvorfor er det greit? Hvem bestemmer hva som er normalt egentlig? Jeg er helt enig i flere som skriver her: det er media og noen lesere her, som skaper hysteriet. Syns vi heller skal heie på hverandre, uansett om man hadde lagt ut bilde av seg sellv eller ikke. Uansett hvordan man ser ut. Du er jo voksen nok til å kunne bestemme selv;)
  Gratulerer så mye med den lille. Nyt! Tiden går jo så altfor fort<3

 240. ville være flott å gjøre et innlegg om babyen din: fôring, turgåing, hygiene … Hva kunne jeg gjøre? Takk.

 241. Herlighet så idyllisk det ser ut! Ønsker deg en snart god 1. desember, ser frem til å få nye ideer og inspirasjon fra deg! God lørdag

 242. Gratulerer så mye med alt det gode som dere har fått til, dere fortjener det 🙂 Skjønner godt hvis det tar krefter når folk er negative og egentlig direkte slemme og usakelige, men det er mange som støtter dere også 🙂 Deriblant meg 🙂 Kan eventuelt fortelle deg noe som kanskje kan vise hvor godt forbilde du er også, ikke bare de tullete anklagelsene om det motsatte. Pappa gikk bort for litt over et år siden, og til bursdagen min fikk jeg en signert bok av deg i gave 🙂 Pappa hadde kreft, og han prøvde alt for å bli frisk. Nå skal det sies at han var sunnheten selv før kreften, men noen ganger rammes man rett og slett av uflaks. Uansett, han var så imponert av bloggen din (haha, tenk at jeg fikk pappa til å lese den :P). Han syntes du var så flink og hadde så fine innlegg med ordentlig kvalitet (for å sitere han :)). Den siste kaken han spiste før han ble dårligere, var den limeostekaken du har i boken, og han syntes den var så god! 🙂 Koselig minne 🙂 Så jeg lagde mat til han fra boken, for han kunne ikke spise karbohydrater, sukker og de andre tingene, vet du. (Og ja, det er en mening i å spise sunt eller egentlig normalt, de forsker jo på dette på Rikshospitalet). Dette økte livskvaliteten hans betraktelig vil jeg si, og jeg sitter med fine minner igjen hvor du faktisk bidro til dette. Så du betyr mye for mange, og for meg er bloggen din et lyspunkt både når jeg har det bra og ikke. La det positive overskygge det vonde, Caroline 🙂 Jeg vil i hvert fall si tusen takk til deg. Håper kanskje dette kan overskygge de vonde kommentarene i dag. 🙂 Dere kommer til å bli like fantastiske foreldre som pappa var, og han var den beste! 🙂 Kos dere videre, og ikke bekymre deg for å lage mange nok innlegg eller noe, for vi som er trofaste venter på deg. 🙂 Ha en fin kveld. 🙂 Her går det i lesing til eksamen, hehe, eller jeg bør lese 😀 Klem til dere begge to, faktisk! 🙂 <3

  1. Så rørende! Caroline, jeg håper du fikk med deg denne <3

   1. Ja, jeg fikk den med meg 🙂 Trodde jeg hadde svart, men ser at det ikke kom med :/ Kondolerer så mye, hyggelig at boken min var til hjelp i denne vanskelige tiden :/

 243. Kjære Caroline, jeg vil bare fortelle deg at du ser feiende flott ut, uansett om du er gravid, veier 20 kg ekstra, eller ser ut som du gjør den dag i dag 🙂 Jeg har aldri følt et press på å være tynn når jeg leser bloggen din, jeg har derimot blitt stoltere over den kroppen Gud ga meg, og begynner å bli fornøyd med det jeg har 🙂 Syns det er synd at media og medmennesker oppfordrer til å «elske kvinner i alle størrelser og former», men kun støtter det, hvis kvinnen har noen kg. ekstra på kroppen. Det er en dobbeltmoral uten like, som skaper forvirrelse og usikkerhet. Er det greit å si at noen er sykelig tynn, men galt å si at noen er smellfeit?

  Er helt bak mål, at du må skjule kroppen din, bare fordi andre har problemer med sitt eget selvbilde. Hvis ei dame med overflødig fett og strekkmerker skal kunne vise kroppen sin fram, etter svangerskapet, må også ei topptrent dame med magemuskler få gjøre det samme.

  Jeg vil se stolte kvinner, i ALLE fasonger og størrelser 🙂

 244. Christine

  Kjære Caroline, jeg skulle ønske jeg kunne gi deg en stor klem! Denne negativiteten fortjener du virkelig ikke. Jeg håper du klarer å se forbi alt det negative og heller fokusere på alle positive kommentarer. Du skal vite at vi er veldig mange som støtter deg og jeg personlig synes du er helt fantastisk <3

 245. Ville bare si at det er skrevet en artikkel om deg i et engelsk blad på nettet, dailymail.co.uk 🙂

 246. Hei hei!:)

  Jeg forstår ikke hvorfor det å være stolt av kroppen sin er forbeholdt de med noen kilo for mye, valker eller i overkant med former. Du ser fantastisk ut, og har all rett til å føle deg stolt, fantastisk og som en supermamma. Dette er følelser jeg unner absolutt alle, og håper aller mest at alle de som bruker tid og engasjement på å rakke ned på ei som har jobba hardt for å være frisk og sunn, føler dette. De trenger det antagelig mest.

  Gratulerer som supermamma, Caroline! og nyt! Jeg gleder meg til det er min tur, litt uti april:) da skal jeg også være supermamma, antagelig med ørlitt mindre synlige magemuskler;) (min store craving er friterte kyllingvinger.. akk, for en skjebne;))

 247. Utrolig koselig bilde ! De siste årene har det i vår familie på fem vært pappan min og jeg som pynter juletreet på lille julaften og jeg har alltid hatt et nært forhold til pappa 🙂

  Det har jo vært mye styr rundt «etter» bildet ditt, og følte at jeg ville prøve å få frem noen konstruktive synspunkter/tanker som kanskje ligger litt mellom de supernegative og de superpositive, føler meg sånn midt i mellom. Føler ikke for å til de grader kritisere deg, men heller ikke å rose deg opp i skyene for det, om du skjønner? 🙂
  Men, følte Chiraq traff spikeren litt på hodet med tweeten sin! Folk har lov til å synes hva de vil om bildet ditt, men det fins grenser for hva man kan beskylde folk for ut fra ett bilde (tenker på div. negative blogginnlegg og påstander om at du nedprioriterer babyen din, helt vilt hva folk får seg til å skrive rundt omkring!).

  Må si at jeg (som mange andre) reagerte litt mer på den negative siden (om det går an å si) da jeg så bildet som ble lagt ut. Det var heller mer at jeg skjønte ikke helt poenget, for det kom ikke akkurat som et sjokk hvordan du så ut etter fødselen, både med tanke på hvor trent du var i utgangspunktet og at magen din ikke var gigastor. Ble og litt overrasket over at du la det ut så kort tid etter fødselen (i forhold til å spare bildet og evt. legge det ut senere), med tanke på hvor mye styr det har blitt tidligere rundt lignende bilder, og at det nok ville bli omtrent samme styret dette gangen. Regner med at du må ha tenkt tanken, siden det ut fra en kommentar over virket som du kanskje var litt i tvil om du skulle legge det ut. Dermed skjønner jeg ikke hvorfor du valgte å legge ut et slikt bilde i lys av at det allerede var hardkjør fra norsk media etter lille Nelia sin ankomst.

  Men ! Du er en voksen dame som bestemmer selv, og jeg føler ikke at jeg har rett til å bestemme om det var rett eller feil å legge det ut. Alle har rett til å være stolt over kroppen sin etter en graviditet, uansett hvordan man ser ut! Og innlegg om at folk føler seg feit fordi du har født, skjønner jeg ikke helt poenget med, er liksom som om de ikke visste hvordan du så ut før du ble gravid 😛 Som sagt over, ingen bombe hvordan kroppen din så ut. Helt ærlig må jeg si at jeg fikk mer følelsen av å ha for små pupper 😛 Haha…. Men så kan man vel egentlig ikke sammenligne seg med ammende kvinner på akkurat det punktet 😉

  Det jeg prøver å få frem, er at jeg prøver å forstå hvorfor du selv valgte å legge til enda mer trykk fra media og «haters», når du kunne lagt ut et annet, kanskje mer påkledt, bilde for å vise at du følte deg tom etter at magen forsvant (har lest kommentaren din på Facebook om at du la det ut fordi du var stolt over kroppen). Da ville dere kanskje unngått det ekstra negative trykket, og heller ha enda litt mer ro og fred rundt den første tiden med en nyfødt 🙂 Vet, og ser, at det er mange positive tilbakemeldinger, men det er jo gjerne de negative som biter seg litt ekstra fast 😉 Og kanskje litt ekstra nå som kroppen reagerer annerledes enn før du ble gravid 🙂
  Håper jeg har klart å tydelig og konstruktivt få frem tanken min med kommentaren, og kanskje tar deg tid til å svare? 🙂
  Ellers må du nyte tiden før hun plutselig racer gjennom huset, prøver å bruke hundene som ponni og dekker hele stuegulvet med leker 🙂 Selv om hun gjerne kan gjøre opp for alt det ved å se på deg med uskyldig ansikt og tvinne deg rundt lillefingeren 😉

  1. Saklig og konstruktiv kommentar. Skriver under på den.

  2. Dette skisserte akkurat den følelsen jeg satt igjen – en mellomting! Samtidig som jeg støtter oppom spørsmålet – hvorfor legge ut bildet? Som i, du har vært ute i «hardt vær» før for slike bilder, og du kan jo umulig latt være å vurdere det når du gjorde valget. Tenker bare at som nybakt mor er det vel ikke akkurat media som får førsteprioritet, og den telefonen din må ha plinga i ett!? Som en ung kvinne selv må jeg si at jeg er imponert over fysikken, men absolutt ikke overrasket med tanke på den livsstilen du lever. Men, som en som er over gjennomsnittet interessert i psykisk helse, opplever jeg kroppsfokuset som uheldig for gruppen som leser blogger – unge mottakelige jenter. Når det er sagt syns jeg alle mødre, om de har sixpack eller strekkmerker, skal være stolte av kroppen sin – den har trossalt bært frem noe av det vakreste vi har 🙂

 248. Jeg fikk tårer i øyekroken bare av å se på bildet, blir håpløst rørt! (:D)

 249. Thea Alice

  https://ingerpluss.blogg.no/1385711893_fkk_janteloven.html?fb_action_ids=495750227190791&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B557436197668127%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D#.UpoOzmRvxO9

  Dette inlegget synes jeg du skal lese! utrolig bra skrevet og utrykker hva alle vi som heier på deg mener! synes du ser fantastisk flott ut og det er ikke din skyld at noen ikke klarer å få ræva si opp av sofaen og trene litt og da må rakke ned på andre( som feks deg, som ser SMASHING ut) for å føle seg bedre. Stå på, med lykke om en nydelig babytid og en fin jul 🙂

  Thea

 250. elisabeth

  Åhhhhh, for et nydelig bilde av far og datter ! Ekte kjærlighet. Helt vidunderlig at du deler dette med oss lesere nå i mørke desember.

 251. Fy søren du er virkelig en nydelig jente med bein i nesa og sterk ryggrad! Beundringsverdig! 🙂

 252. Gratulerer så mye med et nytt familiemedlem. Inspirerende hva du klarer å få til! Synes det er topp at du la ut et bilde av deg selv, for å vise hvor stolt du er av kroppen din, og at du har klart dette av egen vilje og innsats. Det skal ingen ta fra deg 🙂

 253. Hei 🙂 Jeg følte det akkurat på den måten som du beskriver etter min fødsel. Jeg husker at jeg tenkte at jeg ikke kom til å ville gå igjennom dette en gang til, men etter hvert som timene gikk så fikk jeg så stor avstand til fødselen og smertene så veldig fort. Det er akkurat som det er meningen at man skal «glemme» det:p Det virker som om det er en slags forsvarsmekanisme som gjør at det ikke virker så ille som det egentlig var når man var midt oppi det. Jeg har en sønn på ett år og fire måneder nå og har selvfølgelig lysy på flere! 🙂 Han har begynt og gå og han kan si mat (hans første ord bortsett fra mamma og pappa:p). Tiden går veldig fort! Jeg vil også si at jeg likte bilde du la ut av magen din fire dFager etter fødselen. Jeg trente også gjennom hele svangerskapet for å ta vare på meg selv og babyen. Det er så provoserende at så mange gjør trening i svangerskapet til en negativ greie bare fordi man kommer så fort tilbake til utgangspunktet med kroppen sin. Fordi de fleste ikke gjør det så er det kontroversielt? Du inspirerer meg!

 254. Marianne

  Caroline, først og fremst. Gratulerer med nydelige nelia<3
  Jeg blir helt kvalm over å lese hvor onde mennesker kan være. Hadde det vært en halvfeit dame med strekkmerker over hele magen, ville vi hyllet henne for å stille opp i undertøyet. Hvorfor skal vi ikke gjøre det samme med en som ser helt fantastisk ut etter graviditeten fordi hun har trent, vært bevist. Jeg forstår det ikke, kan ikke være annet en sjalusi.
  Stå på, ikke ta det til deg, du er en fantastisk person som kun sprer glede i hverdagen til oss faste lesere <3

 255. Jeg kommenterer ikke ofte, men nå får jammen meg nok, være nok. Når Caroline ikke får tid til å skrive innlegg fordi hun må sitte og forsvare det å være seg selv, da er det noe galt.

  HVEM er du, som sitter der hjemme og skriver dritt, til å dømme? Du gjemmer deg bak anonymitet og tenker at det er greit, fordi du er ikke en offentlig person, slik som Caroline. Men selv om Caroline har valgt å være offentlig, betyr det ikke at hun har gjort noe for å fortjene å bli hakka på og for å måtte sitte og forsvare den hun er.

  Hvordan hadde DU følt det, om handlingene du gjorde, som du følte var greit, skulle bli hakka på? Ok, så hun la ut et bilde av seg selv i undertøy. Big deal? Nei. Kroppen er det mest naturlige i hele verden – alle har en. Og Caroline har, for å si det mildt, all grunn til å være stolt over kroppen hun har. Hun er en flott dame – det er ikke HENNES feil at du ikke har den kroppen. Men gjett hva – istedenfor å sitte hjemme foran PCen og skrive dritt – hva med å ta en tur på treningsstudioet?

  Jeg synes dere som sitter der hjemme og dømmer burde SKAMME DERE – spesielt dere voksne. Dere snakker om dårlig forbilde – er dere noe bedre når dere sitter hjemme og skriver dritt om en uskyldig dame?

  Må også legge til at når Caroline la ut bildene av seg selv naken når hun var gravid, så var det greit «fordi det er det mange som gjør». Ok, så hva er så forskjell fra det til dette? Bare fordi det for deg er unaturlig å se så bra ut når man netopp har født, så betyr det ikke at det er feil. SKJERP DERE!

  Til deg, Caroline: Du er flott. Ikke la det gå til deg. Konsentrer deg heller om Nelia og oppdra henne til et bedre menneske enn disse nett-mobberne.

  Med vennlig hilsen,
  Jantelov-hater.

 256. For et fantastisk bilde av far og datter 🙂 Er kjempekoselig å følge deg og den lille familien din 🙂

 257. Hei Caroline! Gratulerer med Nelia, håper dere nyter tiden fremover!
  Ser det er en del blest rundt bildet du la ut på instagram. Du ser fantastisk ut, og jeg skjønner at du er stolt. Men jeg lurer på om du reflekterte rundt i hvilken grad dette bilder er med på å bidra til det ekstreme presset som er særlig på kvinner i dag, om å være så veltrente og perfekte hele tiden, og nå også rett etter fødsel. Hvordan ditt bilde kan på virke unge og usikre, jeg selv syntes det gjorde litt vondt å se bildet, da jeg tenkte at du er mye tynnere og veltrent enn meg, og du har akkurat født. Og jeg følte et press for å trene mer og spise mindre, noe som egentlig er bra, men presset er vondt og en blir frista til å ta usunne snarveier, som å slutte å spise. Så det jeg lurer på er om du har reflektert over at du bidro/bidrar til å øke ett relativt usunt og vondt kroppspress hos unge?
  Mvh Oda 🙂

 258. Jeg bare lurer på om dere har pyntet juletreet allerede?

 259. Du er fantastisk!
  Hun er heldig som har en mamma som deg:-)
  Ønsker deg masse lykke til frem i tiden!
  Skjønner at du er stolt over kroppen din, det hadde jeg også vært med en kropp som din!
  Unødvendig og provoserende kommentarer gjør meg irritert, og håper du klarer å se bort ifra dem.
  Masse masse lykke til frem i tiden som sagt, og STÅ PÅ:)

 260. Fiiint!!! xx

 261. Kjære Caroline! Først og fremst, gratulerer så mye med vel overstådd fødsel og en velskapt, vakker datter. Tenk så heldig du har vært 😀 Det å lese kommentarfeltet ditt om dagen er høyst underholdene i en nord-norsk mørketid preget av eksamen og bachelorskriving. Jeg sitter bare og måper over alt folk får seg til å skrive, og skjemmes litt over å være kvinne når jeg ser hva våre medkvinner kan finne på å si til en nybakt mor gjemt bak tastaturene sine. At vi kvinner aldri kan unne hverandre suksess? Hvor kommer dette hatet fra? Enn å kunne påstå at man bryr seg mer om seg selv enn sitt nyfødte barn fordi man har med seg rettetang på fødestuen og poster bilder av seg selv mens ungen blir passet på av pappaen? Det er helt utrolig at kvinner kan se så svart/hvitt på ting og hate hverandre så mye. Du oppfordrer til et enormt kroppspress og skjønnhetsideal fordi du legger ut bilde av din babymage 4 dager etter fødsel, mens Kate Middleton ble hyllet da hun viste sin babymage etter sin fødsel. Hvor er logikken? Hvorfor blir vi hyllet for å vise at vi er stolt over våre «skavanker» men hetset når vi er stolt av det motsatte? Jeg beundrer deg så mye som holder ut denne kritikken som potensielt kan ødelegge en fantastisk barseltid for deg. Fortsett å være stolt av deg selv og kroppen din, for det har du all grunn til å være. Husk at de aller fleste heier på deg <3 Masse masse lykke til videre med denne galskapen som pågår i norske medier. Det er skammelig!

 262. Må bare si at jeg unner deg alt godt, Caroline! Det mye omtalte selfie-bildet du la ut for et par dager siden av kroppen din har virkelig blitt en snakkis i det siste! Satt nettopp på t-banen og da hørte jeg to godt voksne damer som åpentlyst snakke om hvor forferdelig du var som kunne legge ut noe sånt, osv! Det var selvfølgelig ren sjalusi, mener jeg. Men før jeg gikk av på neste stopp ga jeg de et småstygt blikk. Det finnes grenser..

  Lykke til videre, Caroline! Du er topp!

 263. Jeanette

  fatter ikke at du gidder å sitte og forsvare deg hele tiden! Drit i det folk sier og kos deg med den lille i stede!!! Det beste er å ikke svare på kommentarene,folk vil ikke gi seg uansett.Bare skjønner ikke at du gidder å bruke tid på det!

 264. Du er et flott menneske Caroline, som vet å ta vare på deg selv og dem du er glad i. Du går med hodet høyt hevet over alle disse lavt intelligente menneskene som er så misunnelig på deg at dem sikler.. Er så glad for at slike varme mennesker som deg finnes. Stå på videre! Til dere andre som ikke klarer å vokse opp på en ordentlig og respektabel måte: Det er absolutt ingenting som er så stygt som dette fettet rundt magen bla. De fleste har komplekser for dette, og lider i stillhet. Trening og sunt kosthold er det eneste som hjelper, ingenting annet. Caroline er et fremragende eksempel på dette. Dere med fett både her og der har ingen grunn til å klage, men legg om livsstilen deres. Skal se at det hjelper på humøret og en bedre livskvalitet, samt all klagingen på andre som ser mye bedre ut enn dere selv. Bruk det lille vettet dere har fått utdelt, så skal dere se at det hjelper.

 265. Kos dere så mye, det fortjener dere 🙂 for ei nydelig lita jente dere har fått, blir helt fasinert og sitter serriøst og glaner på bildet av henne. Hun er jo så fin 🙂

 266. Kristine

  Gratulerer så mye til dere med den nye tilværelsen 🙂
  Jeg pleier ikke kommentere, men synes du er tøff som la ut bildet av din flotte kropp. Jeg visste med en gang at det kom til å bli oppstyr. Noe jeg ikke skjønner meg på. Håper du tar til deg alt det positive, og ler av de negative, usaklige kommentarene. Du fortjener det ikke.
  Du er flott, Caroline. Og jeg ønsker deg alt godt 🙂

  Hilsen fast leser:-)

 267. Jeg sitter her og holder på å rive av meg håret når jeg leser igjennom de verste kommentarene du får. Som en 15 år gammel jente klarer jeg virkelig ikke se for meg at det faktisk er voksne damer som sitter bak skjermen og skriver dette. For noen år siden hadde jeg en liten periode hvor jeg ble lei meg og misunnelig av å lese bloggen din. Men nå som jeg har vokst litt, er fornøyd med meg selv og lever på det som gjør meg glad i livet, kan jeg ikke gjøre noe annet enn å smile til de fine bildene du legger ut. Og TAKK GUD for at du er et levende bevis på at det går an å se så flott ut etter fødselen.

 268. Hei 🙂 Gratulerer så mye med tulla! Såååå gøy for dere 🙂 Jeg bare lurte på en ting, har dere planer om å bli boende i Siljan?

 269. Hei, jeg hadde veldig lyst til å spørre deg om Ole henriksen’s truth serum collagen booster…. hvilken alder passer den til? Tidligst?
  Er det bra til normal / kombinert hud (fet t – sone), tendens til små utbrudd, sensitiv hud. Og i tillegg krem fra den samme oransje serien deres?

 270. For det første gratulerer så mye med den velskapte og nydelige jenten deres, en liten engel!! Nyt denne tiden og ikke la andre ta fra deg denne tiden og gleden. Selv har jeg to barn,slank igjen på en to tre etter fødslene og vet hvordan misunnelsen og kommentarer fra andre kan såre. Rist det av deg, du ser smashing ut!!

  Men fant et innlegg som en mann har skrevet,som jeg mener treffer rett på spikeren i forhold til hva mange mener men ikke får sagt det riktig;

  Noen er nok sjalu, men de fleste er ikke det. De fleste er bekymret for signaleffekten Caroline fotballfrue sender ut til verden og alle sine følgere.
  Mange følgere tror at å ha et så perfekt liv, er normalt, og at alt annet er mislykket.

  Vi trenger forbilder som både har gode og onde dager, som har oppturer og nedturer, og som tør vise at livet ikke er perfekt.
  Desverre viser Caroline (som sagt her) kun en utelukkende positivt velpleiet og polert side. Vi ser aldri/sjelden når hun og mannen krangler, når hun er syk, lei seg, når ting går dårlig, og liknende negative sider av livet.

  Svært mange tror at å være perfekt, er normalt. Som offentlig person har man et stort ansvar for de signalene man gir. Det handler ikke om sjalusi, men å være en god rollemodell.

  -Tørr å vis mer av deg selv Caroline,både på godt og vondt. Du er et vanlig menneske som alle oss andre og vi vet alle at et perfekt liv det eksisterer ikke.

 271. Jeg har fulgt litt med på saken ang det mye omtalte undertøysbildet de siste dagene (hvem har vel ikke, hehe), og nå klarer jeg ikke holde meg lenger, jeg bare verker etter å få sagt dette;

  Alle dere som mener at Caroline skaper et kroppspress og er så fryktelig redd for at barna deres skal få «uoppnåelige syn» på hvordan kvinnekroppen «skal» se ut etter en fødsel, synes dere virkelig at det er noe bedre å lære dem at det er greit å mobbe og snakke stygt om/til andre hvis de gjør noe man ikke liker?!

  Denne debatten synes jeg er helt latterlig. Faktisk synes jeg det er direkte flaut! Kvinnekroppen kommer i mange former og fasonger, og jeg synes alle damer skal være stolte av kroppen sin uansett. Jeg kan aldri se for meg at du hadde fått noe pes hvis du hadde hengemage og strekkmerker etter fødselen og valgte å poste det. Da ser jeg faktisk for meg at du hadde blitt hyllet(!) for å være stolt uansett hvordan kroppen din ser ut! Men siden du har trent hardt hele graviditeten og spist sunt, så ser du jo ut deretter. Og jeg synes det er ufattelig trist å lese når folk skal prøve å dekke til at de gjør narr av og er direkte slem mot noen som fronter et så positivt og sunt menneskesyn som det du gjør, bare fordi du er blond, NYDELIG på inn- og utsiden, og ikke minst vellykket på utrolig mange områder!

  Nå skal jeg avslutte før det blir så langt at du ikke engang orker å lese det selv, men Caroline; jeg tar av meg hatten for deg. Du er utrolig sterk, og et fantastisk forbilde for både store og små. Dere har fått en nydelig datter – gratulerer så mye, og masse lykke til i tiden som kommer!

 272. Kjære Caroline (og Lars-Kristian, forsåvidt). Jeg fikk selv en jente for 5 uker siden (nyt tiden, den går sååå utrolig fort!!), så jeg har ikke fått med meg dette hysteriet før nå (ei heller min daglige dose med fotballfrue-blogg, prioriteringene blir litt annerledes når man får barn, hihi). Synes du får ufortjent mye pes, Caroline, men sånn er det vel når man er «kjendis», og samtidig utrolig pen. Folk MÅ jo slenge dritt da, sånn er det her i jantelov-Norge, dessverre. Jeg skal ikke skrive så mye om det, men ville bare ønske dere ALT godt! Tiden er helt fantastisk, det er bare å glede seg til hun gir dere sitt første smil. Det gjorde min jente til meg to dager før hun var fire uker, og jeg ble ikke akkurat mindre forelsket i henne da;-) Håper vi etter hvert får se flere bilder av deres jente, selv om jeg skjønner det godt hvis dere velger å la være. Gratulerer så mye med vakre, lille Nelia! Klem fra Heidi

 273. Gratulerer med fødselen til dere begge to! Jeg synes virkelig synd på deg med alle de negative kommentarene du får på grunn av bildet du la ut. Jeg synes det var veldig modig av deg å legge det ut og du ser HELT FANTASTISK ut så kort tid etter fødselen. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan mene at dette er noe negativt? Du ser jo så bra ut på grunn av du har vært så nøye med kosthold og trening (samt spiller jo selvfølgelig andre faktorer også inn). Hvorfor er det så negativt da? At du fremmer et godt forhold til kosthold og trening er jo bare positivt etter min mening, selv om andre muligens ikke vil ha et like sterkt/svakt forhold til dette som deg. Og jeg er helt enig med deg… Dersom du hadde fått flere strekkmerker og slapp hud hadde mange av disse som er imot deg nå ment at du hadde vært modig og tøff som hadde lagt ut et slikt bilde. Dobbeltmoralsk på det høyeste. Dette burde heller være en inspirasjon enn noe som ses på som noe negativt. Sender mange varme klemmer! Veldig søtt og spesielt navn på den lille!

 274. Himmel, skal si det var litt av et oppstyr som oppstod rundt undertøysbildet du publiserte. Men ikke rart du er stolt av kroppen din! Dette har du virkelig jobbet for, så ikke vanskelig å forstå at du har lyst å vise hele verden for stolt du er og hvor fin du er. Jeg var selv superstolt over kroppen min etter fødselen for bare kort tid siden. Men at du velger å faktisk vise det for hele verden, da kan du jo ikke forvente annet enn reaksjoner på godt og vondt. Men du har som du sier, all rett til å være stolt og til å vise deg fram. Jeg håper du suger til deg alle de positive kommentarene, men samtidig at du tar til deg noen av de negative. For det er faktisk utrolig mye fornuftig som står i mange av dem… Du kaller kritikerne dobbeltmoralske i sammenheng med 4thtrimesterbodies, men der må jeg si meg uenig med deg. Så vidt jeg forstår er 4thtrimesterbodies en slags hyllest til kvinnekroppen og forandringene den gjennomgår etter et svangerskap, en fødsel og amming. Bildet du valgte å publisere er vel mer et «show off» bilde der du stolt viser fram forandringene du aldri fikk etter et svangerskap. Jeg håper du ser forskjellen på å publisere et bilde der man er stolt over kroppen til tross for skavanker, og et bilde der man viser hvor stolt man er over å ikke ha en eneste skavank? Personlig er jeg ikke for noen av delene, men jeg tror også du skjønner at det er ofte vanskeligere å legge ut et bilde med hengemage og strekkmerker, enn en veltrent kropp som ikke viser tegn til et gjennomgått svangerskap. Du er så opptatt av at alle mødre burde være stolte av kroppene sine uansett. Hadde du vært like stolt og lagt ut et tilsvarende bilde av deg selv hvis magen din var full av strekkmerker? Kanskje, kanskje ikke…
  Når det gjelder tenåringsjentenes selvbilde, er det selvfølgelig ikke ditt ansvar, men det er likevel litt trist å lese kommentarer som «Hei, jeg er 15 år og føler meg som en hval når jeg ser bildet av deg» (instagram). Slike kommentarer må da gjøre noe med deg?
  Helt til slutt er det jo synd at du må tåle så utrolig mye kritikk i en ellers så spesiell tid, men du valgte jo selv tidspunktet å publisere et bilde du visste det ville skapes debatt rundt. Du har nok tapt litt ansikt for en del i dette, Caroline… Du har nok også mistet noen lesere, samtidig som du helt sikkert har fått noen nye. Ingen av leserne dine kan si de kjenner deg, så dermed blir det opp til deg hvordan du har lyst å fremstå, og hvem som blir målgruppen din. Jeg for min del sier nok med dette takk for meg, ønsker deg dog masse lykke til videre. Nyt en magisk tid fremover 😉

 275. Christine

  Kjære Caroline! Først og fremst,gratulerer med en skjønn liten prinsesse! Og for et vakkert navn,så unikt og vakkert! Det går ikke å kommentere nå uten å nevne dette bildet som alle snakker om. Det første jeg tenkte var «wow» for en dame du er. Beintøff og strukturert gjennom hele graviditeten, og ser like strålende (om ikke mer med mammaglød) etter en fødsel. Du har jobbet hardt for kroppen din,som er sunn,sterk og frisk. At det skal hagle negative kommentarer,blogger og artikler er forståelig og du så det sikkert komme selv. Jeg ser at det for noen kanskje kan skape et ideal om at man ser slik ut etter en fødsel,men jeg tror de fleste er oppegående nok til å vite at vi alle er ulike og vil se ulike ut etter en fødsel. Det jeg syns er litt morsomt oppi det hele er at jeg kan banne på at hvis du ikke hadde lagt ut noe bilde ville det blitt etterspurt av så sinnsykt mange som er nysgjerrige på hvordan magen din faktisk så ut etter fødselen. Da ville du garantert fått kritikk for at du ikke la ut bilde,hvorfor ikke,er du ikke fornøyd og blabla. Folk kommenterer og sladrer uansett,spesielt de som leter etter feil hos deg. Jeg lurte litt på selv også hvorfor du la det ut,og da jeg leste svaret ditt «fordi jeg er støt av meg selv» tenkte jeg,for et flott og ærlig svar, og jeg er fullstendig enig,vær stolt,det fortjener du! Og det er ikke til å stikke under en stol,hvem ville ikke vært stolt av å være så fresh og flott etter fødsel. Jeg håper du hever deg over ekle kommentarer og ikke lar de påvirke deg. Fuck janteloven,det er lov å skryte av seg selv. Stå på Caroline,du er vakker og sporty og jeg gleder meg til en ny blogghverdag for oss lesere og deg 🙂

 276. å hjelpes hva folk klarer å lire av seg… 😉 men det er misunnelse fra ende til annen. Dessuten syns jeg det er så ille at man ikke kan vise en slank kropp uten å si at personen bidrar til slankehysteri og anoreksi. jeg har ikke lest bloggen din lenge, men jeg har ikke sett noe som helst om slanking eller hysteri! det jeg har sett er at du har valgt å følge lchf sin veilledning hva gjelder mat, og at du liker å trene. er det så ille gæli a?

  dessuten, jeg har en bekjent som driver med fitness og er online pt. hun stod frem i Dagbladet bare 5 mnd etter fødsel fordi hun skulle stille i bikinifitness. dvs, hun hadde trent jevnt og trutt etter fødsel for å komme i konkurranseform. høy, slank, jente som tidligere har jobbet som modell. Men etter det jeg husker ble hun lagt frem som «oi, så flink ho er!» og ikke samme mediekritikk som du har fått. kanskje fordi det var «hele» 5 mnd siden fødsel og ikke 4 dager, jeg veit ikke. men du kan ta deg banna bein på at hu var like slank som før fødsel rett etter fødsel hu også!

  Men du Caroline… Jeg blir inspirert av bloggen din. jeg er overvektig, lite sminkete, kremer rører aldri min hud bortsett fra når huden på henda sprekker opp og blør, klær kjøper jeg så og si aldri(jeg har fått hull i rompa på trusene mine lix), men etter jeg begynte å lese bloggen din har jeg blitt mer bevisst. Jeg er hjemme i mammaperm selv, men går oftere nå i litt mer ordentlig bukse enn joggebukse, kan pynte meg litt mer, ha på litt mer sminke(mascara og øyenskygge) og jeg begynner nå 2.januar med en livsstilendring. Suck on that, alle dere negative mennesker! For DET har Caroline gjort for meg!! *smask*

 277. Hei Caroline! Jeg vet du nok får flere hundre, kanskje tusen, kommentarer hver dag i denne tiden, og kanskje er det ikke sikkert du leser alt engang. Men jeg vil bare nevne at jeg har skrevet et innlegg i et forsøk på å få andre til å skjønne hvor teit og jantelovaktig det blir å kritisere deg for å se så utrolig bra ut etter fødsel. Jeg skulle gjerne skrevet dette i en kommentar, ettersom det nok ville vært flere som hadde fått øye på det da her i kommentarfeltet, men det blir nok en for lang kommentar for det. Som sagt, jeg vet at du nok ikke har tid til å lese, men i så fall vil jeg bare be dere sjalue hatere som «søker svar» ta en titt her før dere taster slike onde ord til Caroline: https://signe.blogg.no/1385817688_fotballfruedebatten.html#comment (Innlegget ble ikke hetende «fotballfruedebatten», altså :p)

  Til Caroline vil jeg bare si: Du er fantastisk på alle mulige måter og veier, aldri la noen tråkke på deg. Å få følge deg på veien gjennom bloggen din er en opplevelse. Tusen takk, og lykke til videre <3

 278. For en vakker fødehistorie. Ble rørt til tårer, jeg 🙂
  Gratulerer med den lille jenta – og fortsett med å være deg selv. Husk på at de som kommer med sure kommentarer gjør det fordi de er misunnelige, ikke noe annet.

 279. Hei! Jeg lurte på om du kunne ha et innlegg om hvordan du steller håret ditt og huden?

 280. annony (17)

  Hei, har sett alle debattene fordi at du har fått en så flatt mage etter fødselen. Når jeg har lest bloggen din og sitt hvor mye du trener og spiser for å holde kroppen din fin og i god form. Da mener jeg at du fortjener og få flatt mage etter fødselen! Gratulere så mye med lillle jenten!

 281. Nydelig bilde! <3 Forstår at du blir rørt, når far og datter knytter bånd er det så spesielt! Og etter fødselen er man så ekstra følsom og hormonell at halvparten hadde holdt;) Hehe, da jeg 4 dager etter fødselen skulle melde om vår vesle snuppes ankomst på Facebook, gråt jeg så fælt at mannen min foreslo at jeg skulle ordlegge meg på en litt mer humoristisk måte for å ikke bli så rørt av det jeg selv skrev 😀

 282. Pia Emilie

  Gratulerer så mye med lille Nelia, håper dere får det fantastisk som familie – noe jeg regner med at du får uansett, siden du er så flink til å fokusere på alt det positive i livet 🙂

  Synes du så nydelig ut på instabildet, du viser at det finnes flere typer normal kropp og reaksjon på graviditet og fødsel!
  Vet ikke helt om disse som er så kritiske og mener at du påvirker unge, sender feil signaler, osv. tenker over hvilke signaler de selv sender ut. Er det ikke like ille å sende ut signaler om at det er OK å skrive stygge ting til andre på internett, som å legge ut et bilde av en kropp man har jobbet for og er stolt av?

  Jeg er kjempesjalu på kroppen din, din evne til å fokusere på det positive (jeg er overbevist om at du, som alle andre har øyeblikk hvor alt er ÆSJ) og å vise den delen av livet til hele verden. Men jeg føler ikke behov for å si noe negativt til deg for det, fordi jeg vet at det ikke vil utgjøre noen forskjell for mitt liv og min hverdag, bortsett fra dårlig samvittighet herfra til månen. Dette er ikke kritikk, men det forstår du uten at jeg egentlig trenger å påpeke det.

  For meg er du en utrolig inspirasjon, til å se på det positive i MITT liv; til å være stolt av meg selv og å jobbe for å bli den jeg ønsker å være, både inni og utenpå. Nei, jeg ønsker ikke å se ut som deg selv om du er flott, jeg ønsker å bli den beste utgaven av meg selv, og det er jeg stolt av. Takk 🙂

 283. Alle diskusjonene som har oppstått i etterkant av publiseringen av bildet til Caroline viser nettopp problemet og en av hovedgrunnene til at jeg vil «forsvare» fotballfruen: Det blir skrevet et par innlegg ett eller annet sted som er relativt saklige, men så går diskusjonene ut av kontroll og blir usakelige fra alle hold. Når det skjer blir det som å skrike til hverandre under en krangel, alle parter lukker ørene og skriker for å fremme sin sak, og samtidig slutter de helt å lytte. Nettopp det gjør det umulig å bli enige eller forstå hverandre!

  Min mening rundt hele fotballfrue diskusjonen er: Det finnes flere sider i saken. De som støtter henne, de som mener hun skaper et større kroppspress, og de som er usakelige å kritiserer kroppen hennes.
  Alle kropper er forskjellige. Målet kan aldri være å se ut som en annen fordi det er en umulighet. Vi mennesker er individer, og det finnes bare en av hver (selv tvillinger er ulike selv om de er mer like en gjennomsnittet).
  Caroline har jobbet hardt for den kroppen hun har. Hun lever sunt, trener masse og fremmer en god livsstil. Hun poengterer også hele tiden at man ikke skal sammenligne seg med andre, men ta valg som gjør en fornøyd med seg selv og sitt liv. Hun hyller kvinnekropper i alle formen og fasonger!

  Mange kritiserer Caroline for utseende hennes, og det blir like feil som å gjøre det med noen andre. Hun er flott, sunn og vakker! Og fokuset for folk generelt burde jo være på nettopp dette: Hun fremmer en sunn, sterk kvinnekropp som har brakt et liv til verden! Hun er slank, ja, men skal hun måtte gjemme seg av den grunn? Det er ikke en dame med et forvrengt kroppsbilde vi ser på bildet, men en dame som lever sunt, og jobber hardt for det!

  Når det kommer til delen i alle diskusjonene som handler om kroppsfiksering så må jeg bare spørre om en ting: Er det caroline, som la ut et bilde av kroppen hun er stolt av, som er kroppsfiksert? Eller er det alle som faktisk henger seg opp i dette, som sprer bildet, og kaller henne alle mulig ting fordi hun er «perfekt» (som er ordet mange bruker) som er det? Caroline har aldri kalt seg selv perfekt eller idealen. Det er det faktisk kritikerne som gjør, og da er det jo indirekte de som sprer budskapet om at dette er kroppen man burde drømme om, samt strebe etter, for å bli «perfekt»…

  Det er vi voksene som skaper fremtiden og påvirker livene og meningene til våre barn. Er det å kritisere sunne, slanke mennesker løsningen? Vi må lære de unge at alle kropper er vakre, uavhengi av størrelse og fasong. At det viktigste er at man er fornøyd med seg selv, og jobber for nettopp det. Det kan ikke bli sånn at tynne jenter ikke kan være stolt av kroppen sin og vise seg frem fordi det kanskje kan få andre til å føle seg mindre tilfreds med seg selv. Hva tror dere det evt vil gjøre med psyken til den sylslanke jenten på 14 år?!

  Hva som er normalt i dagens samfunn kan diskuteres. Kroppen til caroline blir kalt unormal og derfor yttrer folk at hun ikke burde legge ut bilde av den. Men er det sånn at det bare er normalen som kan være stolt av seg selv og dele bilder av kroppen sin? En hver har sin normal, og det må være greit!

  Bøyer meg i støvet for deg Caroline! Håper du koser deg med din lille familie, og lar alle diskusjoner prelle av <3

 284. Æ blir flau av å læse det Line/Lina skrive. Du spise sunt å træne og har jobba hart før å få den kroppen du har i mange år. Du bei gravid å fortsatt å hold dæ i form, nåkka så e VÆLDI beundringsværdi:) e rekti nok ikje alle som har mulihet tell det, men du hadde det å du jor det. Og kansje va d gruinn før at du har en pærfækt kropp ætter fire daga. Æ syns det e patetisk at andre MØDRE skal reagere på en sånn måte som nån jør! (An ikje om Line/Lina har unga, men andre mødre som kritisere). Dessutn så e du et Pærfækt forbilde før unge, då lære de å ha et ånkli kosthold og træne, før det e ufatteli vekti 😉 sjøll om ikje mødre med tre unga har tid så e det, så ska de ikje sett på internætt å slæng dritt om andre som har tid og har trening som en livsstil. Æ veit nu at hadde æ hatt en sånn kropp daga ætter æ føda så bi æ ikje å vær usein med å lægg det ut, før det e verkeli nåkka å vær kjæmpe stolt av Caroline! Gratulere med ei nydeli lita jenta!:)

 285. Åh, så fin historie, blir jo helt forelska, gleder meg til den tid kommer for min del! Gratulerer med det lille mirakelet.
  Og du er så inspirerende Caroline, fortsett akkurat som du gjør! Elsker virkelig bloggen din og alt du skriver.

 286. Åå! Får et herligt bilde 😀 *smelter*

  Vil bare si at du ser helt fantastisk ut, Caroline! Jeg er sjokkert over all den kritikken, selv om jeg ikke har orket å lese så mye. Kjenner jeg blir trist inni meg av å se hvor onde folk kan bli av missunnelse.. 🙁 Du har all grunn til å være stolt av kroppen din, og jeg liker at du tar godt vare på kroppen din. Det er jo sånn det skal være. Det gir bare helsemessige fordeler 🙂 Sunn livsstil er bare helt topp, og det er du også 🙂

 287. Har sansen for deg, fotballfrue, og tenkt at du har fått ufortjent mye negativ kritikk opp i gjennom tida. Men med det så mye omtalte instagrambildet syns jeg derimot litt konstruktiv kritikk er på sin plass.
  Jeg er verken sjalu på kroppen din eller livet du lever. Digger at du viser frem din lykke! Slikt er liksom ikke så stuerent i Norge, og det syns jeg er en teit jantelov. Lykken skal man ikke skjule! Hurra for det!
  Men det jeg ikke skjønner greia med er å legge ut undertøysbilder av deg sjøl på den måten? Mulig jeg er gammeldags, men hva er poenget med å dele slike bilder i det hele tatt med hele verden? Ble helt plaff da jeg så bildet. For meg ser dette bildet mer ut som noe å sende kjæresten. Jeg syns det er flott at du er stolt av kroppen din! Det syns jeg er veldig, veldig bra, men det fins jo vitterlig tusen andre måter å vise det på, om du føler for å fortelle det til alle, enn slik du gjorde det her. At du nok er stolt av både flat mage og større pupper er tydelig, og det er jo flott å være stolt, men for meg ble det hele faktisk pinlig flaut å se på.
  Virker som om grensen mellom hva som er privat og offentlig viskes ut mer og mer i samfunnet. Er det egentlig greit? Har vi blitt bombardert med så mange fleksebilder at grensene våres stadig forskyves?
  Nei, ikke vet jeg…
  Hurra for å være glad i og stolt av kroppen sin! Og heia for å holde enkelte ting til privatlivet!

 288. Hei Fotballfrue. Du viser et sett av feil verdier mht til det 4-dager etter fødsel-bildet. Det du bryr deg om er å ha et vakkert hjem, stelle for mannen din, og vise en perfekt fasade. Et ideal og virke som minner mye om kvinnene fra 50-60 tallet. Skulle da tro at kvinner i Norge – et av verdens mest moderne land – var kommet lenger i 2013?! Gratulerer med fødsel! Å føde et barn et barn er en biologisk og naturlig prosess som de fleste kvinner kan og vil hvis de ønsker. Å skrive en blogg om dette syns jeg kanskje blir noe narcisistisk. Nei, beklager, men jeg syns du representerer noe jeg ikke vil lære mine døtre hvertfall.

  1. Så du har bare oversett alle de andre innleggene mine denne uken, og for øvrig det meste av det andre jeg også blogger om, og fokuserer kun på det bildet? Jeg må le…

 289. Pernille

  Hvorfor godkjente du ikke kommentaren min..?

 290. FrkRolid

  Nå synes jeg virkelig synd på alle dere som slenger med øeppa. Om dere ikke har nok stå-på-vilje og komme dit dere vil i livet. Så la nå denne damen få lov til det! Misunnelse er den største sykdommen av de alle. I stedet for å være misunnelig, vær glad på andres vegne! Prøv! Det er faktisk en del av det å være medmenneskelig. Kanskje det kan gi dere en god følelse 😉 Nei, stå på Caroline!! YOUR BLOG, YOUR LIFE, YOUR BODY!!!!!!!!!

 291. Misunnelse er den største sykdommen av alle… Tar av meg hatten for ALLE dere som er rammet av den , må være innmari slitsomt …
  Kryss i taket og tommel opp for deg Caroline . Enda godt pc har en powerknapp , så du får slappet av i hodet mellom all den drittkasitinga folk driver med…. Makan.

  Gratulerer med en fantastisk nydelig datter, og drit bra jobba

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *