PIA Dress

Da er PIA-kjolen endelig for salg! Tenkte jeg skulle forklare litt hvordan dette fungerer, ettersom akkurat denne kjolen er annerledes enn de andre. Denne bestilles nemlig etter dine mål og stoff-ønsker, og alt gjøres via hjemmesiden til Tailor Heaven. Utgangspunktet for å lage kjolen finner du her.

___________________________________________________________________________________________________________

pia dress 

Til denne kjolen har jeg selv valgt stoff og tatt de målene som trengs for å legge inn en bestilling. Bruk et mykt målebånd, det er absolutt det enkleste. Du kan også legge inn bestillingen i din standard-størrelse dersom du synes det er vanskelig å måle.

Er du gravid som jeg var da jeg brukte denne, er det viktig at målet fra skulder og ned til skjørtekanten blir helt riktig. Det er mye mulig du med større mage må ha kortere topp enn hva jeg har, ettersom min mage aldri ble spesielt høy hadde jeg toppen ned til under ribbeina, men denne kan altså kuttes høyere opp om du ønsker det, bare legg inn riktige mål.

for å få identisk kjole som jeg har, er dette valgene du tar: ♥ ermer: remove ♥ ytterskjørt: remove  ♥ skjørt: kort, stoff nr. S4a ♥ topp: valg nummer 3, gjennomsiktig blonde L3 ♥ fôr på topp: S7a.

___________________________________________________________________________________________________________

Dersom du bestiller etter dine skreddersydde mål innen 6. desember, har du kjolen innen julaften. Vil også nevne at selskapskjolen i mamma-kolleksjonen er satt ned med 20 prosent, koden du bruker er TH20 og kjolen finner du her.

Nå er det også flere everyday dresses inne, i tillegg til at wrap skirt også har kommet i fargen blå. Sjekk det ut her.

___________________________________________________________________________________________________________

Ps. bildekvaliteten på bloggen er ganske knudrete og veldig lav i disse dager, vet at vi jobber med saken og at det snart skal være som før igjen 🙂

51 kommentarer

 1. Nydelige deg:) Gleder meg til å lese mer om den nydelige jenta di og din fødselshistorie 🙂

 2. Så dyktige dere har vært, kjempe fine kjoler. Har savnet fine mammakjoler 🙂 Tommel opp!
  Ha en fin ettermiddag/kveld 🙂 Kos dere med prinsessa

  1. Så koselig å høre, takk 😀

 3. NYDELIG DU ER! Gratulerer så mye med lille Nelia, forresten!

 4. Tusen takk for at du tar deg tid til å blogge selv om mye skjer på privaten ! Gleder meg til å følge deg videre 🙂

 5. Mari T.H

  Det er en virkelig nydelig kjole
  Klikket den nettop hjem bare med armer håper den passer uten en gravidemage men det skal den jo;) ellers får jeg vente noen månder fant ut at jeg var gravid for en måndes tid siden. Er så lykkelig og livredd for å miste barnet
  Jeg og mannen min har prøvd i nesten to år.
  Gratulerer så mye med lille Nelia hun var da bare helt nydelig
  -Mari

 6. Nå tenkte jeg det skulle komme en liten baby-update, hahah… veldig gøy med alle innlegg om den lille prinsessa 🙂 nyt tiden!

 7. Jeg synes kjolen var dødsfin, men på Tailorheaven kan jeg ikke finne de stoffene du beskriver noe sted 🙁 Er det mulig at stoffene er «utsolgt»?

 8. Hei du vakre!

  Ingen kan klandre deg for hverken dårligere kvalitet på bilder eller lite aktivitet på bloggen. Alle med noe mellom ørene skjønner at du har fått hjem det som føles ut som den mest fantastiske skapningen som finnes! Og følelsen er overvelmende. Tanken på at du og kroppen din har laget og sørget for å utvikle denne nydelige skapningen, som er så avhengig av deg i tiden frem over.
  Nyt tiden til det fulleste, slapp av og kos deg med bloggen. Null stress!

  Rett nydlig er prinsessen deres! Gratulerer så masse igjen ! 🙂 Får rett lyst på en mini til 😉

 9. Vil gjerne høre om den spennende nye hverdagen din! 🙂 Gratulerer med nydelige, lille Nelia. Gleder meg til å følge med videre, på nye forandringer dere vil møte! Så utrolig spennende 🙂

 10. Fantastisk kjole! 🙂

 11. Her sjekker vi bloggen fire ganger i timen og venter i spenning på nytt innlegg om vakre lille Nelia, så kommer det et om en ubetydelig kjole:( hehe, neida, skjønner jo at du kanskje må jobbe litt med noe intektsbringende hvis du har overskudd og tid, men vit at vi venter veeeeldig på helt andre innlegg;) Håper alt går bra og at dere nyyyyter hvert sekund:)

 12. You look very beautiful! I love the dress❤️

 13. Caroline, you are super super super beautiful! The dress is marvelous and suits you. Is a perfect look for the holiday season. Wonderful!:) Also love your make up look, your skin is so glowy and dewy, the effect is enchanting. Congrats again for your baby, you are very sweet!:) xo

 14. Hei 🙂
  Utrolig fin kjole! Men når jeg går inn for å bestille den, finner jeg ikke noe stoff som heter det samme som du har beskrevet at du har på din kjole 🙂 Kunne du har funnet ut av hvorfor?

  Ps: Gratulerer så mye med lille Nelia 🙂 Kos dere masse med henne!

 15. Hei!
  Gratulerer med beibis! Ta fri fra bloggen en uke slik du skulle og nyt mann og barn nå!

 16. Nydelig kjole til deg! Jeg syns den kolleksjonen din ble så fin 🙂

 17. Oh my. Den er så lekked den 😀

 18. Du, måtte flire litt av d instagram bildet m «empty inside». Tjihi. Dei puppene er iallefall ikkje empty. …:-) kos deg m amminga:-) klem til deg frå ei anna nybakt mamma..

 19. Hei. jeg ønsker og vise deg et innlegg jeg skrev på bloggen min etter du postet bildet av deg i undertøyet på facebook og intagram. Det er et innlegg om tynne jenter. Jeg sliter med og være tynn og blitt mobbet for det lenge, og jeg blir helt satt ut når jeg ser folk deler på facebook artikkelen fra se og hør og skriver om det bildet. De tenker bare en vei og håper virkelig du ser dette innlegget og leser det, og gir meg en liten tilbakemelding på en eller annen måte.

  https://katrinehellum.blogg.no/1385657642_kroppspress_jeg_er_fo.html

  Kos deg masse med den lille, gleder meg heletiden til en ny oppdatering. 🙂

 20. Den var fin ! Og du er så fin 😀

 21. Så fine mammaklær! Men hva var grunnen til at du ikke stilte som modell selv?

  1. Jeg kunne ikke reise til Stavanger alene så nærme termin, derfor tok vi noen bilder selv her og så fant Tailor Heaven en modell de kunne bruke 🙂

 22. Bøyer meg i støvet!

  Heisann! Må bare få si at jeg blir irritert over å se hvor mange som kritiserer at du ser smashing ut 4 dager etter fødsel. Jeg skjønner ikke hvorfor folk alltid har en trang til å kritisere om noen ser bra ut!! Jeg er ikke på langt nær like sprek og like fit som deg, men jeg velger å beundre deg og se opp til deg, fremfor å kritisere! Hvorfor kritisere noen som har jobbet knallhardt for å komme dit den er? Alle som har prøvd å komme i form og ta av noen kilo skjønner hvor hardt du jobber for å holde deg i form. Da er det ikke tid for kritisering, men beundring, gratulasjoner, applaus og alt annet du fortjener etter en fødsel og hardt arbeid i forkant! Stå på Caroline, og gratulerer så mye med den nydelige jenta (med så nyyydelig hår!!) kos deg i tiden fremover:)

 23. Denne kjolen er jo så fin 🙂 Veldig lyst på, men studentbudsjettet strekker ikke til! Kanskje med tider og stunder, men ikke nå…

  …men en ting jeg reagerer litt på er at vis man velger str. 46 eller større så påløper en ekstra kostnad på 400 kroner. Så fordi man har noen ekstra kilo/former så koster plagget plutselig 400 kroner mer? Greit at man sikkert bruker mer stoff, men syns det er på grensen til diskriminering… Men dette er ikke din feil 🙂

 24. Gratulerer så mye med vesle Nelia, Fotballfrue og LK! <3

 25. Hei, gratulerer med lille! Kommer du til å legge ut felere bilder av henne?

 26. Vet ikke om jeg har sagt det før, men kjolen er veldig fin! Nyt kvelden sammen med familien 🙂

 27. Hei 😀
  Jeg lurer på hvor mye kjolen kostet deg til sammen?
  Kjempe fin!

 28. Hei 🙂
  Nydelig kjole, er helt forelsket! Har selvfølgelig lyst på en selv, men finner hverken fargen S4a eller S7a.. ?

  1. Jeg skal høre med Tailor Heaven, finner det ikke jeg heller :/

 29. Amalie S

  Kjære Caroline <3

  Først og fremst, gratulerer så mye med lille Nelia. Hun er utrolig nydelig, og jeg er uendelig glad på deres vegne!

  Egentlig ville jeg ikke skrive om dette, fordi jeg synes ikke du skal tenke på dette i denne fine stunden. Men jeg ser at det allerede har kommet blogginnlegg og diskusjoner om bildet du la ut på Instagram. Jeg synes det er så trist. Det er trist at bare fordi du er trent, slank, velpleid, uten strekkmerker og er godt trent – så mener noen at du er et dårlig forbilde. Jeg kjenner at jeg blir så utrolig provosert av å lese sånne ting. Hadde du lagt på deg mange kilo, fått strekkmerker, gått uten sminke, og lagt ut bilde av deg selv i dag, hadde de sikkert godtatt det. Det er så feil. Når skal mennesker skjønne at alle er forskjellige? Tenk at du skal få kritikk fordi du er stolt av kroppen din, tenk at noen mener du forsterker kroppspresset, bare fordi du legger ut et slikt bilde. Det blir så feil. Jeg kjenner meg igjen i hvordan det er, det å få kritikk fordi man er trent og er opptatt av utseende. Kanskje det er derfor jeg får så vondt av å lese sånt. Det blir så feil at du skal få kritikk for at du er den du er. For meg er det også kroppspress at de som er trent skal pakke seg inn for å ikke skade noen andre.

  Uffameg, dette ble langt! Håper ikke jeg ødela noe for deg ved å "minne" deg på dette. Men jeg bare følte for å fortelle deg at du IKKE skal ta deg nær av disse menneskene. Jeg synes ikke du fortjener slikt i en tid som dette. Men, de aller fleste bygger deg opp, ikke ned, husk det! <3

 30. Sitter å venter i spenning på updates på babyfronten, også kommer det et helt annet innlegg. Hehe, jaja, venter videre jeg! 🙂

  1. Nå kom det et babyinnlegg 🙂 Måtte bare få ut at denne er for salg, det er så mange som har lurt 🙂

 31. Så flott du ser ut etter fødsel og så vakker lille nelia er! Ikke bry deg om alle de teite kommentarene rundt omkring nå, det er bare sjalusi. Selv veier jeg nærmere 90 kg, men forde hadde jeg drømt om å se ut som deg 🙂 at du fokuserer på deg selv fremfor henne er bare tull. Nyt tiden, Caroline. Du er et godt forbilde for at trening og å bry seg om kroppen sin gir resultater. Nelia ser fantastisk ut <3

 32. Madeleine

  Caroline, hvilken type kjole vil du anbefale oss som har litt ekstra på kroppen? Jeg sliter med litt overfødig hud rundt livet etter graviditet og føler meg ikke vel i ettersittende kjoler.
  Tips mottas med stor glede!

 33. Haha, digger at du poserer for en gravidkolleksjon .. med et vinglass foran bardisken?!
  Neida, det ser classy ut, og alle vi som leser ser jo at du passer veldig godt på jenta di, både inni og utenfor magen 🙂

  (men heksene på kvinneguiden får sikkert noe nytt å kakle om. syns det er imponerende at dere holder ut med all den barnslige sjikanen og trakasseringen derfra.)

 34. Marthine

  For en nydelig kjole! ♥ du har veldig god smak

 35. jeanette

  https://minaksjon.unicef.no/tyfon/start-innsamling.aspx?col=2-3066

  Kjære Caroline! Er det noen mulighet for at denne linken kan få en liten plass i et innlegg? Det går mot jul nå og jeg ønsker så veldig gjerne å bidra litt til de som trenger hjelpen som mest. UNICEF er avhengi av vår støtte ettersom de ikke får støtte fra FN eller andre organisasjoner.
  Jeg opprettet en innsamling gjennom UNICEF og håper å nå et mål om 20.000 kr innen julaften.

  Det koster så lite for oss, men gjør så uendelig MYE for andre. Etter jeg ble mor selv til en liten gutt er tanken uutholdelig at 5 millioner barn er berørt av tyfonen på Filippinene, tatt livet av 10.000 mennesker og sendt en halv million på flukt. 8.000 kvinner er forventet å føde neste måned i dette kaoset.

  Jeg vil spørre deg om du vil være så snill å bidra ved å la denne linken og evt noen få ord få en liten plass på bloggen din! Det ville gjort meg og så mange andre mennesker så glad og takknemmlig.

  Jeg krysser fingrer og tær. Det ville varmet hjertet mitt om du kunne hjelpe meg å nå ut til flere mennesker.

  <3

 36. Du er bare helt nydelig , det er en fryd og se på bilder av deg 🙂
  God helg med det nye familiemedlemmet

 37. Rå lekker kjole! 🙂

 38. Kristine

  Hei! Jeg finner bare stoffene som er «basis», ingen blondestoffer osv. Vil dette fikses, eller får man ikke de stoffene du har på din?

 39. Hvorfor har du fjernet bildet av deg selv i undertøyet på facebook?

 40. Kommentaren min ble borte….jeg bare lurte på noe..?

 41. flotte kjoler!

 42. Kristina Sandnes

  Jeg må bare si noe. Du ser helt fantastisk ut! Vær så snill, IKKE hør på de misunnelige, sinte kvinnene som dømmer deg og ditt liv. Det er faktisk DU som bestemmer over deg selv, og jeg må bare si.. du gjør en god jobb! Du holder deg sunn og frisk, og du ser bra ut, selv etter å ha født en vakker baby.Stygge, ekle kommentarer er ren sjalu.

  Fortsett med det du gjør, du er nok en kjempe god og snill person. Du blir respektert av så utrolig mange!

 43. Hei!

  Synes du er flink til å style håret ditt, og trenger gjerne noen tips! Hvordan lager du f.eks det oppsatte håret på bildene i dette innlegget? Og hvordan er letteste måten å få store, bølgete krøller til langt hår? 🙂 På forhånd tusen takk for svar! 🙂

 44. Hei Caroline. Du er saa flink til aa style deg opp og saa vakker du er! Jeg har et sporsmal, jeg lurer paa om du kan komme med Noen stylings tips for meg som maa bruke klar som skal dekke rompa og Lange ermer. Er veldig glad i klar og fashion men jeg prioriterer religion forst. Hadde vart stas. Klem

 45. Kristine

  Hei! Nå fant jeg alle stoffene til kjolen. Man må bare velge «selskapskjoler» helt i begynnelsen. Den linken du har skrevet går rett til PIA – hverdagskjolen. Bestilling er gjort, gleder meg til den kommer :))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *