Kjærlighet

Å, dere! Jeg koser meg så fælt om dagen, denne tilværelsen er uvirkelig og helt magisk. Mamma og pappa reiste hjem for noen timer siden, så nå har det vært bare oss 5. Jeg har ingen ord som kan beskrive hvordan jeg har det inni meg akkurat nå. Jeg kan ta til tårene bare av å se på henne, for jeg synes hun er så deilig vakker. Men jeg kan også ta til tårene fordi jeg er redd for at det er noe galt med henne, om hun gulper en gang for mye eller spiser i noen minutter kortere, er litt for varm her eller litt for kald der. Tenk om noe er galt med henne? Jeg begynner allerede å kjenne på en kjærlighet som ikke kan beskrives, og litt for ofte kjenner jeg at jeg bare vil ligge med henne på brystet, Lars-Kristian inntil meg og hundene ved siden av. Jeg vil bare ligge sånn for alltid. Bare tanken på at vi to har laget noe så fantastisk flott er så rørende, og jeg vil aldri at disse dagene skal ende. Jeg vil bare kose meg med den nye familien min, suge inn hvert minutt av hver dag og bare være.

tusen takk til miinto for denne skjønne gaven til mor og datter – jeg tror det skal spares på og gis  i dåpsgave ♥ 

Jeg føler allerede at vi begynner å kjenne henne, samt hennes behov hva gjelder mat og søvn og kos, og det er så fint! Jeg er rett og slett forelsket i dette lille vesenet, og føler meg så privilgert som får være mammaen hennes.

Nå sitter jeg og går gjennom fødselen min for meg selv, så tror jeg at det kommer litt fra den i morgen tidlig Kjenner at ting må skrives ned nå, for alle inntrykk og opplevelser i løpet av disse timene begynner allerede å komme på avstand. 

__________________________________________________________________________________________________________ 

– ♥ – 

370 kommentarer

 1. gratulerer så mye! Håper dere får en snill beibis:) vår datter er utrolig snill og gråter lite.
  er det greit å spørre hvor mye du la på deg under svangerskapet?
  jeg gikk opp 17kg! meen alt er borte nå, pluss litt til;) (11uker siden fødsel)

 2. gratulerer med den lille, nyt tiden.. den tiden flyr fort

 3. Emilie Finstad

  Gratulerer så mye med en skjønn datter! Venter på nye oppdateringer hele tiden:) forståelig at tiden vil brukes mest på den lille nå i starten.. <3 ha en fin helg!!

 4. Jeg kjenner jeg blir litt irritert over alt oppstyret. Mennesker er forskjellige. Noen er høye, noen er lave. Noen er tynne, noen er store. Det er en fin kombinasjon av trening, kosthold og gener som gjør at alle ser forskjellige ut. Det er JANTELOVEN som herjer i denne diskusjonen. Du ser fantastisk ut Caroline. Nyt tiden med lille, vakre Nelia.

 5. Jeanette

  Hei!

  Mye mediaoppstyr rundt bildet av deg selv på insta, noe jeg synes er både positivt og negativt. Det positive er at det er viktig å få frem, iallfall til yngre jenter, at man skal være fornøyd med sin egen kropp å ha fokus på at alle ser forskjellige ut, både til vanlig og etter en fødsel.
  Det negative er selvsagt all hetsen du får, for med nettopp dette vi vil ha fokus på synes jeg selvsagt at du som alle andre må få være fornøyd med kroppen din 🙂 Dette har du jobbet hardt for, og selvsagt skal du få lov til å være stolt!

  Nyt tiden hjemme med deres lille skatt <3

 6. Erjona Ala

  Gratulerer med det det vakre vesenet, kjære deg! Du ser helt fantastisk ut, stråler og skinner som alltid:) Jeg håper for all del at du ikke lar noe av det negative som blir sagt av closed minded personer, komme innpå deg. Du ser bedre ut enn noengang på instabildet ditt, og det synes lykke av deg. Det er flott at du er såpass positiv, nettopp det som smitter. At sjalue, bittre damer kommer med slike kommentarer og gjør en big deal ut av noe positivt og vakkert, gjør meg bare kvalm. Stå på! Igjen, you look smashing;) klem

 7. Du burde være så stolt! Du kommer til å takle mammarollen perfekt! Gleder meg til å følge dere videre, alle tre <3

 8. Så nydelig. Håper styret rundt bildet ditt ikke legger en demper på familelykken <3 Klem Vilde

 9. Anette Mogstad

  Nå føler jeg at visse personer går litt over streken. Ikke bare dette tilfelle men overalt i media. La nå denne dama få gleden av det nye barnet, uten at dere skal få ødelegge. Hva så om hun ser like perfekt ut før fødselen, enn etter? Dette burde ikke brydd noen av dere. Sier litt om hva for en verden vi lever i. Dere som sitter bak skjermen deres og skriver så mye tull, finnes ikke annet enn sjalusi i dere. Vakre Caroline har trent i årevis for den kroppen hun ser i speilet nå. Hvis det nå hadde vært en overvektig person som hadde lagt ut akkurat det samme bilde, så hadde ingen av dere sagt noe annet enn bare gode ord. For det er slik verden har blitt nå. Ser man perfekt ut, kan man like gjerne gjemme seg hjemme og ikke vise seg til andre. For hvis hun drar ut, så ødelegge hun sevtilitten til så mange småbarn og damer! Nei, gud jeg blir oppgitt! Hva kan hun for at hun ser ut som hu gjør? Dere gjør leke saken om til noe latterlig. Veldig trist er det også at dere sitter å skriver ett testament om at dette er feil av henne. Slik jeg har forstått det, så er hun en veldig posetiv person. Dette vil nå si at: Hun kommer til å lese igjennom de fine meldingene hun har fått og skumlese over de negative. Skjerp dere!

  Masse lykke til med barn til både mor og far 🙂

 10. Heia!!
  Du ser kjempeflott ut! Og det skal du være stolt over.
  Vis deg frem!
  De som blir provosert kansje bør finne en annen blogg å følge..?

  Mvh nybakt mor

 11. Cecilie

  Hurra for Caroline!
  Jeg synes du skal være stolt av deg selv og den kroppen du har kjempet for. Du har jaggu meg trent masse gjennom hele svangerskapet og det ser du resultatene av nå. Jeg skjønner at folket reagerer, men det er jo rett og slett fordi de er misunnelige på deg. Så la de være misunnelige.

  Jeg er ikke misunnelig på kroppen din. Heller misunnelig på den skjønne tiden du har foran deg nå. Jeg er selv mamma til to tenåringer og kjenner at jeg savner baby-tiden. Det er den herligste tiden jeg kan tenke meg. De skjønne små som er så avhengige av deg. Som lukter vakrest i hele verden og bare er go’e.

  Kos deg supermasse med skjønne lille Nelia. Det er deg vel unt!

  Juleklem fra meg

 12. Hva var egentlig intensjonen med å poste magebildet på instagram? Bare lurer…

  1. Lurer her og

   ja, det lurer jeg på også………..

 13. Mathilde

  Vær så snill, Caroline, IKKE bry deg om hva andre sier! Jeg vet ikke om du leser denne kommentaren men jeg er i alderen 17 år (altså, tydeligvis den målgruppen som alle mener at du gir ett forferdelig kroppsfokusert mål til) Jeg og alle jentene mine i klassen som snakket om det i dag – vi var så irriterte på alle som klandret, mobbet og sa dritt! Du er fantastisk vakker, du er god tvers igjennom og jeg heier på deg hele veien. Jeg har blitt påvirket av kroppspress av så mange, men ikke av deg! Du gir meg bare inspirasjon til alt er mulig, og til at trening og sunn kost nytter seg! Jeg så bilde av deg i går og jeg ble inspirert, jeg sitter fortsatt i skrivende øyeblikk og spiser sjokolade. Så til alle som sier at du skaper hysterisk kroppshysteri og at du er ett forferdelig menneske, ikke hør på dem, og ikke tro at de fleste mener det! For det gjør vi ikke, vi er så uendelig glad ideg, du er ett stor forbile og at du deler ting med oss er noe jeg setter så stor pris på! Ikke bry deg, hev hodet og aldri gi opp noe du står for! Og selvfølgelig, gratulerer med den lille prinsessa!

 14. Jeg så bilde av deg på instagram og facebook, og du så helt smashing ut! Det som var mest overraskende er at du poserte i undertøy. Du har jo blitt mor til en nydelig jente, og det jeg lurer på er om både du og Lars-Krisitan kommer til å bli komfortabel hvis datteren din legger ut et bilde av seg selv i undertøy på sosiale media? I denne verden vi lever vi blir bildene misbrukt. For eksempel TCMN la ut et bilde av seg selv i bikini som ble manipulert og lagt ut på en pornoside. Synes du at det er fornuftig hvis datteren din gjør det samme? Dette er ikke ment som kritikk, men bare et tema du må sikkert tenke på siden du nå har en datter.

 15. Hei Caroline!
  Vil bare si at det er latterlig at du får hets for det »etter-fødsel-bildet», folk er bare utrolig sjalu for at du fortsatt kan være så nydelig etter en fødsel!
  Du har absolutt all grunn til å være stolt av kroppen din når du ser så smashing ut etter å ha båret noe så nydelig som lille Nelia i ni måneder!
  Selv om det er veldig lett og ta seg nær av alt mulig i denne perioden du er i nå, så håper jeg du klarer å ikke bry deg! Stå på og kos deg masse med den lille familien din 🙂 du fortjener det!

 16. Haha! Elsker at Lars-Kristian poengterer forskjellen på korrelasjon og kausalitet! 😀
  Nydelig liten tulle dere har fått, ønsker dere alt godt 🙂

 17. Camilla

  Vi er alle forskjellige. Slik har det alltid vært og slik kommer det alltid til å være. Caroline er liten av natur, og hennes kroppsbygning er laget slik at feks gravidmagen ikke blir så stor. Har man lang overkropp, har babyen god plass inni og trenger ikke legge seg kun utenpå. Hadde det vært motsatt hadde folk skrytt henne opp i skyene! Hva er det med dere mennesker? Voksne folk!! Har dere ikke bedre å ta dere til?!

  Når folk klager på undertøyet som hun ville ha med seg på sykehuset, så synes jeg jammen me det er bra av henne å vise at det jammen går an! Vi trenger faktisk ikke kun de ekle nettingtrusene etter fødsel.

  Hver så snill å slutt å hakke ned på andre folk!!! Noen er smale og noen er brede, -noen midt i mellom. Slik er det bare!!!

  All ære til deg, Caroline!! Og gratulerer så masse igjen med lille Nelia! <3 Jeg vet inderlig godt hvordan du føler det nå. Ta vare på denne tiden, sug den til deg og bare nyt hverandre. Den er magisk!!!! <3

 18. Folk er tragiske. Og jo det handler om misunnelse når folk begynner å snakke negativt. Ja Caroline har perfekt kropp både før og etter fødsel. Hun er en blogger, den handler om livet hennes. Og jeg vet at mange er nysgjerrige på hvordan kroppen hennes så ut etter fødselen i og med at hun har lagt ut om treningen mens hun var gravid. Da er det like normalt at hun legger ut bilde om hvordan hun ser ut nå. Og hun er jo kjempe fin. Ingen kan si noe annet enn det. Folk har forskjellige kropper. Og hun har denne. Og er heldig med det. Er så mange som ikke klarer å være glad på andres vegne og heller bare er misunnelige. Og om folk syns negativt om bloggen er det jo bare å ikke lese den!

 19. Hej Caroline, och massa grattis till dig och din nya fina familj! 🙂

  När det är sagt, så hade jag verkligen önskat din synpunkt på de reaktioner som den bild du la upp igår skapade.
  Jag är inte avundsjuk på din kropp. Enligt mig själv så har jag en minst lika fin kropp som du (det är lov att tycka), jag tränar bra, äter bra och mår allmänt bra. Så de som har lust att påstå att jag skriver detta för att jag är avundsjuk behöver inte göra sig besväret med det.

  Du ska såklart vara nöjd med din kropp, att du har haft en bra graviditet och som det verkar hämtat dig väldigt bra efter födseln. All ära till dig för det. Men var kommer behovet för att lägga ut den bilden på FB ifrån? Du vet att du är nöjd och du vet att du har lyckats, men måste man visa det för hela världen? Graviditet och kropp är ett känsligt tema (något du själv borde veta efter alla kommentarer om din mage), så varför lägga ut något som kan såra andra? För ja, det sårar andra.. om man vill gå ut med att det är målet att se ut så direkt efter en födsel, så är det nog många som känner sig både misslyckade och mindre attraktiva efter att ha sett din bild.

  Som sagt.. bara några tankar. Utan att kritisera eller hoppa på dig med osakliga argument (som många tyvärr gör), så hoppas jag verkligen på ett svar från dig. Jag ser att du har tagit bort bilden, något som borde betyda att du reflekterat över temat. Ibland känns det som att du glömmer att det kan vara smart att hålla vissa saker innanför hemmets fyra väggar. Jag är helt säker på att LK ger dig massa bra uppmärksamhet och tycker att du är världens finaste. Räcker inte det i det här sammanhanget? 🙂

  Ha en fin dag och massa lycka till med den lilla söta.

 20. Brittany

  Hi Beautiful! Just wanted to let you know what an inspiration you are. I hope that you will go into detail in the future about what you did before getting pregnant and during to look so fabulous after! I plan to get pregnant soon and I’m wondering whether I should do ab exercises before and try to build my abs before getting pregnant. I want to have a healthy pregnancy and I really want to feel healthy after so I can have lots of energy!! Hope to hear from you!

 21. Så herlig!! Kooos deg!! 🙂

 22. Hei. Jeg vil bare takke deg for at du legger ut så masse inspirasjon for meg som også har helt normale forutsetninger. Jeg synes du virkelig har vist hvordan man ved å ta vare på kroppen får et bra resultat. Jeg er uendelig imponert og inspirert.

  Gratulerer igjen med det nydelige nurket deres. Jeg føler at dere ikke engang trenger å vise henne frem. Hun er omsluttet av kjærlighet og vil være det vakreste mennestet noensinne skapt hos dere. Jeg vet for jeg har og hatt en sånn. han er nå 5 og fortsatt det vakreste jeg vet om. (Jeg og han tok både knebøy og planken på stuegulvet igår fordi jeg var så motivert av deg, hvem sier det er kjedelig å være hjemme på kveldene?)

  En ting til, er at jeg ser at mannen din virkelig har vært en god mann i det siste. Han har sikkert vært det før og, men det er spesielt vakkert akkurat nå. Fortsett med det LK! <3

 23. ÅÅååååååh, gurimalla for en nydelig liten skapning! Den der kan dere være stolte over, virkelig! Gratulerer så mye med jenta, begge to. Håper dere koser dere masse og nyter tida sammen. Blir helt varm og glad inni meg av å se hvor fint dere har det. STOR klem fra meg og lykke til videre 😀

 24. Jeg synes det er så koselig å lese om den nye hverdagen deres! Det må bare være verdens største opplevelse å få barn. Jeg koser meg med bloggen din. Håper treningsgleden din trenger igjennom hos meg og på et tidspunkt. Jeg leser ihvertfall hvert et innlegg. Fortsett kosen med nydelig baby. Jeg heier på deg!

 25. Så koselig dere ser ut til å ha det, det unner jeg deg virkelig!

  Jeg håper du hever deg over all kritikken rundt bildet du postet av kroppen etter fødsel. Jeg skjønner ikke når folk skal forstå at det ikke er greit å henge ut en person som er tynn/ser bra ut, på samme måte som det ikke er greit å henge ut en som er det motsatte. Dette er mobbing i mine øyne. Jeg er så lei av alt snakket om hva som er normalt hele tiden. Normalt i forhold til hva? Dette er normalt for DEG. Selv hadde jeg også bare en liten mage da jeg var gravid, og var mer eller mindre helt flat igjen etter ca to uker. Det var normalt for MEG, men allikevel fikk jeg høre hvor rart det var opptil flere ganger. I Norge er vi så opptatt av å akseptere alt som er annerledes, men allikevel går vi helt av skaftet når noe avviker fra denne «normalen» som noen har skapt. Forstå det den som kan…

  Du ser flott ut, Caroline – vær stolt av det! 🙂

 26. Agus/Anne

  Nydelig innlegg! <3
  Caroline, du er sterk, du er smart, du er omsorgsfull, du er dyktig, du er hardarbeidende, du er snill og du er vakker. DET kan ingen ta fra deg. Husker at bryllupsreisen din ble "ødelagt" av media. Ikke la "forstå-seg-på" damene, "moral-prekerne", "fy-skamme-deg" folka og media "ødelegge" nyfødt-baby-lykken. Jeg – en voksen dame – heier på deg <3

 27. Gratulerer Caroline, jeg ble helt rørt når jeg skjønte at du lå på sykehuset, og sendte deg gode tanker. Nydelig taus, som vi sier i Trøndelag, med mors tjukke hår.

  Så over til noe annet. Jeg fnøs egentlig bare av debatten rundt instagrambildet ditt, men når det dukker opp sitater som «burde dette kvinnemennesket egentlig få barn?» på facebook, så måtte jeg bare kommentere det. Når jeg så bildet slo det meg ikke i det hele tatt at dette er et skrytebilde. Eller noe du hadde jobbet aktivt for eller forventet. Jeg tenkte at du var like positivt overrasket som meg, over at magen nesten er tilbake til normalen etter 3-4 dager. At dette tolkes som et skrytebilde, sier mest om innstillingen til den som betrakter bildet. Jeg er generelt sett skeptisk til sosiale medier og presset det medfører, men når jeg så bildet ditt tenkte jeg bare «utrolige Caroline, hatten av for deg». Det er greit at man ikke finner motivasjon og inspirasjon i andres flotte kropper og livsstil. Men det må da være mulig å unne andre å ha det godt, og la dem vise det frem.

 28. Helt ærlig- hva er budskapet du prøver å gi lesere og følgere ved å legge ut dette heller omstridte bildet på instagram? Jeg forstår godt hvorfor folk reagerer. Jeg har tidligere lovpriset deg for å være et bra forbilde, men der ramla du ut av den lista for meg. Kroppsfokuset er stort nok fra før, om ikke sånne som deg- som har hundretusnermillioner følgere og lesere skal legge slike SKRYTEBILDER. Lite gjennomtenkt, Caroline? Jeg forstår du er stolt, men ditt tydelige kroppsfokus trenger ikke å kringkastes på denne måten.

  Hilsen småbarnsmor som også er stolt av kroppen sin- men den er det likevel kun mannen min som får se 🙂

  Ønsker deg likevel lykke til i rollen som mamma, og forhåpentligvis som et godt forbilde for datteren din.

 29. Pernille

  Hei her er en gravid jente i uke 31 som syntes dere (negative) damer burde ta en titt på dere selv!!
  Har dere noen gang hørt uttrykket «har du ikke noe godt å si, så hold det for deg selv»… Dere snakker om hvordan Caroline ikke tenker på andre og at de yngre jentene ikke får et Sundt kropsbilde. Men sånn jeg ser det er det dere som faktisk «mobber» nå!! Ikke bry dere så mye om at Caroline er tynn og har en annnen måte å leve på en dere, hun har full rett til å være stolt av sin kropp sånn som jeg er av min selv om jeg er større en henne… Å hakke ned på henne for at hun har en veltrent kropp er like galt som å gjøre narr av noen som er overvektige… Alle har rett til å være stolt av kroppen sin tynn eller stor, strekkmerker eller ikke!!

  Ta en titt på dere selv og hvordan dere behandler andre!! Måten dere behandler Caroline på er ikke et Sundt forbilde for noen..
  Og til deg Caroline, ikke bry deg om hva andre sier:)
  Hilsen en annen skiens jente som gleder seg til å få sin egen datter om 9 uker:D

 30. Hei Caroline!
  Først og fremst vil jeg bare si gratulerer til dere begge med å bli foreldre! Lille Nelia er utrolig vakker, heldig som har dere som foreldre.
  Så vil jeg som mange andre få kommentere bildet du la ut på Instagram. HVA er det å slenge med leppa for?? Du fortjener ikke annet enn masse, masse skryt for den fantastiske kroppen du har! At andre ikke trener like mye som du gjør, er da ikke din feil. Jeg er ganske sikker på at det er utrolig mange som er misunnelige på den kroppen du har, men nå har jo du også jobbet utrolig hardt for den. Vær stolt 🙂
  Kos dere masse i tiden fremover med skjønneste Nelia!
  Hundrevis av klemmer fra meg 🙂

 31. Hei Caroline!
  Først og fremst vil jeg bare si gratulerer til dere begge med å bli foreldre! Lille Nelia er utrolig vakker, heldig som har dere som foreldre.
  Så vil jeg som mange andre få kommentere bildet du la ut på Instagram. HVA er det å slenge med leppa for?? Du fortjener ikke annet enn masse, masse skryt for den fantastiske kroppen du har! At andre ikke trener like mye som du gjør, er da ikke din feil. Jeg er ganske sikker på at det er utrolig mange som er misunnelige på den kroppen du har, men nå har jo du også jobbet utrolig hardt for den. Vær stolt 🙂
  Kos dere masse i tiden fremover med skjønneste Nelia!
  Hundrevis av klemmer fra meg 🙂

 32. Kjære Caroline!

  Jeg leser bloggen din daglig, men kommenterer svært sjelden. Nå må jeg virkelig få sagt et par ting.

  Først – Gratulerer med nydelig jente. Du må nyte, nyt, nyte!
  Jeg leser bloggen din fordi den gir meg inspirasjon. Jeg blir positiv og i godt humør av å lese den. Jeg får lysst til å trene mer og spise sunnere, og hvor flott er ikke det? Du er en solstråle som vet å nyte livet og sette pris på alle de små gledene. Du setter familie og venner fram for alt, og lever et sunt og herlig liv. Jeg blir skikkelig irritert når folk sier du ikke er et sunt forbilde.. Hva i alle dager er en sunt forbilde? Ei som sitter i sofaen og spiser chips og brus, og er for lat til å ta på seg treningstøy? Arg! Jeg håper de negative kommentarene du får preller rett av. Vi er en jentegjeng, sunne, ressursstreke jenter og mødre som er faste tilhengere, nettopp fordi du er så positiv og glad, sunn og sprek!

  Så – til det bilde du la ut 4 dager etter fødselen. Misunnelig! Du har trent deg gjennom årene og graviditeten og spist sunt. DA FÅR DU SOM FORTJENT! En super flott kropp også etter en fødsel.. Jeg skjønner ikke at folk kan klage på dette og ikke se på det som en inspirasjon. Sånn kan de også bli hvis de letter ræva fra sofaen, legger fra seg chipsposen og tar seg en joggetur!!

  Folkens – slutt å være så fordømt misunnelig! Dere får det dere gir. Tren og vær sunn eller sitt på sofaen og hold kjeft!

  Caroline – fortsett å være deg selv. Du er en stor inspirasjon og får meg glad og positiv på mine tunge dager! Du har selvtilitt og er målrettet og får resultater av alt det harde arbeidet du legger i dagene dine! De som ikke gidder det, må la være å kritisere. La nå være å lese bloggen, hvis dere ikke klarer å se noen som holder sine mål og oppnår fortjente resultater;) Jeg hadde også vært super stolt hvis jeg så slik ut 4 dager etter en fødsel. Det er vel fortjent!

  Stor klem

 33. Hei!

  Nå har jeg vært fast leser av bloggen din i 4 år og faktisk aldri lagt igjen en kommentar, så nå er det på tide!
  Gratulerer så mye til dere begge med fantastisk nydelig liten jente! Hun er bare helt utrolig vakker <3 må innrømme at det kom en liten tåre da jeg så første bilde du la ut, VAKKERT! 🙂

  Vil bare legge til at jeg setter så stor pris på bloggen din, og synes du er så inspirerende. Er med god grunn at jeg har fulgt deg så lenge som jeg har. Fin og god lesning på buss, på jobb(shhhh!), i forelesning, og på fritid.. blir aldri lei. Og har man lest ferdig alle innlegg, så kan man ta en tur inn å se på alle kommentarene folk legger igjen, det er jo underholdning i seg selv, heh!

  Til slutt vil jeg bare si at du ser helt fantastisk ut!
  Nyt dagene fremover og ha en fantastisk adventstid<3

 34. Hei Caroline!

  Jeg leste nettopp i kommentarfeltet på VGs artikkel angående et bilde en tidligere politiker har lagt ut (#normalfrue), og jeg ser faktisk at de aller fleste STØTTER deg! Er ekstremt mange – meg selv inkludert – som synes at alle skal kunne få være stolte av kroppen sin, overvektig eller ei. Så jeg tenkte bare å si ifra, siden du helt sikkert blir lei deg av medias stygge fokus på deg, at 80% av kommentarfeltet på VG støtter deg og kommer med forsvarende og rosende ord.

  Klem!

 35. Da jeg så bildet du la ut tenkte jeg: «HA, jeg hadde rett i at du kom til å ha flat mage veldig raskt etterpå!» Du ser helt fantastisk ut Caroline, og du må ikke la alle de stygge kommentarene ta fra deg gleden og krediten for at du faktisk ser slik ut. Noe er selvsagt genetisk, og «slik er du laget» – at livmoren trekker seg raskt tilbake, men du har jammen stått på og trent hele veien. All ære til deg for det!!
  Jeg ser at noen også kommenterer at Nelia er liten av størrelse, og at det sikkert er fordi du har sulteforet deg selv. Jeg har også hatt liten mage, og fått små barn, men de er helt normale både fysisk og psykisk. Noen får rett og slett små barn, på samme måte som noen får store barn.

  Når alt kommer til alt, har du fått en nydelig skatt, så vær så snill å ikke la stygge kommentarer overskygge dette! Kos deg videre med Nelia, mannen og de to skjønner hundene deres! Er de like nysgjerrig på henne enda?

 36. Støtter deg i tykt og tynt, Caroline. Dette har bare gått helt over stokk og stein.
  Håper du klarer å ikke bry deg, du har oss i ryggen! <3

  Stor klem

 37. Gratulerer med en nydelig baby 🙂 Jeg vet ikke hvordan det er å være gravid og hvordan tiden er etterpå, men jeg kan tenke meg til at de fleste kvinner er litt sensitive om sitt eget kroppsbilde da. Vi kvinner påvirkes av så mangt og blir nedfor om vi ikke kan se ut som våre idealer, bli kvitt babyvekten iløpet av de første ukene eller at sexlivet er på topp etter en fødsel. Jeg synes det bildet du la ut blir å gni det i trynet på folk som ikke har vært like heldig som deg. Jeg synes du så fantastisk ut! Og du har all grunn til å være stolt! Men er det nødvendig å fremme det i offentlige medier…

 38. Du er nydelig, Caroline <3
  Gratulerer til dere begge!! Du ser vakker ut både med og uten(;)) klær. Men viktigst av alt; du skriver så fint om kjærligheten.
  Lykke til på veien videre! Stolt av deg;)

 39. Mamma selv

  Hei Caroline. Gratulerer med den nydelige jenta!
  Jeg vil bare be deg prate med mannen din om den motbydelige tonen han har her inne i kommentarfeltet. Forstår at han bare prøver å forsvare deg, men spydighetene hans oppleves som veldig støtende. Det virker som han glemmer at de som engasjerer seg her inne er de som betaler for levebrødet til konen hans. Og han har en like nedverdigende tone mot de som bare stiller spørsmål, som han har mot de som er ekle. Det kjennes ikke ok…

  1. Hvilke kommentarer fra meg er det du sikter til? 🙂 Jeg limer inn alle kommentarene mine i denne tråden under, så kan du vise hvilke av de som du opplever som støtende.

   Ja, forskning som ser på korrelasjon, ikke kausalitet 😉

   For øvrig så synes jeg ikke Caroline har et overdrevent fokus på kropp. Det er vel et inntrykk enkelte av leserne sitter med, og ser på det som en sannhet. Men sånn er det nå ikke, handler mer om sunnhet.

   Hun trener jo selvsagt fordi hun ønsker å se bra ut, og nekte for det blir for dumt. Men for henne er det ikke det som er hovedfokuset, og det tror jeg aldri hun har gitt uttrykk for heller.

   Sist jeg sjekket så har jeg like mye rett til å kommentere her på bloggen som det du har? Og hvor har jeg slengt dritt tilbake på saklige kommentarer?

   Om jeg er en avdanket (utdanket?!?) fotballspiller, så er det i så fall mange av de her i landet 😀

   Hvilken av kommentarene mine fant du støtende?

   1. Syns det er tøft av deg, Lars-Kristian!
    Det er jo en selvfølge at du forsvarer din kone når folk skriver så mye stygt til henne som de gjør.
    Jeg finner ingen av kommentarene dine støtende, noen har en morsom twist, men hva er vel galt i det?
    Latterlig hvordan folk skal fortelle at kommentarene dine er støtende, når de skriver så mye stygt til Caroline at jeg får vondt i hjertet, vil ikke akkurat si at dine kommentarer sårer meg på noen som helst måte. Stå på!
    – Julie (17)

   2. Ingvild

    Jeg skjønner ikke hva som er greia med at folk ikke bare skal kritisere Caroline, men også Lars-Kristian…? For meg er det helt naturlig når han svarer og forsvarer kona si, det ville vel hvilken som helst annen ektemann også gjort? Og hvis noen opplever kommentarene hans som støtende, da må man jo også skjønne at det går an å oppleve ens egne kommentarer som støtende. Det kan være svært vanskelig å lese en kommentar slik den som har skrevet den vil at den skal leses, så det må jo gå an å ha dette i bakhodet og heve seg over spørsmål/svar man leser med en støtende tone. Svært få kjenner Caroline bedre enn Lars-Kristian, og derfor synes jeg han har rett, som hennes ektemann og støttespiller, til å si sine meninger når totalt fremmede mennesker uttaler seg om henne som person og om livet hennes. Amen.

   3. Mamma selv

    LK – kommentaren var til Caroline, ikke deg. Men la gå; Jeg synes dine spydige og ekle kommentarer til Carolines lesere har gjennomsyret bloggen i flere år. Det er med andre ord ikke noe fenomen som dukket opp i dag. Men selvinnsikt er vel ikke din sterkeste egenskap, så jeg forventer ikke at du skal forstå hva jeg mener – og rettet heller ikke kommentaren til deg. Tror uansett det hadde vært bra for dere begge om du holdt deg unna kommentarfeltet – du skaper en ukoselig og truende stemning her inne, tydligvis uten å være klar over det selv?
    Tips: Lag en egen blogg som er sånn som du vil ha den, full av sarkastiske blunkefjes og hånlige svar. Blir sikkert en hit.

   4. Å ja, så du var bare ute etter å baksnakke meg? :p Når du skal kritisere meg så er det normal oppførsel å si det direkte til en person, ikke via noen andre.

    Finner faktisk påstandene dine rent festlige, da jeg oppfatter meg som langt over saklig i svarene mine enn hva som kan forventes. Når du leser kommentarene mine, så kan det også være smart å ta en titt på de kommentarene jeg svarer på. Det er god folkeskikk å være konstruktiv i kritikken, det er du langt i fra nå. For at jeg skal kunne ta til meg denne kritikken må du derfor være litt mer tydelig. Akkurat nå kaster du ut en påstand uten å underbygge den. Kan du linke til de kommentarene mine som du mener gjennomsyrer denne bloggen?

    Jeg har en blogg, http://www.suntvett.no 🙂

 40. Hei!

  Gratulerer så mye med den lille jenta!

  Jeg vil bare si at du ser nydelig ut. Det er første gang jeg kommenterer bloggen din, og det er fordi jeg blir så provosert av alle som er negative til kroppen din etter fødselen. Før også – da noen mente magen din var for liten. Alle disse burde få en medisink leksjon hvor de lærer at alle kropper er forskjellige, både før, under og etter graviditet. Gener, fysisk aktivitet og kosthold er ulike faktorer som spiller inn.

  Tommel opp til deg som har holdt deg fysisk aktiv gjennom graviditeten. Fysisk aktivitet er bra for både kropp og sinn, og den beste medisinen i forebyggende helsearbeid. Det tror jeg alle er enige i. Det forundrer meg derfor at mange av de som slenger med leppa og forteller deg hvordan din kropp burde se ut 4 dager etter fødsel er de samme som mener at kropp er topp og at alle fasonger er vakre. Gjelder plutselig ikke dette slanke kvinner? Hadde fotballfrue blitt hyllet dersom hun hadde hatt hengemage og hengepupper? Mange selvmotsigelser i kommentarfeltene om dagen. Til dere som kommenterer andres utseende negativt – ta en titt på dere selv – hva slags forbilder er dere som slenger negative kommentarer om andres kropp? Skal fotballfrue proppe i seg chips og muffins på sykesenga i håp om en større mage for å blidgjøre dere?

  Dessuten, så lever vi i en tid hvor overvekt og inaktivitet er et økende helseproblem, og en sentral risikofaktor for en rekke sykdommer. Derfor er det flott og se at Caroline trener og holder seg i form (vel vitende om at ikke alle gravide kan klare det samme, grunnet ulike graviditeter og forutsetninger), og ser smashing ut etter fødselen! Nyt tiden du nybakte mamma, kjærlighet er det viktigste å gi, og det tror jeg du har masse av!

 41. Karianne

  Er det mulig? Voksne mennesker som sitter å skriver her eller? Dette blir rett og slett for dumt!! For det første vil eg bare komme frem med at eg kjenner noen som hadde enda mindre mage enn Caroline og dem trente ikkje en gang (hadde ikkje sterke magemuskler). Noen av dem fødte på overtid og babyen dems var enda mindre enn datteren til Caroline og Lars-Kristian.

  At Caroline kan få lov til å få dele at hun er fornøyd med hvordan kroppen ser ut etter fødselen, så må hun få lov til det! Eg si at eg hadde vært kjempefornøyd med den kroppen etter min fødsel, men eg hadde dobbelt så stor mage som det Caroline hadde i graviditeten ETTER eg hadde født, og dette bildet hadde ikkje ødelagt noe for meg. Eg unner Caroline dette.

  Eg forstår ikkje hvordan mennesker kan sitte på internett å slenge så ufattelig mye stygt til en person som ikkje har med mening «såret» noen. Tror ikkje det var hennes intensjon! Bruk heller tid på å gi barna deres glede og fulle oppmerksomhet, enn å bruke tid på drittslening og bruke Caroline som en hakkekylling!

  Når man har trent i så mange år, og samt vært så heldig som har fått trent i svangerskapet, så kommer man seg MYE fortere tilbake til det man var før man ble gravid. Folk som ikkje trener før svangerskapet kommer ikkje så fort tilbake. Sånn er livet. Hver kvinnekropp er vakker på hver sin måte! Og hun må få være stolt over sin! Der hadde hvertfall eg vært!

  Så til hun som skrev først, for å omformulere det du skrev.
  JO, mye av dette handler om missunnelse. FRA MANGE. Det DERE skriver er groteskt, og det vitner om en og flere kvinne med lav intelligens og med et ondskapsfullt mission mot Caroline – som får meg til å nesten sette fingeren i halsen. SKAM DEG OG DERE!

  Kjære VAKRE Caroline. GRATULERER så mykje igjen med den VAKRE prinsessa deres. Du stråler og er vakrere enn noen gang. Nyt tiden, og ikkje la noen ødelegge den for deg <3 Eg sitter veldig stor pris på at du bruker DIN tid til oss! Du er inspirerende!

 42. Victoria

  Du er en inspirasjon, Caroline! Jeg elsker å lese bloggen din, og synes graviditeten og fødeselen har vært SÅ spennende. Studerer i USA og sitter å oversetter innleggene dine for vennene mine, som også har blitt investert etter at jeg har pratet om det og vist bilder. Du stråler og jeg ønsker deg og den lille familien din alt godt!

 43. Kjære vene.. Blir helt oppgitt over å lese igjennom dette kommentarfeltet! Og det ironiske i det hele er jo at flere av de som kommenterer her inne beskylder DEG for å være for kroppsfokusert, men hvor egentlig fokuset til de som gir disse kommentarene? På dette ene bildet på instagram eller på det at du nettopp har vært gjennom en av ditt livs største opplevelser?

  Uff, alt du skal tåle Caroline! Tar av meg hatten for at du orker å stå i dette.. Men det sier vel også litt om profesjonaliteten din! 🙂 Ønsker deg en god helg, og håper at du nyyyter tiden med den lille skatten din. <3

 44. Dere beskytter dattera med å publisere halvt tildekte bilder på bloggen, kjempebra!
  Men hvordan vil hun reagere når andre om 8-9 år kommer å trekker fram
  Bildet av mora i blondeundertøy med melkesprengte bryster i vennegjeng/skolemiljø?
  Det kan jo faktisk skje…

 45. Gratulerer så mye med det nydelige lykketrollet<3 Kan kjenne den deilige babylukta gjennom skjermen:D Gratulerer så masse til LK også!!

 46. Gratulerer igjen, med den nydelige jenta.
  Ser at det er her magebildet blir diskutert. Ser ikke problemet med det, blir ikke provosert eller missunnelig hehe..
  Men som godt voksen dame, som fødte tvillinger før internett, blogger, instagram osv… Ville jeg da gått rundt med genseren dratt opp å blottet magen på kjøpesenteret, gågaten, hengt opp plakater, sendt bilde til avisen osv. Så vilt fremmede, flest mulig fikk se magen min som var flat etter fødselen??? Nei, tror ikke det, ville blitt stemplet som ganske gal.. hehe
  Bare litt tankespinn, om hvordan tiden har forandret seg. Er nok av den eldre garde, for syns kanskje denne lettkledd trenden er litt spes. Nå er det blitt helt normalt å vise seg frem i undertøy for mennesker man ikke kjenner, men du tar deg flott ut, det skal du ha :o)
  Hilsen mor til tre og 43 år.

 47. Anne Marte Luisa

  Hei, du flotte, nybakte og nydelige Caroline.
  Håper du aldri tar til deg noe av det som skjer i media nå.
  Du er et lyspunkt i hverdagen min, det har du vært i fem år.
  Jeg ønsker deg all lykke med den lille og familien din i all evighet.
  Det har vært flott å få lov til å følge deg frem til nå- jeg gleder meg til fortsettelsen.
  Stor klem fra Tjøme:)

 48. Jeg ønsker meg at du lar deg intervjue i et dybdeintervju Caroline, om temaet kroppsidealer, skjønnhetspress og ditt (og andres) ansvar som rollemodell. Jeg håper, som enkelte andre over her, at denne debatten ikke ender med et blogginnlegg hvor du frasier deg ethvert ansvar. Jeg tror du er smart nok til å skjønne dette. Hva med å delta i «Debatten» på NRK? Jeg er sikker på at det er nok av fagfolk (psykologer etc) som ønsker seg å uttale seg om dette.

 49. Gratulerer! Du ser så bra ut. Av og til lurer jeg på om folk blir mer og mer subjektive jo eldre de blir. Virker som folk ikke evner å se saker og ting fra ulike sider. Fakta er: sukker er ikke sunt. Forbehandlet mat er ikke sunt. Inaktivitet er ikke sunt. Det å trene 5 dager i uka er ikke mye. Det er nødvendig. Kroppsfett er farlig. Alle kropper er forskjellig. Noen responderer bedre på trening enn andre. Jeg skjønner ikke at noen med litt vett i hodet kan skrive i kommentarfelt på andre blogger 1. at du slanket deg under graviditeten. 2. At du fronter et helt sykt kroppshysteri. Det er så sinnsykt latterlig. Det er så utrolig mange mennesker som er veldig inaktive og ikke utnytter sitt eget potensiale. Ved å trene markløft 0-2 dager i uka i 3 måneder endte jeg opp med å kunne ta 90 kg på flere sett med mange repetisjoner. Hadde jeg trent det seriøst i 12 mnd hadde jeg sikkert tatt langt over 100 kg. En gang jeg begynte å jogge mye klarte jeg 16 km etter relativ kort tid. Alle kan jo det! Men jeg som mange andre er flinke i tre måneder, mister motivasjonen og er dårlig til å trene i 3 måneder og sånn går det av og på. Etter 3 måneder med god styrketrening synes kjæresten min at jeg fikk så store skuldermuskler at det nesten var stygt. Likevel, så har jeg litt magefett og det kommer jeg sikkert til å ha med mindre jeg klarer å være seriøs 12 måneder i året i flere år. Poenget er, du trener fem-seks dager i uka, hver dag hele året. Det er jo en kjempeinspirasjon at du har kommet deg så godt etter fødselen!! Likevel så er det forskjell på folk. Hvis alle i Norge hadde trent fem-seks dager i uka og droppet sukker hadde jo den gjennomsnittlige nordmannen mest sannsynlig veid mindre og vært sprekere. Det er fakta. Men det har du aldri poengtert. Du hyller kroppen. Alles kropper. Du har jo ikke gjort noe galt!!! Seriøst, når ble det teit å trene og spise sunt? Nei drar på trening nå. Klart å trene mye de siste ukene. Satser på det varer 12 måneder denne gangen. Det er jo bare meg selv det er opp til!

 50. Gratulerer med den lille. Hun ser nydelig ut! 🙂

  Når det gjelder dette instagram-bildet er jeg delt. På den ene siden ser ut fantastisk ut og er i din fulle rett å vise hele verden. Who cares liksom? O’ annen side er jeg skeptisk til målsetningen ved dette – foruten å bli opphøyd som en gudinne og få masse bekreftelser.

  Noen reagerer fordi de er sjalu, mens andre reagerer fordi det forsterker det utrolige kroppsfokuset som regjerer i dagens samfunn. Jeg reagerer på grunn av sistnevnte, og fordi jeg på generelt grunnlag har lite til overs for alle som på død og liv skal vise frem kroppen sin i sosiale medier.
  Jeg ser ikke poenget, og om jeg tar slike bilder selv er det forbeholdt kjæresten. Is that all there is liksom? Og blant rosabloggere i det ringe land har jeg tenkt at du holder et litt annet nivå enn disse «gatebil wannabes».
  Derfor ble jeg litt skuffet, hvorvidt man skal bli skuffet av en blogger.

  Du er et forbilde for mange, og jeg blir frustrert over at du påberoper deg retten til å ha påvirkningskraft når du ikke vil fortelle hva du stemte ved stortingsvalget – mens rundt kropp har dette tydeligvis ingenting å si.
  Som Norges mest leste blogger HAR du stor påvirkning, enten du vil eller ei.

  Jeg vet også at du har vært i hardt vær rundt liknende tidligere, og regner med at reaksjonene som kommer i kjølvannet av dette bildet ikke var så veldig overraskende.

  Either way; stå på! Jeg tviler ikke på at du blir en fantastisk mor. Det har du alle forutsetninger for å bli. Nelia har en vakker mor, og jeg tror hun også har en oppadgående mor. Med din journalistutdannelse, og kapasitet på mange områder, hadde jeg vel håpet at dette kroppsfokuset ikke var fremtredende så tidlig etter fødsel.

  Når det er sagt synes jeg det er like tåpelig med motsvaret til ditt bilde; denne politikeren som skal vise frem sin «naturlige» kropp. Alle er forskjellige, men jeg synes folk flest skal begynne å fremme brains fremfor kropp med tanke på kommende generasjoner.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *