Kjærlighet

Å, dere! Jeg koser meg så fælt om dagen, denne tilværelsen er uvirkelig og helt magisk. Mamma og pappa reiste hjem for noen timer siden, så nå har det vært bare oss 5. Jeg har ingen ord som kan beskrive hvordan jeg har det inni meg akkurat nå. Jeg kan ta til tårene bare av å se på henne, for jeg synes hun er så deilig vakker. Men jeg kan også ta til tårene fordi jeg er redd for at det er noe galt med henne, om hun gulper en gang for mye eller spiser i noen minutter kortere, er litt for varm her eller litt for kald der. Tenk om noe er galt med henne? Jeg begynner allerede å kjenne på en kjærlighet som ikke kan beskrives, og litt for ofte kjenner jeg at jeg bare vil ligge med henne på brystet, Lars-Kristian inntil meg og hundene ved siden av. Jeg vil bare ligge sånn for alltid. Bare tanken på at vi to har laget noe så fantastisk flott er så rørende, og jeg vil aldri at disse dagene skal ende. Jeg vil bare kose meg med den nye familien min, suge inn hvert minutt av hver dag og bare være.

tusen takk til miinto for denne skjønne gaven til mor og datter – jeg tror det skal spares på og gis  i dåpsgave ♥ 

Jeg føler allerede at vi begynner å kjenne henne, samt hennes behov hva gjelder mat og søvn og kos, og det er så fint! Jeg er rett og slett forelsket i dette lille vesenet, og føler meg så privilgert som får være mammaen hennes.

Nå sitter jeg og går gjennom fødselen min for meg selv, så tror jeg at det kommer litt fra den i morgen tidlig Kjenner at ting må skrives ned nå, for alle inntrykk og opplevelser i løpet av disse timene begynner allerede å komme på avstand. 

__________________________________________________________________________________________________________ 

– ♥ – 

370 kommentarer

 1. Kjekt at du koser deg med babyen. Blir bare så satt ut av at du midt i denne flotte tiden skal fremme fokus på kropp. Ja, du ser bra ut. Det har det jo aldri vært noe tvil om. Men må du fremme det, kun fordi du kan det? Tenker du over alle de som ikke har «fått tilbake» idealkroppen for dem så raskt? Ikke minst unge, lettpåvirkelige jenter som ikke ser like slank ut som deg i utgangspunktet. Kroppsfokus bør ikke være viktig 4 dager etter fødsel. Blir helt matt.

 2. Hvordan blir ungdom fornøyd med kroppen sin?

  Ungdommer med et positivt forhold til egen kropp, har til én ting til felles: De har foreldre som ikke fokuserer på kropp og utseende.

  http://www.forskning.no/artikler/2013/november/373728

  FORSKNING. Sånn som mannen din er så glad i 🙂

  1. Ja, forskning som ser på korrelasjon, ikke kausalitet 😉

   For øvrig så synes jeg ikke Caroline har et overdrevent fokus på kropp. Det er vel et inntrykk enkelte av leserne sitter med, og ser på det som en sannhet. Men sånn er det nå ikke, handler mer om sunnhet.

   1. Du er flink å støtte din kjære kone!! <3 Fortsett med det 🙂

   2. Mulig at hun ikke har det i realiteten, men JA – det er det inntrykket man får utifra hvordan hun fremstiller seg i sosiale medier.

   3. Hun trener jo selvsagt fordi hun ønsker å se bra ut, og nekte for det blir for dumt. Men for henne er det ikke det som er hovedfokuset, og det tror jeg aldri hun har gitt uttrykk for heller.

 3. I send you my heartiest congratulations on the arrival of the little princess in your life. I know the feeling of happiness because the birth of a child.
  I have two wonderful children and I always feel a great joy looking at them. Don’t worry about your baby, but listen pediatricians.

 4. Hei!

  Jeg vil bare gratulere så mye og vise min støtte støtte og beundring for at du er så positiv og en stor motivasjon for oss som leser. Samtidig synes jeg det er ganske kult at du får sparket litt fra deg til kritikerne uten at du trenger å si noe. Jeg har akkurat funnet ut at jeg er gravid og kommer ALDRI i livet til å se ut som deg fire dager etter fødsel! Men bildet ditt og holdningen din til trening og kosthold gir meg en vanvittig motivasjon til å få trent jevnlig, siden det er minst like viktig nå som før. Stå på Caroline, la kritikerne holde på og fortsett å motbevise dem! Vi er mange som støtter deg 🙂

 5. Ida Charlotte

  Åh, så herlig det høres ut! <3 Utrolig flink du er til å skrive! 🙂

 6. Nå ble jeg nesten rørt til tårer her. Det er sånne innlegg vi vil lese etter en fødsel:-)
  Du er en utrolig flott dame, med en fantastisk kropp, som du fortjener etter all jobben du legger i trening/kosthold, men syns det blir så feil fokus nå. Og jeg tror ikke det er dette fokuset dere heller vil ha i denne tiden. Mye lykke til i tiden fremover med den vakre prinsessen, nyt hvert eneste øyeblikk, det går så altfor fort.

 7. Åh, så fint skrivet.

 8. For et nydelig bilde! Gratulerer så mye med jenta!

 9. Mari Kristine

  Gratulerer med den lille – det er utrolig stort å bli mor……
  Men det som jeg og flere andre styre mest med som barselmor, nemlig ammingen sier du ingenting om.
  Det er jo ofte der det er mest styr, med mating annenhver time dag og natt de første 5-6 ukene med påfølgende ammetåke og diveres andre «heftelser» i den forbindelse.
  Gikk det greit å komme i gang med ammingen?
  Lykke til med deres nye tilværelse med ny sjef i huset.

 10. Du er fantastisk! Har du forresten lest dette innlegget? http://side2blogg.blogg.no/?url=http://veronicasimone.blogg.no/1385667186_28112013.html
  Jeg blir så uffattelig oppgitt. Hvorfor får større kvinner rakke ned på deg fordi du er tynn, mens hvis du hadde gjort det hadde du blitt slaktet? ser ikke den

 11. Gratulerer så mye sjønne Caroline:-) Nyt tiden med prinsessen din. Det er en gave å få barn.. Du har mye å glede deg til. Første smilet, første stegene, første ordene.. Ps: ikke hør på alle kommentarene rundt bildet du la ut. Du er flott, og kroppen din har du jobbet for. Synes du er et flott forbilde jeg:-) Stå på og god helg!!

 12. Madeleine

  Du viser her ekte kjærlighet til barnet ditt. Det var akkurat slik jeg også følte det da jeg ble mamma 🙂
  Jeg blir så lei meg når jeg leser oppslagene og oppstanden mot bildet du la ut igår. Min mening er at hver og en velger selv om de vil lese og følge bloggen din eller ikke. De kommentarer enkelte kommer med så fyllt med sjalusi til de grader. Jeg er ikke perfekt, men jeg er fornøyd med meg selv og livet mitt. Jeg elsker bloggen din, fordi du inspirerer meg. Jeg gleder meg over hvert eneste innlegg du har. Å kunne følge deg gjennom svangerskapet har vært en glede og og jeg ble lykkelig over å lese at fødselen hadde gått fint og at prinsessa var velskapt, det er ikke noe man skal ta for gitt. Å bli mamma er en fantastisk opplevelse. Hadde jeg hatt en kropp som deg, ville jeg skrytt av den jeg også. Du beviser kun her at hardt arbeid lønner seg og man får lønn for det. Vær stolt av deg selv, vær stolt av livet du har skapt og vær stolt av den lille familien din. Jeg gleder meg til å følge deg og dere videre! Sender deg og vakre Nelia en stor god klem jeg Caroline 😀 Stå på og NYT hverdagen!

 13. fyttekatta! ser jeg like bra ut som du gjør 4 dager etter fødselen skal jaggu jeg og poste et bilde på instagram! nei vent, jeg skal fremkalle det og printe det ut på et kjempestort ark og henge på veggen i tilleg! haters gonna hate! er det ikke den ungdommen sier :p ha en nydelig fredag Mamma-Caroline!

  1. HELT ENIG, May! All creds til deg Caroline 😀 Du ser fantastisk ut og du er nå superwoman! Du har skapt et menneske, lagd henne helt fra bunnen av med litt hjelp fra din kjære, og du har holdt kroppen din sunn og frisk slik at babyen har best mulige kjangser for å være sunn og frisk! Så lenge man klarer burde man holde seg i så god form som mulig, spise sunn og ren mat med gode næringsstoffer, slik at kroppen din og babyen får det dere trenger! Du er et stort forbilde for meg, og jeg håper min graviditet går like lett som det din har gjort!

 14. Benedicte

  Du virker som et så utrolig godt menneske, og jeg skjønner ikke hvorfor ikke folk bare kan innse at det ikke hjelper å slenge med leppen og komme med kommentarer som at bildet du la ut fire dager etter fødselen er photoshoppet, tatt før fødselen etc. Det eneste som ville hjulpet dem var å selv oppnå den bragden du har, nemlig å ha manges drømmekropp, og dette fire dager etter å ha gjennomgått den største påkjenningen possible. Men nei, dette gjør de ikke, for de klarer ikke å utøve selvdisiplin i form av kosthold og trening. Ikke jeg heller til dags dato, men jeg kan likevel applaudere for en slik vakker person som deg, som har lykkes. Det er jo bare en grunn til at du ser smashing ut, og det er hardt arbeid. De som har trent like bra som deg, men likevel ikke fikk samme resultat kan heller «klage» og være skuffet – men ikke de som har lagt på sofaen og stappet seg full i Cola og sjokolade i 9 måneder. Jeg skulle gjerne gitt deg en god kommentar for hver negative, men det blir vanskelig. Samtidig vet jeg at du bryr deg om det som er viktig her i livet, nemlig den flotte familien din, og ikke bitre, voksne mennesker som slenger med leppen på facebook. Stå på, Caroline! Vær stolt av deg selv, for det er jeg og alle de som leser bloggen din daglig og som vil deg vel! You rock! <3

 15. For et vakkert innlegg. Om noen uker er det min tur til å føle på denne kjærligheten for første gang, jeg gleder meg! Det blir fint å få lese din positive fødselsopplevelse før jeg skal føde selv. Jeg tror jo dette er noe vi er skapt for å gjøre, men likevel er det godt å lese om andre sine normale fødsler. Det er nok av skremmende versjoner der ute. Jeg hadde også satt pris om du kunne kommentere fødebagen din. Den fikk jo endel kritikk. Som førstegangs syntes i hverfall jeg du hadde pakket mye lurt, men nå gjenstår det jo å se hva du selv syntes etter å ha erfart det selv.

 16. Hei vakre, vakre deg!
  Jeg har lest bloggen din i noen år nå, men kun lagt igjen en kommentar! Nå synst jeg det var på høy tid med en kommentar til. Du har spredd så mye glede, inspirasjon og kjærlighet og jeg blir alltid så glad av å lese bloggen din!! Du er så vakker, har en så fantastisk kropp og et bra kosthold, du sier så mange gode og vise ord, og er ikke redd for å skrive/legge ut bilde av noe som du vet, mest trolig, kommer til å bli en del styr rundt! Dette beundrer jeg deg for!
  Nå har du blitt mamma, og Lars Kristian blitt pappa, dere er blitt en familie på 5! Dette er det mest fantastiske som skjer i livet, og jeg unner dere alt godt nå og i tiden fremover! En vaker jente, et vakkert navn, og en mor som stråååler noen få dager etter fødsel. Livet er fantastisk!
  Jeg har, i noen år nå, slitt med dårlig selvtillitt, lite energi, få venner osv., og jeg gleder meg så utrolig mye til den tiden det er min tid til å få barn, da har jeg en følelse på at det kommer til å endre seg! Hvem føler seg ikke vakker som gravid? Hvem er ikke stolt av deg selv for å bære frem et barn i 9 mnder, for å så å oppdra det?? Mye skal endre seg før denne tiden kommer, men det jeg vil frem til er at jeg ikke skjønner hvorfor det har blitt så mye styr over at du har hatt litt liten mage, har pyntet deg, og nå etter fødselen har fått fin mage igjen på kort tid, bruker fine bh-er, føler deg bra, osv.?? Kan ikke alle bare innse at dette som nå har skjedd med deg, livet ditt, og Lars Kristians er en helt fantastisk ting som alle burde være glade for, på deres vegner, selv om du ser myyye bedre ut enn de fleste andre, og selv om du legger ut bilder som andre blir misunnelige av?

  Jeg ønsker deg og dere alt godt nå i tiden fremover, og gleder meg sånn til å følge dere! Håper dere får en helt fantastisk før-julstid, og juletid, en koselig romjulstid og at gode ting og de gode dagene fortsetter på nyåret!
  Igjen, du ser fantastisk bra ut Caroline, både før graviditeten, under graviditeten og nå etter! Jeg tror (vet) dere kommer til å bli noen helt fantastiske foreldre, og Nelia har, og kommer til å få et fantastisk liv!
  Og helt til slutt, så vil jeg bare si at jeg håper du fortsetter med å legge ut bilder, og skrive ting, som sikkert provoserer noen, og som noen blir misunnelige av, men som gir oss som bryr seg om deg, og som ønsker deg glede i livet motivasjon, glede og en god følelse!
  Takk for at jeg får følge deg, og deres liv 🙂
  Klem fra en 18 år gammel jente som så inderlig vil at alle skal ha det bra, at vi skal glede oss av hverandre, være stolte av oss selv og vise det, og være positive, men som dessverre har vokst opp en plass og i en klasse der JEG ikke fikk lov til det.. Dette skal jeg gjøre noe med, mye takket være deg! 🙂 <3

  Dette ble en lang kommentar, men hadde en del å ta igjen etter noen år uten å kommentere! Det jeg håper nå er at denne kommentaren ga deg et lite smil om munnen, og gjorde dagen din en smuule bedre!! Etter så mange fine ord du har skrevet til "meg", og så mye inspirasjon og glede du har gitt meg, fant jeg ut at det nå var på tide at jeg ga deg litt glede tilbake! :))

  Ha en FANTASTISK dag flotte, fine, gode mennesker! <3

 17. Benedicte Andreassen

  Jeg leste nettopp artikkelen på VG om uttalelsene fra flere andre om din kropp, og jeg ble så provosert! Hvordan kan de komme med slike utsagn om deg og din kropp? Jeg leste også blogginnlegget til Suzanne Abel, og ble ikke mindre provosert… Hun møter jo seg selv i døra når hun påstår at det er du som er et dårlig forbilde. Dårlig forbilde, hva? Du har trent gjennom hele svangerskapet, var veltrent da du ble gravid og velger å kjøpe lekre amme-bh’er i stedet for de mindre penge på H&M og Cubus. Hvilket usunt forbilde er det? Du fremmer et kosthold som inneholder sunn og næringsrik mat, og også det at man skal kose seg av og til. Det er jo HUN som er det dårlige forbildet som går ut i media å kritiserer deg fordi at hennes egen selvtillitt ikke strekker til. Vettu hva… Nyt disse dagene med det lille knøttet <3 Ikke bry deg om alle de kvasse kommentarene, vær heller stolt over at du har en helt AMAZING og sunn kropp. Du har min fulle støtte <3

 18. Ååå jeg er så glad på dine vegne! Jeg tror virkelig du blir (og er) en fantastisk mor <3

 19. Først av alt: gratulerer så mye med den lille! Håper at dere nyter denne tiden.

  Så til det som fikk meg til å skrive inn i kommentarfeltet ditt for første dag:
  Jeg blir så lattelig provosert over at det ikke skal være mulig å være lykkelig og fornøyd med sitt eget liv her i Norge. Jeg har lest bloggen din i mange år, og jeg er nok av de kvinnene som har en del kilo for mye på kroppen, ikke trener særlig mye, og er langt der i fra perfekt.
  Men det at du legger ut bilder tidlig å sent av at du trener, og at du tørr å vise frem kroppen din DET gjør ikke meg mindre lykkelig, eller fornøyd med meg selv. Det kan virke som at både andre bloggere og pressen har glemt de fine kampanjene du kjørte, hvor vi skulle sende inn bilde av vår egen kropp. Slik jeg oppfatter bloggen din fronter du ALDRI at noe form for slankepress, men ja du viser at en sunn og aktiv livsstil er viktig for deg. Det gjør meg trist å tenkte på at man i Norge skal få kjeft for å ha et slikt utgangspunkt for sin hverdag.

  Du inspirerer. Du motiverer og du er et herlig avbrekk i fra hverdagens. Jeg heier på deg! Måtte du aldri stoppe å skrive om det som du brenner for, og måtte du aldri begynne å ta innover deg kritikk av denne sorten!.

  Jeg måtte bare skrive dette. For jeg ble så sint på ine vegne da jeg leste vg.no i dag <3

 20. Kjære deg!
  Velkommen inn i mammaverden, selv har jeg to prinsesser på 9 og 13 år men jeg husker den tida du beskriver som den var i går. Spesielt med hun eldste, for da nr 2 kom til verden var det liksom veldig plutselig at hverdagen kom og hentet oss inn. Storersøster levde ikke i min lille «forleska i babyen min» verden akkurat.
  Følelsen av å være mor og bli mor er helt fantastisk. Skremmende og fantastisk egnetlig….for de er jo så avhengige av oss 🙂 jeg slet med dårlig selvbildet etter fødselen med mitt første barn, jeg la på meg mye og slet med hvordan kroppen min hadde forandret seg. Jeg valge å røre meg lite i svangerskapet, spiste altfor mye og tok feil valg i forhold til å ta vare på meg selv. Med nr 2 var jeg mer klar over dette og rørte meg mer, la ikke på meg så enormt mye og fikk en mye letter fødsel. Kom meg fort på beina og hadde masse energi.
  Jeg ser nå at dette var et bedre valg både for meg og babyen.Og skulle jeg blitt gravid igjen er jeg ikke i tvil om at jeg hadde både trent og holdt meg aktiv hele svangerskapet. Akkurat som du har gjort.
  Nå trener jeg og lever sunnt, har mye overskudd både på jobb og i hverdagen…..jeg får mye kritikk fordi jeg spiser sunn mat og trener som jeg gjør og det har vært sårende mange ganger. Men så har jeg snudd og tenkt at det er da ikke meg det er noe galt med! Jeg fungerer fantastisk som mamma for jentene mine og de som er sjalu fordi de ikke klarer å velge som jeg gjør kan hold det for seg selv!
  Du får mye kritikk om dagen. Hev deg over det!
  Du er flott!
  Hvorfor er det sånn at de som legger ut bilder tjukke mager med strekkmerker blir hyllet mens de som legger ut slike bilder som du la ut blir «mobbet». Nei, JANTE oppholder seg nok i dette landet på overtid!
  Kos deg med baby og ektemann, hunder og hus og heim. Snart er det jul også!
  Klem fra meg!

 21. Hei Caroline 🙂 Jeg vil først begynne med å si gratulerer så masse med den nydelige tulla deres 🙂 Høres ut som du/dere koser dere masse, og nyt tiden godt. Det er noe helt fantastisk det å bli foreldre. Gleder meg selv til Mars da vår lille Prins kommmer til verden<3 Vil kommentere det artikkelen jeg leste nå nettopp i vg. Mennesker kan være så stygge og fordomsfulle at man kan bli kvalm. Vi alle har forskjellige kropper, ingen er like. De som slenger stygge kommentarer om kroppen din osv er bare misunnelige, og dårlig kroppsbilde selv. Unødvendig å slenge slike kommentarer. Stå på, Caroline. Du harr min støtte 🙂

 22. Herlighet. Hun virker sååå nydelig, og jeg blir sååå alvorlig babysyk. Men, alt til sin tid 🙂 Jeg skjønner godt alle som dømmer og sutrer over hvordan du ser ut, og alt. For jeg og blir sååå misunnelig over den styrken du har, bare til å stå opp om morgen, gjennomføre trening, husarbeid, turer, ja alt du får til. Du er så ufattelig rutinert!!! Jeg skulle gjerne hatt litt av det jeg og. Jeg ligger heller noen timer lenger i senga, tar meg heller en ekstra lur om dagen en å gå en ekstra tur. JA JEG BLIR SJALU 😛 Du er fantastisk!!! Håper og regner med du rister all negativitet av deg. FOLK ER BARE SJALU OG MISUNNELIGE 🙂

 23. Så koselig, Caroline! Du er fantastisk <3

 24. Marie Stine

  Gratulerer så mye med barnet!
  Min far og mor hadde skrevet en dagbok til meg fra da jeg ble født, til jeg ble 18. Alle viktige opplevelser, mitt første ord, første dagen min på skolen osv. Denne boken fikk jeg som 18 års gave, som betyr alt for meg. En kjempe fin idee for lille Neila også:)

 25. Så nydelig skrevet <3 Kan ikke forestille meg gleden dere føler nå! Ønsker dere alt det beste, nyt hvert sekund 🙂

 26. Jeg har nå lest hva VG sier om deg og din kropp, og det gjør meg direkte kvalm. Viktig å ikke ta seg nær av disse kommentarene og heller fokuser på det nydelige barnet du har fått sammen med mannen din. Stå på, du er et forbilde, uansett hva VG og andre «kjendismødre» sier.

 27. Hei!
  Litt av et mediastyr bilde av en veltrent, sunn ung dame som du greier å lage. 🙂 Å få pes fordi man velger å trene og leve sunt blir litt for dumt. Det er vel et godt forbilde for oss alle. Jeg skulle gjerne sett like bra ut som deg! Det er et valg vi alle har, om vi vil ta vare på oss selv og se bra ut eller ikke. Jeg har ikke drømmekroppen, men det er jo nettopp fordi jeg lever usunt og trener lite. Det har vel vært mange medieoppslag om nettopp det at flere å flere blir tykke. Hvis det er et forskrudd kroppsideal å være sunn og veltrent, hva er da et bra kroppsideal? Dette blir for dumt! Stå på, Caroline!

 28. Så fint skrevet! Gratulerer igjen, hun ser vakker ut <3

 29. Charlotte

  Gratulerer så mye til dere begge! For et nydelig barn dere har skapt! Håper og vet dere koser dere og nyter tiden sammen med lille Nelia. Må forresten bemerke at du ser utrolig bra ut med brunt hår. Passer deg svært godt etter min mening:)) Smashing body har du også etter fødselen. Stå på !!!

 30. Karoline

  Gratulerer så masse med det nydelige nurket ! 🙂 håper ekstasen varer.. 🙂 allerede fuzz om magen din, jeg syns du er fin jeg, er bare så mange andre «normalfruer» som ikke har din kroppstype fra før av som er bitre.. vær stolt 😀

 31. Jeg vil bare si at jeg synes du er kjempeflott, håper du ikke lar kritikere gå inn over deg, de er stort sett bare misunnelige. Du ser flott ut, men det ser også ut som at du har jobbet hardt for å få den kroppen og dette livet.

  Heier på deg!

  Drit i janteloven.

  Stor klem fra en annen dame som trener hardt og får mange rare kommentarer – men prøver å drite i dem.

  Og gratulerer med nydelig bebis, ønsker deg en velsignet nybakt-mamma-fase <3

 32. Kjære Fotballfrue! Først..gratulerer så inderlig mye med den lille jenta deres. Jeg er selv både mor og mormor…og den lykkefølelsen det er kan nesten ikke beskrives.Så til media»stormen»…jeg håper virkelig du ikke tar deg nær av dette som kommer frem etter bildet du la ut på instagram. Vær stolt av den du er og det du har fått til. Jeg er over 50..og har aldri kunnet legge på meg…. I tillegg må jeg trene mye pga av ryggproblemer. Resultatet er en flott kropp…MEN..jeg må tåle mange bemerkninger av både kjente og ukjente. Det er liksom lov det å kommenere, og i noen tilfeller «hetse», fordi en er tynn/slank.
  Jeg leser ikke bloggen din…men følte jeg måtte kommentere dette. Synes ikke det er fortjent! Stå på, flotte du 🙂

 33. Jeg er så glad på deres vegne! Ønsker dere alt godt 🙂 Må også si at du er så flott, Caroline!

 34. Annette

  Nyt hvert sekund, hvert minutt og hver dag. For tiden står ikke stille, selvom du kommer til å være i en bobble en stund og sveve på skyene.
  Gratulerer med frk og ønsker dere masse helle og lykke <3

 35. Hei! ville bare at du ikke må bry deg om all kritikken og den «store debatten» om bilde du la ut på instagram. Synes det er så latterlig hva folk skriver og sier. Det sier jo seg selv at kroppen din vil være sterk og strammet opp i og med at du har trent den såpass opp. Ja, mange kvinner ser ikke slik ut en plass etter fødsel, men da er det jo dem som heller ikke trener/trent. At mange sier de får dårlig selvtillit av din trente kropp er helt feil. Skal du liksom slutte å trene og spise sunnt slik at andre kan føle seg vell? Du er vel en av de sunneste menneskene jeg vet om! Du holder kroppen i aktivitet daglig og spiser sunt og masse! Du sulter deg ikke slank, du har en super helse! Du burde bare være stolt over deg selv.
  Selv om jeg personelig ikke hadde lakt ut et bilde av meg selv i undertøyet på nett, dømmer jeg deg ikke. Det som folk tydeligvis tenker mest på her er hvordan du ser ut etter en fødsel som tok plass for fire dager siden. Du kan vel ikke noe for at du ikke har en stor mage?

  Uansett så vil jeg gratulere med baby i hus og fortelle deg at nå må du kose deg kjempemasse, for disse månendene kommer til å gå kjempefort forbi!

 36. Tenk å se ut som deg etter å ha født for under en uke siden! Du har jobbet hard og det har lønnet seg. Du er fornøyd med deg selv og det er bra, men jeg lurer på hvorfor du har fjernet bildet du la ut av deg selv i undertøyet?

 37. Christine

  Mobilappen din fungerer ikke. Det er noen uker siden den stoppet å fungere.

 38. Som nybakte foreldre lever dere i verdens fineste tid, deres egen lille boble fylt med kjærlighet, usikkerhet og bånd som skal knyttes. Deres barn, som dere skal lære å kjenne og motsatt. Kjærligheten som vokser og vokser. Og jeg lover dere, livene deres blir bare bedre og bedre for hver dag som går. Tiden går så fort, og alle sier at nyt tiden nå – den får du ikke tilbake! Uansett, hver eneste dag med sitt eget barn er magisk! Den ubetingede kjærligheten er ubeskrivelig! Kos dere sammen i dagene som kommer og alle årene fremover! Og husk – når det går litt i mot og stormer som verst, vil dere alltid være de beste foreldrene deres barn noen gang kunne fått!:)

  Klem

 39. mobilmalik

  Alt jeg kan si, Du er virkelig ei unik jente. Du er så søt, pen, du er så lykkelig. Sånn skal det være! Fortsett med det og jeg håper at du fortsetter å kose deg!
  Forresten gratulerer med fødselen. Jeg ønsker deg og barnet ditt ett lykkelig liv sammen.
  Fortsett med det du liker å gjøre og kos deg søta :3

 40. Hei Caroline 🙂
  Jeg har skrevet et blogginnlegg om deg i dag (http://frutaraldsen.blogg.no/1385719902_fotballfrua__provoser.html) 🙂
  Håper du får tid til å lese det en dag:)

  Masse gratulerer som nybakt mor 🙂

 41. Hei Caroline. Det er så koselig å se og høre hvor fint dere har det.
  Har lest at noen kritiserer deg for kroppen din og hvordan du ser ut bare fire dager etter fødsel. Du ser fantastisk ut! Tror de fleste ville stått med samme kroppen fire dager etter fødsel, OM de hadde lagt like mye tid i trening og kosthold som deg. Du har jobbet hardt for den kroppen du har og skal være super stolt av den:)

 42. Gratulerer så mye. Håper du koser deg masse med den første tiden og at du ikke tar deg nær av alle kommentarene om det nå så velkjente instagrambilde. Det er ingenting galt med å være stolt over kroppen sin uavhengi av om man akkurat har født eller ikke. Hadde du hatt strekkmerker og hengende hud hadde du blitt hyllet, det er ingen som tenker på alle de timene som kreves for at kroppen skal takle en graviditet slik som din har gjort. Vær stolt av deg selv. Jeg har vanskeligheter med å tro at de som mener de føler seg feite etter at det bilde ble publisert ikke følte seg feite fra før. Lykke til og hils gubben. Gratulerer til dere begge

 43. Nina :)

  Gratulerer med fine lisjejenta 🙂 Du og mannen må kose dokker masse 🙂

 44. Jeg må bare si det at du ser FANTASTISK ut etter fødsel! Det ikke alle skjønner er at du er en TRENT dame, som hadde godt med magemuskler før graviditet. I tillegg til dette trente du under svangerskapet. Andre mødre som synes de selv er «feit» etter fødsel, bare fordi Caroline ser fantastisk ut etter fødsel, bør ta seg en bolle. Ser for meg at flere av desse damene har sittet i sofaen og spist junk i 9 måneder. Kanskje ikke alle har det, kanskje noen har prøvd, men alle er forskjellige, og det er da ingen grunn å sammenligne seg med Caroline fordeom.
  Du ser smashing ut C! Elsker at du la ut «etter-fødsel-bilde», det burde vertfall få andre mødre til å tenke over hvordan di behandler seg selv de 9 mnd de er gravide. Gratulerer med nydelig og frisk jente!

 45. Du er nydelig og det er ungen din å!! Jeg skjnner ikke hvorfor folk driver og mobber deg på nettet bre fordi u la ut et bilde av deg i toppform kun fire dager etter fødselen!!! Jeg misunner deg sååå mye! Jeg hr ingen barn, men har en veldig dårlig fasong på kroppen iforhold til deg! U er sååå motiverende og sååååå flink!!! Jeg skl oxo trene masse under svangerskapet mitt! U er et forbildet! Hvis fotballfruen kan så kan jg å hehe det skl jg tenke! Ikke bry deg om de mødrene som sitter bak skjermen og snakkrr av ren sjalusi!!

  <3

 46. Christine

  Hei fine Caroline <3 Jeg ville bare si at jeg mener du skal være superstolt over å se så fantastisk ut etter å ha født! Du ser helt utrolig flott ut, og jeg mener at kritikerne burde se på deg som inspirasjon, motivasjon istedenfor å diskutere og kritisere! Det er et stort fokus på at alle kvinner skal være stolt av kroppene sine, men hvorfor er det slik at de som da er tynne/veltrent skal bli hetset fordi de er stolte av kroppen sin? Du har all grunn vil å være stolt av den flotte kroppen din, slik alle andre også har! Vi er heldigvis forskjellige, men det er ingen grunn til at mennesker skal la misunnelsen ta overhånd av den grunn og bli ufine 🙂 Legger riktig nok merke til at de mest aktive kritikerne nok ikke er de mest aktive leserne av bloggen din, de ville nok derfor hatt et annet syn dersom de hadde fulgt bloggen din og deg som person!
  Du er et bevis på at man får mye igjen for å være fysisk aktiv både før og under et svangerskap, og det har du all grunn til å være stolt av. Håper du hever deg over kritikerne, trives med den flotte kroppen din, og nyter tiden som nybakt mamma! Kos dere <3

 47. har du noen formening om bb cream og cc cream? forskjell? har bare prøvd bb fra loreal. skal til utlandet over nytt år. tenker stikke innom http://www.sephora.com/bb-cream-cc-cream men det er så mange merker. hva ville du gått for? smashbox, clinique, dior , eller…?

 48. Herregud så skjønn! 🙂 God helg!

 49. Caroline

  Følger deg på instagram og syns du virker som en fantastisk dame. Men det undertøysbildet ditt 4 dager etter fødsel, hva var formålet med det? Du har en beundringsverdig kropp og kan virkelig være stolt av hva den har klart å gjennomføre, det vet vel du bedre enn alle. 🙂 Men å legge ut lettkledde bilder av deg selv kun iført undertøy så hele verden kan se, syns du ikke det er litt rart? Er jeg gammeldags og syns undertøy skal være nettopp under tøyet/være privat? Er det noe du kunne tillatt din datter å gjøre på et senere tidspunkt i 15-16 års alderen hvis hun starter blogg?

 50. Åhh, må gratulere dere så mye som foreldre! Hun er nydelig:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *