Kjærlighet

Å, dere! Jeg koser meg så fælt om dagen, denne tilværelsen er uvirkelig og helt magisk. Mamma og pappa reiste hjem for noen timer siden, så nå har det vært bare oss 5. Jeg har ingen ord som kan beskrive hvordan jeg har det inni meg akkurat nå. Jeg kan ta til tårene bare av å se på henne, for jeg synes hun er så deilig vakker. Men jeg kan også ta til tårene fordi jeg er redd for at det er noe galt med henne, om hun gulper en gang for mye eller spiser i noen minutter kortere, er litt for varm her eller litt for kald der. Tenk om noe er galt med henne? Jeg begynner allerede å kjenne på en kjærlighet som ikke kan beskrives, og litt for ofte kjenner jeg at jeg bare vil ligge med henne på brystet, Lars-Kristian inntil meg og hundene ved siden av. Jeg vil bare ligge sånn for alltid. Bare tanken på at vi to har laget noe så fantastisk flott er så rørende, og jeg vil aldri at disse dagene skal ende. Jeg vil bare kose meg med den nye familien min, suge inn hvert minutt av hver dag og bare være.

tusen takk til miinto for denne skjønne gaven til mor og datter – jeg tror det skal spares på og gis  i dåpsgave ♥ 

Jeg føler allerede at vi begynner å kjenne henne, samt hennes behov hva gjelder mat og søvn og kos, og det er så fint! Jeg er rett og slett forelsket i dette lille vesenet, og føler meg så privilgert som får være mammaen hennes.

Nå sitter jeg og går gjennom fødselen min for meg selv, så tror jeg at det kommer litt fra den i morgen tidlig Kjenner at ting må skrives ned nå, for alle inntrykk og opplevelser i løpet av disse timene begynner allerede å komme på avstand. 

__________________________________________________________________________________________________________ 

– ♥ – 

370 kommentarer

 1. Kathrine

  Åhhhhh, så utrolig skjønt! <3
  Dere er så heldige, hun er utrolig nydelig!

  Gratulerer så mye til dere begge med en fantastisk datter, kos dere masse med henne <3

 2. kos dere med den nydelige datteren deres <3!

 3. Kjærligheten er så uendelig vakker! Mor-barn er noe helt spesielt. Gleder meg til å lese fødselshistorien 🙂 Nyt den lille prinsessa di ♥

 4. Gratulerer

  Gratulerer så mye med en fin jente! Jeg blir helt rørt av å følge dere i dette – og det er helt merkelig hvor mye man engasjerer seg i livet til mennesker man egentlig ikke kjenner. Jeg var oppriktig spent på mandag da det aldri dukket opp noe blogginnlegg fra deg og jeg ble oppriktig rørt da du la ut nyfødtbilde av henne. Jeg gleder meg på deres vegne og samtidig så inspirerer du meg veldig. Jeg er kanskje ikke den personen som i størst grad har latt meg inspirere til å trene ved å lese bloggen din, men jeg blir virkelig inspirert når du lar oss ta del i deres nye hverdag som en familie. Den kjærligheten dere viser henne og magien dere skaper, gjør at tanken på å stifte familie bare er fin og fristende, og kanskje ikke så skummel og fremmed som før. Tusen takk 🙂

 5. Kjære deg! Du må ikke høre på alle som sier at du ikke skulle hatt fokus på kropp så tidlig, at du er for tynn, kommer til å bli en dårlig mor, eller noe. Det er mennesker som sitter og leser bloggen din, og misunner deg. Kos deg med lille nurket, nyt dagene, tren som du vil og spis som du vil. Line, 23 🙂 (Måtte bare skrive dette, som min første kommentar. Jeg blir bare litt provosert, og redd for at du skal høre på disse menneskene som ikke har noe annet enn dårlige og negative ting å sette lys på)

 6. Gratulerer så masse med det nydelige lille nurket 🙂
  Må bare få si hvor mye jeg setter pris på at du deler dine opplevelser og viser bilder av den lille, jeg blir helt rørt over hvor godt vare du tar på leserne dine, selv om du nettopp har opplevd noe så fantastisk 🙂
  Selv er jeg 22 år med samboer, og til sommeren har vi vært sammen i 6 år, jeg har fullført en bachelorgrad og vi har tenkt til å starte vår egen lille familie 🙂 – Det kribler godt i eggstokkene (Haha!) når jeg ser bildene og leser teksten din, måtte månedene til juni fyke av sted! 😀
  Stor klem til deg, ditt fantastiske vesen!

 7. Åååå, gratulerer så mye! Dere kommer til å bli fantastiske foreldre! Stå på❤️
  Har dere bestemt når dåpen skal være? ❤️

  Elsker bloggen din fresten, den er så inspirerende og du er så herlig! ❤️
  Kan du lage videoblogg engang? ❤️

 8. Gratulerer så mye med den lille jenta! Du kommer til å være verdens beste mamma, det er jeg sikker på 😉
  Jeg vil også berømme deg for å ha lagt ut bilde av kroppen din etter fødsel, du ser helt fantastisk ut og beviser at trening og sunt kosthold lønner seg! Hvis jeg hadde sett så bra ut som du gjør, hadde jeg gått i bikini døgnet rundt!
  All ære til deg, du er fantastisk!

  Hilsen ei som har vært fast leser fra første stund 🙂

 9. Gratulerer så mye med den lille jenta! Du kommer til å være verdens beste mamma, det er jeg sikker på 😉
  Jeg vil også berømme deg for å ha lagt ut bilde av kroppen din etter fødsel, du ser helt fantastisk ut og beviser at trening og sunt kosthold lønner seg! Hvis jeg hadde sett så bra ut som du gjør, hadde jeg gått i bikini døgnet rundt!
  All ære til deg, du er fantastisk!

  Hilsen ei som har vært fast leser fra første stund 🙂

 10. For en vakker tekst, jkjenner det treffer meg midt i hjertet og jeg blir helt rørt (og kjenner igjen de sterke følelsene fra den gang jeg selv var nybakt mamma for første gang).

  Dere er allerede, og kommer til å bli, fantastiske foreldre for lille Nelia <3

  Stor klem

 11. hei Caroline! Må si jeg virkelig elsker bloggen din, og gratulerer så masse som nybakte foreldre! Har vært enormt spennende å følge deg i hverdagen. Kikket tilbake på noen innlegg jeg følte jeg nettopp hadde lest, whoops så var vi tilbake i 2011, hilsen fast leser 🙂

 12. Det er så vakkert det du skriver at eg blir rørt heilt inn til hjerterota <3 Er så glad på dine og LK sine vegne, og på den lille tulla sine vegne som har så fine og gode foreldre som passer på 🙂

 13. Ann Iserid

  For et fantastisk nydelig og stemningsfullt bilde ❤️

 14. kos deg og nyyt tiden!

  jeg synes det er utrolig leit at du som nybakt mor må få alle de drittmeldingene på facebook pga bildet du la ut av deg selv.
  jeg får skikkelig vondt i magen, og en stor trang til å bare kommentere på alle de frekke kommentarene som kommer inn til deg. men jeg holder meg for god til det. har uansett blitt et uendelig prosjekt. alle har forskjellige meninger, men skjønner ikke hvorfor ikke alle bare kan være snille med hverandre.
  alle mennesker er forskjellige, du er bygd slik du er og de andre er bygd slik de er. folk ber om bildene av deg, men når de får de, så skal de klage. dette gjelder jo ikke alle, for du har utrolig mange flotte og snille mennesker som synes du er utrolig flink.
  du trener hele tiden, og har deg selv å takke for den utrolig flotte kroppen din. du trente igjennom hele svangerskapet, og det er det sikkert ikke mange som gjør.
  du er sterk som klarer deg igjennom alt du får slengt mot deg. du er flink og du bør være utrolig stolt over deg selv. du har født er barn, ei nydelig jente. og vi er heldige som får være en del av det. jeg sier iallefall takk, takk for at jeg får være med på reisen din.

  jeg pleier ikke kommentere på blogger. men jeg bare følte jeg måtte denne gangen.

  jeg vil bare gi deg en skikkelig god klem.
  du er et utrolig flott menneske, og jeg ønsker deg all lykke til videre <3

  ¤ Life doesn't get more real, than having a newborn at home ¤

  Love, A.

 15. Åh, alt med dette er så fantastisk. Er så utrolig glad og stolt på deres vegne:-) Masse lykke til fremover, dere er/blir noen superforeldre!

 16. Hun er så vakker <3
  Dere er utrolig heldige!
  Dere får nyte masse det nye livet deres sammen med den lille 🙂
  Jeg ønsker dere masse lykke til videre i tiden fremover <3

 17. Så nydelige armebånd! Kos dere masse!

 18. Ida Christin

  Så vanvittig rørende å lese! Unner deg og dine alt godt 🙂 Jeg som i utgangspunktet ikke vil ha barn kjenner kvinnehjertet mitt begynner å banke litt hardere <3 Håper for all del du klarer å se forbi all hetsingen av kroppen din som florerer på nett om dagen, det er bare enorm misunnelse som ligger bak. De tenker ikke på at du er en kvinne som nettopp har født et barn du elsker over alt (og sikkert er full av hormoner), og at du derfor kan reagere annerledes på denne kritikken nå enn tidligere. Jeg håper av hele mitt hjerte at du klarer å være like sterk som alltid, og at du klarer å se fordi dette monsteret skapt av misunnelse. Nyt tiden du har med din mann og din datter. Jeg tar deg alltid i forsvar om noen hetser deg, du er til stor inspirasjon, og har jobber hardt for alt du har oppnådd. Gratulerer med det nye livet dere har skapt <3

 19. Kjære Caroline, jeg lurer veldig på hvordan navnet Nelia uttales? De rundt meg har veldig forskjellige versjoner, og jeg lurer veldig på hvordan du uttaler navnet?
  Hun er utrolig skjønn, gratulerer så mye til dere begge to 🙂

 20. Det du skriver er så utrolig vakkert Caroline! Jeg har grått av alle de siste innleggene du har skrevet, for jeg blir så rørt! Du har gitt meg et helt annet syn på det å få barn, og jeg håper jeg en gang får føle på den kjærligheten som du føler nå 🙂 Jeg har fulgt bloggen din i 3 år, og du er en stor inspirasjon for meg. Gleder meg til å følge deg videre, og å høre mer om det nydelige barnet ditt 🙂

 21. hihi, jeg så nettopp episoden på Youtube fra da du var med på 4-Stjernes Middag! Du var så søøøt og smilende 😀 .. men jeg syns han kokken (glemmer alltid hva han heter) var så himla kritisk til deg.. mer enn han normalt er med andre.. med andre er han ofte så forgiving, han dømte jo deg så utrolig hardt!

 22. Så utrolig fint skrevet! Nyt den fantastiske tiden og gratulerer så masse til dere begge to! <3

 23. Skjønner godt hva du mener. Det er virkelig en ubeskrivelig følelse, og man vet rett og slett ikke hvor man skal gjøre av seg til tider! <3 Fort deg og skriv nå som du husker, for jeg kan love deg at man kan glemme fort. Det gjorde i hvert fall jeg.. :O

 24. Først: gratulerer med jenta!! Helt skjønn. Ønsker dere alt godt. Dernest: noen tanker rundt det å offentliggjøre et bilde av seg selv i kun undertøy etter 4 dager som nybakt mamma? – REf ditt instagram bilde… Jeg er fan av din blogg, men ble skuffet over bildet!! For å gjøre det tydelig: ingen misunnelse! Jeg er selv petite og tynn selv etter tre fødsler, fikk kjapt flat mage alle gangene. Syns bare det er så rart og synd kle seg i sexy undertøy (alle har jo renselse!!) og posere i en selfie 4 dager etter fødsel. Fikk dårlig smak i munnen av det.

 25. Jeg må bare si det, Caroline: Jeg blir helt satt ut av deg! You make me believe in fairytales again.. <3
  Du må være det vakreste, sterkeste og mest inspirerende mennesket jeg har "møtt". Måten du skriver på tar pusten fra meg, elsker måten du deler tankene dine på, men samtidig har et privatliv utenom. Din væremåte, motivasjon, styrke og kjærlighet til de rundt deg er ufattelig inspirerende, det håper jeg virkelig du vet!
  Føler meg priviligert som har fått fulgt deg så lenge, og ikke minst gjennom din graviditet og nå fødsel 🙂 Håper du også vet at vi lesere setter like mye pris på deg som du gjør på oss. Ønsker deg all hell og lykke i framtiden, Caroline. For deg, Nelia, LK og pelsdottene <3

  Stor klem fra trofast leser

  1. Heidi Berg Hansen

   Så superfine ord Marita 🙂 Kunne ikke vært mer enig! Stor klem fra trofast leser nr. 2 🙂

 26. Jeg syns du er så flink å sette ord på følelsene dine, og vet at de fleste nybakte mødre kjenner seg veldig igjen i det du beskriver ❤️ Jeg ønsker dere ei rolig og fin førjulstid sammen alle fem.

 27. <3 Så skjønn hun er, kos dere på denne tiden framover.

 28. Veldig glad på deres vegne 🙂 Så nydelig å lese at dere koser dere. Gratulere så masse 🙂

 29. Åååh <3

 30. Sånn. Tror du har gdt av lese dette, om du ikke allerede har gjort det..: https://m.db.no/2013/11/28/kultur/kronikk/debatt/meninger/debattinnlegg/30569174/

  1. Og jeg tror andre hadde hatt godt av å IKKE sammenligne seg med alt og alle…

   At man føler seg feit fordi Caroline har født, er virkelig ens EGET proble. Og noe som man virkelig burde jobbe med!!
   Hvis ditt egenverd og selvbilde er avhengig av hvordan andre har det og ser ut.. Ja, da har du et problem.

   Og jeg tviler på at hun som skrev denne kronikken hadde et supert selvbilde og følte seg slank før Caroline fødte…

 31. Åh, ja det er så fantastisk!
  Ble selv mamma til min nydelige datter for 14mnd. siden, og det er en så spesiell følelse!
  Men nyt dagene, for tida går altså så fort.. Og man glemmer hvordan det var
  når de var så små.. Jenta mi var bare litt større en deres skjønne Nelia, ho veide
  2910 gr. Og jeg kan altså bare ikke se for meg hvor lita ho var! Når jeg får hilse
  på små babyer nå, føler jeg meg klumsete og rar, og kløner når jeg holder de..
  Ta vare på alle øyeblikkene 🙂
  Og gratulerer så mye, forresten! For en nydelig familie, de to firbeinte inkludert!

 32. Åå så nydelig bilde! Hun virker så utrolig vakker, og kommer nok til å vokse opp til å bli en skjønn liten pike! 🙂 Gratulerer så mye igjen, er helt utrolig at hun faktisk er her nå! Jeg har fulgt bloggen din siden ca 2 måneder før bryllupet deres, og jeg tror ikke det har gått en dag uten at jeg må sjekke innom! Må bare si tuuusen takk for at du deler allt du deler, det har vært helt fantastisk å følge deg igjennom svangerskapet og allt annet opp igjennom årene 😀
  Jeg syntes det er så rart at jeg føler at jeg kjenner deg så godt, men du kjenner jo ikke meg i det hele tatt, men samtidig føler jeg at du gjør det litt også for det er nesten som om du vet hvilke innlegg som trengs for å snu en dårlig dag til en bra en! Jeg blir alltid glad når jeg ser det er nye innlegg, for du har alltid så bra kvalitet på postene din og du skriver så bra! Det virker som du har en fantastisk hverdag og nyter livet til det fulleste, og det fortjener du virkelig!
  Du er en kjempe sterk og vakker dame som jeg ser utrolig mye opp til, og jeg vet at du allerede er en fantastisk mamma til lille Nelia 🙂
  Koos deg masse videre og nyt tiden med både mann og baby! <3

 33. Ååååå nydeligste Caroline ! Så utrolig vakkert du skriver,blir helt rørt jeg altså , finnes ikke noe vakrere enn kjærligheten en har til barna sine:-) Kos dere masse og nyt den herlige tiden fremover med den vakre jenta deres,dere har all grunn til å være stolte 🙂 Og du.. må bare si at du ser helt fantastisk flott ut (det gjør du jo alltid) men å se sånn ut bare 4 dager etter fødsel,det er helt utrolig! 🙂 Ønsker deg og familien din en flott kveld:-) Gode klemmer Ps: Har akkurat oppdaget at du ( Fotballfrue) er på Facebook,hehe bedre sent enn aldri 🙂

 34. Hun er såå uttolig nydelig, like nydelig som mamman sin <3 Elsker navnet, kos dere masse sammen! Må bare få med at dette er favoritt bloggen min ;D Du er helt amazing 🙂

 35. Gratulerer så mye til dere! Har dere mor/datter armbånd? Hvor har du fått tak i dette? Det var nydelig! 🙂

 36. Kos dere masse. Den går utrolig fort.

 37. Mama C! 😀

  Elsker stemningen som er på bloggen nå, og ikke minst bildene. Dere får fanget øyeblikkene så fint, og du er så flink til å sette ord på følelser og situasjoner 🙂 Gratulerer så mye med den lille jenta, hun er heldig som har så oppegående og kjærlighetsfulle foreldre. Og angående magebildet du la ut tidligere i dag: YOU ROCK. Du fremmer helse, trening, sunn livsstil og livsglede på en måte ingen andre klarer. De som mener at du er et usunt forbilde har en rimelig merkelig virkelighetsoppfatning.

  Til slutt lurer jeg på om dere skal på nyfødtfotografering, og om du eventuelt da kommer til å poste et inspirasjonsinnlegg på samme måte som du gjorde før du tok magebildene? Er alltid kjekt med litt inspirasjon 🙂

  Ønsker dere en fin første kveld alene som den lille familien dere nå er blitt <3

 38. Gratulerer så mye med den lille.. vakker <3 Det er en deilig tid! Men den går helt sinnsykt fort!!! Nyt hvert sekund! Ta masse bilder og kos dere!
  Mine "babyer" har allerede blitt 5 og 7 år…
  Klem

 39. Så koselig!<3 Det er så spesielt å bli mamma for første gang, nyt alle de små herlige, uvurderlige øyeblikkene <3 Blir spennende å høre litt om hvordan du opplevde fødselen, og håper du vil fortelle litt om navnevalget også 🙂

 40. Jeg er så utrolig glad på deres vegne Caroline!! ønsker deg alt vel med baby og familien

 41. Linn Blomvik

  Å få være mor å far er den største gaven i verden! Nyt den, tiden går alltid for fort! Jeg har to skjønne jenter på 3 år, å 3 mnd <3 Bare nyt det lille vesenet som er helt avhengig av dere 🙂 Å bare husk at bekymringene vil alltid være der å de er sunne å ha, å om noe hadde vært galt hadde dere taklet den rollen helt supert! 🙂 Unner dere alt det beste fremover! En klem fra en Ålesundmamma som har et barn med behov å et "uten" 🙂

 42. Åååå, Caroline<3 Gratulerer så utrolig mye! Jeg kjenner nesten tårene presser på når jeg leser det du beskriver. Den første barseltiden må du virkelig nyte – den får du aldri igjen! Jeg husker jeg tutgråt bare av lukten av min lille bolle de føste ukene! NYT! God klem til deg!

 43. Jeg blir varm om hjertet og får trårer i øynene når jeg ser hvor lykkelige dere er. For et kjærlighetsbånd! Nyt hver dag, hvert minutt, hvert sekund. «Hennes små hender stjal hjertene deres, hennes små føtter løp avgårde med de». Gratulerer <3

 44. Ååå, så utrolig søtt skrevet! Kjenner jeg gleder med masse til å bli mor selv, det virker som en helt fantastisk opplevelse 🙂

 45. Det er virkelig noe helt spesielt å være mamma <3 Kjærligheten man får til barna sine er den største av alle – kan rett og slett ikke beskrives med ord. Nyt den nye tilværelsen, å du har all grunn til å være fornøyd med kroppen din fire dager etter fødsel!! De som skriver negativt, kommer nok av missunnelse…. rett og slett!

  Masse lykke til <3 Dere er super!

 46. Kristina

  Gratulerer så mye! 🙂 Og så hyggelig at du likte gaven <3 Settet er fra fantastiske Su Misura!

  https://www.miinto.no/p-287472-armbaand

 47. Åh, verdens nydeligste unge <3
  glad på deres vegne

 48. det er helt utrolig at man kan bli så glad i en skapning på så kort tid! 🙂 eventyret dit har så vidt begynt. nyt disse dagene, plutselig krabber hun rund på gulvet. ☺:-)

 49. Så søt, jeg gleder meg å se baby bildene….

 50. Åh hon är så fin. Förstår precis hur du känner dig. 🙂

  https://hannafialotta.blogg.se

 51. Hun er så nydelig skjønner du er forelsket i det lille søte vesenet! 🙂 ønsker dere lykke og vel 🙂

 52. Du beskriver det du opplever på en så nydelig måte!
  Jeg unner deg og din lille familie alt godt.

  Setter stor pris på at du vil dele alt dette med oss. Jeg blir bare mer og mer baby-syk!

 53. Hei!
  Hva syns du om dette? Kunne du ha svart på de spørsmålene som er i artikkelen?
  Bare nysgjerrig, sidene der så mange som reagerer…

  https://www.dagbladet.no/2013/11/28/kultur/kronikk/debatt/meninger/debattinnlegg/30569174/

 54. Renate Carina

  Sitter her å prøver å holde igjen tårer. Det er så fantastisk.
  Jeg går også heletiden og er redd for at noe skal skje min lille sønn på 4,5mnd. Det er liksom for godt til å være sant!
  Det er nok bare slik alle nybakte foreldre tenker 🙂
  Lille Nelia er så utrolig vakker.

  Kos dere så mye framover <3
  Klem fra meg!

 55. Hei! Gratulerer så mye med den lille! Jeg vil bare si at jeg beundrer deg så inderlig mye, er det noe eller noen som er ordentlig gjennomført, så er det deg og ditt! Å det er slettes ikke noe galt i det, som mange skal ha det til.. Ser det er mange kommentarer ut å går etter fødselen din, og spesielt da etter bilde du la ut bilde i bh og truse! Hihi, jeg må nesten le litt, for alle som sier noe negativt om deg og dette, er jo sjalu! Det er ingen tvil om det, og alle kommentarer om at du må huske på at du er et forbilde og bla bla bla.. Ja, du er et forbilde, og du er et GODT forbilde! Folk må da for svarte få være som de er, vi alle er forskjellige. Å er ikke barn/ungdom voksen nok til å tenke at vi er forskjellige, og klare og skille mellom sitt eget liv og kropp, og deg og ditt, så er de ikke voksne nok til å sitte på nettet heller!

  Jeg bare håper du ikke bryr deg om alle disse sjalue folkene, som ikke klarer og glede seg på andres vegne. Fordi du er en gjennomført, sterk, vakker og utrolig herlig person(i alle fall slik vi kjenner deg gjennom bloggen!) Og jeg synes det er utrolig herlig, og morsomt og få følge deg i hverdagen. Jeg er selv ikke særlig jålete, jeg er 1.60 høy og nesten 70kg, noe som sier at jeg ikke er spesielt slank heller, men jeg synes du er utrolig inspirerende både på måten du er på, måten du kler deg på, og måten du skriver på. Man trenger faktisk ikke tenke kropp hele tiden.. Det er ikke noe kjærlighetsærklæring altså,hihi, men jeg vil bare komme med god-ord, da jeg blir så lei meg når jeg leser disse sjaluper-kommentarene! Jeg er foressten ikke ei som kommenterer noe særlig på blogger heller.. Så dette bør du ta som et kompliment! Stå på, fotballfrue! Æ DIGGE DÆ

 56. Charlotte

  Gratulerer så mye med den nydelige datteren deres, Caroline. Og for et utrolig vakkert navn! Aldri hørt dette navnet før, men liker det utrolig godt. Er så fint å lese at alt gikk fint under fødsel, og at dere har det så bra nå alle sammen. Får en tåre i øyekroken når jeg sitter og leser. Har fulgt deg i sååå mange år, og føler at jeg har en slags tilhørighet til deg – og tror nok det er derfor det er så hyggelig å lese også. Ønsker dere ALT godt, og gleder meg til å følge deg i forhåpentligvis enda flere år 🙂 Kos dere masse i tiden som kommer, vakre lille familien på 5!

 57. etter å ha lest det alle har skrevet om meg etter det med fødselen ser jeg bare på deg som en enda større inspirasjon. kos deg masse med både lille nelia og mannen din. du fortjener det

 58. Så søt hun er♥ gratulerer så mye

 59. Så søt hun er♥ Gratulerer så mye med Nelia

 60. Kristina

  Blir rørt av å lese dette, så utrolig koselig 🙂

 61. Gratulerer så mye med lille Nelia 🙂 Utrolig inspirerende og gøy å lese alt du skriver! Stå på videre, nydelige deg! Og nyt tiden med snuppa 🙂

 62. Ikke for å lage dårlig stemning. Men syns det var unødvendig av det å legge ut det «naken» bildet på instagram.
  Du er sykelig kroppsfiksert og det er ikke sundt!
  Du er ikke så perfekt i virkeligheten som du fremstår det som på bloggen.

  1. Da antar jeg at du er en nær venn av Caroline siden du påstår at hun er annerledes i virkeligheten? Synes det er veldig synd at man ikke kan få lov å være stolt av kroppen sin uansett hvordan kroppsfasong man har. Hadde Caroline vært ti-tjue kilo tyngre i utgangspunktet og postet samme type bilde etter graviditeten, hadde hun blitt rost opp i skyene. Selv om du sikkert er en sofapotet trenger ikke Caroline å være det for ikke å få pes.
   Stå på Caroline, du er kjempe flott!

 63. Det gikk bare tre dager før den stakkars lille ble ikledd sponsorsmykker… Vær forsiktig med å eksponere din datter. Nyt heller tiden med henne, og la blogg være blogg.

 64. Jeanette

  Gratulerer så masse igjen til dere:-) nydelig, vakker liten prinsesse dere har fått:-) Du ser helt fantastisk ut!:-) vært hyggelig å følge deg de siste tre årene:-) gleder meg til å følge deg videre på reisen:-) kos deg masse med den nydelig jenta deres i kveld:-)

 65. Jeanette

  Gratulerer så masse igjen til dere:-) nydelig, vakker liten prinsesse dere har fått:-) Du ser helt fantastisk ut!:-) vært hyggelig å følge deg de siste tre årene:-) gleder meg til å følge deg videre på reisen:-) kos deg masse med den nydelig jenta deres i kveld:-)

 66. Elisabeth Enge

  hun er nydelig! du fortjener det beste, du å familien din <3

 67. Monika Bostad

  Lykke ❤️❤️ ny epoke i livet, der ord ofte ikke strekker til ❤️❤️❤️

 68. Marielle

  Hun er så utrolig nydelig <3 Akkurat som mamman sin 🙂 Elsker navnet, og jeg elsker bloggen din! Kos dere kjempe masse! <3

 69. Aaaw, kjenner igjen den følelsen – og gleder meg til å føle den igjen når lillebror kommer til verden i Februar! Tenker at dere er over skyene nå selv om det er en helt ny tilværelse. Sover hun godt? Husker da datteren min ble født at jeg sov ingenting første uka fordi hu nektet å sove – det var utrolig slitsomt. Håper alt går like strålende som du skriver det gjør <3

  Kos dere videre med lille nurket deres <3

 70. Caroline

  Jeg blir så rørt av innlegga dine om babyen! Stå på, du er en fantastisk person og kommer til å bli en fantastisk mamma! 🙂
  Jeg ser fram til å følge deg og familien deres videre!

 71. Får vi ikke se bilde av hele henne?

 72. Koselig med slike små, med barn i det hele tatt. Utrolig hvor fort de vokser, så nyt det så godt dere bare kan:) brått går hun, og så er dagen der hvor hun begynner på skolen. Å være foreldre, må være det beste i verden, det syntes hvertfall jeg:) kos dere masse masse med den lille vakre:)

 73. Gratulerer så masse med den lille 🙂 Det er så utrolig koselig å følge deg i denne tiden. Lurer på om du brukte/bruker mage- og hoftebåndene du skrev om tidligere, og om du ville anbefale disse videre? Gleder meg også veldig til fødselshistorien din. Ønsker dere alt godt, alle tre (fem).

 74. gratulerer så mye caroline! det må være en fantastisk følelse som jeg håper snart å få oppleve 🙂 ser noen av kommentarene som kommer inn til deg og jeg håper at du ikke bryr deg om de! jeg skjønner ikke hvorfor folk har behov for å si så mye stygt! gleder meg til internett blir en del av det offentlige rom i straffeloven – da kan du begynne å anmelde 😉

  hilsen fra juristen

 75. Kjære Caroline. Gratulerer så mye med nydelige lille nurket ditt!! Vet veldig godt hva du går gjennom, er selv mamma til to perfekte gutter! Det er en magisk og fantastisk følelse, samt opplevelse å blivære mamma.
  Men jeg har behov for å gi deg tilbakemelding på et bilde du nylig la ut på instagram. Bilde er av deg selv i undertøy, fire dager etter fødsel. Ja, du ser smashing ut, gratulerer til deg. Og for et lekkert undertøy, kjekt for deg. De fleste av oss andre (dødelige) bruker nettingtruser med voksenbleier ca en uke etter fødsel pga renselsen… men ok, ikke sikkert du har så mye gørr som må ut.
  Men kjære Caroline, du må da virkelig forstå at du provoserer en hel haug med mødrer når du poserer på denne måten!! I tillegg lurer jeg på hvorfor???! Hvor gjennomtenkt er det å legge ut bilde av seg selv i undertøyet fire dager etter fødsel når man ikke har et lite spor av å ha vært gravid en gang? Hvilke signal sender dette til unge jenter? Hva slags forbilde er du egentlig da?
  Du er fullt klar over de høye lesertallene dine, så dette synes jeg virkelig er moralsk forkastelig. Du burde virkelig vite bedre enn å legge ut slike bilder, for det er faktisk ikke normalen å se slik ut etter en fødsel. Å ja, ære være deg som ser slik ut, klar du er fornøyd og glad for det. Men du vet svært godt at dette ikke gjelder 99 % av oss andre. Så vet å posere slik du gjør skaper du illusjoner til unge jenter om at det er slik man bør være, og at det er slik det er fint å være etter en fødsel – men det er feil.

  Håper du i fremtiden vil tenke mer nøye gjennom hvilke bilder du legger ut, og hvorfor du legge dem ut – er det virkelig en tanke rundt det, eller er det bare for å skryte… ? Du vet du er et forbilde, tenkt nå litt over det – vær smart, Caroline. Vis oss at du er mer en et pent ytre.
  Hilsen Lina

  1. Lina: Pinlig kommentar. Trenger vel ikke si mer..

  2. Ja, hvilket signaler sender det egentlig ut til unge jenter? Et urealistisk bilde fra hva mange kan vente seg? Men nå er da virkelig ikke Caroline sitt svangerskap eller hennes kropp en fasit… (og det prøver vel hun ikke å fremstille det som heller?!)

   Jeg mener Caroline er et forbilde fordi hun viser at man IKKE nødvendigvis MÅ gå opp over 20 kg, stoppe å trene, slutte å være bevisst på hva man spiser og at det går ann å kle seg pent og fikse seg selv om man er gravid.. Hun viser også at det er MULIG «å ikke ha spor av å ha vært gravid». Er det bare de som har hatt et tøft svangerskap, og som bærer tydelige spor av graviditet som skal få lov å vise seg frem?

   Hun viser at det er MULIG. Det betyr IKKE at ALLE skal forsøke å gjøre det samme?!? ALLE mennesker er forskjellige og vi må slutte å sammenligne oss med hvordan andre ser ut eller hvordan andre lever sitt liv!!

   ************************* Her er noen spørsmål jeg mener er viktigere***************************

   Hvilket signaler sender det egentlig ut til unge jenter at voksne personer slenger dritt og stygge kommentarer (nå sikter jeg ikke til din!) over nettet?

   Hvilket signaler sendet det egentlig ut at man fritt kan kommentere og kritisere andre sine kropper??

   Hvilket signaler sender det egentlig ut til unge jenter når det skrives kronikk om at «Jeg føler meg feit fordi Fotballfrue har født»? Sender ikke det ut signal om at eget selvbilde og selvverd skal være avhengig av hvordan andre er og ser ut??

 76. Fine Caroline.. Det å bli mor må virkelig være livets største gave! Ønsker dere og den lille alt godt i tiden fremover, og er så glad på deres vegne. 🙂 Gleder meg til det blir min tur..

 77. Er bra du har det hærlig nå, og samtidig må jeg si meg fullstendig drittlei av alle statusoppdateringene jeg har på facebook profilen min om mage bildet ditt… æææææ virkelig? var det nødvendig?? Du har en helt enorm påvirkningskraft som koker i sinnene til folk.. Å det påvirker meg i negativ retning, for jeg er virkelig lei, og jeg kjenner ikke deg en gang.. ??? Verden er rar!

 78. Du beskriver det så virkelig og ekte at jeg får sommerfugler i magen av å lese Jeg blir så rørt på dine vegne, og håper jeg får oppleve det du opplever nå, en gang. Du har fått meg til å ønske en familie enda sterkere, og jeg er så utrolig glad på dine vegne. Gleder meg til det er min tur =) Har stor forståelse for at det er litt stillere enn ellers fra deg om dagen, du må nyte, og sikkert bruke tid på å innse at det faktisk ikke er en drøm, kan jeg tenke meg 😉 Gratulerer begge to, hun ser helt fantastisk nydelig ut!

 79. Herlighet Caroline, hun er helt nydelig. Jeg skjønner deg så utrolig godt, og vet akkurat hvordan det føles. Mine to prinsesser er de viktigste i livet mitt og jeg kunne brukt all min tid bare til å nyte synet av dem <3
  Kos deg og nyt tiden så mye du kan, og det tror jeg virkelig du gjør også.

  Ha en fin kveld videre.
  klem!
  https://rebekkafylling.com

 80. For en vakker liten jente. Jeg elsker å lese baby-innleggene dine, selv om jeg ikke vil ha barn før om 5-6 år. Når (hvis) jeg selv blir gravid, vil jeg garantert også gå tilbake og lese – så mange gode tips om utstyr og babyting og ikke minst tankespillet man får når man er gravid/har fått barn, som jeg garantert kommer til å kjenne meg igjen i 🙂 Nyt babytiden <3

 81. Herregud så skjønn!

 82. lena Westlie

  Gratulerer så mye med jenta.hun er fantastisk.
  Det er nok lurt å skrive ned nå når ting er friskt i minne.Det er mye jeg har glemt fra mine to fødsler. Og nyt hvert minutt det går så fort, selv om hver alder har sin sjarm.

 83. Er så utrolig glad på dine og deres vegne, Caroline 😀 Alle fem! Blir glad for å se alle bilder og oppdateringer, på alle plattformer. Virker som dere koser dere maksimalt, og det fortjener dere virkelig 🙂
  Vit at vi er ganske mange som prater om hvor fantastisk du er.

 84. Så utrolig skjønn! Kan jeg spørre om hvor navnet kommer ifra? Forstår om du vil skrive om det senere 😉 Er fast leser, og første gang jeg kommenterer. Vil bare gratulere dere så utrolig mye! Og takk for en superfin og gjennomført blogg! 🙂

 85. hei !!
  Oppdaget akkurat bloggen din, for ett par uker sidn. Så bra at alt er gått så fint da, med både sv skap og fødsel.
  Og du ser jo unormalt flott ut da ! wow !
  Synes også den første tiden etter barnet er kommet, er magisk..
  Selv har jeg fått 7 barn, på 12 år. Alle er gutter.
  Så om du vil ta en titt på min blogg og lure på om du ønsker deg flere etterhvert så ver så god.
  Det er ett travelt men veldig rikt liv også, og være mamma til så mange små.
  Jeg er en jente på 34 år.

 86. Sitter med tårer i øynene, finnes ikke noe vakrere enn en mors/fars kjærlighet til barnet sitt! Nydelig skrevet <3 Tror hun kommer til å sette pris på å lese tankene dine, når hun blir eldre. Har du vurdert å skrive en privat dagbok, hvor du kan gå enda dypere og mer personlig? Hadde vært en perfekt gave å gi en gang i fremtiden 🙂

 87. Gratulerer så mye med prinsessen deres:) hadde vært utrolig gøy med et innlegg fra Lars-kristian om hans opplevelse av fødselen!

 88. åå for en nydelig datter du har, hun har nok arvet gode gener;-)!

  gratulerer så masse med den lille <3 dere er en fantastisk familie, den lille jenta kunne ikke fått bedre foreldre!!

 89. herregud så nydelig. Man får tårer i øynene av å lese det du skriver. Det er helt utrolig koselig! Så glad på deres vegne, masse lykke til videre med en fantastisk engel som er blitt født! <3

 90. Kan du lage en fødselhistorie? Du må ikke vist du syns det er litt privat osv… 🙂

 91. Gratulerer så masse Caroline❤️ Større øyeblikk finnes ikke.. Det er som å gå et helt liv med dårlig syn og plutselig få briller og ser bladene på trærne for første gang. Kan ikke beskrives. Denne kjærligheten kan bare oppstå mellom et barn og dens forelder, og jeg tror nettopp du oppdaget den. Masse lykke ❤️

 92. ett instagram bilde du har lagt ut har skapt mye omtale og reaksjoner. dette innlegget https://aabelsuzanne.wordpress.com/2013/11/28/jeg-foler-meg-feit-fordi-fotballfrue-har-fodt/ er ett av mange.

  Jeg har aldri kommentert på noen som helst sin blogg, men dette provoserte meg så mye at jeg valgte å bruke ytringsfriheten min å svare denne bloggeren suzanne aabel. her er min kommentar til innlegget hennes. jeg har selv fulgt deg i mange år. og jeg mener hvert ett eneste ord.

  Min mening er at hun faktisk fortjener ros for å ha trent og holdt seg i godform gjennom hele svangerskapet. Hun trener hver eneste dag for å få den kroppen hun har. Helt sykt at hun ser så bra ut kun 4 daga etter hun har født, men applaus til henne for det. Hun trener og viser på bloggen sin fram ett variert og suntkosthold, jeg syns derfor hun er ett masse bedre forbilde enn syltynne modeller som slanker seg tynn med å ikke spise mat å sulte seg. Hun viser også fram at det e lov å være stolt av kroppen sin, isteden for å berre syte over den ( noe de fleste ungejenter gjør). I noens øyner vil dette være en supervakker kropp, akkurat som en kropp med 20 kg mer vil være vakker i noens andre øyne. vi alle har ulike syn på ting. Jeg velger å se opp til henne for at hun jobber hardt, og fått resultater for det å viser frem at hun er stolt. skulle ønske flere jenter turte nettopp det. men det er vell kanskje ikke like lett når de møter så my kritikk. Hvorfor skal en overvektig person få legge ut bilder av seg selv å skrive om ” dette er en virkelig kvinnekropp” ”haters gonna hate” ” jeg er stolt over kroppen min uans strl” men om en tynn veltrent jente gjør dette så er hun ett dårlig forbilde ?? sjalusi kalles dette. applaus til fotballfrue, hun har klart noe du ikke har klart. å være stolt over kroppen sin. hilsen jente 17 år som lever i denne tiden og vokser opp med ett enormt fokus på kropp å utseende og vet hva hun snakker om

  stå på videre fotballfrue, nyt tiden med din nyfødte datter! Du gir meg noe å strekke etter, og en dag vil jeg også håpe jeg vil kunne finne motivasjon til å trene like hardt, og tørre å vise fram resultatene uten å være redd for å bli kritisert.

 93. Du må virklig leve drømmelivet! For en nydlig familie dere har blitt, gratulerer så mye! 😀

 94. Får nesten tårer i øynene av å lese dette! Så mye følelser og kjærlighet for et lite vesen. Du er allerede en fantastisk mor! 🙂 Stor klem

 95. Rikke Lund

  Gratulerer så masse! Kos dere med den nyfødte, plutselig er dem blitt store, ser det på min nevø som snart er 1 år gammel, snart begynner han å gå og begynt å få 3 tenner allerede!! De vokser ganske så fort 😉

 96. Du beskriver det å ha blitt mamma på en så utrolig vakker måte, sitter å smiler av ordene du har valgt å bruke også gleder jeg meg selv til jeg en dag om noen år, selv blir mamma, du har virkelig åpnet opp øynene mine hva angår det å bli mor, før hadde jeg overhodet ikke lyst på barn, mest fordi jeg ikke følte at det passet meg og fordi jeg aldri egentlig har likt barn også endrer du hele min oppfatning, tusen takk! Du er fantastisk og jeg kan gjennom innlegget ditt forstå den kjærligheten som alle snakker så varmt om og endelig, endelig har jeg skjønt hva alle rundt meg mener, du finner det mors genet et sted i deg og at det var nettopp du som gjorde at jeg fant det genet, nei jeg finner faktisk ikke ord, selv om jeg kanskje har funnet noen ord, dekker det ikke nok, av jeg hva egentlig ville frem til, men en ting er sikkert og det er at du vil bli en utrolig god mor og det er du allerede og at Lars Kristian vil bli en fantastisk pappa, sammen vil dere bli en super familie, det er dere allerede og jeg gleder meg sånn til å lese mer om hvordan dette nye livet deres er og vil bli videre, du er skjønn!

 97. Ida Marlene

  Og størst av alt er kjærlighet ♥ kos dere med søte Nelia 🙂 Det var forresten et nydelig navn, på et vakkert barn ♥

 98. Hei!
  Jeg vil bare fortelle deg hvor glad jeg blir av bloggen din! Jeg beundrer evnen du har til å alltid være oppmuntrende og positiv. Du gjør meg oppmerksom på små hverdagsgleder og minner meg på hvor fint livet – og hverdagen – kan være. Du er flink til å sette ord på små gleder, og store, som denne. Det er noe jeg trenger, og jeg er så takknemlig for at du har energien og styrken til å stå på, til tross for kritikk. Du er flott forbilde for oss alle, og det hadde du vært uavhengig av hvordan du ser ut. Du formidler både trenings- og matGLEDE, noe som dessverre har blitt forvekslet med slankehysteri. Det syns jeg er så utrolig trist, for jeg har selv lidd av spiseforstyrrelser i flere år og jeg syns du er inspirerende nettopp fordi du minner meg på at både trening og mat skal nytes, at vi skal være takknemlig for det vi har og den vi er.

  Gratulerer så mye med lille, nydelige Nelia. Du kommer til å bli en fantastisk, varm mor. <3

 99. Kjære Caroline!

  Jeg er fast leser, og er så glad på deres vegne nå ♥ Nelia er så vakker ♥

  Jeg har ikke kunnet unngå å komme over lenker til blogginnlegg om deg på Facebook, og når nysgjerrigheten tar overhånd, må jeg nesten lese. Jeg syntes det er veldig trist å lese at folk nærmest kritiserer deg for at du har født… Du er en veltrent person, noe du var før du ble gravid, men også noe du var under graviditeten. Det henger også sammen med at du ikke hadde den største magen, fordi du er så trent. Det at du nå, fire dager etter fødselen, har noenlunde lik mage som du hadde før du ble gravid, burde vel egentlig ikke komme som noe sjokk for folk? Jeg støtter deg uansett, og syntes det er helt uhørt av folk å legge seg opp i dette nå.

  Kjør deres løp, Caroline! Dere vil bli verdens beste foreldre for Nelia, det er jeg sikker på! Stå på og hev deg over dem, de er bare misunnelige! Nyt gaven dere har fått, hun er bare helt skjønn ♥

  Hjertelig klem fra Elise ♥

 100. Gratulerer med det vakreste i verden <3

 101. Ååå<3 hun er så nydelig. Er så innmarri glad på deres vegne. Dette er første gang jeg virkelig føler på hvor stort det er å få et lite barn. Det er så utrolig å tenke på. Jeg har følgt din blogg i fler år, lest nøye alle innleggene og jeg er helt frelst. Du er så fantastisk. Det kan ikke beskrives hvor mye jeg setter pris på deg og bloggen din. Jeg føler jeg kjenner deg så godt, men det er rart fordi du aner ikke hvem jeg er 🙁 Ble så glad da jeg så at Nelia var kommet til verden. Dette er første gang jeg tenker over hvor fantastisk det er. Har en lillesøster, men når henne ble født så tenke jeg ikke over det siden jeg var så liten. Nå er jeg 15 år. Tusen takk Caroline. Du gjør hverdagen min bedre<3

 102. charlotte

  elsker stemningen på bloggen din nå<3 unner deg og Neila en god tid fremover:) klem

 103. Tanja Veronica

  Gratulerer så innmari mye! 🙂 Tenker du svever i skyr om dagen, og bare koser deg, og det skal du 🙂

 104. Elisabeth L

  Det du skriver om den lille jenta deres er så fantastisk nydelig, Caroline – syns innleggene dine blir bare bedre og bedre for hver dag, og slike personlige innlegg er gullverdt:D
  Du er en utrolig inspirende person, og er helt sikker på at du ikke bare er et godt forbilde for meg, men for mange andre også! Håper kun på det beste for deg og den nye familien din, klem <3

 105. Emilie BM

  Åå, jeg blir så glad når jeg trykker inn på bloggen din! Og Nelia er verdens søteste! 🙂 <3

 106. Hun er så heldig som har en så fantastisk mor som deg!
  Jeg er imponert over hvor godt du tar alt, og at du allerede er tilbake på bloggen.
  Jeg ønsker den lille familien alt godt:-)

 107. Vilde Holth

  Gratulerer så mye som nybakt mamma! Du ser strålende flott ut, og er til stor beundring for veldig mange 🙂 Ta til deg alle fine ord, og nyt denne tiden!
  Mange klemmer fra fast leser <3

 108. Hjertelig tillykke med den skjønne lille gulldora :-), og godt å høre at hennes fødsel ble en fantastisk opplevelse for dere!
  Ta vare på hvert eneste øyeblikk, jeg savner den tiden da guttene mine var så små og skulle nok vært ENDA flinkere til å bare «være» i nuet.
  Kos dere 🙂

 109. Hvordan kommer dere til å oppdra henne?
  Blir du en sånn overbeskyttende mamma som baner vei for henne i livet, eller får hun være et barn og prøve seg fram?
  Får hun klatre i trær, spikke med kniv og komme inn med hull på bukseknærne, eller vil du heller at hun skal være en liten prinsesse som kan gå i hvite klær hele dagen?
  Jeg bare ser for meg at dette kommer til å være deres lille porselensdukke som det absolutt ikke må hende noen ting med…

  1. Hun mæ lære å slå seg, og vi ønsker absolutt ikke å bli overbeskyttende. Men jeg forstår veldig godt at mange foreldre blir det 🙂

 110. Jeg vil bare si en ting til deg. Jeg har fulgt bloggen din lenge og som mange andre ofte skriver, så har jeg ikke lagt igjen kommentarer – før nå. Jeg leser mye om deg nå for tiden, både på grunn av fødselen av vakre Nelia og på grunn av bildet du la ut av deg selv fire dager etter fødselen. Noe blir publisert i aviser, noe på twitter og facebook, og andre ting på forskjellige blogger. Jeg regner med at du som offentlig person kanskje (forhåpentligvis) har blitt så «vant» til det som det går an å bli når man faktisk bare er en vanlig person med følelser, som mange ofte glemmer at offentlige personer faktisk er. Jeg har ofte vært litt smågæærn på deg selv, tenkt «HVORDAN I ALL VERDEN FÅR HUN DET TIL? Hvorfor legger hun ut bilder av at hun har løpt den mila, vært på den treninga, gjort ditt og gjort datt??» men JEG har ihvertfall visst at jeg rett og slett var misunnelig på deg. Det har jeg aldri lagt skjul på hos meg selv. Når jeg ser andre som skriver diverse blogginnlegg om at du ødelegger selvbildet til små jenter eller andre ting som ikke er verdt å ta opp engang, blir jeg så SUR. Skulle så gjerne ønske verden fulgte regelen om at hvis man ikke har noe fint å si, så skal man faktisk være stille. Og det burde man! Så jeg bare ber deg innstendig om å ikke ta det til deg, ikke bry deg om det og prøve å ikke lese det engang. Det er ikke verdt det, jeg lover. Les heller alt det positive og lev i nuet, men din flotte nybakte familie og la de misunnelige sjelene være misunnelige. For det er nettopp det de er. Jeg vet at jeg ville IHVERTFALL postet bilde av meg om jeg hadde sett ut sånn fire dager etter fødselen! Jeg ville postet maaange. Og det ville de fleste gjort, også de som nå skriver ting de ikke burde tenke om et annet menneske engang. Så vær stolt av deg selv, alt du får til og ikke minst det lille mirakelet du har bragt til verden:) Gleder meg til å lese videre!

 111. Åh hun ser nydelig ut! Kos dere masse <3

 112. Så fantastisk beskrevet – blir rent rørt! Dere blir helt sikkert flotte foreldre til den lille jenta deres.

 113. Hei Caroline! Gratulerer så mye med Nelia, hun er nydelig! Håper du nyter tiden nå som best, og ikke bryr deg om all kritikken du får nå av Suzanne Aabel for eksempel (om du ikke har lest det enda, ikke gå inn å les det, ta heller opp Nelia og kos deg med henne) De er bare misunnelige, jeg synes du er verdens beste forbilde og da jeg så bildet av deg i undertøy 4 dager etter fødselen tenkte jeg bare «wow».. Dette er det mange late mødre som har godt av å se! Selv har jeg ikke blitt mer enn 21, så ingen barn i nærmeste fremtid på meg, men jeg planlegger å være i toppform både før, under og etter fødselen, akkurat slik som deg. Da får man mer energi til å takle barnets ønsker som visst nok kan være ganske så krevende har jeg fått med meg. Du har all grunn til å være stolt av deg selv. Fortsett å være sterk og hold all negativ kritikk ute. Dette skal være en positiv periode i livet ditt, og kun det. Livet er akkurat litt for kort til å bry seg om negativ kritikk..

 114. Jeg kan ikke forestille meg hvordan du føler det nå 🙂
  Men ja, nyt dagene og kos deg 🙂 Nyt hvert eneste øyeblikk og hvert eneste minutt for alle som får barn sier at tiden går så fort 😛
  Virker hvert fall som du koser deg og har det veldig bra 🙂

 115. Ååå, jeg dauer, hun er så nydelig! Har så fryktelig lyst på en liten gullklump til når jeg ser sånne skjønne bilder!
  Dette er en magisk tid dere opplever akkurat nå, selv om det kan være ganske utfordrende med hormoner og følelser som løper litt løpsk. Unner dere virkelig alt godt, vet dere er helt supre mennesker som vil være fantastiske foreldre for lille Nelia:) Jeg har også sett at du har fått mye pes pga det bildet du la ut av deg selv i undertøyet fire dager etter fødsel, men du ser helt rå ut! Er helt sikker på at det kun er misunnelse og dårlig selvbilde som får folk til å skrive stygge ting om en så flott kropp. Stå på!:-D

 116. Kristine

  Kjære Caroline!

  Gratulerer så mye, dette fortjener dere virkelig 🙂 Du inspirerer meg så mye når det gjelder trening, oppskrifter, interiør, nå graviditeten og ikke minst måten du utnytter hver dag til det beste! Det er en fantastisk egenskap 🙂
  Jeg er i allefall ikke i tvil om hvor jeg skal lete etter råd den dagen jeg selv blir gravid, det blir her!
  Du ser jo i tillegg helt fantastisk ut! (Jeg har faktisk byttet ut joggebuksa med skjørt etter å ha tittet innom bloggen din 🙂 haha)

  Ønsker deg og Lars Kristian hjertelig lykke til med den lille <3

 117. Så bra Caroline 🙂 Huff, står så mye fælt etter bildet du posta på facebook, og prøver virkelig å ikke hisse meg opp men fy flate som folk er sjalu! Håper du ikke tar deg nær av det folk sier. Du er så flott, og et veldig godt forbilde, ja også for meg på 27 år halvlubben som jeg er. Men du gir meg troen på meg selv. Så takk for det 🙂 Ville bare spre litt positivisme 😀 Klem

 118. Mamma til 2

  Gratulerer med jenta! Vil bare gi deg et lite råd… Jeg ville tenkt meg om før jeg publiserte min fødselshistorie for hele Norge. Dette er for de alle fleste noe meget privat, som man deler med sine nærmeste, og kanskje din datter når hun eventuelt venter barn en gang i fremtiden. Det er faktisk lov å ta en en liten mammaperm fra Bloggejobben!! Dine lesere har ikke krav på å vite alt om deg! Familie og venner er det som betyr noe her i livet!!

 119. En alt for sen gratulasjon fra meg til dere begge! Datteren deres er virkelig vakker og dere kommer til å bli helt fantastiske foreldre. Vil også si at jeg synes det er utrolig kult at du ser så fantastisk ut etter fødselen Caroline. Du er et levende bevis på at hardt arbeid lønner seg. Kos dere med den vakre jenta!

 120. Er så herlig at du er så lykkelig! Hun ser helt nydelig ut! Håper du også kan ha spørsmålsrunden ang fødsel sånn vi får svar på diverse ting.. Ha en fin kveld videre 🙂

 121. Kan ikke forestille meg din lykke, men jeg unner deg den virkelig!
  Klem

 122. Gratulerer så mye! Ammer du? Håper du gjør det 🙂

 123. Likte bilde du la ut på Instagram:)
  Du har jobbet hardt for kroppen din. Hvorfor skulle du ikke kunne vise den frem og være stolt av den? Tar av meg hatten 🙂

 124. <3 <3 <3 <3

  Åååå! Nydelige Nelia! Og nydelige familien! Gleder meg så til jeg får barn selv! Høres helt herlig ut 🙂 Hvor mange år var du da du traff Lars-Kristian? Håper jeg også treffer drømmemannen snart!! Hihi!

  Kos dere masse! Klemmer!

 125. Marianne

  Nydelig bilde!
  Hvem er det som tar bilder for deg når du ikke tar dem selv? Lars-Kristian? Syns nemlig komposisjonen er så bra! Du får liksom fremhevet nøyaktig hva du vil med å sette det i fokus, og gjøre resten uklart… Kan jeg spørre hvilke innstilling dere bruker på kameraet for å få en slik dybdeskarphet? Eller redigerer du en del i etterkant?
  Nyt tiden, ikke stress med ting du «må» gjøre eller andres forventninger til deg. Din viktigste jobb nå er å være en opplagt mamma til jenten din. Denne tiden får du aldri igjen, så ta vare på hvert sekund <3

 126. Jeg må få si gratulerer så mye(!) Lars-Kristian og Caroline. En nydelig øyen-sten i armkroken der.
  Jeg gleder meg sånn på deres vegne, og håper dere nyter tiden ekstra godt nå, og setter «oss» på vent. For vi kan vente vi 🙂
  – selv om det er kjempekoslig å titte innom på nye innlegg assa.
  ønsker dere alle 5 (hihi) en flott tidlig-helg

 127. Det er rett å slett bare helt utrolig! Nyt tiden med den lille – dere er en helt nydelig familie <3

 128. Gratulerer så mye, så glad på deres vegne! 🙂
  Ville bare si at jeg er så lei meg for hvor mye ufortjent kritikk du får, nå senest for det bilde du la ut av deg. Du ser helt fantastisk ut, jeg fødte selv i april og må innrømme at jeg gjerne skulle hatt den kroppen din! 🙂
  Blir så provosert at folk ikke kan bare klappe igjen hvis de ikke har noe snilt å si! Har fulgt bloggen din i mange år og synes det er så hyggelig og få følge deg og deres liv. Og når du nå får kritikk for hva du har i sykehusbagen eller hvordan kroppen din ser ut så blir jeg så provosert. For hva faen(unnskyld uttrykket!) har folk med hvordan type tøfler eller truser du har med?! Herlighet, jeg hadde også med samme type truser, rettetang, sminke, eget toalettpapir og tøy til babyen min i sykehusbagen, og kan ikke skjønne at folk synes at det var så tullete?!
  Men du har vel blitt vant til at folk mener ting om deg, men kjente jeg ble provosert og litt lei meg faktisk for at ikke folk bare kan spare seg for unødvendige kommentarer om ting som de ikke har noe med.

  Ønsker dere alt godt og kos dere sammen med deres lille prinsesse, vet alle sier det men tiden går så fort med de små 🙂
  Klem til deg 🙂

 129. Marianne

  Jeg registerer på facebook at du har lagt ut et bilde av deg selv i undertöy og lurer på hva du önsker å formidle med dette bildet? Når dette spörsmålet er stilt, så vil jeg si at jeg synes det er bra at mennesker er fornöyd og föler seg vel i kroppen sin, mitt spörsmål er ingen kritikk av det. Når det er sagt, uansett kroppsfasong/störrelse så vil jeg undre meg over hvorfor noen ville poste er slikt bilde 4 dager etter födsel. Jeg kan ikke finne en annen logisk forklaring på at det er en form for söken etter oppmerksomhet.? Hvis poenget ditt var å få fram at du fölte deg «empty», så kunne vel det gjöres på en annen måte enn å vise seg frem i undertöy.? Som mange ganger tidligere vil du nok nå gå i en forsvarsposisjon og tviholde på at du selv har «rett». Som mange andre ganger tidligere vil det bli kommentert at de som våger å stille spörsmåltegn ved noe Caroline Berg Eriksen gjör er enten misunnelige, preget av janteloven eller noe annet i den duren.. Jeg stiller verken spörsmål ut av misunnelse eller for å trekke noen ned.

 130. mamma til 1 åring :)

  Hei!
  Jeg kom over dette innlegget på nett: https://www.dagbladet.no/2013/11/28/kultur/kronikk/debatt/meninger/debattinnlegg/30569174/

  For å være HELT ærlig så er jeg rimelig enig i alt hun har skrevet der også, tenker det er greit at du leser det. Jeg var/er som deg, tynn av natur og gikk rett tilbake til flat mage og ingen synlige «merker» etter fødsel. Men jeg flasher det ikke, for jeg vet så inderlig godt at det er mange som har problemer. JEG hadde problemer med psyken min etter fødsel, det var ikke synlig som ekstra vekt eller strekkmerker, så jeg var uheldig på noe og heldig på noe annet. Du er faktisk et forbilde, for maange tusen i alle former og fasonger. Vær forsiktig med hva du velger å vise frem. Jeg mener ikke at du ikke kan være stolt over deg selv, men hvem legger du ut slike bilder for? Er det virkelig for lesere sin skyld, eller er det kun fordi du selv er stolt? Er det kun fordi du selv er stolt så tenk en ekstra gang igjennom om det er så lurt å flashe det? Er det faktisk lurt å vise på en blogg sett av tusenvis av unge jenter hvordan en kropp etter fødsel kan være med de som er heldige?

  Alle er ikke heldige… Jeg slet psykisk, og jeg kjenner meg som en dårlig mor når jeg hører om alle andre som hadde en rosenrød barseltid uten masse barseltårer og ammetåka herfra til månen. Jeg hadde en kolikkbaby som jeg ikke klarte å forstå meg på. Nyfødt-tiden ble overhodet ikke slik jeg håpet på.

  Til slutt vil jeg bare si at jeg syns du er flott og virker som en super jente 🙂 Og å takle kommentarer og oppslag om deg selv i ammetåka (om du har den) er utrolig sterkt gjort. Jeg følte bare for å legge igjen en kommentar angående dette, så får dere kritisere meg for det om dere måtte føle det. Det er ikke ment som et «angrep», men jeg syns det bør nevnes i en slik sammenheng. Og det er ikke noe poeng i å dra inn janteloven osv, for det er ikke det som er budskapet mitt 🙂

 131. jeg må bare få si hvor stolt jeg faktisk er av deg! (ja, stolt).
  At voksne kvinner kan sitte og diskuter deg opp og ned er bare helt sykt.
  Jeg er 16, og jeg får ihvertfall ikke spiseforstyrrelser av å lese bloggen din, heller inspirasjon til å spise sunt og holde meg i form. Det er helt sykt hvordan folk kan bli så misunnelige at de skriver et egen blogginlegg om kroppen din! Det er helt fantastisk at du ser så smashing ut 4 dager etter fødsel! Hvis ikke det er et godt forbildet, hva er det som er det da? i hvertfall ikke voksne folk som sitter forran pc-skjermen hele dagen og skriver dritt om andre! Det blir rett og slett for dumt! Gratulerer så mye med lille Nelia, hun er kjempe søt og du kommer til og bli en fantastisk mor! Stå på Caroline, å ikke ta drittslengingen til deg for DU ER ET FANTASTISK EKSEMPLAR på et godt forbilde!! Vær stolt av kroppen din, det fortjener du!!!

 132. Kjære Caroline. Som jeg har nevnt tidligere, så kommenterer jeg alt for sjeldent, selv om jeg har lest bloggen din i flere år. Jeg vil bare gratulere deg og Lars Kristian så mye med nydelige Nelia. Det er nesten skremmende at jeg kan være så spent, engasjert og opprømt på deres vegne.

  Selve grunnen til at jeg kommenterer nå er etter det mye omtalte instagrambilde som du har postet av deg selv nylig. Jeg blir direkte provosert og skuffet over mange av kommentarene som har kommet i etterkant, noe jeg kanskje skulle sluttet å bli ettersom du får pes for den minste ting (som f.eks. kjøp av billig toalettpapir).

  Av kommentarene jeg har lest er det bl.a. negative holdninger til hvilke prioriteringer og fokus du har etter fødselen og hva du som forbilde formidler til unge jenter. Det JEG har lest om i bloggen din de siste årene, er fokus på en sunn livsstil, og du påpeker gang på gang at alle kroppsfasonger er unike og fine på hver sin måte, noe du har laget utallige innlegg om med bl.a. bildekollasj av ulike vakre kroppsfasonger som leserne har sendt inn.

  Som den kommende læreren jeg skal bli, så ønsker jeg at de som kommenterer negativt på slike bilder tenker litt mer over hva DE SELV formidler til unge jenter med det de skriver. Det er ikke du som skaper kroppsfokuset gang på gang, men heller de enorme klagestormene som leserne og media skaper. Vi må vise de ungene jentene at alle kroppsformer er fine og bra akkurat som de er, noe du Caroline har påpekt flere ganger.

  Til sist vil jeg også oppfordre de «voksne og oppegående» til å virkelig tenke over hva de kommenterer. Mange av dem påpeker at du har mange unge lesere og at du må passe på hva du sier og gjør som et forbilde for mange unge. Mange av kommentarene du får er til tider ufyselige og direkte drittslenging, og ofte fra såkalte «voksenpersoner». I en verden der digitalmobbing har fått en betydelig økning, er det viktig at man som voksenperson er bevisst på hvordan man selv oppfører seg på nett. Om unge jenter og gutter ser at voksne mennesker skriv «dritt» på nettet, blir det mer «akseptabelt» at dem selv gjør det samme.

  Beklager for et utroolig langt innlegg Caroline, men her måtte jeg bare lufte litt tanker etter å ha sett utallige kommentarer og facebook linker fra såkalte voksne som tror de gjør unge og verden en bjørnetjeneste ved å poste, linke og snakke om dine «feile prioriteringer» og din «urealistiske og usunne kroppsfasong», noe det tvert i mot er de som gjør. Jeg håper flest mulig leser denne kommentaren og tenker litt selv på hvilket forbilde DE er, og hva de selv bidrar til å holde fokus på. Husk at de fleste leserne er med deg og ikke mot deg Caroline, selv om det fort er de spydige og slemme kommentarene som fester seg. Håper tiden med den nye familien nytes, og jeg gleder meg til å følge med i tiden fremover. Stor og god klem til deg Caroline.

 133. Kjære Caroline. Kan ikke du være litt mer usunn, slik at jeg kan føle meg litt bedre. Og kan du ikke se litt mer på tv og jobbe litt mindre, for jeg orker ikke stå på så mye og vil helst ikke ha dårlig samvittighet. Og for all del, hvis du har gjort noe bra så hold det for deg selv! For ikke tro at du er noe!

  Dette er janteloven på sitt beste, og ingen måte jeg har blitt oppdratt til. Mamma sa alltid at jeg skulle skinne på menneskene rundt meg. Aldri hold inne noe bra du har gjort! At du har så tydelige magemuskler fire dager etter fødsel er helt fantastisk, og helt sikkert ikke noe du forventet. Hadde det vært meg hadde jeg instagrammet det og vært sykt stolt!

  Du har jobbet hardt for helsen og kroppen din, og nå gir kroppen din tilbake. Du setter et veldig godt eksempel med trening og sunt kosthold i et samfunn med overvekt, sukker og tv. Du oppfordrer heller aldri til sulting, slanking eller slankepiller.

  Når det gjelder deg så kan man enten si «f*** ta deg for at du ser bedre ut enn meg!» eller «Hvis hun klarer det, skal jeg klare det!» Jeg velger det siste. De som tenker det første har som regel en hverdag som reflekterer den tankegangen.

  At noen i det hele tatt sier slike ting om en nybakt mor, med alle de nye usikre tankene og et helt nytt ansvar, forstår jeg ikke. De burde tenke karma neste gang det skjer dem noe vondt. Jeg ønsker deg alt godt! <3

 134. Bedårende bilde! Kjærligheten og nærheten mellom dere, strømmer helt inn i stua til meg! ♥

 135. Du er så heldig!! Gleder meg slikt til det er min tur. Du har snudd opp ned på mitt syn på å være gravid, og nå ser jeg bare frem til det!! Før tenkte jeg alltid at jeg aldri kom til å talke det, men nå føler jeg det er en positiv ting som jeg ser frem til 😀

 136. Underbar bild!

 137. Cathrine

  Hei Caroline! Ser det blir veldig mykje oppstyr rundt bilde du la ut på instagram, og me har det jaggu godt her i norge når det ikkje e ant og klaga på enn slekt.. No er eg ei jenta på 15 år og har aldri oppflevd eit svangerskap og fødsel for og sei det sånn da, men eg rekna med at folk har det ulikt under svangerskapet. Du satt seg eit mål om og trena gjennom heile perioden. Du nådde målet, og ein kan no ikkje gjer ant enn og beundra deg. Trening, eit sunt kosthold og ein god dose flaks gjer resultata for noken. Eg ser ikkje meiningen i at det blir so mykje oppstyr rundt detta. For du har jo aldri oppfordra andre til noko som helst. Eg meina at viss andre blir påvirka av sånt so burde dei kanskje gå inn i seg sjølv og jobba med korleis ein sammenligna seg sjølv med andre. Du er kanskje ein av ekstremt fåe som ser slek ut etter ein fødsel, men alle er forskjellige og realiteten blir forskjellig fra person te person. Ville berre gje deg min lille «støtte» oppi all denna negativiteten, hehe 🙂

 138. Sander's mamma

  Blir så rørt når jeg leser på blogget din etter at Nelia kom til verden. Min sønn ble født for akkurat 1 år siden, og kunne ikke bedt om en bedre tid på året å få barn på! Julen og mørket utenfor gir alt en unnskyldning til mer innekos med den lille. Du ser helt fantastisk ut, og din datter nydelig! Nyt tiden med den lille <3 plutselig går hun rundt…

 139. Adrianna

  Så fort noen spør deg om en ting du ikke helt liker, og når du egentlig motsier deg selv. Så kommer denne mannen din å forsvarer deg. Seriøst er det din eller hans Blogg ? Alltid når det kommer litt kritiske ting rettet mot deg, får du han til å forsvare deg. Du kan ikke bare Sole deg i glansen og få mannen din til å slenge dritt når folk er Saklig. Alle viste jo at du kom til å legge ut bilder av barnet. Så sitter du å skriver på bloggen at du ikke vet ditt og datt. Sånt er tragisk. Virker som du lever for bloggen da. At du trenger den for å føle deg spesiell. Alle andre her i Norges land har mamma permisjon for å bruke tid på barnet sitt. Å du klarer ikke la den ligge. Du er ikke verdens berømt liksom. Og denne mannen din er en dårlig utdanket fotballspiller. Å du sitter der og tror du en den Frua. Andre skjermer barna sine du bruker jo alt du har for å få Oppmerksomhet !!

  1. Henriette

   Jøss, du må ha et trist liv! Tenk å si så mye dumt, viser bare hvor patetisk bitter du er. At Lars-Kristian forsvarer henne er bare bra, det viser at han bryr seg om henne – han er tross alt mannen hennes og har lovet i kirken at han skal stå ved hennes side i gode og onde dager. Blir for dumt å reagere på at han da gjør det? Hahaha. Jeg kan ikke annet enn å le av deg. Grunnlaget for påstandene dine er så syltynne at du heller burde bruke tiden din på å grave deg ned i et hull og slutte å gjøre verden rundt deg like dårlig som deg. Du sier det virker som at hun lever for bloggen? Vel – den er jobben og store deler av inntektskilden hennes, så med mindre du ikke bruker tid og krefter på din egen jobb hver dag så burde du klappe igjen, og sjefen din burde revurdere hvorfor han/hun ansatte deg.

  2. Det ligger litt i ordet her, da… Han er trossalt -mannen- hennes. Ville ikke du forsvart de du er glad i når de blir hetset i offentlig rom? Det skal også sies at veeeldig mange av (de negative) kommentarene her er alt annet enn saklige. Så langt har jeg aldri sett hverken Lars-Kristian eller Caroline «slenge dritt» som du sier, i kommentarfeltet her.

   Tror du at mammaperm betyr at Internett opphører å eksistere, eller hva er det du forestiller deg at ikke-bloggende nybakte mødre gjør når babyen er mett og god og sover og de har tid til å gjøre noe annet litt? Tror du ikke de er på Facebook? Leser nettaviser? Ser på serier? Leser om amming på nett? Fotballfrue er en stor blogg, men kun en dråpe i havet blant alle de andre bloggerne som også deler bilder av seg selv, livet sitt, barna sine, interiøret sitt, osv.

   Lær deg å tenke før du skriver, sutrekopp.

  3. Sist jeg sjekket så har jeg like mye rett til å kommentere her på bloggen som det du har? Og hvor har jeg slengt dritt tilbake på saklige kommentarer?

   Om jeg er en avdanket (utdanket?!?) fotballspiller, så er det i så fall mange av de her i landet 😀

   1. Helt topp at du forsvarer din kone, det er sånn det skal være 🙂

   2. Tror nå Carolines bruk av beskrivelsen » fotballfrue» er en smule ironisk også…. Og super for å skape blest rundt bloggen – og det virker som en magnet. Smart dame som har laget sin egen arbeidsplass!

  4. Innlegget ditt må være noe av det verste jeg har lest i dag, Adrianna. Det er ikke greit å mobbe noen på den måten du gjør, men det er du kanskje ikke voksen nok til å skjønne? Lars-Kristian er tross alt gift med Caroline, og når man er gift står man opp for hverandre i mange situasjoner.

   Caroline virker rimelig smart, og hun har klart å skape sin egen (godt betalte) arbeidsplass. Flott for henne! Ingen grunn til å mobbe henne for det.

   Lars-Kristian spiller på et lag i øverste divisjon, så han er vel ikke helt avdanket ennå. En HELT annen sak er at han spiller på feil lag:-)

  5. Synes det er flott at L-K går inn å forsvarer Caroline sånn som han gjør.
   Man beskytter og forsvarer de man elsker, og en mann som ikke beskytter sin kvinne er ikke mye mann i mine øye!

 140. Håper dere koser dere masse:) elsker virkelig slike innlegg som dette, synes du får til å beskrive så bra:) du er virkelig en flink journalist:)

 141. Hvorfor slapp du ikke gjennom kommentaren min tidligere om bildet ditt på Instagram? Det var en melding med konstruktiv kritikk, tar du bare imot hyllester?

 142. Hei! Nydelig jente du har, fått! Gratulerer 🙂 Du har mange som er misunnelig på deg. Værtfall etter du postet bildet av kroppen din 3 dager etter fødselen. Men det er så vel fortjent sånn som du har jobbet for det! Og det viste resultater.
  Så vil jeg bare tipse deg om å lese nyeste innlegg til Sophie Elise på bloggen hennes. Hun har skrevet om deg, ikke i negativ forstand.
  Kos deg med den lille jenta og nyt tiden, men det har du vel sikkert hørt et par ganger nå 😉

 143. Jeanette

  https://minaksjon.unicef.no/tyfon/start-innsamling.aspx?col=2-3066

  Kjære Caroline! Er det noen mulighet for at denne linken kan få en liten plass i et innlegg? Det går mot jul nå og jeg ønsker så veldig gjerne å bidra litt til de som trenger hjelpen som mest. UNICEF er avhengi av vår støtte ettersom de ikke får støtte fra FN eller andre organisasjoner.
  Jeg opprettet en innsamling gjennom UNICEF og håper å nå et mål om 20.000 kr innen julaften.

  Det koster så lite for oss, men gjør så uendelig MYE for andre. Etter jeg ble mor selv til en liten gutt er tanken uutholdelig at 5 millioner barn er berørt av tyfonen på Filippinene, tatt livet av 10.000 mennesker og sendt en halv million på flukt. 8.000 kvinner er forventet å føde neste måned i dette kaoset.

  Jeg vil spørre deg om du vil være så snill å bidra ved å la denne linken og evt noen få ord få en liten plass på bloggen din! Det ville gjort meg og så mange andre mennesker så glad og takknemmlig.

  Jeg krysser fingrer og tær. Det ville varmet hjertet mitt om du kunne hjelpe meg å nå ut til flere mennesker.

  <3

 144. GRATULERER så mye med barn! Det må være så deilig å endelig få møte lille, vakre Nelia. Veldig vakkert navn forresten, et navn jeg aldri har hørt før, noe som er spennende og inspirerende.
  Jeg har et lite spørsmål som jeg hadde satt pris på om du kunne svare på, eller i hverfall lese. Jeg kom over dette innlegget: https://aabelsuzanne.wordpress.com/2013/11/28/jeg-foler-meg-feit-fordi-fotballfrue-har-fodt/ , og jeg lurer på dine tanker rundt dette. Jeg respekterer deg og liker deg veldig godt, men dette innlegget fikk meg også til å se litt annerledes på ting. Jeg merker at innlegget er satt litt på spissen, og selv jeg skjønner at dama ikke mener dette så bokstavlig som det står, men det fikk meg likevell til å tenke på kroppsfiksering og unge jenter med «svamphjerter» som det så pent står skrevet.
  Jeg håper du tar deg tid til å se på dette, selv om jeg skjønner at du har mye annet å gjøre for tiden! Stor klem fra meg :):)

 145. Anniken Liv Ruud

  Du er utrolig heldig som har fått så skjønn datter!

 146. Nelia er rett og slett bare helt perfekt! Synes også navnet var kjempefint, selvom jeg aldri har aldri hørt det før! Dere er virkelig en perfekt liten familie, og jeg ønsker dere ingenting annet enn godt! Jeg er sikker på at Nelia ikke kunne fått bedre foreldre! Blir helt babysyk selv jeg, når jeg klikket meg innom bloggen din idag! Vil også slenge inn en liten kommentar om det instagrambilde-hysteriet. Synes sofaklagerne som sitter å analyserer absolutt alt og blåser det opp å til noe langt større enn det det er, kan gå å legge seg. Du ser helt smashing ut, kunne aldri i min villeste fantasi gjettet at den kroppen hadde født et barn 4 dager tidligere! Som en kommenterte, ikke en gang Heidi Klum så så bra ut! Ikke at kroppen din skal være hovedfokuset etter fødselen, det er så klart Nelia, men allikevel synes jeg det er bemerkelsesverdig at du ser så utrolig bra som du gjør! Såppas bør du virkelig få lov til å skryte av deg selv! Håper du får en strålende dag! 🙂

 147. Åh, jeg har ikke ord! Og jeg er så glad på deres vegne!!
  Ja, skriv og skriv om fødsel nå, før det «blir borte»! Og jeg må også si jeg er glad for at du deler det – du som følges av så mange – jeg synes det et for mye negativt fokus, uten at det er greit å si at man ikke hadde trøbbel og at man opplevde det største og beste i livet gjennom fødsel og den første tiden etterpå <3
  Jeg ble så utrolig glad av å lese dette!! Kos dere og ikke vær redd for å be om hjelp eller oppvartning 😉
  For en vakker liten snusk, drømmer meg tilbake til den spesielle barselboblen..
  Alt hva denne kroppen kan gjøre og skape, altså! Mirakel!!

 148. Gratulerer så mye med babyen, Caroline! Hun er helt nydelig! Er sikker på at du kommer til å bli en helt fantastisk mor! Kroppen din ser forresten helt fantastisk ut! 😀 all creds to you <3

 149. Så utrolig fint å lese det du skriver, blir rørt selv jeg <3

 150. Gratulerer så masse!!
  Vi har termin om 2 uker, så kan skje når som helst. Kjenner jeg gleder meg ekstra masse etter å ha lest de siste innleggene dine!
  Gud velsigne dere og det lille nurket!

 151. gratulerer igjen som mamma =) og må virkelig få si at du ser helt smashing ut!

 152. Blir varm om hjertet av å lese dette innlegget.. Så glad på deres vegne <3

 153. Så skjønne dere er! Gratulerer så mye til deg og Lars-Kristian med nye familiemedlemmet:) kos dere masse og nyt denne vakre tiden. Du kommer sikkert til å bli en kjempeflott mamma og gleder meg til å følge deg videre! Klemmer

 154. Såå nydelig! Gratulerer 😀

  Følte jeg bare måtte kommentere når jeg så at VG siterer folk som ikke likte bildet ditt som du la ut på insta. Jeg er langt i fra så trent som du ser ut, og jeg er klart misunnelig på den kroppen, men helledussen man bør jo heller bli imponert! Ikke bli sur på deg fordi man ikke ser slik ut selv. Nei her er det alt for mye misunnelse ute og går i negativ form altså. 🙂 Stå på, og ikke hør på de som er negative! Klem

 155. haha, merker jeg er blitt ordentlig babysjuk om dagen! Men må nok prøve å vente litt til. Koselig å se på bildene av din skjønne datter i mens. 🙂 Gratulerer så mye!

 156. Gratulerer med fin lita jente 🙂 Imponert over deg, og ønsker deg og mannen masse lykke til 🙂

 157. Caroline

  Du ser fantastisk ut, Caroline! Og lille Nelia er nydelig. Ikke bry deg er sekund om kritikken! Du er så bra! Nyt tiden fremover!

 158. Hvorfor har du fjernet undertøybildet av deg selv på facebook?

 159. Charlotte

  https://m.db.no/2013/11/28/kultur/meninger/hovedkommentar/kommentar/utenriks/30523594/?www=1

  Godt noen tør uttale det som mange mener. Det handler ikke om at du ikke skal få se flott ut, det handler om det ekstreme kroppsfokuset du skaper. Ingen andre er i nærheten.

  Til lykke med Nelia.

  1. Jeg er enig. Vil gjerne høre Caroline selv være ærlig om hvorfor hun la ut det bildet? Flere sier at hvis man ikke så sånn ut ville det være greit….Men ingen ville gjort det da heller… Hvis meldingen var at hun føler seg «tom», hvilket vi alle gjorde som har født tror jeg :-), så kunne det formidles med klær også… Flott ja, men det kommer frem som veldig selvoppslukt…. beklager. Og jeg er ikke ufin nå men ærlig så alle dere som skal forsvare til enhver tid, ikke «skrik» i øret mitt er dere snille… Jeg er faktisk 44 år og har nesten samme figur. Det må jo være supert da? Men ville aldri flashet det på facebook. Grattis med vakre barnet :-)))

  2. Misunnelig, eller? 😉

 160. Gratulerer så mye 🙂 er en helt fantastisk følelse som nesten ikke kan beskrives før man opplever det 🙂 kos deg masse med den nye lille familien din 🙂

 161. Åå, for et nydelig bilde! Er så kjekt å høre at du trives så godt med morsrollen 🙂 Blir så glad av å lese bloggen din, du er virkelig en stor inspirasjon for meg! <3 Og du så helt smashing ut 4 dager etter fødselen!! 🙂 Klem

 162. Så vakker hun er 🙂 Gratulerer så mye som mor! Har selv termin i starten av mai og jeg gleder meg så utrolig mye 😀 Jeg er forsåvidt født akkurat samme dag og år som deg på Fredrikstad sykehus 🙂

 163. Du skriver så utrolig vakkert og bra. 🙂

 164. Det er ingenting som er så nerveprirrende, slitsomt, fantastisk og magisk som å være nybakt mor. Nyt hvert eneste sekund. For hver uke som går er det nye oppdagelser og hun utvikler seg så fort. Når jeg ser på prinsessa mi som er 9 uker kan jeg liksom ikke tro at hun lå i magen min. Det er herlig å være mor <3

 165. søtt!

 166. Må nesten bare kommentere bildet av deg selv i undertøy som du nettopp har lagt ut… Jeg skjønner ikke hva folk tenker med når de skriver sånne dumme og sårende kommentarer, jeg… Ja, jeg skjønner hva de mener, du ser jo skamsprek ut til å ha født for fire-fem dager siden, men hva gjør vel det? Hvis de mener at kroppsfokuset er blitt så stort, at det fokuset burde være mindre og at folk ikke skal bry som om hvordan andre ser ut, ja da skal vel du få legge ut et bilde av deg selv i undertøy like mye som du ikke skulle ha gjort det. Folk skal vel ikke bry seg om kroppen din hvis fokuset burde være så lite, enten du er tjukk eller tynn, lav eller høy. Ikke skjønner jeg hvorfor alle sier man skal se ut som takras etter fødselen heller. Selv om man har fått en baby å ta vare på, betyr jo ikke det at man ikke skal ta vare på seg selv. Graviditet og fødsel blir jo nesten framstilt som en sjukdom gjennom noen av dine lesere og følgere.

  Jeg synes du er helt rå, jeg! Bra du tør å legge ut ting som du vet det vil bli bråk om, ikke bry deg om det! Lille Nelia får det nok bra likevel, skal vi se 🙂 Lykke til kjære deg, gleder meg til å følge med på veien videre.

 167. Kjære Caroline og Lars-Kristian! Gratulerer så mye med den vakre skapningen dere har satt til verden! Og du nybakte mamma, du ser helt utrolig smashing ut! Jeg lar meg underholde av alle de underlige kommentarene du har fått på din kropp. Jeg må si at da jeg selv så bildet, planla jeg umiddelbart sunn middag, tok på med treningstøy og dro og koste meg skikkelig med en real svetteøkt på Elixia! Du inspirerer og DET står det respekt av! Ha en nydelig helg med det vakre nurket, det snille mannen og den flotte kroppen din! Klem

 168. Hei Caroline. Gratulerer så mye med en nydelig datter! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg ønsket å spørre deg om noe: hvorfor la du ut det bildet av deg selv på instagram? Du har en flott kropp, men hvorfor har du lyst til å vise den frem for «hele» Norge? Holder det ikke at mannen din synes du er flott og gir det komplimenter? Jeg har selv to barn, fikk en sønn for 5 mnd siden og skulle gjerne hatt din kropp! Men om jeg hadde hatt det, skjønner jeg allikevel ikke hvorfor du vil vise deg frem for «alle»? Jeg tenker på alle de som ikke har fått barn før og kanskje tror det er vanlig å se slik ut etter fødsel. Det er så stort kroppsfokus i dagens samfunn, og jeg må innrømme at jeg ble veldig skuffet over at du valgte å publisere dette bildet. Som sagt, ikke noe galt med at du ser slik ut, det er sånn du er, men du som er ett forbilde for så mange burde kanskje tenkt deg om en ekstra gang før du la det ut. Husk på at mange kanskje tenker at du er veldig overfladisk når du fokuserer på kropp så kort etter fødselen. Det viktigste er tross alt at kroppen vår klarer å skape noe så fantastisk som ett lite barn:) håper du ikke legger ut flere slike bilder, en ting er bilder i bikini på f.eks ferie eller stranda, ingen kan nekte deg å vise frem kroppen din! Lykke til med barseltiden, kos dere med den lille:)

 169. Margrethe

  Nydelig bilde 🙂 Husker selv de første dagene rett etter at vi kom hjem fra sykehuset med våre to små. Nesten uvirkelig tid med masse følelser!! 🙂 Fantastisk tid!! Alt er egentlig fantastisk med barna 🙂 Nyter hvert minutt med dem! Når jeg sitter her og leser innlegget ditt har jeg bare lyst å pakke ned tingene mine, kjøre fra jobben, hente de i barnehagen og gi de en stoooor klem <3 Men det er snart helg og da skal vi kose oss sammen 🙂 Kos dere og nyt hvert sekund <3

 170. Nydelig vakkert og rørende skrevet og så så herlig et bilde! Velkommen i mamma-verdenen! 🙂

 171. Jeg så bildet på instagram, du ser helt fantastisk ut! Jeg så også debattinnlegget på dagbladet, og er totalt uenig i hva hun skriver. Jeg håper hun har dårlig samvittighet for at hun kommer med så sterk kritikk mot deg akkurat nå hvor du er på ditt lykkeligste. Alle kan legge ut bilde av seg selv, og uansett hvordan de ser ut. Det er utrolig at mange fortsatt har «no to size zero»-tankegangen da vi egentlig burde prise alle størrelser(og selvfølgelig oppmuntre sunnhet). Nelia ser nydelig ut og jeg er veldig glad på dine vegne, ha en kjempefin helg som nybakt mor!

 172. Michelle

  åh, så herlig innlegg Caroline 🙂 du må bare nyte tiden med dine kjære! Den følelsen alle mødre forteller om når de får barn, den føler jeg må oppleves i løpet av livet. Alle får det til å høres helt magisk ut, og det tror jeg virkelig at det må være. Ønsker dere en fantastisk helg <3

 173. Det bildet du la ut er det mest tacky og ikke minst korttenkte jeg har sett! Appluder deg selv for fin kropp men legg vekk narsissismen og det hysteriske kroppsfokuset når du presenterer deg selv som nybakt mamma for publikummet ditt. Det handler ikke om missunnelse. De fleste som reagerer på dette er ikke en gjeng feite stygge kvinner, vi er flotte sunne og trente men reagerer med avsky på ditt red light district bilde som kun er lagt ut for å provosere og skape ENDA MER KROPPSFOKUS og hysteri.Groteskt! Dette vitner om en kvinne med lav intelligens med et ondskapsfullt mission- å få alle norske kvinner til å sette fingeren i halsen. SKAM DEG!

  1. Se deg selv i speilet nå, og still deg spørsmålet: «Hadde jeg reagert på samme måte om det var noen andre som postet et etter-graviditetsbilde av seg selv? En med massestrekkmerker, bleie og hengemage?»

   Jeg tipper du ikke hadde sagt et eneste ord.

   1. Lisa: Folk legger ut bilder av seg selv i bikini og undertøy hele tiden!! Hva er så galt med at hun legger ut et bilde av seg selv i undertøy!?
    Snakk om å ha lite å reagere på! Caroline: Du ser smashing ut!!! Ikke bry deg hva folk sier<3

   2. Ikke missunelse? Absolutt alle av de som skriver de negative kommentarene skriver det kun på grunn av de er suuuper missunnelig. Morsomt å se hvordan du/dere må hakke ned på andre på pga de er bedre. Caroline ser jo helt fantastisk ut og jeg er så utrolig imponert. Ren inspirasjon! Takk for at du la ut bilde Caroline, det gledet min dag:-)

   3. her misser du fullstedig poenget i Lisas kommentar.

   4. Nei, det gjorde jeg ikke. Jeg stiller henne bare et spørsmål; Hadde hun reagert på samme måte om noen med annerledes kroppsfasong hadde lagt det ut?

   5. Jeg synes du så veldig bra ut på bildet, og ble ikke noe provosert. Men samtidig skjønner jeg debatten og kritikken du får (i tillegg til all rosen selvsagt). Du visste jo det ville skape meninger når du la det ut. Men når du stiller dette spørsmålet, lurer jeg veldig på om «hadde du lagt ut bildet av deg selv i undertøy om du hadde fått noen strekkmerker og huden enda hadde vært løs?». For dette kunne vært tilfellet, tiltross for at du er trent og slank.

   6. Cecilie

    Poenget er vel at hvis du legger ut et bilde med henge mage og strekkmerker så signaliserer det at du er fornøyd med kroppen uavhengig av idealet i samfunnet. Altså bildet har en mening i å minke kroppspresset. Legger du ut en slank kropp, som man ikke kan se har vært gravid, så understreker det akkurat det idealet mange prøver å leve opp til i samfunnet. Så jeg lurer på hva hensikten bak bilde er? Debatten handler jo ikke om at du ikke skal være fornøyd med kroppen, men hvilke signaler du gir. Den kroppen du har er fantastisk fin, og du har all grunn til å være stolt. Men hvorfor legge den ut halvnaken? Du må huske på at du er en Norges største blogger, og et stort ideal for mange jenter. Jeg mener derfor at du har et stort ansvar ved å velge denne jobben. Kanskje du da burde holde halv-nakne bilder for deg selv? Du har jo selv snakket om hvordan du så opp til Olsen-tvillingene, og hvordan det påvirket deg. Jeg ønsker deg lykke til med den lille 🙂

   7. Jeg skjønner forøvrig ikke hvorfor noen skal vise frem kroppen sin like etter fødselen, uansett form og fasong, men du har jo tidligere fått mye kommentarer og styr når du har lagt ut slike lettkledde bilder. Skulle tro du ville slippe det styret der nå i barseltiden. Sikkert godt for selvtilitten å få haugevis med wow, så flott du er kommentarer, men er det det som betyr noe nå? Se på bildet og spør deg selv: ville jeg likt at min mor la ut ett slikt bilde av seg så hele verden kan se? Husk at disse bildene ikke blir borte og kan plutselig dukke opp når datteren din begynner på skolen. Kanskje ikke så gøy når andre kan se mamma i en liten truse og bh 4 dager etter du kom ut av magen! Håper uansett du klarer å gi bllaffen i alt dette styret, og tenk deg heller om neste gang du står i truse foran speilet med kamera., og lurer på om du skal publisere det. Ønsker deg alt godt, kos defg med det lille mirakelet:)

   8. Gratulere med baby!
    Problemet er ikke hvordan kroppen din ser ut,men at du velger å legge ut et bilde som du vet vil skape debatt. Dette vet du fra bikinibildene. Rart at du orker denne debatten nå i barseltida? All ære til deg og du kan være stolt over at du er flink å trene og opptatt av sunnhet. Men som mange har sagt før meg. Du fremmer et ideal som er et problem for mange jenter å oppnå. Hadde du ikke vært så tynn så hadde det ikke blitt denne debatten. Du føler sikkert at det er urettferdig, men sånn er det i samfunnet og det vet du da? Mange jenter klarer ikke å trene og spise som deg men vil gjerne se ut som deg. Da kan det bli et problem for dem som utløser anorexia og bulemi, dårlig selvbilde osv osv. Jeg føler ikke misunnelse men er imponert over treningsgleden din og at du har sånn kontroll på kostholdet. Heg bli inspirert av bloggen din og liker deg som forbilde når det gjelder trening, interiør og klær men bilde i undertøy ble litt mye synes jeg. Blir litt for tett på for å være ærlig. Lykke til videre i barseltida og ser fram imot bloggingen i julestria:-)

  2. AndrineK

   MORNA, LISA!
   Pinlig…

   1. Lisa la ut en kobstruktiv kommentar, det gjorde derimot ikke du! Folk sier sin mening, og Caroline slipper sikkert ikke gjennom halvparten av de negative kommentarene i forhold til all kroppshyllest, men godt noe slapp gjennom.
    Uansett så ser hun de hvertfall selv, og ser reaksjonene dette skaper.

   2. Rebecca

    Var Lisa sin kommentar konstruktiv? Ikke narr meg til å le… Hvilken verden lever du i?

   3. lykkeliten

    Gratulerer med mamma rollen – og en nydelig jente =)

    Ang . bilde som får kritikk som det flagrer ønsker jeg å uttale meg , jeg er IKKE en av de som blander meg bort i hvordan du ser ut, hvordan du trener eller hva du spiser. Jeg bryr meg ikke om disse tingene, og det er ikke grunnen til at jeg stadig leser bloggen din. Jeg leser den av årsaker som mote, sminke =)

    Problemet som jeg får av hele debatten er ganske enkelt at folk ikke mestrer å skille mellom sak og person. At du skal få høre at du er for tynn / for trent / ikke bryr deg om datteren din fordi du postet ett enkelt bilde blir for meg for dumt.. og forferdelig trist at du skal få høre slike kommentarer i barseltiden din. Når det er sagt så regner jeg med du er klar over at å poste ett sånt bilde skaper en diskusjon. Jeg er så ufattelig lei av at de som kommenterer konstruktivt ( dette er ikke myntet på deg Caroline, eller Lars – Kristian ) men på de som » hyller» alt du gjør uten å bruke noen form for sunn fornuft. Automatisk blir en kritikk rettet mot det bilde til at » de» som mener det burde vært unngått er dødelig sjalu og bare det. Det er en klar umyndiggjøring og herskerteknikk å benytte seg av sjalusikortet i det sekundet andre er kritisk til denne eksponeringen av kropp. For det er faktisk lov å være uenig i at slike bilder blir lagt ut, eller se dette i et moralsk / ansvars perspektiv uavhengig av sitt eget følelsesliv. Og det er LOV å være kritisk til intensjonen med bilde , uten å være kritisk til kroppen. Når det er sagt bør det også være rom for en konstruktiv kritikk rundt nettopp dette du og Lars Kristian sier så mange ganger – Hadde kritikken vært lik om en uten flat mage hadde lagt ut bilde? og hvem som i bunn og grunn er ansvarlig for selvfølelsen til de barna / unge du får kritikk for å være en dårlig rollemodell for. Som mor selv tenker jeg at det i hovedsak ligger hos meg, og pappaen. Det er vi som må snakke med barna våre om kropp,og det å være stolt av seg selv UANSETT!

    Dette var ikke myntet som kritikk, men konstruktiv innlegg i en debatt jeg mener mister helt fokus. Avslutningsvis vil jeg bare si nyt barseltiden=) Og gratulerer igjen =)

   4. AndrineK

    @A, (og Lisa ettersom min første kommentar ikke var konstruktiv nok.)

    Jeg er helt enig, kommentaren min var overhode ikke konstruktiv, men det var heller ikke meningen. Morsomt dog, at du finner Lisas kommentar konstruktiv:) På hvilken måte er det konstruktivt å beskylde en nybakt mor for å ha en ond intensjon om å få alle kvinner i Norge til å utvikle bulimi, bare fordi hun har en kropp som er slankere enn gjennomsnittet etter fødsel? Har ikke Caroline gang på gang presisert at man skal være fornøyd med den kroppen man har? Eller mener du at det kun er de med «gjennomsnittskroppen» eller de med «litt ekstra» som har rett til på å uttrykke en slik mening? Er det motsigende å være veltrent og samtidig si at man skal være fornøyd med seg selv, uansett fasong?

    Til info. Jeg er selv mor med en mage som fortsatt er kvapsete 9 måneder etter fødsel, men det er ingen ting i Carolines blogg eller Instagram som gjør at jeg vil gå å stikke fingeren i halsen. Eller vent.. Jo, visse kommentarer kanskje.

  3. Dette er så trist.

   Hvordan kan dere sitte bak tastaturet å skrive slike ondskapsfulle ting om et menneske dere ikke kjenner?

   Og du Lisa, du legitimerer mobbing.

   Til dere mødre som kommenterer i hytt og vær på facebook og ellers:
   Man kan gjemme seg bak både det ene og det andre, men om noen hadde sagt til dere at dere ikke var fine hverken som gravide eller etterpå,
   Hvordan ville dere følt det om folk hadde kommentert strekkmerkene deres og fortalt at dere så stygge ut, at dere var alt for feite, at dere burde legge om kosten for i det hele tatt og kunne forvente at en mann skulle tenne på dere igjen?
   Ville ikke dere blitt lei dere? Jeg ville i hvert fall blitt kjempe lei meg, uavhengig om jeg selv la ut bilder eller ei.

   Fotballfruen har så vidt meg bekjent aldri uttalt seg om hvordan andre ser ut, i hvert fall ikke i negativ forstand. Ok så syns hun at det er pent å være tynn, ingen grunn til å legge henne i gapestokken av den grunn. Vi har alle ulike preferanser, personlig er jeg glad i litt “kjøtt på kroppen”. Men jeg ville aldri rakket ned på andre fordi de så annerledes ut enn meg.

   Dere burde skamme dere for å mobbe andre på denne måten, og som mødre (som jeg ser at mange av dere er) så burde dere heller tenke på hvilke verdier DERE gir deres barn.

   Hva om barnet ditt ble født til å leve et liv som tynn? Det fins mange av de der ute som ikke klarer å legge på seg om de vil eller ei.

   Og her ser du en som aksepterer at hun ser ut som hun gjør, og til og med er stolt av det! Hun har alltid vært tynn, det fins ikke et menneske i verden som ville hatt hennes former (rumpe, pupper) om de er “underernært» som noen påstår. Hvor er de innsunkne øynene, den gustne huden (Jada, mye sminke. Og hun legger også ut bilder uten sminke) Ei heller ville hun klart de hektiske dagene sine, løpe 10 km 5-6 dager i uken etc.

   Nuvell, et hjertesukk herfra. Jeg blir så lei meg på både hennes og deres vegne. La nå denne kvinnen være i fred og konsentrer dere heller om dere selv og eget liv.

   Så vidt jeg kan se koser Fotballfrua seg med både mann og barn, hun fremstår som en kvinne med mye kjærlighet til alle de rundt seg. Noe som alle jeg noen gang har snakket med (som kjenner henne personlig) bekrefter.

   Takk for meg! 😉

  4. Jeg blir lei meg av å lese dette. Her sitter jeg, en 17 år gammel jente, som hele tiden hører av dere misunnelige, griske damer at folk ikke er gode nok. Jeg legger hver dag merke til nettmobbing, hovedsakelig fra folk på min alder og YNGRE, fordi dette er mennesker som ikke enda har lært om prinsipper og at mennesker er like mye verdt uansett hvordan de ser ut eller hva de gjør. Jeg skammer meg over at det finnes mennesker der ute på 30-, 40- og 50 år som fortsatt er like barnslige, og ikke klarer å glede seg over andres oppnåelser her i livet.
   Jeg hører folk argumentere med at de sier så mye stygt om Caroline fordi de sliter med selvbildet sitt, spiseforstyrrelser også videre. Hvorfor skal det i det hele tatt bety noe for hvordan de oppfører seg? Det er greit at de kan bli påvirket av slike bilder, men det finnes da grenser. Etter hva jeg har forstått utifra bloggen til Caroline og diverse nettsider, har hun selv slitt med spiseforstyrrelser. Tror du virkelig du hadde blitt så himla glad om du fikk slengt i trynet at du var både et dårlig forbilde, sykelig tynn, at du var hatet av alle, stygg osv., om du hadde slitt med spiseforstyrrelser eller et dårlig selvbilde?? Jeg vet ikke hvordan situasjonen til Caroline er nå, det virker som om hun har et trygt forhold til mat og hun holder seg frisk å rask, dette er utrolig sterkt av henne utifra hva hun får slengt i trynet hver dag!
   Skal det virkelig være greit med nettmobbing mot en person bare fordi hun er en offentlig person! Og ikke si at det ikke er mobbing dere driver med, fordi det er det! Det er absolutt ikke opp til mobberen å avgjøre hva som er mobbing eller ikke.
   Vil at dere som sitter der hjemme og skriver stygge kommentarer om Caroline og egentlig hvem som helst andre, skal tenke litt over før dere trykker på «Publiser»-knappen. Dere som voksne er forbilder for barna deres, å ved å gjøre det dere gjør, oppfordrer dere til nettmobbing.
   Jeg sender denne tilbake til dere som skriver stygt. SKAM DERE!

 174. fått med deg artikklene på Dagbladet og VG? tydeligvis veldig mange snurte mødre som syns det er kjipt at du ikke har det dårligere nå

 175. Gratulerer så mye! Utrolig flott skrevet også 🙂 Ønsker dere alt godt videre!

 176. Lene Alice

  Hei du, jeg bare ville sende denne linken til deg, ei jeg kjenner på twitter har skrevet et veldig fint og ærlig innlegg om deg og hvordan folk har reagert på graividiteten, håper så mange som mulig kan lese dette innlegget og forstå at det de sier rett og slett er mobbing mot deg som person.

  https://vassrett.blogspot.no/2013/11/caroline.html

 177. Så koselig! Nyt dagene!

 178. Gratulerer så mye med den lille, hun virker helt perfekt! Men alle barn er jo perfekt i sine mors øyne 😉 Gleder med til å bli «kjent» med den lille tulla, du kommer til å bli en fantastisk mor! <3

 179. Hei.
  Gratulerer så mye med den vakre jenta dere har fått. Vil bare si at jeg har vært inne å stemt på deg. Synes du er kjempeflink og en dyktig fotograf. Ikke bry deg om det stygge folk skriver. Det er bare janteloven. Og litt misunnelse regner jeg med. God jul og kos dere masse med den lille vakre jenta deres.

  mvh. Kari. :-)))

 180. Gratulerer så masse til deg og Lars Kristian som nybakte foreldre til en supersøt jente !
  Du ser helt fantastisk ut, og jeg gleder meg til å følge bloggen videre i ditt nye kapittel som mor.

  Ønsker dere alt vel og en herlig tid:)

 181. Er det sant at L-K syntes Beyonce er 20 kg overvektig? :O i så fall har han et sykt syn på overvektig 🙁 ble nesten litt lei meg når jeg leste det.

  1. Nei, det er ikke sant. Det var en kommentar som ble tatt helt ut av sammenheng 🙂

 182. nydelig, caroline! det er noe magisk ved å bli mor;)

 183. Kjære Caroline!
  For et fantastisk vidunder dere har skapt, jeg er så glad på deres vegne.. Jeg har fulgt deg i mange år nå, både gjennom oppturer og nedturer. Og evnen du har til å formidle dine følelser på er fantastisk, og lever igjennom mange av oss.
  Da jeg så bildet du la ut på instagram igår, av deg selv 4 dager etter fødselen. Da så ikke jeg det som mange andre kritiserer deg for, jeg ser resultatet av en utrolig innsats og dedikasjon.
  Bloggen er ikke ment å reflektere ditt fullstendige liv, men å gi oss et lite innblikk i hvordan hverdagen din er, og hvilke tanker og meninger du har. Derfor syns jeg det er viktig å huske at når du leser alle disse stygge kommentarene, så er ikke dette fra mennesker som kjenner deg personlig, derfor må du heller ikke ta det til deg.. For du er et vidunderlig menneske, og jeg er så utrolig glad for at du ønsker å dele så mye som du gjør.
  Nå håper jeg du vil nyte tiden du har fremover, og tenk på at dette er en tid du aldri vil få igjen.. Så vi som er dine faste, gode lesere viser mer enn god nok forståelse for dette.. Så ikke vær redd for å la skjermen ligge nede en liten stund, vi kan vente. 🙂
  Ønsker deg en herlig adventstid og riktig god helg.
  Klem fra en som bryr seg

 184. Gratulerer så utrolig masse med datteren deres, og ønsker dere all vell og lykke i den tiden som kommer! 🙂 Ville bare fortelle deg at du ser helt utrolig flott ut og er et helt utrolig godt forbilde! Hvis alle hadde sett ut som deg rett etter fødsel er jeg sikker på at alle ville lagt ut et slikt bilde. Du burde ta til deg alt av fine kommentarer du får og seriøst drite i alle andre. Er ganske sikker på at du gjør det for det om, men er nok koselig å få høre at du ikke er urimelig fordi du legger ut et slikt bilde. Du har gitt datteren din et fantastisk sted å bo i en fantastisk flott kropp i ni måneder. Det skal du være stolt av! Vær deg selv og fortsett som du gjør. Jeg mener all PR er god PR 😉 Lykke til videre i foreldrerollen til deg og Lars-Christian 🙂 <3

 185. Julie-Helen

  Må bare si at jeg blir helt forferdet og nesten sint på dine vegne av å være på nett for tiden! At du orker å være blogger i Norge er utrolig sterkt! Fy så masse stygt det skrives rundt på nettet, til og med om en nybakt mamma som sikkert har nok å tenke på som det er! Du er vakker Caroline! Og jeg syns du skal være kjempe stolt over den kroppen du har jobbet så hardt for å vedlikeholde gjennom hele graviditeten. Ikke la noen ta det fra deg, ikke hør på hva andre klarer å lire av seg på nett!

  Jeg blir så flau når jeg leser om nettmobbing i avisen, hvor selvfølgelig ungdommer får skylden, også ser jeg alt voksne skriver på nett! Jeg blir flau, og skuffet over hvordan voksne damer uttaler seg om hverandre på nett. Fy! Hvordan skal barna deres forstå at det ikke er greit å snakke sånn om andre mennesker når foreldrene holder på sånn? Om man som mamma ikke kan gå frem som et bedre eksempel enn det mange på ulike mamma-forum gjør så forstår jeg hvorfor «mobbeproblemet» vokser. Ingen kan velge sine gener, ingen vet hvordan de vil se ut som gravid/nybakt mamma før de er der. Ingen kan si at du ikke har jobbet for det du har oppnådd, og ingen kan beskylde deg for å være et dårlig forbilde! Du er så sunn og frisk at jeg nesten får «dårlig samvittighet», uten at det er din feil! Hvordan jeg velger å leve, eller hvordan du velger å leve er fullt og helt opp til oss selv, og det har absolutt ingen andre noe med!

  Syns forsåvidt det er helt utrolig at det er greit å rekka ned på, kommentere vekten/utseendet til tynne mennesker, men hvis det går andre veien, mot dem som gjerne har litt ekstra å ta i, så er det plutselig helt uakseptabelt. Har hele mitt liv fått høre «du er så tynn, du må legge på deg litt, spiser du nok?», og hvis noen lurte så er det like vondt for meg å få kritikk og kommentarer om hvordan jeg ser ut, som det er for andre! Hadde jeg snudd det og begynt å si til andre at «du er så tykk, du må nok slanke deg litt du, sikker på at du ikke spiser litt mye?» så hadde jeg med engang blitt stemplet som en mobber, hvorfor det? Det er aldri noen som har sagt at jeg blir mobbet, eller at sånn sier man ikke til andre mennesker når noen kommenterer at jeg er for tynn. Jeg har aldri jobbet hardt for å holde meg tynn, jeg er bare født sånn, gjør det meg unormal av den grunn? Jeg blir så skuffet over at vi alltid har en trang til å rakke ned på alle som ser litt annerledes ut enn en selv.

  Nei, kos deg som nybakt mor, kos deg med kroppen din(det har du absolutt fortjent) og glem alle mobberne! Mange skriver nok i ren sjalusi, og andre forstår bare ikke hvordan de skal opptre i sosiale sammenhenger! Vakker datter har du også fått! Gratulerer til dere begge! Du er en inspirasjon, ikke tro noe annet!! Stor klem

  1. At mødre skal være stolte over kroppen sin etter en fødsel, uansett hvordan de ser ut 🙂

   1. undrende

    Siden du så mange ganger har sagt at man skal være stolt av seg selv uansett hvilken fasong man har – hadde du lagt ut undertøysbilde av deg selv hvis du hadde strekkmerker, hengemage og hengepupper? Forøvrig skjønner jeg ikke poenget ditt med at man ikke har reagert noe på den artikkelen du refererer til med bilder av mødre som akkurat har født. Forskjellen på deg og dem er at du har en kropp som er et ideal for veldig mange. Men de fleste vil ikke ha mulighet til å kunne få en slik kropp. Siden du er et forbilde for veldig mange, skaper et slikt bilde et stort kroppsfokus og kan bidra til at unge mennesker tar dårlige valg for å prøve å få en slik kropp.

   2. Undrende

    Hei igjen!
    Jeg vet du får massevis av meldinger, men det hadde vært veldig fint om du kunne svare på kommentaren min ovenfor. 🙂 Jeg lurer veldig på hva du tenker om akkurat dette.

 186. Håper du spiser masse næringsrik mat – du trenger det virkelig.

  1. Det tror jeg ikke du har noe grunnlag for å uttale deg om, og da er det etter min mening best å ikke si noe 🙂

 187. Hei. Håper dere koser dere i tiden fremover, så utrolig deilig å ha en liten familie 🙂 jeg håper likevel du tar deg tid til å svare på kritikken fra mediene de siste dagene, selvom jeg egentlig regner med du ikke kommer til å gjøre det. Å forsvare seg selv er helt greit, men da krysser jeg fingrene for at du svarer på henvendelser i media, istedet for å lage blogginnlegg om hvor dårlig behandlet du har blitt. Det har ikke akkurat kommet til din fordel tidligere. Håper du har nok selvinnsikt til å ta innover deg kritikken. Det handler ikke om at du ikke skal få være stolt av kroppen din, for det skjønner jeg godt du er! Poenget er ikke at du hadde blitt hyllet om du hadde vært 30 kg større, og lagt ut samme bilde på insta. Poenget er faktisk det enormt store fokuset du faktisk gir kropp og vekt. Du er ikke alene, vel og merke, men du har den største blggen i Norge, og da BØR du ta det ansvaret som følger. Hvorfor la du egentlig ut det bildet? Får du ikke nok bekreftelse av mannen din? Jeg forstår ikke hvorfor du føler et så stort behov for anerkjennelse av små fjortiser, at du legger ut så private bilder i offentligheten. Du visste det kom til å bli reaksjoner, det er jeg fullstendig overbevist om. Du har jo gjort dette før – postet bikinibilder dager etter kroppsfokusdebatten har rullet som aldri før. Derfor vet jeg godt at du veit hva du driver med. Veldig trist. Virker som du er over gjennomsnittet opptatt av overfladiske ting her i livet, som kropp, vekt og utseende. Det er forsåvidt helt ok, det, da vi alle ikke kan ha like interesser. Men, som jeg har nevnt, driver du en så stor blogg, og har så uendelig stor påvirkningskraft, at du bør passe på hva du faktisk legger ut på nett. Selvom du er stolt av kroppen din, og synes du er fit og fab fire dager etter fødsel, forstår jeg ikke hva du selv føler at dette bildet bidrar til samfunnet?

  Jeg mener ikke være slem her, jeg prøver bare å forklare sakens natur med teskje. Kanskje du tar poenget, kanskje du velger å se andre veien, eller kanskje du rett og slett ikke forstår det. Det er i såfall veldig trist. Håper du svarer på kritikken fra media, og ikke gjemmer deg bak et stakkarsmeg-blogginnlegg. Det er sånn du faktisk oppnår anerkjennelse og respekt. Så krysser jeg fingrene for deg. Lykke til videre med den lille familien!:)

  1. Undrende

   Fint formulert annsmw. Dette skulle jeg også gjerne hatt svar på. Bloggen din er utrolig flott på så mange måter, men kroppsfokuset den får ved at du legger ut undertøysbilder av deg selv, plager meg siden veldig mange av leserne er unge, lettpåvirkelige jenter. Du vet jo bedre enn mange hvor lett man kan utvikle spiseforstyrrelser. Siden du er en rollemodell for så mange som aldri vil kunne få en slik kropp som du har, synes jeg det er veldig problematisk at du legger ut slike bilder. Du har all grunn til å være stolt, men jeg synes slike bilder er veldig unødvendige.

 188. Ingeborg

  Hei Caroline.

  Gratulerer som nybakt mamma 🙂 Håper du nyter denne fine og spesielle tiden med en liten en i hus.

  Jeg kommenterer svært sjelden på bloggen din, men da jeg så det mye omdiskuterte bildet du postet på Instagram-kontoen din i går ble jeg bare nødt til å legge igjen noen spor her.

  La det være sagt: det er helt fantastisk at du føler deg bra, at kroppen din kommer seg raskt etter fødselen og at du er stolt av både hvordan den ser ut og hva den har prestert. Jeg er sikker på at et sunt kosthold og mye aktivitet både før og under svangerskapet har bidratt til dette, og all ære til deg for at du har tatt godt vare på både deg selv og lille Nelia. Jeg er også glad på dine vegne for at du hadde en flott fødselsopplevelse og at alt ser ut til å gå på skinner 🙂

  Men, det jeg imidlertid har lyst til å si til deg er at det virker som at du, ved å legge ut gårsdagens bilde av deg selv i undertøy (og tidligere lignende bilder), ikke har tatt helt inn over deg hva slags rolle du har overfor norske jenter (spesielt de i alderen 12-25 år). Du bruker ofte å argumentere for å publisere slike bilder ved å si at du er stolt av kroppen din og at du har like mye rett som alle andre til å vise den fram, uavhengig av hva folk mener om den. For så vidt et godt argument, men problemet i mine øyne er at du ved å tviholde på dette som hovedargument ser bort i fra noen svært viktige aspekter. Hvis du, med din posisjon som Norges største blogger, ikke i større grad også vurderer publisering av denne typen bilder ut i fra den påvirkningskraften du har overfor alle de unge jentene du når, så syns jeg rett og slett ikke du er en god nok rollemodell. Du kan si at du ikke selv har valgt å være dette, men nå befinner du deg uansett i den rollen i kraft av jobben din, og da synes jeg at det er viktig at du er meget bevisst dette.

  Faktum er, i mine øyne, at du ved å legge ut gårsdagens bilde bidrar i massevis til et allerede for stort fokus på kropp og utseende i samfunnet. Det handler ikke om du har rett eller ikke rett til å vise den frem. Det handler om at du legger ut et lettkledd bilde av deg selv rett etter en fødsel uten å tenke på/bry deg om hvordan det påvirker alle de unge jentene som ser opp til deg. Ved å legge ut et bilde som dette fire dager etter fødsel signaliserer du (som så mange ganger tidligere) at det er veldig viktig for deg hvordan kroppen din ser ut, og det også like etter en fødsel. Og når det er viktig for deg, blir det dessverre viktig for så mange andre også. Det syns jeg du virkelig må ta innover deg, uavhengig av om du har rett til å publisere det du vil.

  For meg virker det som at motivasjonen din for å legge ut dette bildet (og de andre lettkledde bildene du har lagt ut tidligere i sosiale medier) rett og slett er et enormt behov for positiv bekreftelse på at du er god nok og pen nok fra en stor gruppe mennesker. Og at du vil skape oppmerksomhet og diskusjon som på ulike sett vil gagne jobben din og din inntekt. Det er synd at disse behovene og argumenter om at du har rett til å vise frem kroppen din trumfer hensynet til den store gruppen av unge jenter du når.

  Det er selvsagt ikke din jobb eller ditt ansvar å passe på at alle unge, norske jenter får et godt og sunt forhold til sin egen kropp. Allikevel har jeg tro på at en person med den type posisjon som du har kan bidra i en positiv retning. Det er ikke noe du må gjøre, men det hadde vært så uendelig flott om du tok et større ansvar enn du gjør i dag. Hadde du gjort det hadde du ikke postet gårsdagens bilde. Da hadde du sagt til deg selv:

  «Caroline, du ser utrolig flott ut kun fire dager etter fødsel, og det har du all rett til å være skikkelig stolt av. Du har lyst til å vise frem kroppen, men du velger å ikke gjøre det fordi du er bevisst din rolle og hva bilder av denne typen muligens kan medføre av negativt press overfor en på mange måter sårbar og lett påvirkelig gruppe av unge jenter som ikke trenger mer fokus på kropp og utseende enn det de allerede får servert andre steder. Jeg velger å se bort i fra mitt eget behov for å ta hensyn til noen andre».

  Du velger tydelig å gå en annen vei enn dette, og det er så trist…

  1. Endelig en bra og kobstruktiv kommentar som sier akuratt hva jeg tenker!

  2. Utrolig godt skrevet, Ingeborg! Jeg er veldig enig.

  3. Veldig enig!

   Kjære Caroline! Kan du ikke svare på denne kommentaren? Jeg ser opp til deg på så mange måter, men jeg tenker akkurat som Ingeborg når det gjelder dette bildet. Derfor hadde det vært så fint å få høre hva du tenker om det Ingeborg skriver.

 189. Åh, gratulere så masse med Nelia 🙂 Ønsker dere alt godt(alle 5!!) !

 190. Gratulerer med en nydelig datter! Blir oppgitt over å lese all kritikken du får. Ikke mange ser så flotte ut så kort tid etter fødsel. Stå på og nyt tiden med den lille prinsessen!

 191. Elisabeth

  Hei! Hvilket redigeringsprogram bruker du for å få di fine boblene på bildene?:)

  1. Disse «boblene» er nok lysene på juletreet som er i bakgrunn, det kalles «bokeh-effekt», og blir slik av seg selv om de bruker et objektiv med lav t blendertall. Ellers finnes det diverse redigeringsprogrammer, som pixlr, som du kan legge på bokeh 🙂

 192. Hei.
  Nå skal jeg skrive til deg og kommentere noe jeg aldri har gjort før.

  JEG SYNS DU ER TØFF!!!

  At du legger ut bilde av magen din 4 dager etter fødsel og er stolt forstår jeg godt!!! Jeg ville gjort det samme!

  Det er KUN misunnelse ute hos folk og jeg håper babylykken overskygger all dritten som nå blir diskutert rundt kroppideal.
  DU har jobbet som en helt med treningen både før og gjennom hele svangerskapet.
  At folk som ikke gidder det ( inkludert meg selv) sitter å mener ting er bare feil og teit. Om noen er misunnelig, vel det er genetisk og det er HARD trening. Om noen ikke orker jobbe for det er det deres egen feil og IKKE din. Om de synes magen din er stygg ( som noen ufattelig nok synes) så er det vel bare å klappe seg på sin egen mage og være fornøyd. Eller la være å se på din….
  Du trener, du har kostholdsregine og all honnør til deg som klarer å gjennomføre det!!
  At du skal være et dårlig forbilde er latterlig sagt. Er de med 10 kg for mye et godt forbilde da? Eller de som sitter i sofaen 24/7?

  Skulle ønske at folk kunne innse at vi alle er forskjellig lagd. Og er de fornøyde med seg selv, så klapp, klapp. Er de ikke, så må de SELV gjøre noe med det ( meg inkludert) og det er iallefall ikke DIN feil om noen ikke er fornøyde. Tror de som klager må te en selvransakelse…

  Vil med dette lange innlegget bare gi et spark til dem som klager på deg og gi litt honnør til deg!
  Hilsen ei som er 10 år eldre enn deg, langt mere mage og som innser at mitt til tider dårlige selvbilde ikke har noe med deg å gjøre 😀

  Stå på og nyt tiden med mann og nydelig datter.

 193. Kæmpe tillykke herfra <3

 194. Kos deg masse med denne tiden! Det fortjener dere! 🙂

 195. Åee så nydelig hun er, gratulerer så mye<3 Lykke til <3

 196. Kjekt at du koser deg med babyen. Blir bare så satt ut av at du midt i denne flotte tiden skal fremme fokus på kropp. Ja, du ser bra ut. Det har det jo aldri vært noe tvil om. Men må du fremme det, kun fordi du kan det? Tenker du over alle de som ikke har «fått tilbake» idealkroppen for dem så raskt? Ikke minst unge, lettpåvirkelige jenter som ikke ser like slank ut som deg i utgangspunktet. Kroppsfokus bør ikke være viktig 4 dager etter fødsel. Blir helt matt.

 197. Hvordan blir ungdom fornøyd med kroppen sin?

  Ungdommer med et positivt forhold til egen kropp, har til én ting til felles: De har foreldre som ikke fokuserer på kropp og utseende.

  https://www.forskning.no/artikler/2013/november/373728

  FORSKNING. Sånn som mannen din er så glad i 🙂

  1. Ja, forskning som ser på korrelasjon, ikke kausalitet 😉

   For øvrig så synes jeg ikke Caroline har et overdrevent fokus på kropp. Det er vel et inntrykk enkelte av leserne sitter med, og ser på det som en sannhet. Men sånn er det nå ikke, handler mer om sunnhet.

   1. Du er flink å støtte din kjære kone!! <3 Fortsett med det 🙂

   2. Mulig at hun ikke har det i realiteten, men JA – det er det inntrykket man får utifra hvordan hun fremstiller seg i sosiale medier.

   3. Hun trener jo selvsagt fordi hun ønsker å se bra ut, og nekte for det blir for dumt. Men for henne er det ikke det som er hovedfokuset, og det tror jeg aldri hun har gitt uttrykk for heller.

 198. I send you my heartiest congratulations on the arrival of the little princess in your life. I know the feeling of happiness because the birth of a child.
  I have two wonderful children and I always feel a great joy looking at them. Don’t worry about your baby, but listen pediatricians.

 199. Hei!

  Jeg vil bare gratulere så mye og vise min støtte støtte og beundring for at du er så positiv og en stor motivasjon for oss som leser. Samtidig synes jeg det er ganske kult at du får sparket litt fra deg til kritikerne uten at du trenger å si noe. Jeg har akkurat funnet ut at jeg er gravid og kommer ALDRI i livet til å se ut som deg fire dager etter fødsel! Men bildet ditt og holdningen din til trening og kosthold gir meg en vanvittig motivasjon til å få trent jevnlig, siden det er minst like viktig nå som før. Stå på Caroline, la kritikerne holde på og fortsett å motbevise dem! Vi er mange som støtter deg 🙂

 200. Ida Charlotte

  Åh, så herlig det høres ut! <3 Utrolig flink du er til å skrive! 🙂

 201. Nå ble jeg nesten rørt til tårer her. Det er sånne innlegg vi vil lese etter en fødsel:-)
  Du er en utrolig flott dame, med en fantastisk kropp, som du fortjener etter all jobben du legger i trening/kosthold, men syns det blir så feil fokus nå. Og jeg tror ikke det er dette fokuset dere heller vil ha i denne tiden. Mye lykke til i tiden fremover med den vakre prinsessen, nyt hvert eneste øyeblikk, det går så altfor fort.

 202. Åh, så fint skrivet.

 203. For et nydelig bilde! Gratulerer så mye med jenta!

 204. Mari Kristine

  Gratulerer med den lille – det er utrolig stort å bli mor……
  Men det som jeg og flere andre styre mest med som barselmor, nemlig ammingen sier du ingenting om.
  Det er jo ofte der det er mest styr, med mating annenhver time dag og natt de første 5-6 ukene med påfølgende ammetåke og diveres andre «heftelser» i den forbindelse.
  Gikk det greit å komme i gang med ammingen?
  Lykke til med deres nye tilværelse med ny sjef i huset.

 205. Du er fantastisk! Har du forresten lest dette innlegget? https://side2blogg.blogg.no/?url=https://veronicasimone.blogg.no/1385667186_28112013.html
  Jeg blir så uffattelig oppgitt. Hvorfor får større kvinner rakke ned på deg fordi du er tynn, mens hvis du hadde gjort det hadde du blitt slaktet? ser ikke den

 206. Gratulerer så mye sjønne Caroline:-) Nyt tiden med prinsessen din. Det er en gave å få barn.. Du har mye å glede deg til. Første smilet, første stegene, første ordene.. Ps: ikke hør på alle kommentarene rundt bildet du la ut. Du er flott, og kroppen din har du jobbet for. Synes du er et flott forbilde jeg:-) Stå på og god helg!!

 207. Madeleine

  Du viser her ekte kjærlighet til barnet ditt. Det var akkurat slik jeg også følte det da jeg ble mamma 🙂
  Jeg blir så lei meg når jeg leser oppslagene og oppstanden mot bildet du la ut igår. Min mening er at hver og en velger selv om de vil lese og følge bloggen din eller ikke. De kommentarer enkelte kommer med så fyllt med sjalusi til de grader. Jeg er ikke perfekt, men jeg er fornøyd med meg selv og livet mitt. Jeg elsker bloggen din, fordi du inspirerer meg. Jeg gleder meg over hvert eneste innlegg du har. Å kunne følge deg gjennom svangerskapet har vært en glede og og jeg ble lykkelig over å lese at fødselen hadde gått fint og at prinsessa var velskapt, det er ikke noe man skal ta for gitt. Å bli mamma er en fantastisk opplevelse. Hadde jeg hatt en kropp som deg, ville jeg skrytt av den jeg også. Du beviser kun her at hardt arbeid lønner seg og man får lønn for det. Vær stolt av deg selv, vær stolt av livet du har skapt og vær stolt av den lille familien din. Jeg gleder meg til å følge deg og dere videre! Sender deg og vakre Nelia en stor god klem jeg Caroline 😀 Stå på og NYT hverdagen!

 208. fyttekatta! ser jeg like bra ut som du gjør 4 dager etter fødselen skal jaggu jeg og poste et bilde på instagram! nei vent, jeg skal fremkalle det og printe det ut på et kjempestort ark og henge på veggen i tilleg! haters gonna hate! er det ikke den ungdommen sier :p ha en nydelig fredag Mamma-Caroline!

  1. HELT ENIG, May! All creds til deg Caroline 😀 Du ser fantastisk ut og du er nå superwoman! Du har skapt et menneske, lagd henne helt fra bunnen av med litt hjelp fra din kjære, og du har holdt kroppen din sunn og frisk slik at babyen har best mulige kjangser for å være sunn og frisk! Så lenge man klarer burde man holde seg i så god form som mulig, spise sunn og ren mat med gode næringsstoffer, slik at kroppen din og babyen får det dere trenger! Du er et stort forbilde for meg, og jeg håper min graviditet går like lett som det din har gjort!

 209. Benedicte

  Du virker som et så utrolig godt menneske, og jeg skjønner ikke hvorfor ikke folk bare kan innse at det ikke hjelper å slenge med leppen og komme med kommentarer som at bildet du la ut fire dager etter fødselen er photoshoppet, tatt før fødselen etc. Det eneste som ville hjulpet dem var å selv oppnå den bragden du har, nemlig å ha manges drømmekropp, og dette fire dager etter å ha gjennomgått den største påkjenningen possible. Men nei, dette gjør de ikke, for de klarer ikke å utøve selvdisiplin i form av kosthold og trening. Ikke jeg heller til dags dato, men jeg kan likevel applaudere for en slik vakker person som deg, som har lykkes. Det er jo bare en grunn til at du ser smashing ut, og det er hardt arbeid. De som har trent like bra som deg, men likevel ikke fikk samme resultat kan heller «klage» og være skuffet – men ikke de som har lagt på sofaen og stappet seg full i Cola og sjokolade i 9 måneder. Jeg skulle gjerne gitt deg en god kommentar for hver negative, men det blir vanskelig. Samtidig vet jeg at du bryr deg om det som er viktig her i livet, nemlig den flotte familien din, og ikke bitre, voksne mennesker som slenger med leppen på facebook. Stå på, Caroline! Vær stolt av deg selv, for det er jeg og alle de som leser bloggen din daglig og som vil deg vel! You rock! <3

 210. For et vakkert innlegg. Om noen uker er det min tur til å føle på denne kjærligheten for første gang, jeg gleder meg! Det blir fint å få lese din positive fødselsopplevelse før jeg skal føde selv. Jeg tror jo dette er noe vi er skapt for å gjøre, men likevel er det godt å lese om andre sine normale fødsler. Det er nok av skremmende versjoner der ute. Jeg hadde også satt pris om du kunne kommentere fødebagen din. Den fikk jo endel kritikk. Som førstegangs syntes i hverfall jeg du hadde pakket mye lurt, men nå gjenstår det jo å se hva du selv syntes etter å ha erfart det selv.

 211. Hei vakre, vakre deg!
  Jeg har lest bloggen din i noen år nå, men kun lagt igjen en kommentar! Nå synst jeg det var på høy tid med en kommentar til. Du har spredd så mye glede, inspirasjon og kjærlighet og jeg blir alltid så glad av å lese bloggen din!! Du er så vakker, har en så fantastisk kropp og et bra kosthold, du sier så mange gode og vise ord, og er ikke redd for å skrive/legge ut bilde av noe som du vet, mest trolig, kommer til å bli en del styr rundt! Dette beundrer jeg deg for!
  Nå har du blitt mamma, og Lars Kristian blitt pappa, dere er blitt en familie på 5! Dette er det mest fantastiske som skjer i livet, og jeg unner dere alt godt nå og i tiden fremover! En vaker jente, et vakkert navn, og en mor som stråååler noen få dager etter fødsel. Livet er fantastisk!
  Jeg har, i noen år nå, slitt med dårlig selvtillitt, lite energi, få venner osv., og jeg gleder meg så utrolig mye til den tiden det er min tid til å få barn, da har jeg en følelse på at det kommer til å endre seg! Hvem føler seg ikke vakker som gravid? Hvem er ikke stolt av deg selv for å bære frem et barn i 9 mnder, for å så å oppdra det?? Mye skal endre seg før denne tiden kommer, men det jeg vil frem til er at jeg ikke skjønner hvorfor det har blitt så mye styr over at du har hatt litt liten mage, har pyntet deg, og nå etter fødselen har fått fin mage igjen på kort tid, bruker fine bh-er, føler deg bra, osv.?? Kan ikke alle bare innse at dette som nå har skjedd med deg, livet ditt, og Lars Kristians er en helt fantastisk ting som alle burde være glade for, på deres vegner, selv om du ser myyye bedre ut enn de fleste andre, og selv om du legger ut bilder som andre blir misunnelige av?

  Jeg ønsker deg og dere alt godt nå i tiden fremover, og gleder meg sånn til å følge dere! Håper dere får en helt fantastisk før-julstid, og juletid, en koselig romjulstid og at gode ting og de gode dagene fortsetter på nyåret!
  Igjen, du ser fantastisk bra ut Caroline, både før graviditeten, under graviditeten og nå etter! Jeg tror (vet) dere kommer til å bli noen helt fantastiske foreldre, og Nelia har, og kommer til å få et fantastisk liv!
  Og helt til slutt, så vil jeg bare si at jeg håper du fortsetter med å legge ut bilder, og skrive ting, som sikkert provoserer noen, og som noen blir misunnelige av, men som gir oss som bryr seg om deg, og som ønsker deg glede i livet motivasjon, glede og en god følelse!
  Takk for at jeg får følge deg, og deres liv 🙂
  Klem fra en 18 år gammel jente som så inderlig vil at alle skal ha det bra, at vi skal glede oss av hverandre, være stolte av oss selv og vise det, og være positive, men som dessverre har vokst opp en plass og i en klasse der JEG ikke fikk lov til det.. Dette skal jeg gjøre noe med, mye takket være deg! 🙂 <3

  Dette ble en lang kommentar, men hadde en del å ta igjen etter noen år uten å kommentere! Det jeg håper nå er at denne kommentaren ga deg et lite smil om munnen, og gjorde dagen din en smuule bedre!! Etter så mange fine ord du har skrevet til "meg", og så mye inspirasjon og glede du har gitt meg, fant jeg ut at det nå var på tide at jeg ga deg litt glede tilbake! :))

  Ha en FANTASTISK dag flotte, fine, gode mennesker! <3

 212. Benedicte Andreassen

  Jeg leste nettopp artikkelen på VG om uttalelsene fra flere andre om din kropp, og jeg ble så provosert! Hvordan kan de komme med slike utsagn om deg og din kropp? Jeg leste også blogginnlegget til Suzanne Abel, og ble ikke mindre provosert… Hun møter jo seg selv i døra når hun påstår at det er du som er et dårlig forbilde. Dårlig forbilde, hva? Du har trent gjennom hele svangerskapet, var veltrent da du ble gravid og velger å kjøpe lekre amme-bh’er i stedet for de mindre penge på H&M og Cubus. Hvilket usunt forbilde er det? Du fremmer et kosthold som inneholder sunn og næringsrik mat, og også det at man skal kose seg av og til. Det er jo HUN som er det dårlige forbildet som går ut i media å kritiserer deg fordi at hennes egen selvtillitt ikke strekker til. Vettu hva… Nyt disse dagene med det lille knøttet <3 Ikke bry deg om alle de kvasse kommentarene, vær heller stolt over at du har en helt AMAZING og sunn kropp. Du har min fulle støtte <3

 213. Ååå jeg er så glad på dine vegne! Jeg tror virkelig du blir (og er) en fantastisk mor <3

 214. Først av alt: gratulerer så mye med den lille! Håper at dere nyter denne tiden.

  Så til det som fikk meg til å skrive inn i kommentarfeltet ditt for første dag:
  Jeg blir så lattelig provosert over at det ikke skal være mulig å være lykkelig og fornøyd med sitt eget liv her i Norge. Jeg har lest bloggen din i mange år, og jeg er nok av de kvinnene som har en del kilo for mye på kroppen, ikke trener særlig mye, og er langt der i fra perfekt.
  Men det at du legger ut bilder tidlig å sent av at du trener, og at du tørr å vise frem kroppen din DET gjør ikke meg mindre lykkelig, eller fornøyd med meg selv. Det kan virke som at både andre bloggere og pressen har glemt de fine kampanjene du kjørte, hvor vi skulle sende inn bilde av vår egen kropp. Slik jeg oppfatter bloggen din fronter du ALDRI at noe form for slankepress, men ja du viser at en sunn og aktiv livsstil er viktig for deg. Det gjør meg trist å tenkte på at man i Norge skal få kjeft for å ha et slikt utgangspunkt for sin hverdag.

  Du inspirerer. Du motiverer og du er et herlig avbrekk i fra hverdagens. Jeg heier på deg! Måtte du aldri stoppe å skrive om det som du brenner for, og måtte du aldri begynne å ta innover deg kritikk av denne sorten!.

  Jeg måtte bare skrive dette. For jeg ble så sint på ine vegne da jeg leste vg.no i dag <3

 215. Kjære deg!
  Velkommen inn i mammaverden, selv har jeg to prinsesser på 9 og 13 år men jeg husker den tida du beskriver som den var i går. Spesielt med hun eldste, for da nr 2 kom til verden var det liksom veldig plutselig at hverdagen kom og hentet oss inn. Storersøster levde ikke i min lille «forleska i babyen min» verden akkurat.
  Følelsen av å være mor og bli mor er helt fantastisk. Skremmende og fantastisk egnetlig….for de er jo så avhengige av oss 🙂 jeg slet med dårlig selvbildet etter fødselen med mitt første barn, jeg la på meg mye og slet med hvordan kroppen min hadde forandret seg. Jeg valge å røre meg lite i svangerskapet, spiste altfor mye og tok feil valg i forhold til å ta vare på meg selv. Med nr 2 var jeg mer klar over dette og rørte meg mer, la ikke på meg så enormt mye og fikk en mye letter fødsel. Kom meg fort på beina og hadde masse energi.
  Jeg ser nå at dette var et bedre valg både for meg og babyen.Og skulle jeg blitt gravid igjen er jeg ikke i tvil om at jeg hadde både trent og holdt meg aktiv hele svangerskapet. Akkurat som du har gjort.
  Nå trener jeg og lever sunnt, har mye overskudd både på jobb og i hverdagen…..jeg får mye kritikk fordi jeg spiser sunn mat og trener som jeg gjør og det har vært sårende mange ganger. Men så har jeg snudd og tenkt at det er da ikke meg det er noe galt med! Jeg fungerer fantastisk som mamma for jentene mine og de som er sjalu fordi de ikke klarer å velge som jeg gjør kan hold det for seg selv!
  Du får mye kritikk om dagen. Hev deg over det!
  Du er flott!
  Hvorfor er det sånn at de som legger ut bilder tjukke mager med strekkmerker blir hyllet mens de som legger ut slike bilder som du la ut blir «mobbet». Nei, JANTE oppholder seg nok i dette landet på overtid!
  Kos deg med baby og ektemann, hunder og hus og heim. Snart er det jul også!
  Klem fra meg!

 216. Hei Caroline 🙂 Jeg vil først begynne med å si gratulerer så masse med den nydelige tulla deres 🙂 Høres ut som du/dere koser dere masse, og nyt tiden godt. Det er noe helt fantastisk det å bli foreldre. Gleder meg selv til Mars da vår lille Prins kommmer til verden<3 Vil kommentere det artikkelen jeg leste nå nettopp i vg. Mennesker kan være så stygge og fordomsfulle at man kan bli kvalm. Vi alle har forskjellige kropper, ingen er like. De som slenger stygge kommentarer om kroppen din osv er bare misunnelige, og dårlig kroppsbilde selv. Unødvendig å slenge slike kommentarer. Stå på, Caroline. Du harr min støtte 🙂

 217. Herlighet. Hun virker sååå nydelig, og jeg blir sååå alvorlig babysyk. Men, alt til sin tid 🙂 Jeg skjønner godt alle som dømmer og sutrer over hvordan du ser ut, og alt. For jeg og blir sååå misunnelig over den styrken du har, bare til å stå opp om morgen, gjennomføre trening, husarbeid, turer, ja alt du får til. Du er så ufattelig rutinert!!! Jeg skulle gjerne hatt litt av det jeg og. Jeg ligger heller noen timer lenger i senga, tar meg heller en ekstra lur om dagen en å gå en ekstra tur. JA JEG BLIR SJALU 😛 Du er fantastisk!!! Håper og regner med du rister all negativitet av deg. FOLK ER BARE SJALU OG MISUNNELIGE 🙂

 218. Så koselig, Caroline! Du er fantastisk <3

 219. Marie Stine

  Gratulerer så mye med barnet!
  Min far og mor hadde skrevet en dagbok til meg fra da jeg ble født, til jeg ble 18. Alle viktige opplevelser, mitt første ord, første dagen min på skolen osv. Denne boken fikk jeg som 18 års gave, som betyr alt for meg. En kjempe fin idee for lille Neila også:)

 220. Så nydelig skrevet <3 Kan ikke forestille meg gleden dere føler nå! Ønsker dere alt det beste, nyt hvert sekund 🙂

 221. Jeg har nå lest hva VG sier om deg og din kropp, og det gjør meg direkte kvalm. Viktig å ikke ta seg nær av disse kommentarene og heller fokuser på det nydelige barnet du har fått sammen med mannen din. Stå på, du er et forbilde, uansett hva VG og andre «kjendismødre» sier.

 222. Hei!
  Litt av et mediastyr bilde av en veltrent, sunn ung dame som du greier å lage. 🙂 Å få pes fordi man velger å trene og leve sunt blir litt for dumt. Det er vel et godt forbilde for oss alle. Jeg skulle gjerne sett like bra ut som deg! Det er et valg vi alle har, om vi vil ta vare på oss selv og se bra ut eller ikke. Jeg har ikke drømmekroppen, men det er jo nettopp fordi jeg lever usunt og trener lite. Det har vel vært mange medieoppslag om nettopp det at flere å flere blir tykke. Hvis det er et forskrudd kroppsideal å være sunn og veltrent, hva er da et bra kroppsideal? Dette blir for dumt! Stå på, Caroline!

 223. Så fint skrevet! Gratulerer igjen, hun ser vakker ut <3

 224. Charlotte

  Gratulerer så mye til dere begge! For et nydelig barn dere har skapt! Håper og vet dere koser dere og nyter tiden sammen med lille Nelia. Må forresten bemerke at du ser utrolig bra ut med brunt hår. Passer deg svært godt etter min mening:)) Smashing body har du også etter fødselen. Stå på !!!

 225. Karoline

  Gratulerer så masse med det nydelige nurket ! 🙂 håper ekstasen varer.. 🙂 allerede fuzz om magen din, jeg syns du er fin jeg, er bare så mange andre «normalfruer» som ikke har din kroppstype fra før av som er bitre.. vær stolt 😀

 226. Jeg vil bare si at jeg synes du er kjempeflott, håper du ikke lar kritikere gå inn over deg, de er stort sett bare misunnelige. Du ser flott ut, men det ser også ut som at du har jobbet hardt for å få den kroppen og dette livet.

  Heier på deg!

  Drit i janteloven.

  Stor klem fra en annen dame som trener hardt og får mange rare kommentarer – men prøver å drite i dem.

  Og gratulerer med nydelig bebis, ønsker deg en velsignet nybakt-mamma-fase <3

 227. Kjære Fotballfrue! Først..gratulerer så inderlig mye med den lille jenta deres. Jeg er selv både mor og mormor…og den lykkefølelsen det er kan nesten ikke beskrives.Så til media»stormen»…jeg håper virkelig du ikke tar deg nær av dette som kommer frem etter bildet du la ut på instagram. Vær stolt av den du er og det du har fått til. Jeg er over 50..og har aldri kunnet legge på meg…. I tillegg må jeg trene mye pga av ryggproblemer. Resultatet er en flott kropp…MEN..jeg må tåle mange bemerkninger av både kjente og ukjente. Det er liksom lov det å kommenere, og i noen tilfeller «hetse», fordi en er tynn/slank.
  Jeg leser ikke bloggen din…men følte jeg måtte kommentere dette. Synes ikke det er fortjent! Stå på, flotte du 🙂

 228. Jeg er så glad på deres vegne! Ønsker dere alt godt 🙂 Må også si at du er så flott, Caroline!

 229. Nyt hvert sekund, hvert minutt og hver dag. For tiden står ikke stille, selvom du kommer til å være i en bobble en stund og sveve på skyene.
  Gratulerer med frk og ønsker dere masse helle og lykke <3

 230. Hei! ville bare at du ikke må bry deg om all kritikken og den «store debatten» om bilde du la ut på instagram. Synes det er så latterlig hva folk skriver og sier. Det sier jo seg selv at kroppen din vil være sterk og strammet opp i og med at du har trent den såpass opp. Ja, mange kvinner ser ikke slik ut en plass etter fødsel, men da er det jo dem som heller ikke trener/trent. At mange sier de får dårlig selvtillit av din trente kropp er helt feil. Skal du liksom slutte å trene og spise sunnt slik at andre kan føle seg vell? Du er vel en av de sunneste menneskene jeg vet om! Du holder kroppen i aktivitet daglig og spiser sunt og masse! Du sulter deg ikke slank, du har en super helse! Du burde bare være stolt over deg selv.
  Selv om jeg personelig ikke hadde lakt ut et bilde av meg selv i undertøyet på nett, dømmer jeg deg ikke. Det som folk tydeligvis tenker mest på her er hvordan du ser ut etter en fødsel som tok plass for fire dager siden. Du kan vel ikke noe for at du ikke har en stor mage?

  Uansett så vil jeg gratulere med baby i hus og fortelle deg at nå må du kose deg kjempemasse, for disse månendene kommer til å gå kjempefort forbi!

 231. Tenk å se ut som deg etter å ha født for under en uke siden! Du har jobbet hard og det har lønnet seg. Du er fornøyd med deg selv og det er bra, men jeg lurer på hvorfor du har fjernet bildet du la ut av deg selv i undertøyet?

 232. Christine

  Mobilappen din fungerer ikke. Det er noen uker siden den stoppet å fungere.

 233. Som nybakte foreldre lever dere i verdens fineste tid, deres egen lille boble fylt med kjærlighet, usikkerhet og bånd som skal knyttes. Deres barn, som dere skal lære å kjenne og motsatt. Kjærligheten som vokser og vokser. Og jeg lover dere, livene deres blir bare bedre og bedre for hver dag som går. Tiden går så fort, og alle sier at nyt tiden nå – den får du ikke tilbake! Uansett, hver eneste dag med sitt eget barn er magisk! Den ubetingede kjærligheten er ubeskrivelig! Kos dere sammen i dagene som kommer og alle årene fremover! Og husk – når det går litt i mot og stormer som verst, vil dere alltid være de beste foreldrene deres barn noen gang kunne fått!:)

  Klem

 234. mobilmalik

  Alt jeg kan si, Du er virkelig ei unik jente. Du er så søt, pen, du er så lykkelig. Sånn skal det være! Fortsett med det og jeg håper at du fortsetter å kose deg!
  Forresten gratulerer med fødselen. Jeg ønsker deg og barnet ditt ett lykkelig liv sammen.
  Fortsett med det du liker å gjøre og kos deg søta :3

 235. Hei Caroline 🙂
  Jeg har skrevet et blogginnlegg om deg i dag (https://frutaraldsen.blogg.no/1385719902_fotballfrua__provoser.html) 🙂
  Håper du får tid til å lese det en dag:)

  Masse gratulerer som nybakt mor 🙂

 236. Hei Caroline. Det er så koselig å se og høre hvor fint dere har det.
  Har lest at noen kritiserer deg for kroppen din og hvordan du ser ut bare fire dager etter fødsel. Du ser fantastisk ut! Tror de fleste ville stått med samme kroppen fire dager etter fødsel, OM de hadde lagt like mye tid i trening og kosthold som deg. Du har jobbet hardt for den kroppen du har og skal være super stolt av den:)

 237. Gratulerer så mye. Håper du koser deg masse med den første tiden og at du ikke tar deg nær av alle kommentarene om det nå så velkjente instagrambilde. Det er ingenting galt med å være stolt over kroppen sin uavhengi av om man akkurat har født eller ikke. Hadde du hatt strekkmerker og hengende hud hadde du blitt hyllet, det er ingen som tenker på alle de timene som kreves for at kroppen skal takle en graviditet slik som din har gjort. Vær stolt av deg selv. Jeg har vanskeligheter med å tro at de som mener de føler seg feite etter at det bilde ble publisert ikke følte seg feite fra før. Lykke til og hils gubben. Gratulerer til dere begge

 238. Gratulerer med fine lisjejenta 🙂 Du og mannen må kose dokker masse 🙂

 239. Jeg må bare si det at du ser FANTASTISK ut etter fødsel! Det ikke alle skjønner er at du er en TRENT dame, som hadde godt med magemuskler før graviditet. I tillegg til dette trente du under svangerskapet. Andre mødre som synes de selv er «feit» etter fødsel, bare fordi Caroline ser fantastisk ut etter fødsel, bør ta seg en bolle. Ser for meg at flere av desse damene har sittet i sofaen og spist junk i 9 måneder. Kanskje ikke alle har det, kanskje noen har prøvd, men alle er forskjellige, og det er da ingen grunn å sammenligne seg med Caroline fordeom.
  Du ser smashing ut C! Elsker at du la ut «etter-fødsel-bilde», det burde vertfall få andre mødre til å tenke over hvordan di behandler seg selv de 9 mnd de er gravide. Gratulerer med nydelig og frisk jente!

 240. Du er nydelig og det er ungen din å!! Jeg skjnner ikke hvorfor folk driver og mobber deg på nettet bre fordi u la ut et bilde av deg i toppform kun fire dager etter fødselen!!! Jeg misunner deg sååå mye! Jeg hr ingen barn, men har en veldig dårlig fasong på kroppen iforhold til deg! U er sååå motiverende og sååååå flink!!! Jeg skl oxo trene masse under svangerskapet mitt! U er et forbildet! Hvis fotballfruen kan så kan jg å hehe det skl jg tenke! Ikke bry deg om de mødrene som sitter bak skjermen og snakkrr av ren sjalusi!!

  <3

 241. Christine

  Hei fine Caroline <3 Jeg ville bare si at jeg mener du skal være superstolt over å se så fantastisk ut etter å ha født! Du ser helt utrolig flott ut, og jeg mener at kritikerne burde se på deg som inspirasjon, motivasjon istedenfor å diskutere og kritisere! Det er et stort fokus på at alle kvinner skal være stolt av kroppene sine, men hvorfor er det slik at de som da er tynne/veltrent skal bli hetset fordi de er stolte av kroppen sin? Du har all grunn vil å være stolt av den flotte kroppen din, slik alle andre også har! Vi er heldigvis forskjellige, men det er ingen grunn til at mennesker skal la misunnelsen ta overhånd av den grunn og bli ufine 🙂 Legger riktig nok merke til at de mest aktive kritikerne nok ikke er de mest aktive leserne av bloggen din, de ville nok derfor hatt et annet syn dersom de hadde fulgt bloggen din og deg som person!
  Du er et bevis på at man får mye igjen for å være fysisk aktiv både før og under et svangerskap, og det har du all grunn til å være stolt av. Håper du hever deg over kritikerne, trives med den flotte kroppen din, og nyter tiden som nybakt mamma! Kos dere <3

 242. har du noen formening om bb cream og cc cream? forskjell? har bare prøvd bb fra loreal. skal til utlandet over nytt år. tenker stikke innom https://www.sephora.com/bb-cream-cc-cream men det er så mange merker. hva ville du gått for? smashbox, clinique, dior , eller…?

 243. Herregud så skjønn! 🙂 God helg!

 244. Caroline

  Følger deg på instagram og syns du virker som en fantastisk dame. Men det undertøysbildet ditt 4 dager etter fødsel, hva var formålet med det? Du har en beundringsverdig kropp og kan virkelig være stolt av hva den har klart å gjennomføre, det vet vel du bedre enn alle. 🙂 Men å legge ut lettkledde bilder av deg selv kun iført undertøy så hele verden kan se, syns du ikke det er litt rart? Er jeg gammeldags og syns undertøy skal være nettopp under tøyet/være privat? Er det noe du kunne tillatt din datter å gjøre på et senere tidspunkt i 15-16 års alderen hvis hun starter blogg?

 245. Åhh, må gratulere dere så mye som foreldre! Hun er nydelig:-)

 246. gratulerer så mye! Håper dere får en snill beibis:) vår datter er utrolig snill og gråter lite.
  er det greit å spørre hvor mye du la på deg under svangerskapet?
  jeg gikk opp 17kg! meen alt er borte nå, pluss litt til;) (11uker siden fødsel)

 247. gratulerer med den lille, nyt tiden.. den tiden flyr fort

 248. Emilie Finstad

  Gratulerer så mye med en skjønn datter! Venter på nye oppdateringer hele tiden:) forståelig at tiden vil brukes mest på den lille nå i starten.. <3 ha en fin helg!!

 249. Jeg kjenner jeg blir litt irritert over alt oppstyret. Mennesker er forskjellige. Noen er høye, noen er lave. Noen er tynne, noen er store. Det er en fin kombinasjon av trening, kosthold og gener som gjør at alle ser forskjellige ut. Det er JANTELOVEN som herjer i denne diskusjonen. Du ser fantastisk ut Caroline. Nyt tiden med lille, vakre Nelia.

 250. Jeanette

  Hei!

  Mye mediaoppstyr rundt bildet av deg selv på insta, noe jeg synes er både positivt og negativt. Det positive er at det er viktig å få frem, iallfall til yngre jenter, at man skal være fornøyd med sin egen kropp å ha fokus på at alle ser forskjellige ut, både til vanlig og etter en fødsel.
  Det negative er selvsagt all hetsen du får, for med nettopp dette vi vil ha fokus på synes jeg selvsagt at du som alle andre må få være fornøyd med kroppen din 🙂 Dette har du jobbet hardt for, og selvsagt skal du få lov til å være stolt!

  Nyt tiden hjemme med deres lille skatt <3

 251. Erjona Ala

  Gratulerer med det det vakre vesenet, kjære deg! Du ser helt fantastisk ut, stråler og skinner som alltid:) Jeg håper for all del at du ikke lar noe av det negative som blir sagt av closed minded personer, komme innpå deg. Du ser bedre ut enn noengang på instabildet ditt, og det synes lykke av deg. Det er flott at du er såpass positiv, nettopp det som smitter. At sjalue, bittre damer kommer med slike kommentarer og gjør en big deal ut av noe positivt og vakkert, gjør meg bare kvalm. Stå på! Igjen, you look smashing;) klem

 252. Du burde være så stolt! Du kommer til å takle mammarollen perfekt! Gleder meg til å følge dere videre, alle tre <3

 253. Så nydelig. Håper styret rundt bildet ditt ikke legger en demper på familelykken <3 Klem Vilde

 254. Anette Mogstad

  Nå føler jeg at visse personer går litt over streken. Ikke bare dette tilfelle men overalt i media. La nå denne dama få gleden av det nye barnet, uten at dere skal få ødelegge. Hva så om hun ser like perfekt ut før fødselen, enn etter? Dette burde ikke brydd noen av dere. Sier litt om hva for en verden vi lever i. Dere som sitter bak skjermen deres og skriver så mye tull, finnes ikke annet enn sjalusi i dere. Vakre Caroline har trent i årevis for den kroppen hun ser i speilet nå. Hvis det nå hadde vært en overvektig person som hadde lagt ut akkurat det samme bilde, så hadde ingen av dere sagt noe annet enn bare gode ord. For det er slik verden har blitt nå. Ser man perfekt ut, kan man like gjerne gjemme seg hjemme og ikke vise seg til andre. For hvis hun drar ut, så ødelegge hun sevtilitten til så mange småbarn og damer! Nei, gud jeg blir oppgitt! Hva kan hun for at hun ser ut som hu gjør? Dere gjør leke saken om til noe latterlig. Veldig trist er det også at dere sitter å skriver ett testament om at dette er feil av henne. Slik jeg har forstått det, så er hun en veldig posetiv person. Dette vil nå si at: Hun kommer til å lese igjennom de fine meldingene hun har fått og skumlese over de negative. Skjerp dere!

  Masse lykke til med barn til både mor og far 🙂

 255. Heia!!
  Du ser kjempeflott ut! Og det skal du være stolt over.
  Vis deg frem!
  De som blir provosert kansje bør finne en annen blogg å følge..?

  Mvh nybakt mor

 256. Hurra for Caroline!
  Jeg synes du skal være stolt av deg selv og den kroppen du har kjempet for. Du har jaggu meg trent masse gjennom hele svangerskapet og det ser du resultatene av nå. Jeg skjønner at folket reagerer, men det er jo rett og slett fordi de er misunnelige på deg. Så la de være misunnelige.

  Jeg er ikke misunnelig på kroppen din. Heller misunnelig på den skjønne tiden du har foran deg nå. Jeg er selv mamma til to tenåringer og kjenner at jeg savner baby-tiden. Det er den herligste tiden jeg kan tenke meg. De skjønne små som er så avhengige av deg. Som lukter vakrest i hele verden og bare er go’e.

  Kos deg supermasse med skjønne lille Nelia. Det er deg vel unt!

  Juleklem fra meg

 257. Hva var egentlig intensjonen med å poste magebildet på instagram? Bare lurer…

  1. Lurer her og

   ja, det lurer jeg på også………..

 258. Mathilde

  Vær så snill, Caroline, IKKE bry deg om hva andre sier! Jeg vet ikke om du leser denne kommentaren men jeg er i alderen 17 år (altså, tydeligvis den målgruppen som alle mener at du gir ett forferdelig kroppsfokusert mål til) Jeg og alle jentene mine i klassen som snakket om det i dag – vi var så irriterte på alle som klandret, mobbet og sa dritt! Du er fantastisk vakker, du er god tvers igjennom og jeg heier på deg hele veien. Jeg har blitt påvirket av kroppspress av så mange, men ikke av deg! Du gir meg bare inspirasjon til alt er mulig, og til at trening og sunn kost nytter seg! Jeg så bilde av deg i går og jeg ble inspirert, jeg sitter fortsatt i skrivende øyeblikk og spiser sjokolade. Så til alle som sier at du skaper hysterisk kroppshysteri og at du er ett forferdelig menneske, ikke hør på dem, og ikke tro at de fleste mener det! For det gjør vi ikke, vi er så uendelig glad ideg, du er ett stor forbile og at du deler ting med oss er noe jeg setter så stor pris på! Ikke bry deg, hev hodet og aldri gi opp noe du står for! Og selvfølgelig, gratulerer med den lille prinsessa!

 259. Jeg så bilde av deg på instagram og facebook, og du så helt smashing ut! Det som var mest overraskende er at du poserte i undertøy. Du har jo blitt mor til en nydelig jente, og det jeg lurer på er om både du og Lars-Krisitan kommer til å bli komfortabel hvis datteren din legger ut et bilde av seg selv i undertøy på sosiale media? I denne verden vi lever vi blir bildene misbrukt. For eksempel TCMN la ut et bilde av seg selv i bikini som ble manipulert og lagt ut på en pornoside. Synes du at det er fornuftig hvis datteren din gjør det samme? Dette er ikke ment som kritikk, men bare et tema du må sikkert tenke på siden du nå har en datter.

 260. Hei Caroline!
  Vil bare si at det er latterlig at du får hets for det »etter-fødsel-bildet», folk er bare utrolig sjalu for at du fortsatt kan være så nydelig etter en fødsel!
  Du har absolutt all grunn til å være stolt av kroppen din når du ser så smashing ut etter å ha båret noe så nydelig som lille Nelia i ni måneder!
  Selv om det er veldig lett og ta seg nær av alt mulig i denne perioden du er i nå, så håper jeg du klarer å ikke bry deg! Stå på og kos deg masse med den lille familien din 🙂 du fortjener det!

 261. Haha! Elsker at Lars-Kristian poengterer forskjellen på korrelasjon og kausalitet! 😀
  Nydelig liten tulle dere har fått, ønsker dere alt godt 🙂

 262. Vi er alle forskjellige. Slik har det alltid vært og slik kommer det alltid til å være. Caroline er liten av natur, og hennes kroppsbygning er laget slik at feks gravidmagen ikke blir så stor. Har man lang overkropp, har babyen god plass inni og trenger ikke legge seg kun utenpå. Hadde det vært motsatt hadde folk skrytt henne opp i skyene! Hva er det med dere mennesker? Voksne folk!! Har dere ikke bedre å ta dere til?!

  Når folk klager på undertøyet som hun ville ha med seg på sykehuset, så synes jeg jammen me det er bra av henne å vise at det jammen går an! Vi trenger faktisk ikke kun de ekle nettingtrusene etter fødsel.

  Hver så snill å slutt å hakke ned på andre folk!!! Noen er smale og noen er brede, -noen midt i mellom. Slik er det bare!!!

  All ære til deg, Caroline!! Og gratulerer så masse igjen med lille Nelia! <3 Jeg vet inderlig godt hvordan du føler det nå. Ta vare på denne tiden, sug den til deg og bare nyt hverandre. Den er magisk!!!! <3

 263. Folk er tragiske. Og jo det handler om misunnelse når folk begynner å snakke negativt. Ja Caroline har perfekt kropp både før og etter fødsel. Hun er en blogger, den handler om livet hennes. Og jeg vet at mange er nysgjerrige på hvordan kroppen hennes så ut etter fødselen i og med at hun har lagt ut om treningen mens hun var gravid. Da er det like normalt at hun legger ut bilde om hvordan hun ser ut nå. Og hun er jo kjempe fin. Ingen kan si noe annet enn det. Folk har forskjellige kropper. Og hun har denne. Og er heldig med det. Er så mange som ikke klarer å være glad på andres vegne og heller bare er misunnelige. Og om folk syns negativt om bloggen er det jo bare å ikke lese den!

 264. Hej Caroline, och massa grattis till dig och din nya fina familj! 🙂

  När det är sagt, så hade jag verkligen önskat din synpunkt på de reaktioner som den bild du la upp igår skapade.
  Jag är inte avundsjuk på din kropp. Enligt mig själv så har jag en minst lika fin kropp som du (det är lov att tycka), jag tränar bra, äter bra och mår allmänt bra. Så de som har lust att påstå att jag skriver detta för att jag är avundsjuk behöver inte göra sig besväret med det.

  Du ska såklart vara nöjd med din kropp, att du har haft en bra graviditet och som det verkar hämtat dig väldigt bra efter födseln. All ära till dig för det. Men var kommer behovet för att lägga ut den bilden på FB ifrån? Du vet att du är nöjd och du vet att du har lyckats, men måste man visa det för hela världen? Graviditet och kropp är ett känsligt tema (något du själv borde veta efter alla kommentarer om din mage), så varför lägga ut något som kan såra andra? För ja, det sårar andra.. om man vill gå ut med att det är målet att se ut så direkt efter en födsel, så är det nog många som känner sig både misslyckade och mindre attraktiva efter att ha sett din bild.

  Som sagt.. bara några tankar. Utan att kritisera eller hoppa på dig med osakliga argument (som många tyvärr gör), så hoppas jag verkligen på ett svar från dig. Jag ser att du har tagit bort bilden, något som borde betyda att du reflekterat över temat. Ibland känns det som att du glömmer att det kan vara smart att hålla vissa saker innanför hemmets fyra väggar. Jag är helt säker på att LK ger dig massa bra uppmärksamhet och tycker att du är världens finaste. Räcker inte det i det här sammanhanget? 🙂

  Ha en fin dag och massa lycka till med den lilla söta.

 265. Brittany

  Hi Beautiful! Just wanted to let you know what an inspiration you are. I hope that you will go into detail in the future about what you did before getting pregnant and during to look so fabulous after! I plan to get pregnant soon and I’m wondering whether I should do ab exercises before and try to build my abs before getting pregnant. I want to have a healthy pregnancy and I really want to feel healthy after so I can have lots of energy!! Hope to hear from you!

 266. Så herlig!! Kooos deg!! 🙂

 267. Hei. Jeg vil bare takke deg for at du legger ut så masse inspirasjon for meg som også har helt normale forutsetninger. Jeg synes du virkelig har vist hvordan man ved å ta vare på kroppen får et bra resultat. Jeg er uendelig imponert og inspirert.

  Gratulerer igjen med det nydelige nurket deres. Jeg føler at dere ikke engang trenger å vise henne frem. Hun er omsluttet av kjærlighet og vil være det vakreste mennestet noensinne skapt hos dere. Jeg vet for jeg har og hatt en sånn. han er nå 5 og fortsatt det vakreste jeg vet om. (Jeg og han tok både knebøy og planken på stuegulvet igår fordi jeg var så motivert av deg, hvem sier det er kjedelig å være hjemme på kveldene?)

  En ting til, er at jeg ser at mannen din virkelig har vært en god mann i det siste. Han har sikkert vært det før og, men det er spesielt vakkert akkurat nå. Fortsett med det LK! <3

 268. ÅÅååååååh, gurimalla for en nydelig liten skapning! Den der kan dere være stolte over, virkelig! Gratulerer så mye med jenta, begge to. Håper dere koser dere masse og nyter tida sammen. Blir helt varm og glad inni meg av å se hvor fint dere har det. STOR klem fra meg og lykke til videre 😀

 269. Jeg synes det er så koselig å lese om den nye hverdagen deres! Det må bare være verdens største opplevelse å få barn. Jeg koser meg med bloggen din. Håper treningsgleden din trenger igjennom hos meg og på et tidspunkt. Jeg leser ihvertfall hvert et innlegg. Fortsett kosen med nydelig baby. Jeg heier på deg!

 270. Så koselig dere ser ut til å ha det, det unner jeg deg virkelig!

  Jeg håper du hever deg over all kritikken rundt bildet du postet av kroppen etter fødsel. Jeg skjønner ikke når folk skal forstå at det ikke er greit å henge ut en person som er tynn/ser bra ut, på samme måte som det ikke er greit å henge ut en som er det motsatte. Dette er mobbing i mine øyne. Jeg er så lei av alt snakket om hva som er normalt hele tiden. Normalt i forhold til hva? Dette er normalt for DEG. Selv hadde jeg også bare en liten mage da jeg var gravid, og var mer eller mindre helt flat igjen etter ca to uker. Det var normalt for MEG, men allikevel fikk jeg høre hvor rart det var opptil flere ganger. I Norge er vi så opptatt av å akseptere alt som er annerledes, men allikevel går vi helt av skaftet når noe avviker fra denne «normalen» som noen har skapt. Forstå det den som kan…

  Du ser flott ut, Caroline – vær stolt av det! 🙂

 271. Agus/Anne

  Nydelig innlegg! <3
  Caroline, du er sterk, du er smart, du er omsorgsfull, du er dyktig, du er hardarbeidende, du er snill og du er vakker. DET kan ingen ta fra deg. Husker at bryllupsreisen din ble "ødelagt" av media. Ikke la "forstå-seg-på" damene, "moral-prekerne", "fy-skamme-deg" folka og media "ødelegge" nyfødt-baby-lykken. Jeg – en voksen dame – heier på deg <3

 272. Gratulerer Caroline, jeg ble helt rørt når jeg skjønte at du lå på sykehuset, og sendte deg gode tanker. Nydelig taus, som vi sier i Trøndelag, med mors tjukke hår.

  Så over til noe annet. Jeg fnøs egentlig bare av debatten rundt instagrambildet ditt, men når det dukker opp sitater som «burde dette kvinnemennesket egentlig få barn?» på facebook, så måtte jeg bare kommentere det. Når jeg så bildet slo det meg ikke i det hele tatt at dette er et skrytebilde. Eller noe du hadde jobbet aktivt for eller forventet. Jeg tenkte at du var like positivt overrasket som meg, over at magen nesten er tilbake til normalen etter 3-4 dager. At dette tolkes som et skrytebilde, sier mest om innstillingen til den som betrakter bildet. Jeg er generelt sett skeptisk til sosiale medier og presset det medfører, men når jeg så bildet ditt tenkte jeg bare «utrolige Caroline, hatten av for deg». Det er greit at man ikke finner motivasjon og inspirasjon i andres flotte kropper og livsstil. Men det må da være mulig å unne andre å ha det godt, og la dem vise det frem.

 273. Helt ærlig- hva er budskapet du prøver å gi lesere og følgere ved å legge ut dette heller omstridte bildet på instagram? Jeg forstår godt hvorfor folk reagerer. Jeg har tidligere lovpriset deg for å være et bra forbilde, men der ramla du ut av den lista for meg. Kroppsfokuset er stort nok fra før, om ikke sånne som deg- som har hundretusnermillioner følgere og lesere skal legge slike SKRYTEBILDER. Lite gjennomtenkt, Caroline? Jeg forstår du er stolt, men ditt tydelige kroppsfokus trenger ikke å kringkastes på denne måten.

  Hilsen småbarnsmor som også er stolt av kroppen sin- men den er det likevel kun mannen min som får se 🙂

  Ønsker deg likevel lykke til i rollen som mamma, og forhåpentligvis som et godt forbilde for datteren din.

 274. Pernille

  Hei her er en gravid jente i uke 31 som syntes dere (negative) damer burde ta en titt på dere selv!!
  Har dere noen gang hørt uttrykket «har du ikke noe godt å si, så hold det for deg selv»… Dere snakker om hvordan Caroline ikke tenker på andre og at de yngre jentene ikke får et Sundt kropsbilde. Men sånn jeg ser det er det dere som faktisk «mobber» nå!! Ikke bry dere så mye om at Caroline er tynn og har en annnen måte å leve på en dere, hun har full rett til å være stolt av sin kropp sånn som jeg er av min selv om jeg er større en henne… Å hakke ned på henne for at hun har en veltrent kropp er like galt som å gjøre narr av noen som er overvektige… Alle har rett til å være stolt av kroppen sin tynn eller stor, strekkmerker eller ikke!!

  Ta en titt på dere selv og hvordan dere behandler andre!! Måten dere behandler Caroline på er ikke et Sundt forbilde for noen..
  Og til deg Caroline, ikke bry deg om hva andre sier:)
  Hilsen en annen skiens jente som gleder seg til å få sin egen datter om 9 uker:D

 275. Hei Caroline!
  Først og fremst vil jeg bare si gratulerer til dere begge med å bli foreldre! Lille Nelia er utrolig vakker, heldig som har dere som foreldre.
  Så vil jeg som mange andre få kommentere bildet du la ut på Instagram. HVA er det å slenge med leppa for?? Du fortjener ikke annet enn masse, masse skryt for den fantastiske kroppen du har! At andre ikke trener like mye som du gjør, er da ikke din feil. Jeg er ganske sikker på at det er utrolig mange som er misunnelige på den kroppen du har, men nå har jo du også jobbet utrolig hardt for den. Vær stolt 🙂
  Kos dere masse i tiden fremover med skjønneste Nelia!
  Hundrevis av klemmer fra meg 🙂

 276. Hei Caroline!
  Først og fremst vil jeg bare si gratulerer til dere begge med å bli foreldre! Lille Nelia er utrolig vakker, heldig som har dere som foreldre.
  Så vil jeg som mange andre få kommentere bildet du la ut på Instagram. HVA er det å slenge med leppa for?? Du fortjener ikke annet enn masse, masse skryt for den fantastiske kroppen du har! At andre ikke trener like mye som du gjør, er da ikke din feil. Jeg er ganske sikker på at det er utrolig mange som er misunnelige på den kroppen du har, men nå har jo du også jobbet utrolig hardt for den. Vær stolt 🙂
  Kos dere masse i tiden fremover med skjønneste Nelia!
  Hundrevis av klemmer fra meg 🙂

 277. Kjære Caroline!

  Jeg leser bloggen din daglig, men kommenterer svært sjelden. Nå må jeg virkelig få sagt et par ting.

  Først – Gratulerer med nydelig jente. Du må nyte, nyt, nyte!
  Jeg leser bloggen din fordi den gir meg inspirasjon. Jeg blir positiv og i godt humør av å lese den. Jeg får lysst til å trene mer og spise sunnere, og hvor flott er ikke det? Du er en solstråle som vet å nyte livet og sette pris på alle de små gledene. Du setter familie og venner fram for alt, og lever et sunt og herlig liv. Jeg blir skikkelig irritert når folk sier du ikke er et sunt forbilde.. Hva i alle dager er en sunt forbilde? Ei som sitter i sofaen og spiser chips og brus, og er for lat til å ta på seg treningstøy? Arg! Jeg håper de negative kommentarene du får preller rett av. Vi er en jentegjeng, sunne, ressursstreke jenter og mødre som er faste tilhengere, nettopp fordi du er så positiv og glad, sunn og sprek!

  Så – til det bilde du la ut 4 dager etter fødselen. Misunnelig! Du har trent deg gjennom årene og graviditeten og spist sunt. DA FÅR DU SOM FORTJENT! En super flott kropp også etter en fødsel.. Jeg skjønner ikke at folk kan klage på dette og ikke se på det som en inspirasjon. Sånn kan de også bli hvis de letter ræva fra sofaen, legger fra seg chipsposen og tar seg en joggetur!!

  Folkens – slutt å være så fordømt misunnelig! Dere får det dere gir. Tren og vær sunn eller sitt på sofaen og hold kjeft!

  Caroline – fortsett å være deg selv. Du er en stor inspirasjon og får meg glad og positiv på mine tunge dager! Du har selvtilitt og er målrettet og får resultater av alt det harde arbeidet du legger i dagene dine! De som ikke gidder det, må la være å kritisere. La nå være å lese bloggen, hvis dere ikke klarer å se noen som holder sine mål og oppnår fortjente resultater;) Jeg hadde også vært super stolt hvis jeg så slik ut 4 dager etter en fødsel. Det er vel fortjent!

  Stor klem

 278. Hei!

  Nå har jeg vært fast leser av bloggen din i 4 år og faktisk aldri lagt igjen en kommentar, så nå er det på tide!
  Gratulerer så mye til dere begge med fantastisk nydelig liten jente! Hun er bare helt utrolig vakker <3 må innrømme at det kom en liten tåre da jeg så første bilde du la ut, VAKKERT! 🙂

  Vil bare legge til at jeg setter så stor pris på bloggen din, og synes du er så inspirerende. Er med god grunn at jeg har fulgt deg så lenge som jeg har. Fin og god lesning på buss, på jobb(shhhh!), i forelesning, og på fritid.. blir aldri lei. Og har man lest ferdig alle innlegg, så kan man ta en tur inn å se på alle kommentarene folk legger igjen, det er jo underholdning i seg selv, heh!

  Til slutt vil jeg bare si at du ser helt fantastisk ut!
  Nyt dagene fremover og ha en fantastisk adventstid<3

 279. Hei Caroline!

  Jeg leste nettopp i kommentarfeltet på VGs artikkel angående et bilde en tidligere politiker har lagt ut (#normalfrue), og jeg ser faktisk at de aller fleste STØTTER deg! Er ekstremt mange – meg selv inkludert – som synes at alle skal kunne få være stolte av kroppen sin, overvektig eller ei. Så jeg tenkte bare å si ifra, siden du helt sikkert blir lei deg av medias stygge fokus på deg, at 80% av kommentarfeltet på VG støtter deg og kommer med forsvarende og rosende ord.

  Klem!

 280. Da jeg så bildet du la ut tenkte jeg: «HA, jeg hadde rett i at du kom til å ha flat mage veldig raskt etterpå!» Du ser helt fantastisk ut Caroline, og du må ikke la alle de stygge kommentarene ta fra deg gleden og krediten for at du faktisk ser slik ut. Noe er selvsagt genetisk, og «slik er du laget» – at livmoren trekker seg raskt tilbake, men du har jammen stått på og trent hele veien. All ære til deg for det!!
  Jeg ser at noen også kommenterer at Nelia er liten av størrelse, og at det sikkert er fordi du har sulteforet deg selv. Jeg har også hatt liten mage, og fått små barn, men de er helt normale både fysisk og psykisk. Noen får rett og slett små barn, på samme måte som noen får store barn.

  Når alt kommer til alt, har du fått en nydelig skatt, så vær så snill å ikke la stygge kommentarer overskygge dette! Kos deg videre med Nelia, mannen og de to skjønner hundene deres! Er de like nysgjerrig på henne enda?

 281. Støtter deg i tykt og tynt, Caroline. Dette har bare gått helt over stokk og stein.
  Håper du klarer å ikke bry deg, du har oss i ryggen! <3

  Stor klem

 282. Gratulerer med en nydelig baby 🙂 Jeg vet ikke hvordan det er å være gravid og hvordan tiden er etterpå, men jeg kan tenke meg til at de fleste kvinner er litt sensitive om sitt eget kroppsbilde da. Vi kvinner påvirkes av så mangt og blir nedfor om vi ikke kan se ut som våre idealer, bli kvitt babyvekten iløpet av de første ukene eller at sexlivet er på topp etter en fødsel. Jeg synes det bildet du la ut blir å gni det i trynet på folk som ikke har vært like heldig som deg. Jeg synes du så fantastisk ut! Og du har all grunn til å være stolt! Men er det nødvendig å fremme det i offentlige medier…

 283. Du er nydelig, Caroline <3
  Gratulerer til dere begge!! Du ser vakker ut både med og uten(;)) klær. Men viktigst av alt; du skriver så fint om kjærligheten.
  Lykke til på veien videre! Stolt av deg;)

 284. Mamma selv

  Hei Caroline. Gratulerer med den nydelige jenta!
  Jeg vil bare be deg prate med mannen din om den motbydelige tonen han har her inne i kommentarfeltet. Forstår at han bare prøver å forsvare deg, men spydighetene hans oppleves som veldig støtende. Det virker som han glemmer at de som engasjerer seg her inne er de som betaler for levebrødet til konen hans. Og han har en like nedverdigende tone mot de som bare stiller spørsmål, som han har mot de som er ekle. Det kjennes ikke ok…

  1. Hvilke kommentarer fra meg er det du sikter til? 🙂 Jeg limer inn alle kommentarene mine i denne tråden under, så kan du vise hvilke av de som du opplever som støtende.

   Ja, forskning som ser på korrelasjon, ikke kausalitet 😉

   For øvrig så synes jeg ikke Caroline har et overdrevent fokus på kropp. Det er vel et inntrykk enkelte av leserne sitter med, og ser på det som en sannhet. Men sånn er det nå ikke, handler mer om sunnhet.

   Hun trener jo selvsagt fordi hun ønsker å se bra ut, og nekte for det blir for dumt. Men for henne er det ikke det som er hovedfokuset, og det tror jeg aldri hun har gitt uttrykk for heller.

   Sist jeg sjekket så har jeg like mye rett til å kommentere her på bloggen som det du har? Og hvor har jeg slengt dritt tilbake på saklige kommentarer?

   Om jeg er en avdanket (utdanket?!?) fotballspiller, så er det i så fall mange av de her i landet 😀

   Hvilken av kommentarene mine fant du støtende?

   1. Syns det er tøft av deg, Lars-Kristian!
    Det er jo en selvfølge at du forsvarer din kone når folk skriver så mye stygt til henne som de gjør.
    Jeg finner ingen av kommentarene dine støtende, noen har en morsom twist, men hva er vel galt i det?
    Latterlig hvordan folk skal fortelle at kommentarene dine er støtende, når de skriver så mye stygt til Caroline at jeg får vondt i hjertet, vil ikke akkurat si at dine kommentarer sårer meg på noen som helst måte. Stå på!
    – Julie (17)

   2. Ingvild

    Jeg skjønner ikke hva som er greia med at folk ikke bare skal kritisere Caroline, men også Lars-Kristian…? For meg er det helt naturlig når han svarer og forsvarer kona si, det ville vel hvilken som helst annen ektemann også gjort? Og hvis noen opplever kommentarene hans som støtende, da må man jo også skjønne at det går an å oppleve ens egne kommentarer som støtende. Det kan være svært vanskelig å lese en kommentar slik den som har skrevet den vil at den skal leses, så det må jo gå an å ha dette i bakhodet og heve seg over spørsmål/svar man leser med en støtende tone. Svært få kjenner Caroline bedre enn Lars-Kristian, og derfor synes jeg han har rett, som hennes ektemann og støttespiller, til å si sine meninger når totalt fremmede mennesker uttaler seg om henne som person og om livet hennes. Amen.

   3. Mamma selv

    LK – kommentaren var til Caroline, ikke deg. Men la gå; Jeg synes dine spydige og ekle kommentarer til Carolines lesere har gjennomsyret bloggen i flere år. Det er med andre ord ikke noe fenomen som dukket opp i dag. Men selvinnsikt er vel ikke din sterkeste egenskap, så jeg forventer ikke at du skal forstå hva jeg mener – og rettet heller ikke kommentaren til deg. Tror uansett det hadde vært bra for dere begge om du holdt deg unna kommentarfeltet – du skaper en ukoselig og truende stemning her inne, tydligvis uten å være klar over det selv?
    Tips: Lag en egen blogg som er sånn som du vil ha den, full av sarkastiske blunkefjes og hånlige svar. Blir sikkert en hit.

   4. Å ja, så du var bare ute etter å baksnakke meg? :p Når du skal kritisere meg så er det normal oppførsel å si det direkte til en person, ikke via noen andre.

    Finner faktisk påstandene dine rent festlige, da jeg oppfatter meg som langt over saklig i svarene mine enn hva som kan forventes. Når du leser kommentarene mine, så kan det også være smart å ta en titt på de kommentarene jeg svarer på. Det er god folkeskikk å være konstruktiv i kritikken, det er du langt i fra nå. For at jeg skal kunne ta til meg denne kritikken må du derfor være litt mer tydelig. Akkurat nå kaster du ut en påstand uten å underbygge den. Kan du linke til de kommentarene mine som du mener gjennomsyrer denne bloggen?

    Jeg har en blogg, http://www.suntvett.no 🙂

 285. Hei!

  Gratulerer så mye med den lille jenta!

  Jeg vil bare si at du ser nydelig ut. Det er første gang jeg kommenterer bloggen din, og det er fordi jeg blir så provosert av alle som er negative til kroppen din etter fødselen. Før også – da noen mente magen din var for liten. Alle disse burde få en medisink leksjon hvor de lærer at alle kropper er forskjellige, både før, under og etter graviditet. Gener, fysisk aktivitet og kosthold er ulike faktorer som spiller inn.

  Tommel opp til deg som har holdt deg fysisk aktiv gjennom graviditeten. Fysisk aktivitet er bra for både kropp og sinn, og den beste medisinen i forebyggende helsearbeid. Det tror jeg alle er enige i. Det forundrer meg derfor at mange av de som slenger med leppa og forteller deg hvordan din kropp burde se ut 4 dager etter fødsel er de samme som mener at kropp er topp og at alle fasonger er vakre. Gjelder plutselig ikke dette slanke kvinner? Hadde fotballfrue blitt hyllet dersom hun hadde hatt hengemage og hengepupper? Mange selvmotsigelser i kommentarfeltene om dagen. Til dere som kommenterer andres utseende negativt – ta en titt på dere selv – hva slags forbilder er dere som slenger negative kommentarer om andres kropp? Skal fotballfrue proppe i seg chips og muffins på sykesenga i håp om en større mage for å blidgjøre dere?

  Dessuten, så lever vi i en tid hvor overvekt og inaktivitet er et økende helseproblem, og en sentral risikofaktor for en rekke sykdommer. Derfor er det flott og se at Caroline trener og holder seg i form (vel vitende om at ikke alle gravide kan klare det samme, grunnet ulike graviditeter og forutsetninger), og ser smashing ut etter fødselen! Nyt tiden du nybakte mamma, kjærlighet er det viktigste å gi, og det tror jeg du har masse av!

 286. Karianne

  Er det mulig? Voksne mennesker som sitter å skriver her eller? Dette blir rett og slett for dumt!! For det første vil eg bare komme frem med at eg kjenner noen som hadde enda mindre mage enn Caroline og dem trente ikkje en gang (hadde ikkje sterke magemuskler). Noen av dem fødte på overtid og babyen dems var enda mindre enn datteren til Caroline og Lars-Kristian.

  At Caroline kan få lov til å få dele at hun er fornøyd med hvordan kroppen ser ut etter fødselen, så må hun få lov til det! Eg si at eg hadde vært kjempefornøyd med den kroppen etter min fødsel, men eg hadde dobbelt så stor mage som det Caroline hadde i graviditeten ETTER eg hadde født, og dette bildet hadde ikkje ødelagt noe for meg. Eg unner Caroline dette.

  Eg forstår ikkje hvordan mennesker kan sitte på internett å slenge så ufattelig mye stygt til en person som ikkje har med mening «såret» noen. Tror ikkje det var hennes intensjon! Bruk heller tid på å gi barna deres glede og fulle oppmerksomhet, enn å bruke tid på drittslening og bruke Caroline som en hakkekylling!

  Når man har trent i så mange år, og samt vært så heldig som har fått trent i svangerskapet, så kommer man seg MYE fortere tilbake til det man var før man ble gravid. Folk som ikkje trener før svangerskapet kommer ikkje så fort tilbake. Sånn er livet. Hver kvinnekropp er vakker på hver sin måte! Og hun må få være stolt over sin! Der hadde hvertfall eg vært!

  Så til hun som skrev først, for å omformulere det du skrev.
  JO, mye av dette handler om missunnelse. FRA MANGE. Det DERE skriver er groteskt, og det vitner om en og flere kvinne med lav intelligens og med et ondskapsfullt mission mot Caroline – som får meg til å nesten sette fingeren i halsen. SKAM DEG OG DERE!

  Kjære VAKRE Caroline. GRATULERER så mykje igjen med den VAKRE prinsessa deres. Du stråler og er vakrere enn noen gang. Nyt tiden, og ikkje la noen ødelegge den for deg <3 Eg sitter veldig stor pris på at du bruker DIN tid til oss! Du er inspirerende!

 287. Victoria

  Du er en inspirasjon, Caroline! Jeg elsker å lese bloggen din, og synes graviditeten og fødeselen har vært SÅ spennende. Studerer i USA og sitter å oversetter innleggene dine for vennene mine, som også har blitt investert etter at jeg har pratet om det og vist bilder. Du stråler og jeg ønsker deg og den lille familien din alt godt!

 288. Kjære vene.. Blir helt oppgitt over å lese igjennom dette kommentarfeltet! Og det ironiske i det hele er jo at flere av de som kommenterer her inne beskylder DEG for å være for kroppsfokusert, men hvor egentlig fokuset til de som gir disse kommentarene? På dette ene bildet på instagram eller på det at du nettopp har vært gjennom en av ditt livs største opplevelser?

  Uff, alt du skal tåle Caroline! Tar av meg hatten for at du orker å stå i dette.. Men det sier vel også litt om profesjonaliteten din! 🙂 Ønsker deg en god helg, og håper at du nyyyter tiden med den lille skatten din. <3

 289. Dere beskytter dattera med å publisere halvt tildekte bilder på bloggen, kjempebra!
  Men hvordan vil hun reagere når andre om 8-9 år kommer å trekker fram
  Bildet av mora i blondeundertøy med melkesprengte bryster i vennegjeng/skolemiljø?
  Det kan jo faktisk skje…

 290. Gratulerer så mye med det nydelige lykketrollet<3 Kan kjenne den deilige babylukta gjennom skjermen:D Gratulerer så masse til LK også!!

 291. Gratulerer igjen, med den nydelige jenta.
  Ser at det er her magebildet blir diskutert. Ser ikke problemet med det, blir ikke provosert eller missunnelig hehe..
  Men som godt voksen dame, som fødte tvillinger før internett, blogger, instagram osv… Ville jeg da gått rundt med genseren dratt opp å blottet magen på kjøpesenteret, gågaten, hengt opp plakater, sendt bilde til avisen osv. Så vilt fremmede, flest mulig fikk se magen min som var flat etter fødselen??? Nei, tror ikke det, ville blitt stemplet som ganske gal.. hehe
  Bare litt tankespinn, om hvordan tiden har forandret seg. Er nok av den eldre garde, for syns kanskje denne lettkledd trenden er litt spes. Nå er det blitt helt normalt å vise seg frem i undertøy for mennesker man ikke kjenner, men du tar deg flott ut, det skal du ha :o)
  Hilsen mor til tre og 43 år.

 292. Anne Marte Luisa

  Hei, du flotte, nybakte og nydelige Caroline.
  Håper du aldri tar til deg noe av det som skjer i media nå.
  Du er et lyspunkt i hverdagen min, det har du vært i fem år.
  Jeg ønsker deg all lykke med den lille og familien din i all evighet.
  Det har vært flott å få lov til å følge deg frem til nå- jeg gleder meg til fortsettelsen.
  Stor klem fra Tjøme:)

 293. Jeg ønsker meg at du lar deg intervjue i et dybdeintervju Caroline, om temaet kroppsidealer, skjønnhetspress og ditt (og andres) ansvar som rollemodell. Jeg håper, som enkelte andre over her, at denne debatten ikke ender med et blogginnlegg hvor du frasier deg ethvert ansvar. Jeg tror du er smart nok til å skjønne dette. Hva med å delta i «Debatten» på NRK? Jeg er sikker på at det er nok av fagfolk (psykologer etc) som ønsker seg å uttale seg om dette.

 294. Gratulerer! Du ser så bra ut. Av og til lurer jeg på om folk blir mer og mer subjektive jo eldre de blir. Virker som folk ikke evner å se saker og ting fra ulike sider. Fakta er: sukker er ikke sunt. Forbehandlet mat er ikke sunt. Inaktivitet er ikke sunt. Det å trene 5 dager i uka er ikke mye. Det er nødvendig. Kroppsfett er farlig. Alle kropper er forskjellig. Noen responderer bedre på trening enn andre. Jeg skjønner ikke at noen med litt vett i hodet kan skrive i kommentarfelt på andre blogger 1. at du slanket deg under graviditeten. 2. At du fronter et helt sykt kroppshysteri. Det er så sinnsykt latterlig. Det er så utrolig mange mennesker som er veldig inaktive og ikke utnytter sitt eget potensiale. Ved å trene markløft 0-2 dager i uka i 3 måneder endte jeg opp med å kunne ta 90 kg på flere sett med mange repetisjoner. Hadde jeg trent det seriøst i 12 mnd hadde jeg sikkert tatt langt over 100 kg. En gang jeg begynte å jogge mye klarte jeg 16 km etter relativ kort tid. Alle kan jo det! Men jeg som mange andre er flinke i tre måneder, mister motivasjonen og er dårlig til å trene i 3 måneder og sånn går det av og på. Etter 3 måneder med god styrketrening synes kjæresten min at jeg fikk så store skuldermuskler at det nesten var stygt. Likevel, så har jeg litt magefett og det kommer jeg sikkert til å ha med mindre jeg klarer å være seriøs 12 måneder i året i flere år. Poenget er, du trener fem-seks dager i uka, hver dag hele året. Det er jo en kjempeinspirasjon at du har kommet deg så godt etter fødselen!! Likevel så er det forskjell på folk. Hvis alle i Norge hadde trent fem-seks dager i uka og droppet sukker hadde jo den gjennomsnittlige nordmannen mest sannsynlig veid mindre og vært sprekere. Det er fakta. Men det har du aldri poengtert. Du hyller kroppen. Alles kropper. Du har jo ikke gjort noe galt!!! Seriøst, når ble det teit å trene og spise sunt? Nei drar på trening nå. Klart å trene mye de siste ukene. Satser på det varer 12 måneder denne gangen. Det er jo bare meg selv det er opp til!

 295. Gratulerer med den lille. Hun ser nydelig ut! 🙂

  Når det gjelder dette instagram-bildet er jeg delt. På den ene siden ser ut fantastisk ut og er i din fulle rett å vise hele verden. Who cares liksom? O’ annen side er jeg skeptisk til målsetningen ved dette – foruten å bli opphøyd som en gudinne og få masse bekreftelser.

  Noen reagerer fordi de er sjalu, mens andre reagerer fordi det forsterker det utrolige kroppsfokuset som regjerer i dagens samfunn. Jeg reagerer på grunn av sistnevnte, og fordi jeg på generelt grunnlag har lite til overs for alle som på død og liv skal vise frem kroppen sin i sosiale medier.
  Jeg ser ikke poenget, og om jeg tar slike bilder selv er det forbeholdt kjæresten. Is that all there is liksom? Og blant rosabloggere i det ringe land har jeg tenkt at du holder et litt annet nivå enn disse «gatebil wannabes».
  Derfor ble jeg litt skuffet, hvorvidt man skal bli skuffet av en blogger.

  Du er et forbilde for mange, og jeg blir frustrert over at du påberoper deg retten til å ha påvirkningskraft når du ikke vil fortelle hva du stemte ved stortingsvalget – mens rundt kropp har dette tydeligvis ingenting å si.
  Som Norges mest leste blogger HAR du stor påvirkning, enten du vil eller ei.

  Jeg vet også at du har vært i hardt vær rundt liknende tidligere, og regner med at reaksjonene som kommer i kjølvannet av dette bildet ikke var så veldig overraskende.

  Either way; stå på! Jeg tviler ikke på at du blir en fantastisk mor. Det har du alle forutsetninger for å bli. Nelia har en vakker mor, og jeg tror hun også har en oppadgående mor. Med din journalistutdannelse, og kapasitet på mange områder, hadde jeg vel håpet at dette kroppsfokuset ikke var fremtredende så tidlig etter fødsel.

  Når det er sagt synes jeg det er like tåpelig med motsvaret til ditt bilde; denne politikeren som skal vise frem sin «naturlige» kropp. Alle er forskjellige, men jeg synes folk flest skal begynne å fremme brains fremfor kropp med tanke på kommende generasjoner.

 296. Nybakt mor

  Du skal være kjempe stolt, nydelig mor og datter!
  Og må bare si, du det fantastisk ut! Trening gir virkelig resulterer, og
  det er du et tydelig eksempel på, wow!

  Nyt tiden som nybakt mor 🙂

 297. Når man er så godt trent som Caroline var før graviditeten, og trener godt gjennom graviditeten, synes jeg det ikke var overraskende at ho ser så bra ut etter 4 dager. Personlig synes jeg bildet er av for privat karakter til å legge ut på Instagram, men det er jo MIN mening! Jeg synes uansett at Caroline så knall bra ut 🙂
  Det er jo tydelig at mange har sterke meninger om dette bilde og kroppen til Caroline, men helt ærlig synes jeg mange drar dette altfor langt. Husk at Caroline og Lars Krisitan akkurat har blitt foreldre til ei lita jente, og det er der deres fokus bør være. Å bruke barseltiden sin på å forklare og diskutere i offentligheten er unødvendig! Så mange har kommentert gjennom disse måndene at dette er en helt spesiell tid, en tid man må ta godt vare på, la de få lov til å kjenne på dette de også:)

 298. Gratulerer med lille Nelia! Hun er bare kjempe skjønn! 🙂
  Jeg vil bare si at du ikke må bry deg med de negative komentarene du får, og den negative omtalen i media! ALLE skal få lov å være stolte av kroppen sin både før og etter graviditet! Og grunnen til at jeg liker bloggen din så godt er fordi du alltid er så positiv! Det oppmuntrer meg til å se mer positivt på mitt liv! Du har GOD grunn til å være stolt. Du sprer positivitet med bloggen, har fått en nydelig jente, og ser strålende ut! 🙂

 299. Kommentaren min blir en dråpe i havet av de andre kommentarene her inne idag, men jeg må bare!
  Caroline, du er helt fantastisk ut, selvfølgelig skal du få være stolt av hvordan kroppen din er nå, kunne noen dager etter fødsel!
  Jeg har sett bildet, og bøyer meg i støvet, du har jobbet for kroppen din, og den ser råbra ut.

  Og gratulerer så mye med verdens fineste lille prinsesse! Hun ser nydelig ut.
  Kos dere som familie på fem! Og god helg!

 300. Anonym leser

  Nydelig bilde! Gratulerer så mye til dere begge! Gleder meg til min lille kommer i juni 🙂

 301. Gratulerer så mye med prinsessa! De beste ønsker til den nybakte familien! Nyt tiden!

  Håper du også klarer å se forbi alle disse negative kommentarene rundt instagrambildet. Det må da tross alt være rom for å kunne vise frem kroppen sin uansett om den er trent eller utrent, om den har lovhandles eller ei! :))

  Ønsker dere en fin helg 🙂

 302. Hei!! Tillykke med nydelige Nelia 🙂 jeg lurer på hvorfor du la ut bilde? Ikke fordi jeg mener noe galt om det, men du viste kanskje at det ville bli myyye oppstyr rundt det, å det er jo litt kjedelig å ha dette styret rundt seg nå når du skal nyte de første dagene hjemme! Det er så mange hormoner i sving at jeg tenker en nybakt mamma har nok med det, og det å bli kjent med babyen 🙂

  Jeg personlig er mye mer misunnelig på selvdisiplinen og pågangsmotet ditt 🙂

 303. Marthine

  Ååh! Dette var et koselig innlegg! Ønsker dere masse masse lykke til i dagene som kommer 🙂

 304. Caroline, du ser helt smaaashing ut :)! Vær stolt av deg selv og hva du har klart :)! kos deg med den nye tilværelsen og ikke la noe annet stoppe den lykkelige flotte tia. De som skriver noe vondt er ikke vært en tåre (Lett å si, men øvelse gjør mester!). Vær stolt, og nyt livet.

  Det er ikke rart det er så mye mobbing og mobbesnakk når det er så mange som raker ned på folk, en dag skulle jeg ønske at alle kunne heller sagt gode ting til hverandre. Vet med meg selv jeg liker ikke å høre noe vondt om meg, så hvorfor si det til andre?

  GJØR DET DU VILL ANDRE SKAL GJØRE MED DEG FOLKENS!!!!

 305. Karoline

  Du ser flott ut!! Jeg lurte på, tror du alle kan trene seg til en kropp så fit som det du har, eller tror du at gener spiller inn sammen med hardt arbeid?

 306. Jeg legitimerer overhodet ikke mobbing! Da tror jeg du bør skaffe deg en bedre forståelse av hva det betyr. Hvis du leser kommentaren min en gang til så ser du at jeg kritiserer kroppshysteriet Caroline er leder for i dagens samfunn ikke at hun er stygg/ekkel osv for det et langt fra sannheten og langt fra hva denne debatten egentlig dreier seg om . Greit, det er satt på spissen med bulimi men det er ikke langt fra sannheten. Jeg skriver også at hun må applaudere kroppen sin men at en slik måte bringer intet godt med seg. Ser at enkelte smarte jenter har forsøkt å forklare Caroline hva jeg mente da hun og enkelte misset poenget totalt. Å ikke ofre en tanke til hva et slikt bildet kan føre til av tanker om misslykkhet for en nybakt mor , vordene mor, unge kvinner generelt ER korttenkt . Ikke diskuter bare for å diskuter. Det kommer de t ingenting godt ut av. Jeg ha sagt hva jeg mener, dere hva dere mener. Og jeg ønsker selvsagt Caroline lykke til som nybakt mor!

 307. Hei! Vil bare si at du ikke skal ta deg nær av de som rakker ned på kroppen din, det er ikke rart at mange er misunnelige på den! Du ser flott ut og vær stolt av det 🙂

 308. Gratulerer så mye med en nydelig datter! du må kose deg i tiden fremover 🙂

 309. Cathrine

  Hei.

  Ville bare si at jeg har fulgt med på all denne kritikaken du har mottatt pga bildet du la ut. Ville bare si at jeg syns du har all grunn til å være sstolt. Jeg er nok misunnelig, men du har jo jobbet hardt, trent for den kroppen. Hvorfor andre skal kritisere det fatter jeg ikke. Det er jo ikke noe press på andde. Hvis det er sånn folk tror det er må de tenke seg om en gang til! Du har lagt ned mye tid i trening. Supert at du tør!

 310. Du ser super flott ut! Og jeg må le av disse menneskene som skal lage så mye styr rundt bildet du la ut på instagram, hadde det derimot vært en dame som hadde vært litt «rund» hadde hun fått masse creds for å tørre å legge ut bilde, men når du ser så flott ut som du gjør må verden hate det. Helt latterlig. Dessuten ved at du får denne oppmerksomheten gjør jo bare at flere er inne på bloggen din, så de skyter seg selv egentlig litt i leggen om du skjønner hva jeg mener. Jeg vil bare si at jeg synes du ser fantastisk flott ut og etter å ha lest bloggen din i alle år vet jeg at du har jobbet hardt for å se så fin ut som du gjør. Du har all rett til å være mega stolt!! Håper du ikke tar innover deg disse stygge kommentarene, for denne tiden er din og den må du nyte til det fulle 🙂 Gratulerer med lille Nelia! Jeg heier på deg <3

 311. Linda H L

  Hei!
  Gratulerer så mye med ei lita og søt prinsesse! Fortsett å nyte tiden framover! ☺
  Klem ❤

 312. gratulerer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *