Kjærlighet

Å, dere! Jeg koser meg så fælt om dagen, denne tilværelsen er uvirkelig og helt magisk. Mamma og pappa reiste hjem for noen timer siden, så nå har det vært bare oss 5. Jeg har ingen ord som kan beskrive hvordan jeg har det inni meg akkurat nå. Jeg kan ta til tårene bare av å se på henne, for jeg synes hun er så deilig vakker. Men jeg kan også ta til tårene fordi jeg er redd for at det er noe galt med henne, om hun gulper en gang for mye eller spiser i noen minutter kortere, er litt for varm her eller litt for kald der. Tenk om noe er galt med henne? Jeg begynner allerede å kjenne på en kjærlighet som ikke kan beskrives, og litt for ofte kjenner jeg at jeg bare vil ligge med henne på brystet, Lars-Kristian inntil meg og hundene ved siden av. Jeg vil bare ligge sånn for alltid. Bare tanken på at vi to har laget noe så fantastisk flott er så rørende, og jeg vil aldri at disse dagene skal ende. Jeg vil bare kose meg med den nye familien min, suge inn hvert minutt av hver dag og bare være.

tusen takk til miinto for denne skjønne gaven til mor og datter – jeg tror det skal spares på og gis  i dåpsgave ♥ 

Jeg føler allerede at vi begynner å kjenne henne, samt hennes behov hva gjelder mat og søvn og kos, og det er så fint! Jeg er rett og slett forelsket i dette lille vesenet, og føler meg så privilgert som får være mammaen hennes.

Nå sitter jeg og går gjennom fødselen min for meg selv, så tror jeg at det kommer litt fra den i morgen tidlig Kjenner at ting må skrives ned nå, for alle inntrykk og opplevelser i løpet av disse timene begynner allerede å komme på avstand. 

__________________________________________________________________________________________________________ 

– ♥ – 

370 kommentarer

 1. Nybakt mor

  Du skal være kjempe stolt, nydelig mor og datter!
  Og må bare si, du det fantastisk ut! Trening gir virkelig resulterer, og
  det er du et tydelig eksempel på, wow!

  Nyt tiden som nybakt mor 🙂

 2. Når man er så godt trent som Caroline var før graviditeten, og trener godt gjennom graviditeten, synes jeg det ikke var overraskende at ho ser så bra ut etter 4 dager. Personlig synes jeg bildet er av for privat karakter til å legge ut på Instagram, men det er jo MIN mening! Jeg synes uansett at Caroline så knall bra ut 🙂
  Det er jo tydelig at mange har sterke meninger om dette bilde og kroppen til Caroline, men helt ærlig synes jeg mange drar dette altfor langt. Husk at Caroline og Lars Krisitan akkurat har blitt foreldre til ei lita jente, og det er der deres fokus bør være. Å bruke barseltiden sin på å forklare og diskutere i offentligheten er unødvendig! Så mange har kommentert gjennom disse måndene at dette er en helt spesiell tid, en tid man må ta godt vare på, la de få lov til å kjenne på dette de også:)

 3. Gratulerer med lille Nelia! Hun er bare kjempe skjønn! 🙂
  Jeg vil bare si at du ikke må bry deg med de negative komentarene du får, og den negative omtalen i media! ALLE skal få lov å være stolte av kroppen sin både før og etter graviditet! Og grunnen til at jeg liker bloggen din så godt er fordi du alltid er så positiv! Det oppmuntrer meg til å se mer positivt på mitt liv! Du har GOD grunn til å være stolt. Du sprer positivitet med bloggen, har fått en nydelig jente, og ser strålende ut! 🙂

 4. Kommentaren min blir en dråpe i havet av de andre kommentarene her inne idag, men jeg må bare!
  Caroline, du er helt fantastisk ut, selvfølgelig skal du få være stolt av hvordan kroppen din er nå, kunne noen dager etter fødsel!
  Jeg har sett bildet, og bøyer meg i støvet, du har jobbet for kroppen din, og den ser råbra ut.

  Og gratulerer så mye med verdens fineste lille prinsesse! Hun ser nydelig ut.
  Kos dere som familie på fem! Og god helg!

 5. Anonym leser

  Nydelig bilde! Gratulerer så mye til dere begge! Gleder meg til min lille kommer i juni 🙂

 6. Gratulerer så mye med prinsessa! De beste ønsker til den nybakte familien! Nyt tiden!

  Håper du også klarer å se forbi alle disse negative kommentarene rundt instagrambildet. Det må da tross alt være rom for å kunne vise frem kroppen sin uansett om den er trent eller utrent, om den har lovhandles eller ei! :))

  Ønsker dere en fin helg 🙂

 7. catrine

  Hei!! Tillykke med nydelige Nelia 🙂 jeg lurer på hvorfor du la ut bilde? Ikke fordi jeg mener noe galt om det, men du viste kanskje at det ville bli myyye oppstyr rundt det, å det er jo litt kjedelig å ha dette styret rundt seg nå når du skal nyte de første dagene hjemme! Det er så mange hormoner i sving at jeg tenker en nybakt mamma har nok med det, og det å bli kjent med babyen 🙂

  Jeg personlig er mye mer misunnelig på selvdisiplinen og pågangsmotet ditt 🙂

 8. Marthine

  Ååh! Dette var et koselig innlegg! Ønsker dere masse masse lykke til i dagene som kommer 🙂

 9. Caroline, du ser helt smaaashing ut :)! Vær stolt av deg selv og hva du har klart :)! kos deg med den nye tilværelsen og ikke la noe annet stoppe den lykkelige flotte tia. De som skriver noe vondt er ikke vært en tåre (Lett å si, men øvelse gjør mester!). Vær stolt, og nyt livet.

  Det er ikke rart det er så mye mobbing og mobbesnakk når det er så mange som raker ned på folk, en dag skulle jeg ønske at alle kunne heller sagt gode ting til hverandre. Vet med meg selv jeg liker ikke å høre noe vondt om meg, så hvorfor si det til andre?

  GJØR DET DU VILL ANDRE SKAL GJØRE MED DEG FOLKENS!!!!

 10. Karoline

  Du ser flott ut!! Jeg lurte på, tror du alle kan trene seg til en kropp så fit som det du har, eller tror du at gener spiller inn sammen med hardt arbeid?

 11. Jeg legitimerer overhodet ikke mobbing! Da tror jeg du bør skaffe deg en bedre forståelse av hva det betyr. Hvis du leser kommentaren min en gang til så ser du at jeg kritiserer kroppshysteriet Caroline er leder for i dagens samfunn ikke at hun er stygg/ekkel osv for det et langt fra sannheten og langt fra hva denne debatten egentlig dreier seg om . Greit, det er satt på spissen med bulimi men det er ikke langt fra sannheten. Jeg skriver også at hun må applaudere kroppen sin men at en slik måte bringer intet godt med seg. Ser at enkelte smarte jenter har forsøkt å forklare Caroline hva jeg mente da hun og enkelte misset poenget totalt. Å ikke ofre en tanke til hva et slikt bildet kan føre til av tanker om misslykkhet for en nybakt mor , vordene mor, unge kvinner generelt ER korttenkt . Ikke diskuter bare for å diskuter. Det kommer de t ingenting godt ut av. Jeg ha sagt hva jeg mener, dere hva dere mener. Og jeg ønsker selvsagt Caroline lykke til som nybakt mor!

 12. Hei! Vil bare si at du ikke skal ta deg nær av de som rakker ned på kroppen din, det er ikke rart at mange er misunnelige på den! Du ser flott ut og vær stolt av det 🙂

 13. Gratulerer så mye med en nydelig datter! du må kose deg i tiden fremover 🙂

 14. Cathrine

  Hei.

  Ville bare si at jeg har fulgt med på all denne kritikaken du har mottatt pga bildet du la ut. Ville bare si at jeg syns du har all grunn til å være sstolt. Jeg er nok misunnelig, men du har jo jobbet hardt, trent for den kroppen. Hvorfor andre skal kritisere det fatter jeg ikke. Det er jo ikke noe press på andde. Hvis det er sånn folk tror det er må de tenke seg om en gang til! Du har lagt ned mye tid i trening. Supert at du tør!

 15. Du ser super flott ut! Og jeg må le av disse menneskene som skal lage så mye styr rundt bildet du la ut på instagram, hadde det derimot vært en dame som hadde vært litt «rund» hadde hun fått masse creds for å tørre å legge ut bilde, men når du ser så flott ut som du gjør må verden hate det. Helt latterlig. Dessuten ved at du får denne oppmerksomheten gjør jo bare at flere er inne på bloggen din, så de skyter seg selv egentlig litt i leggen om du skjønner hva jeg mener. Jeg vil bare si at jeg synes du ser fantastisk flott ut og etter å ha lest bloggen din i alle år vet jeg at du har jobbet hardt for å se så fin ut som du gjør. Du har all rett til å være mega stolt!! Håper du ikke tar innover deg disse stygge kommentarene, for denne tiden er din og den må du nyte til det fulle 🙂 Gratulerer med lille Nelia! Jeg heier på deg <3

 16. Linda H L

  Hei!
  Gratulerer så mye med ei lita og søt prinsesse! Fortsett å nyte tiden framover! ☺
  Klem ❤

 17. gratulerer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *