Hjemreise

Oi, nå er det mange følelser i sving. Bare det at Lars-Kristian spurte om jeg var klar for hjemreise, var nok til at jeg fikk sommerfulger i hele kroppen og klump i halsen. Det er jo nå det starter. Akkurat i det vi gikk ut fra barselklinikken var det noe som sugde tak i magen min, tusen tanker på en gang.

Bilturen på vei hjem gikk så fint, hun sov og jeg våket ved siden av. Sånn kommer det nok til å være fremover, hun er jo det viktigste i verden. Og hun er så snill, skriker bare når hun skal vaskes og stelles, og om natten er det bare søte knirkelyder fra sengen hennes. Men det i seg selv er jo nok til at jeg ikke får sovet *hehe*

 __________________________________________________________________________________________________________

Å komme hjem har vært helt surrealistisk, og vi var så utrolig spente på hundenes rekasjon. Hugo var fryktelig nysgjerrig hele veien fra gangen og inn på stuen, snuste og luktet på henne, men plutselig forsvant han under sofaen. Litt fornærmet, for meg ville han ikke hilse på. Ronaldo var ikke nysgjerrig helt først, men nå er det han som passer på henne, ligger under leandervuggen og følger etter meg overalt. Jeg tipper det vil ta litt tid før de venner seg til den nye situasjonen begge to. Speaking of: Nå kom Hugo og ville opp til meg, så nå ble jeg glad. Vi får ta alt i rolig tempo,  det går seg sikkert til etterhvert.

Ser dere hvor fint det er laget til her hjemme? Mamma og pappa kjørte jo hit natt til mandag da vi dro til sykehuset, så de har passet hundene, og i kveld venter julemiddag på oss. Utrolig koselig hjemkost 🙂 Vi skrives litt senere, det skal bli godt å komme seg på plass hjemme, kjenner jeg.

__________________________________________________________________________________________________________

– ♥ – 

679 kommentarer

 1. lillian

  Hei!

  Kan jeg få spørre om hvor de stolene som du har rundt spisebordet er fra? De er helt nydelige! Gratulerer så mye med den lille piken 🙂 hun er helt herlig. kos dere masse!

 2. Hei, hvorfor kommer ikke kommentarene mine som jeg poster opp???

 3. 3barnspappa

  Men ikke et ord blir sagt om hvordan det går med ammingen .

  Hvorfor i allverden velger du det bort?

 4. Gratulerer så mye med den nydelige jenta deres! Det virker som dere kommer til å bli flotte foreldre. Lykke til videre! Masse klemmer fra nord:)

 5. Therese

  Gratulerer så mye til dere begge to! Haha, jeg elsker at du ikke tar deg nær av de negative kommentarene du får. Du ser bare humoren i det, og det er så genialt. Må jo være så surt for dere som ikke klarer å være glade på andres vegne, at det slår totalt mot sin hensikt:-) Stå på Caroline, og lykke til med spedbarns perioden. Det er en magisk tid og må være ekstra koselig nå som det nærmer seg jul.

  klem fra Therese

 6. Først må eg berer seie gratulerer så mykje med den søte lille jenta!

  Så ein annan ting: Sjølv om eg over hode ikkje kjenner deg, (meir enn ut i frå bloggen), virkar du som ein heilt fantastisk person med masse utstråling og energi. Rett og slett herlig!

  Lykke til med framtida og alt 🙂

 7. Først må eg berre seie gratulerer så mykje med den søte lille jenta!

  Så ein annan ting: Sjølv om eg over hode ikkje kjenner deg, (meir enn ut i frå bloggen), virkar du som ein heilt fantastisk person med masse utstråling og energi. Rett og slett herlig!

  Lykke til med framtida og alt 🙂

 8. Jeanette

  wow,du ser bra ut på instagrambildet ditt! men samtidig synes jeg det er litt trist at du legger ut slike bilder av deg selv.De færreste ser nemelig slik ut 4 dager etter fødselen,og det er veldig synd om du fronter et ideal om at slik skal man se ut etter fødselen. men for all del,du ser bra ut.Bare mener at de fleste som nettopp har født ser slik ut

  1. Jeg har ikke forntet noe ideal, dette er meg og det er jeg stolt av. Jeg har like rett til å være stolt som alle andre. Alle er forskjellige, jeg «kan ikke noe for» at kroppen min ser slik at allerede nå, men jeg synes det er kjempedeilig, har uansett ingen planer om å tenke på verken trening eller andre kroppslige ting før over nyttår, kroppen trenger tid til å bli seg selv igjen, den har gjennomgått massive endringer innvendig og en fødsel er litt av en prøvelse.

   1. castelle

    Hva er motivasjonen for å legge ut et så privat bilde av seg selv? Jeg har forståelse for at man kan stille opp i undertøy om man skal fronte det man har på seg, vise frem babymagen,om man er på stranda osv..med andre ord i situasjoner hvor det er naturlig. men jeg skjønner ikke helt hva du vil oppnå med dette bilde….misforstå meg rett, du ser jo selvfølgelig fantastisk ut, også kun 4 dager etter fødselen.wow!

   2. Trist å legge ut bilde av seg selv etter fødselen? Haha, nå har jeg hørt det og. Vet du hva som er trist? Kommentaren din Jeanette. Så trist at jeg griner! Tipper du hadde vært mega stolt over å ha født et velskapt barn og vært like velskapt etterpå. Sett deg selv på pause og tenk deg om her.

    Caroline: gratulerer så uendelig masse med vellykket graviditet, fødsel og datter. Jeg ønsker deg (og din utrolige smashinge kropp) lars k og Nelia en fantastisk fremtid. Måtte den bringe dere all hell og lykke, kjærlighet og fantastiske minner <3

   3. Karoline

    Tenkte akkurat det du skrev her Caroline. Man kan ikke noe for at man ser ut som man gjør etter en fødsel, det er det kroppen selv som bestemmer. Søsteren min var også helt flat innen en uke etter sin andre fødsel. Skulle hun kledd på seg en pute under klærne for å ikke trå noen på tærne?

   4. Camilla

    Enig med deg Caroline! du har like rett til å være stolt av kroppen din som alle andre!
    Du ser fantastisk ut, og er en stor inspirasjon for meg til den gangen jeg selv får barn.

   5. Du er så kroppsfiksert at et er helt sykt.
    «jeg kan ikke noe for at kroppen min ser så perfekt ut alltid, gravid eller 4 dager etter fødsel».

   6. ElisabethH

    Det er helt forståelig at du er stolt over hvordan du ser ut, for du ser jo utvilsomt fantastisk ut – men jeg må si meg enig i at jeg ble veldig overrasket, og fikk en veldig vond smak i munnen av det bildet du la ut. I mine øyne var det smakløst og virket litt hevngjerrig. Jeg kan ikke klare å forstå hva det var du ville oppnå med det bildet, samtidig som at du såklart er din fulle rett til å legge ut hva du vil. Jeg forstår også at du sannsynligvis ikke kommer til å gidde å ta noen diskusjon i forhold til det nå heller, du har tross alt andre ting å tenke på. 🙂

  2. Selv om Caroline ser slik ut 4 dager etter fødselen så betyr ikke det at hun mener at alle skal se slik ut. Jeg var også tilbake til meg selv få dager etter, fordi jeg er naturlig slank. Hadde jeg hatt en så stor blogg så ville nok jeg også vist frem og vært stolt av kroppen min 🙂 alle skal ha en mening om ALT. Her kan tydeligvis ikke noe gjøres rett.

  3. Kan ikke skjønne annet enn at et slik innlegg må være drevet av ren sjalusi. For noe sprøyt! Dama ser uforskammet flott ut rett etter fødselen og det har hun all grunn til å være stolt av! Litt vel preget av janteloven, Jeanette?

  4. WOW… Fronter hun et ideal om at slik SKAL man se ut etter en fødsel?? Hun er jo bare seg selv og må da få lov til det. Alle som har født ser ut som seg selv og skal være stolte av det, hverken mer eller mindre. Og når det kommer til bilder av barnet som noen kommenterer så la nå de nybakte foreldrene få bestemme dette selv da. tror sjelden jeg har møtt ett mer gjennom tenkt par, at de kan feile for så å endre valg er menneskelig, de har en vei å gå akkurat som alle andre og de må gå den veien selv og gjøre de valg og endringer som skal til helt alene og det er ikke opp til noen andre og kritisere dem for dette.

   Phu, beklager Caroline, men jeg bare måtte, det er måte på hva du/dere skal stilles til ansvar for. Skulle tro du/dere alene hadde ansvar for hvordan folk har det med seg selv, makan. Kos dere med tiden dere er inne i, den er magisk <3

  5. Se heller på det som er stor inspirasjon! Jeg føler at de som klager eller kritiserer bilde er sjalu.. Og jeg skjønner at mange som har født kan syntes det er litt tøft/deprimerende nesten å se et så flotte bilde, men ja igjen, snu det til noe positivt og bruk det til inspirasjon!

   Jeg vet godt at de færreste ser slik ut etter fødselen, men min første tanke og kommentar var: WOW!!

 9. Hei Caroline

  Gratulerer så mye med knitrende Vakre Nelia.

  De fleste er opptatt av å få kroppen tilbake etter en fødsel, det trenger hvertfall ikke du tenke på. Du kan fokuserenpå å nyte tiden med lille nurket deres:-) mange et så opptatt av flott kropp fortest mulig etter en fødsel, har aldri hørt noen si så flink man har vært til å ta seg tid til å bli kjent md den lille. Det er der fokuset bør ligge og jeg ser du har skrevet at du har lagt trening på hylla til over nyttår så det synes jeg du har gjort et kjempe supert vslg:-)

  Stå på!
  Har du begynt å amma

 10. Gratulerer så mye! Jeg synes du virker som et fantastisk, inspirerende menneske og du kommer til å bli en flott mor. Lykke til! 🙂

 11. Melinda

  Blir så provosert av de dumme kommentarene om antrekket ditt 🙂 Det er jo en fest i seg selv når man føder, og syns det er en fin anledning å pynte seg på 🙂
  Gratulerer med fødselen til lille Nelia. Jeg har 16 uker igjen, og kjenner at jeg gleder meg enda mer nå 😀

  Klem!

 12. Hvorfor får vi ikke se ansiktet?

 13. Charlotteee

  Gratulerer så mye verdens sprekste mamma! Du ser fantastisk ut , en glødende fersk flott mamma! 🙂 Dere har skapt ei fantastisk nydelig lita jente. Jeg og venninna mi satt spent å ventet på bilde. Vi ble enig fort, hun er helskjønn! Ikke så rart med kjekke foreldre! 🙂 Ville bare gratulere nok en gang. Jeg gleder meg innmari til å fortsette å lese bloggen, mer baby prat blir supert. Ønsker dere 3 og de 2 firbente en flott kveld. Kos dere sammen ! Jeg smiler og er glad på deres vegne! Klem fra meg

 14. Så fint det var hjemme hos dere 😀 Dere må kose dere masse, som du sier det er nå det starter <3

 15. Nå må man slutte å være så sjalu på andre kvinner, og heller være glad på dems vegne for det de oppnår. Hvorfor skal man på kjeft og beskjed om at man burde skamme seg for å legge ut lettkledde bilder, bare fordi man er trent og slank? Mens hvis du har former eller «litt ekstra» på kroppen, da skal du hylles opp i skyene for at du legger ut lettkledde bilder. Hvorfor er man et bedre forbilde for andre hvis man har «litt ekstra» på kroppen, enn hvis man er trent, sunn og slank? For meg virker det helt merkelig. Uansett hva man syns om andre sine bilder så kan man holde negative kommentarer for seg selv. Man kan ikke legge skylden for at jenter har spiseforstyrrelser osv på en person bare fordi hun er slank! Caroline har en sunn, slank og trent kropp, og det burde hun få lov til å vise fram og være stolt over, uten å få kommentarer på at det er dårlig gjort at hun legger ut sånne bilder. Hvorfor skal andre få lov og ikke hun? Caroline er et forbilde på at å spise sunn mat, kose seg inn i mellom, og trene regelmessig gir deg en sunn og sterk kropp som tåler det meste 🙂
  Gratulerer så mye med barn Caroline! håper dere får en fin tid fremover 🙂 Så deilig for deg at kroppen allerede har kommet tilbake 😉

  Hilsen en leser som blir inspirert av å se at regelmessig trening gir gode resultater 🙂

 16. HEI fine du! Må bare si gratulerer med tuppa, nok en gang. Og bilder du la ut på insta, OMG, hot mama! Du ser fantastisk ut. Syns foressten det var veldig lurt av dere å legge ut bilde av henne når hun ble født. Jeg vet ikke om dere har samme tankegang som meg når det kommer til det, men ettersom du er en såppas offentlig person er det greit å lette litt på presset, så ikke det blir til at folk snikfotograferer henne osv. Må jo selvfølgelig si at hun ser utrolig vakker ut, og jeg syns hun er en fin blanding av dere begge. Kos dere masse, og nyt tiden med lille Nelia.

 17. Katinka

  Er det søsteren din som holder Nelia på sort hvit bilde? Fint bilde!

 18. Sikkert bra at dere reflekterer over hvor mye dere skal eksponere barnet på nettet. Nå tror jeg for så vidt ikke bilder av såpass små barn er noe farlig. Verre er det når hun blir større. Men, det som er mer betenkelig er vel at du velger å legge ut et bilde av seg selv halvnaken når du nettopp har blitt mamma. Det er kanskje også noe dere bør tenke på. Før var du bare deg selv, men nå er du noens mamma. Bør ikke det ha noen konsekvenser for hvordan man eksponerer seg selv? Hadde vært interessant om du tok den diskusjonen.

 19. Anna Larsen

  Du har vist hvordan det går ann å trene gjennom hele svangerskapet, og hvordan man ikke bare må sette seg ned fordi «det er enklest», men du har faktisk klart å trene, om ikke så mye som ønsket så mye du får til! Derfor synes jeg det er utrolig trist med noen av kommentarene du får på blant annet instagram, der du legger ut et bilde av kroppen din – og noen folk med en gang klager på at du har push-up bh, de liker ikke at du legger ut bilde av deg selv eller at du ser bra ut. Selvfølgelig er det en ammebh, og det burde man vite før man slenger ut en kommentar.. Det er utrolig trist hvordan noen folk ikke unner andre mennesker noe de har kjempet hardt for å få til. Du har en fantastisk kropp, selv 4 dager etter fødselen! Dette har du selv jobbet for, og derfor burde du få være stolt, ikke bli «hatet»! Synes norge burde bli bedre på å støtte andre, og å unne andre det de jobber for.. Man bør få være stolt!

  Gratulerer med en kjempesøt jente, gleder meg til å lese bloggen din i tiden fremover! Kos deg masse med både trening og den nye familien din, du fortjener det! 🙂

 20. Gratulerer så mye med en perfekt liten prinsesse 🙂 Og ikke minst et nydelig navn til henne 🙂 Du kommer til å bli en helt fantastisk mor for henne!
  Du er en helt utrolig inspirerende person som jeg gleder meg til å gå innpå bloggen til hver eneste dag. Får et smil rundt munnen hver gang du skriver noe for du er så utrolig positiv og et så utrolig varmt og åpent menneske. Skulle vært flere som deg i verden.
  Håper virkelig ikke du tar innover deg alt negativt som blir skrevet i forbindelse med graviditeten og fødselen fordi alle negative kommentarer er kun sjalusi! Blir sjokkert når jeg ser voksne kvinner komme med utrolig stygge og sårende kommentarer. Skulle tro disse hadde visst bedre.

  Lykke til videre Caroline 🙂 Du er et fantastisk menneske både på innsiden og utsiden, aldri glem det!

 21. Madeleine

  Lurer litt på hvor jeg finner mappen Nelia offentlig jeg da??? vil gjerne følge dere begge to. Jeg elsker bloggen din Caroline!!! Nelia er vakker og nydelig, akkurat som sin mor 😀
  Stå på, du er iallfall MITT forbilde! Sender deg en god hjerteklem

 22. Først og fremst; gratulerer med lille Nelia:) Har ikke kommentert noe før, men begynte å lese bloggen din for noen mnder siden, og må si at jeg finner mye glede i tipsene du gir, mannen er ikke så fornøyd når pengene flyr til nelly, coverbrands og diverse men, haha, han får jo en smashing frue så da tenker jeg han overlever:)

  Deretter må jeg bare si at du har min sympati, for alt du må takle å høre! Herregud, du har da vitterlig ikke spurt noen om hva du skal ha på deg, hvor mange bilder du skal legge ut av DIN unge på face, hvordan du skal omtale barnet ditt osv. Jeg syns du er ett fantastisk inspirerende menneske, og JA du er ett ideal for hvordan man skal se ut etter en fødsel! Jeg trodde at de anbefalte at man var i aktivitet under svangerskap jeg, og grunnen til det var at man «kom seg» fortere etter fødsel? Eller er gravditet en unnskyldning til å la alt forfalle og toppe alt med en finale av en fødse, for så og se helt jævlig ut etterpå? Du er nydelig, og ett forbilde som er sterk, sunn og fornuftig. Jeg håper du ikke hører på desse sinnsyke menneskene, og koser deg glugg ihjel. Om noe annet skulle forekomme, så kanskje det hjelpe at iallfall jeg er kommet i min livs form pga deg og din blogg. Ha en strålendes desember, alle tre!

  Klem fra bloggleser.

  1. Ida….. Det er på grunn av det forvrengte enkelte mennesker, slik som deg, blir sittende med at vi andre som VET BEDRE reagerer. Det pussige her er at Caroline ALDRI har kritisert noen og sagt ting som du sier. Slike ting som «Eller er gravditet en unnskyldning til å la alt forfalle og toppe alt med en finale av en fødse, for så og se helt jævlig ut etterpå? «. HUN dømmer ikke folk. Jeg syns hun er kjempeflott (ikke at det er min jobb å syns noe som helst om noens kropp egentlig), men faktum er at du skal være genetisk veldig veldig heldig for å se ut som henne etter fødsel. Når man sier «komme seg» etter fødsel snakker man om hvor fort energien er tilbake, hvor fort man er klar for fysiske utfordringer igjen. Jeg var også slank og veltrent som henne. Trente tung styrke til i uke 32 og da fikk jeg kraftig bekkenløsning og klarte kun å bevege meg litt med hjelp fra kiropraktor. Gledet meg masse til det skulle gå over etter fødsel, men det gjorde det ikke. Isteden fikk jeg postpartum thyroidea (hormonkræsj av stoffskiftet) noe som ga meg 15 kilo ekstra på no time før de fant ut hva som var galt. I tillegg er jeg bare 150 høy og ikke så heldig som Caroline at livmoren min er bakoverbøyd, så obviously tok ungen (som endte på 3200 gram) mye plass utover og det resulterte i en fullstendig ødelagt magehud. Om en 19 åring ser det fantastiske bildet av Caroline og (som deg, feilaktig) tror at om man bare trener like hardt og spiser like riktig så vil man se ut som før graviditeten bare 4 dager etter fødsel, hvordan tror du 19 åringen vil føle seg når hun da isteden ser ut slik jeg gjorde? Det beste er at Caroline ALDRI har påstått at det er slik, det er noe dere andre som antagelig aldri har vært gravide eller har kjent noen sunne personer som har vært gravide har pønsket opp helt selv. Det er ikke slik du tror. Det hjelper å holde vekten innenfor den anbefalte økningen på 12 kilo, og det hjelper på humør, trivsel, fødselstid og hvor fort man er på beina igjen etter fødsel om man trener (vel og merke om bekkenet ikke er ødelagt da), men hvor tøyelig magehuden er er genetisk. Man kan ikke smøre den mer tøyelig slik fjortisser ser ut til å tro og man kan ikke styre hvor stor magen blir, for magemusklene splitter seg hos ALLE gravide etterhvert i svangerskapet. Husk på det jeg har skrevet her når du en dag blir gravid, for da slipper du den enorme skuffelsen det vil være når du ikke ser slik ut 4 dager etter fødsel, for det tilhører sjeldenheten kjære deg. Jeg syns det er sååååå koselig å komme innom bloggen til Caroline for hun er så lykkelig om dagen og hun er jo så snill og god og tolererer så mye piss fra vilt fremmede. Kommentarfeltet derimot tror jeg heretter jeg skal la være å lese…

   1. Hvordan vet du at jeg ikke har født? På hvilken bakgrunn, mener jeg? Er ikke det ganske feilaktig av deg å anta noe sånt? Det står heller ingen plass at jeg ikke vet at man blir sliten av en fødsel gjør det vel? Når jeg forsvarte Caroline å brukte ordene «forfalle og jævli», hvordan vet du at jeg foreksempel ikke var en av de? Og som direkte konsekvens av det det førte til, tok jeg ett tak for å føle meg bedre. Jeg er ikke idiot, jeg vet hvordan man ser ut etter en fødsel, jeg vet det ikke har bare med kosthold og aktivitet å gjøre. Men jeg skulle ønske jeg levde sunnere, og om jeg hadde gjort det, så hadde jeg kanskje sett annerledes ut. Ikke minst følt meg bedre. Så igjen, applaus til folk som fronter en sunn livsstil under graviditet. Jeg vet hva andre veien kan føre til, og takket være inspirasjon, bla bloggen til caroline, så føler jeg meg sunnere, bedre og har mer overskudd til mitt barn.

 23. Dette er vel første gang jeg kommenterer på bloggen din, så må nesten starte med å gratulerer med den lille prinsessa!
  I tillegg ville jeg bare legge ved en kommentar knyttet til bilde du la ut på instagram i dag. Etter å ha kommet over flere tråde hvor folk kritiserer måten du ser ut kun fire dager etter fødselen, noe jeg personlig ikke syntes noe om.
  Noe jeg faktisk syntes noe om er at du ser fantastisk ut og det er beundringsverdig å se. Det er jo ikke til å feie under ett teppe at faktisk ikke har sittet i sofaen under hele svangerskapet og spist potetgull og sjokolade, men at du faktisk har jobbet for å se slik ut som du gjør i dag.
  Det er direkte trist hvordan folk skal snu og vende på ting. I stede for å løfte deg opp, gratulere med ungen og ikke minst skryte av hvor godt du ser ut etter fødselen, så kommer jeg heller over en artikkel hvor tittelen er «Jeg føler meg feit fordi Fotballfrue har født». Jeg skumleste gjennom artikkelen fordi jeg allerede etter overskriften mente dette bare var tragisk.
  Jeg syntes det blir feil av media ovenfor deg spesielt men også for andre. Hvorfor heller ikke bruke deg som et forbilde over at det faktisk går ann å trene godt gjennom svangerskapet, i stede for å måtte trene ræva av seg etter fødselen for å oppnå en kropp en kan bli fornøyd med i etterkant.
  Jeg bare følte for å si det og syntes du fortjenr alle positive ord du kan få, alle andre meninger kan folk holde for seg selv.
  For på slutten av dagen er du også bare et menneske som alle oss andre, og du sitter med en nyfødt baby som du har all grunn til og være stolt over. I tillegg sitter du igjen med en kropp du har jobbet for å oppnå, selvfølgelig har kroppen fått noen virkninger etter en langt svangerskap. Men det du sitter igjen med har du all grunn til å være stolt over. Du har all grunn til å drite i alle kommentarene om at du ikke burde lagt ut bilder eller what so ever! Du fortjener og stå med to bein godt plantet på jorda og være stolt av den du er og hva du har oppnådd! Jeg bøyer meg i støvet og sier; Godt jobba og igjen, gratulerer med den lille prinsessa!
  <3

 24. Grattis med baby!! Oi.. Så fæncy så ikke jeg ut da jeg skulle dra hjem fra sykehuset med bebbisen min.. :P… Jeg var feit og fæl 🙂 Men det er jo forskjell på folk.. Hehe..
  🙂 Ha en fin dag.

 25. Årh, hjemreisen – en utrolig stor milepæl, selv om det i prinsippet er så lite. «Bare bilturen hjem». Jeg husker det så uendelig godt og følte på samme måte som deg. Spennende, overvelmente, litt skummelt, deilig… alt på en gang!

  Håper dere koser dere hjemme alle fem – det er så fantastisk tid og jeg kjenner jeg savner spedbarnsboblen når jeg leser innleggene dine. Og selv om jeg tror (egentlig vet) du hever deg over alle krasse og negative kommentarer, så la aldri det påvirke deg og den fantastiske tiden dere nå har. Til det er den altfor dyrebar!

  Stor klem til dere alle sammen!

 26. Shit, godt gjort å se så bra ut bare noen dager etter fødselen, hadde aldri i livet tatt på meg kjole og høye heeler, creds til deg 🙂
  Gratulerer så mye med den lille, utrolig fint navn dere har valgt 🙂 nyt tiden sammen!

 27. Jeg så dette undertøysbildet av deg på FB .
  Nå tror jeg du har tråkket feil. Jeg vet ikke om
  noen som legger ut bilder av seg selv på den
  måten. Og i hvert fall ikke hvis du har barn.
  Merkelig fokus å ha når en står midt oppi baby-
  tilværelsen.

 28. Må bare kommentere. Blir så trist at folk allerede skal være negative mot valg dere har tatt. Synes bildene av jenta deres er nydelige, og viser jo at dere tenker over hva som offentligheten får se. Ble imponert over at du ser så flott ut, håper jeg er like sprek som deg når jeg en gang skal gå gravid!

  Kan se på din søster at hun syntes det var kos å bli tante, kjenner meg så godt igjen. Er tante til en vakker jente på nesten to år, og har bildet av jeg som holder henne for første gang på skrivebordet. Er virkelig fantastisk!
  Nyt disse fine dagene, gjør akkurat hva dere ønsker og del akkurat det dere ønsker, vi er flere som er positive enn negative og vi støtter deg 🙂
  Mange klemmer

 29. Nå skal jeg fortelle noe til alle dere missunlige mødre som sprer så uendelig mye negativitet ovenfor i komentarfeltene.

  Om moren MIN hadde fått seg blogg idag og vært som Caroline, ja da hadde jeg vært stolt. Hvorfor? Fordi hun ALDRI sier noe tilbake til dere, hun er rett og slett i mot mobbing og tar seg ikke nær av det dere sier. Hun er ikke perfekt nei, men hvem er det? Hun er den hun er, og hun er stolt av det. Akkurat slik ungdommen og barn skal lære at verden er. Alle er forskjellige og man har rett til å gå den veien man vil i livet.

  Men om moren MIN hadde vært den som skrev dritt på bloggen til en annen mor, da skal jeg love deg at jeg hadde blitt flau. Det er DERE som er for mobbing og som ikke lar folk finne sin egen vei her i livet. Det er DERE som burde ha barn som er flaue over dere.

  Mer enn det trenger jeg ikke si.

 30. Anne Kristin Møller

  Hei, fin blogg! hva slags bloggløsning benytter du og hva anbefaler du.? takker og god helg!

 31. Nydelig jente du har fått, gratulerer så mye 🙂
  Hvilken rase er Ronaldo? Verdens skjønneste hund jeg har sett!

  1. Tibetansk spaniel 🙂

 32. Kjære Caroline.
  Først og fremst gratulere så uendelig mye til deg og din mann med en nydelig liten datter. Det har blitt mye styr rundt dere nå, men jeg håper dette styret er noe dere stenger ute, og at dere koser dere i denne herlige tiden.

  Jeg ville bare skrive til deg, da jeg er lei av å irritere meg over alle kommentarene jeg leser… Du hadde all rett til å legge ut bildet av deg selv! og ikke minst være stolt av deg selv. Det er så tøv at jenter skal oppleve å få dårlig selvtillit av det; for selv blir jeg bare enda mer motivert til å leve et sunt liv.. bare se resultatene hardt arbeid og de rette valgene gir! 🙂 Det er imponerende at du har holdt en så bra form før og etter fødsel.
  Selv har jeg sett damer rundt meg som spiser det de vil, ligger på sofaen så og si hele svangerskapet; når de får barnet har de gått opp gudene vet hvor mange kilo.. og hva resulterer det i? jo de ammer, og spiser nesten ingenting etter fødselen; DET er ikke sunt!
  Du har lenge vært, og er fremdeles et forbilde for meg 🙂

 33. Lille søte 🙂
  gratulerer så mye til dere begge 🙂

  men atter, hvordan i alle dager orket du og forlate sykehuset, så pent kledd? :-O imponerende! jeg gikk med sykehustrusa og den fine bleia, joggebukse, og en sliten t-shorte! 😛

 34. Gratulerer med den lille vakre jenta 🙂
  Jeg husker du nevnte tidligere i høst at du fulgte med på programmet Sigrid blir mamma. Det gjorde jeg også, og jeg husker så godt den episoden fra dag 2 etter fødselen hvor hun gråt hele tiden uten å vite hvorfor. Hadde du en sånn dag? Hehe Husker Sigrid sa at hun hadde hørt at ALLE fikk vist en sånn dag. Veldig merkelig spørsmål, men ble så nysgjerrig på dette når jeg så serien..

  1. Hadde helt klart en sånn dag, bare gråt av lykke, rett og slett. Har skrevet om det på bloggen 🙂

 35. Hei!

  For noen helt fantastiske stoler du har rundt spisebordet, hvor har du kjøpt dem? gratulerer igjen med den lille 🙂

 36. Caroline

  Til info så kommer det ikke opp noen bilder i dette innlegget, eller mange andre innlegg rundt denne tiden 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *