Velkommen til verden, lille Nelia

nyfødtengel

Nå har vi vært en liten familie på 3 i over 24 timer. Lille Nelia kom til verden 25. november klokken 09.10, hun veide 2720 gram, var 47 centimeter lang og er verdens vakreste, fineste skapning. Hun er helt perfekt, utrolig snill og uendelig vakker. Hun har allerede smeltet hjertene våre. Jeg trodde ikke at det var mulig å bli så forelsket – forelsket på nytt i den flotte mannen min og forelsket i det lille livet vi har klart å skape sammen. Jeg er så stolt ♥ 

__________________________________________________________________________________________________________

Fødselen gikk veldig fint, så jeg har det helt topp. Den varte i 7 timer og jeg klarte meg uten bedøvelse og sting. Det var en sterk opplevelse, og noe av det mest uvirkelige, men samtidig virkelige jeg noensinne har vært gjennom. Jeg deler gjerne fødselshistorien min med dere, men først må jeg bare nyte denne dagen med det lille mirkalet vårt som ligger og knitrer ved siden av oss. Vi er så lykkelige alle sammen.

♥♥♥

2870 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med den lille 🙂
  Husk å vær varsom på hva du legger ut, jeg vil se en blogg der du ikke publiseres bilder av barnet ditt som ikke passer seg. Alt lagres på nettet og hun vil engang bli stor og se det selv! :))

  Du blir er flott mamma utentvil, du har ett veldig godt hjerte. Og hun får en veldig snill pappa også! :))
  Kos dere masse, de vokser fort :))

 2. Ingvild

  Visste det måtte være noe muffens på gang når det var helt stille på både instagram og her på bloggen!:) Gratulerer så mye, og hun er heldig som får dere som foreldre!:) lykke til!

 3. Gratulerer 😀 ❤️❤️❤️

 4. Eliiiseee!

  Gratulerer så mye! E så glad på deres sine vegner! Begynte nesten å grine! Gler meg til å høre korssen det går!:D I mine øyner lever du virkelig det perfekte livet! hiihi Så nydliiig, itiillegg selv om navnet var veldig uventa, så var det bra dere tok eit navn, som ikkje alle andre har! Får vi høre historien hvorfor dere valgte akkurat det?:D

  1. Navnet Nelia er nok ‘stjælt’. De som bodde i huset dems før hadde en datter med samme navn;)

   1. Ja, det stemmer at det var her vi hørte det første gang 🙂

   2. Vi trodde datteren til de som bodde her het Nalia, og syntes det var veldig fint 🙂 Da tenkte vi at vi skulle lage en liten vri på det og bestemte oss for Nelia. Tror det var i oktober vi fant ut at det var Nelia hun egentlig het 😀 Ganske morsomt 🙂

   3. Hei Caroline, har fått med meg at du bor like i nærheten av kirkegården i Siljan.. Der er min oldemor, Nelia, gravlagt som jeg er oppkalt etter. Har vært nysgjerrig på om det var der du hadde fått inspirasjonen din fra, men det er ikke det altså?

   4. Nei, det er nok ikke det :/

 5. Gratulerer så mye med den nydelige jenta!! <3

 6. Henriette

  gratulerer så mye! hjertet mitt hopper av glede over den lille familien og den nydelige lille 🙂

 7. Gratulerer såååå masse♡♥♡

 8. Gratulerer så mye! Denne dagen har jeg ventet på. Og for en nydelig jente…. Du må være stolt! 🙂

 9. Ingvild

  Gratulerer så mye! 🙂

 10. Så nydelig hun er!
  Gratulerer så masse 🙂

 11. Gratulere så mye med en nydelig jente:) Håper alt står bra til med familien på tre! Nyt dagene og lykken;)

 12. Renate og Mikolaj

  Gratulerer så mye!!

 13. Ser ut til å være gansk lik pappan sin 🙂

 14. All the best for You and your Daughter. :***

 15. Gratulerer så masse til deg, Caroline og Lars Kristian! 🙂

 16. Gratulerer uendelig mye!=) Nydelig er hun, og veldig lik pappaen sin!=)

 17. Gratulerer så masse! Kul fødselsdato, jeg har også bursdag da 🙂

 18. Gratulerer så utrolig mye Caroline! Hun er nydelig! :):)

 19. Gratulere med liten pike!!:)

 20. litt sent ute her men gratulerer så utrolig mye med den lille prinsessen. Hun er virkelig vakker. Gleder meg til fortsettelsen 🙂

 21. Gratulerer så mye med den lille prinsessen 🙂

 22. Gratulera så mykje med vetla nurket!

 23. Therese

  Gratulerer så mye med en liten prinsesse! <3 Tenk at du har blitt mamma, må være det største i verden 🙂
  ønsker deg masse lykke til fremover og jeg gleder meg til å følge deg videre på reisen 🙂

 24. Åh, for en nydelig liten jente! Må være den skjønneste babyen jeg noengang har sett! Håper alt er bra med dere alle sammen, har sittet i spenning og ventet de siste dagene på å høre noe, og endelig kom det! Gratulerer så utrolig mye, ønsker dere alt godt framover! Hun er verdens heldigste som har deg som mor! Gleder meg til å høre hvordan det går fremover, gratulerer igjen, Caroline!
  Stoor klem! <3

 25. Charlotte

  Gratulerer så uendelig mye! Så nydelig, og absolutt noe å være stolt av ja! Håper på å se mer av den nydelige jenta 🙂

 26. Gratulerer<3

 27. Ååå, gratulerer så mye!! Hun var bare helt nydelig – som sin mor og far<3

 28. Ett stort grattis! Hon är verkligen söt 🙂

 29. Gratulerer så mye! 🙂 Jeg ble ganske rørt av å lese dette innlegget.
  Gleder meg til å følge dere videre.

 30. Belinda

  Gratulerer så myee med Nelia!! Er såå glad for at alt gikk bra!

 31. Gratulerer Caroline og Lars Kristian så mye!!! Hun er heeelt nydelig <3<3<3!!!

 32. Stort tillykke med ‘gevinsten’ fra det danske!

 33. Gratulerer så ufattelig mye, Caroline! Deres datter ser helt nydelig ut 🙂 Ønsker dere alt godt i fremtiden.

 34. Gratulerer såå mye Caroline! Hun er nydelig <3 Dere har valgt kjempefint navn. GRatulerer til begge dere!

 35. Madeleine

  Gratulerer så mye!! Sitter her og er rørt til tårer. Ønsker dere all lykke og kjærlighet i årene fremover <3 Nelia var utrolig søtt! Hun er en veldig heldig og vakker liten jente <3

 36. Alexandra

  Gurimalla for et nydelig nurk! Fikk skikkelig savn til nyfødt-følelsen ❤ gratulerer så mye! Like liten som min egen prinsesse var da hun kom til verden. Sukk, to år går alt for fort!! Nyyyyt!

 37. Så vakker liten , gleder meg til å få vår lille prinsesse til neste år ❤ bare lurte på hvor ammebhene dine var fra ?

 38. Markus Minge

  Så utrolig koselig at dere fikk født, dere er virkelig en fin familie. Drømmefamilien, jeg sender dere lykkeønskninger hele tiden. Ps. Kjæresten din er forbildet mitt også.

 39. Sebastian trimborg

  Hei, så utrolig koselig at dere har fått barn sammen, jeg og en min kjæreste odd martin Heltorp har alltid hatt et ønske om å få barn selv, men på grunn av småe problemer og dårlig samarbeid.
  Odd barn har alltid hatt problemer med pillene sine som er da viagra og diverse så jeg håper det ordner seg for oss!
  Gratulerer så mye hilsen Odd martin, Sebastian heltorp og Roy Trimborg

 40. Gratulerer så mye.
  Kjempe nydelig!!
  Gleder meg til å følge dere videre.
  <3

 41. Anna-Lisa

  Gratulerer med det lille mirakelet! 🙂

 42. Kristin

  Gratulerer så mye! 🙂 for en utrolig vakker jente

 43. Tillykke.. 🙂
  Synes det er super fantastik. 🙂

 44. Hei

  Jeg så nyheten i på nettavisen Varden. Gratulerer med jenta og det flotte navnet. Vår datter er 12 år og fikk navnet Nelia:-) Den gang var det kun 4 i Norge som het det. Hun fikk det etter sin tippoldemor. Familiehistorien sier at for 70 år siden fikk man ikke lov til å kalle barna Nelia, og de fleste ble kalt Nelly. Til og med tannlegen til vår datter synes navnet var så fint, at han valgte det til sin datter for snart 1 år siden:-). Nelia betyr horn eller den sterke.

  Lykke til:-)

  Hilsen Renate og Nelia

  1. Så morsomt 😀

   1. Hei Renate, det var vanskelig å kalle meg Nelia for snart 26 år siden,. Mamma måtte til justisdepartementet for å få godkjenning til å bruke det på tross for min oldemor som het det. De mente det ikke var et navn og at jeg derfor måtte hete Cornelia eller Gunelia eller liknende.. Det ble altså ikke sånn 😛 måtte bare skyte inn en kommentar på denne 🙂

 45. Gratulerer med den nydelige, lille jenta deres. Hun ser helt fortryllende ut.

  Nå har ikke jeg fulgt med på bloggen din, men alt styret i media rundt fødselen din, og instagrambildet av kroppen din etterpå har vært umulig å få med seg.

  Jeg vil bare si at mange av de stygge kommentarene du har fått i etterkant får meg til å skamme meg på vegne av oss andre mammaer. Jeg synes det er helt utrolig, at voksne kvinner som selv har opplevd de påkjenningene en graviditet og en fødsel medfører, både fysisk og mentalt, kan få seg til å rakke ned på en nybakt mamma på denne måten.
  Jeg husker veldig godt hvor sår jeg var i tiden etter gutten min ble født, og jeg kan tenke meg at du sitter med mange lignende følelser. Det å få et lite barn er jo så overveldende og stort, og man blir så var og sårbar for andres meninger. Det finnes vel knapt noen tid i livet hvor man er mer sårbar for kritikk.
  Jeg blir så lei av å se at mennesker går aktivt inn for å ødelegge denne tiden for deg. Synes du er kjempetøff som ikke lar dem knekke deg. Stå på med ditt du vakre Caroline, og fortsett å nyt barsel tiden med herligste lille Nelia.

  1. Takk for støttende ord 🙂

 46. Spør deg igjen 🙂 hvor fikk du de fine ammebhene fra ? Undrer ….

  1. De er fra GlamMom.no 🙂

 47. Jeanette

  Gratulerer så mye! Veldig morsomt å tenke på at lille prinsen min er født ett minutt før på samme dag som den skjønne datteren deres 🙂

 48. Nelia Charlotte Rønningen

  Hei Caroline!:-) jeg har fulgt bloggen din siden du startet å blogge. Jeg er så og si avhengig av den og må bare innom hver dag, opptil mange ganger om dagen. Du er mitt størte forbilde, og de som kjenner meg godt nok, vet veldig godt att jeg ser opp til deg. Han jeg var sammen med kjøpte kokeboken din, for den hadde jeg så lyst på, og var innom libris hver dag, bare for å se i boka di. Jeg hadde ikke råd til den akkurat da, men da fikk jeg den en dag, når jeg var litt deppa fordi jeg ikke hadde råd til å kjøpe den da. Jeg ble så glad.

  Når du kalte ungen din, Nelia så ble jeg helt fra meg. Jeg satt i klasserommet når jeg fikk vite det, og jeg klarte nesten ikke å snakke, så vennina mi spurte om det gikk bra med meg, for jeg ble helt stum og rød i ansiktet. Det var så rart å høre å se navnet på en skjerm, til ei så populær dame som deg. Jeg sendte mld og ringte rundt til de som viste jeg så opp til deg. De ble like rare og stumme selv, men de synes det var morsomt å høre at det navnet ble brukt. Her jeg bor så er det to stykker som heter det. Meg og ei jente til som er litt eldre.

  Jeg ble kalt opp av oldemoren til denne andre jenta som heter Nelia. Jeg synes navnet er super fint og spesiellt. Jenta deres er spesiell.

  Kos dere, Caroline,Lars-Kristian og Nelia! Ønsker dere alt godt!

  Hilsen jenta med samme navn som dattra deres:-) klem

 49. Gratulerer <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *