Nelly.com: wishlist

annonselenker 

1. kjole elise ryan 2. lue barts 3. lommebok see by chloé 4. genser paul and joe sister 5. veske friis & co 6. sko pieces 7. undertøy marie meili 8. hansker filippa k 9. klokke michael kors 10. kjole rebecca stella for nelly

__________________________________________________________________________________________________________

Jo eldre jeg blir, dess vanskeligere er det å faktisk ønske seg noe til jul. Jeg har alt jeg trenger pluss litt til og det er mange, mange år siden noe av det beste med julen var gavene. Nå er det bare stemningen alene, og det å være sammen med familien flere dager på rad som betyr noe for meg. Julematen, nye og gamle minner og ikke minst tradisjoner. Likevel har det blitt slik at det gjerne skal ligge noe under treet, og det er alltid noen som lurer på hva jeg ønsker meg til jul, så nå på morgenkvisten har jeg surfet meg gjennom nelly.com sine sider og funnet noen ting jeg blir veldig glad for.

Hos nelly.com kan du i disse dager registrere din egen ønskeliste og vinne hele greia! Men det kan jo også være kjekt å sende rundt til familie og venner for å gi litt inspirasjon 🙂 Du kan delta ved å klikke her.

__________________________________________________________________________________________________________

 – ♥ – 

47 kommentarer

 1. God søndag! 🙂

  Hihi, jeg bestilte kjolen der på fredag – tenkte faktisk at den var litt Caroline da jeg så den! Jeg har ingen erfaring med kjoler fra Elise Ryan, hvordan er de i størrelsen? Jeg bestilte i str s, er stort sett str xs/s 🙂

  Masse lykke til med siste uka<3

  1. De kan være litt romslige, så den vil sikkert passe 🙂 Bestilte den nettopp selv, er så fin! 🙂

   1. Kan man ha en vanlig bh under den kjolen? Veldig fin men litt avhengig av bh 🙂

   2. Jeg vet ikke, venter på den selv 🙂 Men det ser jo sånn ut 🙂

   3. Håper det – årets julebordkjole!:D

   4. Lekkert valg 🙂

 2. Maren A.

  Åh, de har så mye fint på Nelly for tiden! 🙂 Har et lite spørsmål. Kjæresten ønsker seg skiklær (langrenn) til jul, og jeg lurer på om du vet hvor jeg kan få kjøpt slike tynne skibukser og skijakker? 🙂 Finnes det en bra nettbutikk? Blir glad for svar 🙂

  1. Jeg har ingen erfaring med nettbutikker, men vi har handlet slike ting i sportsbutikk, har Bergans begge to 🙂 Både bergans og norrønna er gode merker, veldig dyrt, men langvarig 🙂

  2. Bergans har vel bare skiklær til fjellbruk? Anorakker ol.. 🙂 Hvis han ønsker seg langrennstøy til tur/trening i marka osv. så har jo både Bjørn Dæhlie og Swix mye fint! Det får du tak i i alle sportsbutikker. (kan også bestilles i butikkenes nettbutikker) 😉

   Hilsen sportsbutikkansatt 😀

 3. Jeg er ute etter slike hansker i skinn som du viser frem her.
  Men jeg kjenner jeg er skeptisk….de ser jo pene ut, men de ser unektelig kalde ut.

  Så spørsmålet mitt er om du har personlig erfaringmed skinnhansker, og kan si noe om de er kalde og bare brukes forde noen mener det ser pent ut, eller om de faktisk gir varme,

  Jeg skjønner at man ikke kan ha de på nordpolen altså, men……..

  1. Har dessverre ingen erfaring med disse, de er bare på ønskelisten min. Tenkte de var fine å ha på trilletur 😉 filippa k er et veldig bra merke, og det står i hvert fall at de er foret, så tipper de har et lite lag med ull innerst 🙂

   1. Ja de er jo fine da….

    Nå har jeg en «desember-datter» selv, og har vert ute på trilletur mang en vinterdag. Og for å si det slik….. DET ER KALDT Å TRILLE VOGNA…for når fingrene krøller seg rundt håndtaket på vogna…..ja da blir det kaldt…….Selv om vintersolen på sitt kjølige vis varmer litt.

    Så jeg vil si slike hansker er FINE på trilletur, men praktiske og varme på trilletur, nix, selv ikke om de er foret og med ull i.

    Men for å ha på seg når man skal sitte i bilen på vei fra a til b eller inn og ut fra kjøpesenter ol tipper jeg de kan være bra nok i og med at de har fòr………

  2. Kommer helt an på om de er foret eller ikke. Jeg har flere skinnhansker. De som ikke er foret er ganske kalde. Gir ca like mye varme som de tynne hanskene du kjøper på HM og Cubus bare at det ikke blåser så lett igjennom. De passer fint nå her i Oslo, men blir det veldig mye kaldere blir de for kalde. Hvis de er foret derimot, gir de endel varme 🙂

 4. Hei! Jeg lurer bare på hvilket program du bruker for å lage slike collages som dette? 🙂

  1. cs5 / photoshop 🙂

 5. Christine

  Hei:) du har sikkert svart på dette før! Men hvilket program bruker du for å lage collager som du har satt sammen her? Gir meg stor insoirasjon til å lage ønskeliste på denne måten selv:) 🙂 lekkert!!!!

  1. jeg setter de samme i cs5 / photoshop 🙂

 6. Christine

  Skulle stå inspirasjon ;P

 7. Passer kanskje ikke til dette innlegget. Lurte på om du har brukt noen fødselsforbredende oljer(jordnøttolje eller lignende) og om du har prøvd bringebærbladkapsler?:-) om vi vil svare da. Ha en fin søndag, kanskje siste kun dere to før baby er kommet?

 8. Så utrolig fine ting, og masse herlige farger! 🙂

 9. Åh, den Elise Ryan kjolen var helt nydelig synes jeg – ble klikket hjem med en gang 🙂 takk for nok et innlegg med så mye fin inspirasjon 🙂

 10. Lyckliga Ingrid

  Til Maren A: Sjekk ut XXL.no ang skiklær til menn. De har masse fint der fra Bjørn Dæhli og Swix. De leveren også på døren.:)

 11. Å den kjolen fikk jeg i posten på fredag . Var kjempe fin. Men spesiell form på. Er en xs noen ganger s . Bestilte den i xs og den er alt for liten i midjen (rundt der med silke båndet) og alt for stor oppe med blondene. Kjipt:( må få lagt den ut litt i midjen og sydd inn oppe .

  1. når det gjelder elise ryan synes jeg de tidligere har vært litt store i strl. faktisk, men det kan jo variere fra plagg til plagg :/

 12. Er liksom i midjen jeg trekker minst av alle steder. Til den som spør over . Bh vil vise bak men ikke foran. Da den er igjennomsiktig stoff og åpning i ryggen

  1. Jeg lurer på å bestille denne kjolen, men jeg forstår ikke størrelsemålene i guiden til denne kjolen på nelly. Jeg varierer mellom str xs og s som deg og er 160 høy. Hva tror du er best å bestille i den kjolen? Er det stretch i båndet i midjen?

   1. Cecilie

    Da ville jeg definitivt gått for s. Problemet er da at det gjerne blir for stor oppe rundt brystene og skuldrene. I Xs til meg var den alt for stor oppe og alt for liten i midjen. Er ingen elastisk i båndet nei. Det er glidelås bak så den lukkes med. Fikk den bare halvveis igjen. Veldig rar i størrelsen hele kjolen. Jeg er ganske smal i midjen men jeg fikk den ikke igjen en gang. Er rett slett ribbena som var i veien 🙁 kjedelig.men skal til sydamen med den i morgen

 13. Hi Caroline! Geat wishlist, love the sweater, the bag and the beanie most. You would be stunning with both dresses!:) Happy Sunday, baci! xo

  1. I love the beanie, so cute 😀 <3

 14. Wow what a great wishlist! I love the beanie and dresses 🙂

 15. Hvilken krølltang har du brukt på forsidebildet??

  1. Det var i en shoot for Nelly, så det vet jeg ikke :/

 16. Huff, den veska var grusom. Ønsker du deg virkelig den, eller er det bare reklame?

  1. Dette er mine ønsker, jeg har bare brukt lenker som må merkes med annonselenker, det er ikke ting jeg har fått eller må skrive om, men tenkte å tipse om konkurransen og også min ønskeliste 🙂 Selv om jeg liker vesken, betyr ikke det at alle gjør det 🙂

 17. Mye fint! 🙂 Men siden jeg vet du er opptatt av dyrevelferd vil jeg bare si at Barts produserer luer med ekte pels. Så ville styrt unna disse:)

  Se feks denne saken:
  https://minmote.no/2013/04/ble-lurt-av-nettbutikk-selger-ekte-pels-som-fuskepels/

 18. Bestilte den nydelige kjolen fra Elise Ryanair selv nå! Helt skjønn!

 19. Hei.
  For en nydelig lue og veske. Lurer på om ikke de skal bli mine.
  Har altfor mange vesker, men har på følelsen av at jeg trenger flere. 🙂
  Klem.

 20. Hei Caroline!

  Først vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din, den er veldig inspirerende! Håper alt står bra til meg deg og den lille!
  Jeg lurer på om du kan hjelp meg med en ting! I år vil jeg lage en sunn julekalender. En kalender med f.eks. lapper hvor det står at jeg skal spise 5 om dagen (eller lignende), energibarer, og andre sunne ting! Håper du skjønner hva jeg mener! Jeg trenger litt hjelp til hva jeg kan ha i kalenderen, har du noen forslag? Det hadde hjulpet meg veldig!
  På forhånd takk!

 21. Så mye fint! Er så spent på den lille prinsessa som snart kommer! Lykke til 🙂 har du noe plan for bloggen da det hele starter?

 22. Flotte ønsker 🙂 Ha ein fin søndag!

 23. Nydelig lue og enda mer lekker klokke <3 Her skal mannen min og jeg gå sammen om hverandres julegave i år; blir en AQVIA Balance kullsyremaskin <3 Økonomien er dessverre ikke den samme med to småbarn, familievennlige biler og hus 🙁 Skulle veldig gjerne hatt en like innbringende blogg som deg, du er superflink!! 😀 klem

  1. Gled deg, du kommer til å bli glad i den 🙂

 24. HEI!
  jeg bare lurer på hvor du får de nydelige kjolene dine fra? jeg har lyst på en lang kjole til jul, og med lange armer. og jeg lurer på om du veit hvor jeg kan få tak i det til en rimelig symbolsk pris? har du noen tips, eller syntes du jeg burde få en skreddersydd kjole med mine ønsker på i stedet.. enn å gå rundt å lete etter en julekjole? <3

  – JJ <3

 25. Gavene betyr nok mest for barna uansett hehe. Min datter var 4 måneder den første julen sin og hadde fått en bamse som sa mamma og pappa når en trykket på føttene dens. Hun skrattlo for første gang da hun hørte det og vi lå alle flate på gulvet av hvor skjønn hun var og er ; ) Du har masse å glede deg til fremover. Den morskjærligheten kan ingenting slå. Jeg blir varm i hjertet bare av å prate om henne ; ) Masse masse lykke til i innspurten. Misunnelig på deg som snart får herlig babylukt i huset…

 26. Om noen vil så kan de få kjøpe kjolen av meg:-) Elise Ryan kjolen. Den er størrelse Xs og ubrukt så klart da den var for liten til meg og dessverre ikke mulig å legge ut.

 27. Hei. Hvordan setter du sammen bildene i bloggen med den skrifta du bruker? Har du en app? El bruker du pc? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *