Carousel of love

– lovebug – 

__________________________________________________________________________________________________________

Hahaha!! Dauer like mye hver eneste gang! Humor er en av de viktigste ingrediensene i et forhold, så den må opprettholdes ♥ Vi står på farten for å reise inn til byen etter hvert, der har vi en avtale når det gjelder litt overlevering av klær, og så tar vi turen videre til ELIXIA. Satser på at det går fint å trene litt i dag, selv om jeg ærlig skal innrømme at livmoren verker noe så innmari til tider. Leste at det kan bli bedre av å bevege seg, så da satser jeg på det. I natt var kanskje den vondeste noensinne, jeg var våken så og si hele tiden og priset meg lykkelig da klokken endelig ble syv og det var «fornuftig» å stå opp. Tuslet ut på badet, tok på meg linser, vasket ansiktet og gikk tilbake for å vekke Lars-Kristian, men da sovnet jeg selvfølgelig igjen *haha* Det eneste som hindret meg fra å tro at jeg hadde rier i natt var det at jeg sovnet nå og da, for man sovner tydeligvis ikke om det er rier, såpass har jeg lært 😉 Det skumleste er jo at dagen i dag faktisk er den opprinnelige termindatoen min, om jeg regner ut fra første dag i siste menstruasjon, så jeg er jo litt spent på om noe skal skje. Men det gjør det helt sikkert ikke. Uansett, jeg skal unngå flere detaljer. Vi sees senere ♥ 

133 kommentarer

  1. Det er ingen tvil at du kommer til å kjenne forskjell på kynnere og rier. Kynnere stopper opp når du beveger deg rundt omkring. Rier tiltar. Prøv å gå oppe å beveg deg så mye du kan under fødselen, da jobber musklene dine godt. Jeg er 4 barnsmamma som vandrer rundt helt til pressriene kommer. Har aldri hatt behov for smertestillende da jeg synest det hjelper å trakke rundt. Fødselen går raskere også , min lengste er på 3,5 timer og korteste på 50 min;)) vi bor heldigvis helt nær sykehuset;) dette kommer du til å fikse helt utmerket;))) gle deg! Helt fantastisk og magisk i det du får skatten din på brystet… Varm og nydelig;)) lykke! Kjenner litt at det er vemodig å ikke skal ha flere når jeg snakker om dette øyeblikket, men utrolig rik som har fire skjønne hjerter. Ønsker deg lykke til!

  2. Slike bilder tok jeg og samboeren dagen før jeg fødte! Tipper du er på føden idag ja! 😀 også vil jeg gjette navn! Jeg tror det er Leah 🙂 lykke til vakre frue!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *