Minijulebord

Velger å kalle gårsdagen for et minijulebord, for vi spiste julemiddag hele gjengen, jeg endte på pinnekjøtt og det er vel snart 1 år siden sist. Det var så godt! Til dessert ble det karamellpudding med amarettokrem, og herlighet! Den kremen! Det skal jeg lage mer av! 

Tiden flyr i godt lag og faktisk var vi ikke i seng før nærmere klokken to, så i dag har vi ligget våkne fra klokken ti, sett på ski og bare tatt det helt rolig.

__________________________________________________________________________________________________________

Antrekket for gårsdagen ble en kjole fra asos som jeg trodde jeg måtte vente med å bruke til mini var ute, men stoffet er stretchy, så den sitter som et skudd allerede nå.

kjole asos / pumps nelly / ring hasla / veske new look / smykke dyrberg kern 

__________________________________________________________________________________________________________

Senere i dag skal vi en tur på ELIXIA begge to, elsker at Lars-Kristian har ferie og kan trene sammen med meg. Det er blant de beste følelsene i verden, tror jeg. Håper dere har en kjempefin lørdag 

118 kommentarer

 1. Du er så flott! Kjekt å lese bloggen din:) Virker som du lever et perfekt liv med nydelig utseende, kjekk mann, baby på vei og et råfint hus! Glad på dine vegne selv om jeg ikkje kjenner deg:) Misunner deg jo litt, men prøver å heller unne andre et godt liv enn å være smålig:-)
  Håper svangerskapstilværelsen går fint og at den lille snart kommer! Gleder meg til å se henne(regner med du kommer til å vise henne frem etter hvert;)
  God helg!

 2. Elisabeth

  Hei, eg har nylig begynt å følge deg. Synes det er så koselig å se alle forberedelsene dine før prinsessa kommer. Har selv en jente på 10måneder, og det er bare helt fantastisk! Du sier den beste følelsen i verden er å kunne trene med mannen din, det tror jeg kommer til å endre seg snart

  1. Nei, blant de beste i verden 🙂 Blant de beste er også kjærligheten vår til hundene, til familie og ikke minst forelskelsen. Men den følelsen når Lars-Kristian endelig har ferie og fri i helgene, den er også innmari god 🙂 Det var det jeg mente 🙂

 3. Du er alltid så classy og pen, tror ikke jeg kunne fått sagt det nok! I tillegg synes jeg du og Lars-Kristian passer så godt sammen, han virker som en veldig snill og god mann som støtter deg uansett hva. Håper du aldri slutter å blogge, gleder meg som et lite barn til å lese også etter at dere har fått en datter. Lykke lykke til, dere fortjener alt godt 🙂 Jeg er skråsikker på at dere blir helt fantastiske foreldre, kun dere selv vet hva som er best for deres barn! <3

  1. Tusen takk, det håper jeg. Vi er så spente på fremtiden, og gleder oss uendelig mye til å bli kjent med datteren vår. Håper hun vil komme ut og hilse på oss snart 🙂 <3

 4. Hi Caroline!:) Seems you had a lovely evening. The place is so cosy, love the decor, the food is very appetizing. But most of all I simply adore your outfit, the dress is super lovely and you definitely look enchanting with it. You are the most wonderful pregnant women!:) Very sweet too!:) Kisses, happy weekend! Baci!:) xo

 5. hvor lenge har du tenkt å amme?

  1. Fullamming i 4 mnd. og deretter introdusere henne for fast føde, amme litt til hun blir 6 mnd., så får vi se 🙂 Er jo ikke alltid dte går etter planen heller 🙂

   1. det var ikke lenge. jeg klarte ikke ikke å få melk lengre enn to måneder, dessverre.. det er noe jeg bebreider meg selv for den dag i dag, gutten min er svært ofte syk. men du får jo til alt, så vi får håpe at du holder ut så lenge som mulig!

   2. Veronika

    Gir ikke helsedirektoratet råd om fullamming i 6 mnd og delamming opp til 1 år? Hvorfor vil du amme så kort når dette er så viktig for jenta di?

   3. Det er kommet relativt ny forskning som viser at det kan være lurt å introdusere fast føde allerede fra 4 mnd alder. Blant annet er introduksjon av gluten før 6 mnd assosiert med lavere risiko for cöliaki.

    Selvfølgelig vil vil det beste for datteren vår, skjønner ikke at du tror noe annet? Jeg skal selvfølgelig amme utover 6 mnd om jeg får det til, men det er jo ikke alltid et går slik man tror.

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24101761

   4. Veronika

    Du misforstår meg litt. De fleste begynner med litt innføring av fast føde fra 5-6 mnd, men det betyr jo ikke at man slutter med amming, langt i fra. Morsmelken er særs viktig for barnets fremtidige helse, og som mor gjør man vel hva man kan for å kunne amme sitt eget barn? Dersom du slutter å produsere melk tidlig har du forhåpentligvis lært noe til neste gang.

    Jeg tenker det mest fornuftige vil være å gå etter hva barnet selv vil ha, du skjønner fort når hun går lei pupp.

   5. Da tror jeg vi begge misforstår hverandre, ref. den andre kommenteran min her i tråden vedrørende hvor lenge jeg skal amme 🙂

    Det er ikke så smart å kun gå etter hva barnet ønsker, om det var det du mente.

    «Dersom du slutter å produsere melk tidlig har du forhåpentligvis lært noe til neste gang.»

    Det er snakk om å introdusere fast føde. Ta det helt med ro.

   6. Er helt enig med deg Caroline 🙂 Vi begynte grøt og fruktmos fra 4 mnd alder. Er ett par typer man kan bruke fra 4 mnd hvis man ikke lager selv 🙂 Det er sunt for barnet å lære nye smaker 🙂 Småen elsker det!

   7. hei jeg synes det er rart at folk skal legge seg opp i ammingen din du har jo ikke begynnt enda!! jeg trur ikke da er noe fast som er best for barn bare retningslinjer som vi skal prøve og følge,alle barn er jo forskjelige.jeg har full ammet alle mine til 6-7 månder men jeg har masse melk/fløte 🙂 mens andre trenger annen mat fortere. allt kommer til og falle seg helt nturlig for deg:)

   8. Kristine

    Jeg sitter og leser til eksamen i ernæring, og et av temaene er blant annet mat og ernæring i alle livets faser! Det er ikke noe i veien med å innføre fast føde tidlig, det tar jo lang tid for den lille å venne seg til andre smaker og konsistenser så det kan lønne seg. Selvfølgelig er det nyttig med morsmelk til de er ett år, men det er ikke alle som faktisk klarer å produsere melk til barna er ett år! Moren min klarte ikke å få nok melk til meg etter at jeg var 4 mnd, og jeg begynte både med litt mat og morsmelkerstatning da. Det har jeg ikke akkurat tatt skade av, er frisk som en fisk og ingen matallergier med god helse!

    Det skal sies at morsmelkserstatning ikke er det samme som morsmelk fra deg Caroline, men det er kun fordi det ikke er mulig å produsere noe som er helt likt! Det er ikke noe i veien i det hele tatt med å gi barna morsmelkserstatning, det er HELT greit og akseptabelt og den er tilpasset barnets behov.

    Et tips fra meg er å introdusere med grøt til den lille, som du blander ut med morsmelk eller morsmelkserstatning eller morsmelk:) Opp til ett år 🙂 I stedet for vann altså 🙂 Så får du både fast føde og den bra morsmelken eller morsmelkerstatningen.

    Det er mye man skal lære seg når de små kommer er det ikke? Spennende og nyttig, og mange uvitende tullinger som tror de vet best 😉 Det viktigste av alt er at mor følger sitt instinkt hvertfall med mindre hun ikke er oppegående, og det har jo ikke du noen problemer med. 🙂 LYKKE TIL!

    Ps. Vet du at de små skal ha tran fra de er 4 uker? Helt sant 😀 Tenker hun rynker på nesa da stakkars!

   9. Synes det er bra du følger med forskningen jeg, så du kan «slå tilbake» med noe. Alt mulig alle skal legge seg borti. Du må stole på deg selv, men regner med du er vant med å få andres meninger hele tiden. Den artikkelen der var interessant synes jeg, og det ble jo nettopp skrevet en artikkel om dette tema i VG, men da var det ikke gluten som var tema, men B12. Linker til den om du skulle finne det interessant. Jeg venter også barn selv, og tenker fullamme til 4 mnd, fikk enda bedre grunn med din artikkel nå, så takk 🙂 lykke til videre! 🙂 har du på følelsen av at du vil gå på overtid forresten?

    Link: https://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10127852

    KLeeeeeem

   10. Kristine

    Du har egentlig rett i dette. Mange leger holder på å diskutere dette for tiden og de fleste leger mener det er lurt å introdusere gluten før barnet er 6 måneder kan lønne seg. 🙂

   11. Jeg må anbefale deg bloggen til Sara: http://www.paleoliv.no
    Hun har en bebiss som får en skikkelig bra start på livet! Hun ammet til babyen var klar for fast føde (det finner du ut selv, du trenger ikke følge noen råd, følg magefølelsen din, det er det som ofte gjelder) og startet med eggeplommer. Jeg vet det er anbefalt å introdusere gluten men sjekk ut boken Nourishing Traditions før du begynner med mat. Du kommer til å elske den!
    https://www.amazon.com/Nourishing-Traditions-Book-Baby-Child/dp/0982338317/ref=pd_bxgy_b_img_y

    Lykke til med innspurten! Baby kommer når den kommer selv om det er frustrerende å vente. FIkk min førstefødte selv før jul og det var utrolig koselig å sitte med ammingen mens alle andre stelte istand rundt meg. Ah, blir helt mimrete bare ved tanken.

   12. Rebecca

    En bok hvor Rudolf Steiner har medvirket? Aldri i livet om jeg ville kjøpt og lest den.

   13. Synes godt du kan tenke litt over hvordan du formulerer deg, Veronika. Vi er mange som leser bloggen. Jeg sitter her med et prematurt, sugesvakt barn, som gir dårlige odds for ammingen, og er kjempelei meg over å ikke få det til. Vi var innlagt på sykehus i to måneder, og har matet med sonde i seks av disse ukene. Jeg har pumpet og pumpet, men sliter med produksjonen. Da legger det sten til byrden å stadig bli minnet om hvor mye bedre morsmelk er for barnet:( som Caroline sier er det ikke alltid ting går etter planen.

   14. Vivian

    Hei Caroline. Jeg blir litt oppgitt over noen av kommentarene du får, vi alle som har fått barn ønsker selvfølgelig det beste for barna, men selvom forskning sier at det beste er å fullamme så og så lang tid vil jeg bare si til deg at hvis ikke ammingen går som du ønsker så ikke se på det som noe negativt. Jeg har ikke klart og amme noen av mine barn mer enn 6 uker og med første mann så følte jeg meg udugelig som mor, men vet du hva? Begge mine skjønne har vokst seg sterke og fine på MME. Håper jo du får til amming som du ønsker, men hvis ikke så ikke ta det negativt 🙂 ønsker deg masse lykke til med fødsel og alt som skjer etterpå, det er en fantastisk tid 🙂

   15. Tusen takk! Synes det er ganske spesielt å spørre om dette i det hele tatt jeg da, får følelsen av at det kun er for å diskutere. Det er klart alle vil det beste for barna sine. Og dersom man ikke får til ammingen, skal man virkelig ikke føle seg noe dårligere enn om man får det til. Jeg er forberedt på alt, selv om det ideelle selvsagt er som jeg beskriver 🙂

    Stor klem! 🙂

   16. Til Mari.
    Den steinen i mamma hjertet kjenner jeg godt til. Ikke at mine barn er premature så det er klart enda verre.
    Mine to eldste gutter mistet jeg melken til tidlig og tro meg jeg pumpet til det bare kom blod. Prins nummer tre er to måneder og når jeg hadde mistet melken til han fant de ut at grunnen til ammeproblemene var at han hadde stramt tungebånd. Ungene mine er friske flotte unger selv om de har fått erstatning. Men det er tøft å bli fortalt av samfunnet at man gjør noe galt selv om man blir herdet etter en stund. Tro meg du kommer til å få ett flott barn enten det er ammet eller ikke.

   17. LilleMy

    Kjære Mari! Måtte bare svare på denne. Fikk selv et barn 3 mndr før tiden. Skjønner veldig godt hva du går igjennom. Prøv å ikke tenke så mye på dette med amming/pumping. Nyt heller tiden din med den lille. Selv hadde jeg melk i ca 2 mndr (pumping hver 3 time hele døgnet) så var det slutt. Det jeg vil frem til er at dette er nå en god del år siden. Barnet mitt fikk mme til hun begynte med fast føde, og vet du hva? Hun har klart seg strålende! Gjør det bra på skolen, er så og si aldri syk.. Frisk fra topp til tå! Lykke til videre og kos dere masse. Tiden går alt for fort. Klem

   18. Unnskyld meg Veronika, men dette med å amme er en privatsak, hvor lenge folk ønsker å amme, om folk vil amme, osv, er opp til den enkelte, ikke kom her å trekk «dårlig mor-kortet» altså! For vet du hva det er mange som har blitt fostra opp på morsmelkerstatning opp igjennom, kjenner mange voksne som fikk det da de var små, og det har da blitt helt normale folk av de også! Jeg var en av de som ikke syntes noe om ammingen, jeg amma en stund, men måtte bruke ammeskjold osv fordi babyen ikke kalrte å gripe over brystvorta, det var et himla styr hele greia, likte heller ikke å amme offentlig, så når jeg endelig slutta etter noen mnd, så fikk jeg endelig muligheten til å nyte babytiden jeg også. Da var det mye mindre stress og dårlig samvittighet, nei vet du hva, vi lever i 2013, og MME er kjempe bra det også, la folk velge hva de vil gjøre og ikke vær bedrevitende, amming er og blir en privatsak. Og jeg er heller ikke redd for å si at får jeg et barn nr 2 så vil ikke jeg amme, og dette er mitt valg, og ingen andres!

   19. Er så enig med deg Maren! Syns det er rett og slett uforskammet og veldig frekt å blande seg inn i om andre folk har tenkt å amme eller ikke, hvor lenge osv. Hva pokker har andre me det??

    Caroline: Jeg er helt sikker på at du kommer til å gjøre det som er best for babyen og deg. Blir helt flau over hva andre får seg til å spørre og mene. Når det kommer til amming, er det faktisk ikke bestandig det beste for verken baby eller mor. En mor som trives og ikke sliter seg helt ut er vel så viktig som morsmelken. Verden er full av inteligente, oppegående mennesker som er sjelden syke og som knapt fikk en dråpe morsmelk. Ammepropagandaen går ofte over styr.

   20. Yvonne

    Det samme skjedde med meg Maren og er helt enig i det du skriver!
    Ellers vil jeg bare si Caroline at du er utrolig sterk som holder ut alle de tåpelige og kritiske kommentarene du får, når jeg var gravid var jeg superfølsom og jeg hadde aldri taklet alle de kommentarene du har fått gjennom graviditeten. Du er en utrolig sterk person og det står det respekt av!

   21. Tusen takk, Yvonne! Du er god! Det er så mange andre gode lesere også, så det gjelder å fokusere på dere 🙂

    Klemmer!

   22. Jeanett

    Hei. Det med amming vet man ikke noe om før barnet kommer
    Og hva som vil skje etterhvert. Min sønn ville ikke ha mer pupp
    da han fyllte 6 mnd så da var det frem med grøt. Han er nå 8 år
    og aldri syk. Nesten ikke forkjølet heller. Så tror det er veldig
    forskjellig. Som Caroline har vært inne på før » veien blir til mens
    man går»

   23. WORD! Skriver under på den!

 6. Det så ut som en perfekt fredag. Og så vakker du er! 🙂 Fortsatt masse god helg til dere <3

  1. Tusen takk, snille du! Fortsatt god helg tilbake 🙂

 7. Du har den søteste gravid magen i jeg har sett 🙂 nesten så jeg tror du kunne skjult den for lesere helt til termin hvis du hadde villet det.
  Hvor lenge er det til termin?

  1. Tusen takk 🙂 I dag er det 8 dager til termin, den er neste søndag 🙂

 8. Du ser så bra ut, Caroline 🙂 Og tenk, nå er det ikke lenge igjen til termin. Ææ det går fort 🙂

  Jeg lurte på en ting, har babyen din festet hodet? Og om hun evt. har det, kjente du noe til det og hvordan føltes det ut? Jeg er nøyaktig 4 uker bak deg i svangerskapet, og kjente skikkelig nedpress igår samt. masse stikkinger nederst i bekkenet. Og selv føler jeg at magen har synket en del, men vet ikke hundre prosent sikkert om det var hodet som festet seg eller hva det kunne være. Har du kjent noe lignende? 🙂

  Klem

  1. Hodet står dypt nedi bekkenet, men da jordmoren min kjente på meg på var det mulig å lee litt på det fortsatt (på onsdag), altså er det ikke festet i den grad at det står fast 🙂 Dette trenger nødvendigvis ikke å skje før under fødsel heller, sa hun, at ofte må det rier til for at det skal feste seg fullstendig 🙂 Magen min har også sunket, selv om den aldri har vært særlig høy, ser jeg forskjell 🙂 Jeg kjente det i hvert fall da hun snudde seg, det var romstering ut av en annen verden og masse mensmurringer, sov nesten ikke den natta :p

   Masse lykke til!

   Klemmer 🙂

 9. Her hos oss er det torsdag 🙂 Ha en fin dag flotte du!

 10. Caroline

  Hei Caroline!

  Du er alltid like fin, og en inspirasjon til tusen!
  Jeg lurte på en liten ting ang vippene du satt på. Hvordan er det med øyenskygge når du har de? Og fjerner du øyenskyggen med våtservietter?
  Hadde sånne vipper selv for 1 år siden, men følte at hver gang jeg skulle ha på øyenskygge, så kom det litt på vippene også, og det var ikke veldig fint 😛 Noen tips?:)

  C

  1. Ikke i hverdagen, men i går hadde jeg det 🙂 Da er det enklest å bruke q-tips ellers våtserviett for å fjerne 🙂 Fikk du med en tørr mascarabørste da du la vipper? Jeg bruker denne om jeg får noe skygge på vippene, men bruker gode skygger også, som så og si ikke drysser 🙂

   1. Caroline

    Tusen takk for svar 🙂

    Løsningen er nok noen bedre skygger for min del da ja 🙂

 11. HeidiPeidi

  Amaretto krem – kan du gi en rask forklaring? Eller blir det kanskje et dessert innlegg før jul… Nam, nam og ha en strålende helg.

  1. Vet egentlig ikkr selv hva det er, annet enn at det var latterlig godt 😉 Googlet og fant dette https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/gjesteoppskrifter/spennende-gjestemat/sjokoladekake-med-amarettokrem 🙂

   Klem!

   1. Amaretto er marsipanlikør, så hadde ventet litt med å spise mer om jeg var deg 😉

   2. Carina

    Hvis den kremen ikke var kokt før den ble pisket opp, vil jeg si ifra om at den faktisk inneholdt alkohol. Amaretto er italiensk mandellikør med temmelig høyt alkoholinnhold- og du burde ha spurt hva det var du ble servert før du spiste det. Ikke så koselig for hun lille å delta i mors alkoholinntak, selv om du såklart ikke gjorde det med vilje:/

   3. Den lille dosen der går nok helt fint, tipper det ikke ikke var merkbart en gang i blodet.

   4. Små mengder alkohol er aldri blitt påvist å være skadelig, og i mange land, feks Frankrike, drikker gravide kvinner ofte et lite glass vin til middag. At vi fraråder det i Norge er et føre var prinsipp. Men som Caroline påpeker så er nok det lille av alkohol som er i denne kremen neppe merkbart i blodet.

 12. Hei, nydelige Caroline. Jeg har fulgt deg i noen år, men jeg fikk dårlig samvittighet for at jeg ikke var flink til å kommentere. Det er på tide å kommentere bloggen din 🙂 For du er så fantastisk. Du er et stort forbilde, og ikke minst inspirasjon for meg. Det er ikke rart at jeg elsker å lese bloggen din, fordi du er alltid så positiv og spre glede. Gleder meg til å følge deg videre 😀 Håper du og mannen din får en fantastisk fin lørdag. Stor klem <3

  1. Ikke får dårlig samvittighet, kjære deg! Selv om jeg setter stor pris på det 🙂

   Mange klemmer!

 13. Hei Caroline!

  Våknet i dag av at jeg drømte om deg og den lille GUTTEN du nettopp fikk. Hehe kjente jeg ble litt stresset på dine vegne da det viste seg at den lille jenta di heller var en liten gutt. Har aldri hatt en drøm om deg før, men det beviser vell bare at jeg også gleder meg til 1. desember 🙂

  Masse lykke til i tiden som kommer. Jeg håper at jul med din lille familie kommer til å bli alt du noen gang kunne drømt om å få oppleve. Elsker bloggen din! Klem.

 14. Ha en god helg videre Caroline.

 15. Js, du er virkelig vakker, klem

 16. Ja skulle det stå

 17. Nam, pinnekjøtt! Det gleder jeg meg veldig til å spise igjen 😀 Så ut som en veldig koselig kveld i går, og du så smashing ut i den kjolen. Nydelig 🙂

 18. Åh, så nydelig du er! 🙂 Et levende eksempel på gravid-/mamma-glød! 🙂

  1. Tuuusen takk 😀 <3

 19. Fatter ikke at dette er en høygravid kvinne,at det bare er EN uke igjen til fødsel!!Du ser ikke gravid ut i det hele tatt,sett framifra iallefall! Bare en søt liten kul fra siden:-)Fantastisk flott,fineste gravide jeg har sett! 🙂

 20. Hva drikker d til maten ? Skal på julebord i kveld og trenger hjelp til et alkoholfritt alternativ ?

  1. Jeg synes farris er best, det ødelegger liksom ikke smaken på maten 🙂 Men før maten tar jeg gjerne en alkoholfri drink eller litt eplemost 🙂

 21. Kaja-Marie

  Så flott du er, Caroline!

  1. Tusen takk, snille deg <3

 22. Ahh, herlig julestemning i bildene dine, ser kjempekos ut!
  Klem

  http://www.tamt.blogg.no

 23. Du ser fantastisk ut Caroline 🙂 Flott kjole! Ha en strålende helg vakre deg:) Nyt de siste dagene som 2 🙂 Så gøy å følge med deg, bare 6 mnd siden jeg var der selv. Masse lykke til med fødsel 🙂 Det er så spennende;) Klemmer

  1. Tusen, tusen takk! Jeg blir helt rørt at å tenke på hva som følger de nærmeste ukene, det er så uvirkelig. Vi gleder oss så til å bli kjent med henne <3

   Stor klem 🙂

   1. Jeg skal love deg en ting, man er så rørt i graviditeten. Men bare vent til du blir mamma! Man trodde ikke man kunne bli rørt av hver minste ting. Kan gråte ut av det blå i ammetåka for hver minste lille ting når når man ser på lille vidunderet<3 Fantastisk opplevelse;)

   2. Hihi, alle sier det 🙂 <3

 24. Imponert over at du trener med kun en uke igjen til termin 🙂 Lykke til 🙂

  1. Er ikke snakk om hard trening altså, kun god bevegelse, styrke og tøying 😉

 25. Maria Sæther

  Du ser som alltid like smashing ut! Du kler virkelig å være gravid 🙂 Gleder meg sååå til å høre at den lille jenta er ute 🙂 Synes den kjolen din var så fin, men er så usikker på str, er den liten eller stor i str? Og vet du hvilken str som tilsvarer M? 😉

  1. Tusen takk for det 😀 xs er uk6, så da er m uk10, men denne er litt stor i strl., så jeg ville gått for en uk8 om jeg var deg 🙂

 26. Hei!

  Jeg lurte på hvordan du spiser når du er på resturant? Spiser du ikke potetene og det da? Med tanke på lavkarboen.

  1. Er ikke så ofte på restaurant, så de gangene jeg er det, tenker jeg ikke over inntaket 🙂

   1. Har så mange gange ønsket en «liker» knapp i kommentarfeltet! Du er bevisst, men ikke fanatisk (du skjønner hva jeg mener?:) når det gjelder kostholdet deres.:) God helg!

 27. Hei Caroline 🙂
  Som fast leser fikk jeg bare lyst til å legge igjen en liten lykke til hilsen. 🙂 Ikke lenge igjen til den store dagen nå, selv om frøkna ikke skulle komme til termin. Gikk selv 5 dager over med mine to første, det ble laaaange dager, men alt er glemt når man får det lille vidunderet på magen. <3 Og heller gå noen dager over enn og måtte ta hastekeisersnitt pga komplikasjoner i uke 30 som jeg måtte når jeg fikk tvillingejentene mine.

  Vil også ønske deg lykke til i bloggkonkurransen, har stemt på deg flere ganger, og lover å fortsette 🙂
  Ha en riktig fin lørdagskveld 🙂

  Klem fra Unni

 28. Har for første gang lest på et forum om bloggere i kveld, og inne på et forum hvor det snakkes om MammaTilMichelle så dukker dette opp :

  «Er spent på om fotballfruen skal oute sitt barn så mye, men kanskje hun må det for å få klærne, utstyret og diverse et barn trenger. De får jo mye sponset og det er jo slik de overlever.»

  Jeg blir rett og slett sjokkert… Hva… Jeg er målløs… Credits til deg, og de andre bloggerne, som holder ut all denne drittslengingen… «kansje hun må det for å få ….. diverse et barn trenger.»

  1. For å være helt ærlig så synes jeg rett og slett synd på disse menneskene, det er jo tydelig at de ikke har det så bra med seg selv 🙁

   1. Malene

    Følger de er veldig trangsynt rett og slett, og lettlurt kanskje, der de biter på alle agn media legger ut…

   2. Vet du hva? Jeg elsker måten du svarer på! Du bare hever deg over alt! Jeg er helt ærlig skikkelig imponert over deg:) foresten, de oldiskjerringene er bare misunnelig på de fine tingene du får sponset og kjøper selv, som de ikke har;)

 29. Syntes det er morsomt at når man har musa over bildene dine, så kan man se hva de er lagret som. «kjekken». tihi 🙂

  1. Haha 😀 *rødme*

 30. Wow, du ser helt utrolig bra ut til å være høygravid! Og jeg synes det er beundringsverdig at du legger slik vekt på slike ting som trening i svangerskapet. Må si du er kjempeflink 🙂

  Med det samme må jeg bare rose deg for hvordan du takler enkelte kommentarer… Mildt sagt blir jeg jo litt sjokkert over ikke bare hva andre skal kritisere(bare for å kritisere noe), men også hva de blander seg i. Du er veldig inspirerende på den siden og!

  Tusen takk for en fantastisk blogg å stikke innom, ønsker deg(og LK) lykke til resten av svangerskapet. Stå på 🙂

 31. Kristin G

  Ååååhh, d er slik en nydelig hørstvinterkveld. Og du er nydelig og perfekt uoppnåelig. Jeg nyter et glass riesling, og tar et ekstra for deg. Sender deg ønsker om en god helg, og en grei fødsel i løpet av en ukes tid. Kos og klem. PS! Nå så jeg at gulvene burde vært vasket … jaja, imorgen kanskje?

 32. 🙂 herlig! Godt du koser deg 🙂
  Men jeg må spørre om noe helt annet? HVordan stiller du deg i forhold til pels og hvordan pelsindustrien foregår?
  Nå om dagen er det mye fokus på angora, dun og canadagoose jakker og hvordan dyrene lider for dette.. Er det noe du har noen spesiell mening om? Jeg mener å ha sett du har publisert noe om dette før, men mulig jeg husker feil.

  1. Jeg er selv motstander av pels og kunne aldri brukt det.

 33. Hei, fine gravidejenta!!
  Ønsker deg all mulig lykke til med fødsel og med lillejenta:-)
  Enig med en som skrev her at du og mannen din ser veldig lykkelige ut sammen.

  Jeg har selv to små, ikke alt har gått etter planen- men vet du..
  Det ordner seg alltid. Fødsel, amming, nattevåk..
  Nå ser jeg tilbake og tenker på det hele med masse smil og kjærlighet.

  Synes også det er fantastisk at du klarer å «stå i mot» alt som blir kommentert her på bloggen din!!
  Stå på, fortsett med å pynte deg- du er en inspirasjon både med klær, kosthold og trening!
  Jantelovnorge- gå vekk!!
  God klem

  1. Tusen takk! Jeg også har troa på at det meste ordner seg 🙂 Alt er ikke like lett, men det ordner seg alltid 🙂

   Klemmer 🙂 <3

 34. Heihei Caroline! Jeg må bare si at du ser virkelig fantastisk ut! Jeg har fulgt deg over flere år,og jeg kan ikke tro hvor raskt de ni siste månedene har gått. Snart har du en liten prinsesse i armene! Dere må ha masse lykke til i tiden fremover med fødsel og barseltiden 🙂

  Jeg bare har et lite spørsmål: Jeg har hørt at gravide ikke kan spise pinnekjøtt/julemat generelt pga at det er så salt. Er det bare tull?

  1. Ja, tenk på det! Det er så uvrikelig <3 Tusen takk 🙂

   Gravide kan fint spise pinnekjøtt 🙂

 35. Amarettokrem høres kjempegodt ut. Men du er klar over at det er alkohol i den? Amaretto er mandellikør. Oppskriftene jeg finner skal man ikke varmebehandle kremen, altså er alkoholen fortsatt der. Men spist er spist.

 36. Hei Caroline.

  Det er helt utrolig hvordan du stråler. Jeg er rett og slett så imponert over deg. Ikke bare er du kjempeflott, veltrent og pen, men du har også bestandig kontroll på det meste. Tror mange kritiserer deg fordi de veldig gjerne ville vært i din situasjon selv. Det må du iallefall ikke bry deg om. Jeg tror du og mannen din blir kjempeflotte foreldre, og den lille frøkna kommer til å bli elsket fra dag én. Det er også det viktigste. Hadde jeg hatt anledning skulle jeg kjøpt det beste og fineste til mitt barn også, og det tror jeg gjelder mange av oss. Så bare kos deg masse med forberedelser og etter hvert med en liten bebbis 🙂 Det fortjener du!

  1. Du er god, Elin! Tusen takk for så fine ord! Vi gleder oss så mye til å bli foreldre, dette er en type spenning og glede ingen av oss har følt før, og jeg blir helt rørt av å bare tenke på alt som skal skje de neste ukene, månedene, årene og ja, resten av livet .:)

   Stor klem!

 37. Magnhild

  W – O – W! Tror jeg aldri har sett deg så stunning før i en så enkel kjole! Hips don’t lie 😉 Nydelige former! *plystre* 😀
  Vil bare si at du ikke må BRY deg om alle kommentarene og rundt sykehusbaggen (og egentlig alt som har med graviditeten å gjøre..) Du må jo lære engang du også! 🙂 Stå på Caroline! Ønsker dere lykke til med fødselen og den nye jenta <3 *Kryssefingreneforatvifårsehun* (A)
  Klem xx

  1. Tuusen takk <3

 38. Wow… du virkelig stråler….. Fantastisk antrekk, fantastisk dame =) Jeg beundrer din ekstremt gode sans for det stilfulle.. Jeg tipper mange er sykelig sjalu på deg, men virker som du evner å holde koken og vet hvem du er =)
  det er bra!

 39. Hvor lenge kommer du til å være på sykehuset? Vil du hjem så fort som mulig?
  Og så lurer jeg på hva slags suppe dere spist?

  1. Gresskarsuppe 🙂 Det er vel vanlig å være på sykehuset 2-3 dager, men vi kan dra hjem før om man vil og vi kan også være lenger. Det må jeg bare se an, det kommer jo helt an på hvordan alt sammen vil gå 🙂

 40. Jeg vet ikke om det jeg sier er rett eller galt, men er det ikke sånn at når man er gravid skal man helst ikke gå i høyehæler?:)

  1. Nei, det er ingenting som tilsier det 🙂

 41. Så lekker du er!
  Hvilken strømpebukse bruker du? 🙂

  1. akkurat disse er fra wolford 🙂

 42. Du er bare så nydelig, Caroline! Gleder meg til å følge bloggen din videre når veslefrøkena kommer ut! 🙂
  Er ikke ofte jeg kommenterer, men ønsker deg lykke til med fødselen som snart er på vei! 🙂
  Klem

  1. nille du, så koselig å høre! Tusen takk 🙂

 43. Gurimalla, du ser helt fantastisk ut! Ikke at det var noe nytt da, tihi 🙂

  1. <3lig takk!! :)

 44. Nydelig mage:)

 45. Michelle

  så utrolig koselig 🙂 Du ser jo så flott ut! Du har gitt så mye inspirasjon til hvordan man kan bære kulen på magen gjennom graviditeten på en stilsikker måte! Graviditet virker ikke så skummelt lengre takket være deg 🙂 Håper din helg har vært strålende <3

 46. Vil veldig gjerne vite vilken farge du har på veggen i stua????

  1. Caffe latte 🙂

 47. Alexandra Niemi

  Herreguud, så flott du er! 🙂 🙂 Ha en strålende uke! 🙂

 48. Louise Langeland

  Når dere er ute på resturang, bestiller du alt slags mulig mat med tanke på at du bare spiser lavkarbo? Eller vet du alt som er i osv? 🙂

 49. Hei, Caroline 🙂

  Hvilket merke på strømpebuksen brukte du til den kjolen? så lekkert ut 🙂

 50. Ingeborg

  Det var lekre sko! Hvordan er de i størrelsen? Jeg er en 36/37, men heller litt mer mot 37.
  Takknemlig for svar:-)

 51. Kjære deg, det står respekt av deg, at du holder fokuset og smilet i denne debatten fra folk som helt tydelig ikke tenker på andre enn seg selv.

  Jeg vil takke deg jeg, for at du er så blid og positiv, og ikke minst takke for alt du deler!
  Jeg ønsker deg og Lars-Kristian lykke til i innspurten, og ikke minst håper jeg deres første møte med vidunderet deres blir helt magisk.

 52. Jeg er dessverre ikke så flink å kommentere, men her måtte jeg bare. Milde Moses for en «Hot» mum 2 be. Tenke seg til at du har bare litt over en uke igjen på disse bildene. uansett om jeg ikke kommenterer følger jeg bloggen din hver dag, og den er en av mine favoritter. Du er så flink å variere innleggene dine, og så liker jeg at det er så mange antrekksbilder. Det at du nå skal bli mor gjør at det er enda kjekkere å følge med da jeg er mor selv. Jeg ønsker deg lykke til med siste delen av svangerskapet, fødselen og tiden etterpå. Gled deg til å få jenta di inntil kroppen din for første gang. Den følelsen er fantastisk.

 53. Gratulerer så mye med ei lita tulle. Verdens beste følelse. Måtte le litt for meg selv når jeg så bildet over og skjønte dette var dager før termin. Ville gjettet deg til halveis, men til gjengeld så jeg lik ut selv dager før så de finner vel plassen sin et sted der inne. Ang amming er det vel opp til hver enkelt hva de ønsker å gjøre. Har bekjente som av naturlige årsaker ikke ble ammet i det hele tatt. Ble folk av de og. Ingen sykdommer eller plager så langt. Selv ammet jeg til det naturlig sa stopp pga mangel eller infeksjoner, så gjør det som passer deg og familien din best ;D

 54. Så flott du så ut som gravid 🙂 🙂 Å langt var du på vei på det bilde?? Du hadde så liten mage.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *