Minijulebord

Velger å kalle gårsdagen for et minijulebord, for vi spiste julemiddag hele gjengen, jeg endte på pinnekjøtt og det er vel snart 1 år siden sist. Det var så godt! Til dessert ble det karamellpudding med amarettokrem, og herlighet! Den kremen! Det skal jeg lage mer av! 

Tiden flyr i godt lag og faktisk var vi ikke i seng før nærmere klokken to, så i dag har vi ligget våkne fra klokken ti, sett på ski og bare tatt det helt rolig.

__________________________________________________________________________________________________________

Antrekket for gårsdagen ble en kjole fra asos som jeg trodde jeg måtte vente med å bruke til mini var ute, men stoffet er stretchy, så den sitter som et skudd allerede nå.

kjole asos / pumps nelly / ring hasla / veske new look / smykke dyrberg kern 

__________________________________________________________________________________________________________

Senere i dag skal vi en tur på ELIXIA begge to, elsker at Lars-Kristian har ferie og kan trene sammen med meg. Det er blant de beste følelsene i verden, tror jeg. Håper dere har en kjempefin lørdag 

118 kommentarer

 1. Ingeborg

  Det var lekre sko! Hvordan er de i størrelsen? Jeg er en 36/37, men heller litt mer mot 37.
  Takknemlig for svar:-)

 2. Susanne

  Kjære deg, det står respekt av deg, at du holder fokuset og smilet i denne debatten fra folk som helt tydelig ikke tenker på andre enn seg selv.

  Jeg vil takke deg jeg, for at du er så blid og positiv, og ikke minst takke for alt du deler!
  Jeg ønsker deg og Lars-Kristian lykke til i innspurten, og ikke minst håper jeg deres første møte med vidunderet deres blir helt magisk.

 3. Kari FM

  Jeg er dessverre ikke så flink å kommentere, men her måtte jeg bare. Milde Moses for en «Hot» mum 2 be. Tenke seg til at du har bare litt over en uke igjen på disse bildene. uansett om jeg ikke kommenterer følger jeg bloggen din hver dag, og den er en av mine favoritter. Du er så flink å variere innleggene dine, og så liker jeg at det er så mange antrekksbilder. Det at du nå skal bli mor gjør at det er enda kjekkere å følge med da jeg er mor selv. Jeg ønsker deg lykke til med siste delen av svangerskapet, fødselen og tiden etterpå. Gled deg til å få jenta di inntil kroppen din for første gang. Den følelsen er fantastisk.

 4. Gratulerer så mye med ei lita tulle. Verdens beste følelse. Måtte le litt for meg selv når jeg så bildet over og skjønte dette var dager før termin. Ville gjettet deg til halveis, men til gjengeld så jeg lik ut selv dager før så de finner vel plassen sin et sted der inne. Ang amming er det vel opp til hver enkelt hva de ønsker å gjøre. Har bekjente som av naturlige årsaker ikke ble ammet i det hele tatt. Ble folk av de og. Ingen sykdommer eller plager så langt. Selv ammet jeg til det naturlig sa stopp pga mangel eller infeksjoner, så gjør det som passer deg og familien din best ;D

 5. Så flott du så ut som gravid 🙂 🙂 Å langt var du på vei på det bilde?? Du hadde så liten mage.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *