Kakemenn og verdensmester i barista

God lørdag, dere! Her i huset har det blitt litt jul i dag, og det er så koselig! Venter med treet til i morgen tidlig, men nå er det ryddet plass til det og all julepynten vi eier er faktisk fremme. Jeg ble litt skuffet da jeg pakket det frem i år, og så kom jeg på at det blir jeg egentlig hvert år, for det er virkelig ikke mye pynt vi har. Men det er absolutt nok med tanke på at det er hakket for tidlig å pynte allerede nå, så jeg tenker å kjøpe litt mer nærmere jul i stedet. Dessuten gir jo treet nesten alt som trengs av stemning. Tar noen bilder i morgen og viser dere hvordan det har blitt.

__________________________________________________________________________________________________________

juleserviset er hentet frem 

Ellers ble ELIXIA utsatt til i morgen, jeg har hatt sånn nedpress og murringer i dag, så jeg synes det var trening nok å støvsuge og vaske hele huset, kan være ganske god trim det, altså 😉 Nå tok jeg nesten akkurat et brett med lavkarbokakemenn ut av ovnen, og til dere som ikke har prøvd oppskriften, do it! Den er så god! Men pass godt på underveis, de blir fort brent *hehe*

Lars-Kristian hentet den nye kaffemaskinen vår fra Wilfa & Tim Wendelboe på posten tidligere, så nå skal vi ha oss en perfekt temperert kopp sammen med kakemenn før vi lager middag. I dag står Lilyhammer på planen, skikkelig lat og fin lørdag.

__________________________________________________________________________________________________________

– håper dere har en deilig kveld – 

78 kommentarer

 1. Kjære, kjære deg!
  Jeg har bare så lyst til å fortelle deg hvor inspirerende du er for meg!
  Makan til flotte innlegg, fulle av glede, hjertevarme og stil 🙂 jeg blir helt rørt de gangene du oppdaterer oss på baby- fronten.. Ikke få ganger mannen i huset får ipaden i fanget, mens jeg setter opp «baby-klar» -smilet mitt 😉
  Tusen takk for at du holder det gående selvom du bare har én(!!) uke igjen til den lille kommer!
  Varme klemmer fra sør 🙂

  1. Dette var utrolig koselig å lese, Thea! Tusen takk for at jeg får være til inspirasjon 🙂

   Stor klem din vei <3

 2. Bra du lytter til kroppen 🙂 er ikke lenge igjen nå.
  Er det noen rabattkupomger på coverbrand nå? Tenkte kjøpe litt hårprodukter og lulu toalettvesker i julegaver 🙂
  Klem

  1. Hadde nettopp denne https://fotballfrue.no/2013/11/18/alt-du-trenger-til-julebordsesongen/ :/ Gikk ut i går 🙁 Men jeg skal se hva jeg kan få til igjen, tror det er snakk om noe ila. den uken som kommer 🙂

 3. Åh har dere Green Gate juleservise? Julehus = kos!
  Ha en herlig lørdagskveld ♥ Klem

  1. Ja, eller jeg liker å bruke det kun til jul, men det er flere som bruker det hele året 🙂

   Klem!

 4. Så fine stemningsbilder! Gleder meg til å se treet deres, selv om det kanskje føles litt tidlig med den slags ennå. Spennende! 🙂

 5. I dag står Lilyhammer på planen, skikkelig lat og fin lørdag

  Uhm, stod det søndag her først, eller har jeg lest veldig feil?

 6. Så fristende kakemennene så ut 🙂 Ekte lørdagskos! Elsker forresten Green Gate-serviset! Akkurat det settet dere har er jo nesten litt «julete» i seg selv! 🙂 Åå, flink du har vært som har fått unna en stor husrengjøring! Håper dere får en aldeles nydelig lørdagskveld hjemme i nyvasket hus, nyt den! Klem herfra 🙂

  1. Ja, jeg tar det frem hver jul for å gjøre det til et slags juleservise, så nå var det på tide 🙂 Håper du har hatt / har en fin kveld 🙂

   Klemmer!

 7. De kakemennene der ser gode ut!

  Lilyhammer, I love it! Like morsomt hver gang, liker så godt skuespillermåten til Steven van Zandt! 🙂

  1. Vi startet nettopp å se på det, veldig mrosomt 😉

 8. Ææ nå kommer jo babyen deres snart! Så spennende! Gleder meg til å se henne! Masse lykke til med fødselen, tipper du kommer til å klare deg bra, er vel ingen større fordel enn å være sprek, ung og slank:) kos dere videre i helgen!:)

  1. Krysser fingrene for at det blir en fin opplevelse 🙂 <3

 9. Hei Caroline!
  Jeg fattet interesse for denne bloggen etter at jeg fikk med meg at du var gravid, må bare innrømme at jeg avskrev å følge deg tidligere fordi din smak og de fleste av dine interesser er vidt forskjellige fra mine selv om vi er like gamle og 😀 Men respekterer alle dine valg uavhengig av det. Uansett. Har lest litt bakover og synes du har utviklet deg nydelig, og du fremstår for meg som en reflektert person! Hadde bare lyst til å kommentere idag for engangs skyld og ønske deg lykke til med den nærstående og mest lykkelige begivenheten du noen gang kommer til å oppleve 🙂 Har selv to jenter og dermed funnet meningen med livet 😉
  Ser også at alle kommenterer alt ift kropp, svangerskap og forberedelser – både snille kommentarer og noen ganske «slemme».. Kan ikke si annet enn at noen vil alltid ha en annen mening uansett hva du gjør (som de selv mener er den eneste rette meningen), og dessuten er alle barn og alle små og stores behov forskjellige. Du er den første og beste til å lære datteren din å kjenne! Gleder meg med deg!
  Ha en fortsatt henrivende aften 🙂
  Klem

  1. Så utrolig koselig å høre, Elli! Nå ble jeg glad 🙂 Vi går en fantastisk tid i møte, og vi er så spente på den nye hverdagen vår. Gleder oss til å bli kjent med den lille i magen, det er så frustrerende at hun er så nære oss hele tiden, uten at vi kan hilse på, så nå kan ikke tiden gå fort nok <3

   Håper du har en deilig helg!

   Klemmer!

 10. I look forward to Christmas

 11. Fint pyntet! Gleder med til å se resten! Tips til å huske saker og ting fra jul til jul: Kjøp julens minner, en bok man kan skrive opp hva man gjør alle dagene i desember, minner fra julefeiringen, gjestebok og huskeliste til neste jul! Super bok der man får plass til minner fra mange juler framover. Kanskje gøy å begynne i år siden det kommer et nytt familiemedlem 😉 veldig gøy å se tilbake i mamma sin! God førjulstid å lykke til! 😀

  1. Trenger nok en slik en når ammetåka slår inn tenker jeg, ja 😉 Takk for tips 🙂

 12. Nom nom, could I have one?:) xo

  1. Of course 😉

 13. Krist.in

  Ha en fin lørdag! Og den kaffemaskinen er bra greier, har jeg lært av min kjære (som har vært rogalandsmester i baristakunst!). Hilsen «baristafruen» hehe 🙂

  1. Kaffen var utrolig god! Neste gang vi er i Oslo må vi kjøpe kaffebønner fra TW også, da blir det nok enda bedre 😉

 14. Ååå.. Så koselig:)

  Nedpress og murringer ja.. Nååå er det ikke lenge til hun kommer 😀 Jeg gikk sånn i ca 2-3 dager før jenta mi kom.
  Åååå.. Gleder meg sååå med deg! Spennende 🙂 Ha en fin kveld 🙂

  1. Tør nesten ikke legge meg i dag :p Håper du har en fin kveld <3

 15. Så utrolig lekker kaffetrakter, er jo en super julegave til kaffe elskere, kan jeg spørre hvor kaffetrakteren er kjøpt? Finner ikke maken til akkurat den du har på bildet og det er jo liksom den trakteren jeg er ute etter.. 🙂

 16. Benedicte Andreassen

  Jeg har så utrolig lyst å prøve oppskriften din på kakemenn! Ser fantastisk gode ut. Kanskje det blir til neste helg, med julemusikk og pynting? 🙂

  Du har en virkelig spennende tid i vente, Caroline. Ønsker deg all lykke både til deg, Lars-Kristian og lillejenta (og hundene selvfølgelig, knis) <3

  1. JA, det synes jeg absolutt at du skal 😉 Tusen takk, snille du! Dette er en spennende tid 🙂

 17. Åå, baksten så skikkelig god ut!

  Hvis du vil kjøpe inn litt nytt av julepynt, så syntes jeg Nille hadde fått inn noen supersøte hvite og grå nisser i år 🙂 Liker du nisser?

  Ellers synes jeg denne juletrepynten er så nydelig: https://www.ahlens.no/dekorere_og_smamobler/jul/julepynt-id-84b6c924b60645fca6adf069bd7c0244.html

  1. Ja, den har vi jo 😀 Hihi, her er bilde fra i fjor https://fotballfrue.no/2012/11/24/juletre-i-hus/ 🙂 Den skal opp i år også, så dekorativ og fin 🙂

   1. Haha!! Ja, det burde jeg jo skjønt!! 😀 I år har de kommet med søte ballerina-skøyter også, vurderer å kjøpe en! 🙂 Har du de også? Lurer på om de var der i fjor også! Fant bilder av de her, hvit; https://www.ahlens.no/catalogueImage?uid=aa8903da-2c3e-4312-b87a-4cad37d2bfd4 og i pudderrosa her: https://4.bp.blogspot.com/_9OI12GktbtQ/TL3uE5FgZcI/AAAAAAAAAQw/ZvVm87ut754/s1600/IMG_1527.JPG

   2. Ååå, nei, sånn må vi ha 😉

 18. Hei Caroline 🙂 har du sett denne artikkelen? https://m.klikk.no/foreldre/gravid/article877330.ece Synes det er helt tåpelig å vurdere noen på denne måten også lage «underholdning» av det… Det er jo ikke noe fasit på hva som er riktig og galt når det gjelder barseltiden/sykehusbagen.

  1. Jeg synes det er litt rart, for dette er tips jeg har tatt imot fra venninner som har født og har erfaring, samt tips og råd fra min jordmor og lister jeg har funnet på nett og div. forum hvor erfarne mødre har diskutert hva som bør være med. Jeg har dekket alt i denne bagen, og det at jeg har en rosa pysj betyr jo virkelig ikke at jeg tror fødselen blir pudderrosa. Dette har jeg jo til og med skrevet et eget innlegg om, og jeg er så klar over smertene som venter meg og at det kanskje ikke blir helt enkelt i ettertid. Men nå skal man jo heler ikke ta sorgene på forskudd, likevel liker jeg å tro at jeg er forberedt på det meste – både gleder og sorger. Synes det er synd at det at jeg nevner en rettetang, har med rosa tøfler og rosa pysj kan skape så mye fordommer, utrolig leit. Til mitt forsvar har jeg jo ikke med meg noen fargerike plagg, joggedressen min er jo sort, så jeg lurer på hvor jordmoren har disse «fargerike klærne» fra 😉 I tillegg synes jeg det er vittig at hun mener jeg ikke får tid til belly bandit i den ene setningen, mens hun i den andre setningen anbefaler det.

   En sykehusbag er en sykehusbag, det som er oppi der bør være det mor vil ha med til seg og barnet sitt, det er ingen jordmor som skal vurdere innholdet i den når du kommer på føden og triller terning deretter. Skulle tatt seg ut :p Jeg er sikker på jeg får bruk for de tmeste, hvis ikke er det jo virkelig ingen andres problem enn mitt 🙂

   1. Jeg synes det er merkelig at man skal bli stigmatisert sånn på grunn av et lite innlegg om en fødebag. Jeg kan trøste deg med at jeg kom på føden med en diger koffert, ganske likt innhold som du har med… Så klart, jeg fikk ikke bruk for alt, men likevel var det jo så utrolig godt å ikke mangle noe! Og man vet vell selv hva slags klær man føler seg best i/er mest komfortable! Jeg synes vell også at det er ganske komisk at hun først sier at belly bandit mest sannsynlig fungerer, før hun i neste omgang sier at du ikke får tid til det. Jeg kan da ikke skjønne at det kan ta så mange minutter å sette på det beltet…!?

    Poenget er uansett, at dette er noe du selv må erfare. Du kommer sikkert til å pakke annerledes neste gang, men det er da på grunnlag av din erfaring 🙂

    Masse lykke til! Nå kommer hun poppende ut snart 😀

   2. Jeg blev så glad over dit indlæg med sygehustasken 🙂 jeg synes du tager et flot ansvar i og med at du gør hvad du kan for at skabe den bedst mulige fødsels oplevelse for dig, med skønne farver, lækre materialer og frem for alt, forsøger at skabe en blid og positiv stemning i dit liv og for alle andre. Det er noget af det jeg elsker ved din blog- du står ved den du er, du tager vare på dig selv og dine nærmeste og inspirerer uendeligt mange kvinder til at gøre det samme, med kærlighed og blidhed. Ønsker dig tillykke med at du har klaret graviditeten så fantastisk flot, og ønsker dig held og lykke med sidste etappe. Er sikker på du får en vidunderlig oplevelse. Kærlige hilsner fra trofast dansk læser 🙂

   3. Så koselig å høre, Anna! Nå ble jeg så glad! Tusen takk 🙂

    Klemmer!

   4. Velbekommen Caroline 🙂 🙂 🙂

 19. For et flott hjem! Og for en jul dere kommer til å få i år.
  Ønsker dere masse lykke til. Gleder meg til å følge med videre 🙂

  Og god helg,
  Sandra/reisedagboka.net

  1. Tusen, tusen takk! Utrolig koselig å høre 🙂

 20. hei 🙂 håper du kan svare på dette spm. har spørt coverbrands også, men får vell ikke svar før mandag? og det haster litt 😉 altså, jeg skulle bestille en sminkebag, og trykket på at jeg ville betale med visa, men når jeg skulle trykke på «bekreft bestilling» kom jeg over på en side med masse skrift på…( altså sånn side man ikke sjønner noe av, der det sto at det ikke gikk, viss du sjønner :P) er siden nede, eller har jeg gjort noe feil mon tro? når jeg går inn på my accout står det at jeg har bestilt 2 stk, men at de venter på betaling, håper ikke jeg har bestilt to stk! jeg har ikke skrevet noe kortnummer eller noe, så langt kom jeg ikke! vet du grunnen? føler meg litt dum her jeg sitter som spør om dette på en blogg, men er berre litt frustrerende… 😛

 21. Syns dere har det så fint<3 vi har heller ikke så veldig mye pynt, men jeg syns ikke det er nor fint med overpynta julestue heller!!! Alt går i hvitt og sølv hos oss, så stilfullt og rent, men likevel lunt og koselig. Er så enig med deg at treet i seg selv gir masse julestemning<3 Gleder meg masse til å se bilder<3 Ha en fin lørdagsskveld<3

  1. Enig! Men spørs om jeg ikke bare må ha noen få nisser, har ingen nisser bortsett fra 2 av de som er avbildet her :O

 22. Ann Iren

  Hei. Lurer på hvor du har kjøpt den hvite hylla der? 🙂

  1. Den hang her fra de vi overtok huset av, hun hadde kjøpt den på loppemarked 🙂

 23. Gøy:-) har du lagt ut oppskrift på lavkarbo kakemenn før? Finner den ikke i så fall. Gleder meg hver dag til å stikke innom bloggen din! Er så spent på om det skjer noe;))) selv fikk jeg en gutt i fjor 13 dager før termin. Lykke:) er nå snart du kommer til å kjenne hva en forelskelse er. Gled deg 🙂

  1. Ja, bare scroll noen innlegg ned, la ut 3 oppskrifter på julebakst oppskrift-onsdag, blant annet på kakemenn 🙂

   <3

 24. Else Nyhus

  Så kjempe gode ut<3 Dei ska eg prøve:)

  Klem fra Else<3

 25. Det er så fint det koppesett du har. Vi har det også, kommer for salg i neste uke:) Nå har vi bare et lite utvalg, men det kommer MYE mer:))

  https://www.handlegaten.no/interioer/list?top

  Handlegaten <3

 26. Hei 🙂 Hva tenker du om det som blir skrevet i media om presset rundt merkeklær på barn. Grunnen til at jeg spør deg er fordi dere bloggere er forbilder til mange, og har stor påvirkningskraft. Personlig synes jeg det er skremmende at vi har blitt et slikt overfladisk samfunn. Har mann råd til å bruke mange tusen ekstra på klær, så kan man heller bruke de på barna som IKKE har klær. Mange bruker ungene til symbol for seg selv, og man unnskylder det med at man trenger god kvalitet. Dette gir jo helt feil signaler til barna. Dette er på ingen måte et angrep på deg, men ønsker å høre din mening da du har stor innflytelse på nybakte mødre 🙂 Lykke til med resten av svangerskapet.

 27. Hei! Har et lite spørsmål som er veldig off topic, vet ikke om jeg skal rette det direkte til Lars-Kristian, men her er det ihvertfall:) Jeg har forstått at LK er glad i fine klokker? Jeg har en kjæreste som har 2-3 pilot klokker i tillegg til en annen type, jeg vet han sikler litt på ei diesel klokke, en stor svart en Dz-et eller annet 🙂 så jeg tenker å gi han dette i julegave 🙂 Jeg har søkt litt rundt på nett, og mitt spørsmål er egentlig hvor LK eller du har erfaring med å kjøpe klokke, både på nett og i butikk? 🙂

  1. Vi kjøper ikke klokker noe spesielt sted :/

 28. Hei!

  Jeg har så smått begynt å komme i julestemning som følge av bloggen din! Men, i går kom jeg på at vi egentlig ikke har så mye julepynt, og da ble jeg litt lei meg. Jeg har riktignok en datter på 1,5 år og regner med at hun kommer til å «rydde» i pynten hver dag, så tror kanskje jeg kan kjøpe litt på salg etter jul og spare til neste år:-)

  Lykke til fremover, og fortsatt god helg!

 29. Håper dere hadde en fin lørdag, det fortjener dere! Tenkte jeg skulle prøve meg på kakemennene imorgen, de fristet sånn! Jeg er ikke den beste på kjøkkenet, så spørs litt på resultatet da.
  Synes det er så utrolig kjekt at du tar deg tid til å svare på kommentarer, Caroline! Tommel opp!

  1. Selvsagt gjør jeg det, det er så viktig for meg å kommunisere med leserne mine 🙂

   Håper du har en fin søndag 🙂

 30. Åå det høyres ut som tidenes lørdagskveld 🙂

 31. Trofast følger

  Hei Caroline 🙂

  Jeg må bare si at jeg leste artikkelen om fødebagen din. Det er faktisk litt irriterende å lese om alle bedreviterne som skal heve seg over deg. Jeg har lært meg å kjenne deg gjennom bloggen nå, og jeg kjenner meg så utrolig igjen i deg på mange mulige måter (men du er flinkere til å fullføre måla dine, du er utrolig viljesterk, det skal du ha).

  Jeg har 3 barn, og vet du hva? Jeg hadde med sminke og rettetang i fødebagen alle gangene 😉 Det ble brukt alle gangene også gitt, uten babygråt i bakgrunnen. Min erfaring er at mine 3 sov mye på sykehuset, jeg fikk både sovet ut selv, og koset meg litt med egenpleie med babyen i krybben sin ved siden av meg <3

  Masse lykke til i innspurten, fødselen er en fantastisk opplevelse 🙂 ( fra ei som fødte uten smertestillende alle 3 gangene, og synes det er litt trist og aldri skulle gjennom det igjen til tross for smertene…)

  Klem.

  1. Tusen takk for fine ord <3

 32. Murringer…..jeg har hele tida vedder med meg selv om at ugla kommer før tida, ser ut til at jeg får rett. Ikke sjans om du går til neste søndag!

  Ååååååå så spennende!!!:))

 33. Hei 🙂 Det heter ‘en barista’, så du må skrive ‘verdensmester i baristakunst’ om overskriften skal være korrekt.

  1. da tror jeg heller at jeg slår meg til ro med at den ikke er korrekt, for det har jeg ikke plass til 😉

  2. Haha enig! Blir like feil som å skrive «verdensmester i kokk»:P

 34. cookiegirl

  Ja de blir fort brent ja….

 35. Ser du har fått masse tilbakemeldinger på fødebaggen, så skal ikke skrive så mye. Men må bare si at det er ikke alle nyfødte som er så krevende i starten. Mine to barn sov masse så jeg hadde hatt god tid til å sminke meg og rette håret om jeg ville det. Nå var ikke det i mine tanker, for jeg er ikke så opptatt av sånne ting, men det er en annen sak 🙂 Jeg blødde heller ikke på noen av klærne eller tøflene… Og tror virkelig ikke du trenger å bekymre deg for at magen din ikke skal trekke seg fort inn.

 36. Hei Caroline.
  Jeg har lest bloggen din i mange år, men har aldri kommentert før. Du er en stor inspirasjon og alt du gjør er så gjennomført. Jeg fikk skikkelig lyst til å pynte til jul hjemme selv 🙂
  Ville bare ønske deg all lykke til med det som ligger foran deg. Jeg ble selv mor for første gang for 4,5 måneder siden og det er helt fantastisk. Jeg trodde jeg var godt forberedt, men kunne ikke i min villeste fantasi forestille meg hvordan livet ble snudd opp ned. Det er morsomt, slitsomt, hektisk og FANTASTISK å bli foreldre, og jeg unner dere alt godt i denne magiske tiden som kommer. Gleden over de små ting som det første smilet, rungende barnelatter og gleden over å oppleve alt det nye det lille menneske klarer kan ikke måle seg med noe. (Nå maler jeg det sikkert litt rosenrødt for noen, men jeg velger å ikke fokusere så mye på de tingene som er vanskelige og slitsomme…)
  Jeg har lært utrolig mye av å stole på meg selv, og at det vi gjør er riktig for vårt barn. Gode råd er gull verdt, men alle barn er forskjellige. Veien blir litt til mens man går tror jeg 🙂
  Ta godt vare på deg selv disse siste dagene og nyt hverandre når den lille melder sin ankomst! Håper barseltiden er snill mot deg når den tid kommer 🙂

  Ha en riktig god førjulstid 🙂

 37. Christine

  Ja, gå ut å kjøp crocs, da blir barselstiden bedre…. Sånne artikler er bare for dumt! Du skal ha med det du vil og føler du har bruk for. Syns det blir for dumt at folk legger seg oppi det. Har født to ganger, begge uten crocs, og begge ganger uten at folk har lagt seg oppi hva jeg hadde med meg på sykehuset. Begge gangene er bagen pakket i fødsel, så innholdet var ikke akkurat det beste og mest gjennomtenkte. Men men. Guttene lever i beste velgående og ingen av oss har traumer etter feil truser eller feil sko. Lykke til! Du har en spennende tid i vente. Både på godt og vondt, men det fikser dere supert!

 38. Tusen takk for koselig blogg. Du er dyktig med ord, og det er beundringsverdig hvordan du får til å takle alle sleivsparket du får i din retning. Skulle ønske du slapp det, det er jo helt opplagt at du ønsker alle vel med det du skriver og mener. Men, det jeg egentlig skulle si var at nå er det 14 år siden jeg hadde termin i desember. Det var uten tvil den herligste opplevelsen i mitt liv, å være på sykehuset med babyElla, se på snøen som lavet ned utenfor, og tenke på alt vi hadde foran oss. Så komme hjem til julehus, familie, med verdens nydeligste baby. Jeg ønsker dere alt vel framover, og ser fram til å følge deg videre.

  1. Tusen takk, Kirsti! Det er veldig koselig å høre 🙂 Vi gleder oss!

 39. Åå, så koselig stemning det er i disse bildene!!

 40. Marthine

  Ville bare ønske deg masse lykke til med det du har i vente! Og takk for at du er så flink med bilder og ord, det er virkelig inspirerende! Ha en videre god søndag 🙂

 41. Marianne T

  Lykke til med siste uka av svangerskapet, Caroline! Det er så spennende å følge med nå. Ønsker deg en herlig barseltid! Husk at for noen er denne tiden bare magisk og fantastisk! Det er fullstendig individuelt. Hell og lykke til med fødsel og barseltid 🙂

 42. Hei! Lurer på hvordan holdbaheten på kakemennene dine er? Holder de seg best i kakeboks, som andre kakemenn, sånn en måneds tid? og hva med Pepperkakeknappene, gjelder det samme for dem? 🙂 Planlegger julekakene….. 😉

 43. Du er en fantastisk blogger <3
  Håper du har det bra med babyen i magen!

  Hvordan får du sånn runding med tekst inni bildene ?

  Stor klem <3

 44. Thea Blasternes

  Hei <3
  Du er en fantastisk blogger og du er super nydelig 🙂
  Håper du har det bra med babyen i magen!!

  Hvordan får du sånn runding med tekst på bildene dine, sånn som du hadde på det siste bildet på dette innlegget ? <3

 45. Hmm.. ser at min kommentar ikke har blitt godkjent.. Jeg som hadde lagt så flid i å kommentere og ønske deg lykke til i tiden som kommer. Jaja, prøver igjen 🙂

  Lykke til, Caroline dere har en fantastisk tid i vente 🙂

  1. Sorry, alle er godkjent nå 🙂 Tar litt tid å lese over alle <3

 46. Ååå.. Så koselig:)

  Nedpress og murringer ja.. Nååå er det ikke lenge til hun kommer Jeg gikk sånn i ca 2-3 dager før jenta mi kom.
  Åååå.. Gleder meg sååå med deg! Spennende Ha en fin kveld

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *