Roses

Virker som fredag har blitt den nye interiørdagen, nå er det jo en uke siden jeg viste dere den nye løsningen i gangen  vår og i dag har jeg lyst til å vise dere de nye putene jeg bestilte fra h&m home for en ukes tid siden. De er kanskje ikke så veldig julete, men jeg bestilte dem med tanke på det, synes de ble så fine sammen med glitterputene!

glitterputer fra princess
__________________________________________________________________________________________________________

Så har jeg rotet frem resten av julepynten vår, i dag skal det bli litt jul her. Da jeg var liten var det tradisjonen tro å kjøpe juletre og pynte dette på lille julaften. Vi spiste grøt med mandel, hørte på Kenny Rogers & Dolly Parton og så pyntet Anette, mamma og jeg treet mens pappa så på sammen med juleølen sin, hehe. De årene Lars-Kristian og jeg har vært sammen, har vi tatt frem treet tidligere, mye fordi vi alltid reiser på ferie etter fotballsesongen, som jo er nå. I år blir det ingen ferie på oss, men likevel vil jeg så gjerne komme hjem fra sykehuset til pyntet julehus, så jeg tror faktisk at treet kommer opp i løpet av neste uke. Uæ, det virker så altfor tidlig, men da får vi jo også gooood utbytte av det. Vent litt. Bladde nettopp i bloggen, og ettersom vi i fjor reiste til Mexico, pyntet jeg det den 24. november, akkurat en måned før julaften! Så det kan jo være litt koselig å pynte det på samme dato i år. 24. november – søndag. Det tror jeg at vi skal 🙂

Snart god helg, dere! Jeg skal dra med meg mannen og hundene ut i det fine, kalde været og gå en lang tur nå ♥ 

83 kommentarer

 1. Synøve

  Sølv og hvitt er nydelig julepynt-farger. 🙂 Jeg fikk barn på senhøsten i fjor, og hadde jeg visst hvor slitsom MIN barseltid skulle bli, hadde jeg også gjort klart til jula i forkant. Inger barselopplevelser eller barn er like, noen barn sover alltid, andre sover aldri, men det er alltid greit å være i forkant i planlegging. 😉 kos deg med juleforberedelser, fødselsforberedelser og KOS deg. 🙂

 2. Du har såå fina bilder på din blogg! 🙂

 3. Hei:) Lurer på hvor du har kjøpt den rosa kurven som henger fra take? Var veldig fin og har lyst til å kjøpe sånn til den lille jeg har i magen:) Venter mitt første barn en månede etter deg, så har vært inspirerende å følge blogge din:) Tusen takk for alle fine tips.
  Ha en fin søndag:D

  1. mener du leandervuggen? 🙂 Den er hvit 😉 Link til eget innlegg her: http://fotballfrue.no/2013/09/25/utstyrsguide-del-i-stue-tilpasset-baby/

   Klemmer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *