Roses

Virker som fredag har blitt den nye interiørdagen, nå er det jo en uke siden jeg viste dere den nye løsningen i gangen  vår og i dag har jeg lyst til å vise dere de nye putene jeg bestilte fra h&m home for en ukes tid siden. De er kanskje ikke så veldig julete, men jeg bestilte dem med tanke på det, synes de ble så fine sammen med glitterputene!

glitterputer fra princess
__________________________________________________________________________________________________________

Så har jeg rotet frem resten av julepynten vår, i dag skal det bli litt jul her. Da jeg var liten var det tradisjonen tro å kjøpe juletre og pynte dette på lille julaften. Vi spiste grøt med mandel, hørte på Kenny Rogers & Dolly Parton og så pyntet Anette, mamma og jeg treet mens pappa så på sammen med juleølen sin, hehe. De årene Lars-Kristian og jeg har vært sammen, har vi tatt frem treet tidligere, mye fordi vi alltid reiser på ferie etter fotballsesongen, som jo er nå. I år blir det ingen ferie på oss, men likevel vil jeg så gjerne komme hjem fra sykehuset til pyntet julehus, så jeg tror faktisk at treet kommer opp i løpet av neste uke. Uæ, det virker så altfor tidlig, men da får vi jo også gooood utbytte av det. Vent litt. Bladde nettopp i bloggen, og ettersom vi i fjor reiste til Mexico, pyntet jeg det den 24. november, akkurat en måned før julaften! Så det kan jo være litt koselig å pynte det på samme dato i år. 24. november – søndag. Det tror jeg at vi skal 🙂

Snart god helg, dere! Jeg skal dra med meg mannen og hundene ut i det fine, kalde været og gå en lang tur nå ♥ 

83 kommentarer

 1. Du har et utrolig vakkert hjem 🙂

  En fin fredag til deg, og riktig god helg 🙂
  klem
  https://rebekkafylling.com

  1. Tusen takk, så koselig å høre 🙂 Håper du har en fin helg i vente <3

 2. Gleder meg til å pynte til jul jeg også! Nå sitter jeg her med mandelgrøten din, den har blitt en favoritt 🙂 Ha en fin dag!

  1. Å, den er så god! Også så mektig :O

   Klem 🙂

 3. Å pynte til jul og advent er noe av det koseligste. Blir så koselig i huset med en gang og når lysene tennes – åh det er like flott hvert år ♥

  1. Jeg vet! Gleder meg allerede 🙂

 4. SÅ kos! 🙂
  Hva slags tre har dere? Er på utkikk etter et kunstig juletre, men syns det er stor forksjell på hvor ekte de ser ut.
  Jul! <3 <3 <3

  1. Vårt er veldig vakkert synes jeg, vi kjøpte det på plantasjen 🙂

   1. Vi har og kjøpt fra plantasjen, meget fornøyd med det. Det skinner ikke slik som mange av de falske trærne ofte gjør.
    Jeg pyntet treet for 1,5 uke siden, litt ivrig bare 😉 men hadde så mye flott julepynt fra Usa/disney world og Hawaii som jeg ikke har fått brukt før, og jeg var sååå spent 🙂
    Og idag kom det til og med noen nisser frem 😉
    Ha en strålende flott helg C, og kos deg med pyntingen 🙂

 5. Benedicte Andreassen

  Herregud, 24.november er jo så fryktelig tidlig! Skjønner at dere vil ha opp mesteparten av pynten før lillejenta kommer, men jultreet kan da vel vente til ut i desember? Må jo vær litt koselig å pynte med julemusikk og lillejenta til stedet 🙂

  1. Men alle sier jo jeg blir sååå sliten og at man ikke orker noe annet enn å amme og sove etter fødsel, så da er jeg forberedt på det «verste» og pynter heller nå 🙂 Pyntet jo da i fjor også, selv om vi da reiste bort. Får heller bli senere og mer tradisjonelt neste år 🙂

   1. Jeg fikk første jenta mi den 20. Desember, og da hadde jeg selvsagt pyntet til jul. Men hadde ikke pynte juletreet, det gjorde jeg lillejulaften, dagen jeg kom hjem fra sykehuset. Krever ikke så mye å pynte til jul at man ikke klarer det. 🙂

   2. Men så er jo du er superwoman, så det hadde nok gått helt fint! 😉 Kos deg med pynting av juletre. Neste år er det noen små armer som kan hjelpe til ♡

   3. Linda Marie

    Du blir sliten før du blir vant til våkenetter, amming, bleieskift og alt som følger med spedbarnsperioden, og det kan ta tid før man kjenner energien kommer på plass igjen, så jeg syns dere gjør lurt i å pynte litt nå før termin 🙂 Ja, det er tidlig, men dere kan jo ikke vite hvordan ting kommer til å bli når lille ugla er kommet til verden og dere er kommet hjem, så kos deg med pyntingen nå du 🙂 Gleder meg til å se hvordan det blir hos dere med julepynten oppe. Det er lite som slår et julepyntet hus, altså! 🙂

    Jeg håper vi får pyntet til jul hjemme hos oss i år vi også, men siden vi venter på at leiligheten vi skal flytte inn i skal bli ferdig, bor vi nå midlertidig hos mamma og pappa.. Jeg kjenner jeg stresser litt med det, siden jeg har termin 2. januar, og helst vil at ting skal komme på plass før babyen kommer.

   4. Jorunn

    Jeg synes at det er veldig lurt å komme igang allerede nå. Jeg kan ikke tenke meg at du har en «nissejul» Caroline, så pynten din glir sikkert fint inn i resten av interiøret. Og forresten så gjør du akkurat som du selv vil, du får andrecting å tenke på etterhvert.

   5. Syns du er kjempesmart som faktisk pynter og gjør ting nå 🙂 Min første baby var svært krevende, enkelte dager rakk jeg faktisk ikke å skifte ammeinnlegg engang, de svellet opp og ble flere cm tykke… Mannen smurte brødskiver og la i kjøleskapet for at jeg skulle få i meg næring. Da fikk jeg hvertfall ikke gjort noe som helst i huset! Men heldigvis så var nr 2 en helt normal, deilig liten baby <3 Han sov opp i mot 20 timer i døgnet de første 7 ukene, da rakk jeg alt jeg ville og mer til 🙂 Kjekt at du forbereder deg på en veldig krevende baby, da blir man bare evt positivt overrasket om man skulle få en normal eller kanskje til og med veldig enkel sovebaby <3 Og når man liker at ting er på stell så er det deilig med alt som er unnagjort! Her er de fleste julegaver allerede innpakket, såå deilig å slippe å stresse når man har to små som krever sitt 🙂 stor klem

   6. Cecilie

    Folk er forskjellige. Noen blir helt slått ut etter fødsel. Det viktigste er å lytte til kroppen. Jeg fødte tredjedamen 21. november i fjor, og 1. desember var hele huset julepyntet. Babyen vår sov stort sett hele døgnet og da hadde jeg mer enn nok tid til å gjøre andre ting. Bare husk å pakk deg godt inn før du går ut i kulden. Spesiellt over brystene. Ellers er brystbetennelsen ikke langt unna.

    Ønsker dere lykke til med fødsel og tiden som kommer etter. Dere går inn i en fantastisk periode. Nyt det.

 6. susanne

  Jeg bare lurte på en ting. Hva syns egentlig Lars Kristian om interiøret deres? «Alt» er jo hvitt og rosa, det er engler, englevinger, perler og blonder om hverandre, og det er faktisk ingenting som tilsier at det bor en mann her. Misforstå meg rett, det trenger absolutt ikke å være mørkt, dystert og nakne damer på veggene for at en skal se at også en mann bor her, men som sagt er alt VELDIG jentete. Er ikke noen kritikk, huset deres er fint det altså (dog ikke min stil), men skjønner ikke hvordan du klarer å få han med på alt «dilldallet» :p

  1. Han elsker det, selvfølgelig 🙂 Vi bor jo her sammen 🙂

   1. Jeg har også hvitt, grått, rosa, engler osv. Kjæresten min sier at så lenge han har en brukbar TV så bryr han seg ikke så veldig mye om hvordan det ser ut, men han sier han syns det er fint 😉

    Enkelte menn har vel ikke noen særlig interesse for interiør på samme måte som kvinner? Ikke at jeg tror Lars-Kristian ikke bryr seg eller får være med å bestemme altså 😉

   2. Han er ganske glad i lyse og jordnære farger selv, så det passer bra 🙂

   3. Jeanett

    Hei
    Når det gjelder interiør så tror jeg gutter/ menn er veldig forskjellige. Min mann synes alt jeg gjør er fint så jeg har frihet til å gjøre som jeg vil he he. Mens en venninne av meg har en mann med sterke meninger om interiør. Så de har laaaange samtaler om ting før det kommer i hus. Godt vi er forskjellige 😀

   4. Heldig! Kjæresten min ville ha sort skinnsofa og glassbord, også ingen pynteputer, stearinlys ol… Vi har heldigvis fått til et kompromiss, og han liker det egentlig når stearinlysene tennes. 😉

 7. En flott og estetisk blogg du har. Jeg liker det som er vakkert. Når jeg ventet barn så måtte barnerommet være perfekt. Mannen min måtte dra land og strand rundt for å finne den barnevogna som jeg ville ha, og den kosta skjorta. Sto opp fra fødesenga for å fikse på makeupen. Til jordmors store forskrekkelse. Klær og sminke må alltid være i orden. Trente til dagen jeg fødte, og begynte igjen en uke etter fødselen. Nå har jeg voksne barn og barnebarn. Trener fortsatt 5-6 ganger i uka. Går ikke ut uten at makeup og klær ser bra ut. Pynter juletreet tidlig. Vil ha noe vakkert å se på i desember. Lykke til med fødselen. Den største opplevelsen i livet er når du får babyen opp på brystet. Ikke bry deg om all misunnelsen folk skriver om her.

 8. Hei! Jeg har fulgt bloggen din over lang tid nå, men det er sjeldent jeg kommenterer. Jeg må bare bøye meg i støvet for deg Caroline, for så mye bein i nesa du har er utrolig inspiererende. Fikk ikke lest «sykehusbagen» innlegget før i dag, og jeg er mildt sagt sjokkert over enkelte kommentarer. Det var mange gode råd og positive kommentarer også, men at enkelte mennesker kan se seg så blind på egne synspunkt og meninger er skummelt. Alle mennesker er forskjellig, vi har ulike meninger, synspunkt, holdninger, verdier og hvordan vi opplever ting i livet er individuelt. Å være uenig er en ting, det er viktig å ha forskjellige meninger. En annen ting er å bestemme seg for at sånn du mener er rett skal gjelde for alle. Man kan gå gjennom det samme, for eksempel en fødsel, men det vil likevell være en ulik opplevelse for alle. At du velger å ta med en rettetang skal automatisk bety at du fokuserer mindre på barnet? Det er jo ingen holdepunkter for denne kommentaren i det hele tatt.Jeg håper alle der ute tenker seg om to ganger, og virkelig tar til seg at vi mennesker er ulike og respekter dette. Og være uenig og komme med ulike synspunkt bidrar positivt mener jeg, men samtidig respekter andre sine synspunkt!

  Vil bare si til slutt at jeg syns det er utrolig positivt og flott at du er deg selv uansett hva andre mener, stå på Caroline og lykke til med fødsel!

  1. Tusen takk 🙂

 9. Benedicte

  Hei:-)
  Ville bare si at nå har jeg spist LCHFi en uke og merker allerede en stor forskjell i energinivå, magen er bedre og jeg har ikke kjent som sug av noe slag!! (Kan jo hende det bare er ønsketenkning å merke noe allerede, men det føles hverfall sånn)
  Har laget dine bounty biter, cashewmarsipan, kyllingwrap og kyllinggryte! Helt fantastisk!!

  God helg 🙂
  Og takk 🙂

  Klem

 10. Vakkert hjem dere har:) Fine, lyse farger og veldig gjennomført! Gleder meg til å bo i eget hus om noen år hvor jeg kan ordne og pynte som jeg vil, da vet jeg i alle fall hvor jeg skal se etter inspirasjon:) Ha en fin helg, vakre deg!

 11. Benedicte Andreassen

  Fikk ikke til å svare på kommentaren ovenfor :O Derfor skriver jeg her 🙂

  Jeg skjønner deg egentlig ganske godt! Du er jo i en heelt annen situasjon enn meg med tanke på barn, så er litt vanskelig å sette seg inn i. Du finner alltid ut av hva som passer deg best! Kos deg med julepyntingen, Caroline (og lille ugla) <3

 12. Kjære flotte, sterke, empatiske, nydelige, modige Caroline! Jeg er så imponert over deg. Takk for at du er du og deler så mange flotte innlegg med oss, hver eneste dag. Jeg kommenterer her sjelden, men hver eneste dag leser jeg det du skriver, tidvis som underholdning, tidvis som læring, men alltid med glede og interesse. I den siste tiden blir jeg rørt når jeg leser innleggene dine. Det er så flott det du skriver om graviditeten, og du deler din lykke og forventning, og det er så flott. Barn er virkelig livets mirakel. Ønsker deg og dine alt godt – og takk! Stå på <3

  1. Så snill du er 🙂

 13. Åh, du har det helt nydelig:-)
  Herfra henter jeg inspirasjon til min nye loftstue – men bytter ut glitterputene med glitterpynt rundt kubelysene på bordet!
  Tusen takk for at du deler ditt fine hjem:)

 14. Hei 🙂 Litt off topic, men.
  Har sett at den ene hunden deres sliter med våteksem 🙁
  Sanne har jeg sliti med med min hund, Da jeg har rottweiler er jo også størelsen
  på eksemen betraktlig større, men etter en par år med dette og utallige besøk til dyrlege.
  Fant jeg endelig ut hva eksemen til hunden min kom av. «Kylling» Hunden min er faktisk allergisk mot kylling.
  Etter jeg mistenkte det byttet jeg for og har holdt han helt unna kylling og ingen mer eksem 😀
  Er ikke sikkert dette gjelder Hugo ( var det?) men er jo evnt verdt et forsøk og følge med om det har en sammenheng.

  Lykke til videre med fødsel og familie lykke 🙂

 15. Cathrine R

  Dere har det så fint, Caroline 🙂 Kos dere masse på tur, er jo så deilig å gå tur ute når det er kjølig 🙂

  Stor klem<3

 16. Marianne

  Dere har utrolig god smak og et fantastisk flott hjem! 🙂 Pynt til jul akkurat når du vil, jeg vil også mye heller pynte tidlig og heller «avslutte» jula i begynnelsen av januar. Masse lykke til med den kommende begivenheten, fødselen blir «a walk in the park» for deg som er så godt trent 😉
  En kjempegod helg til dere! Klem

 17. Må være så koselig å tenke på at neste år, eller allerede i år, er du med på å forme juletradisjonene til datteren dere 😀 Familietradisjoner er gull verdt, og er ihvertall noe jeg sitter igjen med masse gode minner fra min barndom <3

 18. Så koselig 🙂
  Jeg hengte opp julegardinene mine igår, og skal pynte resten med julepynt i morgen 🙂 Kommer ikke inn i boden der alt står, så må få rydda bort det som står i vegen i morgen! 🙂 Du har et nydelig hjem, og jeg elsker stilen din! 🙂 Ønsker deg en riktig fin fredag og en nydelig helg! 🙂 Klem

 19. Caroline

  Dere har et nydelig hjem! Pynte til jul er så koselig 😀 jeg har brukt å pynte litt i begynnelsen av desember, men hjemme hos mamma og pappa pyntes det ikke før 23. Desember:)
  Lykke til fremover, med fødsel og det hele:)

 20. For et vakkert hjem dere har! Og god helg❤️ Gleder meg så utrolig mye til lille jenta deres kommer! Har fulgt bloggen din siden 2009 og bryllupsforberedelsene, helt utrolig at du skal bli mamma nå :’) Er så glad i bloggen din, et lite høydepunkt i hverdagen;)

 21. Så vakkert det er hos dere:)) Og menn må jo ikke ha det maskulint; les skinn, stål og glass….Dere har funnet det som dere trives med og det er det viktigste:)) Riktig god helg til dere, og jeg stemmer på deg…hver dag…Håper du vinner:)) Stoor klem:))

 22. Hei, jeg har den lid primeren fra glō, men får alikevel sorte streker rett under global linjen, har du noen tips?:)

 23. Hei

  Hvordan vasker du gulvet ditt? Vanlig gammeldagstradisjonelt eller med mopp?

  Lurer på en annen ting også som du kanskje kan spørre LK.
  Har en gutt som spiller fotball, og i den anledning så vil jeg gjerne kjøpe fotballsko til han + div. fotballting. Har du dere noen tips å komme med?

  Takker på forhånd:)

  1. Grønnsåpe, varmt vann og klut 😉

   Lars-Kristian har vel ikke satt sine ben i en sportsbutikk på 10 år nesten, så tror det er dårlig med tips der :/ Alt med Milan-logo på sier han, og så adidas 😉

 24. Jeg er mer imponert over at du klarer å holde det så hvitt med to hunder jeg!
  Jeg har hatt både baby og hund, og hunden skitner mest til. 😉

 25. Har den her, har bare ikke fått lest den ennå :/

 26. I mine øyne så burde en aldri pynte på lille julaften, vi har alltid pyntet treet før, for når lille julaften kommer så er d så mye stress, alltid noe en mangler og sånn, så skal en kanskje på jobb, og rundt og levere pakker osv.. så her i huset har vi alltid d klart før lille julaften, så kan man heller slappe av å nyte julen!!! og alt d arbeid en gjør med pynting og sånn, så kan d heller få stå en stund i desember og heller kaste d vekk tidligt i januar!!:D ha ei fin helg Caroline!!! 🙂

 27. Katrine

  Heisann! Vil bare si at du har ein så fantastisk
  blogg som eg leser vær dag, og som eg har lest
  siden ca. 2011. Du gir meg så mye inspirasjon
  og forslag til baby-ting, også når eg ska få
  min første datter den 5. februar<3
  Så det e så kjekt å ha noko man kan gå til
  vis man lurer på kva man skal kjøpe<3

  Takk for inspirasjon♥

  Klem fra Katrine♥

 28. Ååå huset ditt er så utrolig fint innredet, veldig inspirerende! 🙂 Jeg begynner også å pynte veldig tidlig til jul, syntes bare det er koselig å ha julepynten lenger. Da har man mer tid å glede seg over den på 🙂

 29. Har lyst til å begynne å pynte jeg og, haha! Men, får vel vente litt til. :p Gleder meg så til jul! Blir sikkert kjempefint hos dere, liker så godt stilen din. ^^ Putene var flotte, mye fint på H&M Home syns jeg. 🙂 Ha en fin kveld da!

  1. Jeg hadde ventet om det ikke var for due date, altså 😉

   1. Ja, jeg skjønner godt at du pynter nå, pga det. 🙂

 30. Har dere ikke rødt i julepynten deres? Synes å huske fra ifjor at det gikk i sølv og hvitt. Hva med gull, bruker dere det? Jeg synes ihvertfall at masse rødt må til for å få julefølelsen! 🙂

  1. Er veldig glad i sølv og hvitt, så det blir det samme i år 🙂

 31. Solveig

  Takk!!! Må føler jeg meg ikke like skrullete lenger, som julepyntet i går! 😀 men juletreet, det får vente til 23 desember! 🙂

 32. God tur og god helg 🙂

 33. Hej jag har två frågor till dig:)
  1. När är «due date», du har säker nämnt det men har nog missat då jag inte förstår allt:P
  2. Du har så fint hem och jag älskar det, men vad säger din kille om allt rosa och «tjejigt»; nu har du ju väldigt mkt vitt och beige men för många betraktas nog er hem som «tjejigt»:)
  Jättefin blogg, önskar er all lycka med barnet:)

  1. 1. 1. desember 🙂
   2. Vi har nesten ingenting rosa, men har lyse og jordnære farger. Han liker det godt 🙂

 34. Karoline

  Har allerede pyntet til jul jeg 🙂 Mye kjekkere å ha pynten fremme tidlig for det er jo nå vi gleder oss masse til jul! Etter nyttår begynner hverdagen igjen og da tar jeg vekk julepynten, så jeg enig med deg om at man kan fint pynte nå <3.

  Konsentrer deg om lille jenten og bli kjent med henne når dere kommer hjem, til et flott og ferdig pyntet julehus 🙂

 35. Er tittelen på innlegget et hint til babyens navn, kanskje? 😉

 36. Elisabeth

  Hei! Jeg lurer på noe.. Jeg leter etter den Ciate- neglelakk- kalenderen på Coverbrands, men jeg finner den ikke der, kun på makestyle og blivakker. Vet du om de får den inn? 🙂 har så lyst på den i år!

 37. Hei<3 synes du ser så fin og fresh ut! Hjemmet deres er også utorlig fint, og jeg lurte på om bildet over kaffestolene er nytt? Vet du hvor det er fra? Synes det var helt nydelig. Håper du får en fantastisk fin helg!<3

 38. Hei!
  Jeg er misunnelig på deg, du har så mye i vente! Jeg fikk en sønn i juli, og jeg forsto ikke helt hva det gikk ut på før babyen hadde kommet ut. Jeg hadde, som deg, ett flott svangerskap, og kunne med en gang gjøre det igjen. Ikke akkurat fødselen, men det er en grunn til at vi mennesker glemmer smerte. For en utrolig vidunderlig ting det er å få muligheten til å bære frem et lite menneske. Jeg var litt lei meg for at svangerskapet var ferdig, det var så godt å kjenne babyen der inne. Sparket og koste seg, og koste med meg 🙂 Men så fantastisk og ha den lille kroppen i armene! Det er en så flott belønning 🙂 Det er bare å glede seg! Det høres ikke ut som du er så utålmodig (lenger..?), og det er bra. Kos deg med magen, slapp av og bygg deg opp energi og krefter til tiden fremover, og da ikke bare fødselen. Dagene etterpå, og det å komme igang med ammingen kan være slitsomt. Men det er viktig å ikke gi opp! Det er så kos 🙂 Jeg trodde jeg var forberedt på tiden etter fødsel, men jeg var visst ikke det. Jeg visste ikke helt hvor mye energi man skulle bruke på amming osv. Men alt er jo en utrolig gave å få oppleve. Og alt går bra, tenkt at du er det beste for babyen din uansett 🙂 Jeg ønsker deg lykke til i dagene fremover, nå kan det jo egentlig skje når som helst! Men man må ikke gå rundt og vente og kjenne på hver eneste lille ting, da tror jeg tiden vil gå sakte. Det kan jo faktisk være nesten 3 uker igjen. Så det jeg sa til meg selv var at om 3 uker har jeg uansett babyen i armene mine! Og det var en helt merkelig følelse 🙂

  Når det er sagt, så kanskje jeg skal komme meg til dagens tema. 😛
  Jeg forstår jo at dere har vært ute å reist, og at i år kommer en baby. Men hva har skjedd med adventen? Det er jo så fin en tid, som jeg synes alle bør kjenne på. Det er jo ventetiden, og vi skal glede oss og kose oss sammen. Lilla er fargen. Å få barn er slitsomt, men til rundt 20. desember skal det være mulig å komme seg ovenpå nok til å pynte til jul igjen. Tenk hvor koselig det ville vært å pynte til jul med en baby i samme rommet, synge julesanger, og bygge opp spenningen sammen. I år vil vel ikke den lille søte tulla skjønne så mye, men i årene fremover kan det jo være lurt å lære videre det vi har lært om adventstiden, og det å vente.
  Det virker som at flere og flere begynner så tidlig med julen. Adventen er glemt, og man hopper rett til julepyntingen, og det før desember har begynt. Det som skjer er at mange er så leie av det røde, juletreet og pynten før desember er ferdig. I mellomjulen er det mange som hiver ut treet, og glemmer det at » På den tyvende dag jul kjører Knut julen ut». Julen skal altså ikke ut før nesten to uker ut på nyåret. Men det er mange som glemmer de gamle tradisjoner. Og det er synd, fokuset skal jo være rundt julen, som er fra 24. desember.

  Nå var det du som fikk høre litt frustrasjon fra meg, og det er ikke et angrep på deg. Men jeg skulle ønske at flere tenkte over både advent og jul. Dette er viktige tradisjoner for meg, og jeg gleder meg slik til dette hvert år. Familietid. Kos. Rolig. God mat. I år blir et ekstra stas med en baby på snart 6 måneder som får masse fine ting å se på.
  Kos deg med familien din og pyntingen når denne kommer i gang 🙂

  1. Linda Marie

   Jeg er enig med deg; advent er jo noe av det beste med hele desember, siden man på en måte teller ned mot jul da 😉 Gleder meg til adventsstjerna kommer opp i vinduet, og adventsstaken i et annet, lilla duker og lilla tente lys rundt omkring.

 39. Marita Ø

  Putene var nydelige sammen 🙂 Og stua deres er så innmari lekker! Ønsker deg en herlig fredag og god helg 🙂

 40. Her er også fredagsrosene kommet i hus:) Elsker friske blomster! Og tok en tur på Kremmerhuset og oppdaterte litt duker og stæsj i lilla, pynter til advent neste helg tenker jeg. Men julegardiner på kjøkkenet og adventsstjerner kommer opp fredag neste uke:) Fredagsvina står også til lufting nå, og den gode squashlasagnen din står i skrivende stund i stekeovnen og sender gode dufter i huset så magen romler til store og små…..den har blitt en av favorittmiddagen våre!

  Ha ei fin helg dere alle, både du, mannen, hybelboeren og vofsene!!

  1. Takk, ha en fin helg du også 🙂

 41. Det blir nok kjempefint! 🙂

  Ikke lenge til termin da, lykke til. Og håper at du får julestemning når du kommer hjem med babyen til et pyntet hjem!

 42. Åh så fint du fixar! Jättefina kuddar, det ska jag ta en titt på! Tack för tipset, jag behöver förnya lite här hemma! Inspirationen hämtar jag här! 🙂

 43. Hei fine deg! Ønsker deg lykke til med fødsel som er like rund hjørnet! Har en venninne som fikk barn for 3 uker siden, og fikk ett tips jeg gjerne ville dele: om du har gjort klar seng og vugge kan det være lurt å dekke dette til med laken i vente-tiden så det ikke trekker til seg støv i dyne og laken til barnet skal bruket det. Er jo ikke så lenge til igjenn for deg da … 🙂
  Masse nydelig du har lagt i stand til jenta di, du blir en suuper duper mamma!

  1. Takk for tipset 🙂

 44. Jeg har også tenkt til å pynte til jul her i huset veldig snart! Det er jo så koselig med litt julestemning 🙂

 45. charlotte

  Magisk♥ denne tiden er fantastisk. Nydelig hjem dere har, kjempe fint. Snart får dere enda mer å smile for, ei vakker lita jente. Gleder meg til å lese om den nye hverdagen. Klem

 46. Først og fremst ! Dere har et utrolig vakkert hjem 🙂 Så må jeg si, at jeg må smile litt… For når dere får en ny sjef i huset, kan dette by på utfordringer når det gjelder de lyse fargene… Det er jo ikke sikkert, men vær beredt !! Og jeg så fødebagen din, som forøvrig er like søt som du..Men jeg vil gjerne inngå et veddemål med deg…Den rettetangen, og føneren… den kommer du virkelig ikke til å bry deg noe om på sykehuset…For når den lille fantastiske skapningen kommer til verden, vil du virkelig gi søren i om håret ditt står til alle kanter , tørt, vått eller rettet ut…For det eneste som betyr noe da, er den lille…OG KUN den lille, samt din kjære… Skriv gjerne om jeg tar feil, men jeg vedder ganske så mye !!! 😉
  Lykke til, og ta fødselen som den kommer. Ikke planlegg, for det som skjer det skjer 🙂

 47. Jeg liker også følelsen av å skape julefølelse for jul. Jeg blir så fort lei etter jul og liker «ventetiden» best.

  Min erfaring med barn og fødsler er at jeg har orket mer etter fødselen, jo bedre form jeg har vært i før fødselen. Det er så dumt at det fokuseres på at man skal ta det så med ro i svangerskapet (så lenge det ikke er noe spesielt medisinsk). Jeg tror at det ofte er en sammenblanding av det å forsøke å ikke stresse for mye og det å være fysisk aktiv. Jeg har aldri hatt så lavt blodtrykk og så problemfritt svangerskap som barn nr. 4 med 4-5 økter i uka.

  Lykke til! Jeg tror du kommer til å orke mer enn du tror, men kanskje være «små rar» av den fantastiske boblen det er å endelig treffe den lille jenta.

 48. Merker jeg får litt julestemning med alle lysene som lyser opp gatene ute, det er så koselig! Jeg skal snart ha juleverksted med jentene, noe som vi har hvert år. julebakst med Louis Armstrong sine julelåter <3 Her hjemme i år går det mye i sølv, hvitt og blått, synes det er så fint 🙂 God helg til deg vakre, du har det så hjemmekoselig.

 49. Carloline. Jeg tør å kalle deg ved fornavn nå, fordi jeg har fulgt deg lenge. Jeg er som deg, tror jeg. 54 kg 170, 2 barn ( store nå) lette fødsler 2 timer første, 1 time andre. Jeg vil ikke gi råd. Men husk at denne fødselen er din og Lars Kristians og barnets. Ingen andre har noe med dette å gjøre. Dette er deres opplevelse, deres egen stund – vær så snill – ikke del dette med alle «kritikerne» dine. Jeg var nettopp med på fødselen til mitt 2, barnebandet tok 4 timer – det var tøft (å se sin egen datter ha det vondt). men, der var min opplevelse , og det var fint også. Linnea heter hun.

  Caroline, som sagt, samme høyde, noenlunde samme vekt, bekken vet jeg ingenting om, dette går så bra så….. gleder meg masse på deres vegne , men vær så snill IKKE DEL ALT. GRATULERER PÅ FORSKUDD.

  Ps. 6 uker etter fødsel av nr..2 ble jeg 3 kg lettere. Har ikke etter 30 år klart å nå vekt jeg hadde før jeg ble gravid.. Tynn – NEI – slank og lykkelig gfit i 35 år oh – ups and downs – sånn er livet . Nok en gang LYKKE TIL OG GRATULERER

  Klem og lykke til, det kommer til å gå så fint.
  Hilsen fra Vestlandet

  1. Tusen takk for fine ord, kjære deg! Jeg er så spent på tiden som kommer og vi gleder oss veldig til å bli foreldre. Alt er veldig rørende å tenke på, det blir en ny hverdag, men jeg er sikker på at den blir så mye mer meningsfylt enn noen gang før 🙂 Jeg kommer ikke til å dele når fødselen er i gang, det er en nydelig og privat ting og det er viktig for meg at det er oss to når det gjelder. Vi får heller se hva jeg gjør i etterkant 🙂 Det kan jo være fint å dele erfaringer på godt og vondt 🙂

   Klemmer!

 50. You have such a beautiful and lovely home!

  iluelu.blogspot.com

 51. Synøve

  Sølv og hvitt er nydelig julepynt-farger. 🙂 Jeg fikk barn på senhøsten i fjor, og hadde jeg visst hvor slitsom MIN barseltid skulle bli, hadde jeg også gjort klart til jula i forkant. Inger barselopplevelser eller barn er like, noen barn sover alltid, andre sover aldri, men det er alltid greit å være i forkant i planlegging. 😉 kos deg med juleforberedelser, fødselsforberedelser og KOS deg. 🙂

 52. Du har såå fina bilder på din blogg! 🙂

 53. Hei:) Lurer på hvor du har kjøpt den rosa kurven som henger fra take? Var veldig fin og har lyst til å kjøpe sånn til den lille jeg har i magen:) Venter mitt første barn en månede etter deg, så har vært inspirerende å følge blogge din:) Tusen takk for alle fine tips.
  Ha en fin søndag:D

  1. mener du leandervuggen? 🙂 Den er hvit 😉 Link til eget innlegg her: https://fotballfrue.no/2013/09/25/utstyrsguide-del-i-stue-tilpasset-baby/

   Klemmer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *