The smell of coffee in the morning

Kaffe er fortsatt min morgenvenn, og jeg gleder meg så smått til jeg etter hvert kan unne meg både kopp 2, 3 og 4 igjen. Vet ikke hvorfor, men med unntak av mellom graviditetsuke 6 og 10, har lukten av kaffe i flere år satt i gang et eller annet i hodet mitt, alt blir så mye lettere, bedre og klarere. Det er vel min daglige dose must-have. Ikke rart jeg ikke skjønte bæret da bare tanken på kaffe plutselig gjorde meg kvalm i en måneds tid. Er så glad det gikk over. Joda, kaffe er også noe å skrive en stil om *haha*

__________________________________________________________________________________________________________

Vi stod opp med mørket i dag også, og nå står vi på farten for å reise inn til hovedstaden. Det er utelukkende pleasure som står på planen, med unntak av et møte. Jeg vil ikke reise alene så nærme termin, så jeg er glad Lars-Kristian har fri og vil være med.

Nå er det en god del kommentarer som venter på svar og godkjenning fra min side, så jeg skal prøve å få gjort litt i bilen på vei innover. Ville bare ønske dere en fin dag først, så sees vi senere! Tenk, nå er det snart helg igjen og på søndag er det 1 uke til due date! Så spennende 🙂

__________________________________________________________________________________________________________

– ♥ – 

153 kommentarer

 1. Pysjen er fra VS? Utrolig fin! Er det den i sateng du har? Blir den elektrisk, og hvilken størrelse har du? 🙂

  1. Ja, det er sateng 🙂 Har ikke opplevd elektrisitet og jeg har strl. xs 🙂

   1. Tusen takk for svar! Jeg finner den bare i hvit/rosa på nettsiden deres, kunne du linket den du har? 🙂

   2. Det er hvit/rosa jeg har 🙂

   3. Beklager maset, men din har grå prikket-linjer? Jeg finner det i bomull og flanell, man den i sateng finner jeg bare uten… 🙂

   4. Tusen takk for link, det er den jeg ser på også, men den er uten grå prikket-linjer 🙂

   5. Og et siste spørsmål, hvilken lengde tok du?

 2. Har du lagt på deg noe særlig i gravidtieten?
  Du ser jo helt fantastisk ut =)

  Kan vi få se et siste bilde av magen din nå helt på slutten?

  1. Jada, veide meg hos jordmor igjen på onsdag og totalt har jeg gått opp 9 kilo 🙂

 3. Det må være pga Hugo at jeg leser bloggen din, noe så skjønt..den lille reven!

 4. Hei. De ser så deilige ut de sokkene dine. Kan jeg spørre hvor de er ifra?
  Ønsker deg og dine en flott dag! 🙂

 5. Veronika

  Hei…
  Må bare si at dere har fått sponset/kjøpt utrolig mye flott til den kommende babyen deres. Spennende å følge deg.
  Fant ut idag at jeg er gravid selv og det er en blanding av skrekkblandet fryd….:-:
  Lykke til med innspurten..

  1. Masse lykke til i tiden fremover, det er så spennende 🙂

 6. Ihh, hvor er det altså spændende med den lille ny pige i familien.
  Min veninde havde termin sidste fredag, så vi venter spændt på den lille kommer ud og holder fødselsdag 😀

  Vi (min Sammi og jeg) rejser med DFDS Seaways til Oslo i morgen, vi ankommer i Norges fine hovedstad lørdag formiddag med færgen og skal desværre allerede tilbage om eftermiddagen. Håber sådan Oslo har pyntet til jul i gaderne *krydser fingre*

  Hvad MÅ vi bare nå at se inden vi tager hjem, eller hvor kan vi tage ud at spise en lækker frokost?

  Dejlig tur til Oslo til jer.

  <3

  Pia Sabine

 7. Hei! Dersom du mot formodning ikke skulle få til ammingen, kommer dere til å gi babyen morsmelkerstatninga da? Og hva mener dere egentlig om mme?

  1. Jeg vil gjerne amme og håper at jeg får det til 🙂

 8. Så utrolig fint det siste bildet var! Den pysjen står høyt på ønskelisten min til jul, såå fin 🙂 Ha en super dag i Oslo!

 9. Håper du tar vare på deg selv. Du ser så trist ut på bildet her. Er alt ok?

  1. Jeg har aldri vært lykkeligere 🙂

 10. Hvorfor har du ikke noen bilder av han andre hunden din. Virker som du bare syns den der et søt

  1. Jeg elsker begge hundene mine, og de er med på bloggen begge to 🙂 Les gjerne første innlegget fra her om dagen, da jeg var på tur med begge 🙂 Dette bildet ble tatt klokken syv i dag og da lå Ronaldo og sov 😉 Ronaldo og Hugo har to helt forskjellige personligheter som vi som hundeiere må ta hensyn til. Han kommer når han selv vil og står opp når han føler for det 🙂 Det har ingenting med kjærligeten vår til dyrene våre å gjøre, men rett og slett at de må behandles etter hvem de er.

   1. Sover de sammen? =) hvordan er egentlig hugo ift ronaldo? går de godt i lag? 🙂

   2. Ja, de sover sammen i kurven sin 🙂 Hehe, de elsker hverander virkelig. Hugo er den kjappe, lekne, veldig kjærlige og oppmerksomhetssyke. Han er veldig avhengig. De har en gjensidig repsekt for hverandre, for begge kan dominere. Ronaldo er mer rolig og trøtt (med unntak av når vi møter andre hunder på tur, han har jo problemer med dette), filosoferende og veldig kjærlig når han først vil ha kos 🙂 Han er leken han også, de lekesloss jo så og si hele tiden :p

 11. Håper du vinner Wixen Awardsen! Du er jo en av de mest jordnære norske bloggerne ! Prøve å huske på å stemme hver dag.

  1. Tusen takk, så koselig! Er spennende å få være en del av det uansett 🙂

 12. Ingrid E

  Du ser så bra ut 🙂 Veldig spennende å titte innom for oppdateringer om dagen! Hvor kommer den lerke sølv-puta fra? Sånn har jeg lyst på 😉

 13. Else Maria

  Heia fine deg!
  Jeg lurer på om du kanskje kan komme om tips til fine koseklær/pysjamaser.. det er jo så fint å gi bort til jul feks. og har veldig lyst på noen gode koseklær i tiden framover da jeg er gravid 🙂 Du har så fine koseklær, og jeg synes det er veldig vanskelig å finne noe fint i mylderet av kjedelige joggeklær og formløse pysjamaser. Er på utkikk etter koseklær i bomull som sitter litt på kroppen.. Skjønner hvis du ikke har tid til dette for tiden, bare et lite tips til innlegg hvis du har tid 🙂 Du ser jo alltid så fin ut på kveldstid/morgenen 🙂
  Ønsker deg en avslappende tid i koseklær fremover til den store dagen kommer! 🙂

 14. Hoftekrymperen du nevner i et tidligere innlegg, er den sponset elle rhar du kjøpt den selv? 🙂

  1. Sponsede ting merkes 🙂

 15. The Hungarian girl

  4 kopper kaffe er vel ikke só bra da?!!!

  1. Tidligere drakk jeg 7 kopper om dagen, null stress :p I love my coffee 🙂

 16. Hei! 🙂

  Ville bare spørre om hva du synes om debatten som foregår på visse nettsider om dage(vg, side2 osv) om at barn går i dyre merkeklær? Kanskje du kan skrive et innlegg om din mening om dette? Hadde vært spennende å se hva du mener om tema 🙂 Ha en ellers kjempefin dag, fine deg! Og masse lykke til i tiden fremover 🙂

  Hilsen fast leser

 17. Hej:)
  Du verkar vara en så otroligt underbar människa!:) Jag skulle vilja veta om du har gjort permanent makeup? Isåfall hos vem och vad ska man tänka på? Du har alltid så «stylat» utseende:) Visa gärna hur du får upp allt hår i en sån «bulle» också, jag lyckas aldrig få fästat allt håret.

 18. Håper du er forberedt på at kombinasjonen amming og baby med sensitiv mage kan gjøre at du må kutte kaffen helt da 😉

 19. Hei Caroline. Har fulgt bloggen din i mange år, og har hver eneste dag funnet inspirasjon til kosthold, trening, mote og velvære. Her forleden kjøpte jeg meg Oh produkter du har anbefalt,blant annet walnut scrub. Så fornøyd, virkelig verdt hver eneste krone. Så takk for gode anbefalinger! Jeg må få skryte av alle de gjennomførte innleggende du deler. Ser virkelig at du legger mye arbeid i det 🙂

  Vil ønske deg lykke til med innspurten, jeg tipper fødselen blir fantastisk med den formen du er i, i tillegg til styrken du viser.

  Sender en stor klem fra en student fra Trøndelag som bestandig må oppdatere bloggen din i lesepauser.

 20. hei 🙂 leser bloggen din og syntes den er veldig bra! men det er noe jeg har lurt på veldig lenge.. hva jobber du med eller som? er bloggen jobben? sikkert et dumt spørsmål, men jeg måtte bare spør 🙂 du er forresten fantastisk pen og elsker å lese bloggen din!

  1. bloggen min er jobben min 🙂

 21. I love coffee <3

  successful journey
  have fun 🙂

 22. Heldig du som kan drikke kaffe:-) jeg synes at det ser så kos ut, men har aldri blitt voksen nok til og lært meg til det dessverre:-/ mulig jeg går glipp av noe der ja;-)
  Så spennende med termin så nærme, husker selv alle forventninger, tankene, spenningen det førte med seg:-) får virkelig håpe at du ikke blir gående på overtid, da kjennes dagene laaaange. Har prøvd det selv, og begynte og bli utålmodig på slutten ja, men kjempe stor glede når de melder sin ankomst da:-) og det og få barn i desember er jo bare sååå kos:-) fikk prinsessa mi 9.desember for snart 8 år siden og det var helt magisk tid på sykehuset:-) husker jeg satt på dagligstua og så juleprogram med jenta liggende på brystet, HELT MAGISK var det:-):-) julestjerne hang i vinduet og det snødde ute, perfekt:-) så gled deg kjære du, du går ei fin tid i møte:-):-)

  Stor klem fra Linn

  1. Alle kan ikke like det, du er helt sikkert voksen nok likevel 🙂 Selvsagt synes jeg du går glipp av noe, men det synes de jeg forteller at jeg ikke er superglad i øl også :p

   Akkurat i dag føles det som hun aaaaldri vil komme :O Men vi får bare prøve å nyte tiden før likevel :p

   Klemmer!

 23. Tnå, se på nydelige, lille Hugo!!! Han likner på en liten rev *dåner*^_^

 24. Hei! Jeg er en jente som lurte på noe angående trening. Når jeg løper får jeg veldig store «løpemuskler» i spesielt lårene. Har du noen tips til hvordan jeg kan trene hvis jeg vil ha tynnere ben?

  1. Jeg har ingen tips, dessverre. Jeg er en løper selv, og har aldri følt at jeg trenger tynnere bein. Muskler i beina er jo bare fint 🙂

   1. Muskelfylde er avhengig av gener. Noen har en sannensetning som gjør at de får lange, slanke muskler, andre mer fyldige. De som får fyldige muskler, vil ha et fortrinn i idretter som krever styke eller evne til å bevege seg raskt, f eks styrkeløft eller 60-meteren 🙂 lange slanke muskler vil ha et fortrinn i utholdenhetsidretter. Hvilken type muskler man har kan ikke endres så mye med trening dessverre….

 25. Lisa Marie

  Åååh, så kvænt hunden er 😀

 26. vilde81

  Hei!

  Flott å se at man kan se så bra ut selv om man er gravid! 🙂 Det er viktig å pynte seg og å gå i fine klær selv om man er gravid, mener nå jeg. 🙂

  Jeg lurte på om du kunne laget et innlegg om det å være alene om gravidteten? Gode råd og tips om hvordan gjøre det beste ut av det?
  Vet det er mange der ute som er alene om graviditeten, enten det ble slutt med partner, eller partner døde, eller man har en partner som ikke bryr seg.

 27. Elisabeth

  Heii:) Vil bare skryte litt om bloggen din
  Syntes den er så spennans og man får mye
  inspirasjon, også nå som eg er i slutten av
  månde 6, og ska få min første datter:)))
  Har også flyttet inn i nytt hus for nokon
  månder siden, da treng eg også noko
  inspirasjon til innredning. Men lurte da på
  om du kunne legge ut fleire bilder av interiøret
  ditt? For det e så fint<3
  Eg har sett på bloggen din siden 2010 ca.
  og den har jo bare blitt bedre og bedre.<3

  Tusen takk for god inspirasjon og fortsett
  med det♥ Lykke til med fødselen:)

  Store klemmer fra meg<33
  ig

  Fortsett med så bra
  og den har jo bare blitt bedre og bedre:)
  Men lurte

 28. Kaffe er verdens beste venn om morgenen 🙂

 29. Elisabeth Igjen

  Ups!! Misforstod litt hvordan man skrivde det i ruta:/
  Bare glem de siste linjene:/

  Fra Elisabeth<3 Som ikkje skjønner noe:)) (haha)

 30. Årh så fin blogg du har VIRKELIG til stor inspirasjon.
  Gleder meg sånn til å lese mer når dere har fått datteren deres.
  ❤️ Du blir nok en god mor

 31. Hei, nå er det ikke lenge igjen. Synes å ha lest for noen år siden at du hadde fødselsangst som meg, føler du at du er over den? Og hvordan tror du Lasse kommer til å være på «stua», «rolig som en østers» eller «litt herreminhatt»;) Håper dere har hatt en hyggelig dag i Oslo og ønsker dere lykke til den nærmeste uken:)) Og by the way, må bruke utrykket herreminhatt en gang til, hvor mange gale kvinnemennersker er det som leser denne bloggen? Det ble litt vel detaljert på pakkeguiden for min del i hvert fall..

  1. I 2009 var jeg redd for å få barn, hadde jeg fortsatt følt det slik, ville vi aldri prøvd å få barn 🙂 Så det kan jeg si at jeg trygt er over. Det som skremte meg den gangen var det å ha ansvaret for å bære på et liv, ikke selve fødselen 🙂 Lars-Kristian kommer nok til å være litt småstresset, han har allerede sagt hvor redd han er for at det skal skje noe med meg. Han er bare skjønn <3

   Klem!

 32. Hihi, skjønner godt at du gleder deg til mer kaffe 🙂 Du er så flott – og hvilken inspirasjon for leserne dine! Ville bare du skulle vite det. Masse lykke til med resten av graviditeten og fødselen og tiden som kommer! Klem fra en av-og-til-leser som ble fast leser fordi du er så skjønn – både inni og utenpå 🙂

  1. Så koselig å høre, tusen takk 🙂

   Klemmer!

 33. Wow beautiful 🙂 Love your blog so much!

  Love, Patricia
  http://www.beautyliquid.de.vu

 34. Så utrolig spennende nå frem mot termin! Ønsker deg alt godt! Er spent på lille frøkna som uten tvil kommer til å være en solstråle i hverdagen 🙂

  Håper du tittet innom http://hvitjul.no, og kanskje kunne være ei som nevnte dette på bloggen sin. Konseptet er supert, og jeg er stolt over å selv ha skrevet under. Dette er en hjertesak for meg – rett og slett fordi jeg skyr mennesker sin kvalme oppførsel i fylla.

  Ha en fin kveld! <3

  1. Tusen, tusen takk for link! 🙂

 35. Hei! hvor høy er du? 🙂 Huset ditt er forresten veldig fint og koselig! gleder meg til å se den lille 🙂

  1. Jeg er 170 🙂

 36. Husk at mange babyer kan reagere sterkt på koffein med magevondt og søvnproblemer. Så gjør gjerne som meg og drikk koffeinfri kaffe i hele ammeperioden <3 Det finnes mange, mange typer koffeinfri kaffe, selv liker jeg den fra Evergood best <3 Ha en fin kveld, skjønne deg!

  1. Det gjelder det samme med koffein når du ammer som når du er gravid. Det er ikke noe holdepunkter for at det ikke er bra om du holder deg under 200 mg koffein per dag 🙂 Om man merker at barnet er mye våkent med f.eks kolikk, så kutter man ned på koffeinet.

   1. Det går sikkert kjempefint med kaffen, veldig lite som kommer i melken uansett 🙂 Masse lykke til!

   2. Bare leste at du skrev at du gledet deg til å unne deg både kopp 2,3 og 4 igjen 🙂 Skjønte ikke at du da mente etter endt ammeperiode, my bad 🙂

 37. Solstråle

  Hei Caroline. Hvor har du kjøpt benken som du sitter på på bildet? Vi har akkurat kjøpt hus og jeg er helt i interiørmodus om dagen. Synes du har et fantastisk hjem og henter mye inspirasjon fra deg 🙂 ha en fin kveld!!

  1. Her er et innlegg med flere bilder, linker og info 🙂 http://fotballfrue.no/2013/11/15/helg-og-nytt-i-gangen/

 38. Nydelige du <3 Hvilken kaffe er din absolutte favoritt? <3 Klemmer <3

  1. Vanilje latte, espresso og sort vanlig 🙂

   Klem!

 39. Jeg er også veldig glad i kaffe! 🙂 Kanskje et rart spørsmål men lurte egentlig på hvilken kaffemaskin du bruker?
  Skal kjøpe meg en men det er så mange å velge mellom og det er ikke alle som lager like god kaffe dessverre.
  Btw, veldig fin blogg! 🙂

  1. Jeg elsker både nespresso sin maskin og dolce gusto 🙂

 40. Hei =) hvordan gjorde du det med hjemme alene trening med Hugo? 🙂

  1. i starten var han alene i 10 minutter, så ble jeg borte 30 minutter og tilslutt 1 time før jeg fortsatte slik til det endte på 6 timer maksimalt. Det gikk veldig fint, stod og lyttet utenfor døren helt i starten, for å forsikre meg om at han ikke gråt eller skrapet på døren 🙂

 41. Hei! Du er så flott:) Jeg er blitt helt avhengig av å følge med på bloggen din.
  Ville bare si at angående kaffe, så kan det gi magevondt til babyen når du ammer:) Men går an å prøve seg frem:) Lykke til med fødsel og tiden etterpå:) Klem!

 42. Welcome
  Carolina as cares for your hair? What cosmetics do you use? Regards Sylvia

 43. Aldri kommentert her før(tror jeg:p) Men, har fulgt bloggen din lenge nå. Må bare si at du STRÅLER og ser fantastisk ut 😉 Og jeg forstår at du stråler, å bli mamma er det største i verden 🙂 Selv har jeg to småtroll og gikk høygravid på nøyaktig samme tid i fjor. Klarer å kjenne litt på den gode ventefølelsen igjen ved å følge bloggen din ;spent på hvordan hun ser ut,kjenne lukten og det å bare lengte etter å ha henne i armene sine. Ønsker dere masse lykke til Caroline og Lars Kristian. Dere har en fantastisk tid i vente nå og får den absolutt vakreste julegave 🙂 Gleder meg til å se henne( om dere velger å legge ut bilde) og spent på navnevalget 😉 Klemmer fra fast leser

 44. Kjersti

  Kan du lage et innlegg der du viser hvordan du lager «donut-frisyren» din? 🙂 Jeg har litt problemer med dette da jeg har langt hår slik som deg, og synst ikke det er så fint å snurre resten av håret rundt donuten. Kan du vise hvordan du gjør det? 🙂

 45. Hei Caroline!

  Elsket pysjen din, hvor er den fra?? 😀

  Lykke til videre frem mot fødselen- snart kommer hun!!!!

 46. Nydelig du er!
  Hvor er pyjamasen din fra? Den ser utrolig god ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *