Snaps fra Oslo

jakke fra notion 1.3

Nå er vi på vei hjem fra hovedstaden, og jeg sitter i bilen for å oppdatere dere. Timene har bare forsvunnet der inne, vi var inne ganske tidlig for et møte, og etter dette hadde jeg time hos Trude på Beauty Norway klokken tolv. Her har jeg ikke vært på snart 2 år, tenk det! Og nå som fødsel nærmer seg hadde jeg lyst til å føle meg litt ekstra fin, i tillegg til at det er greit å ikke tenke på mascara den første tiden med mini, så da ble det et sett med helt nydelige og fyldige vipper på meg. Trude er så flink! Sjekk ut nettsiden deres her for mer informasjon, jeg fikk dette settet sponset.

__________________________________________________________________________________________________________

Etter dette dro jeg en tur innom Face It på Majorstuen hvor Hege så litt på huden min for å sjekke om jeg skal fortsette med de samme Zo Skin-produktene eller ikke, og det skal jeg, så det kommer et innlegg om mine erfaringer etter hvert, tenker jeg.

Så var klokken plutselig fire, vi var sultne og endte på Delicatessen Tapas rett ved. Nam! Det er noe jeg savner ved å bo i Oslo, godt utvalg på spisesteder om man vil være spontan. Delicatessen serverer i hvert fall veldig god mat ganske kjapt, og det var akkurat det vi var ute etter. Deretter var jeg egentlig utrooolig sugen på Starbucks, men hadde ikke plass likevel. Det får bli neste gang i stedet.

Her surrer og går Juntafil i bakgrunnen, og det er like pinlig samme hvor voksen jeg blir. Flere enn vår venninnegjeng som ringte SUSS-telefonen for å spørre om flaue ting mens alle fniste og hørte på i det andre røret? Haha! Det var like gøy hver gang. Jeg får nesten bare avslutte for å ikke gå glipp av noe 😉 Vi skrives litt senere, tenkte å poste et innlegg om bilsetet vi har valgt.

__________________________________________________________________________________________________________

– ♥ –

48 kommentarer

 1. Looks like you had a great day in Oslo and you look again wonderful in your outfit! I miss delicate food also on the Bavarian country side …

  Wish you a happy evening!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Du är jättefin i keps! kram

 3. Ja jeg synes juntafil er litt småpinlig selv, du er ikke den eneste! Ikke det første programmet jeg hadde satt på om jeg hadde vært med foreldrene mine for å si det sånn hihi 😉

  1. Haha, helt enig :p

 4. Så aldeles nydelig du var på det bilde! Jeg likte antrekket veldig godt! Gleder meg sånn på dine vegne til prinsessen kommer! Du lever virkelig i en liten drømme verden for tiden?

 5. jeg bare lurer på en ting. når du legger ut oppskrifter til middag osv, er det ekstreeemt lite mat på tallerkenen, spiser du bare det? eller tar du så lite for bildets skyld?

  1. Jeg forsyner meg gjerne 2 og 3 ganger jeg da, hater å ha mye mat på tallerken 😉 Og så ser det selvsagt mye finere ut når det ikke er mengder 🙂

 6. Kristin

  Flinkeste Trude! Jeg fikk mitt første «vippesett» tre uker før termin, lilletroll kom to uker før termin- og siden har jeg vært der en gang i måneden! Verdt hver eneste krone! Og det var veldig deilig å føle seg fresh uten mascara som nybakt mamma 🙂 Nå er dere snart tre. Her gledes det med dere.
  Dersom du ikke følger VakreRom på Instagram anbefaler jeg deg å gjøre det. Ser hun kjører igang en inspirasjonskonkurranse om barnerom idag; du bør slenge inn et bidrag.
  Klem

 7. hei! Hvor er ringen(e) på finger’n din fra? De var så fine!

 8. Her lignet du på Denise Richards:)

 9. God kveld! 😉

  Jeg har aldri skrevet her før, men må bare påpeke at du er utrolig vakker!
  Jeg har aldri hatt ett forbilde å se opp til, men du begynner å bli mitt forbilde, Caroline! 😉
  Du er ikke bare vakker på utsiden men også på innsiden 😉
  Du kommer til å bli en god mor!
  Jeg ønsker deg alt i verden en god framtid for deg og din familie!
  Mangen gode og varme klemmer til deg vakre, Caroline 😉

 10. Viktoria, Heidi og Maria

  Hei!!

  Vi er tre jenter på 14 år, som danser ballett ved Den norske opera og ballett. Etter vi hadde hatt morgentrening idag på operaen, så skulle vi ta trikken til skolen. Når vi var ved prinsens gate (?), så vi Lars Kristian!! Vi klikket helt, og trodde ikke våre egne øyne. Samtidig var vi helt sikre på at det var han, så vi sjekket bloggen din med en eneste gang! Der stod det at dere skulle til Oslo, og vi gikk nesten av trikken for å løpe tilbake hvor vi hadde sett han.Også tenkte vi at du sikkert var i nærheten, og det er virkelig en stor drøm å møte deg! Men vi hadde dårlig tid til skolen og kunne ikke gå av trikken 🙁

  Vi elsker bloggen din, og du er et stort forbilde for oss! Du inspirerer oss i hverdagen, og du har fått oss til å like mandager 😉 Du har lært oss å se på det positive i alt. Vi er innom bloggen din flere ganger daglig og leser hvert eneste innlegg! Du er helt PERFEKT! Og en av oss(Viktoria) vil være akkurat som deg! Vi elsker å følge med på hverdagen din. Alt fra glitter og stats til de litt mer seriøse innleggene. Du er som et moteblad på nett, som man nyter hvert eneste ord av. Du inspirerer oss masse i hverdagen og vi setter utrolig stor pris på all tiden du bruker på bloggen. Alle innleggene dine er så ordentlig skrevet, og vi får mange tips til mat og klær, og alt som er imellom! Du er bare helt fantastisk og det er så gøy å følge med på forberedelser til den lille jenta deres! Vi ble ordentlig glade når du fortalte at du var gravid, og dere kommer til å bli helt fantastiske foreldre! Ikke bry deg om de som skriver negative kommentarer, for det er så mange som syns du er helt herlig! Som vi skrev tidligere er det en STOR drøm å møte deg! Vi kan ikke beskrive hvor gøy og herlig det hadde vært!

  Vi ELSKER bloggen din! <3

  Hilsen dine største fans <3

 11. Hei skjønne Caroline! Kommenterer aldri så tenkte en gang må bli den første. Husker jeg sto i boardingkø på vei til New York med venninnene mine i sommer da jeg fikk melding fra en venninne om at du var gravid, og jeg ropte ut i glede: FOTBALLFRUE ER GRAVID! Så sikkert hele flyplassen hørte meg, og alle vennene mine ble store i øynene og måpte i glede med meg, haha, for et øyeblikk, så var de raske ned i veskene for å finne mobilene sine for DETTE måtte de få med seg! 😀 Nå skal du snart få barn og det er rart å si det for jeg gleder meg kjempemye, haha.. jeg og en venninne sjekker alltid bloggen din hver morgen for å se om noe har skjedd, alltid like spente! Jeg kjenner deg ikke, men du virker som en utrolig herlig person, og jeg ønsker deg masse lykke til som Mamma, selv om du nok ikke trenger å ønskes lykke til fordi den oppgaven vet jeg du klarer supert! Stor klem fra meg, ha en fin kveld videre 🙂

  1. Hahaha, du er vel skjønn 🙂 Så koselig at du følger med!

   Stor klem til deg 🙂

 12. Hei søte Caroline! Du har en fantastisk og utrolig inspirerende blogg. Jeg lurte på om du kunne skrive litt om hva du synes om kaninfarmene i Kina, om din mening angående dyreveldferd og tar avstand fra pels/ angora. Mange klemmer <3

 13. Bør du ikke merke innlegget som sponset? Det er vel ikke nok å skrive det i teksten….

  1. Jo, det er nok at det fremgår tydelig at noe er sponset 🙂 Når kun én ting er sponset og det ikke gjelder hele innlegget, skal ikke hele innlegget merkes. At enkelte fortsatt blander seg inn i min jobb er ganske frustrerende, jeg har løpende kontakt med forbukerombudet og vet hvordan ting skal gjøres 🙂

   1. Cathrine

    Hvorfor i all verden bryr folk seg om dette?!?!?!? Spiller det virkelig noen rolle for oss lesere??? Nei!!!

 14. hvorfor er ikke du med på masterchef norge?

  1. Hvorfor skulle jeg være med der? :p Det hadde sikkert vært veldig gøy, da 🙂

 15. Hei søte deg! Vil bare fortelle deg at det å lese bloggen din gjør meg glad! Du sprer då mye glede og positiv energi!
  Så lurte jeg på, produktene du bruker, er de dyrevennlige og ikke testet på dyr? 🙂 altså helt uten unntak!

  Fortsett med den flotte jobben du gjør <3 lykke til i tiden fremover 🙂

  1. Ja, det stemmer! Ingen av de kosmetiske produktene jeg bruker er dyretestet 🙂

 16. Du stråler Caroline! Virkelig nydelig 🙂

 17. Oh my! Det øverste bildet, du er så vakker! Og så lekre vipper du har fått deg. 🙂

  1. Synes jeg ser så trøtt ut jeg :p Så tusen takk! Hadde ligget med øynene igjen i 2 timer, ikke gøy! Men så er jeg vippefin i 3-4 uker også, da 😉

 18. Kjære fotballfrue, har du fått med deg dette?

  http://minmote.no/2013/11/klesbransjen-etter-sjokkvideo-av-angorakaniner-inhumant-og-brutalt/

  Det er så grusomt at jeg får ikke puste! Du når ut til så mange, kan du oppfordre mennesker til å ta sterkt avstand, ved ikke å kjøpe angora pels!!!

 19. Hei 🙂 Jeg lurte på om du kunne komme med noen tips til noe romantisk å gjøre for kjæresten?
  Kjæresten min kommer til Oslo(han bor i Ålesund) på kvelden(rundt 21) neste torsdag etter matteeksamen. Tenkte jeg skulle finne på noe romantisk som en overraskelse til han siden han sikkert er sliten og får å feire at han er ferdig. Har du noen ideer? Må nevne at jeg må opp tidlig fredag pga. skole så må være noe å gjøre hjemme + ikke noe dyrt!

  Lykke til med fødsel og alt som venter 🙂

 20. Synes du at du ser trøtt ut? Det er det verste jeg har hørt, du ser så utrolig vakker ut jo!! 🙂 Kan bare håper at jeg kan være like vakker som deg hvis jeg blir gravid en gang! Og ja, jeg synes du burde være med på Masterchef og Skal vi danse, hehe! 🙂 Da hadde jeg hvert fall fulgt med! 🙂 Jeg ser opp til deg! 🙂
  Klem 🙂

 21. Hei Caroline

  Jeg likte intervjuet av deg i Stella. Pent bilde av deg der også:-) Ha en fin kveld!

 22. Hei igjen:) Har du hørt noe fra makestyle ang mast vol 2 krølltangen (avslag)?:) Jeg barer lurer om du kunne fått til noe før jul.. Jeg tenker at i desember er du opptatt med langt viktigere ting (lille snuppa) enn en ussel leser :)) hehe..

 23. I never comment but really enjoy your blog, your so beautiful and always so vibrant :). I´m a mother of a one year old son. Motherhood is amazing and you have so much to look forward to 🙂 I was wondering with the skincare you were talking about. Why are you using those specific products, and would you recommend them 🙂

 24. Nathalie

  Flott bilde av deg, men er det veldig redigert ? Bladde tilbake noen år i bloggen og du er veldig ulik fra da til nå? Vippe extentions prøvde du ikke deg tidliger, men anbefalte det ikke pga du mistet så utrolig mange vipper? Har lyst til å prøve men er redd jeg skal miste mine egne slik det ser helt tomt ut når de faller av:/

 25. Hei vakreste Caroline 🙂 Du ser helt nydelig ut som alltid:-) Deilig å ha en sånn kosedag,og pleie seg selv litt 🙂 Lyst på sånne vipper jeg også:-) Superlekkert ! Men til spørsmålet : Jeg har handlet en del på Coverbrands, (etter tips fra deg 🙂 ) bla annet Glo minerals mascara og billion dollar brows,som jeg er superfornøyd med,lurte på om du kunne anbefale en god kajal som ikke smitter av, da jeg jobber som kokk på et varmt kjøkken,er det jo greit å ikke skremme vettet av de jeg jobber med hehe ,en god natt ønskes deg og mannen din ! :-)Og …stemmer sef i vei fra flere Pc`er her i huset 🙂 Gode klemmer 🙂

 26. You are my everyday inspiration 🙂 Good luck!!!

 27. For et stilig antrekk! Digget capsen 🙂

 28. Hei! Pleier ikke å kommentere blogger, men må bare få si at du ser HELT fantastisk ut, Caroline! Du stråler. Og jeg synes det er superkult når du kombinerer det feminine med en caps. Det kler deg! Lykke til med fødsel og alt!
  Klem fra trofast leser. x

 29. Hvor lange er vippene du legger? Jeg ba om å få det til å se naturlig ut sist jeg gjorde det, og fikk 8 og 10 mm. Det så ikke så naturlig ut på meg iallefall 😉
  Masse lykke til, du stråler virkelig som gravid 🙂

 30. Kjempe kjekt med de vippene 🙂
  Like greit og fikse det nå når du har andre ting og tenke på i tiden som kommer 🙂

 31. Lindaaaa

  Hei vakre du! Jeg må spørre deg ang vippene. Har lyst å sette på selv, men veldig usikker, da jeg er redd mine vil falle av. Har du erfaring med det? Vil dine egne ligge pent «under» til extension detter av? Tusen takk for svar 🙂 ha en nydelig dag!

 32. Høres ut som om du hadde en fin Oslo tur 🙂

 33. Benedicte Andreassen

  Hei! Jeg har et spørsmål angående vipper som du får satt på i salong som disse. Ødelegger de dine egne vipper? Altså, føler du at det har gått utover kvaliteten på de egne? Jeg har mange ganger tenkt at jeg har lyst på vippe-extensions, men er litt redd for at mine naturlige skal bli ødelagt :O

 34. Ser at du har på deg caps, og syns det er kjempe kult.
  Har lyst til å burke det selv, men vet ikke helt hva slags klær som passer.
  kanskje du kunne ha skrevet et inlegg om hva som passer til caps?
  Lykke til med den lille, ser for meg at du og Lars – Kristian kommer til å bli kjempe bra foreldre!

 35. Hei Caroline:)

  Hvor er strømpebuksene dine fra? 🙂 Eller er det noe annet? 🙂

 36. Herregud du er så fiiiin!

 37. Karoline

  Jeg digget capsen! Hvor er den fra?
  Du er nydelig, Caroline 🙂

 38. caroline

  hei! dette er noe som ikke passer med innleget, men har du prøvd ut ansiktsserien «ren»? Sliter med å finne produkter som fjerner kvisene mine, tørrheten og oljehuden. Pluss at jeg har eksem(vanskelig!) :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *