Ganni jumpsuit

(annonselenke) jumpsuit ganni / kåpe zara / pumps nelly / veske mulberry / solbriller le specs / ring + smykker + øredobber hasla 

Sort og hvitt, uslåelig kombinasjon! Jeg bare visste at denne jumpsuiten måtte bli min da jeg oppdaget den online for en uke siden, og jammen er den ikke et suverent kjøp, sitter perfekt løst rundt magen og etter graviditeten kan jeg bare bruke et bredt belte i livet. I like! Synd jeg ikke får vist den uten jakke, for den er så fin, med litt puffermer som er lange. Elsker også det enkle med jumpsuit som plagg i det hele tatt: den er alt du trenger.

__________________________________________________________________________________________________________

Her i huset tenker jeg å legge fra meg dataen nå, så skal jeg dra Lars-Kristian bort fra studiene, for nå er jeg så nysgjerrig på den søte vippestolen vi kjøpe tidligere i dag. Haha, hvem hadde noensinne trodd at slike ting skulle være spennende og interessant å teste ut? Det er visst en tid for alt. Og Hugo skal få prøvesitte den med musikk, bevegelse og alt som hører med! Stakkar, ser for meg at han kommer til å bli brukt som leke om noen år, kledd opp i kjoler og svøpt i mykt dukkesengetøy. Han finner seg jo i alt. Vi sparte gårsdagens episoden av farmen til i dag, så det skal vi se på før det er kvelden. Endte opp med filmen Prisoners i går i stedet, og den anbefaler jeg på det sterkeste!

Håper dere har hatt en fin dag! Tusen takk nok en gang for alt dere kommenterer og tipser om, dere er gode ♥ 

74 kommentarer

  1. Pernille

    Synes det er skønt at se du går meget med dansk design som Ganni, Malene Birger, Day Birger Et Mikkelsen osv. Hvilke designere fra Norge kan du anbefale?
    Hilsner fra Danmark 🙂

  2. Marianne

    Hei Caroline, elsker bloggen din! Den gir meg så mye inspirasjon i hverdagen. Men jeg lurte på en ting, hva er det Lars Kristian studerer?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *