Ganni jumpsuit

(annonselenke) jumpsuit ganni / kåpe zara / pumps nelly / veske mulberry / solbriller le specs / ring + smykker + øredobber hasla 

Sort og hvitt, uslåelig kombinasjon! Jeg bare visste at denne jumpsuiten måtte bli min da jeg oppdaget den online for en uke siden, og jammen er den ikke et suverent kjøp, sitter perfekt løst rundt magen og etter graviditeten kan jeg bare bruke et bredt belte i livet. I like! Synd jeg ikke får vist den uten jakke, for den er så fin, med litt puffermer som er lange. Elsker også det enkle med jumpsuit som plagg i det hele tatt: den er alt du trenger.

__________________________________________________________________________________________________________

Her i huset tenker jeg å legge fra meg dataen nå, så skal jeg dra Lars-Kristian bort fra studiene, for nå er jeg så nysgjerrig på den søte vippestolen vi kjøpe tidligere i dag. Haha, hvem hadde noensinne trodd at slike ting skulle være spennende og interessant å teste ut? Det er visst en tid for alt. Og Hugo skal få prøvesitte den med musikk, bevegelse og alt som hører med! Stakkar, ser for meg at han kommer til å bli brukt som leke om noen år, kledd opp i kjoler og svøpt i mykt dukkesengetøy. Han finner seg jo i alt. Vi sparte gårsdagens episoden av farmen til i dag, så det skal vi se på før det er kvelden. Endte opp med filmen Prisoners i går i stedet, og den anbefaler jeg på det sterkeste!

Håper dere har hatt en fin dag! Tusen takk nok en gang for alt dere kommenterer og tipser om, dere er gode ♥ 

74 kommentarer

 1. Næmen, innlegget kom med en gang jeg søkte opp siden 😛 Forsyne meg å lese etter jeg skriver dette hihi god kveld 🙂

 2. Hei. Kan du legge link til kåpen du har på? Takk på forhånd 🙂

 3. Du er nydelig, Caroline! Jeg ønsker dere hjertelig lykke til med fødselen og alt som hører med, jeg er overbevist om at det kommer til å gå fint og jeg sender dere de varmeste og beste tanker <3

  1. Du er god, tusen takk <3

 4. Hihi, så herlig han er! Ja, han gjør nok alt for prinsessene sine <3

 5. Camilla M

  Hei Caroline! 🙂
  De asics joggeskoene i lilla du hadde på deg i går…trur du de er like fine å bruke på sommeren som på vinteren? og bruke inne og ute? får det går vell ann å ta ut de spikerne under?

  Du har innspirert meg så mye med trening, og håper jeg en dag blir like flink til å trene som deg! 🙂 Du er mitt store forbilde! 🙂

  1. De går ikke an å ta av :/ Tusen takk for så fine ord, er veldig glad for å kunne inspirere 🙂

 6. kan du nå skrive en svangerskapsoppdatering med bilder? og tanker. bare litt forskjellig siden denne er snart din siste, hvs du gjør det?
  hvilken uke r du i nå?

 7. Heisann.
  Så utrolig nydelig du er. Kul jakke. Hvis den jumpsuiten er litt vid over magen må jeg kanskje ha en sånn siden magen enda ikke er det den var etter jeg fødte prins nummer tre 🙂
  Jeg må si at når jeg leser kommentar feltet ditt blir jeg gang på gang imponert over hvor utrolig godt du takler alt det usaklige og negative. Du er sterk.
  Klem fra Linda 🙂

  1. Tusen takk, Linda! Det er veldig fint å høre 🙂

   Klem tilbake 🙂

 8. Hei Caroline! Jeg bare lurte på noe som overhodet ikke har med dette innlegget å gjøre, men jeg spør likevel:) Du lager jo en del mat, så jeg tenkte at jeg kanskje kunne spørre deg 🙂
  Jeg har lyst å lage knekkebrød til mamma og pappa til jul, og lurer på om du vet noe om hvor lenge de holder seg? Jeg bor sammen med dem (er 17 år), så derfor vil jeg lage det når de ikke er hjemme. Ca 10 dager før julaften skal de reise bort, kan jeg lage knekkebrødene da? Da er jo knekkebrødene 10 dager gamle før jeg gir dem til dem. Og hvis jeg kan lage knekkebrødene så lenge før, hvordan oppbevarer jeg dem best mulig? Kan jeg f.eks bruke en plastboks?
  Eller har du kanskje andre forslag til spiselig julegave som kan lages en stund på forhånd? 🙂 Helst ikke kaker og søtsaker, for det har vi jo så mye av i julen likevel. Tenker mer på noe vi for eksempel kan ha til julefrokosten vi pleier å ha på 1.juledag eller lignende.
  Kanskje spiselige julegaver (som ikke er søtsaker?) kan være en ide til et blogginlegg? Bare et forslag;)

  Ellers må jeg bare si at bloggen din og du er helt fantastisk, og jeg gleder meg til å følge deg i den spennende tiden som kommer! Hadde ikke trodd at jeg kom til å syns at «mum-to-be»-blogging var så spennende å lese om, men der tok jeg feil, og jeg ser frem til å lese om den lille ugla deres om en stund! Lykke til med fødsel og alt annet! <3

 9. Oh, yes, I can really imagine that this wonderful jumpsuit will look also great on you after the birth! It´s a good idea to wear this jumpsuit then with a belt.

  Hope you will sleep better this night and you won´t have night mares.

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 10. I dag har jeg pakket inn julegaver fra Childrens Ugly Clothing. Det merket ble jeg oppmerksom på da du nevnte det på bloggen din.
  Produktene derfra er superfine.
  Mens andre mødre tar en lang pause fra jobben sin, venter mange på innlegg fra deg om det som skal skje. Jeg håper du ikke ikke føler noe press. Bruk den første tiden til babyen og dere selv, la ikke andres forventninger styre tankegang og tidsbruk.
  Selv om mange lesere er spente, har de fleste forståelse for at dere vil skjerme privatlivet den første tiden.

  Ønsker dere masse lykke til!!

 11. Hei! For en fin jumpsuit, den så herlig ut! 🙂 Jeg lurte på en ting, har du (og Lars-Kristian?) pulsklokker? Jeg må kjøpe meg en ny, da jeg trenger en som fungerer (heh) til PT-utdanningen. Etter å ha lest bloggen din i x-antall år har jeg fått for meg at du liker kvalitet framfor kvantitet, i tillegg er dere begge aktive. Hadde vært supert om dere ville skrevet hvilke dere har 🙂 Klem <3

 12. Kjempetøff drakt ! 🙂

  Ha en fin kveld !
  klem! 🙂
  https://rebekkafylling.com

 13. Søte, fantastiske Caroline… Det er helt utrolig hvor smashing du ser ut så nær fødselen!! Du er virkelig et godt bevis på at man kan være aktiv, og pynte seg, selv om man er gravid! Du er virkelig en stor inspirasjon <3

  1. Snille du! Takk! Det er så koselig å høre for en høygravid skrott 😉

 14. I love this outfit 🙂 You look great !

  https://whiteandgreyblog.blogspot.com/

 15. Marianne Halén

  Åh, så Prisoners i helgen og den var sterk. Med ei lita datter på 2 år hadde jeg egentlig ikke lyst til å se den. Filmer som omhandler barn og grusomheter klarer jeg ikke å se på lenger etter at jeg ble mor. Men denne filmen var jo så spennende at jeg ikke helt viste hvor jeg skulle gjøre av meg 😉
  Ha en fin kveld videre 🙂

 16. Så dere filmen på nett? Evt hvor? 🙂

  1. Lars-Kristian som fikset, så jeg vet ikke :/

 17. Helt nydelig Caroline! Det var nok et lykketreff. Min søster har en liten Chihuahua som heter Bentley. Han er lik Hugo. Han blir kjørt rundt i dukkevognen av min niese på tre år. Det er et herlig syn! Bare å glede seg 🙂 Natta

  1. å, så nydelig! 🙂

 18. Så fin du er Caroline, elsker at dere er den typen som slapper av med en god film etter en lang dag 🙂 Viktig med kvalitedstid med den du elsker 🙂
  Kan du linke traileren til den filmen på youtube, og vet du om man kan se den på netflix? 🙂

  1. Ja, det er jo så viktig 🙂 Link til trailer: https://www.youtube.com/watch?v=bpXfcTF6iVk

   Klemmer 🙂

 19. Hei Caroline vi på siljan ungdomsskole lurte på om du ville komme og se på vår revy i morgen kl 18.00 i sammfunnshallen på siljan ungdom skole det blir sketsjer, dans, sang og film . Det er også salg av kaker og kaffe i pausen. Det blir også lodd salg med flotte gevinster.

  Du er velkommen til Torsdag kveld fra siljan 🙂

  Mvh siljan ungdomsskole:)

  1. Hei! Det hadde vært veldig hyggelig, men vi var (dessverre) i Oslo i kveld :/ Håper alt gikk bra! 🙂

 20. Hårfargen din er virkelig dødsfin nå!

  1. Tusen takk 😀 Jeg som synes den er litt for varm, tenkte å farge det litt kaldere, men kanskje jeg skal droppe det? 🙂

   1. Jeg synes den er akkurat passe varm. Du kler den fargen kjempegodt! 🙂

 21. hvordan stiller dere dere til om barnet eventuelt er allergisk mot hundene :)?
  gjelder da også hår.

 22. Den var superfin og classy! Du ser fab ut 🙂

 23. Så stilig du var, men det er du jo alltid.

  Jeg lurer på hvordan du klarer å gå i så høye og tynne hæler på brostein uten å skade hælene? Jeg bor i Bergen og har ødelagt x-antall sko på slik stein.

  1. Det går som regel ikke, blir alltid skade på hælen før eller siden :/

 24. Eleonora

  Hei 🙂
  Du har så fin blogg 🙂 Kommer du til å legge ut bilder av den lille jenta?

 25. Hei fine deg! Har i lang tid tenkt å skrive en kommentar for det er ganske lenge siden sist. Leser blogger hver dag…ehm…flere ganger om dagen fortsatt og er så glad på dine vegne om dagen 🙂 Du stråler og er så fin! Det er nesten så jeg kan kjenne hvordan du bobler av glede…Jeg er ikke noe fan av å gi råd til de som ikke spør, så da sier jeg bare lykke til begge to og ha en fantastisk tid fremover, med alle oppturer, nedturer, gleder, overraskelser osv som det nye livet vil ha å by på!!!

  1. Ja, det avr lenge siden! Du er alltid så god, så det var utrolig koselig å se deg her igjen 🙂 Tusen takk for fine ord <3 Håper alt er bra med deg 🙂

   Klemmer!

 26. Victoria

  Hvem kunne tro at du var høygravid? Du ser rett og slett fantastisk ut Caroline! Du stråler fra topp til tå, virkelig en inspirasjon. Både du og mannen din burde være fornøyde, ikke alle som ser så flotte ut bare dager før termin;) nå er det jo ikke det som teller heller, men virkelig et pluss å være i form under svangerskapet! Stå på Caroline, og lykke til i tiden fremover! Store klemmer fra Bodø:D

  1. Det er så koselig å høre, tusen takk, snille du!

   Stor klem tilbake 🙂

 27. Kjerstin

  Jeg jobber hos Husfliden og vi selger det flotte Hasla smykket du har på. ( håper dette ikke er reklame 🙂 ) Det er bare så fint , og kjekt å se det på. Det ligger på ønskelisten min . Ha en fin kveld 🙂

 28. Catharina

  Nydelig antrekk! Du stråler:) Masse lykke til i tiden fremover! Og sov mye frem til fødsel! Etter at prinsessa er i hus blir det mindre på dere begge;)

  1. Det skal jeg absolutt huske på! Tusen takk 🙂

 29. Den så vi i helgen.. Utrolig sterk film. Satt med klomp i magen lenge etter!!
  Utrolig hva det gjør med deg som forelder hvis barnet ditt blir utsatt for noe vondt.
  Ps. Du ser flott ut,masse lykke til med testen av graviditeten og fødsel og tiden som kommer:-)
  Gleder meg til å følge deg videre

 30. Hei. Kommer du til å oppdatere noen sosiale medier når du er på vei til å føde, f.eks instagram,facebook eller her inne på bloggen, eller skal det komme mer som et «sjokk» for oss når du oppdaterer bloggen med at du har født? Lykke til 😀

  1. Nei, det tror jeg ikke. Ønsker å informere venner og familie først, ikke at de skal få vite slike ting via sosiale medier. Men jeg oppdaterer selvsagt så snart hun er født og jeg er i form til det 🙂

 31. Hvordan klarer du å gå med så tynne stiletthæler på brostein? Jeg klarer knapt å gå med wedges hehe :p kan du lage tutorial??

  1. Hahaha, øvelse gjør mester :p Men jeg er vel ikke et syn jeg heller, passer på å gå på steinene og ikke mellom bare 😉 Her i Skien er det heldigvis ikke mye brostein 🙂

 32. Caroline, you look so fantastic, stylish and utterly polished! Love the jumpsuit on you, it is so perfect on you! Plus, I have a huge crush on your hair, how much beautiful it is!:) The heels are to die for, flawless match! I always enjoy also your outfit’s locations, the place is adorable. Have a goodnight and take care, baci bellissima! xo

 33. Elisabeth

  Haha, noen dyr er bare så gode 🙂 Håper du har dokumentert det og blir å dele, for Hugo i vippestol må jo være et fantastisk syn 🙂
  Alt hva man kan gjøre med disse dyrene (hunder spesielt), jeg kledde opp hunden min i hettegenser og tok bilder av henne, hun skjønte tydelig når det var hun man lo av, så på alle bildene sitter hun med hettegenser (med hette på hodet) og ser inn i kameraet med det mest oppgitte blikket du kan tenke deg, haha!
  Lykke til med fødselen og det som venter, du stråler!

 34. Tipper det blir cornelia babyname!

 35. Jättesnyggt! Kvinnligt, klassiskt och stilrent! Precis vad jag gillar! Tack för all härlig inspiration! 🙂

 36. Tenk å se så flott ut, høygravid.
  Jeg leste også litt på kommentarene under den barselbag greien din. Kom til å tenke på at du er kristen, Gud er med deg og passer på. Viktig å huske på, i tider hvor man skal gjennom prøvelser, han gir oss ikke mer enn vi kan bære =)

  Ha en strålende dag.

 37. Hvem tar alle bildene dine? Veldig fine. Ha en fin dag vennen

 38. En mammablogger som er utdannet som ambulansearbeider har skrevet om førstehjelp til barn! Utrolig nyttig å kunne så du burde ta deg tid til å lese det 🙂 https://tvillingmammaen.blogg.no/1384948162_lr_frstehjelp_hos_bar.html#comment

 39. Michelle

  Ingenting er så elegant og stilrent som et outfit i sort og hvitt kombinert og dette var intet unntak, elsket det! Er så sykt at du ser så utrolig bra ut rett før en fødsel! håper dere hadde en koselig kveld 🙂 klem

  1. Uæ, hjertelig takk, snille du! 🙂

 40. Madeleine

  God morgen Caroline 😉 Jeg må virkelig si du ser slående vakker ut! Nå ser det virkelig ut som magen strutter og du kler den helt fantastisk 😉 Nyt den siste tiden. Nyt hert sekund, hvert minutt, hver time – plutselig har du ei lita prinsesse i armene dine og alt annet her i verden blir glemt, tihi….Jeg var helt oppslukt i min sønn, fra første sekund jeg så han var jeg forelsket! Og nå er han skolegutt og er fortsatt verdens nydeligste 😛 Barn er fantastiske!!! Du har en utrolig flott tid foran deg 😀
  Jeg følger bloggen din hver eneste dag og gleder meg til hvert eneste innlegg! Jeg har et spm, kanskje du kunne anbefalt noe mote for de som har litt ekstra på kroppen? Jeg har både rumpe, lår og mage som jeg ikke blir kvitt etter jeg la på meg 25 kilo under graviditeten. Jeg skal operere den, da ingenting jeg gjør hjelper meg å bli kvitt den 🙁 Men, inntil jeg får råd til dette ville jeg gjerne hatt noen tips og råd til å kle seg vakkert 😀
  Masse lykke til med innspurten av graviditeten, jeg håper vi får se den nydelige prinsessen deres! Jeg håper også du legger ut noen aller siste magebilder, struttende vakre babymager er det vakreste som finnes <3
  Lykke til Caroline 😀

 41. Kjempe stilig antrekk!

 42. Blir alltid i så godt humør av blogginnleggene dine! Selvom jeg egentlig ikke er noen fan av rosablogger, så er det positiviteten din som gir meg mye. Opplever mye angst i livet om dagen av forskjellige grunner, men så stikker jeg innom bloggen din innimellom og da får jeg meg til å se fremover og glede meg til den dagen jeg har et stabilt familieliv 🙂 Jeg skal være ærlig, når jeg begynte å lese bloggen din for 1-2 år siden så jeg på den som ganske overfladisk, men etter å ha sett deg på Dama til på TV forandret jeg helt det synet, det var så bra å se hvor jordnær du var! Jeg blir gal av jenter med høylytte, skrikende stemmer som snakker om seg selv konstant, men du var så rolig, smart og avslappet og det var skikkelig deilig av du motbeviste meg på alt jeg dømte bloggen din som. Stå på videre 🙂

 43. Svart och vitt är verkligen en perfekt match, som din en klänning, särskilt ädel Fan, skor är också mycket bra

 44. Du må være tidenes peneste!
  Masse lykke til i tiden framover. 🙂

 45. Hege Anita

  De siste dagene har jeg sett de nyeste innleggene dine på mobil, men de er ikke på pc før lenge etterpå. Er dette et problem bare hos meg?

  1. hilken nettleser bruker du? 🙂

   1. Hege Anita

    IE

 46. Hei. Jeg bare lurer på hva du mener med at jumpsuiten var et suverent kjøp? Det står jo at det er annonselenke foran. Hvis det innebærer at du har fått den gratis og at den er sponset, hvorfor da skrive at du har kjøpt den på nettet? Er mulig jeg misforstår dette med annonselenker helt.

  1. annonselenke innebærer ikke at det er sponset.. er den sponset, står det at den er sponset. Jeg er med i et affiliateprogram, som mange andre nettaviser og bloggere også er, så det handler ikke om sponsing. Denne har jeg kjøpt og betalt for egne penger.

 47. Elsker stilen din! Dette antrekket føyer seg bare inn i rekken over nydelige antrekk 🙂

 48. Uææ, blir så nervøs når du ikke oppdaterer! Tenker du ligger på føden nå! Haha 🙂 Gleder meg sånn til å høre når det skjer! Ha en flott dag videre<3

 49. fint 😀

 50. Hvorfor er det siste bildet speilvendt?

 51. Pernille

  Synes det er skønt at se du går meget med dansk design som Ganni, Malene Birger, Day Birger Et Mikkelsen osv. Hvilke designere fra Norge kan du anbefale?
  Hilsner fra Danmark 🙂

 52. Marianne

  Hei Caroline, elsker bloggen din! Den gir meg så mye inspirasjon i hverdagen. Men jeg lurte på en ting, hva er det Lars Kristian studerer?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *