Turkamerater

God tirsdag, dere! Neida, ingen fødsel ennå, jeg er bare i skikkelig feriemodus om dagen, mye fordi Lars-Kristian har ferie, men også fordi jeg jobber med å finne ro i kroppen, og det har jeg absolutt gjort. En av reglene mine er i hvert fall å ikke stresse, men å nyte.
___________________________________________________________________________________________________________

Jeg kom nettopp tilbake fra en tur på 6 kilometer med de firbeinte, deilig å ha disse som en unnskyldning til å bare gå og gå og gå og gå, været er jo så deilig i dag også! Med på tur var et par nye sko fra asics / getinspired MED pigger! Disse blir geniale når jeg skal gjenoppta løpingen igjen på nyåret også. Hjelp, jeg gleder meg! Finnes her (sponset sko) 

___________________________________________________________________________________________________________

Flere som følger med på sjakk om dagen, forresten? Her i huset har vi blitt skikkelig bitt av basillen! Haha, merkelig hvor fort man blir påvirket. Nå skal  jeg hive meg i dusjen før jeg ordner meg og tar med mannen inn til byen en tur. Vi har noen ærender, skal kjøpe en vippestol vi så forrige uke, og så  skal vi knipse noen antrekksbilder som kommer senere. Ha en fin dag så lenge, håper solen skinner hos deg også ♥ 

119 kommentarer

 1. Hei jeg har et spm litt utenfor gravidtemaet: jeg har investert i extention fra locks and blonds (microtape), mener å huske du brukte den typen før? hvilke shampo og pleieprodukter anbefaler du til disse? sto ingenting i bruksannvisningen om hva som var anbefalt:)
  Lykke til med fødsel uansett, det tror jeg du klarer kjempefint:)

  1. Jeg brukte clips fra locks and bonds 🙂 Men mye mulig microtape er det samme, det vet jeg ikke :/ Jeg brukte i hvert fall moroccan oil og sprekenhus på dette 🙂

   Klemmer!

   1. Til teip-extencions er det anbefalt å bruke joico k-pak shampo og balsam, da disse er varsomme mot limet:) Hadde selv tape-extencions fra hairtalk før, og disse var de eneste jeg kunne bruke for at teipen skulle holde lengre. Om du bruker marroccanoil er det viktig å ikke få dette på selve teipen, men det går fint å ha i resten av håret:)

   2. ingrid

    tusen takk for tips:)

 2. Wææ, ikke lenge igjen!! Du blir nok en strålendes god mor, Caroline! Har fulgt deg i mange år, og setter så pris på at du deler denne reisen med leserne dine! Kos deg den siste tiden, og masse lykke til!

 3. Ah! Joggesko med pigger er det smarteste jeg har brukt penger på tror jeg.
  Uansett om du skal løpe eller ei. De er supre til alt.
  Jeg har stor hund på over 50 kg, og selv om han ikke trekker på tur, så er det veldig greit med pigger….
  Og de der var veldig fine!

  1. Ja, de er vedig fine, så tommel opp for både praktisk og fint 🙂

 4. beautiful surroundings at the walks

 5. Hei! Du ser helt fantastisk ut, og jeg gleder meg faktisk utrolig mye til å se det lille nurket deres! 🙂 Jeg bare lurte på om du kunne skrive et innlegg der du beskriver dine følelser angående fødsel nå før du faktisk har født… hvilke tanker har du rundt det? Gøy å se hva du tenker om det nå, og hvilken erfaring du sitter igjen med etterpå! 🙂

 6. Ja herregud! Skulle bare se hvordan det var, plutselig var klokken fire. Såg på det hele lørdag, og så ofte jeg kan 🙂 Krysser fingrene for at han vinner, og det ser nesten ut som det også!!

 7. Du ser utrolig fresh ut 🙂

 8. Mycket trevligt par skor, ah, eftersom min favorit lila, riktigt nice

 9. Lisa Marie

  Neei.. Må nok si at jeg har blokkert ut det litt gitt 🙂 hehe!

 10. Ida Melissa

  Hei hei:)
  jeg lurer på hvor du har kjøpt de skoene? Så fine og me pigger! Akkurat det jeg ser etter.
  Det er sikkert andre som har spurt, men jeg har ikke lest alle kommentarene:)
  Og så må jeg si at du har fått det kjempe fint på jenterommet også:)
  Lykke til fremover! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *