Virgos Lounge

God mandag, dere! Beklager så mye for sen update fra denne kanten, men jeg har jobbet et par timer med et innlegg som ikke skulle ut likevel, vedrørende den siste kjolen fra Tailor Heaven, så det var utrolig leit. Satser på det ordner seg innen kort tid, så jeg kan oppdatere dere på den fronten. Når vi snakker om kjoler, må jeg vise dere dette helt fantastiske skjørtet som jeg tenker å spare til juletider eller bursdagen min, det kom nemlig i hus rett før helgen:

___________________________________________________________________________________________________________

Det er fra samme merke som den gule kjolen min og det gule skjørtet mitt som jeg brukte i sommer. Skjørtet passer ikke så veldig fint akkurat nå *hehe* men satser på det sitter som et skudd om en måneds tid. Du finner det (annonselenke) her 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg stod aldri opp med sola i dag, for den kom jo aldri! I dag øser det nemlig ned her hos oss, men jeg håper på opphold litt senere, så jeg kan få meg en skikkelig tur da. Hvis ikke får jeg ty til tredemøllen, selv om det er sånn ca. det kjedeligste i verden å gå på den *bah* Gleder meg allerede til styrketimen på onsdag! Ellers kan jeg melde om en helt sinnsyk kvalme, er det et tegn på at det nærmer seg tro? Haha, jeg håper jo at alt er et tegn, men det er vel garantert ikke det. 13 dager igjen nå, det går. . fort.

Og dere, jeg oppdaget nettopp at jeg er i semifinalen i vixen blog awards, og det hadde vært utrolig spennende å være med helt til finalen 🙂 Jeg er nominert under kategoriene årets inspirasjonsblogg og årets kjendisblogg, og dere kan stemme en gang hver 12. time. Jeg blir utrolig glad om dere vil bidra, det ville være overveldende å motta å en pris for noe man jobber så mye med og synes er så gøy ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

– så gjenstår det bare å ønske dere en fortsatt fin mandag, vi sees igjen om ikke lenge – 

129 kommentarer

 1. Hei

  Nå har jeg stemt, synes du burde vinne begge med all den jobben du gjør!! Takk for kjempe fin blogg og lykke til med bebis 🙂

  1. Så hyggelig å høre, tusen takk 🙂

   1. Helene

    Jeg har også stemt ! Helt enig! Synes at du virkelig fortjener å vinne i begge kategoriene!

    Og takk for svar! Syntes at det var koselig at du tok deg tid til å svare. Du må jo lese så mange kommentarer , og det tar jo så mye tid!

    Setter pris på svar! TAKK!

 2. hos meg er det fullstendig gangsperre og masse brannsår på beina (ikke akkuratt deilig å ha på bukse i dag nei) etter InneKM i Lsk hallen fra 08.00 – 19.00 i går. kampene gikk i ett kjør. endte med bronse medalje 🙂

  ha en super dag 🙂

  1. Gratulerer, bronse er jo kjempebra! Skulle ønske det var jeg som hadde gangsperre 😉

   Klem!

 3. Ble også kvalm på slutten med første;)
  Fikk begge mine i uke 38+5 😉
  Masse lykke til!

  1. Ooo, dvs. i morgen for min del :p *krysserfingrene* Tusen takk 🙂

 4. Kristine

  Hei Caroline

  Her skal det stemmes – klart vi skal hjelpe deg til finalen! Jeg lover å stemme (-:

  Og så må jeg bare si at jeg er sååå spent på underet dere snart får oppleve. Tenker tilbake på den tiden selv og husker hvor spennende det hele var – nesten så man får lyst på nr. III…..men 2 stk.får holde, hehe. Vi visste ikke om det ble gutt eller pike hverken første eller andre gang. Og så endte vi opp med å få en av hver. Gjett om vi føler oss x-tra heldige (-:

  Lekre bilder, forresten. Gult er kult!!!

  Med ønske om en herlig mandag,
  Kristine

  1. Det forstår jeg, er så spent på tiden fremover 🙂 Håper du har en fin mandag du også 🙂

   Klem!

 5. Rikke Nilsen

  Bare å være forberedt på fødsel nå! Jeg ble tante 10 dager før termin for en ukes tid siden, kjempekoselig!
  Du ser fabelaktig ut som gravid, Caroline!
  Masse lykke til fremover 🙂

  1. Tusen takk, snille du!

 6. Så fint! Likte skjørtet, det var fint!

 7. Vær OBS på veldig kavlme nå mot slutten. Det samme skjedde med meg, det viste seg å være plutselig svangerskapsforgiftning.
  Tror ikke man blir kvalm før fødsel, er vel heller det at man kan få diare noen dager før det fødsel.

  Uansett, MASSE lykke til med fødsel – ik lenge igken nå 🙂

 8. skal stemme på deg!! 🙂
  Hvis jeg ikke tar feil så var du aldri nominert tdiligere, og jeg husker det irriterte meg litt fordi du har jo norges mest leste blogg. Kjempe glad på dine vegne :), du vinner det er jeg sikker på!!
  <3

 9. Caroline. Når jeg så bildet av deg i den gule kjolen merket jeg sperret opp øynene. Så utrolig tynn og mager du var der. I mens de aller fleste ser en anelse «pløsete» ut som gravide, ser du faktisk mye, mye bedre ut. Du har aldri vært vakrere, og hele kroppen din ser sunn ut! Håper du greier å beholde den sunne kroppen din selv om fine magen blir borte. Hvis du er kvalm, og har igjen 13 dager til termin, ville jeg slappet helt av. Du er så godt trent at de siste dagene ikke vil gjøre noe forskjell. HVIL! Jeg husker selv at jeg ikke kunne fordra at alle maste slik på meg i forhold til å hvile den siste tiden. Jeg var aktiv hele svangerskapet, men to uker før fødselen kjente jeg at NÅ må jeg roe ned. Og jeg er så utrolig glad jeg gjorde det. Jeg sov flere timer midt på dagen. Hadde jeg ikke gjort det,hadde jeg nok aldri kommet meg gjennom en lang og naturlig fødsel. Lykke til!

  1. Det var i mai, så jeg var faktisk 12 uker på vei der 🙂 Men ja, jeg er i utgangspuntket ganske så slank / tynn, så det er ganske stor forskjell på meg gravid kontra ikke-gravid 😉 Men det er jo sånn det skal være, og jeg trives med begge deler 🙂 Når man sammenligner bilder sånn, så ser man jo også fort at gravidmagen min ikke er liten til å være meg 🙂 Tusen takk for råd og fine ord, i dag skal jeg ta det helt piano kjenner jeg 😉

   Klemmer!

   1. magdalena

    Hej,

    Helt enig med Hanne. Du ser så mkt sundare ut, och då menar jag absolut inte tjock:-) Du är ju fortfarande slank och vältränad. Det verkligen strålar om dig:-) Lycka till!!!

 10. Da var det stemt på begge deler! Håper du vinner, det hadde vært vel fortjent;-D

 11. Ingen tvil om hvem min stemme går til! Du gjør en fabelaktig jobb, Caroline, og er en stor inspirasjon for veldig mange! Ha en fin start på uka <3

  1. Tusen takk! Det må du ha også 🙂 <3

 12. Michelle

  Så nydelig skjørt, elsket det! 😀 Håper du har hatt en fin helg 🙂 Ja, ikke snakk om grått vær, her på vestlandet er det ikke annet enn regn og en grå trist himmel.. må ærlig si jeg blir litt vær-syk av det, men får bare gjøre det beste ut av det det er 🙂
  Ønsker deg en super mandag, stemme fra meg får du <3

  1. Tusen takk, snille deg 🙂 Du er alltid så god, det setter jeg stor pris på! Skjønner godt du blir værsyk, kanskje det er derfor jeg er uvel i dag også :p

   Klemmer!

 13. Kristin

  Det er bare å pakke bagen 🙂 Lykke til! Min fødsel startet bare timer etter at kvalmen satt inn, nøyaktig to uker før termin! Du har verdens sterkeste opplevelse i vente – det er BARE å glede seg. Og det sier jeg som hadde alt annet enn en enkel fødsel 🙂

  1. Tusen takk for det, jeg kjenner på meg at den bør pakkes i dag 🙂

   Klem!

 14. For et nydelig skjørt 😀 Kommer til å se smashing ut på deg ! Ha en super dag 😀

 15. Hei igjen Caroline:)
  Jeg forsøkte å legge igjen en kommentar på forrige innlegg du hadde. Jeg lurte på om du tok i mot gave i post? 🙂 Veldig fin blogg du har!
  Mvh Nina 🙂

  1. Hei! Beklager, den har jeg ikke sett :/ Men ja, jeg får ofte gaver i posten og det er bare veldig koselig 🙂

   1. Så bra! 🙂 🙂

 16. Hei og god formiddag 🙂 🙂
  Med min eldste datter var jeg overveldende kvalm ii to dager før fødselen startet, men med min yngste datter virket det aaaldri som noe skulle starte, de trodde det gang på gang men det ville ikke helt så der ble det to uker over tiden :p 🙂
  Ønsker dere masse lykke til når dagen/natten er der 🙂
  Klem fra hilde 🙂

  1. Så spennende! Tusen takk 😀

   Klem!

 17. anna helén

  må si jeg savner dine blonde lokker på deg, synes ærlig du er finest med lyst hår 🙂

  1. Jeg blir sikkert lysere mot sommeren igjen, men jeg tror ikke jeg kommer til å bli blondblond med det første 🙂

 18. Christine

  Jeg var kun kvalm på slutten av min graviditet,så kan hende det er en måte kroppen forbereder seg på det som skal skje. Håper dere slipper å vente for lenge før frøkna kommer,det var ventetiden som var værst for meg. Nå fødte jeg før tiden,og det var en utrolig opplevelse å få jenta mi på brystet for første gang.

  1. Det vil jeg tro, kan ikke engang forestille meg det. Det blir så fint <3

 19. martine

  Er det noen som fortjener en pris, så er det du! Jeg er alt for dårlig til å kommentere, men du må vite at jeg setter så utrolig stor pris på bloggen din! Alt er så gjennomført, og det lyser hardt arbeid gjennom alt 🙂 Ha en fin mandag <3 og masse lykke til fremover! Så spennende!!

  1. Tusen takk, snille deg! Jeg blir så glad 🙂

   Stor klem!

 20. Hei! Det blir spennende å lese om hva du har pakket i fødebagen, er selv i den modusen – termin om ca en mnd 🙂 Lurte også på om du har kjøpt ammepute og hvilken du evnt har kjøpt? Det samme gjelder babycall. Er jo en jungel der ute.. 😉

  1. Ja, jeg tenkte å lage et innlegg på det også, må bare teste den ut først 😉 Jeg har kjøpt en fra doomoo, har lest mye bra om dem 🙂 Når det gjelder babycall, har vi en fra Jensen Scandinavia https://www.babycare.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_kid=663199&b_id=1205450 Kommer et innlegg på denne også, må jo gjøre fedig innleggene om utstyr etter hvert 🙂

 21. Ragnhild

  Tenk, Caroline, nå er det under 2 uker til dere blir foreldre. Under to uker til dere får oppleve livets største mirakel. Om under to uker skal dere endelig få holde den lille prinsessa deres i armene, dere skal trille turer, kose med henne, legge henne, skifte på henne og bare være med henne. Det blir deres nye hverdag, og jeg er sikker på at dere klarer den utmerket. Kan tenke meg at det er litt absurd å tenke på det, nesten litt uvirkelig. Jeg vil bare ønske deg og Lars Kristian masse lykke til med hver av deres oppgaver, du som mamma og han som pappa. Og jeg vil ønske dere lykke til med det dere skal gjøre sammen. Ha en strålende dag, Caroline. Du er strålende!

  Stor og varm klem sendes til regnfulle Siljan, og deg <3

  1. Ja, tenk på det. Er det ikke rart? Jeg klarer ikke å forestille meg dette, og om jeg gjør det begynner jeg bare å gråte. Ingen tvil om at hormonene herjer litt ekstra nå mot slutten, det skal så lite til <3 Tusen takk for utrolig flotte ord! Stor klem din vei <3

 22. Jeg kastet opp på morgenen den dagen fødselen startet, og har hørt at det er et tegn. Spennende!
  Lykke til.

 23. Ååh det var et nydelig skjørt!
  Så gøy med inspirasjon her jeg forsatt ligger på sofaen,
  med ryggskade!

  Full fortjent at du er nominert, skal selvfølgelig stemme på DEG 🙂
  Skal forresten til mexico, plays del carmen, i vinter 🙂 Så jeg lurte på om
  du hadde noen tips til utflykter, restauranter osv :)?

  Ønsker deg en super mandag og takk igjen for at du deler så mye med oss!
  Klem <3

  1. Å, så herlig! Ikke med ryggskaden (god bedring) men at du skal reise 🙂 Har du lest innleggene mine fra da jeg var der i fjor? Vi holdt oss til hotellområdet da vi var i Playa Del Carmen, men ikke den første uken da vi var på Isla. Jo, også var vi på utflukt da vi bodde i Playa, vi reiste og besøkte mayaindianere blant annet, en utrolig flott utflukt, så den anbefaler jeg i hvert fall 🙂

   1. Tusen takk 🙂
    ja har lest alle innleggene, men er en
    stund siden, trur jeg får lese de en gang til 😉 Tusen takk for tips 🙂
    Nå gleder jeg meg masse, er 4 år siden sist jeg var i varmere strøk!

    Lykke til videre i svangerskapet, hun blir heldig som får dere som foreldre:)

 24. Elisabeth

  Hei,

  Dette passer jo ikke het til innlegget, hverken værmessig eller i forhold til det litt glamorøse temaet på innlegget 🙂

  Men vet du om det kommer noe rabattkode på Kari Traa undertøy før jul?

  Følger med hver dag og lykke til de kommende dagene 🙂

  1. Jeg tror de kjører julekampanje hos getinspired nå faktisk 😀

 25. Oldemoren min fødte 13 barn, og hun sa at ca. 2 uker før barnet kommer blir man syk, som kvalme og sånn 😉 i og med at hun fødte 13 stykker! Så hadde hun nok noe peiling 😉 og det er ikke bare henne jeg vet om som det er vært slik med, mange andre kvinner jeg kjenner har sagt at oldemoren min har rett! 🙂 så nå blir det spent å se om jenta di kommer om et par ukers tid! 🙂 Lykke til!

  1. Hehe, ja da har hun nok en god deil erfaring 🙂 13 barn er jo nesten galskap :O Respekt 😉

   Tusen takk 🙂

 26. Jannicke

  Stemt 🙂

 27. Henriette

  Hei! Må bare få sagt at jeg nettopp har begynt å lese bloggen din, og jeg liker den kjempegodt! Og så er det utrolig koselig at du er gravid 🙂 kan sikkert være at du har skrevet om det allerede, men har dere funnet navn til den lille? 🙂

  1. Så hyggelig med en ny leser 🙂 Ja, navnet er klart 🙂

 28. AH, så fin du var med litt lysere hår 😀 Utrolig flotte de bildene av deg

  1. Tusen takk 🙂

 29. elisabeth h

  dette er egentlig en kommentar til et tidligere innlegg ang produktene fra Lillelam, hvor en leser kommenterte at Lillelam bruker ull fra sauer som har vært utsatt for mulesing (som forøvrig ikke er å «flå levende sauer», som det ble hevdet, men at man skjærer ut bakstykker av lårene på sauen, selvfølgelig like ille, men bare til oppklaring). Jeg har selv vært i kontakt med Lillelam. De setter nå som krav til alle sine produsenter at ullen skal være mulesingfri, og fra og med 2014 garanterer de at ALT er slik ull. Pr idag kan de bare garantere hele undertøyskolleksjonen, inkl strømpebukser og sokker. Så de er blitt klar over problemet, og har tatt gode grep for å motarbeide denne dyremishandlingen. Tenkte du gjerne ville vite dette, siden du har kjøpt en del derfra.

 30. Ahh, for en drøm av et skjørt 🙂

 31. Da har jeg stemt på deg, må det når du er en stor inspirasjon for meg når det gjelder alt du legger ut:) elsker bloggen din:) det kan være ett tegn at det nærmer seg slutten det, vet om mangen som er kvalmen på slutten:) kan tenke meg du er spent, er ikke lenge igjen nå:))

  1. veldig spent 😀 tusen takk for stemme, snille deg!

   klemmer!

 32. For et fantastisk flott skjørt! Det blir sikkert superfint til deg 🙂

 33. Marianne

  Har selvfølgelig stemt! 😀

 34. Har stemt på deg, dette fortjener du! <3

  1. Tusen, tusen takk 🙂

 35. Hei! 🙂 Mulig å dele Ukemenyen deres for inspirasjon? 🙂

  1. Den har vi ikke satt opp ennå, faktisk :p Ligger litt etter, så vi handler ikke inn før i morgen 🙂

 36. Susanne

  Kvalme skal nå være et tegn på at noe er på gang :p Men de fleste blir vel kvalm først når riene setter igang 🙂
  Nå kan det jo skje når som helst hos deg da. Masse masse lykke til!
  Håper vi får høre fødselshistorien din her inne! Det er så utrolig rørende å lese! 🙂

  1. Woho! Men ja, tipper rier er ganske avgjørende, hehe 😉

 37. You’re so lovely!
  Your blog is one of my favorite.. Absolutly love it! 🙂

  https://backmanjulia.blogspot.fi

 38. Kan hende det nærmer seg 🙂 Jeg fødte for noen uker siden, og jenta mi kom da 2 uker før tiden. Jeg hadde noe som minnet om litt sterke menssmertter dagen før hun kom. Selvom man er forberedt på å bli foreldre, kan man likevel ikke bli forberedt på hvor altoppslukende det er. Man blir nesten litt forelsket 🙂 Gled deg!

  1. Gratulerer så mye <3 🙂

 39. Martine

  Hei 🙂
  Jeg prøver meg igjen jeg! Har 2 venninner som venter barn og som jeg gjerne vil gi noe til. Aller helst vil jeg gi noe til babyene om du skjønner? Problemet er at jeg ikke vet kjønnene enda.. Har du noen tips til noe smart jeg kan gi? For eksempel unisex klær (har litt lyst å gi noe annet enn en body fra hm i denne anledningen om du skjønner) eller noe utstyr?
  (Nå bør jeg også nevne at jeg er student, og at jeg dermed ikke har anledningen til å gi noe veldig store gaver, kanskje maks 500? Helst litt under)
  Har prøvd i evigheter å komme på noe smart, men fortsatt blank. Hadde derfor satt stor pris på hjelp:)

 40. Fødsel anytime!:) Jeg har termin to uker etter deg og har fått beskjed av jordmor at det mest sannsynligvis skjer denne uken. Spennende! Lykke til:)

  1. Oi, så spennende! Lykke til 🙂

 41. Jeg var kvalm hele dagen i forveien før jeg fødte andremann……..
  Spennende tider, jeg er nesten like spent som dere kjenner jeg!
  Masse lykke til med fødsel ( selv om det fortsatt kan drøye, selvsagt ), jeg er overbevist om at du føder flott, og dessuten har du den rette innstillingen til det som skal skje!

  Klem

  1. Tusen takk 😀 Håper du har rett 🙂

   Klem tilbake!

 42. Hei!
  Jeg har prøvd å legge igjen kommentarer her flere ganger, men de blir bare borte så fort jeg trykker submit. Uansett, jeg prøver igjen:)
  Mitt spørsmål gjelder parabenfri sminke. Jeg er også gravid, og har prøvd å bruke så mye parabenfritt som mulig. Har landet på BodyShop sin sminke, men jeg er ikke så stor fan av foundationen! Har du noen tips? Gjerne på lipgoss også. Synes det er så vanskelig å finne!

  Har aaaldri brydd meg om sånt før, men nå som jeg først har begynt så tenker jeg at det kanskje er en fin ting å fortsette med etter at lillesnupp er her om et par måneder også 🙂

  Masse, masse lykke til! Heldige oss 🙂

  Klem fra gravid jåle 😉

 43. Stemt 🙂 Ingen tvil om at du er årets lille inspirasjon gjennom hverdagen <3

  1. Så utrolig koselig, tusen takk 😀

 44. Hi!

  Please contact us 🙂

  Have a nice day!

 45. Hei hei:)

  Kvalme og hodepine her to dager før fødsel…så lykke til:):)

  Kommer til å gå så bra!!

  Klæmklæm Cecilie

 46. Benedicte Andreassen

  Lykke til med fødselen, Caroline! Jeg gleder meg på dine vegne 🙂 Også har jeg forresten stemt på deg – du fortjener absolutt å vinne 🙂 Klem!

  1. tusen, tusen takk 🙂 <3

 47. Har såklart stemt på deg, og håper du vinner 🙂

 48. Klart vi ska rösta på dig:)

  Vad använder du för att få så fina lockar på dessa bilderna? Berätta gärna om dina smink och hårtips, hade vart otroligt inspirerande att höra:)

  1. tusen takk 😀 jeg bruker mast vol. 2 – video her https://fotballfrue.no/2013/04/14/lansering-mast-vol-2/ 🙂

 49. Har aldri sett noen som er så flott og strålende som høygravid. Det skinner av deg!

  Lykke til – og ha det godt!

  1. så snill du er! tusen takk <3

 50. Malin, gravid med tvillingar

  Lycka till!! 🙂
  Själv är jag gravid i v30 med tvillingar ! Längtar så mkt! 🙂

 51. Hei! Lurte på om du kunne lage en film der du viser hvordan du lager di fine bølgene du har i håret på det siste bildet?
  Lykke til med babyen 🙂

 52. Nydelig skjørt!
  Lykke til i innspurten av svangerskapet, jeg har selv en jente født i desember og det er helt magisk <3
  Og gratulerer med vixen nominasjon! Jeg er selv nominert i kategori "Årets interiørblogg", og det hadde vært superfint å få møte deg i Oslo.
  Du er en stor inspirasjon 🙂

  Ha en fin kveld!
  Klem fra Silje

  1. Tusen takk og lykke til! 🙂

 53. Ååh, jeg er så spent på deres vegne om jenta! Drømte her om dagen at du fødte. Hehe. Har lest bloggen din i snart ett år nå, og du er virkelig en stor inspirasjon og jeg gleder meg hele dagen til nytt innlegg og er inne og sjekker sikkert ti ganger, haha! Elsker å lese det du skriver. Har jeg en dårlig dag, er det alltid så koselig å lese og se på bildene her inne. Du er virkelig fantastisk, Caroline!

 54. For et nydelig skjørt! Spennende med bare 13 dager igjen, lykke til 🙂

 55. Heia. Litt dumt spørsmål, men betaler du toll når du handler på asos? Nydelig skjørt…sikler på det selv 🙂

  1. Det ER så fint! Ja, det er vanlig toll fra asos, dvs. på varer over 200,- 🙂

 56. Skal stemme på deg! Virkelig fortjent 🙂 Ønsker deg masse lykke til om det er fødsel i nærmeste fremtid 🙂 Selv er jeg 8 dager på overtid og ingen tegn til fødsel! Skulle tro kroppen var klar ettersom jeg har gjort dette to ganger før, men den gang ei 🙂 Ha en herlig kveld 🙂

  1. Masse lykke til! Det skjer nok snart 🙂

   Klemmer!

 57. Stemt! Kommer til og stemme hver 12 time. Du fortjener virkelig og gå av med seieren. Du gjør en utrolig god jobb med bloggen din. Og ikke minst all den tid du bruker. Heier på deg 🙂

 58. Stemt på begge, og skal stemme så mye jeg kan. 🙂 Du fortjener absolutt å vinne begge 🙂 Nydelige bilder! Ønsker deg en fin kveld ^^

 59. Kvalm og løs i magen uken før fødselen startet, så tror nok kvalme er et tegn. Fødte til termin, masse lykke til når dagen kommer 🙂

 60. Inga Helene

  Tiden nærmer seg til at dere skal møte den lille jenta deres. Føler så for å ønske deg all Lykke til den siste tiden som gravid og allt omkring fødselen <3 Veldig flott og kunne følge deg i deler av ditt liv. Du gir mange mye godt,til både nær og fjern. – Takk til deg. De beste ønsker til deg og dine Caroline ! Vit : Du er sterk !

 61. Selvfølgelig stemmer jeg på deg! Den seieren fortjener du absolutt, med så mye godt arbeid du legger i bloggen.

  Du, jeg lurte litt på en ting. Føler du deg noen gang «ensom» i Siljan, ettersom du har flyttet et stykke unna vennene dine, eller har du et stort nettverk der ute også? Jeg har utrolig lyst til å flytte ut av byen og litt mer landlig til, men er redd jeg kommer til å føle meg fryktelig stusselig og ensom uten vennene mine nære. Ingen jeg kjenner har gjort det samme, så har ingen å spørre, men så kom jeg på deg, du har jo gjort det 🙂 Lengter du noengang tilbake til byen igjen?

  Lykke til i innspurten, nå er det ikke lenge igjen 🙂 Spennende!

  1. Neida, det går veldig fint 🙂 Vi har et godt nettverk i Skien, og det er bare 15 km. unna 🙂 I hverdagene blir det uansett mye jobbing, men det er ingen problem å kjøpe 15-20 min. for litt sosialt samvær 😉 Trives veldig godt her 🙂

   Klemmer!

 62. Ville bare vise deg noe som Anna Rassmussen har skrevet 🙂

  Hva syns du om magen til Fotballfrue? Syns du ikke den er litt liten?
  Jeg ble veldig overasket da jeg fikk dette spørsmålet, og følte derfor for å ta dette med. Alle forandrer kroppen gjennom hele graviditeten, noen mer enn andre. Selv hadde jeg veldig liten mage i graviditeten, frem til den plutselig doblet seg. Jeg syns Caroline ser veldig bra ut, og har en flott gravid mage. Jeg syns det blir for dumt at folk skal si at gravidmagen er for liten, for det er den ikke 🙂

  Gå inn på bloggen hennes viss du vil se 🙂 <3 mammatilmichelle.blogg.no

 63. Ingvild

  Hva syns du om magen til Fotballfrue? Syns du ikke den er litt liten?
  Jeg ble veldig overasket da jeg fikk dette spørsmålet, og følte derfor for å ta dette med. Alle forandrer kroppen gjennom hele graviditeten, noen mer enn andre. Selv hadde jeg veldig liten mage i graviditeten, frem til den plutselig doblet seg. Jeg syns Caroline ser veldig bra ut, og har en flott gravid mage. Jeg syns det blir for dumt at folk skal si at gravidmagen er for liten, for det er den ikke 🙂

  Et spørsmål mamma til Michelle fikk.

 64. Åh, søø fint det skjørtet er! 😀 Nydelig! Akkurat som skjørtet og kjolen og! 😀

 65. Hei Caroline! Jeg har lenge tenkt på å skrive en kommentar til deg, og nå passet det perfekt! Ofte tenker man mye positivt om andre mennesker, men vi lar vær å si noe, tar meg selv i det mange ganger, men tenk så mye det kan bety for en person om man faktisk forteller dette. Jeg følger ikke med på mange blogger og har ikke fulgt med på din veldig lenge (må jeg dessverre innrømme), men da jeg begynte å følge med på bloggen din var jeg midt inne i en tung periode og bloggen din ga meg motivasjon og inspirasjon – måtte bare inn og stemme på deg! Tusen takk! Liker spesielt hvordan du opplever og ser frem til hver mandag – imponerende. Jeg har også fått mye inspirasjon når det gjelder mote, hår og sminke. Nå håper jeg at jeg kan gi deg litt ekstra motivasjon til å fortsette med det du gjør, jeg tror det hjelper mange, du har som sagt i hvertfall hjulpet meg. Fortsett akkurat som du gjør, det betyr mer enn du tror.

  Ser du får en del kommentarer når det gjelder kroppen din og tror og håper at du ikke tar dette til deg, for du ser fantastisk ut. Vi kommer i forskjellige former og jeg blir så lei meg når man skal bli kritisert for hvordan kropp man har – det fører ikke til noe godt. Jeg skulle ønske folk kunne respektere og være mer rause med hverandre!

  Nå ønsker jeg deg masse lykke til med tiden fremover, har vært spennende og følge deg og svangerskapet (har ikke vært igjennom det selv, så det gjør jo at jeg ser mer positivt på det også). Som sagt, fortsett med det du gjør og ikke la negative kommentarer gå inn på deg, det har du ingen grun til. Ha en fin kveld, Caroline 🙂

 66. Christine F

  Jeg var ikke kvalm før fødselen startet med min første. Da sluttet kvalmen i uke 16 ca og merket ingen ting til det siden. Min sønn ble født en dag før termin og jeg våknet med sterke rier og så var vi igang. Tror det er veldig forskjellig fra person til person om man blir kvalm eller ikke før fødsel. Uansett så ønsker jeg deg masse lykke til! Ta og nyt tiden dere har for dere selv nå de siste dagene før gullet kommer og så kan du med god samvittighet bare nyte den lille mens mannen passer på dere begge 😉

  Også ville jeg forresten tipse deg om at Travalo nå har fått «rollerball» refill parfyme flasker som ligner veldig på den du viser her, bare at den har kule istedet for spray 🙂

 67. Marita Ø

  God mandag til deg, fine Caroline! Lenge siden jeg har tittet innom, men her går det slag i slag med forelesninger, lesing av pensum, arbeidskrav og eksamener! Puh! Skal jammen meg bli godt med ferie om en måneds tid 🙂 Håper mandagen din har vært fin! Her er ukens første økt unnagjort, det ble 6km på denne skrotten i dag, veldig deilig 😀

 68. Da legger jeg igjen min første kommentar (tror jeg), og det i seg selv er flaut med tanke på hvor mange ganger jeg er innom å leser 🙂 Spesielt nå for tiden, herlighet så spennende!! Ønsker deg all lykke til framover! 🙂 Har også stemt på deg for årets inspirasjonsblogg! DET fortjener du.

  1. <3lig takk, snille deg! Koselig at du kommenterer :)

   Klem!

 69. Åå, du er så vakker <3
  Jeg har stemt på deg i begge kategoriene 😀 Masse lykke til <3 Jeg heier på deg!

 70. Flotte kjoler!

 71. Hei Caroline :-)Åååå så stas at du er nominert! 🙂 Stemt begge steder ,og det skal jeg sef fortsette med ! 🙂 Du er så dyktig,og leverer kvalitet hver eneste dag ,kan bare forestille meg hvor mye jobb det er ,så jeg håper virkelig at du vinner! Ønsker deg en flott kveld med mannen din,du vakre kvinne ! 🙂 Og lykke til med fødselen! 🙂 (Venter spent) Klem 🙂

  1. Tusen takk, snille deg! Jeg blir så glad 🙂

 72. Er innom bloggen din flere ganger om dagen, og det er absolutt min favoritt blogg! Blir så glad av å lese den! Du deler så mye flott og så mye inspirasjon! Er veldig ung og kan nesten ikke vente til jeg får et barn selv, men bør vente noen år hehe. Du er virkelig et forbilde for gravide, at man kan være i fysisk aktivitet, sette av tid til seg selv og det en likte også før graviditeten,- å se så flott ut! Har mange ganger opplevd at jeg har fått så vondt inni meg når jeg ser utenfor butikken gravide som står å røyker og som rett å slett ikke bryr seg at de har et liv i magen.. så det er godt å se at du sprer inspirasjonen til å ha et sunt og aktivt svangerskap.. Håper jeg klarer å holde meg aktiv jeg også!
  Lykke til fremover! Er så spennende! <3

 73. Ja jeg var også kvalm på slutten, men husker ikke helt hvor lenge. Om det bare var et par dager eller om det var lengre. Men kvalme er absolutt et tegn på at noe er i gjære så det nærmer seg kanskje. Jeg hadde, sånn som deg, endel kynnere gjennom hele svangerskapet og spesielt når jeg trente, og de økte også på de siste dagene før fødsel.

  Masse lykke til med det nært forestående, og jeg sier som en over her; sov når du er trøtt uansett om det er midt på dagen. Du vet aldri hva neste natt bringer. Og hvis du føler at det begynner å skje ting, er mitt mitt råd å spise et næringsrikt måltid, ta deg en dusj og legg deg for å sove/hvile. Så er du fulladet når det drar skikkelig igang.

  Lykke til – dette fikser du! 🙂

 74. Hvor fikk du det gule skjørtet fra? ELSKER det!! 😀

  1. Det er som sagt fra samme merke, men jeg kjøpte det i sommer, så det finnes ikke lenger :/

 75. Hmm.. kom ikke min forrige kommentar igjennom?
  *testing*

  1. Har et overaktivt spamfilter :/ Har godkjent den nå 🙂

 76. Må jo helt klart stemme på deg! Du inspirerer meg hver dag – blir i så godt humør når jeg ser du legger ut nye innlegg. Ikke vanskelig å se at du legger ned mye tid og arbeid i bloggen <3

  1. Så koselig, tusen takk 🙂 <3

 77. Åå, jeg er så spent på dine vegne i denne svangerskapsinnspurten. Blir nesten nysgjerrig på om det har skjedd noe dersom det går litt tid mellom innleggene. 🙂

  Jeg har stemt på deg i kategorien Årets inspirasjonsblogg, for det er du virkelig!

  Lurte samtidig på en annen ting. Mener å huske at du har skrevet at du legger Nike-brikken din under sålen på de skoene du løper med som ikke er Nike. Jeg har egentlig en dings til denne som kan festet på lissene, men den har jeg dessverre rotet bort den siste uken. I dag prøvde jeg å legge den under sålen, men da løp jeg visst ekstremt fort. Under 3 minutter per kilometer, og det er dessverre ikke mitt normale tempo… 😛 Har du opplevd dette? Det kan selvfølgelig være tilfeldig at det skjedde akkurat denne gangen, kan jo være Nike-chipen synger på siste verset. Har hatt utrolig stor glede av den! Supermotiverende!

  Ønsker deg en god uke! Klem.

 78. så utrolig fin hårfarge du hadde der! det er akkurat sånn hårfarge jeg vil ha 🙂 fargen du har nå kler deg jo like mye som den, men jeg tror ikke jeg tørr å farge håret mitt så mørkt.
  Dette er første gangen jeg kommenter bloggen din forresten. har lest den lenge, men har følt at alt jeg skal si blir bare unødvendig. Derfor må jeg også si gratulerer så mye med graviditeten, og at du er en av de vakreste og flinkeste personene jeg vet om. Og du kommer til å bli en fantastisk mamma! <3

 79. KLART jeg stemmer! Dette er ikke bare en blogg, det er flott journalistisk arbeid gjort paa en personlig maate! Jeg haaper du allerede vet at du har mange lesere som virkelig setter pris paa bloggen din, men det hadde jo vaert enda morsommere og sett deg faktisk faa en pris for det! Fingers crossed!

 80. Hvilken str. har du i det skjørtet? 🙂

 81. MarteLieen

  Hvilke app eller program bruker du til å redigere sammen bilder? Elsker virkelig måten de er satt sammen på med den prikken i midten 🙂

  Og lykke til med bebii’n gleder meg masse til å lese om henne og hvordan alt var 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *