Alt du trenger til julebordsesongen

annonse

Nå deler Coverbrands ut en rabattkode til mine lesere på en rekke produkter som garantert vil komme godt med i tiden fremover, nemlig til den o-store julebord- og partysesongen! Jeg har plukket ut mine must haves til en slik kveld, og håper du kan la deg inspirere 
___________________________________________________________________________________________________________

must haves til partysesongen 

♥ caseti perfume refill – jeg har tidligere nevnt travalo, men denne fra caseti er hakket mer glamorøs og dermed enda finere. Så om du fortsatt ikke har fått ut fingeren og skaffet deg travalo, anbefaler jeg denne! Denne skal romme så mange som 40 pump av din favorittparfyme og er perfekt å ha i håndvesken samt under flyreisen. Den fungerer på samme måte som travalo, du setter den bare nedpå pumpehalsen til din favorittparfyme, pumper i vei og flasken fyller seg opp. Helt genial! Finnes her.

♥ klar lipgloss – et must over favorittleppestiften din, og denne fra studiomakeup holder lenge, gir nydelig glans og klisser ikke. Finnes her.

♥ løsvipper – selv er jeg over snittet avhengig av løsvipper og må ha dette når jeg skal pynte meg litt ekstra. Punktvipper er ekstra fint, men det er mye lettere å feste på hele rader som disse fra studiomakeup. Dådyrøyne på 1-2-3! Disse vippene er kjempefine, klippes lett til for å tilpasse dine egne øyne og finnes her.

♥ solpudder chocolate soleil fra too faced – dette har vært min favoritt en god stund nå, for ikke gir den bare fin farge, men den dufter også helt nydelig av sjokolade. Finnes her.

♥ hollywood fasion tape – et absolutt must dersom du har planer om å ha på deg en litt umulig kjole som kanskje ikke vil sitte på plass de rette stedene. Hollywood fashion tape festes enkelt på ren hud og fungerer som en dobbelsidig teip som kan holde på plass utrigning, splitt, stropper som sklir også videre. Kommer i en kjempesøt, liten eske som sklir lett ned i selskapsvesken din. Finnes her.

♥ smilelab – selv om jeg ikke kan bruke tannbleking selv akkurat nå, anbefaler jeg virkelig disse stripsene fra smilelab. Disse kommer jeg til å ta en runde med igjen når jeg er ferdig med graviditeten. Du kan lese tidligere anmeldelser på bloggen her og her. Funker like fint til touch up før en kveld på byen, som til en hel behandling for deg som aldri har prøvd dette før. Finnes her.

♥ joy to the girls – det ultimate øyeskyggeskrinet fra too faced i tillegg til en av de bedre mascaraene – lashgasm (må elske navnet) Jeg er veldig glad i skyggene fra too faced, de sitter lenge, drysser ikke og gir utrolig fine farger. Og det beste av alt er nesten innpakningen, den er så lekker og det følger også med beskrivelse for hvordan du kan skape diverse looks. Tommel opp for at de i tillegg er kjempelette å få til! Joy to the girls finner du her.

___________________________________________________________________________________________________________

♥ sunspa chocolate – det er klart at denne må med i mine must haves til partysesongen, det finnes seriøst ikke en bedre selvbruning i denne verden! Jeg har skrevet om chocolate samt de andre selvbrunerne fra sunspa mange ganger, og du finner innleggene ved å klikke deg inn her. Hos coverbrands finner du chocolate fra sunspa her.

♥ xen tan scent secure – dette er en oljefri fuktighetskrem som tilfører huden lett farge og glød. Det er ingen selvbruner, men fungerer mer som en farget dagkrem til huden på kroppen. Kjempefin å bruke på bare bein, ettersom den gir en solkysset glød. Inneholder 24K gull-løv og finnes her. NB: Viktig å påpeke at den gir en veldig lett farge og glød. Dersom du ønsker et produkt som gir en god mengde farge og enda litt mer glød, anbefaler jeg heller too faced sin royal oil, som du finner her.

og helt tilslutt, denne helt fantatsiske nyheten fra ciate: fjærmanikyr! Så utrolig kul! Finnes her i 3 forskjellige farger.  

___________________________________________________________________________________________________________

FBJUL gir 20 prosent rabatt på alle disse produktene bortsett fra sunspa chocolate, too faced chocolate soleil bronzing powder, smilelab sensitive og too faced royal oil som alle allerede er nedsatt. Rabattkoden kan du bruke til og med 22. november.

– ♥ – 

93 kommentarer

 1. Wæææ,jeg trur du føder hver gang du er «borte» noen timer! Nesten så jeg håper det ikke kommer noe nytt innlegg i løpet av dagen:-)

 2. Hvor er den svarte kjolen fra på det øverste bildet?:) sykt fin!

 3. Har aldri klart å mestre kunsten med å sette løsvipper på – og samtidig få det til å se fint ut! Har du gode tips, og eventuelt lyst til å lage en «how to do it» video? 🙂 Det er selvfølgelig ingen hastverk, du har vel nok ig gjøre nå de siste ukene før den lille kommer!! Lykke til med resten av graviditeten, fødsel og tiden etter:) Gleder meg utrolig til å følge dere videre som foreldre 😀

 4. Hei Caroline!

  Jeg har lest bloggen din i mange år, og virkelig elsker den ♥

  Jeg har et spørsmål jeg håper du kan svare på 🙂

  Mange av mine venner har nå kjøpt seg Parajumpers og Canada Goose. Selv skjønner jeg ikke hvordan de kan ha råd til å betale 7000,- for en jakke. Jeg føler meg som den «loneren» i gjengen som ikke har sånn jakke. Men det er ikke økonomien som setter en stoppe for at jeg ikke går til innkjøp av en slik jakke. Det er det faktum at jeg ikke liker dyremisshandling, og derav velger jeg heller en rimeligere utgave, uten ekte pels.

  Så mitt spørsmål er: Hva tenker du om ekte pels på jakker? For, imot? Og hva burde jeg egentlig gjøre….?

  Klem ♥

 5. Smilelab kan dessverre ikke brukes når man ammer…. :/

  Lykke til med innspurten! 🙂 Følger spent med!

  1. Det har jeg ikke sett at det har stått noe om :/ Er du sikker? Jeg finner dette svaret No research indicates that teeth whitening strips are harmful to nursing women. In any case, please ask your doctor or dentist before using Smile lab ASC strips. Det beste er vel å spørre 🙂

   1. Nå ble jeg usikker selv… Vet jeg har sett det på blekemiddel, men kanskje dette ikke gjelder alle. Det får ta en prat med tannlegen 🙂

   2. Sånne type kommentarer gjør meg litt nysgjerrig og småfrustrert. Vet ikke om Caroline er enig med meg her, men hvorfor kommer du med slike kommentarer når du ikke er sikker på det? Så urolig, tvilsom og bekymret på avgjørelser man gjør når man er gravid og når man har fått sin første nyfødt, så syns jeg det er unødvendig å komme med slike kommentarer du i tillegg ikke er sikker på. Du mente sikkert ikke noe vondt med det, Helga, men føler at man kan tenke seg over og heller sjekke opp kilden eller ikke kommentere på ting som gjelder en annen og sitt barn om man ikke er sikker. Vet som nevnt ikke om Caroline bryr seg om slike kommentarer, men så f.eks. med min søster at hun ble ultra stresset med engang noen påpekte noe i en negativ retning når det kom til ting hun gjorde da hun var gravid og da niesen min var nyfødt.

   3. Jeg vurderte akkurat å kjøpe produktet, men det står faktisk i produktomtalen på Coverbrand sine sider at det ikke bør brukes av gravide og ammende… Men det kan selvsagt være helgradering fra deres side, bedre føre var – jeg vet ikke hva som stemmer 🙂 Masse lykke til med dagene som kommer, Caroline!! Utrolig spennende for dere nå 🙂 Ha en fin kveld.

   4. -jeg ammer, altså, derfor jeg så etter 🙂

   5. Marthe

    Jeg sendte mail til smilelab og spurte og de anbefalte det ikke dessverre.

   6. Jeg gjorde det samme, har ikke fått noe svar ennå :/

 6. karoline

  Hei:) lurer på hvor den kjolen er fra, akkurat hva jeg er på utkikk etter.

  1. Å, den er fra boozt.com 🙂 Jeg skal linke den, glemte det helt! Ryggen er kjempefin, forresten! 🙂

 7. Hvor er kjolen på det øverste bilde fra?:D

  1. Har linket til den 🙂

 8. Michaela

  Hei frøken strøken! 🙂 Ville bare si at jeg er imponert over hvor aktiv du har vært under graviditeten og at jeg ønsker deg lykke til i siste innspurt! Håper alt går bra! Du er en stor inspirasjon og jeg er innom bloggen din hver dag. Du er vakker og tar deg alltid bra ut.
  Kan du anbefale en shampo og balsam uten parabener og sulfater som er bra for håret?
  Klem 🙂

  1. Tusen, tusen takk 🙂 Jeg bruker hempz, de er helt fri 🙂 utrolig gode produkter!

   klemmer 🙂

 9. Må bare si at det er utrolig deilig å ta turen innom bloggen din, som et avbrekk fra eksamens lesing og skriving! Bloggen din er så fin! 🙂

  1. Tusen takk! Masse lykke til med eksamen 🙂

 10. Benedicte Andreassen

  Jeg tror det blir en pakke Hollywood Fashion Tape og Caseti på meg. Takk for tips! Trodde forresten det bare var 2-3 stykker i den pakken med Hollywood Fashion Tape, men ser jo nå at det er 36. Da blir det plutselig mye rimeligere 😛 Og den parfymebeholderen var jo kjempesmart! Kan være kjekt med en ekstra spray når man er ute på byen 🙂 Jeg må også fortelle deg at jeg for første gang testet ut SunSpa Chocolate i går, faktisk min første runde med selvbruning noen sinne. Og jeg bare elsker den! Min nye favoritt, og jeg er så glad at jeg tok sjansen på å teste den etter at du har skrevet så mye positivt om den 😀

  1. Kjøper du en, så har du nesten for alltid :p Det er jo ikke veldig ofte man trenger å bruke slik teip 🙂 Så gøy at du liker sunspa du også, jeg er helt avhengig, gir så fin farge 🙂

   Klem!

 11. Hei! Tror du det kommer noen innlegg med julegavetips i år? 🙂

 12. Får ikke rabattkoden til å virke :/ Får bare beskjed om at rabattkoden er ugyldig

  1. Jeg har testet den på alt og det samme har covebrbrnds gjort, den funker for oss 🙂 Hva prøver du å bruke den på?

 13. Åh, nå er jeg sikkert helt blind, men må bare spørre: Hvor er linken til løsvippene og lipglossen ^^ Bruker ikke kommentere så mye men når jeg først gjør det så må jeg bare si masse lykke til med fødselen og tiden etterpå, du er fantastisk ! 🙂

  1. Det er på plass nå, var kommet en bug inn i systemet, så det gikk ikke an å finne produktene, men nå er det i orden 🙂

   Tusen takk 😀

 14. Hei, hvor har du fått tak i de skoene? Var så utrolig fine! 😀

 15. Så mye fint! <3
  har et spørsmål, har gått til innkjøp av sun spa selvbruninger (den rosa, krem form)
  pleier å ta på før jeg legger meg, men når jeg skal dusje om morgenen føler jeg at all brunfargen forsvinner, da mener jeg forsivnner. Har ikke noe forskjell på armene og magen (bruker ikke på magen) har du noen tips? eller hvordan vasker du deg etter selvbruningen? <3

  forresten du ser veldig flott ut om dagen <3

  1. Jeg skrubber meg før jeg smører meg, så lar jeg den tørke inn før jeg legger meg. Sørger for at den sitter i minst 7 timer (helst 8) før jeg dusjer av meg. Bruker vanlig såpe og går grundig over i dusjen 🙂 Det er 3day lotion du mener?

   Tusen takk 😀

   1. AndrineK

    Husker at du har sagt at denne lukter minimalt, men setter den farge på sengetøyet?

   2. Den kan farge av sengetøyet, ja. Så et tips er å bruke sengetøy det ikke er så farlig med 🙂

 16. Line marie

  Hei Caroline.
  Jeg får dessverre ikke opp solpuddere da jeg trykker på linken. Kan heller ikke finne dette på Coverbrands
  Klem

  1. Beklager så mye! Har oppdatert nå 🙂

   Klem!

   1. Line marie

    Det går helt fint;-) Tusen takk

 17. Ingfrid Helen

  Hvor kommer kjolen fra? Utrolig fin!!

  1. Har linket til den 🙂 Den er fra boozt 🙂

 18. Vet du om det er trygt å bruke selvbruning når en er gravid? Er gravid og huden skriker etter litt farge:)Takk for masse inso!

  1. akkurat sunspa skal være hundre prosent safe 🙂

 19. Fin guide! Gode tips 🙂

 20. Camilla

  Hvor er skoene fra? 🙂 Kjempefin outfit!

  1. Takk! De er fra bubbleroom 🙂

 21. Kan hende du har skrevet det, men hvor er skoene fra? De så ut som de er veldig gode å gå i! 🙂

  1. De er fra bubbleroom 🙂

 22. Ja så bel jeg nok en gang påvirket av bloggen.
  Kjøpte akkurat kjolen…..hihihihi

 23. Hei! jeg bare lurer på en ting, hvorfor spiser du bare lavkarbo? De fleste vet at lavkarbo tetter årene, og sjansen for hjerteinfarkt blir større. De aller fleste ernæringsfysiologer mener også at det beste bare er å spise vanlig sunn mat. Derfor lurer jeg på hva som er bra med lavkarbo, uten om at en kan gå ned i vekt?
  Liker foresten bloggen din veldig godt!!

  1. At lavkarbo øker faren for hjerteinfarkt har man ikke noe grunnlag for å hevde. Og hva er lavkarbo? Det kan jo være hva som helst…

   Hva som er bra med lavkarbo? Jeg føler meg aldri oppblåst etter et måltid, jeg har mer stabil energi og blir sjeldent/aldri trøtt etter middag, det er god mat, du får bedre kontroll over det totale matinntaket, du kutter ut en rekke matvarer som kan øke faren for hjerteinfarkt, diabetes type 2, overvekt osv.

  2. De fleste ernæringsfysiologer jeg kjenner, og det begynner å bli en del, er positive til lavkarbo som består av mye grønnsaker, fisk, kjøtt, oliven- eller rapsolje, nøtter, fete meieriprodukter og små mengder korn. Det er heller ikke noe vitenskapelig grunnlag for å hevde at lavkarbo øker faren for hjerteinfarkt eller stopper til blodårene.. og som Caroline påpeker, hva er lavkarbo? Det kan jo være hva som helst. Ting er nok mer komplisert enn som så, hvilket kosthold har man før man legger om til lavkarbo? Er man overvektig, har diabetes osv? Det finnes ikke noe fasit-kosthold som passer alle. En svensk ekspertgruppe som gikk gjennom all tilgjengelig litteratur når det gjaldt dietter og vektnedgang fant ut lavkarbo var det som reduserte faren for hjerte- og karsykdommer mest, sammenlignet blant annet med statens råd. Det ga også best vektnedgang på kort sikt (6 mnd). Dette er jo ikke overførbart til normalvektige, men det viser jo at påstander som at «lavkarbo øker faren for hjerteinfarkt» blir helt feil å komme med.

 24. lovely dress! and the eye makeup is so beautifull!

  https://www.glamorousvision.blogspot.com

 25. Kunne du lagt ut eitt bilde av deg med den på?:) syns den var kjempe fin, men vanskeli å forestille seg den på:)

  1. Mener du kjolen? Den skal jeg spare til neste anledning, viser den på da 🙂

   1. Ja 🙂 da ser eg fram te det:) e på jakt ette julekjole så prøve å vera litt «tili» ute:) kor e skodne fra?:)

   2. de er fra bubbleroom 🙂 🙂

 26. Henriette

  Hei! Jeg lurer på om du kan gi meg noen tips ang. trening. Du skjønner at jeg sliter så med motivasjonen, og jeg lurer på om du har noen tips her? Når jeg først klarer å tvinge meg ut så trener jeg så mye at jeg nesten ikke klarer å gå etterpå fordi jeg synes det er så gøy, men er ikke hver dag jeg klarer å presse meg ut. For et år siden så veide jeg litt mer enn det jeg gjør nå (nå har jeg en BMI på 20) og da hadde jeg motivasjon fordi at jeg trente for et mål om du skjønner. Tingen er at det målet var nådd i rundt mai, og da er det eneste målet jeg har nå å holde kroppen som den er og ha god helse. Men da synes jeg at det er bedre å sitte i senga foran pc’en og gjøre lekser.

  Har tenkt litt på svømming da, for tror jeg kan få mer motivasjon for det. Tror du det er en lur idé? 🙂

 27. Nydelige klær 🙂
  Hvilket program bruker du for å «ramme» inn bildene dine og legge til tekst og hjerter mellom bildene? 🙂

  1. photoshop 🙂

 28. Heisann.

  Jeg har noen spørsmål til deg angående den flotte bloggen din, men ønsker ikke å stille disse spørsmålene «OFFENTLIG». Er det mulig å kontakte deg per mail?

  mvh Siv

  1. marked@fotballfrue.no er den eposten som er i bruk nå 🙂

 29. Ånei, jeg ventet en time med å kjøpe kjolen, men da var det ikke noen igjen i min str! Finnes den noe andre steder? 🙂

 30. Hei Caroline 🙂
  Det har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men tenkte jeg skulle spørre likevel. Jeg har nettopp gått til innkjøp av boken din, som virkelig var en flott og gjennomført bok til inspirasjon 🙂 Det jeg lurte på var i forhold til kosthold, og hvordan det er om man kombinerer et sunt og variert kosthold, med noen «lavkarbo» oppskrifter. Tenker spesielt på søtsaker, bakeverk ++ som gjerne inneholder mye sukker. Lavkarbo oppskrifter inneholder jo gjerne mye fett og kcal, og jeg lurer på om det er bedre å kombinere med et «vanlig» kosthold enn oppskrifter med mye sukker?

  Klem 🙂

 31. Behøver man noe lim til de vippene du har linket til? Har du i så fall et å anbefale? 🙂

  1. Det følger med lim 🙂 Ellers anbefaler jeg i.envy-limet som du får kjøpt på cubus 🙂

 32. Har noen spørsmål angående Sunspa:
  Bruker du bare hånda til å smøre utover den 3 day lotionen?
  Og hva ville du anbefalt å bruke? Spray i ansiktet og lotion på resten av kroppen?

  1. Jeg har skrevet flere innlegg om dette, du finner dem via linken jeg postet 🙂 Bruker hanske til 3day lotion, spray i ansiktet og delvis på overkropp og lotion på kroppen 🙂

 33. Å, jeg elsker denne tiden vi går inn i! Julebord, adventstid, fly rundt på julegaveshopping, tid med familie og venner, gjøre huset klart til jul +++ Jeg bare ELSKER det! Ekstra deilig er det at jeg allerede har årets julebordkjole i boks! 🙂 Fant den ved en tilfeldighet i London for to uker siden – litt dyr – men bare måtte ha den! Den er en ubestemmelig farge mellom blå og lilla. Dødsfin! Tilbehør er derimot usikkert, så midt i blinken med et innlegg av denne sort nå 🙂 TAKK! Stor klem

 34. Bruker du fargen milk chocolade eller chocolade på solpuddere? Veldig i tvil hva jeg skal bestille.
  På forhånd takk for svar 🙂

  1. milk chocolate 🙂

 35. Christina

  Følger det lim med løsvippene fra studiomakeup?

 36. Michelle

  elsker denne sesongen! Tiden hvor vi virkelig kan ta på oss alt som glitrer <3 Elsket den kjolen øverst!

 37. får ikke linken til lipglossen til å funke 🙁

  1. funker den nå? 🙂 den funker her 🙂

 38. Hvor er den lille vesken fra?:)

 39. Hei ! Hvor er den vesken/clutchen fra ? Så veldig fin ut 🙂

  1. lulus, fra coverbrands den også 🙂 kjøpte den i fjor 🙂

 40. Hei! Ser at coverbrands reklamerer med «ingen toll». Gjelder dette også for varer over 200 kroner?

  1. De sender jo fra og holder til i Norge, så da er det aldri toll uansett 😉

 41. Vet du om de får inn fler av kjolen? Tenkte bestille den, men så ble den utsolgt 🙁 Var så fiin!
  Lykke til med fødsel forresten <3 Du er så flink!!

  1. Det vet jeg ikke, dessverre :/

 42. camilla

  Den kjolen var RÅÅÅÅ!!! men desverre utsolgt i min str, er det andre nettbutikker som selger den? Julebord neste fredag :/

 43. Hei!
  Du..kunne du kanskje vurdert en how-to på løsvipper? 🙂 Eller har du hatt det før kanskje? 🙂

 44. Tobarnsmamma

  Lurer bare på en ting. Er det ikke veldig slitsomt å fokusere så mye på utseendet? Det er løsvipper, falske negler, tannbleking, selvbruning, løshår…

  Du er kjempeflink som har klart å bygge opp bloggen og få så mange lesere, og jeg ser jo av bildene at du åpenbart kan dette med klær og sminke, for du ser bra ut. Men jeg – som er drøyt ti år eldre enn deg – synes det er litt trist at unge jenter er så ekstremt opptatt av utseendet. Tenk så mye nyttig man kan bruke tida til enn å stå foran speilet…

  1. Jeg har ikke løsvipper annet enn til fest og tannbleking har jeg ikke brukt på en stund oga. graviditeten 😉 Men jeg skal starte med det igjen når jeg kan, fordi jeg synes helt hvite tenner er kjempefint. Vi lever i 2013 og de tingene du ramser opp her blir ikke lenger sett på som ekstremt, det er det heller ikke i mine øyne.

 45. Jeg som har siklet på denne kjolen i hvit… og vips så var den utsolgt etter at du linket den, skulle bare ha bestilt den med engang…
  Er så lei meg nå 🙁 håper de får den inn igjen.

  1. Den kommer sikkert inn igjen! Hvis ikke selges jo VILA flere steder i butikk også 🙂

   1. Ja, håper kommer inn igjen.
    Har sjekket ut de fleste nettbutikker som har VILA, ingen son hadde denne kjolen.
    Får prøve meg litt på butikkene 🙂

 46. Yassmin

  Hei caroline:-) hvilken krølltang er det du bruker?

 47. Ååå, den kjolen var utrolig vakker!!

 48. Nysgjerrig

  Prøver igjen.. hvor mye (i gjennomsnitt) tjener du på et slikt innlegg?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *