Juleverksted 2013

– god søndag, dere – 

Håper dere hadde en fin kveld i går  Det hadde jeg! Lars-Kristian og Vivi reiste avgårde til hovedstaden klokken 14, og allerede en time etterpå kom jentene. Husker dere at vi donerte penger sammen med Coverbrands til Emma Edners Minnefond i fjor i forbindelse med julekalenderen jeg hadde med dem i desember? Lars-Kristian dro i hvert fall til Oslo for å være med på noe som heter Emma Cup, en turnering som arrangeres av samme stiftelse. Så da ble han like gjerne over i Oslo til i dag, ettersom jentene uansett kom hit. Det er eksamenstider og ikke alle kunne ta turen, men vi ble i hvert fall fire til sammen, og det var så koselig.
___________________________________________________________________________________________________________

Vi gikk en tur før vi kom tilbake, drakk gløgg og startet på julebaksten. Planen var jo flere slag enn disse, likevel ble det kun pepperkaker, kakemenn og marsipan. Det er jo så koselig å bake, men når man først setter i gang blir man fort lei *haha* Har uansett bakst for et helt år, så vi skal fordele jevnlig før de reiser hjem. Måtte også spise grøt med mandel i, og gjett hvem som fikk den? Det ble meg! Litt kjedelig ettersom jeg var vertinne, men litt stas også 😉 Etter dette var det plutselig midnatt, og da bestemte vi oss for å se julefilm. Det ble aldri noe av for vi skravelt og fant ut at Charlotte ikke hadde sett Crazy Stupid Love, så da ble det den i stedet og altfor sent. Har dere sett den, forresten? Elsker scenen med mr. handsome og annie da han skal vise henne sitt avgjørende flørtetriks *blir så fnisete* 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg er så trøtt i dag, men får heller sove ut en annen gang, måtte jo opp for å oppdatere dere og for å styre med frokost til gjestene. Ha en fin søndag, så sees vi om ikke lenge!

 – ♥ – 

82 kommentarer

 1. Hei,

  Hvor har du det koselige forkleet ditt fra? 🙂

  1. Det er et rosa sløyfe-forkle 🙂

 2. Super Seite! kann ich nur empfehlen!

  Grüße Felix

 3. Kristin

  Ser ut som du er temmelig glad i julen ;D Er det jeg også, men samtidig er jeg kanskje litt for fanatisk på at den starter 1. desember og ikke før! Julebrus og pynting er det ihvertfall viktig med, haha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *