Juleverksted 2013

– god søndag, dere – 

Håper dere hadde en fin kveld i går  Det hadde jeg! Lars-Kristian og Vivi reiste avgårde til hovedstaden klokken 14, og allerede en time etterpå kom jentene. Husker dere at vi donerte penger sammen med Coverbrands til Emma Edners Minnefond i fjor i forbindelse med julekalenderen jeg hadde med dem i desember? Lars-Kristian dro i hvert fall til Oslo for å være med på noe som heter Emma Cup, en turnering som arrangeres av samme stiftelse. Så da ble han like gjerne over i Oslo til i dag, ettersom jentene uansett kom hit. Det er eksamenstider og ikke alle kunne ta turen, men vi ble i hvert fall fire til sammen, og det var så koselig.
___________________________________________________________________________________________________________

Vi gikk en tur før vi kom tilbake, drakk gløgg og startet på julebaksten. Planen var jo flere slag enn disse, likevel ble det kun pepperkaker, kakemenn og marsipan. Det er jo så koselig å bake, men når man først setter i gang blir man fort lei *haha* Har uansett bakst for et helt år, så vi skal fordele jevnlig før de reiser hjem. Måtte også spise grøt med mandel i, og gjett hvem som fikk den? Det ble meg! Litt kjedelig ettersom jeg var vertinne, men litt stas også 😉 Etter dette var det plutselig midnatt, og da bestemte vi oss for å se julefilm. Det ble aldri noe av for vi skravelt og fant ut at Charlotte ikke hadde sett Crazy Stupid Love, så da ble det den i stedet og altfor sent. Har dere sett den, forresten? Elsker scenen med mr. handsome og annie da han skal vise henne sitt avgjørende flørtetriks *blir så fnisete* 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg er så trøtt i dag, men får heller sove ut en annen gang, måtte jo opp for å oppdatere dere og for å styre med frokost til gjestene. Ha en fin søndag, så sees vi om ikke lenge!

 – ♥ – 

82 kommentarer

 1. aaaaaaa, saa koselig!! Juleglede!!! xoxo

 2. Har du oppskrifterne på bloggen din? Prøvde og finne oppskrifter på de syv slag til jul men finner bare kakemenn 😉

  1. Ligger oppskrift på bounty, pepperkaker og kakemenn ute 🙂 Ikke syv slag, det finner du i boken min 😉

 3. Åh så koselig det så ut! Høres ut som en deilig dag med jentene ♥ Kos deg videre med besøket ditt! Klem

 4. Jeanette

  så kjempekoselig ut! Vi har samme opplegget i min familie,baker med min søster og mine fettre hvert år.Alltid like koselig.

 5. Så utrolig koselig! 🙂 Merker jeg gleder meg om mulig enda mer til jul. Eller, hele førjulstiden er jo magisk 😀 Er alle kakene Lchf?
  Hvordan gjør du det med sengeplasser når du har flere på overnatting forresten? Har du sånne gjestesenger du kan slå opp eller? 🙂

  1. Vi har gjesteseng for to på gjesterommet nede 🙂 Søster sov med meg i sengen til meg og Lars-Kristian 🙂 Hadde vi blitt flere, hadde vi brukt senger til å slå opp eller madrasser på stua 🙂

 6. Det så hyggelig ut!
  Du stråler Caroline 😀

 7. Aww super sweet moments and you!:) Your puppy is so tender and yum, what delicious treats!:) Happy Sunday Caroline! xo

 8. How cute is this please? You are so beautiful and nice! And btw I´m always impressed how a hard working woman you are <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

  1. Thank you so much, sweetie <3

 9. porsgrunn

  God Morgen:) Vil tipse om at til onsdag åpner byens beste caffe bar i Porsgrunn, nemlig UNIQE!

 10. Å, for et utrolig koselig innlegg! Gleder meg helt vilt mye til jul nå, og å prøve oppskriftene dine på julebakst, når jeg endelig kommer hjem til jul 🙂

  Ønsker deg en kjempefin søndag videre 😀

 11. å det så koselig ut! så må du ha en fin søndag videre<3

 12. For noen flotte jenter, ha en fantastisk søndag vennen

 13. Hei Caroline! 🙂 det var en ting jeg lurte på! Dere skal vel ha babyen inn til dere nå i begynnelsen? Har bare ikke hørt noe om dette, men hva gjør dere med seng osv.? Har alltid lurt litt på hvordan dette gjesterommet nede ser ut! haha 🙂 er det mulig å få se det en gang? 😀
  Klemmer <3

  1. Ja, hun skal sove hos oss i starten, enten i vår seng eller i egen seng, vi får se 🙂 Har muligheten til begge deler, da det er hjul på sengen hennes og i tillegg har vi kjøpt en sleepihead. Nede er det kombinert gjeste- og treningsrom, kan vise en gang 🙂

 14. Det så ut som et utrolig koselig juleverksted 🙂
  Sånn er så utrolig koselig 🙂
  Håper du får en nydelig søndag og koser deg 🙂

  1. Tusen takk, det samme til deg <3

 15. Din lille jule luring, nå trodde jeg du hadde født eller holdt på å føde jeg. Er djeldent det går så lenge mellom innleggene dine! Ingenting på instagram engang! 😉 hehe!!

  1. Uff, beklager det :p Bestemte meg for å legge bort alt av sosiale medier i går kveld, nyte litt tid med venner uten forstyrrelser 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Du trenger ikke å beklage, Caroline. Du fortjener litt fritid!! Det er så spennende å tenke på at du snart er mamma. Det er SÅ stort <3 Lykke til med innspurten! 🙂 Stor klem fra tobarnsmor.

   2. andrea

    Ikke noe å beklage det da 🙂 Dessuten har du jo gått ut i permisjon. Helt naturlig at det blir litt færre innlegg da 🙂

    Åh, kom i skikkelig julestemning nå. Vil også ha juleverksted! Men hvis ikke jeg finner opp en måte å ha juleverksted og samtidig lese til eksamen blir det nok ikke noe før laaangt ut i desember 🙁 Gah..

 16. Haha. Fantastisk bilde! Hvilket program har du brukt for å animere??

  Du må forresten huske og alltid være så kjapt ute om morran som du bare kan med nye innlegg. I disse tider tror vel alle at du er på føden hvis det ikke er nye oppdateringer klokka sju! 😛

  1. Bare en side på nett som lager gifs. 🙂

   Hehe, stod opp halv ti for å oppdatere, tar bare så lang tid å gå gjennom bilder etc. 🙂

 17. Margrethe Sandnes

  Hei! Dette så kjempe koselig ut, gleder meg i hjel til å starte med julebaksten i år jeg også.
  Hadde du kunne lagt ut oppskrifter av pepperkakene og de sjokkolade-kledde kakene?
  De så ufattelig gode ut, håper på respons!

  Ha en fin dag videre <3

 18. Hei Caroline!
  Er julegrøten din lavkarbo?
  I så fall, har du lyst til å dele oppskriften?

  1. Nei, da er det letteste rømme- eller mandelgrøt 🙂 mandelgrøt ligger oppskriften på ute allerede 🙂 Den er veldig god, men SÅ mektig. Dette er vanlig risgrøt 🙂

 19. Så koselig det så ut!:)

 20. Så utrolig koselig med førjulsstemning i november <3
  Brukte dere "vanlig" oppskrifter på baksten, eller legger du ut en lowcarb oppskrift senere :D?
  Ha en nydelig søndag <3

  1. Bakte vanlige pepperkaker og kakemenn, og lavkarbomarsipan 🙂 skulle bake lavkarbokakemenn også, men orket ikke :p

 21. Linda Marie

  Så koselig med juleverksted! Nå fikk jeg lyst til å bake jeg også, men jeg syns det beste med pepperkakene er selve deigen :p

  1. Hehe, helt enig 😉

 22. Har lagt igjen et par kommentarer på bloggen din tidligere, men har et litt «personlig» spørsmål, så denne legger jeg ut med et annet navn (mailadressen ser jo du uansett, men er ikke så hypp på at resten av «verden» får se).

  Altså… For tre år tilbake var jeg flink til å trene, men så har det mer eller mindre dabbet av. Jeg har alltid kjempeplaner, men har de siste åra slitt med depresjoner. Når ting er tungt og vanskelig blir bena like tunge som jeg er til sinns, og det virker nesten umulig å være fysisk aktiv for min del.
  Samboer derimot er stikk motsatt, og MÅ trene hvis han har en dårlig dag.

  Regner nesten med at du hører med i sistnevnte kategori, og tar bena fatt eller gjør annen type trening dersom du er i dårlig humør.

  Hvordan gjør du det i så fall? Har du noen tips? «Hjelp til selvhjelp» eller hvordan lade opp positiv energi slik at det faktisk føles godt å trene?
  Vet jo at fysisk aktivitet skal hjelpe på psyken, men med klump i halsen, tungt hode og ditto tunge ben er det nesten plent umulig for min del.
  Jeg blir så motløs.

  På forhånd takk for svar.

 23. Henriette

  Jeg så den faktisk på nytt på fredag 🙂 Det er min favoritt scene også ^^
  Ser veldig koselig ut Caroline 🙂

 24. Ragnhild

  Pleier du å begynne førjulstida midt i november? Jeg er en av de som prøver så godt jeg kan å ikke høre på julemusikk eller se julefilmer før adventstiden begynner, er redd for å miste julestemningen midt i desember! Føler du at du kommer skikkelig i julestemning liksom? 🙂 Juleverksted er så utrolig koselig! Spesielt julebakst og å lage julekort! Pleier du å gjøre det også? 😛 Lykke til med fødselen forresten, gleder meg til å se den lille!

  1. Nei, grunnen til at jeg starter nå er fordi vi skal ha barn i starten av desember/slutten av novmeber, og da får jeg ikke gjort ting som dette 🙂 Tviler på at det blir verksted med jentene med et nyfødt barn som krever sitt 😉 Skal pynte huset neste helg også, for å ha alt klart når vi kommer hjem fra sykehuset 🙂

   1. Ragnhild

    Ahh, så klart! Du virker utrolig sprek da, mange som er slitne i sin siste svangerskapsmåned. Viser at det nytter å være i god form! Og gjett om dere kommer til å få den herligste adventstiden noen sinne med en baby i hus 🙂

   2. Jeg hadde samme planer som deg ang tidlig julepynting i fjor grunnet termin tidlig i desember. Men helga vi skulle pynte…ja da lå vi på sykehuset med den nyfødte babyen vår! 🙂 ønsker deg lykke til, fantastisk tid du har i møte! I år venter jeg med pynt til første advent uansett, neste helg fylles huset med ballonger; da er det alt ettårsdag! 🙂

   3. Hehe, der kan du se 🙂 Håper det er min tur nå snart 🙂

 25. I love the first picture of you guys laughing…thats so funny! I will have to try some of your food idea out…
  and the little doggy is a cutie pie. 😉
  https://vodkaandarose.blogspot.co.uk

 26. Åh! Nå kom jeg i julestemning 😀 Så utrolig koselig 🙂

 27. Haha, siden du ikke oppdaterte i går kveld tenkte jeg «hva om hun har født?». Jeg er så spent på dine vegne! Du kommer til å bli en fantastisk mor, det er helt klart!

  1. Tusen takk, veldig hyggelig at du tenker på meg 🙂

   Klem!

 28. Ååååh sååå utrolig koselig 🙂 kom sikkelig i julestemning jeg nå! Gleder meg så til jul 😀

 29. Hei! Så koselig! Har tenkt til å lage pepperkakene fra boken din, og lurer på om det går fint å bruke agavesirup i den? <3

  1. jeg har aldri prøvd det før, men det skader sikkert ikke 🙂

 30. Så utrolig koselig! Gode venner er en sann velsignelse! 🙂

 31. Benedicte

  Hei! Skulle bare gi beskjed om at jeg har hatt en del problemer med kommentarfeltet den siste tiden. Sliter med å trykke newer comments eller older. I tillegg får jeg ikke svare på noen av kommentarene som blir lagt igjen her :/ Også kan det enkelte ganger være litt trøblete å få til å skrive i feltene når jeg skal legge inn en kommentar. Mulig det er bare hos meg? Bruker Safari som nettleser om det skulle være interessant 🙂

 32. Godt det ikke bare er meg som starter julen så tidlig. Møter endel fordommer på det ; )

  Er du kristen? Står dette sentralt for deg i julen?

  Du er svært vakker btw…

  1. må jo starte tidligdere pga. fødselen, det er i hvert fall min grunn 🙂 Ja, jeg er kristen 🙂

 33. Ser ut som at dere hadde det kjempe hyggelig! Flotte bilder også 😉 men det som beveger seg var nokså irriterende å se på, nesten litt ekkelt for øyet…

 34. benedicte

  hvor har du kjøpt de spisetue stolene ?

  1. tm design 🙂

 35. Ida Marie

  Å, så koslig det så ut! Jeg får sånn julestemning av å lese siden din for tiden. 🙂

 36. I love sweets 🙂
  These look delicious

 37. Så koselig å se at du har venner på besøk. Det kan virke som det ikke finnes så mange av dem, fordi du alltid har det så travelt?

  1. Jeg har så mange venner og er utrolig heldig 🙂 De fleste voksne har det travelt, og kan ikke pleie vennskap hver helg eller hver dag 😉 Hadde jo lutefiskaften for bare et par uker siden med et vennepar https://fotballfrue.no/2013/11/09/lutefiskaften/, og veldig mange var her på babyshower for en måneds tid siden også, da var vi 13 av mine nærmeste venninner 🙂 https://fotballfrue.no/2013/10/13/my-babyshower-2013/ Så du har nok misforstått 🙂

  2. Hei Lisa,
   ville bare si at jeg har ikke så «mange» venner, riktignok mange bekjente, men kun en håndfull nære venner. Dette er jeg utrolig takknemlig for, og tenker ikke på at jeg «mangler» venner. Det er ikke kvantiteten, men KVALITETEN det kommer ann på 🙂
   I tillegg er det selvsagt faktorer, som Caroline nevner, som; (1) folk har travle dager og (2) avstand (min bestevennine studerer på andre siden av landet enn hva jeg gjør), osv. Dette gjør bare at man setter desto mer pris på når man faktisk kan møtes, om aldri så sjeldent!
   Ved å ha en fantastisk familie, gode venner (uansett antall) og et givende liv har man det ganske så bra og er veldig heldig. I mine øyne virker det som Caroline har alt dette og setter stor pris på det i tillegg. 🙂 Ps. Jeg og har det veldig «travelt», men dette er noe som er valgt og som jeg trives med, det burde ikke brukes mot de som liker å leve travle liv, like mye som de som ønsker rolige hverdager skal få lov å gjøre det! 😉

  3. kathrine

   Syns det blir så feil og tro at hun ikke har så mange venner. Jeg har også en del venner, men i en stressemde hverdag og vi er alle opptatt med hvert vårt er det umulig å kunne treffes hver dag. Alle har en jobb eller går på skole osv. Det er en del av det å bli voksen.

 38. Cool fun with cookies) I’m sure they will be delicious) I saw the pillows in the living room.Where are they? Gdzieje you have purchased? I love the Pillow I could buy and buy)

 39. Såå koselige bilder! Og for en nydelig baby bump du har <3

 40. Kristine Drøbak

  Åååååå! Det så skikkelig koslig ut:-)

 41. Skikkelig koselige bilder 🙂 Kvalitetstid med venninner er gull verdt 🙂

 42. Hejsa, jeg er selv gravid og skal have en lille pige 29 november:) synes det så flot klaret af dig at du kan se så godt ud hverdag og har styr på det hele, mangler selv at sætte en masse i stand til babyen og føler ikke jeg har overskud og energi mere, hvordan klarer du det? Hvordan lyder din dagligdag egentlig, står du meget tidlig op? Er altså helt fashineret af dit overskud 🙂

 43. Hei Caroline! Jeg har også snikbegynt på juleforberedelser, selv om jeg ikke har noen grunn enn at jeg gleder meg sånn, hihi! Har du en fin spotifyliste eller lignende med julemusikk? Jeg har en med mange sanger, men er alltid gøy med litt nytt! Er så koslig å ha når du sitter med forberedelser!:-)

  1. Jeg har en på wimp 😀 Går den an å dele tro?

   1. Det vet jeg faktisk ikke! Jeg har ikke wimp selv, så det har jeg fint lite peiling på… Kunne du kanskje skrevet et innlegg med topp 10 favorittsanger i julen eller noe sånt?:D Det hadde vært kjempefint!

 44. Hege Marie

  Veldig tilfeldig spørsmål, men jeg lurer bare på om du skal ha julekalender på bloggen i år? 🙂

  1. Nei, ettersom babyen kommer snart ville jeg ikke binde meg til noe på den fronten, da kunne jeg plutselig endt opp med å kun ha julekalender hver dag, og det vil jeg ikke :/

 45. Ååh, så koselig! Jeg liker å lese bloggen din, får julestemning. Tusen takk for det, er så deilig å få den julefølelsen! 🙂
  Du er en god blogger!

 46. Hei, jeg greier ikke finne pepperkakeoppskriften, kunne du ha linket til denne?
  På forhånd tusen takk 🙂

 47. I don’t know if you got my first comment or if you just deleted it, but I was just wondering if you in the near future will be making a short translation in english for us that are not from Norway? Google Translate sucks, the translates are not good at all. :/ I love your pictures and I truly wish that I could understand your texts too.

  1. I know it sucks, and I tell myself every day that I should write something in english for you, so I will one day I have the time. I promise! 🙂

 48. hei caroline så koselig å se førjul stemning hos deg. Bare lurte på om hvor du har kjøt disse fine lystaker som du har på bordet.

 49. hei<3<3<3 hundene dine er bare så sjønne<3 spesielt chivavaen ( tipper på jeg skrev det feil )

 50. Så utrolig koselig! 🙂

 51. Hei,

  Hvor har du det koselige forkleet ditt fra? 🙂

  1. Det er et rosa sløyfe-forkle 🙂

 52. Super Seite! kann ich nur empfehlen!

  Grüße Felix

 53. Kristin

  Ser ut som du er temmelig glad i julen ;D Er det jeg også, men samtidig er jeg kanskje litt for fanatisk på at den starter 1. desember og ikke før! Julebrus og pynting er det ihvertfall viktig med, haha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *