Etegilde

___________________________________________________________________________________________________________

Hjelp, nå gleder jeg meg til mandag, for denne helgen har vært et etegilde ut av en annen verden. Jeg har forspist meg på både kakemenn og pepperkaker før julen allerede har startet på ordentlig, men det er egentlig helt greit og også en del av planen, ettersom jeg sikkert ikke kan nyte det i like stor grad når den lille babyen kommer i hus – ja, for kan hun ikke komme snart? *sprekkeravforventning* Jeg kjenner meg selv så godt at jeg vet jeg kommer til å stå på pinner for at hun skal ha det best mulig fremover, og da er nok pepperkaker og julebakst det siste jeg vil tenke på. Så jeg slår et slag for etegilde i kveld også, og skal spise fondue med den fineste mannen i verden med påfølgende hjemmelaget lchf-marsipan til dessert. Det blir så fint.

Nå blir det Home Alone før Farmen skal snurre etter hvert, og vi skal bare ligge på sofaen og nyte. Så skal jeg sove, for i natt ble det knappe 5 timer på øyet og det kan jeg virkelig kjenne på kroppen. I morgen skal jeg opp rett etter solen, gå lang tur med de firbeinte og nyte at en ny uke starter. Svangerskapet går mot slutten, og jeg kan nesten ikke tro det. For en magisk tid dette har vært, men forhåpentligvis har vi noe enda mer magisk i vente.
___________________________________________________________________________________________________________

– håper dere har en fin avslutning på uken –  

110 kommentarer

 1. Jeg sprekker faktisk snart selv av spenning!
  Gleder meg sånn på dine vegne 🙂
  Nyyyt den siste tiden og ta vare på deg selv..
  Er spent på hva du har pakket i fødebagen også`? Hihi

  1. Tusen takk, det skal jeg gjøre 🙂 Lager et innlegg på det ila. uken forresten 🙂

 2. Har du oppskrift på denne marsipanen? 😉

  1. Ja, den ligger ute, men jeg skal re-blogge det, siden så mange spør 🙂

 3. så mange fine bilder, maten så skikkelig delikat og deilig ut! klarer nesten ikke vente til lille jenten din kommer heller, gleder meg virkelig til og lese bloggen din fremover 🙂
  må også legge til at jeg er skikkelig postivt overrasket over all tiden du har brukt på bloggen når du har gått gravid! Alle innleggene består av høy kvalitet, du deler mange personlige tanker og dessuten stråler du som en sol for tiden!! unner deg alt godt fremover <3 klem!

  1. Veldig koselig å høre, Ida 🙂 Tusen takk 🙂

   Klemmer!

 4. Det så heldigg ut!! Kjenner jeg ble sulten 🙂
  Må mekke sammen litt kveldsmat og så er det kos på planen her også, med nett TV 🙂

  Kos dere!

  Klem
  Birte

 5. Hei. Det er gøy å følge med på bloggen din, Caroline:) Så lurt å starte julen litt tidligere i år. Ønsker deg lykke til med fødselen.

  1. Tusen takk for det, Anna <3

 6. Magisk er bare forordet! Det er så utrolig fantastisk at det ikke kan beskrives med ord…dere får noe som betyr så uendelig mye, det lille nurket er alt, og alt dreier seg om lille mini. Mamma<3 kan omtrent briste til tider, man blir så fryktelig redd for dette lille vesenet, og man blir så ulidelig lykkelig! Vår jente er 10 mnd, og dette har vært det beste året i vårt liv..hver dag er en så stor glede med denne frøkna som oppdager verden. Dere har alt i vente…bare å glede seg ja!:-)

 7. Nam så godt det så ut 🙂 Hva er det i alle de glassene, forskjellige sauser?

  1. Ja, fonduesauser 🙂

 8. Tantebarnet mitt ønsker seg styling, sminke mm til jul. tips?

 9. Hei! Får julestemning av å lese gjennom bloggen din jeg, og kom til å tenke på adventsdekorasjoner. Lurer dermed på om du ikke kan lage et innlegg med tips og inspirasjon til hvordan man kan lage et kreativt og vakkert sølvbrett med de klassiske adventslysene. Er litt usikker på hvordan jeg skal pynte det i år, og hadde vært herlig med noen tips fra kreative deg! Hadde også satt pris på et innlegg om hvordan en perfekt første desembersdag kan tilbringes med maks julestemning!
  Ha en vidunderlig kveld søte deg! KLEM

 10. Har du sett dokumentarfilmen Earthlings? Den er utrolig bra og viser hvordan vi bruker dyrene til alt mulig.

 11. Jeg skjønner du er spent og utålmodig, men som førstegangsfødende kan man fort gå en uke eller to over tiden.. 🙂

  1. Det er jeg fullt klar over og også veldig forberedt på 🙂

   1. Neida!!! Jeg fødte for tidlig med nr 1 og nr 2:) Når er termin?

   2. 01. desember 🙂

   3. Syntes ikke du virker utålmodig i det hele tatt jeg. Jeg fødte to dager før termin, og nesten alle mine venninner har født før termin med den første så det der tror jeg er 50/50. Lykke til Caroline! Klem

   4. Tusen takk 😀 Alle mine venninner, bortsett fra 2, fødte før, så jeg har et lite håp, men så er det dette med at førstegangsfødende går over, da. Jeg gjør sikkert det jeg også :p

    Klemmer!

   5. Helene

    I natt drømte jeg at du fødte akkurat den 01.12.13 fordi du bestemte deg for å løpe 5 kilometer , og det startet fødselen:)

    (jeg tor jeg drømte om det fordi andre skrev i kommentarfeltet om sine drømmer)

   6. Helene

    Ville forresten spørre om det er en sånn vanlig fonduegryte som pleier å brukes når man smelter ost i den ?

    Det med å bruke kjøtt virker som en bra ide:) fordi vår gryte står uten å bli særlig mye brukt

    kasnkje det er på tide å bli inspirert av dere:)

    Lurer også på hvor lenge dere på holde kjøttbit nede i den sånn ca for at den skal fli ferdig stekt?

    Takk på forhånd for svar!

    P.S. Vi venter også en liten jente , men 2 måneder senere enn dere! Så det er enda mer spennende for meg å lese din blogg nå!

    Lykke til med alt som kommer !

   7. Det er mye mulig du kan smelte ost i den også, det tror jeg 🙂 Det er bare å ta opp kjøttet for å se om det er ferdig, og evnt. ta det nedi igjen, så det er ingen fasit på det 🙂

    Tusen takk 🙂

   8. Jeg var så forberedt på å gå over tiden at jeg ikke skjønte fødselen var i gang to uker før termin før det nesten var på tide å reise inn. 😉 Med nummer to sa de det motsatte, vanlig å få før….. da gikk jeg 11 dager over termin. Velkommen er alle barn, uansett ankomstdato! Hehe!

 12. Helger i all ära men gillar också att starta ny vecka, det ger nya möjligheter!

  Njut av måndagen!

 13. Jeg gleder meg sånn på deres vegne til jenta deres kommer! 🙂

  Men kan du ikke ha fondue på oppskrift onsdag en gang? har aldri smakt det, og dere spiser jo dette hele tiden og det ser jo så godt og spennende ut! 🙂 Jeg vil lære av fonduemesteren! 🙂

 14. Hvis du har spist det av mat som du har postet på bloggen vil jeg vel heller si at du (i allefall for en vanlig person) har vært nokså sunn? Litt skremmende å se at du kaller DET for etegilde, når du i tillegg er gravid, og det da såklart er vanlig at man spiser litt mere enn vanlig.. 😮

  1. Dersom kakemenn, pepperkaker og annen bakst pluss risgrøt med smør, sukker og kanel i mengder er sunn mat for deg, så har vi nok et litt annerledes syn på hva som er et sunt kosthold 🙂

 15. Tar L-K manikyr? Ikke sånn typ gelnegler såklart..

  1. Hæ? Haha, nei er du gal :p

   1. Han hadde bare så stelte hender :p Mange menn som tar manikyr (har jeg hørt)

 16. Fondue er supergodt! Hva slags tilbehør bruker dere? Sliter litt med å finne den gode mixen. Har en knallgod brokkolisalat, men må ha litt mer enn bare det… Tips mottas med stor takk!

 17. Får man kun kjøpt boka di i pocket nå? 😮

  1. Den har alltid vært i myk perm, om det er det du tenker på? 🙂

 18. Lykke til med siste innspurt i svangerskapet:-) Det har vært flott å få følge deg igjennom denne reisen!
  Håper du føder nært termin- ser for meg at ventetiden blir lang om man går over tiden:-) Selv var jeg heldig og fikk på termindato:-)
  Kos deg masse den siste tiden før det store skjer:-)

 19. Lurer litt på hva dine tanker er om å dele bilder av barn på nettet? Du har jo en ganske kjent blogg, med mange bilder som omhandler deg og dine nærmeste, men kommer barnet deres også til å bli en så stor del av bloggen i bilder?
  Det er jo omstridt hvor mange bilder en skal legge ut av barn på nettet, så lurte litt på hva ditt syn er på den saken? Vet flere «mammabloggere» som har fåt refs for å rett og slett dele for mange bilder av ungene sine på bloggen. Kommer du til å dele mange bilder av ditt barn?

 20. BEA OLEA

  Ingen tvil om at du gleder deg veldig, og med god grunn. Jeg gleder meg med deg. Den lille bebisen blir jo tidenes julegave fra deg og LK til hverandre. Men det jeg egentlig ville skrive om i denne kommentaren som jeg ikke kan huske at du har nevnt selv, er babylukten. Det er verdens beste lukt, og ingen parfyme kan måle seg med den. Det er lenge siden jeg ble mamma, men lukten kjenner jeg enda. Gled deg. Jeg følger med og venter spent, men be henne holde seg i ro noen dager til.

 21. Viktoria

  Hei : ) Siden du ofte har sånne kjoletips, klestips, osv. så er det ofte tøy som er veldig trangt sittende, og jeg syntes du har fin smak når det kommer til klær og lurte på om du muligens kunne kanskje fått med en sånn «for de større»-kategori, altså for de litt overvektige. Altså du har jo en veldig fin kropp og ser bra ut i det meste, men du har nok en del overvektige leser som ville satt veldig pris på at du også kunne sagt din mening og tipsa om klær som er for oss overvektige (si. L og oppover da) som på en måte ikke sitter for stramt men kanskje skjuler litt mer osv.

  Lots of love<3

  1. Jeg vet at kleskjeden Zizzi har utrolig mye fint for damer som er både høyere og/eller litt større. 🙂

  2. Sjekk Asos, de har egen linje for «curvy» jenter 🙂

 22. christina

  Hei,fine deg! Vet at du helt sikkert har lest deg opp på masse og at du har mange gode folk rundt deg som kan gi deg gode råd,men må bare få komme med et råd selv til deg…jeg slet noe voldsomt med ammingen,blødde,det var ikke noe greit..Løsningen var så enkel,jeg holdt bebisen for lavt! Altså pass godt på at munnen kommer «rett på»,den minste skjevhet,spes i begynnelsen kan føre til sårhet. Jeg syntes det først kjentes helt feil å løfte han høyere opp,men sårheten forsvant rimelig fort da 🙂 hadde selv termin med min første 1 desember,husker det var en fantastisk førjulstid 🙂 Lykke,lykke til!

 23. Herremann så fort svangerskapet ditt har gått! Du har jo termin om bare 14(!!!!!) dager! Nå kan jeg faktisk si det ; lykke til med fødselen, nå kan hun egentlig komme når som helst! 😀

 24. Hei! Har akkurat begynt å følge deg og er imponert over hva du orker og får til. Flott blogg som jeg vil følge. Driver litt med interiør selv men er så imponert over bildene dine. Måten du tar hverdagsbildene på og fashion bilder. Mitt spørsmål er hvem tar bilden? Skjønner at du tar en del selv men du er med på bildene hvem tar da? Du som bestemmer oppsettet/utførelse? Imponert!!!
  Ønsker deg /dere masse lykke til med fødselen , Den lille og hverandre. Blir en flott tid. Du har så sunne holdninger så vet du kommer til å kose deg.

  1. Tusen takk 🙂 Jeg tar alle bildene selv, med unntak av de hvor jeg er med (antrekksbilder blant annet) disse er det Lars-Kristian som tar 🙂

 25. Ååå, det er så spennende når man kommer innenfor de magiske fire ukene.
  Jeg var helt klar for å føde to uke før, så jeg satt med baggen i den ene hånda og kjæresten i den andre på dagen 14 dager før….. fødte 12 dager over, 4 timer før de skulle sette meg i gang starta den heldigvis av seg selv.
  Da var jeg paaasssse leid og hadde igrunnen gitt opp hele fødselen. 😛

  Håper dagene går fort og at dere ikke blir holdt på pinebenken så altfor mye lenger 🙂

 26. Hei Kjære Caroline <3

  Så mange fine bilder, ser ut som dere har hatt en fantastisk fin helg! Herlig:) Her i Sydney regner det, buhu:( Men skal ikke klage da, sommer kommer jo ganske snart! Jeg skal hjem til Norge nå på lørdag for å ta 3 eksamener, og jeg kjenner at flyskrekken kommer og tar meg mer og MER for hver dag som går. Ikke bedre med det flyet som krasjet i Russland tidligere i dag, wææ! Men nok om det, jeg har jo kjøpt med rammer til deg og svigermor, de hvite vet du:) Vil tro du ikke har mulighet til å møte meg i Oslo før jeg reisert tilbake til Australia, så derfor kan jeg jo bare sende den til deg! Men da må jeg ha adressen din:) Håper bare ikke de blir knust i bagasjen da, da får du og svigermor lime de sammen, hihi:) Neida går nok sikkert bra!

  Håper du får en fin fin natt, og at den kommende morgenen blir magisk fin sammen med hundene på tur <3 Og JA, jeg vil absolutt tro at dere har enda mer magisk i vente! Mange klemmer fra langt langt unna!

 27. Jeg gleder meg til å se hva du skal ha med i fødebagen! Selv rakk jeg aldri å pakke den for lillemann kom 6 uke for tidlig nå i august. Måtte bare ringe mamma etter fødselen og guide henne gjennom huset for å finne klær og ta med kattungen vår hjem til dem. Gikk veldig bra det også da 😀 det var en ting jeg savnet på sykehuset som jeg gikk til innkjøp av på sykehusapoteket, men skulle ønske at jeg hadde med meg og det var bind! Man får det på sykehuset når man er ferdig med den bleia, men de var ganske tykke. Det var veldig deilig å kjøpe de supertynne med god sugeeffekt. Da følte jeg meg litt mer fresh og klar for besøk av besteforeldre og tanter. Mitt lille tips bare, men ellers er det bare du som kan vite hva du selv trenger og man kan vel aldri være helt forberedt på en fødsel!! Masse lykke til, det er helt fantastisk å bli mamma 😀

 28. Å herlighet å det kiler i magen når jeg tenker på det du går igjennom akkurat nå. Et av livets største undere, og siden jeg for 7 mnd siden gikk igjennom det samme så føler jeg på hver eneste setning du skriver om svangerskapet inn til beinet. Det er så magisk, slitsomt, givende og utmattende – og en lykke som man ikke kan beskrive. Både å bære på livet, fødselen (det forundrer meg enda at kroppen faktisk bare KAN det) og tiden etterpå, med alt av frustrasjon og glede som medfølger. At et så lite menneske kan trollbinde en så fullstendig. Her driver vi på med kryping (bare baklengs foreløpig) og det er så fasinerende å tenke på at alt lilleskatt gjør er for første gang, og at han faktiisk har vært lengre inne i magen min enn utenfor den enda. Og tårene som triller når jeg får et smil, eller når jeg kiler han under haken og han bare lener seg inn til meg å nyter det… Åh Caroline, jeg gleder meg med deg. Det finnes ingen større gave enn å bli mor.
  Dette ble en lang kommentar… 😉 jeg elsker hvor gjennomført god bloggen din er og du virker som et fantastisk godt menneske, jeg som sagt gleder meg i lykken din og ønsker deg tusen ganger mere i ukene som kommer! Lykke til og ha en fin mandag 🙂

 29. Ååh det så kjempe lekkert ut! Kommer du til å ta en bloggpause når den lille kommer? Og Og eventuelt hvor lenge? 🙂

 30. Jeg kjenner meg litt misunnelig, har selv barn og syntes den der siste ventetiden med sommerfugler i magen er så magisk. Kos deg masse med det og lykke til med fødselen snart, snart, snart!

 31. Ja tenk nå kan hun komme når som helst:) hi hi. Du får lade opp kroppen og bare gjøre det du har lyst til disse dagene, for når hun kommer er det en ny sjef i huset 😉

  Du får tenke at uansett så er hun her om 4 uker 🙂

  Klem

 32. Jeg må si at jeg gleder meg veldig til den lille kommer jeg også! Natt til søndag drømte jeg faktisk at hun kom! Hahaha!

 33. Birgitte

  Gleder meg såå mye på deres vegne for tiden! På lørdag da du kun blogget ett innlegg var jeg helt sikker på at noe var i gang, haha 🙂 Masse lykke til med de siste ukene nå Caroline 😀

 34. Og plutselig står hun foran speilet og sukker over at sveisen ikke er som den skal når skolefotografen skal komme til skolen. Min 8- åring var plutselig bekymret på torsdag, når jeg spurte hvorfor sa hun med oppgitt mine mens hun slo armene ut til siden: «De skal ta portrettbilde! PORTRETTBILDE! Og jeg aner ikke engang hva det er, rart jeg er redd eller»?

  Her er det bare å glede seg!

  1. Hehe, de er jo søte 🙂 Og resultatet ble nok veldig bra 😉

 35. Hei Caroline 🙂

  Det er langt ifra sikkert at du går over tiden, jeg og mine veninner har nesten alle født rundt termindato og alle har vært førstegangsfødende 🙂 Jeg husker at jeg GRÅT på termindatoen og alle sa «jaja, max 14 dager igjen nå…» …det føltes ut som en evighet, men dagen etterpå fikk jeg holde barnet mitt 🙂
  Jeg kjenner følelsen du har i kroppen din nå…hver kveld tenkte jeg «kanskje i natt??». Ahh for en deilig tid!!!

  Men du, har du noen gang tenkt tanken at du ikke orker å blogge mer? Jeg tenker på at du hele tiden må forsvare hver eneste bit av det du gjør? Fra bruk av liten bokstav og magestørrelse…blir du ikke sliten?

  Håper du tar deg fri fra bloggen (selv om vi kommer til å savne deg) for å bare være med jenta di i tiden etter hun har kommet, og at du klarer å ikke tenke på noe annet enn henne. Vi klarer oss :))

  MASSE lykke til, Caroline!!! Dette kommer du vil å naile helt suverent! :):)

 36. her i huset er 5 timer en GOD natt, selvom jenta har blitt fem mndr. Alle er jo forskjellige, men sov mens du kan hehe

 37. Ulrikke Vik

  Hahaha, har du hørt det Anne Kat Herland sa om det på Else show??? døør

  1. Ja, jeg satt og så på 🙂 Døde ikke i det hele tatt, skjønte ikke humoren.

   1. Ingvild

    Hva sa Anne Kat Hærland på Else?? Fikk det ikke med meg 🙁

   2. Det var en eller annen som hadde endret fødselsvekten til barnet sitt pga. at det var samme tall (3050 gram eller noe) som postnummeret til en fotballfiende (Mjøndalen tror jeg det var) og det var visst bra for fotballfrue, mente hun. Kan ikke si jeg synes det var så veldig gøy, ettersom jeg er drittlei av dette stempelet med at enkelte tror jeg er sykelig opptatt av vekt når jeg ikke er det. Jeg bare så ikke humoren, og det må jo være lov 🙂

   3. Ingvild

    Utrolig slemt, egentlig. Skjønner ikke hvorfor folk mener du er opptatt av vekt, kan ikke huske at du har nevnt noe spesielt om vekt på bloggen din på den måten, og jeg har vært fast leser i over tre år!

   4. mye mulig jeg misforstod også da, greia er bare at jeg ikke tok humoren :p Jeg har aldri fokusert på vekt, de eneste gangene jeg veier meg er når jeg er hos jordmor, og det er fordi jeg / alle må 😉 for meg er det viktig med et sunt og variert kosthold og mosjon 🙂 kroppen vil te seg deretter 😉

   5. Jeg trodde jeg skjønte humoren, at du og mannen også liksom har fotballfiender, og dermed kan havne i samme situasjon. Trodde ikke det hadde noe med at du var sykelig opptatt av vekt å gjøre. Tenkte siden du kaller deg fotballfrue, og en dermed tenker at du er bittelitt engasjert i fotball, at du også kunne risikere å få et barn med fødselsvekt som er det samme som postnummeret til «fienden» 😛

   6. Haha, tok ikke den koblingen i det hele tatt i så fall :p

 38. Hei Caroline! Så koselig med juleforberedelser. Vi hadde barnedåp for sønnen vår i går, og de spilte denne utrolig vakre sangen i kirka. Den heter «Himlen i min famn», og jeg forbinder den med Carola og jul. 🙂 Jeg har alltid vært ganske lettrørt, men etter at jeg ble mor triller tårene enda lettere! Så når denne kom på, så måtte jeg bare gråte en skvett! Nydelig sang er det, syns jeg.

  https://www.youtube.com/watch?v=SE-bDIYlDXo

  1. Å, så skjønt! Gratulerer med vel overstått 🙂

 39. Nydelige du!

  Du, jeg er også en sånn veldig flink mamma som stod på pinne for det lille nurket mitt fra dag EN. Og endte opp med kollaps sju uker etterpå, for jeg hadde glemt å spise, sove, tenke og andre viktige ting. Vær lurere enn meg! Sov når nurket sover, selv om det er midt på dagen og huset lukter skitten oppvask. Spis når du er sulten, selv om det innebærer at verdens søteste venn må hyle i fem minutter.

  Og min nydelige mentaltrener (også kalt helsesøsteren) fikk hodet mitt på plass ved å fortelle at til og med bittesmå babyer oppfatter mammaens sinnsstemning. Dette betyr at barnet faktisk opplever livet som mer trygt hvis mamma har det bra, også når det innebærer at babyen må vente på tur fordi mamma må spise, eller at babyen og en flaske med pumpet melk drar på langtur med pappa selv om babyen egentlig bare vil ha pupp. De spiser når de er sultne nok.

  Klem!

 40. Ser ut som du har hatt en fin helg. Men blir litt bekymret når du skriver at du sover så lite, at du skal ta det igjen osv… Husk at det er nå du har muligheten til å hvile. Når den lille kommer blir det definitivt mye mindre søvn og fødselen kan også slite deg ut (som du helt sikkert er klar over selv også). Mange som skriver at «husk at det er mange som går over tiden osv», men det er ikke sikkert at dette skjer deg. Hvis du ikke prioriterer søvn og hvile nå så tror jeg du kommer til å angre etter hvert – bare deg det går utover… Ikke ment å bli formanende her, men blir litt bekymret over tempoet ditt..

 41. Du er så sykt pingle på å godkjenne kommentarer altså, Caroline. Lær deg å ta kritikk og ikke bare skryt!!

  1. Hei Rebekka / Ulrikke Vik 🙂 Nå må du smøre deg med litt tålmodighet, har godkjent og svart på din kommentar. Dersom du virkelig mener at det ikke er kritikk i dette kommentarfeltet, anbefaler jeg virkelig at du tar deg tid til å lære deg og lese litt bedre.

   Her er dine kommentarer, du kan fint hete det samme hele tiden, da jeg ser hvem som poster pga. ip-adressen 🙂

   Rebekka
   rebbekka-****@hotmail.com
   144.164.251.42
   Submitted on 2013/11/18 at 11:06
   Du er så sykt pingle på å godkjenne kommentarer altså, Caroline. Lær deg å ta kritikk og ikke bare skryt!!

   Etegilde
   51 View Post
   Ulrikke Vik
   ullern***@hotmail.com
   144.164.251.42
   Submitted on 2013/11/18 at 09:56
   Hahaha, har du hørt det Anne Kat Herland sa om det på Else show??? døør

   1. Haha, 1-0 til Caroline!

    Jeg synes du er flink til å svare saklig og tydelig på kommentarer som åpenbart kun er skrevet for å provosere, såre eller trolle.
    Folk må faktisk tåle at du gir et svar tilbake når påstander er urettferdig og meningsløse.
    Team Fotballfrue!

   2. Helt enig

    Støtter Ingivild S og Caroline.. synes du er utrolig flink til å takle slike latterlige kommentarer! Stå på 🙂

   3. castelle

    Jeg synes du skal ha forståelse for at folk ønsker å være anonyme Caroline. Jeg kommenterer også ofte på bloggen din med forskjellige navn, fordi jeg ikke ønsker å gå ut med fullt navn på en blogg som leses av 100 tusen hver dag. Det å velge ulike fiktive navn er på ingen måte bevist fra min side, legger inn det som jeg «kommer på i farta.» Jeg er enig i at ulrikke/rebekka kan spare seg for frekke kommentarer ! Jeg mener selvfølgelig at du må tåle kritikk (konstruktiv vel og merke) men nettmobbing, som jeg mener dette er fra hennes side, tar jeg absolutt avstand fra. Men jeg mener likevel at det ikke er greit å utlevere navn på denne måten. Dessuten kan faktisk ulike personer kommentere fra samme ipadresse, så du skal ikke ta det som en selvfølge at det er samme person heller.

   4. Jeg har ikke utlevert noe som hun selv ikke har utlevert, hun skrev jo fullt navn selv. Det eneste jeg har utlevert er ip-adressen, så vedkommende er fortsatt anonym, da det ikke er mulig å finne ut hvem dette er ved hjelp av en ip.

   5. ingvild

    WOW! «Mail will not be published» står det klart å tydelig når man kommenterer? Greit nok at det sikkert er sykt plagsomt, irriterende og kjipt med folk som kommenterer under falskt navn, og særlig med negative kommentarer – men det er for søren ikke greit å publisere personens IP-adresse eller (deler av) mail-adressen?! Hvorfor holder du deg ikke bare for god for dette, Caroline? Skal innrømme at jeg får svært liten lyst til å legge igjen min egen mail hos deg.

   6. Ingenting å si wow for, eposten til vedkommende er ikke publisert her, om du ser stjernene, så er dette fordi jeg har sladdet. Svært unødvendig av deg å bare å gå ut ifra at jeg har publisert eposten til vedkommende når jeg ikke har det.

   7. Katrine

    Støtter Caroline 110% her…

   8. Lisa D

    Mailadressen(e) er garantert falsk(e) uansett, så akkurat dèt fortjener ikke Caroline tyn for 🙂

   9. Her er jeg veldig enig med Ingvild… :-/ jeg er fan av denne bloggen, men å vise frem IP-adresse og delvis mailen? Dette tipper jeg kommer til å få folk til å tenke seg om en del ganger før de kommenterer. Kommentarene til denne damen var jo faktisk ikke så ille, i alle fall ikke mer enn man burde tåle.

   10. Mail will not be published – mail is NOT published.

    Jeg forstår ikke dette med at man skal måtte tåle så mye bare fordi man er en offentlig person. Er det fordi offentlige personer indirekte har så mye suksess at de derfor fortjener litt dritt for å balansere vektskåla? Jantelovunger ass.

    Jeg sier nei til nettmobbing, ut med trollene og ja til publisering av IP-adresser.

   11. Vil ikke feks et universitet ha samme ip adresse slik at mange studenter kan skrive fra samme adresse? Eller leilighet/kollektiv osv. Kan du se helt konkret fra hvor ip adssen er?. Bare lurer altså, og skjønner godt at du blir irritert over slike kommentarer. Er ikke måte på hva du må tåle.. Lykke til med innspurten av graviditeten, er så spent selv jeg 🙂

   12. Jo, det kan være, men ikke av samme kaliber. Det er ganske lett å se på måten vedkommende skriver på, at det er samme. Denne var også ganske åpenbar ettersom hun skrev det hun skrev først og gikk ut fra at jeg ikke hadde godkjent den nettopp fordi prøvde å være sårende 🙂

   13. Hehe, ja var vel ganske gjennomskuelig denne 😉

   14. Synes absolutt ikke du bør gå ut fra at folk som skriver fra samme ip-adresse er en og samme person! Skoler, arbeidsplasser, kafeer etc. Jenter som går på ungdomsskolen pleier også ofte å uttrykke seg på samme måte skriftlig.. Bare en tanke.

   15. Det har jeg heller ikke gått ut ifra 🙂

 42. Hei! Jeg skulle akkurat bestille en pakke fra iHerb, siden jeg snart må begynne å tenke på julebaksten. Har tenkt å lage fra oppskriftene dine i Desember, fra boken din 🙂 Men jeg har bare et lite problem med å finne ut hvilke produkter som er de beste å bestille fra iHerb. Eller som ligner mest på Sukrin etc. Vil ikke bestille noe som blir helt feil 😛 Så jeg lurte på om du vær så snill kunne ha laget et innlegg hvor du tipser om produkter fra iHerb, eller hjelper meg med å finne ut hvilke produkter jeg skal bestille, når jeg trenger:

  * tørket ingefær
  * mandelmel
  * sukrin
  * kokosfett
  * sukrinmelis

  Skjønner godt hvis du ikke har tid, men blir veeldig glad om jeg får hjelp, da jeg føler meg litt lost in space på iHerb 😛

  Ha en super dag <3

 43. Hei Caroline!
  Lurer på om du tar i mot gave i post? 🙂 (Har sydd en ting som kanskje vil passe til den lille) 🙂
  Hilsen Nina 🙂

  1. Der så jeg denne, jeg svarte deg på den nye du la igjen 🙂

 44. Lykke til med siste innspurten Caroline! Syntes du fronter deg selv og bloggen på en helt unik måte, og ser gjennom kommentarfeltet at både du og Lars-Kristian må tåle mange stygge kommentarer som er helt unødvendige, så bøyer meg virkelig for dere! Pleier ikke å slite med motivasjon for treningen selv, men når jeg gjør det, tar jeg alltid turen innom din blogg framfor treningsblogger. Syntes du skriver om deg og din trening på en så avslappet måte og med et sunt forhold til trening og kost! 🙂

  Ha en super dag vakre deg!

  1. Tusen takk, Stine! Dette setter jeg stor pris på 🙂

 45. Fondue er kjempegodt, men jeg synes lukta setter seg så i huset. Har du noe tips?

  1. Det har jeg aldri opplevd :/ Hva slags olje bruker du?

   1. Solsikkeolje…

   2. Vi bruker rapsolje, har aldri merket noe lukt :/ Skjønner at du vil unngå det, så ekkelt :O kan det ha noe å gjøre med gryten dere også kanskje?

 46. Tvillingmamma90

  Hei. Vil du legge ut oppskrift på marsipanen? 🙂

 47. Could you please write in English? 🙂

 48. Det trenger absolutt ikke å være samme person selv om det er samme IP.

 49. Ang IP: Det ser ut som en VPN-IP i mine øyne. Selv skriver jeg ofte med VPN fordi jeg ser på den amerikanske delen av Netflix.

  Så, det kan være flere personer med samme IP, men det er litt -vel- usannsynlig at vedkommende kommenterer på samme innlegg, og med samme hensikt, er det ikke?

  Lykke til med innspurten, Caroline:)

 50. Jeg må bare si at det er utrolig bra at du publiserer ip-adressene til folk, få dem ut av skapet! er så drittlei av folk som sier du må tåle kritikk fordi du er en offentlig person, så jeg synes det er bra du ikke godtar alt dette! det er måte på hvor mye du og Lars Kristian skal tåle, jeg blir helt paff rett og slett. jeg håper du klarer å se forbi disse kommentarene som er fra helt ukjente folk, de vil deg åpenbart bare vondt! fortsett med det gode arbeidet på bloggen din! det skinner virkelig gjennom at du tar deg tid og virkelig prioriterer bloggen 🙂 jeg digger bloggen din og er innom flere ganger daglig;) typen bare ler av meg, fordi jeg snakker om det som du var ei veninne, men jeg føler jo jeg kjenner deg gjennom bloggen- noe jeg ikke gjør dessverre. du virker som ei topp dame som gjør det som er riktig for deg og dine. jeg ønsker deg lykke til i tiden som kommer! uansett om du trapper ned mye eller lite, så vil du aldri miste meg som fast leser!
  ps! jeg vet du ikke vil gå ut med navn, men jeg har en ekstra følelse for at det blir victoria 🙂 hihi!

  i dag har jeg en litt kjip dag, men siden jeg blir så glad av å lese bloggen din så skal jeg bla meg bakover i arkivet ditt og kose meg med det i kveld 🙂 ha en fin dag! du inspirerer virkelig ! <3

 51. Bruker dere fonduegryte som går på strøm eller rødsprit?

  Ha en fin kveld! 🙂

  1. Denne går på strøm 🙂

 52. Tror tiden som kommer blir magisk også! Ser ut som dere hadde en flott kveld 😉

 53. Kan du legge ut et innlegg på hvordan du «spiser» den maten der? I forholdt til alle de sausene og sånt? Ser på godt ut, men jeg skjønner ikke hvordan det funker…

 54. Hvorfor blir ikke kommentaren min godkjent?

  1. Den er godkjent den 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *