10 tips: Girls night in

Etter hvert som tiden og årene går, er det ikke alltid like lett å samle den gode, gamle venninnegjengen, men jeg tror absolutt at nøkkelen ligger i å gjøre en skikkelig jente- kveld eller weekend ut av det. Dersom dere i tillegg bestemmer dere for å bli hjemme og ikke dra ut på byen, kan det bli enda morsommere, ettersom dere som regel mister hverandre i løpet av natten uansett. Her er mine tips for den ultimate jentekvelden innendørs:

___________________________________________________________________________________________________________

girls night in 

♥ spille spill – her snakker vi klassiske brettspill, jeg husker godt at spillet jentesnakk var en høydare da jeg var yngre. Dette innebar blant annet ting som handlet om å utfordre hverandre, som for eksempel det å ta en telefon til den første du slår opp navnet til i telefonkatalogen, å ringe eksen din og si at du savner ham eller bare å løpe en runde rundt huset kliss naken. Typiske ting som vi jenter blir helt uforståelig fnieste av. Jeg søkte litt på nett og kunne ikke finne igjen spillet, men om det ikke finnes lenger, kan man jo alltid lage noe lignende selv, for eksempel ved at alle lager 5 utfordringer hver på en lapp og legger dem i en hatt eller eske, så er det bare å trekke i vei og krysse fingrene. Uslåelig kombinasjon med noen glass vin eller drinker til.

♥ bake – det er alltid gøy å finne frem husmoren i seg, og kanskje er noen av dere bedre til nettopp dette enn andre, slik at dere kan lære bort? Et tips er å ha fokus på dekorering av kaker eller cupcakes, eller å lage ting som kan gis bort, som for eksempel deilige sjokoladetrøfler i fin innpakning, cakepops som kan settes på dekorerte isoporbrett med cellofan rundt, nydelig dekorerte cupcakes i fin gave-eske, pepperkaker med melis, sukkerkuler og spiselig glitter, eller bare et lass med vafler til mannen som venter hjemme.

1. elsker denne ideen, få flere ideer her 2. hva med et smores kit? finn flere ideer her 3. dekorer noen av årets pepperkaker på denne måten, lekkert! bilde herfra 4. kanskje noen av jentene klare å strikke en slik?
___________________________________________________________________________________________________________

♥ lage middag – bli enige om å lage noe som gutta aldri orker eller vil gå med på. Hva med hjemmelaget sushi eller x-antall smoothies med forskjellig smak? En annen idé er at alle tar med seg en oppskrift fra for eksempel pinterest, der har de så utrolig mye lekker mat. Legg alle forslagene i en hatt eller lignende, og trekk ut en vinner. Dra på butikken, handle og sett i gang!

♥ byttekveld– så og si alle jenter har klær de aldri bruker særlig ofte, så hvorfor ikke arrangere en byttekveld med jentene? Dette er jo en perfekt måte å bli kvitt ting du aldri bruker på og heller skaffe deg noe du virkelig har lyst på eller trenger. Det trenger ikke bare være klær, men ting som vesker, sko og accessoarer er også fine ting å ta med seg for å bytte. Husk å vaske klærne før du tar dem med!

♥ velværekveld – lag deres egne ansiktsmasker og hårmasker før dere faktisk bruker dem, gi hverandre  massasje, ta fotbad og pedikyr, lakker hverandres negler og prøv ut nye sminkemetoder. Eksperimenter og ha en skikkelig jentete jentekveld.

inspirasjon fra pinterest –  bilde 1 ♥ bilde 2 ♥ bilde 3 
___________________________________________________________________________________________________________

♥ film – denne er klassisk, men film-maraton med bare klissete filmer eller skikkelig college chick flicks er jo en vinner, spesielt om dere har sett filmen før og kan skravle og slarve om alle de heite og teite scenene underveis. Eksempler fra meg er Mean Girls, Bring it on, 27 dresses, Ps. I love you, The Notebook, Pretty Woman, Grease, Dirty Dancing, Never Been Kissed, Cruel Intentions, Crazy Stupid Love, Titanic og Bridesmaids.

♥ diy: lage selv-kveld her kan dere gjøre mye, som for eksempel å handle inn masse glitter, spraylim og lignende, ta med dere et gammelt skopar dere aldri bruker, og forvandle dem til skikkelige partysko. Dere kan lage smykker, scrapbooks og fotoalbum, og nå som vi går mot juletider synes jeg det er en kjempefin idé å ha en innpakningskveld. Ta med dere alle julegavene deres uinnpakket og del idéer om hvordan dere kan pakke inn gavene på finest mulig måte. Be alle ta med seg fine ting som kan brukes fra for eksempel Panduro, der er det så mye lekkert: englevinger, merkelapper, nydelig papir, esker som kan dekoreres og ikke minst, forseglingsstempel.

også fra pinterest, søk etter gift wrapping, så får du opp utrolig mye inspirasjon – bilde 1 bilde 2 bilde 3
___________________________________________________________________________________________________________

♥ cook-off challenge – be alle ta med seg noe hjemmelaget, smak på alt med bind for øynene og stem på hva dere liker best!

♥ karaokekveld – vin, snacks og gamle slagere som dere prøver å synge så vakkert dere kan med deres egentlig rustne stemmer, hva kan bli morsommere enn det?

♥ vinsmaking eller drinkesmaking – be alle ta med hver sin favorittflaske med vin, sørg for at alle kan overnatte og finn frem de fineste stettglassene du har. Smak, skål og diskuter hvilken vin som er best, og ikke glem ost og kjeks for å gjøre kvelden komplett. Er dere ikke fan av vin, kan det samme gjøres med drinker, så ta med deg ingredienser til din favorittdrink., lag og server etter tur og orden. Vinneren må selvsagt lage drinker til alle resten av kvelden *hihi*

drinkeinspo finnes også på pinterest, til og med oppskrifter – bilde 1 bilde 2 bilde 3
___________________________________________________________________________________________________________

– girls just wanna have fun – 

60 kommentarer

 1. Byttekveld er så koselig! Fikk så mye fint sist jeg var med på det! Og det vi ikke tok selv ga vi til fretex, helt supert altså! Tusen takk for tips, skal bruke noen av de i jula 🙂

  1. Ja, det er jo en kjempefin ting å gjøre 🙂

 2. Lenge siden jeg har kommentert nå, men dette var kjempefine forslag, Caroline!! 🙂

  1. Så hyggelig at du synes det 🙂

   1. Yes, your tips are really great and every girl must be happy to have you as a friend. The only things I would change are the parts with alcohol as I normally don´t drink alcohol …

    xx from Bavaria/Germany, Rena

    http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 3. Åh, for et kjempebra innlegg! Dette skal jeg huske på neste gang vi jentene skal ha (en etterlengtet) jentekveld!
  Når jeg leste dette savner jeg virkelig tiden på vgs. :/

 4. Ingrid E

  Herlige forslag, du er så god 🙂

  1. Så bra det faller i smak 🙂

 5. Verdt å ta med seg dette! Kjempe forslag! 🙂
  elsker bloggen din, stå på! <3

 6. Christine

  For et utrolig inspirerende innlegg, det er så gøy at du tar deg tid til å lage det 🙂 Du er super!

 7. Åh, så mange gode tips. Er så kjipt når jentegjengen liksom sakte men sikkert glir fra hverandre. Tusen takk for mange fantastiske tips! <3

 8. Tusen takk for veldig mange gode tips !

 9. Superfint innlegg! Dette skal jeg finne frem neste gang vi ikke vet hva vi skal finne på 🙂

 10. Hei Caroline 🙂
  Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om romantiske reisemål for en lang-weekend for to som som ikke koster så alt for mye?
  Jeg er selv 16 år og bor i Norge. Kjæresten min er 19 år (20 i januar) og har nylig flyttet til Danmark for å studere, så derfor vi ser hverandre desverre ikke så veldig ofte lengre.. Jeg har veldig lyst til å bestille en liten reise til oss, men er litt usikker på hvor. Håper du kunne hjulpet meg litt, stor klem fra Soveig 🙂

 11. Utrolig mye kreativt! Likte alle forslagene kjempegodt! Har du prøvd alle forslagene Caroline? Skal ha jentekveld neste helg så tusen takk for kjempefin inspirasjon. Du er TOPP!

  1. Nei, jeg har ikke vært gjennom alle 😉

 12. Tusen takk for gode tips!!
  Kjempe koselig ting du foreslår

 13. Kjempefint innlegg. Fint å ha et alternativ til bytur! 🙂

 14. Tror det er litt trøbbel med bloggen din for pc-brukere! Funker kjempefint på mobilen, men mangler flere innlegg på pc-utgaven.. 🙁
  Ellers ha en fin kveld, takk for kjempefine tips 😉 klem

 15. Hei! Mye gode forslag! Jeg er enig med Helene, byttekveld er dødsbra:)

  Forresten, er dette i samarbeid med Pinterest? Eller hvilken bildeavtale har du når du lager slike innlegg? Det har vært så mye snakk om opphavsrett i det siste, så jeg spør av ren nysgjerrighet:)

  1. Nei, det er ikke i samarbeid med noen. Jeg har vært i kontakt med Pinterest, og svaret jeg fikk er at det beste jeg kan gjøre er å linke til de aktuelle bildene (som jeg har gjort) og også forsøke å kontakte nettstedene som kommer opp, dersom det kommer opp et nettsted for å spørre om jeg kan låne bilder. Så lenge du linker, er dette som oftest ok for fotografen 🙂

 16. Koselig innlegg, koselig med sånne jentekvelder! 😀

  Drømte forresten om deg for litt siden, haha! Jeg drømte at du trente i en styrke-gruppetime og når du tok utfall gikk vannet ditt. Istedenfor å stresse ned til sykehuset som man pleier, var det mange som begynte å kommentere «Du gjorde utfall feil, det var derfor vannet ditt gikk» osv, og du begynte å diskutere imot og sa du hadde gjort det riktig. Når du hadde født (drømte ikke om fødsel-seansen;) ) var ikke jenta en liten baby, men ett større barn, haha. Skikkelig merkelig!
  Lykke til med fødsel og tiden etter det, dere kommer nok til å få en frisk, herlig jente, og jeg er sikker på at dere blir gode foreldre! 🙂

  1. Haha, kommentarfeltet i et nøtteskall 😉

   Tusen takk for fine ord <3

 17. Åh, finnes nesten ikke noe bedre en sånne jentekvelder med gode venniner! Fikk lyst til å begynne med litt planlegging nå;)

  må forresten tipse deg om en butikk som selger barneklær i Theresegaten rett ved Bislett. «Memini» tror jeg den heter, du har kanskje hørt om den. De har hvertfall utrolig mye supersøte klær! Check it out:)
  og så må jeg bare slenge med at du er en super blogger<3 takk for fine lesestunder!

  1. Tusen takk for tips 🙂

 18. Har du lov til å stjele bilder på den måten?

  1. Jeg har ikke stjålet bilder, og jeg linker til den som har lagt dem ut 🙂 Det er det beste å gjøre det på den måten om man ikke får kontakt med fotografen. Jeg har også sendt epost til de aktuelle nettstedene på 2 av dem, og fått lov til å bruke dem mot link 🙂 Jeg gjør min jobb så godt jeg kan, så kan du gjøre din, og den er ikke å passe på meg 🙂

   1. Amen!

   2. Lyckliga Ingrid

    Vet du hva, Anna. Pass på deg selv asså. Det er SÅ mange bloggere som opptil flere ganger i uken legger ut «inspirasjonsbilder» fra Pinterest og WHI uten å kreditere. Dette er første gang jeg ser Caroline legge ut noe annet enn egne bilder. Get a grip!

  2. Er det ikke på tide å avslutte denne debatten, og slutte heksejakten? Jeg synes du svarer godt for deg, Caroline, på tross av de mange som igjen og igjen prøver å finne noe å «ta» deg på!

 19. Kjempefint innlegg! Skal absolutt ta med meg noen av tipsene til neste jentekveld 🙂

 20. Hei hei. Prøver igjen. På fredag hadde du en nettside hvor man kunne kjøpe blant annet skinnvesker og lommebøker + mye annet. Klikket meg inn der da jeg leste bloggen din på jobb, men husker ikke nå hva den het. Kan du hjelpe?

  1. Jeg hadde ikke noe slikt innlegg på fredag :/ Tenker du på boozt.com?

   1. Ååå søren å. På siden var det også noen «sko»som kunne ligne på lobber. Var det på Lørdag da kanskje?

   2. Var det er reklamebanner og ikke et innlegg? 🙂

   3. Ja…tror det 🙂 det som ligger » rundt» forsiden din. Akkurat nå er det boozt.

  2. Svenskejenta

   Det er kero.se! Svensk side – fantastisk gode produkter! 🙂

   1. Takk 🙂 🙂

 21. Du er veldig herlig, frøken 🙂 Et sunt og godt forbilde for en hver! Blir glad av å lese bloggen din, får nesten lyst til å starte sel, hehe 🙂

  1. Så hyggelig, tusen takk 🙂

 22. Selv* skulle det stå 🙂

 23. jeg fant spillet «jentekveld» i EGERTORGET brosjyren og de har dette spillet på ARK. Som vil si at de hvertfall har det på Ark på Egertorget, sikkert andre ark’er også 🙂

 24. Så vittig at du laget et innlegg om dette akkurat nå, jeg har nemlig invitert hele jentegjengen til byttefest hjemme hos meg på fredag 🙂 Vi kombinerer dette med ost, vin og champagne! Nå gleder jeg meg bare enda mer etter å ha lest dette flotte innlegget fra deg!

  Ønsker deg en flott siste rest av helgen, og en fin start på uken som kommer.

  1. Hehe, ja det var snålt! Men så utrolig koselig 🙂

 25. Karoline

  Kan det ha vært «Fnis» dere spilte? Husker i allefall det fra jeg var yngre! 🙂

  1. Vi spilte jentesnakk, herlig spill 🙂

 26. så mye koselig 🙂 Hvor har du fått tak i de glassene?(de med marshmellows i) 🙂

 27. Så herlig innlegg!:) Masse gode tips og ideer der! På jentefilmlisten vil jeg tipse om «She’s all that» , «Clueless», The holiday» og «The bachelorette» i tillegg til de du nevnte! 🙂

 28. Takk for et inspirerende innlegg! Fikk skikkelig lyst til å ha jentekveld med all of the above! 😀 Må bare kjøpe meg leilighet først 😛

 29. Så gode tips du kommer med 🙂 Tror jeg må arrangere jentekveld snart der jeg tar i bruk flere av tipsene dine 🙂 Blir så kos!

 30. Må bare si at du har lagt ut utrolig mange fine og nyttige innlegg den siste tiden, som spesielt jeg kjenner meg igjen i! Mye fine tips til julegaver og andre aktiviteter – og oppskrifter, som jeg selv ikke hadde kommet på. Rett og slett fordi jeg ikke har kjennskap til mye av det du legger ut – fantastisk herlig å kunne komme inn på bloggen din å vite at her kommer jeg til å finne inspirasjon til akkurat det jeg tenkte på dagen før! Du er en fantastisk blogger og et herlig forbilde. Lykke til med den lille som er på vei!

 31. Lyckliga Ingrid

  Jentekveld er det beste! Min kjære vil kun se filmer med blod, sverd eller zombier, mens jeg er en suckers for romantikk haha!

  Jeg MÅ bare tipse om verdens beste selskapslek/spill. Dette passer både med jenter og gutter, og man kan være ganske mange. Dette er min absolutte favoritt og den blir utvilsomt festligere om man nyter litt alkohol ved siden.:) Del inn i lag, alt ettersom hvor mange man er, men minimum 2 per lag. Spillet heter Magreteskål, og kan minne litt om Alias. Alle deltagerne får 5 lapper hver hvor de skal skrive titlene på kjente filmer. Alle lappene brettes én gang og samles i en skål.
  I første runde skal en av deltagerne på det begynnende laget, i løpet av ett minutt, beskrive filmtittler med så mange ord som nødvendig. Den eller de andre deltagerne på laget skal gjette tittel og gjetter de riktig «får» de lappen. Her gjelder det å få så mange lapper som mulig. Når minuttet er over, er det neste lag sin tur. Man holder på til alle lappene er gjettet før man teller poeng for første runde. Alle lagene får ett minutt til å samle lapper. En lapp gir ett poeng. Alle lappene går så opp igjen i skålen til neste runde.
  I neste runde kan man kun bruke ett ord for å beskrive filmtittelen. Nå har man jo vært igjennom alle lappene allerede én gang, så her må man velge sitt ord vist.:) Man kan såklart si pass og gå videre til neste lapp. Man teller poeng som i første runde.
  I tredje (og beste) runde skal man mime filmtittelen. Og det er her det blir ustyrtelig morsomt! På dette tidspunktet er konkurranseinstiktet ganske sterkt og man mimer etter alle kunstens regler.

  Jeg er ikke så himla god på å forklare, men jeg håper noen skjønte noe i alle fall. Dette er enormt morsomt, og jeg lover at det skaper god stemning.:)

 32. Takk for gode tips 🙂
  Jeg har prøvd meg på en slik «mugcozy» men jeg heklet trekket, det gjør litt med koppen 🙂
  Her er den jeg laget hvis du vil se: https://www.bekkibjarnoll.com/2013/11/mugcozy.html

  Ha en fin mandag videre 🙂

 33. Utrolig bra innlegg! Fikk virkelig lyst på en jentekveld NÅ! 😀
  Ha en fin kveld videre!

 34. Så gode tips! 🙂 kan bruke noen av de til helgen da jeg skal til Lillestrøm til kusina mi 🙂 da blir det nok en fin kveld med tips fra deg!

 35. Gode tips!

 36. Dette innlegget her likte jeg utrolig godt 🙂 så utrolig koselig 🙂

 37. yorsalem

  Beste forslagene for ein jentekveld tusen takk

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *