Waiting

– god morgen – 

Dette er virkelig en helg å se frem til, vi får Oslobesøk av tante Vivi senere i dag, lutefiskfredag gjentar seg etter mannens ønske, og i morgen får jeg overnattingsgjester for juleverksted. Her snakker vi førjulsstemnig! Det blir fokus på julebakst, jeg skal lage marsipan og kakemenn, så jeg skal handle inn alt vi trenger etterpå. Så tok jeg frem juleputene våre i går, må jo være litt stemning i hus når jentene kommer! Julen betyr så uendelig mye for meg, det har alltid vært favoritthøytiden min, og jeg gleder meg til å videreføre tradisjoner og familietid til den lille jenta vår ♥ 

Nå er et nydelig babyteppe fra lille lam på plass i leandervuggen også, hun har matchende sparkebukse fra samme merke, det er så skjønt!

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg skal snart avgårde til ELIXIA for å trene litt styrke, så skal jeg avslutte litt med lett kondisjon. Får se om det blir en lang gåtur eller en runde med elipse, trenger i hvert fall å svette litt i dag 🙂 Ha en deilig fredag, så skrives vi senere ♥ 

132 kommentarer

 1. Heidi Berg Hansen

  Å for et flott profilbilde av magen! Så kos med litt julestemning allerede – elsker også julehøytiden. Spesielt å komme inn etter en skitur og drikke kakao foran peisen. Ha en strålende helg med familie og venninder 🙂

  1. <3lig takk :D Er så stas at den endelig popper :)

 2. Oohh yes, it is so hard to wait for something you’re so excited for. Have a lovely day! ♥

 3. Kos deg masse i kveld og i helgen. 🙂
  Og gratulerer med kolleksjonen. Den var virkelig flott!

  Jeg lurer på en ting. Hvor lenge holder kakemennene og marsipanen seg? Og de fredagscookiene du lager? Får det litt hektisk frem mot julaften, så tenkte kanskje å lage litt på forhånd. Tror du det går bra? Hvordan oppbevarer du de?

  Og kan du legge ut oppskrifter hvis det ikke allerede ligger ute? Skal søke litt på bloggen, så kanskje jeg finner noen spennende oppskrifter 😉

  Lykke til med siste innspurt. Må innrømme jeg blir litt ekstra spent når det går lang tid mellom hvert innlegg; -) Tror leserne dine er nesten like spent som det dere må være <3

  God helg 🙂

  1. Ja, det kommer til å gå kjempefint 🙂 Jeg oppbevarer i vanlig kakeboks 🙂 Oppskrifter ligger ute, men jeg postet så tett inn mot julaften i fjor, så jeg tror ikke så mange fikk det med seg. Kanskje jeg kan gjøre et samleinnlegg med mine julefavoritter 🙂

   Klem!

   1. Takk for svar.
    Ja, det syns jeg du skal gjøre *håperhåperhåper*
    Elsker samleinnlegg 🙂

 4. Sounds like you plan a wonderful weekend! The girlfriend of our daughter is also waiting – now I´m really curious if your baby´s will be born at the same day as the baby of the friend of our daughter 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 5. Kjempefin vugge og nydelig mage! 🙂 selv har jeg tidligere kjøpt Lillelam men jeg håper etter at du har lest dette at du velger dette merket bort i fremtiden. Lillelam driver med mulering av lam, dvs fjerner skinnet og rett og slett flår lammet levende. Forferdelig! Noah har satt Lillelam på en av verstinglistene over merker man må holde seg unna. Dyreelskere som oss bør ikke støtte dette merket! Lykke til videre i graviditeten! Klem Ida

  1. Det visste jeg ikke :/ Vi har faktisk en del plagg fra dem nå, ettersom jeg kun har lest gode anmeldelser av plaggene, så det var veldig leit :/

   1. anonym

    finner ikke noe info om dette.. kan du legge ved link? 🙂

   2. anonym

    ups, skulle være til kommentaren til Ida!

   3. Fra og med 2014 garanterer de at ullen i produktene ikke stammer fra produksjon hvor denne metoden brukes. Heldigvis! Se: https://m.facebook.com/Lillelam.no/posts/662351753784314

    Gratulerer så mye med babyen som snart kommer, Caroline! Du er nydelig og bloggen din inspirerende. Blir alltid i godt humør av å titte innom 🙂 God helg til deg og dine!

   4. Ville bare si at det heter Mulesing, og de flår ikke dyret levende. Merinoull sauen har mye hud, og på bakparten har de spesielt mye hudfolder. Det er ett problem at det setter seg larver akkurat der. Derfor fjerner de huden der når sauen er liten. Blir ofte gjort uten bedøvelse. Men den blir ikke flådd annet enn ved bakparten. Hverken mulesing eller larver er spesielt hyggelig..Tea tree oil derimot har vist deg å fungere mot problemet. Finnes løsninger, det blir bare litt mer kostbart. Lukk øynene om du googler Mulesing..

    Vennlig hilsen Monica

    Her finner du de som er fri for mulesing:
    https://www.dyrevern.no/artikler/nyheter_om_sau_og_geit/fri_for_mulesing?utm_source=alarm&utm_medium=nyhetsbrev&utm_content=mulesing&utm_campaign=alarm_september_2013

   5. De garanterer fra og med 2014 at de ikke bruker ull fra slik produksjon 🙂
    https://m.facebook.com/Lillelam.no/posts/662351753784314

  2. Hei Ida! Jeg lurer på hvor du har funnet dette? Var inne på Noah sine sider nå og kunne ikke finne noe info om dette. Kan du legge ved linker som bekrefter dette? Jeg har selv en del klær fra Lille Lam til gutten min og syns det er veldig synd dersom dette er sant :/

  3. May-Britt

   Nå fikk jeg veldig lyst å svare,deg. Er Lillelam laget i Norge? Er i Norge blir lam klippet av en saue klipper og de lider overhode ikke av dette. Man kan ikke flå levende lam!! De blir klippt…..

  4. Har du noe kilder på dette Ida? Finner ikke en dritt om dette jeg. Tror det bare er rykter med mindre du har noe bevis.

  5. Det var fælt å høre, for jeg er SÅ fornøyd med alle klærne jeg har fra lillelam!!!
   Har du noen linker og slikt på dette? Prøvd å google det, men fant ikke noe =/

 6. annkristin

  Såå fin mage du har fått, men nå er det ikke lenge igjen før ho kommer 🙂 høres koselig ut med juleverksted, håper du får en fin helg 🙂
  Vi skal på julemarked, synes det er litt rart å gå på julemarked når det ikke er snø, men sånn blir det når det holdes i november kanskje , uansett barna gleder seg til å lete etter nissen 🙂 jeg har også begynt å ta fram julepynten allerede, er jo så koselig å pynte til jul og advent 🙂 ha en fin dag 🙂

 7. Oooooo!! <3 <3 🙂 You are soooo beautiful mom to be <3 <3 🙂
  http://www.monasdailystyle.costume.fi

 8. WOW – du står på!! Tøffa 🙂 Også er det blitt deilig julestemning i bloggen din!
  Denne tiden frem til termin er vel også en slags adventstid – kos dere med det, ser jo ut som du er i fin form!
  Jeg leste innlegget ditt om tankene rundt fødsel også, men jeg fikk ikke til å kommentere, og har siden vært nede med omgangsyke…
  Folk er så stygge når de har mulighet til å gjemme seg bak nick, det viktigste når du går inn i fødselen er tryggheten i deg selv og at du tør å stole på kroppen din – det kommer til å gå helt helt supert! Gleder meg til å følge med dere fremover.
  I dag (eller i natt) har jeg skrevet litt om hvordan vi endte opp med å samsove siden fødsel, kanskje det vil være interessant for deg å lese! Babytiden går så alt for fort, og viktig å være masse nære og sammen mens man kan…

 9. Så flott du er:-)
  Du har SÅ mye å glede deg til, jeg har 3 gutter, 21,16, og 10. Hver dag kjenner jeg i hjertet mitt den store og inderlige gleden ved å være mamma. God helg og klem til deg:-)

  1. Ja, det må jeg si! Du har stått på 😉 Deilig å høre at det er fint å være mor, mamma sier det hele tiden hun også 😉

   Klemmer!

 10. Sarperaz

  God morgen flotta! Magen din strutter så fint, og som den har vokst de siste ukene <3 gleder meg så på dine vegne til du har henne i armene dine. Ønsker deg en fabelaktig fredag og helg. 🙂

  1. TAKK 😀 God helg tilbake 🙂

   Klemmer!

 11. Synøve

  Ventetiden er magisk, både på jula og baby…. 🙂 Kos deg med magen, familie og venner. Og god helg! 🙂

 12. Birgitte

  Du er bare så inspirerende, også nydelig som gravid!! 🙂

  Ha en kjempe fin helg å kos deg med jentene, det fortjener du max! 😉

  Stor klem til deg!

 13. Er så spent hver gang jeg klikker meg inn her jeg nå,om det har skjedd noe eller ikke.Gleder meg sånn på deres vegne og jeg vet dere kommer til å takle foreldrerollen utmerket.Du er kjempe heldig som har en så flott og god mann som jeg får inntrykk av at Lars Kristian er.Og lille jenta er heldig som kommer til en så bra og oppegående familie <3

  1. Ja, dette er spennende tider 🙂 Takk for veldig gode ord <3

   Klemmer!

 14. Så fin du ær om magen 🙂

 15. Marita Ø

  Du ser helt fantastisk ut! God treningsøkt flinke deg 🙂 Her tar jeg helg etter dagens forelesninger! Det skal bli SÅ godt, og jeg kjenner kroppen trenger det 🙂 Ønsker deg en fin fredag og en god helg. Klem 🙂

 16. Oi, se her ja, nå kan man se at tiden er straks inne for å hilse lille jenta velkommen til verden:) Du holder vel på å gå på veggen fordi du gleder deg sånn? Og la meg gjette, tiden går kjempetregt? Hehe sånn er det;) Så hyggelig med julepynt alt, tenker at det er altfor tidlig, men er kanskje ikke så dumt med litt pynt alt, ingenting er så koselig som julestemning:) Du må legge ut noen bilder av hvordan det ble:) Ha en fin dag med julesteming og dekorering:)

  Klem!

 17. Martine

  Hei!
  Jeg har en venninne som er gravid som jeg gjerne skulle gitt en oppmerksomhet til. Problemet er at jeg ikke vet kjønnet til babyen enda. Har du noen tips til hva jeg kan gi? Jeg var inne på å gi kremer osv. (som du anbefalte i innlegget om julegavetips), men jeg vil så gjerne gi noe til babyen om du skjønner? Noe som er litt spesielt 🙂
  Tusen takk for en så fin blogg du har:) Det er virkelig koselig å komme inn å lese om deg og lille jenta de <3

 18. Flotte bilder og en flott blogg jeg leser hver dag:-) Har et spørsmål til deg. Jeg har min søster i Oslo og tenker nå på julegave til henne. Har du forslag på hvor jeg kan kjøpe ansiktsbehandling? Event. pris?
  Klem

 19. Kjære deg! For en usedvanlig flott mage du har! Vær stolt av den og nyt den! Tro meg, du kommer til å savne sparkene i magen. Ville bare ønske deg lykke til med fødselen! Ser du får mange velmenende råd… Jeg vil bare si: Gjør det kroppen ber deg om. Den kan det! Og når du holder den lille jenta i armene, så vil du føle deg som verdens lykkeligste menneske. Selv følte jeg det som at det ikke kunne bli mer fantastisk enn det jeg opplevde da. Likevel blir det bare mer og mer fantastisk! Slitsomt ja, men jeg ville aldri valgt det bort.
  Klem til deg

 20. Du er så flink! Venter i spenning sammen med dere og gleder meg på deres vegne til barnet deres kommer. Da blir dere rike! Jeg er selv mor til to gutter og de beriker livet mitt:) Du kommer til å klare fødselen lett du som er så trent og i god form! Lykke til 🙂

 21. Nå er det ikke lenge igjen , du ser nydelig ut og for en nydelig mage du har 🙂
  Kos dere me besøk , juleverksted og lutefiskmiddag 😀 Førjulstiden og selve juletiden er en fantastisk tid <3

  God helg 🙂

 22. Your bump is adorable Caroline, I read your blog from Ireland and it’s my favourite. (Although i should probably be working right now) I love how you’ve decorated your home, I’m definitely going to be stealing a few ideas for my own. Have a lovely weekend, B x

 23. For en herlig stemning hos deg, det lyser virkelig stemning av bildene dine her 🙂
  Både kos, spenning og jul 🙂

  Ha en strålende dag med forberedelser til en innholdsrik helg!

  Klem
  Birte

 24. Fine magen!:)
  og fine Vuggen!!! Ønskte meg sånn den når lille gutten min kom, 9 mnd no, men til neste må eg berre ha den! Må vere ypperlig med små urolige babyer som min lille tass var!

 25. Hei C 🙂 ville bare ønske deg masse lykke til med innspurten nå. Koser meg med å lese bloggen din, jeg er vel en ny leser å regne. Nå som du er snart mamma så er det kjekke tips jeg finner hos deg. God helg og gleder meg til nytt innlegg! Ps. Det teppet vil du få mye glede av 😉

 26. Tar meg nesten aldri tid til å kommentere, men føler fantastiske du fortjener det i dag. Du er en helt vanvittig stor inspirasjon for meg og lesing av bloggen din daglig gjør meg glad og i bedre humør, faktisk. Ønsker deg masse lykke til de få ukene det er igjen av svangerskapet og lykke til med fødselen 🙂 Gleder meg til å følge deg videre i et nytt kapittel i livet! <3
  Klemmer i fleng fra en fast leser fra Sarp 🙂

 27. Takk for en fantastisk blogg! Jeg følger daglig med og har gjort det i et par år nå. Kommenterer sjeldent dessverre, men du skal vite at jeg elsker bloggen din!

  Har et spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på. Hvorfor trener du kondisjon etter styrke? Er det ikke vanlig å trene kondisjon først slik at man blir god og varm til selve styrkeøkten? Og når du da skriver stede tarcstyrke først, hvordan varmer du da opp? Er det ikke veldig viktig å være skikkelig varm før styrkeøkten? Mulig jeg spør dumt, men håper du kan hjelpe meg. Har nylig begynt å bevege meg inn på et treningsstudio og da dukker det automatisk opp 100 spørsmål.

  Lykke til videre i graviditeten, ikke lenge igjen nå. Jeg følger spent med.

  Ha en strålende dag vakre og gode Caroline 🙂

  1. Litt skrivefeil her ser jeg, men tror du fikk med deg spørsmålet…

 28. Så søt du er!! Lille lam babyteppe er verdt hver eneste krone! Jeg brukte den opp for å si det sånn;)

  Masse lykke til fremover<3

 29. Hvor er putene fra? de var kjempefine 🙂

 30. christina

  Åh, dere har det så lunt og koslig hjemme 🙂

 31. hvor er disse klærne fra? Så utrolig søte og behagelige 🙂
  Klem

 32. Hei!

  Synes hjemmet deres bare blir finere og finere etter hvert som dere fyller det opp! 😀
  Lurer forresten på hvor du har fått tak i de skinnfellene? 🙂 sliter med å finne noen i gråtoner som ikke ser superkjipe ut! :/

  Lykke til med innspurten! Synes du nettopp annonserte at du var gravid 🙂

  Mari (:

  1. Tusen takk 😀 Vi har bare en skinnfell, den er fra foreldrene til Lars-Kristian, de kjøpte den på fjellet 🙂

   Klemmer!

 33. For et koselig innlegg, Caroline! Jeg klarer ikke i min villeste fantasi forestille meg hvor spente dere må være i disse dager! Den lille jenta deres kan jo være her når som helst! Det er så spennende! Vi er nok mange som er spente med dere, men ikke minst som gleder oss med dere, og ønsker dere alt godt hva angår både fødselsopplevelsen og barselstid 🙂

  Takk for at du alltid inspirerer 🙂

  Ønsker dere en fantastisk helg!

  Klemmer fra Bergen!

 34. Camilla

  Hei:) jeg lurte på om du kunne skrive noen ord om barneverntjenesten på din blogg. Skrive litt om viktigheten om å fange opp saker tidlig. Det er veldig få som vet om nr. til barnevernsvakten. Tenkte at du i din posisjon kunne vært en bidragsyter for å få ut et viktig budskap. Ha en fortsatt fin dag. Klemmer

 35. Bare gled deg, for julen blir om mulig enda bedre når man har barn ja:-) Elsker julen selv, og er så koselig med tradisjoner. Teksten fra «deilig er jorden» har fått en helt ny mening for meg etter at vi fikk barn. Når orgeltonene bruser i kirken på julaften, og det synges «slekt skal følge slekters gang» da strømmer tårene mine!! Det er så fantastisk! Blir helt rørt av å tenke på det:-) Kos deg masse i helgen!! Snart blir det julekos med familien her og;-)
  Klem

  1. Åååå *drømme* 🙂

 36. hei fotballfrue, jeg er så utrolig misunnelig på deg……………..pen, flink, slank:-) jeg er gravid i uke 20 og allerede større enn det du er nå! Uæææ hvor skal det ende? jeg er godt trent og trener fortsatt, så står ikke på det..håper jeg klarer å bli tynn igjen etter graviditeten. du ser jo helt utenomjordisk bra ut!!

  1. Du spretter nok tilbake igjen, skal du se! Noen vokser litt mer i starten, så det kan jo være at du stagnerer, uansett er jeg sikker på du ser kjempeflott ut 🙂 Nyt magen alt du kan, jeg synes allerede det skal bli trist å «miste» den, selv om premien som venter er bedre 🙂

   Tusen takk for så fine ord <3

 37. Vilken mysig filt som hänger på barnsängen. Vart är den köpt?

 38. Ranveig

  Du er så superflink til å gjøre det koselig rundt deg, blir så inspirert. 🙂 Har sett litt rundt etter lysfat, maken til det du har på det lille bordet på bilde. Men finner ikke noe jeg synes er fint. Hvor har du kjøpt fatet, da jeg likte dette godt, og den fine pynten? Ha en super dag videre, og kos deg i helga. 🙂

  1. Pynten er litt overalt fra, men fatet er i hvert fall fra Mester Grønn 🙂

   Klemmer!

 39. Fikk helt helgestemning nå selv av dette innlegget! Så koselig du har det med den lille magen din <3

  1. Så koselig 😀 Og tusen takk <3

 40. Lykke til med tiden framover! Det er helt fantastisk, har selv ei lita jente på 6 uker 🙂

 41. I dag hadde en jeg forferdelig stygg drøm om deg 🙁 Pass godt på deg selv og ha en fantastisk kosehelg! Du virker som et så godt menneske 🙂

  1. Det var nå en meget merkelig kommentar å komme med!

   1. Smiley

    Hvorfor det?

   2. marisol

    Smiley; å skrive til en gravid kvinne at du har hatt en forferdelig stygg drøm om henne…ja, hvis ikke du selv ser at det er feil så har du mistet antennene dine…

 42. Angelina

  Så koselig! Du, jeg lurte på en ting. Jeg har ei venninne som venter ei lita jente en måned etter deg. Hva har dere ønsket dere av gaver frem til nå? Hvis klær, hvilke strl..? Hadde vært kjekt å få råd av noen som sikkert mottar drøssevis med gaver i disse dager 😉

  1. Det finnes mye fint å få i såkalt «unisex» farger, og skal du kjøpe klær, kan du jo kjøpe fra 3-6 mnd. for eksempel 🙂

   1. Angelina

    Supert! Tusen takk for tilbakemelding! God helg 🙂

  2. Mamma Be

   Str fra 3mnd høres greit ut, men bare pass på at ulike merker er ekstremt små i str. Petit Bateau er feks VELDIG lite (spanske og franske merker er ofte det) – min sønn på 3mnd bruker str 12mnd i PB! Og noen får større barn enn andre, min datter var under 3kg en uke over termin, mens gutten min var over 4kg en uke over termin 🙂

 43. Ååå, så koselig! Julen er min favoritt høytid også, det må være den koseligste tiden på året:)

 44. Hei.
  Kan jeg spørre hvor juleputene kjøpt? De var nydelige 🙂

  Mvh Yvonne

  1. De er fra KID, fjorårets 🙂

   1. Veldig fin pute! Har den selv…og nå ler jeg høyt, jeg har nemlig hatt min pute i sofaen hele året!!! Jeg har aldri lest teksten på den… Men ser jo nå at det står noe med christmas…;) haha! Lurer på hva gjester som har vært på besøk har tenkt!!
    Lykke til med innspurten, kos deg! Du ser nydelig ut!!:)

 45. Du fotar så inspirerande 🙂

  Fröknarna Falun -två bästa vänner om livet, hundarna, karriärerna -https://froknarnafalun.blogg.se -VÄLKOMNA 🙂

  1. Så koselig at du synes det, tusen takk 😀

   Klem!

 46. Du er så fin når du viser magen, Caroline! Lykke til med resten av graviditeten. Har vært spennende å følge med på 🙂 Gleder meg til å se henne!

  1. Tusen takk 😀

 47. Nydelig barnerom :-)))) Hvor har du kjøpt stolen?

  1. Litt usikker på om du kommenterer riktig innlegg? Dette er i stuen vår 🙂

 48. Veronica

  Nydelig mom-to-be:) Ønsker deg, mannen og lille søte ugla god helg<3

 49. Wow, for en fin babymage du har! 😀
  Du er virkelig et forbilde både når det gjelder kosthold og trening, og på klesfronten!
  Ønsker dere en fin helg videre!

 50. Lyckliga Ingrid

  For en fin mage du har fått.:)

 51. Flotte bilder 🙂 Gled deg til tida framover 🙂 Min første ble født 1.desember, så det er sikkert en lykkedag

 52. Sååå nydelig du er. Har vel aldri sett en så flott gravid dame før.jeg beundrer deg virkelig. Høygravid å står på for fullt.man kan ikke annet en å beundre deg.syns det er veldig trasig at noen sender deg stygge kommentarer.men det er nok bare rein sjalusi fra demmes side.ikke la det ødelegge dagen din.fortsett å vær den du er.ønsker dere begge lykke til i tiden fremover. Å få barn er den største gaven i livet 🙂 og den lille ugla er nok heldig som får dere som foreldre. Stå på og masse lykke til

  1. Kjære Hege, hva i alle er det du egentlig » beundrer», at Caroline er så » lite gravid ut » til å være så nær termin? Da jeg fikk mine to jenter hadde jeg også veldig liten mage, begge veide 2500g og jeg hadde veldig lite fostervann. Jeg kan ikke med min beste vilje se at det var noe å beundre..Men norskkunnskapene dine beundrer jeg ikke noe videre, men jeg er kanskje bare sjalu?

   1. Jeg vil bare si at jeg ikke har lite fostervann, og estimert vekt hos babyen vår er allerede godt over 2500 🙂 Det er ikke magen det kommer an på, den kan være liten selv om babyen er «normal» 🙂 Ellers beundrer jeg alle type gravidemager, spiller jo ingen rolle hva slags strl. den har, det er uansett ikke noe man kan styre selv.

   2. Kjære Jorunn. Vill bare fortelle deg at da jeg gikk gravid første gang, gikk jeg samtidig som ei som vi ALDRI så noe gravid mage på og ut kom det en frisk gutt på over 4kg. Ei venninne av meg hadde enda mindre mage en det Caroline har, helt til ca 1 uke før termin, også hun fikk en frisk og flott gutt, da på litt under 4kg. Selv var jeg DIGER begge gangene og fikk friske babyer, der nr 1 var på 2960 og nr 2 var på 3565. Mage størrelsen har som oftest ikke noe å si på størrelsen på baby eller fostervann. Det er noe med hvordan babyen ligger osv. Mange faktorer som spille inn her.

    Caroline, du har en nydelig gravid mage <3 Lykke til videre, og lykke til med tiden etter at prinsessa er kommet.

   3. Det var ikke det som var meningen med min kommentar at det skulle bli en diskusjon om mage størrelse. Beklager til deg caroline.
    Syns du har fått altfor mange kommentarer ang. Mage størrelse. Så jeg beklager virkelig. Men ja, jeg beundrer virkelig caroline. Ser så fantastisk ut, full av energi og ikke minst takler slik jeg ser det, med glans at enkelte har så lett for å kritisere. Lykke til videre caroline
    Magen din er nydelig! God helg til deg

 53. Benedicte

  Kjære vakre herlige Caroline <3

  Du stråler virkelig!! Du kler så inderlig å være gravid, du har en flott gravid glød i kinnene dine:-) Du er en stor inspirasjon og jeg gleder meg slik til å følge deg og din lille familie videre<3 Du er fantastisk<3

  Stor klem fra Benedicte

 54. Hei Caroline! Jeg gleder meg også til jul! Er det mulig å ønske et innlegg om tips til juleparty? Dekorasjoner, mat musikk? 🙂

  Ha en flott helg!

 55. Fine babymagen din <3

 56. Hei, dette har forsåvidt ikke noe med dette innlegget å gjøre, men tidligere skrev du om noe programvare du benyttet til forskjellige ting. Jeg husker ikke om det var et eget innlegg eller om det var i et kommentarfelt. Kunne du ha linket til det om du skjønner hva jeg sikter til?
  Forøvrig, flotte bilder, inspirerende innlegg og gode oppskrifter – keep it coming!

  Lykke til og de beste ønsker for framtiden 🙂

 57. Hei Caroline!
  I natt drømte jeg at du akkurat hadde født og bare minutter etter fødselen var du ute med et laaangt innlegg om det 🙂
  I min drøm het forresten datteren din Heather. Rare greier 🙂

  1. hehe, søte deg :p

 58. Du kler altså så godt å være gravid! 🙂
  Gleder meg til å se julepynten din. Jula er så koselig, og ekstra når man har barn(synes jeg)! 🙂
  Good helg! 🙂

 59. Hei!
  Jeg så en tidligere kommentar om museling av lam, og tenkte å tipse om dette fra facebook gruppen til lillelam (fra 30 september 2013):

  spm: Kan dere garantere at dere bruke mulesingfri ull?

  svar:
  Hei Kathrine, takk for din henvendelse. Dette er noe Lillelam er veldig opptatt av, og vi jobber hardt for å oppnå mulesing fri ull. Pr i dag kan vi garantere at vår undertøyskolleksjon, inkl. sokker og strømpebukser har mulesing fri ull, og fra og med 2014 kan vi garantere at alle våre produkter har mulesing fri ull. Mvh Lillelam

  Så det virker at det er noe de tar alvorlig 🙂

 60. Hei Caroline 🙂
  Bare lurer på om dere har bestemt dere for å vise oss lille skatten når hun kommer? Skjønner at dere vil være forsiktige på nett, men håper likevel dere velger å vise frem prinsessa 🙂
  Du er en super blogger og vi heier på deg!

  Klem fra fast leser <3

 61. God fredag til deg og, og god helg! 🙂

 62. Ingebjørg Vinjerui Ekre

  Ååå magen din er så fin! Du kler det utrolig godt:) Ønsker deg masse lykke til fremover!

 63. Nå er det utrolig lenge siden jeg har kommentert her, helt sikkert flere måneder siden :O Jeg leser fortsatt bloggen din
  hver eneste dag, så burde nok vært flinkere.. Men men 🙂 Ville bare si at du er så fantastisk, og at veslejenta deres
  er heldig som har dere som foreldre! 🙂 Gleder meg så på dine vegne! Vakreste deg <3

  Klem fra Silje 🙂

 64. Henriette

  Du er så uendelig vakker, Caroline ! Og babymagen kler deg så inderlig bra 🙂 Ha en strålende helg 🙂

  1. Snille du! Tusen takk 🙂 God helg <3

 65. Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, selv om jeg har lest den i flere år. Jeg er bare 14 år, men for det er du en så stor inspirasjon for meg, med trening, matvaner og personlighet. Du virker som et herlig menneske, som ikke vil noen vondt. Og jeg synes det var såå fint når du fortalte du var gravid, det er bare noe ved graviditet og det å bære frem ett menneske som virker helt fantastisk. Derfor kan jeg ikke skjønne at mange godt voksne damer skal rakke ned på ditt svangerskap og størrelse på magen. Et voksent menneske skal kunne oppføre seg bedre enn det, og jeg blir rett og slett flau på deres vegne, og de skal jo liksom være mer «modne» enn meg. Måtte bare fortelle deg dette fordi det er noe jeg har irritert meg over lenge. Også må jeg bare si at magen din er helt skjønn her, men det har jeg alltid syntes at den har vært! 🙂

  Jeg ønsker dere masse lykke til med tiden fremover! Og jeg tror dere kommer til å bli noen fantastiske foreldre! 🙂

 66. Verdens fineste babymage <3

 67. Nydelige klær i dag. hvor er de fra? =)

 68. Hvor har du pysjen fra? Søt

 69. Næmmen, se den søte babykulen da <3 Veldig gøy å se sånne magebilder av deg. 🙂
  Lutefisk ja, det har jeg faktisk aldri smakt! Så det er vel på tide med en skikkelig lutefiskmiddag denne julen 😛
  Det er ikke lenge igjen av ventetiden nå, føler du deg klar? 🙂

 70. Jeg har aldri før kommentert innleggene dine, men føler nå at det er på tide:) Syns du fremstår som ett flott og reflektert menneske, med gode verdier. Er helt sikker på at du kommer til å bli en god og omsorgsfull mor. Det er givende for meg å følge deg og ønsker deg lykke til med fødselen. Det som jeg syns er trist, er alle negative kommentarer som du sikkert mottar hver eneste dag. Jeg blir stadig like forundret over hva som bor i enkelte, og hva enkeltpersoner kan tillate seg å skrive. Jeg er imponert over din evne til å leve med det og til å svare konstruktivt tilbake. Stå på! du er superflott, og med den fineste magen i verden:)

 71. Huff er så sjalu! Jeg så ut som en hval!! Og du er så flott!
  Bare kom på det med riper i gulv, du som har to glade hunder trenger ikke bekymre deg for ett barn med tanke på det 🙂

  God helg 🙂

 72. Nå er det ikke lenge igjen!! Lykke til! Du er kjempe fin:)

 73. Hei! Jeg ønsker tips fra deg.. Har ett skjørt jeg syns er så vanskelig å finne overdel til. Kunne du hjulpet meg?

 74. Nå er det ikke lenge igjen. Gled deg! Det er enda mer fantastisk enn det man kan forestille seg! 🙂

 75. Fining! Du må ha verdens beste morgener. Nydelig hus, en god kopp kaffe i hånda, og å titte ut på utsikten når dagen gryr med vofsene ved siden av og lillejenta i magen. En liten drøm i seg selv 🙂

 76. Maria Dagsland

  Åh, for et herlig bilde!
  Kose deg kjempe mye i tiden fremover! 🙂
  Lykke til!
  Gleder meg veldig til jul, absolutt favoritt høytiden<3

 77. MartheE

  Hei Caroline!! Jeg har lest bloggen din i en evighet nå men jeg kommenterer omtrent aldri. Men nå vil jeg bare si at jeg er så utrolig glad på deres vegne! Det får meg virkelig til å smile når jeg leser om livet ditt, din graviditet og alt annet. Det er så tydelig at du virkelig oser av lykke om dagen og det er herlig å se! Ønsker deg så masse lykke til i den spennende tiden fremover og jeg ser jo at denne lille jenta kommer til å vokse opp i det herligste hjemmet:)

 78. Henriette

  Du stråler ! Så inderlig vakker, og babymagen kler du definitvt 🙂 Lykke til videre i svangerskapet, og ha en fantastisk helg 🙂

 79. Kristin

  Fine fine magen!
  Syns Leandervuggen deres ser så mye hvitere ut enn vår. Har du trukket den om eller finnes den i flere fargenyanser?

  1. Det vet jeg ikke, jeg har ikke trukket den om 🙂 Synes den er veldig hvit, egentlig 🙂

 80. 3-barns mamma

  FOR en flott mage 🙂 Du får så mangen urettferdige komentarer på den, men liten eller stor, magen DIN passer perfekt til DEG! 🙂 Masse lykke til med innspurten, du har så uendelig masse å sjå frem til, livet blir snudd helt på hodet men til det bedre 🙂

 81. Riktigt glad för dig, en man i en glad, ser fram emot dina barn ~

 82. Den pysjen du har på deg, hvor er den fra?

 83. Hei Caroline. Så fin magen din er:) Har du noen følelse på om du kommer til å gå overtid? Hvordan var det med moren din -gikk hun over termin?
  Håper du slipper å vente så lenge. Vet hvordan det er 😉 Kos deg de siste ukene. Det må være magisk å vente på baby rundt juletider!

  1. Mamma tok keisersnitt med begge jentene sine, så jeg har ingen indikasjon å gå etter :/ Jeg vet ikke hva jeg føler, føler overtid og ikke-overtid om hverandre, hehe 🙂

   Klem!

 84. Så herlig :)<3 Gleder meg masse til min mage blir mer synlig for andre også. Selvom vi ser stor forrandring<3 Julen er det beste som er, så koselig å samle familien.

 85. Hvorfor sier du ikke hvor du har kjøpt pysjen fra? Samme har jeg og den er fra HM. Når det er noe dyrt du har på deg så skriver du med en gang pris og hvor du har kjøpt, men ikke når det billige ting.

  1. Hva mener du? Jeg har svart at den er fra H&M minst ti ganger, og ser ikke poenget med å skrive det flere ganger. Er så unødvendig å bruke tid på å svare på samme ting flere ganger. Synd at du oppfatter det sånn, det er bare fordommer fra din side, og er svært unødvendig.

 86. Hei på deg fine Caroline. Merker at jeg venter i spenning jeg også. Det har vært så gøy å følge deg de siste månedene og jeg har virkelig fått et godt intrykk av deg og bloggen din. Stå på videre!

 87. I like the way you write about your pregnancy. I don’t know if I want children one day, so it’s not a big topic for me. In the past when one of the bloggers I follow become pregnant I stopped reading them, because it was a total different world for me. They turned into moms driven by hormons and stopped thinking like normal humans. Their texts seemed to contain only of baby, baby, eieieiei, heitidei, baby, baby. Not easy to read for people who are not pregnat or experienced who it is to be driven by hormons. This is one of the points why I’m not sure if I want children. It seems horrible to me. To cut a long story short: I like the way you write about your pregnancy, although I’m not able to understand every detail. You are still yourself and you are able wo write about things which have nothing to do with children. If you write about your pregnancy, it’s even pleasant to read for people who are usually not interested in this topic. You are still yourself and not a hormon-monster. That gives me hope! 🙂
  (I hope you have a guess what I wanted to say.)
  I wish you a good time for the rest auf your pregnancy!

  1. Haha, thank you so much 😀

 88. Christina

  Hei:) hvor har du kjøpt ugleuroen i leandervuggen? Og ugla stickers som du har på veggen? Kjempe fint!:) Lykke til med fødsel nyt tiden, den går så alt for fort:)

 89. Cathrine

  Hei,
  Hvor har du kjøpt uroen som henger over vuggen? 🙂 Den var supersøt og jeg har såå lyst på lik til vår lille prins 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *