Helg og nytt i gangen

Uæ, denne dagen har gått altfor fort! Jeg satt akkurat fra meg vaskebøttene, rakk aldri den faste vaske-onsdagen min denne uken, så da måtte jeg utsette til i dag, og nå er plutselig gjesten her. Lars-Kristian har vært så flink med å skru sammen litt nytt, så nå får vi endelig igjen skapet i gangen! Det har liksom stått nesten og spriket det siste halve året på grunn av alle jakkene, så det hjalp virkelig å få noen ut og opp på nytt stativ. Fornøyd med løsningen.  

___________________________________________________________________________________________________________

(annonselenker) slagbenk ellos / stativ ellos / puter kid & princess / fuskepels kid / globus åhlens / lysestake kid

___________________________________________________________________________________________________________

Så er det det klassiske når man faktisk har blitt voksen: friske blomster og levende lys, lite sier mer helg enn det. Mangler bare litt rødt i glasset, men det får bli på nyåret. Nå må jeg komme meg i dusjen, går fortsatt i treningstøyet – haha 🙂 Det lutefisk denne fredagen også, satser på å gjenta julemusikken i tillegg  Kurt Nilsen sin juleplate, Odd Nordstoga & Sissel Kyrkjebø samt gamle klassikere går på repeat her hele julen, og når jeg er hjemme hos mamma og pappa: Puttipluttipott. Minner! 

 – ha en fin kveld – 

66 kommentarer

 1. Så fint 🙂 Takk for ganginspirasjon. Vi har altfor stor gang, som egentlig skulle trengt å bli omdekorert 🙂

 2. Åh, gud ♥ Dere har så utrolig stilrent og nydelig hus at jeg blir helt satt ut ♥ Utrolig vakkert ♥ Venter i spenning sammen med dere på den lille jenta som snart skal komme ♥

  God helg, Caroline ♥

 3. Endelig får jeg kommentert! 🙂 Hjemmet deres er utrolig koselig og ser ut som en plass hvor man kan sette seg godt til rette.

  Har tatt helg selv, men har dessverre blitt ganske dårlig, så spørs hvor bra den blir 🙁 Forhåpentligvis er jeg frisk til mandag, så jeg får dratt på jobb!

  Kos dere masse med gjesten i kveld, alltid koselig med besøk <3

  1. Håper du ikke er blitt syk <3

 4. Your house is so beautiful and cozy. 🙂
  All best!
  DaisyLine

 5. God Helg! 🙂 Ps, vil bare tipse deg om The Oxford Comma 😉

 6. Birgitte

  Dere har det så fantastisk fint i huset deres 😀

  1. Tusen takk for det 🙂

 7. Åhhh, så fint du gör! Underbar inredning! Trevlig helg! 🙂

 8. Hei, jeg elsker bloggen din! du har det så fint hjemme virker det som, og det hadde vært litt gøy å se hvordan du har det i resten av huset. kan du ha en sånn video der du viser hvordan huset ser ut? Masse lykke til med den lille <3

 9. Så utrulig vakkert hus du har, Caroline! 🙂
  Kos deg i helgen å nyt den! Så venter jeg i spenning til det lille nurket kommer, blir så spennende å se… 🙂
  Benytter anledningen til å ønske dere begge lykke til med fremtiden.

  Hadde vært veldig morsomt å se hele huset, kanskje på film?
  Forstår hvis du ikke vil dele absolutt alt med oss nysgjerrige blogglesere, hehe 🙂
  Go helg til dere! <3

 10. Så fint du har pyntet til jul med engler og vinger! 😀 Aldri for tidlig å starte <3 Og det ser kjempeflott ut med det nye klesstativet under trappa, deilig med handyman altså!

 11. For en nydelig gang dere har, og har fått;);) ønsker deg masse lykke til med fødselen;);) nå er det ikke lenge igjen;);)

 12. så fint. helt i min smak!

 13. Vurderer du å anskaffe vaskehjelp etter lillejenta blir født?

  Jeg synes det står respekt av at du fortsatt vasker selv, selv om dere har mye å gjøre og (antar jeg) rimelig romslig økonomi 🙂

  1. Nei, det tror jeg ikke vi skal 🙂 Liker å holde orden selv 🙂

 14. Karoline E.N

  Hei Caroline 🙂 Så utrolig fint dere har det i gangen. Den lysestaken du har i gangen, har jeg to av i stua, og jeg syns dem er så fine! Ha en kjempe fin kveld <3

 15. Så fint dere har det! Du er flink 🙂 Godt å få unna slike ting før den lille kommer 🙂

 16. beautiful interior

  in such a house, Christmas will be a magical

 17. Du har så utrolig fint hus! Ha en super helg! 🙂

 18. Hei Caroline! 🙂 Jeg må bare si at du er et av mine desidert største forbilder. Du er bare helt fantastisk og jeg har stor tro på at dere vil bli gode foreldre. Det kjennes nesten litt merkelig ut og skrive det fordi jeg kjenner deg jo ikke en gang, men sånn som du fremstår gjennom bloggen tror jeg virkelig det. 🙂 Jeg har to spørsmål som jeg mener jeg har spurt om før, men husker dessverre ikke hvilket innlegg det var på, så kan ikke sjekke svar. Det første spørsmålet er hva som skjedde med helsematen.no-prosjektet og det andre er om sukkeret i «vanlige» oppskrifter kan erstattes med sukrin? I så fall, skal man da bruke den samme mengden sukrin som man vanligvis ville brukt av sukker? 🙂

  1. Tusen takk for så fine ord <3 Helsematen vet jeg like lite selv hva som hendte med, jeg skulle bidra med oppskrifter og matlaging, alt det andre var ikke mitt bord, så det svant hen hos den som hadde ansvaret, dessverre. Du kan fint erstatte sukker med sukrin, de fleste sier 75 prosent, jeg sier ca. 100 😉

   1. Kristin

    Tusen takk for svar! 🙂

 19. Angelina

  Dette med friske blomster er så koselig og det har vi også fått her i huset etter å ha lest dine fine innlegg hver fredag 🙂 God helg!!

 20. Dere har det sååå fint 🙂 Skulle ønske du kunne leies inn som interiørarkitekt 😉 🙂

 21. Mari Aune

  Hvor har du kjøpt blomsterpotta som er sølvfarget? 🙂

  1. Mester Grønn 🙂

 22. Jeg synes du har fundet nogle rigtig fine ting fra Ellos (også hylden i børneværelset). Jeg har ikke før kigget på Ellos home, men synes bestem der er flere jeg kunne tænke mig at klikke hjem 🙂

  https://josefinejacobsen.dk/ – Jeg holder en giveaway lige nu

 23. Hvor er det stativet under trappa fra? (Annonselinken virker ikke)

 24. Dere har det så utrolig fint!! 🙂 Ha en fin kveld, og en kjempe god helg 🙂

 25. Ha en nydelig kveld Caroline 🙂

 26. Karoline

  Du har et utrolig fint hus! 🙂

 27. For eit nydelig hus du har! Ha ei fin helg 🙂

 28. Nydelig hjem 🙂

  Har en oppskrift på min favoritt fiskesuppe jeg gjerne vil dele. Den er himmelsk god, og ingen har klaget så langt i hvert fall (hvis du fremdeles har lyst på fisk men vil ha et avbrekk fra lutefisken).

  Mulig du har laget tilsvarende før, hvis ikke:

  Først:

  2 båter hvitløk
  1 chili
  2 gulrøtter
  1 squash
  1 løk
  2 ss smør
  2 ts karry

  Hakk opp grønnsakene og la surre i 10 minutter

  Deretter:

  1 boks hakkede tomater
  3 dl vann
  1 terning hønsebuljong
  1 terning fiskebuljong

  Hell oppi og la koke i 15 minutter

  Til slutt:

  500 gram fisk (laks og breiflabb er godt – 50/50)
  1 boks aprikoser i skiver
  3 dl kokosmelk (evt. fløte)
  150 gr reker

  Del opp fisk og aprikos og legg oppi, hell i kokosmelk og la surre i 5 minutter. Ha i rekene til slutt som garnityr.

  Bon apetit!

  1. Tusen takk for tips 😀

   1. Bare hyggelig. Glemte å si at chili og hvitløk finhakkes (selvsagt). Løk og gulrot i tynne skiver. Vet du har rimelig peiling selv, men rett skal være rett 🙂 Pleier å bruke lett kokosmelk. Konsistensen blir fin da 🙂

 29. Tone Slette

  Så forferdelige bildene av kolleksjonen din på Tailor Heaven er! Kjolen ser jo såååå bra ut på deg 🙁
  Hvordan er kvaliteten på stoff og søm?

  1. Ingenting å si på kvaliteten, det er også derfor prisene ligger der de ligger 🙂

  2. Ja helt enig. Modellen på nettsiden til Tailor Heaven kledde ikke kjolen i det hele tatt. Hvorfor var ikke du modell istede? Du kledde den mye bedre og kjoler var kjempe fine 🙂

   1. Jeg synes modellene er nydelig 🙂 Tailor Heaven holder til i Stavanger, jeg kan ikke fly etter uke 35 i svangerskapet og bilturen ville blitt for lang kun for noen produktbilder. I tillegg har modellen større mage enn meg, og flere etterspurte nettopp dette.

 30. Mamma til 2jenter

  Så fint dere har det i gangen……gjester får en varm og god velkomst der 🙂

  Så et lite spm utenom tema: Jeg har en sølvgrå paljettkjole med korte armer, som er litt løs i snittet og går til litt over knærne. Skal ha den på julebord. Hvordan ville du stylet den mtp sko, strømpebukse, armbånd og ørepynt? Kjolen er ganske mye i seg selv så jeg tenker at tilbehøret bør være ganske nøytralt. Har et innmari stilig sort Viventy skinnarmbånd med tre charms i sølv og blanke stener. Lurte på å ha dette til….!? Og så vil jeg gjerne ha ørepynt som henger litt…..tror jeg 😉 Håper du har noen tips 🙂

  Ønsker deg en fantastisk helg med familie og gode venninner…..kos deg 🙂

 31. Mulig jeg tuller nå, men hadde du ikke et gammelt skrivebord fra mimmi inni kroken der? 🙂
  Kjempefint er det blitt uansett 🙂

  1. Jo, men det har vi flyttet opp 🙂

 32. Huset deres er så fantastisk flott. Drømmer meg bort når jeg ser på bildene du legger ut 🙂 Også er det så fint med inspirasjon nå som vi pusser opp huset 🙂
  God helg 🙂

  1. Tusen takk, så koselig å høre 🙂

 33. Så lun og koselig gang! ha en kjempe fin lørdag, og masse lykke til i den siste tiden av graviditeten!:) du ser fantastisk ut 🙂

 34. hei:) jeg lagde gojibærmarsipan etter oppskrift på bloggen din igår. det var kjempe godt, så jeg lurte på om du hadde noen flere oppskrifter med gojibær?:)

 35. Lekkert interiør!

 36. Hey, beautiful! Du er så nydelig! Jeg er også snart mamma, igjen. William er 11, og stor fan av mannen din! Det jeg lurte er om du eller lasse kan lage en liten snutt om hvordan det er og om hva det vil si for pappan?

 37. Elisabeth

  Du har det så vakkert! Er du mulig du lager et innlegg av hele huset? Hvordan dere har det i alle rommene å slikt? 🙂

 38. Kan du vise bilder av badet deres i første etg? 🙂

  1. Det er ikke et bad, men et gjestetoalett 🙂

   1. Åh, okei.. Holder på å skal lage et tredje bad i huset vårt. Så er kjekt å se bilder av forskjellige bad, selv om jeg egentlig har bestemt meg hvordan det skal være 🙂

 39. Hei Caroline!

  Vil bare si at jeg er veldig glad i oppskriftene dine! De faller alltid i smak hos oss:)

  Kunne du gitt meg topp 3 hverdagsmat og top 3 helgemat? Hva velger dere helst?:)

  Takk for en fin blogg!

 40. Hei Caroline

  En vidundelig gang og trapp dere har og en nydelig gjennomført stil over det hele! Jeg skulle gjerne visst hvor trappen kommer fra, hvilken fabrikant eller firma.

  Takk for inspirasjon:)

  Vennlig hilsen Monica

 41. Hei! Fantastisk flott hus du har Caroline! Jeg tror jeg har spurt om dette før og at jeg fikk et svar om at dere hadde det men jeg har sett litt på interiør bildene fra huset ditt (til inspirasjon) og ser ingen. Har dere ikke gulvmatter? Jeg kan ikke se at dere har det verken på kjøkkenet, stua, spisestua, gangen eller tvstua? Blir det ikke kaldt til føttene hvis du går barfot? Matter er jo så lune og deilige. God helg 🙂

  1. Vi har teppe på gangen, og det holder for oss 🙂 Vi har vannbåren varme, det er aldri kaldt i gulvet da 🙂

 42. Så har eg stemt på deg til vixen blog awards!!
  Du må ha ei fin helg nydelige du 🙂

 43. Kjempefint! 😀

 44. Åh, så fin gangen er! :O Og koselig med ordentlig julestemning – merker jeg gleder meg enda mer til desember og jul av alle julereklamene på tv! 😀

 45. NYDELIG gang!!

 46. nina borlaug

  Har du vurdert wallstickers i trappen?

 47. Så utrolig nydelig! <3 Du har så god smak 🙂

  1. Tuusen takk 🙂

 48. Kan jeg spørre hvilken farge du har på veggen i gangen? 🙂 Har også hvite fliser på gulvet, men en noe mørkere farge på veggen. Fargen dere bruker virker så lun og fin, så fikk lyst til å prøve den! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *