Lansering: Mammakolleksjon

Nå er alle plaggene i mammakolleksjonen jeg har designet for Tailor Heaven i salg! Dette er så utrolig gøy, det har vært en spennende prosess, og jeg er veldig spent på hva dere vil synes. Tilbakemeldingene hittil har vært overveldende, og det er så stas! Under kommer litt informasjon om kolleksjonen og de ulike plaggene. Klikk deg inn her for å ta en titt.

___________________________________________________________________________________________________________

the collection 

kolleksjonen består av 2 selskapskjoler, 2 hverdagsskjørt og 1 hverdagskjole – tilsammen 5 plagg.

♥ wrap skirt – dette skjørtet kommer i beige, grått, sort og blått – blått kommer neste uke

♥ swing skirt – dette skjørtet får du i burgunder og brunt

♥ everyday dress – denne kommer kun i en farge, det missoni-inspirerte stoffet

♥ selskapskjole pia – dette er en utrolig spennende kjole, og er den dere ser til høyre i banneret nederst i innlegget. Det er dessverre noen finpuss som må til før den ferdigstilles. Denne kan du nemlig skreddersy helt etter dine egne mål og i tillegg står du fritt til å velge mellom ulike farge- og stoffkombinasjoner. Denne vil være i salg fra neste uke, jeg gir beskjed.

♥ evening gown – kommer kun i denne kombinasjonen

___________________________________________________________________________________________________________

evening gown 

___________________________________________________________________________________________________________

wrap skirt / everyday dress / swing skirt 

Det er veldig viktig at du tar utgangspunkt i målene som er oppgitt på siden før du bestiller, bruk målebånd! Denne kolleksjonen skal i utgangspunktet kunne brukes av både gravide og ikke-gravide, men vi kan ikke garantere for at dette vil gjelde for absolutt alle, så derfor er det utrolig viktig at du bruker målene før du bestiller. Tailor Heaven har gjort research på dette med størrelser, og det de har funnet er gjennomsnittsstørrelser på gravidemager. Det vil alltid være noen som vil ha mindre mager og større mager, jeg som for eksempel har mindre, passer ikke alt selv, men vi har ikke laget denne kolleksjonen til meg – den er laget til gjennomsnittet, som er det letteste å ta utgangpunktet i. Det er god elastikk i klærne. Lageret er begrenset, så vær kjapp med å sikre deg din favoritt i din størrelse.

  if you want to order outside of Norway, you can! Just drop them an email – elsa@tailorheaven.com ♥ 

214 kommentarer

 1. småbarnsmor

  så fine klær! Men de kommer dessverre alt for sent 🙁 to barn er nok, men under begge graviditetene lette jeg etter klær som var pene på, men fant det sjeldent. Mulig jeg må bli gravid en gang til….

 2. Hei Caroline.
  Må bare få si at du ser helt aldeles nydelig ut og du bærer graviditeten helt fantastisk.
  Jeg leste meg akkuratt gjennom bloggen ditt å ble litt forferdiet over at folk bare kan anta at du skal ta keisersnitt.
  Husk at du kommer sikkert til å takle dette bedre en mennesker flest tatt i betraktning hvor god form du er.
  Stå på videre Caroline , jeg heier på deg.

  T

  1. Tusen takk, Torhill <3

 3. Veldig tøffe klær, men du kler ikke sminken. Den er altfor hard til deg, synes jeg. Du kler best når du er mer naturlig.

  1. Det er da ikke hard sminke? Synes hun ser helt flott ut jeg og vil beskrive sminken som myk. Er jo nesten ikke øyenskygge på jo!

 4. Så lekkert! 😀 Jeg liker spesielt godt skjørtene, de er jo bare nydelige!

  Jeg vet ikke om flere har opplevd dette, men i går fikk jeg ikke opp noen innlegg unntatt det første.
  Jeg har google chrome, hvis dette har noe å si? Jeg prøvde flere ganger den dagen for å sjekke om du hadde postet nytt innlegg, men det kom ikke opp noen nye etter morgeninnlegget. Klokken 22.30 skrudde jeg av PCen, men jeg prøvde på mobilen, og der funket det!

  I dag har jeg ikke hatt det samme problemet, så jeg lurer på om det bare var noe feil med PCen/internettet mitt i går. Jeg var helt sikker på at du var i gang med fødselen, men det var du jo tydeligvis ikke! 🙂

  Ha en god dag videre da 🙂

  1. Oi, så merkelig! Dette skal jeg sjekke opp, takk for at du sier ifra 🙂

   1. Samme skjedde meg

   2. Madeleine

    Dette opplever jeg stadig vekk selv, også på andre blogger :/ Man får bare se det nyeste blogginnlegget!

   3. Marianne

    Tenkte bare å si at det er sånn hos meg også, og at det har vært det i flere dager nå.
    Fikk først opp dette innlegget for en halvtime siden, og jeg har tittet innom flere ganger i dag for å se etter nytt innlegg 🙂

 5. Gratulerer! Klærne ser veldig fine ut. Skulle imidlertid veldig gjerne sett alle plaggene avbildet fra siden. Det er jo først og fremst fra siden man ser diger ut som gravid, og jeg er redd plaggene her ser ut som et telt på gjennomsnittsmagen. Hadde derfor vært supert om du kan ta et bilde fra siden i for eksempel swing skirt, uten å holde hånden under bagen. Det er kun da det er mulig å forestille seg hvordan klærne blir seende ut i virkeligheten – og siden telt er enhver gravids største mareritt tror jeg at du viser dem fra siden kan øke salget.

  Lykke til!

  1. Så og si alle plaggene ser du avbildet fra siden inne hos tailor heaven, på modellen der 🙂

   1. Andrea

    Gratulerer så mye. Alle plaggene ser fantastiske ut på deg! Men modellen inn på Taylor Heaven sin side gjorde bare skam på det hele, dro ned hele inntrykket og kvaliteten. Jeg ville protestert på de bildene vis jeg var deg!

   2. Åh, er det sant? Så bra! Men da tror jeg noe er gjort feil av dem, for jeg ser bare sidebilder av de trangemodellene. Altså der «teltfaren» (haha!) ikke er stor uansett. Det er altså swin skirt og (etter hvert) den korte og den lange selskapsskjolen jeg tenker på. Gleder meg til å se! Hvis det ser bra ut fra siden er det virkelig en innertier og burde være i alle gravidskap.

   3. Jeg får opp et bilde av selskapskjolen fra siden 🙂 https://www.tailorheaven.com/prod.php?id=103 Kan høre om de kan ta bilder av swing skjørt fra siden også, ellers kan jeg gjøre det selv 🙂

   4. Du er super! (Helst uten hånden under magen – det er jo ikke naturlig å gå slik, så derfor er jeg aller mest interessert i å se hvordan klærne faller naturlig.)

   5. Hun mener nok fra side-profil. Denne modellen du linker til her står på skrå. Altså skrått vendt mot kamera. Her er et eksempel hvor bildet er tatt fra siden.

    https://www.miinto.no/p-252721-exclusive-lace-peplum-dress

    Det er kanskje forskjell på hva man mener er fra siden. Som gravid selv skjønner jeg hva Robin mener:) Man vil se 100% hvordan kjolen/skjørtet legger seg over/fra magen og ned. Ingen går jo konstant rundt å holder seg under den gravide magen;) Men dette er jo vanlig positur på modeller for mammaklær:)

   6. Men hun modellen har hånden under magen på alle bildene, så man må nesten bare gå ut i fra at det er teltfasong på kjolen. Synd.

   7. Det er det ikke, men du m¨gjerne tro det 🙂 Spesielt viktig for meg er det å ikke føle at jeg går med telt, så dette har vi unngått. På selskapskjolen er det drapering rundt hele, den faller utrolig fint 🙂

 6. Marthine

  GRATULERER <3

 7. Christine

  Gratulerer så masse Caroline! Så gøy! Nydelig kolleksjon og du har all grunn til å være stolt 🙂

  1. Tusen takk, snille du!

 8. Hadde sett for meg så mage fine outfitts fra deg når jeg fikk høre du skulle bli mamma, men det er nesten ingen former bare rett strek og magen gjemt under store gensere. Du skulle også tatt den mamma photoshooten helt i slutten av svangerskapet, for det ser ut som du er i uke 12 på bildene.

  1. De bildene du sikter til ble tatt i uke 36, (mens disse til kolleksjonen ble tatt denne uken) så det ER helt på slutten. Hold opp med kritiseringen av magen, jeg kan ikke noe for at den er liten. Og dersom du virkelig mener at jeg har gjemt meg bort, har du ikke sett etter. En må kle seg etter årstiden, går jeg uten jakken er jo det også feil. Store gensere bruker jeg aldri, så jeg vet ikke hvor du har sett det. Jeg har brukt skjørt som er høye på livet stort sett under hele svangerskapet, i tillegg til ettersittende kjoler. Her er noen eksempler, ettersom du tydeligvis ikke har sett det . .

   https://fotballfrue.no/2013/10/31/checked-dress/

   https://fotballfrue.no/2013/10/25/burgundy-dress/

   https://fotballfrue.no/2013/10/23/i-all-slags-vaer/

   https://fotballfrue.no/2013/10/17/knitted-dress/

   https://fotballfrue.no/2013/10/07/tartan-dress/

   https://fotballfrue.no/2013/09/17/are-you-a-nellyholic/

   https://fotballfrue.no/2013/09/15/military-hat/

   https://fotballfrue.no/2013/08/30/argyle-print-and-faux-fur/

   For meg er dette en enorm forskjell fra slik jeg var før jeg ble gravid, til tross for at magen er liten. Om du sammenligner er forskjellen utrolig stor, jeg var tynn som en strek fra siden før. Jeg synes du skal være forsiktig med hva du skriver, da det kan være sårende.

   1. Godt sagt, frue, godt sagt. Hadde jeg hatt budsjett skulle jeg sendt deg «ukens champagne»!

   2. Forstår godt du blir lei deg jeg Caroline. Synes du ser nydelig ut akkurat slik du er. Og synes magen din er veldig flott. Kjenner igjen typen kommentarer fra eget svangerskap:( Men stor eller liten mage. Du har noe flott i vente. Klem fra helt fersk mamma til frisk nydelig jente, og som også hadde passe stor mage:)

   3. Syns ikke magen din er unaturlig liten. Det er tross alt din første baby og da blir ikke alltid magen så stor. Syns det er en nydelig kolleksjon Karoline. Lykke til 🙂

   4. Nydelig kolleksjon og nydelige bilder, og magen din er kjempeflott, Caroline. Jeg forstår virkelig ikke hvor all denne kritikken kommer fra, folk må da få lov til å se forskjellige ut under en graviditet uten å måtte forholde seg til en rekke negative kommentarer? Er det kanskje misunnelse ute og går? Stå på videre og prøv å ikke la slike sårende kommentarer påvirke deg 🙂

  2. Herlighet så fryktelig unødvending og kome med slike kommentarar!!!
   Tenker du ikkje på at dette kan vere veldig sårande??
   Lurer på kva som får folk til å slenge slik dritt….Du er nok misunnelig du Pia!!

   Caroline : kjempe flott gravid er du og bilda er nydelige!!! 🙂

  3. Jeg må nesten si meg enig med både den ene og den andre.. Kolleksjonen er nydelig, Caroline er nydelig og virkelig stråler. Og nei, du kan ikke noe for at magen er liten, men klærne ser dessverre ikke ut som gravidklær. De er for vide til din lille mage. Hadde man ikke visst du var gravid hadde man ikke tenkt på at dette var en kolleksjon for gravide, heller kolleksjon for hvem som helst…

   1. For å unngå slike kommentarer har vi derfor brukt en gravid med større mage enn meg på tailor heaven sine hjemmesider 🙂 så må jeg legge til at jeg blir glad for det du skriver, for nettopp dette var målet mitt: å skape vanlige klær tilpasset gravide 🙂 klær som dette i vanlig butikk blir dessverre for korte eller trange for en gravid mage, men her er det plass 🙂

   2. Victoria

    Jeg syns du er heldig som ikke har så stor mage. Da slipper man jo strekkmerker:) håper selv at jeg ikke får av de største magene,når den tid kommer.

   3. La Caroline være i fred! Kan ikke folk bare få være folk? Caroline ser nydelig ut, en sunn og frisk gravid dame som bare fortjener det beste her i livet. La henne være, og pass på dere selv! Herregud, noen av dere ER så tette.

  4. Hva er hensikten bak denne kommentaren egentlig? Det HAR vært mange fine outfits, men mener du hun skulle stappet en pute under klærne for å få en større mage? Alle gravidmager er ulike, noen har små og noen har store. Slik er det bare! Man kan ikke bestemme selv hvordan mage man får, og kommentarer som dette er utrolig sårende å få som gravid. Mener du det er hennes feil at ikke magen er større?

   1. Beccalill

    Generell kommentar til de som har en TYDELIG trang til å kommentere magen til Caroline negativt:

    Jeg blir direkte fly forbanna over sånne kommentarer! Skam dere langt inni granskauen for å kommentere magen til Caroline. Hvorfor i H! er det sånn at når man er gravid er magen til den gravide fritt frem for alle??!!! Både til å gå rett bort på ta på den og til å kommentere den i hytt og gevær! Selv har jeg fått fort mage i begge svangerskap og begge ganger får man de festlige kommentarene: Herregud, har u to inni der eller? Oi, du er blitt svær. Du bør passe på hva du spiser – og bla bla bla bla. Si meg en ting: Går du bort til kollegaen din som er litt overvektig eller stor, men ikke gravid, og sier det samme?? Neppe. Går du bort til noen du ikke kjenner og sier: Herregud så tynn du er – har du anoreksia eller?

    AAAARGH over sneversynte mennesker! Nestemann/kvinne som kommenterer magen min negativt engang til får seg en midt på tryne!

    Ære være alle gravide og deres mager, små eller store – vi bærer fram et liv vi tenk! Et nydelig lite barn, et eget individ og et av livets vidunder. Hvordan magen ser ut er revnende likegyldig!

    Nå gjelder det her ikke bare for Caroline sin del, men for alle gravide – ET GODT RÅD: Har du ikke noe hyggelig å si til den gravide så hold munn!

  5. Det der var unødvendig av deg, Pia. Du har virkelig ikke fulgt med. Ingen liker en bedreviter, og ihvertfall ikke en bedreviter som tar feil.

  6. Hva er dette for noe å si? Respektløst og regelrett frekt! Jeg hadde heller ikke noe særlig mage i mine svangerskap, fordi det rett og slett ofte er sånn når man er tynn i utgangspunktet! Jeg var på photoshoots hvor de retusjerte magen min større, slik at det ikke skulle bli lignende din reaksjon på bildene.. (Selv om det føles ikke riktig det heller?) Når man får sånne kommentarer på at man ikke er «normal» i graviditeten, kan det gi en unødvendig uro og er forferdelig sårende! Så hold det for deg selv og gi komplimenter, hvis ikke er det bare til å la være å kommentere!

   Caroline! Du er nydelig, magen er nydelig, og kolleksjonen.. thumbs up! Skal definitivt gå for «Wrap-skirt» om jeg blir gravid igjen snart! Gratulerer så mye!! Og lykke til i sluttspurten her! Du har så mye å glede deg til <3

   Stine 🙂

   1. SÅ leit å høre! Det skal ikke være nødvendig den ene eller andre veien, alle mager er like fine, og bare tenk på det vakre vi bærer på <3 Det er virkelig ikke strl. som teller. Tusen takk for fine ord, kjære du <3

   2. Christine

    Jeg skjønner ikke det der maset om at magen er så liten. Caroline har da vel en helt vanlig gravidmage? Verken liten eller stor? For meg ser den helt normal ut til å være førstegangsgravid, så jeg ser virkelig ikke poenget med disse kommentarene. Blir så oppgitt 😛 Magen din er helt normal Caroline, og lykke til med fødselen og tiden fremover 🙂 Klem

 9. Gratulerer med kolleksjon! Ingen tvil om at du er dyktig:-)) Dog, om jeg skal få lov til å si min ærlige mening…så er jeg ikke sikker på om jeg vil kjøpe noe av dette. Missoni-inspirerte kjolen er lekker men liiitt kort for meg tror jeg. Swing skjørtet falt ikke helt i smak, liker ikke så høye liv jeg..
  Og evening gown tror jeg ikke jeg kommer til å trenge i min siste (og tredje ;-)) graviditet. Men men. Som sagt – drivende dyktig er du:-))
  Og takk for fin-fin oppskrift igår – ble for øvrig sååå glad for oppklaring ang fetaost, og skal kjøpe inn apetina feta idag:-)

  1. Alle kan ikke like alt, selv elsker jeg plagg som er høye på livet nå som jeg er gravid 🙂

   Tusen takk for fine ord, glad retten falt i smak 🙂

 10. Gratulerer Caroline 🙂 for noen fantastisk fine plagg du har designet 🙂 Du ser strålende ut, vakker 🙂 Nesten så jeg savner å være gravid. Hehe.

  1. Hurra, tusen takk 😀 Skjønner godt at det blir et savn, tenkte på det i går, og det blir helt merkelig å miste kulen når det endelig har blitt litt størrelse på den :/ Men jeg vil jo også så gjerne hilse på, og jeg satser på det kommer en graviditet til 🙂

   Klem!

 11. Congrats Caroline! The collection is so stylish and full of elegance, perfect for a mom to be who is also glam! You will be a wonderful and classy mom!:) The second photo with the evening gown is so sweet and you really look gorgeous in all the photos!:) Kisses! xo

  1. Thank you os much for saying that, sweetie <3

 12. Mary-Anne Harring

  Gratulerer med den første fødselen <3

 13. Karoline

  Så utrolig stilige klær! Gleder meg sånn til jeg en gang kan gå i mammakjoler! Håper kolleksjonen fortsatt eksisterer da;) Det finnes jo ikke noe vakrere enn en gravid kvinne:)
  Gruer du deg ikke litt til den lillle, fine kulen blir borte?:)

  1. Det blir litt rart, men jeg gleder meg jo så til å få ut hun inni 😉

 14. Mary-Anne Harring

  Caroline, ikke bry deg om sårende kommentarer, selv om det er vanskelig. Vær veldig stolt av kolleksjonen, det er like mange meninger som mennesker. Du virker som en oppegående jente, vær glad vi ikke alle er like, det hadde blitt kjedelig. Gå med hodet hevet og det som kommer av kritikk er for det meste misunnelse <3

 15. Hei Caroline!

  Dette var kjempe fint, du er virkelig så flink, gratulerer så mye 🙂 Det var sånn at ikke-gravide kunne bruke klærene også sant? Sånn at jeg også kan snope noen plagg 🙂 Jeg så hva en hadde skrevet her lenger oppe og jeg blir like forbauset hver gang jeg ser at noen ikke har filter for hva som kommer ut. Du fortjener ros og fine ord, jeg syns du gjør en kjempe jobb og koser meg med bloggen din hver dag. Takk for at du deler og inspirerer 🙂 Datteren din er verdens heldigste og kommer til å bli overøst av kjærlighet. Lykke til 🙂

  Klem fra Yvonne i Bergen

 16. Kjære vene, jeg blir så oppgitt. Jeg kan ikke tro at denne kritiseringen av magen din fortsatt pågår.
  Til alle som slenger stygge kommentarer: Hva om dette var din søster? Eller venninne? Ville du sagt dette til henne? Hva om det var deg som konstant fikk kommentarer om hvor liten magen din var? Eller kanskje den er for stor?
  Det er lov å mene hva enn man vil, men det er ikke alt som bør sies fordet. Tenk på at dette barnet skal vokse opp, og alt som legges på nett er der for alltid. Skam dere!

  Klem til deg Caroline <3

 17. Gratulerer så masse Caroline! Håper jeg blir gravid snart for vil definitivt ha swing skirt fra kolleksjonen, men trur det blir finere med litt større mage. Lykke til med innspurten, du ser nydelig ut! 🙂

  1. Tusen, tusen takk 😀

 18. Heisann! Kule klær. Jeg er ikke gravid, men jeg lilte det burgunderskjørtet veldig godt. Vet du om det er mulig å prøve klærne i butikk? Bra jobba, Caroline 🙂 jeg synes du er kul og vakker og har en nydelig mage 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Nei, det er ikke mulig å prøve i butikk, de selger kun online 🙂

 19. Wow! Kjempefin kolleksjon! Kunne tenkt meg absolutt alt 🙂 Skal du fortsette å lage flere kolleksjoner også? Du var i vert fall veldig flink! Liker at klærne kan brukes for både gravide og ikke-gravide. Det er genialt!

 20. Store gratulasjoner til en strålende flink designer! Klærne oser av god smak, stil og eleganse, og det attpåtil til en fin pris. Du er meget dyktig med alt du foretar deg – mat, interiør, klær, sminke. Tror du kan nå veldig langt her i livet – og du kommer til å bli en helt strålende mor. Ønsker deg alt godt videre – Lykke til!

  1. <3lig takk, jeg blir så glad :)

 21. Britt Nina

  Har ventet i spenning og det ble jo som forventet – helt nydelig <3 Flink er du! Fantastiske bilder også!
  Benytter også sjansen til å takke deg. Jeg begynte å lese bloggen din i en vanskelig tid i livet mitt, du har vært med på å gi meg inspirasjon og et "dytt" ut i hverdagen igjen 😉 Heldigvis blir man sterkere i motgang! Lykke til med fødsel! Jeg følger deg videre 🙂

  1. Tusen takk for utrolig fin tilbakemelding <3

 22. Gratulerer med flott kolleksjon! Den Missoni-aktige kvardagskjolen var superfin! Eg har to dagar til termin og venter på å komme ut av gravidkroppen. Kjolar og skjørt har vore heilt genialt dei siste månadane, så eg tenkjer denne kolleksjonen slår an! Ha ein fin dag. 🙂

 23. Så fine klær!
  Nesten synd jeg er ferdig med å få barn 😉

 24. Ragnhild

  Wow, Caroline! Må bare si gratulere så mye. Har aldri kommentert her før, men er fast leser (flere ganger om dagen). Den everyday mammakjolen er bare utrolig lekker. Hadde ikke forestilt meg at det var du som hadde designet den! Har ingen barn selv og er heller ikke gravid, men fikk jammen meg lyst til å kjøpe kjolen og spare den til en vakker dag <3 Lekkert må jeg bare si! 🙂

 25. Hei! Jeg vet dette spørsmålet ikke hører hjemme i dette innlegget, håper jeg kan spørre allikevel. Jeg har akkurat begynt å trene etter en pause på 6(!) år. Jeg er i dårlig form, men har virkelig fått ånden over meg. Er det dumt å gå rett på å trene fem ganger i uka? Eller går dette helt fint? Blir takknemlig for svar:)

  1. Jeg tror det vil være smart å starte gradvis 🙂

   Lykke til!

 26. Hei Caroline!

  Tusen takk for en fantastisk blogg og en nydelig kolleksjon! Gratulerer så mye! Jeg lurte på ang en kjolen i kolleksjonen, den du hadde på deg fra innlegget Lutefiskaften, jeg fant ikke den på siden til Tailor Heaven.. Betyr det at den allerede er solgt ut? Den var veldig fin!
  Lykke til med alt framover 🙂

 27. Liker bloggen din 🙂
  Ang at folk kommenterer om magen din syntest jeg nesten er litt frekt.
  Hvis du hadde vært større så hadde vel noen hatt noe og si om det og.
  Syntest magen din er utrolig flott, ja litt liten syntest jeg og men det er da ikke din feil 😉
  Når jeg ser bilder av deg og mannen din tror jeg magen din er akkurat som den skal,
  da både du og din mann er lange og slanke. Vil dere nok få en lang liten jente. ( aww )
  Så kos deg den siste tiden med den magen du har og fortsett sånn som du gjør 🙂
  Tror det alltid vil være noen som må kommentere negativt, men syntest du takler og behandler
  det negative utrolig bra 🙂 stå på 🙂

 28. Gratulere så mye med en kjempefin kolleksjon Caroline! Jeg er så heldig å være gravid selv, så tror jeg må sikre meg noen av anntrekkene! Likte spesielt godt det høye swing skjørtet 🙂 Masse lykke til med resten av svangerskapet og tiden som venter etterpå – det er helt fantastisk å være mamma 🙂 <3

 29. Hei igjen, beklager, jeg leste nesttopp at kjolen blir lagt ut neste uke. 😉

 30. Gratulerer!! Jeg har alt klikket hjem det burgnderfargete skjørtet, flaks det falt sammen med utbetalingen av lånekassa :-P. Hehe. Gleder meg så til å få det hjem, blir nok brukt hyppig i tiden fremover! Håper du får en strålende dag! Klem ♥️

 31. Marianne

  I og for seg fine antrekk, men litt stive priser. Det er i alle fall ikke klär for den som ikke har så god råd. Men, det er kanskje ikke målgruppen heller ?

  1. Stive priser er det ikke, i forhold til arbeidet og prosessen som ligger bak, materiale også videre 🙂 dette er jo en spesialdesignet kolleksjon, og slike ting har gjerne enda stivere priser. Vi har gått en runde på prisene med «mannen i gata» og er fornøyde med resultatet 🙂

  2. Stive priser? Skjørtene koster jo 499 og 599, hvor får man egentlig «designer»klær til denne prisen i dag? Dette er jo ikke en kjedebutikk som H&M og Bik Bok… Har ikke god råd jeg heller (er student), men det handler om prioriteringer. I stedet for å kjøpe ti plagg fra en billigbutikk, så kjøper jeg heller ett dyrt plagg av god kvalitet. Er så lei av folk som klager på stive priser så fort klærne koster mer enn 299… Man kan absolutt ta seg råd til et plagg fra denne kolleksjonen, er jo bare å droppe de ti billige t-skjortene fra H&M….

   Synes kolleksjonen var superflott, jeg 🙂 Er også imponert over at den er såpass rimelig, med tanke på hvor mye arbeid du/dere har lagt ned i den. Klem

   1. Så utrolig fint å høre, tusen takk 🙂

    Klemmer!

 32. Utrulig mykje fint, Caroline 🙂

 33. Gratulerer Caroline! Klærne er nydelige, og freshe. Tommel opp 😀

 34. Gratulerer med kolelsjonen! Den er super fin 🙂

 35. Så flotte kjoler! Og så herlig at du bruker navnet mitt på selskapskjolen 😉

 36. Gratulerer med dagen til både deg og samarbeidspartner. Jeg synes kolleksjonen var kjempefin, jeg så til og med et par plagg jeg kunne tenkt meg å klikke hjem til de dagene hvor alle plagg strammer feil (såkalt Bad Body Day). Jeg la min elsk på wrap-skirt (ønsker meg begge farger) og everyday-dress… så tilbudet er der fortsatt om at du har en ivrig kjøper den dagen du atter er tilbake til dine andre skjørt og kjoler! 🙂

 37. Marianne

  Jeg forstår at du og kanskje flere ikke opplever det som stive priser, men for min lommebok er det nettopp stive priser. Det er nå bare en realitet. Bra at du/dere er fornöyd med resultatet og priser, personlig synes jeg det er for dyrt og hadde ikke prioritert å evt. spare å bruke penger på det, men det er sikker de som önsker å gjöre det.

  1. Alle kan ikke være tilfreds til enhver tid, så du skal få synes akkurat det du vil 🙂

 38. Utrolige flotte, både du og klærne!

  Den brune kjolen til høyre på det nederste bildet, er den til salgs noe sted? 🙂

  1. Den kommer, som jeg skriver 🙂 Det er pia-kjolen 🙂

   1. Aha 🙂 Så det nå.

    Takk 🙂

 39. Hei!

  Kommer du til å lage en kolleksjon for etter fødsel? Jeg tenker altså på ammeklær! for det er virkelig mangel på fine overdeler som man kan amme i…. Jeg er omtrent like langt på vei som deg og sliter med å finne fine ammeklær, så der er det et stort marked tror jeg!

  1. Det vet jeg ikke ennå, men det kan være 🙂

   1. Ååå, det hadde vært helt vil bra, for er det noe det ikke finnes mye fint av, så er det ammeklær. Grøss og gru – men du løser vel det perfekt også du, tipper jeg. Gleder meg til å se.

 40. Gratulerer med en fantastisk fin kolleksjon! Nå kunne jeg virkelig ønske jeg var gravid selv. Elsker den Missoni-inspirertre kjolen men ser ut i fra målene at den desverre ikke passer meg uten mage. Håper derimot den siste kjolen gjør det 🙂 Og til slutt vil jeg tilføye at du ser nydelig ut! Håper ikke de umodne kommentarene fra diverse lesere går innpå deg. Blir virkelig uvel av å lese det, og synes du e tøff som tross all kritikk fortsetter å dele så mye med oss. Det håper jeg du fortsetter med.

 41. Elsker bloggen din ! Kjempefine kjoler og skjørt kunne ønske de var til de som ikke er gravide å !!!!

 42. Kan disse kjolene brukes av ikke gravide? Eller vil det se rart ut?
  Elsker kjolene! Men har ikke planer om å bli gravid med det første…

 43. Trine Semb

  Hei, liker bloggen din veldig godt. Du er helproff. Men etter du la om til nytt system er det ikke lett å lese den på mobil. Alle overskrifter er nesten usynlig og det ødelegger mye av opplevelsen av din egentlige gode webside! Håper du skifter til mørkere skrift! Mvh trine

 44. Hei Caroline 🙂

  Det nærmer seg jul, håper dere vil få en god og fredelig julefeiring.
  Jeg har laget en julesang som heter «Et juleønske».
  Den handler om å ta vare hverandre også når det er vanskelig.
  Sangen er barnevennlig og eventyrinspirert.

  https://m.youtube.com/watch?v=R4bhePmFCQw

  Hva synes du om den?

  Vennlig hilsen

  Christine Underland.

 45. Hei Caroline:)

  Jeg har ikke lagt igjen noen kommentarer her tidligere, men ettersom jeg kom over noe litt morsomt her om dagen, må jeg bare skrive det. Du skjønner, jeg har ikke fulgt bloggen din fra begynnelsen, så en stund tilbake kikket jeg over gamle innlegg for å se litt hvordan det begynte og hva du har skrevet om tidligere, og så kom jeg over et innlegg hvor det var noe spørsmålsrunde og du fikk spørsmål fra noen anngående barn. Du svarte jo at du hadde lyst på barn osv, men det som var litt artig var at du svarte også at du føler at dere får en liten fotballspiller og som dere allerede også har et navn til, men her er du og venter en liten jente om ikke så lenge nå:) Var bare litt gøy å se hvordan enkelte ting så absolutt ikke kan planlegges:) Vel, fotballspilleren får vente til neste gang tenker jeg;)

  Men nå som jeg allerede legger igjen en kommentar, kan jeg vel også i samme slengen skrive at det er fin blogg du har skapt i løpet av de årene du har blogget, masse gode tips og triks og nå mye innlegg om graviditet og det med barn og utstyr. Veldig greit med slikt, og måten du skriver alt på føles nesten ut som om man er litt venninne med deg uten å kjenne deg, veldig hyggelig:) Stå på videre Caroline;)

  Klem fra Monika!

 46. Hei! Jeg vet du har fått altfor mange tips om klær og ting og tang med ugler på, men jeg klarte ikke å dy meg med å linke når jeg fant disse billige og supersøte tøflene. Perfekte når hun skal begynne å barnehagen for eksempel 😀

  PS: Gratulerer med kolleksjon ute!

  1. Kanskje smart å få med linken også :p https://www.kappahl.no/article/tofler_491662

 47. Victoria

  Lageret er IKKE begrenset? Hvorfor må man da sikre seg noe, så lenge lageret ikke er begrenset?

 48. Benedicte

  Så flink du er! Nydelig kolleksjon, nesten som man blir litt fristet til å handle, selv om man ikke er gravid, haha <3 Er det Lars-Kristian som har tatt bildene på fotoshooten?

 49. Fine kjoler 🙂

  «Lageret er ikke begrenset, så vær kjapp med å sikre deg din favoritt i din størrelse.»
  Du mener vell at lagret «er begrenset» eller «ikke ubegrenset» ?

 50. Leste at folk mente det var «stive priser». Fikk nesten sjokk når jeg gikk inn for å se prisen. Billig var det! Spesielt når man tenker på all jobben som står bak. Selvfølgelig er det billigere når man synes det er greit at arbeidere tjener nærmere 1 krone dagen (HM, f.eks), men dette var alt annet enn dyrt.

  1. Helt enig med deg! 🙂

  2. IT-jente

   Dette er overhodet ikke billig da de bruker materialer som ikke tåler en eneste vask en gang.

   Caroline ser vel på dette som en mulighet til å tjene enda mer penger, god kvalitet er det ikke. Det ser veldig billig ut.

   1. Jeg forstår ikke hva du mener da alt kan vaskes i maskin. Og til din informasjon gjør jeg dette forid jeg synes det er gøy, det er så og si ingenting å hente for meg her, det er heller ikke det som er meningen.

  3. Det fins folk som har 10 000 mnd i inntekt! Men det sjokkerer vel de uvitende

   1. Det er ikke normaliteten!! Det er nok heller inntaket. Har man 10 000 inntekt jobber man vel mindre enn 100%, er syk og går på stønad eller er student. Og da er man satt i en situasjon hvor man faktisk ikke kan kjøpe klær når og hvor man ønsker. Jeg velger å påstå at gjennomsnittspersonen tjener betraktelig mer enn dette i måneden!

 51. Syntes dette var fine klær:)) ser noen reagerer på prisen. feks 499- 599,- for skjørtene bør være en oki sum å bla opp for 9mnd. Dette kan jo brukes til hverdag og fest, alt etter som hva man kombinerer det med. Jeg vil heller gi499- 599,- for ett «mammaskjørt» som dette, fremfor ei «mammabukse » med hengerumpe på hm.
  Ps du ser fortsatt stårlende ut:)

 52. Alltid er det ett eller annet som blir kritisert, og jeg håper så inderlig at du lar det passere så godt du kan!
  Kolleksjonen var kjempefin, og skjørtene så fantastisk deilige ut! Du bør være stolt! For ikke å snakke om hvor fine bildene Lasse har tatt av deg er, og som du sier – dere er et godt team! 😀 Lykke til videre mot innspurten, blir spennende å vente til det skjer noe!

 53. Stemmer det at lageret ikke er begrenset? 🙂 hørtes bare litt rart ut at man må sikre seg sin str dersom lageret ikke er begrenset 🙂

 54. Åh, nå ble jeg skuffet. Trodde jeg var kjapp nok nå, men den Missoni-inspirerte kjolen er allerede utsolgt i størrelse Medium! Stemmer det virkelig?? At xs og s og er utsolgt… Det var synd

 55. Du er utrolig fin gravid! 🙂 Bestemoren min fødte 10 barn og ingen kunne se at hun var gravid noen gang er det blitt fortalt…hun var liten og tynn.. Har lest bloggen din en stund nå og selv om jeg ikke kjenner deg føles det slik likevel..er nervøs,spent og sommerfugler i magen på dine vegner slik som jeg har vært for søster og venninner som nærmer seg fødsel. Ønsker deg masse lykke til! Gled deg,det er så utrolig spennende å føde, vondt men helt fantastisk!! Jeg har fått opplevd det 3 ganger:):)

 56. Veronica

  Aaah, jeg ELSKER alle fem plaggene:-)) godt jobba!
  Har ett spørsmål, evening gown, er det mulig å amme i denne? Jeg har termin 6.12 og vil ha en fin jule/nyttårs-kjole som jeg kan bruke når jeg mest sannsynligvis.

  Takk for mye god inspirasjon caroline :-)) !

 57. Herre gud. Blir oppgitt over at folk kan kommentere slik de gjør.
  Du har en flott og nydelig mage♡ du har bare strålt gjennom denne graviditeten.
  Lykke til med salget av klæra, de er flotte.
  Stå på. God klem

 58. Gratulere så mye med egen kolleksjon! Så glad på dine vegne, og klærne var like nydelige som deg <3

  Men du.. Jeg var på svømming i går og det er jo kjempe god trening. Så tenkte jeg på deg som er gravid, og som gjerne synes det er litt tungt å løpe når som du er høygravid (?) Har aldri vært gravid selv, men kan bare tenke meg det er det :p Men hadde ikke svømming vært en perfekt måte å holde seg i form på? Hvis det i hele tatt finnes svømmehall i Siljan? 🙂

 59. Er kjolene tilrettelagt for amming?

 60. Mye fint, likte spesielt godt det trange skjørtet…. Er sikkert like fint å bruke etterpå…. Herlig å følge deg og se hvor mye du rekker … Utrolig flink er du!! Lykke til fremover…..

 61. Å for en flott kolleksjon! Du skal være stolt av deg selv, Caroline! Jeg skal nok ikke gå gravid på en stund, men godt mulig jeg sikrer meg et par av plaggene for å ha de på «varastyr». Ha en fin dag videre 🙂

 62. katarina

  Synd att jag skall föda om en månad, annars skulle jag klicka hem det direkt. Jätte fina plagg, bra idé.

  Ha det bra.

 63. Tilbake til blondt hår:(((

 64. Hei igjen! Jeg vet ikke helt om kommentaren ble postet så jeg prøver igjen! Jeg er en jente på 14 år som går på ungdomsskolen i siljan! Jeg har et gruppe prosjekt der vi skal skrive en artikkel, jeg har fått oppgave om å skrive etter intervju! Intervjuet skal handle om Odd og jeg håper derfor at jeg kan intervjue deg og Lars Kristian 🙂 håper på svar i løpet av uka på denne mailen aasaoverboe@gmail.com
  Klem Åsa

 65. Utrolig flotte plagg! Den lange selskapskjolen var jo helt nydelig 🙂 Gratulerer, dette kan du være stolt av!

 66. Lykke til med salget! Hadde ikke visst om TailorHeaven om du ikke hadde blogget! Så takk for det!

 67. Fine klær! Du sier at kolleksjonen er laget for «gjennomsnittet». Hvordan kommer dere fram til det? Med tanke på de målene som står, og det at de er små i størrelsen, tror jeg mange av oss faller utenfor 🙂 Og det er synd!

  1. Dette er ikke små størrelser, det finnes jo ikke engang xs.. Tailor Heaven har gjort research på dette og funnet gjennomsnittet for gravide 🙂 Hvordan de har jobbet må du nesten spørre dem om, men de har tatt utgangspunkt i andre gravidestrl. på makredet 🙂 Send gjerne en epost, så svarer de sikkert 🙂

 68. Så flott du ser ut når du er gravid! Fin mage og fresh generelt:)
  Og så flotte klær, dette har du all grunn til å være stolt over Caroline! 🙂
  Lykke til med det forestående:)

 69. Hvem i all verden har tatt disse bildene? Lyset er jo helt ute å kjøre og de kornete bildene bærer trist preg av for høy ISO. Verken klærne eller du kommer til sin rett i det hele tatt.

  1. Du ser jo ikke bildene i full kvalitet her, de må stilles på pga. oppløsningen 🙂 Elsker bildene og kunne ikke vært mer fornøyd 🙂

 70. Åh herregud så liten magen din er, så store kjoler du har, så tynn du er, så to posh to push, and we go on and on and on..SKJERP DERE FOLKENS!!! Kan man ikke si gratulerer engang til en som har oppnådd noe så kan man faktisk få fint lov til å klikke seg videre og holde kjeft! Dette innlegget postet hun pga hun vil vise hva hun har fått til og ikke minst dette er jo noe hun har sett frem til å vise! Jeg er helt med på at man kan være uenig med å like kolleksjonen, for smaken er så forskjellig hos folk MEN stor forskjell på å kritisere utseende og faktisk selve greia som er kolleksjonen! Er jo mobbing å faktisk komme med så spydige kommentarer om gravid magen hennes, er alle fingrene deres på hånden like?? Neppe!

  Gratulerer så mye Karoline, det er velfortjent! 🙂

  1. Tusen takk, snille <3

 71. BabyBoom

  Jeg har sendt link til pappa og ønsket meg det ene skjørtet til jul:) så får vi håpe han skjønner seg på nettshopping;)

 72. Hei! Ser du skriver at kolleksjonen skal kunne brukes av gravide og ikke-gravide. Lurer derfor på hvordan du tror everyday-kjolen vil se ut på en ikke-gravid? Er magepartiet på kjolen veldig romslig? Kommer det inn flere størrelser, eller er det allerede tomt? Falt virkelig for den kjolen!
  Takk for svar 😉

 73. Elsker spesielt jersey skjørtene! Synd jeg allerede er i uke 41 (!) og veldig klar for å bli ferdig, ellers hadde jeg kjøpt meg et slikt skjørt for å fremheve kulen 🙂

 74. Gratulerer med flott kolleksjon:):)

 75. Heisann. Vil bare si at etter du byttet leverandør, er det så mange bilder som ikke kommer opp. Aldri noe problem tidligere. Ellers supre klær, og enig dette er ikke dyrt.

 76. Hei! Syns både bloggen din og deg er veldig inspirende:) tok en titt på kolleksjonen og den var utrolig fin!! Jeg elsker spesielt det burgunder skjørtet, og lurte derfor på om det kunne passer selv om jeg ikke er gravid? Har til vanlig stl S og lurer derfor på om det blir for stort?

  1. Jeg ville tatt utgangspunkt i målene på siden for å være helt sikker 🙂

 77. Utrolig nydelige plagg! Har alt bestilt meg et lyst wrapskjørt hjem 🙂 Du er utrolig flink!

  1. Tusen takk! Du kommer til å elske det, det går jo til alt 🙂

 78. Gravid-klærene var ikke noe fine, MEN den hvite som du hadde på deg i sommer(?) er HELT nydelig :O

  1. Takk 😀 Det var også mitt design for tailor heaven, gleder meg til å bruke den igjen 🙂 Brukte den første gang da jeg annonserte at jeg var gravid, 17 uker på vei 🙂

 79. Elisabeth

  Wow, dette er du dyktig på! Kjempefine gravidklær 🙂 Smart å presisere at man må måle, som du sier så er det jo ingen fasitgravidmage 🙂
  Du er virkelig fin gravid! 🙂 Det kler deg, og jeg likte sminken på bildene 🙂 Litt julebordaktig, hehe 🙂
  Lykke til med alt fremover, og ha en fin torsdagskveld 🙂

 80. Marita Elise

  Så utrolig nydlige klær! elsker å lese bloggen din 🙂

 81. Hei Caroline 🙂 Gratulerer så mye med den flotte kolleksjonen,så flink du har vært! 🙂 Du ser alltid så vakker ut,og jeg kjenner jeg blir lei meg på dine vegne,når du blir kritisert for størrelsen på magen din! Skjønner ikke hva enkelte tenker med ,når man skriver slike kommentarer som jeg leste over her !! Magen din er helt perfekt til akkurat deg den 🙂 En fin kveld ønskes deg og mannen din 🙂 Klem 🙂

  1. Tusen takk, Mona! Du er god <3

 82. Gratulerer med fin kolleksjon! Eg likte særskild den Missoni-inspirerte kvardagskjolen. Kjempefin! Eg har to dagar igjen til termin og må sei kjolar og skjørt har vore supert å gå i dei siste månadane. Forstår godt at du har lagt vekt på slike klesplagg i kolleksjonen! Lukke til med salet!

 83. Hei, kjempefine klær 🙂

  Siden du sier at de skal kunne brukes også av ikke-gravide (hvis jeg forstår det rett?) så hadde det vært inmari all right å se klærne også på en ikke-gravid! Kunne feks veldig gjerne selv ha tenkt meg «Missoni-kjolen», men er da ikke gravid…;)

 84. Christina

  Kjempefine plagg! 😀 må si du har en helt utrolig fin stil! Du er rett og slett et ikon, virkelig en å se opp til 🙂

  I tillegg må jeg si du har en veldig fin «gravidmage»! ikke hør på alle de negative kommentarene. At du er too posh to push er bare noe tull! Du kan klare det du vil, og dette kommer du til å klare helt supert! 🙂 <3

  jeg reiser snart på juleferie til flotte maldivene, og lurte på om du hadde et tips til meg ang reiseantrekk? 🙂

  Ser opp til deg! 🙂 klem fra meg!

 85. Folk må bare syte over den «lille» magen din,men bare vær glad Caroline! Jeg var likedan og etter fødselen kan man ikke se at jeg har vært gravid.Null strekkmerker og flat mage igjen.Ikke alle som har flat mage i utgangspunktet heller,så her tror jeg det er mye misunnelse ute og går.Kjemple flotte klær du har designet også! gratulerer så mye med et perfekt resultat!

 86. Hei Caroline!
  Så utrolig flink du er:) Både du og klærne er nydelige. Lille jenta di har en flott mamma. Masse lykke til videre.
  Klem

 87. De var helt nydelige! 😀

 88. Marita Ø

  Gratulerer, Caroline! Så flink du er, og du har all grunn til å være stolt 🙂 Håper dagen din har vært fin og at alt går bra 😀

 89. Jeg elsker bloggen din, og titter innom flere ganger om dagen! Du er til stor inspirasjon og jeg ville bare takke deg for at du er deg 🙂
  Men et lite spørsmål. Hva tenker du om grovkarbo? Jeg føler det kan passe bra for meg, har du noe erfaring med dette? 🙂
  Klem!

 90. Fine klær og du er vakker, men fotografen har vært skikkelig uheldig på de to bildene der du står i den sorte og hvite kjolen. Blir litt sjøsyk fordi det er brukt vidvinkel. Antrekks bildene du har på bloggen ser mye mer profesjonelle ut

  1. Tusen takk 🙂 Det er samme fotograf.

   1. Er det LK som har tatt disse bildene?:)

 91. Flott kolleksjon!! Men må si at det er du som burde være modellen for Tailor. Syns klærne ser mer classic ut på deg en de. Ikke vondt ment mot dem. Uansett, flott mage! Lykke til fremover 🙂

 92. This black and white evening dress is amazing!

  1. Thank you so much <3 😀

 93. Du Caroline. Blir nesten litt stresset jeg, når du ikke har lagt ut mer enn et innlegg idag! Er babyen på vei kanskje? 🙂 Forstår at du selvfølgelig kanskje bare har masse å gjøre, eller er sliten. Men kan ikke la være å bli litt spent 😉

  Håper alt er bra med deg og lille! 🙂

  1. Neida, alt er fint 🙂 Måtte bare ta en pause fra innlegg nr. 2 pga. julegaveshopping 🙂 Skulle ønske hun hadde kommet, men 😉

 94. Linda Marie

  Gratulerer! 😀 Flotte klær, og da spesielt skjørtene! Men jeg frykter de trange skjørtene ikke vil se like bra ut på meg som har rund og stor rumpe, og brede hofter, som på deg som er så slank og nett 🙂 Lekre var de i hvert fall, så det blir nok en suksess! 😉

  Forresten, har dere kjøpt inn bæresele/-sjal e.l.?

  1. Tipper du ville vært griselekker i en sånt skjørt! Former er jo så fint 🙂 Ja, vi har kjøpt ergobaby – skal være det beste for babyen / sittestilling etc. 🙂

   1. Linda Marie

    Kan hende, men jeg er ikke alltid så fan av den rumpa mi :p

    Ergobaby skal være god for både babyen og den som bærer, så den blir dere sikkert fornøyd med. Vi har en manduca fra før, og har nettopp fått en Moby Wrap i posten, altså et bæresjal. Det er utrolig kjekt med gode bæreseler, så det er en investering det er verdt å ta 🙂

 95. Nydelige klær! Har allerede bestilt to skjørt til den voksende magen 🙂
  Jeg må også bare motkommentere disse teite kommentarene du får om den flotte magen din. Hva er det som gjør at det plutselig er greit å kommentere kropp og mage til andre når man er gravid? Jeg fikk tidlig stor mage i første svangerskap (og i nåværende) og det var utrolig sårende å få kommentarer som «er du sikker på at det bare er en der inne?» Og «oj, er du sikker på du bare er 19uker på vei?», hallo! Hva er det folk tenker på? Min mage vokste mye i starten også stanset det opp og på slutten fikk jeg bekymrede kommentarer fra folk om at magen var så liten og bla bla.. Alvorlig talt, blir så overrasket over hvor lite folk klarer å sette seg inn i andres situasjon. Alle mennesker har flotte kropper uansett om de er gravide eller ikke, store eller små, det hadde da vært forferdelig kjedelig om alle var like. Og vær snille med hverandre. Dagens moralpreke 😉 Står på Caroline, synes det er kjekt å følge deg in i morsrollen.

 96. Synes klærne så «billig» ut, men mulig de ser bedre ut i virkeligheten!

 97. Caroline

  Hei! Jeg må si du er en fantastisk dame og gratulerer på forhånd med baby! Jeg lurte på og hvordan du holder deg så slank og om du har noen tips? Også hvor mye tjener du på siden/bloggen din? 🙂

  1. Tusen takk for det 🙂 Jeg har et sunt og variert kosthold, skeier ut når jeg føler for det (dvs. jeg er ikke for streng) og trener 5-6 dager i uken (med unntak nå mot slutten av graviditeten) 🙂

 98. Michelle

  Du kan virkelig være stolt over kolleksjonen din, den var helt nydelig! Er så for at gravide kvinner også skal kunne pynte seg og føle seg fresh under graviditeten! Gratulerer med kolleksjonen ;D Det øverste bilde var forresten sykt fint av deg! Hva brukte du på leppene? Nydelig rødfarge!
  <3

  1. Tusen takk, snille du! Dette er stuidomakeup sin leppestift i royal red, kjempefin!

 99. Beklager men dette var ikke særlig spennende. Håper det er greit si det, uten at jeg skal få pepper av den grunn. Gir man ros får man også gi tilbakemelding når man synes noe ikke er bra 🙂

 100. Så mye fint! Får dere inn flere størrelser igjen? Vil ha det lilla swing skjørtet, men kun xl igjen. Trenger small 🙂 VIL HA.

  1. Jeg får opp alle størrelser, trykk på den pilen, så får du flere alternativer 🙂

 101. Hei Caroline! Jeg vurderer å begynne med LCHF kosthold, og lurte på om du kunne tenkt deg å laget et innlegg om lavkarbo for nybegynnere? Hva man burde ha i hus av bake-ingredienser, og diverse ting som du har lært deg opp gjennom årene som ikke står på andre sider. (finner nemlig ikke så mye av sånne «tips og triks» for oss som ikke er så inn i det 🙂

  Dorte

 102. Hei, gikk inn og prøvde å bestille «everyday dress», men den var utsolgt i nesten alle størrelser. Kommer den inn igjen tror du?

  1. Bare trykk på pilen, så kommer flere alternativer opp 🙂

   1. Nope… har prøvd å gå inn flere ganger, men det ser ut som det bare er XL igjen.

   2. Så synd :/ Satser på vi får påfyll til uken 🙂

 103. Ååå, så fint alt sammen ble! 🙂

  Skulle litt ønske jeg hadde en kul og vise frem i de klærne nå, men det får bli seinere. Gratulerer så mye med kolleksjonen Caroline:)

 104. Gratulerer så mye, Caroline! Du er så flink og har all grunn til å være stolt!

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 105. Ikke min klesstil i det hele tatt, men kjempefint 🙂 …nå er ikke jeg gravid lenger, lillegutt har allerede blitt 2 og 1/2 mnd :O men skulle ønske at du hadde lagd noen kule topper og bukser. Husker at alle gravidtopper så ut som en potetsekk på meg, og vanlige klær var nesten umulig å ha over magen… Også et spørsmål, når det står mage på målene, er det da der gravidmagen er størst liksom, og er da målene det maksimale du kan være rundt på magen for at plagget vil se ut/sitte som det skal? Hvis du skjønner spørsmålet 😛

  Lykke til i innspurten, og når den lille kommer 🙂 Det blir sååå spennende!

 106. Hei 🙂

  Jeg elsker den rosa/brune/lilla korte kjolen med blonder på toppen og silke nederst. Den virker så utrolig behagelig og elegant. Selv om jeg ikke er kommende mor ser det ut som en kjole som fint kunne blitt brukt uten en kul på magen 🙂

  1. Akkurat denne kjolen kan du skreddersy til deg, det har jeg gjort med min 🙂 Den kommer snart for salg 🙂

 107. Er skjørtene også laget for gravide?

  1. Dette er en mammakolleksjon 🙂

 108. Jacklinn

  jeg lurer på en liten ting eller to 😉
  Hvorfor har du valgt stoffer med så masse viskose i ? Det blir jo så fort nuppete og stygt..
  Også skulle jeg ønske du hadde laget det «missoni» stoffet i skjørt.. Lekt deg litt med det flotte mønstret..

 109. Jeg gjetter på at babyen skal hete Pia, og at du har oppkalt den ene kjolen etter henne 🙂
  Gleder meg veldig til å høre navnet, er kjempespent!
  Peace out, nattaklem <3

 110. Gratulerer med kolleksjonen! Elsker wrap-skjørtet! Vurderer å kjøpe meg det selv, selv om jeg ikke er gravid 😉

 111. Wrap skirt = Crap skirt. Dette skjørtet var forferdelig.. Men den sommerkjolen er fin. Og, selvfølgelig, hver sin smak. Du skriver at rommet til ungen (som jeg for øvrig hadde laget ferdig etter barnet var født, og i takt med barnet) er fullt av navnet hennes allerede. What? Tenk om hun ikke passer til navnet, eller om det blir en gutt…..

  1. Tusen takk for hyggelige og oppmuntrende kommentarer, Millie! Jeg har nettopp bestilt meg et «crap skirt». Synes det var kjempelekkert, og det er ikke så enkelt å finne noe som ser litt elegant ut på store elefantmager. Men hvis du ser meg på gaten, så kommer du altså til å synes at jeg ser ut som crap… du er jammen sjarmerende. Og sommerkjole? Seriøst, hvor fant du den? Om ungen passer til navnet eller ikke handler vel om hvilke følelser foreldrene og de rundt har i forhold til sitt valg, ikke egentlig hvorvidt ungen passer til ditt eller datt. Det kommer vel an på smak… som du selv sier. Tenk om du hadde stått opp om morgenen, og bestemt deg for å være hyggelig fra nå av. DET hadde jammen vært noe.

   1. Glimrende svar!! Satt og hyttet med neven i enighet med deg, Fotballfrue! Selv er jeg rett og slett for feit for din stil, men plagene var nydelige!

   2. Thale, var selvfølgelig ditt svar jeg var enig i… Gikk litt fort i svingene…

 112. Jeg mener ikke å være frekk, men jeg forstår ikke at du har lyst til å identifisere deg med tailorheaven. De bildene de selv har tatt er ikke flatterende.
  Det bildet hvor du selv står i trappen iført den hvite kjolen er av en helt annen klasse; det utstråler eleganse. Bildene til tailorheaven derimot, de oser «billigkjole fra Kina».

 113. Ja kjære Thale, sommerkjolen er der den. Den ser du på Tailorheaven sine sider, og den er kjempefin! Så kanskje du ikke skal ta så hardt i du heller? Og for MEG ser Wrap skjørtet aldeles opphengt ut. Kanskje finere på ikke-gravide?

  1. Tja, jeg ser to selskapskjoler og en langermet kjole som er i «tynn strikket kvalitet, foret». Mulig det er en sommerkjole for deg. Jeg reagerer vanligvis ikke så lett, men jeg synes tonen i innlegget ditt virker usedvanlig vulgær og usjarmerende. Men mulig det bare er meg, og at du egentlig er kjempesøt og hyggelig. Det kommer bare ikke så godt frem i innlegget ditt 😉

 114. Burde ikke dette vært merket som reklame….?

  1. Nei, dette skal ikke merkes 🙂

 115. Fin!

 116. Den brune kjolen du har på nederst til høyre, tilhører denne kollesjonen?

 117. Monica M.

  Fine bilder… :o) Good luck…!!! :o)

 118. Enkel logikk folkens: Små jenter får små mager. Større jenter får større mager. Sier ikke det seg selv? Alle som har lest bloggen til Caroline vet hvor tynn hun i utgangspunktet er. Da er det både naturlig og ikke minst normalt at magen tilpasser seg henne, og blir nettopp liten. Stor eller liten mage, det er det som er der inne som er viktigst og hun er nok like vakker som Caroline! 🙂 Lykke til med innspurten og gratulerer med en veldig stilig kolleksjon som er tilpasset både store og små mager! 😉 <3

 119. Hei Caroline 🙂

  Takk for en fantastisk blogg, den leses flittig – om ikke hver dag så hvertfall annen hver dag !

  Når det er sagt – hva anbefaler du som overdel til wrap skirt ? Jeg vurderer å gå i anskaffelse av et, da jeg venter en liten pode i begynnelsen av juli.

  På forhånd, takk for svar !

  1. Synes det passer med det meste egentlig, veldig fint med en skjorte til eller en body 🙂

   1. Body var jo en veldig god ide 🙂 tusen takk !

 120. Hei hei 🙂

  For det første, for en kjekk blogg! Har aldri lest blogg før, så du er min første 😉 du inspirere virkelig!
  Jeg falt helt pladask for klæra dine, du må fortsette med det 🙂
  Eg har et spørsmål utenom- lurte på hvor du hadde kjøpt den rosa jakka de? Hvilke merke? Den var utrolig fin 🙂
  Du kler virkelig alt 🙂

  Takk på forhånd 🙂 Ha en fin kveld!

 121. Herlige bilder 🙂

 122. Hvilken jakke er det du har på deg? Den med skinn på skuldrene.

  Lykke til med kolleksjonen:)

 123. Hei. Bor på Kverneland….er det mulig å komme å prøve kjolene?:-)

  1. Da må du nesten sende mail til Tailorheaven å høre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *