Lansering: Mammakolleksjon

Nå er alle plaggene i mammakolleksjonen jeg har designet for Tailor Heaven i salg! Dette er så utrolig gøy, det har vært en spennende prosess, og jeg er veldig spent på hva dere vil synes. Tilbakemeldingene hittil har vært overveldende, og det er så stas! Under kommer litt informasjon om kolleksjonen og de ulike plaggene. Klikk deg inn her for å ta en titt.

___________________________________________________________________________________________________________

the collection 

kolleksjonen består av 2 selskapskjoler, 2 hverdagsskjørt og 1 hverdagskjole – tilsammen 5 plagg.

♥ wrap skirt – dette skjørtet kommer i beige, grått, sort og blått – blått kommer neste uke

♥ swing skirt – dette skjørtet får du i burgunder og brunt

♥ everyday dress – denne kommer kun i en farge, det missoni-inspirerte stoffet

♥ selskapskjole pia – dette er en utrolig spennende kjole, og er den dere ser til høyre i banneret nederst i innlegget. Det er dessverre noen finpuss som må til før den ferdigstilles. Denne kan du nemlig skreddersy helt etter dine egne mål og i tillegg står du fritt til å velge mellom ulike farge- og stoffkombinasjoner. Denne vil være i salg fra neste uke, jeg gir beskjed.

♥ evening gown – kommer kun i denne kombinasjonen

___________________________________________________________________________________________________________

evening gown 

___________________________________________________________________________________________________________

wrap skirt / everyday dress / swing skirt 

Det er veldig viktig at du tar utgangspunkt i målene som er oppgitt på siden før du bestiller, bruk målebånd! Denne kolleksjonen skal i utgangspunktet kunne brukes av både gravide og ikke-gravide, men vi kan ikke garantere for at dette vil gjelde for absolutt alle, så derfor er det utrolig viktig at du bruker målene før du bestiller. Tailor Heaven har gjort research på dette med størrelser, og det de har funnet er gjennomsnittsstørrelser på gravidemager. Det vil alltid være noen som vil ha mindre mager og større mager, jeg som for eksempel har mindre, passer ikke alt selv, men vi har ikke laget denne kolleksjonen til meg – den er laget til gjennomsnittet, som er det letteste å ta utgangpunktet i. Det er god elastikk i klærne. Lageret er begrenset, så vær kjapp med å sikre deg din favoritt i din størrelse.

  if you want to order outside of Norway, you can! Just drop them an email – elsa@tailorheaven.com ♥ 

214 kommentarer

 1. Så mye fint! Får dere inn flere størrelser igjen? Vil ha det lilla swing skjørtet, men kun xl igjen. Trenger small 🙂 VIL HA.

  1. Jeg får opp alle størrelser, trykk på den pilen, så får du flere alternativer 🙂

 2. Hei Caroline! Jeg vurderer å begynne med LCHF kosthold, og lurte på om du kunne tenkt deg å laget et innlegg om lavkarbo for nybegynnere? Hva man burde ha i hus av bake-ingredienser, og diverse ting som du har lært deg opp gjennom årene som ikke står på andre sider. (finner nemlig ikke så mye av sånne «tips og triks» for oss som ikke er så inn i det 🙂

  Dorte

 3. Hei, gikk inn og prøvde å bestille «everyday dress», men den var utsolgt i nesten alle størrelser. Kommer den inn igjen tror du?

  1. Bare trykk på pilen, så kommer flere alternativer opp 🙂

   1. Nope… har prøvd å gå inn flere ganger, men det ser ut som det bare er XL igjen.

   2. Så synd :/ Satser på vi får påfyll til uken 🙂

 4. Ååå, så fint alt sammen ble! 🙂

  Skulle litt ønske jeg hadde en kul og vise frem i de klærne nå, men det får bli seinere. Gratulerer så mye med kolleksjonen Caroline:)

 5. Gratulerer så mye, Caroline! Du er så flink og har all grunn til å være stolt!

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 6. Ikke min klesstil i det hele tatt, men kjempefint 🙂 …nå er ikke jeg gravid lenger, lillegutt har allerede blitt 2 og 1/2 mnd :O men skulle ønske at du hadde lagd noen kule topper og bukser. Husker at alle gravidtopper så ut som en potetsekk på meg, og vanlige klær var nesten umulig å ha over magen… Også et spørsmål, når det står mage på målene, er det da der gravidmagen er størst liksom, og er da målene det maksimale du kan være rundt på magen for at plagget vil se ut/sitte som det skal? Hvis du skjønner spørsmålet 😛

  Lykke til i innspurten, og når den lille kommer 🙂 Det blir sååå spennende!

 7. Hei 🙂

  Jeg elsker den rosa/brune/lilla korte kjolen med blonder på toppen og silke nederst. Den virker så utrolig behagelig og elegant. Selv om jeg ikke er kommende mor ser det ut som en kjole som fint kunne blitt brukt uten en kul på magen 🙂

  1. Akkurat denne kjolen kan du skreddersy til deg, det har jeg gjort med min 🙂 Den kommer snart for salg 🙂

 8. Er skjørtene også laget for gravide?

  1. Dette er en mammakolleksjon 🙂

 9. Jacklinn

  jeg lurer på en liten ting eller to 😉
  Hvorfor har du valgt stoffer med så masse viskose i ? Det blir jo så fort nuppete og stygt..
  Også skulle jeg ønske du hadde laget det «missoni» stoffet i skjørt.. Lekt deg litt med det flotte mønstret..

 10. Eltasha

  Jeg gjetter på at babyen skal hete Pia, og at du har oppkalt den ene kjolen etter henne 🙂
  Gleder meg veldig til å høre navnet, er kjempespent!
  Peace out, nattaklem <3

 11. Gratulerer med kolleksjonen! Elsker wrap-skjørtet! Vurderer å kjøpe meg det selv, selv om jeg ikke er gravid 😉

 12. Wrap skirt = Crap skirt. Dette skjørtet var forferdelig.. Men den sommerkjolen er fin. Og, selvfølgelig, hver sin smak. Du skriver at rommet til ungen (som jeg for øvrig hadde laget ferdig etter barnet var født, og i takt med barnet) er fullt av navnet hennes allerede. What? Tenk om hun ikke passer til navnet, eller om det blir en gutt…..

  1. Tusen takk for hyggelige og oppmuntrende kommentarer, Millie! Jeg har nettopp bestilt meg et «crap skirt». Synes det var kjempelekkert, og det er ikke så enkelt å finne noe som ser litt elegant ut på store elefantmager. Men hvis du ser meg på gaten, så kommer du altså til å synes at jeg ser ut som crap… du er jammen sjarmerende. Og sommerkjole? Seriøst, hvor fant du den? Om ungen passer til navnet eller ikke handler vel om hvilke følelser foreldrene og de rundt har i forhold til sitt valg, ikke egentlig hvorvidt ungen passer til ditt eller datt. Det kommer vel an på smak… som du selv sier. Tenk om du hadde stått opp om morgenen, og bestemt deg for å være hyggelig fra nå av. DET hadde jammen vært noe.

   1. Glimrende svar!! Satt og hyttet med neven i enighet med deg, Fotballfrue! Selv er jeg rett og slett for feit for din stil, men plagene var nydelige!

   2. Thale, var selvfølgelig ditt svar jeg var enig i… Gikk litt fort i svingene…

 13. Jeg mener ikke å være frekk, men jeg forstår ikke at du har lyst til å identifisere deg med tailorheaven. De bildene de selv har tatt er ikke flatterende.
  Det bildet hvor du selv står i trappen iført den hvite kjolen er av en helt annen klasse; det utstråler eleganse. Bildene til tailorheaven derimot, de oser «billigkjole fra Kina».

 14. Ja kjære Thale, sommerkjolen er der den. Den ser du på Tailorheaven sine sider, og den er kjempefin! Så kanskje du ikke skal ta så hardt i du heller? Og for MEG ser Wrap skjørtet aldeles opphengt ut. Kanskje finere på ikke-gravide?

  1. Tja, jeg ser to selskapskjoler og en langermet kjole som er i «tynn strikket kvalitet, foret». Mulig det er en sommerkjole for deg. Jeg reagerer vanligvis ikke så lett, men jeg synes tonen i innlegget ditt virker usedvanlig vulgær og usjarmerende. Men mulig det bare er meg, og at du egentlig er kjempesøt og hyggelig. Det kommer bare ikke så godt frem i innlegget ditt 😉

 15. kristin

  Burde ikke dette vært merket som reklame….?

  1. Nei, dette skal ikke merkes 🙂

 16. Fin!

 17. Den brune kjolen du har på nederst til høyre, tilhører denne kollesjonen?

 18. Monica M.

  Fine bilder… :o) Good luck…!!! :o)

 19. Enkel logikk folkens: Små jenter får små mager. Større jenter får større mager. Sier ikke det seg selv? Alle som har lest bloggen til Caroline vet hvor tynn hun i utgangspunktet er. Da er det både naturlig og ikke minst normalt at magen tilpasser seg henne, og blir nettopp liten. Stor eller liten mage, det er det som er der inne som er viktigst og hun er nok like vakker som Caroline! 🙂 Lykke til med innspurten og gratulerer med en veldig stilig kolleksjon som er tilpasset både store og små mager! 😉 <3

 20. Hei Caroline 🙂

  Takk for en fantastisk blogg, den leses flittig – om ikke hver dag så hvertfall annen hver dag !

  Når det er sagt – hva anbefaler du som overdel til wrap skirt ? Jeg vurderer å gå i anskaffelse av et, da jeg venter en liten pode i begynnelsen av juli.

  På forhånd, takk for svar !

  1. Synes det passer med det meste egentlig, veldig fint med en skjorte til eller en body 🙂

   1. Body var jo en veldig god ide 🙂 tusen takk !

 21. Hei hei 🙂

  For det første, for en kjekk blogg! Har aldri lest blogg før, så du er min første 😉 du inspirere virkelig!
  Jeg falt helt pladask for klæra dine, du må fortsette med det 🙂
  Eg har et spørsmål utenom- lurte på hvor du hadde kjøpt den rosa jakka de? Hvilke merke? Den var utrolig fin 🙂
  Du kler virkelig alt 🙂

  Takk på forhånd 🙂 Ha en fin kveld!

 22. Herlige bilder 🙂

 23. Hvilken jakke er det du har på deg? Den med skinn på skuldrene.

  Lykke til med kolleksjonen:)

 24. Hei. Bor på Kverneland….er det mulig å komme å prøve kjolene?:-)

  1. Da må du nesten sende mail til Tailorheaven å høre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *