Julegaveshopping

med hjemmelaget starbucks – chai latte 

Da er vi hjemme fra årets første julegavehandel, og vi er nesten ferdig! Jeg har så stemning nå at det gjerne kan bli desember med en gang, jeg gleder meg virkelig til førjulstiden. Vi pleier jo å reise på ferie i desember, så det blir nesten litt rart å ikke komme hjem når advent nesten er over, som vi bruker å gjøre. I fjor var vi i Mexico i 15 av desembers dager, og det er klart at litt av julesteminingen forsvinner da. Eller, den forsvinner kanskje ikke, men man går liksom glipp av litt førjulstid. Så det skal bli fint å få utnyttet den til det fulle i år, og i tillegg med et nytt familiemedlem. Gleder meg 

___________________________________________________________________________________________________________

Var innom Barna Hus før vi reiste hjem, på jakt etter julegave til den lille, og da fant jeg denne skjønne bodyen som så fint matcher mitt ullundertøy fra Kari Traa. Klart vi måtte ha den *smelt*

___________________________________________________________________________________________________________

– ellers knipset jeg noen bilder med mobilen underveis i dag, så her kommer et lite shoppingjuledryss – 

1. Lars-Kristian fant seg dress! 2. Juuuultre! 3. Juuuulepynt! 4. Denne boken, hva skjer med verden? Hele sangen på norsk med tegninger til. Hjælp! 5. Matroskjole ♥ 6. Fine himmelen, nesten litt magisk. 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå skal julestemning vol. I på plass i stuen, hamstret noen nydelig juleputer og litt småtteri som fint kan stå fremme allerede nå, gleder meg til å våkne opp til en bittelitt julete stue i morgen tidlig. Vi sees da ♥ 

143 kommentarer

 1. Sara Maria

  SMELT på den bodyen!! Har samme i beige til gutten min 🙂 .. den e for liten no.. men sukk so fine dei e! <3

 2. Åh, så koselig!! Ja, det ullundertøyet fra Joha er fantastisk bra. Vi har brukt det i mange år, og det er utrolig bra. Dessuten elsker barna å bruke det. Gøy å se bilder fra «nærmiljøet» 😉

  1. Så bra å høre! Har allerede noen andre plagg fra samme, så håper hun vil like det 🙂 Ull blir jo gull for vinterbarnet 😉

   1. ….hvis barnet tåler ull, riktignok 🙂 Og det kan man jo ikke vite før man har prøvd. Vil tipse deg om å teste ut ull på den lille kroppen før du hamstrer inn, hvis ikke kan du gjøre bomkjøp.

   2. Ja, det vet jeg 🙂 Mamma måtte gjøre det samme med meg, jeg er jo født i januar 🙂

   3. Therese

    Bare vær obs på at Joha er liten i størrelsen.. Men, veldig god kvalitet!!

   4. Kristin

    Ull er gull! Og Joha er blant favorittene. Nydelige blir dere nå 🙂

 3. Så fantastisk, elsker alle de søte klærne lille Ugla har fått;)
  Dere må ha en fin kveld videre
  Klem❤

  1. Hihi, tusen takk 😀

 4. Det er alltid så koselig med julegave shopping og jeg elsker adventstiden 🙂

  Når får vi se barnerommet helt ferdig? 🙂

  1. Nå er det så uendelig mye der inne med navnet hennes på, så jeg tenkte å vente med å vise det i sin helhet til vi har avslørt navnet 🙂

   Klem!

   1. Aha.. Jeg skjønner 🙂

    Jeg gleder meg i hvertfall veldig til å se det ferdige resultatet!

    Ha en kjempe fin fredag og god helg 🙂

 5. Waaah hvor er det grønne antrekket fra? *sikle* må ha!

  1. ..? *utålmodig* 🙂

 6. Karoline

  Fysøren, for en kjole! Vakker er du, Caroline! Du får ha lykke til i innspurten nå! 😀

  1. Tusen takk 😀 Og takk! Det trenger jeg, vil møte henne!!

 7. Du er bare så smuk på billedet med den lille bodystocking, skulle gerne have byttet udseende med dig!
  Og så må jeg bare spørge, om du har fået klippet pandehår (kaldes vist lugg på norsk?) Så sådan ud på 5. billede, det klæder dig!

  1. Snille du <3 Neida, det er bare oppklippet 🙂 Tør ikke ta den helt ut 😉 Selv om jeg synes det er veldig fint, tror ikke jeg vil kle det :p

   Klemmer!

   1. AndrineK

    Å shit, jo! Det tror jeg du hadde kledd skikkelig godt faktisk! Det hadde nok blitt en stor forandring, men tror allikevel det hadde blitt superfint! Alt kler jo den smukke, vet du 😉

   2. Sølvi

    Jeg tror hun ville sett stilig ut med pannelugg 🙂 Du ville også kledd noen stilige briller, ser for meg deg med mørkeblondt hår, pannelugg til øyenbrynene og noen stilige designbrille, og skjørt, bluse og dressjakke, mens du står og leser en bok….. 🙂
    Og det er ingen krise å klippe lugg – om du finner ut at du ikke kler det, jeg pleier å ha en del spray i det og gre det bakover eller til siden, så kan jeg variere med å ha lugg og ikke ha lugg 🙂

   3. O, jeg liker bildet du maler 🙂 Kaaanskje jeg blir mer vågal i fremtiden 🙂

   4. Silje Anett

    Tror du ville kledd det godt 🙂
    Har selv klippet lugg mange ganger, og det er alltid fint helt til man vil ha den bort igjen. For da blir den sånn i veien :/
    Men man får extension lugg med klipps. Ei venninne har det, og den ser kjempe naturlig ut.
    Så skal ha meg det selv, for da kan jeg variere litt 🙂

 8. Hva skal babyen hete?:)

 9. Veldig søt body 🙂 ull er så godt å ha på kalde dager.

  Hvor er den nydelige matroskjolen fra? 🙂

  1. La ikke merke til merket (hehe), de hadde ikke så smått som vi ville ha. Men vi var i hvert fall på barnas hus 🙂

 10. Så koselig å lese bloggen din i pausen min, julestemning. Leverer masteroppgaven min i morgen, så sitter intenst med den i kveld.

  Kom på det juletreet dere hadde i fjor, og lurte på om du husker hvor dere kjøpte det og pris?

  Mammakolleksjonen var så nydelig og elegant.

  – Marte

  1. Vi kjøpte det på plantasjen 🙂 Masse lykke til <3

   Klemmer 🙂

 11. Oij, so lovely matching outfit for you and baby! Love it!! 🙂

 12. Håper ikke det var den dressen han kjøpte… Satt ikke så veldig fint :-/

  1. Her ser du en altfor stor jakke og hans egne bukser, så nei 😉

   1. Det var bra. Verste jeg ser er menn i altfor stor/liten dress. Eneste som kan bli verre er om de har toppet det hele med hvite tennissokker 🙁

   2. Hahahaha 😀

  2. Cathrine

   Ja, for det kan jo du vurdere utfra ett (litt dårlig…) bilde! For en tullete kommentar!

 13. Åh, så søtt! Mor og datter kommer til å matche så fint ilag <3

 14. Hei sann! Jeg vet ikke om du svarte på spørsmålet mitt ang. LV-lommebok, ettersom du hadde noen problemer med Spørsmål og svar – uansett, lurte på om du visste noe om hvor mye en LV.lommebok koster, og om det finnes noen billigere troverdige nettsteder som selger LV-ting?

  Takk på forhånd (btw du er kjempe pen, og digger bloggen din, går ikke en dag uten at jeg sjekker den, nesten som VG 😉 )

  1. Kjøp kun LV i autoriserte butikker, anbefaler flagship store i Oslo, de har mye lekkert 🙂

  2. AndrineK

   Louis Vuitton har ingen andre utsalgssteder enn sine egne butikker, så om du finner en nettside eller annen butikk som selger LV så er det fake, enkelt og greit.
   Men man kan jo finne pent brukte LV produkter til en billigere penge på finn.no f.eks.:) Bare vær obs på at det finnes veldig gode kopier, så be om kvittering så du ikke betaler masse penger for noe som faktisk er en kopi, er mitt tips i hvertfall. Mange skriver at de har kastet kvitteringen eller at den er borte, men om man har brukt så mye penger på en vare, så tar man også godt vare på kvitteringen, tenker jeg da. 🙂

   1. Nina! Priser kan du finner her (i USD): https://www.louisvuitton.com/front/#/eng_US/Collections/Women/Small-Leather-Goods

    Min erfaring er at prisene i den norske butikken i Oslo faktisk er noen hundrelapper lavere enn den amerikanske prisen på nettet. Ta deg en tur til Oslo og kjøp i butikken 😀 det du sparer ved å kjøpe (ekte) på nettet er marginalt, og det er mye kjekkere å kjøpe det i en fysisk butikk 🙂

    Hvis du bestemmer deg for å kjøpe online, få det autorisert på forum.purseblog.com (det er gratis).

 15. r sjelden å kommentere, men det går ikke en dag uten at jeg titter innom denne fantastiske inspirerende bloggen! Du stråler og ser helt fantastisk ut!
  Men jeg lurer på et par ting..
  1. Hvor høy er du? Og Lasse?
  2. Hvor høye er de høyeste hælene dine?
  3. Hvor høy blir du når du bruker høye hæler?
  Jeg personlig elsker hæler, men føler meg skyhøy når jeg går med hæler. Kan ha noe med at jeg omgås med lave venner hele tiden å gjøre, men føler meg alltid trist og lei meg siden jeg ikke kan gjøre det jeg alltid har elsket – å gå i høye hæler! 🙁
  (Er rundt 166 – 169 cm høy)

  Ellers så ønsker jeg deg all mulig lykke med svangerskap og fødsel! <3
  Stor klem!

  1. Tusen takk 🙂

   1. jeg er 170 og han er ca. 178.
   2. det vet jeg ikke 😉
   3. det kommer an på hælhøyden 😉
   4. Det er ganske stor forskjell på å være 166 og 169 – men jeg synes ikke høyde spiller en rolle om du trives i hæler 🙂 Go for it!

   Klem 🙂

  2. Jeg er 180 cm høy og bruker høye hæler, noen på 9 cm, noen lavere og de høyeste er på 14 cm (skoene er 4 cm foran, så det blir bare 10 cm høye hæler).
   Er høyere enn alle vennene mine, men noen av de blir på min høyde om de går i høye hæler.
   Jeg stikker meg ut veldig i folkemengden når jeg bruker skoene som er 14 cm høye, men jeg tenker at så lenge jeg faktisk klarer å gå pent med de på så gjør det ingen ting om jeg har høye hæler. Bruker ofte lave sko eller sko med litt hæl når jeg er med vennene mine på rundt 150-160 cm.

   Er bare smak og behag og en smule selvtillitt som skal til så går det fint å bruke høye hæler når man er med lavere veninner.

  3. Jeg er 176 og bruker høye hæler når jeg får anledning. Man skal være stolt over å være høy og våge vise det frem! 🙂
   Ikke tenk så mye på hva andre gjør og synes, gjør det du selv liker 🙂

 16. Benedicte

  Åh, nå kjente jeg julestemningen komme krypene 😀 Deilig at det er mørkt ute nå, så kan jeg late som det er er desember og herlig vinter ute 😀

  1. Hehe, så godt! Finnes jo (nesten) ikke noe bedre 🙂

   Klemmer!

 17. Hei!
  Hvilken størrelse bruker du i ullundertøyet fra Kari Traa? Tenkte å bestille det fra nettet, og tror jeg er samme str som deg 🙂

  1. Om du har samme strl. som meg vil du oppleve det som litt stort, i hvert fall underdelen. Jeg har strl. S, de hadde ikke mindre 🙂

   Klem!

 18. Ååå så koselig 😀

 19. WÆÆ :O For en kjekk mann du har *missunelig* haha 😀 For en skjønn body! Den kommer til å passe prinsessa deres, like godt som du passer ditt nydelige ullundertøy 🙂

  1. Han er kjekkest i verden! Tusen takk 😀

 20. Kjære Caroline,

  Det er så fantastisk inspirerende å følge bloggen din!
  Ønsker deg og Lars Kristian masse lykke til med den lille – men først litt advent for dere to!
  Er så enig i at denne tiden er magisk – så koselig!

  1. Så koselig å høre, jeg blir så glad 🙂 Tusen takk for fine ord, vi gleder oss jo så fælt til å møte datteren vår nå 🙂

   Klemmer!

 21. Henriette

  Hvor har du kjøpt den nydelige kjolen? For en flott farge!! 🙂 🙂

 22. Katrine

  Wow. Du ser aldeles fantastisk ut Caroline! Sååå fin i den grønnfargen, og så fin på håret!
  Nå ble jeg virkelig nyskjerrig… Har du kortere hår foran enn bak? Hvor på ansiktet er det korteste du har klippet?
  Jeg syns det alltid er så vanskelig for når det blir for kort foran vil det ikke inn i hestehale eller tutt, men når det er for langt ser det bare tungt og slapt ut, og ikke sånn som den nydelige luggen på bildet ditt!
  klem!

  1. Uæ, tusen takk 😀 Jeg har det ganske oppklippet foran, det korteste er til haken min sånn ca. 🙂

   Klemmer!

 23. Ååå, så koselig! Julen kan bare komme nå, altså 🙂

 24. Kristin

  Fiiiine blomsterkrukker!!!! Hvor har du kjøpt dem?:)

  1. Plantasjen 🙂

 25. The sailor dresses are really cute and you look wonderful <3 The green dress is so awesome on you that I now honestly thinking about a similar styling with my green dress, but I think equal what I will do you look always better 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 26. Christine

  Åh, det er så koselig å lese om dine juleforberedelser når man selv ikke har tid til det enda på grunn av eksamenslesing. Kos deg! Og forresten, etter å ha kommet over de negative kommentarene rundt deg og din graviditet føler jeg at jeg ikke kan få sagt det nok: Du er nydelig som gravid Caroline og magen din passer deg helt perfekt! Det er like koselig og inspirerende å lese bloggen din nå, som det var før du ble gravid og jeg gleder meg til å følge deg og hverdagen din videre. Ønsker dere en fantastisk førjulskveld <3

 27. Pleier ikke å kommentere men måtte bare i dag. Du ser helt fantastisk ut og den skjønne lille magen. Ahh. Dukker opp fine minner fra en herlig tid her. Nyt den siste tiden som gravid ; )

  1. Så hyggelig å høre, Monica! Jeg blir så glad 🙂

   Klemmer!

 28. Christina

  Hvor er de fine sokkene dine fra?
  Så sååå behagelige ut!
  Førjulstid, nyt den <3

 29. Elsket antrekket! Den kjolen var utrolig nydelig på deg, den fargen kledde du! 🙂 hvor er den og capet fra? Kanskje det også vil kle en som ikke er gravid? 🙂
  Ha en fin kveld! 🙂

  1. Ja, det er ikke-gravide klær, så det passer garantert 😉 Kjolen er fra my-wardrobe 🙂 https://www.my-wardrobe.com/no/b-sh/luigi-long-sleeve-fitted-bottom-dress-980761 og capen er dessverre noen år gammel, fra sara kelly / ellos 🙂

   Klem!

 30. hvor er de strømpene dine fra:p? vakker som alltid da:))

  1. snille du! Takk 🙂 De er fra barfota, så utrolig varme og gode 🙂

 31. Ååå så koselig!! Jeg gleder meg sånn til jul at jeg vet ikke hva. Også er jeg så spent på deres vegne, nå kan det jo ikke være lenge til dere er tre! De fleste føder før termin..? Eller det kan være bare noe jeg har fått for meg. Spennende er det uansett!
  Må legge til at oppskriften du la ut i går så helt nydelig ut! Gleder meg til å prøve. Ha en deilig kveld! 🙂

 32. Cathrine

  Gleder meg såå til jul! Er så glad for at det finnes andre enn bare meg som eeelsker julen også. Gleder meg til å se hjemmet deres julepyntet 🙂 Kjempesøt body forresten!

  Og så må jeg nesten prøve meg på å stille et spørsmål. Jeg vil egentlig ikke, liker ikke å stille spørsmål som du sikkert får en hel haug av, men jeg blir så forvirret! Jeg har skjønt at du liker Ole Henriksen veldig godt, men av de øyekremene du har brukt, hvilken av dem liker du best? Jeg har lyst til å kjøpe meg en øyekrem, men aner rett og slett ikke hvilken jeg skal velge. Det er så mange å velge mellom. Har lyst på alle, men må jo velge meg ut èn :p

  Ha en fin kveld og en god natt, Caroline 🙂

 33. Du er så utrolig vakker Caroline <3 Lykke til med siste innspurt! Får vi snart ett nytt magebildet ?:)
  Ha en fin kveld 🙂

  1. Takk 😀 Nå er det jo bare 2 uker siden forrige gang, og jeg tror det holder nå 🙂 Men vi får se om det passer seg sånn når / hvis jeg går over 🙂 Ellers er det mulig jeg legger ut på insta, der føles det rettere 🙂

 34. Camilla

  Hei, jeg har et spørsmål ang smilelab tannbleiking da jeg vet at du har brukt/bruker det. Hvilken side skal mot tennene, den med «bobler» eller den helt glatte siden?:-)

  Elsker bloggen din! Leser den hver dag! Og gratulerer med den lille prinsessen i magen, ikke lenge igjen nå før vi får se henne 😀

  1. Den siden med blekemiddelet på må mot tennene, så jeg regner med det er siden du referer til med bobler? :p

   Klemmer 🙂

  2. Bergliot

   Mener det er den helt glatte siden som skal mot tennene, og at den andre siden er litt «ruglete». Men det ser du jo når du tar de av pakningen. Den siden som er mot plastbiten er den som skal mot tennene=)

 35. Ah, vi har også vært på julegavehandel i dag! Ble til og med noe til mor selv, nemlig stor stjerne for stuevinduet til adventstiden! 😀 Ellers er jeg nesten ferdig med alle julegavene, og holder nå på å pakke for fult! Så utrolig koselig denne tiden!

  1. Å, koselig 😀

 36. Guriland, den grønne kjolen, superfin! Er det en mamma-kjole?

  1. TAKK 😀 Nei, men jeg bestilte den i håp om at magen skulle få plass pga draperingene, og det beste av alt er at den da også kan brukes i tiden etterpå, for det er i riktig strl. Sjekk den gjerne ut, du finner den her: https://www.my-wardrobe.com/no/b-sh/luigi-long-sleeve-fitted-bottom-dress-980761

   Klem!

 37. Haha, Hugo <3 Han kom seg ikke litt nærmere? Smelter av den vofsen!

  1. Han er så rar! Og spesielt nå for tiden. Ligger i fanget mitt i skrivende stund 🙂

 38. Så deilig å være nesten ferdig med årets julegaver:) Jeg fødte ikke til termin, så lurte på hvordan du har forberedt deg på å gå overtid?

  1. Har ikke forberedt meg på annet enn at jeg vet jeg kan gå over, og at jeg mest sannsynlig gjør det 😉 De fleste førstegangsfødende gjør jo det, og jeg føler virkelig ikke at jeg er i nææærheten av å føde akkurat nå :p

   1. Stemmer ikke at de fleste førstegangsfødende går over tida. Det er en litt større andel av førstegangsfødende som går over tida sammenlignet med de som har født før. Men altså ikke flesteparten som går over termin 🙂

   2. Ja, dessverre er det sånn … Godt du er postiv! Men viderfører tipset jeg fikk:) Tenk at termindatoen er den siste dagen du evnt kan ende med å gå over. Fantastisk flott mamma kolleksjon, gleder meg til å bli gravid igjen.

 39. Har du fortsatt Acne Naia-kjolen i svart? Er veldig interessert i å kjøpe den hvis det er e str. 34 eller 36 🙂 klem!

  1. Ja, men den vil jeg gjerne beholde, er så tidløs 🙂

   Klemmer!

 40. Et utrolig stemningsfylt innlegg 😀

 41. Hei 🙂 Skulle bare si at det er noe rart med siden, for uansett hvor mange ganger jeg har oppdatert den, så har ikke et nytt innlegg kommet 😛 Gikk til slutt inn på facebook, og da så jeg at det var noe 🙂 Trodde du hadde dratt på fødestua nå! 😛 Har internet Explorer som nettleser 🙂 Tenkte du kanskje ville vite det 🙂

  1. Tusen takk for at du sier ifra! Skal be teknisk sjekke dette 🙂

   1. Marianne

    Har opplevd samme problem som B her!

 42. Christine

  Hei!

  Vet du om den barberkremen du tipset om fra coverbrands kun kan brukes ved bruk av barberhøvel, eller funker den like bra til maskin? Ville kjøpt den i julegave til pappa, men vet at han bare barberer seg med maskin.

  Ha en fin kveld 🙂

  1. Godt spørsmål 🙂 Jeg ville hørt med Coverbrands eller googlet merket, jeg er usikker :/ Beklager!

 43. Madeleine

  Jeg så deg på Herkules idag! Skulle gjerne tatt et bilde med deg men var for sjenert til å gå bort, hehe. Du er en inspirasjon!

  1. Nei, det skulle du bare gjort 🙂 Tusen takk! 🙂

 44. Helene B

  Jeg har vært en av de «stille leserne» dine. Altså jeg har lest bloggen din i 4 år og kommentert kanskje 3 ganger. Men i dag må jeg faktisk fortelle deg hvor utrolig flott blogg du har, hvor snill og hyggelig du virker. Og ikke minst hvor sterk og stabil du virker. For det finnes jo alltid drittslenging uansett, men du fortjener kun det beste og jeg unner deg alt godt 🙂
  En stooor klem !

  1. Tusen takk, Helene <3

 45. Caroline!! Du MÅÅÅ bare ha denne også da!!!!: https://www.handlegaten.no/barn/joha-ullkjole-jaquard-fugl?variant=2507

  😀 😀 😀

  «Støtt nisjebutikkene! Kjøp julegavene på http://www.handlegaten.no!!» 🙂

 46. Elisabeth L

  Du kommer til å bli en strålende mamma, Caroline, og er sikker på at Lars-Kristian blir en like god pappa:D dere virker så omtenksomme, den lille jenta er så heldige som får to så vakre foreldre <3 Nå er det virkelig ikke lenge til igjen merker jeg!

  1. Tusen takk, snille du!

 47. Herregud så søt body ! Og den matchet jo helt perfekt ! :)))

 48. Boken kom før «the Fox» sangen. Men er først blitt «inn» nå 🙂

 49. Såå koselig med julegaveshopping, snart ferdig selv, men sliter med en siste ordentlig gave til kjæresten. Du kunne vel ikke laget et innlegg med fine gavetips til kjærester? Hihi. Hvis du får tid selvsagt, det hadde hvert fall jeg satt stoor pris på!

  Gleder meg så på deres vegne med den lille i magen!! Gleder meg til å se hvor vakker hun blir med så vakre foreldre! <3

 50. Hei! Jeg spurte om det her om dagen, men kommentaren min er blitt borte; Har du restylane i leppene nå? De er så fine! Har lyst til å,prøve selv, men tør ikke…

  1. Nei, har ikke restylane nå 🙂 Dette kan man ikke ta under graviditet og amming.

 51. Tusen takk for en fantastisk blogg! Jeg er inne og sjekker flere ganger om dagen og det har virkelig blitt en rutine:) syntes det at blitt vel mye baby snakk den siste tiden, men likevel er det bra at du skriver om den tiden du er inne i, det er jo nettopp derfor jeg er avhenig av bloggen fordi du skriver om din hverdag 🙂 lykke til nå fremover, gleder meg til å følge bloggen videre og ikke minst til du har født! Masse lykke til søta<3

 52. For et nydelig ullundertøy, og det samme med bodyen! 🙂 Må si du kler den fargen utrolig godt Caroline!
  Åh som jeg gleder meg til julegavehandelen også, og til å pynte til jul. Skulle gjerne begynt i dag selv, men vet ikke hvor fornøyd mannen hadde blitt da.. Hihi. Får hente litt inspirasjon hos deg når du viser frem julestuen, og snike inn litt småting her og der.

  Tenk at dere snart har et lite menneske til hos dere da <3 Det er en rar tanke. Ikke lenge siden min lille kom til verden, men nå begynner det å føles så naturlig, akkurat som om dette var meningen, og han hører jo bare til her hos oss <3 🙂

 53. Lyckliga Ingrid

  Åh, jeg også liker så godt førjulstiden. Kjøpe litt gaver her og der, pynte litt og litt. Utrolig koselig! Du var veldig fin med oppklippet hår og jeg tror du hadde kled pannelugg også.:) Jeg klippet det nettopp, og det tok meg bare 5 år å bli helt sikker i min sak *ler* Men jeg har kun fått gode tilbakemeldinger da.

  Har du forresten planer om å lage et «julegave-tips-innlegg»?

  *klemmer*

  1. JA 😀 Det har jeg planer om, blir noe lignende det i fjor, men det kommer 🙂

   Synes lugg er skummelt, selv om de alle jeg kjenner og gjør endringen, ser dødsbra ut med det, er det ikke så mange som er fornøyde selv. . utrolig nok 🙂

   Klemmer!

 54. Christine

  Det er så koselig å lese om dine juleforberedelser når jeg selv sitter midt i eksamensperioden og på ingen måte har tid til å tenke på jul. Kos deg =) Og forresten, etter å ha kommet over noen av de negative kommentarene rundt din graviditet, føler jeg at jeg ikke kan få sagt det nok: Du er nydelig som gravid Caroline! Du stråler og magen din passer deg helt perfekt. Det er like koselig og inspirerende å lese bloggen din nå som før du ble gravid og jeg gleder meg til å følge deg og din hverdag videre. Ønsker deg en herlig førjulstid <3

 55. Ser ut som en utrolig koselig julehandel!

 56. Hei! 🙂 Jeg lurte bare på om babyen din er litt mindre enn vanligvis? (Positivt ment!) Du har en så «liten» (I forhold til kanskje mange andre som har kjempestore) og fin mage til å være så langt på vei. Hva er hemmeligheten?

  Lykke til videre! 🙂

  1. Nei, alt fra 2.5-4 kilo er faktisk innenfor normalen hva gjelder fødselsvekt, og vi har fått vite at vår baby vil veie rundt 3 kg., men feilmarginen er veldig stor, da 🙂

 57. Hvis du lurer på hva som skjer med verden og The Fox: Her har du en video med The Fox på tegnspråk: https://youtu.be/rm9FfEYRmt4

  Fantastisk at populære låter blir tilrettelagt slik at mange kan ta del i det. Ingen ting er jo bedre enn det! 🙂

  1. Haha, kjempegøy 🙂

 58. Kjære Caroline! du aner ikke hvor mye glede du bringer i hverdagen min 😀 du er så inspirerende og flott at jeg har ikke ord! jeg vil bare si at du er rett og slett blitt mitt forbilde 🙂 bare all jobben du legger ned i bloggen din og bildene du/dere tar, er helt utrolig 🙂 du er så godhjertet, positiv, du har gode verdier, du er så voksen av deg men samtidig så finner du barnet i deg ved hver anledning du får 😀 det har vert utrolig spennende å følge deg alle disse årene og jeg gleder meg til å forsette! 😀 du har også snudd min oppfatning av graviditet. har alltid fått høre at det ødelegger kroppen og er så vondt og fælt og alt det der, men du har virkelig fått meg til å se på det annerledes 😀 alle svangerskap er selvfølgelig forskjellige, men du viser at en trenger ikke snu opp ned på alt selv om man er gravid 🙂 jeg har fått et mer avslappet forhold til det, takket vere deg <3 gleder meg til det blir min tur en dag 🙂 dette ble en lang kommentar, men nå måtte jeg bare dele litt kjente jeg 🙂
  elsker forresten at du begynner med julepynt og stemning på bloggen, jeg er i samme modus selv og ELSKER alt ved julen 😀 kosligste tiden <3
  håper du får en fantastisk helg med juleverksted og kos, og masse lykke til med innspurten av svangerskapet 🙂 er hjertelig takknemlig for at du deler så mye av deg selv, du er fantastisk! klem <3

 59. Hei. Jeg har aldri kommentert før, men har vært fast leser siden før du giftet deg. Vil bare takke for at du har så god kvalitet på innleggene dine, og at du blogger jevnlig. Her er det alltid oppdatert og av høy kvalitet 🙂 Masse lykke til i den spennende tiden fremover 🙂

  1. Så koselig å høre, Lise! Tusen takk <3 God helg 🙂

 60. Karoline

  Når har dere tenkt til å avsløre navnet hennes? Og hvilken butikk var det som hadde all den julepynten på det ene bilde du la ut? 🙂 Ha en strålende helg, alle tre 🙂

 61. Elisabeth

  Jeg hadde også termin 1.desember for fire år siden, og hun kom plutselig 19.november. På tirsdag har jeg ei 4 år gammel nydelig lita jente 🙂 Lykke til med innspurten. Det blir alt annet, men mye større enn det går an å forestille seg 🙂

  1. Å, så herlig! Gratulerer på forskudd 🙂

 62. Ikke ofte jeg legger igjen en kommemtar fra meg her, men men må bare si at du er en stor inspirasjon!! 🙂
  Jeg er så tiltaksløs for tiden, og har mye jeg skulle ha gjort.. Men kommer aldri i gang med noe..!
  Men da er det jo bare å ta en titt innom bloggen din for å hente litt motivasjon og inspirasjon, og vips så er jeg i gang igjen!! 😉 🙂

  Sønnen vår har også den bodyen fra joha (bare i en annen farge, selvfølgelig!)! Den er helt super!! 🙂
  Du har sikkert hørt om det før, men Nøstebarn har også utrolig mye fine og fantastiske ullklær til både store og små!! 🙂

  Lykke til framover!! 🙂

 63. Du får alt til å virke så perfekt. Og den søte bodyen da.. det er *smelt ja… Jeg gleder meg slik på deres vegne. Masse lykke til igjen …

 64. M e r e t e

  God morgen solstråle 🙂 Jeg er i desperat behov etter en rød kjole, skal feire jul på Gran Canari i år og trenger h j e l p… tråler opp og ned nettsider men finner ingenting, kan du hjelpe ??

 65. Så herlig, denne tiden – husker det så godt selv. Bare venter, lengter og er spent! Masse lykke tid med alt som kommer, har på følelsen av at du har en tøff fødekvinne i deg jeg 😉 Jeg synes selv at det var en enorm opplevelse å føde mine to barn, vondt ja- men det går over! Gruer meg absolutt ikke til jeg forhåpentligvis etterhvert skal gå i gjennom det både en og flere ganger til 😉
  Følger med dere og er veldig glad på deres vegne over lille jenta i magen og det nye livet dere snart skal få <3

 66. så fin body! <3
  og jeg syns den boken er morsom jeg! 🙂

 67. Alexsandra

  Her blir det også julegaveshopping i helgen! 🙂
  Nydelig body!
  God helg til dere! :))

 68. Hei! Ser du liker merinoull og vil ikke gi deg noe negativt for det.
  Men du burde sjekke opp hvor ulla kommer fra for opp til 90% av merinoulla er mulesting brukt.
  En grusomm metode for og bedre ull kvaliteten.
  Her er linken til nrk om det.

  https://www.nrk.no/kultur/boikotter-merinoull-1.5195539

 69. Hehe, det ser ut som øyne, nese og munn på inngangsdøra 😛 Eller som en ugle kanskje?

  Skal babyen hete Nelia?

 70. Hey Caroline,

  can you tell me where you bought the onzie you are wearing, on the foto next to the fireplace?
  Thank you,

  Xoxo
  Andrea

  1. Not sure what onzie is? :/

   1. Andrea

    On the picture where you sit next to the fire, you are wearing kind of a body suit or overall? It looks really cosy 🙂

   2. It’ s a two-piece 🙂 wool underwear 🙂

   3. Andrea

    The purple bodysuit/overall/pyjama that you are wearing on the picture next to the fireplace! It looks so good and cosy 🙂

   4. Det betyr en body eller noe som har overdel og underdel sammen – men det du har på deg er vel en genser og bukse? (to deler?)

   5. Where did you buy it then? 🙂

   6. This is a set from Kari Traa / getinspired 🙂

 71. Viktoria

  Hei! Du er en så stor insperasjon. Elsker juletider og gleder meg på dine vegne til babyen kommer 🙂

  Hvor har du forresten kjøpt de hvite ull?sokkene på det siste bildet? de var super fine.

 72. Elsker den bodyen! Har kjøpt den i blå til mitt lille søskenbarn som (forhåpentligvis) kommer til verden i løpet av den neste uken 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *