Silkemyke lepper: Sara Happ

annonse 

Jeg har blitt introdusert for et nytt merke den siste tiden, og jeg er frelst! Merket er Sara Happ og fokus er mykt resultat med ubeskrivelig nydelig duft! Sara Happ er en serie leppeskrubber som dufter av alt fra crème brulée til sparkling pink grapefriut. Den gjør leppene silkemyke, og dersom du følger opp med lip slip etter en omgang med skrubben, vil du få de mykeste leppene du noensinne har hatt. Kjendisene elsker dette produktet, og er blant andre Olivia Palermo, Rachel Zoe og Lauren Conrad sin favoritt. Og nå er de også min favoritt! Så disse produktene anbefaler jeg virkelig og innpakningen er så sukkersøt at det også er den perfekte venninnegave.

___________________________________________________________________________________________________________

soft lips 

♥ yndling: sparkling pink grapefruit og crème brulée etterfulgt av the lip slip one luxe balm. Alt sammen til å spise opp. 

♥ bruksanvisning: masser en generøs mengde på leppene med passe harde bevegelser. Tørk bort med papir og påfør the lip slip umiddelbart. Gir et skinnende resultat! 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg må også tipse om dette gavesettet, red velvet and lip slip. Det er helt amazing, dufter så godt og pakningen er jo veldig julete. Perfekt for såre vinterlepper, du får både skrubb og balm i pakken. The lip slip fukter leppene og gir en veldig naturlig glans. Dessverre er dette gavesettet i ferd med å bli utsolgt, men du finner de samme produktene separat hos makestyle, uten gaveinnpakningen. Her er skrubben og her lip slip.

___________________________________________________________________________________________________________

skin softness

Ved siden av leppeskrubber, kommer også Sara Happ med et helt nydelig produkt for kroppen. The body scrub er silky, fuktighetsgivende og ikke fet. Lett nok til å ikke skrubbe for hardt, og grov nok til å fjerne selv den hardeste hud. Duft: Vanilla Bean. Need I say more? Finnes her.

___________________________________________________________________________________________________________

Produktene er ikke testet på dyr, og jeg både tror og håper at skrubbene er sånn ca. spiselig, ettersom jeg føler at jeg har spist dessert flere ganger daglig i løpet av testeperioden *mums*

Makestyle gir deg som leser bloggen min 15 prosent rabatt på alle produkter fra Sara Happ, koden du bruker er Frumakestyle46, og den er gyldig i 1 uke. Du finner hele sortimentet her.

___________________________________________________________________________________________________________

Og dere! Nå har makestyle og jeg en konkurranse gående hvor du kan vinne et gavekort på 5000,- fra nettbutikken deres. Du deltar ved å klikke her

– ♥ –

65 kommentarer

 1. Åå, jeg sitter nettopp å tenker gjennom julegaver og ting jeg ønsker meg selv, det var noen perfekte tips! Tusen takk, du er fantastisk. Ha en kjempefin kveld videre! 🙂

  1. Så bra 🙂 Disse er så fine!

 2. Kristine

  Hei Caroline! Er sikkert ikke rette innlegget å si dette på men jaja:-) Ville bare ønske deg masse lykke til med fødselen og resten av det nye spennende livet som mamma. Tror du blir en kjempe bra mor, igjen masse lykke til!:-)

 3. Har du ikke permisjon?

 4. Heei 🙂
  Jeg bare lurte på om noen av de har en naturlig smak/duft eller om en av de ikke er så sterk som de andre?

  1. Synes alle er veldig naturlige, kanskje du burde gå for lemon? Den minner litt om FOX 🙂 Lavender kan bli litt for «spa» 🙂

   1. Ja kanskje det 😀 Takk for svar 🙂

 5. Åh, takk! Dette var ett perfekt tips!
  *kjøpt og betalt*

 6. Hei 🙂 Lurte bare på om du bruker å vaske bort leppeskrubben med vann? Eller bruker du bare tørt papir? 🙂

  1. bare som beskrevet i innlegget, tørk bort med papir 🙂

 7. Kommer du til å ha like mange annonser som vanlig nå når du har gradert permisjon? Hvor mange prosent permisjon har du? Tenker siden du sa at du har tatt permisjon fra de andre oppgavene du har bortsett fra selve bloggingen. Krever vell en del ekstra med slike annonser.

  1. Ja, det krever ekstra jobbing, og derfor har jeg bare annonser 2 ganger i uken 🙂 Jeg har som sagt gradert permisjon 🙂

   1. Men er det ikke 2 i uken du alltid har hatt da?

   2. Jo, som regel har jeg to annonseinnlegg i uken. Noen ganger kan det bli tre, andre ganger kan det bli ett. Det kan variere, men i snitt så er det to.

 8. Jeg får ikke linken til konkurransen til å virke…

  1. Så rart, den fungerer fint her. Hva får du opp?

 9. Reklame reklame reklame reklame reklame. Elsker at ALT man trenger i livet kan kjøpes på Coverbrands eller Makestyle.

  1. Det har jeg aldri sagt at det kan, men så flott at du føler at du kan det 🙂

   Jeg er trofast mot mine samarbeidspartnere og ønsker å ha et knippe faste enn mange forskjellige med ulike produkter, dette har med troverdighet å gjøre, som er veldig viktig for meg. Jeg har brukt begge disse nettbuikkene i henholdsvis 3 og 4 år, og anbefaler produkter etter flere uker med testing, samt produkter jeg selv har på badehyllen. Det synes jeg er kjempefint, i stedet for å reklamere for ulike nettbuikker her og der. Dette kunne jeg lett gjort, med det ønsker jeg ikke. Når det er sagt, annonseinnlegg har jeg kun 2 ganger i uken, denne uken faller de på mandag og onsdag, en annen uke på andre dager. Bloggen er jobben mnín og tross alt noe jeg bruker inntill 10 timer på hver eneste dag, for å gi leserne mine en god blanding og en fin blogg. Dersom jeg skal slutte med 2 annonser i uken, må jeg også slutte med 3 innlegg om dagen, da jeg må få meg noe annet å gjøre. Om du ikke liker bloggen min og tipsene mine, er du mer enn velkommen til å ikke lese her, det er ingen som tvinger deg 🙂

   1. Mon tro om Anja sitter og skriker «Reklame, reklame, reklame, reklame!» når hun ser på TV også (med mindre hun bare ser på Nrk da). Hvem tror du betaler lønnen til alle som jobber foran og bak kamera på TV2, Anja? Hvis du ikke vet svaret kan jeg hjelpe deg: ANNONSØRENE» Reklamen med andre ord. Det er ikke forbudt å tenke selv om man leser en rosa blogg.

  2. Selvfølgelig kan ikke ALT man trenger i livet kjøpes på Coverbrands eller Makestyle. Men små ting som en krem eller en neglelakk kan faktisk spre litt glede de også, og bli små lyspunkter i hverdagen! 🙂

   Når det gjelder denne typen innlegg, så er det *helt* opp til deg om du ønsker å følge tipsene til Caroline eller ikke. Personlig synes jeg tipsene/reviewene er kjempebra- fine bilder, gjennomtenkte anmeldelser og skikkelig forseggjort totalt sett. Har nylig fulgt Caroline’s tips om hudpleieproduktene fra Ole Henriksen og er helt frelst selv- huden har vel aldri sett så bra ut, og jeg har fått et skikkelig selvtillits-boost 😀

   Så tusen takk for tipsene Caroline, kommer garantert til å teste ut Sara Happ også! 🙂

 10. Cathrine

  Takk for tips!! Har slitt i mange år med flassende lepper som sprekker opp så dette gleder jeg meg til å prøve! Kjøpt og betalt 😀

 11. Da er Red Velvet giftset bestilt til meg selv og Sparkling pink grapefruit bestilt til to venninner som julegave. Gleder meg til å prøve! Takk for rabattkoden 🙂 Lykke til med innspurten og målgang – ikke lenge til nå! Du virker vel forberedt, både fysisk og mentalt – dette fikser du lett Caroline!

  1. Tusen takk, Lene! Håper du har rett 🙂

   Klemmer!

 12. Heisan! Har du noen gode julegavetips til mannen og sønner på 17 og 20 år? Fikk så gode tips i fjor:-) Lykke til med verdens beste julegave – en baby! Klem Astrid

  1. Skal lage et lignende innlegg i år 🙂 Håper dte komme ila. neste uke, med mindre jeg føder :p Så du coverbrands-tipsene?

   Klem!

   1. De må jeg kikke litt nærmere på:-) Takk for tips.

 13. Har du tatt permisjon fra «oppskrifts-onsdag»? I så fall venter jeg med å lese bloggen din fram til den er tilbake igjen, siden det er det jeg setter mest pris på.

  Det fungerer forresten ganske dårlig å legge inn kommentarer for meg nå, jeg klarte det så vidt nå, tror jeg, men etter mye om og men og noe er tydeligvis forandret. Sitter på mac, kan det ha noe å si?

  1. Neida, men det er ikke meningen at det skal være noe fast tidspunkt på det 🙂 Det kommer i løpet av onsdagen, jeg holder på med det nå, måtte lage maten og ta bilder etc. først :/

 14. Flotte tips! Jeg har lenge vurdert å prøve ut Sara Happ. 🙂

  Ser at de har lipglosser fra samme merke også. Har du prøvd de? 🙂

 15. Kommer det ikke oppskrifts-onsdag i dag? 🙂

  1. Kommer som siste innlegg 🙂

 16. Kjedelig for oss som ikke er på fb da;) vi får jo ikke deltatt i konkurransen..

  1. Ja, beklager det! De ønsket å holde konkurransen der.

 17. For et fantastisk innlegg å møte etter en lang dag med lesing til eksamen!

  Jeg har slitt med tørre lepper som sprekker og blir knusktørre, ingen lepomader/kremer/balmer eller noe fungerer -da de blir like tørre igjen. Har altså skjønt at jeg må investere i en leppeskrubb. Dette var med andre ord midt i blinken for meg. Også med 15 prosent rabatt + gratis frakt denne måneden = Jeg er fornøyd. Sparkling pink grapefruit og The lip slip one luxe balm er nå (i hvert fall i morgen tidlig med posten) på vei hjem til postkassen min 🙂 Hurra!

  Så tusen hjertelig takk for tips og rabatt! Vil legge til at jeg syns det er fantastisk at du er lojal med dine samarbeidspartnere, og tar anbefalinger og utprøvinger så alvorlig som du gjør. -Og dermed ikke anbefaler hva som helst til oss. Det er beundringsverdig og settes utrolig stor pris på! De leserne som ikke forstår at dette er jobben din som gir deg din inntekt til livets opphold -og at bloggen dermed ikke BARE kan handle om hva du har gjort ila dagen, -de må jeg nesten le litt av. Tydeligvis ikke alle som skjønner hvordan ting fungerer, og hvor elegant og troverdig du får alt til å gå rundt!

  Sist, men ikke minst: Takk for at du skal se om du får til et julegave-innlegg med tips til »fellesgaver»! Alltid så hyggelig å få svar hos deg på kommentarene som sendes inn!

  Ha en fortsatt fin kveld! Klemmer!

 18. Kommer det en oppskrift i dag ? 🙂

 19. Elsker disse, perfekt julegave til venninne, søster, mor osv. Har allerede kjøpt 😉

 20. Hei 🙂 kjempefine tips! Dette er ikke rett innlegg å spørre på, men hvordan lager du de nydelige krøllene du hadde på avslutningsmiddagen med fotballen og den svarte og hvite kjolen? Når jeg lager krøllene blir set bare alt for mye

  1. Bruker mast vol. 2 🙂 Har du sett videoen? 🙂

 21. Så skjønne innpakninger! Er veldig nysgjerrig på disse produktene kjenner jeg 🙂

 22. Perfekt julegave da! Har du noen favoritter når det kommer til smak? 🙂

 23. Tusen takk for perfekt julegavetips, OG lykke til med ukene fremover.:)

  Forresten, du er veldig flink til å svare på kommentarene dine. Det er noe lesere setter pris på 🙂

  Ha en fin kveld videre, fine du 🙂

 24. Hei flotte Caroline! Du har jo flere utfyllende innlegg om julegavetips, men jeg lurer på om du kunne gitt noen tips om hva man kan gi til de små? Er ikke alltid klær og «basic» leker er like morsomt.

  Håper du har en fin dag 🙂 Klem

 25. Åh, de så nydelig ut. Om det er mulig å spise dem er det jo bare en bonus 😉 Tror nok jeg må gå til anskaffelse av en eller to av disse! Har en stund nå vært på utkikk etter en skrubb til leppene og disse var så utrolig søte at jeg ikke tror jeg klarer å motstå dem 🙂

  Tusen takk for tipset og for rabattkode 🙂

 26. Frederikke

  Hei Caroline!
  Først vil jeg bare si tusen takk for det fantastisk inspirerende arbeidet du legger ned i bloggen, og alt du deler med oss!
  Det er så fantastisk å lese gjennom din som en belønning nå midt oppi eksamenslesing og mye annet stress, ett lite friminutt i hverdagen 🙂 Det gir meg så mye energi og treningsmotivasjon blant annet som igjen gir enda mer energi.

  Jeg synes også det er så fantastisk at du er ett så godt forbilde, spesielt med tanke på dyrevelferd. Dette er noe jeg har fått øynene opp for i det siste. Etter at jeg ble oppmerksom på det har jeg forstått hvor mye det er i dagliglivet som har blitt testet på dyr, uten at det er nødvendig. Derfor synes jeg det er så flott at du kun har produkter som ikke er testet på dyr. Har blant annet fått øynene opp for Ole Henriksen etter dine anbefalinger, for et fantastisk godt merke, hvert hver eneste krone på grunn av god kvalitet men også det at de ikke bruker testing på dyr. Det jeg lurte litt på er om du kanskje kunne minnet folk på hvor viktig det er at uskyldige individer ikke blir utnyttet på grunn av mennesker dårlige vaner (lite oppmerksomme på hvor mye som er dyretestet). Jeg ser at du har skrevet ett innlegg om det før så eventuelt poste det på nytt? Det er jo tid for pels og det er veldig mye snakk om det for tiden, men lite om dyretesting. Tenkte at du som det flotte forbilde du er kanskje kunne minnet andre der ute om det grusomme som skjer bak produkter til mange merker og produkter, før de ender opp i sminkepungen.

  Håper du får en super kveld 🙂

 27. Helt topp med julegavetips!! Takk 🙂 Kan du komme med et innlegg om julepynt også (om du rekker og orker før fødsel 😉 ).. Har kjøpt leilighet som jeg har pusset opp, nå gleder jeg meg til å pynte til årets koseligste årstid i MIN leilighet 🙂 …men så altfor mye å velge i, trenger tips og du har god smak!
  Kos deg videre i ventetiden! 😀

 28. Takk for flott tips, leppene blir så lett tørre på denne tiden av året! Herlighet, 2 uker til termin, tenk så fantastisk å få møte den lille prinsessen *sukk* 🙂 Håperdklarer å slappe av og nyte dagene frem mot fødselen 🙂 Jeg har 5 mnd igjen, men synes tiden går fort, jeg 😉 Lykke til med innspurten!

 29. Hei igjen! Tilleggsspørsmål: Hvor ofte skal man bruke leppeskrubben? 🙂

  1. Det vet jeg ikke, så ofte du føler du trenger det? 🙂

 30. For et fantastisk innlegg å møte etter en lang dag med lesing til eksamen.
  Jeg har i lengre tid slitt med tørre, flassende lepper -og vært smertelig klar over at jeg trenger å investere i en leppeskrubb. Men har ikke visst hvilken jeg burde satse på. Nå er sparkling pink grapefruit og the lip slip one luxe balm på vei (i hvert fall i morgen med posten) hjem til min postkasse! Hurra 🙂

  Så tusen takk for tipset og rabatt! Gjorde virkelig denne kvelden super 🙂 I tillegg må jeg bare få si at jeg synes det er fantastisk at du er så lojal med samarbeidspartnerne dine, og at du tar dette med utprøving og anbefalinger så alvorlig -og virkelig legger hele hjertet ditt i det. I stedet for å anbefale alt mulig til oss, enten du liker det/har testet det ordentlig eller ikke! Det er beundringsverdig og settes stor pris på! Og alle de som ikke skjønner at denne bloggen faktisk er jobben din og kilden til din inntekt som skal tjene til livets opphold, -og at du derfor ikke BARE kan ha innlegg om hva du har gjort ila dagen, de må jeg nesten le litt av. Det er tydelig at det er noen som ikke skjønner hvordan ting foregår, og som ikke forstår hvor elegant og troverdig du utfører det hele. Jeg vil i hvert fall si tusen takk for det! Du fortjener all mulig ros for det! Så ikke bry deg om de som sprer kvalme (Tydeligvis nok av dem for tiden… Jeg blir så oppgitt)

  Ikke minst: Tusen takk for at du skal prøve å få til et julegave-innlegg med tips til »fellesgaver»! Det gleder meg. Og så er det alltid så hyggelig å få svar hos deg på innsendte kommentarer 🙂

  Ha en fortsatt fin kveld 🙂 Klemmer!

 31. Victoria

  Må si disse produktene fristet veldig, og fikk lyst til å kjøpe de både til meg og venninner i julegave! Men jeg må spørre, er dette er seriøs og trygg nettbutikk? Leste på produktinfo inne på nettsiden, og stussa over at det var så utrolig mange skrivefeil! Ikke det at jeg pleier å henge meg opp i sånt, men med tanke på at man skal handle over nettet synes jeg det har gått litt fort i svingene :p

 32. Lili Jahnsen

  Hei
  Et spørsmål utenom dette, men prøvde
  denne babyfeet, jeg hadde normalt med tørr hud og egentlig ingen plager, bare ville bli fin til en fest jeg skulle
  på, men etter å ha fulgt nøye bruksanvisningen, så føttene
  Mine helt forferdelig ut, aldri sett så ille før, huden på
  Hælen hadde blitt 3 ganger så tykk, og fått store sår bak.
  Klarte ikke gå på den ene foten en uke etterpå.. har du hørt noe sånt om dette produktet tidligere?
  Setter stoe pris på svar 🙂

 33. Dette blir flott venninnegave:-) Skal bestille! Ser at du skal ha gradert permisjon. Jeg fikk beskjed om at 3 uker før og 6 uker etter fødsel ikke kan graderes. Er det for at du er selvstendig næringsdrivende at du kan gradere allerede nå?
  Lykke til med babyen:-)

  1. Jeg er ikke selvstendig næringsdrivende, men fast ansatt 🙂 Har innvilget meg selv en gradert permisjon i disse ukene, men i utgangspunktet kan du ikke det.

   1. Amanda

    Hva innebærer det egentlig? Kan tenke meg en lignende ordning, men så lenge man får foreldrepenger fra NAV har jeg forstått det slik at de 3+6 ukene ikke kan graderes.

   2. Det innebærer at jeg jobber mindre enn normalt, men jeg får ikke noe fra NAV i disse 9 ukene :/ Da må du være i full permisjon.

 34. Sara Happ sine skrubber inneholder petrolatum, og som vi vet så er ikke petrolatum bra for oss. Forresten, så lukter disse skrubbene merkelig.

 35. Takk for julegavetips!
  Flott blogg med nydelige bilder og fine tips 🙂
  Takk for at du deler.

 36. Charlotte

  Linkene fungerer ikke hos meg? :/

  1. hvilken link? 🙂

 37. Det gikk ikke an å trykke på «Reply» da jeg skulle svare på spørsmålet ditt om hva jeg får opp, siden linken ikke virker.

  Problemet er at den er «død». Jeg får altså ikke trykket på den i det hele tatt. Kan det være et server-problem?

 38. Høres ut som veldig flotte produkter!

 39. Leppescrubbene lukter utrolig godt! Veldig bra konkurranse forresten:):)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *