Morgen på ELIXIA

Haha, i natt har jeg utelukkende drømt om rosa sparkebukser i ull og sykehus-senger for babyer med madrasser i elefantmønster. I wonder why. Jeg tror visitten i går ga mer inntrykk på meg enn jeg er klar over, jeg har i hvert fall sovet veldig dårlig, selv om jeg ikke har hatt mareritt, heldigvis. Jeg drømte også om henne, og hun var klisslik pappa’n sin, det vil si en skikkelig hjerteknuser 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

that important cup of coffee

Men god morgen til dere! Jeg står på farten for å reise inn til byen for en treningsøkt med Alexander. Tidlig på’n, akkurat sånn jeg liker det. Så måtte jeg jo bare innom for å ønske dere en fin dag først. Vi sees senere 
___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ –

112 kommentarer

 1. Elsker bloggen din! Lykke til med siste innspurt av svangerskap og ikke minst masse lykke til med fødsel!! Hjerteknuser blir hun uansett <3 klem

 2. God morgen 🙂

  Her har vi også vært tidlig på’n. Babyen var lys våken 6.30 og da stod like greit de to andre barna opp også 🙂

  Ha en super dag 🙂

 3. God morgen:-)
  Håper dagen blir strålende:-)

 4. God morgen 🙂
  Her er dagen i full gang med mine to små skatter <3 Ingenting er bedre enn en tidlig og rolig morgen! Dere har det så utrolig fint 🙂 H har følgt den i maange år 🙂

 5. Ble så glad da jeg så at det var kommet et nytt innlegg på bloggen! Passet perfekt til min late morgen med frokost på sengen. Jeg har ei lita jente og hun er lik faren sin kan man si;-) husker hvordan vi gikk og lurte på hvem babyen var og hvordan hun ville se ut m.m. Spennende tid du har fremfor deg!
  Håper du får en fin dag!!

  Klem

 6. God morgon Caroline!
  Så kjekt med tidleg-morgon-innlegg. Denne type innlegg er dei eg likar best når du lagar, du er så inspirerande våken så tidleg. Det gir litt ekstra energi her og, så då sprett eg opp og prøver å gjere det eg hadde tenkt å få gjort.

  Lukke til med alt som skal skje framover, tipper det blir fantastisk å møte ugla di! Ho er sikkert ein god blanding av deg og Lars Kristian, og veldig skjønn. Eg skal få ein liten nevø som har termin tre dagar før deg, blir spanande å sjå om dei blir bursdags-søsken 🙂

  Takk for at du er så god og inspirerande!
  Klem

  1. Så koselig å høre! I dag var je ekstra tidlig oppe, så da rakk jeg et ekstra tidlig innlegg også 🙂

   Klemmer din vei 🙂

 7. Anne Berit

  Flinke deg 🙂 Gleder meg veldig til å se den lille babyen deres<3 jeg er langt fra å få en baby, men jeg får leve ut drømmen litt gjennom dere og bloggen din 🙂
  Kos deg på trening<3

 8. Tone Stette

  Hihi:) Mange rare drømmer man får 😉 Spennende tider ja 🙂 Og så nydelig barnerom !! Sukk <3

 9. This is funny that you have a dream about matresses with pink elefants 🙂 And like you I it´s really important to start my day with day a cup of coffee! I wish you a happy day 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 10. Ja, naa naermer det seg jammen meg med stormskritt! Spennende! Kos deg paa Elexia spreka, du er virkelig et flott forbilde for gravide som osnker aa vaere aktive! Staa paa! Og ha en super onsdag 🙂 Klemmer!

  1. Tusen takk, snille du! Håper du har en fin dag 🙂

   Klemmer tilbake 🙂

 11. Jeg hadde også mange rare drømmer på slutten av svangerskapene husker jeg. Best var min venninne som drømte at det krabbet krabber ut av «hufsetufsa» men hun hadde vært like rolig fordi det betydde at fødselen startet eksakt en uke senere og det var så greit å kunne planlegge? hehe!

  Ha en fin treningsøkt, her nytes også første kopp med kaffe!

 12. Kristine

  Pleier sjelden å legge igjen en kommentar, men i dag hadde jeg bare lyst til å fortelle deg at jeg synes det er så hyggelig og inspirerende å lese bloggen din hver dag 🙂 Og nå er det jo spesielt koselig å se og høre om forberedelsene til graviditeten, og se hvordan du stråler og gleder deg til å bli mamma for første gang! Ønsker deg all mulig lykke i den spennende tiden du har foran deg 🙂

  1. Tusen takk for fine ord, Kristine! Setter veldig stor pris på det 🙂

 13. Michelle

  haha! Drømmer kan være så merkelige enkelte ganger! 😛 Vel, ønsker deg en fin treningsøkt og en nydelig dag! Herregud, at du fortsatt greier å trene er så imponerende! Håper jeg blir like heldig om jeg en dag skal få barn 😀

 14. Linn Therese

  Kan du skrive om bilstolen du har valgt? Eller hvilken har du valgt?

  1. Ja, det kommer 🙂

 15. I recently discovered your blog and I love it. Your house is beautiful, very comfortable and warm. You’re a very beautiful woman with full of style and I’m sure it’ll be a wonderful mother. Greetings and good wishes from the Croatian. 🙂

  1. This is so nice to hear, thank you so much, sweetie <3

 16. Jannicke

  Takk for at du inspirerer meg i hverdagen! Ha en fin dag 🙂

  1. Ha en fin dag, søte du!

 17. Ragnhild

  Morsomt med morgeninnlegg igjen 😀 God økt!

 18. Hvordan klarer du å mikse billion dollar brow penn og skygge så øyenbrynene dine blir så fine? 🙂

  1. Aner ikke, men det er det jeg bruker :p

 19. Skjønner godt at du drømmer om det! Er jo så spennende!
  Men en ting lurer jeg på, skikkelig irrelevant å lure på noe sånn kanskje, men ettersom du har kaffemaskinen på soverommet.. drikker du en kopp før du i det hele tatt går på badet om morningen? Er litt nysgjerrig med tanken bak maksinen der. Haha, alt man skal henge seg opp i.. Ellers må jeg bare si (det er første gang jeg kommenterer bloggen din) at du virker som en helt fantastisk jente, du er så flink! Virkelig en inspirasjon og et forbilde, på alle måter. Bloggen din er så fin og god.

  1. Når vi blir liggende og dra oss eller har ekstra god tid på morgen, står jeg ikke opp for å ta meg en kopp kaffe, da blir det bare å strekke seg over sengekanten for å trykke på knappen, genialt spør du meg :p Hehe 🙂

   Tusen takk 😀

 20. Å er bare å glede seg:) kunne fått barn 1 million ganger bare for å oppleve den første forelskelsen når de dypeste øynene titter på deg for første gang og som godt vet hvem du er….åååååå…..*lykke*

  Hvor er vinskapet ditt fra?

  Håper du fikk en fin treningsøkt:)

  Klem Anette

  1. Å, vi gleder oss 🙂 Det er fra Candy / Expert 🙂

   Klem!

 21. Så fin du er 🙂
  Du stråler, og virker veldig lykkelig! Godt å se 🙂
  Blir nesten babysyk av å lese..men bare nesten. har en gutt på 10 mnd, så må nok vente ei go stund til, og nyte tia med han her;)
  klem

  1. Hehe, er nok smart å nyte tiden litt til med den lille på bare 10 mnd. ja 🙂 Gratulerer så mye, forresten 🙂

   Klemmer!

 22. Hej
  Du är alltid så vacker. Du är också alltid så vacker i ditt hår när du har det uppsatts som en «boll». Vill du inte visa hur du gör?

  Tack för en trevlig blogg

  /Hanna

  1. Tusen takk 🙂 Her er et steg for steg-innlegg: https://fotballfrue.no/2013/01/23/to-lekre-frisyrer-pa-1-2-3/

   Klemmer 🙂

 23. Aah, vil bare dele min etter-treningsfølelse som jeg har i kroppen nå, etter en mil på ellipsemaskin, og strykeprogram for armer, mage og rygg etterpå! Kjempedeilig å være ferdig så tidlig! Nå er jeg klar for dusj, frokost og skole. For en herlig høstdag vi ser ut til å få her i Oslo. Håper det gjelder dere også 🙂

  1. Så skjønt! Ønsker deg en fin dag 🙂

   Klemmer!

 24. Du er så utrolig nydelig og du kan være stolt over deg selv at du klarer å gå på trening så tett oppunder terminen:) det er skikkelig imponerende:)

  1. Tusen takk, fine du!

 25. You look beautiful. I can’t believe you’re going to be a mommy so soon♥

  1. Thank you so much, sweetie <3

 26. Hvor har du kjøpt de brikkene til å under koppene? Jeg har lett etter slike i en evighet!
  Ønsker deg all lykke i tiden fremover 🙂

 27. hvilke tights bruker du?? Kan du lage et innlegg om forskjellige treningsøvelser? Blir så inspirert av deg 🙂 Lykke til med graviditeten <3

  Har du prøvd disse: https://www.miinto.no/p-91114-thermal-compression-tights-dame?

  1. Jeg har laget et innlegg her, som går på effektive øvelser på kroppen: https://fotballfrue.no/2012/06/05/de-mest-effektive-ovelsene-for-kroppen/
   Her er et mede treningsball: https://fotballfrue.no/2013/02/20/mine-5-favorittovelser-med-treningsball/
   Og et for gravide: https://fotballfrue.no/2013/10/28/gravid-10-enkle-treningsovelser/

   Når det gjelder treningstighst er jeg stor fan av casall sine compression tights, og ellers antishake fra rhönisch. Den siste tiden har Kari Traa sine tights også blitt en favoritt 🙂

 28. Hei, dette har jeg lurt på lenge, blir rumpa flat av mye jogging og løping?

  1. Jeg har aldri hatt flat rumpe, og jeg elsker å jogge 🙂 Så nei 🙂

  2. Hei Mariam.
   Eg er ingen ekspert på dette, men trenaren min er kostholdsekspert og ho seier at dersom ein får i seg for lite protein og trenar mykje kan ein få flat rumpe fordi musklane ikkje får nok protein til å bygge seg opp. Så eg prøvar så godt eg kan å putte i meg nok protein (ca 1,5 g per kilo kroppsvekt om du trenar ein del) slik at eg skal få sprettrumpe 😉

   1. Kristin

    OG, hvis sprettrumpe er målet lønner det seg så absolutt å trene styrke på rumpe/lår. Ikke alle er så heldige å ha like snerten stjert som Caroline har naturlig 😉

 29. Takk, det trenger jeg. På jobb med UVI er ikke det morsomste, skulle gjerne trent jeg også men får vel holde meg i ro 😉 Håper du får en suuuper dag! Ser frem til neste innlegg 🙂 Kos deg masse!

  1. Bah, noe av det kjipeste som finnes :O God bedring 🙂

   Klem!

 30. Du er alltid så flink. Beundrer deg for det. Jeg følte jeg var flink og våknet litt over 9 i dag, da har vel du allerede gjort det meste. Skal trene i dag også, der er du inspiratoren(heter det det?). Uansett, du er flott. Ha en fortsatt fin dag. Klem! 🙂

 31. Nå tror jeg at jeg har funnet ut hvorfor mange mener de ikke får til å kommentere! Jeg bruker Chrome, og for å få til og fylle ut feltene med navn osv, så kunne man før bare klikke direkte i ruten. Men nå må man trykke på der det faktisk står navn osv! En annen ting jeg har lagt merke til, er at hvis noen i kommentarfeltet har sånn navnelink der man kan trykke på for å komme inn til bloggen deres, så fungerer det sjelden at man får til å trykke! Det er i alle fall min erfaring fra du byttet!

  Det så ut som du har hatt en fin morgen! Litt bedre enn min, hvor jeg nesten forsov meg fordi jeg drømte om at man dro til Nice for å kjøpe billig bacon… Ha en fin dag, flotte du! 😀

  1. Så fint med denne tilbakemledingen, skal høre med teknisk om de kan finne en bedre løsning 🙂 Haha, elsk på drømmen 😉

   Klem!

 32. Hei!
  Kom over Se & Hør sin kåring over de 50 beste kledde kvinnene i Norge, der du kom på 49.plass. Har du sett kommentaren? Og hva synes du om det?
  God trening! 🙂

  1. Hehe, nei, det har jeg ikke sett 🙂

   1. Det står at stilen din er litt Barbie.

   2. Haha :p Skulle likt å se grunnlaget for det, tipper han ikke følger med på bloggen. Har jo fått klager av enkelte på at jeg kler meg i for mye sort, og det er vel ikke akkurat noe barbie ville gjort. Uansett så betyr ikke en slik kåring noe for meg, det som betyr noe er at jeg kler meg i det jeg liker og føler meg vel i, så kan alle andre mene hva de vil 🙂

   3. 49. plass? Det er jo helt tullete og veldig lite troverdig. Du forjener en plass blant topp fem, spør du meg.

    Jeg har lest at alle (mange) nyfødte ligner på sin far. Dette er bevisst fra naturens side for at far skal se at det er hans barn. Senere forandrer de seg og blir lik andre i familien. Legg merke til at ofte er døtre mest lik fedre, mens sønner ligner på mor.

    Ikke bruk energi på å grue deg til fødselen. Jeg var 37 min på sykehuset før min datter ble født. Hadde ikke tid til å føde, det var OL!!!

    Jeg fikk åtte dager før termin fordi jeg var barnevakt for min niese på 1 år dagen før….så bare begynn å bær på ting!

    Lykke til, vi gleder oss med dere!

 33. Du har tidenes beste utgangspunkt for å bli mamma, og da mener jeg i tillegg til det allerede mye kommenterte med den fysiske styrken i kroppen din og så videre, men det at du elsker å stå tidlig opp om morgenen, tro meg, du er sååå mye bedre forberedt på det som kommer enn omtrent alle oss andre. På toppen av det hele har du alltid en positiv innstilling til alt. Hvordan kan man være i bedre stand til det som skal komme? Heldig altså.

  1. Så godt å høre 🙂 Jeg håper du har rett, selv om jeg også er forberedt på å bli rimelig utslitt den første tiden 😉

 34. Birgitte

  Må bare skrive deg en liten hilsen, datteren min på snart 2 år så «headingen» på bloggen din, pekte på den og sa: Åhhhh Prinsesse ;o)
  Det bør vel gjøre dagen bra :o)
  Klem

  1. Å, du må hilse og si tusen takk, hihi 🙂

   Klem!

 35. Ville bare ønske deg en super dag! Og så lurte jeg på hvor du har kjøpt den fine hvite hylla over kaffemaskinen? Leter etter en slik fin hylle, men vanskelig å finne. 🙂

  1. Den er fra loppis 🙂

 36. Lurer på hva det er for et slags skap kaffemaskinen står på? Et slags vin-kjøleskap?? Ha en god dag videre! 😉

  1. Vinskap, ja 🙂

 37. Jeg får ikke sett bilder på mobilutgaven av bloggen etter at du flyttet til Spotlife (har samme problemer med blondinbella.se) og får heller ikke skrevet kommentarer i Gogole Chrome.

  1. Hva ser du i stedet for bildene? Bruker du safari på mobil eller en annen nettleser? I så fall hvilken? 🙂

   1. Jeg bruker Opera mini for android og det er hvite felt der bildene skulle ha vært.

   2. Jeg bruker opera for mobil, og i stede for bilder er det bare et stort hvitt felt. Tidligere kom jeg automatisk inn på m.fotballfrue.no via mobilen, men nå er det vanlig nettside.
    Men, før fikk jeg ikke til å kommentere fra mobilen, men nå går det fint 😛

   3. Så leit! Dette skal jeg sjekke 🙂

 38. Jente 19

  Jeg elsker bloggen din, Caroline!! Du har alltid hyggelige og glade innlegg, og man blir i veldig godt humør av å lese dem!! Håper ikke du slutter å blogge selvom du får en nydelig liten jente, for den blir satt stor pris på av veldig mange!! Masse lykke til med bebi<3

  1. Hurra, så koselig! Tusen takk 🙂 Skal absolutt ikke slutte, dette er jo jobben min 🙂

   Klemmer!

 39. Ha en fin dag 🙂

 40. Hei, på ett av treningsinleggene dine hadde du bilde av rosa runde manualer,, fikk så lyst på sånne selv. Hvor har du kjøpt de? Gratulerer med så god form så nærme termin 🙂

  1. de er fra sportsmaster 🙂

 41. Du er så vakker Caroline 🙂 Ønsker deg en strålende fin dag <3

 42. jennifer

  hej, kan du visa lite bilder på hur inredningen är i erat hus? skulle vara en bra källa o se vad man är intresserad av så jag också kan köpa lite. ska nämligen flytta snart och behöver lite tips och ni ser ut att bo så fint och precis i min stil så skulle vara glad över att se hur ni har det och vore jätte snäll om ni kunde göra ett inlägg om inredningen och vart de handlas och så 🙂 tack och ha en fortsatt bra dag!

 43. Caroline, hvorfor blir ikke mine kommentarer publisert? 🙁 jeg har jo bare spurt om hundene?! :/

  1. Mener du denne?

   Jeg har et spørsmål ang hundene. hvor har du kjøpt hundesengen deres? hvilket bur har dere i bilen? 🙂
   Lykke til videre Caroline <3

   Den er godkjent 🙂 Hundesengen er fra dyrebutikken her i Skien, og i bilden har vi 2 helt vanlige reisebur 🙂

 44. Stellebordet fra Troll var også fint – vi har litt bedre plass på badet, så kan gå for modellen med både skuffer og skap evt. Det er jo mye billigere enn alternativet fra Oliver Furniture. Synes du det virker å være stor forskjell på kvaliteten?

  På forhånd takk for svar og ha en fin dag videre 🙂

  1. Nå har jeg jo ikke fått brukt dem ennå, men det fra oliver e rjo et finere bord mtp både størrelse, plassen i det (MYE plass i skuffene) samt at det kan brukes for alltid ettersom toppen kan taes av 🙂

 45. Christina

  Heia,fikk lyst å fortelle at jeg fikk noe å tenke på her igår, nå har jeg fått litt mer mer forståelse -OG respekt for deg som blogger! En ting er jo at jeg synes du er flink og inspirerende,anderledes enn meg ja,men det er jo det som er gøy og inspirerende, synes jeg. Men det som jeg fikk mer respekt for,er at du stiller deg åpen for «hugg»,selv om du holder mange ting privat,er det allikevel nok av muligheter for folk som går inn for det,å finne ting «å ta deg for». En skal være sterk for å orke det,å vite at det kan komme,dag etter dag.
  Jeg har stilt opp i en lokalavis,(ikke der jeg bor) pga noe jeg jeg har opplevd gjentatte ganger jeg har vært på besøk der. Innlegget kom i går(det går litt på kommunal veikritikk). Det jeg ikke var forberedt på,var leserinnleggene på nettet! De var ikke fine! Og jeg forsto også at noe av det skyldtes nok navnet mitt,de oppfattet meg nok ikke som norsk, det var en merkelig opplevelse,jeg så ikke den komme. Jeg,som har tippoldeforeldre som kommer fra det lille stedet,har nok røtter lenger tilbake enn de,men har en utenlandsk pappa… At kritikken ikke gikk alltid på sak her,en blir litt satt ut da.
  En prikk i havet i forhold til det du kan oppleve,men fikk likevel en større forståelse for deg, ville bare gi honnør for jobben du gjør *klapper*
  ha en fortsatt fin dag-klem

 46. Du ser så flott ut! Jeg er litt nysgjerrig på hvordan det går med julegavehandlingen? Gjør dere alle ferdig før lille kommer? Likte så godt julegaveguide til kjæresten som du hadde i fjor, hadde vært morsomt om du kunne lagd enda en til, men skjønner hvis det er litt kjedelig 🙂

  Ha en fin dag <3

 47. Marianne

  Du er så utrolig heldig som har en så liten mage! Jeg er en måned etter deg i graviditeten og har en diger mage :/ har funnet det vanskelig å finne fine nok gravidklær så har gått for mye i joggebukse og mannens genser.. Jeg syns det er kjempefint at du skal designe mammaklær siden du fortsatt klær deg utrolig bra med magen 🙂

 48. Ville bare si at du er en inspirasjon for meg, både mtp mat (så mange deilige oppskrifter), trening og klesstil 🙂

  Jeg lurer på om du spiser noe før trening når du trener på morgenen?
  Eller drikker du bare kaffe før morgentrening? Hva pleier du å spise etter du har trent?

  Og ha masse lykke til med siste del av svangerskapet, og fødsel 🙂 Blir en herlig tid som venter dere!

  1. Spiser helst frokost først, og hva jeg spiser etterpå avhenger helt av intensiteten i økten 🙂 Har ingen regler på det 🙂

   Klem!

 49. May all your dreams come true! Og det snart 🙂 <3 Dette kommer til å gå så bra – fødeavdelingen ved Skien har et veldig godt rykte på seg, kjempeviktig og hyggelig at dere føler dere trygge og godt ivaretatt i den fasen dere er i nå.

  Off topic – har du vippe extension i øyeblikket, eller vanlige løsvipper? Hvis sistnevte – hvilket merke? Og har du et eget (bedre) lim enn det som følger med i pakken? Julebordssesongen starter i helgen og varer helt frem til jul (puh!) – fine vipper gjør så mye!

  Glad onsdag,

  Hege:)

  1. Så godt å høre! Jeg bruker punktvipper innimellom, da helst medium flare fra andrea 🙂

   Klem!

  2. Nina Julianne

   Vippelimet fra Make Up Store synes jeg funker veldig bra 🙂 Også er det lett å fjerne limet fra de falske vippene og fra øynene 🙂
   Og de har også en som blir svart når den stivner, så det går i ett med f.eks. svart eyeliner 😉

 50. Så hyggelig at du alltid tar deg tid til bloggen 🙂 Ha en super dag videre!

 51. Jeg holdt på å klikke hjem dette skjønne bambisengesettet da jeg tilfeldigvis så at det var for babyer. Hadde så lyst på det selv 🙂 jeg synes h&m home har utrolig mye søtt til både voksne og bebiser 🙂 ha en fin dag
  https://tablet.hm.com/no/product/13827?article=13827-A

 52. Hei!

  Elsker bloggen din! Den er veldig inspirerende! 🙂

  Nå er det snart desember og i år vil jeg lage en sunn julekalender. Jeg vil ikke ha en kalender som inneholder godteri og sjokolade o.l., men sunne ting, som f.eks. lapper hvor det står noe sunt jeg skal spise eller gjøre, eller sunn mat som er pakket inn. Jeg klarer ikke å komme på hva jeg evt. kan lage eller legge i kalender. Har du noen ideer om hva jeg kan ha i kalendere? 🙂

 53. Så utrolig dyktig du er! Må ærlig innrømme at jeg kun har prøvd morgentrening ved et par anledninger. Så her har jeg noe å lære!

 54. Du er så skjønn 🙂 Blir så glad av å følge med på deg 🙂

 55. Hei

  Hva tenker du om artikkelen som ligger på VG i dag om barn og moteklær?

  Hilsen Mari

 56. Hei!
  Pleier sjelden å kommentere, men det går ikke en dag uten at jeg titter innom denne fantastiske inspirerende bloggen! Du stråler og ser helt fantastisk ut!
  Men jeg lurer på et par ting..
  1. Hvor høy er du? Og Lasse?
  2. Hvor høye er de høyeste hælene dine?
  3. Hvor høy blir du når du bruker høye hæler?
  Jeg personlig elsker hæler, men føler meg skyhøy når jeg går med hæler. Kan ha noe med at jeg omgås med lave venner hele tiden å gjøre, men føler meg alltid trist og lei meg siden jeg ikke kan gjøre det jeg alltid har elsket – å gå i høye hæler! 🙁
  (Er rundt 166 – 169 cm høy)

  Ellers så ønsker jeg deg all mulig lykke med svangerskap og fødsel! Hjerteknuser blir den lille uansett <3
  Stor klem!

 57. Du kler lilla så godt 😀 Må bare takke deg for inspirasjonen du gir. Øver til eksamen for tiden og innlegget ditt i dag motiverte meg til å trene. Noe som hjelper veldig for å få koblet ut tankene litt 🙂
  Også vil jeg si at du er utrolig modig som som deler så mye av livet ditt med oss! Det er veldig trist at noen ikke klarer å behandle andre med respekt. Istedetfor skriver de alt mulig usakelig som sårer. Kan tenke meg at de ikke hadde vært så høye i hatten selv, hvis det var de som fikk alt det slengt til seg. Uansett stå på videre ! Ha en super kveld og husk på inspirasjonen du gir oss 🙂

 58. Cathrine

  Mammaen min drømte noen dager før sin søsters termin at hun fødte en baby med et hundehode og babykropp, helt lik hunden de allerede hadde.. haha:p snakk om å la tankene fare løst

  1. Bahahaha, dauer :p

 59. Hei!
  Et tips, dersom du ikke har pakket sykehusbaggen ennå – gjør det snarest! Min første datter fødte jeg tre uker før termin, på naive meg kom det helt uventet, jeg hadde jo akkurat hatt siste arbeidsdag. Da jeg sto med vannet rennende på stuegulvet og rier som trommestikker, fikk jeg ikke med meg annet enn mobil og lader. Ble noen kjipe dager på sykehuset 🙂 Men du virker uansett til å være litt bedre forberedt enn meg.
  Nyt siste dager av svangerskapet, hver dag kan være den siste… Gled deg (det vet jeg jo at du gjør) til babyen kommer, det overgår bare alt annet i hele verden! Jeg trodde jeg var forelsket i mannen min, men du og du, for en forelske som en får til sine barn! Straks åpner det seg en ny verden for deg, og den er helt fantastisk!
  Lykke til!!!

  1. Gjør det i morgen 🙂

   Tusen takk, er så spent! Kiler i magen 🙂

   Klem!

 60. Lykke til Caroline! Heier på deg! Likte spesielt godt innlegget ditt om normal fødsel og det å få vise hva du er god for! Det er skikkelig hard jobbing å føde! Jobber
  på gynekologisk poliklinikk og styrer med gravide hver dag! Finnes ikke noen koseligere jobb! Men mange gravide er redde for å føde normalt og vi ser stadig oftere at kvinnene trygler og ber om et keisersnitt når tiden er inne for å føde! Det er svært mange truende komplikasjoner forbundet med ett keisersnitt, så det er ikke et godt alternativ til normal fødsel! Det er et fantastisk » hjelpemiddel» når den naturlige fødselen ikke er et alternativ lenger.. Vi har fantastiske leger og jordmødre som gjennom samtaler og gjennomgang av tidligere føsdsler, jobber aktivt for å trygge og realitetsorientere kvinnene som opplever frykt og engstelse for den kommende fødselen. Heier på dere også! Videre så vil jeg også berømme deg for å sette fokus på trening og kosthold i en graviditet! Vi ser stadig flere kvinner som får Diabetes og går opp for mye i vekt i graviditeten, (Har ikke statistikk på dette..) så mange flere burde nok fulgt litt av din» oppskrift» for å stå best mulig rustet til en normal fødsel! Ikke alle kvinner kan nok leve helt som deg, som kan styre din hverdag fra hjemmet, men med små grep og fokus på sunnhet og helse, ville nok mange kunnet bidra til en sunnere graviditet og opplevelse av kontroll og trygghet før og under fødselen! Håper du og » maken» får en fin og normal fødsel når tiden er inne! MVH Rie

 61. Magen din er så skjønn! 😀

 62. Et lite tips til sykehusbagen utenom alt til deg selv og babyen er en plate melkesjokolade! Hehe det har aldri smakt så godt med litt sjokolade som etter å ha født min siste prins hehe

 63. Mona Engan

  Jeg tror virkelig du er en stor inspirasjon for gravide. Jeg selv føler jeg hadde et ganske likt svangerskap som deg, bortsett fra det med trening og kosthold. Jeg som ikke liker sjokolade spiste sikkert en plate for dagen, og kan bare ikke forstå hvordan du klarer å holde deg unna alle søtsakenE. Og trening til meg be bare gravidsvømming. Håper du får fn fin fødsel. Syns jeg har lest att du er spent med tanke på bekkenet, og jeg selv var det også, for mitt er skjevt. Men fødselen gikk kjempebra, og det var så fantastisk at jeg gleder meg til neste gang, og jeg kom unna bare med noen rifter. Ønsker deg lykke til. Følger med hver dag, i håp om at det snart skal skje 🙂

 64. Amanda(mamma til Liam)

  Hei fine deg 🙂 Du gjør meg glad <3 Og jeg har blitt såååå baby syk, men min kjære vil ikke ha barn heeeelt enda :/ Hehe!
  Jeg har ett spm til deg, siden du virker så god på planlegging og matlaging 🙂
  På onsdager og torsdag går jeg på skole på kvelden, så dagene ser slik ut: Levere guttungen i bhg kl 07, jobb kl 07.30, ferdig på jobb 15.00 hente guttungen 15.30 ( hvis mye trafikk henter jeg han 15.45-16.00)og kl 17.00 drar jeg på skolen til 20.30. Spm er: Kunne du kanskje tipset meg på noen middager som er lett å lage og raske? Sunne og noe som holder deg mett en stund, det skal også passe for en 3 åring 🙂 Jeg sliter sånn med å ikke stresse meg i hjel disse to dagene i uka :/ Gleder meg til juleferie <3
  Misunner deg som skal igjennom denne fantastiske bragden snart 🙂 Følger spent med! Og du har laget verdens mest koselige prinsesse rom <3
  Dette ble langt 😛 Sorry! Haha
  God klem til deg idag <3

 65. You drink coffee even though you are pregnant?? That’s not good for your daughter…

  1. It´s perfectly safe if you keep it under 200mg caffein per day.

 66. Your sweatpants in this photo are super cute! Are those maternity (pregnancy) pants or regular sweatpants? Where can I buy those?

  1. Regular loose fit tights from Rönisch 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *