Morgen på ELIXIA

Haha, i natt har jeg utelukkende drømt om rosa sparkebukser i ull og sykehus-senger for babyer med madrasser i elefantmønster. I wonder why. Jeg tror visitten i går ga mer inntrykk på meg enn jeg er klar over, jeg har i hvert fall sovet veldig dårlig, selv om jeg ikke har hatt mareritt, heldigvis. Jeg drømte også om henne, og hun var klisslik pappa’n sin, det vil si en skikkelig hjerteknuser 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

that important cup of coffee

Men god morgen til dere! Jeg står på farten for å reise inn til byen for en treningsøkt med Alexander. Tidlig på’n, akkurat sånn jeg liker det. Så måtte jeg jo bare innom for å ønske dere en fin dag først. Vi sees senere 
___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ –

112 kommentarer

 1. Jeg holdt på å klikke hjem dette skjønne bambisengesettet da jeg tilfeldigvis så at det var for babyer. Hadde så lyst på det selv 🙂 jeg synes h&m home har utrolig mye søtt til både voksne og bebiser 🙂 ha en fin dag
  http://tablet.hm.com/no/product/13827?article=13827-A

 2. Hei!

  Elsker bloggen din! Den er veldig inspirerende! 🙂

  Nå er det snart desember og i år vil jeg lage en sunn julekalender. Jeg vil ikke ha en kalender som inneholder godteri og sjokolade o.l., men sunne ting, som f.eks. lapper hvor det står noe sunt jeg skal spise eller gjøre, eller sunn mat som er pakket inn. Jeg klarer ikke å komme på hva jeg evt. kan lage eller legge i kalender. Har du noen ideer om hva jeg kan ha i kalendere? 🙂

 3. Så utrolig dyktig du er! Må ærlig innrømme at jeg kun har prøvd morgentrening ved et par anledninger. Så her har jeg noe å lære!

 4. SiljeHH

  Du er så skjønn 🙂 Blir så glad av å følge med på deg 🙂

 5. Hei

  Hva tenker du om artikkelen som ligger på VG i dag om barn og moteklær?

  Hilsen Mari

 6. Hei!
  Pleier sjelden å kommentere, men det går ikke en dag uten at jeg titter innom denne fantastiske inspirerende bloggen! Du stråler og ser helt fantastisk ut!
  Men jeg lurer på et par ting..
  1. Hvor høy er du? Og Lasse?
  2. Hvor høye er de høyeste hælene dine?
  3. Hvor høy blir du når du bruker høye hæler?
  Jeg personlig elsker hæler, men føler meg skyhøy når jeg går med hæler. Kan ha noe med at jeg omgås med lave venner hele tiden å gjøre, men føler meg alltid trist og lei meg siden jeg ikke kan gjøre det jeg alltid har elsket – å gå i høye hæler! 🙁
  (Er rundt 166 – 169 cm høy)

  Ellers så ønsker jeg deg all mulig lykke med svangerskap og fødsel! Hjerteknuser blir den lille uansett <3
  Stor klem!

 7. Du kler lilla så godt 😀 Må bare takke deg for inspirasjonen du gir. Øver til eksamen for tiden og innlegget ditt i dag motiverte meg til å trene. Noe som hjelper veldig for å få koblet ut tankene litt 🙂
  Også vil jeg si at du er utrolig modig som som deler så mye av livet ditt med oss! Det er veldig trist at noen ikke klarer å behandle andre med respekt. Istedetfor skriver de alt mulig usakelig som sårer. Kan tenke meg at de ikke hadde vært så høye i hatten selv, hvis det var de som fikk alt det slengt til seg. Uansett stå på videre ! Ha en super kveld og husk på inspirasjonen du gir oss 🙂

 8. Cathrine

  Mammaen min drømte noen dager før sin søsters termin at hun fødte en baby med et hundehode og babykropp, helt lik hunden de allerede hadde.. haha:p snakk om å la tankene fare løst

  1. Bahahaha, dauer :p

 9. Hei!
  Et tips, dersom du ikke har pakket sykehusbaggen ennå – gjør det snarest! Min første datter fødte jeg tre uker før termin, på naive meg kom det helt uventet, jeg hadde jo akkurat hatt siste arbeidsdag. Da jeg sto med vannet rennende på stuegulvet og rier som trommestikker, fikk jeg ikke med meg annet enn mobil og lader. Ble noen kjipe dager på sykehuset 🙂 Men du virker uansett til å være litt bedre forberedt enn meg.
  Nyt siste dager av svangerskapet, hver dag kan være den siste… Gled deg (det vet jeg jo at du gjør) til babyen kommer, det overgår bare alt annet i hele verden! Jeg trodde jeg var forelsket i mannen min, men du og du, for en forelske som en får til sine barn! Straks åpner det seg en ny verden for deg, og den er helt fantastisk!
  Lykke til!!!

  1. Gjør det i morgen 🙂

   Tusen takk, er så spent! Kiler i magen 🙂

   Klem!

 10. Reidunn

  Lykke til Caroline! Heier på deg! Likte spesielt godt innlegget ditt om normal fødsel og det å få vise hva du er god for! Det er skikkelig hard jobbing å føde! Jobber
  på gynekologisk poliklinikk og styrer med gravide hver dag! Finnes ikke noen koseligere jobb! Men mange gravide er redde for å føde normalt og vi ser stadig oftere at kvinnene trygler og ber om et keisersnitt når tiden er inne for å føde! Det er svært mange truende komplikasjoner forbundet med ett keisersnitt, så det er ikke et godt alternativ til normal fødsel! Det er et fantastisk » hjelpemiddel» når den naturlige fødselen ikke er et alternativ lenger.. Vi har fantastiske leger og jordmødre som gjennom samtaler og gjennomgang av tidligere føsdsler, jobber aktivt for å trygge og realitetsorientere kvinnene som opplever frykt og engstelse for den kommende fødselen. Heier på dere også! Videre så vil jeg også berømme deg for å sette fokus på trening og kosthold i en graviditet! Vi ser stadig flere kvinner som får Diabetes og går opp for mye i vekt i graviditeten, (Har ikke statistikk på dette..) så mange flere burde nok fulgt litt av din» oppskrift» for å stå best mulig rustet til en normal fødsel! Ikke alle kvinner kan nok leve helt som deg, som kan styre din hverdag fra hjemmet, men med små grep og fokus på sunnhet og helse, ville nok mange kunnet bidra til en sunnere graviditet og opplevelse av kontroll og trygghet før og under fødselen! Håper du og » maken» får en fin og normal fødsel når tiden er inne! MVH Rie

 11. Magen din er så skjønn! 😀

 12. Et lite tips til sykehusbagen utenom alt til deg selv og babyen er en plate melkesjokolade! Hehe det har aldri smakt så godt med litt sjokolade som etter å ha født min siste prins hehe

 13. Mona Engan

  Jeg tror virkelig du er en stor inspirasjon for gravide. Jeg selv føler jeg hadde et ganske likt svangerskap som deg, bortsett fra det med trening og kosthold. Jeg som ikke liker sjokolade spiste sikkert en plate for dagen, og kan bare ikke forstå hvordan du klarer å holde deg unna alle søtsakenE. Og trening til meg be bare gravidsvømming. Håper du får fn fin fødsel. Syns jeg har lest att du er spent med tanke på bekkenet, og jeg selv var det også, for mitt er skjevt. Men fødselen gikk kjempebra, og det var så fantastisk at jeg gleder meg til neste gang, og jeg kom unna bare med noen rifter. Ønsker deg lykke til. Følger med hver dag, i håp om at det snart skal skje 🙂

 14. Amanda(mamma til Liam)

  Hei fine deg 🙂 Du gjør meg glad <3 Og jeg har blitt såååå baby syk, men min kjære vil ikke ha barn heeeelt enda :/ Hehe!
  Jeg har ett spm til deg, siden du virker så god på planlegging og matlaging 🙂
  På onsdager og torsdag går jeg på skole på kvelden, så dagene ser slik ut: Levere guttungen i bhg kl 07, jobb kl 07.30, ferdig på jobb 15.00 hente guttungen 15.30 ( hvis mye trafikk henter jeg han 15.45-16.00)og kl 17.00 drar jeg på skolen til 20.30. Spm er: Kunne du kanskje tipset meg på noen middager som er lett å lage og raske? Sunne og noe som holder deg mett en stund, det skal også passe for en 3 åring 🙂 Jeg sliter sånn med å ikke stresse meg i hjel disse to dagene i uka :/ Gleder meg til juleferie <3
  Misunner deg som skal igjennom denne fantastiske bragden snart 🙂 Følger spent med! Og du har laget verdens mest koselige prinsesse rom <3
  Dette ble langt 😛 Sorry! Haha
  God klem til deg idag <3

 15. You drink coffee even though you are pregnant?? That’s not good for your daughter…

  1. It´s perfectly safe if you keep it under 200mg caffein per day.

 16. Your sweatpants in this photo are super cute! Are those maternity (pregnancy) pants or regular sweatpants? Where can I buy those?

  1. Regular loose fit tights from Rönisch 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *